Epilation for mænd

I den moderne verden begyndte mændene at lægge mere og mere opmærksomhed på deres udseende, omhyggeligt at vælge deres garderobe og parfume, pleje deres hud og se neglernes tilstand på deres hænder og fødder (manicure, pedicure) og endelig begyndte de at gøre epilation! Særligt behov for hårfjerning er oplevet af sportsfolk, repræsentanter for show business og mandlige modeller. For dem er det en nødvendighed forbundet med professionelle aktiviteter.

Også for mange mænd såvel som for kvinder er hårfjerning et spørgsmål om hygiejne (disse er områder som armhuler og bikinier). Glatheden af ​​huden er ikke længere kvinders prærogative! Mange mænd ønsker ikke at føle overskydende hår på nogle dele af deres kroppe, og kvinder er ikke længere villige til at stryge den stormfulde vegetation. I forbindelse med denne tendens kræver præference for glat og klar hud valget af salonepilation.

Anbefalinger om metoder til fjernelse af mandlige hår

Før du starter proceduren for at skabe et bikini-design, skal du beslutte dig for det mønster, du gerne vil modtage som følge af det udførte arbejde. Electra salon epilation master vil tilbyde dig at gennemse et katalog med forskellige muligheder. Det er kun at vælge!
Bikini design kan laves i flere varianter:

Anbefalinger om metoder til fjernelse af mandlige hår

Mandlig voksning (bioepilation) er den mest almindelige og billig måde at fjerne uønsket hår på. Hvis din hud er tilbøjelig til en allergisk reaktion, hvis det er følsomt for temperaturvariationer eller bare udsat for irritation, så skal du vælge en mandlig epilering med sukker (shugaring). Hvis du i nogle områder vil slippe af med håret for evigt, så skal du anvende et kursus af elektroepilation sessioner.

Elektrolyse er en ganske smertefuld metode til fjernelse af håret, men hvis du på ansvarlig måde tager fat på spørgsmålet om smertelindring i tide, så kan du nemt læse dine yndlingsblade, bøger eller tale i telefonen uden at opleve ubehagelige fornemmelser. Vi anbefaler mænd at gøre elektrolyse af områder som ryg og bryst, især hvis der er en lille mængde hår der og de er det, der hedder "hverken der eller her". Også ganske ofte mænd gør elektrolyse af ansigtet (området mellem øjenbrynene).

Salon "Electra" tilbyder intimt hårfjerning for mænd.

Førerne på vores salon er følsomme og omhyggelige - tillid til os, vi vil forsøge at gøre epilering så behagelig og smertefri som muligt! Hold trit med tidens trends med os!

Egenskaber og typer af mandlige hårfjerning

Moderne sociale normer kræver fjernelse af uønsket vegetation på kroppen, ikke kun kvinder, men også mænd, og hvert år bliver mænds hårfjerning mere og mere populært. Mange repræsentanter for det stærkere køn begyndte at tage sig af deres udseende, men ikke alle vil være i stand til at gøre smertefuld depilation hjemme, så de vender sig til professionelle saloner. Hardware fjernelse af uønsket hår kan forekomme på flere måder, det er dyrere, men samtidig mere effektiv og smertefri mulighed.

Typer af hårfjerning

Mand hårfjerning er ikke forskellig fra kvindelige hårfjerningsmetoder, forskellene eksisterer kun i nuancer. De vigtigste er forbundet med forskellige hårstruktur, da for mænd er vegetationen meget mørkere, hårdere og tykkere. Hårfjerning på kroppen ved hjælp af professionelle enheder kan udføres ved hjælp af flere teknikker.

Mænds fotoepilation

Denne procedure udføres ved hjælp af ultraviolette blinker, hvilket negativt påvirker farvestofpigmentet melanin i håret. Photoepilation anbefales at gøre i efteråret-vinterperioden for at undgå solskoldning på kroppen under sommeraktiviteten. Proceduren er smertefri, men for folk med en lav smerte tærskel er lokalbedøvelse tilvejebragt.

Ved korrekt udførelse af proceduren og overholdelse af kravene hos en specialist, kan du opnå en glat hud i 3-5 år. Dette vil kræve et fuldt kursus på 5-12 sessioner afhængigt af hårets struktur og det område, hvor de vil gøre hårfjerning. Hvis håret på kroppen begynder at vokse tidligere på grund af hormonforberedelser eller på grund af arvelighed, vil 1-2 korrigerende procedurer om året være tilstrækkelige.

Mandlig elektrolyse

Elektrisk hårfjerning for mænd er den mest radikale metode til at slippe af med uønsket vegetation, da under proceduren er integriteten af ​​huden kompromitteret. Ved hjælp af en nålelektrode ødelægger en specialist hvert hår i det behandlede område separat, så proceduren er ret lang. Af denne grund anbefales det ikke at udføre i områder med tykt hår.

Hvis du vil slippe af med håret i lang tid, vil det tage 3-8 procedurer for at sikre glatheden af ​​huden for evigt. Du bør bruge mindst 3-4 fuldt udviklede kurser, hvor intervallet kan være fra 2 til 5 år. Da proceduren betragtes som invasiv, anvendes lokalbedøvelse i løbet af sessionerne, så i de fleste tilfælde er der ingen smerte.

Laser hårfjerning

Denne metode anses for mere progressiv end de to foregående, fordi den udføres overfladisk, proceduren er hurtig, og resultaterne kan opretholdes i lang tid. Hårfjerning sker gennem den ødelæggende virkning af laserstrålen på melanin, hvilket får håret til at falde ud. Moderne laserenheder giver mulighed for at udføre proceduren på næsten enhver farve typer af hud og hår.

Én laserbehandlingstid fjerner ikke mere end en time i tilfælde af et omfattende behandlingsområde. I de fleste tilfælde slutter sessionen hurtigere. For helt at slippe af med håret i lang tid tager det fra 2 til 10 procedurer afhængigt af organismens individuelle egenskaber. Denne metode kan være meget dyrere end et foto - eller elektrolyse på de samme dele af kroppen.

Elos epilation

Denne teknik anses for at være den mest moderne og effektive, da den kombinerer de bedste kvaliteter ved alle tidligere procedurer. Hårfjerning sker gennem de kombinerede virkninger af lysstråler og elektrisk strøm. Elos hårfjerning passer bedst til mænd med tykt hår, da dets handling er den mest radikale.

For helt at slippe af med vegetationen tager det 6-10 procedurer med et interval på 1-2 måneder. Effekten af ​​glat hud varer i flere år. Omkostningerne ved metoden er ret høje, især i prestigefyldte klinikker med højkvalitetsudstyr.

Epilation områder

Mandlig hårfjerning er forskellig fra kvinden i procedurerne. Som regel udføres hårfjerning på hanlegemet på følgende steder:

 1. Axillære huler. Hårfjerning i dette område er nødvendigt for både kvinder og mænd. For det første er dette dikteret af hygiejnehensyn, da hvis dette ikke er gjort, vil der være gunstige betingelser i armhuleområdet for bakterier, der forårsager en ubehagelig lugt af sved. For det andet betragtes overskydende vegetation på kroppen i det moderne samfund som et tegn på dårlig smag.
 2. Bryst og mave. Hårfjerning i disse områder er nødvendigt for dem, der har tykt hår, da det er svært at slippe af med det i lang tid. Metoder til hårfjerning af hardware gør det muligt for dig at dukker op på stranden uden forlegenhed og slid på nakne skjorter i 2-5 år, i nogle tilfælde er glatheden af ​​huden bevaret for evigt.
 3. Spina. På den mandlige krop er ryggen det mest ubehagelige område til selvepilation, så hvis det har tykt hår, skal du kontakte en professionel.
 4. Ben. Epilation for mænd i dette område koster mere end en lignende kvindelig procedure, da håret er meget tykkere. Af samme grund er professionel hårfjerning på benene en prioritet over en uafhængig, da det ikke længere er muligt at komme af med vegetationen i hjemmet.
 5. Intim epilation. Denne type har et specielt sted i kosmetologi, fordi ikke alle mennesker straks kan beslutte at fjerne hårfjerning på intime steder ved at kontakte salonen. Behovet for denne procedure er dikteret af flere argumenter: både i lænden og i armhulen kan bakterier udvikle sig, intim epilation giver dig mulighed for at sprede sexliv og lysere føle kontakten hos en partner. Hårfjerning på intime steder kan være klassisk (mandlige bikinier sættes på, og epilering udføres langs deres linjer) eller total (påvirket pubis, kønsorganer, skinker og mellemrummet mellem dem).

Hudpleje

Under proceduren for hardware epilation er huden under stress, så for første gang efter sessionen er det nødvendigt at følge nogle anbefalinger. For at fjernelse af håret ikke forårsager ubehagelige konsekvenser, skal den specialist, der udførte proceduren, oplyse klienten om følgende nuancer:

 1. Uanset hudtype, kan røde pletter og små bumser forekomme efter en hardware epilation, det intime område er særligt modtageligt. For at forhindre denne bivirkning eller eliminere den, anbefales det at behandle huden med hydrogenperoxid eller chlorhexidin, hvis det allerede er optrådt.
 2. Epilation vil svække huden, så det er tilrådeligt at beskytte det mod hyppig friktion på grove tøj. Det anbefales at bære ting fra naturlige materialer i mindst en uge efter sessionen.
 3. Efter proceduren anbefales det ikke at vådte huden på det behandlede område i 8-10 timer. I efterfølgende vandprocedurer anbefales det at bruge en hård vask til at forhindre indgroet hår.
 4. Det anbefales ikke at bruge et solarium, strand, sauna, bad eller swimmingpool i 1-2 uger efter epilationen. Høje temperaturer og badning på offentlige steder kan udløse infektioner, og ultraviolette stråler er mere tilbøjelige til at forlade en forbrænding.
 5. Prøv igen ikke at bruge kosmetik til kroppen uden koordinering med en specialist. Overdreven eksponering kan forårsage irritation eller rødme af epidermis, som skal udsætte efterfølgende sessioner.

Hvis du opfylder alle krav fra en specialist, vil hårfjerningen gå glat, der er ingen bivirkninger, og hele kurset kan holdes uden forsinkelse. Det er sjældent muligt at slippe af med uønsket vegetation for evigt, i de fleste tilfælde viser det sig at holde huden glat i flere år.

Elektrolyse - Review

Elektrolyse øjne af mænd. Hurtig og effektiv.

Efter den næste sommer, der blev brugt med en barbermaskine, kammet man ud af mulige måder at slippe af med unødvendig vegetation. Allerede købt laser kuponer, men. at se resultaterne i vurderinger af nogle af deltagerne i denne ressource, ændrede han sig. Desuden var huden solbrændt, og håret er ikke mørkt. Søger efter specialister i byen, fandt jeg en og meget håbet på, at jeg ikke ville acceptere hende "på en eller anden måde forkert." Heldigvis lavede vi kontakt og begyndte at arbejde.

Begyndte med armhuler. Det værste er det andet besøg. Kroppen er allerede bange og bekendt med proceduren. Det er ønskeligt at distrahere noget og roe ned.

Der er masser af oplysninger om kontraindikationer. Jeg vil stoppe med forberedelse og forlader.

Hvis huden er mørk og håret ikke er lys (eller omvendt). Kort sagt, hvis de er vanskelige at se, er det bedre at farve din hud og dit hår. Bland indholdet af æsken i et forhold på 1 til 1, bland, anvend i 15 minutter og vask af. Malingen varer i flere dage, men det er bedre at male ikke store områder på forhånd. Det ser alt skræmmende ud, men mesteren er meget nemmere at arbejde med.

Til smertelindring kan lidokain skud bruges. Det giver mening at gøre dem hvor, uden dem på nogen måde - i den intime zone, for eksempel. I de resterende zoner er det muligt at aflevere indovazin i selve proceduren. Men det er bedst at bruge lidokainspray (10%, produceret i Ungarn). For at gøre dette sprøjter vi et lille område (vi sprayer det, så det ikke flyder) opløsningen og straks anvende et stykke madfilm (lille, 20 centimeter til 10). Huden på dækningstidspunktet skal være meget våd. Gå til et andet websted. Så kan du pakke alt sammen eller vedhæfte filmstykker til huden med maskeringsbånd. Hvis der ikke er nogen til at hjælpe, så når der behandles et stort område, vil sprayen fordampe, mens du bliver forlovet i vikling, og effekten af ​​smertelindring vil være svag. Du skal rulle op for en og en halv time, mindst en time før proceduren. Hvis alt er gjort kvalitativt - vil der være en følelse af varme efter et stykke tid, så følelsesløshed. Under proceduren vil mesteren gradvist åbne de behandlede områder og lade filmen være intakt i andre områder. Zaprykivat store områder giver straks ingen mening, fordi effekten af ​​løsningen vil ende efter et par timer. Så her er mit træningssæt:

Nu om at forlade. Testet mange forskellige værktøjer. Til dato har jeg afgjort sådanne midler: Calendula tincture, solcoseryl gel, solcoseryl salve, Mary Kay fugtgivende creme, pulver (specielt den på billedet er optimal + det lugter godt).

Efter lidt tid efter proceduren behandler vi huden med calendula tinktur. Anvend derefter et meget tyndt lag af solcoserylgel. Så vi fortsætter med at gøre et par dage (afhængigt af omstændighederne), 2 gange om dagen, indtil sårene ikke bliver mørkere. Min hud er tynd og tør, så nu har jeg helt nægtet pulver fra det - det skrækker huden omkring det behandlede område. Hvis du føler dig flydende under sårene eller blærerne fremstår - tryk forsigtigt ud uden at rive huden væk, og fortsæt med at smøre disse steder med gel indtil det tørrer. Men du behøver ikke at overdrive det, fordi huden er meget tør. Dernæst anvender vi et par dage med Solcoseryl som en salve (denne er allerede beregnet til ikke-grædende sår). Så, når sårene er tørre, brug en fugtighedscreme. Påfør det på huden fugtet med vand i et tyndt lag, også 2 gange om dagen, efter behandling med calendula tinktur. Så handle indtil næsten fuldstændig forsvinden af ​​sporene. Metoden er ikke særlig billig, men måske den mest effektive. Hvis der er hævelse, blå mærker efter injektionerne, prøv at bruge troxevasin salve.

Du kan ikke vaske det behandlede område i to dage, og brug derefter et brusebad. Ingen bade, bade og andre grusomme påvirkninger til helbredelse.

På meget delikat hud (såsom skrotum) er det bedre ikke at bruge solkosylgel, kun salve. Der var triste konsekvenser i form af udseende af skorper. For bedste helbredelse, brug åndbar ting og ignorere vittighederne i hjemmet. Den mest smertefulde og lange helbredelse finder sted i den intime zone.

Jeg har oplevet 2 måder: termolyse og blandet (blanding).

Termolyse giver dig mulighed for hurtigt at behandle store områder, men sår og senere skorper danner efter det (huden har brug for mere langvarig pleje). Essensen af ​​termolyse: En tynd nål indsættes i kanalen, som hurtigt dræber pæren med strømafladning. Derefter fjernes det døde hår uden modstand.

Med den blandede metode på pæren påvirker ikke kun strømmen, men også alkali. Behandlingen af ​​hvert hår varer længere. På denne måde er det tilrådeligt at afslutte rester efter 2-3 procedurer. Efter blandingen ser huden ud meget bedre, og der kan ikke være skorpe. Derudover er smerten svagere (som det syntes).

Jeg valgte en sats på 2 besøg pr. Uge. I 3,5 måneder brugt lidt over 1000 USD. Nogle zoner behandles for tredje gang, nogle - aldrig. Behandlingen af ​​hver zone gentages ca. hver 1.5 måned.

Hvis du tager en laserprocedure, så skal de mindst et dusin dømme efter anmeldelserne, og ja, selv de støtter dem. Og hvis du tager højde for hårets forskellige dybde, deres farve og hudfarve, salons interesse i en almindelig kunde, kan du flyve ind i røret. Der er gode resultater, men jeg tog ikke risici. Det meste af året er huden tanned og håret er ikke helt sort.

Hvis du beslutter dig for disse procedurer, vær så tålmodig. Ifølge sensationer er EE-metoden billigere end andre på grund af dens effektivitet. Men så lang tid. Ved 1 armhule kan tage 2-3 timer. Godt, nogle gange er det meget smertefuldt, ikke alle indsprøjtninger kan med succes laves (for eksempel i coccyx-området eller på pungen). De mest smertefulde steder er hvor håret ligger lavt og hvor huden er øm. På knoglerne er sener (f.eks. På kanterne af armhulen) mere smertefulde end i "kødpladsen" (midten). Generelt kan man sige, at det gør ondt overalt.

Jeg er glad for at personligt efter min første procedure går næsten alt aktivt hår væk. dvs. op til 70%. Det er også vigtigt, at håret i lang tid ikke blev trukket ud. Jeg ved ikke hvorfor laser og så videre. saloner skriver omkring 10%. Hvor kommer det fra? Sovehår vokser (det var ikke) og de der var døde. Mulige mangler på grund af kurver af rødderne, selvfølgelig. Ifølge videnskaben er omkring 70% af hårene i den aktive fase, hvis du tror på forskellige links.

Hvis skibsføreren skinner og brænder huden, trækker du ikke dødt hår, vil du gå i lang tid. Tiden og omkostningerne ved behandling af zonen falder med hver gang, helbredelse er hurtigere. Hvis det på det første besøg tog cirka 3 timer på armhulen, og det så ud som om der var knyttet et jern til det, tog anden gang det tog 40 minutter at behandle. Her er hvordan hun kiggede straks efter den anden procedure:

Nu er der nogle resultater, der vil blive opdateret. Hidtil er alle resultaterne på termolyse. Forskellen mellem første og anden gang er næsten ikke mærkbar. Ny vegetation er kommet ud.

Epilation for mænd: grundlæggende metoder og procedurer

For repræsentanter for en stærk halvdel af menneskeheden har håret altid været betragtet som et tegn på styrke af ånd og maskulinitet, men det sker ofte, at sådan et tilsyneladende plus viser sig at være en stor minus for en mand. Er det muligt at dekorere en mands hårete ryg eller forgroet pande? I stigende grad forsøger mænd at holde øje med deres udseende, og mange af dem fjerner uønsket vegetation til personlig hygiejne. Der er mange metoder til fjernelse af hår Den mest effektive og smertefri er laser hårfjerning for mænd.

Mænds hårfjerning: smuk og sexet

Hvem laver hårfjerning?

Ofte kvinder har et spørgsmål, gør mændene epilering og hvor ofte? Ballet kunstnere, svømmere, vægtløftere, jumpers i vandet, bodybuilders oftest slippe af med overskydende kropshår. Fraværet af uønsket hår kan være en uundværlig betingelse for at få et godt job i servicesektoren - for croupiers på kasinoet, kokke på prestigefyldte restauranter.

Forskellen mellem fotoepilation og laser hårfjerning

Disse procedurer er ens, men har stadig nogle forskelle.

Mænds fotoepilation

Æstetisk kosmetologi holder op med mode trends i skønhed, der tilbyder en så effektiv metode til hårfjerning som fotoepilation for mænd.

Før og efter proceduren for fotoepilering

Hvornår anbefales photosepilation?

Professionelle kosmetologer anbefaler at udføre det i sådanne tilfælde:

 1. Rødme og irritation af huden efter barbering.
 2. Udseendet af indgroede hår som følge af andre fjernelsesmetoder.
 3. Tilstedeværelsen af ​​uønsket hår i maven, brystet, ryggen, skulderbælten, lysken, halsen, hænderne og ansigtet.

Billeder af proceduren i skønhedssalonen

Fremgangsmåden udføres under sådanne omstændigheder:

 • ubehagelig tilstand af vegetationen på huden;
 • behovet for en perfekt smuk krop på grund af professionelle aktiviteter;
 • mangel på tid til alternative fjernelsesmetoder;
 • frygt for smerte og irritation under andre procedurer
 • lyst til at se spektakulært ud og som en kvinde.

Funktioner af proceduren

 1. Fremgangsmåden består i at fjerne hår ved hjælp af lysstråling af et andet spektrum, som følge heraf hårsækkene bliver ødelagt.

Det er vigtigt! Bemærk at en procedure kan spare ca. 30% af det totale antal uønskede hår på kroppen, som er i aktiv vækststadiet. Efter et par uger skal proceduren gentages og slippe af med resten af ​​vegetationen.

 1. Fremgangsmåden er helt smertefri, forårsager ikke indvirkningen af ​​indgroet hår og irritation.
 2. I modsætning til andre metoder til hårfjerning, kan en sådan session udføres på forskellige dele af kroppen, på enhver hudfarve og på hvilken som helst hårfarve.
 3. Hver session varer fra fem minutter til en time, afhængigt af områdets størrelse.

Epilering af forskellige dele af kroppen

Bagsiden

I de fleste mænd vokser håret på mænds ryg stærkt, så i de seneste år i skønhedssaloner er det epilering af hår på ryggen hos mænd, der er særlig populært. Hos mænd vokser håret hurtigere end hos kvinder, derfor er det nødvendigt at gennemføre møder for mænd meget oftere end kvinder.

 • diabetes mellitus
 • åreknuder i ryggen
 • tilstedeværelse af fødselsmærker, mol osv.
 • onkologiske sygdomme;
 • akutte stadier af herpes;
 • individuel intolerance overfor kosmetik.

Før og efter tilbage photoepilation

Der er flere metoder til fjernelse af hårfjerning:

 1. Bioepilation er en procedure, der udføres, hvis hårets længde ikke er mere end 5 mm.

Instruktioner til brug af voks:

 • varme op til stuetemperatur bivoks;
 • på huden for at anvende strimler af opvarmet voks;
 • når voksen er afkølet lidt - fjern den med en skarp bevægelse.

Tilbage bioepilation: før og efter proceduren

Tip! Bioepilation er en ret smertefuld procedure, så du skal være forberedt på smertefulde fornemmelser på forhånd.

 1. Enzymepilation af ryggen hos mænd gør det muligt at trænge dybt ind i huden gennem anvendte enzymer, som blokerer de metaboliske processer i hårsækkene under infrarød opvarmning, og hårvæksten sænkes markant. Efter en sådan session fjernes overskydende hår smerteligt med voks.
 2. Laser hårfjerning er baseret på opvarmning af hårsækkenet med sammenhængende lys, hvilket resulterer i, at håret falder ud. For fuldstændig hårfjerning på bagsiden er 4-5 procedurer nødvendige.
 3. Photoepilation procedure er helt smertefri og kan reducere hårvækst med op til 90%.
 4. Elektrolyse til mænd på ryggen er som følger: En tynd nål indsættes i hårsækkenet, som er en strømleder, som følge af håret er ødelagt og falder ud. Denne procedure skal udføres 1 gang pr. Måned.

Ny generation elektrisk epilator

Anbefalinger efter proceduren med hårfjerning på bagsiden:

 • Må ikke solbade i 2-3 dage;
 • Fjern ikke hår med pincet, det er bedre at bruge en særlig epilationskrem til mænd;
 • Anvend ikke creme med UV-beskyttelse i to uger.

Groin område

Epilation af lysken hos mænd er praktisk taget ikke anderledes end proceduren for kvinder i bikiniområdet.

 • kønsorganer uden overskydende vegetation ser velplejede og sexierede;
 • hårfjerning gør det muligt at indånde den lette hud i lyskeområdet og i varmt vejr forhindrer overdreven svedtendens og udseende af en ubehagelig lugt.

Epilation af æg hos mænd, hår i pubisområdet og bunden af ​​penis udføres ved brug af bedøvelsescremer.

 1. Cremen påføres i områderne i inguinalzonen og lukkes med en stram dressing i 15-35 minutter for at trænge ind i anæstetiske komponenter i huden.

Tip! Som hermetisk bandage kan du bruge en madpakning, som skal formes i form af varme, og enderne skal fastgøres med klæbende gips.

 1. Epilering af testiklerne hos mænd kan udføres uden brug af en creme og ved hjælp af en klipper
 2. I salonen udføres opslæmningen af ​​lyskeområdet ved hjælp af kondom. Derudover beder nogle mestere en mand om at hjælpe under fjernelse af hår, da der under epilering af pungen er nødvendigt at stramme huden.

Epilering af intime steder

Epilering af ører til mænd udført på forskellige måder:

 1. Brug af en laser gør det muligt at slippe af med hårets problem, der vokser intensivt i tragusørerne.
 2. Voksning sker med soja voks, der kun klæber til hårene, og smerter er meget mindre følte, når de fjernes. Denne procedure kan gøres manuelt uden at besøge skønhedssalonen.

Før og efter proceduren for hårfjerning ører

konklusion

Når man fjerner mandlig hårfjerning, anbefaler mange eksperter at kombinere flere metoder på samme tid, da dette vil gøre det muligt at opnå et hurtigere og maksimalt resultat. Epilering til mænd i hjemmet er kun mulig ved flere metoder, såsom bioepilation, voksning eller brug af skræmmende cremer.

I den foreslåede video i denne artikel kan du lære om detaljerne i de populære metoder til mandlig hårfjerning.

Elektrolyse til mænd

Repræsentanter for det stærkere køn har som regel ingen interesse i spørgsmål om skønhed og glathed i huden. Der er dog visse erhverv, motiver og modetrends, der er vanskelige at ignorere.

Mandlig elektrolyse for evigt i Moskva: priser og beskrivelse

For nemheds skyld er her et resumé af elektrolyse:

Dæklængde
fra 4 mm, optimalt 5-7 mm

Hudfarve / stænger
nogen

apparat
Depilplus 13 MHz

Udførelseshastighed
Lav (effekt på hvert hår)

Som regel skal mange mennesker grundigt undersøge spørgsmålet, før de træffer en beslutning. De finder de forskellige underarter af denne service - termolyse, elektrolyse, blanding og flash - og begynder at vælge imellem dem.

Tro mig, det er absolut ikke vigtigt. Hovedkomponenterne i succes - mesterens erfaring, godt udstyr og dit engagement.

Valg af metoder er altid for specialisten. Efter at have startet proceduren kan han radikalt omkonfigurere enheden, fordi han forstår, at det valgte program ikke giver resultater.

Den der vil nikke og inkludere det program, som kunden har bedt om at tale om de ubestridelige fordele ved denne eller den pågældende art, risikerer at forblive uden resultat.

Faktum er, at det for dig som kunde er svært at kontrollere virkningen. Strømmen er tændt, enheden bipper, mesteren tager hårene ud. Det synes okay?

Tænk: Hår kan fjernes med pincet derhjemme. Kvinder gør ofte dette foran et spejl, for eksempel plukning deres øjenbryn.

Føreren skal være i stand til at køre stangen kompetent og derefter let og frit fjerne den fra follikelet. Det kræver viden, dygtighed og erfaring.

En af de vigtigste fordele ved metoden er dens alsidighed. Det afhænger ikke af gulv, farve og type hud, på volumen og farve på dækslet, dens tykkelse og længde. Og selv fra hormonelle faktorer.

Som enhver permanent metode til hårfjerning kræver elektro et bestemt antal sessioner. Normalt fra 3-6 besøg for at fjerne bulk. Dette skyldes den cykliske natur og faser af hårvæksten.

Husk at et hår, der har været udsat for korrekt eksponering og er i vækstfasen, garanteres at aldrig vokse igen første gang.

Og derfor, efter den første procedure er omkring 30% af den samlede masse væk for evigt.

Så kommer perioden for enkelt samlinger. Dette er et vigtigt stadium, men ikke alle er enige om at gå igennem det. Hvis du læser ovenstående om dedikation, vil det lige nu være nødvendigt, specielt hurtigt.

Oversigt over populære elektrolyseproblemer for mænd

Nedenfor er svarene på de vigtigste punkter. Vi foreslår at du bliver bekendt med dem.

Ja, det er en smertefuld procedure. Graden af ​​eksponering varierer afhængigt af dit smerte niveau, kropsdel, apparat og anæstesi.

Nogle områder, såsom bikinier, armhuler, ansigt - meget følsomme. Andre - shin, hånd - det mindste.

Ifølge statistikker tolererer de fleste mennesker det sidstnævnte, og for det første bliver anæstesi anvendt.

Har du anæstesi?

Der er både injektioner med lidokain og praksis med at anvende Emla creme. Sidstnævnte kan købes både fra os og fra apoteket.

Der er områder på kroppen, der ikke kan skæres af af medicinske grunde, så anvendes overfladisk anæstesi. Husk at i dette tilfælde vil det tage ventetid (fra 20-30 minutter), når det begynder at virke (i modsætning til injektioner).

Hvis en specialist begår en fejl og falder ind i den zone, er der negative konsekvenser (ødem, lammelse). I vores centre arbejder mastere med sekundær lægeuddannelse (sygeplejersker). Til injektion i ansigtet har du brug for lægenes kvalifikationer.

Hvis du i nogle centre blev tilbudt denne service, skal du sørge for, at kandidaten har det rette eksamensbevis. I nogle saloner eller blandt hjemmearbejderne kan du møde folk uden medicinsk uddannelse, som gerne vil tage op med enhver procedure - hvis kun kunden betaler.

Vi behandler ansvaret for vores kunder ansvarligt, så vi leverer kun de tjenester, der er sikre for dig.

Hvorfor nægtede mesteren at fjerne alt ansigtshår på en gang?

Der er flere gange flere follikler på en persons ansigt end på samme område på kroppen. Derfor er hårene placeret tættere på hinanden.

Mand hår er tykt, hårdt. Umiddelbart fjerner alt håret, først og fremmest det vedrører overlæben, vil føre til svær ødem, kan forårsage vedvarende pigmentering. Dette vil gøre genopretningen efter proceduren vanskeligere og vil betydeligt forlænge helbredelsestiden.

Hvis du straks fjerner alle hårene i dette område, kan huden permanent blive pigmenteret, ujævn og grim.

Derfor udføres elektrolyse i overlæben med det sikre princip om "udtynding".

Ja, du vil ikke få klar hud med det samme, du bliver nødt til at rejse længere for procedurer, men det er vigtigt for dit helbred og anstændigt udseende, især når det kommer til dit ansigt.

Hvad er de negative virkninger af elektrolyse mulig?

Aktionen af ​​strømmen forårsager skade. Ellers ville der ikke være nogen virkning. Desværre påvirkes ikke kun kimzonen, men også de omgivende væv.

Svag rødme, hævelse (ofte i bikiniområdet), små hvide bumser, skorper, røde pletter (prikker) er alle normale. Bliv ikke bange og selvmedicinske. Hvis du er i tvivl, gå til en konsultation.

Men alvorlige forbrændinger - dette er ikke normen, det burde ikke være det.

Desværre følger nogle gange mennesker ikke reglerne for hudpleje. Klemmer bumser, kamskorps, syntetiske tøj til tøj - alt dette fører til infektion, ardannelse, forsinkelse af helingsprocessen.

Et tilsvarende negativt resultat opnås ved manglende overholdelse af ventetider: Folk begynder aktivt at dyrke sport, besøge badebadene, svømmehallerne.

Hvis du ikke venter på helbredelse, faldende skorper og forsvinden af ​​punkter - på ferie kan du få en seriøs pigmentering.

Desværre er det ofte den specialist og den metode, der skyldes alle problemerne. Mens 50% af succes ligger på dine skuldre - tager sig af huden og overholder alle anbefalinger.

Prisliste for tjenester

Følgende er værdier:

Fjernelse af uønsket hår ved elektrolyse

De første forsøg på at slippe af med uønsket vegetation på kroppen blev lavet i oldtiden, selv i det gamle Egypten. Alligevel begyndte kvinder at bemærke, at det ekstra hår skaber indtryk af uklart og ikke pryder udseendet overhovedet. I vores tid er dette jo mere uacceptabelt. Og på trods af at der i de seneste år har været sociale bevægelser, der opfordrer kvinder til at forblive naturlige, herunder at nægte epilering, de fleste stadig ikke kan lide hår på deres ben, hænder og andre steder, der ville se meget bedre ud uden hår. Metoder til at fjerne overskydende vegetation i dag nok. Elektrolyse er en af ​​dem. Dette er en hardware metode baseret på virkningen af ​​elektrisk strøm. Kvinder bemærker at elektrolyse er smertefuldt og kræver desuden betydelig tid. Men samtidig er det meget mere effektivt end andre procedurer.

Hvad er elektrolyse?

Elektrolyse er en type hardware epilation, hvis unikke ligger i det faktum, at i modsætning til andre metoder det virkelig giver dig mulighed for at glemme uønskede hår for evigt. Hver enkelt hårpære er ødelagt af elektrisk strøm.

I første omgang blev denne metode til hårfjerning, som blev oprettet i 1875, brugt til at behandle voksende øjenvipper. Men efter det begyndte han gradvist at blive en populær kosmetisk procedure. Forbedringer og enheder, der bringer den elektriske impuls til hårpæren. Og på nuværende tidspunkt er det allerede muligt at observere moderne komfortable apparater til elektrolyse.

Elektrolysemetoden anvendes på alle dele af krop og ansigt.

Typer af elektrolyse

Der findes forskellige typer elektrolyse. Det adskiller sig afhængigt af de værktøjer, som specialisten bruger til at fjerne uønsket hår:

 1. Tang. Som regel anvendes den kun på små områder af kroppen, fordi det tager meget tid. Det har imidlertid en ubestridelig fordel: det er den mest smertefri af alle typer elektrolyse. For at gøre dette skal du bruge specielle pincet med en elektrode. Det fanger håret, der skal fjernes, og sender elektrisk strøm gennem det. Teknologien er meget enkel og praktisk, men kun for fuldstændig ødelæggelse af hårpæren er det nødvendigt, at tiden for udsættelse for en elektrisk ladning er mindst 1,5 minutter.
 2. Needle. Den mest almindelige type elektrolyse, der involverer indføring af en nål, gennem hvilken en elektrisk strøm passerer direkte ind i hårroten. I dette tilfælde er huden lidt skadet. Fremgangsmåden udføres ved anvendelse af nåle af forskellige konfigurationer. Hvilke der skal bruges - den specialist, der vil udføre proceduren, vil beslutte. Nåle har forskellig tykkelse og sammensætning. For eksempel er der brug for gyldne nåle til huden, der er udsat for irritation og allergiske reaktioner, og hvis huden tolereres godt af enhver manipulation, kan du tage nåle fra en medicinsk legering. Til ekstremt tynd følsom hud er der nåle med Teflon-isolering.
 3. Elektrolyse med wolframfilament. I princippet ikke meget forskellig fra nålen. Den eneste forskel er, at der i stedet for en nål anvendes en specielt skåret og skærpet wolframfilament, som også indsættes i hårsækken på samme måde.

Under elektrolysesessionen indsættes nålen direkte ind i hårsækken

Ud over forskellige typer er der flere metoder til elektrolyse. De adskiller sig fra hinanden ved parametrene for strømmen, der strømmer ind i hårsækkenet:

 1. Termolyse. Højfrekvent vekselstrøm anvendes. Denne metode var den første til at fremstå, og derfor er det, som du måske gætter, den mest grove med hensyn til dens virkning på huden. Ofte fremkalder irritation på huden.
 2. Flash metode. Det er en type termolyse med forskellen, at den nuværende styrke er højere, men dets eksponeringstid tværtimod forkortes. Det kan også være meget traumatisk for huden.
 3. Galvanisk elektrolyse. Brugt likestrøm (kaldet galvanisk, dermed navnet på metoden), hvilket fremkalder dannelsen af ​​alkali i hårsækken. Under dens indflydelse som følge heraf bliver håret ødelagt. Denne metode indebærer anvendelse af to elektroder: aktiv og neutral. Den første er i nålen og indsættes i hårsækkenet, og den anden kunde henter. Galvanisk elektrolyse er mindre farlig for huden end termolyse.
 4. Blandingsmetode. I dag betragtes den bedste metode til elektrolyse. Kombinerer fordelene ved termolyse og elektrolytisk elektrolyse. Udtrykket "blanding" betyder blot "blandet".
 5. Sekventiel blanding. Den samme blandingsmetode, hvor strømmenes amplitude falder. Det hjælper med at gøre proceduren mindre smertefuld.

Funktioner af hårfjerning på forskellige zoner

Elektrolysemetoden er universel for alle dele af krop og ansigt, men det skal huskes på, at huden i nogen tid efter proceduren ikke ser bedst ud. Derfor kræver nogle websteder en særlig omhyggelig tilgang fra guiden. De mest gunstige områder for elektrolyse er hænder og fødder. Deres hud er mindre tilbøjelig til irritation og er ikke særlig følsom.

Efter elektrolyse er det nødvendigt at overvåge tilstanden af ​​lymfeknuderne

Fjernelse af hår i armhulene, i bikiniområdet, såvel som på brystet og underlivet hos klienten, skal mesteren være yderst forsigtig, da det for det første er områder med øget hudfølsomhed, og for det andet er der lymfeknuder nær. Kunden selv skal overvåge, om de stiger i størrelse efter procedurerne. Hvis lymfeknuderne i det mindste øges lidt, så skal du vælge en anden metode til hårfjerning for en bikini og underarm.

Elektrolyse i ansigtet er selvfølgelig det sværeste, fordi huden i dette område ikke kan blive såret for meget, ellers kan du ødelægge det. Klienten skal være forberedt på det faktum, at sporene af elektrolyse i nogle få dage vil forblive. Derudover vil det ikke være muligt at glansere dem med fundament, da det sænker helingsprocessen og kan provokere inflammatoriske processer.

Video: Hvordan er elektrolysesessionen

Kontraindikationer

Elektrolyse er en traumatisk procedure, inden for hvilken det er nødvendigt at omhyggeligt undersøge listen over kontraindikationer:

 • hjertesygdom;
 • installeret pacemaker;
 • epilepsi;
 • hepatitis;
 • hæmofili;
 • thrombophlebitis, forhøjet blodkoagulation;
 • virus- og svampesygdomme;
 • hormonelle lidelser;
 • graviditet;
 • Tilstedeværelsen af ​​metalimplantater i kroppen (med undtagelse af tandbehandling);
 • åreknuder
 • hudsygdomme (dermatitis, psoriasis, eksem);
 • hudens neoplasmer, herunder mol og vorter
 • onkologi;
 • skader på huden på stedet for proceduren
 • betændelse i lymfeknuderne.

Ignorerende kontraindikationer kan føre til alvorlige konsekvenser.

Kritiske dage er ikke en kontraindikation for proceduren, men i løbet af denne periode øges følsomheden af ​​huden, og derfor kan smertefuld elektroepilation forårsage endnu mere ubehagelige fornemmelser. Den gunstigste tid for elektrolyse er midten af ​​cyklen, når hudfølsomheden tværtimod falder.

Forberedelse af proceduren

Forberedelse til elektrolyse er enkel, men indebærer afvisning af nogle af de sædvanlige procedurer:

 • epilering og depilation. 1,5-2 måneder før elektrolyse er det nødvendigt at stoppe med at bruge hårfjerningsmetoder, der skader hårsækken. Brug ikke epilatoren, voks, sukkerpasta og depilationskrem. Du skal gå helt til barbermaden. På tidspunktet for elektrolysen skal hårsækken blive fuldstændig restaureret, ellers vil procedurens virkning ikke være;
 • solbadning og solarium. Ca. 10 dage før elektroepilation er det nødvendigt at kassere dem for ikke at provokere forekomsten af ​​forbrændinger;
 • Barberhår bør stoppes 2-3 dage før elektroepilation. Ved procedurens tid bør deres længde være mindst 3-4 mm, lidt mere (inden for rimelige grænser).

Det er umuligt at fjerne alt håret straks, da de er i forskellige stadier af vækst

Hvornår vises effekten, og hvor længe vil den vare

Til dato er elektrolyse den eneste metode, der giver dig mulighed for at opnå endelig hårfjerning. De vokser virkelig aldrig tilbage, men det vil tage meget tid og kræfter (og selvfølgelig midlerne). Det er nødvendigt at udføre en lang række procedurer, fordi hårene er i forskellige stadier af vækst. Selv om det ser ud til at alle er fjernet, vokser der efter et stykke tid stadig nye, som tidligere var i "sovende" tilstand.

For at opnå et godt resultat i gennemsnit er det nødvendigt at gøre 10-12 procedurer med et interval på 1-2 måneder. Det er nemt at beregne, at den endelige effekt kan observeres mindst et år. Imidlertid vil reduktionen i antallet af hår sandsynligvis være mærkbar efter den første procedure.

Video: I detaljer om oplevelsen af ​​elektrolyse

Mulige konsekvenser

Næsten altid elektrolyse ledsages af ubehagelige bivirkninger, der vises på huden efter hver procedure. Dette skyldes hovedsageligt et så stort interval mellem sessioner, fordi huden skal have tid til at helbrede. De mulige konsekvenser er:

 • forbrændinger;
 • pigmentering;
 • rødme;
 • hævelse;
 • kløe;
 • skorpe dannelse;
 • hår indvækst;
 • hæmatomer osv.

Nogen tid efter elektrolyse vil huden ikke være i den bedste tilstand.

Hertil kommer, at hvis der er den mindste skade på huden, kan en infektion komme derhen. Som følge heraf er der sår, acne og andre inflammatoriske fænomener. I dette tilfælde skal de desinficeres flere gange om dagen. Bivirkninger normalt holde et par dage, og derefter passere.

Hvis huden ikke heler, skal du bruge specialværktøjer, der fremmer regenereringen og forhindrer ardannelse. De kan rådgive en specialist, der udførte proceduren, eller enhver anden kosmetolog. Disse er ikke de sædvanlige helbredelsesværktøjer, der anvendes normalt efter elektrolyse, men snarere forstærket medicinske præparater, for eksempel Contractubex.

Det skal være yderst forsigtigt at beskadige huden. Over tid vil de selvfølgelig helbrede, men jo længere denne proces varer, desto større er sandsynligheden for, at ar vil forblive på huden.

Sådan pleje huden efter proceduren

Rehabiliteringsperioden efter elektrolyse kan være fra 2-3 dage til 2 uger. Særlig hudpleje er påkrævet på dette tidspunkt:

 • Du kan ikke solbade i den åbne sol eller solarium;
 • Det anbefales ikke at udsætte huden for længerevarende udsættelse for vand. Det betyder, at du skal udelukke bad, saunaer, svømmebassiner. Du kan også ikke svømme i dammen og endda ligge i badeværelset. Alle disse faktorer nedbringer ikke kun helingsprocessen i huden, men kan også bidrage til infektionen;
 • undgå sved. Af denne grund anbefales det for rehabiliteringsperioden at udelukke aktiv fysisk aktivitet;
 • dagligt om morgenen og om aftenen skal du bruge desinfektionsmidler til at behandle hudlæsioner. Disse kan enten være specielle produkter eller almindelig alkohol;
 • på anbefaling af en specialist til brug af helbredende cremer. For eksempel, Bepanten eller Panthenol;
 • Kombiner ikke skader, udsættes for hårde mekaniske påvirkninger, prøv at glatte over dem med dekorative kosmetik, rive de skorper, der dannes, osv.

Fordele og ulemper ved elektrolyse

Ligesom enhver procedure til fjernelse af uønsket hår har elektrolyse sine fordele og ulemper.

Dens styrker omfatter:

 • egnet til alle hårtyper og alle typer hud;
 • større effektivitet i forhold til andre former for hårfjerning
 • egnet til enhver zone.

Mænd bruger ofte elektrolyse, men de har brug for flere procedurer end kvinder for at opnå effekten.

Følgende ulemper ved fremgangsmåden kan noteres:

 • lang forberedelse - det er nødvendigt at afvise på forhånd fra epilatoren, voks og andre epileringsmetoder bekvemt i forhold til en barbermaskine for at genoprette hårsækkene;
 • smerte;
 • invasivitet - proceduren beskadiger huden og der er fare for, at spor forbliver på det;
 • høj pris;
 • Varighed - sessioner varer i meget lang tid (op til 4 timer afhængigt af zonen);
 • expensiveness - mange sessioner er påkrævet (som regel mere end guiden oprindeligt lover): nogen vil have effekt i 10 sessioner, og nogen vil have brug for alle 20.

Er elektrolyse egnet til mænd?

Elektrolysemetoden er lige så velegnet til både kvinder og mænd. Der er ingen begrænsninger for sidstnævnte. Men faldgruberne eksisterer stadig. På grund af de særegne af den mandlige hormonelle baggrund vil det være meget svært at helt slippe af med uønsket hår. Hvis i kvinder efter 10-12 sessioner forsvinder alle uønskede hår (i de fleste tilfælde, men nogle gange er flere af dem nødvendige), så kan mænd have en lidt anden reaktion på proceduren. Hår kan stoppe med at vokse et stykke tid, lad os sige, i et par år, og så vil det delvist genoptage sin vækst. Eller de kan betydeligt tynde ud, men ikke forsvinde helt. Under alle omstændigheder er det muligt at få hundrede procent effekt af elektrolyse, kun i gennemsnit vil dette kræve 2 gange flere procedurer end kvinder har brug for.

anmeldelser

Jeg blev lavet på en DEPIL PLUS 13MHz maskine fra ROS Spanien. En metalpind, størrelsen af ​​et håndtag (jorden) går til det, som jeg fik i min hånd og fortalte at holde fast. Det er nødvendigt, at der senere ikke ville være nogen monstrøse forbrændinger, som derefter er lagt ud i vurderinger af elektroepilation, og de siger, at dette er en forfærdelig procedure. Hovedprocessen er at mesteren i hver hårsække placerer den tyndeste nål og dræber pæren med en strøm. Alt! I denne pære vil aldrig vokse hår igen! Brændt hårmester fjerner straks med pincet.

Huden efter proceduren er dækket med røde prikker.

efter 2 uger ser du, at det nyligt spirede hår tyndes med 30%. Efter hver procedure vil de falde. MEN! Jeg blev lovet, at det ville tage 5-6 procedurer for helt at fjerne håret på armhulerne og bikinierne, der strækker sig ud over badedrætslinjen. Men det tog faktisk 10 procedurer.

3 år efter elektrolyse er næsten alt håret fjernet

Jeg er en reflekspige

http://irecommend.ru/content/kak-eto-bylo-i-chto-nuzhno-znat-do-protsedury-rezultat-spustya-3-goda-sovety-byvalogo-tsena

Den eneste måde at fjerne hår permanent. Hvordan kan du ikke bestemme. Så jeg begyndte min historie med EE. Fastgjort resultatet på billedet. Kameraet er usandsynligt at formidle hvad i virkeligheden: der er stadig skorper (de faldt ikke ned). Håret selv er ikke synligt. 7-10 hårde hår på hver side forblev. Jeg forventer at afslutte i 2-3 sessioner med zonen helt. Og du ved... det var absolut det værd! Huden er glat, ikke "dræbt" af en barbermaskine, de voksne hår er ikke følte, når du holder hånden, men når jeg er færdig, vil der være universel glæde. Næste Næste planlægger jeg en bikini.

Resultat efter 11 sessioner af elektrolyse

Neva_fm

http://irecommend.ru/content/volshebnoe-slovo-navsegda-i-vy-pobezhite-na-ee-realnoe-vremya-raskhody-foto

Før du går ind for procedurer, der kan skade huden, bør du læse anmeldelser af dem, der allerede har gjort dem. Og hvis du læser online anmeldelser om elektrolyse, så er der overalt sagt om skorpen, der vises på huden straks efter proceduren. Det er konsekvenserne af mikrobrænding, der skal passere på kort tid. Men i nogle tilfælde forsvinder de ikke fuldstændigt, men forbliver i form af pletter, ar og uregelmæssigheder. Med den rigtige tilgang til elektrolyse bør dette ikke ske. Det er bare nødvendigt at tage en ansvarlig tilgang til valget af en specialist, ikke at skynde sig ind i procedurerne, observere det nødvendige tidsinterval og også nøje overvåge, hvor hurtigt huden helingsprocessen går videre.

Elektrolyse til mænd

Epilation studio: komplet udvalg af tjenester

Optag via telefon:

Så i denne lille note ønskede jeg at lave mine observationer om elektrolyse. Jeg håber, at dette vil give nogen praktisk hjælp til at besvare spørgsmålet "gøre eller ikke gøre elektrolyse".

Jeg vil ikke dække typer og typer af hårfjerning, som nu er tilgængelig på markedet for kosmetologitjenester. Personligt gør jeg termolyse elektro-hårfjerning af ansigtshår i BIOSTUDIOANGELO salon. Denne metode er baseret på, at en meget tynd nål indsættes under huden (grund, 1-2 mm) i løbet af hårvækst (ikke i håret selv, men ind i hårsækken) efter injektion under huden strømmer en højfrekvent strøm til den opvarmer på sin side nålen, hvilket resulterer i en mini-termisk forbrænding, der dækker pladsen ved siden af ​​hårsækken. I dette tilfælde er hårrotet koaguleret, hvorefter håret sammen med roden fjernes med pincet.

På effektiviteten af ​​metoden

Jeg begyndte at lave termolyse i begyndelsen af ​​februar 2008, det vil sige i dag - marts 2010 har jeg deltaget i procedurer i lidt over to år. Det tog cirka 11 timer for første gang at fjerne håret helt fra hele ansigtet, herunder håret over overlæben, der strakte sig i ca. 5 sessioner (en og en halv til to og en halv time). Du kan behandle huden ikke mere end Én gang i måneden - det betyder, at hvis du har halvdelen af ​​dit ansigt behandlet i en session, så i DENNE halvdel kan du gøre termolyse ikke tidligere end i en måned. Effektiviteten af ​​metoden er efter min mening ret høj - i dag er ansigtshår næsten ikke voksende, kun enkelte børstehår fremstår, som kan fjernes om 15-20 minutter. I betragtning af at jeg havde mange ansigtshår inden starten af ​​procedurerne, tror jeg, at dette er et godt fremskridt.

Selv ved første session blev jeg ærligt advaret om, at FULL hårfjerning på ethvert område af kroppen er en proces, der tager et år eller to, afhængigt af kroppens område og det totale antal hårsække. Dette skyldes faser af hårvækst (aktiv vækstfasen og hvileperioden, hvor hårpæren ligger stille i huden og ikke spire til toppen). I princippet regnede jeg med dette, selvom jeg selvfølgelig gerne vil have denne periode til at være mindre. Så jeg er nødt til at skuffe dem, der planlægger at gå flere gange til sessionerne og permanent slippe af med uønsket hår - det vil ikke fungere! Dette er en lang proces, der kræver meget tålmodighed.

Med hensyn til smerte og andre ubehagelige virkninger og begrænsninger

Alt er meget individuelt og afhænger af organismenes følsomhed som helhed samt på følsomheden af ​​visse hudområder. Jeg havde en illusion, at hvis jeg tolererer ansigtshår fjernelse med pincet, ville epilering være noget lignende. I sig selv er punkteringen af ​​nålen af ​​huden på grund af dens tykkelse praktisk taget ikke følsom, det øjeblik, hvor nålen kommer ind i strømmen, er smertefuldt. Afhængig af hudens områder kan ømheden være både subtil og svært at tolerere, især på steder, hvor nerverne passerer. For mig var der smertefulde hudområder omkring læberne, en række steder på nakke, kindben og kinder. Smerteffekt er også meget afhængig af kroppens generelle tilstand - det anbefales at komme til proceduren efter en god søvn og ikke opleve sult.

Efter epileringsproceduren anbefales det ikke lang tid at komme under solens stråler - fordi der på punctureområdet er skorper, hvorved huden i tilfælde af sollys bliver hyperpigmenteret. Simpelthen sagt, vil du gå med pletter som fregner. Vand bør ikke tillades i omkring en dag, samt barbering af de behandlede steder - ellers vil hele effekten af ​​epilation forsvinde, da håret fra barberingen vil få yderligere stimulering.

En anden bivirkning udover rødmen er en mulig hævelse af de behandlede hudområder, der afhænger af behandlingsområdet. Du skal simpelthen sige, at hvis du har fjernet 5-7 hår på et område på en kvadratcentimeter, vil hævelsen næsten ikke mærkes og vil hurtigt passere, hvis en halv til to dusin - hævelsen bliver stærkere. Ved anvendelse af særlige midler (jeg bruger cremen "redningsmand") svulmer passerer hurtigt nok.

Afslutningsvis vil jeg gerne rådgive dem, der stadig har besluttet at gøre elektrolyse til omhyggeligt at afveje fordele og ulemper. Samtidig tror jeg, at resultatet, som du får som følge heraf - glat, delikat hud, som du ikke bør barbere hver dag, uden nedskæringer og brystformer - er værd at bruge tid og penge. Når jeg ser tilbage, kan jeg ærligt sige, at jeg personligt er meget tilfreds med resultatet.

Retsmidler for at slippe af med hår

Engelsk-Russisk oversættelse til SUGARING