Vælge en elektrisk barbermaskine: Hvad skal du vide, når du køber

Når drenge bliver til ægtemænd, konfronteres de med det næsten Hamlet-spørgsmål: at barbere eller ikke at barbere? For dem, der har valgt at "barbere", vil spørgsmålet snart blive omdannet til "hvad skal man barbere" og "hvordan man barberer?". Elektriske barbermaskiner er ikke længere en nyhed, men indtil videre tør ikke alle at anvende en enhed på deres ansigt. Denne vejledning er for de modige!

Indholdsfortegnelse

"En mand skal være stærk, lugt og hårig", siger den gamle kvindelige visdom. Nye kvindelige visdom objekter: "En mand skal også være velplejede!". Hvad gav carte blanche til tyndbenede hipsters og slanke metrosexuals stolt rette deres skuldre og forlod tilhængerne af mere konservative synspunkter forvirret for at ridse deres overgroede hage bortset fra kvinders opmærksomhed.

Heldigvis er verden ikke sort og hvid, og mænd er ikke opdelt i overgroede gorillaer og plukket kyllinger. Ja og kvinder, jeg forsikrer dig om, er meget forskellige i deres præferencer, uanset hvad de inspirerede fra tv-skærme og sider med blanke magasiner. Men historisk set er der i de seneste århundreder (google "Peter I, skæg, boyars, chop") det sædvanlige i det moderne civiliserede samfund at være renskåret eller i ekstreme tilfælde have en velplejet overskæg og et lille skæg. Og et andet stort spørgsmål, som er mere værd at arbejde - daglig barbering eller regelmæssig pleje af eksisterende vegetation.

Alligevel har efterspørgslen efter barbermaskiner altid været. Tidligere skåret en person og barberet til en hel blok. Men i princippet er købet af en farlig barberkniv og evnen til at bruge den i lang tid været almindelig. Maskinen opfandt i slutningen af ​​det 19. århundrede af King Camp Gillett, hvis efternavn blev navnet på det berømte barbermærke, blev en revolution i barbering. Og i 1927 opfandt oberst Jacob Shik den første elektriske barbermaskine. Og verden har revnet i halvt... Tvister om, hvad der er bedre - en maskine eller en elektrisk barberkniv - ophører ikke med denne dag. Men de fleste mænd, uden unødige tvister og næsten blodløst beslutter, hvad de foretrækker at bruge.

Maskinerne har deres fordele - de er nemme at bruge, de passer tæt på huden, barberer i gennemsnit renere, samtidig renser huden af ​​døde skalaer, hvilket reducerer sandsynligheden for akne. Bladerne, i direkte kontakt med huden, beskadiger det selv, men skærer også, hvilket gør det nødvendigt at købe ekstra gel eller skum samt en beroligende efterskærmning. Ja, og selve bladet er ønskeligt at skifte oftere.

For technomaniacs og dem, der i princippet ikke er vildt for at gøre deres liv lettere på bekostning af moderne teknologi, tøver de ikke væk fra noget nyt, har fået en mellemliggende mulighed: batteridrevne maskiner, der næppe mærkbart vibrere. Fabrikanten hævder, at det hjælper med at opnå en renere og hurtigere barbering.

Menneskernes meninger er forskellige - nogen kunne lide denne enhed, nogen bemærkede ikke forskellen, og nogen klager over, at det heller ikke er det heller ikke, det barberer værre end maskinen, men det kræver stadig våd barbering.

Hvad angår elektriske barbermaskiner, kræver de ikke vand eller et batteri af dåser og flasker til barbering, som de er mere mobile til - og det er værdifuldt, når de rejser. Barbering er hurtigere, men hvis den gemmes på enheden, kan den være af lavere kvalitet og efterlade en kort børstehår. Men elektriske barbermaskiner irriterer huden mindre og næsten eliminerer muligheden for nedskæringer. Det ville dog være nyttigt for brugere af elektriske barbermaskiner at regelmæssigt rense ansigtets hud med en skrubbe, da en sådan rengøring af porerne, som kontakt med et blad, ikke kan opnås med en elektrisk barbermaskine. Af ubetingede fordele - en sjælden udskiftning af knivene, og hvis selvrensningsfunktionen også er indbygget i enheden, forenkles og betjenes og vedligeholdes enheden mange gange. Af minuserne - den høje pris og risiko for sammenbrud. Men normalt betaler prisen for sig selv over en længere periode, og jo dyrere en barbermaskine, jo mere sandsynligt er dens levetid.

Men alle beslutter spørgsmålet om penge, baseret på deres evner, men spørgsmålet om valg, når det er, er baseret på deres personlige behov og egenskaber. Hvis du bestemmer dig for, at den elektriske barbermaskine er mere praktisk for dig, så hjælper denne vejledning dig med at træffe det rigtige valg.

Rotor eller mesh?

Rotary barbermaskiner blev pionerer i verden af ​​elektriske barbermaskiner. Vores fædre og bedstefar brugte dem i lang tid. Ja, ja, det er netop det summende monster, hvorfra nogle særligt indtagelige damer, som ikke kigger i tide på badeværelset, løb væk i rædsel. Det er klart, at de hurtigt roterende hoveder, hvorpå skarpe knive er monteret, ser ud til at skræmme.

Men i virkeligheden gør moderne roterende barbermaskiner meget mindre støj end netting og barberer i gennemsnit renere på grund af en tæt pasning af roterende knive til huden. Desværre er der stadig en risiko for nedskæringer på samme tid, og ejere af følsom hud klager ofte over irritation fra barbering. Men fremskridt står ikke stille, og med sikkerhed kan man sige, at de seneste roterende elektriske barbermaskiner med højkvalitets knive og et system med gentagne facialkonturer tilhører huden meget mere delikat end gamle modeller.

Philips AT 890 er en af ​​de mest populære roterende barbermaskiner og har tjent gode brugeranmeldelser. Tre flydende hoveder, en bevægelig blok, en trimmer, et ergonomisk håndtag og vigtigst af alt, en højkvalitets barbering og lang levetid... hvad er der mere brug for fra barbermaskinen?

Opkaldsspids: Philips AT 890 710901 5 inline

For dem, som rotorkraberne virker unødigt alvorlige, vil bjærgning være elektriske barbermaskiner, ellers kaldet vibrerende. I dem adskilles skærehovederne med vibrerende knive fra huden med et fintmasket net, hvilket eliminerer muligheden for at skære og reducerer irritation. Desværre, hvis designen af ​​barbermaskinen ikke tænkes godt nok, kan der være problemer med ren barbering. Hertil kommer, at ejere af el-razere ofte klager over, at de barberede hår knuses af knivene i støv, der ophobes på alt, og når det er vådt barbering (mere om det nedenfor), kan masken "holde fast" i skummet og smøre det over ansigtet i stedet for at skyde med børstehår. Blandt de veletablerede producenter af elektriske barbermaskiner kan man kalde Braun og Panasonic, men selv her er alt meget afhængigt af den specifikke model.

Den lovende nye Panasonic ES-LV95 med funktionen tør og våd barbering tager retfærdigt sin plads blandt gitterberberne i det øvre prissegment. 5 (!!) hoveder, en trimmer og en bevægelig barberingsenhed sikrer renhed og glathed i ansigtet, og en fuld opladning af batteriet i 45 minutters arbejde tager kun en time. Den højteknologiske fyldning af enheden indeholder et display med angivelse af opladning og rengøring, sensorer, der bestemmer børstets tæthed og styr motorens hastighed, Sonic turbørrensning og vejblok.

Opkaldsspids: Panasonic ES-LV95 710901 5 inline

Tør eller våd barbering?

Det absolutte flertal af elektriske barbermaskiner kan klare tørt barbering, hvilket gør dem til et attraktivt tilbehør til ture, hvor det ikke er muligt at barbere normalt med skum og varmt vand. På trods af det faktum, at efter en våd barbering med en maskine, kan fornemmelsen af ​​tør barbering være noget usædvanlig, og til tider, selv ubehagelig i starten, bliver huden hurtigt vant til sådan behandling.

Opkaldspit: Saturn ST-HC7394 710901 5 inline

Ikke desto mindre er ikke alle klar til at opgive en våd barbering - huden er for-dampet med varmt vand og dækket af gel eller skum, barberer bedre og renere, og fornemmelserne er meget mere komfortable. Hvis du har en følsom hud, der kommer i kontakt med en elektrisk barbermaskine, der bliver smadrende, kan en barberkniv med en våde barberingsfunktion ud over en tør en være det rigtige valg. Derudover kan en våd barbering med en elektrisk barbermaskine være en måde at vænne sig til denne enhed så smertefrit som muligt og over tid skifte til en tør barbering uden irritation. Overgangsprocessen tager normalt fra en uge til fire, afhængigt af hudens følsomhed; alt, hvad du muligvis potentielt har brug for efter - det betyder at fugte huden efter barbering.

Hvis du kun bruger den våde tilstand, vil barberingsprocessen i gennemsnit være mere behagelig, men ideen om elektrisk barbermaskine selv, som en kompakt og økonomisk metode til barbering, forsvinder, da gel / skum ikke vil spare penge eller plads i din rejse taske. Desuden er barbermaskiner med funktionen vådberbering ikke bange for vand, og det er bekvemt at rengøre dem - Skyl bare under en løbestrøm og lad dem tørre. Hvis vi taler om rengøring, er det værd at sige, at mange barbermaskiner til tør og våd barbering er udstyret med en selvrensende funktion i den såkaldte turbo-tilstand, hvilket øger antallet af omdrejninger til ca. 17.000 pr. Minut. Det er tilstrækkeligt for brugeren at lægge et lille barberskum eller gel på barberhovedene, tænde turbo-tilstanden og i slutningen af ​​det skylle barbermaden. Samtidig er tørbearbejdningsapparater oftest udstyret med kun en børste med en stiv børstehår for at man kan slippe af med rester af hår på knive eller et gitter.

Batteri eller netværk?

Der skal lægges særlig vægt på, om barbermaskinen er på batteri eller netværk. For nylig dominerede netværkskraberne markedet, men nu er enhederne, der har den eneste strømforsyningsmetode - fra udløbet uundgåeligt en ting fra fortiden. Moderne elektriske barbermaskiner er designet til at virke fra et batteri eller en kombineret strømforsyning, mens batterimodellerne er lige i det lavere prissegment.

Mellem batterierne afviger i den type batterier, der anvendes i dem. Der anvendes tre typer elektriske barbermaskiner: nikkel-cadmium (NiCD), nikkelmetalhydrid (NiMH) og lithiumion (Li-ion). Sidstnævnte indtil for nylig blev betragtet som en egenskab for dyre barbermaskiner, men nu er markedssituationen ændret, og nikkel-cadmium, som nikkelmetalhydridbatterier, er ret sjældent. Faktum er, at disse batterier har sådan en irriterende egenskab som "hukommelseseffekten": Hvis brugeren sætter batteriet i opladning, ikke fuldt udladning, batteriet "husker", at det bruges til en mindre kapacitet, og næste gang det virker til den gemte grænse som derfor reducerer enhedens autonome driftstid. Som følge heraf skal barbermaskinen periodisk helt aflades og oplades, men dette sparer ikke helt fra virkningerne af "hukommelseseffekten". Producenterne gik for at møde de klagende brugere: den nyeste generation af barbermaskiner, der arbejder med lithium-ion-batterier, som ikke har denne ulempe. Og takket være udviklingen af ​​produktionsteknologier blev prisen på disse batterier reduceret.

Men alle tre typer batterier bruges stadig i dag. Nikkel-cadmium er den billigste; de skal være helt afladet før genopladning, og de opkræver i flere timer. Men hvis du laver barbermaskinen om natten, hvad er forskellen, vil den være klar klokken tre om morgenen eller om syv, hvis du står op på otte? Men at holde det konstant på opladeren anbefales ikke - det slides ud af batteriet.

Opkaldsspit: Sinbo SS-4026 710901 5 inline

Nickel-metalhydrid-batterier er også billige, men de oplades i mindre end en time, og bruger i gennemsnit 40 til 80 minutter. Derudover er de som lithium-ion-batterier meget bedre tolereret af en permanent forbindelse til opladeren, og for en barberingssession er hurtig opladning på 3-8 minutter mulig.

Ringe en spytte: Remington R8150 710901 5 inline

Lithium-ion-batterier er de dyreste, opladning inden for en time, arbejde i cirka en og en halv time, men der er også batterier med høj kapacitet. En opladning barbermaskine kan være nok til næsten en måneds brug!

Braun-firmaet producerer en af ​​de bedste tørre barbermaskiner: Braun 760cc-4 Series 7. Ud over et lithiumionbatteri er der også mulighed for strøm fra lysnettet, men dets position inden for dyre barbermaskiner er i høj grad påvirket af high tech fyldingen inklusive displayet med angivelse af opladning, rengøring, udskiftning af knive; Derudover leveres det med en dockingstation til opladning og rengøring.

Opkaldsspids: Braun 760cc-4 710901 5 inline

Den første barberer renere, den anden er renere...

Hvor mange blade har jeg brug for at barbere mit ansigt? Hvis vi taler om maskinen, den første, som du ved, vil skære, den anden vil skrabe... den tyvende vil forsigtigt polere kæbebenene. Men hvis vi taler om en elektrisk barbermaskine, så træder nogle andre regler i kraft. For at opnå den perfekte barberingsrenhed på kort tid forbedrer producenterne konstant deres enheder. Det minimale antal barberhøvler til gitterhøvler begynder med en med en roterende barberkniv to, og maksimumet er kun begrænset af fantasien og færdigheden hos procesingeniører, der skal skjule alt dette skønhed et eller andet sted. I øjeblikket har fabrikanterne afgjort fem barberhoveder til begge typer barbermaskiner, og hvis de er placeret under nettet i vibrerende dem, så er de synlige i roterende. Det er svært at sige, hvor meget det faktisk påvirker kvaliteten af ​​barberingen, men mere flydende knive giver dig i det mindste mulighed for at barbere et større hudområde på mindre tid.

Kaldspidsen: SINBO SS-4028 710901 5 inline

Derudover afhænger barberingskomforten på placeringen og tilpasningen af ​​barberhovedene. For ikke at forlade ikke barberede områder på ansigtet og minimere muligheden for nedskæringer, anbefales det at vælge en elektrisk barbermaskine med et system med gentagne facialkonturer. Det kan være både flydende knive og mobile hoveder, og endda alle sammen.

Trimmer og andre nyttige muligheder

Hvorfor har vi brug for trimmerholdere af skæg og overskæg, også tale. Ikke alle har råd til et smukt skæg med en spade og redde på julemanden, resten skal tage sig af den tilgængelige vegetation. Men for dem, der ikke har vane med at slippe af skæget, kan en trimmer i en elektrisk barberer være nyttig. Især i tilfælde, hvor den brutale tre-dages stubbe af en eller anden grund er blevet til en løbe om ugen, og kun nu har de nået at barbere hænderne. I modsætning til maskinen klipper en elektrisk barberkniv med lange hår værre, og hvis de ikke fjernes forsigtigt med en trimmer, vil glatning af kinder ikke være muligt.

Trimmeren kan enten være i form af en dyse eller i form af en indbygget indtrækbar kniv, der tjener til at trimme et skæg, whiskers, trimme øjenbryn eller næsehår eller forkorte børster - alt efter hvor langt det er avanceret. Trimmeren kan også bruges til klipning af templer og endda intime steder, men det er stadig bedre at købe en separat trimmer til kroppen eller en klipper. Dens tilstedeværelse øger prisen på enheden lidt, men oftere er det det værd.

Da det for nylig er blevet vant til, at udstyret kommunikerer med dem og informerer om deres tilstand, er det ikke overraskende, at LCD-skærme vises på dyre modeller af elektriske barbermaskiner, der viser batteristatusen, rapporterer, at rengøring eller udskiftning af knive og andre nyttige er nødvendige dataene. LCD-skærmen er normalt placeret på håndtaget og påvirker ikke brugen af ​​en elektrisk barbermaskine.

Men producenter forsøger altid at overgå hinanden i originalitet, så nye specielle barbermaskiner fremstår som ekstra valgmuligheder. For eksempel har nogle Philips-modeller en auto-våd funktion. I barbermaskinens krop er der et specielt reservoir med en dispenser til gel eller lotion, som giver dig mulighed for at påføre barberingsmidlet direkte på huden under brug af enheden.

Og Braun-eksperter gik videre og udgav en helt speciel serie af Braun CoolTec, som er udstyret med aktiv køleteknologi. Når den er fuldt opladet, holder kølemodus i 15 minutter - nok til at barbere. Som planlagt af producenten hjælper dette med at reducere irritation fra barbering på grund af at blære følsomheden af ​​smertestillende receptorer efter deres "frysning".

Opkaldsspids: Braun CT2s CoolTec 710901 5 inline

Derudover har vi allerede talt om rensende barbermaskiner. Med dyre og avancerede modeller er det i stigende grad muligt at finde en automatisk rengøringsfunktion i deres dockingstationer. Sæt barberhovedet ned i en specialtank fyldt med rengøring og desinficering af væske, du kan gå i seng, og i løbet af denne tid bliver knivene rengjort, dekontamineret, tørret og selve barbermaskinen opladet. Rengøringsopløsningen skal udskiftes med jævne mellemrum, og rengøringspatronerne sælges derfor separat med barbermaskiner og separat.

Og selvfølgelig kunne barbermaskinen med en USB-stik naturligvis ikke vises i kølvandet på dråbe for USB-enheder! Kompakt genopladeligt barbermaskin VITEK VT-2371 med det originale design vil være hensigtsmæssigt i forretningsmessen og i rygsækken og kan opkræves fra din bærbare computer. Derudover kan hun ikke prale af specielle "klokker og fløjter", men som et billigt alternativ til en nødsituation, vil hun helt sikkert finde hendes efterspørgsel.

Spidens opkald: VITEK VT-2371 710901 5 inline

Top 10 populære modeller

Fra en betydelig mængde aktivt købte barberingsapparater valgte vi ti af de mest interessante og populære.

Philips RQ 1150

Philips roterende elektriske barbermaskin med tre bevægelige barberhoveder er designet til både tør og våd barbering. Batteriet med lithium-ion-batterier fungerer autonomt i op til 40 minutter, mens opladetiden kun er 1 time.

Den vandtætte taske og skridsikker indsats på håndtaget tillader brug af enheden selv i brusebadet, og vejblokeringen tillader ikke det at komme i en kuffert og samtidig barberer dens indvendige sider. Pakken indeholder også et beskyttelsesdæksel, trimmer, rengøringsbørste og opladestativ med en batteriladningsindikator på to niveauer.

Ringe en spytte: Philips RQ 1150 710901 3 conf

Panasonic ES-8109

Denne elektriske barbermaskin af et berømt japansk firma er først og fremmest bemærkelsesværdigt for sit velovervejede system med gentagelse af facialkonturer - tre flydende hoveder, en bevægelig barberingsenhed med justering. Barbernettet med et øget antal huller opretholder både tør og våd barbering, og motorens hastighed på 13.000 omdrejninger pr. Minut.

Inkluderet er en trimmer, beskyttelsesdæksel, rejsetaske, rengøringsbørste, olie til smøring samt en enhed til opladning og rengøring med indikation. Li-Ion-batteriet oplades om en time og varer op til 45 minutter, mens enheden er udstyret med automatisk spændingsomskiftning fra 100 til 240 V.

Opkaldsspids: Panasonic ES-8109 710901 3 conf

Braun 5040-s Serie 5

Måske er Braun 5040s netskraber til tør og våd barbering med to barberhoveder ikke den mest sofistikerede enhed i denne fabrikant, men den femte serie fra Braun er ofte forbundet med et gennembrud af høj kvalitet og er stadig populært i dag.

Systemet med gentagelse af ansikts konturer, hurtig opladning af batteriet om fem minutter og fuld - i en time, 45 minutter autonomt arbejde, automatisk spændingsskifte - barbermaskinen opfylder de grundlæggende moderne standarder. Vandtæt taske, opladningsindikator, trimmer og et komplet sæt til pleje af barbermaden i et sæt - gode bonusser.

Opkaldsspit: Braun 5040-s Serie 5 710901 3 conf

Remington R5150

En god roterende elektriske barbermaskin med tre flydende barberhoveder kan dreves både fra batteriet og fra netværket, således at 30 minutter, der er tildelt til barbering ved batteriladning, om nødvendigt forlænges ved tilslutning til en stikkontakt eller hurtig opladning.

Denne model er udstyret med en trimmer, samt en indikation af opladning, ladetilstand, fuld opladning, restbelastning... generelt vil razeren regelmæssigt rapportere om sin tilstand.

Ringe en spytte: Remington R5150 710901 3 conf

Rolsen RS-S2214

Gitter shaver Rolsen RS-S2214 dobbelt barbersystem har to knive og en trimmer. Men hun er fængslende ikke med dette, men med mere end demokratisk pris.

Ringe spidsen: Rolsen RS-S2214 710901 3 conf

Sinbo SS-4033

Grid elektrisk barbermaskin Sinbo er som en stor cigaret lighter eller smartphone. Er dette komfortable design gør det så attraktivt tilbehør på farten?

Opkaldsspit: Sinbo SS-4033 710901 3 conf

Saturn ST-HC7395

En roterende elektriske barbermaskin til tør og våd barbering efter en to timers fuld opladning kan arbejde autonomt i præcis en og en halv time, hvilket i praksis betyder en uges barbering uden besvær.

Tre flydende hoveder, en bevægelig barberingsenhed, en trimmer og et vandtæt taske gør apparatet behageligt og sikkert. Inkluderet er en rengøringsbørste og opladestativ med display.

Opkaldspit: Saturn ST-HC7395 710901 3 conf

Supra RS-202

Denne enhed til en meget rimelig pris giver mulighed for at finde en barbermaskine med hele den mindste gentleman sættet. To flydende barberhovedhoveder under nettet og vandtæt taske er tilpasset til både tør og våd barbering, en trimmer er fastgjort.

Batteriets levetid er 40 minutter, men fuld opladning opnås kun efter 8 timer, hvoraf indikatoren vil rapportere.

Opkaldsspids: Supra RS-202 710901 3 conf

Vitek VT-2373

Den elektriske barbermaskin til tør barbering til sin klasse er meget veludstyret.

Døm for dig selv - tre barberhoveder, en trimmer, en baggrundsbelyst skærm, en indikation af graden af ​​opladning, vejblokering og 45 minutters batterilevetid med en to timers fuld opladning. Tilsæt her en rejsetaske og en rengøringsbørste, og du får generelt en beskeden, men sød enhed, som du næppe vil fortryde at købe.

Opkaldsspids: Vitek VT-2373 710901 3 conf

Rowenta TN 7510

Rowenta razor til tør og våd barbering kan ikke prale med en flok blade, som hver barberer "endnu renere". Nej, kun et flydende barberhoved er skjult under nettet. Men denne barbermaskine er også beregnet til kroppen og er faktisk en brudgom.

Tre dyser med længdeindstillinger: 3, 6 og 10 mm og et teleskophåndtag (+2,5 cm) giver dig mulighed for at skære og barbere dig selv overalt, allerede 18+. 40 minutters batterilevetid og selvfølgelig giver et vandtæt taske tid og styrke til at rydde op helt.

Ringe spidsen: Rowenta TN 7510 710901 3 conf

fund

I øjeblikket er valget af elektriske barbermaskiner stort og varieret. Desværre vil denne enhed ikke passere metoden til at "tage penge fra venner, før du foretager dit valg", fordi barbermaskinen stadig er et middel til personlig hygiejne. Desværre er ingen immune fra fejl, og det kan meget vel være, at når man har besluttet at skifte til en elektrisk barbermaskine, vil du ændre et par, før du finder den perfekte mulighed for dig selv. Vi håber, at denne vejledning kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg baseret på personlige præferencer.

Alligevel tror mange piger, at kysse en glatbarberet mand er i gennemsnit meget mere behagelig end at finde ham bag tærnet børster. Og hvis i barberingsprocessen stadig er ramt af nedskæringer, kan du sikkert vise dem som kampær og fortjener en legitim del af omsorg og opmærksomhed. Men det er bedre at finde dig selv en barberkniv, så udskæringerne ikke forstyrrer dig eller dine kvinder.

Top elektriske barbermaskiner til mænd - TOP-10 rating

Når el-barbermarkedet er fuld, vælger en model en vanskelig opgave. Derfor rangerede vi de 10 bedste elektriske barbermaskiner i 2017. Nu kan du vælge mellem de bedste og vælge en model udelukkende til din hud og hårtype.

Nogle af de fremlagte muligheder er gode til glat barbering, andre muligheder er mere egnede til følsom hud. Hvilken barbermaskine er bedre at vælge? Vi finder ud af det snart!

Top Electric Shavers 2017

At vælge en barbermaskine er individuel for hver person. Jeg kan ikke anbefale dig en model, der er lige så velegnet til alle.

Hvad der passer til en person kan skade en anden.

Før du køber en sådan vigtig enhed til en mand, er det nødvendigt at tage hensyn til visse faktorer. Her er blot nogle få af dem: Systemet og metoden til barbering, designfunktioner og komfort. Derfor vil beslutningen for os ikke være let. Før jeg køber, anbefaler jeg at du gør dig bekendt med køberens vejledning.

Nedenfor er en tabel over de 10 bedste modeller af elektriske barbermaskiner til mænd i 2017. Hver valgmulighed blev valgt efter en række kriterier, plus kundefeedback påvirket vores rating.

Nu, uden at tabe tid, lad os flytte hurtigt til mini-anmeldelserne af hver model.

Top mænds roterende barbermaskiner

På grund af den lette pasform af bladet til huden, roterer modellerne meget renere net. Men samtidig er der en chance for at skære sig selv, og hvis du har følsom hud, kan der forekomme irritation.

1. Philips PT 727 - den bedste roterende barbermaskin til mænd

Hvis du foretrækker roterende barbermaskiner, og budgettet er begrænset, anbefaler vi at være opmærksom på Philips PT 727.

PT 727 optrådte i vores rangordning af de bedste elektriske barbermaskiner ikke ved en tilfældighed. Dette er en model med 3 flydende hoveder, som en perfekt tæt barbering opnås. Takket være Flex-systemet Float, barberingsblokken gentager hver kontur i dit ansigt, fordi alle hår er fjernet uden undtagelse (dette er især vigtigt for barbering i nakken).

Der er en speciel trimmer til trimning af overskæg, skæg og sideburns. Den er placeret på bagsiden og foldes tilbage, når det er nødvendigt.

Philips PT 727 Rotary Shaver kan fungere i op til 45 minutter uden genopladning. Når enheden stadig er afladet, skal du genoplade den i en imponerende 8 timer. Men som fabrikanten hævder, vil en 3-minuts afgift være nok til en fuld barberingssession om morgenen eller om aftenen.

 • Billig løsning
 • Afgiften holder op til 2 uger uden genopladning
 • Det virker stille
 • Velegnet til følsom hud
 • Fuld opladning 8 timer
 • Ingen dækning

2. Berdsk 3364 - budget model

Vil du ikke bruge mange penge på topmodeller? Så skal du være opmærksom på Berdsk 3364.

Der er ikke noget særligt ved denne enhed. Tre barberhoveder barberer helt hår, selv i vanskelige steder. Flydende hoveder følger konturerne i dit ansigt, så det er ikke svært at skære hårene på nakken.

Berdsk 3364 er kun beregnet til tør barbering, men det er ikke mærkeligt i betragtning af de lave omkostninger ved enheden. Enheden drives af netværket, det indbyggede batteri mangler. Der er en trimmer til trimning af overskæg, sideburns og skæg.

Generelt er dette en meget god enhed, der vil tjene dig i lang tid. Købere noterer sig god barberingskvalitet og brugervenlighed.

 • Ren og forsigtig barbering
 • Rigtig beskeden pris
 • Det virker stille
 • Lad ikke batteriet oplades
 • Ikke fundet

3. Philips S9151

Træt af ringe barbermaskiner af dårlig kvalitet, som ikke barberer alle hårene under nettet? Så skal du være interesseret i Philips S9151-modellen.

Takket være teknologien Super LiftCut Action fjerner knivene hår af enhver længde og tæt på huden. Dette kan forbedre kvaliteten af ​​barberingen væsentligt.

Afhængig af præferencer kan du vælge: tør eller våd barbering. Takket være AquaTec beskyttelsessæt er enheden ikke bange for vand og skum. Nu kan du trimme dit skæg, selv i brusebadet.

SmartClean PLUS selvrensende system vil altid holde maskinen ren. Tryk kun på en knap, og systemet oplader, rengør og vask barbermaskinen.

 • Godt håndværk
 • Ingen irritation
 • Automatisk opladning og rengøring
 • Våd og tør barbering
 • Ikke fundet

4. Remington R95 - den letteste og mest kompakte.

Remington R95 er designet specielt til rejser eller travle mennesker. Den er let, kompakt og praktisk, så du kan tage den med dig, uanset hvor du er.

På trods af sin kompakte størrelse giver R95 den mest komfortable barbering på grund af to separate flydende hoveder. Den dobbelte række af knive på hvert af hovedene øger effektiviteten af ​​hårskæringen.

Batteriet varer i 30 minutters arbejde. Batteriet oplades i næsten 8 timer, hvilket er ret lang. Men der er en spændingsafbryder på 100-240 V. Generelt er dette en god mulighed for hurtig shave, men nogle moderne funktioner i Remington R95 kan ikke prale.

 • Stille løbende
 • Rens barberinger
 • Velegnet til rejser
 • Automatisk spændingsafbryder
 • Afgifter 8 timer
 • Ingen trimmer

5. Philips AT 890

Afslutter bedømmelsen af ​​Philips bedste raffineringsprodukter. Denne model er designet til våde og tørre barbering.

Den moderne Aquatec-segl tillader ikke vand at komme ind i enheden, da du kan bruge Philips AT 890 med skum eller endda i brusebadet. Fornæg dig ikke noget.

Heads DualPrecision giver den mest komfortable barbering på grund af et gennemtænkt design. I et løb skæres både indgroede og lange hår på samme tid.

Det hurtige opladningssystem vil aldrig forlade dig uroste. For en barbersession er kun 3 minutters opladning tilstrækkelig. Brugere snakker generelt positivt om denne model.

 • Hurtig opladning
 • Den mest komfortable barbering
 • Det virker stille
 • Fungerer godt på vanskelige steder.
 • Hårdt at rengøre
 • Svag trimmer

Top mænds elektriske barbermaskiner

I modsætning til roterende apparater adskilles knivene i barbernettet fra huden med et tyndt mesh med små huller. På grund af dette reduceres chancen for at skære dig selv betydeligt, og irritationen er næsten fraværende. På trods af de åbenlyse fordele ved gittermodeller er der mærkbare ulemper. På grund af konstruktionens art er ren barbering måske ikke perfekt.

1. Braun 790CC Series 7 - erobret markedet siden 2010

Det første sted, vi gav til barbermanden i det populære tyske mærke Braun. Serie 7 er en af ​​de mest populære, og 790cc-modellen er den bedst sælgende model i prissegmentet. Men i vores liste tog hun det første sted ikke på grund af hendes popularitet, men på grund af uovertruffen tekniske egenskaber.

Razor giver den mest glatte barbering, dette blev opnået ved at skære hårene så tæt som muligt på huden. Et særligt træk ved Braun Series 7 790CC er tilstedeværelsen af ​​3 barberhoveder. To af dem hedder OptiFoil barberingsnet, og mellem dem er ActiveLift trimmeren.

OptiFoil er designet til at opfange et stort antal hår, mens du skar dem så tæt som muligt på huden, mens ActiveLift løfter og skærer urørlige hår i problemområder. Det bør ikke glemmes, at Sonic-teknologien bærer 10.000 vibrationer pr. Minut, hvilket giver dig mulighed for at fange det maksimale antal hår.

Det flydende hoved er meget fleksibelt og tilpasser hurtigt til dit ansigtets konturer. Shaveren leveres med en rengørings- og opladningsstation. Renew ™, som kan dræbe op til 99% af bakterier med en enkelt knap. Derudover har denne enhed 3 forskellige barberingsformer: grundlæggende, blid og intens. Du kan vælge en tilstand efter din hårtype og hud. Der er også en speciel trimmer til modellering af skæg, overskæg og sideburns.

Den eneste ulempe ved denne elektriske barbermaskin er manglen på en våd barbering funktion. Denne funktion er tilgængelig i en anden version af Braun Series 7, kendt som Braun 799cc, men denne model er meget dyrere.

Alt i alt er Braun Series 7 790CC den bedste elektriske barbermaskine i 2017. Fremragende byggekvalitet, tre barberhoveder, tre barberingsformer, en dockingstation - alt dette får du til en ret beskeden pris sammenlignet med andre muligheder.

Top 20 Electric Shavers

I de senere år er det blevet en rigtig udfordring at vælge en rigtig god barbermaskine. Hvert år smides flere og flere nye modeller på markedet. Det er vigtigt at lære at skelne alvorlige innovationer fra rent "marketing" dem. Vores anmeldelse vil forsøge at hjælpe dig med valget. Vurdering omfatter både billige barbermaskiner og premium elektriske barbermaskiner. Der er barbermaskiner til erfarne mænd med stive børster, samt modeller, der kan præsenteres for en teenager som den første barbermaskine.

De vigtigste kriterier for at vælge en god elektrisk barbermaskin

 • barberingskvalitet
 • hudirritation
 • pålidelighed
 • prisen
 • batterier eller batterier
 • ergonomi
 • yderligere funktioner

Typer af mænds elektriske barbermaskiner

roterende

Deres barbersystem er dannet af to eller tre hoveder, der består af eksterne skiver med skær og knive, der roterer under dem. Fordelen med roterende modeller er en renere og glattere barbering selv om ujævnt voksede børster som følge af hårlinjen skæring så tæt som muligt på huden. Blandt roterende barbermaskiner er der flere modeller egnet til stive børster. Ulempen er, at hvis huden er følsom, kan sådanne barbermaskiner forårsage irritation på det (selv om der er modeller, der let kan tilskrives undtagelser). En af de bedste virksomheder, der producerer roterende barbermaskiner, er Philips.

mesh

Operationsprincippet er ens, men i dette tilfælde roterer knivene ikke, men vibrerer fra side til side. Fra oven er de dækket af et tyndt metalnet med et stort antal huller, hvorigennem hårene flyder til knivene. Sådanne barbermaskiner gør det godt selv med en tre dages børstehår, og selv gridsystemerne opfattes bedre af følsom hud. Forresten bør den første barbermaskine til en teenager også vælges fra gode mesh-modeller. Typiske fejl - højt arbejde og problematisk barbering i nakken. Gode ​​elektriske barbermaskiner produceret af Braun og Panasonic.

Efter resultaterne af 2017 er de bedste populære modeller af gitter og roterende elektriske barbermaskiner præsenteret i vores rating, udarbejdet af anmeldelser fra kunder og eksperter.

Hvordan man vælger en mænds elektriske barbermaskine

Hvordan man vælger en mænds elektriske barbermaskine.

Som de siger i "Philips", "Forveks ikke forplejede børster
med resultatet af det, der almindeligvis hedder "glemte at barbere."

Det lykkeligste øjeblik i en manns liv kom - barndommen sluttede og ungdommen kom. Med hende kom de vigtigste beviser - et overskæg og skæg. Nu barbering er for evigt. Det første enkleste spørgsmål er hvad? Fremskridt står ikke stille: barberer med barbermaskiner og barbermaskiner med læderbælter er væk. Tiden er kommet for en fredelig sameksistens mellem værktøjsmaskiner og elektriske barbermaskiner. Hver har sin egen niche. Maskiner nyder godt af prisen. En elektrisk barbermaskin sparer meget tid og med et minimum af indsats kan det ligne en million. Det har implementeret princippet om "hurtig og nem", mens dens kvalitet er sammenlignelig med maskinværktøjet. Det behøver ikke engang at indgå i netværket, det er nok at genoplade batteriet på forhånd, og du kan barbere i mangel af vand og elektricitet, bogstaveligt talt på farten. Desuden er de sædvanlige blade kontraindiceret til tør barbering, og i tilfælde hvor der ikke er nogen betingelser for lange procedurer med en maskine, er barbermaskine den eneste, som altid kan hjælpe. Og hun vil hele tiden hjælpe: i sin ungdom - at barbere den første fluff og modenhed - at passe på ansigtshår og i alderdommen - for at rydde op i de skaldede områder. Generelt med en barbermaskine i livet.

Så hvad er forskellen mellem moderne barbermaskiner? Overvej omhyggeligt udvælgelseskriterierne.

Barberingssystem

Det evige problem for pigen, som giver en razor til hendes mand - roterende eller net? Det evige problem for mænd: at erhverve en ny den samme som den gamle eller for at se, hvordan en anden type virker. Efter maskinen ser alt ud til at være forkert. Når rotoren går på nettet, kan du kun udbryde: "Ja, hun barberer slet ikke på nogen måde ægteskab eller hvad?" Og efter nettet, der går til rotoren, vil der ikke være mindre overraskelse: "Ja, hun trækker håret og skærer molen." Barbering, du skal altid have tid, varmt vand, nye skarpe kassetter, skum. Det er nødvendigt at omhyggeligt gennemgå alle hudens folder under næsen, i hjørnerne af læberne, halsen og omhyggeligt omgå alle medfødte og erhvervede hudfejl, såsom: ar, muldvarp, klæbemidler, acne osv. Uanset hvilken skarp maskine og uanset hvordan Ansigtet var tidligere dampet, men bladets bevægelse på huden føltes som at skære hår. Når du bruger en elektrisk barbermaskine, er fornemmelserne meget blødere, og netets tryk er generelt mere som kontakt med en forvarmet aluminiumskande af Coca-Cola 0,25 l. Desuden rager sidstnævnte ikke kun sensation, men i virkeligheden kræver det meget mere passerer end en maskine - dens styrke ligger andetsteds: du skal lave en skrå linje - det skal du gå gennem et bultende ar uden skader - det vil passere. Rotary barberer barberer cirkler, der ikke giver mulighed for strengt at følge skægets eller overskægets form, men barberer renere og hurtigere. Og alligevel, når du går i elektriske barbermaskiner, kan du helt forlade badeværelset med varmt vand og følgelig skum eller gel.

Barberingsmetode

Nogle shavere giver ekstra fugt. I dette tilfælde har apparatets design en speciel beholder fyldt med skum. I barberingsprocessen fordeles skummet jævnt over overfladen af ​​huden, fugtgivende og blødgør det. Den største ulempe ved sådanne barbermaskiner er, at det er nødvendigt at købe specielt skum.

Flydende barberhoveder

Den næste teknologiske innovation i barbermaskiner er de flydende hoveder. Nu bliver de en del af det generelle system med gentagende facialkonturer. Takket være en speciel mount kan hovederne afvige uafhængigt af hinanden, selv i de sværeste områder, hvilket gør barberingsprocessen mere effektiv.

Barbering enhed mobilitet

Et andet niveau af teknisk innovation er den mobile barberingsenhed. Nu leverer producenterne i stigende grad hele barberingsenheden, som hovedet er placeret på, med en bevægelig montering. På grund af dette kan det afvige i forskellige retninger og fly. Små støddæmpere efter at have passeret vanskelige steder, returnerer enheden til sin oprindelige position. Dette giver en endnu mere præcis gentagelse af hovedets anatomiske lindring, en mere behagelig barbering som helhed og følgelig renheden af ​​komplekse områder af ansigtet.

Antallet af barbersektioner

Det vil være meget interessant at se et sådant mirakel af den kinesiske industri som barbermaskiner med seks eller endda syv sektioner.

rengøring

Razorer, der kun indebærer en tør barbering, kan kun rengøres ved den tørre metode, dvs. åbner børstebeholderen og ryst indholdet i skrald eller vask, og brug derefter børsten, der følger med børsten, til forsigtigt at slippe af med hårrester uden at påvirke masken - de er så sarte og enhver uforsigtig kontakt er farlig for dem. Du kan udføre slutrengøringen med blot en luftstrøm, for eksempel at blæse, men denne metode er for farlig - partikler af hår med submillimeterlængde, der nemt går ind i en lukket luftstrøm, kan danne en suspension i en kort periode, der er skadelig over for lungerne (trods alt for en myte, der endnu ikke er blevet afbrudt inde, for evigt vil der forblive).

Razors, der tillader våde barbering, tillader også at vaske knive under rindende vand - meget bekvemt for dem, der har mulighed for (tid og sted) at tørre skæren grundigt og yderligere smøre den. I nogle ekstraordinære tilfælde må man ikke rydde heltidstrykket af en barbermaskine - hvis du drømmer lidt, kan du tænke på grundene til en sådan behandling, og dovenskab vil ikke være der først. For at automatisere rengøringsprocessen, samt reducere vedligeholdelsestiden, er der barbermaskiner med automatisk rengøringsmulighed.

Denne enhed kaldes en rengørings- og genopladningsstation. Hovedfunktionen er at fjerne børstehårene og desinficere klippeaggregatet. En opløsning indeholdende en af ​​alkoholerne, for eksempel isopropyl, er garanteret at gøre de vaskede dele mere hygiejniske end ledningsvand. Duft vil give lugten af ​​friskhed og renhed. Stationen smører også knivene og tørrer dem derefter. Alt dette sker samtidig med opladning af de indbyggede batterier. Stationen kan alt efter skæreenhedens tilstand fungere efter forskellige rengøringsprogrammer.

Det er værd at bemærke, at for at fuldføre arbejdet på en sådan station er det nødvendigt at regelmæssigt købe specielle patroner. I gennemsnit er en nok til 2-3 måneders drift.

Således, før du vælger en barbermaskine med automatisk rengøring, skal du overveje disse ekstraomkostninger.

trimmer

Det antages, at overskæg og skæg bæres af dovne mænd, der ikke ønsker at barbere hver dag, men ethvert ansigtshår kræver konstant pleje. En person skal se pæne og velplejede. For at få en lige linje med en barberkniv på grænsen til skæg eller overskæg er en ganske ubetydelig opgave, og ved hjælp af den indbyggede trimmer er det ret let at løse. Styling et langt skæg og kunstnerisk overskæg er naturligvis bedre at blive modelleret med en professionel trimmer, men for at rydde op på en klassisk canadisk eller goatee, så vil templerne og ørelinjen være ret

Den indbyggede trimmer er også velegnet. Som regel består den af ​​to plader, der er forskudt i forhold til hinanden, hvilket afskærer alle hårene, at de er i vejen.

Trimmere findes som indbygget i kroppen og i form af separate vedhæftede filer. Indbygget i noget som en flash i kameraer - er også foldet og inddrageligt.

Der er dyser med en rund trimmer for at fjerne hår i næsen samt dyser for at give en person en pæn barbering (fra medicinsk synspunkt er dette den ideelle hudtilstand).

Generelt er trimning ikke styling.

udstilling

For løbende overvågning af den korrekte brug af enheden begyndte producenterne at tilføje alle slags skærme. De kan enten være i form af farveindikatorer eller i form af et fuldt LCD-display. Piktogrammer og indskrifter hjælper med at overvåge barberbatteriet, så de vil fortælle om niveauet og behovet for at oplade på et lavt niveau eller omvendt, om afslutningen af ​​ladningsprocessen, når den når en høj. Kun kontrol af energikilder er ikke begrænset, da indikatoren kan vise diagnostiske meddelelser om behovet for rengøring og endda om udløbet af brugen af ​​barberhoveder og dermed behovet for at udskifte dem.

Strøm system

og fra netværket, og nogle tillader begge på samme tid. Det vil sige, hvis brugeren ignorerer indikatorens vedvarende advarsler om behovet for opladning og barbermaskinen stopper, kan morgenproceduren fortsættes ved at forbinde ledningen til stikkontakten (dog er denne ordning ikke altid tilfældet).

Der er også en modsat mulighed - modeller, hvor barberingsfunktionen er indrettet, derfor med henblik på elektrisk sikkerhed for at forhindre utilsigtet brug i vand under spænding, kan de ikke fungere fra netværket. Razors med et batteri er meget bekvemme - du kan barbere og flytte rundt på lejligheden på samme tid, og at du ikke er bundet til en stikkontakt, kan finde et sted med perfekt belysning eller et behageligt spejl. Batteriets livscyklus har et begrænset antal, som normalt svarer til 3-4 års komfortabel brug, det er, når dets kapacitet er nok til 5-10 procedurer uden genopladning. Derefter bliver nedbrydningen meget mærkbar, og i grænsen når en ladning til en barbering. Mange historier fortæller om en tilfældig stigning eller tværtimod et dramatisk fald i denne periode. Selv om netværket er fyldt med klip om professionel eller selvudskiftning af batteriet, men i dette tilfælde vil den reelle stramhed af barbermassen i de fleste tilfælde være nødvendigt at sige farvel.

Batterikraft har taget sin egen særlige niche i mobil- eller rejseafskærmninger. Dem, der er på vej på vagt eller alene, vil sætte pris på denne metode til at drive enheden med værdighed, hvilket i nogle tilfælde vil være den bedste løsning i forhold til alternativet til at tilslutte en dyr barberkniv til en ustabil togstikkontakt eller bilomformer med sin pseudo sinusoid.

støtte

For nem opbevaring og samtidig opladning leveres en del af barbermaskinerne med en stativ. Det er meget bekvemt - i oprejst stilling tager barbermaskinen meget mindre plads, og selv i denne position berører dets rister ikke solide overflader.
Bemærkning: Det er nødvendigt at skelne præcist standen, som ikke udfører flere funktioner bortset fra opbevaring og opladning, og stationen til automatisk rengøring, som også ofte kan kaldes en stativ.

Skridsikker indsats

Glidende indgreb kan laves af forskellige materialer, såsom kulfiber, gummi eller gummi. De giver komforten til brugen af ​​enheden, og for at gøre det lettere at gøre overfladen lettere.

Omkostningsintervaller

Op til 2.000 rubler - en stor gruppe opstartsskrabere (oftest kopier af berømte mærker fra tidligere år). Produceret hovedsageligt i Sydøstasien. Reservedele og udskiftelige klippeaggregater er ikke bredt tilgængelige. Batterier typisk kapacitet. Den gennemsnitlige levetid for en barbermaskine er 2-3 år. Der er selvfølgelig tilfældige og uforudsigelige undtagelser på forhånd.
2000 - 5000 rubler - den største gruppe af barbermaskiner. Alle tre hvaler fra Philips, Braun og Panasonic vises i den samt topmodeller af anden fabrikant. Her har razors ofte de enkleste versioner af flydende hoveder og bevægelige barbermaskiner. Der er coasters. Og vigtigst af alt, sådan en egenskab af kendte mærker som "acceptabel kvalitet".
5000 - 9000 rubler - De første enkleste stationer til automatisk rengøring vises, analoge displays, 4-5 razors. Batterikapaciteten er større end i den foregående gruppe.
Over 9000 gnid. - et tillæg, ikke kun for et stort navn, men også for et dusin teknologier til forbedring af kvaliteten af ​​barbering, såsom: lineær motor, multi-bevægelig 3D-hoved, hudbeskyttelsesteknologi, teknologi, der gør det muligt for barbermaskinen at evaluere børsterne og tilpasse sig det, kontrollere dens tæthed og give yderligere magt i tætte områder. Der er også rigtig pålidelige designs og fantastisk design. Raketserne i denne gruppe er rige på Li-ion-batterier, hvilket både er styrke og svaghed på samme tid, da disse batterier fra fabrikkens tid begynder at miste kapaciteten meget langsomt. (Du kan se den elegante barbermaskine i den lavere prisgruppe - sandsynligvis blev den aldrig købt i en rimelig tidsramme).

Farvel maskine!

Hvorfor køber du stadig engangsmaskiner eller bånd? Fordi du kan gå til dem uden nogen færdigheder. Frisøren brød eller batteriet passer ikke i den forkerte tid - ikke noget problem, du kan tage en maskine, og selv efter en lang pause vil alt arbejde ud første gang (små udskæringer - naturligt - som uden det). Den omvendte overgang sker med en lang afhængighed - fra en uge til en anden, fra en måned, og hvem kunne aldrig gå. Hvad er årsagen? Faktum er, at de fleste ikke ved, hvordan man barberer korrekt, kopiering håndens bevægelser med maskinen på samme bevægelse med en elektrisk barbermaskine. Og du skal røre overfladen af ​​huden med minimal tryk, ellers razoren vil ikke barbere, men kun ridse ansigtet. Du bør også barbere langsomt nok, bevæg hånden forsigtigt og glat mod retningen af ​​hårvækst.
Det er alt, nu gemmer vi maskinen for en regnvejrsdag og vælger en barbermaskine.

Hvordan vælger man en elektrisk barbermaskine? Top modeller og ekspert tips

Mænd barberer og plejer deres skæg i mere end et århundrede. Metoderne til barbering i oldtiden og middelalderen varierede imidlertid betydeligt.

Hvordan vælger man en elektrisk barbermaskin til mænd? Vi vil forsøge at besvare dette spørgsmål, samt tilbyde din vurdering af de bedste enheder. Den opnåede viden vil bidrage til at gøre det bedste valg, som vil være baseret på præcis viden. Dette er meget vigtigt, fordi det er meget svært at vælge en model fra et stort udvalg.

Typer af elektriske barbermaskiner

Der er to typer elektriske barbermaskiner - mesh og roterende.

 • Grid elektrisk barbermaskin har vibrerende knive, med hvilke det barberer skæget. Skarpe knive er placeret under gitteret med små huller, hvilket gør det muligt for barbermaskinen at være så sikker som muligt. Nedskæringer vises ikke, selvom du ved et uheld skubber barberkniven hårdt på din hud. Men det tillader ikke altid at opnå det perfekte resultat. Nettet forhindrer de skarpe dele i at nærme sig huden til den ønskede afstand, så minimale børster kan stadig forblive. Oftere sker det med billige modeller, for dyrere enheder bliver resultatet bedre.
 • Rotary barbermaskine. Denne enhed har roterende knive. De giver dig mulighed for at barbere et maksimum af hår, der er i dette område af huden. Sådanne modeller fungerer meget bedre end nettet. Men der er ulemper. Ejere klager ofte over smerter under barbering og irriteret hud bagefter. Denne funktion findes i både dyre og billige modeller.

Rotary Shaver Review

Den roterende barbermaskin fik sit navn på grund af den tilsvarende bevægelse af skarpe knive. En sådan enhed består typisk af to eller tre barberelementer, selv om der nu er modeller med fem knive.

Funktioner af enheden

Inde i enheden er motoren, som bærer et gear. Det omfatter gear til barberingselementer. Alle er netop skræddersyede til hinanden og har en høj rotationshastighed.

Skæggets skærehår sker ved knudepunktets og maskens knudepunkt. Når børstehårene falder i hullet mellem disse komponenter, er de opdelt i to dele, dermed smerten.

Hvis knivene ikke er skarpe nok, strammer de hårene indvendigt. Således er der en ekstra mulighed for at få hudirritation. Erfarne brugere ved for at undgå ubehagelige følelser, bør du ikke stærkt læne barberhuden mod huden.

rengøring

Den elektriske barbermaskin af roterende type skal altid smøres og rengøres af hår, der kan forblive inde i hovedet med knive. Hvor ofte rengøres enheden? Svaret afhænger af hyppigheden af ​​brugen, hårets type og densitet. Glem ikke, at du kun bør bruge barbermaskinen, det er en individuel enhed til personlig hygiejne.

Før du køber, spørg sælgeren, hvis der er en speciel rengøringsspray. Hvis det er, skal du håndtere masken og skarpe dele med den, og tør derefter af med en ekstra børste.

Hvordan vælger man en roterende barbermaskine?

Når du køber en rotations barberhøvler, skal du være opmærksom på motorens kapaciteter. Det er ønskeligt, at de presses på samme måde, det vil sige synkront, og bevægelsen af ​​hver af dem fortsætter langs en individuel bane.

Der er roterende barbermaskiner og våde barbering, men af ​​en eller anden grund er det tavs på mange producenter. Vi vil give nogle tips:

 • Panasonic brand er en førende blandt producenter af roterende enheder til våde barbering;
 • efter proceduren vaskes barberingsdelen under vandtryk;
 • spørg om muligheden for våd barbering fra sælgeren.

Foretage en barberkniv med titanblader og tilstedeværelsen af ​​en dockingstation, der renser og desinficerer enheden. Også i nogle tilfælde har modellen en trimmer i sættet, dette er absolut ikke overflødigt, når man tilpasser børsterne eller justerer skæget. Og det er bedre at vælge en mænds elektriske barbermaskine med et batteri.

Net shaver

En af de største fordele ved nettet barbering er dens kompaktitet og miniature størrelse. Tidligere varierede gridmodeller i evnen til at udføre en våd barbering, men med tiden fik rotationsfunktionen også en lignende funktion.

Net razors tilpasser sjældent til formen af ​​deres ansigter og har en permanent barberoverflade. Men i mange modeller i sættet er der trimmere. Også maskermodeller er en mere bekvem mulighed for at fjerne hår under næsen.

Knive bevæger sig langs gitteret og afskærer alle hårene, der er faldet indeni. Når du bruger en barbermaskine, skal du overvåge integriteten af ​​nettet selv. Hvis det er bøjet, bliver du nødt til at købe et nyt sæt knive, da barbermaden vil stoppe med at arbejde, og det er usandsynligt, at du vil være i stand til at bøje nettet tilbage.

Der er en anden ulempe - området af det behandlede hudområde er lille, så nogle gange er der et problem med separat voksende hår. For at løse det, forsøger producenterne at øge antallet af net, dette øger chancerne for hurtig og glat barbering af huden.

Lidt efter lidt i moderne barbermaskiner bruger de allerede fleksible net til at øge komfort og bekvemmelighed. Snart er alle fordelene ved roterende barbermaskiner over nettet nøjagtigt nivelleret, og det bliver sværere at vælge den rigtige fra forskellige typer enheder.

For at stille spørgsmålstegn ved, hvordan man vælger en god elektrisk barbermaskine, kan det være nemmere at beslutte, overveje, hvilke mænd denne eller den type enhed er egnet til.

Derfor passer gitteret til dem, der ikke bruger en barbermaskine hver dag. Også tager højde for hårets stivhed. Hvis det er forhøjet, er en sådan barberkniv usandsynlig at klare overdreven vegetation. Net barbermaskinen bør vælges, hvis tilstedeværelsen af ​​en trimmer er afgørende for dig, selvom den også er til stede i nogle roterende modeller.

Vigtigste udvælgelseskriterier

På baggrund af ovenstående skal du håndtere flere af de vigtigste spørgsmål vedrørende valg af barbermaskine.

Efter at have besvaret dem, vil du være i stand til at bestemme, hvordan du vælger den rigtige elektriske barbermaskine. Det er vigtigt at overveje følgende punkter.

 1. Bestem hvilken type barbering der skal bruges: våd, tør eller begge dele.
 2. Hvad er din hårtype: hård eller tynd og svag? Pas på længden af ​​børstehårene.
 3. Hvis huden er overfølsom over for jern, skal du vælge en titaniumcoated shaver.
 4. Hvis tilstedeværelsen af ​​en trimmer er vigtig, skal denne faktor også tages i betragtning.
 5. Har jeg brug for en barberflade, der følger ansigtets konturer? Ikke for alle, denne funktion er grundlæggende.
 6. Har jeg brug for en dockingstation til automatisk rengøring? Dette medfører yderligere omkostninger, måske kan du klare det selv.
 7. Hvis du kun planlægger at bruge din barbermaskine hjemme, skal du tænke på, om du har brug for et batteri.

Især for læserne af vores portal har vi lavet et udvalg af pålidelige netbutikker, hvor du kan købe en elektrisk barbermaskine uden risiko og til rimelige priser med levering til enhver by i Rusland:

 1. Populær online butik med et stort udvalg af elektriske barbermaskiner og beskedne priser.
 2. En populær online handelsplatform. Levering i Rusland og CIS.
 3. En anden pålidelig netbutik med et stort udvalg og lave priser, hvor du kan købe en elektrisk barbermaskine.

Top 10 Populære Elektriske Rakere

Vi tog imod de mest populære og stadig mere populære modeller. Hvilken slags elektrisk barbermaskine er bedre at købe, det er op til dig at bestemme, vi vil kun give råd og lave et kort overblik over hver teknisk enhed.

Panasonic ES-8109

Grid elektrisk barbermaskin, den bruger tre bevægelige hoveder til at gentage kurverne i ansigtet og et gitter med et øget antal huller.

Enheden er velegnet til både våde og tørre barbering. Omdrejningstal - 13000 pr. Minut.

Pakken indeholder en trimmer, dækning, rengøringsmiddel i form af en speciel spray, opladning og et beskyttelsesdæksel.

Batteriet oplades i 1 time og varer ca. 45 minutter i konstant drift.

Philips Power Touch 727

Denne barbermaskine er kendetegnet ved dens næsten tavse drift og giver dig mulighed for at opnå en jævn og hurtig barbering. Udvalgt alternativ har ekstra blader til rådighed, Flex system Flyde til glidning på konturerne af ansigt, batteristrøm og batterier.

De vigtigste fordele er tilgængeligheden og varigheden af ​​opladning i op til 15 timer. Anmeldelser af ejerne siger om den fremragende kamp razor med børster. Pris - omkring 4-5 tusind rubler.

Philips Power Touch 727

Dette er en roterende barbermaskin, som er præget af innovative teknologier og høj kvalitet. Denne mulighed er fantastisk til mænd med følsom hud.

Det vaskes simpelthen under vandtrykket. Patienterne noterer sig komforten fra det bevægelige hoved, som giver dig mulighed for at håndtere de mest komplekse områder i ansigtet.

Af fordelene kan vi understrege den lange varighed af arbejdet uden at forbinde til netværket og tilstedeværelsen af ​​udskiftelige dele af barbermaskinen til salg.

Pris - 14-15 tusind rubler.

Braun 5050 cc Serie 5

En kraftig elektrisk barbermaskin, som kan løse alle vanskelighederne i processen med at fjerne vegetation fra ansigtet. Enheden er kun beregnet til tør barbering. Det har et par bevægelige hoveder.

Inkluderet er en dockingstation med rengøringsfunktioner. Afviger i stilfuldt udseende og lydløs arbejde. Ejerne er tilfredse med kvaliteten af ​​barberingen og dens hurtige drift af enheden, hvilket sparer tid. Prisen når 17.000 rubler.

Philips S9151 / 31

Dette er en roterende barbermaskine med et stilfuldt design. Alle kunder noterer sig høj batterikapacitet og blød barbering.

De vigtigste fordele er stille drift og ingen irritation efter brug. Også inkluderet er en rengøringsenhed og trimmer. Ulemperne, bortset fra den høje pris, afsløres ikke.

Omkostningerne ved enheden når 23.000 rubler, men brugeranmeldelser siger, at det er værd at bruge pengene.

Online butik tilbud

Kendt online butik (link til produkt), der tilbyder en bred vifte af højkvalitets og relativt billige elektriske barbermaskiner.

Panasonic ES-RT 37-S 520

Den største fordel ved denne model er barbering af høj kvalitet ved brug af skum. Ansigt efter arbejde skraber så glat som efter påføring af en barbermaskine.

Omkostningerne er lave, men fordelene er meget betydelige. En barbermaskine fremkalder for eksempel ikke irritation, tillader muligheden for våd barbering, har et højkvalitets batteri.

Pris - op til 5500 rubler.

Online butik tilbud

Populær online butik af husholdningsapparater (link til produkt) med levering til alle regioner i Rusland.

Panasonic ES-LT8N-S820

Dette er en innovativ højkvalitetsmodel med et gittersystem. Kundeanmeldelser fører til den konklusion, at denne barbermaskine er en af ​​de bedste i sit segment.

Det kombinerer næsten alle de positive kvaliteter, der er iboende i resten af ​​ovennævnte elektriske barbermaskiner. Prisen kommer til 13.500 rubler.

Philips S7720 / 26

Denne rotormodel behandler følsom hud med samme pleje som de bedste repræsentanter for gitteranordninger.

Barberingsringe giver maksimal komfort og en glat glide, som garanterer ingen irritation. Ejere noterer en mild barbering selv på nakken.

Inkluderet er et rengøringssystem.

Prisen er omkring 16.000 rubler.

Panasonic ES-RF31

Razor kombinerer evnen til både tør og våd barbering. Sagen er modstandsdygtig over for vandlækage, så du kan vaske enheden direkte under vandhanen.

Funktioner: Hurtig barbering, praktisk design og overkommelig pris for alle.

Omkostningerne kommer til 6500 rubler.

Online butik tilbud

Kendt online butik (link til produkt), der tilbyder en bred vifte af højkvalitets elektriske barbermaskiner med levering i regionerne i Rusland. Den anslåede pris er 5 690 rubler.

Braun 9240s Serie 9

Antallet af positive anmeldelser om denne model ruller bare over. Super høj kvalitet våd og tør barbering - det her skiller denne razor. Den er udstyret med en kraftig motor og har et vandtæt taske.

Flytende hoved hjælper med at opnå perfekt hudpleje uden mulighed for irritation. Sættet indeholder flere trimmere til forskellige formål, for eksempel til fjernelse af hår, der er rettet i forskellige retninger, støder op til huden og ligger på vanskelige steder.

Shugaring ansigt derhjemme

Hvor meget er shugaring pasta: vælg uden overbetaling