Instruktioner til Philips RQ1250 barbermaskin

Læs Philips RQ1250 shaver manualen for information om enhedens funktioner, samt nogle tips til at gøre brug af shaveren mere behageligt.

Bemærk: For rengøring er det forbudt at anvende trykluft, slibesko, aggressive væsker (benzin eller acetone).

De vigtigste egenskaber ved Philips RQ1250:

Barbering: tørt, vådt;

Indikation: LED'er (behovet for rengøring, behovet for at udskifte knive, opladningsgraden, resterende opladning, opladning);

Driftstid: 50 min;

Andet: blokering af veje, rengøring under vand

Manuelle barbermaskiner, epilator Philips RQ1250

På denne side kan du finde Philips RQ1250 elektriske barbermaskin til våde og tørre barbering. Den elektroniske manual fra producenten kan være gratis at downloade og altid have på hånden. For at læse filen hjælper Adobe Reader-programmet, som kan hentes fra linket nedenfor på denne side. Dokumentet, der er skrevet af producenten, vil hjælpe med at håndtere mange funktioner, og overholdelse af reglerne for driften vil øge varigheden af ​​dens glatte funktion.

For at se indholdet af instruktionerne skal du bruge Adobe Reader eller DjVu.

Hvis de ikke er installeret på din computer, kan Adobe Reader downloades fra Adobe-webstedet og DjVu fra DjVu-webstedet.

Se også andre instruktioner i afsnittet Elektriske barbermaskiner, epilatorer:

Se også andre instruktioner i Philips-sektionen:

Philips SensoTouch 3D RQ1253 manual

SHAVER Series 9000 SensoTouch

 1. Hjem
 2. barbermaskine
 3. Philips
 4. SensoTouch 3D RQ1253

Til højre finder du din Philips SensoTouch 3D RQ1253 manual. Denne service er helt gratis. Hvis du har spørgsmål til dit produkt - Philips SensoTouch 3D RQ1253 - bedes du kontakte os nederst på siden. Til højre finder du din Philips SensoTouch 3D RQ1253 manual. Denne instruktion er helt gratis. Hvis du har spørgsmål vedrørende dit Philips SensoTouch 3D RQ1253-produkt, bedes du kontakte os nederst på denne side.

Har du et spørgsmål om Philips SensoTouch 3D RQ1253?

Hvis du har spørgsmål om Philips SensoTouch 3D RQ1253 brugervejledning, er du velkommen til at spørge. Beskriv dit problem i detaljer, så andre brugere kan give dig svaret.

Kan jeg købe en afgift separat? Til model RO 1250? 8 916 1722281 Ring venligst

Oplev med Philips SensoTouch 3D-barbermaskinen

Hver morgen starter den samme måde - brusebad, morgenmad, gebyrer for arbejde. Pretty monotont. Det mest irriterende er, at du hver morgen også skal barbere, fordi du skal fjerne alt, der er vokset over dagen. Og det er en daglig og ret monotont procedure. Jeg har aldrig brugt en barberkniv, de virker ubehagelige for mig.

Derfor har min Braun razor helt fra starten arbejdet på to AA-batterier, men det har fungeret ganske godt. Så kom Panasonic barbermaskine (en af ​​toppen), som er ganske træt. Omkring et halvandet år siden blev Philips SensoTouch 3D shaver tilføjet, som straks erstattede Panasonic, og det var meget nemt og nemt at bruge. Og så i efteråret sendte Philips mig til at teste deres opdaterede version af Philips SensoTouch 3D (nøjagtig model RQ1295), som fik en ny dyse og et mere rummeligt batteri.

Boks helt enorme effekt komplet tilgængelighed af basestationen med mulighed for selvrensende en barbermaskine, samt halv-liters flaske med en speciel væske til rengøring af barbermaskine. Du kan ikke ringe til en anden boks end en gaveæske. Jeg vil give en lidt mere detaljeret beskrivelse af produktemballagen og straks gå videre til kapaciteten på denne barbermaskine.

Under det massive låg findes SensoTouch 3D razor selv med velkomsttekst til købere. Et fremragende skridt er at beskrive her alle nyheder om barbermaden, køber vil ikke savne disse oplysninger helt sikkert.

Selve barberen er i en slags stoflomme. Det er umiddelbart tydeligt, at den ansvarlige for kassen kom med kærlighed i pakken. En meget behagelig oplevelse, når du åbner kassen og udvider indholdet.

Vi får selve barbermaskinen. Det er ret massivt, men meget behageligt i hånden. Sensationer fra en barbermaskine er lidt kosmiske, dens form er som ingenting.

3D-hovedet består af tre kronblade, der bevæger sig uafhængigt af hinanden. I første omgang er dette design lidt alarmerende - vil disse "cirkler" klare den opgave, der er tildelt dem?

Sættet indeholder en masse nyttige oplysninger: den meget barbermaskine Philips SensoTouch 3D, Taske til opbevaring og transport af barbermaskine oplader utroystvo, desktop vugge til opladning, en massiv "basestation" selvrensende barbermaskiner, flydende selvrensende, et beskyttende dække for en barbermaskine hoved barbering ( allerede på barbermaden), skæg trimmer, brugsanvisning, forskellige materialer til barbermaskinen.

I den opdaterede razor trimmer blev tilsat, og det viste sig, at du kan løsne barberhovedet. På den gamle barbermaskine kan du også frakoble dette hoved, så hvis du kan købe en trimmer separat, så kan dette være en mulighed uden at købe en ny barbermaskine helt.

Dyserne fjernes ganske let og ændres, og de kan let vaskes i almindeligt vand. Selv om dockestationen og en særlig væske synes at minde om, at dette ikke er værd at gøre. Selvom instruktionerne ikke opfyldte nogen begrænsninger.

Selvrensende dockingstation med Jet Clean Solution. Det fungerer simpelthen - hæld væske ind i badet, indsæt det i stationen, og installer derefter barbermaskinen.

Efter at have trykket på knappen med pilene begynder rengøringsprocessen. Som det sker, viser jeg på video skuddet til den sidste barbermaskine, her er processen den samme. Når dette sker, oplades elektrisk barbermaskin.

Også inkluderet er en letvægts vugge til opladning af en barbermaskine. Her er opladeren forbundet til denne vugge, og den oplader allerede den elektriske barbermaskin med to kontakter (på kanterne). Opladning er meget hurtig, det tager ca. 15-20 minutter at lade en razor helt oplade. Efter denne opkald kræver næsten en måneds arbejde!

Udseende af barbermaden og dens tilbehør fortjener alt ros, i det indre ser det ud til at være meget moderne og teknologisk.

Men det bedste sted for en barbermaskine er selvfølgelig badeværelset. Desværre kom mine stik ikke så tæt på vasken, så barbermaskinen ligger bare i kabinettet, og jeg oplader det til et andet rum. Dette sker ganske sjældent, fordi barbermaskinens batteri virker rigtig lang.

En lang arbejdstid er stadig meget god til rejser og forretningsrejser. Desuden blev der lagt et stort dæk i sættet, hvor denne barbermaskine kan foldes, og du kan være sikker på, at der ikke sker noget.

Et par ord om trimmeren: Jeg brugte det ikke. Det ser godt ud, men da jeg ikke har skæg, var det ret problematisk at bruge det. Af en eller anden grund er der tillid til, at han også fungerer fint.

Razor tog et værdigt sted i badeværelset. Dens brug hver dag og et fremragende resultat fortæller mig, at dette er en god løsning. Jeg vil ikke råde de dårlige!

konklusioner:

Og nu lidt af en barbering, i forhold til den tidligere version barbermaskiner Philips SensoTouch 3D, da lidt har ændret - det er stadig en af ​​de mest succesfulde modeller på markedet, er det praktisk at bruge, er det simpelthen barberer stubbe og endda magi. I tilfælde af faste hoved på en meget gammel barberkniv havde jeg præcist nok til at drive en barbermaskine i ansigtet for at slippe af med den opbygning, med 3D hoved på Philips SensoTouch 3D ting fik endnu nemmere - bare køre et par minutter i ansigtet og få prekrany resultat. Nå, teknologisk avancerede mennesker vil helt sikkert lide udseendet af barbermaskine, high-tech!

Derudover anbefaler jeg at kigge på den officielle side af Philips SensoTouch 3D, hvor du kan finde træningsvideoer og en meget detaljeret beskrivelse af produktets funktioner. Det kan også sammenlignes med andre barbermaskiner i linjen.

Instruktioner: Philips RQ 1155 elektrisk barbermaskin

Yderligere oplysninger i elektriske barbermaskiner kategori:

Fabrikanten forbeholder sig retten til at foretage ændringer i varens design, design og udstyr: Elektrisk barbermaskin Philips RQ 1155. Kontroller produktinformationen med oplysningerne på producentens officielle hjemmeside.

Online butik Laukar tilbyder et stort udvalg af små husholdningsapparater af verdensmærker: Braun, Bosch, Delonghi, Rowenta, Siemens, Kenwood, Morphy Richards, Moulinex, Philips, Tefal, CATA, Electrolux, LG, Panasonic, Samsung, Sharp, Vitesse, AstraLux, Brother, Thomas, Ariete, Janome. Juicer, jern, kødkværn, kvinders og mænds elektriske barbermaskiner, blenders og andre små apparater kan købes til en overkommelig pris uden at komme hjem med gratis levering på et passende tidspunkt og sted. Alt udstyr, der købes i online butik "Laukar", har certifikater for overensstemmelse med kvalitet og er underlagt garantiservice.

Faktisk i afsnittet "Mænds elektriske barbermaskiner i Krasnoyarsk"

Online butik husholdningsapparater "Laukar" tilbyder et bredt udvalg af mænds elektriske barbermaskiner til lave priser. I vores husholdningsforretning vil du være i stand til at afhente en elektrisk barbermaskine i overensstemmelse med dine behov og materielle muligheder. Onlinebutikken "Laukar" giver garanti for alle apparater, både små husholdningsapparater og store, samt alle elektriske apparater uden begrænsninger. Køb en mænds elektriske barbermaskine i Krasnoyarsk - der er ikke noget lettere. Kureren af ​​online-butikken af ​​husholdningsapparater "Laukar" vil levere dig din ordre inden for Krasnoyarsk gratis.

Rempel Maxim: gennemgang af barbermaskinen Philips RQ 1250 SensoTouch 3d

Nøjagtig 3 år brugte jeg den tidligere serie af Philips RQ 1250 SensoTouch 3d. Under brugen gjorde han kun hovederens rengøring og opladning.

Dagen før min fødselsdag modtog jeg en Philips S9511 / 41 til et testdrev.

Udadtil og taktil er den ikke meget forskellig fra den tidligere version. Det er meget behageligt at holde i dine hænder, fordi hele bagsiden er dækket med et blødt tryk, hvilket giver et sikkert greb uden frygt for at slippe barbermaskinen i både tør og våd barbering.

På ydersiden af ​​barbermaskinen er rektangulært display, on / off-knappen - og + knapperne til at styre rotationshastigheden af ​​bladene (3 hastighed), rammerne i deres model S9511 / 41 rødbrun insert.

Skærmen, eller rettere visningen af ​​bladernes omdrejningshastighed og ladningsniveauet ser meget bedre og af højere kvalitet. Indikatorer vil signalere på displayet, når du skal oplade og rense barberbladene. Ændring af barberhovedet til styleren tager et par sekunder, samt rengøring af knivene.

Frisør uden hoveder er næsten tavs. Med de monterede barberhoveder mindede den tidligere model om en hårklippers støj, der ikke kan siges om nye barberhoveder, fordi de virker 2 gange roligere og udsender en svag buzz selv ved 3 hastigheder.

Raket er helt vandtæt, hvilket gør det muligt at bruge det i brusebadet og vaske det under rindende vand. Vådskæring med skum giver endnu mere glæde. Det nye V-Track barbersystem sammenlignet med SensoTouch 3d shavers barberer håret 30% tættere på huden, og derfor holder ansigtets hud rent og glat længere.

Jeg gennemførte en sammenlignende test af barbermaskiner nye og tidligere serier og konventionelle maskine. På personlig erfaring kan man se, hvor godt V-Track-teknologi fungerer. V-formede slidser på 3 razorhoveder og V-formede knive hjælper med at fjerne meget mere børster end den tidligere model. Efter barbering er ansigtets hud glat, uden irritation og rødme, hvilket man ikke kan sige om det, når man bruger maskinen.

Minus brugen af ​​maskinen sammenlignet med den nye 9000 serie barbermaskiner fra Philips: uden brug af barberskum, spejle og varmt vand - det er umuligt at barbere maskinen. Svag irritation og rødme i ansigtet er altid til stede, og uden balsam eller gel efter barbering i mit tilfælde er det forbudt at bruge maskinen. Bladene til maskinen varer maksimalt en uge, og hyppig udskiftning af finansielle konsekvenser på budgettet.

Mange tak til Philips for at give en barbermaskine til et testdrev.

Tør og våd barbering.

Jeg kunne ikke aflade batteriet, når jeg barberede hver dag i 2 uger.

Dyse-styler med 5 højdejusteringer.

Evne til at oplade barbermaskinen uden en kopholder, sammenlignet med den tidligere version.

Raket er ikke billigt, og udstyret er det enkleste.

Der er ingen kopholder, børster til rengøring af knive og et beskyttelsesdæksel til barberhoved.

Barbermaskinen ligger altid hvor som helst og står ikke i en lodret holder som min tidligere Philips RQ 1250-model.

Perfekt glathed efter barbering kan kun opnås med en maskine.

Philips RQ1145 Sensotouch Electric Shaver

Philips barbermaskiner er frem for alt pålidelighed og garanti for høj kvalitet. Dette bekræftes af talrige venlige ord adresseret til producenten og dets produkter.

For at sikre en behagelig barbering har Philips-mærket frigivet et imponerende antal enheder, hvoraf den ene er den Philips RQ1145 Sensotouch elektriske barbermaskin.

beskrivelse

Philips RQ1145 Sensotouchs komfortable og pålidelige barbermaskin synes at være specielt designet til at skære selv meget korte og hårde hår. En sådan tæt barbering er tilvejebragt af slidser og åbninger på enhedens hoveder, bevæger sig i 2 retninger og ideelt gentager alle reliefs og konturer i ansigtet, herunder ujævnheder. Denne bevægelighed med flydende hoveder giver dig mulighed for ikke at trykke barberkniven på huden, enten for at undgå nedskæringer eller simpelthen som unødvendig. Irritationer ved brug af denne enhed er udelukket takket være Skin Glide-teknologien, som giver barbermaskinen mulighed for at bevæge sig med en blød glide uden friktion mod ansigtets hud.

Knivbladene er dobbelt og meget skarpe. I barberingsprocessen løfter de børsthårene og skærer dem af i selve basen, så tæt som muligt på huden, hvilket også sikrer glatheden af ​​ansigtet efter proceduren.

Modellen giver dig mulighed for at barbere på begge måder: tør og våd. Og hver af dem er meget behagelig og efterlader ingen irritation med korrekt udførelse af proceduren.

En opladestativ, en beskyttelseshætte og en rengøringsbørste følger med barbermaskinen.

Fordele at bruge

Brug af denne barbermaskine er meget praktisk. Det ser ud til, at ethvert ønske fra klienten her er planlagt af producenten:

 • opladningsindikatoren på LED-displayet (angiver opladningsniveauet og advarer på forhånd om behovet for at udskifte barberhovedet);
 • den nødvendige tid til opladning er 1 time, arbejdet er 45 minutter (og dette sker med en 3-5 minutters barberingsprocedure);
 • evnen til at tilpasse sig dråber i elektricitet under opladning;
 • vejblokerende mulighed for at forhindre spontan tænding af enheden undervejs (den tændes ved blot at trykke på en razorknap med et 3 sekunders hold, hvorefter et specielt låsningsvarselsymbol med rød lås tændes);
 • Bladene er udskiftelige, men det kræves sjældent, cirka 1 gang om 2 år med daglig brug af en barbermaskine;
 • Takket være åbningshovederne kan enheden rengøres under rindende vand;
 • Enheden er meget bekvemt at have altid med dig (folder op, vejer lidt og tager lidt plads).

Du kan bruge barbermaden uden frygt i 2 år - det er netop dens garantiperiode.

Hvorfor vælge Philips RQ1145 Sensotouch?

Erhvervelsen af ​​denne model vil altid være berettiget, dens arbejde vil kun bringe ejeren sin glæde, som har følgende krav til en barberingsenhed:

 1. kompakthed;
 2. pålidelighed;
 3. høj kvalitet;
 4. Bare en tæt barbering og glat hud uden irritation;
 5. evnen til at barbere tør og våd
 6. Vær altid opmærksom på niveauet for opladning;
 7. evnen til at transportere enheden uden frygt for at den automatisk vil tænde
 8. højkvalitets skæring af hår af enhver længde;
 9. evnen til at håndtere selv svært tilgængelige steder på ansigtet;
 10. sikkerhed i brug mv.

Takket være opfyldelsen af ​​så mange anmodninger kan Philips shaver måske være et ideelt køb selv for en krævende forbruger.

Sådan bruges

Regler for brug af denne barbermaskine er de samme som for enhver anden roterende.

Først og fremmest skal du forberede huden til proceduren:

 • vask dit ansigt med varmt vand for at dampe huden godt (det bliver lettere at barbere det);
 • tørt ansigt.

Når porerne åbner, bliver børsterne bløde under indflydelse af varmt vand, du kan begynde barbering:

 • Til tør barbering skal der påføres en lotion på huden med en patting bevægelse;
 • til våde - påfør skum (gel, balsam) til barbering;
 • Begynd med kinderne med en jævn cirkulær bevægelse, hold barbermassen over huden uden at trykke;
 • efter kinder, at behandle halsen med bevægelser rettet mod hagen;
 • barbere hagen linje;
 • forsigtigt barberer overskæget, trækker overlæben på tænderne;
 • hvis barberingen var ved brug af uigennemtrængeligt skum, vask det af og kontroller ansigtet for resterende hår, der ikke blev fjernet (hvis der var uønskede pletter, anvend lidt skum igen og afslut behandlingen);
 • vask af barberingshjælp;
 • skyl med køligt vand til hurtigere lukning af porerne;
 • anvende en efter barbering (men ikke en creme, for ikke at tilstoppe porerne).

Efter proceduren skal du rense barbermaskinen ved at åbne hovedet og skylle enheden under rindende vand, tør og rent.

Vigtigt: Under en våd barbering skal enheden afbrydes fra netværket!

anmeldelser

Valery Andreev, 36 år gammel. Det har længe været overbevist om, at alle Phillips er pålidelige, så han valgte dette mærke til sin barbermaskine (model RQ1145 Sensotouch). Med denne enhed er mit ansigt ikke udsat for irritation, selvom min hud er ret følsom. Jeg ved altid, hvor meget der er tilbage af ladning (det, ved den måde, glip af en masse procedurer), knivene er meget skarpe, de er, jeg har ikke ændret sig, selv om jeg bruger hver morgen og et halvt år. Ja, og en meget glat glid føles rart. Dette er helt min mulighed.

Alexey Zvonarev, 29 år gammel. En god barbermaskine, behagelig at holde, ingen støj, som nogle andre, barberer - som om strækker ansigtet. Ingen irritation. Jeg går ofte på forretningsrejser, og denne enhed er altid hos mig: Jeg sætter den på blokken, og jeg er ikke bange for, at det vil fungere for mig selv ud af det blå. Godt barbering og intet at sige: Alle, der forsøgte, vil bekræfte, at dette er en af ​​de bedste muligheder.

Nikolai Arsenyev, 43 år gammel. Jeg har brugt denne model i omkring 2 år. Mens jeg er tilfreds, kan jeg ikke sige noget dårligt. Barbering rent, ikke jerking, og endda nedskæringer har aldrig været, og dette er vigtigt (mænd vil forstå). Når denne razor endelig fejler uopretteligt, vil jeg købe den samme igen. Heldigvis, ikke den dyreste løsning i forhold til nogle, og på samme tid ikke værre, i det mindste for mig.

Electric shaver philips sensotouch 3d instruktion

Selv verdens bedste fremmede stålklinger er hurtigt stødt. To uger er nok til, at bladet taber skarphed og ikke længere effektivt barberer hårene i et enkelt pas. Og det er en garanti for irritation!

Man barbering mere brutal.

GyroFlex 3D-systemet giver fuld tredimensionel bevægelsesfrihed til flydende barberhoveder. Som følge heraf følger de nøjagtigt konturerne i dit ansigt. Trykket på huden er minimalt, og hudirritation forekommer ikke.

Ved hjælp af en barbermaskine taber en mand ca. 2 kg hud om tre år.

En forældet elektrisk barberhane klare ikke godt med børstehår - du skal gå gennem et område af huden flere gange. Som følge heraf kan irritation og rødme forekomme.

De fleste gamle elektriske barbermaskiner kan ikke engang håndtere en tre-dages stubbe (vokser fra fredag ​​til mandag). Fordi ejerne af gamle barbermaskiner skal holde maskinen lige i "vingerne". Hvilken slags komfort kan vi endda tale om?

I UltraTrack-systemet (med Skinglide-funktionen) er hvert barberingshoved udstyret med huller af forskellig bredde for lige så høj kvalitet at få fat i hår af forskellig længde. Dette gør barberingsprocessen ikke kun behagelig, men også meget høj kvalitet.

I hele sit liv bruger en mand i gennemsnit 140 dage. Uden barbering kan skægets længde i løbet af denne tid nå op til 8,4 meter.

Nylige elektriske barbermaskiner vidste ikke noget om våd barbering. De barberet kun tørt, uden skum, med alle de ledsagende irritationer og ubehag.

Våd elektrisk barbermaskine choker folk

Aquatec system til praktisk tør eller våd barbering ved hjælp af gel eller skum

Barberskum er en ideel fugtighedscreme til huden, hvilket gør bladet glidende helt usynligt og ikke-irriterende. Og det forhindrer bladene i at for aggressivt kontakte følsom hud og beskadige det.

Med en barbermaskine er det umuligt at forlade den "moderigtige uhøfne" eller for at rette formen af ​​tærsken og overskæget.

Mænd med overskæg har tendens til at skjule noget, men det er mere behageligt at tale med dem.

Den indbyggede højpræcisions trimmer er en uundværlig ting for de mænd, for hvem barbering først og fremmest er en stil, ikke en kedelig morgenpligt. Med det kan du oprette et billede uden hjælp fra en stylist og uden en bunke af gammeldags professionelle værktøjer.

En tæt barbering foretrækkes af 75% af alle mænd på jorden. De resterende 30% har et overskæg eller skæg, der ikke altid håndterer deres omsorg.

Gamle elektriske barbermaskiner bundet tvingende deres ejer til badeværelset - de fungerede ikke uden en permanent forbindelse til netværket.

På forretningsrejser og ture var de mest uskadede de mænd, der glemte, at der i dette land er en anden spænding og form for stikkontakter.

Shaveren drives af et genopladeligt batteri. Og dette gebyr vil være nok for dig selv for en lang tur - du vil være i stand til at barbere sig i flyet, i hotellet og i bilen uden at løbe rundt for at finde en stikkontakt.

Ved at bruge en barbermaskine til glat barbering taber en mand ikke kun blod og hudstykker, men også ro.

"Hvis du barberer med en maskine, bliver dit hår skåret dybere, og du kan barbere mindre ofte"

Der er ingen åbne knive i barbermaskinen - i princippet er det umuligt at såre dem, selvom du virkelig vil. Og kvaliteten af ​​barberingen ydes af andre moderne mekanismer, for eksempel det indbyggede hårløftesystem - Super LiftCut.

Den forhistoriske hulehuvud havde også en vane med barbering. Til dette brugte han skarpe stykker kvarts, så meget som moderne barbermaskiner. Ja, det var smertefuldt og fyldt med skader. Men tatoveringer var synlige!

Hvis du er registreret på en af ​​disse websteder, kan du gennemgå en hurtig registrering. For at gøre dette skal du vælge webstedet og følge instruktionerne.

Hvis du allerede er registreret på www.maximonline.ru, kan du ikke registrere igen og straks indtaste projektet med samme email adresse og adgangskode.

Du kan bruge den samme e-mail-adresse og adgangskode, som du registrerede dig på på www.maximonline.ru

At deltage i konkurrencen download
dit billede til projektgalleriet

Electric shaver philips sensotouch 3d instruktion

Jeg vil ikke have det til at virke som om jeg skriver en bevidst entusiastisk anmeldelse, men jeg kan godt lide barbermanden. Det koster sine penge, og de muligheder, der er angivet af producenten, er sande. Læs fuld

Jeg vil ikke have det til at virke som om jeg skriver en bevidst entusiastisk anmeldelse, men jeg kan godt lide barbermanden. Det koster sine penge, og de muligheder, der er angivet af producenten, er sande. Min mand er helt tilfreds med gaven. Når jeg valgte en barbermaskine, havde jeg en særlig opgave: at finde en, der ikke ville irritere huden. Problemet er, at manden ikke kan lide alle disse parfumerede geler og foretrækker tør barbering. Du forstår, at med en tør barbering er resultatet lidt værre end med en vådt, og at blive irriteret er lettere end simpelt, men denne barbermaskine klare opgaven, og der er ingen forskel i resultatet mellem disse to typer barbering. Både min mand og jeg anbefaler denne model. Ja, modellen er ikke billig, men det er bedre at købe en højkvalitets ting i stedet for hvert halve år for at skifte en brudt til en anden lav kvalitet.

Par Test: Philips SensoTouch 3D Electric Shaver vs Braun Series 7

Vi præsenterer en test af to elektriske razorer i premium prissegmentet: Philips SensoTouch 3D (roterende RQ1290CC, 11-12 tusind rubler *) og Braun Series 7 (grid 760cc - 4-8 tusind rubler).

Jeg må sige, at før disse to "fashionable things" kom til mig, barberede jeg maskinen uden problemer. Jeg ville barbere dem videre, men nysgerrighed blev det bedre - jeg ville virkelig prøve avanceret barberingsteknologi. Jeg bemærker med det samme, at jeg ikke havde forventet barbermaskiner at barbere bedre end en maskine. Dette er efter min mening teknisk umuligt: ​​ved maskinen er knivene i direkte kontakt med huden, og barbermaskinen har altid en "hindring" mellem dem (razorringene fra Philips SensoTouch 3D, barbermaskinen fra Braun Series 7).

pakning

I Philips var emballagen i min subjektive opfattelse lidt for smart med halvdelen. I den forstand, at æsken med RQ1290CC razor er ganske imponerende i størrelse, kan den sammenlignes med æsken fra juiceren. Sandt nok er kassen selv lavet "dyr rig" - ikke kun pap, men med en stoffinish. Når du åbner denne sorte "kiste" med en sølvindskrift Philips på låget, er der en fornemmelse af, at Marlene Dietrich kom til begravelsen: Skønheden ligger i en speciel hule, der er dækket med sort materie. Dens linjer er attraktive og elegante. Hvad der mangler er en krans af blomster fra fans. De ledsagende dokumenter er placeret til højre (jeg skrev næsten et "dødscertifikat"), og nedenunder er alt tilbehør, herunder Jet Clean + opladnings- og rengøringsanordningen med en flaske rengøringsvæske.

Braun emballage er mere beskeden. En lille sort papkasse indvendig i skumplastfange, der er en barbermaskine i rejsesagen, Rengør opladningsenhed. Forny, brugsanvisning, rensekassette. Paphos mindre bekvemmelighed mere.

Ledsagedokumenter

Før du bruger et husholdningsapparat, skal du gøre dig bekendt med brugervejledningen. Hos Philips er der udover de vigtigste "talmud", som indeholder instruktioner til hele sortimentet af barbermaskiner, også "sjove billeder". Dette er en kort instruktion til brugeren: uden tekst, men kun med smukke farveillustrationer, hvor forskellige "barberingssituationer" er angivet. I princippet er det selvfølgelig muligt at finde ud af disse billeder med barberpræparationsalgoritmen til arbejde, men nogle af billederne var ikke umiddelbart tilgængelige for min forståelse. Lad os skrive det ned på subjektive opfattelser af opfattelsen.

Brauns instruktionsmanual er meget tyndere, da den kun er skrevet på to sprog: engelsk og russisk. Desuden er manualen til modellen 760cc-4, og ikke for hele modelområdet. Enig - det er mere praktisk. Der er ingen "sjove billeder".

tilbehør

Et par ord om tilbehør. Både Philips razor og Braun barbermanden leveres med rejsesager. Philips kalder sit rejsesag "luksuriøst". Han er virkelig sådan: Jeg vil gerne bemærke, at lynet er vendt på hovedet (som omvendt) - det gør det muligt at undgå at materialet sidder fast mellem lynets tænder. Ud over sagen er der også en børste til rengøring, en stikkontakt til razorsystemet og en separat opladerstativ. Det er ikke særlig velegnet til transport på grund af dets form, men i tilfælde af en lang tur uden overalt - kan Philips barbermaskinen ikke oplade og arbejde direkte fra lysnettet, kun fra batteriet.

Braun 760cc-4 har ikke en ekstra oplader i salgspakken: shaveren oplader enten i opladnings- og rengøringsenheden eller fra stikkontakten. Og det kan blive opkrævet og arbejde på samme tid. Rakemaskinen kommer også i en sort sort kludetui, med lynlås og en rengøringsbørste.

Udseende og ergonomi

Jeg nærmer mig direkte til barberingsprocessen. Nu vil jeg bare beundre vores forsøgspersoner og komme i gang. Philips RQ1290CC med hensyn til design er den højeste opnåelse af moderne "razor-building". En typisk James Bond barbermaskine. Glatte linjer, en behagelig kombination af blanke sorte og sølvfarver, en barberblok som ligner en åben blomst. Razor, som de siger, "klamrer." Philips er klart klar over, at potentielle brugere for det meste normalt er meget modtagelige for forskellige designoplevelser. Det er meget bekvemt at holde barbermaden i hånden. Det glider ikke, fordi bagsiden af ​​sagen er gummeret. Ledelse - touch.

Braun 760cc-4 kan ikke kaldes grim, men i form af design er det mere beskedent. Dette skyldes dels konstruktive, teknologiske funktioner, som du ikke vil være i stand til at forklare for alle potentielle brugere. Rakemaskinen ligger imidlertid også bekvemt i hånden, og bagsiden af ​​sagen er også gummeret. Forvaltning - de sædvanlige knapper på sagen.

barbering

For at få et mere eller mindre objektivt billede, barberede jeg begge barbermaskiner flere gange. Inkluderet barbering af tre dages og ugentlige børster, der udføres barbering og vådt og ikke kun vådes med en Philips razor, hvor muligheden for dette er angivet i instruktionerne, men også med en Braun razor, som kun er beregnet til tør barbering.

Først og fremmest bemærker jeg, at jeg var på en god måde overrasket over kvaliteten af ​​barberingen og Philips RQ1290CC og Braun 760cc-4. Jeg forventede, at det var væsentligt værre end ved barbering med en maskine. Selvfølgelig kan en sådan glat hud, som det sker efter barbering med en maskine, ikke nås, men næsten sådan - det viste sig! Jeg vil ikke "indlæse" dig med en liste over forskellige "super-hyper-teknologier" implementeret i barbermaskiner (der er selvfølgelig mange i hver), da i dette tilfælde kun resultatet er vigtigt.

Philips RQ1290CC shaver er mærkbart roligere end Braun 760cc-4. Alt på grund af designfunktionerne. Ved roterende barberkniv skæres børsterne af små roterende knive, der adskilles fra huden ved razorringe (en slags metalnet), og vibrerende knive installeres i maskerne under metalnet. Når vibrationsstøj er mere. Det er ikke hørbart fra badeværelset med døren lukket, men for eksempel i samme rum med sovende er det bedre ikke at barbere - sandsynligvis vågne op. Men med Philips RQ1290CC kan du barbere stille uden at gemme sig i badeværelset.

Barbering med begge barbermaskiner tager normalt længere tid end barbering med en maskine. For dem kan den gennemsnitlige (tre-dages) stubbe barberes om fem minutter. I tilfælde af Philips RQ1290CC og Braun 760cc-4 tog det mindst 10 minutter at opnå det ønskede barberingsresultat. Forskellen er stort set ikke så stor, men for eksempel i morgenhastigheden kan det være uacceptabelt.

Tre-dages stubbe begge barbermaskiner "ødelagt" uden nogen "hændelser". Vådskæring (to-dages stubbe med skum) og Philips RQ1290CC og Braun 760cc-4 håndteres også uden problemer. I processen med at barbere en mere "kompleks" ugentlig stub, opførte Philips razor sig uden håndgribelige ændringer - hun barberede så meget som hun kunne. Hvad angår Braun, registrerede jeg her en ændring i motorens intensitet: tilsyneladende synes de lange hårde hår ikke rigtig godt som barbermaskinen. Som følge heraf klæbte barberharen med børstehår, men i barberingsprocessen trak hun flere gange smertefuldt håret - et behageligt nok. Philips gav mig ingen sådanne overraskelser.

Begge barbermaskiner har integrerede trimmere - til trimning af sideburns, skæg, overskæg. Ved Philips shaver skal du fjerne barberingssystemet for at kunne bruge trimmeren normalt. Med Braun 760cc-4 behøver du ikke skyde noget, trimmeren åbner på kroppen. Generelt kunne jeg ikke lide trimmere: dem der bruger det ofte, er det bedre at have en separat enhed.

I processen med at barbere barbermaskine Philipso vises på displayet, hvor mange minutter stadig nok batterilevetid - det er praktisk (selvom Hvis hårene er stive, kan det realtid arbejde være lidt mindre end den reflekterede på displayet). Med en maksimal ladning og ikke for stive børste varer barbermaskinen i 60 minutter. Braun 760cc-4 barberingstid vises ikke, men viser batteriets ladning. Af instruktion, lærte jeg, at den maksimale batteritid - 50 minutter (også her, alt afhænger af "kvaliteten" af børstehårene).

pleje

Hvis du efter barbering bare vasker barberhovedet under vandhanen, rengør den med en speciel børste og tør den, så er det ret nok. Men hver anden eller tre uger er det bedre at "behandle" barbermaskinen ved hjælp af en rengørings- og rengøringsenhed: Jet Clean + fra Philips og Clean Forny dig Braun.

Philips Jet Clean + -enheden renser barberingsenheden uden desinfektion, oplader batteriet og smører. Der er tre rengøringsmåder: automatisk, økonomisk og intensiv. Barbersystemet rengøres ved at nedsænke det i den væske, der er beregnet til det (varigheden af ​​direkte rengøring og smøring er fra 4 til 35 minutter afhængigt af tilstanden plus tørring - op til 2 timer). Det var her, at en meget ubehagelig overraskelse ventede på mig.

Nej, alt er meget imponerende - du installerer RQ1290CC rakeren "på hovedet" i Jet Clean + -enheden, vælg rengøringsfunktionen og se med glæde, hvordan holderens kniv langsomt afbøjes og nedsænker apparatets barbering i rengøringsopløsningen. Men i færd med at rense barbermaskinen, skal opstå flere gange fra "tarmene" af Jet Clean + - det er her problemet opstod. Barbermaskinen blev ikke holdt i den rigtige position, da den løftede, den faldt ud af holderen. Flere gange kontrollerede jeg installationen af ​​barbermanden, men alt blev gentaget. Rengøringsprocessen blev således blokeret og kunne ikke afsluttes normalt. Desværre var det ikke muligt at rense Philips RQ1290CC ved hjælp af Jet Clean + uden at få nogle af mine indgreb (vender tilbage til den korrekte position af den fortabte barbermaskine). Men denne enhed tilføjer et vist beløb til prisen for en barbermaskine (for eksempel vil en RQ 1250 uden Jet Clean + koste 6000 rubler).

Med klart system Fornyelse fra Braun havde ingen problemer, da dens enhed er enklere end Jet Clean +. Frisøren sættes i holderen "på hovedet", men afviger ikke hvor som helst og bevæger sig ikke overalt. ren Renew ladninger barbermaden, smører og desinficerer mekanismen, hvilket giver det en let citron duft. ren Fornyelse bestemmer automatisk graden af ​​forurening af barbermaskinen og vælger et rengøringsprogram (økonomisk, normalt eller intensivt). Jeg var nødt til at trykke på aktiveringsknappen og tage ud efter en tid en ren, citron-lugtende barbermaskine.

epilog

Og med hjælp fra Philips RQ1290CC og ved hjælp af Braun 760cc-4 var jeg ren barberet - dette er hovedresultatet af testen. Jeg har først og fremmest beskrevet de nuancer, behagelige og ubehagelige øjeblikke der opstod i barberingsprocessen. Dem, der ikke stoler på elektriske barbermaskiner overhovedet, er forvirret - der er ingen grund til mistillid. Jeg vil kun bemærke, at det vigtigste i "elektriske barbermaskiner" -virksomheden er at tilpasse. Det er nødvendigt at forstå og repræsentere logikken i processen, følg producentens anbefalinger. For eksempel skal du på nogle steder trække lidt af huden med din hånd, og det er tilrådeligt at barbere, før du vasker. Det vigtigste er mindre nerver, mere sund fornuft, og sikkert vil du opnå resultater, der passer til dig.

ELOS epilation eller laser procedure: Hvilken er bedre?

Øjenbrynskorrektion: hvilken teknik at vælge?