Sådan vælges en elektrisk barbermaskin til følsom hud, til stive børster

Hvis du har købt en elektrisk barberkniv, betyder det stadig ikke, at du helt må opgive våde barbering. For eksempel kan det ikke tage en vandretur eller barbering lige under brusebadet. I denne artikel vil vi i detaljer beskrive typer og egenskaber ved elektriske barbermaskiner.

Mænd barberer i mange mange år, og på grund af at teknologien konstant udvikler sig, er denne proces stærkt forenklet. Nu er barbermaskinerne helt sikre, og det er næsten umuligt at skære om dem. Nu er barberbladene meget mindre, og sikkerheden er meget højere, selv en smørebånd og indikatorstrimler har dukket op, plus der er en mikrokamme, der løfter korte hår. Takket være alle disse innovationer er kvaliteten af ​​barberingen steget betydeligt, og dermed komfort.

Det største problem under barberingen er alvorlig hudirritation. Vores hud svækkes ved barbering, fordi toplaget fjernes, og følsomheden øges markant. Selv almindelig vind kan forårsage alvorlig rødme i ansigtet eller et enkelt tryk på huden. Af denne grund skal du bruge aftershave, og sørg for at bruge barberskum med en våd metode.

En sikrere og mere blid måde at barbere på er tør. For en tør barbering har du brug for en elektrisk barbermaskin, du kan bruge den til at barbere og aldrig røre huden med knivene. Selv om afstemninger har vist, at mænd foretrækker den sædvanlige måde at barbere med vand, fordi de kan lide at glide let på skummet, men det er værd at genindlære at tørke barbering på grund af dens sikkerhed. Men fabrikanterne besluttede, at en række våde barbermaskiner kunne frigives, så det er ikke svært at finde sådanne modeller i butikken.

Før du træffer et valg i retning af elektrisk barberkniv, skal du forstå præcis, om du har brug for det, og hvilken metode til barbering foretrækker du? Du kan købe en elektrisk barbermaskin til en våd barbering og øge komforten under proceduren, og du kan også bruge den til tør barbering. Hvis du foretrækker en regelmæssig barbering, bør du ikke bruge på en fin elektrisk barberkniv med unødvendige funktioner. Dernæst ser vi på de elektriske razors egenskaber og fortæller dig om hver enkelt af dem i detaljer.

Sådan vælges en elektrisk barbermaskine

Det vigtigste er at finde ud af, hvilken slags razorspecifikationer, selvom ergonomi og udseende også er meget vigtige. Udseende af barbermaden og dens ergonomi er valgt ud fra din smag, de tekniske egenskaber bør tages meget mere alvorligt og omhyggeligt.

Rist og roterende barbersystem

Nu kan du finde to hovedtyper af barbermaskiner - roterende og mesh. Den største fordel ved gittersystemet er, at børsterne afskæres forsigtigt ved hjælp af vibrerende knive, der er dækket af et metalgitter for ikke at skære huden. Garnet indfanger blot alle korte hår, og bladet skærer dem kraftigt. Disse barbermaskiner er mere velegnede til personer med følsom hud, og de afskærer nemt den lange stub. Producenter som Panasonic og Braun tilbyder denne type barbermaskine, alle deres elektriske barbermaskiner har et gittersystem.

Rotorsystemet fungerer på et andet princip, hårene afskærer de runde roterende ben, som er placeret i barberhovedene. Den største fordel ved dette system er, at du kan barbere ujævne børster uden problemer. I øjeblikket er lederen i produktionen af ​​barbermaskiner med et rotationssystem Phillips.

Antallet og mobiliteten af ​​barberhovedene

Uden tvivl afhænger kvaliteten af ​​barberingen direkte på mobiliteten og antallet af barberhoveder. I øjeblikket er de mest relevante elektriske barbermaskiner med et tredobbelt barbersystem. Du kan bestemme barberingssystemet med antallet af hoveder, hvis der er to hoveder, så er systemet dobbelt. Normalt har nettets barbermaskiner fra 1 til 3 hoveder og roterende fra 2 til 3. Selvfølgelig jo flere hoveder og jo hurtigere de arbejder, jo mere effektiv er barberingen, men du bliver nødt til at betale mere for en enhed med et tredobbelt rotorsystem simpel model.

Rabehoveder er både flydende og bevægelsesløse. Hvis du vil have barbermaskinen at følge konturerne i dit ansigt uden problemer og barbere hårde børster på vanskelige steder, skal du give højde for barbermaskiner med et flydende hoved. Forskellige flydende hoveder i bevægelsesretningen. Forsøg ikke at trykke hårdt på enheden under barberingen, hovedet vil miste mobilitet, du skal let røre ved huden under barberingen for at udnytte hovedet til fulde.

Er barbermaskinen egnet til våde barbering?

Selvfølgelig forventede fabrikanterne, at elektriske barbermaskiner kun ville blive brugt til tør barbering, men mænd vil gerne bruge barbermaden i brusebadet, og det er forbudt. Fordelen ved tør barbering er, at du kan barbere selv på et tog eller på en camping tur. Over tid besluttede producenterne at forsøge at lancere en række universelle barbermaskiner til både tør og våd barbering. De gjorde det, og meget succesfuldt giver barbermaskinerne en forsigtig og grundig barbering, og samtidig kan de let rengøres. De mest sofistikerede modeller har endda et specielt reservoir, hvorfra efterhave lotionen flyder på det rigtige tidspunkt.

trimmer

Hvis du har skæg eller overskæg, skal du have en trimmer. Den indtrækbare trimmer i den elektriske barbermaskin hjælper med at barbere børsterne til den ønskede længde. =

Strømkilde

Barbermaskinen kan arbejde både fra et netværk og fra akkumulatoren. Den anden metode er at foretrække, fordi du kan bruge en barbermaskine i lang tid uden opladning. Omkostningerne til shaveren afhænger af opladningshastigheden og batterikapaciteten.

Antal ekstra funktioner

Alt det vi har sagt ovenfor - de vigtigste egenskaber, der skal overvejes først. Men der er ekstra funktioner, som du skal overbetale, men de øger lidt komforten ved at bruge en elektrisk barbermaskine.

 • Beskyttelse mod mulig genopladning;
 • Indikator, der viser mængden af ​​opladning. Det kan se ud som et advarselslys eller blive vist på LCD'et;
 • Automatisk shaver rensesystem.

Top elektriske barbermaskiner til mænd - TOP-10 rating

Når el-barbermarkedet er fuld, vælger en model en vanskelig opgave. Derfor rangerede vi de 10 bedste elektriske barbermaskiner i 2017. Nu kan du vælge mellem de bedste og vælge en model udelukkende til din hud og hårtype.

Nogle af de fremlagte muligheder er gode til glat barbering, andre muligheder er mere egnede til følsom hud. Hvilken barbermaskine er bedre at vælge? Vi finder ud af det snart!

Top Electric Shavers 2017

At vælge en barbermaskine er individuel for hver person. Jeg kan ikke anbefale dig en model, der er lige så velegnet til alle.

Hvad der passer til en person kan skade en anden.

Før du køber en sådan vigtig enhed til en mand, er det nødvendigt at tage hensyn til visse faktorer. Her er blot nogle få af dem: Systemet og metoden til barbering, designfunktioner og komfort. Derfor vil beslutningen for os ikke være let. Før jeg køber, anbefaler jeg at du gør dig bekendt med køberens vejledning.

Nedenfor er en tabel over de 10 bedste modeller af elektriske barbermaskiner til mænd i 2017. Hver valgmulighed blev valgt efter en række kriterier, plus kundefeedback påvirket vores rating.

Nu, uden at tabe tid, lad os flytte hurtigt til mini-anmeldelserne af hver model.

Top mænds roterende barbermaskiner

På grund af den lette pasform af bladet til huden, roterer modellerne meget renere net. Men samtidig er der en chance for at skære sig selv, og hvis du har følsom hud, kan der forekomme irritation.

1. Philips PT 727 - den bedste roterende barbermaskin til mænd

Hvis du foretrækker roterende barbermaskiner, og budgettet er begrænset, anbefaler vi at være opmærksom på Philips PT 727.

PT 727 optrådte i vores rangordning af de bedste elektriske barbermaskiner ikke ved en tilfældighed. Dette er en model med 3 flydende hoveder, som en perfekt tæt barbering opnås. Takket være Flex-systemet Float, barberingsblokken gentager hver kontur i dit ansigt, fordi alle hår er fjernet uden undtagelse (dette er især vigtigt for barbering i nakken).

Der er en speciel trimmer til trimning af overskæg, skæg og sideburns. Den er placeret på bagsiden og foldes tilbage, når det er nødvendigt.

Philips PT 727 Rotary Shaver kan fungere i op til 45 minutter uden genopladning. Når enheden stadig er afladet, skal du genoplade den i en imponerende 8 timer. Men som fabrikanten hævder, vil en 3-minuts afgift være nok til en fuld barberingssession om morgenen eller om aftenen.

 • Billig løsning
 • Afgiften holder op til 2 uger uden genopladning
 • Det virker stille
 • Velegnet til følsom hud
 • Fuld opladning 8 timer
 • Ingen dækning

2. Berdsk 3364 - budget model

Vil du ikke bruge mange penge på topmodeller? Så skal du være opmærksom på Berdsk 3364.

Der er ikke noget særligt ved denne enhed. Tre barberhoveder barberer helt hår, selv i vanskelige steder. Flydende hoveder følger konturerne i dit ansigt, så det er ikke svært at skære hårene på nakken.

Berdsk 3364 er kun beregnet til tør barbering, men det er ikke mærkeligt i betragtning af de lave omkostninger ved enheden. Enheden drives af netværket, det indbyggede batteri mangler. Der er en trimmer til trimning af overskæg, sideburns og skæg.

Generelt er dette en meget god enhed, der vil tjene dig i lang tid. Købere noterer sig god barberingskvalitet og brugervenlighed.

 • Ren og forsigtig barbering
 • Rigtig beskeden pris
 • Det virker stille
 • Lad ikke batteriet oplades
 • Ikke fundet

3. Philips S9151

Træt af ringe barbermaskiner af dårlig kvalitet, som ikke barberer alle hårene under nettet? Så skal du være interesseret i Philips S9151-modellen.

Takket være teknologien Super LiftCut Action fjerner knivene hår af enhver længde og tæt på huden. Dette kan forbedre kvaliteten af ​​barberingen væsentligt.

Afhængig af præferencer kan du vælge: tør eller våd barbering. Takket være AquaTec beskyttelsessæt er enheden ikke bange for vand og skum. Nu kan du trimme dit skæg, selv i brusebadet.

SmartClean PLUS selvrensende system vil altid holde maskinen ren. Tryk kun på en knap, og systemet oplader, rengør og vask barbermaskinen.

 • Godt håndværk
 • Ingen irritation
 • Automatisk opladning og rengøring
 • Våd og tør barbering
 • Ikke fundet

4. Remington R95 - den letteste og mest kompakte.

Remington R95 er designet specielt til rejser eller travle mennesker. Den er let, kompakt og praktisk, så du kan tage den med dig, uanset hvor du er.

På trods af sin kompakte størrelse giver R95 den mest komfortable barbering på grund af to separate flydende hoveder. Den dobbelte række af knive på hvert af hovedene øger effektiviteten af ​​hårskæringen.

Batteriet varer i 30 minutters arbejde. Batteriet oplades i næsten 8 timer, hvilket er ret lang. Men der er en spændingsafbryder på 100-240 V. Generelt er dette en god mulighed for hurtig shave, men nogle moderne funktioner i Remington R95 kan ikke prale.

 • Stille løbende
 • Rens barberinger
 • Velegnet til rejser
 • Automatisk spændingsafbryder
 • Afgifter 8 timer
 • Ingen trimmer

5. Philips AT 890

Afslutter bedømmelsen af ​​Philips bedste raffineringsprodukter. Denne model er designet til våde og tørre barbering.

Den moderne Aquatec-segl tillader ikke vand at komme ind i enheden, da du kan bruge Philips AT 890 med skum eller endda i brusebadet. Fornæg dig ikke noget.

Heads DualPrecision giver den mest komfortable barbering på grund af et gennemtænkt design. I et løb skæres både indgroede og lange hår på samme tid.

Det hurtige opladningssystem vil aldrig forlade dig uroste. For en barbersession er kun 3 minutters opladning tilstrækkelig. Brugere snakker generelt positivt om denne model.

 • Hurtig opladning
 • Den mest komfortable barbering
 • Det virker stille
 • Fungerer godt på vanskelige steder.
 • Hårdt at rengøre
 • Svag trimmer

Top mænds elektriske barbermaskiner

I modsætning til roterende apparater adskilles knivene i barbernettet fra huden med et tyndt mesh med små huller. På grund af dette reduceres chancen for at skære dig selv betydeligt, og irritationen er næsten fraværende. På trods af de åbenlyse fordele ved gittermodeller er der mærkbare ulemper. På grund af konstruktionens art er ren barbering måske ikke perfekt.

1. Braun 790CC Series 7 - erobret markedet siden 2010

Det første sted, vi gav til barbermanden i det populære tyske mærke Braun. Serie 7 er en af ​​de mest populære, og 790cc-modellen er den bedst sælgende model i prissegmentet. Men i vores liste tog hun det første sted ikke på grund af hendes popularitet, men på grund af uovertruffen tekniske egenskaber.

Razor giver den mest glatte barbering, dette blev opnået ved at skære hårene så tæt som muligt på huden. Et særligt træk ved Braun Series 7 790CC er tilstedeværelsen af ​​3 barberhoveder. To af dem hedder OptiFoil barberingsnet, og mellem dem er ActiveLift trimmeren.

OptiFoil er designet til at opfange et stort antal hår, mens du skar dem så tæt som muligt på huden, mens ActiveLift løfter og skærer urørlige hår i problemområder. Det bør ikke glemmes, at Sonic-teknologien bærer 10.000 vibrationer pr. Minut, hvilket giver dig mulighed for at fange det maksimale antal hår.

Det flydende hoved er meget fleksibelt og tilpasser hurtigt til dit ansigtets konturer. Shaveren leveres med en rengørings- og opladningsstation. Renew ™, som kan dræbe op til 99% af bakterier med en enkelt knap. Derudover har denne enhed 3 forskellige barberingsformer: grundlæggende, blid og intens. Du kan vælge en tilstand efter din hårtype og hud. Der er også en speciel trimmer til modellering af skæg, overskæg og sideburns.

Den eneste ulempe ved denne elektriske barbermaskin er manglen på en våd barbering funktion. Denne funktion er tilgængelig i en anden version af Braun Series 7, kendt som Braun 799cc, men denne model er meget dyrere.

Alt i alt er Braun Series 7 790CC den bedste elektriske barbermaskine i 2017. Fremragende byggekvalitet, tre barberhoveder, tre barberingsformer, en dockingstation - alt dette får du til en ret beskeden pris sammenlignet med andre muligheder.

Hvilken elektrisk barbermaskin er bedre egnet til følsom hud

Mænds hud er signifikant anderledes end den kvindelige mere tætte struktur og bedre modstand mod virkningerne af aggressive faktorer. En sådan procedure som barbering er dog stressende for hende. Dermatologer hævder, at dens regelmæssige manipulation reducerer barrierefunktionen i huden, hvilket er årsagen til udseendet af høj følsomhed. Derudover er nogle produkter, der er designet til at lette barberingsprocessen, geler, skum, lotioner, som har en negativ effekt på pH-niveauet, hvilket fører til stærke inflammatoriske processer, udseende af rødme og tørhed.

Følsom hud: Hvordan gør man lettere?

Hjørnestenen i mænds morgenhygiejne er barbering. På den ene side er denne procedure nødvendig, og på den anden side - det bringer mange ubehagelige øjeblikke, især for personer med følsom hud. Hvad skal man gøre: at udholde konstant irritation eller nægte at barbere sig? Der er en udvej takket være moderne producenter - den elektriske barbermaskin, der er specielt designet til følsom hud!

På det moderne marked er der mange modeller af barbermaskiner, men ikke alle er velegnede til følsom hud. Konventionelt kan alle disse enheder opdeles i to typer:

 1. Rotary - dukkede op for længe siden. Hårfjerning udføres af roterende hoveder, hvor vibrerende knive er placeret. Sådanne modeller er egnede til enhver lidt lang børste. Men de forårsager irritation, da de virker meget aggressivt: de kan klamre sig til hår, trække dem ud. Også, når fjernelse af børsterne skal gøre en vis indsats.
 2. Mesh - Fjern børstehårene med knive, der er under et specielt maske. Ved at anvende en sådan barbermaskine på ansigtet, trænger hårene ind i masken, som derefter skæres af. Den elektriske gitters barbermands egenart er, at der ikke er nogen direkte kontakt mellem huden og knivene under barberingen.

Nu kan du købe en elektrisk barbermaskin til både tør og våd barbering. Den første er en hurtig måde at fjerne stubben på. Den anden - giver dig mulighed for at bruge hjælpemidler under barberingen. Det er værd at bemærke, at nogle producenter selv sørgede for dette øjeblik og udstyret deres modeller med specielle dispensere. De er nemme at vedligeholde, du kan bruge to driftsformer. Også når man vælger at være opmærksom på mobiliteten og antallet af knive. Gitterenheder kan have fra 1 til 3 hoveder. Kvaliteten og sikkerheden ved barbering opnås ved at "svømme" barberhovedene. Derudover kan sådanne modeller komme med et par ekstra vedhæftninger eller indtrækbar trimmer. Det er perfekt til dem, der foretrækker at passe på et overskæg eller skæg.

Elektriske barbermaskiner er enheder, hvor skarpe knive placeres under et specielt metalgitter med huller med forskellig diameter. Under barberingen er der ingen direkte kontakt mellem knivene og huden, som følge af, at delikatessen af ​​fjernelse af børstehår er opnået. Sådanne indretninger er mest egnede til følsom hud.

De bedste modeller af elektriske barbermaskiner til følsom hud

Vi har lavet en lille vurdering af de bedste modeller til følsom hud. Og vi vil starte det med den dyreste model.

Panasonic ES-LT8N til følsom hud

Premium model fra et af de mest kendte mærker. Operationsprincippet er et net barbersystem. Rakmaskinen gentager alle konturerne i ansigtet mere end nogensinde takket være et flertrækhoved. Suspensionens nye konstruktion giver bevægelse af hovedet i tre rumlige dimensioner. På grund af denne designfunktion reduceres belastningen på huden, men det sikrer også glat og høj kvalitet fjernelse af alle hår.

Hovedfunktionerne i modellen:

 • den indbyggede sensor scanning og selvstændigt bestemmer tykkelsen af ​​hår og tykkelse, og optimerer derefter skæreelementernes hastighed;
 • 3D-hoved gentager helt alle ansigtens konturer;
 • rengøringsfunktion hjælper med at holde skæreelementerne skarpe i lang tid;
 • kraftig motor giver høj hastighed;
 • Der er en trimmer i sættet.

Denne model har måske ingen fejl: et stilfuldt metalhus, et unikt og moderne design. Det er bare omkostningerne ved denne model når 15.000 rubler.

Philips S7720 - høj pris og kvalitet

Denne model fungerer på princippet om et roterende barbersystem. Nogle kan undre sig over, hvorfor denne model kom ind i denne bedømmelse, fordi det roterende princip i arbejdet ikke er egnet til følsom hud? Det er simpelt nok! Producenten skabte specielt denne model til komfortabel og sikker fjernelse af børster. På trods af de "flydende" hoveder udføres barberingen meget delikat, og efter denne procedure forbliver selv den mest følsomme hud uden rødme og irritation.

Hvad er dens egenskab:

 • barbermaskin designet til tør og våd barbering;
 • På kanterne af hovedet er der ringe med en speciel belægning. Takket være ringenes specielle materiale giver den et godt slip på huden, uanset mængden af ​​børster. Dette innovative design sikrer barbering uden irritation;
 • installeret det nyeste klippesystem. Bladene har en speciel form, der forhindrer fangsten af ​​huden;
 • Hovedene bevæger sig i fem retninger, der er ikke brug for noget for at fjerne børstehårene;
 • Aquatec giver dig mulighed for at vælge metoden til barbering: fjernelse af tør børste eller våd med geler eller skum
 • nuværende system til beskyttelse mod fugt. Det gør det muligt at bruge en elektrisk barbermaskine i bruseren og vaske knivene uden frygt;
 • der er en aftagelig trimmer til at trimme templerne og pleje overskæget;
 • SmartClean-systemet giver hurtig og høj kvalitet rengøring af knive og mesh.

Ulemperne ved denne barbermaskine til følsom hud er flere - det er den høje pris for modellen, som er 19.000 rubler. Derudover er behovet for regelmæssig udskiftning af patroner, hvis omkostninger også høj.

Braun 720s-7 - en populær model i efterspørgsel

Universal barbermaskine, som gør et fremragende arbejde med sit arbejde i våd og tør tilstand. Den passer godt i hånden, meget behagelig og kompakt. Et rummeligt batteri oplader hurtigt og kører autonomt. Navnet på mærket taler om kvalitet, fordi Braun, som det er velkendt, er et af de førende virksomheder i Europa.

De vigtigste fordele ved modellen:

 • Det skal bemærkes stilfuldt design: traditionelt sort med stål og blå accenter;
 • innovativ teknologi Sonic giver hurtig og høj kvalitet barbering uden at irritere ansigtets hud
 • Yderligere hastigheder gør det muligt at justere blades intensitet;
 • trimmeren løfter forsigtigt og skærer hårene og sikrer en tæt barbering;
 • Innovativt mesh Aktiv lift med huller i forskellige størrelser gør huden perfekt glat uden irritation;
 • hovedet "flyder" i fire fly;
 • 3 barberingselementer giver høj kvalitet børster fjernelse;
 • Razor kan vaskes under rindende vand.

Ulemperne omfatter den relativt høje pris på 17.000 rubler og den høje pris på forbrugsvarer. Ellers er denne elektriske barbermaskin til følsom hud meget god.

Det var en gennemgang af de mest innovative modeller af elektriske barbermaskiner til følsom hud, og hvilken er bedre at vælge kun fra dig. Dette kan gøres ved at analysere alle funktionerne i modellerne.

Desværre har ikke alle mennesker mulighed for at købe en dyr elektrisk barbermaskine, hvis omkostninger vil overstige 10.000 rubler. Derfor er nedenstående et overblik over produkter, der arbejder på princippet om et rakeskæringssystem.

Budgetmodeller

Vores liste åbner det tyske mærke Braun med sin model 3020s. Dette er en af ​​de mest populære og relativt billige modeller. Den elektriske barbermaskine klare let med jævne tre dage børster. For at opnå sådanne resultater tillader systemet:

 1. MicroComb-teknologien er et uafhængigt skæresystem med et specielt designet net, der nu er udstyret med en mikro-ryg. Under barberingen styrer mikrokuglen hår af forskellig længde nøjagtigt til skæreelementerne. På grund af dette skal du gøre mindre arbejde for en god barbering.
 2. Under barberingen aktiveres flere systemer på en gang, som interagerer med hinanden - SensoFoil dobbeltmaske og en bevægende uafhængig trimmer.
 3. Der er en uafhængig trimmer.
 4. Vandtæt taske giver dig mulighed for at bruge shaveren i bruseren.
 5. Kapacitetsbatteri giver lang batterilevetid.
 6. Du kan bruge de sædvanlige skum- eller barbergeler.

Denne model er tilgængelig for kun 5.000 rubler. Men det er ikke uden fejl - når man arbejder, skabes der en ret stærk lyd.

Panasonic ES-6003 - den mest budgetmæssige løsning

Denne model adskiller ikke kun lav pris, men fremragende kvalitet. Denne kompakte elektriske barbermaskin på grund af det fugtbestandige legeme kan bruges med en våd barbering. På trods af manglen på et "flydende" element, barberer det perfekt børsterne på vanskelige steder.

 • lav pris - 2500 rubler;
 • den bedste kombination af en sådan ting som pris og kvalitet;
 • der er en trimmer, men det er ikke universelt, så man skal øve det for at kunne udføre arbejdet ordentligt.
 • på trods af sit budget er kvaliteten fremragende;
 • barberer håret lige rundt om halsen uden stor indsats.

Ulemperne omfatter en ret stærk vibration under drift. Det kan heller ikke bruges fra netværket, lås er aktiveret.

Hvad er bedre at barbere? Stor elektrisk barberkniv test

I næsten en måned testede vi 5 barbermaskiner: 2 roterende og 3 barbermaskiner. To af vores medlemmer barberet dem tyve gange - de fjernede en dag og tre dages børster. En af dem har en tyndere og delikat hud, og børsterne er bløde, mens den anden har tykkere og tykkere børster, og børsterne er ret stive. Generelt blev betingelserne for barbermaskiner skabt forskellige. Vores mål var at teste hvordan modeller af forskellige typer klare forskellige børster. Identificer fordele og ulemper ved drift af forskellige modeller. Og for at bestemme en passende pris maksimal - den pris, som du kan købe en elektrisk barbermaskine, der er praktisk i arbejde og barberinger med høj kvalitet: Er det nødvendigt at købe noget super dyrt for et perfekt resultat, eller kan du komme videre med mere overkommelige muligheder? Derfor testede vi barbermaskiner i forskellige priskategorier.

Philips Series 9000 (S9521 / 31)

Dette er en af ​​razor-vinderne af vores test. Det er den dyreste af alle fem - det koster i gennemsnit 22 000-23 000 rubler. Modellen er roterende, egnet til tør og våd barbering, leveres med en aftagelig trimmer til arbejde med skæg og overskæg, samt med et rensesystem, smøring, tørring og opladning af barberbatteriet - SmartClean PLUS (alle disse trin er et resultat af at trykke på en enkelt knap).

Modellen har tre flydende barberhoved, selve barberingsenheden er mobil, og der er hoveder på den. Sidstnævnte bevæger sig i så mange som 8 retninger - alt dette for at gøre det lettere for brugeren at barbere sig, og han bruger mindre tid på denne ting (informerer producenten). V-Track Precision teknologi er implementeret her: En specielt udviklet form af den første cirkel af blade (der er to sådanne barberhoveder til hvert barberingshoved) - V-formet. Dette er nødvendigt for at sende hår af forskellig længde, herunder dem, der støder op til huden, til den roterende hovedkniv, når du rager hurtigere. LiftCut Action-systemet (dobbeltklinger) arbejder for at løfte hårene og barbere dem så tæt som muligt på hudoverfladen. Tilføj her tre hastigheder på de roterende knive - du kan vælge den optimale barberingstilstand for dig selv.

Prisen på Philips Series 9000 shaveren (S9521 / 31) synes for os at sige mildt, at den ikke er helt passende. Generelt, som prisen for en barbermaskine. Her kan du klage. Men for kvaliteten af ​​barbering næsten ingen undergravning - ikke underligt hun er en af ​​de to vindere. Blød en-dags stub eliminerer let og naturligt, det tager ikke meget tid. Barberingskvaliteten er god, selv om der blev noteret et par børstehånder, men der var ingen irritation for huden. Næsten det samme skete med den hårde one-day stubbe - barbermaskinen klare det uden problemer, men en lille irritation af huden kan forekomme. En "men": den døde zone mellem barbermaskinens barberhovedhoveder: børsten, der faldt ind i den, barberer ikke, hvorfor du skal sende den med en barberkniv igen - du barberer længere.

Hvis du har bløde børster og du ikke har barberet det i tre dage, så vil Philips Series 9000 (S9521 / 31) klare det i nogen tid. Vores deltager tog for eksempel ca. 6 minutter. Det er muligt og træt. Hvis huden samtidig er følsom (denne kombination sker ofte), kan der være irritation af huden. I løbet af vores test var det særligt mærkbart omkring halsen. Der bliver tingling, men generelt bliver det ikke stærkt plukket, når man barberer. Hvis du barberer en tre dages hård stub, så går det lidt hurtigere (det kan tage cirka fire minutter, men alt er individuel, selvfølgelig). Når børsterne er stive og huden ikke er for mørt, hvis irritation er, så vil meget lidt hurtigt passere. Selvfølgelig forsvinder de døde zoner mellem hovedene ikke hvor som helst - du skal vænne dig til det og lære at minimere deres indflydelse på barberingstiden. Men generelt vil det klare sig med de tre dages stubbe af begge typer. Især bange for, at det på grund af rotor barbersystemet ikke vil trække håret ud - det barberer for det meste ret delikat.

Pavel, razor test deltager (holder af stive børster):

Jeg er til Philips S9521 / 31, men det er prisen skræmmer. Hvad angår Panasonic ES RT-77, er alt også meget godt her. Generelt er kvaliteten af ​​barberingen arrangeret. Men der var nogle problemer med en tre-dages stubbe - barbermaskinen havde på en eller anden måde ikke barberet det, det var nødvendigt at bære det over huden på samme sted en eller to gange. Og jeg kunne ikke lide at det flydende hoved ikke er fastgjort til praktisk barbering af vanskelige steder. Men det er generelt små ting. Jeg ville tage Panasonic i butikken, fordi det er en god mulighed for prisen (3.000-4.000). Men her vil jeg gerne have en Philips S9521 / 31 som gave - jeg kunne virkelig godt lide hendes blide barbering (det er sværere for Panasonic). Så lad os gøre det - Philips i første omgang, som en drømmesliper og Panasonic på den anden - som en reel kvalitetsmulighed. Og Braun er på tredjepladsen. Rakemaskinen er selvfølgelig bedre end to udenforstående, men jeg har ikke glæde af at barbere det, og kvaliteten er meget gennemsnitlig.

Hvad angår den aftagelige trimmer, som er inkluderet i leveringspakken i Philips Series 9000 (S9521 / 31), så virker det ikke for trygt med et skæg. Under alle omstændigheder viste det sig ikke så godt i løbet af vores test. Indstillingerne for hårets længde ændrede sig og hårdvinklen spillede også med hastigheder (her kan du også ændre dem). Men i modsætning til selve barberingen er trimmeren ikke den stærkeste side af denne barbermaskine.

Med de vigtigste testskærende bløde og stive børster, en dag og tre dage - håndterede Philips Series 9000 razor (S9521 / 31) æren: den barberede forsigtigt og effektivt. Jeg kunne godt lide hendes ergonomi: ikke tung, godt i hånden, glider ikke. Generelt design og materialer på toppen. Til denne rating "fremragende". Minus: Den døde zone mellem hovedene (du skal vænne dig til det). Ingen tillid til brugen af ​​trimmer. Og selvfølgelig er det for dyrt. Forresten, uden en SmartClean PLUS-enhed, som præcis øger prisen på en model, er det muligt at undvære det - det er ikke svært at passe på en barbermaskine uden det.

Panasonic ES-RT77

Panasonic ES-RT77 net shaver - deler første gang med Philips-modellen ifølge resultaterne af vores næsten månedlige test. Men det koster omkring 6 gange billigere (3.000-4.000 rubler)! Her er du i det væsentlige svaret på spørgsmålet om, hvor meget du kan købe en god barbermaskine i dag.

Stive Bristle Electric Shavers: En kort oversigt over populære modeller

Velplejede udseende til en mand betyder ret meget. Den første ting, der sætter det overordnede positive billede af hanen, er enten et smukt designet og skægt skæg eller et skarpt ansigt. Hver af disse indstillinger kræver sit eget sæt værktøjer og værktøjer.

Elektriske barbermaskiner er blevet meget populære i lang tid. I de senere år vil producenterne kun forbedre dem, så hver enkelt kan vælge sig selv det ideelle. Sortimentet af barbermaskiner er meget imponerende, men hvilken slags barbermaskine har en mand med stive børster brug for? Hvad er de bedste barbermaskiner?

Hvordan vælger jeg en elektrisk barbermaskin til stive børster?

Mænd, der er nødt til at barbere stubben hver dag, mens det stadig er hårdt, bruger en almindelig barberkniv, er ikke særlig praktisk. Denne type barbering forårsager ofte hudirritation, som ikke har en positiv virkning på ansigtet. Elektriske barbermaskiner i denne henseende er meget mere praktisk og praktisk.

Hvordan vælger man en elektrisk barbermaskine? Hvad skal jeg se efter, før jeg køber?

 1. Barbersystem Der er to typer: gitter og rotor. Gittersystemet er egnet til stive børster og følsom hud. Rotorsystemet uden problemer vil klare en ujævn børste;
 2. Barberingshoveder Deres antal og mobilitet har direkte indvirkning på kvaliteten af ​​barberingen. Antallet af hoveder kan være fra 1 til 3, bevægelseshastigheden for knivene af hver producent er forskellig. For den bedste barbering skal du vælge en barberkniv med tre hoveder og maksimal hastighed.
 3. Muligheden for våd barbering. Der er modeller, der er velegnede til både tør barbering og barbering ved hjælp af specialdesignede værktøjer. Funktionen er ikke nødvendig af alle, men hvis det er nødvendigt, skal det huskes, at ikke alle elektriske barbermaskiner giver det;
 4. Tilstedeværelsen af ​​en trimmer. Også en tilføjelse til barbermaden til individuelle behov. Trimmeren er indbygget i barbermaskinen og er designet til at justere skæg og overskæg;
 5. Energikilde. Razors kan arbejde fra forskellige kilder: Fra netværket, fra almindelige batterier, fra et genopladeligt batteri. Flere populære barbermaskiner med batteri, fordi der er huller ikke overalt i nærheden af ​​spejlet, og trådløse barbermaskiner er meget bekvemme;
 6. Yderligere funktioner. De vigtigste indikatorer, der er værd at være opmærksomme på, er beskrevet ovenfor, de resterende punkter - forbrugernes ønske.

Når man beslutter at købe en elektrisk barbermaskin, er det bedre at overveje flere muligheder for producenter og sammenligne funktioner. Det er nødvendigt at vælge i betragtning ikke kun dine ønsker, men også funktionerne i specifikke modeller. Hvilket er bedre end en barberkniv fra kendte mærker, vil hjælpe med at bestemme den rating, der er angivet senere i artiklen.

Razor rating

På hylderne kan du se et stort antal elektriske barbermaskiner af forskellige virksomheder og modeller. Fra de mange forslag, bare løbe væk øjne. Hvad er de bedste elektriske barbermaskiner til stive børster?

Braun

Brauns rene barberede ansigtshud vil kun efterlade positive følelser. En Braun 720s-4 Series 7 kan nemt klare hårde børster. Dens tredobbelte system med et flydende hoved vipper i fire retninger samt en dobbelt barbermaskin.

At fuldføre en sådan barbermaskine giver den mest komfortable barbering. Og daglig brug vil ikke efterlade negative konsekvenser.

Philips

Philips S1310 er klar til at kæmpe med mænds stubbe til en meget overkommelig pris. Tre bevægelige hoveder giver en tæt barbering, selv grove børster er underlagt denne elektriske barbermaskin.

Det har ikke en trimmer, men fordi Denne funktion er ikke nødvendig for hver mand, så det er ikke en stor ulempe. Men den reelle ulempe ved forbrugerne siger, at gælden oplade batteriet.

Panasonic

Dette berømte firma tilbyder en barbermaskine som Panasonic ES-6003. Grid elektrisk barbermaskin har god kniv modstand. Men den største fordel er muligheden for våd barbering, for mange mænd - det er vigtigt. Tilstedeværelsen af ​​en trimmer kan også give brugerne skæg eller overskæg.

Ulemperne ved denne model er ikke særlig behagelige:

 • Stærke vibrationer ved brug giver ubehag, nogle brugere bemærker, at hånden bliver træt af denne tilstand;
 • Dårlig opladningssystem. Indikatoren tillader ikke at bestemme, hvor hurtigt enheden vil blive afladet, og når opladningen fra netværket ikke fungerer, så er der en risiko for at forblive med den uvelkomne del af ansigtet.

Berdsk

Den russiske producent passerede heller ikke denne rating. I Novosibirsk-regionen er Berdsk elektriske barbermaskiner blevet produceret i mange år, som ikke tager deres design eller specialfunktioner op, de er simpelthen meget gode i deres formål.

Model 3114 har været på markedet i lang tid, det er nemt at klare med barbering på svært tilgængelige steder, og for grove stubbe er det bare en gudstjeneste.

Ulempen er opvarmning af sagen under lang drift. Og du bør overveje det øjeblik, hvor barbermaskinen kun arbejder på netværket.

Det er dejligt, når en god elektrisk barbermaskin er lavet af en indenlandsk producent.

Remington

Ikke meget kendt virksomhed på markedet, men ikke desto mindre ikke ringere i produktionen af ​​elektriske barbermaskiner. Ved at frigive Remington XR1390 har dette firma fået sine fans. Denne barbermaskine har en række fordele:

 • Tilstedeværelsen af ​​en klipper;
 • Muligheden for våd barbering;
 • To rækker blade
 • Lang batterilevetid og hurtig opladning;
 • Holdbart tilfælde.

Tip! Udbetaler ikke for den indbyggede hair clipper, hvis det ikke er virkelig nødvendigt.

Der er mange fordele, for hver forbruger vil der være nøjagtigt det plus, der vil imponere ham. Især barbermaskinen er god til mænd med stive børster, kvaliteten af ​​barberingen vil være fremragende.

SUPRA

Afslutter rating Supra RS-213 - en af ​​de elektriske barbermaskiner, som er i middelpriskategorien, men har fordele i forhold til nogle lignende produkter. Rotormodellen, tre bevægelige hoveder, et dobbeltblad giver mulighed for at få en perfekt barberet overflade.

Det negative punkt er det dårlige batteri og manglen på et håropsamlingsrum. Men hvis du tilpasser dig selv, så barbering vil være ganske behagelig.

konklusion

Artiklen beskriver de mest populære og ofte købte barbermaskiner, men hvad skal de gøre, hvis de ikke er tilgængelige, og ordren bliver nødt til at vente længe? Gå til butikken. Elektriske barbermaskiner har en bred vifte af valg. I en hvilken som helst butik vil en vidende konsulent fortælle dig præcis, hvilken barbermaskine du skal gøre opmærksom på.

Listen over de bedste elektriske barbermaskiner til følsom hud (2018)

Hver dag får elektriske barbermaskiner en ledende position på markedet for husholdningsapparater, der giver daglig pleje af deres udseende. Apparater til pleje af følsom hud barberer de mindste hår uden irritation og rødme i ansigt og nakke.

Funktioner af udvalgte modeller

Apparatets tilfælde er lavet af slidstærk plastik med specielle gummierede indlæg, der sikkert sætter enheden i håndfladen.

Elektriske barbermaskiner har funktionen af ​​både tør barbering og hårfjerning ved hjælp af specielle kosmetik.

Glat barbering opnås med skarpe knive, der er lavet af slidstærkt rustfrit stål.

Enhedens batteri oplades hurtigt og har flere barberingssessioner.

Bevægelige skæreelementer giver tættere kontakt med huden, hvorfor de mindste hår er barberet.

Fordele og ulemper

De ubestridelige fordele ved elektriske barbermaskiner til følsom hud er:

 • Den vandtætte kasse, der giver mulighed for at bruge enheden i en zone med den øgede fugtighed.
 • Knivblokke er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet.
 • Funktionen af ​​automatisk spændingsregulering beskytter desuden barbermaskinen.
 • Håndtaget på enheden har gummierede indlæg, på grund af hvilke enheden ikke glider ud af håndfladen mens du barberer børsterne.
 • En kraftig motor giver større hastighed i betjeningen af ​​enheden og barbering af hårdt hår.

De største ulemper ved udstyr til pleje af følsom hud er:

 • Manglen på et specielt rum til at samle hår under barberingen.
 • Der er ingen apparat til rengøring og genopladning inkluderet i elektriske barbermaskine.
 • Ingen speciel stand til opladning af enheden.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

At købe en elektrisk barbermaskin er en vigtig proces, især hvis du har følsom hud, der er tilbøjelig til irritation:

 • Vælg en enhed med allergivenlige knive, der giver en ren og præcis barbering.
 • Husk at den sikre fjernelse af børstehår afhænger af, hvor nem håndtaget er i hånden.
 • Kompakte elektriske barbermaskiner kan let tages på vejen.
 • Apparaternes flydende barberhoveder gentager faconets konturer, og som det resultat, selv de mindste hår er afskåret.
 • Det specielle design af elektriske barbermaskiner eliminerer muligheden for udskæringer og hudskader under ansigtshårfjerning.

Braun 720s-4 Series 7


Braun 720 S-4 Series 7 falder ind under kategorien elektriske barbermaskiner. Skæreelementerne er ret mobile, og det gør det muligt for barbermaden at tilpasse sig hudens konturer og skære ikke kun lange hår, men også korte. Barberingsprocessen er næsten perfekt. Designet af barbermaskinen eliminerer muligheden for nedskæringer og reducerer irritation, hvilket er meget behageligt for ejere af følsom hud.

En af en slags unik elektrisk barbermaskin, som i den første "reagerer" til dit ansigt. Afhængigt af bustens tæthed justerer apparatet mikrovibratorkraften i området op til 10.000 for at opnå en større fangst af hår og som følge af en mere grundig og behagelig barbering. Afhængigt af ansigtets område tilbyder shaveren tre driftsformer: blid, normal og intensiv.

ActiveLift giver dig mulighed for at få yderst høje kvalitetsresultater. Trimmeren udfører op til 130 bevægelser pr. Sekund, løfter hår i nærheden af ​​huden og skærer dem af. Selv de mest frække hår vil blive skåret med filigree præcision. Fremragende resultater kan opnås på vanskelige steder. Den elektriske barbermaskin bruger et revolutionerende mesh design. Kernen i proprietær teknologi er fire huller i forskellige former, som er placeret i fem forskellige retninger. Således er brugeren garanteret en glat barbering for færre passager uanset hårvækstretningen.

Food 720 S-4 Series 7 udføres både fra batteriet og fra det elektriske netværk. Batteriets levetid er op til 50 minutter, og fuld opladningscyklus tager kun 1 time. Som et batteri bruges et lithiumionbatteri, takket være for en enkelt barberingssession, skal enheden kun bruge et par minutter til at oplade. Med et vandtæt tilfælde er barbermaden ikke bange for vand. Hun rengøres hurtigt og nemt under rindende vand.

Top 20 Electric Shavers

I de senere år er det blevet en rigtig udfordring at vælge en rigtig god barbermaskine. Hvert år smides flere og flere nye modeller på markedet. Det er vigtigt at lære at skelne alvorlige innovationer fra rent "marketing" dem. Vores anmeldelse vil forsøge at hjælpe dig med valget. Vurdering omfatter både billige barbermaskiner og premium elektriske barbermaskiner. Der er barbermaskiner til erfarne mænd med stive børster, samt modeller, der kan præsenteres for en teenager som den første barbermaskine.

De vigtigste kriterier for at vælge en god elektrisk barbermaskin

 • barberingskvalitet
 • hudirritation
 • pålidelighed
 • prisen
 • batterier eller batterier
 • ergonomi
 • yderligere funktioner

Typer af mænds elektriske barbermaskiner

roterende

Deres barbersystem er dannet af to eller tre hoveder, der består af eksterne skiver med skær og knive, der roterer under dem. Fordelen med roterende modeller er en renere og glattere barbering selv om ujævnt voksede børster som følge af hårlinjen skæring så tæt som muligt på huden. Blandt roterende barbermaskiner er der flere modeller egnet til stive børster. Ulempen er, at hvis huden er følsom, kan sådanne barbermaskiner forårsage irritation på det (selv om der er modeller, der let kan tilskrives undtagelser). En af de bedste virksomheder, der producerer roterende barbermaskiner, er Philips.

mesh

Operationsprincippet er ens, men i dette tilfælde roterer knivene ikke, men vibrerer fra side til side. Fra oven er de dækket af et tyndt metalnet med et stort antal huller, hvorigennem hårene flyder til knivene. Sådanne barbermaskiner gør det godt selv med en tre dages børstehår, og selv gridsystemerne opfattes bedre af følsom hud. Forresten bør den første barbermaskine til en teenager også vælges fra gode mesh-modeller. Typiske fejl - højt arbejde og problematisk barbering i nakken. Gode ​​elektriske barbermaskiner produceret af Braun og Panasonic.

Efter resultaterne af 2017 er de bedste populære modeller af gitter og roterende elektriske barbermaskiner præsenteret i vores rating, udarbejdet af anmeldelser fra kunder og eksperter.

Hvordan vælger man en elektrisk barbermaskin til mænd med følsom hud eller stive børster?

Hej

I dag vil vi tale om hvordan man vælger en elektrisk barbermaskine til mænd. Forskellen i vores modernitet er den hurtige forandring af teknologi, ikke kun i industrien, men også på hjemmemarkedet. Med en sådan hastighed på den tekniske udvikling er det ret vanskeligt for en almindelig person at forstå de forskellige varer, der tilbydes af industrien.

Hvordan man vælger en god elektrisk barbermaskine og umiskendeligt køber den mest passende moderne løsning? Lad os forsøge at forstå de vigtigste kriterier for at vælge en elektrisk barbermaskine og deres prioritetsfordele over gamle barbermaskiner.

De vigtigste fordele ved elektriske barbermaskiner

De vigtigste fordele ved at skelne den elektriske barberkniv fra en traditionel barberkniv er:

 • isolering af hoveder;
  I barberingsprocessen rører knivene ikke engang menneskeskind. Dette garanterer ikke kun fuldstændig sikkerhed fra nedskæringer, men også fravær af irriterende virkning efter proceduren.
 • vandtæthed;
  Denne funktion ved moderne barberingsanordninger gør det muligt at producere både tør og våd barbering, samt brug en barbermaskine i brusebadet uden frygt for elektrisk udladning.
 • automatisk rengøring;
  Rensesystemet til moderne barberingsudstyr er fuldt automatiseret. Ofte er auto rengøring placeret i stativene til enheden, hvilket også er meget bekvemt.
 • batteriladninger;
  Brug af opladere er meget bekvemt på vejen eller vandreture. En mand kan altid have et pænt udseende.
 • roterende og mesh muligheder.
  Fordelene ved visse muligheder bør overvejes i direkte forbindelse med typen af ​​følsomhed hos en mands hud.

Særlige forhold til den menneskelige opfattelse af barberingsprocessen

Kriterier for valg af værktøj til barbering afhænger i vid udstrækning af mænds holdning til denne enkle hygiejniske procedure.
Det er velkendt, at mænd i forskellige aldre og typer af temperament opfatter barberingsprocessen forskelligt.

Kedelig proces

For nogle er daglig barbering irriterende, og de vil hurtigt afslutte denne ubehagelige procedure. I dette tilfælde er det tilrådeligt at købe en barbermaskine med et rotorsystem, der udfører sit arbejde ret hurtigt og effektivt.

Hygiejnisk procedure

Nogle gange for mænd er denne daglige "ritual" simpelthen en nødvendig hygiejnisk procedure ligesom børster i tænderne. For sådanne mennesker er kvaliteten af ​​barbering vigtig. For dem ville en acceptabel mulighed være dyre højkvalitetsmodeller af rotortype.

Nyt billede

Der er mænd, der forsøger at ændre deres udseende med en usædvanlig form af skæg eller overskæg, hvilket giver det nye accenter. For dem skal du vælge en model med tilstedeværelsen af ​​forskellige dyser og trimmere, hvilket giver mulighed for at oprette eksklusive muligheder.

Ubeskrivelig slappe af

Og der er en sådan kategori af den mandlige halvdel af befolkningen, der bogstaveligt talt elsker barberingsprocessen og modtager ubeskrivelig glæde af det. For disse mænd er det bedst at købe vandtætte maske muligheder med mulighed for våd barbering eller tilføje helium forbindelser.

Spørgsmålet opstår: "Hvordan vælger man den rigtige elektriske barbermaskin til en mand, givet sine smag og præferencer?"

Instruktioner til valg af elektrisk barbermaskine

For at vælge og købe en elektrisk elektrisk barbermaskine skal du først tage et par skridt:

 • Læs brugeranmeldelser om enheder udgivet i 2016-2017 år;
 • være opmærksom på udseendet af enheden;
 • sammenligne priser for denne type produkt i forskellige butikker
 • se yderligere shaver funktioner;
 • lære mere om de forskellige enhedsfunktioner;
 • analysere enhedens tekniske egenskaber
 • Afgør om typen af ​​barbermaskin: opladning eller
  kun gennem den nuværende.

Efter at have gennemført alle de nødvendige skridt for at få de mest forskelligartede oplysninger om barberingsudstyr, skal du tage højde for, når du køber andre nuancer af personlige valg af en barbermaskin til hver enkelt person.

Valg af elektrisk barberhane efter hudtype

Moderne modeller af barberingsudstyr er designet til både tør og våd barbering. De er helt forseglede, lad ikke fugt og ikke rammes med strøm. Enheden skal vælges afhængigt af hudens følsomhed og børsternes stivhed.

Til mænd med følsom hud

For personer med følsomme hudtyper er det korrekt at købe modeller med et gittersystem og en indtrækbar trimmer, da trimmeren er i stand til at fjerne lige lang stubbe og forsigtigt ved at justere blades ønskede hældning.

Også følsom hud kan irritere ved at opvarme enhedens hoved. Derfor er et godt valg til denne type hud en elektrisk barbermaskine med køleanordninger, der kan forhindre overfladeopvarmning.

Bestyrelsen

Mænd med stive børster

Denne type mennesker er bedst at vælge roterende typer elektriske barbermaskiner.
Traditionelle roterende versioner har i dag gennemgået væsentlige ændringer i retning af forbedring af funktionalitet og tilpasning til kroppens bøjninger. Roterende roterende hoveder barberer næsten perfekt. Der er valgmuligheder med levering af helium luftfugter, hvilket gør barberingsprocessen for mænd så behagelige og behagelige som muligt. Du bør også ikke glemme, at barberingen forhindrer processen med hudirritation, blødgør huden.

Så da

At vælge den type elektriske barbermaskin til stive børster er bedst
køb en moderne model af roterende type med tilstedeværelsen af ​​forskellige funktioner.

Top 3 Populære Electric Shavers

En oversigt over de mest populære virksomheder på markedet for mænds barberingstilbehør afspejler vores følgende vurdering.

Philips Company

Elektriske barbermaskiner af denne producent har en høj rating blandt forbrugerne. Forskelligt i høje tekniske egenskaber og det europæiske kvalitetsniveau.

Tekniske egenskaber ved modellerne af dette firma:

 • selvskærende bladesystem;
 • bevægelse af barberoverflader i 4 retninger;
 • batteri med høj effekt, driftstid inden for 30 minutter efter opladning;
 • der er modeller med en fast netværksforbindelse;
 • lave omkostninger;
 • høj kvalitet emalje sag.

Panasonic selskab

Producerer ret billigt barberingstilbehør. Den mest praktiske model af dette firma til våde barbering, fordi de har en vandtæt sag.
Enhederne er af god kvalitet, men lidt funktionalitet og stærk vibration.

 • producere høj kvalitet arbejde;
 • godt pluk op svært at nå steder;
 • der er en trimmer;
 • muligheden for langt arbejde efter genopladning
 • afviger i lav pris.

Braun Company

Producerer billige og kompakte barberingsenheder.

De vigtigste egenskaber er:

 • Daglig barbering af høj kvalitet;
 • vandtæthed;
 • kølefunktion;
 • Automatisk tilpasning til brystets tæthed;
 • kompaktitet af enheden
 • overkommelighed.

Blandt manglerne kan kaldes en stærk effekt på huden, hvilket kan forårsage virkningen af ​​irritation og ubehag. Derfor skal du anvende en creme eller lotion, når du bruger enhederne i dette firma, til at blødgøre huden efter barberingen.

Et karakteristisk træk ved den moderne mand er et velplejet og ryddeligt udseende. Selvom tøjstilstanden indebærer en uagtsomhed, ligger det underliggende og omhyggeligt om dit udseende.

Takket være den høje kvalitet og den gode elektriske barbermaskine kan en person uafhængigt sætte sit udseende i orden: Skæg et skæg, trim hans overskæg og giv sine øjenbryn den perfekte form. I dag er modelskæringen af ​​hovedet ret relevant, hvilket også udføres ved hjælp af en moderne model af elektrisk barbermaskine, som har en bred funktionalitet og garanterer et pænt udseende.

fund

Efter en omhyggelig analyse af hvilken elektrisk barbermaskin der er bedst, kan vi konkludere ikke kun om de mange muligheder for moderne designløsninger, men også om behovet for individuelt valg af tilbehør til hver enkelt kunde.

Hvilket er bedre: elektrisk barbermaskin eller maskine?

Lær at tegne øjenbryn i salonen: detaljerede instruktioner