Veet (Vit) - den bedste epilator til intim depilation

Moderne kvinder kan ikke længere forestille sig, hvordan det er at leve i det billede, som naturen har skabt. Og hvis behovet for forskellige plastikkirurgier, skiftende hårfarve, øjenbrynsform er et kontroversielt problem, og en kvinde kun styres af hendes mening for at løse det, så har behovet for at fjerne overskydende hår i det intime område længe været et spørgsmål om ikke skønhed men hygiejne.

Hvad er en enhed

Veet Sensitive Precision trimmer er designet til at bekæmpe overdreven hårvækst i intime kropsområder, såsom bikiniområdet, armhuler.

Det er en hvid AA batteridrevet enhed. Inkluderet med det er en taske til opbevaring, samt tre dyser til forskellige formål:

 • til hårfjerning i bikiniområdet
 • til trimning af hår;
 • for at fjerne ansigtshår (for eksempel under øjenbrynene, over læben).

Dette omfatter også en rengøringsbørste og instruktioner til brug.

Vigtigt at vide! Det skal huskes, at alle barberingsudstyr skal rengøres under rindende vand! Tørkning af sådanne apparater med servietter eller et håndklæde er ikke tilladt!

Hvilke producenter lover

Producenter garanterer hurtig og præcis fjernelse af overskydende hår i områder, der kræver øget delikatesse af behandlingen. Overvej ikke enheden som en epilator.

Veet trimmeren (Wit) er beregnet til intim depilering. Det vil sige, at det ikke vil trække hår ud af roden, men omhyggeligt og omhyggeligt barbere af unødvendig vegetation og fjerne den fra første gang. Samtidig vil processen være uden nedskæringer.

Den lille størrelse af enheden vil gøre det muligt for dig at udføre manipulationer på steder, der er vanskelige for barbermaskiner at arbejde, det vil også fungere godt i øjenbrynernes område og trimme dem til ønsket længde og tykkelse.

Ved hjælp af en trimer er det praktisk at gøre øjenbryn formkorrektion.

Vet trimmeren (Wit) er god til akut korrektion af hår, du kan nemt tage det med dig på en tur

Enheden er lille i størrelse og tager ikke meget plads på hylden på badeværelset eller i en kosmetikpose med rejsetilbehør.

Funktioner af enheden Veet (Wit)

Apparatets skabere antog, at denne trimmer udelukkende ville blive brugt af kvinder, derfor dette hvide og rosa design. Men selv mange repræsentanter for det stærkere køn værdsat denne nyttige og nemme at bruge ting, lejlighedsvis låne det fra deres veninder eller hustruer.

Dette skyldes, at enheden har mange fordele, hvormed det er vanskeligt at overføre indifferent til enhver person, der tager sig af sin egen eksterne attraktivitet og selvfølgelig sundhed. Trimmeren har mange fordele, som vi diskuterer senere.

1. Smertefri håndtering

Veet Sensitive Precision fungerer ikke som en trimmer. Han har et meget lille område af arbejdsknive, derfor kan han ikke udføre en fuld skæring, men den blev oprettet og ikke for det. Tyndt profilarbejde - det er bekymringen for trimmeren. På grund af den meget hurtige, usynlige for arbejdsknivenes øjenbevægelse skærer trimmeren håret uden at forårsage irritation og smerte.

2. Brugervenlighed

Veet Sensitive Precision er designet under hensyntagen til funktionerne i kvindelige hænder, små i størrelse, så dens form er meget ergonomisk og bekvem for kvinder: Enheden passer i håndfladen uden problemer, falder ikke ud, glider ikke - hvilket er meget vigtigt for at arbejde på badeværelset, fordi møblerne der er vådt. Selv under barberingen i bruseren er trimmeren meget svær at falde fra din hånd - dens design er så gennemtænkt.

Enheden er udstyret med en beskytter til komfort og undgå at glide i hånden.

3. Let at bruge

For at kunne begynde at arbejde med enheden er det ikke nødvendigt at studere en flertalsinstruktion, som det er tilfældet med en hjemmepilator, for eksempel. Hvid til intim depilering er nem at vedligeholde, bare indsæt batteriet, læg den ønskede vedhæftning, tænd og start arbejdet i det ønskede område.

Mens hjemmepilatører ikke alene gør ondt, indeholder de ofte ikke ledsagende instruktioner på andre sprog udover sproget i oprindelseslandet og engelsk.

For at forstå deres arbejde kræver der derfor en masse forberedende forberedelser. Trimmer Wit vil ikke skabe sådanne problemer for sin ejer. Det er nemt at bruge, og du kan arbejde med det på et intuitivt niveau.

4. Sikkerhed på arbejdspladsen

Trimmer kan ikke skæres. Faktum er, at hans arbejdsknive fjernes fra huden og er beskyttet af dyser, i modsætning til en barbermaskine, der berører epidermis direkte og kan efterlade en dyb kappe, når den håndteres uforsigtigt.

For at beskytte de påtænkte dyser på bladet

Veet Sensitive Precision-enheden har ingen ledninger, den kører på batterier og ikke på elnettet, så der er ikke noget i vejen, mens du behandler de nødvendige områder af kroppen. Desuden reduceres risikoen for elektrisk stød til nul.

5. Skader ikke huden.

Mange barbermaskiner er ikke designet til at barbere delikat, tynd kvindeskind, især i intime steder. Depilation med en maskine er ofte smertefuld, traumatisk, bladskærer - i værste fald og i bedste fald - røde pletter på steder, hvor hårene fjernes. Epilering er også smertefuld og ledsages af risikoen for indvækst.

Trimmer Wit fjerner håret pænt og hurtigt.

Selv efter gentagelse af enheden på samme sted på den mest følsomme hud er der ingen irritation

Huden forbliver blød, glat, håret er ikke strakt, deres struktur er ikke forstyrret, hvilket efterfølgende ikke medfører risiko for indvækst under det øverste lag af dermis.

6. Multifunktionel enhed

Med trimmeren Hvid kan du rette vegetationen i bikiniområdet, i armhulen, på ansigtet - under øjenbrynene og endda forme skæg og skæg på mænd. Hvad de bruger, men måske skjul disse oplysninger.

Et stort antal dyser gør det muligt for enheden at være multifunktionel.

7. Muligheden for hjemmetablering

Ikke alle kvinder vil være enige om at besøge salonen, så der hendes intime områder blev behandlet af helt uautoriserede mennesker. Til hårfjerning eller udtørring i indretningen af ​​en skønhedssalon kræves der ofte en vis mod, hvilket ikke alle kvinder har.

Wit trimmer løser dette problem, fordi det ikke er nødvendigt at håndtere din egen beskedenhed og forlegenhed. Du arbejder der, hvor ingen ser dig.

8. Autonomi

Fungerer uden brug af ekstra midler i form af skum eller barbergel.

Hvid trimmer skal anvendes, når huden er tør, ikke dampet og soaped.

Vær opmærksom! For den bedste effekt, skal du begynde hygiejne inden badning. Først barberer du overskydende hår, og kun derefter fortsæt til vandprocedurerne. Brug af enheden i badet efter badning og at tage dampbad anbefales ikke!

Som alle ting har trimmer sine ulemper.

Ulempen ved indretningen

 1. Det kan ikke fungere godt på meget hårdt og groft hår. Sommetider er sådant hår (især ofte med sort hår) ikke fjernet første gang. De kan efterlade deres follikler under huden, som skinner gennem epidermierne, forlade følelsen af ​​at vegetationen ikke er helt fjernet. Kun en professionel epilator kan klare dette problem.
  Hvid trimmer til intim depilering er ikke beregnet til at trække hårsække ud, derfor er det ikke muligt at bekæmpe det med disse "slag" på huden.
 2. For at rette øjenbrynens form, kan du nogle gange have brug for en klap, fordi trimmeren Wit virker kun uden problemer med tilstrækkeligt voksede hår på øjenbrynene. Hvis øjenbrynene har en acceptabel hårlængde, kan du få indtryk af, at trimmeren ikke barberer dem. Det er ikke sådan, kun forskellen er mest mærkbar, når du arbejder med buskede og brede pandebuer.

At arbejde på formen af ​​øjenbryn kræver dygtighed

 • Mange kvinder er bange for det umulige at skære knive. Ved korrekt pleje af enheden, som omfatter regelmæssig rengøring efter hver procedure, barbering og smøring, skærer knivene ikke lang tid. Måske bliver du træt af trimmeren, og knivene vil stadig forblive skarpe og effektive.
 • Vær opmærksom! Det er strengt forbudt at smøre kniven med vegetabilsk olie. Til disse formål må man kun bruge speciel olie i ekstreme tilfælde - maskin eller syning.

  Epilator eller depilator?

  For at korrekt bestemme mekanismen for driften af ​​enheden er det nødvendigt at forstå, hvilken hovedforskel der er mellem hårfjerningsprocesser og hårfjerning.

  Epilation er fjernelse af et hår ved dets ødelæggelse med obligatorisk ødelæggelse af hårsækkene. Epilering udføres med laser eller elektrisk strøm.

  Det er bedre at underkaste sig denne procedure i specialiserede saloner, da der altid er fare for at skader dig selv eller forlader ar på huden, når du behandler håret med en uerfaren hånd. Desuden er ekstrem nøjagtighed nødvendig, når man manipulerer på så vanskelige og vanskelige områder som armhuler eller bikini-områder.

  Depilation - slippe af med håret ved at fjerne det uden at skade hårsækken. Hår kan depileres med en barberkniv, shugaring, voks, forskellige cremer med en kemisk effekt på hårrotten og selvfølgelig en trimmer.

  Hvordan Veet Sensitive Precision Trimmer Works

  Trimmeren er drevet af et AA-batteri, som altid kan købes i enhver butik.

  • at starte i intim stort område dyse kræver en forud forkortet crest regrown hår, og derefter erstatte dysen ved en særlig, barbere den resterende del af håret ved roden;
  • så skal du rengøre knivene med en speciel børste, der kommer i sættet;
  • Efter at dysen er fjernet, skylles trimmerhovedet i vand, idet der undgås fugt på enheden.
  • fedtknive med olie;
  • læg en speciel taske til opbevaring.

  Specifikationerne for hårfjerning i intime områder

  For at udføre den smertefri depilation af vegetation i det intime område, skal du kende hårets egenskaber i dette område. Wit trimmer klare succes med sin funktion, fordi dens knive skærpes for disse egenskaber.

  Egenskaber ved hår i det intime område:

  • stiv - dette er nødvendigt for at skabe et luftgab, der beskytter lysken mod hypotermi og overophedning;
  • Krøllet - samme funktion bestemt af naturen. Derudover giver krøllet hår den bedste mulighed for fordampning af sved og feromoner, der tiltrækker det modsatte køn.

  Knive trimmer Veet Sensitive Precision lykkes med at klare fjernelse af krøllet hår for at sikre de bedste hygiejne intime områder

  Depilation detaljer i bikini området:

  • det er bedre at bruge mænds barbermaskiner, der er udstyret med et flydende hoved og et udvalg af knive til mere komfortabel håndtering;
  • depilatory cremer, shugaring kan have konsekvenser i form af irritationer, allergiske reaktioner. Kræver forsigtighed i brug;
  • epilering, især dårligt udført, forlader næsten altid mikroscars og ar, som kan blive betændt og føre til mere omfattende problemer;
  • Hårfjerning med trimmer er næsten altid sikker, da det udelukker nedskæringer og følgelig betændelse, sår og ubehagelige konsekvenser i form af indfødning af hår.

  Hvis hudens krop er blødt og tyndt, og håret tværtimod er stærkt og hårdt, kan der efter trængsel være en trussel om indfødning af håret under huden. For at undgå dette skal du huske de enkle regler for hudpleje efter trimning:

  • en eller to gange om ugen, brug kroppens skrubber til kåt hudpartikler exfoliere og fjern
  • barbermassen skal glides i retning af hårvækst, og trimmeren er imod vækst, ikke omvendt;
  • gøre en lysmassage af huden dagen efter proceduren, så hårene der vokser over natten vil stige over huden og ikke vokse ind i det.

  Hvordan man bruger elektrisk trimmer Veet Sensitive Precision til intim depilation

  Wit trimmer er designet til at fjerne hår på forskellige dele af kroppen, herunder på særligt delikate steder som en bikini eller armhule. Det er vigtigt at vide, hvordan man korrekt bruger epilatoren for en behagelig barbering og maksimal effekt.

  Trin for trin ser processen med at bruge Veet trimmer til epilering af intime områder sådan ud:

  1. Køb på forhånd et bedøvelsesmiddel til smertelindring under epilation på intime steder. Mange kosmetologer anser Emla creme et godt middel. En anden god smertestillende middel er en køleform eller spray med en frysende effekt. Også, for en behagelig barbering, har du brug for et barberingshjælpemiddel og et barberingsprodukt efter barbering.
  2. Sørg også for, at trimmeren fungerer korrekt i forskellige tilstande og ikke kræver udskiftning af batterier.
  3. Hvis håret er langt, skal du klippe det i en længde på ca. 0,5 cm. Det er med denne længde, at trimmeren Vit virker mest effektivt.
  4. Til damphud tag et varmt brusebad eller bad.
  5. For at beskytte dig mod indgroede hår efter depilation skal du forsigtigt gnide huden med en svamp.
  6. Smør de ønskede områder af huden med barberingsmidlet, sæbeskum eller almindelig fløde. Begynd at bruge trimmer Wit i den første applikation med lav hastighed.
  7. Husk - du behøver ikke gøre noget ved barberingen. For at barbere med maksimal effekt, skal du lidt stramme huden og holde veet trimmerhovedet mod hårvækst.
  8. Når håret er fjernet, skal du vaske dem ud af huden. Behandl din hud med en fugtgivende baby creme eller alkohol løsning for at genoprette beskadiget hud hurtigst muligt. Du kan også på dette stadium bruge en speciel creme, der nedsætter hårvæksten.

  Efter flere gange vil barberingen med en Veet trimmer (Wit) blive ret simpel, og du vil være i stand til at udføre nogle intime haircuts til din smag ret hurtigt og smukt.

  Til fjernelse af hår i intime områder tilbyder producenter af forskellige kosmetiske produkter mange muligheder for produkter med mekanisk eller kemisk virkning.

  Brug af Veet Sensitive Precision trimmer er garanteret at beskytte din hud mod skader og allergier, hvilket kun efterlader komfort og det ønskede resultat efter påføring.

  Fra denne video lærer du om de detaljerede instruktioner for brug af elektrisk trimmer Veet Sensitive Precision:

  I denne video vil du se et overblik over den nye Veet Sensitive Precision trimmer:


  For at lære om alle funktioner i brug, pleje og korrektion af øjenbryn, bikini zone og ikke kun ved hjælp af Veet Sensitive Precision trimmer, kan du fra denne video:

  Kontakt os

  Varer kan ikke refunderes.

  Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

  • beskrivelse
  • parametre
  • levering

  Elektrisk Veet trimmer til følsomme kropsområder. Med den nye Veet Sensitive Precision trimmer ser du altid perfekt uden nogen særlig indsats. Trimmeren fjerner hurtigt og omhyggeligt uønskede hår på den følsomme hud i ansigtet og i bikiniområdet.

  DEL MED VENNER:

  Regler for spørgsmål og feedback

  Skrive en anmeldelse kræver
  registrering på stedet

  Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

  REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

  Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

  Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
  For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
  Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

  Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

  • peger på køb af dette produkt i andre butikker
  • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
  • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
  • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

  Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

  Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

  Trimmer Veet Sensitive Precision. anmeldelser

  Noget han interesserede mig. Hvem kan bruge det? Del anmeldelser, om du vil tage?

  Mobil applikation "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

  Nå, generelt, ja! Rigtig god elektrisk trimmer. Lad mig ikke have noget at sammenligne med, da jeg normalt fjernede hårfjerning enten i skønhedssaloner eller med voks eller almindelige maskiner. Men hvis du sammenligner det med voksfjerning, så har du helt sikkert noget at sammenligne med. Trimmer barbering gør slet ikke ondt, selv bikiniområdet. Plus, efter voksing, var der nogle gange irritation, der fortsatte i en hel dag. Efter trimmeren er der ikke sådan noget. Det er også bekvemt for dem at fjerne hår på vanskelige steder, hvilket er vanskeligt at opnå med voksprocedurer. Til prisen en god trimmer. Desuden er det værd at bemærke, at mærket er populært.

  Købt i online butik en ny trimmer fra Vit. Jeg har allerede erfaring med at bruge forskellige trimmere. Hvad jeg vil sige, skuffede dette produkt mig ikke. Der er mange fordele: mange vedhæftede filer, hurtigt arbejde, det virker med kun et batteri, det er praktisk, lyst, smukt, designet er meget godt. Jeg tager med på ture, hjælper mig med fjernelse af overskydende hår. Men der er en lille ulempe - det er prisen. Selvom det kan tilgives ham, for i virkeligheden vil du spare på alle slags geler, dyre barbermaskiner, voks, strimler og så videre. Du er velkommen til at prøve, måske vil du også lide det)

  Hvis jeg ikke havde en kæreste, ville jeg sandsynligvis ikke have barberet "der" overhovedet. Og manden er og han vil have alt til at være perfekt, så jeg prøver forskellige midler, så alting er pænt. Jeg prøvede epilering, ja det viser sig smukke, men det gør ondt, og så går du som et hår og venter på, at det vokser til den ønskede længde, så jeg nægtede det. Jeg prøvede nogle billige trimmer, jeg kunne heller ikke lide det, jeg barberede ikke det pænt og arbejdede intermitterende. Jeg købte en elektrisk trimmer, Veet Sensitive Precision, til øjenbryn i første omgang, og troede ikke, at det ville fungere for en bikini, men dockingen fandt sted. Trimmeren er virkelig ikke dårlig, barberer omhyggeligt, ingen irritation. For bedre end alle slags skrabere og epilationer. Det vigtigste, min tilfreds :)


  Jeg købte og fortryder det ikke, ja det er ikke så dyrt. Så selvom du ikke kan lide det, vil du ikke miste meget. Jeg plejede at barbere med bikinier og armhuler, men der var altid stærk irritation. Det er en helt anden ting, trimmeren rive ikke hår og skærer lige ved roden, så huden er glat og ren, men der opstår ikke rødme eller kløe. Jeg kunne også godt lide at dyserne er komfortable og det er lille, jeg tog det med mig for at hvile. Hvis du sammenligner med en almindelig barbermaskine, så er det absolut bedre.

  Piger, jeg købte mig denne trimmer for tre måneder siden. Generelt er indtrykene positive. Prisen for en sådan nyhed er acceptabel, tror jeg. Fire dyser inkluderet. Jeg bruger øjenbrynskorrektion, jeg har lyse og det viser sig meget godt. Specielt kunne lide at bruge dysen til bikiniområdet. Aldrig haft irritation og indgroede hår, kan du endda afskære forskellige former. Dysen til trimning af hårets længde er også meget praktisk, jeg bruger det regelmæssigt. Jeg vasker dyserne under rindende vand, der var ingen problemer med rengøring. Trimmeren er kompakt og let at tage med dig på ferie.

  Før købet læste jeg forskellige anmeldelser om Veet Sensitive Precision trimmeren. Så besluttede hun ikke at stole på andres mening og købte det selv. Ærligt, jeg var tilfreds med købet :) Nå, selvfølgelig, hvis han havde bremset hårvæksten, som en elektrisk epilator, ville det være fantastisk. På den anden side gør det ikke ondt at bruge det. Jeg kan bare ikke holde mig ved at plukke mine øjenbryn, og det er meget nemt at fjerne trimning af ekstra hår. Til træning, før øjenbrynene, må vi selvfølgelig øve lidt. Først gjorde jeg kun en bikini zone til dem, ja, da da jeg fik min hånd på øjenbrynet, gik jeg også :)

  Veet trimmer

  Personlig pleje kræver ikke kun en masse tid, kræfter og penge, men indebærer også tilstedeværelsen af ​​visse kosmetiske enheder. De er nødvendige for at fjerne overskydende vegetation på bestemte dele af kroppen, hårskæring i bikiniområdet, samt for øjenbrynskorrektion. Ved hjælp af Veet trimmeren kan du gemme i alle retninger og stadig se godt ud.

  Egenskaber og fordele

  Veet trimmeren er en kompakt ergonomisk enhed, der anvendes til mange kosmetiske og hygiejniske procedurer. Dette er en slags kvindelig elektronisk epilator med barbermaskiner, men i miniature. Det er i høj efterspørgsel, ikke kun på grund af sin alsidighed, men også lave omkostninger, såvel som lethed i drift.

  En sådan enhed har visse funktioner, der påvirker dets popularitet væsentligt:

  • Små dimensioner og lav vægt. Det er disse indikatorer, der gør trimmeren meget enkel og nem at bruge på alle dele af kroppen.
  • Det virker kun på batterier. Dette er ikke kun hovedfunktionen, men også fordelen ved denne enhed. Uanset tilgængeligheden af ​​elektricitet, samt placeringen kan de altid bruges.
  • Mindste lydniveau under arbejdet. Her kan du endda sige, at en sådan trimmer generelt virker lydløst.
  • En bred vifte af anvendelser. I modsætning til konventionelle trimmere kan denne bruges ikke kun til øjenbrynskorrektion, men også til hårskæring, f.eks. I det intime område eller barbering. Allsidigheden ligger i, at den ikke kun er egnet til alle dele af kroppen og ansigtet, men kan sikkert anvendes selv på den mest følsomme hud.
  • Indstillinger. Ved første øjekast ser det ud til, at denne elektriske enhed ikke er veludstyret. Faktisk er de tips, der er inkluderet i kittet, mere end nok. Dette kan du se lidt lidt senere.
  • Lav pris. En anden funktion og hovedfordel. Normalt trimmere med sådanne funktioner er to eller endda tre gange dyrere end en Veet trimmer.

  En sådan beskrivelse gør det øjeblikkeligt klart, at denne enhed er efterspurgt i dag mere end nogensinde. Vi kan trygt sige, at denne enhed er den første af sin art. I dag kan ingen producent tilbyde kunder med meget følsom hud en sådan multifunktionel trimmer, der er helt sikker for dem.

  En vigtig fordel ved denne enhed er hastigheden af ​​dets arbejde. På bare et par sekunder hjælper det med at slippe af med uønsket hår, efterlader det ikke noget spor, som det ofte er tilfældet ved brug af en almindelig barberkniv. Desuden kræver brugen ikke yderligere brug af eventuelle barberingsprodukter, som det normalt er tilfældet. Alt, hvad der er brug for, er trimmeren og kluterne for at fjerne barberet hår.

  Fraværet af netledningen forbinder ejeren af ​​denne trimmer kun muligheden for anvendelse på visse steder.

  Den eneste væsentlige ulempe er manglen på indikation af batteriladning. Det er ikke altid muligt at beregne i forvejen, hvor længe enhedens driftstid er nok til et batteri. Der er trods alt situationer, hvor der ikke er nogen mulighed for at købe et reservedele lige nu.

  model

  Mange piger mener, at der kun er en model af en sådan trimmer, der sælges i dag - dette er "Veet Sensitive Precision", det er ikke helt sådan. Men da denne enhed er universel, underkøber køberne og producenten sig selv i tre enheder:

  • Kosmetisk uden dyse. Dette er en slags elektrisk barbermaskin til kvinder. Det kan i princippet anvendes på alle dele af kroppen, men som navnet antyder, er det mest velegnet til meget følsom hud, for eksempel underarmområdet eller ansigtet eller endda næsen.
  • Til ansigtet. Med det kan du klippe øjenbrynene, ændre deres form og undgå overflødig vegetation. Vedhæftet til denne mini-enhed er en tosidet vedhæftning til pletfjerning og en anden dobbeltsidet til øjenbryn. En beskyttelsesdæksel er også inkluderet.
  • Til depilation bikini område. På grund af det faktum, at det er designet specielt til sarte områder, når der bruges det, er der ikke kun noget ubehag, men også irritation. Denne trimmer er udstyret med en sikker fastgørelse til punkt bortskaffelse af vegetation og en kam vedhæftning, som du kan trimme hårene.

  Elektrisk barbermaskine til kvinder Veet Sensitive Precision

  + 33 nbsp Bonus rubler Mængden af ​​Bonus rubler bestemmes i overensstemmelse med reglerne for M. Bonus. "class =" c-btn c-btn_help notranslate ">?

  Mest nyttige anmeldelse

  Godbidder

  Praktisk taget tager det ikke meget tid. En meget god.

  ulemper

  tilbagekaldelse

  Jeg tog mig til øjenbrynene, jeg kunne virkelig godt lide det, selv barnets frynse jævnt trimmet. Ikke udskiftelig trimmer. Altid under armen. Jeg råder alle sammen.

  Tak!

  Kommentaren vil blive offentliggjort.
  efter moderering

  Om produktet

  karakteristika

  Når du køber dette produkt, får du det

  Lavet en ordre inden kl 20.00? Lever i morgen

  Fundet billigere? Reducer prisen!

  Installer, konfigurer, vis, træne. Tilføj tjenester

  Kan du ikke lide købet? Udveksle uden problemer.

  Elektrisk barbermaskine til kvinder Veet Sensitive Precision

  Du kan købe Veet Sensitive Precision Electric Shaver til kvinder i M.Video butikker til en overkommelig pris. Elektrisk barbermaskin til kvinder Veet Sensitive Precision: beskrivelse, foto, specifikationer, kundeanmeldelser, instruktioner og tilbehør.

  Anmeldelser af Trimmer Veet Sensitive Precision

  • Trimmer Veet Sensitive Precision 1099

  Desuden:

  ACS garanti: 24 måneder.

  Mest populære anmeldelse

  • Værdighed + kompakt
   + Meget delikat
   + Mange dyser = mange anvendelser
   + God pris
   + Drives med batteri (let at tage et sted med en enhed og en forsyning af batterier)
   + Inkluderet er et batteri fra Durasel
   + Fra et batteri virker i lang tid. 4 timer varede og varer stadig, af en eller anden grund forventede jeg mindre.
  • Ulemper - Syntes svag
   - Drives af batterier (du skal købe dem.)
   - Pink farve (Nå, jeg er stadig en skægget fyr, ikke en sød pige)
  • Kommentar Længe valgte noget passende for skæg og overskæg. Mandlige modeller af nogle lavfunktionelle og dyrere. Øjenbryn vedhæftede filer bruges til whiskers. Beard trim er meget flot. Bladene ligger i en kort afstand fra huden: de kan ikke skæres, men forbliver lidt mindre end en millimeter fra håret. Af denne grund vil jeg ikke anbefale det til piger (og ikke kun) for at færdiggøre bikiniområdet.

  Hvis du kan lide en anmeldelse, kan du takke forfatteren ved at give ham 5 af hans ProZaPass-bonusser.

  Du kan annullere gaven inden slutningen af ​​dagen.

  Alle anmeldelser 51

  • Fordele Flere dyser
   Ekstra tilbehør (opbevaringspose, batteri)
   Autonom kraft
   tæthed
   Original design
  • Ulemper Frygdelig barbering: der er "hamp" (mindst 1-2 mm), den fuldstændige mangel på glathed i huden
   Alvorlig hudirritation
   Høj (for en sådan barbering) pris
   Unødvendige ekstra tips (ingen fordel)
  • Kommentar Hvis du er tilfreds med det resterende hår efter barbering, eller hvis du bare ønsker at bringe dit ansigt (øjenbryn, næse og området over læberne) i orden, skal du uden tøven tage denne enhed. Hvis du vil føle hudens fulde glathed, skal du vælge noget andet eller en almindelig barberkniv. På trods af disse fordele er hovedmålet, dvs. fuld barbering, jeg har ikke opnået. Derfor vil de alle sammen ikke kunne oplyse skuffelsen i produktet. Derudover fik jeg alvorlig irritation i følsomme områder. For pengene kunne jeg få en god maskine. Reklame flytte + gode "anmeldelser", ikke mere. Forventet mere!

  Hvis du kan lide en anmeldelse, kan du takke forfatteren ved at give ham 5 af hans ProZaPass-bonusser.

  Elektrisk epilator Veet Sensitive Precision: Funktioner ved valg og brug af enheden

  I processen med at pleje sig selv kommer de fleste kvinder til jævnligt at fjerne uønsket hår fra overfladen af ​​huden. Og det gælder næsten alle dele af kroppen: arme, ben, armhuler og bikini område. Brugen af ​​epilatoren bliver stadig mere populær i forhold til brugen af ​​en barbermaskine, da denne metode giver dig mulighed for at fjerne hår i lang tid og ikke lider af hurtigt genbrudte børster. Elektriske trimmer Veet Sensitive Precision indtager en betydelig niche på markedet, blandt andet produkter, der hjælper med at fjerne hårfjerning.

  For at værdsætte alle fordele og funktioner i epilatoren Vit, bør du købe den og begynde at bruge den. Selv om nogle piger har tvivl om, hvordan man vælger den rigtige kvalitetsenhed, og hvad er de vigtigste principper for dens anvendelse. For fuldt ud at nyde fordele og ulemper kan du finde ud af mere information og læse anmeldelser om brugen af ​​elektrisk trimmer.

  Beskrivelse af epilatoren Veet Sensitive Precision

  Veet Sensitive Precision Trimmer er en nyhed på markedet for elektrisk epilator, der straks fik tillid og popularitet hos kunderne. Hovedtræk ved det er evnen til at bruge på følsomme områder af huden: i bikiniområdet under armene og på ansigtet. Trimmer forsigtigt og forsigtigt fjerner overskydende hår uden at forårsage irritation af huden. For mange piger er dette et vægtigt argument, når man vælger en enhed.

  Epilatorpakken indeholder:

  • skære dysen til trimning af hårets længde
  • dobbeltsidet fastgørelse til ansigtshårfjerning, herunder til korrektion af øjenbrynens form;
  • dysekamme med mulighed for ændring af længde (2 mm eller 4 mm);
  • dyse for blid hårfjerning i bikiniområdet.

  En sådan række dyser gør trimmeren Wit til en alsidig enhed, der kan bruges på de mest delikate og delikate områder af kroppen. Alle dyserne er små, fordi de er specielt designet og designet til små områder af følsom hud. Epilatoren er batteridrevet, så det er bekvemt at tage det på en tur eller for at udføre depilation i en hvilken som helst bekvem del af lejligheden.

  Sådan vælges en god elektrisk trimmer

  Epilatorvirksomheden Wit kan købes i næsten enhver butik af husholdningsapparater eller kosmetik, selvom mange piger foretrækker at bruge internettet til at bestille enheden. Både den og den anden vej er helt acceptabel, hvis man samtidig tager højde for et par nuancer.

  Først når man køber en trimmer, er det afgørende at kontrollere driften af ​​alt tilbehør. I butikken kan dette ske i nærvær af sælgeren, og ved at købe via internettet - at opleve derhjemme. Forbrugeren har ret til at returnere varerne inden for 14 dage, hvis nogen egenskaber ikke passer til ham.

  For det andet er det vigtigt at få alle dokumenterne - garantikortet, vejledningen mv. Dette giver dig mulighed for at føle dig selvsikker, hvis der efter en tid er problemer med enheden.

  Det tredje vigtige punkt er forståelsen af, hvad Vit er beregnet til. Dyserne er designet specielt til delikat og følsom hud, og deres størrelse er ikke praktisk til behandling af store områder af kroppen. Derfor er det bedre at købe en anden enhed for at hænge hænder og fødder hjemme, og ikke at indlæse Veet Sensitive Precision-maskinen med betingelser, som den ikke er beregnet til.

  Det er bedst at gå til en forhandler i en butik og få en detaljeret beskrivelse, anbefalinger om hvordan man bruger og tips om, hvordan man holder den i gang. Kompetent specialist vil bede om nyanserne og funktionerne i applikationen. Selvom en kæreste eller bekendt, der længe har brugt enheden Wit, kan også give anbefalinger og dele erfaringer.

  Sådan bruges epilatoren

  For at trimmeren Wit skal tjene i lang tid og pålideligt, er det vigtigt at forstå en enkel nuance - den kan ikke bruges til store hudområder og for tykt langt hår. Den er designet til små arbejdspladser i følsomme områder, hvor selv den nye barbermaskine efterlader irritation. Best af alt, Veet Sensitive Precision klare med tynde blonde hår over overlæben, i øjenbrynene, under armene og i bikiniområdet. Jo oftere og længere det vil blive anvendt, jo lettere vil det være at klare sine opgaver, fordi pæren vil svække og håret bliver tyndere. I modsætning til barbering, hvor de bliver mere og mere stive hver gang.

  Trimmerens fordel er evnen til at bruge både på tør og våd hud, så hver pige vælger den mest foretrukne mulighed for sig selv for at opnå den maksimale effekt og det ønskede resultat. Samtidig er proceduren praktisk talt smertefri, især hvis huden behandles med en speciel creme. Selv efter barbering vil der ikke være nogen sådan glathed i huden og langvarig virkning. Efter brug af epilatoren skal den også smøres med en fugtighedscreme eller creme eller et depilator for at bremse hårvæksten.

  Apparatet Vit er således en ideel mulighed for at fjerne hår fra følsomme områder af ansigt og krop, som erstatter barberingsproceduren og giver en langvarig glat hudeffekt.

  Veet trimmer anmeldelser

  Victoria, 24 år gammel

  At købe en epilator for mig var uventet, og man kunne sige en hastende foranstaltning. Tidligere har jeg altid vokset hårfjerning, men før ferien kunne jeg ikke komme til skønhedseksperten, jeg måtte træffe en hurtig beslutning. Frisøren til mig er en lang tid forbudt version, så jeg købte Vit. Før rejsen behandlede jeg kun armhulerne og bikiniområdet, og var tilfreds med resultatet. Især fordi det næsten ikke var smertefuldt. Efter at have vendt tilbage fra turen brugte hun andre ansigtspakker, især ønsket øjenbrynspidsen. Nu har jeg allerede anbefalet Veet Sensitive Precision til min ven, en praktisk og nyttig trimmer, som ingen barbermaskine kan matche!

  Elena, 28 år gammel

  Epilator Veet Sensitive Precision var mit andet forsøg på at gennemføre hjemmeprocedurer for at fjerne overskydende hår. Den første epilator forårsagede kun negative følelser, så i lang tid besluttede jeg mig for et nyt køb. Men efter at have læst anmeldelserne besluttede jeg at tage en chance. Og jeg var glad. Det er enkelt, bekvemt, og håret fjernes helt smertefrit. Og det er absolut bedre end barbering, for i to uger husker jeg ikke engang om udseendet af nye hår. Min eneste klage over enheden er støj på arbejdspladsen, men jeg forsøger at udføre proceduren, når der ikke er nogen derhjemme, og det forstyrrer ikke nogen.

  Electric veet sensitive precision trimmer, hvilke anmeldelser? Hvad laver det?

  Den følsomme præcisions trimmer, ifølge kundeanmeldelser, har ingen superkvaliteter.

  Den almindelige trimmer, der er designet til at fjerne uønsket hår i bikiniområdet, underarms, er også velegnet til ansigt og ben.

  Pakken indeholder flere dyser.

  Omtrentlig pris for varen på lageret er ca. 1500 russiske rubler.

  Men mere detaljeret om indtryk af brugen af ​​veet følsom præcision kan findes i anmeldelser af køberne selv.

  Ligegyldigt hvor forsigtig jeg er, vil jeg altid skære mig med en normal barbermaskine, og et ar vil forblive på plads. Af denne grund måtte fuldstændig opgive barbermaskiner. Voks og shugaring er ikke min, det gør ondt og endda rødme og slid, som ikke går væk i lang tid. Her har du alle mine grunde til at købe denne trimmer. Annoncen sagde, at knivene er barberet, men huden rører ikke. Hmmm... det betyder, at det ser ud som om der ikke burde være irritationer og nedskæringer. Og så skete der, som sååå glad, bevidst købt. Hår er ikke, og huden er intakt. Og han er også god, fordi de kan skinnes som de vil, i hvert fald vil han ikke blive skåret. I det mindste havde jeg endelig ikke noget. Helt razor vil helt sikkert ikke erstatte, men godt alternativ.

  Veet Sensitive trimmer

  Hold musen over billedet for at forstørre

  beskrivelse

  TRIMMER VEET SENSITIVE PRECISION

  Elektrisk trimmer Veet Sensitive Precision til følsomme kropsområder. Med den nye Veet Sensitive Precision trimmer ser du altid perfekt uden nogen særlig indsats.

  Trimmeren fjerner hurtigt og omhyggeligt uønskede hår på den følsomme hud i ansigtet og i bikiniområdet.

  Hurtigt og delikat: Med lethed og fra første gang fjerner uønskede hår uden nedskæringer.

  Perfekt nøjagtighed: Dysernes lille størrelse er ideel til formgivning og præcis fjernelse af håret.

  Ideel til øjeblikkelig korrektion. Kan skylles i vand.

  El-trimmer har forskellige tip

  Til ansigtet:

  - Bilateral dyse til fjernelse af hårfjerning: Blader 16 og 6 mm er ideelle til at korrigere formen på øjenbrynene.

  - Kamdyse med to længder (2 og 4 mm) er egnet til at trimme øjenbrynene til den ønskede længde;

  - Beskyttelseshætte til dobbeltsidet fastgørelse til fjernelse af ansigtshår.

  Til bikinilinjen:

  - Dyse til sikker og præcis hårfjerning 20 mm;

  - Dyse kam for at trimme hår til samme længde.

  Den elektriske trimmer fungerer fra et AA-batteri (finger-type).

  features:

  • Type: Kvinde Trimmer
  • Trimmer: Integreret
  • Trimmer / Typewriter Dyser: Ansigtsdyser, Øjenbryn Trimmer, Bikini Trimmer
  • Omfang: Øjenbryn, Bikiniområde, Ansigt, Øjne
  • Min. Længde på en frisure, mm: 2
  • Maksimum længde på en frisure, mm: 20

  features:

  1. Rengøring under rindende vand
  2. mad

  Komplet sæt

  Trimmer, dobbeltsidet vedhæftning til ansigtshårfjerning, kambeslag, bikini remover vedhæftning, hår trimme fastgørelsesdæksel, beskyttelseshætte, rengøringsbørste, opbevaringspose, AA batteri, brugsanvisning

  • Dimensioner, mm: 100 x 35 x 205
  • Pakningsstørrelse (LxBxH), cm: 21 x 10 x 4
  • Forsendelsesvægt: 155

  Vi leverer ordrer i hele Rusland.

  Uanset hvor du er i Rusland, kan du bestille Veet Sensitive Trimmer i vores online butik og få det på kortest mulig tid.

  For de mest følsomme steder

  Jeg var som en skomager med støvler (nemlig en mester for depilation og en ganske moderne kvinde selv) sikker på at denne enhed aldrig ville være nyttigt for mig. Den præsenterede trimmer lå og ventede på sin tid, som selvfølgelig er kommet. Kæreste spontant opfordrede til at solbade ved udendørs swimmingpool - selve historien, da de "allerede var ankommet", og du er slet IKKE klar! Der var ingen tid til den "gode gamle" barbermaskine, og så huskede jeg om det - den elektriske trimmer til følsomme kropsdele fra Veet.

  Det er godt, at enheden allerede er monteret og klar til drift. Tidligere var trimmeren pakket i en gennemsigtig boks med vinduer. For at åbne den skal du sætte fingeren i det specificerede hul på bagsiden og trække op.

  Inde i badet med de celler, hvor trimmeren og vedhæftningerne til den er lagt.

  1. Krop med øjenbryn trimmer fastgjort til det.
  2. Øjenbryn trimmer cap.
  3. Bikini trimmer.
  4. Dyser af lyserød gennemsigtig plast til korrektion af hårlængde.
  5. Pensel til rengøring.
  6. Batteriet er fingertype.
  7. Opbevaringstaske.
  8. Instruktioner til brug.

  Montere let. Nederst i sagen roterer venstre og højre. Til venstre for at fjerne det og sætte batteriet til højre - for at tænde for arbejde.

  Den øverste del fjernes også ved at dreje til højre for at ændre dysetrimmeren. Drej derefter til venstre, indtil den klikker.

  Øjenbryn fastgørelse bilateral - 2 og 4 mm.

  Bikini hoved.

  Brug. Undervisningen er enkel og klar.

  Det vigtigste - gælder kun på tør hud! Af den måde er dette et oplagt plus - ingen sæbe og rødme. Det sparer tid (især i mangel af vand et sted på ferie). Designet af trimmeren er elegant, det er behageligt i hånden.

  Summende højt, efter min mening)

  For at være ærlig var jeg ikke særlig interesseret i dyser - jeg skærer ikke mine øjenbryn, men jeg fjerner helt bikini. Dyser er absolut nødvendige, hvis hårene på øjenbrynene er lange og har brug for et hårklipp - her har du brug for en dobbeltsidig vedhæftning (du ønsker ikke at være helt uden øjenbryn)

  Dyser til bikini - en god løsning:

  for dem der ikke gør voks eller sukker depilation. Eller du savnede shugaring og ønsker at forkorte håret til komfortprocedurer. Den ønskede længde skal vælges ved at klikke på dysen (tre positioner er mulige).

  Brug uden dyser:

  Jeg siger straks, at hårene ikke er renset - hamp forbliver, fordi trimmeren, i modsætning til en barbermaskine, ikke rører ved huden. Trimmeren til øjenbryn er mere præcis og renere og på alle steder))

  Især forsigtigt over overlæben. Dette er godt i tilfælde af nødsituation, inden du forlader huset, når depilationen ikke er færdig.

  Jeg vil ikke anbefale at rette øjenbryn på denne måde, ideelt - det er pincet. Efter brug skal du rengøre den vedlagte børste og skylle med rindende vand (adskilt fra kroppen)

  Bundlinjen: Det er selvfølgelig cool som en gave - enheden er ikke billig. Jeg er ikke sikker på, at jeg ville købe det selv, fordi der er mere overkommelige penge.

  1. Det tager ikke meget plads, letvægt, bekvemt at tage på ture.
  2. Sparer tid!
  3. Bruges uden ekstra midler (barberskum)

  Forresten blev jeg nødt til at bruge den i nogen tid, for den dag blev jeg hårdt brændt og depilation var ude af spørgsmålet) Kort sagt, det viste sig at være nyttigt i husstanden)

  Gillette Razors: Producentoversigt

  Hvordan smøre øjenbrynene for at vokse hurtigere? Sådan oljer øjenbryn for at vokse?