Janus spa salon

Hvad skal du forkæle dig selv i slutningen af ​​en hård arbejdsdag eller på en længe ventet dag efter en travl uge? At tildele lidt tid til at tage sig af dit udseende og trivsel er en af ​​de bedste muligheder for at slappe af og slappe af. I dette, som ingen vil hjælpe dig med at mestre spa Janus. Takket være deres høje faglige niveau og opmærksomme holdning til hver besøgende, vil du forlade os med de bedste følelser, og følelsen af ​​en ferie vil varme dig i lang tid.

Her kan du besøge en kosmetolog og rense dit ansigt. Dyb rensning er nyttig for enhver hud - olieagtig eller normalt, problem og ikke meget. (Det vigtigste er korrekt at vælge fremgangsmåden til udførelse af proceduren, som vores specialister vil gøre helt godt!) Årsagen er ikke kun for at forbedre udseendet - ved hjælp af dyb hudrensning begynder cellerne at blive bedre forsynet med ilt, normaliseringen af ​​talgkirtlerne normaliseres, og regenerative processer accelereres. Men at slippe af med sorte prikker og indsnævre porerne er en fortjent bonus, som alle får for at tage sig af deres helbred.

På Janus Spa vil du også blive inviteret til at besøge en manicure mester. Pæne negle er en vigtig bagatel, der vil give fuldstændighed til dit udseende og give dig en undvigende, men så vigtig for en kvinde, følelse af naturlig nåde. Og hvis du er en af ​​dem, der altid følger de nyeste modetrends, så man kan skabe et manicure, kan du bruge farver og dueter af nuancer efterspørgsel i sæsonen - og drej det på den måde til altid et passende tilbehør! Og uanset hvilken type manicure du foretrækker: en praktisk gel, en reserveret fransk jakke eller et beskedent stykke uden dækning, og du tager hånd om udseendet af dine hænder er altid en god idé, fordi det er et tegn på en ægte stil.

En anden tjeneste fra Janus Spa er hårfarvning. Vellykket valgt farve på krøller vil ændre den sædvanlige frisure, vil føje til livet af lyse farver og mod. Moderne farvestoffer og farvetone i hænderne på erfarne håndværkere beskadiger ikke kun dit hår, men tværtimod gør dem mere livlige og glatte, og under visse omstændigheder kan du endda tilføje ekstra volumen - en effekt, der er svært at opnå ved hjemmemarkering.

Vi tilbyder også vores kunder anti-cellulite massage, hoved- og ansigtsmassage, thailandsk massage, epilering, piercing, børns frisør, kosmetologi, herunder instrumentering, peeling, wraps, solarium, myostimulering, vakuummassage, konturkorrektion, biorevitalisering, mesoterapi, hyaluronsyre, makeup, øjenbryn formgivning, øjenvipper farve, fremhævning, toning, straightening, styling og hår masker, aften og bryllup frisurer, mænds hårklipp, pedicure, herunder udstyr, zoneterapi og spa pleje for negle. Accepteret af en hovedbund mesotherapy specialist.

Spa-center "Janus" - den førende spa-salon i Moskva

Talrige spa-saloner i Moskva tilbyder i dag at glemme problemer, lindre stress og få harmoni af krop og sind, og kun "JANUS" er en skøn og sundhedsmæssig verden, som du vil vende tilbage igen og igen. Vi garanterer ikke kun talrige procedurer for helbredelse og kropsformgivning, men også vores egne eksklusive afslapningsprogrammer.

Vi har gennemtænkt hele systemet med programmer til forbedring af kroppen, omfattende afslapning og løsning af æstetiske problemer:

 • Traditionel og eksklusiv massage. Højt kvalificerede specialister fra vores center hjælper med at slappe af og forbedre formen. Instrumenterne i proceduren kan være sten, urteposer, bambuspinde - "Janus" vil helt sikkert overraske dig.
 • Manicure og pedicure. Alle typer manicure til hele familien, plus et kompleks af plejeprocedurer er en fremragende lejlighed til at besøge SPA for to i Moskva.
 • Kropskorrigeringsprogrammer. Forskellige typer indpakning med brug af professionelle værktøjer - dette er en afslappende og fornyet krop.
 • Terapeutiske vandbehandlinger. Anvendelsen af ​​terapeutisk mudder og phyto-præparater øger kroppens tone og forbedrer sundheden.
 • Kosmetiske procedurer. Ansigts- og kropspleje er standardtjenester til spa-saloner i Moskva, men også noget mere, såsom bioepilation, samt førsteklasses kosmetik.
 • Trykbehandling. Krævet service for at reducere kroppens volumen, udført af eksperter på professionelt udstyr.
 • Wraps. Populære typer wraps plus eksklusive muligheder skræddersyet til din krop.
 • Tyrkisk bad, dampbad, sauna. Tilføj et par kosmetologiske procedurer, en innovativ og levende "levende væg", en vitaminbar til dit bad og få den bedste gave - et gavekort til kvinder i spaen.
 • Frisørservice. Konsultationer om stil, alle former for hårklipp, samt terapeutisk og restaurerende pleje fra førende professionelle stylister i hovedstaden.

Køb et gavekort fra Janus SPA-center. Skønhed og sundhed som gave!

I stedet for en regelmæssig bauble eller en ny gadget, giv din elskede skønhed, sundhed og et par timer fuld afslapning - et gavekort til spaen "Janus", og vi vil gøre alt for at behage din elskede. Dette er en fantastisk gave til enhver lejlighed, herunder en firmaske eller en romantisk dato. Bestilling af en bekvem tid og et bredt udvalg af procedurer - din gave vil helt sikkert sætte pris på.

Fordele ved Janus Health and Fitness Center

Højkvalificering af specialister, det bredeste udvalg af kosmetiske tjenester, afslapnings- og nyttiggørelsesprocedurer, herunder eksklusiv, kosmetik og udstyr fra førende verdensmærker. Alt dette fordeler Janus-centret fra andre kursteder i Moskva. Komfortabelt interiør, innovativ teknologi og høfligt personale vil skabe en atmosfære med komplet komfort og fabelagtig fornøjelse.

For at lave en rigtig nyttig og original gave skal du købe et gavekort i "Janus" Spa. Alt andet for dine kære og kære vil blive udført af vores erfarne og omsorgsfuldt specialister.

© SPA-salon Janus, Moskva

SPA center Janus - spa-salon i Moskva med forskellige programmer: en spa for to i Moskva, en høne nat i en spa-salon i Moskva, massage. Leder du efter en original gave? Få et gavekort i spa-salonen!

Kontakt os

Moskva, 1. Tverskaya-Yamskoy pr., 18

Parkering til vores kunder er gratis.

tlf.: +7 (499) 251-21-41 +7 (499) 251-44-92
fax: +7 (499) 251-44-92

SPA salon JANUS

Din bedømmelse

Besøgernes bedømmelser (1 stk.)

Bedømmelse 5 ud af 5

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Terapeutisk SPA center.

Beskrivelse af stedet

SPA er de mest avancerede præstationer inden for medicin og kosmetologi: thalassoterapi, mudder og hydroterapi, massagebehandlinger, tyrkisk bad, sauna, urtebad, dampbad, koldt brusebad og meget mere til din krop og sjæl.
I dag er vores centrum det førende SPA-center i Moskva. Salonen har specialiseret sig i at yde spa-terapi og tilbyder nye afslappende og anti-stress spa-programmer, eksklusive og klassiske kropps- og ansigtsmassage, forskellige former for kropsindpakning og meget mere.

Janus spa salon

Er dette din virksomhed? Tilmeld dig en gratis virksomhedskonto og svar på anmeldelser på vegne af virksomheden

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Meget følelsesmæssigt sted for ægte afslapning! Det er godt at hvile her alene eller med en elsket. Jeg kender og besøger spa i mere end to år med forskellig frekvens. Det sker, at jeg går i et par måneder 2-3 gange om ugen for en massage og en wrap, og undertiden vil jeg tilmelde mig mit humør, hvis jeg har brug for afslapning fra hårdt arbejde.

Perfekt til mig.

Meget følelsesmæssigt sted for ægte afslapning! Det er godt at hvile her alene eller med en elsket. Jeg kender og besøger spa i mere end to år med forskellig frekvens. Det sker, at jeg går i et par måneder 2-3 gange om ugen for en massage og en wrap, og undertiden vil jeg tilmelde mig mit humør, hvis jeg har brug for afslapning fra hårdt arbejde.

Ideelt for mig er at tilmelde mig et kompleks: Jeg tager en time i spa-området (30 minutter er ikke nok, jeg er blevet testet, jeg har ikke tid til at varme op) + kropsskrubber på varme sten + fuld kropsmassage + indpakning. Alt sammen tager 3,5-4 timer. For pengene - alt efter hvad jeg valgte.

Det er fordelagtigt at betale et certifikat på 20 tusind, derefter en 15% rabat på alle tjenester. Det er faktisk meget vigtigt.

Jeg vil beskrive spa-området: dette er et hyggeligt sted, der kombinerer et hammam, en sauna, en swimmingpool med jacuzzi, en bruser, træ smukke solsenge med madrasser, te og slik. Hele væggen - projektoren, som de kalder "Living Wall". Der er i et langsomt afslappende tempo vist film af de smukkeste steder i verden, fantastisk musik lyder med elementer af naturens lyde. Og i dette vidunderlige rum lukker du indefra for din tid (jeg tager 1 time). Og en er meget rart at slappe af, og det er meget romantisk med en elsket.

Af massage terapeuterne vil anbefale Irina, hun har bare gyldne hænder og en meget let karakter. Også en stor professionel er Tatiana, en meget smuk og intelligent pige.

Denne hytte er altid ren, venlig, har sin egen parkeringsplads. Jeg sover sjældent på en institution i så lang tid, men her er det virkelig, bare meget godt. Og jeg går altid i perfekt stand, i alle sanser)..

Massør / ka

Arbejdssted:

Se også:

Arbejdsadresse:

Rapport ledig stilling:

Massør / ka

Tilføj virksomheden til den sorte liste?

Firmaet "SPA-salon Janus" vil blive tilføjet til din sorte liste over arbejdsgivere. Du modtager ikke invitationer fra dette firma, og dets rekrutterere kan ikke se dit CV.

Siden den 12. marts er eRabota blevet en del af Rabota.ru-webstedet, og nu vil du få endnu flere ledige stillinger og genoptages til rådighed i en database!

Vi har kombineret disse to projekter for at styrke vores positioner i Novosibirsk og for at kunne skabe de mest effektive og praktiske tjenester til at finde arbejde og medarbejdere.

Janus spa salon

Spa Skønhed og Sundhedscenter

Moskva, Tverskaya-Yamskoy 1. lane., 18

"Jeg vil gerne sige tak til min yndlingsspadsalon i Moskva. Jeg går til dig i lang tid, og hvert år ser jeg. "

RELATEREDE ORGANISATIONER

Tjenester og priser

kosmetologi

Korrekt kropspleje kan forlænge ungdom og skønhed i mange år. Dårlig økologi, overarbejde, stress, søvnmangel - alt dette har en ødelæggende virkning på skønheden i vores krop. Alle disse faktorer skal kompenseres ved grundig pleje.

Det vigtigste ved at være opmærksom på er korrekt ernæring. Fødevarer bør indeholde de nødvendige proteiner, fedtstoffer, kulhydrater og vitaminer. Den anden vej til kroppens skønhed er motion. Fitness, gruppe klasser, swimmingpool og endda bare morgen øvelser derhjemme vil give dig mulighed for at slippe af med den sædvanlige smerte i leddene, gøre kroppen mere fleksibel og fleksibel, mindre træthed vil ophobes.
Det tredje gode værktøj er bade og saunaer. Damp, vand, massage har en fantastisk effekt på huden. Tonen stiger, processen med metabolisme er accelereret, stemningen forbedres.
Det er vigtigt for skønheden i kroppen, om hårfjerningen. De områder af kroppen, hvor der er uønsket hår, efter epilering, bliver glat og behageligt at røre ved, ændres det generelle udseende. Beauticians vil være i stand til at tilbyde dig flere muligheder for hårfjerning (sukker, voks, laser eller foto epilation)..

fra 5 400 ₽ til 14 500 ₽

Kropsprogrammer

Indpakningsproceduren udføres i kropspleje komplekset. Wraps løser en lang række problemer, men primært er de vant til at behandle manifestationer af cellulite, reducere ødem og subkutant fedt, forbedre hudtone og elasticitet og mineralisere kroppen.

fra 1 700 ₽ til 3 750 ₽

Depilation er fjernelsen af ​​en hårstang placeret over overfladen af ​​huden. Den mest kendte og mest almindelige depileringsmetode er barbering.

Der er også kemisk depilering baseret på, som er tilgængelig i forskellige former: geler, cremer, lotioner, aerosoler, lukkede rør med roterende rundrulle osv., Som kemisk ødelægger hudhårakslen..

Apparatets kosmetologi er en moderne tendens i kosmetologi, baseret på brug af forskellige apparater til ansigt og kropspleje.

Der er mange af dem, og ofte kan samme procedure med samme apparat kaldes forskelligt. Derfor er det meget vigtigt at forstå grundlaget for princippet om virkningen af ​​en bestemt hardware procedure..

fra 2 100 ₽ til 2 500 ₽

Ikke-kirurgisk figurkorrektion med STARVAC (lymfatisk dræning, cellulitbehandling, løft, silhouetteformation)

Pressemassage fjerner fra kroppen overskydende væske, toksiner, forbedrer venøs cirkulation, aktiverer metaboliske processer i hudcellerne og fedtcellerne. giver dig mulighed for at slippe af med ødem af forskellig oprindelse, reducerer kroppens volumen betydeligt, effektivt bekæmper cellulite og eliminerer hudens flabhed, hvilket gør det elastisk og glat..

fra 1 900 ₽ til 3 750 ₽

Body peeling hjælper med at rense huden, exfoliere døde hudceller, stimulerer perifer hudcirkulation. Fremgangsmåden har en tonisk effekt på huden og på centralnervesystemet. Forbedring af mikrocirkulationen hjælper med at reducere det subkutane fedtlag (herunder reduktion af cellulite), gør huden blød og elastisk. Huden bliver ren og perfekt forberedt til yderligere procedurer (massage eller indpakning)..

Skrælning med havsalt og kaffe

Mesoterapi er en injektionsmetode baseret på indførelsen af ​​en medicinsk cocktail i huden til en dybde på 3 mm. En sådan introduktion har en direkte virkning på patologien.

Sammensætningen af ​​den medicinske cocktail afhænger af det problem, der skal løses.

Terapeutisk cocktail (sæt af forskellige præparater) indføres i det mellemste lag af huden ved hjælp af specielle, meget tynde nåle med mikroskopiske doser. Enten obkalyvanie den ønskede zone eller et separat område eller indførelsen af ​​lægemidlet på visse punkter..

fra 6 500 ₽ til 7 620 ₽

Afhængigt af cocktails

Epilation er fjernelse af overdreven hår, tilgængelig for både kvinder og mænd. I dagens tid er manglen på hår på forskellige dele af kroppen ikke kun en fad, men også en professionel pligt til kokke, læger, atleter osv. Der er to metoder til at slippe af med uønsket kropshår: depilation (den synlige del af håret fjernes) og epilering (påvirker ikke kun håret selv, men også pæren)..

Bioepilation - en af ​​de typer af depilation, giver kun en midlertidig effekt.
Men med regelmæssig brug sænker hårvæksten, nogle af de skadede hårpærer dør. Samtidig bliver håret tyndere, blødere og lettere.

Bioepilation fjerner hår med varm voks, tjære eller sukker sirup. Den smeltede masse påføres på specielle papirstrimler, der påføres hårlinjen i retning af hårvækst, og derefter med en skarp bevægelse i modsat retning bliver den revet af. For at fjerne voks anvendes specielle papir- eller bomuldsstrimler. Efter proceduren forbliver huden glat i op til 14 dage..

Afhængig af hårfjerningsområdet

Formålet med SPA-procedurer er at rense, forynge og forynge alle kroppens systemer med naturlige, naturlige metoder.

I en god SPA-salon er der alt, hvad der er nødvendigt for trivsel og aktiv rekreation, nemlig: rehabiliteringsprogrammer til fysisk og psykologisk velvære, herunder en række fysioterapi ved hjælp af vitamin og fytoterapi. Komplekset af rehabiliteringsvandsprocedurer: en swimmingpool med termisk vand, hydromassage, individuel dampkabine, sauna, massage, kropsindpakning, aromaterapi. Efter spa-sessionen følges der som regel kosmetiske SPA-procedurer: hår, negle, ansigt og kropspleje. De vigtigste faser af genoprettende kosmetologi - eksfoliering af døde celler i stratum corneum, rengøring og fugtgivende..

Spabad på professionel kosmetik

"Balneoterapi" på latin betyder "badbehandling". Traditionelle typer vand kosmetiske procedurer - bad og bad, mindre ofte de omfatter et bad (og dets sorter). Alle disse procedurer er rettet mod at korrigere figuren, fjerne toksiner og slagger, forbedre hudtilstanden. Derudover forbedrer balneoterapi nervesystemet, og mange salonbesøgere siger, at de efter en hydroterapi session faldt ikke kun få kilo, men blev yngre om et par år, de glemte depression og neurose..

Thalassoterapi er et sæt procedurer, der udføres på præparater fremstillet af ingredienser af marine oprindelse: vand, mudder, alger, salt, sand, shellrock og andre stoffer. En af de mest berømte og populære typer af thalassoterapi er wraps..

fra 5 900 ₽ til 18 000 ₽

SPA programmer for to

Solbadning i solsenge kan sidde, ligge eller stå, da disse indstillinger er lodrette, vandrette og i form af stole. Imidlertid har der for nylig været solariumer - transformatorer, der omdannes fra en type til en anden.

Ved hjælp af helioterapi (behandling med sollys) kan du overvinde den akkumulerede træthed forårsaget af for korte dagslys timer, øge vitaliteten og bare løfte dine ånder..

Vertikale solbriller anses for at være mere hygiejniske end vandrette, da en person ikke rører ved kabinens overflade, og brunbrunet kommer ud meget glattere. Strålingsniveauet i lodrette modeller er kraftfuldt, det er nok at bruge kun 10 minutter.

Smuk gyldenbrun vil have hver kvinde i det retfærdige køn. Piger og kvinder rundt omkring i verden bruger meget tid og energi på kropspleje. Indtil for nylig var det et stort problem at have en solbrændt krop hele året. Men med ankomsten af ​​solbadning var der mulighed for at solbade hele året rundt. I modsætning til sidste århundrede, da hvid hud var på mode, er chokoladehudfarver i dag blevet værdsat. Solbrændte saloner er populære ikke kun blandt piger, men også mænd, der ser sig selv. Efterspørgslen efter garvningsprocedurer vokser konstant, så hver dag vil solsengene blive bedre..

Der er et stort antal typer og teknikker til massage. Hvis vi deler massage i typer efter indflydelsesmetoder på vores krop, så kan vi skelne mellem:

Den traditionelle metode til massage er manuel (aka manual). Dette er den mest tilgængelige og mest anvendte metode. Hans ubestridelige fordel er den direkte kontakt af massage terapeutens hænder med vores krop, som gør det muligt for os at føle og bestemme hvad, hvor og i hvilket omfang der er brug for hjælp. Det svage punkt på manuel massage er den direkte afhængighed af resultatet på humørets trivsel, trivsel og træthed. De mest populære i nyere tid er honning, thailandsk og anti-cellulite massage..

Afhængig af typen af ​​massage

Honning massage kom til os fra gamle Tibet. Det er baseret på interaktion mellem huden og biologisk aktive stoffer indeholdt i honning, i kombination med virkningerne af andre former for massage. Honning, der giver biologisk aktive stoffer, adsorberer toksiner og bidrager til deres hurtige fjernelse fra kroppen. Denne massage udføres for at øge lymfestrømmen og rense huden..

Anti-cellulite massage er en specialiseret teknik, der er et effektivt og sikkert middel til at bekæmpe cellulite i de indledende faser (1 og 2 grader).

Massage forbedrer tilstanden af ​​huden og subkutant fedt betydeligt. På grund af stimulering af et stofskifte og forbedring af blodcirkulationen er vægttab nået..

fra 1 000 til 3 000 ₽

Afhængigt af zonen

Thai massage - denne massageteknik, som kinesisk traditionel medicin og indisk yoga, er baseret på teorien om usynlige energistrømme, som gennemsyrer kroppen. Traditionel thailandsk massage har en positiv effekt på de indre organer og væv, hvorved der opnås en behagelig tilstand af afslapning..

fra 3 000 til 3 300 ₽

Ozonbehandling er en metode til forbedring af fysioterapeutiske virkninger af ozon på kroppen, der anvendes både i medicin og i kosmetologi. I kosmetologi bruges den i kompleks behandling af forskellige problemer, har en bred vifte af effekter på menneskekroppen, har en bakteriedræbende, antiinflammatorisk immunomodulerende effekt, forbedrer tilførslen af ​​ilt til væv, hjælper med at fjerne toksiner fra cellen, genopretter beskyttelses- og barrierefunktionerne i huden. Metoden er nem at bruge, meget effektiv, godt tolereret. Han har få kontraindikationer, næsten ingen bivirkninger..

Afhængigt af zonen

Ansigtsbehandlinger er nødvendige for at opretholde et sundt udseende af ansigtet, hvilket eliminerer hudfejl. Denne mad, fugtgivende, rensende, anti-aging procedurer - alt hvad der gør en kvinde til at se smuk. Ansigtspleje er et sæt foranstaltninger til forbedring af udseendet. Først og fremmest omfatter ansigtspleje procedurer, der tager sigte på at opretholde huden i en sund tilstand..

fra 7 200 til 11 000 ₽

Ansigt programmer

Kosmetiske masker er centrale for professionelle plejeprogrammer. De er betroet en meget vigtig opgave - udtrykker genopretning af huden og løser specifikke problemer. Professionelle masker har et bredt spektrum af handlinger, de kan hvide, fugtgøre, nære huden, rense og stimulere det, forynge, lindre stress og betændelse, stram porer og have en anti-coperose og immunmodulerende effekt. Det er bemærkelsesværdigt, at en maske kan løse flere problemer på én gang, alt afhænger af sammensætningen af ​​dens ingredienser..

Flydende masker er baseret på gelatine, æggehvide og cellulose. Ved tørring danner de en hudkompressiv hudfilm, der ikke giver vand igennem og derved øger hudtemperaturen og forbedrer blodcirkulationen i små kar af dermis. Scrub cremer er en type flydende masker og indeholder små slibende partikler, takket være, som du kan rense huden ved let masserer dit ansigt med en skrubbe. Resultatet er, at huden er perfekt exfolieret fra det døde hornede lag..

Voks masker er lavet på basis af voks, paraffin og lanolin. Præparaterne smeltes, påføres ansigtet og efterlades for at hærde. Skibene af dermis overfladiske plexus er indsnævret, og de dybe mikrovogne ekspanderer. Blodcirkulationen er forbedret, huden er renset, næringsstoffer til ampulpræparater eller nærende cremer, som påføres under en voksmaske, trænger nemt igennem de åbne porer ind i epidermis og dermis. Voks masker bør dog ikke bruges til acne, dilaterede kapillærer, eksem og andre hudproblemer..

Kremfulde masker tørrer og tørrer. De første absorberer snavs, rene og smalle porer, lidt blegemiddel, simulerer ansigts konturer, tone op og stram huden, forbedre lymfestrømme og blodcirkulation og forynge. Sidstnævnte fungerer som en ernæringsmaske.

Regenerering (giver energi til atonisk hud)

Pulvermasker, de kaldes også modellering (blødgøring), er meget populære og bruges meget bredt. Meget effektivt værktøj til løftning, udformning af facialkonturer og fjernelse af "anden hake". Det bruges også til at opnå den bedste effekt fra procedurerne, for at forbedre effekten af ​​forskellige masker og koncentrater anvendt på ansigtet under det..

Helium masker, gelmasker

Gelmasker anvendes normalt til fedtet hud. Derudover er de gode, hvis det i formuleringen er nødvendigt at øge koncentrationen af ​​vegetabilske og æteriske olier. De fugtiger helt, smal porer og lindrer inflammation. En række kosmetiske masker giver dig mulighed for at vælge en maske til enhver hudtype og til enhver situation. En af de mest almindelige typer af masker er heliummasker..

fra 2 500 til 3 500 ₽

Plasticiseringsmaske, Plasticiseringsmaske med aktiv frosset valle (en eller flere)

Kollagen masker - mode nyheder i verden af ​​professionelle masker. De er et tæt stof som et ark papir, hvorfra et stykke af den ønskede størrelse skæres, overlejres på ansigtet og fugtes med vand. Efter et minut bliver det til en gelignende masse, som afhængigt af de aktive additiver har en eller anden virkning. Procollagen indeholdt i kollagenark, træder ind i huden og øger dets elasticitet. Det har en gavnlig virkning på tør, ældning, dehydreret hud..

Caviar Collagen Sheet

Pasty masker med fyldstoffer

Mudder, kaolin masker

Pasty masker er et middel til at pleje et ansigt, der indeholder ler. Fyldstoffer af pasty masker er normalt kaolin, bentonit, hvid ler, alun, stivelse, talkum eller snavs. De påføres med en børste, spatel eller hænder og efterlades i 15 minutter. I de fleste tilfælde tørrer masken ud på ansigtet, og den fjernes som en støbning. Det renser dybt og strammer huden. Hvis en høj koncentration af fedtsammensætningen tilsættes til den pasta-lignende maske, vil den have en nærende virkning, og hvis det er fugtighedsgivende, er det kolloider og fugtighedscreme..

Sculpting mask + 3 serums

Mesoterapi er en injektionsmetode baseret på indførelsen af ​​en terapeutisk cocktail i huden til en dybde på 3 mm. En sådan introduktion har en direkte virkning på patologien.

Sammensætningen af ​​den medicinske cocktail afhænger af det problem, der skal løses.

Terapeutisk cocktail (sæt af forskellige præparater) indføres i det mellemste lag af huden ved hjælp af specielle, meget tynde nåle med mikroskopiske doser. Enten obkalyvanie den ønskede zone eller et separat område eller indførelsen af ​​lægemidlet på visse punkter..

fra 6 775 ₽ til 8 590 ₽

Afhængigt af cocktails

Processen med at rense huden ved hjælp af en manuel eller hardware metode kaldes ansigtsrensning. Rengøring vil hjælpe med at slippe af med ikke kun laget af døde celler - keratiniserede partikler, der forhindrer indtrængen af ​​nyttige stoffer, men også talg, der indeholder gødestøv og skadelige toksiner fra atmosfæren, som ikke blot ødelægger huden, men også hele kroppen..

Ultralyd ansigtsrensning

Ultralyd skrælning (ansigtsrensning) er meget blid, så det kan gøres på et hvilket som helst tidspunkt af året, selv om sommeren, uden risiko for pigmentering. Ultralyd teknikker bruges ofte i kosmetologi. En af applikationerne ved ultralyd er at rense ansigtet med det..

fra 4 800 ₽ til 5 000 ₽

1 time 15 minutter -1 time 30 minutter

Mekanisk ansigtsrensning

Brasing eller Dropout

Mekanisk rensning af ansigtet renser huden med børster eller svampe, der roterer med forskellige hastigheder i retning med uret eller omvendt. Mekanisk rensning af ansigtet involverer at slippe af med forurening af huden, fjernelse af comedoner ved hjælp af hænder.

Fremgangsmåden udføres uden brug af anordninger, med kun en finger, kun til mekaniske midler - knive, særlige nåle, skeer, pincett mv. Afhængig af forureningsgraden, den aktuelle tilstand og type hud, varierer varigheden af ​​rensning fra 40 minutter til flere timer (vi taler om alle trin i proceduren og ikke kun om rengøring). Under højhastighedseffekten af ​​naturlige børster forekommer fjernelsen af ​​døde hudceller, blodcirkulationen forbedres og epidermis fornyes. Mekanisk ansigtsrensning udføres i kosmetologikontoret. For hudsygdomme udføres proceduren først efter lægeundersøgelse..

Mekanisk rengøring (makeup fjernelse, fordampning, mekanisk rengøring, ampul, maske, toning, beskyttelse)

Apparatets kosmetologi er en moderne tendens i kosmetologi, baseret på brug af forskellige apparater til ansigt og kropspleje. Der er mange af dem, og ofte kan samme procedure med samme apparat kaldes forskelligt.

Darsonvalisering er baseret på virkningerne af højfrekvente pulserende strømme. Denne metode giver dig mulighed for at behandle og udføre forebyggelse af følgende sygdomme: acne (acne), hårtab, nedsat tone og hud turgor, nedsatte metaboliske processer i huden osv.

En af de mest populære metoder til behandling af hud ved hjælp af strøm er darsonvaliseringsprocessen. Essensen af ​​denne metode er virkningen på menneskets hud ved hjælp af en strøm af pulser, som har nogle egenskaber. Disse egenskaber omfatter højfrekvenser (140 kilohertz) og højspænding (40 kilovolt). Metoden blev opkaldt efter sin udvikler, en fransk fysiolog doktor d'Arsonval. Det er stadig XIX århundrede. lavet et forslag om at begynde at anvende nuværende i medicin. Sandt, justeret for det faktum, at den nuværende vil have en høj frekvens..

Fremgangsmåden for fornyelse og foryngelse af ansigtets hud kaldes skrælning. Afhængig af alder, hudtype og tilstedeværelse af problemer, tilbydes flere typer af peeling til kunden. Aldersgruppen fra 25 til 35 år tilbydes den såkaldte overfladiske peeling, som traditionelt klassificeres som meget overfladisk og bare overfladisk. Medianskrælning anbefales til aldersgruppen fra 35 til 50 år. Aldersgruppen 50 og ældre tilbydes en dyb skræl..

Kemisk peeling er det mest populære middel til fornyelse og foryngelse af huden. Det bruger løsninger af forskellige syrer (i en eller anden koncentration).

Kosmetisk skrælning er en form for meget overfladisk skrælning. Det er lavet af specielle midler (skrælningskreme med slibende partikler), som fremmer let afskalning og rensning af overfladelaget af huden.

Cream peeling giver dig mulighed for at tynde stratum corneum, fjern overfladeforurening af huden og overfladiske små komedoner. Kosmetisk skrælning letter adgangen til dybere lag af hud, blødgør det, udvider porer og efterlader en forfriskende effekt..

Mekanisk ansigtsskrælning er en af ​​de mest aggressive typer af peeling. Det er dog med hans hjælp, at du opnår imponerende resultater. Afhængig af styrken af ​​effekten på de øverste lag af huden er mekaniske ansigtsskræller opdelt i overflade (manuel eller hardwarebørstning (eller kaste)), median (microdermabrasion) og dyb (dermabrasion).

Microdermabrasion er en type overflade og medianskræl (afhængig af eksponeringsdybden). Under proceduren leverer et specielt apparat mikrokrystallinsk aluminiumoxid til huden, som "slår ud" døde celler fra epidermis. På grund af dette er der en proces med hudfornyelse. Microdermabrasion kaldes en kosmetologisk procedure, som bruges til at udføre mikroskopisk polering af huden. Denne metode, der blev udviklet over tredive år siden, tillader meget forsigtigt og uden at skade huden for at rense den og slippe af med de små defekter af epidermis..

I kosmetologi anvendes ozonterapi i den komplekse behandling af forskellige problemer. Ozoncocktail har en bred vifte af effekter på menneskekroppen. Det har en bakteriedræbende, antiinflammatorisk immunomodulerende virkning, forbedrer tilførslen af ​​ilt til væv, fremmer fjernelsen af ​​toksiner fra cellen, genopretter beskyttelses- og barrierefunktionerne i huden..

Injektionskorrektion, konturering

Injektionskorrektion af aldersrelaterede hudændringer eller konturplaster udføres ved hjælp af materialer baseret på botulinumtoksin (Botox, Dysport) og stabiliseret hyaluronsyre (Restyline, Perline, Uviderm). Konturplastik - et sæt kosmetiske metoder, der bruges til at fjerne sådanne æstetiske defekter som rynker og uregelmæssigheder i huden.
Konturplast er en type injektionsmetode til korrigering af form og lindring af væv.
Ved hjælp af indsprøjtningskorrektion kan du oprette nye konturer af læberne, kindlinjen, indstille en ny hækform og så videre..

Botulinum toksin præparater

Botulinumtoksinpræparater (Botox, Dysport) bruges til at fjerne facial rynker på grund af midlertidig blokering af en bestemt muskelgruppe. De "slukker" de aktive ansigtsmuskler, og personen ophører med at ufrivilligt skælve, rynke og grimasse. Botox og Dysport er botulinumtoksinbaserede lægemidler. Botulinumtoksin, som i det væsentlige er et toksin, fremstilles af mikrobe Clostridium botulinum..

Botox (BOTOX) er et lægemiddel baseret på gruppe A-neurotoxin (proteintoksin, også kendt som botulinumtoksin). I mange år har kvinder og mænd forsøgt at finde en måde at forlænge deres ungdom og slippe af med rynker for evigt. Rynker - et af manifestationerne om at vise kvindelig ungdom og skønhed. Over tid mister huden sin elasticitet og vanen med at smile bredt og fnugende pande og forbliver i form af udskrifter af efterligne rynker og folder, der fremkommer. For at slippe af med sådanne problemer skabte de Botox..

BOT.CARE - alternativ til Botox injektioner 1 time

Biorevitalisering er en metode til intradermale injektioner af naturlig, kemisk uændret hyaluronsyre, som straks genopretter vandbalancen og genskaber ideelle betingelser for livet for cellerne, hvilket resulterer i, at den ydre effekt forøges over tid ved at genoprette vævets rette egenskaber..

Hyaluronsyrepræparater

Restylane, Perline, Juviderm

Hyaluronsyrebaserede lægemidler - Restylane, Perlane og Juviderm - bruges til at forynge huden, for at rette formen og volumenet af læberne, nasolabiale folder og efterligne rynker.

Hyaluronsyre er en naturlig "indfødt" bestanddel af huden, der gør huden elastisk og fugtig, så det medfører ikke allergier og komplikationer. Foryngelsesvirkning opstår umiddelbart efter injektion. Da hyaluronsyre er et naturligt fyldstof i huden, opløses dets molekyler med tiden, og proceduren skal gentages..

Ansigtsmassage er en nødvendig bestanddel af kosmetisk hudpleje. Det bidrager til forbedring af blodcirkulationen og normalisering af metabolisme, styrker musklerne og holder huden jævn, ung og elastisk i længere tid.

Ansigtsmassage er en vigtig og grundlæggende kosmetisk behandling af følsom hud. Massage kosmetiske procedure anses for at være en af ​​de vigtigste, fordi massage forbedrer blodcirkulationen i hudvæv og normaliserer også stofskiftet. Ud over det ovenstående er det værd at bemærke, at ansigtsmassage i høj grad letter fordelingen af ​​udvekslingsprodukter. Således giver massageprocedurer følsom hud til at trække vejret, hvilket gør det muligt at undgå blodstasis, samt at styrke væv og muskelvæv væsentligt. Det er også værd at huske, at disse processer, nemlig forbedring af deres kursus, bidrager til en bedre bevarelse af glat, ung og elastisk hud..

Vakuumbehandling i ansigtet

Skønhedssaloner

Make-up er ikke kun et ansigt dekoration, med hjælp af det kan du forklare fejl og fremhæve meritter. Ikke alle kvinder kan prale med at hun har perfekt hud og ingen fejl. De fleste skal bruge foundation og pulver hver dag for at udjævne ansigtens tone. Blegne læber og farveløse øjenvipper også ikke pynte pigen, så du skal bruge læbestift og mascara, hvilket giver dit udseende manglen på lysstyrke..

Design, farve øjenbryn

Øjenbryn - en vigtig del af udseendet af en kvinde, som kræver regelmæssig pleje. Det er nødvendigt at overvåge øjenbrynens form, trække unødvendige hår, brug særlige midler til fastgørelse, så øjenbrynene ikke mister deres udseende i løbet af dagen.

Det er ikke en hemmelighed for enhver, der med den rigtige øjenbryn design og farve ansigt erhverver speciel udtryksevne. Det er nødvendigt at begynde at vælge en form, der vil understrege skønheden i dine øjne, vælg en tone, der perfekt vil lægge vægt på skyggen af ​​din hud og hårfarve.
Moden til tynde øjenbryn er allerede i fortiden, så du bør fokusere på formen på øjenbryn, som passer perfekt til dit ansigt og skærer øjnene. Vær ikke bange for at eksperimentere med tykkelsen af ​​øjenbrynene: så du kan hele tiden ændre sig. Farven på øjenbryn er også vigtig: den bør ikke være for lys, men ikke for mættet, og matcher farven på dit hår og øjenvipper.

Intet forvirrer en kvindes alder som hendes hænder, derfor er det bare nødvendigt at pleje dem. Ligesom andre procedurer for pleje af dig selv bør håndpleje udføres regelmæssigt, og nogle ting gøres bedre i salonen, for i hjemmet vil du ikke kunne slappe af og ikke blive distraheret af husholdningsarbejdet. Nogle kvinder har svært ved at overvåge deres hud og negle selv, fordi de ikke har tid nok til det..

SPA pleje (desinfektion, peeling, lotion)

Et manicure i salonen er ikke kun nødvendigt, men også en behagelig procedure. For det første vil du få det mest præcise manicure, fordi fagfolk vil arbejde med dine hænder. For det andet kan du i løbet af et manicure i salonen slappe af og give dig selv en halv time eller endda en time af roligt og behageligt tidsfordriv..

Spa skønhedssalon "Janus"

Adresse: Moskva, 1. Tverskaya-Yamskoy pr., 18

tlf.: + 7 (499) 251-21-41, +7 (499) 251-44-92

Terapeutisk center "Janus" tilbyder en verden af ​​harmoni og sundhed.

Her kan du besøge de eksklusive programmer for kropskorrektion og genopretning. Spa-salonen bruger kun det mest avancerede udstyr samt naturlige kosmetik.

Spa-salon er kendt for sådanne spa-behandlinger som mudterapi, hydroterapi, urtebad, trykbehandling. Alle hjælper ikke kun med at forbedre tilstanden af ​​huden, for at gøre det glattere, blødere, men også at fjerne toksiner og toksiner, for at slippe af med cellulite og ekstra centimeter i taljen.

Kosmetologiprocedurer er også efterspurgte - i dag er det meget vigtigt at bevare ungdom og skønhed, fordi alle ønsker at se bedre og mere effektivt ud.

I denne forbindelse kan wraps, der er baseret på forskellige "stuffing", men samtidig høj kvalitet naturlige, også kaldes meget effektive. Til vægttab uundværlig tyrkisk bad, sauna, dampkabine. De gennemgår forskellige spa-behandlinger.

Frisører, manicure og pedicure sessioner tilbydes også til besøgende.

Spa "Janus" indebærer en integreret tilgang til bevarelse af ungdom og skønhed. Det beskæftiger et højt professionelt team, som ved, hvordan man gør resten, forbliver på spa-procedurer uforglemmelig for besøgende.

Janus spa

oplysninger
 • Telefon: + 7499251-XX-XX
 • Adresse 1
  Tverskoy-Yamskoy pr., Hus 18, 1. sal
 • Metro Mayakovskaya
 • Site yanus-salon.ru
 • Samlede Anmeldelser 27
 • Rating 4.3
 • Samlet bedømmelse 68
 • Planlæg dagligt: ​​10:00 - 22:00

Salon Beskrivelse Rating: 4.3

Moskva centrum, 1. Yamskoy-Tverskoy Pereulok, 18, er adressen til Janus SPA-center for skønhed og sundhed, der giver unge og fornøjelse til sine kunder i mere end 10 år.

Dette center er valgt af dem, der ikke kun nøje overvåger deres udseende, men primært for deres helbred. Fremragende specialister fra kl. 10 til kl. 22.00 er klar til at lave en bred vifte af massager, en række wraps, til et solarium, at tilbyde alle former for kosmetiske procedurer samt frisør-, manicure- og pedicure-tjenester.

Hver kunde her er speciel. Års erfaring foreslog personalet, at det ville være godt at tilbyde vores besøgende specielle programmer til pleje af krop og ansigt, som omfatter de væsentlige elementer i afslapning og fuld fysisk afslapning.

Det er en fornøjelse at komme her med en nær ven, og det er endnu mere behageligt at give ham eller hende en gave i form af et certifikat til et bestemt program, procedure eller service.

SPA-centret driver konstant et system med rabatter, hvoraf mere findes på hjemmesiden www.spacenter.ru. Desuden garanteres der på 10 dage til kl. 10.00 til 17.00 en 10% rabat på SPA-komplekset, massage, indpakning og peeling. Desuden, så i løbet af vedtagelsen af ​​procedurer de ikke lader maven ned fra sulten, kan du bestille mad og drikkevarer i restauranten "Emporiocafe.

Og endnu et vigtigt tryk på portræt af "Janus" - gratis parkering til alle kunder. Enig, i centrum af hovedstaden - det er dyrt.

Spa Salon Janus / Formular nr. 4496

beskrivelse
Modtagelse tid
 • PN
 • VT
 • CP
 • th
 • PT
 • Sikkerhed
 • Solen
 • 10-22
 • 10-22
 • 10-22
 • 10-22
 • 10-22
 • 10-22
 • 10-22
Tjenester og omkostninger
anmeldelser

Et godt sted at slappe af og genoplade batterierne for den kommende uge. Service og kvalitet på højeste niveau

Kontraindikationer til massage!

Massage er ikke en simpel procedure, det stimulerer organers og legemsystemers funktion og forhindrer derfor ikke kontraindikationer. For at gennemføre et kursus af massage bør kun en specialist, der har et certifikat for massage, og stole på en person uden en ordentlig uddannelse, ikke være det værd.

"JANUS", LLC

Kan du anbefale tjenesterne til "JANUS", LLC til dine venner?

Tak for din bedømmelse! Andre brugere vil være meget taknemmelige for dig!

Hvis du har noget at sige om firmaet "Janus", LLC, giv venligst din feedback.

 • For ejere:
 • Stjerner til webstedet
 • fremmøde
 • Skjul annoncer
 • Hæve virksomheden
 • I guldafsnittet
 • boomer
 • til redigering af "JANUS", Ltd. "> Få rettighederne til at redigere
 • Opret en hjemmeside

JANUS - SPA SALON

Spa Spa Salon, Wrap, Hårbehandling, Gavekort, Pressoterapi

Glem ikke at du altid kan få den mest detaljerede information om organisationen "YANUS", LLC i Moskva på den officielle hjemmeside på firmaets kontor eller ved at ringe ↓

Virksomhedsanmeldelser

Desværre har ingen endnu efterladt kommentarer på denne side.

Hvordan kan skærpe en genanvendelig barbermaskine

Lunar kalender for epilation for 2018