Om hvordan en mand gjorde hårfjerning. (tekst fra internettet)

"Efter at jeg fik at vide, at mine æg ligne sindet af den gamle Rastaman, besluttede jeg at tage springet og købe denne gel, fordi tidligere forsøg på at barbere ikke været særlig vellykket, foruden, jeg næppe bakke selv dræbt forsøger at nå især svært at nå steder.

Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det til min kones fødselsdag - som en anden gave. Jeg bestilte det på forhånd. Siden jeg arbejder i Nordsøen, betragtede jeg mig selv en hård fyr og troede at tidligere anmeldelser havde skrevet

nogle elendige kontorrotter... Åh mine brødre i ulykke, hvor forkert var jeg. Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og på en særlig overraskelse gik jeg på toilettet. Først gik alt fint. Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede. Og ventede meget hurtigt. Først følte jeg varmen, som efter nogle få sekunder blev erstattet af en stærk brændende fornemmelse og en følelse af, at jeg kun kan sammenligne med følelsen, når tæverbukser kraftigt trækker over dig, mens du forsøger at kaste dig til loftet. Indtil i aften var jeg ikke for religiøs, men i det øjeblik kunne jeg tro på nogen gud, så længe han reddede mig fra den forfærdelige brændende fornemmelse omkring sralnik og fuldstændig ødelæggelse af pølsen og to æg. Forsøgte ikke at bide gennem min nederste læbe, jeg forsøgte at vaske gelen i vasken, men det lykkedes mig kun at skubbe lidt hår ind i hullet. Gennem et slør af tårer kom jeg ud af skabet og gik til køkkenet. Jeg kunne ikke længere gå til køkkenet, så jeg har gennemsøgt de sidste meter til køleskabet. Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig. Reliefen var fantastisk, men ikke lang, fordi is er hurtig

smeltet, og den helbrede brændende fornemmelse vendte tilbage. - Badet var ret lille, så jeg kunne ikke hjælpe zhopny hullet. Jeg begyndte at snuble rundt om kassen og håbede på at finde i det mindste noget - der var allerede så mange tårer i mine øjne, at jeg så lidt. Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt. Jeg greb et par skud og mislykkedes

forsøgte at klemme dem mellem skinkerne. Det hjalp ikke - gelen, undervejs, trængte ind i endetarmen, og nu syntes det at fungere der

jetmotor. Jeg håber, jeg aldrig vil drømme om at have en homoseksuel snemand i køkkenet - forstår du hvor lavt jeg var klar til at falde for at lette smerten? Den eneste løsning, som min hjernevane hjerne kom op med, var omhyggeligt at skubbe en spire på et sted, hvor ingen plante endnu var vokset. Desværre, efter at have hørt mærkelige stønner fra køkkenet besluttede min kone at stå op og finde ud af, hvad der var galt. Hun blev mødt af en fantastisk udsigt: Jeg lå på gulvet, otklyachit røv, hvormed jordbærismen strømmer ned og skubbe i en bønne med ordene "Åh, hvor godt." Dette var uden tvivl chokeret af hende, og hun skreg i rædsel. Jeg hørte ikke, hvordan hun kom ind, så han selv var bange, mine indermer klemte en spasme, og spiret med en betydelig hastighed fløj i sin retning. Ja, jeg forstår, at bønnespiret, som de springer ved siden af ​​klokken tolv om natten, ikke er helt den overraskelse, hun forventede, og næste dag måtte børnene forklare, hvad der skete med isen... takket være Veet taber ikke kun kropshår, men også værdighed og selvværd))

Basal temperatur fra A til Z

* Kære venner! Ja, dette reklamerer og spinder sådan!

Historien om, hvordan hendes mand forberedte en overraskelse for sin kone. (for dem der ønsker at grine)

? Overhørt i dag kl. 15:32
?Male review på Veet depilation gel. (Staveord og tegnsætning uden ændringer)

"Efter at jeg fik at vide, at mine æg ligne sindet af den gamle Rastaman, besluttede jeg at tage springet og købe denne gel, fordi tidligere forsøg på at barbere ikke været særlig vellykket, foruden, jeg næppe bakke selv dræbt forsøger at nå især svært at nå steder.

Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det til min kones fødselsdag - som en anden gave. Jeg bestilte det på forhånd. Siden jeg arbejder på Nordsøen, betragtede jeg mig selv en hård fyr og troede at tidligere anmeldelser var skrevet af nogle patetiske kontorrotter...

Åh, mine brødre i ulykke, hvor forkert var jeg. Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og på en særlig overraskelse gik jeg på toilettet. Først gik alt fint. Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede. Og ventede meget hurtigt. Først følte jeg varmen, som efter nogle få sekunder blev erstattet af en stærk brændende fornemmelse og en følelse af, at jeg kun kan sammenligne med følelsen, når tæverbukser kraftigt trækker over dig, mens du forsøger at kaste dig til loftet. Indtil i aften var jeg ikke for religiøs, men i det øjeblik kunne jeg tro på nogen gud, så længe han reddede mig fra den forfærdelige brændende fornemmelse omkring sralnik og fuldstændig ødelæggelse af pølsen og to æg. Forsøgte ikke at bide gennem min nederste læbe, jeg forsøgte at vaske gelen i vasken, men det lykkedes mig kun at skubbe lidt hår ind i hullet.

Gennem et slør af tårer kom jeg ud af skabet og gik til køkkenet. Jeg kunne ikke længere gå til køkkenet, så jeg har gennemsøgt de sidste meter til køleskabet. Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig. Lettet var fantastisk, men ikke for længe, ​​fordi isen smeltede hurtigt, og den helbrede brændende fornemmelse kom tilbage. - Badet var ret lille, så jeg kunne ikke hjælpe buttholen.

Jeg begyndte at snuble rundt om kassen og håbede på at finde i det mindste noget - der var allerede så mange tårer i mine øjne, at jeg så lidt. Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt. Jeg greb et par skud og forsøgte ikke at klemme dem mellem skinkerne. Det hjalp ikke - gelen, undervejs, trængte ind i endetarmen, og nu ser det ud som om en jetmotor arbejdede der. Jeg håber, jeg aldrig vil drømme om at have en homoseksuel snemand i køkkenet - forstår du hvor lavt jeg var klar til at falde for at lette smerten? Den eneste løsning, som min hjernevane hjerne kom op med, var omhyggeligt at skubbe en spire på et sted, hvor ingen plante endnu var vokset. Desværre, efter at have hørt mærkelige stønner fra køkkenet besluttede min kone at stå op og finde ud af, hvad der var galt. Hun blev mødt af en fantastisk udsigt: Jeg lå på gulvet, otklyuchal røv, hvormed jordbærismen strømmer ned og skubbe i en bønne med ordene "Åh, hvor godt."

Dette var uden tvivl chokeret af hende, og hun skreg i rædsel. Jeg hørte ikke, hvordan hun kom ind, så han selv var bange, mine indermer klemte en spasme, og spiret med en betydelig hastighed fløj i sin retning. Ja, jeg forstår, at bønnespiret, som de springer ved siden af ​​klokken tolv om natten, ikke er helt den overraskelse, hun forventede, og næste dag måtte børnene forklare, hvad der skete med isen... takket være Veet taber ikke kun kropshår, men også værdighed og selvværd))

Forsigtig: meget sjovt. )))) Historien om en mand om depilation af et intimt sted)

I dag var der for nylig Temka om sex - hvordan en kvinde udførte operationen og bruger trimning som en "smuk" dekoration.

Og i går læste jeg denne mands historie om depilation. Rzhu kan ikke.

Der er få anstændige ord, farvelige ikke at læse.

Efter at jeg fik at vide, at mit ægs udseende lignede udseendet af en gammel Rastafarian, besluttede jeg at tage et afgørende skridt og købe denne depilatory gel, fordi tidligere forsøg på barbering ikke blev kronet med særlig succes, og desuden dræbte jeg ikke min ryg og forsøgte at få og nå ud til særligt vanskelige at nå frem til steder. Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det til min kones fødselsdag - som en anden gave.

Jeg bestilte gelen i forvejen. Da jeg arbejder i Nordsøen, overvejede jeg selv en hård fyr, og troede, at de tidligere anmeldelser af gelen kontaktede nogle elendige kontor rotte... Åh, mine lidelsesfæller, hvor forkert jeg var. Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og på en særlig overraskelse gik jeg på toilettet. Først gik alt fint. Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede. Og ventede meget hurtigt.

Først følte jeg varmen, som efter nogle få sekunder blev erstattet af en stærk brændende fornemmelse og en følelse af, at jeg kun kan sammenligne med følelsen, når tæverbukser kraftigt trækker over dig, mens du forsøger at kaste dig til loftet. Indtil i aften var jeg ikke for religiøs, men i det øjeblik kunne jeg tro på nogen gud, så længe han reddede mig fra den forfærdelige brændende fornemmelse omkring sralnik og fuldstændig ødelæggelse af pølsen og to æg. Forsøgte ikke at bide gennem min nederste læbe, jeg forsøgte at vaske gelen i vasken, men det lykkedes mig kun at skubbe lidt hår ind i hullet.

Gennem et slør af tårer kom jeg ud af skabet og gik til køkkenet. Jeg kunne ikke længere gå til køkkenet, så jeg har gennemsøgt de sidste meter til køleskabet. Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig. Reliefen var fantastisk, men ikke lang, fordi isen smeltede hurtigt og den helbrede brændende fornemmelse kom tilbage. Badet var ret lille, så jeg kunne ikke hjælpe zhopny hullet. Jeg begyndte at fumle rundt om kassen og håbede på at finde i det mindste noget - der var allerede så mange tårer i mine øjne, at jeg så lidt. Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt. Jeg greb et par skud og forsøgte ikke at klemme dem mellem skinkerne. Det hjalp ikke - gelen, undervejs, trængte ind i endetarmen, og nu ser det ud som om en jetmotor arbejdede der. Jeg håber, jeg aldrig vil drømme om at have en homoseksuel snemand i køkkenet - forstår du hvor lavt jeg var klar til at falde for at lette smerten?

Den eneste løsning, min hjernevandrede tankegang kom på, var at forsigtigt presse en bønnespirer til et sted, hvor ingen plante endnu var vokset. Desværre, efter at have hørt mærkelige stønner fra køkkenet besluttede min kone at stå op og finde ud af, hvad der var galt. Hun blev mødt af en fantastisk udsigt: Jeg lå på gulvet, otklyachit røv, hvormed jordbærismen strømmer ned og skubbe i en bønne med ordene "Åh, hvor godt." Dette var uden tvivl chokeret af hende, og hun skreg i rædsel. Jeg har ikke hørt hende komme ind, så han var bange, min mave knyttede spasmer og pornul, med kimen til en betydelig hastighed fløj til hendes side. Ja, jeg forstår, at kimen til den bønne, hvilket prut i hendes retning ved midnat - ikke helt den overraskelse, som hun forventede, og den næste dag børnene måtte forklare i lang tid, hvad der er galt med is...

Generelt kan du, takket være gelen, tabe ikke kun kropshår, men også værdighed og selvværd.

Nysgerrige historier fra praksis for hårfjerning mestere og deres kunder

Forfatterens oversættelse fra Sphinx depilation salon

Kilde :: http://waxingdiaries.blogspot.com/ http://www.waxmetoo.com/brazilian_bikini_waxing.html

Oversættelse: Anastasia Nazarova, redaktør af bloggen til sphinx depilation salon

Overraskelse for mand

Denne sag blev fortalt mig af en af ​​mine klienter, som besluttede at gøre brasiliansk hårfjerning hjemme. Hun købte et sæt voksfjerning i en specialbutik, kom hjem og studerede omhyggeligt vejledningen. Hun kunne ikke vente med at overraske sin mand, da han kom hjem fra arbejde. Mens hendes barn blev fuldstændigt absorberet i et computerspil, smelte min klient voks i mikrobølgeovnen, så bevæbnet med en speciel spatel, påførte denne ubærelig varme voks over hele bikiniområdet (Gud, hun havde kun førstegradsforbrændinger), havde dybt indånding, parat til at rive væk fra voks fra huden, men... Hun kunne ikke gøre det! Vassen kom ikke ud! Hun forsøgte at rive mindst en smule fra kanten, men vild smerte gennemboret gennem hende. Voks (glem ikke at hans temperatur var ekstremt høj), ligesom hendes hår, fast fast på huden. De næste par timer brugte hun på badeværelset med søm saks, skære voks fra huden. Overraskelse for min mand en succes.

Jeg genkendte dig ikke straks...

En af mine klienter besluttede for første gang i sit liv at prøve brasiliansk hårfjerning efter råd fra en ven. Hun besluttede at kontakte hårfjerning mesteren, der modtog klienter derhjemme. Før mødet var kvinden meget bekymret. Og ikke underligt. Da hun kom til adressen og ringede til dørklokken, hoppede en stor gøenhund ud på hende. Så førte en ældre mand, som introducerede sig som mester, hende gennem en mørk korridor ind i et lille rum. Føreren fortalte hende at klæde sig ud, klatre på sofaen og stå på alle fire. Han begyndte at udføre hårfjerning fra bagsiden af ​​det intime område (husk, mesteren i salonen vil aldrig bede dig om at tage sådan en ubehagelig og ret upartisk holdning til dig under en epilationssession). Kvinden gjorde alt som mesteren fortalte hende og tilbragte den næste halv time stirrende på portræt af sin herre i sin ungdom og hængte på den modsatte mur. Hvad var hendes overraskelse da hun i portrættet anerkendte sin tidligere kæreste, som hun havde et forhold for mange år siden!

Dårlig dato

Før en af ​​mine klienter kom til vores salon, havde hun en ganske dårlig oplevelse i en anden salon. På råd fra en arbejdskollega meldte hun sig til den salon for at gøre brasiliansk hårfjerning for første gang i sit liv. Hun tilmeldte sig en session den dag da hun havde en første date med en kæreste, som hun virkelig kunne lide. Sessionen syntes at være normal, men da mesteren rev den sidste del af voks fra klientens hud, fortalte han hende, at sessionen var forbi, og hun kunne klæde sig. Det syntes ret mærkeligt for klienten, fordi mesteren ikke havde anvendt midler til at rense huden af ​​voksrester. Men hun klædte sig, selvom hun følte ubehag, fordi der stadig var meget voks på hendes hud. Pigen havde ikke tid til at tage hjem og tage et bad før datoen, så gik hun straks til mødet fra salonen. Midt om aftenen følte hun en stærk brændende fornemmelse i regionen af ​​labia. Hun undskyldte sig selv og gik på toilettet. Der fandt hun, at hendes labia var fastlimet til hinanden og ikke mindre fast limet på trusserne. Resten af ​​aftenen blev til tortur. Pigen græd næsten i smerte under desserten, fordi kunne næppe sidde Hun var nødt til at forlade datoen tidligere end forventet, og hun var sørgmodig for, at hun sandsynligvis ikke længere ville se den fyr, der havde inviteret hende, fordi hun havde forladt sig så hurtigt, og selv under straffen for dødsstraf ville ikke have erkendt, hvorfor hun måtte forlade. Heldigvis sluttede historien godt, og nu er disse unge mennesker og ægtefæller. Hvad der var interessant, da han kom hjem, opdagede den unge mand, at et stykke broccoli stod fast mellem hans tænder, og han var sikker på, at deres møde var afsluttet så hurtigt af netop denne grund, derfor skyldte han sig selv for den fejlagtige dato.

Lille fejl

Denne historie skete dagen før Halloween. På feriedage har vi altid mange kunder, der tilmelder sig epilationen af ​​bikiniområdet, fordi mange af dem har friske fancy kjoler og vidtrækkende planer for afslutning af aftenen i en intim atmosfære. Så da i slutningen af ​​min arbejdsdag kom en anden ung klient ind på mit kontor, fortalte jeg hende at tage af hendes bukser og undertøj og ligge på sofaen. Jeg sagde, at mens hun klædte ud, måtte jeg gå ud for at ringe et kort telefonopkald. Hun havde et meget overrasket og forvirret udtryk på hendes ansigt, men jeg troede, at hun bare var bekymret for proceduren og var bange for smerte. Da jeg kom tilbage til kontoret, var pigen allerede udklædt og lå på sofaen. Jeg fortalte hende at sprede benene fra hinanden og spurgte, om hun skulle forlade en lille strimmel på puben, eller hun vil helt fjerne alt håret. Til hvilken pigen svarede meget høfligt: ​​"Undskyld, men jeg ønskede at gøre øjenbryn epilation"... Jeg elsker at forstå kunder.

Vinduespoler

Når jeg gjorde en brasiliansk hårfjerning til min almindelige klient. Mødet var roligt, vi snakede som altid med pænt i processen. Og pludselig, bag min ryg er der nogle underlige lyde. Jeg vendte om og så en ung fyr, der vasker vinduerne. Jeg gardiner normalt vinduerne med tykke persienner, men når du læser kabinettet før du besøger klienten, glemte jeg tilsyneladende at lukke vinduerne. Fyren kiggede på os meget opmærksomt og med interesse. Klienten bemærkede det også, og panik fejede over mig. Hvad sker der med min omdømme og salonens omdømme, hvilket garanterer fuldstændig sikkerhed og privatliv i deres reklamemateriale? Ved du hvad min klient sagde? "Det ved du, det er en god ide! Har en dag med intimt hårfjerning for mænd og lad blindsene åbne. Jeg ville komme for at se det... "

statusser

Mandlig anmeldelse af depilatory cream

"Efter at jeg fik at vide, at mine æg ligne sindet af den gamle Rastaman, besluttede jeg at tage springet og købe denne gel, fordi tidligere forsøg på at barbere ikke været særlig vellykket, foruden, jeg næppe bakke selv dræbt forsøger at nå især svært at nå steder.


Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det til min kones fødselsdag - som en anden gave. Jeg bestilte det på forhånd. Siden jeg arbejder på Nordsøen, betragtede jeg mig selv en hård fyr og troede, at tidligere anmeldelser var skrevet af nogle patetiske kontorrotter... Åh, mine brødre i ulykke, hvor forkert var jeg.

Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og på en særlig overraskelse gik jeg på toilettet. Først gik alt fint. Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede. Og ventede meget hurtigt. Først følte jeg varmen, som efter nogle få sekunder blev erstattet af en stærk brændende fornemmelse og en følelse af, at jeg kun kan sammenligne med følelsen, når tæverbukser kraftigt trækker over dig, mens du forsøger at kaste dig til loftet.

Indtil i aften var jeg ikke for religiøs, men i det øjeblik kunne jeg tro på nogen gud, så længe han reddede mig fra den forfærdelige brændende fornemmelse omkring sralnik og fuldstændig ødelæggelse af pølsen og to æg. Forsøgte ikke at bide gennem min nederste læbe, jeg forsøgte at vaske gelen i vasken, men det lykkedes mig kun at skubbe lidt hår ind i hullet. Gennem et slør af tårer kom jeg ud af skabet og gik til køkkenet.

Jeg kunne ikke længere gå til køkkenet, så jeg har gennemsøgt de sidste meter til køleskabet. Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig. Reliefen var fantastisk, men ikke lang, fordi isen smeltede hurtigt og den helbrede brændende fornemmelse kom tilbage.

Badet var ret lille, så jeg kunne ikke hjælpe zhopny hullet. Jeg begyndte at snuble rundt om kassen og håbede på at finde i det mindste noget - der var allerede så mange tårer i mine øjne, at jeg så lidt. Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt. Jeg greb et par skud og forsøgte ikke at klemme dem mellem skinkerne.

Det hjalp ikke - gelen, undervejs, trængte ind i endetarmen, og nu ser det ud som om en jetmotor arbejdede der. Jeg håber, jeg aldrig vil drømme om at have en homoseksuel snemand i køkkenet - forstår du hvor lavt jeg var klar til at falde for at lette smerten? Den eneste løsning, som min hjernevane hjerne kom op med, var omhyggeligt at skubbe en spire på et sted, hvor ingen plante endnu var vokset.

Desværre, efter at have hørt mærkelige stønner fra køkkenet besluttede min kone at stå op og finde ud af, hvad der var galt. Hun blev mødt af en fantastisk udsigt: Jeg lå på gulvet, otklyuchal røv, hvormed jordbærismen strømmer ned og skubbe i en bønne med ordene "Åh, hvor godt." Dette var uden tvivl chokeret af hende, og hun skreg i rædsel.

Jeg hørte ikke, hvordan hun kom ind, så han selv var bange, mine indermer klemte en spasme, og spiret med en betydelig hastighed fløj i sin retning. Ja, jeg forstår, at bønnespiret, som de springer ved hendes side om tolv nætter, ikke ligefrem er den overraskelse, hun regnede med, og den næste dag måtte børnene forklare i lang tid hvad der skete med isen... takket være cremen taber ikke kun kropshår, men også værdighed og selvværd))

Mandlig depilatory cream, review))))))))))))))))))

"Efter at jeg fik at vide, at mine æg ligne sindet af den gamle Rastaman, besluttede jeg at tage springet og købe denne gel, fordi tidligere forsøg på at barbere ikke været særlig vellykket, foruden, jeg næppe bakke selv dræbt forsøger at nå især svært at nå steder.
Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det til min kones fødselsdag - som en anden gave. Jeg bestilte det på forhånd. Siden jeg arbejder i Nordsøen, betragtede jeg mig selv en hård fyr og troede at tidligere anmeldelser havde skrevet
nogle elendige kontorrotter... Åh mine brødre i ulykke, hvor forkert var jeg. Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og på en særlig overraskelse gik jeg på toilettet. Først gik alt fint. Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede. og
meget hurtigt ventede. Først følte jeg varmen det igennem
I flere sekunder blev den erstattet af en stærk brændende fornemmelse og en følelse af, at jeg kun kan sammenligne med fornemmelsen, når trikotagens undertøj drager dramatisk til dig, mens du forsøger at kaste dig til loftet. Indtil i aften var jeg ikke for religiøs, men i det øjeblik kunne jeg tro på nogen gud, så længe han reddede mig fra den forfærdelige brændende fornemmelse omkring sralnik og fuldstændig ødelæggelse af pølsen og to æg. Forsøgte ikke at bide gennem min nederste læbe, jeg forsøgte at vaske gelen i vasken, men det lykkedes mig kun at skubbe lidt hår ind i hullet. Gennem et slør af tårer kom jeg ud af skabet og gik til køkkenet. Jeg kunne ikke længere gå til køkkenet, så jeg har gennemsøgt de sidste meter til køleskabet. Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig. Reliefen var fantastisk, men ikke lang, fordi is er hurtig
smeltet, og den helbrede brændende fornemmelse vendte tilbage. - Badet var ret lille, så jeg kunne ikke hjælpe zhopny hullet. Jeg begyndte at snuble rundt om kassen og håbede på at finde i det mindste noget - der var allerede så mange tårer i mine øjne, at jeg så lidt. Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt. Jeg greb et par skud og mislykkedes
forsøgte at klemme dem mellem skinkerne. Det hjalp ikke - gelen, undervejs, trængte ind i endetarmen, og nu syntes det at fungere der
jetmotor. Jeg håber, jeg aldrig vil drømme om at have en homoseksuel snemand i køkkenet - forstår du hvor lavt jeg var klar til at falde for at lette smerten? Den eneste løsning, som min hjernevane hjerne kom op med, var omhyggeligt at skubbe en spire på et sted, hvor ingen plante endnu var vokset. Desværre, efter at have hørt mærkelige stønner fra køkkenet besluttede min kone at stå op og finde ud af, hvad der var galt. Hun blev mødt af en fantastisk udsigt: Jeg lå på gulvet, otklyuchal røv, hvormed jordbærismen strømmer ned og skubbe i en bønne med ordene "Åh, hvor godt." Dette var uden tvivl chokeret af hende, og hun skreg i rædsel. Jeg hørte ikke, hvordan hun kom ind, så han selv var bange, mine indermer klemte en spasme, og spiret med en betydelig hastighed fløj i sin retning. Ja, jeg forstår, at bønnespiret, som de springer ved siden af ​​klokken tolv om natten, ikke er helt den overraskelse, hun forventede, og næste dag måtte børnene forklare, hvad der skete med isen... takket være Veet taber ikke kun kropshår, men også værdighed og selvværd))

rzhu jeg kan ikke. ro mig ned

Mandlig depilatory cream, review))))))))))))))))))

"Efter at jeg fik at vide, at mine æg ligne sindet af den gamle Rastaman, besluttede jeg at tage springet og købe denne gel, fordi tidligere forsøg på at barbere ikke været særlig vellykket, foruden, jeg næppe bakke selv dræbt forsøger at nå især svært at nå steder.
Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det til min kones fødselsdag - som en anden gave. Jeg bestilte det på forhånd. Siden jeg arbejder i Nordsøen, betragtede jeg mig selv en hård fyr og troede at tidligere anmeldelser havde skrevet
nogle elendige kontorrotter... Åh mine brødre i ulykke, hvor forkert var jeg. Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og på en særlig overraskelse gik jeg på toilettet. Først gik alt fint. Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede. og
meget hurtigt ventede. Først følte jeg varmen det igennem
I flere sekunder blev den erstattet af en stærk brændende fornemmelse og en følelse af, at jeg kun kan sammenligne med fornemmelsen, når trikotagens undertøj drager dramatisk til dig, mens du forsøger at kaste dig til loftet. Indtil i aften var jeg ikke for religiøs, men i det øjeblik kunne jeg tro på nogen gud, så længe han reddede mig fra den forfærdelige brændende fornemmelse omkring sralnik og fuldstændig ødelæggelse af pølsen og to æg. Forsøgte ikke at bide gennem min nederste læbe, jeg forsøgte at vaske gelen i vasken, men det lykkedes mig kun at skubbe lidt hår ind i hullet. Gennem et slør af tårer kom jeg ud af skabet og gik til køkkenet. Jeg kunne ikke længere gå til køkkenet, så jeg har gennemsøgt de sidste meter til køleskabet. Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig. Reliefen var fantastisk, men ikke lang, fordi is er hurtig
smeltet, og den helbrede brændende fornemmelse vendte tilbage. - Badet var ret lille, så jeg kunne ikke hjælpe zhopny hullet. Jeg begyndte at snuble rundt om kassen og håbede på at finde i det mindste noget - der var allerede så mange tårer i mine øjne, at jeg så lidt. Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt. Jeg greb et par skud og mislykkedes
forsøgte at klemme dem mellem skinkerne. Det hjalp ikke - gelen, undervejs, trængte ind i endetarmen, og nu syntes det at fungere der
jetmotor. Jeg håber, jeg aldrig vil drømme om at have en homoseksuel snemand i køkkenet - forstår du hvor lavt jeg var klar til at falde for at lette smerten? Den eneste løsning, som min hjernevane hjerne kom op med, var omhyggeligt at skubbe en spire på et sted, hvor ingen plante endnu var vokset. Desværre, efter at have hørt mærkelige stønner fra køkkenet besluttede min kone at stå op og finde ud af, hvad der var galt. Hun blev mødt af en fantastisk udsigt: Jeg lå på gulvet, otklyuchal røv, hvormed jordbærismen strømmer ned og skubbe i en bønne med ordene "Åh, hvor godt." Dette var uden tvivl chokeret af hende, og hun skreg i rædsel. Jeg hørte ikke, hvordan hun kom ind, så han selv var bange, mine indermer klemte en spasme, og spiret med en betydelig hastighed fløj i sin retning. Ja, jeg forstår, at bønnespiret, som de springer ved siden af ​​klokken tolv om natten, ikke er helt den overraskelse, hun forventede, og næste dag måtte børnene forklare, hvad der skete med isen... takket være Veet taber ikke kun kropshår, men også værdighed og selvværd))

Hvordan virker depilatory cream og hvordan man bruger det

Der er mange forskellige midler til at slippe af med unødvendigt hår. Tilstedeværelsen af ​​et stort antal positive tilbagemeldinger fra brugerne tyder på, at depilatory cream med rette er inkluderet i antallet af disse værktøjer som en af ​​de mest almindelige.

Før brug har mange mennesker naturlige spørgsmål om produktets sikkerhed og princippet om depilationskrem. Forståelse af, hvordan depilatory cream fungerer, vil hjælpe med at vælge dette middel og forhindre negative konsekvenser, når du bruger det.

Hvad er nødvendigt

Hårfjerning med depilation creme er en fantastisk måde at slippe af med uønsket hår til både kvinder og mænd.

Svar på spørgsmålet, hvad er depilation creme til, du skal understrege sin alsidighed og muligheden for at erhverve glat og følsom hud på enhver del af kroppen, uanset dens fototype eller hårfarve.

Se en video om hårfjerning cremer.

Under hensyntagen til følsomheden af ​​et bestemt behandlet område er det kemiske produkt opdelt i følgende typer:

 • universel - den mest anvendte mulighed. Det er velegnet til alle hudtyper og gælder for enhver del af kroppen. Men for mandlige hår er det ikke effektivt nok;
 • Facial depilation - et kemisk middel til fjernelse af uønsket hår anvendes på de mest følsomme områder af kroppen uden at skade epidermis. De naturlige ekstrakter indeholdt i dem beskytter huden og gør processen så sikker som muligt;
 • mættet - for at fjerne hårdt hår. Dette produkt bruges af mænd eller kvinder med en tæt hårstruktur. Den er beregnet til benene og underarmene, men det er forbudt at anvende produktet på udbudsområder;
 • til brug i bikiniområdet - dette værktøj har en meget delikat sammensætning, forårsager faktisk ikke allergiske reaktioner, nærer og fugtiger huden;
 • hypoallergenic - et kemisk produkt, der anvendes af mænd og kvinder med følsom hud tilbøjelig til allergiske reaktioner. Denne depilatory creme indeholder aloe og kamille ekstrakt eller andre hudblødgørings ingredienser;
 • til mænd - et redskab, der kan slippe af med hår med en meget stiv struktur, som er typisk for den mandlige halvdel af befolkningen. Det bruges til at fjerne vegetation på bryst, skuldre, ryg og i intime områder.


På det moderne marked er der mange depileringsmidler til alle dele af kroppen - "Red Line", "Batist", "Velvet", Byly, VEET, Sally Hansen, Avon, Cliven, Caramel.

struktur

For at forstå, hvordan depilation cremen virker, er det nødvendigt at finde ud af, hvilken sammensætning af de aktive komponenter der skal være i værktøjet til fjernelse af uønsket hår:

 • calcium og kaliumthioglycolat ødelægger disulfidbroer;
 • alkalier såsom slagtende kalk og kaustisk sodavand blødgør håret og gør det muligt at trænge thioglycolat effektivt ind;
 • Tsetearet-20 emulgator og stabilisator forbedrer processen med hårvædning og fjerner talg, hvilket også fremmer penetrationen af ​​thioglycolat;
 • tilsætningsstoffer, der øger holdbarheden, skaber en behagelig lugt og æstetisk udseende af stoffet, fugtighedsbevarende eller vandtætte komponenter osv.

Princippet om drift

Princippet om, hvordan depilatory cream virker, er hurtigt og smertefrit at fjerne uønsket hår fra huden.

Kemiske processer består i ødelæggelsen af ​​keratinprotein, som strukturerer hårets aksel. Keratinet indeholder et stort antal disulfidbroer dannet af svovlholdig aminocarboxylsyrecystein, der igen tilfører elasticitet og styrke til keratin ved konstante termisk stabile intermolekylære interaktioner.

Sterke disulfidkovalente bindinger er næsten uforgængelige. De kan kun ødelægges ved temperaturforøgelse, redox eller elektrolytisk dissociation.

Desværre er keratin også indeholdt i huden, men i mindre mængder er derfor effekten på epidermis uundgåelig, når hårlinjen er ødelagt. Nærende og fugtgivende ingredienser hjælper med at neutralisere virkningen af ​​aggressive kemiske elementer.

Det skal bemærkes, at de kemiske grundstoffer til fjernelse af creme, der er inkluderet i sammensætningen, ikke falder ind i hårsækkenet, så det pæreapparat ikke udsættes for skade.

Er der nogen skade fra fløden

Hvis vi taler om skaden, er det nødvendigt at nævne kontraindikationerne for brugen af ​​et kemisk produkt, hvilket gør depilationskremmet til et meget individuelt middel, der kræver en særlig korrekt tilgang til udvælgelsen.

Der er sådanne forbud mod brug:

 • Anvend ikke produktet i øjet (øjenlåg og øjenbryn), i ørerne, næse, slimhinder og brystvorter
 • læg ikke på stedet for mekanisk beskadigelse af huden (ridser, slid, snit);
 • Vask ikke af cremen med sæbe, fordi den også indeholder natriumhydroxid og andre stoffer, der kan reagere med komponenterne i depilatoren;
 • afstå fra brug under graviditet og amning
 • dermatologiske hudproblemer (psoriasis, udslæt, acne, eksem, koger) er kontraindiceret;
 • godartede læsioner (modermærker, fibromer, vorter, lipomer, papillomer) tillader heller ikke anvendelsen af ​​cremen til det tilsigtede formål;
 • det er forbudt at anvende depilatoren i nærvær af maligne tumorer;
 • idiosyncrasy kan også være en barriere for brugen af ​​cremen;
 • Brug ikke lægemidlet udløbet.

Generelle tips og anbefalinger til brug

Før du bruger cremen til depilation, skal du holde en allergi ved at anvende et værktøj, der fjerner håret på håndledets bagside i et par minutter. Hvis der ikke er nogen reaktioner i form af rødme eller brænding, kan depilatoren anvendes som beregnet.

Generelle instruktioner om, hvordan depilatory cream virker under brug:

 • Først skal du vælge et værktøj til den del af kroppen, der skal rengøres fra håret;
 • Læs omhyggeligt instruktionerne, fordi det afhænger af producenten og anvendelsen af ​​koncentrationen af ​​kemikalier kan variere;
 • På tærsklen til proceduren er det nødvendigt at dampe kroppen godt og grundigt rengøre huden ved hjælp af skrubbe- og peelingmidler. Dette vil hjælpe med at undgå yderligere hårindvækst;
 • fløde påføres ren hud, så sørg for at tage et brusebad med geler før brug, fordi sæbe har en tørreffekt;
 • Påfør depilatoren med en spatel, der helt dækker hårene i behandlingsområdet. Tykkelsen af ​​det kemiske middel skal overholde instruktionerne i manualen;
 • Efter den periode, som fabrikanten har angivet, er det nødvendigt at fjerne cremen med en skraber;
 • Fjern forsigtigt rester fra huden, skyll det med varmt vand.
 • Anvend plejeprodukter til den rene og tørre overflade samt lægemidler, der nedsætter hårvæksten. Den maksimale effekt kan opnås ved at fjerne og stoppe væksten af ​​en creme fra en producent.
Efter proceduren er nødvendig:
 • overvåge tilstanden af ​​huden. Hvis rødmen ikke går væk efter 5 timer efter brug, er det nødvendigt at konsultere en læge;
 • i løbet af dagen er det forbudt at anvende nogen form for kosmetik i behandlingsområdet (deodoranter, parfume osv.) til at sole sig og bade i reservoirerne;
 • den første dag er bedre at bære løst tøj lavet af naturlige stoffer, hvilket ikke skaber friktion på steder, hvor cremen påføres
 • udfør barberingsproceduren ikke tidligere end 3 dage efter brug af depilatoren.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Der er både fordele og ulemper ved processen, som er gyldig, når du anvender depilatory cream på håret.

Fordelene er:

 • rimelig pris for kvalitetsprodukter
 • brugervenlighed og tilgængeligheden af ​​trinvise instruktioner til brug
 • meget sjælden forekomst af allergiske reaktioner
 • fugtgivende og nærende huden;
 • ingen sandsynlighed for krænkelse af hudens integritet
 • anvendelse på vanskelige steder
 • smertefri og fuldstændig mangel på ubehag ved anvendelse af værktøjet
 • forholdsvis kort varighed af proceduren - højst 20 minutter
 • fjernelse af vegetation af enhver længde.

Ulemper ved depilatory cremer:

 • Hvis du ikke følger instruktionerne og ignorerer præ-testen for hudfølsomhed, kan der forekomme en allergisk reaktion;
 • med hyppig anvendelse er der risiko for, at kroppen bliver vant til stoffets komponenter og reducerer dens effektivitet;
 • kort varighed af fløden - ikke mere end 7 dage
 • brugen af ​​fløde på stedet med en hård hårstruktur fører til behovet for at bruge de mest aggressive kemiske agenser og øge mængden af ​​midler på huden. Dette kan forårsage tørhed i epidermis og forbrændinger.

Korrekt valgt værktøj med korrekt brug ret let og smerterfrit lindrer enhver hud fra uønsket vegetation.

Sandheden om depilation: fakta mod myterne om hårfjerning

Hvad bare ikke komme op med piger for at opnå perfekt glat, silkeagtig hud på benene! I et forsøg på at slippe af med overskydende hår tager vi ofte modstridende beslutninger. I dag bruger vi mange penge på hårfjerningsproceduren i salonen, og i morgen sætter vi os igen med kæresterens barbermaskine. Årsagen til dette - mange myter om hårfjerning. Her er de mest populære - døm for dig selv!

Det er ikke sandt. Laseren ødelægger hårsækkene, men selv gentaget gentagelse af procedurerne er måske ikke nok til, at håret aldrig vokser tilbage. Dette skyldes, at din krop har individuelle egenskaber og dikterer sine egne regler selv til den mest geniale medicinske udvikling. Så tænk to gange og tag et nyt kig på den betydelige mængde deponeret på laser hårfjerning. Du ser pengene for sidste gang, men irriterende hår kan stadig overraske dig om et par år eller endda måneder.

Hvordan man bruger manuel depilatory creme

Ikke kun den kvindelige krop kræver pleje, men også hanen. Nu er flere og flere repræsentanter for det stærkere køn aktivt at bekæmpe overdreven vegetation ved hjælp af en barbermaskine til dette. Men ikke mange mænd bruger en creme til depilation, men med sin hjælp kan du opnå en lignende virkning. Denne metode til hårfjerning er hurtig, smertefri og billig.

Hvordan gør depilatory cream

For at forstå handlingsprincippet for depilation creme skal du forstå dets komponenter og de effekter, de har på huden og håret.

Tabel: Hovedkomponenter af en depilatory cream

Depilatory creme påvirker ikke hårroten og fjerner kun dens ydre del. Ved hjælp af specielle stoffer baseret på alkali er keratinet (naturligt protein) flydende. Som følge heraf fjernes vegetationen sammen med cremen.

Depilatory cream fjerner håret dybere end en barbermaskine, så huden forbliver glattere længere

Typer af depilatory cremer

Depilatory cremer er opdelt i typer baseret på følsomheden af ​​hud og hårstivhed:

 • Universal. Velegnet til forskellige hudtyper. Det kan bruges overalt på kroppen. Tæt manhår, det er ikke egnet på grund af dets lave effektivitet.
 • Til opslamning af kroppen. Det bruges til at fjerne hår i de mest følsomme eller følsomme områder. Beskader ikke huden.
 • Mættet. Bruges til at fjerne hårdt hår. Det passer ikke kun for kvinder, men også for mænd. Designet til underarm område eller benområde. Det anbefales ikke at anvende det på ømme hudområder.
 • Til den intime zone. Værktøjet er kendetegnet ved en delikat sammensætning. Velegnet til begge køn, der er tilbøjelige til allergi. Denne creme indeholder et stort antal blødgøringsmidler.
 • For mænd. Midler til at bekæmpe stive hår. Det kan bruges til at fjerne uønsket vegetation i brystet, ryggen eller skuldrene på ansigtet såvel som i det intime område.

Når du vælger en depilatory creme, skal du overveje, hvilket område du skal bruge på det.

Forskel mellem mandlige retsmidler fra kvinder

På grund af effekten af ​​testosteron er mænds hår grovere og hårdere end kvinder, og vokser også hurtigere. Derfor indeholder depilatory creme til mænd flere komponenter til denaturering (tab af naturlige egenskaber) af protein. Andelen af ​​ingredienser med blødgørende og fugtgivende egenskaber er også højere.

Male depilatory cremer indeholder normalt specielle stoffer, der sænker hårvæksten. Disse omfatter ekstrakter:

Bord: populære depilatory cremer til mænd

Fotogalleri: populære mænds depilatory cremer

Hvordan man bruger manuel depilatory creme

Før du bruger depilation cremen, test for allergier. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde penge på håndledets bagside. Vent et par minutter. Hvis der ikke opstår en brændende eller rødme i huden, kan du anvende afskallende creme til det tilsigtede formål.

Brug en skrubbe før depilation giver dig mulighed for at glemme indgroet hår.

Algoritmen til brug af cremen er som følger:

 • Læs omhyggeligt brugsanvisningen.
 • Nå damp huden og gøre skrælning. Dette vil medvirke til at eliminere hårindvækst.
 • Påfør cremen for at tørre og rense huden med en speciel spatel. Hun kommer sædvanligvis sammen. Coat hårene i behandlingsområdet fuldstændigt: Den eneste måde at opnå den ønskede effekt på.
 • Efter at have ventet på den tid, der er angivet i instruktionerne, skal du fjerne agenten fra huden ved hjælp af en scraper. Hold fløden på huden mere end det, der er angivet i instruktionerne, ikke: det kan forårsage forbrændinger.
 • Fjern resten af ​​fløden med varmt rindende vand.
 • Påfør et plejeprodukt til tør, ren hud. Det er også tilrådeligt at bruge stoffer, der nedsætter hårvæksten.

Forlad ikke cremen på huden længere end angivet i instruktionerne, fordi det kan forårsage rødme, irritation og forbrændinger

 • Overvåg tilstanden af ​​huden. Hvis irritationen ikke går væk inden for 5 timer, så kontakt din hudlæge for at få råd.
 • Brug ikke kosmetik i behandlingsområdet i 24 timer.
 • Må ikke bade i åbne vandlegemer og undgå direkte sollys på det område, der er drænet.
 • Det er tilrådeligt at bære løse tøj. Foretrækker naturlige stoffer.
 • Fjern ikke hår i det behandlede område i 3 dage efter påføring af depilatory cream.
 • Forbind ikke intimitet tidligere end 2 timer efter proceduren.

I løbet af dagen efter depilering anbefales det ikke at anvende kosmetik på huden.

Kontraindikationer

Depilatory cream kan ikke bruges, hvis du har:

 • individuel intolerance over for cremerne
 • øget kropstemperatur;
 • åreknuder
 • i behandlingsområdet er der vorter, mol, ridser, slid, acne;
 • der er sygdomme i huden.

Hvis der er skader på huden, må du ikke blandes med creme.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Depilation creme har sine fordele og ulemper.

Fordelene er:

 • lave omkostninger;
 • brugervenlighed;
 • hud ernæring og hydrering;
 • minimal risiko for krænkelse af hudens integritet
 • Mulighed for anvendelse i vanskelige områder
 • smertefri;
 • Optimal varighed af proceduren i tide
 • evnen til at fjerne hår af enhver længde.

Depilatory cream er i stand til at fjerne hår af enhver længde

 • mulige allergier
 • risikoen for at vænne sig til cremerens komponenter, hvilket vil medføre tab af effektivitet;
 • kortsigtet effekt (overstiger ikke 7 dage);
 • dræning af huden med regelmæssig brug.

Er det muligt ved hjælp af depilatory cream at slippe af med håret for evigt

Eliminer uønsket vegetation for evigt med depilatory cream kan ikke. Du kan kun stoppe væksten og midlertidigt fjerne sin tilstedeværelse på kroppen. Men med regelmæssig og langvarig brug af håret kan det blive meget tyndere og nogle gange stoppe med at vokse.

anmeldelser

Jeg forsøgte engang at gøre det intime område som en gave til den 25. til min elskede. Hun havde spurgt mig i lang tid, og nu med gaven, behøver jeg ikke gider. Generelt stemte stemningen med stjernerne. Jeg købte en creme pakke med en spatel og begyndte at anvende produktet, men før det af en eller anden grund besluttede jeg at vådt mit hår. I sidste ende, efter at have holdt det i 5 minutter, fik jeg ikke noget. Jeg besluttede ikke at give op: Jeg fjernede alle rester af fløden, tørrede den med en hårtørrer og salvede igen, denne gang begyndte hårene at krølle og forsvinde for vores øjne. Derefter blev de skrabet med en spatel og vasket kroppen. To dage blissede ud, det var meget flot fra hans glatte krop, men da begyndte melet, da håret begyndte at vokse. Jeg tør ikke længere gøre det, selvom pigen sagde, at der er specielle produkter, der passer til huden efter depilation, men jeg havde dem ikke på det tidspunkt.

Lech, 33 år gammel

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Jeg elsker min krop, så jeg forsøger altid at have alt i min krop. Jeg bruger cremer til depilation for nylig, før jeg barberede, efter at en mave dukkede op, blev det svært at gøre det. Så jeg er hooked på en mere gunstig løsning - cremer. De skal vælge, som konsulenten forklarede mig, med fokus på tykkelsen og tykkelsen af ​​håret. Personligt valgte jeg Collistar Men. Han passer mig helt. Jeg holder det længere i et par minutter, referencesignalet til at fjerne hår er deres zigzag twisting. Efter flere gange gør depilationen det på maskinen.

Igor, 45 år gammel

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Mange mænd til depilation gør sjov. Selv ville hun sandsynligvis have fordømt kvinden for hendes ubekæmpede udseende, men betragter sig over det. Jeg er professionelt engageret i svømning, så jeg var først nødt til at barbere dem, så kroppen glødede langs vandoverfladen bedre. Der er praktisk taget ingen tid til at udføre voksepilation eller barbere hele kroppen, så jeg arbejder med cremer. Meget bekvemt betyder altid hjælp. Nu tænker jeg på laser hårfjerning, dette er mit næste skridt.

Max, 28 år gammel

http://ilcosmetic.ru/uhod-za-telom/depilyatsiya/krem-depilyator-dlya-muzhchin.html

Nu begynder mænd i stigende grad at beskæftige sig med vegetation på kroppen. Nogle bruger til denne depilatory cremer. De giver et mere langsigtet resultat end en barbermaskine, og også irriterer ikke huden.

Tilbagemelding om mandlig depilatory cream

Efter at de fortalte mig, at mine æg lignede den gamle rastaman, besluttede jeg at tage et afgørende skridt og købe denne gel, fordi tidligere barberingsforsøg ikke var særlig succesfulde, og desuden dræbte jeg ikke min ryg og forsøgte at komme til svært at nå steder.
Jeg er lidt romantisk, så jeg besluttede at gøre det til min kones fødselsdag - som en anden gave. Jeg bestilte det på forhånd. Siden jeg arbejder på Nordsøen, betragtede jeg mig selv en hård fyr og troede, at tidligere anmeldelser var skrevet af nogle patetiske kontorrotter... Åh, mine brødre i ulykke, hvor forkert var jeg.

Jeg ventede, indtil min anden halvdel gik i seng, og på en særlig overraskelse gik jeg på toilettet. Først gik alt fint. Jeg brugte gelen til de rigtige steder og ventede. Og ventede meget hurtigt. Først følte jeg varmen, som efter nogle få sekunder blev erstattet af en stærk brændende fornemmelse og en følelse af, at jeg kun kan sammenligne med følelsen, når tæverbukser kraftigt trækker over dig, mens du forsøger at kaste dig til loftet. Indtil i aften var jeg ikke for religiøs, men i det øjeblik kunne jeg tro på nogen gud, så længe han reddede mig fra den forfærdelige brændende fornemmelse omkring sralnik og fuldstændig ødelæggelse af pølsen og to æg.

Forsøgte ikke at bide gennem min nederste læbe, jeg forsøgte at vaske gelen i vasken, men det lykkedes mig kun at skubbe lidt hår ind i hullet. Gennem et slør af tårer kom jeg ud af skabet og gik til køkkenet. Jeg kunne ikke længere gå til køkkenet, så jeg har gennemsøgt de sidste meter til køleskabet. Rulning af det nedre kammer fra køleskabet, jeg fandt en isbadekar der, rev låget af det og satte det under mig. Reliefen var fantastisk, men ikke lang, fordi isen smeltede hurtigt og den helbrede brændende fornemmelse kom tilbage. - Badet var ret lille, så jeg kunne ikke hjælpe zhopny hullet. Jeg begyndte at snuble rundt om kassen og håbede på at finde i det mindste noget - der var allerede så mange tårer i mine øjne, at jeg så lidt. Jeg greb en taske, hvor jeg senere fandt ud af frosne bønnespirer og revet det og forsøgte at gøre det så stille som muligt.

Jeg greb et par skud og forsøgte ikke at klemme dem mellem skinkerne. Det hjalp ikke - gelen, undervejs, trængte ind i endetarmen, og nu ser det ud som om en jetmotor arbejdede der. Jeg håber, jeg aldrig vil drømme om at have en homoseksuel snemand i køkkenet - forstår du hvor lavt jeg var klar til at falde for at lette smerten? Den eneste løsning, som min hjernevane hjerne kom op med, var omhyggeligt at skubbe en spire på et sted, hvor ingen plante endnu var vokset.

Desværre, efter at have hørt mærkelige stønner fra køkkenet besluttede min kone at stå op og finde ud af, hvad der var galt. Hun blev mødt af en fantastisk udsigt: Jeg lå på gulvet, otklyachit røv, hvormed jordbærismen strømmer ned og skubbe i en bønne med ordene "Åh, hvor godt." Dette var uden tvivl chokeret af hende, og hun skreg i rædsel. Jeg hørte ikke, hvordan hun kom ind, så han selv var bange, mine indermer klemte en spasme, og spiret med en betydelig hastighed fløj i sin retning. Ja, jeg forstår, at bønnespiret, som de springer ved siden af ​​klokken tolv om natten, ikke er helt den overraskelse, hun forventede, og næste dag måtte børnene forklare, hvad der skete med isen... takket være Veet taber ikke kun kropshår, men også værdighed og selvværd))

5 bedste barbermaskiner

Kriterier for valg af vandepilator og hvordan man bruger det