Hvorfor nogle gange øjenbryn tatovering kan være mislykket

Drøm er en drøm. Og så trådte det i opfyldelse. En tatoveringsartiker giver dig et spejl, du ser på dine nye øjenbryn og... Der er meget forskellige muligheder, herunder uventede. Mærkbare problemer med kvaliteten af ​​udførelsen af ​​permanent øjenbryn makeup kan være nogen tid efter proceduren. Hvis resultatet ikke er tilfredsstillende, kan den mislykkede tatovering korrigeres eller fjernes.

Hvorfor resultatet måske ikke kan lide

For at få en indholdsmæssig diskussion om, hvordan du retter en mislykket tatovering, giver vi først en liste over årsager til, at de nye øjenbryn måske ikke kan lide klienten.

 • Mindre defekter.

Især ofte mindre defekter kan bemærkes efter den første procedure før korrektion. Dette kan være en lidt ujævnt kontur, uberørte områder af øjenbryn, svag asymmetri mv.

 • Uventet øjenbryn form.

Øjenbryn kan være ret forkert form, som blev opfattet, kan være placeret i forskellige højder, har forskellige længder eller bredder.

Normalt i tilfælde af fiasko, tilbyder guiden klienten at "vænne sig til" hans nye øjenbryn. I dette tilfælde er der ofte intet andet tilbage, for så længe øjenbrynene ikke heler, bliver der ikke gjort noget med den mislykkede tatovering.

 • Den uventede farve på øjenbrynene.

En usædvanlig farve kan vises straks, når den for eksempel i stedet for brun bliver grå, mørkegrå. Farvestoffet kan også ændre sin skygge gradvist, fra sort til blålig, fra brun til pink eller rød.

Især ofte "metamorfose" sker med maling designet til tatoveringer. En sådan maling giver oftest en blålig eller grønlig farvetone.

 • Hårtab

Det sker, at dine egne øjenbryn efter proceduren begynder at falde ud, uanset hvilke midler der bruges til at stimulere hårvækst.

 • Permanent øjenbryn makeup er faldet sammen med ansigtsvæv.

Det sker, at tatoveringen ikke vaskes i 1-3 år, da det skal være normalt. Der er ofte tilfælde, hvor tatoveringen forbliver i 10 år eller mere. I løbet af denne tid sænkes ansigtets væv, og med dem falder også tatoveringen og understreger aldersrelaterede ændringer.

Og nu hvad skal man gøre med det?

Unsuccessful eyebrow tattoo - dette er ikke en sætning. Og det kan og bør rettes. Afhængigt af hvad der er dårligt i det permanente, vil tilgangen til korrektion være anderledes.

 • Vok dine egne øjenbryn for at lukke det permanente.

Metoden er god, hvis øjenbrynene er mørke nok og tykke, og selve tatoveringen går ikke ud over grænserne for hårvækst.

Her er en mulighed, for eksempel skjuler dit hår ikke. Er det trimme tykke pandehår.

 • Gå til korrektionen.

Mindre fejl er let korrigeret for korrektion. Også under den anden procedure kan du let korrigere farven. Evnen til at justere form og farve er kun, når den første procedure ikke blev udført "til maksimum". Normalt forlader erfarne håndværkere sig selv "rum for manøvre", så du kan rette fejlene og foretage justeringer efter en kort periode, mens de nye øjenbryn heler og værtinden vender sig til sit nye look.

Hvis klienten formår at insistere på aftenversionen af ​​permanent øjenbrynsminning, og pludselig viser det sig at gå med sådanne øjenbryn hver dag ikke virker, så er der ikke meget plads til korrektion. I store byer er der som regel mestere der specialiserer sig i at afbryde en mislykket permanent. I de fleste tilfælde klarer de at give en mislykket tatovering til et helt anstændigt udseende.

Det er dog nødvendigt at tage højde for det forhold, at ikke nogen tatovering kan "dræbes" på ny. Nogle gange kan det være omvendt at forværre situationen. For eksempel, hvis der er et ønske om at hæve øjenbrynens tips, så er der risiko for at få et delt øjenbryn.

 • Køb en speciel korrekturlæser.

Korrektoren til korrigering af tatoveringsflader bør være tæt nok, så at sort eller mørk brun maling ikke skinner gennem den. Ved hjælp af en kosmetisk blyant og med hår i øjenbrynene kan du trække det, du kan lide oven på korrektoren.

Det er sandt, det skal gøres hver dag, men det giver dig mulighed for at holde ud, indtil malingen falder, eller indtil den nødvendige mængde er indsamlet til laserfjernelse af tatoveringen.

 • Vent, indtil malingen falder.

Normalt, hvis farven og formen ikke er som forventet, men tatoveringen generelt ser tilfredsstillende ud, så kan du vente, indtil malingen falder og gradvist forlader huden. Dette gælder især for ejere af olieagtig eller kombinationsskind.

Problemet kan opstå, når der anvendes resistente farvestoffer. Og det skete bare, at flertallet af dem, der drømmer om at tatovere, foretrækker vedvarende farvestoffer og håndværkere billigere. Nemlig fører denne kombination ofte til triste konsekvenser, der stadig er synlige på ansigtet i lang tid.

Se vores artikel. Foto efter helbredelse tatovering øjenbryn hår metode, se her.

 • Brug en speciel lysende emulsion.

Der er specielle produkter, der påføres huden i området med den mislykkede tatovering og gradvist lettere lyser den. Sagen er ikke hurtig, men du behøver ikke at udsætte dig selv for nåle eller laserstråling igen.

 • Udfør dermabrasion.

Metoden kan tilskrives antallet af arkaiske. Men det er ikke desto mindre periodisk brugt til at fjerne tatoveringer og permanent makeup. Det er lige så sket, at en række kunder har intolerance overfor kemikalier og laserstråling, fordi mekanisk fjernelse af tatoveret hud er den eneste måde at slippe af med den hadede "kunst".

Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at efter dermabrasion er der stor risiko for ardannelse.

 • Fjern med Tattoo Remover.

Remuver er en speciel, ret aggressiv forbindelse, der neutraliserer og fjerner pigment fra huden. Samtidig beskadiger det omgivende væv. Den største ulempe ved Tattoo Remover er, at den skal injiceres på samme dybde som pigmentet.

Hvis en hårteknik blev brugt til at anvende tatoveringen, vil Remover også blive injiceret i pigmentstrimler. For at gøre dette skal du bruge en tynd nål og en speciel forstørrelsesglas til præcist at falde på de tatoverede områder.

 • Brug en laser.
Foto: Nd: YAG laser

Den mest pålidelige måde at fjerne tatovering på, hvilket giver det mindste antal bivirkninger og komplikationer. Hvis du vælger den rigtige type laser, så er der ingen konsekvenser af proceduren.

Normalt for at fjerne tatoveringer ved hjælp af Nd: YAG laser, som ikke beskadiger huden, brænder ikke hårsækkene og samtidig klæder pigmentet.

Der er to hovedmetoder til fjernelse af permanent makeup laser:

 • radikal fjernelse af alt pigment til hvid hud;
 • delvis fjernelse af pigmentet for at ændre tatoverings form eller farve.

Radikal fjernelse af pigmenter er dyrt og tidskrævende. Normalt tager det fra 4 til 10 procedurer for fuldstændig lysning af pigmentet. Intervallerne mellem behandlinger bør ikke være mindre end 4 uger. Derfor, for at slippe af med en mislykket permanent sommetider skal du bruge næsten et år.

Det er nemmest at fjerne pigmenterne i kolde nuancer, som er placeret i de øverste lag af huden. Varm nuancer samt lag af pigment, der ligger dybt, lyser meget langsommere.

Normalt sker en mærkbar farveændring efter de første procedurer, når der er meget pigment, er det lyst og absorberer godt kvantum af lys. Den lettere tatoveringen bliver fra procedure til procedure, desto mindre er laserstrålingens virkning.

Delvis fjernelse af pigmentet indbefatter undertiden en enkelt procedure, mindst 2-3. Det sker så, at en ubehagelig mørkegrå eller lidt violet tatovering af øjenbryn under påvirkning af en laser erhverver den ønskede mørkebrune farve. Når intensiteten af ​​den gamle bliver mindre, kan du anvende et nyt lag af pigment af den ønskede skygge og justere formen på øjenbrynene.

Se denne video link - laser øjenbryn tatovering fjernelse.

Hvordan ser tatovering øjenbryn 3D, se på billedet her.

Hvad du ikke bør gøre, når en mislykket tatovering øjenbryn

Nogle mestere praktiserer stadig denne metode til at korrigere en fejl i teknikken til at udføre tatovering som overlapper et mørkt pigment med et lag af kødfarvet eller hvid farve. Denne metode giver kun et midlertidigt resultat, og at fjerne beige pigmentet fra huden med en laser er næsten umuligt.

Video: Ny øjenbryn form

Ulemperne ved overlappende mørkt pigment med lys er oplagte:

 • beige maling bliver hurtigt ubehagelig gullig farvetone og bliver godt synlig på huden;
 • mørkt pigment begynder at skinne gennem et lag af kødfarvet.

Som et resultat kan du bruge penge og kun forværre hovedproblemet.

Korrektion af øjenbryn, læber, øjenlåg

Tattoo er en fantastisk måde at slippe af med den daglige makeup procedure. Du kan ikke være bange for regn, sne, udflugter til poolen eller ture til havet, da en kvalitetstatuering ikke vaskes og tjener i flere år.

En god tatovering eller ej kan bedømmes kun 2-3 uger efter skorpen. Hvis det ikke passer til ansigtet og endda ødelægger udseendet, så er det bedre at ordne det.

Måder at korrigere tatovering

 • Farvekorrektion - metoden består i udvælgelsen af ​​et pigment, der neutraliserer tatoverens uønskede farve;
 • Laserkorrektion - knusning af pigmentet i små partikler ved hjælp af en laser. Fordele: En effektiv procedure til enhver form for tatovering. Ulemper: fjerner ikke lyspigmenter;
 • Cream Remuvers - fjernelse af farvepigment fra huden med en speciel creme til 1-2 procedurer. Ulemper: Ikke egnet til at korrigere tatoveringsalderen.

Hver metode har begrænsninger og kontraindikationer. Derfor bør en erfaren mester tage korrigerende manipulationer under hensyntagen til alle nuancer og problemer.

Generelle kontraindikationer til alle metoder

 • Mekanisk skade;
 • dermatoser;
 • Infektionssygdomme og forværringer af kroniske sygdomme: herpes, conjunctivitis.
 • Inflammatoriske processer:
 • Kardiovaskulære sygdomme;
 • Onkologi;
 • Graviditet, amning;
 • Diabetes mellitus;
 • AIDS.

Som du måske har bemærket, er rettelser mange. Lad os se, hvilken vej der er bedre egnet afhængigt af årsagen til at korrigere tatoveringen.

Korrektion af mislykket øjenbryn tatovering

Hovedårsagerne til korrektionen

 • Forkert valgt form for øjenbryn og deres tykkelse, for eksempel som i disse fotos af mislykket tatovering:
 • Forkert farve;
 • Forkert valgt applikationsteknik: hårmetode, fjerning, 3d, etc., som kan ødelægge ansigtets udseende. For eksempel er blonde piger mere tilbøjelige til at være skyggefulde og brunetter - hårmetoden;

Nedenfor på billedet er et eksempel på at korrigere en mislykket hårtatovering:

 • Forkert pleje af øjenbryn efter tatovering: Skrælskorps, vandindtrængning, bad eller solseng, ikke brug af en helbredende salve mv.
 • De åbenlyse mangler i arbejdet: maling fliser, blots osv.
 • Skift farve på tatoveringen på blå, grøn eller rød.

Måder at reparere

Manglen på mange er tilstoppelsen af ​​uønskede øjenbrynstoner med hudfarve. I fremtiden kan dette føre til endnu værre problemer, såsom udseende af uforudsigelige nuancer eller effekten af ​​smurt fundament. Desuden kan hudfarver ikke fjernes af laser. Derfor korrigerer den bedste farvekorrektion farve ved at vælge det neutraliserende pigment korrekt, hvormed mesteren vil dræbe basen.

Med en uregelmæssig form for øjenbryn, vil denne metode kun hjælpe, hvis øjenbrynene skal udvides eller forlænges, det vil sige at afslutte tegningen.

Ved mere alvorlige problemer er der brug for en laserprocedure. I 1-2 sessioner vil øjenbryn være grå. Hvis denne farve passer til ansigtets og hårets farve, kan dette stoppes. Hvis ikke, så er tatoveringen helt fjernet i 2-6 procedurer.

Virkningsprincippet for denne creme er baseret på kemiske reaktioner mellem partikler af creme og pigment, hvilket resulterer i dannelse af stoffer, som er uforenelige med huden, som vises udenfor.

Korrektion mislykkedes tatovering læber

Hovedårsagerne til korrektionen

 • Unaturlig udtalt udgang af tatoveringen ud over læberne;
 • For lys farve;
 • Form asymmetri;
 • Farveændring: Udseende af blå nuancer på grund af ukorrekt udvælgelse af pigment eller for dyb applikation. Normalt brune vender sig til blåt samt koldt rødt og lyserødt, når de arbejder dybt på læberne;
 • Forkert læbepleje efter tatovering;
 • Farve pletter, blots osv.
 • Forkert valgt tatoveringsteknik:

Korrektionsmetoder

Farvekorrektion passer bedst til at rette op på denne tatovering. Det hjælper med at blødgøre for lys farve eller blå.

Mere alvorlige problemer med formen af ​​læber og asymmetri løses bedst med en laser eller en remuver, sidstnævnte er mere egnet til at fjerne uønsket farve og form.

Ulempen ved laserproceduren i tilfælde af lipkorrektion er udseendet af grå. Og hvis det ikke er et problem at korrigere en tatovering af øjenbryn, så er behovet for at bære grå læber skræmt mange, da læbestift kun kan bruges efter helbredelse. På trods af dette korrigerer laser effektivt tatoveringsfejl.

Korrektion mislykket tatoveringsalder

Hovedårsagerne til korrektionen

 • Spredning af pigment;
 • asymmetri;
 • Ikke-overholdelse af øjets konturer;
 • Pilens ændrede farve;
 • Overdreven længde og bredde af pilene;
 • Forkert valgt applikationsteknik, som øjnene kan se mindre ud, er øjenlågene tungere, og udseendet er trist og hængende;
 • Forkert pleje af øjenlågene efter tatovering;
 • Blots og fnug.

Korrektionsmetoder

Farvekorrektion i dette tilfælde er kun egnet, hvis det er muligt at forlænge, ​​ændre formen eller udvide pilene. I andre tilfælde anvendes en laserprocedure, hvormed tatoveringen helt kan fjernes eller korrigeres: Forkort, smal, skift pileformen osv.

Remuver i tilfælde af at korrigere tatoveringen af ​​øjenlågene bliver ikke brugt, da der kommer en alvorlig fare i hans øjne.

Jeg tilbyder mine tjenester i korrektionen af ​​alle typer tatoveringer

Korrigering af en mislykket tatovering er en meget lang og kompliceret proces. Dens effektivitet afhænger af udstyrets dygtighed og kvalitet.

Ring, tilmeld dig. Mine tjenester sammenligner fordelagtigt og har mange fordele:

 • Bevist professionalisme;
 • Højkvalitets laser udstyr;
 • Certified Remuvers;
 • Anestesi af høj kvalitet;
 • Rimelig pris;
 • Individuel tilgang.

Korrekt øjenbryn tatovering

Der er tilfælde, hvor uerfarne eller uforberedte specialkurser af mesteren gør pigerne til en tatovering af øjenbrynene, og der opnås et fuldstændigt uventet resultat. Pigerne efter sådanne procedurer spørger sig selv: Kan tatovering af øjenbryn korrigeres og hvordan man gør det? Tatovering kan fastgøres og endda fjernes i salonen, men er det muligt at reparere det hjemme, ændre formen, skyggen eller farven?

Unsuccessful eyebrow tattoo

Varianter af at ændre permanent makeup

Måder at rette øjenbrynens tatovering hjemme er forskellige:

Saloon metode. I denne metode skal du bruge en professionel blegemiddel. Dette navn på metoden skyldtes det faktum, at blegemiddelet anvendes i salonen.

Salon metode til fjernelse af tatovering

At hamre tatovering med mælk med peroxid er en meget farlig metode til at korrigere farve. Måske betændelse på grund af indtrængen af ​​et fremmed stof under huden. Det anbefales ikke at bruge det derhjemme.

Kemisk peeling. Denne metode kan reparere sorte tatovering øjenbryn. Et professionelt produkt baseret på syrer påføres det malede område. Lægemidlet skrækker gradvist af huden. Overhold nøje koncentrationen af ​​stoffet, da værktøjet er stærkt og mulige forbrændinger. Brug ikke stærke produkter uden at konsultere en læge. Efter denne metode er ar og ar mulig, som det ses på billedet. Vi bliver nødt til at gentage processen et par gange, for efter den første vil malingen ikke gå væk.

Du kan rette øjenbryn efter tatovering ved hjælp af almindeligt jod. Ikke mere end tre gange om dagen, gælder kun 5% jod på tatoveringen. Brug ikke en gips eller brug en højere koncentration af jod, da du kan blive brændt. Værktøjet blødgør makeupen, og pigmentet går væk med døde, eksfolierede celler. Det er ikke nødvendigt at accelerere processen, rive skorpen med dine hænder, medmindre du vil have dårlige konsekvenser. Før du går i seng kan du smøre dine øjenbryn med panthenol.

For at rette op på øjenbrynens tatovering kan du bruge en blyant. For eksempel, hvis du har en tynd form, må du bare male med en blyant en tykkere øjenbryn, hvis kort - tegn en længere. Sådan gør du det, du kan se i videoen.

Det er muligt at rette en mislykket tatovering med en hårmetode med en korrektor, den er ensfarvet til farven på øjenbrynene. Det er muligt at rette hårmetoden ved skygge, men kun når den tidligere tatovering helbreder. Hvis malingen flyder, anbefales det at bruge en laser, men ikke hjemme.

Den sikreste måde venter. Men desværre er det den længste. Over tid vil malingen vaske ud og falme. Men det tager lang tid: mindst fire år. Hvis du ikke vil skade dig selv, er denne metode til dig. Hvis din tatovering er en blåfarve, skal du bare gemme den under makeup eller i ekstreme tilfælde kan du vokse smør.

At gøre eller ikke at gøre?

At korrigere en mislykket tatovering derhjemme, som i en hvilken som helst metode, har sine positive og negative sider.

Fordele ved makeup fix hjemme:

 • Frugality. Hvis du sammenligner med salonen, kan du reparere eller fjerne tatoveringen billigere hjemme.
 • Korrigere manglerne hjemme, du sparer tid.

Desværre er der ret alvorlige ulemper:

 • Da du har færre færdigheder end mesteren, måske en ukontrolleret ændring i farven på tatoveringen, for eksempel en blå farvetone.
 • I salonen vil mesteren foretage en ændring i tatoveringen mere kvalitativt og uden dårlige konsekvenser.
 • Når du bruger kemikalier, er ar og forbrændinger mulige, og det vil helt sikkert ikke passe dig.

Hvis du får en ukvalificeret master tatovering og ødelægge dine øjenbryn - tidligt for at blive forstyrret og give op. Prøv at rette tatoveringen hjemme alene.

Sådan repareres en dårlig øjenbrynstatovering: Vælg den rigtige metode

Øjenbryn tatovering er en alvorlig og ansvarlig sag, fordi det ikke kan vaskes af med micellært vand i tilfælde af fiasko. Men hvis skuffelsen skete, og de nye øjenbryn ikke passer dig, skal du ikke græde i puden. Det er svært at rette eller fjerne permanent makeup, men det er helt muligt, det vigtigste er at forberede sig bedre denne gang og ikke miste noget.

Hvornår skal du vurdere resultatet

Under permanent sminning injiceres pigmentet under huden, hvorfor små sår forbliver på den. Det tager tid for hende at komme sig, og make-up er blevet som ønsket. Indtil genoprettelsen er sket, bør du ikke forsøge at evaluere resultatet - skyggen vil ændre sig flere gange. Øjenbryn tatovering korrektion er udført, efter at han har taget det endelige udseende og huden er helt helet.

Generelt, hvis mesteren ser sit arbejde og ikke kan lide noget for ham, inviterer han normalt klienten helt gratis og retter den. Dette gælder for de kunstnere, der arbejder på resultatet.

Restaurering af pigerne foregår på forskellige måder. Først skal du fjerne hævelsen og rødmen. Derefter dannes på brynene skorpe af rige farve. Når de går ud, lyser pigmentet, det kan blive næsten umærkeligt. Du behøver ikke straks tilmelde dig en korrektion for at rette op på situationen. Efterhånden som det genopstår, bliver farven lysere; i slutningen af ​​helingen erhverver den allerede den oprindeligt planlagte skygge.

I gennemsnit varer rehabiliteringstiden en måned. Først efter at det er gennemført, vurderes resultatet, fejl opdaget efter udledning af skorper.

Hvis fejlene ikke er kritiske, korrigerer masteren dem for korrektion. Hvis det er umuligt at rette øjenbrynene efter tatoveringen, vil kosmetologen tilbyde flere muligheder for yderligere handling.

Årsager til fejl

Det første, som piger tænker på, når de ser på ansigtet, er ikke, hvad de forventede - det er herrets fejltagelse. Hvis du vendte dig om til en uerfaren skønhedsekspert, kan han ødelægge dine øjenbryn og i lang tid, fordi tatoveringen varer 2-3 år, nogle gange op til 5 år.

Ansvaret i denne sag bæres af mesteren, men du skal forstå, hvad dette var en fejltagelse. Hvis du ikke kan lide farven, kan den samme mester eller en anden rette det. Forstå, om der var en blunder eller resultatet er forskelligt fra det ønskede på grund af de enkelte karakteristika.

Normalt er mesterens fejlagtige handlinger allerede synlige under proceduren. Hvis kosmetologen opfører sig usikkert, glemmer kravene til sterilitet, er resultatet usandsynligt at tilfredsstille dig. Efter sessionen er fejlene synlige for det blotte øje - øjenbrynens form er asymmetrisk, pigmentet er ujævnt fordelt, linjerne er ujævne.

Hvis alt passer, men farven er for lys, næsten sort, er kosmetologens skyld ikke i den. Han injicerer med forsæt mere pigment end nødvendigt, da stoffet ikke overlever fuldt ud - kun 40-60%.

Fejl sker, hvis permanent makeup blev gjort hjemme. Værktøj og materialer til tatovering sælges i fri adgang, så alle, der ikke engang har gennemført et kursus på permanent makeup, kan erklære at han er en erfaren kosmetolog. Hvis du ikke kontrollerer mesterens certifikat og udfører proceduren derhjemme, kan du ikke bare få et uheldigt resultat, men også en infektion, der trådte ind i blodet på grund af manglende overholdelse af sterilitet.

Der er andre mulige årsager til en mislykket permanent:

 1. Manglende overholdelse af hudplejeforhold. Tatoveringen behandles med en antiseptisk og helbredende salve, men kun med de midler, som kosmetikeren anbefaler. Hvis dette ikke er gjort, er der risiko for at inficere infektionen eller forstyrre pigmentets jævne fordeling.
 2. Fjernelse af skorper. Efter sessionen udarbejder skønhedseksperten anbefalinger, hvis hovedmål ikke er at skrælle, uanset hvor meget du vil have. Hvis du ignorerer dette råd, vil tatoverens skygge være bleg og ujævn. Lymfe frigives fra sårene, som tager pigmentpartikler med sig. Når skorpen dannes, stopper denne proces, men hvis de bliver revet af, vil den genoptage.
 3. Pigment afvisning Huden hos hver person opfatter farvestoffet på sin egen måde. Hvis hun ikke accepterer det, kan vi ikke regne med et acceptabelt resultat, uanset hvor erfaren mesteren er.
 4. Skyggeændring. Hvis mesteren brugte et billigt pigment, er der efter helingen risiko for at skifte skyggen til det unaturlige - rødt, blåt eller grønt. Det samme vil ske, hvis du anvender dekorative kosmetik til uhærdet hud.

Det sker, at piger vil fjerne frisk tatovering, fordi han bare ikke kan lide. Du har måske valgt den forkerte form eller skygge. Hvis resultatet virkelig ikke passer dig, så kan det reduceres, men kun efter fuldstændig helbredelse af huden.

De resterende fejl elimineres ved korrektionen. Selv en asymmetrisk form kan korrigeres, for ikke at nævne pigmentens farvetone. Det er umuligt at lette en for mørk farve, men det er muligt at gøre det mere mættet, hvis det efter helbredelse har mistet sin lysstyrke.

Det er nemmest at rette hår og skygge make-up, da pigmentet ikke fylder hele øjenbrynets rum, men lægger sig ned med separate linjer eller prikker. Ujævne streger kan maskeres ved fjerning, resultatet bliver en mere naturlig makeup.

Hvad man ikke skal gøre

At forsøge at lave en dårlig øjenbrynstatuering derhjemme er en dårlig idé. Ikke en eneste kosmetolog vil godkende dette, og det er ikke engang et spørgsmål om tabt fortjeneste. Værktøjer, der anbefales at fjerne permanent gør-det-selv, giver ikke den ønskede effekt. Fuldt trække pigmentfejl.

Maksimum, du kan ændre skyggen, gøre den lettere, men det er ikke altid muligt at forudsige resultatet. Pigmentet kan få en unaturlig skygge, så skal du stadig gå til kosmetologen for at rette den.

Hvis du er utilfreds med din herres arbejde, skal du kontakte en anden kosmetolog, der arbejder i en god klinik. Forsøg ikke at slette pigment folkemusik retsmidler. Guiden vil evaluere omfanget af problemet og enten maske fejlene eller fjerne den mislykkede permanente korrekt.

Hvornår kan rettes

Juster formen og skyggen af ​​tatoveringen kan være efter fuldstændig helbredelse af huden, det vil sige omkring en måned. Du skal lave en aftale med en skønhedsekspert, som vil evaluere resultatet og indstille en dato for den anden procedure. Fejlkorrektion tager mindre tid end selve tatoveringen, og genopretningen af ​​huden efter det sker hurtigere. Allerede 2 uger efter korrektionen vil øjenbryn være som du vil.

Mislykket tatovering øjenbryn fjernet ikke tidligere end en måned efter den første procedure. Kun dette vil tage mere tid, for til fuldstændig fjernelse af pigment skal du gå gennem flere sessioner med en pause på 1-2 måneder.

Metoder til korrektion og fjernelse

Hvis fejlene ikke er kritiske, kan du fjerne dem uden hjælp fra en kosmetolog. Det er stadig nødvendigt at gå til korrektion kun, da grove fejl korrigeres på den. Der er flere måder at rette op på et uheldigt resultat efter en tatovering:

 1. Vok dine egne hår, der lukker det permanente. Hvis tatoveringen blev gjort ofte, så virker denne metode ikke, fordi øjenbrynene efter hyppig udsættelse for maskinen falder ud og vokser langsommere.
 2. Brug korrekturlæser. Det ligner en concealer, men det forkæler bedre et mørkt pigment. Over korrigeren kan du skitsere den rigtige form for øjenbrynene med en almindelig kosmetisk blyant.
 3. Vent, indtil pigmentet falder. Det vil tage tid, men hvis du kan skjule dine øjenbryn under armlen, er det den billigste løsning. Hvis du overskrider korrektionen, vil pigmentet falme hurtigere.
Hvis tatoveringen er forkælet fuldstændigt, vil disse metoder ikke hjælpe - du har brug for professionelle procedurer i salonen hos kosmetologen. Der er flere muligheder.

Lightening (Camouflage)

Guiden anvender lys mørk hudfarve over mørkt pigment. Små områder korrigeres for eksempel, hvis der opstår en uregelmæssig form. Det anbefales ikke at helt lette øjenbrynene, da det vil være mærkbart.

Fremgangsmåden udføres hurtigt, såvel som den sædvanlige korrektion - i 30-60 minutter. Følelser er smertefulde, derfor anvendes lokalbedøvelse. Præcisering udføres med samme maskine som en regelmæssig permanent.

Camouflage gøres sjældent, da mørke pletter vises over tid, bliver skyggen ujævn. Hvis du ofte soler, vil den permanente vil forværres endnu hurtigere. Den eneste fordel ved metoden er et hurtigt resultat.

Øjenbrynblegning kan ikke udføres i følgende tilfælde:

 • graviditet;
 • smitsomme sygdomme;
 • allergier;
 • dermatologisk udslæt i øjenbrynene.

På grund af mesterens uprofessionelle handlinger kan situationen blive værre. Forkert valgt og injiceret beige pigment reagerer med det originale farvestof og bliver grøn eller blå. Du må kun acceptere camouflage, hvis du er helt sikker på din kosmetolog, og du behøver kun at rette op på øjenbrynens form.

Afklaring udføres ca. en måned efter den første procedure. Normalt er 1 session tilstrækkelig til at rette fejlene. Mulige bivirkninger er de samme som efter den sædvanlige permanente hævelse og rødme i huden, dannelsen af ​​hæmatomer, afvisning af pigment, ændring af konturer.

Kemisk middel

Under huden pålægges en opløsning Remuver, som viser pigmentet uændret. Remuver blandes med pigment og udskilles herefter med lymfesystemet.

Løsningen injiceres med den samme maskine, der bruges til permanent makeup. Sessionen varer fra 30 til 60 minutter. Føreren kan ikke behandle hele øjenbrynsområdet, da det er umuligt at indføre en fjerner i de dybere lag af huden og gøre punkteringer på samme sted mere end 3 gange.

Efter proceduren dannes en skorpe, der forsvinder inden for 1-2 uger. Hvis pigmentet ligger på en lav dybde, er en session tilstrækkelig, men normalt tager det flere med en pause på 1-3 måneder. Den første session udføres en måned efter tatoveringen.

Kontraindikationer til kemisk fjernelse:

 • for følsom hud;
 • allergier;
 • graviditet;
 • udslæt i øjenbryn.

Teknikken bruges, hvis det er nødvendigt at helt reducere tatoveringen, men der er kontraindikationer til hardwarefjernelsesmetoder. Proceduren er så smertefuld som den sædvanlige anvendelse af en permanent, så lokalbedøvelse udføres.

Remuver klarer sig godt med opgaven, efter proceduren er der ingen spor af en tatovering.

Omkostningerne ved kemisk eliminering er lave. Fremgangsmåden udføres hurtigt, men en fuld opsving vil tage 3-6 måneder. Hvis kosmetologen forsøger at fjerne det dybt spiste pigment i 1 session, er ardannelse mulig.

dermabrasion

Metoden til diamantslibning bruges kun til at fjerne tatoveringen, hvis der er kontraindikationer til andre metoder. Proceduren er lige så effektiv som den er aggressiv. Sminkeren polerer huden i lag og frigør den fra pigmentet. Fremgangsmåden udføres af apparatet med en diamantdyse, som udfører hurtige cirkulære bevægelser.

Dermabrasion udføres under lokalbedøvelse. Efter at have fjernet tatoveringen, genvinder huden i lang tid, kan ar vises på den. Øjenbryn bliver nødt til at vokse igen, fordi de beskadigede hårsække. Proceduren udføres i 1-1,5 måneder efter permanent sminke.

Kontraindikationer til dermabrasion:

 • tager isotretinoin 6-12 måneder før proceduren
 • plastikkirurgi i øjenbrynernes område
 • keloid ar eller en tendens til deres dannelse;
 • Fokus på betændelse på huden;
 • følsomhed overfor kulde (en frysespray anvendes efter slibning);
 • herpes eller anden hudinfektion.

Sessionen varer fra 30 til 60 minutter. Når anæstesien finder sted, vil du føle en brændende fornemmelse, prikken, irritation i øjenbrynene. Huden bliver rød og svulmer. Hvis mesteren rører ved skibene, vil blodet strømme fra sårene fra tid til anden.

elektrokauterisation

En kosmetolog arbejder på en tatovering af et apparat, der udsender elektriske bølger. De opvarmer og ødelægger pigmentpartiklerne, som derefter går udenfor. Proceduren udføres under lokalbedøvelse, varer 20-40 minutter. For at gennemgå elektrokoagulering skal du vente på fuldstændig genopretning af øjenbrynene.

 • intolerance over for procedurer baseret på virkningen af ​​elektrisk strøm;
 • akutte infektionssygdomme
 • tilstedeværelsen af ​​en pacemaker
 • systemiske blodsygdomme, leukæmi;
 • Overfølsomhed over for lys (fotodermatose);
 • herpes og andre udslæt.

Effektiviteten af ​​elektrokoagulation er høj, du kan slippe af med en permanent i 1 session, men nogle gange tager det længere tid. Teknikken bruges som et alternativ til andre hardware fjernelsesmetoder, hvis der er kontraindikationer til dem. Proceduren er overkommelig, hurtig, men genoprettelsen vil tage flere måneder. Der er mulighed for ardannelse.

Efter proceduren gør øjenbrynene ondt i lang tid, så du må enten udholde ubehaget eller drikke analgetika. Når huden begynder at helbrede, dannes en skorpe på den. Hvis du rive det i forvejen, vil der være et ar.

kryoterapi

På øjenbryn dyppet bandage i flydende nitrogen. Huden omkring tatoveringen beskytter, så den ikke gør ondt, anvender lokalbedøvelse. Fremgangsmåden udføres hurtigt, inden for 20-30 minutter, men efter det begynder en lang periode med genopretning.

For det første vises blærer på huden, fordi flydende nitrogen forårsager forbrænding. Derefter sprængte de og en skorpeform. Gradvist vil den forsvinde, og der forbliver en pinkagtig sti. Hvis du passer ordentligt til din hud, så vil det med tiden blive umærkelig. At fjerne tatoveringen er nok 1 session.

 • allergisk over for kulde;
 • iskæmi, hjerteanfald;
 • hypertension, slagtilfælde
 • smitsomme sygdomme.

Kryoterapi bruges sjældent til at fjerne tatovering - kun hvis der er kontraindikationer til mere effektive metoder. Flydende nitrogen er effektivt, men risikoen for komplikationer er høj. På grund af den aggressive virkning kan arene forblive, og deres øjenbryn vil ikke vokse i lang tid, så du bliver nødt til hele tiden at bruge kosmetik. Proceduren udføres kun efter fuldstændig heling af det permanente.

Laser fjernelse

Til proceduren anvendes et neodymapparat med en laserstråleemitterende laser. Det påvirker ikke det sunde område. Pigmentet opvarmes og destrueres af en stråle under lokalbedøvelse.

Proceduren er hurtig, det tager kun 10-15 minutter, men genoprettelsen varer 1-3 måneder. Fjernelse af øjenbryn, øjenlåg eller læber med laser er den sikreste teknik, hvorefter bivirkninger sjældent forekommer.

 • akut herpes
 • åbne øjenbryn sår;
 • akne;
 • alkohol eller stofforgiftning.

Hvis masteren har forkert indstillet enheden, eller hvis huden er for følsom, efter at proceduren blåser, hævelse, kan ar vises på den. Mulige ændringer i pigmentering og infektion.

Efter proceduren vil de naturlige øjenbryn blive blege, men nye hår i en naturlig skygge vil gradvist vokse. For at fjerne tatoveringen i 1 session virker det ikke, skal du besøge kosmetologen 2-4 gange med en pause på 1-3 måneder. Hvis pigmentet er dybt, kan der kræves op til 8 behandlinger. Den første session er ordineret efter fuldstændig helbredelse af huden.

Laser tatovering fjernelse er den mest almindelige teknik. Hvis det har kontraindikationer, så overvej andre muligheder. Den eneste ulempe ved laser eksponering er den høje pris.

Generelle kontraindikationer

Det er umuligt at fjerne permanent makeup under graviditeten. Kontraindikationer er infektiøse, onkologiske, dermatologiske sygdomme. Det er forbudt at tage en tatovering med eksisterende krænkelser i hjertet og det endokrine system. Frisk solbrun og tendens til at danne keloid ar, tillader heller ikke denne procedure.

Sådan repareres de forfærdelige virkninger af øjenbrynstatoen

Blindt efter modetrends gør kvinder ofte fejl. Permanent make-up er på højde med popularitet, i salons records om procedurerne er malet et par dage i forvejen. Beslutning om langvarig farvning, ikke mange mennesker tror dette trin ansvarligt og som følge heraf bliver grimhed i stedet for skønhed. Efter en mislykket oplevelse i første omgang opstår spørgsmålet, hvordan man retter tatoveringen på øjenbrynene.

Hovedpine i stedet for smuk mikropigmentering

Mange faktorer kan forårsage grim visage. Du skal vide om dem før du går til skønhedssalonen for at være klar til noget udfald. Resultatet af arbejdet kan påvirke både mesteren og klienten selv. Oftest opstår der problemer på grund af utilstrækkelig erfaring fra kosmetologen. Selvuddannere, der ikke har gennemført kurser, kan ikke arbejde i tungt udstyr, men de bevæger sig entusiastisk på deres udførelse. For eksempel kræver hårteknikken i 3d og 6d kunstnerens talent og en masse øvelse. Det er umuligt at lave en tegning med disse metoder fra første gang. En beskadiget øjenbryn tatovering kan rettes, men det er meget svært. Efter mesteren skal håndværkerne tilbringe en time for korrektionen.

Jeg forkælet kanten med en dårlig tatovering makeup - den mest almindelige sætning af utilfredse kunder.

Men klienten selv kan også påvirke konturens kvalitet og udseende, eller rettere den forkerte pleje i genopretningsperioden. Beskadiget hud kræver konstant hydrering og behandling, og den dannede skorpe skal komme naturligt ud. Utålmodige damer bryder selv skorpen, hvilket fører til dårlig fixering af pigmentet i huden. Malingen er lettere på dette sted end i andre. Konturen er spottet, hvilket er tydeligt synligt, selv i billedet.

Der er en lille procentdel af mennesker, der ikke har permanent farvestof fastgjort i lagene af dermis, fordi kroppen tager det til fremmedlegeme og fører en aktiv kamp med det. Ingen professionel kan hjælpe. Du kan lave et stort antal rettelser og farvninger, men de fører til et beklageligt resultat. Hvis der er en lignende reaktion i huden, bør du ikke vise udholdenhed, det er bedre at opgive mikroblading og vælge andre måder at anvende sminke på.

Vi anbefaler at læse:

Måder at fjerne kosmetisk makeup

Er det muligt at rette øjenbrynens form efter tatovering? Kosmetologi tilbyder flere metoder, der kan hjælpe ofre for mikropigmentering. Vælg en måde at fjerne malingen på, som hjælper en professionel. Han vil vurdere situationen fra forskellige vinkler, undersøge hudens ressourcer og vil helt sikkert finde den rigtige løsning.

Sammenligningsegenskaber ved forskellige måder at fjerne pigment på

Så lad os se nærmere på hvordan man genopretter øjenbryn efter unprofessionelt anvendt tatovering.

 • Afklaring. For at genskabe skønheden i ansigtet sprøjter kosmetologen et specielt produkt under den malede hud, der skubber pigmentet ud. Det er meget vigtigt at præcist bestemme dybden af ​​malingen. Mikroinjektioner på kort tid klare et permanent, men inden for få år har mange kunder bemærket udseendet af hvid pyatin, når de udsættes for ultraviolet stråling. Mest sandsynligt skyldes det, at malingen blokerer adgangen til stråler til dermis.
 • Electrocoagulation. Ved hjælp af AC eksponering fjernes pigmentet fra huden uden spor i en session. Effektiviteten er høj, men efter behandling forbliver der forbrændinger, som ikke går væk i flere uger.
 • Kemisk metode I dette tilfælde anbefales det at spore korrektionen af ​​øjenbrynens tatovering med et billede før og efter proceduren. En cocktail af syrer, der misfarver malingen, påføres det malede område. En forkert bevægelse beautician og du kan blive såret, og derefter et ar. Tjenesten er billig, men konsekvenserne og komplikationerne er vanskelige at forudsige.
 • Laser. Moderne sparsommelig metode til permanent fjernelse. Overholder eventuelle fejl. Ingen komplikationer.

Laser på vagt af skønhed

Dette er en af ​​de bedste teknologier, som både patienter og kosmetologer har vurderet - et sikkert, ikke-kompliceret, langtidsresultat. Ved korrektion af øjenbrynens tatovering er kunder med lige meget følsom hud ikke truet med forbrændinger og ar. Mislykket form forsvinder uden spor. Under proceduren ødelægger laserstrålen pigmentet i de mindste partikler, der fjernes fra huden på en naturlig måde. Lysstrålen virker målrettet uden at påvirke øjnene og vævet rundt. Dermis er ikke forstyrret, hvilket betyder, at sandsynligheden for en sårinfektion udelukkes.

Sådan rette øjenbryn efter en session om at tegne en tatovering med en laser kun en professionel ved. For fuldstændigt at fjerne malingen kræves op til 6 procedurer, der kan gøres med en pause på en måned. En behandling tager op til 30 minutter. Ingen smerte og ubehag. Sikkerhedsbriller bruges til at beskytte øjnene. Spor ændrer bedste billede.

Laseren påvirker mere effektivt mørk hud og pigmenter med mørke toner. I 3-4 dage ved slutningen af ​​sessionen ses hævelse. Rehabiliteringsperioden kan vare op til en uge eller mere.

På dette tidspunkt er det forbudt:

 • brug dekorative kosmetik;
 • solbadning;
 • fjernelse af skorpen formet på grund af hudskade;
 • berøre og beskadige det behandlede område.

For hurtigt at genoprette beskadiget hud kan du bruge antiseptika og fugtighedscreme.

Listen over stoffer vil anbefale en kosmetolog.

 • tilbøjelighed til at danne keloider;
 • graviditet;
 • hormonforstyrrelser
 • frisk tan;
 • inflammatoriske og infektiøse sygdomme i huden og indre organer;
 • afbrydelser i hjertets arbejde
 • onkologi og neoplasmer af ukendt natur.

Nu ved du, hvordan du løser øjenbrynens tatovering og sporer resultatet af billedet. Valget af teknikker er stort. Det vigtigste er, at effektiviteten af ​​deres brug opfyldte forventningerne. Stol på den professionelle, og han vil vende skønheden tilbage til dit ansigt.

Er det muligt at rette øjenbrynens tatovering?

Videnskabelige fremskridt og moderne livsstil har gjort ændringer inden for kosmetologi. Så var alternativet til daglig makeup tatovering. Ofte vælger kvinder øjenbryn som et objekt for en sådan procedure. Dette kan gøres i næsten enhver skønhedssalon. Populariteten af ​​denne procedure var impulsen for fremkomsten af ​​lavtuddannede håndværkere.

Årsagerne til de fejlede forsøg

Specialister identificerer flere grunde til mislykket permanent makeup:

 • grimme eller uregelmæssige øjenbryn
 • forkert farve;
 • skifte skygge
 • manglende overholdelse af ansøgningsteknikken
 • forkert pleje

Ugly eller uregelmæssig øjenbryn

Formen på øjenbrynens tatovering skal vælges omhyggeligt. Hvis specialisten fejlagtigt vurderede fordele og ulemper ved klientens ansigt, vil han ikke være i stand til at vælge formen på øjenbrynene, der passer til personen. En anden almindelig fejl af uerfarne herrer er at straks anvende omridset og først efter at male midten. Som følge heraf er konturen klarere og lysere, og midten er mindre farvet. Denne permanente makeup ser ikke ret æstetisk glædeligt ud.

Forkert farve og farvetoneændring

Under øjenbrynens tatovering implanteres et specielt farvestofpigment i huden, og reaktionen fra hver organisme til den er individuel. Så den samme farve kan være helt anderledes i forskellige hudtyper. Og hvis pigmentet vælges forkert, bliver øjenbrynene rødt. Dette kan forekomme, hvis brun blev valgt til permanent makeup på rødt grundlag. En anden grund til udseendet af en rød farvetone er pigmentens brænding som følge af udsættelse for sollys.
Øjenbrynene kan blive blå eller for mørke, hvis mesteren valgte et sort pigment til tatovering. En erfaren specialist vil ikke gøre en sådan fejl, da han altid foretrækker at arbejde med en mørk brun nuance. Det samme resultat opnås, hvis pigmentet er indlejret i huden for dybt. Og denne fejl kan ikke løses, vil kun hjælpe med at fuldføre fjernelse af tatovering øjenbryn.

Manglende anvendelse af teknikken

Fra valget af teknologi er permanent makeup direkte afhængig af skønheden i øjenbrynene. Den professionelle skal nøjagtigt afgøre hvilken type ansøgning der skal vælges: fjerning; hår til hår eller noget andet. Hvis mesteren ikke forstår dette spørgsmål, bør du ikke stole på ham og eksperimentere med udseende. Ellers kan det blive til forskellige problemer.
Forkert pleje efter proceduren for anvendelse af permanent makeup kan også have negative konsekvenser. De kan påvirke øjenbrynens farve og form. Føreren skal give klare anbefalinger, der fokuserer på kundens individuelle karakteristika. De skal følge, så behøver ikke at ordne noget.

Metoder til korrigering af tatovering

Korrigering af tatoveringen - processen er ret kompliceret og meget ansvarlig. Dette kan gøres på flere måder. Her er en liste over dem:

 • farvekorrektion;
 • laser;
 • Remuver (Tatoo Remover).

Hver af metoderne for øjenbryn-tatoveringskorrektion har begrænsninger og kontraindikationer. En vigtig rolle her spilles af slagzonen, graden af ​​forsømmelse af problemet, timingen, organismens egenskaber, livsstilen. Men ingen af ​​metoderne kan tilskrives en 100% garanteret og hurtig løsning på alle problemer.
Farvekorrektion indebærer brug af pigment til permanent makeup, som er i stand til at neutralisere den uønskede farve. Hvis øjenbrynens tatovering har mindre fejl, f.eks. Afbrudte linjer, vil det være tilstrækkeligt for masteren at vælge den korrekte tone i korrektoren og fjerne fejlene fra den tidligere procedure.
For at fjerne mere alvorlige konsekvenser af en mislykket procedure kan du bruge en laser. For en positiv effekt er flere procedurer nok. Laserstrålen, der passerer gennem epidermislaget til en dybde på ca. 5 mm, ødelægger kun pigmentet uden at forstyrre hudens integritet. Hvis øjenbrynene bliver rødmet af solen på grund af hudens individuelle egenskaber, er det nok at bruge en laserprocedure til at løse problemet. Under sessionen ændres den røde farve til grå. Det betragtes som et universelt fundament for tatovering øjenbryn af enhver skygge. 2 sessioner af laserprocedure vil slippe af med en blå eller for mørk skygge. Men de skal udføres med et interval på 1 måned. Som følge af procedurerne bliver den uønskede nuance fast, men det garanterer ikke en perfekt match med ansigtets hud.
Som et alternativ til laserprocedurer i kabinen kan du vælge en mere innovativ løsning. En af de mislykkede tatoveringskorrektionsprocedurer er brugen af ​​Tatoo Remover. Antallet af procedurer og intervallerne mellem dem bestemmes af specialisten individuelt for hver enkelt sag. Remuver anvendes direkte på stedet for tatovering. Korrektion af permanent makeup sker på grund af udvaskning af pigmenter af malmolekyler. Denne procedure er smertefri, men meget lang. Ved afslutningen af ​​den månedlige procescyklus anbefales det at lave en tatovering ved hjælp af en farvestabilisator.
Ikke hver mester vil blive enige om at rette mislykket makeup.

Kompetent korrektion skal udføres af en højt kvalificeret specialist med erfaring.


Kun han er i stand til at fjerne problemet.

Hvornår, hvorfor og hvordan er øjenbrynens tatoveringskorrigering færdig (39 billeder)

For at øge deres tiltrækningskraft bruger kvinder kosmetik, men den daglige anvendelse tager meget tid, hvilket især om morgenen ofte ikke er nok. Derfor er den virkelige frelse permanent makeup, som f.eks. Øjenbryn. Det er dog ikke evigt, og efter en vis tid er der derfor brug for en korrektion af øjenbrynstatoveringen, som vil genopfriske en smuk dames udseende.

I foto-øjenbrynene før og efter tatovering

Denne artikel beskriver detaljeret, hvad øjenbrynskorrigering og øjenbrynens tatovering er, det vil sige dette er en slags instruktion, som du vil vide, hvornår det er nødvendigt at udføre en genoprettelsesprocedure.

Kort om tatoveringen

Til at begynde med, lad os tale om, hvad denne procedure er, hvilket næsten er umuligt at gøre med dine egne hænder.

Så hun betyder:

 • brugen af ​​en særlig farveblanding;
 • blandingen injiceres under huden til en dybde på 0,8 millimeter;
 • bestemmer dybden af ​​mesteren med fokus på tætheden af ​​en kvindes hud.

Af den måde ligner denne teknologi noget på en konventionel tatovering, men indebærer brugen af ​​en særlig en:

 • applikationsteknikker
 • udstyr;
 • farvestoffer.

Hertil kommer, at huden er skadet minimalt. Ja, og for fuldstændig fjernelse af maling har du brug for en relativt kort tid.

Den maksimale periode, der kræves for den komplette "pleje" af farvestoffet, er tre år og afhænger af:

 • på typen af ​​maling;
 • på hudens egenskaber.

Tattoo øger signifikant kvinders attraktivitet

Vær opmærksom. Efter proceduren er huden på behandlingsstedet redder, små hævelsesformer. Men hvis alt blev gjort korrekt, vender huden efter tre dage tilbage til normal.

Prisen på øjenbrynens mikroblading afhænger af salonen, hvor den holdes - jo mere "elite" er etableringen, jo højere koster. Selvfølgelig behøver du ikke stole på de saloner, hvis pris er for lav.

Kontraindikationer og forbud

Selve proceduren er næsten smertefri og sikker, men den har også visse kontraindikationer. Det kan især være farligt i mindst tre tilfælde.

Proceduren har en række kontraindikationer og forbud.

Korrektionsoplysninger

Nu vil vi fortælle om hvor meget tid der er brug for korrektion for tatovering øjenbryn. Alt er simpelt - hvis alt gik godt, kunne du lide resultatet, så genopfyldning af farvestofpigmentet skulle ske om et halvt år.

Korrektioner skal udføres med bestemte tidsintervaller.

Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, behøver du ikke at skynde dig for at besøge mesteren igen:

 • For det første vil farven ses om cirka to til tre uger - så er det muligt at bestemme, hvor præcist det er nødvendigt at besøge.
 • For det andet tager en komplet helbredelse af huden mindst en måned - det er ikke nødvendigt at udføre en opdatering før.

Vær opmærksom. Hver persons hud har sine egne egenskaber. Derfor vil det samme farvepigment blive manifesteret forskelligt i forskellige kvinder. Naturligvis vil tidspunktet for korrektionen være anderledes.

Nogle tvivler på, om der skal foretages korrektion efter tatovering af øjenbryn - det er ikke bare nødvendigt, men nødvendigt:

 • for at forny farven
 • for at ændre intensiteten af ​​skyggen;
 • for at rette fejlen af ​​mesteren, hvis nogen.

Derfor bør du ikke tvivle på, om det er nødvendigt at gøre øjenbrynens tatoveringskorrektion - før eller senere skal du søge professionel hjælp igen, selvom mesteren ikke oprindeligt informerede dig om behovet for en sådan procedure.

Specifikke datoer

Dette afsnit beskriver mere specifikt, hvor meget der skal gøre øjenbrynens tatoveringskorrektion.

Så du kan kontakte mesteren:

 • så snart huden er genoprettet
 • pigment fordelt jævnt under huden.

Det vil sige efter ca. 25-28 dage (i løbet af denne periode er huden fuldstændig restaureret) og op til tre eller fire måneder (når malingen begynder at lysne mærkbart).

Vær opmærksom. Det er vigtigt ikke at gå glip af den periode, hvor pigmentet lyser. Ellers skal du ikke længere foretage en korrektion, men en komplet anvendelse af maling. Som nævnt ovenfor, er det ofte, hvis korrektionen blev udført til tiden, fuldskala genanvendelse af maling, ikke nødvendigvis tidligere end et halvt år.

Den korrekte timing af korrektionen vil indikere master.

Korrektion er også nødvendig for at sikre ensartet pigment under huden.

Denne type tatovering restaurering / fornyelse udføres:

 • når huden er helt helbredt
 • beskyttende skorper falder af sig selv;
 • steder med ujævn anvendelse og distribution af farvestoffet vil være tydeligt synlige.

Korrektionsprocessen indebærer yderligere farvning af de områder, hvor pigmentet er fordelt ujævnt, med det resultat, at øjenbrynens nuance bliver ensartet.

Også gennem denne procedure kan du:

Du skal dog forstå, at din valgte farve, skygge, vil være anderledes, efter at mesteren kommer ind under huden.

Årsagerne til dette kan være flere:

 • hudegenskaber;
 • funktioner i kost og menu;
 • type sminke påført osv.

Tidlig korrektion vil give dig mulighed for altid at se charmerende ud

Husk at hvis du ikke vil have det til at blive lysere end før, så undgå ofte og langvarig:

 • forblive i direkte sollys;
 • Besøgende puljer, bade;
 • svømmer i åbent vand.

I slutningen

Nu ved du, hvad øjenbrynskorrektion er nødvendig for efter tatovering, når det skal gøres og til hvem der skal overlade denne procedure. Yderligere video i denne artikel giver dig mulighed for bedre at lære processens funktioner, og hvis du stadig har spørgsmål, tøv ikke med og spørg dem i kommentarerne.

Ansigtsbehov fjernelse derhjemme

Emla salve instruktioner til brug