Creme til intim hygiejne

Unge piger bruger sjældent sådanne værktøjer. Men med alderen ændrer vores krop, og efter ca. 40 år er det svært at undgå intim hygiejnecreme. Det er ikke let at vælge et sådant middel, de er ofte forvekslet med rensende geler eller skum. Men creme til intim hygiejne vaskes ikke, den er designet til at fjerne tørhed og ubehag i de mest afsidesliggende hjørner af kroppen og er designet til at gøre vores liv mere behageligt og simpelt.

Egenskaber af creme til intim hygiejne

Langt fra alle kvinder ved præcis, hvad en intim hygiejnefløde er, hvad dette kosmetiske produkt er beregnet til, og hvordan det adskiller sig fra andre. Midler til intim hygiejne har normalt en mere naturlig sammensætning, indeholder mindre dufte. Kremens formel er udviklet på en sådan måde, at den er egnet til brug på den delikate slimhinde, forårsager ikke irritation og fugtes effektivt.

Næsten alle intime cremer indeholder mælkesyre og antibakterielle komponenter. Det hjælper med at opretholde normal syre-base balance på slimhinden i kønsorganerne, stimulere udviklingen af ​​gavnlig mikroflora og hæmme patogen.

Der er cremer designet til at løse forskellige problemer. Nogle lindrer irritation, som kan skyldes ubehageligt tøj eller brugen af ​​daglige puder, andre lindre kløe, og andre er helt fugtige. De fleste cremer kan bruges som smøremidler. I dette tilfælde skal de vælges sammen med manden, således at afhjælpen også passer til ham.

Mange intime cremer ikke dårligt beskytte mod patogene bakterier. Derfor anbefales det at bruge dem før svømning i pools eller åbne reservoirer.

Creme til intim hygiejne med overgangsalderen

Overgangsalderen er en vanskelig periode for enhver kvinde. Hormonale ændringer ledsages ofte af forringelse af helbredet, såvel som tørhed og ubehag i vagina. Mange kvinder accepterer denne situation og lider ulejligheden. Du bør ikke gøre dette - creme til intim hygiejne i overgangsalderen vil bidrage til at fjerne dette problem forsigtigt og uden negative konsekvenser.

Hovedårsagen til tørhed i skeden med overgangsalderen er en hormonal lidelse. Gradvis reduceres mængden af ​​østrogen, der styrer dannelsen af ​​slim, og kvinden begynder at føle ubehag. Dette er en helt naturlig, men ubehagelig proces, så mange læger anbefaler brug af intime cremer. Overdreven vaginal tørhed kan forårsage personskade og udvikling af infektioner.

Ved overgangsalderen er det tilrådeligt for enhver kvinde at begynde at bruge specielle rensemidler til intim hygiejne og også at anvende den passende creme regelmæssigt. Vælg et passende værktøj bedre ved hjælp af en gynækolog. Der er specielle cremer med hormoner, de beskytter ikke blot slimhinden, men stimulerer også de naturlige processer til slimproduktion.

Du kan også vælge en neutral creme til intim hygiejne. Det løser ikke problemet helt, men vil hjælpe med at slippe af med ubehagelige symptomer. Du kan købe dette produkt uden recept på et apotek eller en kosmetikbutik.

Intim hygiejnefløde til kløe

Mange cremer er designet til at hjælpe med kløe i vagina. Men før du forsøger at slippe af med dette ubehagelige symptom, skal du fastslå sin årsag. Ofte sker dette:

 • Ubekvem tøj fremstillet af syntetiske stoffer. Det kan gnide huden og forårsage kløe eller brænding. Også mange moderne stoffer er dårligt åndbare, hvilket skaber en "drivhuseffekt". Under sådanne betingelser multiplicerer bakterier hurtigt og fremkalder kløe.
 • Fejl i intim hygiejne. For sjældent, eller tværtimod, hyppig vask væk kan provokere udseendet af dette symptom.
 • Allergi. Det kan skyldes sæbe, smøremiddel eller svangerskabsforebyggende midler, såsom cremer, suppositorier, piller eller kondom smøremiddel.
 • Vaginal dysbakteriose eller andre mikroflora lidelser forårsaget af svækkelse af lokal immunitet på grund af sygdom, ukorrekt selvbehandling, stress eller graviditet.
 • Venereal sygdomme, såsom candidiasis, trichomoniasis, kardrenellose.
 • En bivirkning i blodsygdomme, diabetes mellitus, nyresvigt, hepatitis og mange andre sygdomme.
 • Tørring af slimhinden i overgangsalderen.

Derfor, hvis du er bekymret for kløe i perineum, skal du i hvert fald besøge gynækologen for at afgøre årsagerne.

Mange cremer til intim hygiejne eliminerer virkelig kløe. Ved hjælp af dem forsinker kvinder besøget til lægen og "starter" sygdommen. Derfor er det muligt at bruge cremen som et middel til kløe først efter at have besøgt lægen parallelt med at løse problemet - vælge det rigtige tøj, behandle en sygdom, der forårsager ubehag osv.

Korrekt valgt creme vil hjælpe med at slippe af med kløen forårsaget af forkert vask væk. Det hjælper også, hvis kløe opstår efter seksuel kontakt.

Hvordan man anvender en intim fløde

Anvend creme til intim hygiejne kan kun være grundigt renset hud og slimhinder. Enkel aftørring med vådservietter populært i dag, hjælper ikke, det er nødvendigt at vaske med vand med en speciel gel. Men du bør ikke bruge klassisk sæbe, endda baby sæbe, det tørrer huden og bryder sur-base balance.

For ofte brug af sæbe er en af ​​hovedårsagerne til vaginal dysbiose, kløe og andre ubehagelige symptomer.

Det er bedst at anvende cremen straks efter at have taget et bad, men du skal først tørre området af kroppen med et håndklæde eller et håndklæde. På hånden skal du presse en lille smule creme om størrelsen af ​​en ærte og fordel det jævnt over kønsorganets overflade, herunder slimhinden. At lægge cremen i vagina er ikke værd, det vil være nok til at smøre slimhinden omkring indgangen til den.

For at forbedre cremenes effekt er det nødvendigt at kombinere brugen af ​​det med behagelige undertøj lavet af naturlige stoffer.

Mest populære mærker

Der er mange forskellige cremer til intim hygiejne. Du kan vælge den mest egnede til dig selv med hjælp fra en gynækolog eller have forsøgt flere mærker. I dag er de mest populære flere cremer:

 • Vagizil (ca. 400 rubler.). Dette produkt er egnet til normal og tør hud. Cremen fugtiger huden og slimhinderne og eliminerer ubehag. Dette værktøj er ikke et lægemiddel, så du kan købe det uden recept. Cream Vagizil skaber en beskyttende film på huden og forhindrer irritation, selvom du ikke bærer meget behagelige tøj. Det indeholder ikke farvestoffer og dufte, men det indeholder en bred vifte af vitaminer, som genopretter og styrker huden.
 • Sex (ca. 100 rubler). Denne creme er designet til daglig hudpleje af kønsorganerne. Det er et glimrende smøremiddel og forhindrer også udviklingen af ​​patogen mikroflora. Cremen indeholder naturlige æteriske olier af ylang-ylang, sandeltræ, rosmarin, patchouli. Tilstedeværelsen af ​​disse stoffer har en positiv virkning på partnerens følelser under samleje. Cremen indeholder også bivoks og aloe vera-ekstrakt. Daglig brug af denne creme eliminerer ubehagelig lugt, tørhed og irritation giver friskhed hele dagen.
 • Feminel (ca. 100 rubler.). Denne beroligende creme til intim hygiejne med mælkeproteiner, naturlig mælkesyre og sheasmør. Det har en allergivenlig formel, derfor er den velegnet til alle kvinder. Cream Feminel fugtiggør huden og slimhinderne, lindrer irritation og forhindrer udseendet, og genopretter kroppens beskyttende funktioner. Det anbefales at anvende dette middel efter rensningsproceduren på tør hud ved ethvert passende interval.
 • Beroligende creme fra Dr.Sante. (ca. 100 g.) Et naturligt middel, der indeholder naturlige vegetabilske olier og ekstrakter. På grund af tilstedeværelsen af ​​aloe vera, rosmarin og oliven, sojabønne og havtornolier, heler det perfekt små sår, hæmmer væksten af ​​patologisk mikroflora og stimulerer hudregenerering. Cremen hjælper med at opretholde elasticiteten af ​​huden og slimhinderne.
 • Fugtgivende gel "Vagilak". (ca. 400 gn.) Anbefales til daglig brug i tilfælde af, at vagina er tør, hjælper det med at forbedre slimhindenes tone og elasticitet, hvilket reducerer risikoen for skade. Gelen er lavet af vandbaseret, indeholder ikke fedt, så det absorberes let, vaskes af og danner ikke en film på huden.

Næsten enhver creme, der opfylder kvalitetsnormerne, hjælper med at fjerne kløe, tørhed og andre problemer, forudsat at alle anbefalinger fra gynækologer følges. Men dette er på ingen måde en kur og ingen creme kan helbrede en smitsom eller anden sygdom.

Fugtighedscreme til intim hygiejne i overgangsalderen

Vaginal tørhed er et uundgåeligt symptom på overgangsalderen. Mange kvinder betaler ikke nok opmærksomhed på denne kendsgerning og forsøger at klare det, men for at udholde tørhed er det unaturligt og farligt. For at fjerne disse ubehagelige symptomer er der specielle fugtighedscreme.

Hvordan man vælger midlerne til intim hygiejne for en kvinde over 50 år

Med udbrud af menopausal alder i den kvindelige krop reduceres produktionen af ​​hormonet østrogen gradvist, hvilket medfører visse konsekvenser. Ofte ledsaget af overgangsalder er slimhindenes tørhed og smerter i vagina. Årsagerne til sådanne lidelser er stress, antibiotika, dårlige vaner, manglende køn osv. Vaginal tørhed svækker immunforsvaret og øger risikoen for at udvikle inflammatoriske sygdomme. For at forbedre tilstanden er det nødvendigt at vælge de rigtige fugtighedscreme for intim hygiejne i overgangsalderen.

Hvad skal inkluderes i værktøjet

Når man køber fugtighedscreme, der er designet til at tage sig af det sarte område, skal kvinder være særlig opmærksomme på, hvad der er inkluderet i produktet. Hun skal:

 • indeholder mælkesyre, som gør det muligt at opretholde den optimale balance af mikroflora
 • har D-panthenol, havtorn olde, urteekstrakter;
 • være pH-neutral
 • indeholder ikke aromatiske stoffer, duftstoffer
 • omfatte højt fedtindhold
 • har et antibakterielt stof og vitamin E.

Intim sæbe til hygiejne skal være flydende, så polymererne i det ikke forårsager irritation og er lettere at vaske af med vand. Cremen til fugtgivende det intime område bør ikke indeholde farvestoffer. Produktet har som regel en delikat, delikat aroma som følge af tilstedeværelsen af ​​naturlige ingredienser (salvie eller kamilleekstrakt). For følsom hud, der er tilbøjelig til irritation, skal du vælge et produkt med aloe vera.

Hvilke stoffer til tørhed i det intime område bedre

Det moderne marked med omsorgsfulde midler omfatter et stort antal genstande, som hver især har sine egne indikationer og egenskaber ved ansøgningen. Derudover varierer deres pris meget afhængigt af producenten. Her er nogle af de mest populære og eftertragtede fugtighedscreme for intim hygiejne i overgangsalderen:

Aflaster smerter under seksuel kontakt. Hjælper med at eliminere vaginal tørhed.

Det har en stærk fugtgivende effekt. Fremmer udviklingen af ​​naturlig smøring.

Det anvendes kun efter lægeundersøgelse. Indeholder estradiol, som eliminerer tørhed.

Cream for tørhed i det intime område virker forsigtigt, passer perfekt til vaginal slimhinden.

Hjælper hurtigt med brændende fornemmelse. Normaliserer mikroflora.

Smøremidler

Når overgangsalder, læger anbefaler ikke at stoppe med at have sex. Regelmæssigt sexliv vil hjælpe med at holde vaginale vægge i god form. Selv et par dage af afholdenhed fra intimitet kan bidrage til tørhed og revner i vagina, hvilket gør det smertefuldt for en kvinde at have sex. Du kan løse problemet med et smøremiddel (smøremiddel), som har en lav pH. De mest populære på markedet er følgende smøremidler:

Ikke-hormonalt lægemiddel. Kompenserer let for manglen på vaginal naturlig sekretion.

Søde. Intim gel smøring med overgangsalderen

Intensivt fugtgiver og intensivt regenererer slimhinder. Det har helbredende egenskaber.

Flutschi Origina. Gel smøremiddel

Moisturizes vagina i lang tid. Gør det lettere at glide.

Enhver kvinde med overgangsalderen skal begynde at bruge intime hygiejneprodukter, samt vedvarende anvende passende cremer. Det er bedre at vælge produkter på råd fra en gynækolog. Der er specielle hormonpræparater, der fugtiger slimhinden perfekt og stimulerer den naturlige proces med slimproduktion. Du kan vælge en neutral, intim fløde, der hjælper med at eliminere ubehagelige symptomer. Liste over de mest populære værktøjer:

Cremen fugtiger slimhinderne. Opretter en beskyttende film og forhindrer irritation.

Beroligende creme med mælkeproteiner og shea smør. Fjerner godt irritation.

Stor fløde til fugtgivende intim zone. Hjælper med at øge slimhindernes elasticitet.

stearinlys

Suppositorier - en god måde at fugtige slidhindens slimhinder på. Stearinlys adskiller sig fra smøremidler, da de er i stand til at genoprette produktionen og udskillelsen af ​​vaginal slim i lang tid. Midlerne fjerner godt irritation og favoriserer fornyelsen af ​​slimhinden, samtidig med at tegn på vulvaratrofi reduceres (brænding, kløe, ubehag og spænding under samleje). De mest populære stoffer er:

På grund af dens fugtighedsgivende egenskaber lindrer den sig fra at brænde i lang tid.

Lægemidlet behandler microcracks og eliminerer vaginal tørhed. Forbedring sker i de første uger efter brug.

Stearinlys er et østrogenhormon af kort varighed. De hjælper med at genoprette normal vaginal mikroflora.

Sådan appliceres fugtighedscreme for det intime område

Når overgangsalder er vigtigt at overvåge vaginal hygiejne og vaske ud mindst to gange om dagen. I instruktionerne om brug af specielle præparater for at fjerne tørhed i det intime område anbefales det at bruge dem hver dag. Midler kan anvendes efter at have besøgt badet, poolen, saunaen. Metoden til anvendelse og dosering af fugtighedsgivende lægemidler, der kun er foreskrevet af en læge. Ordningen med at anvende intim fløde:

 • Før du bruger produktet, er det nødvendigt at udføre proceduren ved hjælp af en gel eller flydende sæbe med en neutral pH-værdi
 • til dette formål er det nødvendigt at fugte kønsorganerne med vand og derefter dråbe sæbe, gel, mousse eller skum på håndfladen og skummet;
 • så overfører vi alt til skeden, forsigtigt masserer, vasker væk;
 • Hænderne skal grundigt rengøres
 • Tag derefter cremen, klem på håndfladen;
 • jævnt fordelt over vaginal slimhinden;
 • For at behandlingen skal være effektiv, er det nødvendigt at indsætte en lille mængde creme ind i vagina med spidsen.

Bivirkninger og kontraindikationer

Intime fugtighedscreme er som regel sikkert for kvinder, selv om du altid bør konsultere en gynækolog inden du bruger dem. individuel intolerance af visse komponenter er mulig. Pas på at overvåge tilstanden af ​​vagina efter anvendelse af stofferne, og i tilfælde af rødme skal du helt stoppe med at bruge den. Forsigtighed bør anvendes, når:

 • diabetes;
 • vaskulær sygdom;
 • nyre- og leversygdomme;
 • onkologiske sygdomme.

Mulige bivirkninger:

 • hovedpine;
 • kvalme;
 • trykforøgelse
 • smerter i brystkirtlerne.

Eventuelle produkter, der hjælper med at slippe af med tørhed, kløe i det intime område, kan købes billigt på et apotek eller i specialiserede afdelinger i store butikker. Du bør kun vælge kvalitetsprodukter, der ikke indeholder farvestoffer og dufte. Prisen på intime hygiejneprodukter afhænger af fabrikantens type og mængde af produkter. Fugtighedscreme til intim hygiejne i overgangsalderen kan bestilles og købes fra online-butikken. I dette tilfælde kan deres omkostninger være lidt højere end på apotek siden bliver nødt til at betale fragt.

Hvilke værktøjer bruges til at fjerne tørhed i det intime område i overgangsalderen

Vaginal tørhed med overgangsalderen er et nøgle tegn på overgangsalderen. Problemet opstår uanset eksterne faktorer og forstyrrer en kvindes normale liv. Nogle patienter mener, at ubehag er et uundgåeligt fænomen, men det er en grov fejltagelse. De fleste moderne lægemidler håndterer hurtigt og effektivt tørhed, så behøver ikke at acceptere og tolerere ubehag.

Årsager til ubehag

Hovedårsagen til tørhed er et fald i udskilt sekretion af vagina i vagina, som sikrer optimal kønsorganisme og er et naturligt smøremiddel. Hvis æggestokkene i løbet af ungdommen frigiver den rigtige mængde hormoner og sekretioner, så stopper deres arbejde helt i postmenopausen.

Over tid går tørhed i det intime område med overgangsalderen ikke væk, men forværres kun, så en appel til gynækologen er uundgåelig.

Ud over hovedårsagen til udviklingen af ​​et ubehageligt symptom er der også andre faktorer:

 1. Forringelsen af ​​blodgennemstrømningen - med alderen reduceres blodcirkulationen i vagina, hvorfra den falder, og slimhinden bliver tyndere.
 2. At bære syntetiske undertøj er sådan et smukt materiale, men for en gammel kvinde er det bedre at bære undertøj lavet af naturligt stof.
 3. Rygning - en dårlig vane fremkalder en forringelse af blodforsyningen til alle slimhinder og organer.
 4. Accept af forskellige stoffer - kvinder i alderen 45-55 år bliver ofte syge, så de tager regelmæssigt stoffer, der forstyrrer kroppen.
 5. Køn - under overgangsalderen øger samleje udtørring, hvorfra lyst og lyst forsvinder. Når slim frigøres i små mængder, føles kvinden intens kløe og ubehag.
 6. Diabetes - med fremkomsten af ​​alderdom øges risikoen for diabetes, hvilket ofte forårsager en brændende fornemmelse i perineum.
 7. Stress og dårlig intimhygiejne - konstant stress og mangel på ordentlig pleje af kønsdelene kan forårsage fremkomsten af ​​opportunistiske sygdomme, der forårsager kløe og brændende i skeden.

Tørhed forekommer nogle gange hos unge piger. Når et sådant symptom fremkommer, er det afgørende, at du ser en læge.

Hvad forårsager tørhed uden behandling

Forvent at i løbet af årene vil kroppen blive vant til ændringerne, og ubehag i det intime område i overgangsalderen vil stoppe, det giver ingen mening. Over tid er problemet kun forværret og forårsager andre gynækologiske problemer.

Uden rettidig behandling fører colpitis til følgende komplikationer:

 • Svampe patologier, der forekommer på grund af ændringer i vaginaets omgivelser til alkaliske;
 • Forekomsten af ​​hovedpine, svær svaghed og konstant sløvhed;
 • Udviklingen af ​​urinveje, urininkontinens, smerte under tømning af blæren og udtynding af dets vægge;
 • Erosion.

Tørhed opstår ofte på grund af tilstedeværelsen af ​​nogen patologier, der ikke har manifesteret sig i lang tid.

Liste over sygdomsårsager:

 1. Venereal sygdomme.
 2. Maligne eller godartede neoplasmer.
 3. Diabetes mellitus.
 4. Bakteriel vaginose.
 5. Herpes.
 6. Autoimmun patologi.
 7. Fibroider i livmoderen og livmoderhalsen.
 8. Endometriose.

Desuden fører manglen på regelmæssigt sexliv til, at tilstanden af ​​hormonbalancen forværres. Dette påvirker patientens velbefindende og kvaliteten af ​​hendes liv negativt.

Hvordan tørhed manifesterer - yderligere symptomer

Følelsen af ​​tørhed i vagina er det vigtigste symptom på vagitis. Pas ikke på, at patologien er umulig, hun minder altid om betydelig ubehag, der afledes af yndlings ting og andre aktiviteter. Hvis du kører din tilstand, forårsager det snart kløende lille labia og en stærk brændende fornemmelse. Selv efter et brusebad forsvinder disse symptomer ikke, og hvis de forsvinder, så ikke for længe.

At ignorere problemet medfører en forringelse af det generelle helbred.

Patienten klager over hovedpine, alvorlig træthed, tab af effektivitet. Kløe i det intime område øges kun, og når der tilføres svampeinfektioner, er der en ubehagelig lugt. Med tørhed hjælper forskellige cremer godt, så det er bedre at gå til en læge med det samme end at udholde ubehag.

Behandlingsmetoder

Kun en læge bør behandle tørhed, især hvis brændende og kløe er gået sammen. Selv når en kvinde planlægger at anvende traditionelle metoder, er en gynækologs konsultation stadig nødvendig. I overgangsalderen med tørhed i det intime område ordinerer lægen lægemidler indeholdende kvindelige hormoner. Derudover skal du bruge forskellige salver og geler, hvilket eliminerer andre ubehagelige symptomer.

Behandling er altid lokal, består af brug af lægemidler indeholdende østrogen. Det er nødvendigt at bruge blødgørende midler og fugtighedscreme, der forbedrer tilstanden af ​​vagina.

Lægen ordinerer en omfattende behandling med stearinlys, cremer og smøremidler, nogle gange ved hjælp af hormonbehandling. Med vaginal tørhed er det vigtigt at genoprette hormoner og eliminere ubehagelige symptomer.

Fugtgivende geler

For at normalisere sexlivet og fjerne smertefulde fornemmelser under sex, bruges en gel til at fugtiggøre det intime område.

Smøremidler smører og befugter vagina, reducerer ubehag.

Ofte udpeget sådanne geler:

 • Montavit - lægemidlet indeholder hydroxyethylcellulose. Komponenten erstatter produktivt naturligt smøremiddel, derfor bruges det ofte før køn;
 • Ginokomfort - indeholder ekstrakter af kamille, panthenol og andre aktive ingredienser. Gelen har antiinflammatoriske virkninger, udløser regenerering af celler og væv i slimhinden, eliminerer dræning, brænding, kløe, revner;
 • Gynophyt er et lægemiddel oprettet på basis af hydroxyethylcellulose og glycerin. Eliminerer brænding og tørhed, anvendes umiddelbart inden samleje.

Før proceduren skal du vaske dine hænder, vask og påfør gelen på vulvarens slimhinder samt åbningen af ​​vagina. Det anbefales at bruge en speciel applikator for ikke at bære infektionen.

Hormonale geler

Hvis vaginal slimhinden er for svag, er hormonbehandling ordineret. Hormonale geler hjælper godt, da de indeholder østrogen. Det er en regelmæssig mangel på dette hormon, der fører til udtørring i overgangsalderen. I tilfælde af ubalance foreskrevet sådanne stoffer:

 1. Ovestin - gel med en unik sammensætning påvirker effektivt den svækkede slimhinde. Produktet indeholder mælkesyre, østriol og chlorhexidin. Komponenter desinficerer perineum og starter processen med regenerering. Efter påføring forsvinder kløe, brændende og andre ubehagelige symptomer.
 2. Dermestil - hovedkomponenten - hormonet østriol, som toner vagina og slimhinder, lindrer ubehag og aktiverer optimal hydrering.
 3. Climara - forbedrer blodcirkulationen i vagina i vagina og livmoder og derved forbedrer sekretorisk funktion af slimhinden.
 4. Divigel - et værktøj bestående af hormonet Estriol, som genopretter slimhinden, fugter det og fjerner alle de ubehagelige symptomer.

Terapi med hormonelle geler giver deres indføring i vagina ved sengetid. Procedurer udføres dagligt, og efter 30 dage reduceres doseringen til 1-2 applikationer om ugen.

Sammen med geler før sex skal du bruge fugtgivende smøremidler, som fjerner tørhed og forbedrer det sexliv, der er nødvendigt for god sundhed og ungdom.

Cremer

Hvis behandling med geler ikke giver resultater, ordinerer lægen en creme til kvinden.

Da cremen til intim hygiejne for overgangsalderen er et hormonalt stof, bør kun en læge vælge den.

Liste over menopausale retsmidler til dræning:

 • Vagilak - fugtighedscreme, der øger slimhindenes elasticitet
 • Feminel - indeholder Sheasmør og mælkeproteiner, som perfekt lindrer betændelse og irritation i perineum;
 • Vagizil - betyder ikke kun en fugtgivende effekt, men danner også en speciel beskyttelsesfilm, der forhindrer forekomsten af ​​irritation.

Cream for tørhed i det intime område hjælper med at fjerne inflammation, fjerne irritation, helbrede små revner og sår.

Nogle produkter indeholder kvindelige hormoner, derfor skal du konsultere din gynækolog før brug.

Vaginale stearinlys

For at genoprette slimhinden og eliminere udtørring i overgangsalderen, skal du bruge vaginale suppositorier.

Sådanne stearinlys er normalt tildelt:

 1. Klimaktol-Antikan - midler tilhører ikke hormonalt. Eliminerer ubehagelig følelse og betændelse, og genopretter også strukturen af ​​slimhinden.
 2. Estriol - suppositorier indeholder hormoner, der fjerner symptomer og genopretter mikroflora.
 3. Ovestin - hormonale suppositorier, der bruges til at behandle mikrokaster og eliminere tørhed.

Nogle lægemidler har kontraindikationer, så du skal besøge en læge før brug.

Alternativ medicin

Ud over lægemiddelterapi kan du bruge folkemekanismer, de mest populære omfatter:

 • Til smøring ved hjælp af olier og salver fra naturlige urter. For en kvinde er olivenolie og calendula salve nyttige, som sælges i et apotek. Hvis de anvendes jævnligt, finder vævsforyngelse og sårheling sted;
 • Herbal behandlinger - nogle af dem øger østrogen niveauer, såsom Vitex, Ginseng, Cimicifuga og Dagil. De kan findes i apoteket, men kan ikke bruges sammen med andre lægemidler.

For at fremskynde resultatet er det vigtigt at undgå stress og motion. Øvelse stimulerer hele kroppen og hjælper med at bekæmpe depression.

Hvordan løser du problemet med irritation i det intime område?

Den klimakteriske periode ledsages af en hel masse specifikke symptomer, hvoraf den ene er vaginal tørhed. Uden tvivl er overgangsalderen en uundgåelig naturlig periode i hver modne kvindes liv.

Dette betyder imidlertid ikke, at en kvinde skal komme til udtryk med alle dens manifestationer og udholde tørheden i den intime zone i overgangsalderen. Til dato, for at fugtige denne zone er mange specialværktøjer blevet udviklet: geler, cremer, stearinlys. Det vil sige, de vil blive diskuteret i denne publikation.

Hvorfor tørhed opstår med fremkomsten af ​​overgangsalderen

Som du ved, påvirker hormoner funktionen af ​​den kvindelige krop. Det vigtigste kvindelige hormon, østrogen, påvirker reproduktionsorganernes funktion. Herunder udviklingen af ​​et specielt smøremiddel af vaginal slimhinden og livmoderhalsen.

Denne specifikke slimhindevæske udfører flere meget vigtige funktioner:

 • fugter den vaginale slimhinder;
 • beskytter den mod patogene bakterier;
 • giver en kvinde med en følelse af komfort i det intime område, både under samleje og i ro.

Ved begyndelsen af ​​præmenopausen begynder æggestokkene at syntetisere mindre østrogen. Hormonmangel fører til, at smøringen i overgangsalderen produceres i mindre mængder, og kvinden begynder at føle sig vaginal tør.

Med denne tilstand af kroppen er vanskelig passage af samleje. Efter intimitet kan kvinder føle irritation eller kløe. Sådanne ubehagelige manifestationer bidrager til et fald i kvindens seksuelle aktivitet eller fuldstændig forladelse af det intime liv.

Hvad er de mulige konsekvenser

Mange kvinder er flov over at behandle problemet med ubehag i vagina til en læge og lider ubehagelige fornemmelser. Dette er fundamentalt forkert. For det første er tørhed i det intime område en typisk manifestation af overgangsalderen, som hver kvinde står overfor, uden undtagelser.

For det andet reducerer dette symptom ikke kun aktiviteten af ​​seksuel aktivitet, men reducerer også kvindernes overordnede immunitet.

For det tredje, hvis der ikke gøres noget på tørhed i den intime zone, så er der så alvorlige konsekvenser:

 • mikroskår er dannet på slimhinden, som efterfølgende vil vokse;
 • mulig udseende af candidiasis
 • øger risikoen for at udvikle infektionssygdomme, som over tid kan påvirke nabostillede organer.

Når en følelse af vaginal tørhed opstår, skal en kvinde derfor besøge sin gynækolog for at få råd om, hvilke fugtighedscreme der er bedre at vælge i henhold til kroppens individuelle egenskaber.

Hvad de er opmærksomme på, når de vælger et produkt til den intime zone

Køber et produkt til det intime område af irritation eller tørhed, det er nødvendigt at omhyggeligt studere sin sammensætning. Hvad skal jeg se efter først?

Vi kan udklare følgende betingede liste over obligatoriske komponenter:

Selv de mest "skræmmende" overgangsalder kan besejres hjemme! Bare glem ikke to eller tre gange om dagen.

 • mælkesyre - giver dig mulighed for at opretholde en optimal balance mellem mikrofloraen;
 • Panthenol - fugtiggør huden godt
 • medicinske planteekstrakter;
 • højt fedtindhold.

Det er vigtigt, at agenten for den intime zone har en neutral syre-base balance. Det bør ikke indeholde dufte, farvestoffer, aromatiske komponenter.

Hvad er gelerne for tørhed i det intime område

Fugtgivende gel er en blød emulsion, der har en vandig konsistens. De er meget nemme at bruge og høj kvalitet befugter hele det intime område af en kvinde i overgangsalderen.

Overvej hvilke typer geler er, og hvad er deres generelle brugsanvisninger:

 1. Gel til intim hygiejne - indeholder mælkesyre og naturlægemidler.
  Der er ingen sæbe i det, og derfor vasker det ikke meget. Det produceres i flasker med dispenser. Anvendes i hygiejneprocedurer, som i overgangsalderen varer mindst 2 gange om dagen. For at gøre dette presses en lille del af gelen på armen, og efter at være blevet fortyndet med vand påføres det med bløde bevægelser i det intime område. Produktet vaskes grundigt.
 2. Gel til tør overgangsalderen er beregnet både til påføring på kønsorganets overflade og i det indre kønsorgan, ved hjælp af en speciel applikator, der er knyttet til præparatet.
  Sådanne geler er hormonale og ikke-hormonelle. Sidstnævnte indeholder urte ingredienser, der har en antiseptisk og anti-inflammatorisk virkning.
 3. Gelens smøremidler - midler, der efterligner naturlig smøring under samleje.
  Nogle geler fra tørhed fungerer samtidig som smøremidler.

Hormonale lægemidler er i stand til at fjerne symptomet fuldstændigt, men de kan absolut ikke anvendes uafhængigt. Udpeger en sådan gel kun af en læge og altid efter en omfattende undersøgelse for at udelukke alle kontraindikationer, der skal anvendes.

Cremer og stearinlys til at fugtiggøre vaginal slimhinde i overgangsalderen

Creme-baserede fugtighedscreme eller vaginale suppositorier bør kun ordineres af en læge. En salve eller creme til tørhed i det intime område ordineres normalt til en dame til permanent brug. Smøring af overfladen af ​​intime steder med en creme af en dame lykkes ikke kun at fjerne følelsen af ​​ubehag, men stimulerer også de naturlige processer til udvikling af et naturligt smøremiddel. Dermed forbedrer du dit sexliv.

Hertil kommer, at anvendelsen af ​​den creme til intimhygiejne i overgangsalderen eller vaginale stikpiller, hjælpe kvinder ikke kun slippe af vaginal tørhed, svie og kløe. De reducerer risikoen for at udvikle sådanne farlige sygdomme som bakteriel vaginose eller udeladelse af de vaginale vægge.

Kvinder bemærker, at regelmæssig brug af cremen fjerner den milde form for inkontinens. Instruktioner til brug af cremen til den intime zone angiver, at det er en god fugtighedscreme før og efter badning. Derfor anvendes cremen af ​​tørhed før svømning i poolen eller i havet. Den dame, der bruger et sådant værktøj, føler sig meget komfortabel på ferie.

Fonde, der er værd at være opmærksomme på

Det moderne farmaceutiske marked tilbyder en bred vifte af produkter, der tager sigte på at fjerne tørhed i det intime område af kvinder, der er i overgangsalder.

Vi vil kun fokusere på nogle få stoffer fra hver kategori, vi har gennemgået, der er populære hos kvinder.

Ikke-hormonelle geler

Gel Vagisan - betyder til daglig hygiejne. Basen af ​​gelen er mælkesyre, som opretholder et naturligt niveau af syre-base balance for vagina. Dette bevarer en sund vaginal mikroflora. Gelen lindrer lysfølelser af ubehag, tørhed, brænding og kløe.

Lad os lære de mest populære geler blandt kvinder at kende:

 1. Ginokomfort - producenten tilbyder to produkter, der har forskellige virkninger på grund af vegetabilsk komponent i sammensætningen.
  Ginocomfort fugtgivende, intim gel har følgende sammensætning: Mallow ekstrakt, samt kamille ekstrakt, mælkesyre, panthenol og bisabolol. Anvendelsen af ​​gelen eliminerer permanent følelsen af ​​tørhed i intime områder. Ginocomfort genopretter intim gel i stedet for mallow ekstrakt består af tea tree olie, som har en god antiseptisk, anti-inflammatorisk og antimikrobielle virkning. Værktøjet fremmer ikke kun regenerering af slidhinden i vagina, men effektivt fugtiger det, eliminerer brænding og kløe og forhindrer også skade. Ginocomfort geler kan anvendes som smøremidler. Begge midler indføres i vagina med en applikator 1-2 gange om dagen.
 2. Bliss - et middel til fugtgivende det intime område, som effektivt fjerner ubehagelige fornemmelser under tør vaginal slimhinde.
  På grund af det faktum, at gelen indeholder olieekstrakter af kamille og calendula, fremmer den helbredelsen af ​​slimhindekredsløb. Dens anvendelse forhindrer udseendet af ny skade på epitelet. Det anbefales at tage kurser på recept eller efter behov (efter at have besøgt poolen, før samleje, når der skiftes klima osv.). En lille mængde gel påføres kønsområdet. Kan bruges sammen med kondomer.
 3. Gynophyte er en vaginal gel, der effektivt fjerner fornemmelsen af ​​vaginal tørhed, brænding og kløe.
  Midler, har den hydrerende virkning (rigelig fugtning). Lavet på basis af glycerin og hydroxyethylcellulose. Glycerin moisturizes ikke kun slimhinden, men er i stand til permanent at bevare fugt i epitelet. Gel er bedre end andre midler erstatter det naturlige slim i postmenopausale perioden. Det anbefales at anvende efter at have besøgt poolen, før samleje eller for at fjerne følelsen af ​​ubehag. Som ordineret af lægen kan der anvendes kurser. Den introduceres ved hjælp af en speciel applikator.

Alle overvejede geler befugter effektivt vaginal slimhinden i overgangsalderen. Damer tildele disse midler på grund af den gode hydratiserende effekt.

Hormonale lægemidler

Gels kan bruges af kvinder, der ordineres kombination erstatning terapi. Hvis en dame har indikationer for vedvarende hormonbehandling, så til dette formål er det kombinerede tofasemedicin Femoston ofte ordineret.

Den indeholder to kvindelige hormoner - østrogen og progesteron. Femoston eliminerer effektivt mange climacteric symptomer, herunder vaginal tørhed, kløe, brændende fornemmelse og ubehag.

På tidspunktet for overgangsalderen er Femoston foreskrevet 1/10 eller Femoston 2/10. På præmenopausal stadium kan lægemidler ordineres: Pausogest, Kliogest eller Femoston 1/5. Men en kvinde kan bruge monoterapi - hun drikker piller, som kun omfatter det syntetiske hormon østrogen, og progesteron modtager topisk - ved hjælp af en hormonel gel.

Der skal lægges særlig vægt på det nye hormonelle lægemiddel Ovipol Clio. Dets aktive stof er hormonet østriol, som selektivt påvirker vaginaets vagina, blæreens livmoder osv. Ovipol Clio er et vaginalt suppositorium, som positivt påvirker slidens slimhinde. De er vant til at behandle organerne i det urogenitale system. Ovipol Clio-lys effektivt fjerner tørhed og kløe i det intime område.

Kvindernes sundhed kræver opmærksomhed til sig selv altid, og især i overgangsalderen. Ved præmenopausens stadium hjælper brugen af ​​en speciel hygiejnisk gel med at fjerne ubehag i det intime område. Fugtgivende gel til overgangsalderen lindrer en kvinde fra vaginal tørhed og de ledsagende manifestationer. Vi ønsker dig et godt helbred!

Med hvilken creme kan du fjerne tørheden i det intime område?

Ved overgangsalderen opstår der alle former for ændringer i en kvindes krop. De vedrører stort set alle organer og systemer. Men specielt ofte bekymret for den øgede vaginal tørhed med overgangsalderen. Dette komplicerer ikke kun sexlivet og fører til et fald i libido, men svækker også lokal immunitet, hvilket øger risikoen for at udvikle inflammatoriske sygdomme.

For at forbedre kvinders tilstand og forebygge sygdomme, skal du vælge de rigtige ikke-hormonelle lægemidler til lokal brug. Det kan være en creme, et stearinlys eller en gel. Du skal også tage en ansvarlig tilgang til valget af hygiejneprodukter til den intime zone.

Årsager til problemet

Alle symptomer der opstår i overgangsalderen er forbundet med hormonelle lidelser. Dette påvirker ikke kun organernes og systemernes arbejde, men øger også udviklingen i aldersrelaterede ændringer. I den henseende er det vigtigt at vælge den rigtige creme til hudpleje. Men samtidig falder hygiejnen i den intime zone ofte ude af fokuslyset. Som følge heraf vises tørhed, øget følsomhed af slimhinderne og en høj risiko for at udvikle sygdomme. Kvinder har sådanne klager som brændende, kløe, hyppig irritation efter samleje. Hvis de ikke elimineres i tide, dannes sygdomme, hvilket betyder, at behandling vil være nødvendig.

Tørhed af slimhinden skyldes, at under påvirkning af et reduceret hormoniveau forekommer udtynding og atrofi af membranen. Derudover dannes smøremidlet, som normalt skal frigives, i en mindste mængde. Som følge heraf giver seksuel kontakt smerter. En lignende tilstand kan forekomme ikke kun i overgangsalderen, men også efter sygdom. I dette tilfælde kan du selvfølgelig bruge smøremidler, creme eller fugtgivende stearinlys. Men de virker kun lokalt uden at eliminere årsagerne til patologi. For at eliminere vulvar-vaginal atrofi skal du vælge de rigtige midler, der kan stoppe denne proces.

Da tørhed i slimhinderne kan være et tegn på overgangsalder hos kvinder og et symptom på patologi, er det vigtigt, at det ser ud til at være læge og udelukke sygdomme. Først efter det vil det være muligt at vælge intime hygiejneprodukter og præparater med det formål at udføre behandling af atrofi. Samtidig er creme, gel eller vaginale suppositorier kun et supplement.

Behandling af vaginal tørhed kan udføres både ved topiske præparater og ved generelle midler. I nogle tilfælde må du muligvis tage østrogen.

Fejlfinding metoder

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at enhver tilstand, der er opstået i overgangsalderen, udelukkes med en læge, selv om det er valget af midler til intim hygiejne. Derfor bør stoffer, herunder stearinlys og fløde, kun anvendes som angivet af en specialist. Derudover kan nogle produkter, såsom vaginale suppositorier og geler, indeholde hormoner. De kan også kun bruges efter høring og eksklusive kontraindikationer, især hormonafhængige tumorer.

Først og fremmest, når tørhed i slimhinden opstår, bør du forsøge at slippe af med problemet uden medicin. For dette er det vigtigt at overholde følgende anbefalinger:

 • Vælg de mest hensigtsmæssige intime hygiejneprodukter. Dette gælder for sæbe, gel eller spray. Det er umuligt at isolere et bestemt produkt for alle kvinder, da der altid er risiko for en allergisk reaktion.
 • Der bør gives fortrinsret til fugtighedsgivende midler.
 • Sørg for at bruge smøremidler, der udelukker slimhindebeskadigelse.
 • Det er vigtigt at justere strømmen. Kosten skal indeholde tilstrækkelige mængder vitaminer og et minimum af fedt og sukkerindhold.
 • Du skal drikke så meget rent vand eller mineralvand uden gas som muligt.
 • I mangel af effekt kan du hente traditionelle opskrifter, urtepræparater, homøopatiske stearinlys. Hvis der ikke er nogen særlig effekt fra dem, vælges hormonbehandlingstilbud til kvinder.

Behandling med hormonholdige lægemidler udføres først efter en grundig undersøgelse under streng lægeovervågning.

Valgfunktioner

Tilstanden af ​​slimhinden er direkte afhængig af niveauet af hormoner. Den mindste ændring i deres niveau påvirker øjeblikkeligt vaginaets tilstand. Men herudover kan kvinder i alle former for krænkelser på dette område opstå som følge af brugen af ​​ukorrekt udvalgte intime hygiejneprodukter. Selv uden tegn på overgangsalderen kan det føre til tørhed og kløe. For at træffe det rigtige valg, skal du følge nedenstående regler:

 • Når der er tørhed i slimhinden, skal du se en læge. Kun han kan bestemme årsagen til ubehag.
 • For den intime zone bruges kun de værktøjer, der er beregnet til dette. Du behøver ikke at eksperimentere med ansigtsskum eller anvende legemsgel.
 • Enhver creme, gel eller suppositorier bør have et neutralt pH-niveau, da alkaliske eller sure produkter kan påvirke slimhinderne hos kvinder negativt.
 • Obligatoriske komponenter i et produkt skal være beroligende og fugtgivende ingredienser. Hormoner, mælkesyre, hyaluronsyre, aloe, panthenol og planteekstrakter kan også anvendes.
 • Før du begynder behandling, skal du kontrollere følsomheden for værktøjet. Samtidig skal du købe allergivenlige lægemidler.
 • Gelen eller fløden bør ikke kun fugtgøre, men hjælper også med at genoprette normal mikroflora i vagina, samt eliminere irritation og fremskynde helbredelsen af ​​sår.

Når du vælger et produkt til kvinder, kan du være opmærksom på anmeldelserne, men den endelige beslutning skal altid laves sammen med lægen. Derudover er det i nogle tilfælde nødvendigt at udføre behandling med farmaceutiske præparater.

Regler for brug af cremer og geler

For at det valgte middel skal have en udtalt effekt, er det nødvendigt at nøje følge reglerne for dets anvendelse. Når du har valgt det mest egnede stof til kvinder, bør du omhyggeligt studere instruktionerne, inden du begynder behandling.

Eliminere kontraindikationer og fremhæve selv de mulige bivirkninger, kan du fortsætte til ansøgningen:

 • Det er vigtigt at udføre hygiejneprocedurer i det intime område ved brug af pH-neutrale produkter, før produkterne påføres.
 • Hænderne skal også rengøres grundigt
 • De nødvendige midler anvendes på en palme;
 • jævnt fordelt over huden og slimhinden i labia og perineum;
 • For at behandlingen ikke kun var ekstern, er det nødvendigt med hjælp fra spidsen at indtaste den nødvendige mængde penge i skeden.

Hyppigheden af ​​brug, samt mængden af ​​salve til en procedure og varigheden af ​​kurset bestemmes individuelt af en læge.

Således kan vi konkludere, at behandling af tørhed kan udføres ved forskellige metoder, men under alle omstændigheder vil alle former for topiske cremer og geler være påkrævet.

Mest populære værktøjer

Det moderne marked for narkotika og plejemidler indeholder et stort antal ting. Hver af dem har sine egne egenskaber ved anvendelse og indikationer. Derudover varierer deres pris meget. Her er blot nogle af de mest almindeligt anvendte retsmidler til kvinder til behandling af tørhed:

 • Gel Bliss. Eliminerer irritation i det intime område, fugter og fremmer udviklingen af ​​naturlig smøring. Takket være brugen heraf reduceres symptomer, der bekymrer kvinder i overgangsalderen. Sammensætningen er helt sikker og forårsager ikke en allergisk reaktion.
 • Estriolcreme har en positiv effekt på syre-basebalancen. På grund af dette forbedres den egen produktion af smøremiddel. Aktive ingredienser har en positiv effekt på lokal immunitet, hvilket forhindrer udviklingen af ​​infektion. Det er især vigtigt, at cremen bidrager til produktionen af ​​hormoner, hvilket eliminerer årsagen til tørhed.
 • Divigel er et hormonelt middel og anvendes først efter en lægeundersøgelse. Indeholder estradiol. På grund af dets brug bliver kløe, tørhed, brændende fornemmelse elimineret, og fedtproduktionen stiger. Efter kurset vises en følelse af trøst og den lokale immunitet øges. Sammensætningen er sikker og forårsager ingen negativ reaktion.
 • Gel Vagilak anvendes især til menopausale kvinder. Hjælper med at fjerne tørhed, lindrer smerter, der opstår under samleje, og lindrer også kløe. På grund af mælkesyren, som er en del af produktet, hjælper det med at normalisere syre-basebalancen og øge lokal immunitet.
 • Ginophyte gel kan bruges både som forebyggelse og som behandling. Indeholder kun naturlige ingredienser, især mælkesyre. Hurtigt lindrer kløe, brænder og normaliserer mikrofloraen, som har en positiv effekt på lokal immunitet.
 • Lacticid anvendes til moderat tørhed i overgangsalderen. Det virker forsigtigt, har ingen kontraindikationer og passer perfekt til vaginal slimhinden.

Allerede ved hjælp af disse værktøjer kan du fjerne problemet med slimhindenes tørhed, især hvis du samtidig justerer mad og omhyggeligt overholder personlig hygiejne. Hvis tilstanden forværres, vil recepten af ​​hormonelle lægemidler i piller og injektioner være nødvendig for at stabilisere hormonniveauet.

Fra videoen lærer du, hvad der forårsager tørhed i det intime område og hvordan man skal klare det:

Healing creme eller salve til intime områder

Der er situationer, hvor det er nødvendigt at anvende en helbredende creme til intime områder. Huden på disse steder er meget øm og sårbar. Det kan forblive skadet efter sygdom, revner og slid kan forekomme fra vaskeriet. Når du skrider skridtet og lysken ved uforsigtig bevægelse, er det nemt at skade din hud.

fugtighedscreme

I apoteker og kosmetiske butikker kan du finde specielle fugtighedscreme til intime steder, som bruges efter depilation, barberer sådanne sarte områder. Der er nok lignende produkter til salg. Derfor skal du sørge for at kunne vælge noget. De bør bruges straks efter barbering af håret for at undgå yderligere irritation.

Sårhelende salve

Til helbredelse af sår er revner der cremer og salver baseret på forskellige komponenter. Præsenteret et ret stort udvalg. Du kan vælge det rigtige produkt til kvalitet og pris.

Til behandling af små stykker og ridser i et så delikat område, brug følgende midler.

Solcoserylgel (salve) er egnet til behandling af forskellige sår, forbrændinger, nedskæringer. Det hjælper med at klare skader på huden i lysken og perineum.

Lægemidlet dækker såret med en tynd film, der beskytter det åbne skadede område mod virus, bakterier og svampe. Fremmer helbredelse uden dannelse af ar og ar.

Egnet til brug under graviditet, hvilket er meget vigtigt, for i denne periode er der ofte problemer i det intime område af forventede mødre.

Den aktive ingrediens i Solcoseryl er et ekstrakt fra kalvens blod, opnået ved hæmodialyse. Denne komponent stimulerer produktionen af ​​sit eget kollagen, fremskynder helingsprocessen, køler lidt af behandlingsområdet.

Salve sættes 2 gange om dagen med vaskede hænder på en ren overflade. Cover med en steril gazeforbinding.

Actovegin salve - en analog af det tidligere lægemiddel.

Levomikol salve er et meget effektivt middel. Indeholder et antibiotikum, hvilket gør processen med at stramme snitene hurtigere.

Det hjælper med at bekæmpe infektion, hjælper med purulente sår af høj kompleksitet, helbreder dybe nedskæringer og første graders forbrændinger. Der er en ensartet og hurtig stramning af sårets kanter. Lægemidlet påføres 1-3 gange om dagen på en ren, tør overflade.

Protak creme - et beskyttende stof til det intime område. Påfør med lette skader, scuffs, små betændelser, revner. Skaber en beskyttende film på såroverfladen, fugtiger huden epidermis, har en antibakteriel virkning, beskytter mod infektion. Bidrar til den hurtige ardannelse.

Påfør en lille smule creme på tørt rent hud, gnid i bløde, blide bevægelser, indtil den er helt absorberet.

Pantestin gel har en antimikrobiell virkning, har en helbredende og regenererende virkning. Sammensætningen indbefatter stoffet dexpanthenol, som stimulerer regenereringsprocesserne, fremmer hurtig helbredelse af skader.

Også i sammensætningen er en kraftig antiseptisk Miramistin, som virker på en bred vifte af bakterier, på nogle typer svampe. Komponenterne af lægemidlet supplerer hinanden og har en generel virkning.

Gelens stoffer trænger ind i de dybere lag af huden, takket være hvilken hurtig og effektiv heling der finder sted.

Gel påføres 1-2 gange om dagen indtil fuldstændig heling.

Bepanten og Redningsmanden til undsætning

D-Panthenol salve - dette stof håndterer krænkelser af hudens integritet forårsaget af forskellige årsager.

Værktøjet normaliserer cellulær metabolisme, øger styrken af ​​kollagenfibre og derved øger hudens evne til at regenerere. I tilfælde af skader på huden og dybe væv kræver kroppen en ekstra mængde pantothensyre, som dette lægemiddel indeholder. Stoffet trænger ind i alle lag i huden. Det har en lille antiinflammatorisk effekt. Kan erstattes af Bepanten.

Livredder Balm - er et komplekst stof. Milk lipider har en blødgørende, regenererende, nærende virkning på huden. På huden danner en beskyttende film, på grund af hvilken mindre fugt fordampes. Lipider er i stand til at fugtgøre epidermis, accelerere ardannelsen.

Havtorn olie, en del af balsam, har en antioxidant effekt, regenererer hudceller.

Bivoks er et antiseptisk, blødgørende og beskyttende stof.

Terpentiner lindre betændelse, bedøvelse, indsnævre blodkar, stimulere.

Echinacea ekstrakt er en god antioxidant og immunstimulerende middel.

Lavendelolie beroliger huden, lindrer irritation. Det er en stærk antiseptisk.

Balm Rescuer har en kompleks virkning på sår, revner. Det har mange effekter. Den kliniske effekt er meget hurtig, terapeutisk effekt forekommer inden for få timer efter brug. Tilsammen supplerer hinanden alle komponenter af lægemidlet følgende virkninger:

 • regenererende;
 • beroligende;
 • antibakterielle;
 • helbredelse;
 • beskyttelse;
 • fugtgivende;
 • smertelindring.

Som alle salver anvendes balsammen på en ren, tør overflade. En lille mængde. Derefter dækket med et bandage eller gasbind og klistret på toppen med et gips for bedre effekt. Den næste dosis kan bruges, når du ændrer dressingen eller når du absorberer balsammen.

Ligenthen og Argosulfan kan også anvendes.

Ligenthen gel er et multikomponent lægemiddel. Anvend som et lokalt antibakterielt middel på grund af indholdet af antibiotika. Gelen har en forlænget lokalbedøvelsesvirkning (i sammensætningen er der lidokain). Godt lindrer smerten, bekæmper hurtigt mikroorganismer.

Argosulfan har også en kompleks virkning på forskellige typer skader. Anvendes som et antiinflammatorisk, smertestillende, sårhelende middel. Det beskytter et sår mod indtrængen af ​​en bakteriel infektion i den, kæmper mod mikroorganismer, som allerede er faldet og udviklet inflammation. Foruden sulfanilamid har sølvioner også bakteriedræbende egenskaber.

Præparatet påføres både under påføring og på den åbne overflade, som er forbehandlet med et antiseptisk middel. Det skal være tørt. Ansøg fra 1 til 3 gange om dagen.

Sådan barber du dine ben med epilator

Gennemgang af analoger af anæstetisk creme Emla og deres egenskaber