Haircutter i det intime område

Kvindelige intime haircuts vokser i popularitet, men tidligere var præference normalt givet til et naturligt udseende.

Behovet for at skabe en kvindelig haircut i intime steder, piger huskede kun med starten af ​​stranden sæson, foretrækker optionen type trekant.

Hvor skal man lave et hårklipp


Intim frisyre gør sig hjemme eller salon og til justering ved hjælp af forskellige midler og metoder.

 1. Den mest holdbare og dyreste metode til at korrigere en bikini linje er laser hårfjerning, udelukkende udført af licenserede specialister, der lover et livslangt resultat i flere procedurer.
 2. Populær brasiliansk eller voks, sukker hårfjerning, der giver mulige variationer af resultatet af et hårklipp. Ved brug af voks eller sukkerpasta foretages der en bikini cut i salonen eller hjemme. Selvfølgelig forudsat at du har tilstrækkelig ro, samt en vis hensynsløshed til dig selv.
 3. Ud over specialudstyr til hårfjerning tilbyder producenterne bredt tilgængelige voksstrimler for at fjerne uønsket hår, der er designet til forskellige anvendelsesområder, nem at bruge.
 4. Du kan dekorere en kvindelig frisure i et intimt område selv ved hjælp af en barbermaskine eller en speciel trimmer, som ligner en elektrisk barbermaskine med en miniature vedhæftet fil på driftsprincippet. Med sin hjælp fjernes uønskede hår nemt og sikkert. Du kan købe en kvindelig trimmer hos enhver hardware butik, der sælger skønhed gadgets.

Instruktioner til gennemførelse

For at lave et hårklipp skal du have følgende materialer:

 • lille kam med fine tænder;
 • stencil (du kan gøre det selv med tape eller købe det i en specialbutik eller skønhedssalon);
 • en barbermaskine;
 • barberskum;
 • negle saks med en lige kant.
 1. Bestem trekantenes retning ved hjælp af stencilen for at indstille grænserne.
 2. På en designfri zone skal du anvende barberskum, forsigtigt barbere dit hår og lede barbermaskinen i en retning.
 3. Fjern stencilen, om nødvendigt trim kantene af designet, hvilket gør dem klare.
 4. Kam og saks trimmer hår, hvilket giver den den ønskede længde.
 • lille kam;
 • stencil;
 • barbering og skum;
 • lige søm saks.
 1. Bestem rektangelets retning, form, størrelse ved at placere stencilen korrekt.
 2. Påfør skum og barber overskydende hår.
 3. Fjern stencilen og trim kanterne om nødvendigt.
 4. Giv frisuren den ønskede længde og indstil retningen.

For at lære mere om haircuts, såsom en stjerne frisure, landingsbane, samt om teknikken til deres præstationer, tjek resultaterne af fotokonkurrencer blandt mestere og video tutorials. For detaljer, se efter et ucensureret mærke eller +18.

Omkostninger i saloner

Brug tjenester af kun beviste, anbefalede masters med certifikater, der giver mulighed for bikini hårfjerning. Tjek fotogalleriet og porteføljen af ​​intime haircuts guiden. Stol på mesteren kun, hvis alt passer dig.

Modetrends

Siden slutningen af ​​80'erne i det sidste århundrede blev undertøj og badetøj mindre og mindre, hvilket begrænser de intime frisurer hvert år og reducerer dem til et minimum. I dag er populære frisurer som en dyb bikini, når håret er helt fjernet.

Den bedste hjælp i proceduren er en voks- eller sukkerfjerning, som giver dig mulighed for helt at fjerne hår og sikrer også perfekt glathed i 2-3 uger.

 1. Fjern nye hår med pincet eller epilator. Afskær ikke de nye individuelle hår, for ikke at skade den sarte hud. Hertil kommer, at håret begynder at vokse aktivt.
 2. For at opretholde et perfekt resultat skal du foretage justeringer mindst en gang om ugen.
 3. Kontroller regelmæssigt frisuren til voksende hår eller udseende af bumser.
 4. Brug en fugtighedscreme og olier til ekstern behandling, fordi den delikate hud i det intime område efter epilering tørrer og irriterer.
 5. Hvis hårfjerningen udføres med en barberkniv eller trimmer, skal du justere det en gang hver 3-5 dage - det hele afhænger af hårvæksthastigheden. Forsigtig ikke korrektionen for at se pænt og ryddeligt.

Den nuværende tendens i de seneste år - tilføjelsen af ​​frisurer i et intimt sted med tilbehør:

 • i form af rhinestones;
 • sten;
 • forskellige typer piercing;
 • tegninger på forskellige emner: maling på basis af gnister eller naturlige henna.

Dekorative varer varer 1-2 uger - alt afhænger af typen af ​​tilbehør, og hvor omhyggelig det er at håndtere det.

Advarselssmerter

Vælge muligheden for hårfjerning, styres af graden af ​​din smertegrænse, så den kosmetiske procedure ikke bliver en test:

 1. Brug en bedøvelsescreme eller tabletter, når du besøger salonen, advarsler mesteren om behovet for at bruge anæstetika til det intime område.
 2. De første 1-2 dage efter at have lavet et haircut, skal du bære et simpelt undertøj lavet af naturlige stoffer. Dette vil undgå irritation og gnidning af bikiniområdet.
 3. Hvis du har identificeret muligheden for intimt hårklipp, når en del af håret ikke fjernes, skal du omhyggeligt vælge undertøj, så det ikke viser de resterende elementer.
 4. Tidlig foretage korrektion frisurer, spa procedurer. Fugt og næring af den ydre del af bikini vil sænke hårvæksten. Til sådanne formål er egnede køleflader eller ansigtsmasker.


At vælge typen af ​​hårklipp og hårfjerning, styres af fornemmelser. Komfort og bekvemmelighed er afgørende.

Hvis du kan lide det - del med venner:

Ægte zoner hos kvinder: hvor skal man kysse?

At levere seksuel nydelse til sin elskede, og ikke kun for at have seksuel kontakt med hende, er hver mands hovedopgave. Det er ingen hemmelighed, at prelude er særlig vigtigt for en kvinde, og hvor meget smykker hun bliver, jo stærkere får kvinden en orgasme. Lad os tale om de mest erogene zoner hos kvinder.

Hvad er erogene zoner

Ægte zoner er særlige hudområder på kroppen, fra kysser og blide berøringer, som ægte seksuel ophidselse forekommer. Sådanne zoner findes både hos mænd og kvinder. Men vi er primært interesserede i erogene zoner hos kvinder.

De vigtigste erogene zoner hos kvinder

Den tidligste, men den mest spændende erogene zone hos kvinder. Det er nok til at kysses øremærket forsigtigt, og du vil se, hvordan gåsebunger løber over hans elskede hud. Øren kan kysse, lege med tungen. I et ord, vis fantasi!

Kvindernes hals. Et kys i nakken vil helt sikkert ikke forlade en kvinde ligeglade. Udefra ser det meget romantisk, sødt ud, uden et strejf af vulgaritet.

Kvindernes skuldre - et eksklusivt sted til at kysse bare for en elsket. Husk: Flyt fra nakke til skuldre, glem ikke at kysse mellem kravebenet. I en lille hul er der en meget stærk erogen zone.

Kvindebryst. Her er sandsynligvis ingen forklaring nødvendig, da dette er den mest erogene zone ikke kun hos kvinder, men også de mest elskede hos mænd. Kan lide det eller ej, men brystet under forspil i første omgang. Du kan røre ved hende, klemme, kysse, men kun forsigtigt: det kvindelige bryst er meget følsomt, og enhver forkert bevægelse kan forårsage en kvinde smerte.

Kvindelig mave. Et meget intimt sted, der skal ses på flere måder.

For det første: kysser maven, du går ned direkte til kvindens kønsorganer.

For det andet: På dette sted fødes det fremtidige barns foster og vokser. Denne zone er især erogen for en kvinde, når hun er i en interessant position. Enhver kærtegn, blide berøringer, kys er meget vigtige og tremulous for det svagere køn.

Desuden lindrer intet så smerten hos en kvinde under menstruation som et kiss af en elsket i maven.

Elsker mænds kærtegn og kvindelig tilbage. På ryggen er et stort antal nerveender, og derfor er det den største erogene zone. Her kan du anvende kærlighed: både kys og små bid.

Og selvfølgelig, som uden balderne (præsterne). Mændne bemærker altid præsternes rundhed: jo mere appetitant de er, jo stærkere er det stærkere sexs fantasi. En mand vil altid røre røven, klemme den i hænderne, klemme, blid forsigtigt på den. Det er ikke kun, at der er et ordsprog, at mænd sætter pris på en kvinde med deres øjne, ser på hendes røv og bryst. Den bytte er et meget intimt område, som brystet og kønsorganerne.

Hver mand skal forstå og vide, hvilke zoner af hans elskede er mest erogene, hvis han ønsker at levere til sin partner det højeste niveau af fysisk fornøjelse.

Ægte zoner af kvinder

For dem der elsker hele kroppen er et område med seksuel ophidselse. Den blotte følelse af blid berøring af hænderne giver en følelse af fornøjelse hos de fleste kvinder. En behagelig følelse er forbedret, hvis du kærtegner særligt følsomme steder, men kærtegnende hænder er ikke sammenlignelige med hvad der kan opnås ved mund, tunge, læber.

Konventionelt er disse zoner opdelt i svage, mellemstore og stærke. Det er nødvendigt at begynde at kærtegne fra svagere zoner, der går videre til stærkere. Startende kærlighed med en stærk erogen zone kan reducere følsomheden hos de svagere. Og omvendt - med en systematisk indvirkning på en zone øges følsomheden, og det er endda muligt at udvikle følsomheden i en tidligere ikke-responsiv zone.

Svage zoner.
hår, strækker dem let, trækker dem på fingrene giver en lille indvirkning. For nogle er parietalområdet effektivt, for andre - occipital. Ører. Når tungen rører ved ørens kant eller klatrer ind i det, når læberne presses til øret, når læberne leger med en ørepille - alt dette gør en kvinde lyst. Kvinder, der reagerer let på øret, er af en let ophidset og lidenskabelig type. Forresten er kvindernes øreringe en indirekte påmindelse om ørerollen, især lobben, som en erogen zone.

Kiss i lukkede øjne - denne form for kærtegn forsvandt næsten. Syn, berøring, lugt - alt kan reagere som en erogen zone, men oftere til en bestemt og ønsket person.

Der er erogene zoner i nakken: En af dem er den forreste overflade, som sænkes med musen mellem brystkirtlerne. Denne formular er normalt lavet på kjole. Desuden kan en zone være mindre. Den anden er mere udtalt.

hænder. Især palmefladen, bløde fingerspidser. Palms bagside, indersiden af ​​underarmen - tilhører også de svage erogene zoner.

Mellemzoner.
Læber og mund, desuden er tungen mere erogen, så læberne, den mucøse overflade af mundhulen. Der er mange slags kys. En mand har brug for at finde ud af, hvad hans kone foretrækker og forbedre kissens teknik. Der er kys, der starter et kærlighedsspil. Kisses, der forventer sammensmeltning af kroppe i lidenskabens paroxysme, adskiller sig fra kysten af ​​en beroligende lidenskab. Tak af taknemmelighed, hvorefter de elskende roligt roer sig ned. Fra den gamle øst har poetiske navne på kyss nået os, for eksempel: "blid", "kaste", "bashful", "lidenskabelig", "rive af kronbladene", "nyde budet", "nektar", legende "," kongens kiss af vinderen ", kys "Pecca" fra det franske ord "pique" - afrundede læber. For dette er spidsen af ​​tungen skarp og tynd. Knap knager ham ud af munden, de udfører lysrunding rundt om læbernes omkreds. "Sjælens kys" eller "Fransk" - et kys i munden, der berører himlens tunge, tungen, mundhinden i munden. Men nogle kvinder tager ikke sådan kærlighed. Måske mistede vanen, nogle gange ikke tilfreds med den måde at holde på. Nogle gange fejrer mænd en diskret "station" kys af sin kone. Årsagen er ofte mangel på dygtighed og vane. Årsagen kan være uhygiejnisk indhold af munden, unattractiveness, smertefulde udseende af tænderne og dårlig ånde.

Kvindebryst er det mest oplagte symbol på kvindelighed. Dette er en af ​​de modtagelige erogene zoner. Brystkirtlen selv reagerer mere på blide masserende bevægelser. Halo nipler og brystvorter er lydhør over for bløde berøringer, og ikke kun når de er kært af en mand, men ofte til deres egne kærtegn.

Nogle piger bringer sig til orgasme ved at kile deres brystvorter. Pleje mødre kan have et barn og forårsage spænding, nogle gange fører til orgasme. Alt dette er helt naturligt. Denne zone følsomhed varierer fra varme uden lidenskab for intens ophidselse. Brystvorter reagerer på smidede fingre.

Stroking, nipper, twisting brystvorterne. Når dette sker, er deres erektion, det vil sige stigning i størrelse og elasticitet, hvilket indikerer begyndelsen af ​​excitering af en kvinde. Spænding er meget stærkere hvis kærtegnende hænder, kysse brystvorterne. Ofte på grund af sådan kærtegn er en kvindes følelser manifesteret af intensiveret intermitterende vejrtrækning, skælvende, rystende krop med en følelse af darring i kønsorganerne. Reaktionen af ​​brystkirtler afhænger ikke af deres størrelse.

Med en lille bryst reagerer kvinder ofte mere lidenskabeligt end de fulde bryster. For at bevare brystets form og tiltrækningskraft skal kvinderne vælge korrekt bh og regelmæssig massage.

Den næste eksklusive zone er brystets laterale overflader, taljen, som er særlig modtagelige for berøring af munden og mavesektionen. Excitation forekommer direkte i kønsorganerne. Inngangsregionen er generelt mindre følsom end brystkirtlerne. Sandt nok, hvis en kvinde slet ikke er følsom over for brystets kærtegn, giver hendes inguinale region forskellige muligheder for at stimulere sanserne.

Tilbage, "kattens sted" - området mellem skulderbladene, området langs ryggen. Rumperne, der er meget ærbødige af de gamle folkeslag, har en stor ophidselse på mænd. Den italienske billedhugger Antonio Canova lægger særlig vægt på behandlingen af ​​kvindernes balder. I det antikke Grækenland blev der bygget et tempel og dedikeret til Afrodite Kolibege (hvilket betyder smukke skæl).

Ægte zoner hos kvinder: de mest sensuelle zoner på kroppen

For at kærlighed i et par bliver stærkere, er det nødvendigt, at sexlivet er rig og fuld af behagelige fornemmelser. Derfor er det meget vigtigt for mænd at forstå perfekt, hvor de erogiske zoner af deres veninder er placeret og for at kunne give dem rigtig fornøjelse. Disse er områder af kroppen, der, når de stimuleres af deres receptorer, sender impulser til cerebral cortex, hvilket øger seksuel lyst.

De fleste kvinder er helt klar over deres værdi. Desuden har naturen gjort disse steder meget attraktive. Det er ikke tilfældigt, at repræsentanter for det retfærdige køn maler deres læber og øjenlåg, sætter dem på nakke og håndled i kæden, binder dem med bælter og stropper for at fremhæve deres fordele. Selv med en overfladisk bekendt kigger mannen straks på hans bryst, talje og balder. Under frieri forsøger han at røre ved dem, og når en fælles tiltrækning opstår, nyder begge parter.

De vigtigste erogene zoner af kvinder

De vigtigste erogene zoner i hver kvinde er:

 • læber;
 • bryst;
 • niplen;
 • kønsorganer;
 • sprog;
 • underlivet
 • indre lår;
 • klitoris;
 • vagina;
 • navle;
 • fødder;
 • hår;
 • hals;
 • taljen;
 • indersiden af ​​håndleddet;
 • ben;
 • den ydre zone af humeral hovedet;
 • balder;
 • tilbage;
 • Placer under knæet
 • tæer mv

Dette skyldes, at disse områder er mættet med følsomme receptorer. Ofte er de involveret i intime kærtegn og har den tyndeste hud. Derfor reagerer disse zoner på endnu et let tryk.

Hvis en kvinde ikke føler nogen særlige følelser, når de stimuleres, så er dette område inaktivt i hende. På trods af at de vigtigste erogene zoner skelnes, udtrykkes deres følsomhed for hver enkelt dame individuelt.

En mand skal studere sin partners krop for at give hende maksimal glæde under en intim handling. Stimulering af det punkt, hvor der ikke er en stærk stigning i libido, kan helt forhindre en kæreste i at fortsætte karies.

Årsagen til den særlige følsomhed af erogene zoner

Når hun udsættes for dette område, oplever en kvinde en stor tilstrømning af erotiske fornemmelser, der letter for overgangen til mere intimt frieri. Efter en vis stimuleringsperiode bliver samleje for det retlige køn ønskeligt.

Forstærkning eller reduktion af intensiteten af ​​sensationer, når de udsættes for erogene zoner afhænger af eksterne og interne faktorer.

Disse omfatter:

 • kvindens erfaring;
 • dets anatomiske egenskaber
 • fysiologiske egenskaber
 • løb;
 • seksuelle vaner
 • tykkelsen af ​​huden i dette område;
 • sundhedstilstand
 • grad af følsomhed i nervesystemet
 • hormoner;
 • selvtillid
 • træthed;
 • mangel på libido;
 • talrige slægter;
 • skik osv.

Disse faktorer kan være forbundet med en ændring i følsomheden af ​​den erogene zone, beredskab eller afvisning af en kvinde til at acceptere kærlighed, såvel som hendes tidligere seksuelle erfaring.

Selv effekten på det overfølsomme område er ikke i stand til at give glæde, hvis damen er træt, føler sig ikke for godt eller er begyndt sin periode.

Omvendt bliver uventede punkter lydhør under indflydelse af små doser alkoholholdige drikkevarer, påvirkning af afrodisiakum, skabelse af en intim atmosfære eller romantisk frieri. Dette forklares ved, at en kvinde ubevidst ikke bare søger en partner til seksuel kontakt, men søger at fortsætte løbet. Når hun mødes med en mand, som hun er enig i at have børn, bliver hendes erogene zoner mere følsomme.

Men enhver kvinde med forargelse vil reagere på et tryk på hendes bryst, ben eller talje af en uønsket person eller endda hendes mand, hvis hun ikke er parat til at kærtræne.

Mange repræsentanter for det stærkere køn er begrænset under sex til stimulering af to eller tre erogene punkter, hvilket ikke tyder på, at der på deres partners krop er meget flere af dem. Eksperter siger, at der er femogtyve store erogene zoner.

Hvis der ikke er nogen indflydelse på dem, vil sex for kvinder sandsynligvis blive uønsket. Hvis hun giver efter til en mand, vil hun gøre det modvilligt og vil ikke altid kunne nå orgasme.

Med intime kontakter uden at påvirke følsomme områder, vil repræsentanten for det svagere køn hurtigt miste interessen for at møde med denne person.

stimulering

Det er mere værd at fortælle om de vigtigste og mindre kendte erogene zoner.

 • Et meget følsomt område er munden og læberne på en kvinde. De deltager i kysset, som næsten altid går forud for samleje. Jo mere erfarne en kvinde er, desto hurtigere kan hun være forberedt på fortsatte kærtegn. Selvfølgelig kan kun dette ikke begrænses, selv om hver femte mand er sikker på denne situation. Derfor bør du vide om andre erogene zoner.
 • Disse omfatter hår. Det er ikke tilfældigt, at kvinder elsker at lege med dem, at vinde dem på deres fingre eller at strejke deres hænder. Her er en enorm mængde nerveender. Derfor oplever en person så alvorlig smerte, når han trækkes for dem.
 • Nogle kvinder er meget følsomme for øre stimulering. Øreringe til enhver tid usædvanligt værdsat. Enhver dame søger først og fremmest at dekorere sig med denne særlige juvel. Hun fryser, når en mand kærtegner sine lopper eller kysser hendes øre. Hørelsenes organer har en særlig betydning. Hvis repræsentanterne for det stærkere køn foretrækker at se, så kan kvinden lide at lytte til ham. Silent fans har normalt mindre succes end dem, der kan fortælle deres kæreste om kærlighed.
 • Når man hofter en dame, forsøger en mand at tage hånden. Dette er ikke kun en samvittighed, men også en ubevidst effekt på den erogene zone. Hvis partneren ikke tager den væk, accepterer hun at fortsætte forholdet. I nogle damer er håndfladen mere følsom, i andre bagoverfladen, og nogle foretrækker, når de kysser deres fingre. I modsætning til mænd kan mange kvinder derfor ikke lide håndtryk, når de møder eller møder.
 • Det er ikke tilfældigt, at repræsentanterne for det stærkere køn omfavner damen efter eget valg i taljen. De gør det rent refleksivt, men hun opfatter straks en sådan gestus som en invitation til et tættere bekendtskab. Dette skyldes, at der på sådanne steder er erogene zoner. Hvis du flytter fra dem til maven, så bliver denne adfærd en direkte invitation til samleje.
 • Selvfølgelig er det mest basale og kraftfulde stimuleringsorgan brystkirtlerne. De responderer endda på svage berøringer, og en dygtig indvirkning på denne erogene zone kan meget hurtigt gøre en kvinde klar til starten af ​​den seksuelle handling. Hvis en mand er erfarne og ved, hvordan man giver glæde til sin dame, kan stimulering af brystvorterne og brystområdet blive en manifestation af den mest hengivne kærlighed.
 • Vagina og livmoderhalsen er meget følsomme. De mærker virkningerne af penis i en erektionstilstand. Under samleje føles en kvinde uforlignelig over for noget. De påvirker hjernebarken i hjernen og i centralnervesystemet, og dermed kan dame opleve en meget stærk orgasme. Men nogle repræsentanter for svagere køn har brug for yderligere stimulering fra andre erogene zoner. En mand under seksuel kontakt er meget vigtigt at overvåge partnerens tilstand og holde hende begejstret, hvis den er svækket eller ikke nok. En fuldstændig nært handling er meget vigtig både for sundhed og for normalisering af relationer i et par.
 • Toppen af ​​kvindelig erotik er klitoris. Selv den mest uerfarne pige kan bringes i en tilstand af orgasme, der handler på dette organ. Når det stimuleres, stiger det hurtigt i størrelse, en stor mængde blod strømmer til det, og følsomheden øges tusindvis af gange. Færdig indflydelse på en sådan erogen zone kan gøre seksuelle kontakter uforglemmelige og gøre din partner til en lidenskabelig og kærlig elskerinde.

Behovet for at kende de vigtigste punkter

Følsomheden hos repræsentanterne for svagere køn er meget høj. Mange psykologer er af den opfattelse, at hele overfladen af ​​deres kroppe, hvis de håndteres dygtigt, kan være en stor erogen zone. Problemet er, at mænd sjældent forstår dette, og det tager mange års ægteskab, så manden endelig begynder at forstå klart hvad hans kone kan lide.

Mange repræsentanter for det stærkere køn kender ikke og søger ikke at finde ud af, hvor de største erogene zoner af kvinder er. De tror, ​​at hvis du kysser en kvindes hjerte og rører ved sine intime steder, vil hun være fuldt forberedt på at fortsætte seksuel kontakt.

Men flertallet har brug for forspil, det vil sige kærlig og mild stimulation af erogene zoner. Med et langt forhold eller ægteskab må mannen studere dem, ellers står han over for kvindens modvilje mod at have samleje eller med undskyldninger for træthed og hovedpine.

Hvis du ikke finder tre, og ikke fem, men meget flere punkter, så kan intime kontakter blive virkelig magiske og spændende. Dette forklares ved, at i dette tilfælde er det centrale og perifere nervesystem af kvinden, hendes vaskulære sfære og hjernebarken involveret. Stimulere dem kræves ikke kun før seksuelle handlinger, men under det, så damen ikke mister ophidselse.

Fremragende kendskab til funktionerne ved placeringen af ​​erogene zoner gør det muligt for en mand:

 • vinde over en kvinde;
 • opnå hendes samtykke til intim kontakt;
 • giv hende selv stor fornøjelse;
 • få glæden ved befrielsen af ​​din partner under samleje
 • øg kvinders kærlighed til sig selv
 • gøre sex forskelligt
 • lad damen nemt nå orgasme
 • styrke relationer mv

Det skal forstås, at en kvinde tager sin krop meget alvorligt og vil ikke tillade en mand, uforsigtigt eller uhøfligt at være med til at fortsætte med yderligere kærtegn. Og selvfølgelig ville han ikke være nødt til at stole på sin kærlighed.

Meget unge piger kan simpelthen endnu ikke kende deres krops egenskaber. Derfor finder de mere erogene zoner en partner med hende, jo gladere bliver parret som helhed. Dette opnås ikke blot af erfaring, men også af teoretisk viden og ideer om kendetegnene hos kvindelig følsomhed.

Stimulering af sådanne særlige punkter er en direkte vej til kærlighed. Psykologer og sexologer mener, at de er en evolutionær tilpasning til fortsættelsen af ​​arten hos kvinder i svagere køn. Derfor reagerer hver af dem hurtigt på mænds berøringer og kys. Færdig eksponering kan endda forberede en uerfarne pige til at gå i seksuel kontakt.

Ikke desto mindre er det ønskeligt ikke kun at kende om kvindens vigtigste erogene zoner, men også at påvirke dem korrekt, da det med en skødesløs holdning vil føre til et overskud af nerveender i dem, ikke overhovedet nydelse, men til udseendet af smerte.

8 interessante fakta om det kvindelige intime område

Ifølge statistikker har næsten hver anden kvinde ikke nok viden om hendes intime zone. Dette er en temmelig trist kendsgerning, for ifølge den samme statistik er det den manglende bevidsthed, der ofte forhindrer en kvinde i at nyde intimitet.

I mellemtiden er denne krop i stand til at give en kvinde en uforglemmelig oplevelse, hvis du ved hvordan man bruger den korrekt. Derfor er nedenstående de mest interessante fakta om erotisk kvindelig anatomi.

Fakta 1. Vagina er ikke hele den intime zone.

Det intime område hedder de kvindelige ydre kønsorganer. Dette udtryk er meget mere omfattende. Den intime zone er en kanal, der løber langs hele kroppen, starter fra de eksterne genitalorganer og slutter ved livmoderhalsen. Intim zone i tillæg til vagina inkluderer klitoris, urinrør, stor og lille labia, perineum, livmoderhals, blære, anus, livmoder og æggestokke.

Fakta 2. Vagina er meget elastisk og har foldede vægge.

Ja, vagina er så elastisk, at den kan gribe et medlem af en gigantisk størrelse, og efter at køn smal igen til sin tidligere størrelse. Den kvindelige krop har en fremragende funktion - det tilpasser sig den nuværende elskeres størrelse og form.

Det meste af tiden er væggene i den intime zone tæt på hinanden. Men når det er nødvendigt, udfolder det sig som en paraply. Og under fødslen kan vagina almindeligvis udfolde en bredde på 10 cm eller endnu mere.

Efter fødslen klager nogle kvinder imidlertid på, at deres vagina har lidt tabt sin elasticitet. For at klare dette problem hjælper du med regelmæssige Kegel øvelser.

Fakta 3. Vaginer af forskellige kvinder er meget ens.

Det gælder sandt kun for den indre del af skeden, men vulvaen til hver kvinde er unik. Labia majora er muligvis ikke synlig, men kan være flere centimeter i størrelse. Små læber, formet som vinger af en sommerfugl, kan være skjulte og kan hænge lige under store læber. De fleste kvinder labia er asymmetriske. Dette er et helt normalt fænomen og bør under ingen omstændigheder forvirre en kvinde. Størrelsen af ​​klitoris i hver kvinde er også anderledes. I gennemsnit er det normalt 2-3 cm.

Forresten er klitoris følsomhed og kvinders kønsorganer også forskellige. Det kan være højere til venstre eller højre. Find ud af hvilken side der er mere følsom, du kan eksperimentelt.

Fakta 4. Inden i vagina er fyldt med bakterier

Vær ikke bange for, fordi de fleste af disse bakterier er afgørende for en kvinde. Takket være ham er kvindernes sundhed bevaret, da bakterier beskytter vagina mod infektioner.

Fakta 5. Vagina er i stand til selvrensende.

Virkelig fantastisk selvrensende evne. En kvinde behøver ikke at forsøge at skylle svært tilgængelige intime områder under brusebadet eller på anden måde. Takket være daglig udskillelse renser kroppen sig indefra. Afladningen spilder alle uønskede bakterier, vand og snavs fra vaginalvæggene og fjerner dem naturligt fra kroppen.

Så det eneste, en kvinde skal tage sig af, er hygiejnen i de omkringliggende områder. Til dette formål er det bedre at bruge specielle geler til intim hygiejne, da almindelig sæbe kan beskadige den naturlige balance og forårsage irritation.

Fakta 6. Vagina har en ejendommelig lugt.

Før menstruation har vagina en sur lugt, og efter at de er færdige er den skarp. Duften kan blive mere udtalt under sex (på grund af frigivelse af naturlig smøring) eller under træning (på grund af sved).

Fakta 7. Hver kvinde har et intimt område, der er forskelligt i farve fra andre dele af kroppen.

I mange kvinder med skøn hud har det intime område en lilla eller brunlig farve. Men mørkt skinnet intimt område er ofte lettere end deres kroppe. Derudover kan det intime område på forskellige steder være farvet på forskellige måder. For eksempel kan skridtet have en lyserød farve, og labia kan være mørk.

Faktum 8. Udledningens struktur varierer gennem hele cyklussen.

For eksempel under sekulering er sekreter mere rigelige, har en flydende og gennemsigtig struktur. Og før menstruation tykner de og bliver cremet. Hvis en kvinde bemærkede kreativ udledning og kløe i perineum - er det nødvendigt at presse omgående til en gynækolog.

YouTube-videoer relateret til artiklen:

Har du fundet en fejl i teksten? Vælg den og tryk på Ctrl + Enter.

Det plejede at være, at gabende beriger kroppen med ilt. Denne udtalelse er dog blevet afvist. Forskere har bevist, at en person køler hjernen med en gabende og forbedrer dens præstation.

Der er meget nysgerrige medicinske syndromer, for eksempel obsessiv indtagelse af objekter. I maven af ​​en patient, der lider af denne mani, blev der fundet 2500 fremmedlegemer.

Vægten af ​​den menneskelige hjerne er ca. 2% af hele legemsmassen, men den bruger ca. 20% af syret ind i blodet. Denne kendsgerning gør den menneskelige hjerne ekstremt modtagelig for skader forårsaget af mangel på ilt.

Alle har ikke kun unikke fingeraftryk, men også sprog.

Den første vibrator blev opfundet i det 19. århundrede. Han arbejdede på en dampmotor og var beregnet til at behandle kvindelig hysteri.

Arbejde, der ikke er til personens smag, er meget mere skadeligt for hans psyke end manglende arbejde overhovedet.

En uddannet person er mindre modtagelig for hjernesygdomme. Intellektuel aktivitet bidrager til dannelsen af ​​yderligere væv, der kompenserer for de syge.

Under drift udbreder vores hjerne en mængde energi svarende til en 10-watt pære. Så billedet af en pære over hovedet i øjeblikket af fremkomsten af ​​en interessant tanke er ikke så langt fra sandheden.

I et forsøg på at trække patienten ud, går læger ofte for langt. For eksempel, en bestemt Charles Jensen i perioden fra 1954 til 1994. overlevede over 900 neoplasm fjernelse operationer.

En persons mave klare sig godt med fremmedlegemer og uden medicinsk indblanding. Det vides at mavesaft selv kan opløse mønter.

Vores nyrer er i stand til at rengøre tre liter blod om et minut.

Når kærester kysser, mister hver af dem 6,4 kalorier pr. Minut, men samtidig udskifter de næsten 300 typer forskellige bakterier.

Mange stoffer blev markedsført som lægemidler. Heroin, for eksempel, blev oprindeligt markedsført som et middel til baby hoste. Kokain blev anbefalet af læger som anæstesi og som et middel til at øge udholdenhed.

Folk, der er vant til at spise morgenmad regelmæssigt, er meget mindre tilbøjelige til at være overvægtige.

Hvis du kun smiler to gange om dagen, kan du sænke blodtrykket og reducere risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde.

Det synes godt, hvad kunne der være nyt i sådan et spidsemne som behandling og forebyggelse af influenza og ARVI? Alle har længe været kendt som de gamle "bedstemødre" metoder, det.

Typer af kvindelige intime hårklipp: Bikini design derhjemme

Selv i den antikke verden lavede kvinder et intimt hårklipp for at sammenligne sig positivt med deres rivaler. Ved hjælp af et velvalgt bikini-design kan du ikke kun holde lyskeområdet rent, men også skjule figurfejlene.

I det 21. århundrede er kvindelig intim frisyre et normalt element i kropspleje. Det er smukt, hygiejnisk og vigtigere som et stærkt gulv. Mange skønhedssaloner tilbyder bikini design service, men enkle mønstre kan laves hjemme.

Hvorfor har du intimt hårklipp?

Proceduren udføres for simpelthen at indføre den inguine zone eller for at overraske den seksuelle partner. Og permanent hårklipp af komplekst originalt design kan være en måde at selv bekræfte.

Historien om intime hårklipp

Denne delikate kunst har været kendt siden oldtiden. Egyptiske kvinder, for at sammenligne positivt med deres rivaler, lavede "kærlighed" frisurer, brugte romerske kvinder farvestoffer og endog krøllede deres pubic hår.

Intim hygiejne

Udtalelser gynækologer i spørgsmålet om hårfjerning i lyskeområdet afviger. Nogle hævder, at naturlig vegetation beskytter mod patogener, andre - det tværtimod skaber et gunstigt miljø for deres reproduktion.

 • regelmæssighed
  Tag et brusebad om morgenen og aftenen, såvel som før og efter samleje.
 • Korrekt udvalgte værktøjer
  Til vaskemidler anvendes varmt vand og gel til intim hygiejne. Regelmæssig sæbe er en direkte vej til tør slimhinde og vaginal dysbiose.
 • Personligt håndklæde
  Den skal være lavet af naturligt stof, samt være tørt, rent og blødt.
 • Den korrekte teknik i proceduren
  Skyl kun i retning fra pubis til anus med et svagt vandtryk. Dette er nødvendigt for at udelukke muligheden for bakterier i skeden. Du kan heller ikke spyle kønsorganerne med en stærk strøm af vand: Denne metode vasker væk deres beskyttelse og åbner porten til mikrober.
 • Intime hårklipp i varmt vejr
  Naturlig vegetation i lyskeområdet i kombination med syntetiske undertøj skaber en drivhuseffekt og fremkalder spredning af bakterier. Derfor er spørgsmålet om depilering af intime områder i den kolde sæson snarere æstetisk, så i varmen er denne procedure angivet til forebyggelse af kvindelige sygdomme.

Epilering kan udføres på en skønhedssalon eller alene, spørg en partner til dette eller ring til mesterhjemmet. Under alle omstændigheder skal hænderne være rene og instrumenterne sterile.

I hvilke tilfælde kan du ikke gøre intimt hårklipp?

Nogle metoder til fjernelse af hår er kontraindiceret. Voksning og shugaring er ikke færdig, hvis du har:

 • Hudsygdomme
 • Diabetes mellitus.
 • Hypertension.
 • Deformation af huden.
 • Individuel intolerance.

I disse tilfælde anbefales det at bruge en trimmer.

 • Den ideelle metode til hårfjerning på alle dele af kroppen - shugaring. Anvendelse og finesser af teknologi for hvert område.
 • Er det muligt at udføre intim shugaring derhjemme? Ja, men kun hvis du kender detaljerne i proceduren. Lad os tale om det her.

Typer af intime hårklipp

Bikini design er populært og har flere hovedretninger:

 • Hårfarve
 • Kunst epilation.
 • Trimming hår.
 • Dekorere med strass og andre elementer.

Ofte i et hår blande flere af dem på én gang.


Alle originale modeller af kvindelige intime frisurer er lavet på baggrund af deres fire hovedtyper:

 • brasiliansk
  total mangel på hår
 • krøllet
  hjerter, stjerner og andre former;
 • brasilianske trekant
  der er kun en trekant på puben;
 • landingsbane
  der forbliver en smal strimmel i pubic zone.

Hvordan skjuler en intim frisyre figurfejl?

Bikini-design korrigerer visuelt formen.

Nærmere anbefalinger:

 • En kegle med en konkav base, der peger nedad, udvider visuelt lidt hofterne.
 • Den klassiske inverterede kegle reducerer abdomen og hofterne visuelt.
 • En lang smal lodret strimmel trækker figuren.
 • En bredere strimmel, pibet op, reducerer visionen visuelt.
 • Det vandrette bredbånd giver indtryk af glatte hofter.

Stencil brug

Moderne bikini design er nemt at udføre hjemme med en speciel stencil. Det er elastisk, så det passer godt til kroppen og gør det muligt at skabe et smukt mønster.

Stencilen kan laves selvstændigt. For at gøre dette skal du anvende det billede du kan lide på den selvklæbende film og skære den langs konturen.

Klassisk brasiliansk haircut

Denne model forudsætter en glat hud i bikiniområdet med en tynd lodret strimmel af skindhår. Navnet kommer fra dets udbredte brug blandt brasilianske dansere, som havde for korte nederdele og derfor barberet helt lysken.

Nemme intime haircuts (måned, sommerfugl, landingsbanen)

Mange frisurer er lette at gøre selv:

 • "Måned"
  Enkel i form og ydeevne.
 • "Butterfly"
  De øverste og nederste vinger har forskellig størrelse. Glem også antennerne, ellers får du en bue i stedet for en sommerfugl.
 • "Runway"
  Den øverste kant af strimlen skal være under undertøjets elastik, bredden afhænger af dit ønske. Alle linjer er klare.

Andre typer af intime hårklipp

 • "Sonata"
  billede der ligner yin-yang. Dette mønster tilføjer mysterium, men det er ikke nemt at gennemføre. Til at begynde med tegner du en jævn cirkel, og vælg derefter et inverteret dråbe og en lille cirkel på den.
 • "Lotus"
  yndefuldt blomstermønster. Dette design gør figuren mere feminin.
 • "Heart"
  Faktisk frisyre til Valentinsdag eller en anden romantisk ferie. Hvis mønsteret viser lynet, fjerner de tilsvarende hår, får du et "knust hjerte".
 • "Brevet"
  hovedbogstav af navnet eller noget andet.

Frisurer i lyskeområdet er ofte dekoreret med rhinestones, gnistre eller farvede i forskellige farver.

Hvad er der brug for til et intimt hårklipp?

For et vellykket resultat af proceduren kræves nogle armaturer.

Hvad er inkluderet i sæt til en intim haircut?

Dette kit indeholder:

 • Stabilt spejl.
 • Sæde, så du kan få et fuldt overblik over det behandlede område.
 • Kammusling.
 • Manicure saks.
 • Afskærmningsanordning: barbermaskine, voksstrimmel eller trimmer.
 • Pincet.
 • Ark papir.
 • Kosmetisk blyant.
 • Alkohol.
 • Stencil (efter behov).

Brug af barbermaskiner

En trimmer er en speciel enhed, der gør det muligt for en pige eller kvinde at holde smukke hårklipp af intime områder i rækkefølge eller at skabe nye smarte modeller med gnistre og strass.

 • Enhver kvinde frygter ubehagelige konsekvenser efter shugaring. I dag vil vi tale om, hvor ofte de ser ud og hvordan de skal håndtere dem.
 • Find ud af hvad der er bedst: voksning eller shugaring med vores udvalg her. Efter læsning kan du selv vælge det rigtige valg.

Hvordan laver man et intimt hårklipp hjemme?

For dem, der ikke har lyst eller evne til at udføre proceduren i skønhedssalonen, men det er interessant at prøve det oprindelige bikini-design, tilbyder vi de rette instruktioner.

Forberedelse til et intimt hårklipp

Før du begynder at modellere hår, skal du beslutte, om du skal ændre hårfarven. Farver håret først, hvis det er nødvendigt. Brug ikke ammoniak maling eller henna.

Trin-for-trin instruktion intime hårklipp

Hvis du følger instruktionerne trin for trin, vil du være i stand til at lave en høj kvalitet kvindelig intim frisyre selv hjemme:

 • Tag et varmt bad eller en brusebad.
 • Fjern hår uden for klipningsområdet.
 • Comb resten.
 • Vedhæft en stencil til den og cirkuler den med en blyant.
 • Fjern håret tilbage efter linjemønsteret.
 • Brug en trimmer eller anden enhed til at forkorte mønsterets hår til en længde på 3-5 mm.
 • Vask blyanten væk.
 • Undersøg mønsteret for fejl og fjern overskydende hår, hvis de forbliver.
 • Desinficer det behandlede område.

Hudpleje efter intim hårklippning

Selv med forsigtig depilation vil huden blive beskadiget, så efter proceduren kræver det hvile og følsom pleje. Derudover er det nødvendigt at forhindre hårets indvækst.

 • Skrub et par dage.
 • I brusebadet skal du gnide huden med en vaskeklud.
 • Før og efter proceduren desinficeres området, der skal behandles og hænderne.
 • Brug ikke syntetiske undertøj.
 • I de kommende dage, nægte at besøge solarium eller solbadning.

Hvordan man undgår rødme og irritation på huden efter forskydning?

For hurtigt at genoprette huden efter depilering og forblive blød, brug fugtgivende og blødgørende cremer.

Midler til at bremse hårvæksten

Der er særlige midler til at hæmme hårvækst. Deres handling er rettet mod at reducere hårfolliklernes aktivitet. Som et resultat bliver hårene lyse og tynde, og effekten af ​​depilering på de behandlede områder er mere holdbar.

Disse midler gnides i huden to gange om dagen. Resultatet vises efter en eller to måneders regelmæssig brug.

Bikini design er et element i personlig hygiejne, samt muligheden for at prøve nye ting og overraske din elskede. Fremgangsmåden kan udføres i skønhedssalonen eller hjemme. Ved hjælp af stencil, depileringsværktøj eller trimmer kan du oprette originale tegninger, male dem eller berige dem med elegante gnistre og rhinestones.

Video: Hvad er bikini design og hvordan er det gjort?

Bikini design er en overkommelig måde at glæde dig selv og din elskede på. I den første video kan du finde ud af, hvad det er, og i det andet kan du se, hvordan forskellige former for kvindelige intime hårklipp udføres.

Det mest intime sted: 9 tips til kvinder

I mellemtiden, læger og gynækologer siger konstant vaginal ubalance fører til forstyrrelse af den reproduktive funktion af kvinder, hvilket øger risikoen for infertilitet eller abort under graviditet.

Dr. Andrew Orr, en kendt gynækolog og fertilitetsspecialist, giver 9 tips om, hvordan man bevare kvindelig intim sundhed.

For at bekæmpe den ubehagelige lugt bruger mange kvinder i vid udstrækning vaginal vanding med en særlig sammensætning, den såkaldte "vaginal deodorant". Doktorer gynækologer anbefaler stærkt ikke at self-douche, især med brug af lægemidler, der ikke er ordineret af din læge. Douchering øger risikoen for irritation af de eksterne genitalorganer og krænker den sunde mikroflora i vagina. Alt dette fører til udvikling af thrush eller bakteriel vaginose. I stedet for at maskere en ubehagelig lugt fra kønsorganerne, skal du først forstå grunden til dens udseende. Og det kan kun ske efter en gynækologs undersøgelse.

Mange kvinder er overbevist om, at deres vagina har evnen til selvrensning. Og fordi de ikke bruger sæbe i pleje af de ydre kønsorganer, foretrækker at gøre med vask med vand. Men i modsætning til denne populære tro kræver en sådan delikat del af den kvindelige krop grundig rensning. Faktum er, at vagina er en ideel yngleplads for bakterier og svampe, da det er varmt og fugtigt der. Hertil kommer fedt, sved og sekret, der dannes hver dag i løbet af vores levebrød, og i bedste fald gives irritation og ubehagelig lugt til dig. I værste fald er det den samme trussel eller bakteriel vaginose. For at undgå dette bør de ydre kønsorganer (pubis, labia, klitoris) vaskes fra forsiden til bagsiden ved hjælp af en særlig sæbe til intim hygiejne.

Forlad forførende blonder undertøj til særlige lejligheder. For at opretholde den vaginale mikroflora i en sund tilstand er det nødvendigt at bære undertøj lavet af naturlige, åndbare stoffer som bomuld hver dag. Syntetiske materialer passerer ikke gennem overskydende varme og fugt, hvilket fremkalder spredning af bakterier i vagina.

Stadig populær blandt kvinder får "mirakelmidler" til kvinders sundhed. For eksempel er det vaginale bad og urte tamponer, der indsættes i vagina for den formodede genopretning. Læger advarer: Udover at sådanne værktøjer er ineffektive, kan de simpelthen være farlige. Udover udtørring ødelægger det vaginale bad den naturlige mikroflora af vaginaen og åbner adgang til alle mulige infektioner. Desuden kan denne procedure forårsage forbrændinger i kønsorganerne! Det samme gælder for urte tamponer. Uanset hvor naturligt de er, kan de i de fleste tilfælde forårsage en alvorlig allergisk reaktion eller irritation af de vaginale vægge.

De fleste bakterier, svampe og infektioner, der ødelægger livet hos en moderne kvinde, lever i hendes mave-tarmkanalen. En stor mængde sukker og melprodukter i kosten af ​​en kvinde til tider øger sandsynligheden for svampe og bakterielle infektioner i vagina. Hvis selv medicin ikke hjælper med at slippe af med trøst, er det tid til at gå på en diæt! Afvisning af sød og mel retter til fordel for proteiner (grøntsager og dyr), friske grøntsager og frugter, grønne, nødder og sunde fedtstoffer (avocado, æg, fisk) gør det muligt at glemme kvinders sygdomme for evigt. Til en sund kost er at tilføje anvendelsen af ​​præbiotika og probiotika, som vil bekæmpe skadelige bakterier i tarmene og hjælpe væksten af ​​sund mikroflora.

Videnskabeligt bevist kendsgerning er tobakens negative indflydelse på kvinders evne til at blive gravid. Men få mennesker ved, at rygning også kan forårsage livmoderhalskræft. Denne opdagelse blev for nylig lavet af forskere, der opdagede spor af tobakser i tobak i vaginale og livmoderhalske sekret. Desuden forårsager rygning en ubehagelig lugt i kønsområdet.

Kvinder med problemer på arbejdspladsen og i hjemmet er mere udsatte for vaginale infektioner og problemer med menstruationscyklussen. Faktum er, at stress reducerer immunitet generelt, hvilket igen fører til en overtrædelse af mikrofloraen af ​​intime organer.

Læger anbefaler stærkt ikke at anvende stoffer, der ikke er beregnet til dette som smøremidler. For eksempel anvendes forskellige olier ofte til dette formål: massage, baby eller kokosnød. Faktum er, at mange kosmetiske olier, herunder børn, er fremstillet af olieprodukter, og de er det stærkeste allergen og kan forstyrre balancen mellem vaginal mikroflora. Naturlige olier, såsom kokosnød, oxideres meget hurtigt, forringes og er ikke egnede til intravaginal brug.

Der er en fælles misforståelse blandt begge køn, at krænkelsen af ​​vaginaens mikroflora - problemet er rent kvindelig. Dette er dog ikke tilfældet. Den seksuelle partner kan transmittere sine bakterier, der forårsager thrush og andre vaginale infektioner. Så hvis du ikke er 100% sikker på din manns sundhed, er det bedre at bruge kondomer. Dette vil medvirke til at bevare de intime organers sundhed og beskytte mod seksuelt overførte sygdomme.

Ægte zoner af kvinder

For dem der elsker hele kroppen er et område med seksuel ophidselse. Den blotte følelse af blid berøring af hænderne giver en følelse af fornøjelse hos de fleste kvinder. En behagelig følelse er forbedret, hvis du kærtegner særligt følsomme steder, men kærtegnende hænder er ikke sammenlignelige med hvad der kan opnås ved mund, tunge, læber.

Konventionelt er disse zoner opdelt i svage, mellemstore og stærke. Det er nødvendigt at begynde at kærtegne fra svagere zoner, der går videre til stærkere. Startende kærlighed med en stærk erogen zone kan reducere følsomheden hos de svagere. Og omvendt - med en systematisk indvirkning på en zone øges følsomheden, og det er endda muligt at udvikle følsomheden i en tidligere ikke-responsiv zone.

Svage zoner.
hår, strækker dem let, trækker dem på fingrene giver en lille indvirkning. For nogle er parietalområdet effektivt, for andre - occipital. Ører. Når tungen rører ved ørens kant eller klatrer ind i det, når læberne presses til øret, når læberne leger med en ørepille - alt dette gør en kvinde lyst. Kvinder, der reagerer let på øret, er af en let ophidset og lidenskabelig type. Forresten er kvindernes øreringe en indirekte påmindelse om ørerollen, især lobben, som en erogen zone.

Kiss i lukkede øjne - denne form for kærtegn forsvandt næsten. Syn, berøring, lugt - alt kan reagere som en erogen zone, men oftere til en bestemt og ønsket person.

Der er erogene zoner i nakken: En af dem er den forreste overflade, som sænkes med musen mellem brystkirtlerne. Denne formular er normalt lavet på kjole. Desuden kan en zone være mindre. Den anden er mere udtalt.

hænder. Især palmefladen, bløde fingerspidser. Palms bagside, indersiden af ​​underarmen - tilhører også de svage erogene zoner.

Mellemzoner.
Læber og mund, desuden er tungen mere erogen, så læberne, den mucøse overflade af mundhulen. Der er mange slags kys. En mand har brug for at finde ud af, hvad hans kone foretrækker og forbedre kissens teknik. Der er kys, der starter et kærlighedsspil. Kisses, der forventer sammensmeltning af kroppe i lidenskabens paroxysme, adskiller sig fra kysten af ​​en beroligende lidenskab. Tak af taknemmelighed, hvorefter de elskende roligt roer sig ned. Fra den gamle øst har poetiske navne på kyss nået os, for eksempel: "blid", "kaste", "bashful", "lidenskabelig", "rive af kronbladene", "nyde budet", "nektar", legende "," kongens kiss af vinderen ", kys "Pecca" fra det franske ord "pique" - afrundede læber. For dette er spidsen af ​​tungen skarp og tynd. Knap knager ham ud af munden, de udfører lysrunding rundt om læbernes omkreds. "Sjælens kys" eller "Fransk" - et kys i munden, der berører himlens tunge, tungen, mundhinden i munden. Men nogle kvinder tager ikke sådan kærlighed. Måske mistede vanen, nogle gange ikke tilfreds med den måde at holde på. Nogle gange fejrer mænd en diskret "station" kys af sin kone. Årsagen er ofte mangel på dygtighed og vane. Årsagen kan være uhygiejnisk indhold af munden, unattractiveness, smertefulde udseende af tænderne og dårlig ånde.

Kvindebryst er det mest oplagte symbol på kvindelighed. Dette er en af ​​de modtagelige erogene zoner. Brystkirtlen selv reagerer mere på blide masserende bevægelser. Halo nipler og brystvorter er lydhør over for bløde berøringer, og ikke kun når de er kært af en mand, men ofte til deres egne kærtegn.

Nogle piger bringer sig til orgasme ved at kile deres brystvorter. Pleje mødre kan have et barn og forårsage spænding, nogle gange fører til orgasme. Alt dette er helt naturligt. Denne zone følsomhed varierer fra varme uden lidenskab for intens ophidselse. Brystvorter reagerer på smidede fingre.

Stroking, nipper, twisting brystvorterne. Når dette sker, er deres erektion, det vil sige stigning i størrelse og elasticitet, hvilket indikerer begyndelsen af ​​excitering af en kvinde. Spænding er meget stærkere hvis kærtegnende hænder, kysse brystvorterne. Ofte på grund af sådan kærtegn er en kvindes følelser manifesteret af intensiveret intermitterende vejrtrækning, skælvende, rystende krop med en følelse af darring i kønsorganerne. Reaktionen af ​​brystkirtler afhænger ikke af deres størrelse.

Med en lille bryst reagerer kvinder ofte mere lidenskabeligt end de fulde bryster. For at bevare brystets form og tiltrækningskraft skal kvinderne vælge korrekt bh og regelmæssig massage.

Den næste eksklusive zone er brystets laterale overflader, taljen, som er særlig modtagelige for berøring af munden og mavesektionen. Excitation forekommer direkte i kønsorganerne. Inngangsregionen er generelt mindre følsom end brystkirtlerne. Sandt nok, hvis en kvinde slet ikke er følsom over for brystets kærtegn, giver hendes inguinale region forskellige muligheder for at stimulere sanserne.

Tilbage, "kattens sted" - området mellem skulderbladene, området langs ryggen. Rumperne, der er meget ærbødige af de gamle folkeslag, har en stor ophidselse på mænd. Den italienske billedhugger Antonio Canova lægger særlig vægt på behandlingen af ​​kvindernes balder. I det antikke Grækenland blev der bygget et tempel og dedikeret til Afrodite Kolibege (hvilket betyder smukke skæl).

De mest populære barberingsgeler: Vælg selv

Måder at lette ansigtshår