Mandlige udsmykning af bikiniområdet: typer og træk af

På trods af, at biliniområdet bliver betragtet som overvejende kvindelig procedure, er nogle mænd også villige til at bruge tid og penge til at fjerne overskydende hår i det intime område. Male depilation er på mange måder ligner den kvindelige procedure, fordi de anvendte midler og metoder er ens. Der er dog visse funktioner og forskelle i processen.

Det er vigtigt for repræsentanten for det stærkere køn, der for første gang træffer beslutningen om at fjerne hår i det intime område, for at forstå fordele og ulemper ved processen samt at vælge den optimale metode til at udføre proceduren. Derefter vil resultatet være værd at indsatsen og vil tilfredsstille den resulterende effekt. Efter alt kan hårfjerning til mænd være den samme regelmæssige og velkendte procedure som for kvinder.

Fordele og ulemper ved depilation

Mandlig intim hårfjerning kan ikke kun forbedre kvaliteten af ​​hygiejneprocedurer, men også forandre deres udseende. Efter at have forsøgt at fjerne hår fra roden en gang, er mange repræsentanter for det stærkere køn tilfredse med resultatet og fortsætter med at passe sig selv på denne måde. Blandt fordelene ved mandlig hårfjerning af den intime zone er:

 • lette pleje af bikiniområdet og opretholde hygiejne
 • æstetisk attraktivt udseende
 • glæde af det modsatte køn;
 • behagelig følelse i sommeren varme periode.

Mange mænd beslutter at prøve intim fjernelse af hårfjerning ud af nysgerrighed eller efter anmodning fra den kvinde, han elsker. Og som regel fører resultatet til, at alle de følgende procedurer udføres efter den første. Det eneste spørgsmål er, hvilken type hårfjerning du skal vælge, fordi voks eller sukker depilation bringer smertefulde fornemmelser, og laser eller fotoepilation er dyr. Disse to væsentlige ulemper er afgørende for det yderligere valg af mænd.

Varianter af hårfjerningsmetoder i det intime område

Ikke så længe siden barberede den mest almindelige metode til at passe på et mandligt bikiniområde. Men den kortsigtede effekt og stive børster, der gnider og klør, giver ikke glæde, derfor er mænd klar til at prøve andre måder. Beauticians tilbyder hårfjerning langs konturen af ​​det intime område for at se attraktivt ud i svømningstunger eller fuldføre dyb depilation. Det, der skal vælges, afhænger af hvert enkelt tilfælde og stemningen hos repræsentanten for det stærkere køn.

Mandlig epilering af den intime zone er af følgende typer:

 1. Hårfjerning med voks. Den smeltede voks påføres på vækst af hår og bryder sammen mod deres vækst sammen med løg. Efter proceduren er det vigtigt at påføre en olie eller fløde på huden for at forhindre irritation. En dag senere skal du behandle huden med en skrubbe, som reducerer sandsynligheden for indgroet hår.
 2. Shugaring - brugen af ​​sukkerpasta. Plus, proceduren er, at det kan gøres hjemme alene, fordi massen er let forberedt derhjemme. Påfør blandingen til shugaring mod hårvækst, så det trænger ind i pæren så meget som muligt og indfanger det forsigtigt. A bryder hårets vækst, hvilket er mindre smertefuldt end voksning.
 3. Brugen af ​​cremer og depilation geler, der påvirker hårsækken og fører til dens død. Smerteløs, men ikke altid sikker måde, fordi kemikalier kan forårsage allergisk reaktion eller irritation på huden.
 4. Laser hårfjerning - en punkt effekt af laserstrålen på hårsækken. Smertefri og hurtig procedure, som omfatter 5-6 sessioner. Mellem dem tager det normalt omkring en måned at dyrke hårene, der tidligere havde sovet under huden. Efter det krævede antal procedurer slutter håret at vokse overhovedet.
 5. Photoepilation er en lignende procedure med laser hårfjerning, men består i at udsætte huden for højfrekvent lys. Ikke egnet til blondt hår.
 6. Brugen af ​​lavfrekvent strøm hjælper også med at dræbe løgene og fører til hele folliklernes død.

Mekanisk hårfjerning sammen med pæren fører til, at efter 2-3 uger begynder de at vokse igen, men med tiden bliver de tyndere og mindre. Eksponering direkte til folliklerne tillader efter 5-6 sessioner helt at dræbe dem og føre til fjernelse af hår permanent. Selvom mandlig epilering er blevet praktiseret for længe siden, har den derfor ingen tegn på en langsigtet effekt på det intime område. Det er især ukendt, hvordan laser eller lysstråling vil påvirke fertilitetsfunktionen i fremtiden.

Hvilken metode til hårfjerning at vælge

Hvis en mand har besluttet at slippe af med overskydende hår i området med bikinizonen, er det vigtigt at bestemme præcis hvilken måde man skal gøre. De fleste af repræsentanterne for det stærkere køn er bekymret over den smerte, de bliver nødt til at udholde under depileringsprocessen, derfor er de enige om at barbere eller skære hår på intime steder.

Hvis du vil opnå fuld glathed og blødhed i huden, er det bedre at fjerne håret fra roden.

Shugaring er mindre smertefuld end voksaflejring, så med regelmæssige procedurer er det bedre at vælge sukkerpasta. Anvendelsen af ​​voks er billigere og hurtigere, men fornemmelserne er langt fra behagelige.

Men det er velkendt, at mænd har en meget højere smertegrænse for følsomhed.

Den bedste løsning, inden du beslutter dig for hårfjerning, er at høre og få råd fra en kosmetolog. En professionel vil vurdere omfanget og dybden af ​​det arbejde, der skal udføres, vil fortælle alle fordele og ulemper ved fremtidige indgreb og vil give råd om valg af metode. Det er vigtigt, at dette er en pålidelig person med erfaring og et højt kvalifikationsniveau, som man kan stole på. Derefter finder procedurerne sted hurtigt og sikkert. Og resultatet i lang tid vil tilfredsstille manden og hans elskede.

Mandlig intim fjernelse af hår

I de sidste årtier blev udtrykket "en mand kun adskilt lidt fra en abe" ofte brugt. I de fleste tilfælde blev sådanne vittigheder rettet til mænd på grund af deres øgede hårdhed. Deres tætte vegetation er mærkbar ikke kun i ansigtet, det dækker benene, brystet, de intime områder, selv skuldrene og ryggen. Hvis tidligere kun sportsfolk, dansere eller nogle repræsentanter for det bohemske samfund forsøgte at slippe af med dette fænomen, så har en lignende interesse for nylig manifesteret sig i en langt større del af mændene. En ret almindelig procedure er nu blevet mandlig epilering.

 • 1. Hvorfor har mænd brug for intim hårfjerning, fordele og ulemper?
 • 2. Typer af mandlig intim depilation og hårfjerning
 • 3. Hvilken slags er bedre
 • 4. Hvordan man laver en mandlig intim fjernelse af hår?
 • 5. Historie om intim fjernelse af hår

Hvorfor har mænd brug for intim hårfjerning, fordele og ulemper?

Hvorfor er denne procedure i lang tid betragtet som den kvindelige prærogative, vinder popularitet blandt mænd? Dette skyldes tilstedeværelsen af ​​sådanne positive øjeblikke.

 1. Hårfjerning i det intime område forbedrer udseendet af en mand. Fraværet af overskydende vegetation giver det netophed, viser et ønske om at opretholde renheden af ​​kroppen. Denne slags gør en mand mere attraktiv for kvinder.
 2. Intimt hårklipp tilføjer seksualitet. Det menes, at mænd, der fjerner hår omkring kønsorganerne, har større følsomhed, og kontakt med glat hud under intimitet kan give specielle fornemmelser.
 3. Naturligvis fremmer intim depilation overholdelse af hygiejniske standarder. Et stort antal bakterier kan akkumulere på hårene, hvoraf mange er patogene og forårsager en ubehagelig lugt.

Dog bør der tages hensyn til hudens særlige følsomhed i disse områder. Ukorrekt udført depilering af intime områder kan føre til sådanne problemer.

 • irritation;
 • kløe;
 • stikkende ubehagelige fornemmelser.

Disse fænomener passerer dog hurtigt og er ikke en kontraindikation for proceduren. Den eneste ret alvorlige ulempe ved epilering er smertefuldheden af ​​hårfjerningsprocessen.

Typer af mandlig intim depilation og hårfjerning

I oldtiden var den vigtigste metode til hårfjerning tråd, som fangede hvert hår i løkken og derefter trak skarpt. Denne metode gav en meget spænding og krævede meget tid og tålmodighed. Derfor blev det erstattet af andre midler.

Såsom:

 • voksstrimler;
 • sukker pasta
 • en barbermaskine;
 • pincet;
 • depilatory cream.

Moderne kosmetologi tilbyder mere avancerede typer af depilation til mænd på intime steder, der er baseret på brug af specielle enheder.

Såsom:

 • laser epilator;
 • elektrisk epilator;
 • photoepilator;
 • quantum epilator;
 • Elos apparat.

Sådanne teknologier gør det muligt at slippe af med yderst ubehagelige følelser under proceduren. På den anden side er de praktisk talt utilgængelige til mandlige epilering af intime zoner derhjemme. Den eneste, mest effektive metode til hårfjerning i lyskeområdet eksisterer ikke, i hvert tilfælde er det nødvendigt at foretage et individuelt valg.

Hvilken slags er bedre

En af de mest almindelige måder at fjerne hår omkring kønsorganerne var barbering. Dette er en meget billig og smertefri metode. Det har dog en række ulemper.

Såsom:

 • høj risiko for skade
 • kortsigtet effekt
 • sandsynligheden for irritation og indgroede hår.

Voksning - hårfjerning ved hjælp af varm voks er populær og velegnet til intim epilering. Da denne proces indebærer at trække hår ud, anbefales det at forudføre en bedøvelsescreme (for eksempel Emla) til lyskeområdet. Præcis, i overensstemmelse med instruktionerne gør brug af sådanne værktøjer det muligt for en periode af manipulation at øge smertegrænsen betydeligt og udføre hele proceduren under ganske behagelige forhold for kunden.

Denne hårfjerning giver dig mulighed for at få et langvarigt resultat, og de voksende hår bliver tyndere og svagere. Men i dette tilfælde er der flere negative punkter.

Såsom:

 • pubic hår er hårdt og ikke meget godt trukket ud;
 • hår i lænestol vokser i forskellige retninger, og derfor er det svært at anvende voks, som kun skal plukkes i retning af vækst;
 • Nogle steder i det intime område kræver særligt sarte handlinger og stor erfaring med at udføre sådanne manipulationer.

De mest smertefri typer af hårfjerning er hardwareteknikker, hvor laser eller fotoepilation oftest vælges. Sådanne procedurer har en sparsom virkning og er egnede til følsomme områder af kroppen. Hertil kommer, at sådan hårfjerning giver de mest imponerende resultater, dens virkning varer i lang tid. Det skal dog bemærkes, at hele processen er meget lang, og muligheden for bivirkninger af laser eller lysbølger på det indre urinsystems indre organer er ikke fuldt ud forstået (og der er ikke noget tegn på sådanne skadelige virkninger).

De fleste mænd, i modsætning til kvinder, foretrækker at udføre hårfjerning i skønhedssaloner og baserer sig på en erfaren mester. Derhjemme gøres intim depilering med en barberkniv eller en speciel creme.

Hvordan man laver en mandlig intim fjernelse af hår?

Hårfjerning i lyskeområdet kan variere i dybden.

For eksempel:

 • intimt haircut;
 • fuld hårfjerning.

Kontraindikationer til mandlig intim epilation svarer til generelle forbud, der er forbundet med skader på huden inden for hårfjerning eller tilstedeværelsen af ​​dermatologiske, virale, svampesygdomme.

Før proceduren anbefales det at behandle det intime område med en blød skrubbe og damp ud i huden ved at tage et varmt brusebad. Under manipulationen er det bedre at bruge kondom. I de fleste tilfælde er håret på pungen simpelthen trimmet med en skrivemaskine. For at fjerne dem helt, skal huden i dette område være godt strakt.

Efter epilering i flere dage skal du følge nogle anbefalinger.

Det er:

 • at bruge bomulds undertøj, der ikke omslutter kroppen og ikke gnider det;
 • tag kun kølige brusere;
 • nægte at besøge saunaen, swimmingpoolen, badet;
 • brug ikke vaskeklud.

Efter denne periode anbefales det at behandle det intime område igen med en skrubbe og begynde at bruge en lotion, der hæmmer hårvæksten. Hvis der opstår irritation på hårfjerningsstedet, skal du bruge beroligende cremer, der lindrer betændelse.

Intim depilation indikerer en ansvarlig holdning hos en mand til personlig hygiejne og er et meget vigtigt øjeblik i seksuelle relationer. Dette medfører større tillid mellem partnere og en tendens til frigørelse og en vilje til at forkæle erotiske fantasier. Under alle omstændigheder er det mindst en gang værd at opleve virkningerne af konsekvenserne af en sådan procedure for at konkludere, at det er nødvendigt at foretage hårfjerning regelmæssigt.

Historie om intim fjernelse af hår

Det er værd at bemærke, at intimt hårfjerning hos mænd ikke er en hyldest til moderne mode, processen med hårfjerning omkring kønsorganerne har gamle historiske rødder. Denne brugerdefinerede stammer fra østlige lande, hvor hårfjerning blev anset for en praktisk tvingende procedure. Mangel på hår på steder med øget sved bidrog til at opretholde hygiejne og renhed i huden. Derfor blev nogle former for hårfjerning allerede brugt i oldtidens Egypten og Indien.

Derfra har mode til mandlig intim hårfjerning flyttet til det antikke Grækenland. Her havde hun mere æstetisk værdi. Gladiatorerne, der gik ind i kampens arena, søgte at demonstrere skønheden i deres muskler ved at fjerne hår over deres kroppe. Og resten af ​​grækerne, tilhængere af en sund livsstil og sport, var meget opmærksomme på deres udseende.

Statuer af gamle græske guder, der har nået vores tid, viser, at man på det tidspunkt søgte at opnå glat hud på nogen del af kroppen. Imidlertid forsvandt denne mode i mange århundreder fuldstændigt (for eksempel forbød Catherine de Medici epilering af intime steder ved særskilt dekret) og fandt igen sine tilhængere blandt en stor del af befolkningen. I de seneste årtier bliver manlig intim hårfjerning i stigende grad en almindelig, helt naturlig norm.

Mandlig epilering af intime zoner: at være eller ikke at være

Ikke så længe siden var mænd, der gjorde hårfjerning, nødvendigvis atleter, bodybuildere eller professionelle dansere, men i den moderne verden er alt anderledes. Mænd har nu en normal holdning til at fjerne uønsket hår overalt på kroppen, så epilering af det intime område hos mænd betragtes ikke som noget usædvanligt.

I denne artikel vil du lære alt om mandlig intim fjernelse af hår.

Epilering af intime områder hos mænd skal udføres ved smertefri metode.

Historie af epilering intime områder

Historikere hævder, at hårfjerning i kønsområdet begyndte i øst. Epilering af intime steder var en nødvendig procedure af en sådan grund: det hjalp med at opretholde hudens hygiejne i kønsområdet. Og i Indien blev alt hår fjernet - både kvinder og mænd, fordi alle ønskede at være sunde.

I det gamle Grækenland blev mændene af en anden grund afskåret: de blev overvundet af ønsket om at være smukke og ligne guder i form af sten statuer. Gladiatorer gjorde ikke uden epilering, fordi deres hovedmål var glat hud, som symboliserede skønheden og understregede styrken og musklerne hos en græsk statsborger. Sandt nok var hårfjerningsproceduren meget smertefuld og blev udført ved hjælp af en tykk tråd.

Men denne metode blev betragtet som frygtelig, og derfor kæmpede de fleste mænd i gamle dage med uønsket vegetation ved hjælp af blandinger af voks.

Encyclopedia of hair removal for intime områder hos mænd

Moderne mænd kan selv vælge en effektiv og smertefri metode til at fjerne uønsket vegetation overalt på kroppen.

Epilation i en skønhedssalon

Voks og sukker hårfjerning bruges meget sjældent både i skønhedssalonen og hjemme. Det er fordi disse former for fjernelse af vegetation er meget smertefulde for det stærkere køn, især hvis det er relateret til intime steder.

Derfor anbefales mænd at udføre hårfjerning mere blide måder, som omfatter:

 1. Photoepilation er en fantastisk måde at slippe af med uønsket hår i lyskeområdet, som i stigende grad bliver behandlet af mænd. Photoepilation er godt for dem med sort og tykt hår. Proceduren er praktisk talt smerteløs og består i at fjerne uønsket vegetation med korte kraftige lysflasker, der ødelægger hårsækkene.

Fotoapparat til fotoepilering

Vær opmærksom! Efter fotosepilering kan der forekomme hudirritation. Vær ikke foruroliget over dette, fordi enhver rødhed du nemt kan fjerne ved hjælp af specielle salver og cremer.

 1. Laser hårfjerning hjælper med at glemme overdreven hårdhed på uønskede steder for evigt, men for denne mand skal man færdiggøre en vegetationsfjernelse, der består af flere procedurer. Laser-intim fjernelse af hår til mænd er så effektiv på grund af det faktum, at når strålen påføres håret, falder folliklen sammen og efter almindelige procedurer forekommer vegetationen ikke længere. Melaninet indeholdt i follikelen absorberer en stråle af lys og skaber varme, hvilket ødelægger hårsækken.

Vær opmærksom! Laser epilering af intime steder hos mænd er begrænset til skelettens og pubisens zoner. Selv om vegetationen ofte forekommer på pungen, bliver hårfjerning i dette område ikke praktiseret på grund af hudens høje følsomhed på et sådant sted.

Hårfjerning i kønsområdet er meget lettere takket være laserteknologi.

 1. ELOS epilation er en fantastisk mulighed for permanent og smertefrit at fjerne uønsket vegetation i kønsområdet. Epilering udføres ved hjælp af et specielt apparat, der bruger lyse og højfrekvente strømme til at fjerne hår. Mange mænd vælger denne metode, fordi det giver dig mulighed for hurtigt, uden smerte og irritation, at fjerne irriterende hår på intime steder.

Mandlig intim fjernelse af håret ved hjælp af enheden ELOS giver dig mulighed for at slippe af med den irriterende hårløse og smertefrit og effektivt

I skønhedssaloner kan man udføre to typer hårfjerning i det intime område:

 1. Hårfjerning langs bikinilinjen.
 2. Brasiliansk hårfjerning, som giver dig mulighed for at slippe af med vegetationen på kønsorganerne, herunder pungen. Men praksis viser, at få mænd beslutter sig for et sådant skridt.

Epilation derhjemme

På nuværende tidspunkt er repræsentanter for det stærkere køn meget sjældent slippe af med irriterende hår i det intime område ved mekanisk træning. Ofte bruges en barberkniv eller en særlig creme til at fjerne vegetation med egne hænder.

Mekanisk hårfjerning er en smertefuld metode, så det er lettere at slippe af med vegetationen på kroppen i hjemmet med en barbermaskine eller fløde.

Minus af en barbermaskine til epilering af mandlige intime steder ligger i ulejligheden ved dens anvendelse til sådanne formål.

Der er to grunde til dette:

 1. Maskinens kanter er skarpe, og de kan let blive såret, for i skindens lyskenområde er skibene meget tæt på hudoverfladen. I tilfælde af skæring eller ridser vil der blive frigjort meget blod.
 2. Efter barbering vokser hårene hurtigt og bliver skarpe. Dette kan forårsage ubehag. Derudover vokser nogle hår ind i huden.

For at udføre proceduren for at fjerne vegetation med en barberkniv, skal du bruge disse ting:

 • dobbeltbladet barbermaskine;
 • trimmer eller saks;
 • håndklæde;
 • barberskum

Har jeg brug for mandlig hårfjerning

Teknisk er fjernelsen af ​​uønsket hår fra kroppens hud hos mænd og kvinder ikke anderledes. Men mænds motiver til at slippe af med vegetationen på kroppen er ofte helt forskellige.

Desuden må man oftest modstå og fordømme dem, der anser fjernelsen af ​​hår fra kroppen for at være forkasteligt og uværdigt.

Så hvilke motiver motiverer oftest mænd til at blive enige om epilering:

 • Som regel er håret i kroppens hud fjernet af dem, der har noget at vise: unge og ældre mennesker, der leger sport og forsøger at understrege muskelaflastningen;
 • fjernelse af hår i intime område gør penis og pung visuelt mere, især i de tidlige dage efter indgrebet, fordi håret for at skjule bunden af ​​penis, og det ser mindre i forhold til testiklerne, hvilket giver et ekstra beløb på frodig vegetation;
 • mænd af enhver alder, der ønsker at diversificere deres sexliv;
 • dem, der betragter omsorgen for huden uden overskydende vegetation nemmere og mere hygiejnisk mangel på hår, ønsker at slippe af med overdreven sveden sådanne manifestationer som den våde plet på hans skjorte i armhulerne, på bagsiden;
 • Professionel nødvendighed: Jo højere position jo højere er konkurrencen, fordi attraktivt udseende og pleje begynder at sætte spørgsmålstegn ved;
 • Mænd kan også fjerne hår i tilfælde af konstant irritation fra en barbermaskine eller barberingsprodukter, pustulære hudsygdomme, der forhindrer normal og ren barbering.
Foto: voksaflejring
 1. Sugaring eller hårfjerning med sukkerpasta er velegnet til dem, der er allergiske overfor de komponenter, der udgør voks, eller til hvem brugen af ​​varm voks forårsager ubehag på grund af dens høje temperatur.
 2. Voksning eller voksning er en universel procedure, hvor mange mennesker begynder at lære om depilation. Voks copes med hårdt og tykt hår på kroppen hos mænd.
 3. Brugen af ​​elektrisk epilator er en budget mulighed, men smertefuld og er ikke egnet til en række områder af kroppen.
 4. Hårfjerning med specielle cremer kan godt bruges af mænd, da det er den mindst smertefulde metode til at slippe af med uønsket vegetation, men det varer i kort tid, 5-6 dage.

Hvis kvinder kan lide at eksperimentere og prøve at vokse, så shugaring, så epilator, så foretrækker mænd at vaske deres hår i salonen eller invitere en specialist til huset. Over tid lærer de mest erfarne, hvordan man fjerner hår med voksstrimler, oftest for underarmeområdet. God nu er der voksstrimler unisex eller designet specielt til mænd.

Almindeligt anvendte arter

Epilation af brystet og ryggen er godt for dem, der:

 • kan lide at spille muskler
 • Overholdelse af faglige krav (kunstnere, atleter, kokke);
 • overholdelse af reglerne for en medskabende kultur, hvor udseendeskrav er høje
 • tilbøjelige til øget svedtendens, især om sommeren.
Foto: Før og efter hårfjerning på bagsiden
 1. Epilation af armhuler giver dig mulighed for at se pæne og reducere sandsynligheden for lugt af sved og våde pletter på tøj.
 2. Fjernelse af ansigtshår (formning af øjenbrynene, epilering af kinderne, hagen, overlæben) hjælper med at korrigere udseendet.
 3. Epilation af det intime område tilføjer til mændens tillid til hans uimodståelige og tjener til hygiejniske formål.
Ved aflejring af brystets, ryggen, arme og ben hos mænd er det bedst at bruge varm voks med striber eller varm voks. Det er normalt ikke nødvendigt at bedøve disse områder.

Fjernelse af uønsket hår i bikiniområdet kan have forskellige dybder. Ofte bestiller mænd et bikini design eller et intimt hårklipp.

Normalt anvendes til anæstesi procedurer creme "Emla" i mængden af ​​5 ml, hvis hårfjerning udføres kun i den offentlige område og bunden af ​​penis, 10 ml, hvis du planlægger at tilbringe en total fjernelse af hår i bækkenbunden område, herunder i den krølle mellem balderne.

Anæstetisk creme påføres huden og lukkes med forseglet bandage på toppen. For at gøre dette kan du bruge den sædvanlige madfilm, hvorfra de danner noget som smelter.

Enderne kan fastgøres med klæbende gips. En okklusiv dressing efterlades på huden i 15-30 minutter. Den analgetiske virkning af cremen med denne anvendelsesmetode varer cirka en time, hvilket er ret nok til proceduren.

Mandlig epilering af intime steder kan udføres med eller uden hårfjerning fra skrotens hud. I nogle tilfælde trimmes håret på huden af ​​testiklerne kort med en klipper. Håret i den interglaciale fold fjernes på mandens anmodning.

Nogle mænd foretrækker at forlade en patch af skindhår, hvilket giver en vis skitse. Hår der kan trimmes, og kan efterlades i sin oprindelige form. En del af mesterne foretrækker at udføre proceduren for depilation af en dyb bikini ved hjælp af kondom.

Resten spørger blot en mand til at hjælpe dem under proceduren. Især denne hjælp er relevant, når du fjerner hår fra pungen, når du skal stramme huden korrekt. Fjernet hår i det intime område er altid kun varmt voks.

Video: Mand voksning

Kontraindikationer

 • åreknuder på stedet for den planlagte procedure
 • beskadigelse af hudens integritet på depilationsstedet (slid, nedskæringer, ridser)
 • Tilstedeværelsen af ​​betændelse på huden, uanset årsagen, som denne betændelse kan forårsage;
 • virale, svampe og bakterielle hudsygdomme;
 • diabetes mellitus
 • allergisk over for vokskomponenter og kosmetik, der anvendes under proceduren.

Smerteløs hårfjerning på intime steder er blevet mulig ved brug af moderne laserteknologi. Vi anbefaler at læse artiklen laser hårfjerning zone dyb bikini.

Laser hårfjerning af ansigt og krop i dag har de mest positive anmeldelser. Tjek mere her.

Forberedelse af proceduren

Først skal du give dit hår til at vokse til en sådan længde, så de kan beslaglægges og trækkes ud, den er omkring 5-6 mm. Optaget om proceduren er bedre på tidspunktet for den sene eftermiddag, så på dette tidspunkt højeste smertetærskel, og det er muligt at gå direkte hjem, hvilket reducerer risikoen for irritation af beskadiget hud gnider mod tøj.

Hvis du planlægger at gøre depilation for første gang, så vælg en erfaren mester, da graden af ​​smertefuldhed i proceduren afhænger af mesterens evner og evner. Hver efterfølgende procedure vil være mindre smertefuld. En dag før depilation er det tilrådeligt at bruge en mild skrubbe for at lette fjernelse af håret.

Hudpleje efter hårfjerning

På den første dag efter proceduren anbefales det ikke at gnide huden, fordi:

 • det er bedre at komme til proceduren i bløde bomulds undertøj, der ikke passer til kroppen;
 • udfør proceduren om aftenen for at undgå at gnide huden på depilationsstedet med tøj;
 • Tag et brusebad uden brug af vaskeklude.

I de første 6-10 timer efter proceduren bør du ikke vådte huden.

Inden for 3-5 dage behøver du ikke at tage et varmt bad, gå til saunaen eller badet, da varme kan øge sværhedsgraden af ​​betændelse efter depilering. Det er bedre at tage en kølig bruser.

På 5-6 dage kan du begynde at bruge en skrubbe eller en speciel lotion mod indfødning af hår.

Hvordan man reducerer hudbetændelse?

 • til behandling af huden efter indgrebet kan anvendes chlorhexidin Aktovegin, Solcoseryl, alkohol eller hydrogenperoxid til at reducere sværhedsgraden af ​​røde prikker og forebyggelse af pustuløs udbrud;
 • Klar tilberedt krem ​​med calendula, kamille, aloe;
 • selvfremstillet beroligende creme med regelmæssig creme eller body lotion, som tilføjer aloe juice fra vindueskarmet eller tea tree olie, som kan købes på apoteket.

Video: Mænds hårfjerning

Konsekvenser af forkert hudpleje

 • selve proceduren er smertefuld, og smerten kan være både akut under selve proceduren såvel som en lille smerte, når den ender i endnu 1-2 timer;
 • hudirritation i form af røde pletter på stedet for fjernet hår, som kan vare fra flere timer til flere dage efter proceduren;
 • brydning af hår ved udgangen af ​​munden på hårsækken (på huden niveau) i stedet for at fjerne roden er i strid med den procedure, og teknikken giver hurtigere hårvækst, ofte på den anden eller tredje dag efter hårfjerning;
 • slid og hæmatomer forekommer på steder med delikat tynd hud, hvis huden ikke er spændt og ikke fastgøres som det skal ved fjernelse af hår;
 • hår indvækst, hvis du ikke bruger en skrubbe eller en særlig lotion til hudpleje efter depilation;
 • pustulært udslæt på hårfjerningsstedet.

Udgifterne til depilation procedurer for mænd er normalt højere, fordi de har mere hår, de er tykkere og ligger dybere i huden. Derfor en større mængde forbrugsstoffer til en procedure og en stor investering af tid.

Du bør også tage højde for det faktum, at i de fleste tilfælde og det hudområde, hvorfra du vil fjerne håret, meget mere end kvinder.

For eksempel kan prisen på intim depilering hos mænd være højere på grund af behovet for at fjerne hår fra balderne også. Hos kvinder er aflejring af balderne ekstremt sjælden.

Sådan fjerner du hår i lysken hos mænd. Mandlige hårfjerning intime områder: hårfjerning i bikini og lyskeområdet

Mænds hår på intime steder er meget tykkere end kvindes hår, mens deres tæthed og vækstrate også er meget højere. Proceduren for male depilation udføres på samme måde som kvindelig depilation, men det tager hensyn til de særlige egenskaber hos mandlig fysiologi. Før proceduren skal du undersøges for at identificere mulige kontraindikationer til depilering.

Indikationen for mandlig depilation er overdreven kropshår på bestemte områder af kroppen og faglige krav, der gælder for visse erhverv.

Male depilation er forbudt at udføre i strid med hudens integritet, tilstedeværelsen af ​​pustulære og inflammatoriske processer på overfladen, virale infektionssygdomme, forværring af herpes, blødningsforstyrrelser, diabetes mellitus, feber. Desuden er en kontraindikation for proceduren allergisk overfor de kemiske komponenter, der anvendes til depilering, åreknuder i aflejringsområdet og hudsygdomme.

Hvordan depile intime mandlige steder

Mænd kan bruge en traditionel barbermørke til afhugning. Før barbering skal der påføres et fugtighedscreme på overfladen af ​​afråbningsområdet, hvilket vil blødgøre det øverste lag af huden og lette proceduren. Til barbering kan du bruge både en almindelig barberkniv og en elektrisk barbermaskine. En mere effektiv metode er at fjerne hår med voks, hvilket er præget af en længere periode mellem væksten af ​​nyt hår.

Effekten efter mandlig depilation med kold eller varm voks varer i 7-10 dage efter fjernelse af vegetationen.

Depilation ved hjælp af sukker - shugaring - er ved at blive populær i dag. Denne procedure er smertefri og fremkalder ikke udseendet af allergiske reaktioner, og huden efter shugaring forbliver fugtet og glat. Desuden giver aflejringen af ​​sukkersammensætningen en let foryngende effekt. Mænd kan også slippe af med uønsket hår gennem kemisk depilation - cremer, aerosoler og geler, der påvirker hårets struktur og midlertidigt fjerner dem.

I dag sammen med kvinder foretrækker flere og flere mænd at fjerne overskydende hår i det intime område. Sådan depilation hos kvinder og mænd udføres næsten ens.

For mænd, der har besluttet at gøre afskalning af intime dele af kroppen, tilbydes specielle videoer, der fortæller detaljeret om proceduren, metoder til dens gennemførelse og efterfølgende hudpleje.

Typer af depilation hos mænd

Der er mange metoder til at slippe af med overskydende vegetation, som adskiller sig i handlingsprincippet, varigheden og effektiviteten af ​​resultaterne. Efter at have gennemgået den eksisterende fjernelse af video i bikini-zonen, kan alle vælge den mest hensigtsmæssige måde. For dem, der ønsker at prøve enhver mulighed derhjemme, bliver en uundværlig assistent, som vil fortælle i detaljer om alle stadier af proceduren.

 • shugaring (hårfjerning med sukker) er en god mulighed for dem, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner;
 • Voksning er en af ​​de mest universelle procedurer, som næsten alle bruger: både mænd og kvinder. Voks - en ingrediens, der klare sig godt med hårdt og tykt mandligt hår;
 • Brug af en depilator er den nemmeste løsning. Men desværre er det ikke egnet til brug på intime steder, fordi det forårsager alvorlige smerter;
 • depilatory cremer - en passende metode til mænd, der gør det muligt at let, nemt og smertefrit slippe af med unødig vegetation overalt - fra armhulen og tilbage til. Ulempen ved denne metode er en - resultatet er kort, kun få dage.

Depilation dyb bikini til mænd

Mandlig depilation i bikiniområdet kan på kundens anmodning udføres på forskellige dybder kombineret med bikini design eller i form af intime hårklipp. Hvad det er, kan du finde ud af ved at se de relevante videoer.

Bikini har flere muligheder:

 • hårfjerning fra pungen eller hårklippningen;
 • vegetation i folden mellem skinkerne kan fjernes og kan forblive;
 • fjernelse af vegetation på skinkerne
 • underkastet fjernelse eller afskæring.

I dette spørgsmål afhænger alt af kundens præferencer. (dybt) hos mænd udføres udelukkende ved hjælp af varm voks. Mange specialister på saloner under proceduren foretrækker kunder at bruge kondom, men det sker også, at herrene spørger mændene om hjælp, hvilket er nødvendigt for eksempel ved fjernelse af overskydende vegetation fra pungen, når huden skal være godt strakt. Tilbud kan fortælle alle med en detaljeret proces af sessionen.

Da hårfjerningsproceduren i området med intime områder er smertefuldt, er det nødvendigt at anvende smertestillende midler i form af en creme, som anvendes på de områder, hvor depilationen skal udføres.

Problemområder er dækket eller et andet problemområde, hvorefter de pakkes med film og efterlades i 20-30 minutter. Effekten af ​​smertelindring som følge heraf varer i en time. I løbet af denne tid klarer mesteren at fjerne al unødig vegetation i de intime dele.

Sådan forbereder du dig på proceduren

Hvis beslutningen hos mænd om fjernelse af uønsket vegetation i de intime dele af kroppen er moden for første gang, er det først og fremmest nødvendigt at vælge en erfaren professionel med et godt omdømme. Kvaliteten af ​​proceduren og niveauet af smertefulde fornemmelser afhænger af hans færdighed:

 • inden man udfører manipulationen, er det nødvendigt at dyrke hår mindst 5 mm for bedre greb;
 • Før du besøger kontoret for en dag anbefales det at behandle området med den planlagte fjernelse af overskydende vegetation med en skrubbe. Dette vil gøre proceduren mindre smertefuld og lette fjernelse af hår;
 • udføre fjernelse af overskydende vegetation fra bikinizonerne er bedre om aftenen. Det er så det øger smertegrænsen. Desuden går klienten efter mødet hjem, hvilket reducerer muligheden for irritation af den behandlede overflade, som kan forekomme under langvarig kontakt med tøj.

Hvordan man plejer huden efter depilation

Efter at have fjernet uønsket vegetation, skal mændene ordentligt passe på overfladen af ​​de områder, der er blevet behandlet. For at gøre dette er der visse regler, hvorefter den beskadigede hud hurtigt genoprettes. Du kan også bruge video rådgivning, som klart vil bidrage til at forstå handlingsprincippet for hudpleje:

 • således at den beskadigede hud ikke oplever overdreven friktion med tøj, er det bedre at bruge blødt, ikke stramt linned af økologisk bomuld;
 • i de første timer efter proceduren anbefales det ikke at vådte huden og under bruseren - at bruge en vaskeklud. Det er heller ikke nødvendigt i mindst 5 dage at gå til badet eller saunaen og tage et varmt bad. Sådanne handlinger kan forbedre den inflammatoriske proces på den beskadigede overflade af huden;
 • for at lindre betændelse efter sessionen kan du behandle huden med hydrogenperoxid, alkohol eller fløde med aloe, kamille, calendula;
 • efter en uge skal du bruge en skrubbe eller lotion for at forhindre indvækst af hår.

Depilation er en smertefuld proces. Smerter kan fortsætte i nogen tid efter procedurens afslutning, såvel som irritation af huden, som manifesterer sig i form af røde prikker i stedet for det fjernede hår.

Over tid forsvinder disse ubehagelige følelser, og med hver efterfølgende procedure falder smerte symptomerne markant.

Hvert år begynder flere og flere mænd at bruge depilation i intime områder, idet man ikke overvejer denne proces forkastelig. Ved at passe sig selv gør de deres image mere attraktive og moderne.

I dag mænd bekymrer sig ikke mindst om deres udseende. Fedtindskud, blødende mave, uønsket ansigts- og kropshår er de største problemer, som mænd står overfor og konstant leder efter grundlæggende metoder til at løse problemet. Hvilke handlinger kan findes oftere? Nogle giver op, andre forsøger at finde en vej ud af denne situation.

Vi har forberedt materialet specielt til de mænd, der ser efter deres udseende og løser problemerne med overskydende hår på deres ansigt og krop ved hjælp af hårfjerning (depilation). I dag er hårfjerning for mænd bredt repræsenteret som en salonprocedure. Men vi skal altid huske, at ikke alle mænd viser hårfjerning, der er nogle tilfælde, hvor du ikke kan udføre proceduren.

Vi tilbyder at bekendtgøre de vigtigste typer af hårfjerning for mænd i alle aldre, de vigtigste kontraindikationer, forberedelsesprocedurerne for proceduren og de vigtigste metoder til pasning af følsom hud i ansigtet og det intime område efter hårfjerning, de korrekte og forkerte måder at have på hudpleje efter proceduren, samt mange andre problemer, som interesseret i mænd og ikke kun. Find ud af, hvilken pris du kan gøre proceduren, og hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en salon.

Hvorfor er mænd enige om epilering?

Det er svært for kvinder at forestille sig, hvor svært det er for mænd at bekæmpe den offentlige mening om, hvorvidt mænd skal eller bør ikke fjerne uønsket hår på deres ansigt og krop. Mange anser proceduren for epilering på kroppen for mænd uværdig, unødvendig og uacceptabel.

Hvilke motiver råder over mænd, der har aftalt at udføre hårfjerning:

 1. Unge fyre vil understrege reliefen, udseendet, formen af ​​kroppens muskler og er derfor enige om at udføre hårfjerning;
 2. Proceduren udføres af atleter af forskellig alder inden store konkurrencer;
 3. Mænd, der ønsker at helt eller delvis fjerne uønsket hår i kønsområdet for at gøre dem visuelt massive;
 4. Drenge og mænd, der ønsker at få en glat krop til at overraske deres seksuelle partner og lidt sprede deres seksuelle liv med deres seksuelle partner;
 5. De, der betragter manglen på hår i armhulerne, såvel som på kroppen, i lænk og perinealområdet mere hygiejnisk end at udføre samme procedure derhjemme;
 6. Årsagen kan være menneskers naturlige ønske om at slippe af med overdreven svedtendens. Bestil proceduren for dem, der er plaget af permanente pletter på ryg og armhuler under stress og fysisk anstrengelse;
 7. Mænd, der ønsker at gøre deres udseende mere attraktive på grund af deres stilling (direktører og ledere af de første firmaers første led, som er tvunget til at være konstant i sikte);
 8. Fjern hår på ansigt og krop ved hjælp af en salonprocedure for mænd, der ikke kan barbere normalt på grund af pustulære hudlæsioner eller allergiske reaktioner på ingredienser i skum, mousses, barberingskrem og efter barbering.

De vigtigste metoder til mandlige hårfjerning

Måder at fjerne uønsket hår på ansigt og krop, som bruges af mænd, adskiller sig ikke meget fra dem, der anvendes af kvinder. De mest populære er:

(fjernelse af uønsket hår med sukkerpasta). Denne type depilation er egnet til mænd, der lider af allergier fra vokskomponenter, føler ubehag i færd med voksning af hårfjerning. Shugaring kan gøres hjemme.

Elektrisk hårfjerning - budget, sygdom, en måde at fjerne uønsket hår på. Proceduren udføres oftest hjemme, uafhængigt. Denne metode til hurtig og effektiv fjernelse af håret er ikke egnet til alle dele af kroppen, og mænd kan ikke lide ham meget, fordi de ikke ønsker at ryste med alt på egen hånd.

Fjernelse af overskydende hår med specielle cremer. Denne metode til hurtig hårfjerning kan bruges af de mænd, der har brug for midlertidig fjernelse af håret på følsomme områder af kroppen. Hår vokser langsomt, men proceduren er kun nok i 5-6 dage og ikke mere.

Som du ved, har kvinder stor evne til at eksperimentere. I første omgang forsøger de at fjerne deres hår derhjemme ved hjælp af voksstrimler, en elektrisk epilator, så prøver de shugaring og andre metoder til fjernelse af hår. Mænd er ikke eksperimenterende i denne sag. De fleste af dem foretrækker salonprocedurer og voksaflejring, ved hjælp af en specialistes ydelser. Masters invitere hjem om 75% af mændene, der bruger tjenesterne til voksaflejring.

Mange mænd bruger voksstrimler til at fjerne uønsket hår i armhulen. Indenlandske og udenlandske kosmetologfirmaer har udviklet voksstrimler, der kun anvendes til mænd. Hvis du ikke kan finde deres salg, så brug voksstrimler "unisex".

Typer af mandlig hårfjerning

Faktisk er der på mænds krop langt mere hår end kvindernes krop. Derfor er typerne af mandlige hårfjerning noget mere, de mest populære typer omfatter følgende procedurer:

Hårfjerning på ryg og bryst. Ofte udføres den af ​​mænd, der elsker at prale af deres muskler, eller hvis det er nødvendigt at overholde visse krav fra erhvervet.

Denne epilering udføres af atleter, film og ballet kunstnere, kokke. Desuden udføres epilering af brystet og ryggen i tilfælde af at dette kræver en høj virksomhedskultur.

Epilation af armhulerne. Den mest almindelige procedure, der hjælper med at klare sveden og uønskede pletter på tøjet. De fleste mænd udfører proceduren alene i hjemmet.

Epilation på ansigtet. Fjernelse af kort og langt hår i alle dele af ansigtet hjælper med at korrigere udseende af en mand. Håret fjernes på hagen, over overlæben og i kinderne, mens du plukker øjenbrynene, bliver deres form mere præcis.

Mandlig epilering, intim depilation i kønsområdet eller intim epilation. En fantastisk måde for mænd at demonstrere deres seksualitet og uimodståelige, den nødvendige foranstaltning for at overholde de hygiejniske krav til svømmere.

Hårfjerning hos mænd bruger oftest voksning med specielle voksimprægnerede striber. Det vigtigste ved udførelse af proceduren for at overholde foranstaltninger af hygiejnisk sikkerhed. For eksempel under anlægget udføres ikke anæstesi, da der ikke er behov for det. Bemærk, at hårfjerning i lyskeområdet såvel som i skridtområdet kan også udføres med forskellige dybder af fjernelse.

I skønhedssaloner og skønhedssaloner bestiller man oftest et intimt hårklipp i kønsområdet eller et pænt bikini-design. Denne procedure, i modsætning til alle andre hårfjerningsprocedurer, er mere smertefuld. Med henblik på anæstesi anvendes 5 ml Emla creme, som har smertestillende, nærende, antiseptiske og frysende egenskaber.

Doseringen øges med 2 gange, når der udføres hårfjerning i bunden af ​​penis, på skrot eller i kropsområdet, samt under fjernelse af hårfjerning i ljummen og perineum. Før proceduren anvendes en anæstetisk creme til det område, hvor epilationen skal udføres, og dette hudområde er dækket med en gasbind eller stofforbinding på toppen.

En dressing er nødvendig for hurtigt at absorbere anæstetisk creme. Især til den hurtige indtrængning af fløden kan man lave en mand specielle trusser fra klæbende film, som forbliver på huden i 15-30 minutter. Hovedformålet med proceduren er at dæmpe hudområdet før epilering. Varigheden af ​​cremen - 1 time. Denne gang er nok til at fjerne alt uønsket hår i området med intime organer.

Nogle gange fjernes langt hår i lysken ved hjælp af en skrivemaskine, det vil sige intime hårklipp. Nogle mænd og drenge efterlader et lille plaster af skamhår, der giver den form som en attraktiv trekant. Denne intime haircut ordnes ofte af mænd, der arbejder inden for striptease. Dybde eller grundig depilation i bikiniområdet, foretrækker mest erfarne håndværkere og kosmetologer at udføre med kondom eller bede mænd hjælpe dem under proceduren. Faktisk kan ikke alle mænd producere sådan fjernelse af hår. De vigtigste kontraindikationer omfatter:

 1. Åreknuder;
 2. Skader på huden, herunder ridser, slid og nedskæringer;
 3. Inflammation af de enkelte områder af huden, uanset årsagen. Det kan være en svampeinfektion i huden, viral eller bakteriel;
 4. Diabetes mellitus eller allergi overfor eventuelle komponenter i formuleringerne anvendt under epilering.

Laser hårfjerning hos mænd og dets funktioner

Mænd, der har oplevet denne procedure, taler positivt om laser hårfjerning. Faktisk består proceduren i flere trin, og hvis du omhyggeligt studerer dem, så vil der ikke være nogen problemer.

I første omgang er der et forberedelsesstadie til laserfjerning. Det skal tages i betragtning, at hårets længde før proceduren skal være mindst 5 og 6 millimeter. Dette er nødvendigt, så du kan tage fat på håret og trække det ud smertefrit. Fremgangsmåden udføres bedst efter frokost, sidst på eftermiddagen. Det var i denne periode, at en høj smerte tærskel og har gjort hårfjerning, går mannen straks hjem, ikke at arbejde. I hjemmet kan du slappe af, distrahere, skifte tøj.

Hvis du gør proceduren 1 gang, er det bedre at bruge råd fra venner, bekendte og vælge den bedste mester i din by. Problemernes smertefrihed afhænger af hans evner og husker - næste gang det ikke vil skade så meget. 24 timer før epilering, kan du anvende en blød skrubbe på huden, som hjælper dig med hurtigt og smertefrit at fjerne hår. Tøj bør være lavet af bomuld, ikke stramt, ikke irriterende for huden. Det er vigtigt, når du udfører alle typer, især.
Dette er den mest populære og almindelige metode til mandlig hårfjerning i Europa og Amerika. Den mest populære type er Alexandrite Laser, som som sine modstykker bidrager til hurtig og smertefri fjernelse af uønsket hår, især i vanskelige områder. Fremgangsmåden fjerner hår på ryg-, ansigt-, nakke- og lyskeområdet.

I dag er der mange metoder udviklet ud fra denne metode. En af dem er en moderne metode til hårfjerning, kendt som Qool-hårfjerning for mænd, og den anden er navnet på kold laser hårfjerning. Navnet vises selve processen, når håret ikke opvarmes og ikke irriterer huden under proceduren, er der praktisk taget ingen smerte, hvilket er vigtigt ved fjernelse af bleget hår og en pistol. Dette er en af ​​de mest fordelagtige procedurer for hårfjerning af hårfjerning til mænd. Denne procedure har været særlig effektiv, når man fjerner uønskede hår i perinen fra mænd og testikler. Eksperter anbefaler brug af smertestillende midler før opførsel af kølig hårfjerning.

Hvis du planlægger at fjerne ansigtshår, så er det nødvendigt at anvende smertestillende midler til de områder, hvor håret bliver fjernet. For eksempel, hvis du planlægger at fjerne et overskæg, så er cremen påført over overlæben. Du behøver ikke at bedøve andre hudområder.

Margarita Ivanovna, mester for skønhedssalon "Edem" by St. Petersborg

Har hudpleje til mænd efter epilering

 1. Efter proceduren, uanset hudtype, kan der forekomme røde pletter og pustler. Det er derfor, at i de berørte områder med henblik på forebyggelse, brug specielle cremer og lotioner, for eksempel chlorhexidin, solcoseryl, Actovegin, du kan også bruge hydrogenperoxid eller alkohol til at tørre rødmen;
 2. Det er muligt at selvstændigt forberede en antiinflammatorisk creme baseret på creme og ekstrakter fra kamille, calendula, fjerner godt inflammation, gnider den beskadigede hud med en sammensætning med et par dråber tea tree olie;
 3. Prøv i stedet for depilation at ikke gnide huden med grove tøj;
 4. Det bedste at bruge en hård vaskeklud under vandprocedurer, og i de første 6-8 timer anbefales det ikke at vådte huden;
 5. Undgå at besøge bade, saunaer, tag ikke et varmt bad. Høje temperaturer vil øge hudirritation;
 6. Efter 5-6 dage efter proceduren skal du bruge en speciel creme til indgroet hår. Sørg for at konsultere en specialist.

Bivirkninger og konsekvenser af ukorrekt pleje

Hårfjerningsproceduren selv er smertefuld, og derfor er det nødvendigt at mentalt forberede sig på det. Ofte under proceduren sker akut smerte, som kan forblive i 1-2 timer på stedet for fjernelse af hårpæren pustulære læsioner, og røde pletter kan forekomme. Hvis håret er brudt op på hudens niveau og ikke har gået i pension, såfremt overtrædelsen af ​​proceduren, efter hårdttræning, begynder at vokse på dag 3.

Hårfrugt er muligt, hvis du ikke bruger særlige hudplejemidler efter proceduren. Hvis huden er øm, kan der forekomme mindre hæmatomer og mindre slidstyrker, for så vidt strammer guiden og fixerer et hudområde under proceduren. Hvad angår prisen på proceduren er omkostningerne ved fjernelse af hår til mænd lidt højere end for kvinder.

Årsagen er, at hårsækkene på den mandlige hud ligger dybere, og selve håret er meget større, og deres fjernelse er større, henholdsvis meget mere forbrugsstoffer og mere tid brugt på en procedure. Udgifterne til hårfjerning i kønsområdet hos mænd kan være dobbelt så dyre som håret fjernes ikke kun i lyskeområdet, men også på balderne.

Vi præsenterer priser for vokshår til mænd og kvinder til sammenligning.

Depilation voks i patroner

Sådan fjerner du og fjerner mørke pletter mellem benene