5 bedste barbermaskiner

Ifølge Forbes-magasinet er løveandelen af ​​markedet for mænds barbermaskiner og knive i USA delt mellem to virksomheder: Gillette (66%) og Schick-Wilkinson Sword (19%). Også i Rusland er de mest populære barbermaskiner Gillette, den næstmest populære er Schick. Og segmentet af de bedste billige engangsbærere er fast besat af Bic. Alle tre virksomheder har en lang historie og stor erfaring. Og hver har de bedste modeller af barbermaskiner:

sted

model

pris

Nomineret

beskrivelse

Vores bedømmelse

Gillette Mach 3

Den mest populære barbermaskin

God til både daglig og ugentlig barbering. 3 blade og flydende hoved - den perfekte barberingskombination

9,5 ud af 10

Gillette fusion

Den bedste maskine til tykke børster

Passer perfekt med en tæt børste på bekostning af 5 hoved- og 1-kanals trimmere. Der er en speciel smørebånd

9,5 ud af 10

Schick Xtreme 3 Sensitive

Den bedste engangsmaskine

Tre fleksible knive, behageligt gummihåndtag - gode funktioner til en engangs barbermaskine

9 ud af 10

Bic følsomme

Bedste billige barbermaskine

Skarpt kniv, komfortabelt håndtag, egnet selv for følsom hud

9 ud af 10

Gillette Fusion ProGlide Power

Den mest avancerede maskine

5 + 1 skarpe blade, anti-irritationsstrimmel, komfortabelt greb, maskinvibration

10 ud af 10

Den mest populære barbermaskin
"Gillette Mach 3"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 514 rubler.

Gillette Mach 3-maskiner fremstilles af det eponymous selskab, der er en del af Procter Holding Gamble ». Oprindeligt blev Gillette grundlagt i 1901 af King Camp Gillette og placerede sig som en fabrik til fremstilling af sikkerheds barbermaskiner. Store virksomheder forsøgte at fortære det allerede tre gange, og i 2005 gik Gillette under fløjen af ​​Procter. Gamble ». Den samme maskine begyndte at producere i 1998. Efter langvarig og dyr forskning (de brugte 750 millioner dollars) kom ideen til at bruge 3 knive i barbermaskine. På grund af denne mængde hud mindre irriteret, oplever mindre pres, og processen med barbering er ganske behagelig sammenlignet med andre barbermaskiner.

fordele:

 • Ren og sikker barbering
 • Mindste irritation på huden efter barbering
 • Anti-friktionsklinger til mindre barberingsbestandighed
 • Barbermaskinen er udstyret med en unik indikatorstrimmel, der signalerer behovet for at udskifte kniven med en ny.
 • Maskine med et "flydende" hoved: tilpasser sig alle armbevægelser

ulemper:

Fra Gillette Mach 3 anmeldelser: "Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse! Blade flydende, meget behagelig barbering. Efter barbering er huden ikke irriteret (som efter engangsmaskiner). Jeg vil sige en ting: Dette er den bedste barbermaskin, jeg nogensinde har haft. "

Den bedste maskine til tykke børster
"Gillette Fusion"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 722 rubler.

Igen "Gillette" og igen "Procter Gamble ». Interessant nok er selskabet "Procter Gamble "blev grundlagt i 1837 af et simpelt lysestage William Procter og soapmaker James Gamble. I dag er virksomheden verdensledende inden for produktion af forbrugsvarer.

Gillette Fusion barbermanden startede i 2006. Dens særpræg er 5 blade (i dag er det maksimale antal) placeret tæt på hinanden. På grund af dette arrangement af bladene føler huden ikke meget pres, og barberingen gør uden irritation. Derudover har "Gillette Fusion" en sjette blade-trimmer på bagsiden af ​​barbermaskinen - en fremragende enhed til templerne, overskæg og bare for "peger skønhed" i den afsluttende fase af barberingen.

fordele:

 • Rent, pænt og forsigtigt barbering
 • 5 + 1 blade: klare alle børstehår
 • Knivene på barbermaskine er udstyret med en smøremiddel: det fugtiger huden under barberingen og tjener som en indikator for knivens nytteværdi
 • Razor vibrerer - huden reagerer ikke på en ret aggressiv procedure.
 • Flydende hoved: gentager ansigtskontur
 • Ingen irritation på ansigtet

ulemper:

Fra GilletteFusion anmeldelser: "Shave meget forsigtigt og rent enhver stubbe (selv for en uge siden)! Efter barbering er der ingen nedskæringer eller irritation. Måske en af ​​de sjældne lejligheder, når du helt kan stole på produktannoncering. Du kan købe i næsten enhver butik. Jeg har brugt maskinen i de sidste tre år, i løbet af denne tid er der ingen kommentarer! "

Den bedste engangsbæremaskine
"Schick Xtreme 3 Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Den gennemsnitlige pris pr. Pakke (4 stk.): 220 rubler.

Gode ​​engangsmaskiner? Ja, ja, det er rigtigt med "Schick Xtreme 3 Sensitive"! Denne barbermaskine er fremstillet af Schick (grundlagt i 1926), der ejes af Energizer Holdings. Det er bemærkelsesværdigt, at selv om Schick-razorerne er på andenpladsen i verdensomspændingsrangeringen, er de i Japan de førende blandt køberne!

I barbermaskinen "Schick Xtreme 3 Sensitive" er alle de samme som for dyre kolleger, men til en meget lavere pris. 3 blader, aloe vera plade, flydende hoved - luksus disponibel maskine!

fordele:

 • Glat og ren barbering
 • 3 fleksible blade: barber meget omhyggeligt
 • Barbermaskinen er udstyret med en aloe vera-baserede strimmel - fugter huden og forhindrer irritation.
 • Knivskarmen bøjer og svinger under proceduren: tilpasser sig enhver hudtekstur
 • Ergonomisk komfortabelt gummihåndtag

ulemper:

 • Ikke alle kan lide designen af ​​barbermaskine

Fra anmeldelser af Schick Xtreme3 ​​Sensitive: "Rakning med Schick Xtreme 3 Sensitive er meget praktisk: den ligger godt i hånden og glider ikke. Det flydende hoved gentager alle bøjningerne. Barberingskvalitet på højt niveau! "

"Der var intet ubehag under barberingen. Efter barbering bliver huden blød og smidig - "Schick Xtreme 3 Sensitive" barberer endda lille hår på hagen og halsen. "

Bedste billige barbermaskin
"Bic Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 20 rubler.

Den nye prisvurdering af vores rating er Bic razor. Passer som "Den bedste økonomiske barbermaskine." Økonomisk betyder billig, men slet ikke dårlig kvalitet.

Opfinderne af engangs barbermanden, Marcel Beech, blev kaldt konge af engangsartikler. Bic 's sejre begyndte med udgivelsen af ​​kendte engangspennene, da Bic tændere optrådte. Engangs barbermaskiner er selskabets tredje triumf. Først produceret i 1975, vækker Bic den uslåelige Gillette rundt om i verden. Prisen på en maskine varierer i gennemsnit omkring 20 rubler, men kvaliteten er fantastisk! Bladet er skarpt, håndtaget er behageligt, det barberer rent og ryddeligt - en god løsning til uforudsete situationer. Desuden er barbermaskinen egnet til følsom hud.

fordele:

 • Enkelt skarpt rustfrit stålblad
 • Razorbladet bevæger sig ikke
 • Irriterer ikke selv den mest følsomme hud.
 • Nem at håndtere håndtag
 • Må ikke tilstoppes
 • Blad geometri tilpasser til ethvert terræn

ulemper:

 • Hurtigt stump (men for 20 rubler - hun otbryvaet ")
 • Ofte falsk

Fra Bic Sensitive anmeldelser: "Bic maskiner barberer huden meget godt. På grund af tilstedeværelsen af ​​en kvalitet blæser ikke blokken. Lav pris med god kvalitet. Selv ugentlige børster bliver effektivt fjernet. "

Den mest avancerede barbermaskin
Gillette Fusion ProGlide Power

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 809 rubler.

Og igen er "Gillette" fantastisk! Ikke underligt, at det første sted i verden rangering af barbermaskiner tilhører dette selskab - det er hun, der sætter kursen for alle barberudviklinger. Gillette Fusion ProGlide Power er en innovativ razor! Det har alt for en perfekt barbering - ultrafine knive, en skarp kniv trimmer og (opmærksomhed) mikrochip! Enkelt sagt vibrerer barbermaskinen, men på grund af dette reduceres friktionen på hudoverfladen. For at udføre denne knowhow er et normalt batteri nok til en barbermaskin (når batteriet er lavt, blinker strømknappen). Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse!

fordele:

 • Glat, ren barbering uden irritation
 • 5 super tynde blade med en speciel belægning: dette reducerer trykket på huden
 • Knivene er udstyret med en speciel stabilisator: det holder afstanden mellem knivene optimal for en behagelig barbering.
 • Skarpe kniv trimmer til barbering i vanskelige områder
 • Meget praktisk håndtag med "kanaler" for bedre dræning.
 • Vibrerer - en god teknisk "lotion" til følsom hud.
 • Special strip fugtiger huden og forhindrer irritation.

ulemper:

 • Kære knive (selvom de ikke bør være dyre på en sådan revolutionerende barbermaskine)

Fra Gillette Fusion ProGlide Power anmeldelser: "Kvaliteten af ​​barbering ved denne maskine er meget bedre end fra elektriske barbermaskiner, der er ingen irritation på mandens hud, og der er endda lejlighedsvise nedskæringer."

"Det barberer endda lige stive børster, håndtaget er behageligt, glider ikke og roterer ikke. Barbermaskinen fungerer fra et finger-type batteri (kun det fungerer ikke fra billige dem, det er bedre at tage et godt batteri). Bladet er ikke blevet ændret i mere end tre måneder, men det er stadig skarpt. "

Hvilken slags barbermaskine er bedre at vælge?

En god barbermaskine - et løfte med fremragende udseende. En person med nedskæringer og irritationer forårsager ikke glæde, så du bør ikke spare på en god maskine.

I dag på markedet er der mere end halvtreds barbermaskiner til enhver smag og tegnebog. Du kan hente noget fra verdens ledere, du kan stoppe hos de indenlandske. Hvis der er en tendens til udseendet af tykke og stive børster og ønsket om at have et glat skåret ansigt, så er det fornuftigt at købe en barberkniv med 5 knive. Hvis barbering betragtes som et hygiejnisk "ritual" før arbejdet, så kan du købe en god barberkniv med 3 knive. Nå er emballagen af ​​engangs Bic god til at have i reserve, selvom der er en anden maskine eller elektrisk barbermaskine og er helt tilfreds. Frisøren brød eller satte sig et batteri, lejlighedsvise gæster, en uventet tur - i alle disse situationer vil en engangs maskine hjælpe, især da der kun er pennies.

Og det vigtigste er, at barbermaden passer til din hud, dine børster! Så barbering vil være en fornøjelse!

De bedste barbermaskiner til mænd. Hvilken barbermaskine er bedre for mænd.

I livet, måske har hver mand et sted for en barbermaskine. For nylig var det mest almindelige værktøj til fjernelse af overskydende ansigtshår en barberkniv. Men brugen krævede speciel forberedelse og førte ofte til skader og nedskæringer. I dag har en barbermaskine taget plads. Det opfylder alle kravene til barberingskvalitet: hurtigt, problemfrit og sikkert. Derudover er det ubehageligt i omhu, bryder sjældent, og prisen er ret demokratisk. Artiklen vil fortælle, hvordan man vælger den bedste barbermaskine til mænd.

Marcel Beek - opfinder af engangs barbermaskine

Alle barbermaskiner til mænd er opdelt i engangs og genbrug. Engangsharberens historie begynder for omkring 30 år siden, da franskmanden Marcel Beek konstruerede en engangs barbermaskine, hvor barberhovedet var irremovable. Dette gjorde det muligt at forbedre hygiejnen og renheden af ​​barbering, hvilket ændrede de fleste mænds negative holdning til barbermaskiner. Dette værktøj tilføjede yderligere popularitet til dets lave omkostninger, især da sæt af 3-5 razors begyndte at blive solgt. En engangs barberkniv er blevet den mest uundværlige ting for mænd på forretningsrejse, vandretur eller ferie, for under sådanne forhold er en elektrisk barbermaskine for tung, og en dyr genanvendelig maskine kan let brydes.

En initiativrig franskmand åbnede hurtigt sin egen virksomhed i produktionen af ​​engangs barbermaskiner under mærket BIC, som begyndte at være i stor efterspørgsel over hele verden. Snart havde han mange konkurrenter, hvis vigtigste er de tyske razors Schick. Til dato er et stort udvalg af tilbehør tilgængelige for mænd: med dobbelt og tredobbelt blade til forskellige typer hår, med en fugtighedscreme, med en rengøringsenhed og endda en kvindelig version af maskiner.

Ikke desto mindre er klassiske genanvendelige barbermaskiner efterspurgte. De anerkendte ledere i deres produktion er firmaerne Schick og Gillette. Opmærksomheden hos deres udviklere er primært rettet mod at forbedre knivens kvalitet og ergonomien i håndtaget på maskinen, hvilket fører til en mere bekvem anvendelse af barbermaskinen, forbedring af barberingen, forbedring af hygiejnen i denne proces og også forringer risikoen for irritation på huden.

For eksempel tilbyder Schick en Premium-maskine med tredobbelte skærpede blade og multi-coatede. Og BIC-selskabet har produceret højkvalitets rustfri stålklinger med platinbelagt. Gillette er igen kendt for sine Mach3-maskiner med bevægelige hoveder og tredobbelt blade. Desuden har producenter af barbermaskiner været opmærksomme på kvinder, der er meget alvorligt bekymrede over problemerne med højkvalitets barbering, hvilket ikke efterlader irritation på sart hud.

Og hvad er den bedste barbermaskine til mænd? Jeg vil fortælle dig på min egen erfaring. Der er ikke meget ansigtshår på mit ansigt. Først brugte jeg engangsmaskiner. Men jeg kunne ikke lide det, fordi de hurtigt blev stumme, de raabte ikke meget. På en tur kan du tage dem til at barbere et par gange og smide dem væk. Desuden var de engangsmaskiner, som jeg brugte, plastik og grimme. Og for mig personligt, udseendet - ikke det sidste. Efter at have besluttet at købe en genanvendelig barbermaskine, gik jeg til butikken. På det tidspunkt eksisterede for mig, undtagen Gillette, ikke andre firmaer. Derfor blev hele opgaven reduceret til valget mellem kun et værktøjsmaskiner og en maskine med en vibrator på et batteri. Jeg troede, at følelsen af ​​denne vibrator vil være lige så meget som geden fra accordeonet. Derfor købte jeg Gillette Mach 3 med tre blade. Inkluderet var yderligere to hoved. Og jeg har ingen beklagelse. Barber dem i flere år. Jeg købte flere hoveder et par gange.

Engang den 23. februar gav de mig en cool Shick-maskine. Det ser ud til at være med fire knive, en gelstrimmel og en trimmer på bagsiden. Til prisen er det to gange dyrere end Mach 3. Jeg forsøgte at barbere dem - jeg kunne ikke lide det. En slags voldsom håndtag er tyk. Jeg værdsatte kvaliteten af ​​barbering, ikke bedre og ikke værre end Gillette. Og trimmeren er helt dum. Jeg forsøgte at trimme min whisky, jeg led i omkring fem minutter. Og hvis nogen ønsker at lave et intimt hårklipp, er det bedre ikke med denne trimmer.

Meget godt, hvis du beslutter dig for et mærke og vælger en barbermaskine til mænd. Køb hudplejeprodukter før, under og efter barbering er også et vigtigt øjeblik. De skal fremstilles under samme mærke. Desuden tilbyder hver producent i dag sin egen serie kosmetik, der gør barberingen behagelig og huden blød, glat og sund. I dag er der blevet udviklet unikke midler, der sikrer let rakhyvelglidning og eliminerer risikoen for hudtrauma. Som regel tilføjer de æteriske olier af mentol, aloe og andre planter, som fugter og beskytter huden. Sortimentet af aftershave-produkter omfatter cremer og lotioner, som har en beroligende effekt på mænds hud, lindrer irritation og nedsætter hårvæksten.

Se på gennemgangen af ​​en af ​​de fedeste barbermaskiner Gillette Fusion Power Razor Phantom:

Fjernelse af uønsket vegetation på kroppen er et følsomt problem for kvinder. Hver dame har sin egen mening om dette. Nogle af dem ty til den fashionable metode til shugaring, andre deltager i fotoepilation sessioner. Razor hårfjerning har sine fordele. I denne artikel vil vi beskæftige os med hvad det er - den bedste barbermaskine til kvinder.

Kvinder barbermaskine - funktioner

Generelt bruger damer meget mere tid til deres udseende end mænd. For fuldstændig komfort skal en kvinde udføre et stort antal skønhedsrelaterede procedurer. Epilation er en af ​​de vigtigste øjeblikke. Hvis mænd ikke er for "dampende" om tykt hår på deres ben, så er en kvinde i en sådan situation usandsynlig at nægte at bruge en barbermaskine.

Hvis en gentleman kun barberer håret på ansigtet, så skal kvinden fjerne dem fra benene, armhulerne og bikiniområderne. Samtidig skal det sikres, at vegetationen fjernes så fuldstændigt som muligt. Det vigtigste, der skelner en kvinders barberkniv fra en mand, er et større antal blade (dette er nødvendigt for ikke at lade håret komme igennem). En elektrisk barbermaskin designet til kvinder klare kun med bløde hår. Brutal hanstubbe er for hård for hende.

Kriterier for valg af kvinders elektriske barbermaskin

For at vælge den rigtige elektriske barberkniv, skal du kende de grundlæggende parametre:

 • Barbersystem Der er roterende og maskintype enheder. Net barbermaskine er en mulighed for piger med følsom hud. Hvis glat barbering er vigtigst for dig, så foretrækkes en roterende enhed.
 • Batteri eller strømforsyning. En batteridrevne barbermaskine er at foretrække for folk der kan lide at rejse.
 • Antallet af barberhoveder. De fleste moderne apparater har 3 hoveder.
 • Princippet om barberingshovedets funktion (fast eller flydende). Hvis hovedet flyder, er det lettere at komme til vanskelige steder.
 • Hvis du foretrækker at bruge specielle cremer, skal du være opmærksom på kvinders elektriske barbermaskiner, der er designet til våde barbering.
 • En nyttig mulighed er en trimmer, der effektivt fjerner hår fra bikiniområdet.

Kvinderens barbermaskine - hvilken er bedre?

Til salg er der en stor mængde barbermaskiner. Selvfølgelig er enheden enkel og uhøjtidelig, men at kende et par vigtige punkter gør ikke ondt:

 • Antallet af blade. Jo flere blade, jo bedre er barberingen.
 • Smørebånd. Det beskytter huden mod irritation og gør barberingen glattere.
 • Mikrogreben. Denne enhed hæver håret lidt, hvilket forbedrer kvaliteten af ​​barberingen.

Den bedste barbermaskine til kvinder - genanvendelige eller engangsbrug?

Dette spørgsmål bekymrer mange kvinder, især da der ikke er noget konkret svar på dette spørgsmål:

 • Fordelen ved engangsprodukter er rimelig pris. Ulemperne er selvfølgelig skrøbelighed og risikoen for hudirritation.
 • Den genanvendelige maskine er kendetegnet ved holdbarhed og god barbering. Ulemperne er: forholdsvis høj pris og vanskeligheder med køb af erstatningsbånd.

Barbermaskiner - fabrikanter rating

Her er de mest populære fremstillingsvirksomheder.

Gillette

Gillette - en af ​​de ældste virksomheder, der producerer barbermaskiner og tilbehør til dem. Virksomhedens sortiment omfatter engangs- og genanvendelige maskiner til kvinder. En af de mest berømte maskiner - "Gillette Venus". Dette er en model med et håndtag af gummieret materiale, der gør det muligt at barbere hårene selv under et brusebad uden risiko for at falde. Og det ovale formede hoved giver dig mulighed for at nå de mest utilgængelige steder.

Schick

Dette firma er specialiseret i produktion af genanvendelige maskiner. Særligt interessant er Schick Intuition-modellen, der er udstyret med en beholder gelsåpe, hvilket gør barberingen meget mere behagelig.

Det er vigtigt! Schick modeller er velegnede til bikiniområdet - der er ingen risiko for, at håret indtrænges.

Det franske firma BIC er kendt for udgivelsen af ​​papirvarer. Derudover har hun produceret barberskrabere. Desværre forbløffer sortimentet af dette mærke ikke med en række. Virksomheden producerer engangsmaskiner, som ikke kan udskiftes hoved. Bladene barberer rent uden at forårsage hudirritation. De er meget skarpe, og det er nødvendigt at bruge maskinen med stor forsigtighed.

Kvinders elektriske barbermaskin

Elektrisk enhed fjerner hår hurtigt og effektivt. Elektriske barbermaskiner er velegnede til den mest følsomme hud uden at irritere det.

Braun

Af produkterne i dette mærke er den mest populære linje Silke Epil. De fleste af produkterne i denne serie er epilatorer, der fjerner hår fra roden. Men hvis du ændrer dysen, bliver epilatoren "med en lille bevægelse af hånden" til en barberkniv af net typen med en kam til at løfte håret. Enheden er velegnet selv til at fjerne hår på de mest følsomme steder.

Remington

Remington Cordless Ladyshaver shaveren er lige så velegnet til tør og våd barbering. Enheden er beskyttet mod vand, så den kan bruges i brusebadet. Enheden er udstyret med to hoveder, der kører på batteriet (30 minutter) og lysnettet.

Philips

Det hollandske firma Philips - en af ​​de mest berømte inden for forbrugsgoder. Ladyshave er en alsidig elektrisk barbermaskin til hårfjerning i hele kroppen.

Fordelene ved enheden omfatter:

 • Evne til at arbejde med batteri.
 • 2 typer barbering.
 • Meget behageligt greb.

Det er vigtigt! Sættet har også en hætte, der bruges til at beskytte barbermaskets net.

Nu hvor du har de grundlæggende oplysninger, vil det ikke længere være et problem at vælge den bedste barbermaskine til kvinder.

På trods af at mode nu skæg og overskæg, men mange mænd stadig foretrækker glat, barberet hud i ansigtet. For nogle er dette personlige præference, for andre - en arbejdsklærings kode. Men alle mænd er forenet af det faktum, at de ikke har særlig lyst til at barbere hver dag, især hvis der stadig er et kedeligt blad, der efterlader spor af udskæringer på deres ansigter. Forresten antages det, at den store kommander Alexander af Macedon, der aldrig trådte ind på slagmarken uden barbering, introducerede mode for shavenness.

En række mænds barbermaskiner

Store hylder er fulde af forskellige maskiner, hvor valget af behageligt overrasker. I en sådan situation er det vigtigt at afgøre spørgsmålet om, hvad der er vigtigere: mærke, tykkelse eller antal blade? Lad os sortere hvert emne separat.

For det første viser antallet af knive ikke altid høj kvalitet. En vigtig indikator for kvalitet er bladets tykkelse og skarphed. Den bedste mulighed er 3-4 knive, som med en god skarphed giver en behagelig barbering. Noget mere er bare et marketingspil og ekstra penge. Derfor er det ikke så vigtigt, eller er det en 3, 4 eller 5 bladmaskine, det vigtigste er, hvor skarpe bladene er.

Andet: bladtykkelse. Standard er bladtykkelsen på 0,1 mm. Der er modeller af maskiner og med en mindre tykkelse af knivene, men skarpere bladet, jo hurtigere bliver det kedeligt, og jo højere er risikoen for mulige nedskæringer. Skrupelløse producenter holder specifikt tilbage eller angiver den forkerte bladtykkelse for at tiltrække en køber. Hvis der ikke er et sådant mærke på pakken, er det bedre at afvise dette køb.

Tredje: Mærket på maskinen. I dag i de tre bedste på hjemmemarkedet - Gillette, Schick og Bic. Disse producenter har indført en lang række mænds maskiner: fra billige engangs til prestigefyldte dyrt, med udskiftelige barberblade patroner og fast, med forskelligt antal vinger, herunder selv den klassiske T-maskine med flade blade. Nyt er trimmerbjælker til justering af den ønskede børstehøjde. Valget er dit, da det hele er individuelt. I priskategorien er den billigste maskine Bic.

Engangs eller genanvendelig maskine

For at spare penge, foretrækker mange mænd at købe engangsmaskiner baseret på deres lave omkostninger, i modsætning til kassetter til en genanvendelig maskine. Generelt er dette ikke den rigtige tilgang, hvis du beregne, hvor meget den disponible værktøjer, du nødt til at købe i en måned, idet der tages hensyn til, at du barbere hver dag for at arbejde. Derfor, hvis du har mørkt tykt hår, og du er nødt til at barbere ofte, den bedste løsning - det er en genanvendelig værktøj med udskiftelig patron, der tjener som en måned i gennemsnit, og mere. Derudover er sådanne maskiner af bedre kvalitet, brugervenlighed, og barberingsprocessen er mere ren, høj kvalitet og sikker.

Under en forretningsrejse er det stadig at tage en engangs barbermaskine med at rejse med en rationel. Denne barbermaskin er også velegnet til mænd med lyse børster, som ikke er så hårde som sorte.

Hvis du har følsom hud, skal du vælge en model af maskinen med et flydende hoved. For en perfekt tæt barbering - kassetten, hvis knive er placeret i forskellige retninger. De dyreste er diamantbelagte blade: de er praktiske og mere holdbare.

Ifølge Forbes-magasinet er løveandelen af ​​markedet for mænds barbermaskiner og knive i USA delt mellem to virksomheder: Gillette (66%) og Schick-Wilkinson Sword (19%). Også i Rusland er de mest populære barbermaskiner Gillette, den næstmest populære er Schick. Og segmentet af de bedste billige engangsbærere er fast besat af Bic. Alle tre virksomheder har en lang historie og stor erfaring. Og hver har de bedste modeller af barbermaskiner:

De bedste barbermaskiner til mænd og kvinder i 2018

Barberskrabere vil altid være efterspurgte og populære blandt både kvinder og mænd. Fabrikanter af barbermaskiner glæder jævnligt forbrugerne af deres produkter med nyheder, som kan tilfredsstille alle kundeforespørgsler. På hylderne kan du derfor finde en række modeller af værktøjer. For ikke at gå vild i denne sort, præsenterer vi opmærksomheden på razors for mænd og kvinder.

Inden du vender tilbage til bestemte modeller, er det værd at opholde sig på nogle af funktionerne og reglerne for at vælge barbermaskiner, og også at finde ud af forskellen mellem mandlige og kvindelige enheder.

Hvad er forskellen mellem mandlige og kvindelige modeller

Spørgsmålet om forskellene mellem modeller af maskiner til mænd og kvinder bekymrer mange. Mange købere mener, at der faktisk ikke er nogen forskel på tilpasninger for mænd og kvinder, og alle forskellene er intet andet end en marketingfrakt. Når alt kommer til alt, er barberingsenheder til kvinder meget dyrere end mænd, og i virkeligheden er princippet om konstruktion og arbejde de samme.

Faktisk hævder eksperter, at forskellene stadig eksisterer:

 • Da kvinder skal fjerne hår på mange dele af kroppen, og mænd normalt barberer kun ansigtet, kvinders maskiner skaber en mere afrundet form. Bredden af ​​kvinders barberingstilbehør er også større end for mænds modeller. I denne form er barbering af lange og tynde kvindelige hår bedre.
 • Til mænds væv er hovederne designet til at give en mere præcis barbering. I denne henseende er bladet de placeret tættere på hinanden. Hovedet selv er mindre i størrelse, hvilket giver dig mulighed for omhyggeligt at barbere tykt og hårdt mandligt hår.
 • Siden på mænds væve er knivene meget skarpe og placeret i en mere spids vinkel, de kan nemt skade den sarte hud hos kvinder. Dette bidrager også til håndtagernes forskellige form.

Hvilke funktioner skal overvejes, når de køber

At købe ikke skuffe i brugsprocessen, er det nødvendigt, når man vælger at overveje nogle vigtige kriterier. Disse omfatter mærke, tekniske funktioner, pris, design og andre.

Engangs- og genanvendelige maskiner

Ofte ignoreres engangsmodeller, uanset hvem de blev skabt. I mellemtiden har disse barbermaskiner flere vigtige fordele:

 • disse barbermaskiner er meget mere omkostningseffektive, da de er flere gange billigere end modeller med udskiftelige kassetter;
 • det er praktisk at bruge dem, da den støbte form betyder konstant beredskab til anvendelse på ethvert sted og til enhver tid;
 • Disse maskiner sælges i enhver butik, supermarked eller kiosk.

Ufuldkommenheder i sådanne anordninger eksisterer også. Disse omfatter:

 • ofte lav kvalitet barbering;
 • de svigter hurtigt
 • i færd med barbering er et sådant værktøj ikke for behageligt at holde.

De, der er seriøse og ansvarlige for deres udseende, foretrækker at købe genanvendelige barberingsværktøjer. Disse barbermaskiner har en skarpere skærpning af deres knive, hvilket væsentligt forlænger deres levetid. Udskiftelige kassetter skal omarrangeres hver 2-3 måneder.

Derudover er der, takket være producenternes indsats, genanvendelige barberingsværktøjer konstant forbedret, kommer nye modeller ud for at gøre barberingen mere behagelig og ren. Disse innovationer omfatter maskiner med flertidsblade eller tilstedeværelsen på kassetten af ​​specialstrimler med gel, som i barberingsprocessen giver dig mulighed for at fugt eller blødgøre epidermis.

Hvilke maskiner skal vælge kvinder

Da kvindelige modeller af barberingsværktøjer tager højde for alle de anatomiske egenskaber, er det bedre at give præference for kvindelige maskiner. Når du vælger en bestemt model, skal du følge nedenstående regler, hvilket gør barberingsprocessen mere bekvem og behagelig:

 • Til højkvalitets barbering af vanskelige steder, skal du vælge modeller, der er udstyret med et flydende hoved. Dette vil gøre processen let og behageligt.
 • Praktiske håndtag og obligatorisk tilstedeværelse af skridsikker belægning.
 • For kvindernes barbermaskiner er tilstedeværelsen af ​​en gelstrimmel indeholdende fugtighedsbevarende ingredienser meget vigtig. Dette vil gøre glidningen meget glat. For at forhindre utilsigtet nedskæringer og infektion i dem er det nødvendigt, at indikatorstrimler og puder af silicone er nødvendigvis til stede på maskinen.

Hvordan man vælger en kvinders barbermaskine - i videoen:

Hvilke maskiner skal være opmærksomme på mænd

Når man vælger en mænds barbermaskine, skal man overveje andre subtile punkter. For eksempel hævder de fleste producenter, at jo større antal blade, jo mere kvalitative og komfortable barbering vil være. Faktisk er alt noget anderledes.

Ifølge mandlige købere forbedres overgangen fra en enkeltbladet razor til en tosidet kvalitet af processen. Mærkbar høj effektivitet og overgangen til de tre blade. Hvis du tager en barberkniv med fire knive, vil forskellen mellem den og den forrige ikke være så indlysende. Overgangen til de fem knive og reducerer bekvemmeligheden og kvaliteten af ​​barberingen. Sådan et paradoks er faktisk forklaret ganske enkelt:

 • For det første kvaliteten af ​​knivene selv. Ved brug af kvalitetsmetal vil hårfjerning med en trebladsmaskine være meget mere effektiv end barbering med en billig kinesisk enhed med fem knive.
 • For det andet, hvis en mands hud er meget følsom, vil fem blader irritere hende mere. Faktisk er bladene i en bevægelse krydset et sted på huden 5 gange. Og sådan en grov indvirkning indebærer nødvendigvis brugen af ​​yderligere blødgøring i form af en balsam eller fløde.
 • For det tredje indebærer en stigning i antallet af knive en forøgelse af bredden af ​​enhedens hoved. Dette påvirker uundgåeligt kvaliteten af ​​skraberen til huden på vanskelige steder. Med et bredt hoved skal du gentage proceduren flere gange, da hårene ikke barberer første gang.

Vælge en mænds barbermaskine, vær ikke fristet af en billig pris. Først og fremmest tales det om den lave kvalitet af det anvendte metal, hvilket uundgåeligt vil påvirke effektiviteten af ​​proceduren. Det er også nødvendigt at tage hensyn til kroppens individuelle egenskaber. En person har råd til at barbere på få dage, da hans børster vokser langsomt, og hårene er lyse og bløde og ikke så mærkbare på huden. En anden må torturere sig med en barbering hver dag, hvis hans børster er hårde, mærkbare og vokser hurtigt tilbage. I dette tilfælde kan den relevante version af barbermaskinen vælges ved at prøve flere maskiner.

De mest populære maskiner til mænd

I rangordningen af ​​mænds barbermaskiner er flere modeller, der er i konstant efterspørgsel og giver høj kvalitet og behagelig barbering.

Dette er ikke en nyhed, men alligevel holder barbermaskinen sin førende position på grund af effektiv fjernelse af lige meget korte hår. Convenience leveres af et gummieret håndtag med et specielt design, der gør det muligt at holde modellen fast med en våde og sæbehånd. Inkluderet er også en ekstra kassette. For en blødere barberingsproces er der tilvejebragt en vibrationsfunktion, der reducerer irritationsvirkningen på epidermis. De tre tilgængelige klinger giver et tilstrækkeligt mellemrum, så du nemt kan vaske arbejdsfladen.

 • giver glat hud efter barbering;
 • fremragende kvalitet konstruktion;
 • billige flytbare kassetter;
 • rimelig pris.
 • Når batteriet er indsat, øges maskinens vægt betydeligt.

Den gennemsnitlige pris på en maskine med en udskiftelig kassette er 500 rubler.

Denne maskine har et meget enkelt design: et almindeligt håndtag og 4 udskiftelige hoveder. Der er ingen flydende hoved og komplekse elementer. Dette sæt er fantastisk til forretningsrejser eller korte ture. Det er ikke en skam at smide det væk efter brug, da hver enhed er engang engangsbrug. Hvis der er et ønske om at prøve denne model i aktion, skal du kigge efter det i butikker, da enhederne af dette mærke sjældent er tilgængelige.

 • højkvalitets barbering;
 • billig.
 • sjældent til rådighed.

Den gennemsnitlige pris er 600 rubler.

Designet af denne maskine er en klassisk T-formet, som ikke forhindrer ham i at være blandt favoritterne. I produktionen af ​​denne model anvendes kun højkvalitetsmaterialer, som påvirker prisen. Samtidig er udskiftelige knive ret overkommelige. I modsætning til de fleste moderne modeller er det svært at bruge denne klassiske enhed og kræver visse færdigheder. Derudover skal du være opmærksom på at skifte dig selv, når du skifter bladet. Men selv med disse ulemper giver barbermaskinen fremragende resultater.

 • fremragende resultat af brugen;
 • holdbare materialer af høj kvalitet;
 • Enhver kniv kan bruges.
 • dyre model;
 • sjældent til rådighed.

Den gennemsnitlige pris på maskinen er 3800 rubler.

Ved fremstilling af denne mands tilpasning anvendes specielle teknologier, derfor kan han gøre bevægelser i yderligere fly. Dette giver dig mulighed for tydeligt at følge konturerne i ansigtet og giver fremragende kvalitet barbering uden ekstra indsats. For at reducere friktionen og sikre god glidning er maskinen udstyret med specialstrimler indeholdende mineralolier. For at reducere irritation og resistens af epidermis, er der tilvejebragt en vibrationsmodus, der let kan slukkes. For at gøre dette skal du blot trække batteriet ud.

 • giver glat hud efter barbering;
 • et avanceret system anvendes
 • der er en vibrationsfunktion;
 • øget mobilitet i hovedet.
 • aftagelige kassetter er ret dyre.

Den gennemsnitlige pris for en maskine med et udskifteligt hoved er 1200 rubler.

10 bedste barbermaskiner 2018

Daglig barbering er ikke den bedste forening for mænd. Men selv en sådan procedure kan være sjovt. For at gøre dette skal du blot vælge en bekvem, højkvalitets maskine. Fabrikanter tilbyder forbrugerne en enkelt maskine og kits med ekstra vedhæftninger eller et par barbermaskiner. Overvej en liste over de mest populære engangsmodeller, såvel som til langsigtet brug baseret på brugerfeedback.

Engangs barbermaskiner

Engangsmaskiner i mange år brugt af mænd. De er nemme at tage med dig på forretningsrejse. Du behøver ikke bekymre dig om lagerbatterier. Ja, og efter barbering kan du straks smide væk, og ikke at gå i gang med rengøring.

Selv på ferie, hvis du glemmer din faste enhed derhjemme, kan du købe et sæt eller en maskine for lidt penge. Det er meget nemt at finde dem i næsten enhver specialiseret butik eller supermarked.

Betyder "mere" altid "bedre"? Hvilken barbermaskin er bedre til mænd: 3 eller 5 blade. Top barbermaskin til mænd 2018

At slippe for evigt af den daglige mandlige straffeservitude er usandsynligt at lykkes. Men barberingsprocessen kan forenkles og gøres mere behagelig. For at gøre dette er alt hvad du behøver, at vælge den rigtige barbermaskine. Hvilken barbermaskin er bedre til mænd, 3 eller 5 blade? Hvad er forskellen mellem modellerne, og hvilken razor er mere effektiv til håndtering af børster?

Hvor mange blade har du brug for i en maskine?

Annoncører hævder, at jo større antal blade på en barbermaskine, renere huden vil være efter en bevægelse. Fabrikanterne lover at reducere sandsynligheden for hudirritation ved brug af en maskine med et stort antal blade. I praksis er situationen lidt anderledes.

I standard mænds barbermaskiner er moderne modeller normalt fra tre til fem blade. Ifølge vurderinger er der en mærkbar forbedring, når man flytter fra en enkeltbladet razor til en tobladet model. De samme mænd taler om effektiviteten af ​​en trebladet razor sammenlignet med en tobladet.

Men forskellen mellem en barberkniv med tre knive og en barbermaskine med fire skarpe overflader er ikke længere så indlysende. Når man skifter en barbermaskine til en fembladet maskine, er nogle unge overrasket over at mærke et fald i kvaliteten af ​​deres barbering. Med hensyn til effektivitet er en billig maskine med fem knive sammenlignelig med en tobladet razor fra en pålidelig producent, men sandsynligheden for hudirritation efter brugen er højere.

Hvad er årsagen? Faktisk er der flere nuancer i dette spørgsmål:

 1. Kvaliteten af ​​materialer, der anvendes i barberkniven påvirker effektiviteten af ​​barberingen og maskinens holdbarhed. En maskine med tre blade af høj kvalitet vil være mere effektiv og mere behagelig at bruge end en fembladet "kinesisk" barbermaskine.
 2. For følsom hud kan fem knive være for meget. Selvom bevægelsen udføres kun én, på huden passerer maskinen stadig fem gange i træk. Det øverste lag af huden er under alle omstændigheder skadet. Efter en så hård indvirkning uden blødgøring af balsam og cremer kan det ikke gøres.
 3. Jo flere blade, jo bredere overfladen af ​​maskinhovedet. Dette betyder, at en smalere maskine vil passere bedre i vanskelige at nå og buede steder, kontakt med huden bliver strammere, hvilket betyder at hårene bliver barberet fra bogstaveligt talt første gang. I tilfælde af brede hoveder kan proceduren gentages flere gange.

Sådan vælger du den rigtige barberkniv:

 • Vær opmærksom på den virksomhed, der producerer varerne. Kinesiske varer er ofte billigere på grund af brugen af ​​billige råvarer. Det betyder, at ved afgangen du modtager varerne ikke er af højeste kvalitet. Men Kina og Kina er forskellige, og i dette land er der virksomheder, der beskæftiger sig med produktion af dyre "elite" barbermaskiner. Hvis indskriften "Made in China" ikke inspirerer tillid til dig, skal du være opmærksom på andre muligheder;
 • Overvej de enkelte karakteristika for børster og hud. Maskinen, der nærmede sig ni mænd, kan virke forfærdelig til den tiende. Alle har forskellige børster - nogle mænd har råd til at barbere hver tredje dag, da håret vokser langsomt, mens det er blødt og ikke meget mærkbart på ansigtet. Andre "heldige" skal gentage proceduren hver dag og fjerne en tykk og hård bunke. Vi bliver nødt til at eksperimentere og kigge efter den mest passende løsning.
 • Må ikke jagte mængden. Tro ikke på alt hvad de siger i reklame. Det er nødvendigt at vælge en maskine ikke med maksimum, men med en tilstrækkelig (ifølge personlige følelser) antal blade. Hvis en trebladet razor klare sig godt med en opgave, er der ikke meget at betale for ekstra blade, der vil skrabe af næsten jævn hud, hvilket yderligere irriterer det.

Top barbermaskin til mænd 2018

Producenter af barbermaskiner konkurrerer om kundeloyalitet ved hjælp af en række markedsføringsteknologier. Vælg den perfekte maskine, der passer til din hudtype, det vil kun vise sig af erfaring, men listen over "ansøgere" til testning kan bestemmes statistisk og henviser til anmeldelser fra dem, der allerede har tjekket barbermaskiner af populære mærker.

Listen over foretrukne af den mandlige befolkning på planeten omfatter:

Overvejet den perfekte maskine til regelmæssig brug. Der er kun tre knive i den, men det flydende barberhoved giver nøjagtig gentagelse af facialkonturer, hvilket reducerer risikoen for irritation.

 1. Schick Xtreme 3 Sensitive.

Barbermaskinen har tre knive og er udstyret med et gummieret greb, som forhindrer at glide fra hænderne og anvendeligheden. Dette er en god mulighed for dem, der foretrækker engangsmaskiner.

På trods af lave omkostninger har denne maskine en høj kvalitet spids blad og et behageligt håndtag. Et andet plus ved modellen er, at der næsten ikke er nogen irritation for barbermaden.

Overvej favoritter mere

Rangeringen af ​​de bedste engangsmaskiner omfatter:

Virksomheden producerer ikke kun barbermaskiner, men også tilbehør til barbering. For første gang blev hun populær tilbage i 1955, og til denne dag betragtes som en af ​​de bedste virksomheder. Behagelig prisfastsættelse er god. Der er 6 knive i barbermanden, hovedet design er flydende, der er en strimmel til fugtning af huden, der er gummiindsatser på håndtaget, hvilket gør det behageligt og praktisk.

 • Barbering er blød og behagelig.
 • Frisøren savner ikke et enkelt hår.
 • Intet behov for gentagne bevægelser.
 • Forskellige former for irritation er udelukket.
 • Acceptabel prispolitik.
 • Hovedets form er åben, hvilket giver dig mulighed for nemt at skylle maskinen.
 • Klart følger ansigtets konturer.
 • Du kan ikke være bange for, at barbermassen vil glide ud af din hånd.
 • Nær håndtaget er ret svagt montering.

Virksomheden fik stor popularitet blandt de indenlandske producenter. Det er hele sættet af barbermaskiner fra 5 stykker, i hver maskine på 2 kanter. Der er en fugtgivende strimmel. Maskiner kan bruges til følsom hud uden frygt for allergiske reaktioner og rødme. Maskinens hoved er smalt, fordi det er bekvemt at betjene. Helt enkelt klare selv de hårdeste børster. Håndtag i hånden glider ikke.

 • Acceptabel prispolitik.
 • Tilgængelighed findes i næsten alle butikker.
 • Akut.
 • Praktisk.
 • Barber forsigtigt.
 • Inkluderer 5 barbermaskiner.
 • Giver dig mulighed for at barbere og præcist barbere flere gange.
 • Kan ikke barbere sig for stive børster (øvelser).

I et sæt af 4 barbermaskiner. Perfekt barbering, er hygiejnisk, fungerer som et godt supplement til den genanvendelige maskine. Huden efter barbering er meget glat og ømfindtlig. I barbermaskinen 3 knive, som kvalitativt og præcist berører huden. Håndtaget er behageligt, ikke glat. Maskinens hoved er flydende, hvilket forenkler barberingen meget. Bladene er ikke forurenet, vasket godt.

 • Acceptabel prispolitik.
 • Der er ingen irritationer af nogen art.
 • Kan bruges flere gange, kvaliteten af ​​barberingen vil være fremragende.
 • Hoved flyder på bænken.
 • Inkluderer 4 barbermaskiner.
 • Stålets kvalitet kunne være bedre.
 • Ikke egnet til følsom hud.

Det tyske selskab har længe været populært. Pakken indeholder 5 barbermaskiner, hver med 2 knive. Separat ros fortjener stål med en tredobbelt belægning. Der er et knivrensningssystem. Der er strimler af aloe vera, som vil barbere selv den mest delikate hud. Glider glat og gentager konturerne i ansigtet. Fremragende skylning med vand.

 • Køb af emballage engangsmaskiner af dette firma er mere rentabelt end at tage en barbermaskine med en udskiftelig patron.
 • Ikke dum, så du kan bruge mere end én gang.
 • Let at rengøre.
 • Velegnet til følsom hud, forårsager ikke irritation.
 • Praktisk at barbere håndtag, skridsikker.
 • Der er en rengøringsmekanisme.
 • Hovedet er ret tyndt.
 • I nogle batcher blev der observeret bluntede blade.

Barbermaskiner lavet i Kina er af god kvalitet. Inkluderet 5 stk. Hver maskine har 2 knive, der giver en skånsom og sikker barbering. Flydende hoved eliminerer muligheden for skade, det følger helt af ansigtets konturer. Der er en fugtgivende strimmel. Hvert blad har en krom finish.

 • Det barberer godt uden irritation og allergiske reaktioner.
 • Blad af høj kvalitet.
 • Barberskrabere er brugervenlige.
 • Der er en fugtgivende strimmel.
 • Ikke meget behageligt håndtag på maskinen.

Rangeringen af ​​de bedste genanvendelige maskiner omfatter:

I dag er Gillette Fusion den mest populære barberings barbermaskine. Og alt sammen på grund af det faktum, at virksomhedens producent bruger meget tid på at studere egenskaberne hos en mands krop. Knivhovedet indeholder 5 knive. Håndtaget er behageligt, glider ikke, giver dig mulighed for at 100% mærke maskinen og barberingsprocessen. Takket være det flydende hoved er barberingen perfekt. Fugtighedsstrimler indeholder mineralolie, der påvirker huden så meget som muligt. Inkluderer 2 flytbare kassetter, hvor hver af dem har en trimmer på bagsiden. Patronen varer i gennemsnit 30 dage, og mere er muligt, men anbefales ikke af fabrikanter.

 • Rakemaskinen har 5 knive.
 • Inherent system microblading.
 • Komfort, glidende udelukket.
 • Giver dig mulighed for at fjerne hår på vanskelige steder.
 • Perfekt til følsom hud.
 • Der er en indikator med vitamin E og aloe vera.
 • Huden efter barbering er blød og øm.
 • De høje omkostninger ved flytbare kassetter.
 1. Shick quattro titanium

En barbermaskine er fantastisk til varig brug. Ud over de 2 kassetter, der er inkluderet, er der også et stativ, hvilket er meget bekvemt. Bladet har en titaniumcoating, der garanterer højkvalitets barbering. På hver maskine 4 blade. Der er et gitter, der kan beskytte mod nedskæringer. Desuden kan Shick Quattro Titanium razor ikke bare barbere og trimme, men også simulere.

 • Enheden udfører flere funktioner på én gang.
 • En positiv effekt på huden irriterer ham ikke.
 • Nem at bruge, falder ikke ud af hænderne, glider ikke.
 • Du kan barbere i brusebadet uden at bruge vand.
 • Pakken indeholder en kassette, batteri og stativ.
 • Der er 2 trimmere.
 • Yderligere omkostninger ved køb af en flytbar patron eller batterier.

For dem der foretrækker klassikerne - er dette den perfekte løsning. Raket er lavet af rustfrit stål med satin finish. Fås kun i sølv. Egnet til daglig brug, giver et perfekt resultat. Brug kun maskinen, håndtaget glider ikke og falder ikke ud af hænderne.

 • Maskinens vægt er meget let.
 • Høj praktisk.
 • Pakken indeholder et andet blad.
 • Det vigtigste er at rette en barberingsvinkel korrekt.
 • Maskinen har en krom finish
 • I butikkerne er det svært at finde det "native" blad.
 • Emballagen er ret dårlig, så for en gave vil en sådan maskine ikke komme ned.

Der er en anden type værktøjsmaskiner - T-formet. Sådanne maskiner er meget praktiske, bladene ændres meget simpelt. Inkluderet er 2 blade. Sådanne maskiner er ret budget, de gør et godt stykke arbejde, men risikoen for skade er ikke særlig stor.

Den mest berømte løsning - T-formet maskine Pilot Classic. Dens pris er meget lav, og kvaliteten af ​​barbering er tværtimod høj. En sådan maskine kan bruges af både mand og kvinde. Fordele Pilot Classic ligger i modelens anvendelighed.

Faktisk, hvor mange mennesker, så mange meninger. Nogen kan stadig ikke beslutte sig for maskinen, nogle foretrækker sand og pålidelig barbering af et usikkert firma. Læs derfor bedømmelsen, men glem ikke at give præference baseret på dine ønsker.

Side Bangs - 80 Photo Versions

Hvordan laver man en blanding til shugaring derhjemme?