Permanent Hårfjerning Permanent Hårfjerning, 100 ml


Desværre er dette produkt ikke tilgængeligt, vi anbefaler at se på lignende produkter i afsnittet - BODY CARE.


Producent: Rusland.


handling:

Tror du, at at slippe af med uønsket kropshår for altid er uden for grænserne for det mulige? Hver gang du kommer til en skønhedssalon, er du skuffet over at kende omkostningerne ved laser eller andre typer epilering? Hair Remover vil slippe af med uønsket hår FOREVER!

Effekten af ​​Hair Remover er baseret på den innovative udvikling af en russisk forsker, en praktiserende hudlæge, en kandidat i medicinsk videnskab. Hair Remover har ingen analoger, det er godkendt af det videnskabelige og forskningsinstitut for medicinske teknologier fra det russiske akademi for medicinsk videnskab og Rospotrebnadzor, har patent på opfindelsen og et kvalitetscertifikat.

HR Depilator er den eneste måde at bekæmpe uønsket hår på, som påvirker hårsækkenet, ødelægger hårsækken og stopper hårvæksten for evigt. I modsætning til andre metoder, der bruger høj effekt til at ødelægge follikel (laser hårfjerning, elektroepilation eller fotoepilation), er hårfjerningsproceduren med Hair Remover næsten smertefri og sikker.

Den utvivlsomme fordel ved fjernelse af hårfjerning til uønsket hår er permanent, at folk med hvilken som helst hårfarve kan bruge dette lægemiddel, i modsætning til for eksempel laserfjerning.

Det er vigtigt at bemærke, at Hair Remover er blevet testet på frivillige siden 2011. Det har vist sig, at der ikke er allergiske reaktioner eller andre hudproblemer efter påføring af Hair Remover.

100% garanteret effekt sikres ved, at der i tillæg til alkalier og calciumthioglycolat, som er en del af konventionelle depilatorier, er vegetabilske komponenter, såsom tannin, inkluderet i Hair Remover, som effektivt ødelægger proteinet fra kimcellerne i håret websted.

Brug af Hair Remover er ikke kun sikkert, men også økonomisk.

Du sparer fra 5.000 til 25.000 rubler (sammenlignet med andre metoder til fjernelse af hår). En 100 ml flaske er nok til at behandle de vigtigste områder af uønsket hårvækst (for eksempel benets ben, armhuler, bikiniområde).

Hårfjerner kan bruges af kvinder (ben, arme, over læben, i armhulen og bikiniområdet og andre steder), og mænd (på ryggen, skuldre, bryst, mave og andre steder).

Retsmidler for at slippe af med hår

Hvad en person kommer til at slippe af med unødvendigt kropshår! En masse eksisterende metoder til at løse dette problem hjælper virkelig, men de fleste af dem har en midlertidig virkning, og de følelser, der ledsager sådanne procedurer som voksning eller shugaring, kan ikke kaldes regnbue.

Især for de mennesker, der ikke er klar til at udholde smerte selv af hensyn til skønhed eller har kontraindikationer til sådanne metoder til hårfjerning, er der udviklet specielle værktøjer til at løse problemet med overskydende vegetation uden negative fysiske fornemmelser.

Denne gruppe omfatter cremer, geler, spray til hårfjerning, og deres handling er ofte meget mere effektiv end efter barbering, voksning eller shugaring.

Hair Remover Cream

Denne hårfjerningscreme er et glimrende værktøj, som består af forskellige ingredienser, der forhindrer folliklers udvikling og aktivitet, samt hæmmer væksten i håret.

Værktøjet trænger dybt ind i huden, op til pærerne, har ingen bivirkninger og kontraindikationer. Men før påføring er det nødvendigt at kontrollere huden for tolerabilitet.

Kremens struktur er meget behagelig, blød og blid, som giver dig mulighed for at anvende værktøjet på alle områder af kroppen. Sammensætningen omfatter også:

 • calendula æterisk olie;
 • feltkamille (ekstrakt fra det);
 • D-panthenol.

Naturlighed og blød tekstur giver dig mulighed for at bruge cremen til enhver form for hud og hår, fugtgivende og beroligende effekt på epidermis, og det er meget nemt at bruge det efter instruktionerne:

 1. ryst fløden i en ballon til en skummende tilstand;
 2. Påfør på et lille område af kroppen med en vatpind;
 3. vent 10 minutter (i et følsomt område - mindre);
 4. Før du fjerner cremen sammen med håret, masser forsigtigt huden for en dybere penetration af produktet til folliklerne;
 5. fjern rester med en bomuldsstynde gennemblødt i citronsyre;
 6. Gentag proceduren efter 2 dage.

Stop hårspray

Stop Hair Spray - et middel til at fjerne hår for evigt uden yderligere omkostninger for sådanne procedurer, som lovet af producenten. Depilering ved hjælp af dette værktøj tager lidt tid, hvilket undertiden er meget vigtigt, hvis du skal fjerne hår i nødstilfælde.

Stop hår lugter godt med mandler og ikke pletter tøj, dets sammensætning er sikker, det omfatter ikke hormonelle stoffer og andre elementer, der kan forårsage skade på huden. Solgt i en mængde på 125 ml, har flasken en praktisk sprøjte.

Spray Stop Hair virker således: dets handling er rettet direkte til follikelen og ikke til håret. Når komponenterne i produktet kommer ind i pæren, deaktiverer de sit arbejde, hvorefter håret gradvist holder op med at vokse. Men før sprøjten påføres, er det nødvendigt at give ham adgang til folliklerne, og for denne depilation skal dette værktøj foregå med en anden hårfjerning med fuld udløsning af pæren, så den forbliver åben. For at gøre dette vil plukning, voksning eller shugaring trække hvert hår sammen med roden.

Tanniner og forskellige aktive ingredienser - alt dette er en del af stoffet, som hjælper til virkelig at stoppe hårvækst for evigt. Men for at opnå den fulde virkning skal Stop Hair Spray anvendes 1 gang i 3 dage. Mulig rødhed, der opstår efter depilation, betragtes som en normal reaktion og forsvinder inden for en time.

Sammenlignet med konventionelle midler, om det er nogen anden creme, gel eller spray, fjerner Hair Hair permanent permanent med 100% garanti. Forberedelse af depilation med dette værktøj kræver ikke, undtagen mekanisk hårfjerning ved andre metoder. Det skal bruges som dette:

 1. sætte på problemområdet;
 2. vent 10 minutter;
 3. fjern sprøjten fra huden, skyl det behandlede område med vand;
 4. gør det samme 1 gang 3 dage.
 • vand;
 • tannin;
 • calciumhydroxid;
 • parfumer;
 • polyacrylamider;
 • calciumthioglycolat.

Det er uønsket at bruge Stop Hair spray til kvinder under amning, til personer under 18 år og i tilfælde af hudproblemer på stedet for den planlagte depilation.

Hud så blød creme

Avon er en speciel creme til fjernelse af hår fra ansigtet, der kan klare overflødig vegetation i dette område nemt og hurtigt. Hud så blødgør huden silkeagtig og ren, og hyperemi (rødme) inden for en time kan betragtes som en normal reaktion, der ikke kræver interventioner.

Skin Beroligende Cream Skin So Soft har en hudvenlig sammensætning:

 • Heksehasel virginia ekstrakt (til forbedring af hudfleksionen, sænker hårvæksten, toning huden, plus en antibakteriel virkning);
 • pil hvidt ekstrakt (til toning og reparation af celler, antioxidant);
 • sojaproteiner (for at normalisere fedt- og proteinmetabolisme, genoprette og forbedre hudens beskyttende egenskaber);
 • Aloe ekstrakt (for at blødgøre huden, reducere betændelse og irritation).

Du skal bruge cremen sådan:

 1. test for allergi
 2. rense ansigtets hud
 3. påfør med et tykt lag i 8 minutter;
 4. vask af med vand uden brug af sæbe, tørre tørre;
 5. Påfør en fugtighedscreme.

Hvis håret er hårdt af naturen, er det tilrådeligt at blødgøre det før depilation ved at sætte det med vand og tørre det. Dette vil i høj grad lette cremenes arbejde.

Vigtigt: brug hud Så blød creme til andre dele af kroppen er forbudt!

Andre midler

Andre midler kan bruges til at fjerne kropshår, for eksempel gel. Principen for dens handling er ødelæggelsen af ​​hovedbundens struktur.

Produktet påføres huden i 5-6 (maks. 10 minutter), hvorefter det fjernes med en speciel spatel. Virkningen efter en sådan procedure varer cirka en uge, og med konstant brug bliver hårene gradvist lysere, tynde, bliver næsten usynlige.

Før brug skal du teste for allergier. Det skal huskes, at den depilatory gel er også et kemisk middel, så dets brug bør ikke være hyppige.

Bemærk: Fjernelse af geler kan ikke bruges til at depilere et dybt bikiniområde. For at afslutte dette følsomme område skal du finde andre (specielle) midler.

Folkerecept til hårfjerning

Populariteten af ​​folkemetoder til at slippe af med uønsket hår falder ikke lige med det konstante udseende på kosmetologimarkedet, flere og flere nye depileringsprodukter. Uanset hvor hårdt producenterne prøver, har hårfjerning med folkemidlet retsmidler mange adhærenter, der kun vælger "naturlige" måder at løse problemet med overdreven vegetation:

 1. Borsyre (opløsning). Dette er nok en af ​​de billigste og altid tilgængelige muligheder. For at fjerne håret kræves 3% syre, hvis vandige eller alkoholopløsning ødelægger folliklerne. Derefter begynder hårene at blive misfarvede og tynde, efterhånden forvirrende væk og ophøre med deres vækst. Syren (mere præcist dets opløsning med vand) påføres med en tampon gennemblødt i det på det ønskede område i flere uger i træk. Umiddelbart efter tørring gentages det at anvende opløsningen flere gange, og i slutningen af ​​proceduren anvendes et fugtighedsbevarende middel til huden. Borsyre har følgende sammensætning: hydrogen, oxygen og borforbindelser.
 2. Gurkemeje. Denne form for depilation kom til os fra Indien, krydderiets land. Gurkemeje er ikke kun en krydret urt af ingefær familien, men også en god måde at slippe af med hår og hudpleje. En sådan opskrift er meget populær: tag 1 spsk. l. tør gurkemeje og rock salt, bland dem op og hæld i noget vand for at få en stram pasta. Påfør blandingen på huden og vent til tørring, så skyll det lige. Gurkemeje virker ikke straks: langsomt og gradvist bliver håret tyndere og forsvinder derefter. Du kan bruge denne opskrift til mennesker med enhver form for hår og hud. Gurkemeje har en værdifuld og rig sammensætning: fedtstoffer, vitaminer C, K, B, proteiner, kulhydrater, en masse fosfor, jern, vand, calcium. Værktøjet er ikke kun sikkert, men også nyttigt.
 3. Soda. Hårfjerning med sodavand er en meget enkel procedure: For at få den løsning, du har brug for, skal du tage 1 tsk. l. sodavand, fortynd det i et glas kogende vand og lad det køle af. Derefter dypp en bomuldsuld eller en ren klud i opløsningen og påfør det ønskede område natten over. Gentag 5-7 dage (efter denne gang vil det være mærkbart, hvordan håret begynder at falde ud). Soda-opløsning hjælper med at slippe af med uønsket vegetation, men det er meget tør hud, så en konstant fugtgivende behandling er nødvendig.

Uanset hvad der er valg af hårfjerningsprodukter, er det vigtigste, at det ikke kun er effektivt, men også sikkert. Derfor jo mere naturligt produktet er desto større er effekten af ​​ikke blot den depilatoriske effekt på det, men også de håndgribelige fordele for huden.

Hair Remover - et værktøj, der permanent eliminerer uønsket hår

Køb i 1 klik - hvis du er fra St. Petersburg

Et revolutionerende middel til at fjerne uønsket hår permanent med levering i Rusland!

Et unikt værktøj "Hair Remover", der er oprettet og patenteret i Rusland, hjælper dig med at glemme uønsket hår. Og det er helt sikkert!

Enestående garanti! Hvis du efter at have brugt værktøjet ikke har opnået de ønskede resultater, refunderer vi dine penge. Ingen af ​​de kosmetiske virksomheder af sådanne garantier gør det ikke. For året for salget af "Hair Remover" havde vi ikke et enkelt afkast.

Lad os se hvorfor vælge "Hair Remover"?

Spar tid. Du slippe af med uønsket hår og glem alt om dette problem for evigt.

Spare penge. Du betaler en gang, og du behøver ikke investere mere i hårfjerning. Lignende procedurer er dyrere 10-20 gange og har en midlertidig virkning.

Ikke sundhedsskadelig. Det hormonelle system er ikke påvirket. Værktøjet har bestået alle kliniske forsøg,

de blev med succes brugt af tusindvis af kvinder.

Fabrikantens garanti. Hvis alt er gjort korrekt og ikke opnå den ønskede effekt, returnerer vi pengene.

Hvordan virker "Hair Remover" og hvad er dets unikke?

Hårsækken er en meget levedygtig struktur af dermis, som kan genoprettes med de mest aggressive virkninger på den. Derfor var der indtil nu problemet med at skabe et middel til radikal epilering.

Alle nuværende midler er stoffer til midlertidig fjernelse af hår. De kan ikke påvirke follikelets vækstzone.

Vores værktøj tværtimod påvirker follikelspiralens spirepapilla, som er ansvarlig for restaurering og vækst af hår.

For at komme til papillen skal du først fjerne håret selv, forsegle follikelens rum og lukke vejen for indgangen af ​​det aktive stof, som vil ødelægge cellerne i kimzonen, tilstødende kar og nerveender.

De aktive ingredienser, der findes i produktet (calciumthioglycolat, alkali og tannin, et naturligt garvemiddel) virker på rødderne omgående. Hår forsvinder for evigt fra de første procedurer, hvis du gør alt i henhold til vejledningen.

"Hair Remover" - den eneste til dato betyder, hvis handling er baseret på ødelæggelsen af ​​hårsækken. Dette fantastiske værktøj har en dobbelt handling og, hvis den bruges korrekt, vil stoppe væksten af ​​uønsket hår for evigt uden at forlade huset.

Sikkerhed "Hair Remover" bekræftet officielt:

Værktøjet "Hair Remover" har en konklusion om brugen af ​​sikkerheden - bekræftet af tests af "Research Institute of MT" fra det russiske akademi for medicinsk videnskab og CPS.

Allergiske reaktioner eller andre hudproblemer er ikke identificeret. Bortset fra de sædvanlige og tilladt for hårfjerningsmidler baser og calciumthioglycolat, der indgår i anlægget komponenter, såsom tannin - det effektivt denaturerer ( "pauser") protein celler spire hårbånd, at hjælpe med at sikre midler til at arbejde på din hud. En flaske er nok til at håndtere alle de vigtigste områder af en person.

Udviklet af en ph.d., en praktiserende læge - en hudlæge.

Ingredienser: * vand * tannin * olivenolie * calciumthioglycolat * calciumhydroxid * lipoderm * duft *

Prøver blev ikke udført på gravide og ammende kvinder, det anbefales ikke at bruge værktøjet. Og det anbefales ikke at bruge værktøjet, hvis der er en sygdom i huden.

Nu behøver du ikke regelmæssigt at skade din hud med smertefulde hårfjerningsprocedurer. Prøv "Hair Remover" og du vil evigt glemme behovet for konstant at fjerne uønsket hår og ikke bruge det på dine penge og dyrebar tid!

Hair remover hair remover - detaljerede anmeldelser og en original pris fra leverandøren

Kære kunder! Forfalskninger fra den virkelige "Hair Remover" optrådte på internettet

TIL KØB AF ET ORIGINAL PRODUKT - BETYDER SUCCESSFULLT KØB ORIGINAL

BESTEMMELSE "Hårfjerner" MÅ BARE KUNNE PÅ VORES OFFICIELLE WEBSITE

Administration portal FiveGoods.ru

Hårfjerner kan bestilles til din by i følgende lande:

Hair Remover vil spare dig for irriterende hår med 82% mere effektivt end andre midler.

Du vil ikke længere blive forstyrret af håret på dine arme, ben i armhulerne og endda bikini!

Hårfjerner vil gøre din hud silkeagtig og glat på kortest mulig tid og helt smertefri. Efter påføring af dette produkt kan du sikkert bære åbne tøj og bekymre dig ikke om, at hårene hurtigt vokser, at håret sidder fast i huden efter epilering, eller at de røde prikker forbliver på huden efter barbering.

Hvad er Hairr Remuver?

Hair Remover er et produkt udviklet af forskere og indeholder en lang række aktive ingredienser. De stopper aktiviteten af ​​celler (follikulære), og hvis du bruger værktøjet i lang tid, vil vækstraten af ​​vegetationen blive reduceret betydeligt. Hair Remover har flere fordele:

 • Mærkbar reduktion i hårvækst
 • Ingredienser betyder absorberet dybt ind i hårsækkene
 • Lægemidlet i dets struktur er meget blødere end alle andre designet til at fjerne hår

Lægemidlet kan anvendes både på arme, ben og på følsomme områder af kroppen - på armhulerne i bikiniområdet uden sundhedsskader.

Med Hair Remover vil du huske om depilation 82% mindre ofte end nu. Og en dag kommer det øjeblik, når du helt glemmer depilationen.

Skønheden i en kvinde er hendes telefonkort. Og faktisk rigeligt hår til hende helt unaturligt. Hvis det stadig er til stede - dette indikerer tilstedeværelsen af ​​visse problemer.

På grund af sin unikke formel, reducerer Hair Remover hårvæksten, opretholder en sund hud, fjerner håret hurtigt utroligt og uden at forårsage smerter.

Hvis du bruger dette værktøj regelmæssigt, vil håret svække, blive tyndere, og deres antal vil reducere betydeligt. Nu kræver skønhed ikke længere ofre - det kræver hårfjerning!

effekt

Den innovative sammensætning af mirakelhjælpen virker på hudfladen forsigtigt, men samtidig ekstremt effektiv. Lægemidlet er ideelt til alle hud- og hårtyper, og det kan anvendes absolut i ethvert område.

Hårfjerner er så effektiv takket være kombinationen af ​​aktive ingredienser og Calendula olie, D-panthenol og feltkamille ekstrakt. Disse ingredienser fugtiggør, blødgør og blødgør huden.

Lægemidlet er klinisk testet. 118 piger fra forskellige aldre deltog i testene, og i 82% af tilfældene blev der opnået et positivt resultat!

Brug af Hair Remover

Hårfjerning ved hjælp af Hair Remover involverer flere trin:

 • Depilation. På dette stadium er enhver metode til hårfjerning egnet: shugaring, voksstrimmel, epilator eller enkle pincet.
 • Når håret er fjernet, åbner en kimzone i bunden af ​​folliklen.
 • Flasken Hårfjerner skal rystes til skum.
 • Sørg for at teste på et lille område af huden. Hvis allergiske reaktioner ikke viser, kan du anvende lægemidlet til hele depileringszonen.
 • Skum på det behandlede område skal påføres med en vatpind.

På lemmerne skal værktøjet holdes i 8 minutter. På mere følsomme områder vil et par minutter være tilstrækkeligt.

Efter proceduren skal de behandlede områder af huden masseres, så stoffet får hurtigere på hårrotten. Derefter skal den resterende væske vaskes af med en bomuldsstynde fugtet med en vandig opløsning af citronsyre. Hvis du ikke har tegn på allergi og irritation, skal du gentage hele proceduren to gange mere inden for to dage.

værdighed

Overvej de vigtigste og imponerende "for":

 • De fleste af de aktuelt kendte analoger sigter mod hårfjerning, giver kun kortsigtede resultater og kan ikke udøve tilstrækkelig indflydelse på follikelets vækstområde.
 • Follikelen er ekstremt levedygtig og mister ikke sin evne til at komme sig selv ved aktiv eksponering udefra. Denne omstændighed længe ikke tillod at skabe et lægemiddel til radikal epilering.
 • Hair Remover har sin effekt på et punkt, specifikt på papillet af follikel, som er ansvarlig for hårvækst. For at nå papillen skal et hår fjernes, hvilket forhindrer adgangen til den aktive komponent, der er i stand til at fjerne celler i kimzonen.
 • Lægemidlet har en unik formel, der indeholder sådanne aktive stoffer som alkali, tannin og calciumthioglycolat, som virker direkte på hårrotten. Efter langvarig brug er håret helt fjernet.

Hårfjerner i tal

Hair Remover er en ultramodern udvikling inden for forebyggelse af vækst og eliminering af hår, påvirker follikelen direkte og reducerer hårvækstaktiviteten.

De førende europæiske forskere, der har gennemført mange kliniske undersøgelser, fandt, at efter at have brugt lægemidlet, reduceres epilationsfrekvensen af ​​benene med 82%, underarmene - med 50% og bikiniområder - med 70%.

Efter 2 måneders regelmæssig brug af midler bemærkede kun 2% af de frivillige en betydelig reduktion i hårvæksten og gentagne positive anmeldelser om hårfjerning. Hårfjerner taler for sig selv. Under undersøgelsen blev det afsløret, at:

Hårfjerner betyder smerte og uønsket kropshår fjernelse FOREVER - tilbagekaldelse

Jeg vil gerne forlade din anmeldelse om værktøjet til fjernelse af uønsket hårfjerner.

Dette middel blev anbefalet til mig af en ven, hun fjernede hendes hår på benene, armhulerne og på et intimt sted) I starten var jeg på vagt, men da jeg så resultatet af en ven fra at bruge HR, tænkte jeg ikke. Bestilte kontanter ved levering, sendt hurtigt. Præfikset var gratis, jeg kom ind i aktien. Sandt nok bestilte jeg kontanter ved levering, men det viser sig, at vores herlige russiske postkontor tager en vis procentdel for at sende en pengeoverførsel, når du betaler for en pakke, ønsker jeg, at jeg har foretaget en forudbetaling. Åh godt.

Så jeg fik det ønskede værktøj, som skrevet i instruktionerne, lavet en følsomhedstest. Efter 7 minutter begyndte jeg at klemme, så jeg besluttede at reducere eksponeringstiden til 6 minutter. Jeg lavede epilering, jeg gør det altid med en elektrisk epilator, sat vaseline, så HR. Vasket væk. På den anden og tredje dag brugte jeg det i 4 minutter, klemte lidt i 2 dage, til 3 - nej.

Efter 3 uger begyndte hårene at bryde igennem, men der var ganske få af dem. Jeg skrev på stedet, de fortalte mig, at de var hår, der brød ud under epilation og ikke blev trukket ud af rødderne. De råde mig til at gentage proceduren, jeg tog igen rester af hår med epilatoren og smurt produktet. På den anden dag også, men på den 3. allerede glemt, for at være ærlig. Et halvt år er gået, håret vokser ikke længere. Nu drømmer jeg om at gøre det i bikiniområdet, men jeg kan ikke få min styrke sammen til at gøre det der)) Epilator gør ondt i bikiniområdet, jeg vil gøre en shugaring med en kosmetolog.

Jeg er meget glad, mine ben er glatte, og der er ingen problemer med armhuler også! Anbefales!

Hårfjerner Hårfjerning Serum

Indhold [skjul]

Serum Hair Remover er et unikt innovativt værktøj, der hjælper med at slippe af med uønsket hår permanent. Det virker ikke som en depilator og fjerner ikke "vegetation" på kroppen. Princippet om anvendelse af dette produkt er baseret på ødelæggelsen af ​​hårsækkenet, hvilket fører til et fald i væksten af ​​nye hår og deres misfarvning. Når produktet anvendes korrekt, hjælper dette produkt med at fjerne håret permanent, hvilket giver huden en optimal glathed.

effekt

Serum Hair Remover er et innovativt patenteret produkt, der ikke har nogen analoger og substitutter. Dette er et one-of-a-kind produkt, hvis handling er rettet mod at ødelægge hårsækken. Det vil hjælpe dig med at løse problemet med hårfjerning for evigt, idet du holder din hud glat og fløjlsagtig.

Hårsækken er meget modstandsdygtig over for forskellige aggressive faktorer og har fremragende regenerative evner. Derfor er problemet med hårfjerning så akut. Hair Remover Cream er det produkt, der hjælper med effektivt at påvirke kimzonen, og ikke selve håret. Det hæmmer follikelets genopretning, så hårene holder op med at vokse, og de, der vokser, bliver svage og farveløse.

Serum Hair Remover har følgende effekter:

 • Stopper hårvækst ved at påvirke hårsækkene.
 • Reducerer farve og svækker hårstrukturen, hvilket gør den usynlig.
 • Hjælper med at fjerne uønsket vegetation for evigt.
 • Aktivt påvirker huden på forskellige dele af kroppen.
 • Ikke forårsager irritation og allergisk reaktion.
 • Holder en fornemmelse af friskhed og komfort, hvilket gør huden blød og silkeagtig.

struktur

Formuleringen af ​​Hair Remover er baseret på følgende aktive ingredienser:

 1. Calciumthioglycolat er en aktiv ingrediens, der bremser eller forhindrer helt hårvækst. Det påvirker keratinproteiner, der ødelægger deres struktur. Dette stof virker meget forsigtigt uden at forstyrre pH-balancen af ​​epidermis og uden at forårsage irritation.
 2. Alkali er en komponent, der hjælper med at nedbryde proteinerne i hårsækkene, destabiliserer deres struktur og regenerere evner. En lav koncentration af denne komponent giver dig mulighed for at have en mild effekt på huden uden at skade strukturen og alkalisk balance.
 3. Tannin er et naturligt garvemateriale, der har en tonic effekt. Det giver hudens glathed og elasticitet, og giver også ekstra pleje af epidermis.

konklusion

Hair Remover Serum er et unikt produkt, der hjælper med at holde huden glat og silkeagtig, hvilket eliminerer uønsket vegetation. Det virker direkte på folliklerne, ødelægger deres struktur og forhindrer væksten af ​​nye hår. Baseret på serumet er et kompleks af sikre stoffer, der ikke skader huden. Hårfjerner - et produkt, der forhindrer hårvækst for evigt!

Instruktioner til brug

Instruktioner til brug af Hair Remover:

 1. Du skal først fjerne hår ved enhver mekanisk metode. Værktøjet virker udelukkende på kimzonen, så tilstedeværelsen af ​​et hår gør det svært at påvirke folliklerne.
 2. Påfør på den rensede hud Hårfjerner med et tyndt lag.
 3. Pak det behandlede område med madfilm for at forbedre virkningen af ​​de aktive komponenter i lægemidlet.
 4. Vent en kvart time og fjern resten med vand.
 5. Brug dette stof i cyklusser, og udfør proceduren for epilering.

Hårfjerner: Hårfjerner - anmeldelser

Piger, i dag vil jeg dele med dig mit fund, nemlig Hair Remover creme til fjernelse af hår. Dette værktøj gav mig glatte ben og selvtillid.

Jeg hedder Natalia jeg er 20 år gammel. Jeg har et problem, der har generet mig siden ungdommen, eller rettere siden puberteten - overdreven hårplantage. Øst blod flyder i mig, så du kan forestille dig, at dette problem blev synligt fra en tidlig alder. Tak til min mor, der kæmpede imod dette problem på lige fod med mig. Desværre hjalp alle procedurerne i hjemmet et stykke tid.

Mit hår voksede ikke kun på mine ben og i armhulerne, men også på mine arme gjorde tynde hår ikke mig mulighed for at leve i fred. Jeg indrømmer, at dette problem har fået mig smukt, jeg prøvede en masse værktøjer i kampen mod overdreven vegetation på kroppen: en barbermaskine, en depilator, folkemægler, kosmetik. Der var ingen penge til proceduren i salonen, så jeg snoede så godt jeg kunne.

En aften besluttede jeg at kigge efter en alternativ metode, rummaged via internettet, kom over det officielle websted, hvor du kan købe Hair Remover. Det ser ud som om, hvordan det hjælper med at slippe af med kropshår og ikke handler aggressivt, glat. Forresten var jeg glad for, at cremen kan fjerne hår fra roden. Nå, disse oplysninger interesserede mig og jeg lavede en ordre, især da prisen var normal.

Hvad gør Hair Remover forskelligt fra dets analoger?

Jeg ventede på pakken indpakket med utålmodighed, jeg ville hurtigt kontrollere, om denne hårfjerner er god, som de siger.

Forresten viste sig fløden sig at være en god konsistens, med en meget behagelig lugt.

Da jeg besøgte den officielle hjemmeside, læste jeg, at Hair Remover kan bruges til at fjerne hår på alle problemområder. Sådan fungerer dette værktøj:

 • hår vokser langsommere takket være Hair Remover Cream;
 • epileringsprocessen vil være smertefri;
 • takket være cremen bliver huden blødere og ser mere udsmykkede;
 • huden skinner med en naturlig glans, glat og velplejet ben.

Men det er ikke alt, producenten sikrer, at hår Remover gennem midler fjerner hår til rødderne, og cremen virker på hårsækken, og hæmmer væksten af ​​nye hår, hvilket er grunden til du kan glemme alt om hårfjerning hyppigt.

Jeg er sikker, så jeg valgte Hair Remover, jeg håber at det vil hjælpe mig, og det er nemt at bruge det.

Hvad siger folk om Hair Remover?

Mens jeg sendte en pakke, læste jeg anmeldelser fra forskellige personer på internettet om brugen af ​​dette værktøj. Hårfjerner forårsagede en betydelig omgang blandt piger og kvinder i forskellige aldre. Her er hvad købere skriver:

Testimonials er for det meste positive, håret remover virkelig virker. Du kan tage og ikke frygte, at jeg vil forblive håret). Hun gav ikke meget opmærksomhed til dem, der var utilfredse med købet, for i sidste ende hjalp fløden dem.

Mest sandsynligt kunne forfatteren af ​​denne anmeldelse ikke købe Hair Remover på den officielle hjemmeside, men købte et falsk sted.

Hvordan man laver en ordre og bruger fløden

På trods af at vi har mange butikker, der sælger lignende kosmetik, var der ingen Hair Remover creme i dem. Derfor bestilte jeg på den officielle hjemmeside, udover det originale produkt kan kun købes her. Jeg vil ikke fortælle dig, hvordan man bestiller. Det er simpelt: udfyldt et spørgeskema, ventede på opkaldsadministratoren og bestil en ordre. Jeg har fået et hårfjerningsprodukt om 10 dage, og det er fordi jeg ikke bor i Moskva, men i et joint venture og Moskva kommer der en fløde i et par dage.

Med hensyn til brug kan jeg sige følgende: Cremen påføres let, har en behagelig lugt og tekstur. Efter ansøgning vente i 5 minutter og skyll med vand, kan du på steder, hvor du anbragte fløden med en vaskeklud. Det er alt sammen.

Som et resultat - velplejet hud uden hår, og selv lugter fantastiske, og ben alle Gorny, blød hud, uden irritation, som det ofte sker efter en barbermaskine. Jeg kunne godt lide alt. Ønsker dig en god shopping også.

Hårfjerner Velvet - Depilatory Cream

Alle de vigtigste oplysninger i 1 klik

Artiklen giver et overblik over Hair Remover Velvet Depilator. Det er et effektivt kosmetisk produkt, der kan gøre huden perfekt glat, blød og silkeagtig.

Hvad er Hair Remover Velvet?

Den konstante vækst af hår på kroppen er en naturlig fysiologisk proces, men absolut uacceptabel for en moderne kvinde. Desværre er de fleste metoder til depilering og epilering ret smertefuldt - voks, shugaring, plukning med pincet eller ved hjælp af en elektrisk afskærmning. Ikke alle kvinder vil være i stand til at betale for dyre kurser af hårfjerning sessioner i medicinske centre ved hjælp af en photoepilator eller laser.

En fremragende løsning ville være et universelt værktøj Hair Remover Velvet til hårfjerning. Dette er den nyeste og sikreste videnskabelige udvikling inden for kosmetologi, der gør det muligt for piger at føle sig fri, afslappet og selvsikker. Ved at bruge det, vil du glemme uønskede hår, der vokser for hurtigt, rødme, voksrester og andre ubehagelige øjeblikke.

Denne universelle depilator kan bruges i armhulerne, på armene, i det delikate bikiniområde, på benene og også på ansigtet - over overlæben. Det kan endda bruges af mænd til at fjerne hår på skuldre, bryst, mave og ryg. Cremen producerer en kumulativ effekt, så en dag vil du simpelthen ikke have brug for en ubehagelig og smertefuld barbering.

Hvordan virker det?

Hårpæren er roden i kombination med den omgivende struktur, den er meget levedygtig. Det er i stand til at gendanne selv med den mest aggressive indvirkning udefra. Derfor er der i kosmetologi problemet med radikal hårfjerning, ophør af hårvækst for evigt.

Hair Remover Velvet indeholder en række effektive ingredienser. De bliver absorberet i folliklerne, først sænk anagentrinnet (hårsækkets vækstperiode). Ved længerevarende brug hæmmer disse komponenter den aktive vækst af hårsækkene på cellulær niveau. Således fjerner cremen ikke kun håret let, men forsinker også deres yderligere vækst.

Det maksimale resultat kan opnås i anagentrinnet - aktiv hårvækst, når rødderne og cellerne der er ansvarlige for stangens ernæring er ved siden af ​​hinanden. Hvis de er i telogenfasen (hvileperiode) eller catagen (overgangsperiode fra den ene til den anden), kan det korrekte resultat ikke være. Husk at samtidig vækstfaser på kroppen ikke er de samme. Derfor må du måske tage flere kurser med Hair Remover Velvet. Under normale forhold er næsten alt hår på kroppen (80-90%) imidlertid i anagentrinnet, så chancerne for effektivitet fra den første applikation er ret høje.

Den innovative formel gør det muligt for din hud at få et sundt og smukt udseende. Regelmæssig brug af depilatoren fører til positive resultater for uønsket hår:

 • Bidrager til, at de gradvist bliver tyndere og svækkede, deres antal falder.
 • Sænker vækstraterne med langvarig brug.
 • Garanteret resultater for enhver længde.
 • Gradvist reducerer længden af ​​nye hår.
 • Arbejder på hår af enhver type. Depilatoren virker lige så effektivt, selvom du har en hård hårtype med en særlig struktur eller struktur.
 • Moisturizes de øvre lag af epidermis. Gør overfladen af ​​kroppen perfekt glat, som silke.
 • Forår ikke forbrændinger eller indvækst. Dette er en væsentlig forskel fra shugaringprocedurer, voks, laser eller fotoepilation, som er fyldt med irritation af epidermis op til 4 dage og endda en let forbrænding i op til 3 dage.

Den hårfarve "Hair Remover Velvet" har en mere delikat tekstur i modsætning til analoger. Det påvirker forsigtigt epidermis selv i de mest følsomme områder. Dens brug er meget bedre end daglig fjernelse med en barberkniv, det vil ikke give smerte, i modsætning til pincet med en elektrisk afgassningsmaskine eller pincet.

struktur

Depilatoren indeholder specielle komponenter, som i kombination ikke har en aggressiv effekt, så den passer til alle Det har en naturlig sammensætning af vegetabilsk oprindelse, indeholder ikke hormoner. Den komplekse effekt opnås gennem fire aktive ingredienser:

 • Kamilleblomstekstrakt - har antiinflammatorisk, bakteriedræbende og beroligende virkning. Disse egenskaber er nødvendige for at eliminere ubehagelige fornemmelser. Kamille ekstrakt fugter, blødgør og nærer cellerne. Det genopretter og beroliger den beskadigede epidermis, aktiverer celle reparation.
 • Calendula olie - har en beroligende, beroligende og anti-inflammatorisk virkning. Takket være vitaminer, sporstoffer, fedtsyrer og tanniner producerer det en regenererende virkning, skaber en barriere, stimulerer dannelsen af ​​epitel på skadestedet. Olien har antiseptiske, baktericide og desinfektive egenskaber. Det er uundværligt for at fjerne irritation og betændelse, da det effektivt mildner overfladisk skade.
 • D-panthenol er en fugtigheds- og blødgørende komponent i epileringsprocessen. Det fornyer epidermis, regenererer epithelet, har antiinflammatorisk og baktericid virkning. D-panthenol på bekostning af høj penetrerende kraft virker selv i de indre lag af epidermis.
 • Calciumthioglycolat er et stof, der er godkendt til denne type depilator. Det er en sikker ingrediens til at bremse hårvækst og eliminere det. På grund af den lave pH opløses det keratinproteiner. Stoffet, der virker forsigtigt og effektivt, forårsager ikke irritation.

Anvendelsesmåde

Vælg en kropsdel: ben, arme, bikini område, aksillært område, område over overlæben og andre problemområder. Først skal du træne.

 1. Test for mulige allergier. 24 timer før depilation, påfør en lille mængde creme på albuebukken, observer i 10 minutter. Hvis dette ikke følges af irritation eller anden allergisk reaktion, kan du på en sikker måde anvende den.
 2. Brug ikke en antiperspirant i to dage for at holde porerne i akselområdet rene.
 3. Gå på badeværelset eller brusebad på forhånd. Efter badning i varmt vand vil porerne udvides, og håret vil sandsynligvis blive fjernet. Hovedbetingelsen - huden på de behandlede områder skal være tør, læg ikke kosmetik på kroppen. Derefter blandes de aktive stoffer ikke med vand, og koncentrationen forbliver.

Efter de forberedende aktiviteter kan fortsætte direkte til selve proceduren.

 1. Påfør depilatory cream på det ønskede område. Producenten lover en synlig effekt på kortest mulig tid - om 3-5 minutter. Husk at det ikke giver mening at holde længere end den tildelte tid. Tværtimod kan de med øget følsomhed fremkalde irritation. Følg brugsanvisningen nøje, og du vil gøre proceduren korrekt.
 2. Skyl derefter med koldt rindende vand, tør det tørt med en bomuldsstynge eller et rent håndklæde.
 3. Påfør nogen fugtgivende pleje.

Hvis du oplever ubehag under depilering, skal processen fuldføres og vaskes af flødenes rester. Ansøg på det hudblødgørende kosmetiske produkt baseret på kamille eller aloe blomster.

Du kan sole dig efter brug efter 24-48 timer efter påføring. Varigheden af ​​pause er individuel, det afhænger af din personlige reaktion på depilation.

vidnesbyrd

Fordelene ved at bruge Hair Remover Velvet til kvinder bliver kvitt uønsket kropshår på følgende områder:

 • hænder,
 • ben,
 • delikat bikini område,
 • armhuler,
 • ansigt - over overlæben,
 • andre problemområder.

Indikationen for brugen af ​​cremen hos mænd er udseendet af uønskede hår:

Depilatoren er godkendt til brug af mennesker, der af en eller anden grund ikke kan have en anden form for hårfjerning. For eksempel:

 • brug af en laser er forbudt (for eksempel er der risiko for melanomer, hvis laseren ved et uheld rammer en muldvarp);
 • mørk hud;
 • høj grad af følsomhed af epidermis til lysstråling;
 • type udseende (lys), hvilket er en kontraindikation for brug af photoepilator.

Depilatoren er også fantastisk til screening af hårfjerning.

Kontraindikationer

Hårfjerner Velvet virker i de øvre lag af epidermis, indeholder godkendte komponenter, så det er helt sikkert. I undersøgelser fandt eksperter ingen allergi eller irritationer. Men sandsynligvis kan depilatoren ikke passe alle til en række kontraindikationer:

 • åreknuder
 • Tilstedeværelse af mol, ar, skade på de øvre lag af epidermis;
 • onkologi;
 • blødning;
 • graviditet og amning (der var ingen test, så producenten anbefaler ikke at bruge den til denne kategori af kunder);
 • dermatologiske sygdomme;
 • allergiske tilstande
 • sygdomme forårsaget af infektioner eller vira, der ledsages af utilpashed og feber.

Rabat på lager - 50%. Depilator kan købes til nedsat pris med rabat, som for forskellige lande er:

 • 990 gnid. for Den Russiske Føderation.
 • 399 Hryvnia for Ukraine.
 • 290 tusind rubler. for Hviderusland.
 • 5390 tenge for Kasakhstan.

Hvor kan man købe?

For at købe Hair Remover Velvet creme skal du gå til sælgerens hjemmeside. Det er vigtigt at pas på forfalskninger og forfalskede produkter! Kun ægte produkter garanterer de deklarerede resultater.

For at bestille et produkt er det nok at udfylde formularen med angivelse af mobilnummer og fulde navn. Du kan betale på leveringstidspunktet. Levering af Hair Remover Velvet hårfjerning produkt til kunder i Skt. Petersborg og Moskva er muligt et par dage efter køb. I andre regioner i Rusland udføres leveringen inden for 2 uger.

Producent: Moscow, st. Bratskaya 21-2, LLC SK Master.

Hair remover anmeldelser

Mange kvinder og mænd, der ser efter kroppen, skal regelmæssigt fjerne hår fra forskellige problemområder: underarmsben, ben, bikiniområder og endda over læben. For at få mest muligt ud af dit hår
På uønskede steder blev der udviklet et innovativt værktøj til hårfjerning, som gør det muligt at glemme dette problem næsten for evigt. Værktøjet virker i et kompleks, hvilket reducerer hastigheden af ​​hårvækst betydeligt. Den vigtigste fordel ved Hair Remover er, at den ikke har nogen negative virkninger: det efterlader ingen rester, og selve fjernelsesproceduren er ikke ledsaget af ubehagelige fornemmelser. Således er det endda egnet til følsomme områder.

Hårfjerner er let at anvende:

 • du skal først fjerne noget hår fra det behandlede område;
 • Shake hætteglas betyder at skumme;
 • Påfør skummet på huden med en pensel eller bomuldspinne;
 • Skyl efter et par minutter med en bomuldsspids fugtet med citronsyreopløsning.

Proceduren skal gentages to gange inden for to dage for at konsolidere effekten. Derefter kan håret i uønskede steder glemmes i meget lang tid og med regelmæssig brug - for altid.

lægeundersøgelse

Gå til den officielle hjemmeside nu og bestil en 50% rabat

Programmet forpligter dig ikke til noget! Du kan simpelthen få en gratis høring og udvælgelse af kurset.

Hair remover vil nemt fjerne overskydende hår

Hårfjerner betyder at fjerne hår effektivt og effektivt på et relativt kort tidsrum, hvilket eliminerer unødvendigt hår på mange forskellige områder af huden. Disse kan være lemmer, underarms og bikini områder. Takket være det fremlagte middel bliver huden perfekt glat. Og under proceduren føler brugeren ikke nogen smerte og ubehag.

Endelig er der en mulighed for ikke at tøve med at bære åbne tøj og ikke være bange for, at fremmede vil se hår, hvor det ikke skal være eller røde pletter tilbage efter epilering. Desuden eliminerer stoffet behovet for at besøge skønhedssaloner og bestille dyra procedurer for at slippe af med hår. Alt er gjort hjemme og tager ikke meget tid.

Fordele og egenskaber ved stoffet

Over udviklingen af ​​disse lægemiddelkompetente forskere, som formåede at kombinere mange nyttige komponenter og gøre et supereffektivt værktøj. Komponenterne i sammensætningen forhindrer funktion og udvikling af follikler og reducerer vækstraten af ​​vegetationen.

Da folk er interesseret i sandheden eller bedrageri af Hair Remover, er det nødvendigt at påpege nogle fordele, der beviser sin sande effektivitet:

 • Graden af ​​hårudvikling falder;
 • Ingredienserne absorberes dybt i pæren.
 • Tilstedeværelsen af ​​en blød struktur, takket være, at det er muligt at bruge produktet i de mest følsomme områder.
 • Det har ingen bivirkninger og kontraindikationer.

Selvfølgelig bør håret af kvinder ikke være i hvert sted, hvis tætheden af ​​farven på håret er glædeligt, armhuler og andre steder af deres forekomst bør forhindres ved hjælp af hårfjerning. Heldigvis kom de op med endnu en mere effektiv metode til at slippe af med vegetationen, hvilket ikke kræver indsats og meget tid.

Ved fremstillingen af ​​dette værktøj blev der brugt en speciel formel, som bremser udviklingen af ​​hår og opretholder en sund hud.

Håret fjernes nu uden problemer og smerte.

Anmeldelser af læger om hair remover hair remover viser, at regelmæssig brug af stoffet vil gøre håret tyndt og reducere deres antal.

Hvordan gør fløden

Virkningen af ​​lægemidlet på huden er meget blød. Dette mindsker imidlertid ikke dens effektivitet. Værktøjet kan bruges, uanset hud eller hår. Blandt komponenterne i kosmetik kan identificeres:

 • Olie lavet af calendula;
 • Uddrag fra feltkamille;
 • D-panthenol.

Som regel er disse naturlige ingredienser af vegetabilsk oprindelse. De er helt sikre for menneskekroppen, men de giver mange fordele. For eksempel, sammen med kampen mod vegetation, er de ansvarlige for fugtgivende og beroligende hud.

Forresten er dette produkt blevet testet og testet i en klinisk indstilling. Deltagerne i eksperimentet var 118 kvindelige repræsentanter for forskellige aldersgrupper.

Et positivt resultat blev konstateret i mere end 80 procent af tilfældene.

Sammenlignet med alle andre moderne midler til bekæmpelse af overskydende hår er disse meget bemærkelsesværdige resultater.

Sådan bruges værktøjet

Der er ikke noget vanskeligt at bruge sådanne kosmetiske midler, hvis du først læser instruktionerne for anvendelse af Hair Remover.

 • Det første skridt er depilation, som omfatter forskellige typer hårfjerning.
 • Efter hårfjerning åbnes vækstzonen.
 • Hætteglasset omrøres, indtil der opstår et skum.
 • For at teste stoffet skal være på et lille hudområde.
 • Anvendelse af skum til det område, der er blevet behandlet, sker med en vatpind.
 • Det er nødvendigt at holde værktøjet i 10 minutter (hvis området er for følsomt - endnu mindre).

Når proceduren er afsluttet, skal du massere hudområderne - dette vil medvirke til at få værktøjet hurtigere til roden. Derefter vaskes den resterende væske af med en bomuldspude dyppet i citronsyre. Proceduren gentages efter et par dage.

Bestilling og godkendelse af varer

Hvis vi snakker om hvor man skal købe hårfjerner hårfjerner, er det bedre at gøre det på den officielle hjemmeside. Det er på den, at den virkelige bliver tilbudt, og ikke de smidede varer til en overkommelig pris. Der må ikke opstå problemer eller forsinkelser med udformningen af ​​ordren.

For det første udfyldes spørgeskemaet på hjemmesiden, hvorefter medarbejderen i virksomheden opfordrer tilbage og accepterer en passende leveringsmetode. Kontant ved levering betales direkte på modtagelsestidspunktet.

Af den måde er prisen på Hair Remover fjernelse produkter på den officielle hjemmeside det mest overkommelige og attraktive. For relativt små penge kan du få og bruge en af ​​de bedste lægemidler til dato, hvilket eliminerer unødvendigt hår.

Kundeanmeldelser

Alevtina Bulavskaya, 24 år

For en pige, ægte sorg, når hendes hår vokser aktivt på de steder, hvor det pr. Definition ikke burde være. Med mig der er sådan problemer og jeg namuchalas bare med hårfjerning: jo mere, at huden er altid følsomme over for sådanne procedurer. Men da jeg begyndte at bruge hårfjerner, blev alle problemer løst af sig selv. Efter et kursus af lægemidlet stoppede håret næsten voksen på fødderne. Selv med mine armhuler barberer jeg meget sjældnere. Generelt kan jeg godt lide denne præstation.

Elena Campbell, 33 år gammel

Forfærdelig, selvfølgelig, men i mange år voksede mit hår lige over min overlæbe, som om jeg var en bonde. Hvad jeg netop ikke prøvede - selv laser hårfjerning. Men intet af en eller anden grund er det hjalp ikke - ihærdige follikler fortsætte med at udvikle og mine ulyksalige "whiskers" igen gør mig trist... Men hår remover har været en lettelse i denne sag, da der efter to ugers brug, jeg har bemærket, at der ikke var noget under min næse allerede ikke vokser. Som jeg var glad og stadig glad. Det er svært at endda formidle hvordan.

Lyudmila Glinskaya, 40 år

For nylig stoppede hun med at barbere benene og begyndte at bruge kun hårfjerneren. Det viser sig, at det er meget bedre end almindelig depilering - for det første bliver huden glattere og mere perfekt. For det andet kræver det ikke så meget tid og kræfter (faktisk bare smøre og holde). For det tredje, selv økonomisk er det billigt. Selvfølgelig vælger jeg som en praktisk person denne mulighed og dvæler på den.

Specialist anmeldelser

Ikke mindre interessant er anmeldelserne på hair remover hårfjerning værktøj tilbage af professionelle kosmetologer.

 • Natalia Chegrynets, kosmetolog

Jeg har brugt det i lang tid, og jeg råder alle mine patienter til at bruge en hårfjerner for at slippe af med uønsket hår. Dette er meget bedre end almindelig barbering eller depilation af mange grunde. Hvorfor vælge en mere arbejdskrævende og dyr måde, når der er mulighed for at fjerne alle hårene, bare namaz på dette stof!

 • Yevgeny Syzransky, kosmetolog

Du kan fjerne hår på forskellige måder, men jeg foretrækker at bruge hårfjerner og rådgive mine klienter. Jeg er klar over, at afhjælpe er helt sikkert, giver ingen skade og har ingen bivirkninger. Sammen med dette opnås det simpelthen fantastiske resultater, hvilket eliminerer dele af kroppen fra håret på en forholdsvis kort tid.

Henna for øjenbryn er en fremragende bio-tatovering derhjemme!

Sådan bruger du epilatoren korrekt, så den ikke gør ondt?