Hårfjerner betyder smerte og uønsket kropshår fjernelse FOREVER - tilbagekaldelse

Jeg vil gerne forlade din anmeldelse om værktøjet til fjernelse af uønsket hårfjerner.

Dette middel blev anbefalet til mig af en ven, hun fjernede hendes hår på benene, armhulerne og på et intimt sted) I starten var jeg på vagt, men da jeg så resultatet af en ven fra at bruge HR, tænkte jeg ikke. Bestilte kontanter ved levering, sendt hurtigt. Præfikset var gratis, jeg kom ind i aktien. Sandt nok bestilte jeg kontanter ved levering, men det viser sig, at vores herlige russiske postkontor tager en vis procentdel for at sende en pengeoverførsel, når du betaler for en pakke, ønsker jeg, at jeg har foretaget en forudbetaling. Åh godt.

Så jeg fik det ønskede værktøj, som skrevet i instruktionerne, lavet en følsomhedstest. Efter 7 minutter begyndte jeg at klemme, så jeg besluttede at reducere eksponeringstiden til 6 minutter. Jeg lavede epilering, jeg gør det altid med en elektrisk epilator, sat vaseline, så HR. Vasket væk. På den anden og tredje dag brugte jeg det i 4 minutter, klemte lidt i 2 dage, til 3 - nej.

Efter 3 uger begyndte hårene at bryde igennem, men der var ganske få af dem. Jeg skrev på stedet, de fortalte mig, at de var hår, der brød ud under epilation og ikke blev trukket ud af rødderne. De råde mig til at gentage proceduren, jeg tog igen rester af hår med epilatoren og smurt produktet. På den anden dag også, men på den 3. allerede glemt, for at være ærlig. Et halvt år er gået, håret vokser ikke længere. Nu drømmer jeg om at gøre det i bikiniområdet, men jeg kan ikke få min styrke sammen til at gøre det der)) Epilator gør ondt i bikiniområdet, jeg vil gøre en shugaring med en kosmetolog.

Jeg er meget glad, mine ben er glatte, og der er ingen problemer med armhuler også! Anbefales!

Hårfjerner: Hårfjerner - anmeldelser

Piger, i dag vil jeg dele med dig mit fund, nemlig Hair Remover creme til fjernelse af hår. Dette værktøj gav mig glatte ben og selvtillid.

Jeg hedder Natalia jeg er 20 år gammel. Jeg har et problem, der har generet mig siden ungdommen, eller rettere siden puberteten - overdreven hårplantage. Øst blod flyder i mig, så du kan forestille dig, at dette problem blev synligt fra en tidlig alder. Tak til min mor, der kæmpede imod dette problem på lige fod med mig. Desværre hjalp alle procedurerne i hjemmet et stykke tid.

Mit hår voksede ikke kun på mine ben og i armhulerne, men også på mine arme gjorde tynde hår ikke mig mulighed for at leve i fred. Jeg indrømmer, at dette problem har fået mig smukt, jeg prøvede en masse værktøjer i kampen mod overdreven vegetation på kroppen: en barbermaskine, en depilator, folkemægler, kosmetik. Der var ingen penge til proceduren i salonen, så jeg snoede så godt jeg kunne.

En aften besluttede jeg at kigge efter en alternativ metode, rummaged via internettet, kom over det officielle websted, hvor du kan købe Hair Remover. Det ser ud som om, hvordan det hjælper med at slippe af med kropshår og ikke handler aggressivt, glat. Forresten var jeg glad for, at cremen kan fjerne hår fra roden. Nå, disse oplysninger interesserede mig og jeg lavede en ordre, især da prisen var normal.

Hvad gør Hair Remover forskelligt fra dets analoger?

Jeg ventede på pakken indpakket med utålmodighed, jeg ville hurtigt kontrollere, om denne hårfjerner er god, som de siger.

Forresten viste sig fløden sig at være en god konsistens, med en meget behagelig lugt.

Da jeg besøgte den officielle hjemmeside, læste jeg, at Hair Remover kan bruges til at fjerne hår på alle problemområder. Sådan fungerer dette værktøj:

 • hår vokser langsommere takket være Hair Remover Cream;
 • epileringsprocessen vil være smertefri;
 • takket være cremen bliver huden blødere og ser mere udsmykkede;
 • huden skinner med en naturlig glans, glat og velplejet ben.

Men det er ikke alt, producenten sikrer, at hår Remover gennem midler fjerner hår til rødderne, og cremen virker på hårsækken, og hæmmer væksten af ​​nye hår, hvilket er grunden til du kan glemme alt om hårfjerning hyppigt.

Jeg er sikker, så jeg valgte Hair Remover, jeg håber at det vil hjælpe mig, og det er nemt at bruge det.

Hvad siger folk om Hair Remover?

Mens jeg sendte en pakke, læste jeg anmeldelser fra forskellige personer på internettet om brugen af ​​dette værktøj. Hårfjerner forårsagede en betydelig omgang blandt piger og kvinder i forskellige aldre. Her er hvad købere skriver:

Testimonials er for det meste positive, håret remover virkelig virker. Du kan tage og ikke frygte, at jeg vil forblive håret). Hun gav ikke meget opmærksomhed til dem, der var utilfredse med købet, for i sidste ende hjalp fløden dem.

Mest sandsynligt kunne forfatteren af ​​denne anmeldelse ikke købe Hair Remover på den officielle hjemmeside, men købte et falsk sted.

Hvordan man laver en ordre og bruger fløden

På trods af at vi har mange butikker, der sælger lignende kosmetik, var der ingen Hair Remover creme i dem. Derfor bestilte jeg på den officielle hjemmeside, udover det originale produkt kan kun købes her. Jeg vil ikke fortælle dig, hvordan man bestiller. Det er simpelt: udfyldt et spørgeskema, ventede på opkaldsadministratoren og bestil en ordre. Jeg har fået et hårfjerningsprodukt om 10 dage, og det er fordi jeg ikke bor i Moskva, men i et joint venture og Moskva kommer der en fløde i et par dage.

Med hensyn til brug kan jeg sige følgende: Cremen påføres let, har en behagelig lugt og tekstur. Efter ansøgning vente i 5 minutter og skyll med vand, kan du på steder, hvor du anbragte fløden med en vaskeklud. Det er alt sammen.

Som et resultat - velplejet hud uden hår, og selv lugter fantastiske, og ben alle Gorny, blød hud, uden irritation, som det ofte sker efter en barbermaskine. Jeg kunne godt lide alt. Ønsker dig en god shopping også.

Hair remover anmeldelser

Mange kvinder og mænd, der ser efter kroppen, skal regelmæssigt fjerne hår fra forskellige problemområder: underarmsben, ben, bikiniområder og endda over læben. For at få mest muligt ud af dit hår
På uønskede steder blev der udviklet et innovativt værktøj til hårfjerning, som gør det muligt at glemme dette problem næsten for evigt. Værktøjet virker i et kompleks, hvilket reducerer hastigheden af ​​hårvækst betydeligt. Den vigtigste fordel ved Hair Remover er, at den ikke har nogen negative virkninger: det efterlader ingen rester, og selve fjernelsesproceduren er ikke ledsaget af ubehagelige fornemmelser. Således er det endda egnet til følsomme områder.

Hårfjerner er let at anvende:

 • du skal først fjerne noget hår fra det behandlede område;
 • Shake hætteglas betyder at skumme;
 • Påfør skummet på huden med en pensel eller bomuldspinne;
 • Skyl efter et par minutter med en bomuldsspids fugtet med citronsyreopløsning.

Proceduren skal gentages to gange inden for to dage for at konsolidere effekten. Derefter kan håret i uønskede steder glemmes i meget lang tid og med regelmæssig brug - for altid.

lægeundersøgelse

Gå til den officielle hjemmeside nu og bestil en 50% rabat

Programmet forpligter dig ikke til noget! Du kan simpelthen få en gratis høring og udvælgelse af kurset.

Permanent Hårfjerner - Hårfjerner, hvilke anmeldelser?

Her er de rigtige anmeldelser af brugere, der brugte Hair Remover

I det mindste en lille overbevisning om, at dette ikke er en købsanmeldelse, skal du vedhæfte et billede med en trykt krukke i din hånd.

Jeg blev virkelig chokeret af Wildgirl anmeldelse!

At sige, at jeg er tilfreds med Hair Remover, er at sige ingenting. Under hårets armhule er slet ikke. Dette krævede 3 procedurer. Nu fjerner jeg hår på mine ben. Efter 2 procedurer er håret blevet betydeligt (!) Mindre. (Ca. 2 gange) Men jeg tror, ​​at det bliver nødvendigt at tinker med benene lidt længere.

Jeg er selv skinnet med meget mørkt, stivt hår og overalt. Derfor er spørgsmålet om uønsket hår for mig ekstremt relevant. Piger af min type vil forstå mig. Barbering mig passer absolut ikke. Om morgenen barberer jeg mine ben, efter middag er der allerede en ubehagelig stubbe. Fra elektropladeren vokser frygteligt

Jeg kan sige, at håret nu på benene er tættere på den lysebrune farve, de er blevet meget tyndere. Og selvom det er nødvendigt at vokse, skal håret fjernes i henhold til instruktionerne, men hårene, når de vokser tilbage, er næppe mærkbare.

Plus, jeg lider af problemet med hår indvækst. Nu bemærker jeg, at situationen er ved at blive bedre. % indgroet hår er blevet mindre.

På anmodning fra forfatteren af ​​spørgsmålet vedhæfter jeg et billede af produktet med låget åbent.

Permanent Hårfjerning Permanent Hårfjerning, 100 ml anmeldelser

5 produkt anmeldelser Permanent Hårfjerning Permanent Hårfjerning, 100 ml

Skriv en anmeldelse

cement

Wow, han og en stjerne lidt for meget. Jeg ved ikke, hvad der er garanteret der, men der er ikke noget resultat. Meget mærkelig stinkende gødning med sand i bunden. Det ligner cement og omtrent det samme passer ikke til hårfjerning. Hun gennemførte 7 sæt 5 procedurer, alt efter instruktionerne. Hun modtog ikke andet end kemiske forbrændinger. Forresten har jeg mit lette og tynde hår, som altid fra første gang tager alle kendte midler til hårfjerning / depilering. Det er en skam at dømme efter andre anmeldelser, at der ikke bør være en sådan konsistens, ligesom en duft, selvfølgelig fik jeg et falsk eller forkælet produkt (faktisk sendte kureren det til mig frosset), før jeg altid bestilte det til øjenvipper og hår, nu skal jeg tilsyneladende se efter en anden butik. Jeg vil ikke have øjenvipper at falde ud: - /

Eugenia, vi er officielle distributører af Hair Remover. Beskrivelse af værktøjet og dens effektivitet er garanteret af producenten. Hvis det sker, at værktøjet ikke fungerede, bedes du kontakte producenten direkte. Alle produktemballager er fyldt med oplysninger om lager 100% pengene tilbage garanti i mangel af et resultat! Alle kontaktpersoner fra producenten - på selve emballagen!

Jeg anbefaler!

Købt Hair Remover tilbage i juli. Jeg vil gerne oprigtigt takke producenten af ​​dette værktøj til en sådan innovation i kosmetologiens verden! Jeg ville aldrig have troet, at Rusland ville opfatte noget, som millioner af kvinder har drømt om gennem århundrederne!
Processen er lidt langvarig, men det var det værd! Desuden ingen smerte, men kun en lille prikkende følelse fra kulden.
Det vigtigste er at følge alt beskrevet i instruktionerne, fylde med bomuldspuder, voksstrimler, madfilm og en varm trøje. Og ja og tålmodighed)) Jeg tilbragte ca. 30 minutter hver dag, hvilket ikke er så meget, i betragtning af det en gang for alle! Mit mål var at slippe af med hår i abdominalområdet, og jeg nåede mit mål. Anbefales!

Brug hårfjerning.

Jeg købte en sådan flaske. Det står skrevet, at det er en salve, og det er en lugtfri væskegrå opløsning. Behandlede skinner og armhuler 7 gange om dagen. Indpakket pudsede steder med plastik og holdt i 30-40 minutter. Ingen irritation. Så begyndte hun at bruge 1-2 gange om ugen. Flasken er næsten forbi. Det har været 2 måneder. Meget hår. Tidligere vokse lidt, fjern voks. Nu vokset længe. Der er skaldede pletter. Men ikke sikker på, at dette er fra Hair Remover. Efter voksning i 3-4 år (hver 2. måned) blev håret på dine hænder tynde og forsvandt næsten. På ben og arme voksedes ad gangen. Jeg vil købe flere Hair Remover. Der vil være et godt resultat, jeg vil skrive.

fungerer ikke

Værktøjet virker ikke. Hår voksede så hurtigt som efter normal voksning. bare et andet stort problem - de begyndte at vokse, bogstaveligt talt hver anden eller tredje.
kastede penge.

Tro ikke på det, før du forsøger

Jeg vil gerne sige tak til de online butikskonsulenter, der rådede med dette værktøj. Bare nogle mirakler. Jeg føler fordelene ved at leve i det 21. århundrede. Jeg forsøgte lægemidlet på mine fødder. Efter 2 ansøgninger blev håret to gange mindre. Jeg vil bruge den på andre dele af kroppen. Proceduren er lang (det tog mig et par timer), men det er det værd. Jeg håber at smide alle barbermaskiner og voks snart. Tak igen!

HAIR REMOVER permanent hårfjerning - hvem har brugt?

Spar penge med LetyShops cashback!

Tilmeld dig nu og få en Premium-konto.

 • vis ikke mit navn (anonymt svar)
 • følg svarene på dette spørgsmål)

Populære spørgsmål!

 • i dag
 • i går
 • 7 dage
 • 30 dage
 • Læs nu!

  Velgørenhed!

  © KidStaff - let at købe, praktisk at sælge!

  Giv råd, del, fortæl

  Brug af dette websted indebærer accept af dets brugsbetingelser.

  Hair Remover Cream Depilator

  Hair Remover Cream (aka Fito Depilation) bruges til at fjerne uønsket hår.

  Pris: 990 gn

  beskrivelse

  Depilation, i modsætning til epilation, er fjernelsen af ​​den synlige del af håret - uden en rod. På trods af dette sikrer producenterne af Hair Remover Velvet creme, at deres produkt ikke kun eliminerer hår, men også langsommere deres vækst med langvarig brug. Brug af denne creme skal bidrage til at blive et godt alternativ til barbermaskiner.

  Banal marketing teknik er tydelig - de nøjagtige tal ser mere solid ud på det underbevidste niveau, hvisker det derfor seriøs forskning ligger bag dem. Men selvfølgelig vil løftet om at du barberer 4 gange mindre ofte eller afrunde op til 80%, se meget mere realistisk ud. Vi vil dog ikke kvæle over baggrunde.

  Ansøgningsmetode

  HairRemover Velvet lover hurtig og smertefrit fjernelse af hår på ben og ansigt i armhulerne og bikiniområdet. Anvendelsesmetoden er enkel - påfør cremen på området med uønsket vegetation, vent 5 minutter, vask derefter fløden med koldt vand. Over tid vil dit hår blive tyndere og lysere, de vil have komplekser, og de vil forsøge at forekomme meget sjældnere på overfladen af ​​din krop. Men resultatet skal være mærkbart efter den første ansøgning. Det er dog ikke rapporteret, hvad dette resultat vil være.

  Før og efter billeder

  Ifølge den gode gamle tradition gør cremen huden op med 59% og ikke med 60%.

  Hovedkomponenterne i depilationskrømen er calendula, kamilleolie og dexpanthenol (sådan en ting til fugtgivende huden og lindrende irritation, inflammatoriske processer). Ingen af ​​ovenstående bør bremse væksten af ​​hår, men antage, at nogle "hemmelige" komponenter, der er ansvarlige for dette, ikke er angivet på webstedet. Derfor, for at sikre effektiviteten af ​​fløden, gå til anmeldelser.

  Folkets stemme (anmeldelser)

  Det siger sig selv, at for at stimulere salget må dårlige ledere skrive gode anmeldelser på forskellige ressourcer og rose priserne på HairRemover. Men ikke altid lykkes de at drukne deres kunders vrede.

  Og her venter vi på den første opdagelse. Det viser sig, at tidligere HairRemover creme blev produceret i en hvid krukke. Han formåede at blive kendt som et absolut ineffektivt middel, som i øvrigt kan forårsage irritation, og hvis overdrevet brænder. Her er hvad HairRemover lignede for nylig:

  Den anden opdagelse er ikke et depilatorisk værktøj, men en creme efter depilation. Det er nødvendigt for at bremse den efterfølgende vækst af hår og gøre dem mindre mærkbare. Meget tyndt - fordi stedet ikke direkte siger, at efter påføring af cremen vil håret falde ud.

  Det er simpelthen rapporteret, at han vil hjælpe med at slippe af med dem, og resultatet bliver mærkbart efter 5 minutter. Og når der vil være en "afgivelse" og hvad resultatet efter den første ansøgning er, er det ikke angivet. Selvom oplysningerne er indsendt på en sådan måde, at køberen har det indtryk, at håret forsvinder med det samme.

  Faktisk sker der intet som dette, enten umiddelbart eller over tid - som bekræftet af de detaljerede anmeldelser fra de billeder, der findes på irecommend.

  HairRemover Velvet har fået et nyt præfiks for navnet og dexpanthenol, som skal have en blødgørende effekt på huden. Nå, tak for at gøre det mere sikkert. Men ny emballage gør ikke dette værdiløse værktøj mere effektivt. Selvom det helt sikkert fordeler salget.

  Resultatet

  HairRemover (og dens modstykke under det forskellige navn Fito Depilation) er en ineffektiv og endog farlig, når det er uforsigtigt at bruge cremen. HairRemover Velvet er en mildere version af det samme produkt, der indeholder ingredienser, der fugter huden og beroliger irritation. Men det er ikke det første, der er nødvendigt fra depilationskremmen - Hair Remover kan ikke klare hovedpligten. Det nedsætter ikke hårets vækst og ændrer ikke deres struktur på nogen mærkbar måde.

  Hårfjerner Velvet - Depilatory Cream

  Alle de vigtigste oplysninger i 1 klik

  Artiklen giver et overblik over Hair Remover Velvet Depilator. Det er et effektivt kosmetisk produkt, der kan gøre huden perfekt glat, blød og silkeagtig.

  Hvad er Hair Remover Velvet?

  Den konstante vækst af hår på kroppen er en naturlig fysiologisk proces, men absolut uacceptabel for en moderne kvinde. Desværre er de fleste metoder til depilering og epilering ret smertefuldt - voks, shugaring, plukning med pincet eller ved hjælp af en elektrisk afskærmning. Ikke alle kvinder vil være i stand til at betale for dyre kurser af hårfjerning sessioner i medicinske centre ved hjælp af en photoepilator eller laser.

  En fremragende løsning ville være et universelt værktøj Hair Remover Velvet til hårfjerning. Dette er den nyeste og sikreste videnskabelige udvikling inden for kosmetologi, der gør det muligt for piger at føle sig fri, afslappet og selvsikker. Ved at bruge det, vil du glemme uønskede hår, der vokser for hurtigt, rødme, voksrester og andre ubehagelige øjeblikke.

  Denne universelle depilator kan bruges i armhulerne, på armene, i det delikate bikiniområde, på benene og også på ansigtet - over overlæben. Det kan endda bruges af mænd til at fjerne hår på skuldre, bryst, mave og ryg. Cremen producerer en kumulativ effekt, så en dag vil du simpelthen ikke have brug for en ubehagelig og smertefuld barbering.

  Hvordan virker det?

  Hårpæren er roden i kombination med den omgivende struktur, den er meget levedygtig. Det er i stand til at gendanne selv med den mest aggressive indvirkning udefra. Derfor er der i kosmetologi problemet med radikal hårfjerning, ophør af hårvækst for evigt.

  Hair Remover Velvet indeholder en række effektive ingredienser. De bliver absorberet i folliklerne, først sænk anagentrinnet (hårsækkets vækstperiode). Ved længerevarende brug hæmmer disse komponenter den aktive vækst af hårsækkene på cellulær niveau. Således fjerner cremen ikke kun håret let, men forsinker også deres yderligere vækst.

  Det maksimale resultat kan opnås i anagentrinnet - aktiv hårvækst, når rødderne og cellerne der er ansvarlige for stangens ernæring er ved siden af ​​hinanden. Hvis de er i telogenfasen (hvileperiode) eller catagen (overgangsperiode fra den ene til den anden), kan det korrekte resultat ikke være. Husk at samtidig vækstfaser på kroppen ikke er de samme. Derfor må du måske tage flere kurser med Hair Remover Velvet. Under normale forhold er næsten alt hår på kroppen (80-90%) imidlertid i anagentrinnet, så chancerne for effektivitet fra den første applikation er ret høje.

  Den innovative formel gør det muligt for din hud at få et sundt og smukt udseende. Regelmæssig brug af depilatoren fører til positive resultater for uønsket hår:

  • Bidrager til, at de gradvist bliver tyndere og svækkede, deres antal falder.
  • Sænker vækstraterne med langvarig brug.
  • Garanteret resultater for enhver længde.
  • Gradvist reducerer længden af ​​nye hår.
  • Arbejder på hår af enhver type. Depilatoren virker lige så effektivt, selvom du har en hård hårtype med en særlig struktur eller struktur.
  • Moisturizes de øvre lag af epidermis. Gør overfladen af ​​kroppen perfekt glat, som silke.
  • Forår ikke forbrændinger eller indvækst. Dette er en væsentlig forskel fra shugaringprocedurer, voks, laser eller fotoepilation, som er fyldt med irritation af epidermis op til 4 dage og endda en let forbrænding i op til 3 dage.

  Den hårfarve "Hair Remover Velvet" har en mere delikat tekstur i modsætning til analoger. Det påvirker forsigtigt epidermis selv i de mest følsomme områder. Dens brug er meget bedre end daglig fjernelse med en barberkniv, det vil ikke give smerte, i modsætning til pincet med en elektrisk afgassningsmaskine eller pincet.

  struktur

  Depilatoren indeholder specielle komponenter, som i kombination ikke har en aggressiv effekt, så den passer til alle Det har en naturlig sammensætning af vegetabilsk oprindelse, indeholder ikke hormoner. Den komplekse effekt opnås gennem fire aktive ingredienser:

  • Kamilleblomstekstrakt - har antiinflammatorisk, bakteriedræbende og beroligende virkning. Disse egenskaber er nødvendige for at eliminere ubehagelige fornemmelser. Kamille ekstrakt fugter, blødgør og nærer cellerne. Det genopretter og beroliger den beskadigede epidermis, aktiverer celle reparation.
  • Calendula olie - har en beroligende, beroligende og anti-inflammatorisk virkning. Takket være vitaminer, sporstoffer, fedtsyrer og tanniner producerer det en regenererende virkning, skaber en barriere, stimulerer dannelsen af ​​epitel på skadestedet. Olien har antiseptiske, baktericide og desinfektive egenskaber. Det er uundværligt for at fjerne irritation og betændelse, da det effektivt mildner overfladisk skade.
  • D-panthenol er en fugtigheds- og blødgørende komponent i epileringsprocessen. Det fornyer epidermis, regenererer epithelet, har antiinflammatorisk og baktericid virkning. D-panthenol på bekostning af høj penetrerende kraft virker selv i de indre lag af epidermis.
  • Calciumthioglycolat er et stof, der er godkendt til denne type depilator. Det er en sikker ingrediens til at bremse hårvækst og eliminere det. På grund af den lave pH opløses det keratinproteiner. Stoffet, der virker forsigtigt og effektivt, forårsager ikke irritation.

  Anvendelsesmåde

  Vælg en kropsdel: ben, arme, bikini område, aksillært område, område over overlæben og andre problemområder. Først skal du træne.

  1. Test for mulige allergier. 24 timer før depilation, påfør en lille mængde creme på albuebukken, observer i 10 minutter. Hvis dette ikke følges af irritation eller anden allergisk reaktion, kan du på en sikker måde anvende den.
  2. Brug ikke en antiperspirant i to dage for at holde porerne i akselområdet rene.
  3. Gå på badeværelset eller brusebad på forhånd. Efter badning i varmt vand vil porerne udvides, og håret vil sandsynligvis blive fjernet. Hovedbetingelsen - huden på de behandlede områder skal være tør, læg ikke kosmetik på kroppen. Derefter blandes de aktive stoffer ikke med vand, og koncentrationen forbliver.

  Efter de forberedende aktiviteter kan fortsætte direkte til selve proceduren.

  1. Påfør depilatory cream på det ønskede område. Producenten lover en synlig effekt på kortest mulig tid - om 3-5 minutter. Husk at det ikke giver mening at holde længere end den tildelte tid. Tværtimod kan de med øget følsomhed fremkalde irritation. Følg brugsanvisningen nøje, og du vil gøre proceduren korrekt.
  2. Skyl derefter med koldt rindende vand, tør det tørt med en bomuldsstynge eller et rent håndklæde.
  3. Påfør nogen fugtgivende pleje.

  Hvis du oplever ubehag under depilering, skal processen fuldføres og vaskes af flødenes rester. Ansøg på det hudblødgørende kosmetiske produkt baseret på kamille eller aloe blomster.

  Du kan sole dig efter brug efter 24-48 timer efter påføring. Varigheden af ​​pause er individuel, det afhænger af din personlige reaktion på depilation.

  vidnesbyrd

  Fordelene ved at bruge Hair Remover Velvet til kvinder bliver kvitt uønsket kropshår på følgende områder:

  • hænder,
  • ben,
  • delikat bikini område,
  • armhuler,
  • ansigt - over overlæben,
  • andre problemområder.

  Indikationen for brugen af ​​cremen hos mænd er udseendet af uønskede hår:

  Depilatoren er godkendt til brug af mennesker, der af en eller anden grund ikke kan have en anden form for hårfjerning. For eksempel:

  • brug af en laser er forbudt (for eksempel er der risiko for melanomer, hvis laseren ved et uheld rammer en muldvarp);
  • mørk hud;
  • høj grad af følsomhed af epidermis til lysstråling;
  • type udseende (lys), hvilket er en kontraindikation for brug af photoepilator.

  Depilatoren er også fantastisk til screening af hårfjerning.

  Kontraindikationer

  Hårfjerner Velvet virker i de øvre lag af epidermis, indeholder godkendte komponenter, så det er helt sikkert. I undersøgelser fandt eksperter ingen allergi eller irritationer. Men sandsynligvis kan depilatoren ikke passe alle til en række kontraindikationer:

  • åreknuder
  • Tilstedeværelse af mol, ar, skade på de øvre lag af epidermis;
  • onkologi;
  • blødning;
  • graviditet og amning (der var ingen test, så producenten anbefaler ikke at bruge den til denne kategori af kunder);
  • dermatologiske sygdomme;
  • allergiske tilstande
  • sygdomme forårsaget af infektioner eller vira, der ledsages af utilpashed og feber.

  Rabat på lager - 50%. Depilator kan købes til nedsat pris med rabat, som for forskellige lande er:

  • 990 gnid. for Den Russiske Føderation.
  • 399 Hryvnia for Ukraine.
  • 290 tusind rubler. for Hviderusland.
  • 5390 tenge for Kasakhstan.

  Hvor kan man købe?

  For at købe Hair Remover Velvet creme skal du gå til sælgerens hjemmeside. Det er vigtigt at pas på forfalskninger og forfalskede produkter! Kun ægte produkter garanterer de deklarerede resultater.

  For at bestille et produkt er det nok at udfylde formularen med angivelse af mobilnummer og fulde navn. Du kan betale på leveringstidspunktet. Levering af Hair Remover Velvet hårfjerning produkt til kunder i Skt. Petersborg og Moskva er muligt et par dage efter køb. I andre regioner i Rusland udføres leveringen inden for 2 uger.

  Producent: Moscow, st. Bratskaya 21-2, LLC SK Master.

  Hair Remover er et smertefrit hårfjerningsværktøj og altid.

  5. marts 2015 10:00

  For at kunne levere tjenester af høj kvalitet opretholder Tjenesten registreringer og behandling af cookies, IP-adresser og andre data, der er nødvendige for, at din browser kan interagere med Tjenesten. Ved at fortsætte med at bruge tjenesten, accepterer du behandlingen af ​​disse data. yderligere

  Tilladelse til at behandle disse data er nødvendig for brugen af ​​hjemmesiden og dens tjenester. De giver dig mulighed for at genkende dig som bruger, huske indstillinger og sikre driften af ​​din personlige konto. Dataene er ikke tilgængelige for tredjeparter og bruges udelukkende til at levere Tjenesten og sikre sikkerheden for brugerkonti og Tjenesten. Hvis du ikke accepterer behandlingen af ​​disse data, skal du indstille de relevante indstillinger i din browser, mens udførelsen af ​​visse elementer i Tjenesten ikke er garanteret.

  Permanent Hårfjerner - Hårfjerner, hvilke anmeldelser?

  Her er de rigtige anmeldelser af brugere, der brugte Hair Remover

  I det mindste en lille overbevisning om, at dette ikke er en købsanmeldelse, skal du vedhæfte et billede med en trykt krukke i din hånd.

  Jeg blev virkelig chokeret af Wildgirl anmeldelse!

  At sige, at jeg er tilfreds med Hair Remover, er at sige ingenting. Under hårets armhule er slet ikke. Dette krævede 3 procedurer. Nu fjerner jeg hår på mine ben. Efter 2 procedurer er håret blevet betydeligt (!) Mindre. (Ca. 2 gange) Men jeg tror, ​​at det bliver nødvendigt at tinker med benene lidt længere.

  Jeg er selv skinnet med meget mørkt, stivt hår og overalt. Derfor er spørgsmålet om uønsket hår for mig ekstremt relevant. Piger af min type vil forstå mig. Barbering mig passer absolut ikke. Om morgenen barberer jeg mine ben, efter middag er der allerede en ubehagelig stubbe. Fra elektropladeren vokser frygteligt

  Jeg kan sige, at håret nu på benene er tættere på den lysebrune farve, de er blevet meget tyndere. Og selvom det er nødvendigt at vokse, skal håret fjernes i henhold til instruktionerne, men hårene, når de vokser tilbage, er næppe mærkbare.

  Plus, jeg lider af problemet med hår indvækst. Nu bemærker jeg, at situationen er ved at blive bedre. % indgroet hår er blevet mindre.

  På anmodning fra forfatteren af ​​spørgsmålet vedhæfter jeg et billede af produktet med låget åbent.

lidocain

Lightening hår masker med citron og deres anvendelse