Hot voks græs anmeldelser

Eller log ind via en af ​​disse tjenester.

  • vigtigste
  • Manuel bil vasker
  • Kropsvask
  • Sådan påføres pegokomplektom voks

Indsendt af bibabo den 11. jun 2013

62 indlæg i dette emne

Opret en konto eller log ind for at skrive en kommentar.

Kommentarer kan kun forlade registrerede brugere.

Opret en konto

Tilmeld dig en ny konto i vores fællesskab. Det er nemt!

Hvilken kold voks bruger du?

Sider 1

Du skal logge ind eller registrere for at skrive et svar.

Stillinger [22]

1 Tema fra SamSam 04/28/2013 18:51:37

  • SamSam
  • Medlem
  • inaktiv
  • Registreret den: 28.11.2012
  • Beskeder: 55

Tema: Hvordan bruger du kold voks, som du rådgiver?

Hej, fortæl mig hvad kold voks er bedre, hvad rådgiver? Er der voks muligheder for hurtig tørring Fast Wax Grass, Kercherovsky og REIN Pros? I hvilke proportioner er det bedst at fortynde det?
Tak på forhånd!

Redigeret SamSam (04/04/2013 23:41:43)

2 Svar fra Alexey-pnz 04/29/2013 10:12:56

  • Alexey-PNZ
  • Medlem
  • inaktiv
  • Beliggenhed: Penza
  • Registreret: 06/25/2012
  • Beskeder: 957

Re: Hvilken kold voks bruger du?

Jeg bruger autocar RM 824 fra Karcher, jeg kan virkelig godt lide effekten. Jeg sætter det lige på en våd krop efter vask, og i slutningen tørrer jeg syet op, så støvet ikke sætter sig. Fortynding i skumdysen 1 til 10. (30-40 ml)
Der er også RM 41 varm voks, som også kan anvendes manuelt. Processen er mere kompliceret, men effekten er 10 gange stærkere. Det er tættere og holder længere.

3 Svar fra Chebmen 04/29/2013 15:24:00

  • Chebmen
  • Medlem
  • inaktiv
  • Registreret: 11/17/2009
  • Beskeder: 617

Re: Hvilken kold voks bruger du?

RM 824 er en meget god voks. Personligt køber de i vores by flere vasker på portalen. Nå, ikke kun.

4 Svar fra Den172 04/29/2013 20:17:37

  • Den172
  • Medlem
  • inaktiv
  • Registreret: 02/19/2013
  • Beskeder: 31

Re: Hvilken kold voks bruger du?

RM 824 - kun for 20l, og hvis du selv.. hvor kan du købe 1l.

P.S. Hvis du tror Yandex, i regionen UA 1l kapacitet RM 824 er solgt, og til os peberrod.

Redigeret Den172 (04/29/2013 20:23:08)

5 Svar fra SamSam 04/29/2013 11:03:48 PM

  • SamSam
  • Medlem
  • inaktiv
  • Registreret den: 28.11.2012
  • Beskeder: 55

Re: Hvilken kold voks bruger du?

I dag købte en lille, lille REIN voks ikke. Selvom RM-824 også rådede mere, er effekten større, og glansen forbliver længere. Men det var ikke tilgængeligt (1 l.). Og REIN var for gammel, svømmede emulsionen i en flaske på overfladen, men efter omrøring forsvandt alt. det er ikke købt. Men jeg ved i en anden butik, der er 824 og Grass. Jeg vil vælge og skrive resultatet.
Fortyndes 100 ml. på 1 l. vand, de siger alle anderledes.

Redigeret SamSam (04/29/2013 11:05:01 PM)

6 Svar fra Aleksey-pnz 04/29/2013 11:11:49

  • Alexey-PNZ
  • Medlem
  • inaktiv
  • Beliggenhed: Penza
  • Registreret: 06/25/2012
  • Beskeder: 957

Re: Hvilken kold voks bruger du?

I dag købte en lille, lille REIN voks ikke. Selvom RM-824 også rådede mere, er effekten større, og glansen forbliver længere. Men det var ikke tilgængeligt (1 l.). Og REIN var for gammel, svømmede emulsionen i en flaske på overfladen, men efter omrøring forsvandt alt. det er ikke købt. Men jeg ved i en anden butik, der er 824 og Grass. Jeg vil vælge og skrive resultatet.
Fortyndes 100 ml. på 1 l. vand, de siger alle anderledes.

Med hensyn til RM 824 er der ingen grund til at opfinde noget, applikationsteknologi og koncentration er angivet på etiketten. Forfortynding i skumdysen eller gennem det indbyggede system AED 1 til 9. En opløsning på 300-400 ml er tilstrækkelig til at dække bilen. Flasker i 1 l er nok til 25-30 applikationer. Hvis vi tager højde for at det anbefales at dække kroppen med voks hver 3-4 dage, vil det være nok i så lang tid.

Hot Wax Grass Hot voks, 250 ml flaske

  • fælles
  • GRASS varemærke
  • Artikel 1057059
  • Certifikat Ikke underlagt certificering
  • Land Rusland
  • Sammensætning Se på pakken
  • Pakning og emballering
  • I boksning 30 stk
  • Pakning 1 stk
  • Individuel emballage udpakket
  • Pakningsstørrelse 5 cm × 5 cm × 17,5 cm
  • Dimensioner og vægt
  • Vægt 250 g
  • Særlige egenskaber
  • Garantiperiode, måneder 3
  • Kapacitet Type flaske

Formål: Koncentreret bilplejeprodukt efter vask. Giver hurtig fjernelse af vand fra kroppen. Efter forarbejdning beskytter lakken mod virkningerne af aggressive miljøfaktorer. På overfladen danner det en film, der giver afstødning af vand og snavs. Det tilføjer skinne. Når du genbruger virkningen af ​​værktøjet er forbedret, fortsætter effekten over flere vasker.

Anvendelsesmåde: Fortynd koncentratet med varmt vand (50-80 ° C) i et forhold på 1: 200 eller 1: 400. Påfør med en svamp eller spray jævnt over hele overfladen af ​​bilen. Skyl resterne af med vand.

Sammensætning: renset vand, emulsionsvoks, ikke-ioniske og kationiske overfladeaktive stoffer, mineralolie, emulgator, glycol, farvestof.

Simaland har ret til at vælge spørgsmål til offentliggørelse uafhængigt og uden at underrette brugere. Vi stiller ikke spørgsmål, der:

  • ikke relaterer til emnet i butikken, shopping i det;
  • indeholder profanitet, udsagn offensiv karakter
  • indeholder links til andre hjemmesider.

Vi offentliggør ikke spørgsmål, der indeholder:

  • links til andre hjemmesider samt referencer til specifikke sælgere og importører af varer;
  • erklæringer, der tilsidesætter tredjemands ærlighed, værdighed og forretningsmæssige omdømme (herunder butikker, producenter og importører af varer)
  • materialer (herunder i form af tekst, video, grafiske billeder, kode), der krænker tredjeparters rettigheder, herunder rettigheder til resultaterne af intellektuel aktivitet og individualiseringsmetoder.

Sima-land forbeholder sig ret til at fjerne et offentliggjort spørgsmål til enhver tid samt uafhængigt afgøre den periode, hvor spørgsmål anses for relevante og for hvilke de offentliggøres på Sima-Lend-webstedet.

Vi forpligter os ikke til at informere brugere om årsagerne til at afvise spørgsmål og slette tidligere offentliggjorte spørgsmål.

Hvis en bruger stiller et spørgsmål, accepterer han at modtage underretninger fra Simalands websted om nye svar på hans spørgsmål.

Simaland har ret til uafhængigt og uden varsel at brugerne vælger anmeldelser til offentliggørelse. Vi lægger ikke anmeldelser, som:

  • ikke relaterer til emnet i butikken, shopping i det;
  • ikke relaterer til den faktiske erfaring med at bruge dette produkt;
  • indeholder ikke nyttige oplysninger til andre brugere
  • indeholder profanitet, udsagn offensiv karakter
  • indeholder links til andre hjemmesider.

Vi offentliggør ikke samlinger og anmeldelser af produkter, der indeholder:

  • links til andre hjemmesider i teksten til indsamling og revision samt referencer til specifikke sælgere og importører af varer;
  • erklæringer, der tilsidesætter tredjemands ærlighed, værdighed og forretningsmæssige omdømme (herunder butikker, producenter og importører af varer)
  • materialer (herunder i form af tekst, video, grafiske billeder, kode), der krænker tredjeparters rettigheder, herunder rettigheder til resultaterne af intellektuel aktivitet og individualiseringsmetoder.

Sima-Lend forbeholder sig ret til at fjerne en offentliggjort anmeldelse, udvælgelse og gennemgang af varer til enhver tid samt uafhængigt afgøre den periode, hvor vurderinger anses for relevante og for hvilke de offentliggøres på Sima-Lend-webstedet.

Vi forpligter os ikke til at informere brugere om årsagerne til afvisningen af ​​offentliggørelsen og sletningen af ​​tidligere offentliggjorte anmeldelser, vurderinger, samlinger og anmeldelser af produkter.

Hvis brugeren reagerer på en anmeldelse eller et spørgsmål til ham, accepterer han at modtage underretninger fra Sima Land-webstedet om nye svar på sine kommentarer.

Du kan dele produktet i sociale netværk

Varm voks GRASS "Hot Wax" 700001

Hold musen over billedet for at forstørre

GRASS "Hot Wax" Hot Wax (250 ml)

Formål: Koncentreret bilplejeprodukt efter vask. Giver hurtig fjernelse af vand fra kroppen. Efter forarbejdning beskytter lakken mod virkningerne af aggressive miljøfaktorer. På overfladen danner det en film, der giver afstødning af vand og snavs. Det tilføjer skinne. Når du genbruger virkningen af ​​værktøjet er forbedret, fortsætter effekten over flere vasker.

Voks Grass 127101 varm voks

fra 1990 til 2479

Producent: Grass

Model: 127101 varm voks

Produkt kode: 127101

Produkttype: Bils Cosmetics

beskrivelse

Video Anmeldelser (3)

Varm voks 5 kg græs varm voks 127101

Nerta BR30 vs Grass Hot voks

Varm voks 1 l græs varm voks 127100

Karakteristika (2)

Priser på Yandex.Market

Viser forslag til prisen på rubler. op til gnidning.

Sammenlign priser (2)

Sådan køber du eller hvor vi er +

"DiscountGID" er en service til prissammenligning i butikker, en cashback service og hjælp til at vælge varer gennem et udvalg af video anmeldelser, anmeldelser og sammenligning af varer. De fleste af de butikker, der er repræsenteret på webstedet, leverer til Rusland, så det er gavnligt at bruge online-ordren på denne butiks websted (hvis du sender ordrer til din region, kan du finde ud af den valgte butiks websted). For at købe det valgte produkt skal du klikke på "Køb" knappen mod den valgte butik og fortsætte køb på webstedet for denne butik. For at få cashback følg de samme trin, før du registrerer.

Hot voks depilation

Brug af varmt voks til at fjerne overskydende hår har længe været en meget populær procedure. Denne popularitet er forklaret af ganske betydelige fordele ved denne form for voksning før depilation med varm eller varm voks.

beskrivelse

Varm voks er et middel til at fjerne hår på enhver del af kroppen, opvarmet til 47-55 ° C og skabt på basis af bivoks, harpikser og paraffin.

I en kold tilstand er voksen meget hård, og det er umuligt at påføre det på huden i denne form. Derfor kræver arbejdet en vokssmelt for at opvarme stoffet og bringe det til en flydende, klæbrig konsistens. I ekstrem tilfælde er opvarmning i mikrobølgeovn eller damp tilladt, men voks voks er meget mere praktisk i denne forstand. Det er denne enhed, der tillader ikke kun at opvarme voksen, men også for at opretholde den ønskede temperatur for den rette tid til arbejde (tillader ikke at afkøle eller overophedes).

Varm voks kan købes i granulater, plader, briketter (fliser) at vælge imellem. Men at udføre sådan depilering hjemme anbefales ikke på grund af den store risiko for forbrændinger i tilfælde af uhensigtsmæssig overophedning af voks. For din egen sikkerhed er det mere tilrådeligt at udføre varmt voks i salonen hos en erfaren kosmetolog.

Fordele, ulemper og kontraindikationer

Ikke for ingenting er det allerede blevet sagt, at varm voksaflejring har en række fordele i forhold til andre typer voks. Dette bekræfter endnu engang de mange fordele ved dette værktøj:

  • For proceduren behøver du kun voks og voks, plus en beholder til opvarmning af mængden af ​​materiale taget
  • i voksens sammensætning ud over hovedkomponenterne kan der være planteekstrakter, æteriske olier, ekstrakter, vitaminer, som har en gavnlig virkning på huden;
  • forbliver ikke blå mærker og ar;
  • en skrælningseffekt skabes;
  • under proceduren, når voksen påføres huden, åbner porerne, og vegetationen trækkes meget lettere og smertefri ud;
  • Resultatet er rent og velplejet hud;
  • langvarig virkning (en måned eller længere afhængigt af den enkelte hårvækst)
  • nyt hår vokser ikke længere, og derefter (med regelmæssig udførelse) bliver lysere og svagere;
  • Det er varmt voks, der er ideelt til ren depilation på følsomme områder af bikini (herunder dyb), underarm og ansigt.

Men da intet helt perfekt er opfundet, har dette middel sine ulemper:

  • du skal vente på hårgenvækst op til 3-5 mm;
  • smerte er mindre end med varm eller kold udhuling, men de er der;
  • Depilation med varm voks derhjemme er uønsket.

Hvis ønsket om at gøre varmt voks er meget stærk, skal du først og fremmest udføre denne procedure i kabinen for første gang for at se, hvad der gøres. Ellers kan du blive brændt.

Kontraindikationer

Generelt er de sygdomme og problemer, der forbyder opførsel af varm voks, det samme som ved den kolde og varme voksfjernelsesmetode:

  • epilepsi;
  • hudproblemer (skader, sygdomme og neoplasmer);
  • åreknuder
  • komponentallergi;
  • smitsomme sygdomme;
  • graviditet (i mangel af en fornemmelse af fornemmelser).

Populære mærker

Søg efter varm voks i butikkerne i vores tid behøver bare ikke. Dens sortiment er meget bredt repræsenteret, men af ​​alle de mange mærker er kun nogle få meget populære.

Bemærk: ofte på pakker kan du se ordene "hot wax", som oversættes fra engelsk betyder "hot wax" (voks - voks, hot - hot).

  1. Arcocere Hot Wax. En god mulighed for følsom hud. Fjerner håret let (selv meget kort), mens det ikke forårsager irritation. Gør huden glat og skinnende. I sætet - detaljerede instruktioner, hvilket er meget vigtigt for begyndere.
  2. Allegra. Chlorophyll voks, som er nyttig til følsom hud og især til bikiniområdet. Det fugtiger, genopretter epidermis og forårsager ikke irritation. At arbejde med ham gør næsten ikke ondt.
  3. Irisk Hot Wax. En stor serie af voks i fliser, granulater. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser (kamille, palme, kokos og andre olier), som skyldes omhyggelig hudpleje, blid effekt på den og højkvalitets afhårdning. Baseret på en formel, der gør det muligt for voks at holde sig køligt i lang tid.
  4. BeautyImage. En række voks i granulater, krukker, diske og alle muligheder - på basis af olier, vegetabilske tilsætningsstoffer (oliven, kamille, muskatnød, aloe og mange andre.) Og bivoks. Du kan vælge hver smag og for hver hudtype individuelt.
  5. Depilflax. En serie specielt til hot depilation af bikini på enhver form for hud og endda for hårdt hår. I sammensætningen - olie, der forhindrer irritation. Wax Depilflex køler langsomt, du kan afhente enhver smag, du kan lide.
  6. WhiteLine. En anden stor vokslinje klæber godt på hår med forskellige naturlige tilsætningsstoffer og smagsstoffer (hvid chokolade, rosen eller naturlig og mange andre). Huden er blød og blød. Ved vilje er det muligt at købe granuler eller fliser.

Det vigtigste, der forener disse voksarter, er deres naturlighed, fremragende effekt, en række smagsoplevelser at vælge imellem, god vedhæftning med hår og en blid virkning på huden.

Hvordan man vælger

Da hot wax hårfjerning er tilladt på ethvert område af kroppen, gør dette valget meget lettere. Men når man køber nogle point, tager man ikke skade:

  • Hvis det er nødvendigt at fjerne hår på en bestemt zone, er det bedre at finde en valgmulighed, der angiver egnetheden til dette websted (bikini osv.);
  • Tilsætningsstoffer: Hvis du er allergisk overfor nogle af dem, kan du altid finde en voks med en lidt anderledes sammensætning;
  • form: i store områder er det bedre at tage voks i krukker eller fliser, til små (ansigt, bikini, armhule) - i granulater;
  • Hudbehov: Hvis du er tør, har du brug for fugtgivende voks, udtømt - med ernæring og vitaminer, følsom - der er specielle muligheder for sart hud med en blid sammensætning mv.
  • Hvis det ikke er muligt at sætte voks i en voksmølle og opvarme den der, bør du ikke risikere det med dampbad og mikrobølgeovn, men vælg for varmt depilering i stedet for varmt.

Ellers kan du stole på din smag.

Sådan bruges

Før vaskning skal enhver voks hud være forberedt. For dette er det vigtigt at gøre skrælning i 2-3 dage, du bør ikke solbade 1-2 dage før proceduren, og inden du begynder at fjerne hår, rengør omslaget, affedt og desinficere, og anvend derefter talkumpulver.

At udføre varm voksafskalling derhjemme er nødvendig, så:

  1. forvarmet masse hurtigt, for ikke at stivne, applicere på huden med en spatel eller spatel i retning af hårvækst (helst i flere områder på én gang for at spare tid);
  2. vent på størkning (stram ikke, ellers vil produktet holde fast i huden, og processen vil være meget smertefuld);
  3. skrælning af voks, lidt trækker huden i modsat retning af hårvækst;
  4. fjern rester med en særlig lotion, spray eller olie.

Det ser ud til, at alt er ekstremt simpelt. Men her er der nogle finesser.

Hvad er vigtigt her?

Uden at tage hensyn til følgende nuancer, fungerer ideel depilering muligvis ikke:

  • voksen bør opvarmes til en flydende tilstand (men ikke uudholdeligt varm);
  • tegne for at udføre hårvækst og trække sig ud imod;
  • laget behøver ikke at strække stærkt (tårer) eller gøre det meget tykt (pauser under nedbrydning);
  • slutningen af ​​voksstrimmel, hvor rippningen starter fra, skal være fortykket og tæt for at gøre det behageligt at forstå;
  • voks skal trækkes parallelt med huden;
  • efter rive af huden med et strejf for at glatte eller klemme for at reducere smerte;
  • For begyndere er det bedre at træne på deres fødder (den mest behagelige zone til håndtering med begge hænder).

Disse enkle øjeblikke er vigtige for mere vellykket depilering og for at undgå hudproblemer efter proceduren (indvækst, irritation osv.).

Hvordan pleje

Den hud, der overlevede stresset, har et stort behov for beroligende og omhyggelig pleje. Til dette har du brug for:

  • Efter depilering anbringes lotion eller olie på huden (det kan være baby);
  • hvis det er muligt, i stedet for den sædvanlige lotion og olie, brug særlige midler, der hæmmer yderligere hårvækst;
  • Må ikke solbade eller bade i flere dage;
  • efter 3 dage at gøre peeling for at forhindre indvækst;
  • daglig pleje af din hud ved hjælp af fugtgivende og nærende kosmetik.

Der er ingen specielle vanskeligheder her, så intet forhindrer at udføre varm voksafhugning hjemme, men - opmærksomhed! - kun hvis du har erfaring med at arbejde med dette materiale.

anmeldelser

Irina Voronova, 38 år gammel. Jeg har i lang tid praktiseret varm depilering, men jeg kalder ikke nogen til dette: Det er farligt alene og uden de nødvendige færdigheder (hun selv gik igennem at få en forbrænding, marken på hendes hofte er stadig lidt mærkbar). Men resultatet er fremragende, og følelser med voksstrimler kan ikke sammenlignes! Så held og lykke til dig i salonen og glat hud til alle!

Alina Kononova, 30 år gammel. Jeg går kun til salonen for varm depilation (jeg var heldig med mesteren, han gør alt meget rent). Følelser... ja ja, de kan ikke lide dem, men de er absolut værd! Mit hår vokser ikke efter det i omkring en måned og en uge, så engang på en sådan tid er det muligt at lide.

Zhanna Vasilenko, 23 år gammel. Jeg hader kropshår, jeg kan bare ikke holde det! Noget klar til at udholde, kun de var ikke længere! Sådan blev jeg afhængig af varm depilation, men jeg vil ikke ændre noget. Virkningen passer, en bred vifte af plejer (jeg har allerede prøvet mange ting), fornemmelserne er ikke katastrofale, og hvis alt også er i en behagelig salonindstilling, så er det bare fornøjelse og tid brugt med gavn. Jeg er tilfreds med alt.

Hot Grass Hot Wax voks (koncentreret på 1 l)

600 gnid

Koncentreret bilplejeprodukt efter vask. Giver hurtig fjernelse af vand fra kroppen. Efter forarbejdning beskytter lakken mod virkningerne af aggressive miljøfaktorer. På overfladen danner det en film, der giver afstødning af vand og snavs. Det tilføjer skinne. Når du genbruger virkningen af ​​værktøjet er forbedret, fortsætter effekten over flere vasker. Voks Grass Hot Wax beskytter lakken fra udbrændthed og andre miljøpåvirkninger. En afbalanceret kombination af kemiske ingredienser kan med succes beskytte kroppen mod driftsforurening. Regelmæssig brug af voks udvider levetiden for malingen betydeligt. Ofte anvendes den på tærsklen til lange ture og ved opbevaring af bilen. Og brugen af ​​bilkosmetik under forberedelse før salget vil gøre køretøjet meget mere attraktivt for en potentiel kunde.

karakteristika

anmeldelser

Forsendelse og betaling

Lignende produkter

290

110

480

1060

Koncentratet fortyndes med varmt vand (50-80 ° C) i et forhold på 1: 200 eller 1: 400.

Påfør med en svamp eller spray jævnt over hele overfladen af ​​bilen.

Skyl resterne af med vand.

Renset vand, emulsionsvoks, ikke-ioniske og kationiske overfladeaktive stoffer, mineralolie, emulgator, glycol, farvestof.

Pickup

Pickup i en af ​​vores butikker i Orel

  • Afhentningsordrer er mulige fra lageret i vores butikker.
  • Du kan betale for ordren i kontanter ved modtagelse eller forudbetalt ved bankoverførsel (kreditkort eller via en bank).

Courier levering

Courier levering i Eagle

  • Omkostningerne ved levering i Orel er 300 rubler.
  • Ordren kan betales kontant til kureren ved modtagelse eller forudbetalt ved bankoverførsel (kreditkort eller via bank).
  • Hvis bestillingsbeløbet er mere end 10.000 rubler, er levering i Orel GRATIS.

Levering i Rusland

Adresse ekspreslevering "til døren" af det russiske postselskab (tidligere EMS)

  • Omkostningerne og leveringstidspunktet bestemmes af postvirksomhedens takster. Du kan beregne leveringsomkostningerne på det russiske posts hjemmeside (afsendelse af pakker - kurertilførsel).
  • Denne type forsendelse forudsætter 100% forudbetaling af varer og levering, efter modtagelse af midler, vi sender ordren.
  • Afsendelse sker dagen efter modtagelse af betaling.
  • Denne leveringsmetode indebærer levering af ordren med kurer til den adresse, du angiver, men i nogle regioner i Rusland kan ordren leveres til nærmeste posthus.

Levering af transportvirksomheder "PEK", "Energy", "KIT", "Business Lines" osv.

  • Du kan beregne omkostninger og leveringstid på transportselskabets hjemmeside.
  • Din ordre vil blive leveret til transportselskabet i transportselskabet i din by, hvorfra du selv skal afhente det eller bestille leveringsadressen.
  • Denne form for forsendelse forudsætter 100% forudbetaling af ordren, efter modtagelse af midler, vi sender ordren.
  • Betaling til levering sker ved modtagelse af ordren i transportvirksomhedens lager.
  • Forsendelse foregår to gange om ugen.
  • Passoplysninger er nødvendige for afsendelse: Serie og pasnummer.

Levering af ordrer fra russisk post

  • Omkostninger og leveringstid bestemmes af det russiske posts takster.
  • Levering sker ved 100% forudbetaling eller kontant ved levering, for at sende kontanter ved levering Russisk Post opkræver et tillægsgebyr.
  • Din ordre vil blive leveret til postkontoret nærmest dig, hvorfra du skal hente det selv.
  • Forsendelse foregår to gange om ugen.

Levering på tværs af Kasakhstan og Hviderusland

Adresse ekspreslevering "til døren" af det russiske postselskab (tidligere EMS)

  • Omkostningerne og leveringstidspunktet bestemmes af postvirksomhedens takster. Du kan beregne leveringsomkostningerne på det russiske posts hjemmeside (afsendelse af pakker - kurertilførsel).
  • Denne type forsendelse forudsætter 100% forudbetaling af varer og levering, efter modtagelse af midler, vi sender ordren.
  • Afsendelse sker dagen efter modtagelse af betaling.
  • Denne leveringsmetode indebærer levering af ordren med kurer til den adresse, du angiver, men i nogle regioner i Rusland kan ordren leveres til nærmeste posthus.

Ordrer tages dagligt på telefon +7 (910) 308-97-09 eller via e-mail: [email protected]

Offentliggørelsen af ​​gennemgangen foretages efter forudgående moderering

Køb Hot Wax "Hot Wax" GRASS 250ml

Vores virksomhed leverer over hele Rusland

Vi tilbyder kun de produkter, som vi er sikre på.

Betaling sker kontant og ikke kontant.

For købere

Deltag i os:

Kontaktoplysninger

Vi accepterer:

Prisen på hjemmesiden er kun til orienteringsformål og er ikke et offentligt tilbud.

Det er nok at angive dine data en gang under registreringen, og i fremtiden vil de automatisk blive erstattet.

GRASS Hot Wax 250ml Varm voks, hurtig fjernelse af vand fra kroppen (1: 400) / Code xim.345

En komplet pleje og et smukt udseende af bilen i dag kan ikke forestilles uden brug af en særlig kategori af varer - auto kemi. Sådanne produkter omfatter ikke kun rengøringsprodukter, men også produkter til at opretholde god funktionalitet og bilens ydeevne. Autochemistry produkter kan købes hos vores online butik, du kan nemt vælge en speciel shampoo til bilvask eller kropspulver fra os. Disse værktøjer kan give din bil et velplejet udseende.

Vi har et stort udvalg af professionelle rengøringsmidler, vasker, additiver, kølevæske, silikoneforseglingsmidler, smøremidler og mange andre produkter, der altid holder bilen i perfekt stand. Producenter af bilkemikalier producerer forskellige produkter til rengøring af gummimåtter, stofbeklædning, glas og plast. Det er nødvendigt at vælge dine egne autokemikalier til hver overflade, som udelukkende er beregnet til rengøring af et eller andet materiale.

I vores online butik kan du købe auto kemiske varer til den laveste pris.

For mere detaljerede oplysninger om ordre og levering af kemiske kemikalier, kontakt venligst vores ledere +79 78 78 83 590, +79 78 78 83 591

I vores online butik kan du købe auto kemikalier i Abakan, købe automotive kemikalier i Alushta, købe autochemistry Armyansk, Achinsk, Balakovo, Barabinsk, Baranchinsky, Barnaul, Bakhchisaray, købe beskyttelse krumtaphus Belgorod, Belebey, Belogorsk, Beloretsk, Beloyarsky, Berezniki, Biisk, Boguchany, Boksitogorsk, Bolshaya Izhora, Borodino, Bratsk, Bryansk, Buzuluk, Veliky Novgorod, Øvre Tagil, Verkhny Ufaley, Verkhnyaya Salda, Verkhnyaya Tura, Vishnevogorsky købe palle beskyttelse i Vladivostok, Vladikavkaz, Vladimir, Volgograd, Vologda, Volkhov, Voronezh, Vyborg, V ysotsk, Vyazma, Guy, Gatchina, øjne, Guba, købe automotive kemikalier i Dzhankoy, købe automotive kemikalier i Jalta, Jekaterinburg, dace, Zheleznogorsk, Zelenogorsk, Zelenogorsk (Leningrad-regionen), Chrysostomos, Ivangorod, Ivanovo, Izhevsk, Irkutsk, Ishim, Ishimbay, Yoshkar-Ola, Kazan, Kaliningrad, Kaluga, Kamensk-Uralsky, Kansk, Kasli, Kachkanar, Kemerovo, købe automotive kemikalier i Kerch, Kingisepp Kirishi, Kirov, Kirovgrad, Kirov, Kogalym, Kolpino, Kostroma, købe krumtaphuset beskyttelse i Krasnodar, Krasnoe Selo, køb auto kemiske varer i Krasnoperekopsk, Krasnotur insk, Krasnoural'sk, Krasnoyarsk, Kuvandyk, Kuibyshev, Kumertau, Kungur, Kurgan, Kursk Kushva, Kyzyl, Kyshtym, Langepas, Skov, Lesosibirsk, Livny, Lipetsk, Lomonosov Luga Magnitogorsk, Mariinsk, Mauke, Makhachkala, Mednogorsk, Meleuz, Metallostroy, Miass, Moskva, Muravlenko, Murmansk, Naberezhnye Chelny, Nadym, Nalchik, Nevyansk, Neftekamsk, Nefteyugansk, Nizhnevartovsk, Nizhnekamsk, Nizhniy Novgorod, Nizhny Tagil, Lower Salda, Tura, Novokuznetsk, Novosibirsk, Novotroitsk, Novouralsk, Novy Urengoy, Noyabrsk, Nyagan, Nyazepetrovsk, Ozersk, Oktyabrsky d, Omsk, Oryol, Orenburg, Orsk, Penza, Pervouralsk, Perm, Primorsk, Ob, Priozersk, Prokopyevsk, Pskov, Pushkin, Pyatigorsk, Rainbow, Roslavl, Rostov ved Don, Rubtsovsk, Rybinsk, Ryazan, købe automotive kemikalier i Saki Salavat, Samara, St. Petersburg, Saransk, Sarapul, Saratov, Afslappet, købe automotive kemikalier i Sevastopol, Seversk, Serov, Sibai, købe automotive kemikalier i Simferopol, Smolensk, Snezhinsk, Sovjet, Solikamsk, Sosnovy Bor, Stavropol, Stary Oskol, Sterlitamak, Strezhevoy, Sudak, Surgut, Syktyvkar, Syas'stroy, Tambov, Tarko-Sale, Tver, Tikhvin, Tobo LCK, Tolyatti, Tomsk, Tosno, Tuymazy, Tuymazy, Tula, Tyumen, Chelyabinsk, Ulyanovsk, Urai, Ust-Luga, Ufa, købe automotive kemikalier i Feodosia, Khabarovsk, Khanty-Mansiysk, Tjajkovskij, Perm, Chelyabinsk, Cherepovets, købe automotive kemikalier i Sortehavet, Nigella, Chita, Chusovoy, Shadrinsk, Shlisselburg, brummer, Engels, Yugorsk, Yuzhnouralsk, Jurjuzan købe automotive kemikalier i Jalta Yaroslavl.

GRASS Hot Wax 250ml Varm voks, hurtig fjernelse af vand fra kroppen (1: 400)

Voks Græs 127100 varm voks

fra 439 til 580

Producent: Grass

Model: 127100 varm voks

Produkt kode: 127100

Produkttype: Bils Cosmetics

beskrivelse

Video Anmeldelser (3)

Nerta BR30 vs Grass Hot voks

Varm voks 1 l græs varm voks 127100

zdd33351

Karakteristika (2)

Priser på Yandex.Market

Viser forslag til prisen på rubler. op til gnidning.

Sammenlign priser (2)

Sådan køber du eller hvor vi er +

"DiscountGID" er en service til prissammenligning i butikker, en cashback service og hjælp til at vælge varer gennem et udvalg af video anmeldelser, anmeldelser og sammenligning af varer. De fleste af de butikker, der er repræsenteret på webstedet, leverer til Rusland, så det er gavnligt at bruge online-ordren på denne butiks websted (hvis du sender ordrer til din region, kan du finde ud af den valgte butiks websted). For at købe det valgte produkt skal du klikke på "Køb" knappen mod den valgte butik og fortsætte køb på webstedet for denne butik. For at få cashback følg de samme trin, før du registrerer.

Hvordan man laver hårfjerningssukker hjemme: reglerne og anbefalingerne. Ulemper og fordele ved shugaring

10 bedste barbermaskiner