White Line Wax

Nyligt er fashionable kosmetologer mere og mere forsøger at overbevise kvinder om, at æstetisk skønhed er meget vigtig. På grund af det faktum, at tilstedeværelsen af ​​kropshår ikke passer ind i denne meget skønhed, begyndte pigerne konstant at besøge skønhedssaloner. Eksperter forsøger hele tiden at finde nye metoder til at håndtere hatede hår.

Varm film type produkter - White Line voks blev populær for et par år siden. Professionelle insisterer på, at disse produkter har en lang effekt efter proceduren og har flere fordele end varme og klassiske varme voks.

Fordelene ved varmt voks

White Line hot film voks har et stort antal fordele. Her er de vigtigste:

 • Efter hver gang hårene bliver tyndere og mindre ofte, er det lettere og hurtigere at fjerne.
 • Økonomi. Sæt til depilation derhjemme giver dig mulighed for at behandle webstederne flere gange. De brugte penge vil betale sig efter første brug.
 • Produkterne er universelle. de er velegnede til at fjerne hår i enhver zone: på hænder, ansigt, i bikini zone, på ben og armhuler.
 • Høj plasticitet, som garanterer en klar gentagelse af kropskonturer, selv på vanskelige steder.
 • Det har en lille udgift: 2-2,5 gram pr. Armhule.

Trin for trin

Først skal du forberede din hud til depilation. En dag før sessionen behandler zoner med specielle skrubber. Dette hjælper med at rense porerne og fjerne hudens keratinøse partikler fra kroppen. Rens huden af ​​sved og snavs med antiseptisk før proceduren. Det anbefales ikke at bruge produkter, der indeholder alkohol.

Hvad angår arbejde med voks, er det nødvendigt at overholde følgende instruktioner:

 • Behandl din hud med talkumpulver for at beskytte det mod forbrændinger og skræl.
 • Fordel produktet på huden i et tyndt lag, med en stor applikation over for dig selv.
 • Lav et voksblad.
 • Sæt spatelen lodret på slutningen af ​​applikationen og skarpt op.
 • Fjern produktet ved at holde kronbladet. Dette skal gøres hurtigt og skarpt og bevæger sig parallelt med huden i retning væk fra dig.
 • Gentag proceduren på andre områder af kroppen.

For mere om depilation med varm voks, se følgende video.

Glem ikke at passe på din hud og brug forskellige kosmetiske midler, der vil afkøle og berolige det, samt sænke hårvæksten.

Lytte til disse tips, du kan helt sikkert undgå ubehagelige følelser efter proceduren, hudirritation, glemmer de indgroede hår for evigt. Denne vejledning hjælper med at gøre din hud glat og attraktiv.

White Line "Natura" har flere typer inden for rækkevidde: filmvoks "Rose", "White Chocolate", såvel som "Natural", "Azulen" og "Plum". Alle giver en smertefri depilation proces.

Læs mere om hver af dem nedenfor.

"Azulen"

Azulengranulat er grønt og i form ligner frosne dråber, der er meget glatte til berøring. Med hensyn til lugten er den svag og ikke for behagelig, men effekten er et lille offer værd. Granuler smelter let og omdannes til et viskøst stof ved 40-45 grader. Dette er en anden funktion, der adskiller hot film voks fra andre voksarter, der smelter ved ca. 50-60 grader.

"Plum"

Denne perlemorvoks dufter af moden blomme, har en tyk tekstur, der giver dig mulighed for at fange hår på rødderne. Stivner 10-12 sekunder. Velegnet til ejere af enhver form for hud.

"Hvid Chokolade"

Det opvarmes hurtigt og er let at anvende. Voks går bedre med lintfrie strimler. Det har en behagelig lugt af mælkchokolade.

"Naturlig"

Produktet er en gylden skygge har en delikat tekstur. Med det kan du nemt fjerne kort hår fra enhver overflade af kroppen. Ideel til piger med følsom hud. Kosmetologer anbefaler at bruge denne voks til depilation af bikiniområdet.

Produktet er en gylden skygge har en delikat tekstur. Med det kan du nemt fjerne kort hår fra enhver overflade af kroppen. Ideel til piger med følsom hud. Kosmetologer anbefaler at bruge denne voks til depilation af bikiniområdet.

Produktet er meget elastisk. Det er let at fjerne fra huden. Det er beregnet til depilation af korte hårde hår. Ikke egnet til udtørring af fodområdet.

anmeldelser

Mange positive anmeldelser fra kvinder, der allerede har forsøgt på sig selv produkterne fra det italienske firma White Line. Kvinder forlader positive anmeldelser om disse kosmetiske produkter. Der er flere karakteristiske træk, der oftest beundrer piger og kan lide dem:

 • Praktisk emballage, der indeholder alt hvad du behøver for depilation.
 • Gunstig pris
 • Stor kvalitet.
 • Langsigtet effekt.
 • Forståelige brugsanvisninger. At gøre depilation hjemme er let.
 • Efter brug vokser hårene ikke ind.
 • På trods af at voksen er varm, virker det ganske forsigtigt jeg. forlader ikke forbrændinger på kroppen.
 • Nice lugt.
 • Depilation er ideel til piger, der ofte går på lange ture og forretningsrejser, hvor de har mange andre ting end barbering.

Det italienske selskab White Line har fortjent status som et førende marked for massemarkeder i kosmetikens verden. Hyppige kunder og fans af dette mærke har ingen tvivl om kvaliteten af ​​varerne eller om deres pålidelighed.

resultater

Derfor skal piger, der ønsker at slippe af med uønsket vegetation på kroppen, være opmærksom på området fra en leverandør fra Italien. Tror ikke, at de mest enkle og billige ting er mindre effektive. Kvaliteten af ​​ægte produkter er ikke anderledes end kvaliteten af ​​luksusprodukter, der har en pris på to eller tre gange mere. Derfor, hvis du vil lette depilationsprocessen og få en lang, højkvalitets effekt efter det, skal du købe White Line produkter.

Varm film voks til depilation

Luksuriøs voks af gylden farve til depilation af en luksusklasse. Den specielle formulering af voks giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår gennem hele kroppen, også i sarte områder.

Den specielle formulering af voks er designet specielt til male depilation. Øget greb med hårdt mandligt hår. 100% hårfjerning fra første gang. Mindste smerte. Beskader ikke huden.

Designet specielt til hjemmebrug. Det bruges til at fjerne hår i følsomme områder. Opvarmet i en almindelig kassette voks voks. Den sættes med pallen, fjernet uden strimler.

Mediumdensitetsvoks med titandioxid. Afviger i høj plasticitet, men udgør ikke samtidig strækstrengen. Efterlader ingen irritation og rødme på huden. Fjerner effektivt tætte og korte hår.

Gennemsigtig voks til depilering med en lille mængde titandioxid. Den påføres med et tyndt lag, fjernet med en film, påvirker huden forsigtigt (griber håret og har ikke tid til at holde fast i huden), skaber en minimal smerte. Ideel til underarm og dybe bikinier.

Depilation Hot Wax: Italwax New Formula

Vi bringer opmærksom på varme Italwax voks - et nyt ord i fjernelse af uønsket hår. Italwax produkter fremstilles ved hjælp af en innovativ formel og kombinerer italiensk kvalitet med høj effektivitet. Fremgangsmåden ved hårfjerning har aldrig været så hurtig og overkommelig for enhver kvinde!

Filmvoks til depilering er mest almindelig ved hårfjerning i underarmen, bikini og overlæbeområder. Dette er en af ​​de førende metoder til at slippe af med uønsket hår i skønhedssaloner og spa-centre. Ved hjælp af denne metode kan du nemt opnå hurtige og højkvalitetsresultater. Desuden er de egnet til brug derhjemme. Ikke kun en professionel beautician, men også almindelige kvinder kan arbejde med dem.

Når man bruger regelmæssigt afrensningsmetoden med varm voks, falder følsomheden, antallet af indgroede hår og deres genopståen gradvist.

Fordele hos fabrikanten Italwax

Forbedret ved at tilføje specielle ingredienser giver den klassiske varme voks formel Italwax produkter særlige fordele. Arbejdstemperaturen er kun + 42 ° C, hvilket eliminerer muligheden for en forbrænding. Ansøgningen finder sted jævnt med en spatel uden tynde kanter. Retningen af ​​hårvækst betyder ikke noget. På grund af den høje plasticitet følger de konturerne af kroppen og eliminerer uønsket hår på vanskelige steder (bikinier, armhuler).

Den forholdsvis høje temperatur og langvarig eksponering (5-10 sekunder) giver huden mulighed for at dampe ud og fange lige korte (4 mm) hårde hår. Der kræves ingen strimler til fjernelse af voks - applikationen fjernes med en rykke, fjerner håret fra roden, efterlader ikke brudte rødder og irritationer på huden. Ideel til bikini depilation.

Fra historien om udviklingen af ​​varm voks til depilation

Lad os begynde med det faktum, at varmvoks i dag er opdelt i to typer: klassisk og film, som faktisk er en forbedret formel af den første.

Så hvordan begyndte det hele?

Klassisk voks blev fremstillet på basis af bivoks med tilsætning af paraffin og forskellige harpikser. Derudover blev æteriske olier til aroma ofte tilsat til produkter af denne type samt omsorgsdele - ekstrakter og vitaminer. De blev solgt (og stadig sælges) oftest i form af briketter eller barer, der har en solid konsistens i kold tilstand.

Hvis du allerede har købt produkter i denne kategori, skal du have en specialvarmer til at arbejde med - den smelter voks til en arbejdstemperatur på 50-70 ° C, hvorefter den bliver flydende og klar til påføring med en spatel. På grund af det høje smeltepunkt anbefales det dog kun at bruge klassisk voks i specialiserede skønhedssaloner for at undgå forbrændinger.

En anden svaghed ved denne type produkt er dens skrøbelighed: Når den påføres for tykt efter hærdning, kan applikationen bryde, hvilket gør det sværere for aflejringsprocessen.

Uundgåeligt står over for manglerne i den klassiske formel, med tiden er producenterne kommet til en radikalt ny slags voksfilm.

Ændringer i sammensætningen kan bedømmes med samme navn: voks er blevet meget mere plastisk på grund af tilsætningen af ​​polymerer af gummi. Således blev problemet med skrøbelighed af applikationer løst en gang for alle: Moderne vokser fjernes let, med en enkelt bevægelse af hånden og fanger selv de korteste hår.

Derudover var det muligt at løse problemet med hjemmebrug: Arbejdstemperaturen faldt til + 42 ° С, hvorved brænderne blev næsten helt udelukket (med omhyggelig anvendelse). Nu kan enhver kvinde udføre proceduren for depilation derhjemme, og i betragtning af de meget lave omkostninger ved hjælp af forbrugsvarer, kan denne metode kaldes en ægte panacea i kampen mod uønsket hår.

Under påvirkning af varm voks åbner porerne på huden op, og for det første gør proceduren mindre smertefuld end en mekanisk epilator, og for det andet tillader de håret at blive fjernet fra roden uden at bryde af og uden at forårsage yderligere vækst. Har ikke kvinder, der bekymrer sig om deres skønhed drøm om dette?

Kulminationen af ​​forbedringen af ​​den klassiske formel var udseendet af syntetiske voksarter, som fik lov til at løse det sidste af problemerne - mulige allergiske reaktioner på naturlige ingredienser. Syntetiske vokser er helt hypoallergeniske og samtidig er de endnu mere plastiske sammenlignet med naturlig film. Samtidig opretholder de de andre fordele: fleksibilitet, nem fjernelse uden strimler, afkobling af huden og forebyggelse af indvækst.

White Line Natura filmvoks - et nyt ord i depilation

Moderne kosmetologi tilbyder forskellige metoder og metoder til fjernelse af hår. Ledende stillinger i depilation med varme voks. De anbefales til depilation i delikat områder af bikini, underarms, på ansigtet. Hot voks er mere arbejdskrævende at bruge, deres brug kræver visse færdigheder og færdigheder. Et ægte gennembrud i depilation var udseendet på det kosmetiske marked for hot film voks. I Europa har kosmetologer allerede tilstrækkeligt værdsat dette nye produkt.

I Rusland har WHITE LINE NATURA filmvoks, som ikke kun er meget effektive i brug, men også ikke kræver meget tid til proceduren og store finansielle investeringer, har fået mest opmærksomhed blandt fagfolk.

WHITE LINE NATURA filmvoks - en slags varm voks - er lavet på basis af fyrresin med tilsætning af specielle komponenter, der giver et lavt smeltepunkt, øget klæbeevne, høj plasticitet og absolut hypoallergen voks.

Kvaliteten og komforten ved at bruge WHITE LINE NATURA filmvoks er uforligneligt højere end traditionelle varme voks.

WHITE LINE NATURA filmvoks arbejder ved +42 grader, hvilket eliminerer muligheden for forbrændinger.

Filmvoks opvarmes i en konventionel patronvoksning, og et tyndt lag voks påføres med en spatel uden hensyntagen til hårvækstretningen. Filmvoks følger tydeligt kroppens konturer, fordi adskiller sig i høj plasticitet.

I løbet af 5-10 sekunder klarer filmvoks at fange hver, selv det korteste og "frække" hår, og fryser derefter først.

Voks fjernes film, fjerner helt hårene med rødder, efterlader ikke brudt hår, irritation og rødme på huden.

Filmvoks er økonomisk at bruge, hår kan fjernes fra armhulen med en enkelt applikation. Reducerer omkostningerne ved midler med ca. 30%.

WHITE LINE NATURA filmvoks er tilgængelig i fliser på 500 g og i granuler på 1000/500/250/100.

Voks i form af en flise er praktisk at bruge, hvis skønhedseksperten skal nøjagtigt beregne den nødvendige mængde voks til en eller flere procedurer (en brikette til armhuler og bikinier).

Filmvoks (varme voks)

White Line Natura Film Waxes

Det er kendt, at hårets struktur i bikini-, oksel- og ansigtsområderne er meget forskellig fra håret på arme og ben og kræver derfor en særlig arbejdsmetode.

Hårde, briste hår i disse sarte områder fjernes med varme voks. Varmt voks påføres huden med en spatel, uanset retningen af ​​hårvæksten. Voksens temperatur, når den påføres fra 42 til 65 grader afhængigt af typen af ​​voks. Efter hærdning fjernes voksen med en skarp bevægelse uden brug af strimler. På grund af den høje temperatur på applikationen er hårsækkene "dampet ud", som giver dig mulighed for at fjerne hår sammen med pærerne og reducere smerter.

Hot voks er traditionelt opdelt i klassisk og film.

Klassiske varme voks har en tilstrækkelig høj arbejdstemperatur (ca. 65 grader) påføres med en spatel til depileringsområdet med en lille applikation, de hærder hurtigt og fjernes sædvanligvis ved hjælp af en fingerteknik.


Filmvoks er en forbedret version af varme voks. Særlige gummikomponenter introduceres i deres sammensætning, hvilket giver voks nye egenskaber og synlige fordele i forhold til klassiske varme voks.

• Filmvoks har et lavere smeltepunkt (40-42 grader), hvilket betyder, at en forbrænding er udelukket;

• Filmvoks hærder langsomt, hvilket betyder, at tiden for den termiske effekt af damping af hårsækkene øges, hvilket reducerer smerten;

• Filmvoks gentager helt reliefen fra det depilerede område, fanger alle hårene tæt på huden, og først efter det hærder det;

• Filmvoks efter fjernelse forlader ikke brudte hår;

• Filmvoks påføres med et tyndt lag på højst 1 mm (forbruget er reduceret med 1,6 gange);

• Filmvoks bryder ikke, når den fjernes.

Udgivelsesformer:

granuler 100 gr, granuler 200 gr, granuler 250 gr, granuler 500 gr, granuler 1000 gr, fliser 500 gr, figur voks

(vægten bestemmes af formularen på kundens ordre)

6 bedste voks til depilation

En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.

I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).

Depilflax Ivory
bedste varme voks til depilation

I billedet - varmt voks til depilation af Depilflax Ivory. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1100 rubler (1 kg - 20 procedurer).

Hot voks Depilflax Ivory er designet specielt til intim depilering. Velegnet til alle hudtyper og hår af forskellig tykkelse. Ved kontakt med huden viser varm voks en høj klæbemiddelevne (klæber godt), hvilket sikrer indfangning af selv de hårdeste hår. Sammensætningen omfatter kokosolie, fugtgivende huden og forhindre udseende af irritation.

fordele:

 • Det smelter let og afkøles langsomt.
 • Copes med de mest "skadelige" hår.
 • Anvendes uden striber.

Fra Depilflax Ivory Hot Wax Anmeldelser:

"Jeg besluttede at prøve Depilflax voks på råd fra min ven - en ven mener, at denne voks er den bedste til depilation. Hun gav en lille bar, jeg brugte ikke alt sammen. Følelser... interessant. Jeg kan ikke sige, at jeg nød proceduren, men effekten! Det føles som om ikke et eneste ekstra hår er tilbage! Jeg vil bruge det! "

"For at spare penge besluttede jeg at købe den samme varme voks til intim depilation, som bruges i salonen - Depilflax, og gør det selv. Til sidst - ingen forskel! Jeg troede, at succesen med denne vanskelige forretning var afhængig af mesteren, men det viste sig - fra voks! Nu vil jeg kun gøre det på egen hånd, det er ikke meget svært... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Byly depil
bedste frugt voks til ansigtsudsmidning

På billedet - varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 420 rubler (15 ml, 5-7 procedurer).

Depilatorprodukter fra Byly har vist sig at være effektive og nemme at bruge. Varm voks med en rulleapplikator passer bedst til at fjerne hår på ansigtet (over overlæben). Værktøjet har en tykk og klæbrig konsistens, som håret er fanget på. Vassen indeholder økologiske olier og frugtekstrakter, der beroliger huden. Før proceduren er det ønskeligt at behandle aflejringsområdet med en tonic for at holde huden tør og ikke fedtet. Fjern voksrest efter depilering kan være varmt vand.

fordele:

 • Hurtig forberedelse til proceduren.
 • Brugervenlighed.
 • Langvarig effekt.

Fra Byly Depil voks anmeldelser:

"Jeg så en frugt voks ved en tilfældighed, jeg besluttede at prøve. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket over de genanvendelige strimler, der kommer i sættet. Det var ret rart at bruge voks - god lugt og ikke for klæbrig tekstur. Påfør et tyndt lag, hurtigt fryser. Sandt nok har jeg stadig et par hår tilbage... Jeg var nødt til at gentage proceduren. "

"Jeg ved ikke, hvad en overskæg burde være, så det er umuligt at fjerne dem med voks... Nå, eller jeg stadig" slukket let. " Personligt hjælper Byly Depil Wax mig første gang, selv om det gør ondt, men... skønhed kræver ofre! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

White Line Natura Azulene
bedste varme voks granulater

På billedet - varmt voks til depilation White Line Natura Azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 gram - 4 procedurer).

Natura granuleret film voks med hvid linje azulene er et af de bedste til depilating bikini, arme og ben. Takket være en speciel formel fjerner voksen ikke kun effektivt tætte og korte hår, men lugter også huden og forhindrer irritation. Vokset smelter ved en temperatur på 45 grader, hurtigt "greb", kræver ikke brug af strimler. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser, den færdige voks har en behagelig aroma.

fordele:

 • Let at bruge.
 • Copes med stramme og korte hår.
 • Et minimum af smerte.
 • Forebygger betændelse.
 • Økonomisk forbrug.

Ulemper: Ved voksning af benene vil det tage en masse voks og tid.

Fra White Line Natura Azulen Voks Granuler Anmeldelser:

"Disse små fine granulater fungerer bare vidundere! Jeg var overrasket over, hvordan denne film voks fungerer! Jeg brugte det til mine hænder (og det er normalt meget smertefuldt!). Hurtigt, tydeligt, nådeløst og... Jeg ELSKEDE DET! Der var næsten ingen smerte! Jeg selv kan ikke tro... ".

"Jeg prøvede begge strimler og forskellige voks til depilation... der. Det gør ondt - skræmmende! En barbermaskine - ikke alvorlig. Heldigvis rådede butikken Natura med azulene. Dette er den bedste voks til depilation! Hvor rart at arbejde med ham! Og opvarmer hurtigt, og strømmer ikke og greb i øjeblikket. Fem plus voks i granuler! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
Den bedste frugt voks til "dyb" depilation

I foto - frugt voks til depilation Floresan Deep Depil. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Navnet på den varme voks Floresan Deep Depil taler for sig selv - den er beregnet til "dyb" depilering af bikiniområdet. Fructosebaseret voks fjerner ikke kun delikat hår, men skaber også en afskalningseffekt. Aloe vera ekstrakt, som er en del af produktet, lindrer irritation og forhindrer håret i at vokse under huden. Produktet er velegnet selv for den mest følsomme hud.

fordele:

 • Nemt og bekvemt at bruge.
 • Ud over hårfjerning plejer huden.
 • Næsten ingen smerte.
 • Sættet omfatter genanvendelige strimler og padle.
 • Skylles godt af med vand.
 • Demokratisk pris.

Fra Floresan Deep Depil anmeldelser:

"Jeg har endnu ikke haft sådan en smertefri bikini depilation. Jeg forstod ikke engang - hvad handlede det om? Jeg tvivlede på, at jeg havde længe efter de resterende hår, men de er simpelthen ikke! En og alle fjernet! ".

"Min favorit er Floresan Deep Depil. Det er en fornøjelse! Det opvarmes hurtigt og anvendes let, og der er næsten ingen smerte. Jeg troede ikke, det kunne være så nemt! Selv huden efter det er ømt... ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet
Den bedste varme voks til depilation

I billedet - varm voks til Veet depilation med æteriske olier. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 600 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).

Måske er det mest populære middel til depilation i dag Veet. Den varme voks af dette firma, beriget med æteriske olier, er også en succes. Designet voks til depilation af hele kroppen, egnet til hårde hår. Sandt længden af ​​håret skal være mindst 5 mm. I sætet er der genanvendelige strimler og en padle med en indikator (for at kontrollere produktets beredskab til brug).

fordele:

 • Nem at bruge værktøj.
 • Behagelig tekstur og aroma.
 • Let at skylle med varmt vand.
 • Hudpleje.

Fra anmeldelser på varm Veet voks:

"Her skriver alle:" Det gør ondt, det gør ondt. ". Nå ja! Hvad ville du have? Brug maskinen, hvis den er så mild! Men som en trøst kan jeg sige: hver gang proceduren virker mindre smertefuld. Enten bliver du vant til det, eller hårfolliklen kollapser virkelig... ".

"Jeg har valgt en varm voks til Veet depilation, fordi den er nem at bruge. I det mindste har jeg tid til at anvende det, før det hærder, og samtidig brænder jeg mig ikke! Det klare sig godt med vegetation over hele kroppen (selv i ansigtet det har forsøgt - det virker), smerten er moderat, jeg vil sige... ".

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Kapous
den bedste voks til depilation i patronen

På billedet - varm voks til depilation i Kapous patron. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 ml, op til 4 procedurer).

Vassen i patronerne bruges til at fjerne arme, ben og ryg, der ikke passer til bikiniområdet. Varm voks til Kapous depilation afhænger af indholdets farve, er beregnet til alle hudtyper og forskellige hårtykkelser. Voks med fennikel æterisk olie (gul) bruges til at fjerne hårdt og kort hår, der er også muligheder for følsom, garvet hud. Varm voks har en geltekstur og er nem at påføre med en speciel rulle. Voksrester (hvis nogen) kan let fjernes med en fugtig klud. Aktive ingredienser: harpiks, planteekstrakter og olier.

fordele:

 • Det er bekvemt at varme op.
 • Let at anvende.
 • Fjerner selv stramme og korte hår.
 • Forårsager ikke irritation.
 • Billig.

ulemper:

 • Påfør et tyndt lag, du skal holde rullen flere gange.
 • Det er svært at bestemme hvilken farve der skal vælges.

Fra anmeldelser af voks i Kapous patroner:

"Jeg har aldrig haft så god udtørring af mine ben som med en Kapous patron. Sandt nok har jeg voks voks, men du kan klare det. Generelt er dette meget mere bekvemt end med varmt voks, det anvendes lettere, mere jævnt fungerer det perfekt. Jeg anbefaler det til alle! Sandt nok skal du vælge farven på patronen, der passer til dig! "

"Til min følsomme hud blev en Kapous patron med arganolie anbefalet til mig i en butik. Jeg købte, og elskede bare resultaterne! Generelt nul irritation! Jeg brugte endda ikke lotion eller olie. Jeg har netop fjernet rester af voks (som forresten var meget få) med en fugtig klud og har nydt helt glatte ben i 3 uger! "

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Hvad er den bedste voks til depilation?

Depilation med voks er en pålidelig og dokumenteret metode i lang tid (effekten varer ca. 4 uger) for at slippe af med hår på kroppen. Men enhver, selv den bedste voks til depilation har ulemper:

 • Først og fremmest skal alle, der beslutter om voksning, huske på, at proceduren er smertefuld.
 • Irritation af huden efter proceduren kan vare i en dag, og vokskomponenter kan forårsage allergier.
 • Bedst af alt er voksen allerede sprøjtet med regrown hairs (fra 5 mm).
 • Fra første gang fungerer voksaflejring ikke for alle - du skal tilpasse til proceduren.
 • Remains savnede hår.
 • Voks bliver meget snavset - sandt, så vaskes det nemt af med varmt vand.

Igen bliver det lettere med depilation oplevelse.

Den mindste smertefulde udtørring er mulig ved brug af varm voks. Dette værktøj er imidlertid ikke egnet til ansigtet, og i bikinizonen bør de bruges meget omhyggeligt.

Til ansigt og "dyb" depilering er det bedst at bruge varm frugt voks, men du skal regne med, at det gør ondt.

Midler i blækpatronerne er bekvemme for aflejring af benene. Desuden kan du vælge en passende mulighed specielt til din hud. Det er også indlysende, at absolut ingen voks til depilation udelukker ikke ubehag, når du bruger det, derfor til alle, der ikke tåler smerte, vær venlig at: Vælg andre midler til at forbedre din krop.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • rød tråd charme (10)
 • hvordan man binder en rød tråd charme (9)
 • hvordan man binder en rød tråd på håndledsbønnen (8)
 • skal binde en rød tråd på håndleddet (7)
 • hvordan man binder en rød tråd (7)
 • armbånd rødt tråd (6)
 • rød tråd på håndled køb (6)
 • rød tråd på håndledsbønnen (6)
 • røde håndleddetråde betyder (6)
 • hvor man kan købe den røde tråd på håndleddet (6)
 • rød tråd på håndleddet, hvilket betyder (6)
 • rød tråd amulet buy (5)
 • rød tråd på håndleddet som korrekt (5)
 • hvordan man binder en rød tråd (5)
 • rød tråd fra Israel (5)
 • hvordan man laver en rød tråd (5)
 • bøn på den røde tråd (5)
 • rød tråd på håndled fra israel (5)
 • tråd amuletter slips (5)
 • Korrekt bøn på den røde tråd (4)
 • rød tråd på hånden (4)
 • tråd charme køb (4)
 • hvor man kan købe en rød tråd charme (4)
 • rød tråd på højre håndled (4)
 • rød tråd mod det onde øje (4)
 • rød tråd på håndleddet kan (4)
 • hvordan man binder en rød tråd (3)
 • Hvorfor har vi brug for en rød tråd på håndleddet (3)
 • hvor skal man købe den røde tråd (3)
 • Jerusalem rødt trådkøb (3)
 • er det muligt at røde tråd (3)
 • håndleddetråd (3)
 • bøn til at binde en rød tråd (3)
 • hvad gør den røde tråd på håndleddet (3)
 • rødt trådkøb (3)
 • rød tråd på håndled (2)
 • trådtråd trådtråd (2)
 • tråd armbånd charme (2)
 • rød tråd på hvilken hånd (2)
 • hvordan man binder en rød tråd på håndleddet (2)
 • bøn charm fra den onde øje røde tråd (1)
 • rød tråd som korrekt (1)
 • rød tråd fra jerusalem (1)
 • rød tråd (0)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-Regelmæssige læsere

-statistik

Hot film voks til depilation anmeldelser


Depilatorprodukter fra Byly har vist sig at være effektive og nemme at bruge. Først og fremmest blev jeg glædeligt overrasket over de genanvendelige strimler, der kommer i sættet. Hurtigt, tydeligt, nådeløst og... Jeg ELSKEDE DET! Der var næsten ingen smerte! Jeg selv kan ikke tro... ".
"Jeg prøvede begge strimler og forskellige voks til depilation... der.


Til ansigt og "dyb" depilering er det bedst at bruge varm frugt voks, men du skal regne med, at det gør ondt.
Det er svært at bestemme hvilken farve der skal vælges.
Fra anmeldelser på varm Veet voks:
"Her skriver alle:" Det gør ondt, det gør ondt. ". Men enhver, selv den bedste voks til depilation har ulemper:
Først og fremmest skal alle, der beslutter om voksning, huske på, at proceduren er smertefuld.


Anvendes uden striber.
Igen bliver det lettere med depilation oplevelse. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 ml, op til 4 procedurer).
Natura granuleret film voks med hvid linje azulene er et af de bedste til depilating bikini, arme og ben.
Brugervenlighed. Jeg troede ikke, det kunne være så nemt!

Selv huden efter det er ømt... ". Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 130 rubler (100 gram - 4 procedurer). Vassen indeholder økologiske olier og frugtekstrakter, der beroliger huden. Følelser... interessant.

Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 1100 rubler (1 kg - 20 procedurer).
Let at anvende. Sandt nok har jeg stadig et par hår tilbage... Jeg var nødt til at gentage proceduren. "


"Jeg ved ikke, hvad en overskæg burde være, så det er umuligt at fjerne dem med voks... Nå, eller jeg stadig" slukket let. " Sandt nok har jeg voks voks, men du kan klare det. Sammensætningen indeholder naturlige ingredienser, den færdige voks har en behagelig aroma.


Et minimum af smerte.


Sættet omfatter genanvendelige strimler og padle. Påfør et tyndt lag, hurtigt fryser.
Det er bekvemt at varme op.
Vassen i patronerne bruges til at fjerne arme, ben og ryg, der ikke passer til bikiniområdet. Hun gav en lille bar, jeg brugte ikke alt sammen.

Heldigvis rådede butikken Natura med azulene. Dette er den bedste voks til depilation! Hvor rart at arbejde med ham! Og opvarmer hurtigt, og strømmer ikke og greb i øjeblikket. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 180 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).


Fra White Line Natura Azulen Voks Granuler Anmeldelser:
"Disse små fine granulater fungerer bare vidundere! Jeg var overrasket over, hvordan denne film voks fungerer! Jeg brugte det til mine hænder (og det er normalt meget smertefuldt!). Jeg forstod ikke engang - hvad handlede det om? Jeg tvivlede på, at jeg havde længe efter de resterende hår, men de er simpelthen ikke!

En og alle fjernet! ".
"Min favorit er Floresan Deep Depil.
Økonomisk forbrug. Velegnet til alle hudtyper og hår af forskellig tykkelse.
Navnet på den varme voks Floresan Deep Depil taler for sig selv - den er beregnet til "dyb" depilering af bikiniområdet.


Ud over hårfjerning plejer huden. Før proceduren er det ønskeligt at behandle aflejringsområdet med en tonic for at holde huden tør og ikke fedtet.
Copes med de mest "skadelige" hår.
Byly Depil er den bedste frugt voks til ansigtsudsmidning
På billedet - varm voks til depilering af ansigtet Byly Depil. Fjern voksrest efter depilering kan være varmt vand.
Hudpleje.


Nemt og bekvemt at bruge.
Fjerner selv stramme og korte hår.
Let at bruge.
Fra Byly Depil voks anmeldelser:
"Jeg så en frugt voks ved en tilfældighed, jeg besluttede at prøve. Nå ja!

Hvad ville du have? Brug maskinen, hvis den er så mild! Men som en trøst kan jeg sige: hver gang proceduren virker mindre smertefuld. Enten bliver du vant til det, eller hårfolliklen kollapser virkelig... ".
"Jeg har valgt en varm voks til Veet depilation, fordi den er nem at bruge.


Den mindste smertefulde udtørring er mulig ved brug af varm voks. I det mindste har jeg tid til at anvende det, før det hærder, og samtidig brænder jeg mig ikke! Det klare sig godt med vegetation over hele kroppen (selv i ansigtet det har forsøgt - det virker), smerten er moderat, jeg vil sige... ".


Fra anmeldelser af voks i Kapous patroner:
"Jeg har aldrig haft så god udtørring af mine ben som med en Kapous patron. Jeg købte, og elskede bare resultaterne! Generelt nul irritation!

Jeg brugte endda ikke lotion eller olie.


6 bedste voks til depilation
Effektiv voks på "krigen" med overskydende hår
En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.
Næsten ingen smerte.
Få den bedste varme voks til afsmøring
I billedet - varm voks til Veet depilation med æteriske olier. Voks med fennikel æterisk olie (gul) bruges til at fjerne hårdt og kort hår, der er også muligheder for følsom, garvet hud. Sammensætningen omfatter kokosolie, fugtgivende huden og forhindre udseende af irritation. Generelt er dette meget mere bekvemt end med varmt voks, det anvendes lettere, mere jævnt fungerer det perfekt.


Remains savnede hår.
Langvarig effekt. Personligt hjælper Byly Depil Wax mig første gang, selv om det gør ondt, men... skønhed kræver ofre! "
Let at skylle med varmt vand.


Ulemper: Ved voksning af benene vil det tage en masse voks og tid. Jeg anbefaler det til alle! Sandt nok skal du vælge farven på patronen, der passer til dig! "
"Til min følsomme hud blev en Kapous patron med arganolie anbefalet til mig i en butik.
Måske er det mest populære middel til depilation i dag Veet.

Produktet er velegnet selv for den mest følsomme hud. Varm voks til Kapous depilation afhænger af indholdets farve, er beregnet til alle hudtyper og forskellige hårtykkelser.
Billig.


Det smelter let og afkøles langsomt.
Voks bliver meget snavset - sandt, så vaskes det nemt af med varmt vand. Fructosebaseret voks fjerner ikke kun delikat hår, men skaber også en afskalningseffekt.
Hot voks Depilflax Ivory er designet specielt til intim depilering. Takket være en speciel formel fjerner voksen ikke kun effektivt tætte og korte hår, men lugter også huden og forhindrer irritation. Det var ret rart at bruge voks - god lugt og ikke for klæbrig tekstur.


Irritation af huden efter proceduren kan vare i en dag, og vokskomponenter kan forårsage allergier. Varm voks har en geltekstur og er nem at påføre med en speciel rulle. Varm film voks til depilation anmeldelser
Den bedste voks til depilation - ifølge eksperter og kundeanmeldelser.

Dette værktøj er imidlertid ikke egnet til ansigtet, og i bikinizonen bør de bruges meget omhyggeligt.
Forebygger betændelse. Værktøjet har en tykk og klæbrig konsistens, som håret er fanget på. Sandt længden af ​​håret skal være mindst 5 mm.

I sætet er der genanvendelige strimler og en padle med en indikator (for at kontrollere produktets beredskab til brug). Voksrester (hvis nogen) kan let fjernes med en fugtig klud.
Skylles godt af med vand. Designet voks til depilation af hele kroppen, egnet til hårde hår. Jeg kan ikke sige, at jeg nød proceduren, men effekten!

Det føles som om ikke et eneste ekstra hår er tilbage! Jeg vil bruge det! "
"For at spare penge besluttede jeg at købe den samme varme voks til intim depilation, som bruges i salonen - Depilflax, og gør det selv.

Det er en fornøjelse! Det opvarmes hurtigt og anvendes let, og der er næsten ingen smerte.
Depilflax Ivory bedste varm voks til depilation
I billedet - varmt voks til depilation af Depilflax Ivory. Det gør ondt - skræmmende! En barbermaskine - ikke alvorlig. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 420 rubler (15 ml, 5-7 procedurer).

Fem plus voks i granuler! ".
Nem at bruge værktøj. Varm voks med en rulleapplikator passer bedst til at fjerne hår på ansigtet (over overlæben).
Bedst af alt er voksen allerede sprøjtet med regrown hairs (fra 5 mm).


Copes med stramme og korte hår.
Fra Depilflax Ivory Hot Wax Anmeldelser:
"Jeg besluttede at prøve Depilflax voks på råd fra min ven - en ven mener, at denne voks er den bedste til depilation. Fordele, ulemper, anbefalinger.


Hurtig forberedelse til proceduren.
Fra første gang fungerer voksaflejring ikke for alle - du skal tilpasse til proceduren. Aktive ingredienser: harpiks, planteekstrakter og olier.
I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).


Demokratisk pris.
Kapous bedste voks til depilation i patronen
På billedet - varm voks til depilation i Kapous patron. Jeg har netop fjernet rester af voks (som forresten var meget få) med en fugtig klud og har nydt helt glatte ben i 3 uger! " Ved kontakt med huden viser varm voks en høj klæbemiddelevne (klæber godt), hvilket sikrer indfangning af selv de hårdeste hår.

Den varme voks af dette firma, beriget med æteriske olier, er også en succes. Til sidst - ingen forskel! Jeg troede, at succesen med denne vanskelige forretning var afhængig af mesteren, men det viste sig - fra voks!

Nu vil jeg kun gøre det på egen hånd, det er ikke meget svært... ". Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 600 rubler (250 ml - op til 10 procedurer).
Hvad er den bedste voks til depilation?


Depilation med voks er en pålidelig og dokumenteret metode i lang tid (effekten varer ca. 4 uger) for at slippe af med hår på kroppen.
Floresan Deep Depil den bedste frugt voks til "dyb" depilation
I foto - frugt voks til depilation Floresan Deep Depil. Aloe vera ekstrakt, som er en del af produktet, lindrer irritation og forhindrer håret i at vokse under huden. Vokset smelter ved en temperatur på 45 grader, hurtigt "greb", kræver ikke brug af strimler.
Fra Floresan Deep Depil anmeldelser:
"Jeg har endnu ikke haft sådan en smertefri bikini depilation.

Det er også indlysende, at absolut ingen voks til depilation udelukker ikke ubehag, når du bruger det, derfor til alle, der ikke tåler smerte, vær venlig at: Vælg andre midler til at forbedre din krop.
Forårsager ikke irritation.
Behagelig tekstur og aroma.

Voks hot (film) Hvid linje Natura Naturlig granulat 100 gr

Mærke: White line / ITALWAX
Artikel: 7669

Film voks "Naturlig"
Volumen: 100 g
Smeltepunkt: + 40-42 ° С
Ansøgningsområde: ansigt, armhuler, bikini
Anvendelsesmetode: Spatel
Fjernelsesmetode: uden strimmel

Guld gennemsigtig voks med en speciel formel til delikate zoner. Vassen har en delikat tekstur. Elegant gentager kroppens form, fanger nemt korte hår på ujævne overflader. Komfortabelt at bruge. Når den anvendes, er voksens temperatur næppe nænsom, hvilket er ideel til følsom hud i følsomme områder. Anbefales til depilering af følsom hud og dyb bikini. Ansøgningshærdningstid 10-12 sekunder.

White Line Natura filmvoks er en forbedret version af varm voks. På grund af indførelsen af ​​de særlige komponenter af voks har særlige egenskaber og fordele.

De arbejder ved + 42 ° С, hvilket udelukker muligheden for en forbrænding.

Voks påføres med en spatel med et tyndt lag uden hensyntagen til hårvækstets retning.

Klart gentage kroppens konturer, fordi de er kendetegnet ved høj duktilitet, hvilket gør det muligt at debugere vanskelige at nå områder første gang.

På grund af langvarig varmeeksponering (5-12 sekunder) damper voksene godt huden, greb hvert, endda kort og hårdt hår, og frys derefter først.

Voks fjernes med en film, fjerner helt hårene med rødder, efterlader ikke brudt hår, irritation og rødme på huden.

Økonomisk at bruge, hår kan fjernes fra armhulen med en enkelt applikation. Reducere udgifterne til midler med ca. 30%.

White Line Natura Film Wax Regler:

 1. Varm voksen i elvarmeren til t + 42 ° С.
 2. Behandl depileringszonen med alkoholholdig lotion.
 3. Påfør en lille mængde talkum.
 4. Påfør et tyndt lag voks med en spatel, uanset retningen af ​​hårvækst, men i retning af dig, efterlader du et lille "kronblad", som du så kan gribe ind på det (vi forsøger at depilere armhulen med en applikation).

ADVARSEL! Påfør langsomt, tryk forsigtigt på spatelen og anbring den nødvendige indsats.

 • Vassen hærder i 5-6 sekunder (den voks, der er klar til at blive fjernet, bør ikke holde fast ved hånden, når den berøres).
 • Før trække huden i retning modsat adskillelsen, i en skarp bevægelse fjern voksen i en retning væk fra dig parallelt med huden. Gentag proceduren i næste afsnit.
 • Efter depilering skal du behandle huden med et beroligende, afkølet, oliefrit middel: afkølingskrem / gel, Hvid Orchid-emulsionslys White Line Natura.
 • De vigtigste fejl ved anvendelse af filmvoks:

  Vokset strækker sig som karamel og fjernes hårdt.

  Årsag: voksen havde ikke tid til at hærde.

  Løsning: Tør voksen med talkumpulver, vent 2-3 sekunder og fjern.

  Efter voksfjernelse forbliver hårene.

  Årsagen: Spatelen med voks blev ikke presset til huden nok, så hårene ikke kom ind i lagen af ​​voks.

  Løsning: Påfør voks på huden med de resterende hår og tryk spatelen tættere på aflejringsområdet.

  Efter fjernelse forbliver voks på kanterne af applikationen på huden.

  Årsag: ujævn voksning.

  Løsning: Opret en applikation med det samme lag i midten og langs kanterne.

  Depilation film voks

  Kvinder går ind i en stupor tilstedeværelsen af ​​kropshår. Nu svarer det ikke til forestillingen om skønhed. Beauticians finder konstant nye måder at håndtere hår på. Find ud af hvad der er en voks til depilation og hvordan man bruger det.

  Voksning - hvad er det?

  Det er et ønske om at lide mænd, der får kvinder til at argumentere med naturen. Perfekt glat hud på benene, mangel på hår under armhulerne, en lille pæn fluff i bikiniområdet - dette er den standard, som skønhed overholder. Men hår vokser konstant, sender til programmet, og det er nødvendigt at kæmpe med dem.

  Smukke ben efter depilation vil glæde dig.

  Midlertidig fjernelse af håret fra kroppen kaldes "depilation". En stor del af den kvindelige befolkning på planeten gør det til skade ved hjælp af alle tilgængelige midler. Nogen foretrækker de gamle metoder - barbermaskiner. Der er endda tilfælde, når man forsøger at bruge kampe til at fjerne hår (som forresten er meget farligt).

  Men en mere pålidelig måde at sikre fjernelse af høj kvalitet i lang tid er voks. Om voksstrimler har længe været kendt, og dette materiale anvendes aktivt. Men ikke for enhver form for depilation, er de egnede. Voksstrimler - et middel uhøfligt, så de er rimelige at bruge på hovedbunden af ​​benene. Bikiniområdet er et meget følsomt område og kræver en mere blid tilgang. Desuden gør strukturen af ​​denne del af kroppen det, at brugen af ​​bånd ikke er særlig praktisk.

  Brug af filmvoks

  Denne type depilation er blevet ganske populær, så køb det er ikke svært at anvende derhjemme. Du kan besøge skønhedssalonen, hvor de vil foretage en smertefri procedure ved hjælp af varm voks. Midler sælges i flydende form, i form af fliser og i granuler. Det seneste format er mere populært.

  Filmvoks har mange fordele og giver den ønskede effekt.

  Materialets plastikkonsistens tillader det naturligt at blive fordelt i bikiniområdet og tager form af kroppen. På trods af at filmvoks fortolkes som en varm type hårfjerning, opvarmes den kun til menneskets temperatur. Dette undgår forbrændinger på huden og samtidig er det godt at varme det op, så pærerne bliver mere bøjelige.

  Udvalget af filmvoks i butikker.

  Filmvoks er nem at bruge - det er nemt at påføre på kroppen og kan også nemt fjernes uden at bryde. Med sådan depilation er der ingen ubehagelige smertefulde fornemmelser, som det observeres under brug af strimler. Efter proceduren forbliver der ingen tegn på irritation på huden, men du kan overholde dækselens elasticitet.

  Instruktioner til brug

  Til brug for filmvoks er der ikke behov for særlige færdigheder. Teknologien ligner den, hvor almindelig varm voks anvendes. Men lagets tykkelse skal være ekstremt minimal, så du kan fjerne filmen i et trin.

  Depilationsalgoritme i trin:

  • Til at begynde med renser de kroppens område, der bliver depileret. I hjemmet bruges sædvanligvis sædvanlig sæbe, men du kan også fylde med specielle lotioner eller kosmetiske geler.
  • Som kroppen tørrer, anbefales det at pulverere området med talkumpulver (babypulver).
  • Filmvoks, indkøbt i granuler eller en hvilken som helst anden form opvarmes som nævnt ovenfor til kropstemperatur. Den mest hensigtsmæssige måde at gøre dette på er voksning, hvis der er en, men et vandbad er også velegnet. Før du påfører huden, skal fingrene kontrollere varmen af ​​voks.
  • For nemheds skyld at anvende filmen på håret er det bedre at bruge en spatel - så materialet vil ligge glattere. Smears bør være ensidige (og ikke afhængige af retningen af ​​hårvækst).
  Brug voks til depilation af benene.

  Filmvoks hærder langsomt, så en kvinde bliver nødt til at ligge et stykke tid uden bevægelse. Du kan ikke røre området for depilation for ikke at forstyrre filmen. Så snart det hærder, fjernes det med en skarp bevægelse i retning modsat lagets påføring.

  På kroppen efter depilation er der ingen spor af materiale, fordi Det er elastisk takket være de olier, der er en del. Derfor fjernes den af ​​en ensartet film, samtidig med at man optager uønskede hår, forsigtigt fjerner dem fra det subkutane lag.

  Efter behandlingen skal huden imidlertid behandles, så mikrober ikke kommer ind i de dampede porer. Hvis det ønskes, kan du også bruge nærende cremer eller blødgørende olier.

  Video: Depilation proces med film voks i en skønhedssalon.

  anmeldelser

  Filmvoks har allerede sine fans (især solgt i granuler), så det er ikke overraskende, at hver kvindes websted på depilation indeholder et stort antal positive anmeldelser om dette produkt.

  Voksfilm "Hvid Chokolade" i granuler til hudafhugning.

  • Oksana: "Jeg har for nylig købt hot wax" White Line Rose ", produceret i granuler. Hørte lang tid om sine egenskaber, men forventede ikke at filmen virker så professionelt. Værktøjet lugter godt og efterlader en god følelse efter proceduren. "
  • Lyudmila: "Jeg gik for at købe filmvoks til depilation i bikiniområdet, og mine øjne og jeg løb væk. Det viser sig, at stoffet i granulerne har en anden farve. Men jeg besluttede at købe et naturprodukt for første gang. Smelt voksen i patronen (jeg har en voksmølle) og lette den på kroppen. Resultatet var tilfreds. Nu tænker jeg, hvilke granulater der skal købes den næste gang disse løber ud, er grønne eller røde. "
  • Natalya: "Jeg kunne godt lide voks til depilation" White Chocolate "i fine granulater, noget der ligner nødder. Det smelter let, størkner langsomt, hvilket er meget bekvemt, når det bruges. Det anbefales at opvarme voks til kropstemperatur, men jeg opvarmer op til 42 ° - jeg føler mig så god. Sammensætningen er ikke for varm (du kan tolerere), men effekten giver det bedste. Derfor vil jeg kun bruge dem. "
  • Irina: "Jeg købte filmvoks gennem en online butik, jeg troede, det ville være mere pålideligt. Kunne lide stoffet i granulat "Azulen" beskrivelse af egenskaber og rimelig pris. Ordren ventede i kort tid og blev modtaget til levering i hjemmet, hvilket også er meget praktisk. Jeg kunne godt lide kvaliteten, og strømningshastigheden var en gang, som jeg tror ville være nok voks i lang tid. Så nu vil jeg altid være fuldt bevæbnet og jeg kan erobre mænd med mine smukke, glatte ben. "

  Fra forfatteren

  Hvis nogen endnu ikke er overbevist om anmeldelserne om ønskværdigheden af ​​at skifte til en ny, mild måde at fjerne uønsket vegetation på kroppen, er det værd at prøve denne type depilation i det mindste for oplevelsens skyld. Så vil der ikke være noget ønske om at bruge noget andet.

  Øjenbrynskorrektion - hvordan man pluk øjenbryn

  Depilation cream Fito depilation - anmeldelser