Deep shugaring intim zone i kabinen og hjemme

For at eliminere overskydende vegetation i det intime område, er ikke alle metoder egnede, for eksempel vil den konstante anvendelse af en barbermaskine irritere følsom hud, kemisk depilationskrem kan ikke påføres slimhinden. Derfor fortjener shugaring i den dybe bikini's intime zone særlig opmærksomhed - proceduren forårsager ikke ubehag og trives med et langt resultat.

 • 1. Hvad er forskellen mellem shugaring en bikini og en dyb bikini?
 • 2. Fordele ved sukker bikini dyb hårfjerning
 • 3. Hvilken sukkerpasta er bedre
 • 4. Forberedelse til depilation
 • 5. Caramel depilation i salonen
 • 6. Shugaring zone dyb bikini derhjemme
 • 7. Care efter shugaring dyb bikini
 • 8. Tips til shugaring en dyb bikini til begyndere.
 • 9. Smerte relievers til dyb bikini depilation
 • 10. Kontraindikationer og bivirkninger
 • 11. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 11.1. Er shugaring dyb bikini skadelig?
 • 11.2. Gør det shugaring en dyb bikini?
 • 11.3. Hvor lang tid holder en shugaring dyb bikini?
 • 11.4. Hvor meget tid er færdig shugaring dyb bikini?

Hvad gør en bikini shugaring forskellig fra en dyb bikini

Epilering af en klassisk bikini indebærer at slippe af håret på lårets indre overflade og langs trussellinjen, hvis ønsket, kan området være lidt forlænget. Det er mere egnet til dem, der besluttede at gøre proceduren for første gang.

Deep bikini indebærer behandling af hele det intime område, herunder pubis, labia, anus og haleben.

Fordele ved sukker hårfjerning dyb bikini

Shugaring er populær med det retfærdige køn, især fordelene ved dets brug i det intime område:

 • fraværet af alvorlig smerte og irritation, selv med følsom hud;
 • indeholder citronsaft, sukker og andre naturlige ingredienser, der ikke forårsager allergier
 • Resultatet af sukkerfjerning varer mere end 10 dage;
 • muligheden for skader på huden under proceduren er udelukket
 • enkelheden ved at anvende karamel på huden gør det muligt for kvinder at gøre shugaring dyb bikini på egen hånd.

Hvilken sukkerpasta er bedre

De fleste kvinder laver ikke karamel alene, men køber færdige masser. På hylderne præsenterede flere typer karamel, men kun en af ​​dem er at foretrække. For den intime zone, den hårdeste pasta vil gøre, det effektivt fjerner hår og behøver ikke at gå gennem det samme sted flere gange.

Forberedelse til depilation

For at gøre proceduren så hurtig og effektiv som muligt, skal du forberede dig til shugaring, reglerne er enkle.

 1. Om to dage skal huden i bikiniområdet behandles med en blød skrubbe, takket være den fjernes døde celler, og karamelen holder sig bedre.
 2. Før selvrensning af hår med sukker, et varmt bad eller bad er taget, vil vandet fordampe huden og forberede kroppen til proceduren.
 3. Om et par dage bliver du nødt til at opgive garvning og garvning, ellers vil huden, der er traumatiseret af solen, ikke have tid til at komme sig, og der opstår irritationer.
 4. På tærsklen til shugaring af den dybe bikini zone derhjemme stoppes brugen af ​​cremer, lotioner og andre kosmetik, kun på den måde er det muligt at beskytte den følsomme bikini zone fra uforudsete allergiske reaktioner.

Caramel depilation i salonen

I skønhedssalonen udføres shugaring af fagfolk, der forsøger at fjerne hår uden at forårsage smerte, så det er for første gang bedre at vende sig til dem. Så bliver huden langsomt vant til proceduren, og ubehaget vil falde.

 1. For det første opvarmer masteren pastaen til 40 grader og ruller den ind i en bold, som senere behandler den intime zone.
 2. Derefter beskadiger huden og drysser talcum pulver, hvilket vil øge effektiviteten af ​​shugaring.
 3. Den viskøse og klæbende klump pasta bliver til en lille kage og udtørrer huden mod hårets vækst.
 4. Efter at have trukket huden, tårer specialisten hårvækstens masse og går straks til næste afsnit.
 5. I slutningen renser bikiniområdet væk rester af produktet og beroliger med lotion.

Shugaring zone dyb bikini derhjemme

Nogle piger er ikke klar til at give en temmelig stor mængde penge til sukkeraffald i salonen hver måned, så de bruger proceduren hjemme. Der er to teknikker til shugaring en dyb bikini, deres største forskel ligger i metoden til at anvende karamel.

 1. Manuel udstyr er bedst egnet til shugaring derhjemme, tætte karamelruller i en bold. Når den ændrer sig lidt i farve og opvarmes, skal den anvendes på det intime område i form af en "kage", som varer 2 minutter og nedbrydes på grund af hårvækst. Denne metode udøves også af mange kosmetologer.
 2. Banding teknik er velegnet til erfarne kvinder, da det indebærer brug af en blødere pasta og specielle stofstrimler. Produktet spredes over huden i et tyndt lag med en spatel, og der påføres et kludbånd over det. Mange mennesker sammenligner denne teknik med voksning. Fabrikanter forsøger at forenkle hårfjerning og tilbyde pasta i patroner. Generelt er denne teknik mere egnet til store områder af kroppen og langt hår.

Valget af den bedste løsning afhænger af den specifikke person, hans niveau af færdighed og tilstedeværelsen af ​​en bestemt type pasta.

Pleje efter shugaring dyb bikini

Et par timer efter shugaring på huden kan være mærkbar lille rødme, som vil passere alene. Alvorlig irritation er sjælden for denne metode til fjernelse af håret, men hvis det ser ud, skal du bruge chlorhexidin eller et andet antibakterielt middel.

Blid hud skal behandles med beroligende sammensætninger, for eksempel aloe vera creme eller kamille tinktur. Pleje af det intime område fortsætter mellem procedurer, kun forøgelse af tidsintervallerne mellem brugen af ​​midler.

Deep Bikini Shugaring Tips til begyndere

Kvaliteten af ​​resultatet afhænger stort set af, hvordan man korrekt udfører sukkerepilationen. Der er flere vigtige punkter, som nybegyndere skal vide.

 1. Hårene i epileringszonen skal være omkring 4-5 ml, korte follikler vil ikke blive fanget i masse, og for længe vil ikke blive trukket ud, så du kan trimme dem pænt.
 2. Produktet påføres små områder af huden i tynde lag, så det kan nemt og smertefrit fjernes.
 3. Det er vigtigt at desinficere huden på særlige måder.
 4. Klæbemiddel appliceres mod hårvækst og fjernes ved vækst.
 5. Det anbefales ikke at arbejde med et sted flere gange, de resterende enkelthår fjernes med pincet.
 6. Til depilation af en dyb bikini bliver et lille spejl en assistent, du kan se alle de ekstra hår i den.
 7. Forvent ikke det perfekte resultat straks, den anden og efterfølgende tid vil glæde mere og mere.

Depilation anæstetika til dyb bikini

Korrekt forberedelse til shugaring kan reducere smerter i løbet af en session, men sommetider er ubehaget for stærkt, og smertestillende midler kommer til at hjælpe: cremer og geler med en afkølende virkning og lidokainsalver.

Der er stoffer beregnet til oral administration, for eksempel Analgin eller Pentalgin. De skal drikke 40 minutter før hårfjerningen starter.

Kontraindikationer og bivirkninger

Desværre er denne metode til hårfjerning ikke egnet til alle, og ikke kun skal du slippe shugaring af den dybe bikini zone, men også i salonen i følgende tilfælde:

 • Tilstedeværelsen af ​​krænkelser af hudens integritet
 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • graviditet;
 • menstruation;
 • intolerance over for de komponenter, der udgør karamel.

Efter depilering af den intime zone er det ikke muligt at bruge en hård vask og skrubbe i 4-5 dage. Og også nødt til at opgive solarium, strand og pool i 24 timer. Hvis vi forsømmer disse forbud, kan der være ubehagelige konsekvenser i form af irritation og mikrotraumas.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Er shugaring dyb bikini skadelig?

Shugaring betragtes som en af ​​de bedste måder at depilere den intime zone, naturlig karamel eliminerer uønsket vegetation med minimal ubehag. Skaden fra pastaen kan kun være til mennesker, der har kontraindikationer til brugen.

Gør det shugaring en dyb bikini?

Hvis du vælger den rigtige pasta og tager en behagelig position, vil sukkerepilation være smertefri, fordi hårene trækkes ud af deres vækst. Det er vigtigt at skabe tilstrækkelig spænding på huden og ikke at anvende en masse, der er for tyk. Derudover er der forskellige smertestillende midler.

Hvor lang tid holder en shugaring dyb bikini?

I gennemsnit varer glat hud 10-14 dage, men nogle gange gør kroppens individuelle egenskaber justeringer i løbet af denne periode og reducerer den. Det er værd at bemærke, at i nogle kvinder sænker hårvæksten efter shugaring, og tiden mellem sessioner øges gradvist.

Hvor meget tid er færdig shugaring dyb bikini?

Salon sukker hårfjerning dyb bikini tager 25-40 minutter, selvfølgelig begyndere vil bruge mere tid på det, den gennemsnitlige varighed af hjemmet proceduren er 60 minutter.

Shugaring dyb bikini

De fleste kvinder og mænd i den moderne verden finder glat hud ekstremt attraktiv. Traditionen til at fjerne overskydende hår fra sin krop kommer fra antikken - selv de egyptiske dronninger brugte pincet og voks til dette.

Nu tilbyder kosmetikindustrien et stort antal procedurer for at fjerne uønskede hår, blandt hvilke hver person kan vælge hvad der passer til ham.

En af de mest populære metoder er shugaring. Lad os se nærmere på, hvad essensen af ​​denne type hårfjerning er, dens hovedtræk, fordele og ulemper, og svar også på ofte stillede spørgsmål.

Hvad er det?

Ordet "shugaring" er afledt af det engelske ord "sukker", som bogstaveligt betyder "sukker". Dette forklarer teknologien for denne metode til hårfjerning, fordi den udføres ved hjælp af almindeligt sukker, mere præcist, den tykke sirup der koges fra den.

Sukker hårfjerning fører sin historie fra det gamle Egypten. Men det var især populært og mest modtaget på grund af persiske kvinder, derfor har det også et andet navn - persisk. Hårfjerning var så ret almindelig, da deres tilstedeværelse på kroppen blev betragtet som uæstetisk og uattraktiv. Faktisk var traditionen og proceduren indtil vores tid næsten uændret.

Epilationsproceduren adskiller sig gunstigt fra alle metoder til depilering. Depilation kan gøres med en barberkniv eller specielle cremer. Dens essens er, at kun den del af håret, der ligger over hudoverfladen, fjernes. På grund af dette vil håret snart igen blive mærkbart at røre og se, så denne effekt skal gentages ganske ofte. Epilation fjerner alt håret til bunden, hvilket forlænger perioden af ​​glathed og skønhed i huden.

Brugen af ​​sukker til fjernelse af hår har vist gode resultater siden oldtiden. Kogt sukkersirup har en tendens til at omslutte alt, selv meget små partikler, og det bruges til at fange og udtrække små hår.

Sukker kan bruges til at epilere ethvert område af kroppen for både mænd og kvinder. Fremgangsmåden udføres på benene og arme, for en mand bliver kvindelig på brystet og ryggen, på ansigtet og selvfølgelig i bikiniområdet.

Epilering af det intime område er en velkendt procedure for de fleste kvinder. Men på grund af at denne zone er den mest følsomme og rige på nerveender, og hårene vokser hårdt og tykt, bliver brugen af ​​en elektrisk epilator eller voks en ret ubehagelig proces. Shugaring for epilating tender spots er bedst egnet. Sukker sirup giver et minimum af smerte. At en rumtemperaturmasse anvendes, eliminerer muligheden for forbrændinger, blå mærker, irritationer og rødme. Derudover har absolut organisk sammensætning et minimalt antal kontraindikationer og giver ikke chancer for udvikling af allergiske reaktioner.

I kabinen eller i hjemmet er der forskellige muligheder for shugaring et bikiniområde. Sukkerpasta er det bedste, ifølge mange, der bruger muligheden for at fjerne hår i dette område. Det er allergivenligt, vaskes let af med vand. Det forårsager ikke irritation, det fremkalder næsten ikke udseende af indgroede hår. Hendes temperatur udelukker forbrændinger. Pastaens konsistens og fysiske egenskaber giver dig mulighed for at fange lige korte hår og fjerne dem med minimal ømhed.

Normalt i salonerne tilbyder følgende typer procedurer for sukker hårfjerning:

 1. Klassisk bikini involverer hårfjerning kun i de steder af pubis og ben, hvor de kan ses fra under tøjet. Classic bruges ofte som forberedelse til at gå til stranden. Beauticians anbefaler også det til begyndere, så huden gradvist vender sig til virkningerne, og de efterfølgende dybere metoder giver ikke meget smerte.
 2. Gennemsnitlig bikini - fjernelse af vegetation på hofterne langs trusserne, kun en lille pæn trekant forbliver på pubis.
 3. Den dybe bikini efterlader puben helt ren, og også lårområdet behandles.
 4. Brasiliansk bikini er den mest radikale og har et andet navn - total. Under denne behandling fjernes håret ikke kun fra pubier og lår, men også fra regionen af ​​labia og mellemliggende folder. Der er en mulighed, når skammen efterlader en tynd lodret strimmel af hår, hvilket giver en særlig piquancy til billedet.
 5. Fransk bikini indebærer også fjernelse af alle hårene fra perineum, pubis og hofter og udelader kun de mulige tynde striber på pubis. Folden mellem skinkerne behandles dog ikke.

Ud over disse muligheder tilbyder mange saloner et andet bikini design. Under en sådan procedure kan pubhår være tilbage på puben, en midlertidig tatovering eller et design lavet af rhinestones eller gnistre kan anvendes. Denne mulighed er velegnet til modige piger, der elsker mangfoldighed.

Hvordan har shugaring zoner dyb bikini?

På trods af smerten forbliver sukkeraflejring den mest populære måde at fjerne uønsket vegetation på. Hvis du vil have din hud i det intime område for at blive glat og blødt, så vælg en shugaring.

Sukker depilation af den intime zone

Når det kommer til sukkeraflejring af det intime område, opstår der mange spørgsmål. I salonerne bruger flere typer shugaring:

 • klassiske;
 • dyb;
 • gennemsnit;
 • fransk;
 • brasiliansk;
 • Hollywood.
For at fjerne hår i skridtområdet anvendes kun fast sukkerpasta, hvilket godt fanger hårdt hår.

Klassisk depilation er fjernelse af hår fra lårets inderside langs undertøjslinjen. Fjernet vegetation, der går ud over trusserne. Kropshår og kønslæber er ikke depilated.

Shugaring dyb bikini, hvad er det? Under proceduren fjerner masteren hårene fra indersiden af ​​lårene og den øvre del af puben, der danner en smuk og pæn "trekant".

Shugaring medium bikini indebærer symmetrisk depilation af de indinale folder til grænsen af ​​trusserne. Desuden fjernes hår fra pubis med 2 cm uden dannelse af klare linjer.

Med den franske stil er pubicområdet depileret næsten helt. En lille, tynd strimmel på 4 cm bredde. Lårets indre overflade behandles også.

Klassisk depilation er fjernelse af hår fra lårets inderside langs undertøjslinjen.

Hvad er en brasiliansk bikini? Denne type depilation involverer fuldstændig fjernelse af hår fra forsiden og fra bagsiden af ​​det intime område. Brasiliansk stil foretrækker at gøre de piger, der bærer tænger. Efter sukkeraflejring forbliver en tynd strimmel langs strimlens linje foran.

Hollywood eller fuld bikini - hvad er det? Hollywood stil indebærer en fuldstændig mangel på vegetation. Håret i dette tilfælde fjernes fuldstændigt i pubis, labia, perineum og anus.

Særligt populært er shugaring medium og dyb bikini.

ydeevne teknik

Resultatet af sukkeraffald afhænger ikke kun af kosmetologens professionalisme, men også på de forberedende procedurer. 24 timer før depilering, rengør huden med en blød skrubbe. Dette er nødvendigt for at fjerne de cornified celler i det øverste lag af huden. Karamelpasta trænger dybere ind og letter hårfjerningsprocessen. På dagen for proceduren er det forbudt at anvende kosmetiske produkter.

Shugaring dyb bikini tager ikke mere end 20-30 minutter. Proceduren begynder med desinfektionsmiddel til behandlingszonen. Som et middel kan der anvendes en særlig depilation lotion. Hvis du depilerer derhjemme, kan du bruge chlorhexidin.

Påfør pasta mod hårlinjen og fjernes i modsat retning. På grund af dette er de smertefulde fornemmelser meget mindre end med voksaflejring. For at klare det intime område er en lille bold, størrelsen af ​​en ping-pong bold, tilstrækkelig. Hvis der efter proceduren er rester af pastaen, fjernes de med vand. Depileret område behandles med en særlig tonic. Hvis shugaring sker hjemme, kan området behandles med hydrogenperoxid. Efter proceduren bliver huden i det intime område blødt uden blå mærker og irritation, som det ses på billedet.

Shugaring har flere fordele:

Et varmt bad udvider porerne, for efter det vil proceduren være meget mindre smertefuldt.

 • resultatet varer ca. 20 dage;
 • mangel på indgroede hår
 • minimal risiko for udvikling af allergier
 • sandsynligheden for forbrændinger er minimal.

Hvordan håndteres smerte?

Hvem har ikke prøvet sukkeraflejring i bikinizonen spørger spørgsmålet: "Skader det?" Den mest smertefulde procedure er voksafhugning, hvis du allerede har prøvet det, så er der intet at være bange for. I bikini-zonen bærer hver person en shugaring på en anden måde. Smerter er ikke så intense. Hvis du ikke tåler smerte, så kan du bruge lidt tricks. For at reducere smerte, kan du bruge:

 • non-drug metoder;
 • lægemidler.
Den mest smertefulde procedure er voksning.

For ikke-medicinske metoder indgår valg af mesteren. Hvis depilationen udføres af en professionel, så er hans bevægelser præcise og skarpe. Han vælger pastaen under hensyntagen til tykkelsen og længden af ​​håret og indstiller også den ønskede temperatur i rummet. Alle disse små tricks gør proceduren mindre smertefuld og hurtig. Hårene i bikiniområdet bliver lettere at fjerne, hvis du fjerner de døde hudceller i epidermis med en skrubbe 2 dage før depilationen. Også før proceduren kan du tage et varmt brusebad eller bad, det vil udvide porerne og gøre det lettere at fjerne hår. Brug ikke is før depilering, det vil give den modsatte effekt.

Narkotiske anæstetika omfatter antiinflammatoriske lægemidler: Ibuprofen og Analgin. Disse lægemidler vil reducere det følelsesmæssige respons og lette tilstanden. Du kan også anvende på det behandlede område salve baseret på lidokain eller prilocain. Salven påføres med et tyndt lag, og toppen er dækket af klæbende film. En sådan procedure udføres i 1,5 timer før depilering.

Bedøvelse kan indgives subkutant. Som regel er infiltrativ anæstesi ekstremt sjælden.

Dagen før proceduren er det bedre at nægte at påføre hud på ethvert kosmetikholdigt indhold af olier

effekter

Manglende overholdelse af shugaring teknik kan forårsage komplikationer. Mulige konsekvenser er:

Sukkerpasta anvendes ved indrykning. Utilstrækkelig vedhæftning af hårene og manglende fiksering af huden, når pelleten revet ud, fører til udseende af slid og hæmatomer. Som regel overlever de selv og behøver ikke særlig behandling.

Efter shugaring kan punkt rødme forekomme i depilationsområdet. Dette indikerer hudfølsomhed. I dette tilfælde behandles den sarte zone med sedativer. Efter et par timer forsvinder rødheden. Solcoseryl, chlorhexidin eller hydrogenperoxid kan anvendes som beroligende middel. Rødhed kan fjernes ved hjælp af baby creme eller kamille ekstrakt. Du kan selv lave et antiinflammatorisk middel. Tilsæt 3-4 dråber æterisk olie af tea tree eller aloe juice til en regelmæssig fløde.

Shugaring derhjemme

For at udføre sukker depilation zone dyb bikini kan være hjemme. Kamelpasta kan koges på egen hånd. Den første procedure vil tage dig meget tid, men hver efterfølgende manipulation vil blive meget mere succesfuld.

For at opnå et positivt resultat skal du følge de grundlæggende regler:

 • depilere med rene hænder;
 • køle pastaen til stuetemperatur
 • Bland pastaen grundigt, så der ikke er klumper.

Hvordan shugaring derhjemme? Du skal starte med karamelpasta. Der er flere opskrifter til forberedelsen. Den enkleste er en blanding af saft af en citron og 1 spiseskefuld vand. Kombiner ingredienserne med sukker (10 spsk) og læg beholderen på komfuret. Når karamel sirup koger, reducere varmen og lad den stå i 7-10 minutter. Glem ikke at røre hele tiden. Den færdige sirup har en lys karamelfarve. Hvis blandingen er overeksponeret i brand, bliver pastaen for tykt.

For at udføre sukker depilation zone dyb bikini kan være hjemme.

Kog pastaen til stuetemperatur og ælt den til en viskøs og glat blød masse. Nu fortsæt til depilation. Prøv at udføre udtørringen hurtigt. Bliv ikke på ét sted, i dette tilfælde får du ikke det ønskede resultat. Gentag ikke mere end 3-4 forsøg på depilation i et område.

Vask rester af klæbende pasta med rindende vand og påfør en fugtighedscreme. Hvis dette ikke er tilgængeligt, kan huden behandles med hydrogenperoxid.

Hvor lang tid er resultatet af sukkeraffald? Med forbehold af alle regler opretholdes resultatet i 3 uger. Hvis shugaring derhjemme ikke fungerede første gang, skal du ikke bekymre dig - effektiviteten af ​​hvert efterfølgende forsøg vil stige.

Sådan udfører du et intimt område shugaring: tips og tricks fra eksperter

Shugaring - det bedste valg til hårfjerning i bikiniområdet. Naturlig sukkerpasta har ikke en aggressiv virkning på følsom hud, og procedurens smertefuldhed er ikke så udtalt som i nogen anden form for epilering. Denne artikel beskriver reglerne for forberedelse til shugaring af den intime zone, teknologien til dens gennemførelse og tips til hudpleje efter proceduren.

Blandt de mange måder at slippe af med hår i bikiniområdet er shugaring meget populær. Fordelene ved sukkermetoden er ubestridelige: evnen til at udføre denne procedure i hjemmet og mindre udpræget smerte i sammenligning med voks eller en regelmæssig epilator.

Depilation af en bikini zone er en meget pikant procedure, for hvilken ikke alle hårfjerningsmetoder er egnede. Fra artiklen lærer du, hvilke regler for epilering af dette websted, der skal følges, og kendskab til teknologien i proceduren for shugaring i den intime zone.

Grundlæggende om proceduren for sukker hårfjerning

For at fjerne uønsket vegetation anvendes sukkerpasta her, som kan fremstilles uafhængigt af tre komponenter: citronsaft eller citronsyre, sukker og vand.

Blandt de vigtigste fordele ved sukkerteknikken er følgende:

 • Naturlig og hypoallergen blanding til fjernelse af hår.
 • Forsigtig virkning på huden (med korrekt procedure - ingen skader og beskadigelse af huden). Yderligere peeling funktion.
 • Mindre smerte.
 • Manglende indfødt hår.
 • Den langvarige effekt af glat hud er op til 4 uger.

Evnen til at udføre hårfjerningsprocessen hjemme, billige komponenter til fremstilling af pasta.

adfærd

Fremgangsmåden ved shugaring involverer brug af manuel eller bandage teknologi (sidstnævnte ligner meget voks epilation). Håndlavet med sukkerpasta betragtes som mere foretrukket.
Elastisk stykke karamel knead i hænderne, indtil den bliver til en formbar kugle. Derefter skal du rulle det mod hårets vækst og trykke det på det behandlede område. Efter et par sekunder skal den søde "plasticine" fjernes med en skarp bevægelse i retning af hårvækst. På et sted kan udføres proceduren to eller tre gange.

Udseendet af en lille rødme af huden efter sukker fjernelse af hår er et almindeligt fænomen, som passerer om dagen. Tiden for shugaring-proceduren kan variere fra 15-20 minutter til en og en halv time afhængigt af det store område af behandlingsområdet og de tilgængelige færdigheder.

uddannelse

Det er vigtigt at kende reglerne for forberedelse til shugaring-proceduren, så det går glat og så effektivt som muligt:

 • For det første fjerner sukkerpasta håret med en længde på 3-4 mm (det er ønskeligt, at de ikke var mere end 7-8 mm, ellers vil epilationen ledsages af alvorlige smerter).
 • For det andet skal den kosmetiske sammensætning påføres ren og tør hud, så to dage før proceduren skal du rengøre huden med en skrubbe, og lige før epilering skal du tage et bad (den dampede hud trækker håret ud bedre).
 • For bedre vedhæftning af hår med sukkerpasta skal du anvende talkum eller babypulver på de ønskede områder.
 • Mange kvinder er interesseret i spørgsmålet - hvilket er bedre - shugaring eller voksning. Vi var i stand til at sammenligne disse metoder og gøre en dom.
 • Beskrivelsen af ​​essensen af ​​shugaring-proceduren, såvel som dens fordele og mulige konsekvenser, kan findes her.

Funktioner og hemmeligheder shugaring intim zone

Epilering af den intime zone er af to typer:

 • For dem der ikke tør at fjerne alt håret, vil den klassiske bikini gøre - hårfjerning langs undersiden af ​​undertøj.
 • En anden type epilation - dyb bikini - indebærer at slippe af med vegetationen på pubis, i perineum og i indersiden af ​​hofterne.

Resultatet af denne behandling af det intime område ser mere æstetisk ud, men selve proceduren tager meget længere tid. En professionel i en skønhedssalon vil bruge på det fra 40 til 60 minutter afhængigt af hårets længde og de områder, der skal behandles. Tiden på den klassiske version af hårfjerning er ca. 20 minutter.

Shugaring den intime zone er en teknologisk kompleks procedure af flere grunde:

 • For det første har dette område meget følsom hud, der er tilbøjelig til irritation;
 • For det andet er håret i bikiniområdet ret stramt. De er placeret dybt i folliklerne, så for højkvalitets shugaring har du brug for en pasta af den rigtige konsistens og en særlig færdighed - Bikini-zoneens shugaring teknik indebærer en udelukkende manuel metode;
 • For det tredje udføres dyb bikini hårfjerning næsten ved berøring, så du skal vide i hvilken retning håret vokser. Nybegyndere, der ikke har teknologien, hvordan man gør shugaring dyb bikini, er det bedre at bruge salon-guiden.

Sukkerpasta påvirker mest dette område i forhold til andre kosmetiske midler.

 • Fjern hårene i bikiniområdet 3-5 mm langt.
 • Før begivenheden dampes huden ved at tage et varmt bad.
 • Tag et lille område med en klump pasta; Dette giver mulighed for mere grundig fjernelse af håret og reducerer smerterne betydeligt.
 • For ikke at skade huden igen må du ikke udføre proceduren på samme sted flere gange (det er bedre at bruge pincet til at ekstrahere enkelte hår, der ikke er fanget af pastaen).
 • Fjernelse af den anvendte sukker sammensætning bør være meget skarp.

Tør ikke af huden før proceduren med isterninger - kold komprimerer strammer porerne, i hvilket tilfælde hårene trækkes hårdere og mere smertefulde. Hvis du er bange for smerte, kan du tage en påvist anæstesi i en halv time før arrangementet.
Husk at hårfjerning er bedre ved frokosttid - det antages, at fra 13 til 15 timer er menneskekroppen den mindst følsomme for smerte. For kvinder er det bedst at vælge starten på menstruationscyklussen for denne procedure, umiddelbart efter menstruationens afslutning.

Shugaring bikini zone derhjemme

Hvis du beslutter dig for at bruge sukkerteknikken derhjemme, skal du overholde tre betingelser, hvordan du korrekt shugaring bikiniområdet: korrekt forberedelse af huden, forberedelse af pastaen med den ønskede tæthed og korrekt udførelse af hårfjerningsproceduren selv. Den fjerde "hval" af sukkerteknikken - post-epilation pleje - beskrives detaljeret nedenfor.

Der er flere opskrifter til fremstilling af sukkerpasta til epilering af det intime område afhængigt af mængden af ​​slutproduktet. At bruge en kosmetisk sammensætning i en procedure begrænser dig til fire spiseskefulde sukker, to spiseskefulde vand og en teskefuld citronsyre (den kan erstattes med to store skeer citronsaft).

Hvis du vil forberede blandingen til flere sessioner, skal du bruge et kilogram granuleret sukker, 7 spiseskefulde citronsaft og 8 spiseskefulde vand.
For at lindre huden under proceduren af ​​sukker, kan du føje til mix et par dråber æterisk olie eller erstatte noget af vandet på urte afkog af kamille, calendula og andre medicinske planter. Mange former for professionel pasta til shugaring indarbejder yderligere æteriske urte sammensætninger.

Den færdige blanding hældes i en plastikbeholder og forbliver afkølet, indtil den kan tages i hånden uden at forbrænde den, og det er let at ælte som plastin. Det er vigtigt, at pastaen ikke holder fast i dine hænder eller pause.

Nu kan du starte proceduren med intim shugaring derhjemme:

 • Defat de ønskede områder ved at støde dem med talkum eller babypulver.
 • Tag en behagelig position (for bedre at kunne kontrollere dine handlinger, vær et spejl).
 • Tag et lille stykke karamel på størrelse med en valnød og knæ det i dine hænder. Gradvist vil han begynde at miste gylden farve. Til sidst skal han blive hvid og meget smidig.
 • Rul en klump i et lille område omkring 3 cm lang mod hårvækst med stærkt tryk og om få sekunder med en skarp bevægelse rive den væk i retning af hårvækst.
 • På denne måde behandles hele det krævede område, indtil hårene er fjernet (det er muligt at påsætte pasta på samme område op til to gange, men kun efter behov, for ikke at skade den sarte hud).
 • Efter afslutningen af ​​arrangementet vaskes rester af pastaen af ​​med varmt vand.

For at shugaring den intime zone hjemme, gå glat og hurtigt, lyt til følgende anbefalinger:

 • For arrangementet skal du vælge et køligt sted, så sukkerblandingen ikke holder fast i dine hænder og ændrer dens konsistens.
 • Den bedste pasta til shugaring intime områder er et produkt med en maksimal tæthed, der ikke holder fast i hænderne og ændrer dens konsistens mod sved og feber.
 • Start hårfjerningsprocessen fra pubic zone - så du hurtigt kan tilpasse sig proceduren og kontrollere kvaliteten af ​​dit arbejde.
 • Når du anvender pastaen, og inden du fjerner den, strækker du huden, så hårene bedre holder sig til karamel.
 • Overdrive ikke sukkersammensætningen på huden - 15-20 sekunder er nok til god vedhæftning med hårene.

Kontraindikationer til shugaring

Ethvert middel, selv den sikreste og hypoallergeniske, har sine egne kontraindikationer.

 • Diabetes mellitus.
 • Epilepsi.
 • Allergiske reaktioner på sukker eller andre komponenter i den kosmetiske sammensætning (nogle gange i pastaen til shugaring sukker kan erstattes med honning).
 • Kardiovaskulære, onkologiske sygdomme.
 • Forkølelse, influenza og andre smitsomme sygdomme ledsaget af feber.
 • Forskellige dermatologiske sygdomme og hudlæsioner i bikiniområdet: betændelse, sår, sår mv.
 • Vorter, mol eller papillomer i den intime zone (shugaring er tilladt, hvis du omhyggeligt omgår disse formationer side).
 • Perioden af ​​menstruation og graviditet (når man bliver spurgt om gravide kvinder kan gøre shugaring bikinier, svarer mange kosmetologer bekræftende, men læger råder dig til at forsinke epilering, så livmodertonen ikke øges fra smerte).

Hvis du ikke følger anbefalingerne fra eksperter og ikke tager hensyn til kontraindikationer, kan shugaring have bivirkninger i form af kløe, alvorlig irritation, udbrud af indgroet hår og endda hæmatom.

 • Moderne og sikker procedure - Qool Hair Removal - giver dig mulighed for at slippe af med overskydende vegetation i op til 10 år.
 • Hvordan er shugaring-proceduren? Vi studerer teknologi til at implementere det hjemme. Kilden er her.

Korrekt bikiniområde hudpleje efter epilering

Forlader efter shugaring af den intime zone er ikke væsentligt forskellig fra behandlingen af ​​et hvilket som helst andet område.

Behandling efter proceduren

Umiddelbart efter proceduren er det nødvendigt at behandle bikiniområdet med et antiseptisk middel for at eliminere risikoen for infektion i huden med åbne mundstykker af folliklerne. Til denne opløsning er egnet furatsilina, chlorhexidin eller hydrogenperoxid.

Eksperter anbefaler at tørre de pro-epilerede områder med isbjælker eller lave en kold komprimering - dette vil hjælpe med at fjerne rødme og brændende, beroligende hud.

På det afsluttende trin af proceduren er det også nødvendigt at anvende en fedtbaseret beroligende creme til de epilerede områder for at lindre irritation efter shugaring (det kan være særligt udtalt, hvis shugaring af det intime område udføres for første gang).

Restriktioner under rehabiliteringsperioden

For at den forstyrrede hud vender tilbage til normal hurtigere, bør du i nogle dage nægte at besøge badet, saunaen og swimmingpoolen. I de første to dage skal du undgå at spille sport, ellers kan sved forårsage alvorlig irritation af følsom hud.

Det er også umuligt at forhindre indtrængning af ultraviolet lys på de epilerede områder, hvilket er fyldt med udseendet af pigmentpletter. Indtil huden på bikiniområdet er fuldstændig restaureret efter shugaring, skal den fugtes 3-4 gange om dagen.

For at forhindre indgroede hår anbefales det at gøre peeling 3 dage efter epilering.

I den første uge efter epilering af en bikini zone, brug kun gratis undertøj lavet af naturlige materialer. Det er bedst at sove uden undertøj overhovedet for at undgå at gnide følsomme områder.

Epilation af en bikini zone er ikke en nem procedure med mange nuancer, men hvis du beslutter dig for at udføre det hjemme, er en sukkerteknik ideel.
Efter at have perfektiseret pasta madlavning færdigheder og teknologi til at udføre denne procedure, kan du altid holde din hud smuk og glat uden at ty til tjenester af salon masters.

Video: subtiliteter shugaring intim zone

En sådan pikant procedure, som at shugaring en intim zone, kræver et stort ansvar hos en specialist. Men ved at kende den korrekte teknologi til udførelse, kan shugaring gøres hjemme - om dette i de videoer, vi forberedte.

Shugaring dyb bikini

Intime steder af piger bliver ofte udsat for normal barbering - det er nok for bare en dag. Så begynder irritationen af ​​bikiniområdet med efterfølgende hårvækst i store mængder. Fjernelse af epilatoren bruges sjældent - det er meget smertefuldt, fordi huden i pubicområdet er meget øm og let irritabel.

Dyb bikini sugaring er en populær metode til depilation i dag. Fremgangsmåden består i fremstilling af sukkerpasta med efterfølgende påføring og fjernelse af hår, svarende til voksepilation. Sukker hårfjerning kan nemt udføres hjemme alene. Det er vigtigt at koge pastaen ordentligt og følge instruktionerne for hårfjerning i det intime område. Dette og meget mere vil blive diskuteret senere i artiklen.

Hvad er shugaring dyb bikini

Shugaring en dyb bikini zone er fjernelse af hår fra pubic området, labia, det indre lår og i området mellem skinkerne, hvor hår ofte vokser, hvilket forårsager ubehag og ubehag for pigen.

Der er flere typer shikaring bikini område:

 • dyb fjernelse betyder komplet hårfjerning
 • klassisk - der er en trekant på puben;
 • midt - en trekant på den pubic del mere langstrakt og smal;
 • Brasiliansk bikini - håret er ikke fjernet fra pubis og præsenteres som et fladt rektangel (hårets længde justeres separat).

I starten er det svært at gøre shugaring hjemme alene, det er især svært at rette og forme det venstre hår. Derfor anbefales det at begynde at ty til en dyb bikini for at prøve at fjerne hår nemt og uden defekter.

Madlavning pasta

Til epilation af kønsorganerne anvendes sukkerpasta kun fra naturlige ingredienser. Derfor er det bedre ikke at købe den færdige sammensætning og tilberede det selv. Sukkerpasta med tilsætningsstoffer kan fremkalde en allergisk reaktion, irritation, fordi huden i bikinizonen er følsom over for duftstoffer og andre dufte, som er så glad for producenterne.

At lave pasta foregår efter følgende opskrift:

 • I en emaljepande blandes 1 kg sukker, et halvt glas vand og saft fra en halv frisk citron.
 • Gryden sættes på ilden i 3 minutter, blandingen omrøres konstant.
 • Dernæst dække panden med et låg og lad dem simre på lav varme i 10 minutter.
 • Efter at tiden er gået, omrøres den shugaringpasta grundigt og efterlades under låget lukket i 20 minutter - det er tid til at lave sukkerkaramel.
 • Efter 20 minutter erhverver massen en karakteristisk brun skygge, panden fjernes fra varmen.
 • Efter 5 minutter hældes karamel i en plastikbeholder for at afkøle.

Færdiglavet pasta til indleveret vegetation fjernelse skal ikke sendes til køleskabet - det hærder der. Massen skal afkøles til en acceptabel hudtemperatur - det er vigtigt at undgå forbrændinger. Pasta med sukkerrullebolde for nemheds skyld.

Shugaring dyb bikini video:

En anden video:

Shugaring teknik

Shugaring et dybt bikiniområde derhjemme kræver præcis overholdelse af instruktioner - dette vil medvirke til at forhindre karakteristisk irritation.

Så hvordan laver du et shugaring intimt bikiniområde hjemme for dig selv? Observeret instruktion trin for trin:

 • Til en gang koges blandingen og afkøles. Under dette kan du ty til forberedelsen af ​​kønsorganerne og lårene.
 • Genitalia bliver omhyggeligt behandlet med talkumpulver - dette fjerner overskydende fedt fra huden, hvilket vil forbedre karamellens adhæsion til hårene.
 • En kvinde bør tage den mest komfortable stilling til shugaring intim zone. I denne pose tages en kugle af sukkerblanding og påføres huden.
 • Det er vigtigt at fordele blandingen på huden så jævnt som muligt - dette bidrager til ensartet fjernelse af vegetation. Masse påføres huden mod hårfjerning.
 • Efter at blandingen har taget fat, kan du fjerne den med en skarp bevægelse af hånden. Shugaring, i modsætning til standard voksning, kræver fjernelse af hår fra huden langs dens længde.
 • Hvis det er nødvendigt, skal du gentage blandingen på huden og fjerne vegetationen, indtil bikiniområdet er fuldstændigt renset.
 • Efter shugaring hud er behandlet med en fugtighedscreme eller andre midler.

Teknikken til shugaring er præsenteret i detaljer. Hvis du har spørgsmål, kan du henvise til videoen, hvor proceduren er udført af master.

Tips til shugaring

Da huden i det intime område er øm, er fornemmelsen under depilation ikke kun ubehagelig, men også meget smertefuld. For at slippe af med problemerne ved alle handlinger, anbefales det at lytte til råd fra mesterne:

 • Shugaring en dyb bikini kræver forudgående rensning af huden - skræl to dage før proceduren. Umiddelbart inden shugaring rengøres huden med en skrubbe og dampet - så der vil være mindre smerte.
 • Det er bedre at gøre shugaring i et køligt rum - dette vil forhindre overskydende strøm af sukkerpasta.
 • Hårlængden til afhugning af det intime område bør ikke være mere og ikke mindre end 5 mm, ellers vil proceduren være smertefuld.
 • Man bør hele tiden fjerne fedt fra huden fra huden - så sukkersammensætningen bliver bedre i kontakt med håret på huden.
 • Når du snutter strækker huden med din fri hånd - dette vil reducere smerten betydeligt.
 • Pasta i bikini zone kan ikke stå i mere end 15-20 sekunder.

Overholdelse af reglerne og anbefalingerne kan betydeligt reducere smerte under depilation og fremkalder heller ikke hudskade.

Video lektion - shugaring zone dyb bikini uden blå mærker:

Plejevilkår efter depilering

Naturligvis vil sådan fjernelse af vegetation fremkalde en lille irritation - huden vil rødme. For at undgå dette, efter epilering, skal du grundigt vaske det behandlede område med varmt vand og dampe lidt ud i huden. Efter brusebadet smøres genitalierne med en fugtgivende lotion.

Efter shugaring udføres peeling 2-3 gange om dagen - dette er nødvendigt for at fjerne indgroede hår, hvilket sker ret ofte og er forbundet med at afbryde og bevare pæren.

Efter epilering anbefales det ikke at solbade i 2-3 dage eller at gå til saunaen, dampbad typen. Du bør heller ikke besøge poolen - klor i vandet vil forårsage irritation.

Kontraindikationer

I betragtning af kønsgeneralernes høje følsomhed er der kontraindikationer til brugen af ​​den præsenterede type epilering. Disse omfatter:

 • graviditet og amning
 • mekaniske skader - nedskæringer, slid, uhelbredte skader
 • åreknuder
 • onkologiske sygdomme i kroppen og huden (her er også godartede tumorer og andre neoplasmer i det behandlede område isoleret);
 • diabetes mellitus type 1 og 2.

Hvis der er kontraindikationer præsenteret, bør shugaring overgives. Ellers kan du provokere komplikationer. For at undgå komplikationer kan man rådføre sig med mesteren, hvem vil fortælle andre måder at fjerne vegetation på.

Shugaring en dyb bikini zone er æstetisk og bekvemt, men fra et økonomisk synspunkt er det gavnligt, fordi en procedure kan være nok i 20-25 dage. Desuden hjælper denne epilering med at bringe huden i det intime område i den rigtige form - de døde epidermis celler fjernes sammen med hårene. Den fuldstændige fjernelse af vegetation på pubicområdet gør det muligt at ty til at anvende en midlertidig tatovering, som piger kan lide så meget og ophidser mænd. Udvej kun proceduren hjemme efter en hel undersøgelse af teknologi og instruktioner - dette vil hjælpe med at undgå de fleste ubehagelige øjeblikke. Vær smuk på alle steder!

Deep shugaring intim zone uden problemer: tips og feedback fra eksperter

Shugaring er en af ​​de mest delikate og sikre måder at fjerne uønsket hår på. Det anvendes til og med for åreknuder, som i sig selv er vejledende. Tykt sukkerekstrakt beskadiger ikke eller irriterer følsom hud. Den kosmetiske procedure karakteriseres af minimal ømhed, og dermed sammenligner den sig positivt med andre former for epilering. Shugaring af den intime zone er emnet i denne artikel, i detaljer om forberedelsen, implementeringsmetoden og hudpleje.

I det ældgamle Ruslands æra fjernede prinsesse Olga vegetation fra kroppen med en blanding af varm harpiks og voks. Det var en utrolig smertefuld, men samtidig effektiv metode, der gav en effekt i flere måneder.

Det intime område er særegent, at ikke alle metoder til fjernelse af uønsket hår passer til denne del af kroppen. Dagens artikel er afsat til regler for epilering af den mest delikate del af kroppen, teknologien i kosmetikproceduren og anbefalinger til kropspleje efter shugaring.

Hvad du bør vide om sukker hårfjerning

Sukker hårfjerning indebærer brugen af ​​sukkerpasta som den vigtigste aktive ingrediens. Basiset af koncentratet består af 3 komponenter: vand, sukker og citronsyre eller naturlig juice.

Sukkerepilation er en smertefri kosmetisk procedure med en varig virkning.

De ubestridelige fordele ved den pågældende teknik:

 • ingen skader eller forbrændinger i huden (forudsat at sessionen udføres af en professionel beautician);
 • Kun naturlig blanding bruges til hårfjerning;
 • huden forbliver glat i 2-4 uger;
 • Hårene vokser ikke ind i huden (hvilket er typisk for barbering);
 • næsten fuldstændig fravær af smerte under sessionen.

Pasta er let at forberede hjemme på grund af billighed og tilgængelighed af ingredienser. Samtidig er det nødvendigt at tage højde for en række anbefalinger for udførelsen af ​​hårfjerning.

Tekniske detaljer af proceduren

Til shugaring anvendes 2 teknikker: bandage og manuel. Begyndere bo bedre på sidstnævnte, fordi Manuel arbejde i de første faser giver det bedste resultat i sammenligning med brugen af ​​specielle stofstrimler.

Den rigtige teknik til at anvende sukkerpasta og fjerne uønsket hår

Kamelmasse er knæet i håndfladen for at få en plastikbold. Derefter rulles sammensætningen mod hårets vækst, idet den let presses mod epithelet af problemområdet. Koncentratet størkner i 40-50 sekunder, hvorefter det forstyrres i retning af hårvækst med en skarp bevægelse. I 1 session tilladt 2-3 gange behandling af en del af kroppen.

Nuancerne af de forberedende aktiviteter

Der skal lægges særlig vægt på de forberedende aktiviteter. Hvis du følger visse regler, kan du regne med den maksimale effektivitet af den kosmetiske procedure. Forberedende nuancer af shugaring:

Hvad du skal huske før proceduren

 • Den ideelle længde af hår til fjernelse af sukkermasse er 3-4 mm. Hvis du overskrider disse værdier, vil smerten øge betydeligt.
 • Huden bliver nødvendigvis rengjort med en skrubbe, fordi Sammensætningen anbringes kun på rene epidermier. Før du fjerner håret, er det bedre at dampe huden, tage et bad.
 • Babypulver giver bedre kontakt mellem sukkerekstrakt og hår.

Kendskab til alle disse finesser kan effektiviteten af ​​en kosmetisk begivenhed forbedres flere gange, og resultaterne af epilering forbliver i flere uger.

Funktioner shugaring intim zone

Shugaring af den intime zone, afhængigt af det område, hvor håret er fjernet, er opdelt i 2 typer:

 1. Klassisk bikini - hårfjerning udføres kun på niveau af undertøj. Dette er den bedste mulighed for de kvinder, der af visse grunde ikke ønsker at slippe af med alt håret på kroppen.
 2. For nylig er dyb shugaring af den intime zone, hvor fjernelse af vegetation udføres fra indersiden af ​​lårene, i perineum og på pubicområdet, meget populær.
Typer af shugaring i henhold til typen af ​​indvirkning på problemområder

Den anden metode giver en æstetisk smuk rengøring af en intim del af kroppen, men varer længere end traditionel epilering. I betragtning af hårets længde og stivhed tager det fra 40 til 80 minutter. Klassisk fjernelse varer i gennemsnit 20-30 minutter.

Erfarne kosmetologer ved, at shugaring et intimt område er en ganske kompliceret procedure fra et teknologisk synspunkt af en række årsager:

 1. Høj følsomhed af huden. Den mindste virkning er fyldt med udseendet af karakteristiske irritationer.
 2. Håret, der fjernes, er stift i sin struktur, og dets rødder er placeret i folliklerne dybt fra epithelets overflade. For at proceduren skal være effektiv, er det vigtigt at vælge den korrekte konsistens af pastaen korrekt.
 3. Til smertelig fjernelse af vegetation anvendes kun den manuelle metode.
 4. Shugaring af den dybe bikini's intime zone udføres på baggrund af en kosmetologs taktile fornemmelser, som uafhængigt bestemmer funktionerne i retning af hårvækst. Nybegyndere med en sådan opgave kan simpelthen ikke klare, for i de første sessioner er det bedre at besøge skønhedssaloner.
Hud efter epilering med sukker forbliver roligt og rent.

Dette er en temmelig smertefuld procedure, på trods af sukkerpastaens milde virkning. Det er muligt at minimere ubehag på en enkel måde - at behandle små områder af huden på én gang. Det er ikke nødvendigt at udsætte huden for stress i 1 sessions, og udføre hårfjerning 2-3 gange i et område. Sukker sammensætning fjernes med skarpe bevægelser. Med en lav smerte tærskel er det bedre at tage et bedøvelsesmiddel 30 minutter før behandlingen.

Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning

Sukkerpasta epilation betragtes som en af ​​de sikreste måder at fjerne uønsket hår på. Den vigtigste aktive ingrediens er en pasty blanding, der består af udelukkende naturlige og hypoallergeniske ingredienser.

Effekten af ​​sukkerfjerning varer lang tid.

Fordelene ved shugaring er indlysende og ubestridelig:

 • Fjernet de mindste og problematiske hår, der ikke kan behandles med mekaniske metoder.
 • Den pasta, der anvendes under proceduren, er mættet med fructose og glucose. Disse stoffer eliminerer risikoen for dannelse af potentielt farlige bakterier på overfladen af ​​epidermis.
 • Shugaring involverer ikke opvarmning af stoffet, hvilket eliminerer forbrændinger.
 • Huden er mættet med gavnlige stoffer indeholdt i en sød konsistens.

Effekten af ​​hårfjernings sukker vedvarer i 2-4 uger. Med hver efterfølgende session bliver uønskede hår mindre stive, de lyser, væksten sænker. Et lignende resultat er vanskeligt at opnå ved enhver anden epilering.

Sukker epilation bikini område derhjemme

Piger, der beslutter at shugaring det intime område derhjemme, er vigtige at huske på flere vigtige aspekter af proceduren.

 1. Huden skal være omhyggeligt forberedt til kosmetisk behandling (dampet, rengøres med en skrubbe, desinficeret).
 2. Konsistensens konsistens skal være optimal til hårfjerning.
 3. Det er vigtigt at følge instruktionerne og reglerne nøje.

For hver zone brug en pasta udarbejdet efter en særlig opskrift. Det endelige resultat afhænger af koncentrationen af ​​det aktive stof (i dette tilfælde sukker). Til 1 procedure er 30 ml vand, 60 mg sukker og 20 ml citronsaft tilstrækkelige. Neutral smerte under epilering vil hjælpe æteriske olier, beroligende ekstrakter.

Komponenterne blandes grundigt og hældes i en aluminiumspande, hvor de koges over lav varme. Efter kogning sættes sammensætningen mørkere i denne tilstand koges, indtil der kommer en bronzefarve op. Skålene fjernes derefter fra varmen for at afkøle blandingen. Løsningen kontrolleres på en enkel måde - en lille mængde af den tilberedte masse falder på koldt vand, hvis stoffet hærder øjeblikkeligt, så er koncentratets densitet optimal.

Sekvensen af ​​handlinger når shugaring en intim zone derhjemme:

 1. Overfladen af ​​huden bliver forsigtigt affedtet. Problemområder er pulveriseret med babypulver.
 2. For bedre kontrol over proceduren skal du placere spejlet på højre side, tage en behagelig position.
 3. Bland et lille stykke karamelpasta i håndfladen. Beredskabet til sammensætningen til påføring er angivet ved dets plasticitet og hvide farvetone.
 4. En bøjelig masse rulles over problemdelen mod hårets vækstretning.
Plot efter epilering med sukker og før proceduren

I første fase dækkes små arealer op til 3 cm lange. Efter 30-40 sekunder, når sammensætningen endelig hærder, er den brudt af med en skarp bevægelse, men allerede i modsat retning (til hårvækst).

På denne måde behandles alle områder af kroppen. Når du shugaring en intim zone, er gentaget udsættelse for problemområdet tilladt, men kun hvis det er nødvendigt. Det er vigtigt at forhindre udseende af irritation. Efter afslutningen af ​​sessionen vaskes rester af sammensætningen væk under en strøm af varmt vand.

Intim zone hudpleje efter epilering

Efter epilering behandles epidermis med et antiseptisk middel. Åbne follikler bliver ofte betændt på grund af mikrober i dem. For at udelukke infektion i dermis, brug chlorhexadin eller furatsilinu stråle. Berolige huden vil hjælpe kolde komprimerer af urter.

Efter epilering af bikiniområdet skal huden være forsynet med fuld og omfattende pleje.

Shugaring af den intime zone af en dyb bikini ender med en beroligende creme appliceret til de behandlede områder af huden.

I de første 5-7 dage er det ikke tilrådeligt at besøge pools, saunaer og bade. Du bør nægte at spille sport, fordi sved kan provokere udtalt irritation. De epilerede områder af kroppen fugter 3-4 gange i løbet af dagen, indtil epidermis er fuldstændig restaureret. På den fjerde dag skræller de for at udjævne sandsynligheden for dannelsen af ​​indgroede hår.

Korrekt hudpleje

Shugaring intime zone derhjemme udføres med maksimalt ansvar. Det er lige så vigtigt at nøje følge aktionssekvensen, opskriftssammensætning.

Kontraindikationer

Næsten alle midler, selv hypoallergeniske, og proceduren har kontraindikationer. Shugaring er ingen undtagelse fra reglen. Sukkerteknik bør ikke anvendes i følgende sygdomme og tilstande:

Før shugaring skal du omhyggeligt undersøge kontraindikationerne.

 • Graviditet, menstruation. På trods af at de fleste kosmetologer ikke forbyder hårfjerning, anbefaler lægerne at afstå fra sådanne virkninger på huden.
 • Dermatitis - åbne eller uhelte sår, sår, aktiv betændelse.
 • Infektionssygdomme - feber, influenza, kulde, løbende næse.
 • Oncology.
 • Diabetes mellitus.
 • Et stort antal tumorer på kroppen.
 • Epilepsi.

Forsinkelse af disse kontraindikationer er fyldt med manifestationen af ​​bivirkninger. Ofte taler vi om indgroede hår, irritation, kløe.

Ekspertrådgivning

Shugaring intime zone derhjemme vil kun være tilfreds med ydeevne, hvis du lytter til udtalelser og anbefalinger fra eksperter.

Lyt til rådgivning fra professionelle beauticians før shugaring procedure

 1. Kosmetisk begivenhed opbevares på et køligt sted for at eliminere effekten af ​​adhæsion af den færdige blanding til hænderne.
 2. Sammensætningen med høj densitet anses for optimal til shugaring. det ændrer ikke dens konsistens afhængigt af tilstedeværelsen af ​​sved på hænderne, temperaturen i det omgivende rum.
 3. Begyndere bedre arbejde i pubic området. Dette websted er bedst egnet til udvikling af grundlæggende færdigheder, kvalitetskontrol af de udførte manipulationer.
 4. For at karamel skal interagere bedre med hårene, før der påføres en plastmasse, skal de være lidt forsinkede.
 5. For god vedhæftning og hærdning er sukkerkoncentrat nok fra 15 til 30 sekunder.

Uden ordentlig erfaring anbefales det ikke at shugaring det intime område. Procedurerne begynder med tilstedeværelsen af ​​grundlæggende færdigheder.

Nøjagtigheder shugaring intim zone: video

Vi anbefaler opmærksomt at se videoen nedenfor, hvor nuancer og finesser af sukkerhårfjerning af intime kropsdele betragtes i detaljer.

anmeldelser

I kabinen skakede allerede 5 eller 6 gange. Resultatet var meget tilfreds. Så hun besluttede at beherske visdom af hårfjerning fra kroppen. Tilmeldt i byen for specialiserede kurser. Hvem ved, måske er dette mit kald.

I salonen for sukker blev hårfjerning 3 gange. Hun så meget omhyggeligt på hvad, hvordan og i hvilken rækkefølge mesteren gjorde. Under den anden procedure var det muligt at kigge på sammensætningen. Ved 4. sessions blev det ikke længere optaget, men erhvervet en særlig masse og lotion til hudpleje før og efter proceduren. Jeg fjerner håret den anden gang mig selv. Resultatet tilfredsstiller mig fuldstændigt, og besparelserne i penge er enorme. Der er intet svært i hjemmeprocedurer!

Led på løftet om en smertefri og effektiv fjernelse af håret med en naturlig sammensætning af sukker. Faktisk fik hun et resultat, der kunne sammenlignes med voksning. Irritation holdes i 1,5 dage. Nogle hår begyndte at vokse allerede den 2. dag. Der ses ingen strukturelle ændringer i deres stivhed, og de lyser ikke. Jeg blev overrasket over overflod af "stubber" efter proceduren, som om de ikke brugte en sukker sammensætning, men en dum barbermaskine. Som følge heraf kom jeg til den konklusion, at jeg ikke var heldig i første omgang med mesteren, og proceduren er god. Piger, pas på!

Epilator Brown og Philips: Hvilket er bedre i performance og anmeldelser

Skal jeg barbere lysken hos en mand og hvorfor?