Gel fra indgroet hår "Lad os Epil" GLORIA, 110ml

Alle fordelene ved den legendariske GLORIA hårindgroet lotion i et nyt format!

Gel fra indgroede hår GLORIA er velegnet til alle områder, dets handling er mere blid, men lige så effektiv som den af ​​lotion.
På grund af det øgede indhold af fugtighedsgivende ingredienser, påvirker Gel forsigtigt huden på delikate områder som bikinier og armhuler.

 • Intensiv hudhydratisering
 • Væsentligt ny formel uden alkohol, lyse, saftige, frugtagtig aroma
 • Utroligt effektiv syreafskalning

Opskal fordelene ved Let's Epil Gel Gel fra Grown Hair og husk ikke mere om problemet med hårindvækst.

Gel fra indgroet hår "Lad os Epil" GLORIA, 110ml

Gel fra indgroede hår "LET`S EPIL!" Fra GLORIA eliminerer effektivt problemet med indgroet hår.

En mild kemisk peeling baseret på en kombination af æblesyre og salicylsyre fjerner forsigtigt det cornified lag af hudceller og forhindrer indfødning af hår. Dens virkning er mere blid, men lige så effektiv som indgroet hårlotion. Produktet indeholder ikke alkohol og er velegnet til alle områder, herunder følsomme områder af bikini og underarm.

 • Forhindrer indgroede hår
 • Det har en mild eksfolierende virkning;
 • Fremmer fri hårvækst;
 • Fugtiger huden.

Anvendelsesområder: Ansøg ikke før 3 dage efter epilering. Det anbefales at bruge 2-3 gange om ugen.

Ingredienser: renset vand, propandiol, salicylsyre og æblesyre, triethanolamin, sclerotoglucan, xanthangummi, parfume.

Løsning af problemerne med indgroede hår med Gloria lotion: instruktioner og anmeldelser

Der er mange måder at slippe af med uønsket vegetation, lige fra pincet og slutter med salonprocedurer. Imidlertid har de fleste metoder en ubehagelig konsekvens - hårindvækst.

Med symptomerne på denne sygdom måtte ansigt næsten alle kvinder. Gloria Grown Hair Lotion hjælper med at forhindre, at dette problem opstår.

Sammensætningen og formålet med lotion Gloria

Lotion fra indgroede hår Gloria blødgør huden, hjælper med at fjerne den øvre stratum corneum - alt dette letter hårspiring. Denne effekt opnås gennem de komponenter, der udgør værktøjet:

Mælkesyre har også en hvidt effekt, hjælper med at fjerne pigmentpletter og mørke mærker fra indgroede hår.

Lotionen er en klar væske med en blålig tinge. Det er lavet i flaskerne udstyret med en spray.

Lægemidlet indeholder ikke alkohol, beriget med ekstra fugtgivende ingredienser, der er fantastisk til at udføre hudpleje procedurer derhjemme. Det anbefales at bruge det til:

 1. Forebyggelse af indvækst af hår.
 2. Fremskynder helingsprocessen og fjerner mørke pletter på stedet for indfødning af hår.
 3. Reducer betændelse.
 4. Langsom hårvækst.

Brugen af ​​kosmetik vises ved fjernelse af uønsket vegetation ved hjælp af trimmere, barbermaskiner, voksstrimler. Disse metoder irriterer ofte huden, hvilket resulterer i udseendet af hårinvækst.

Egenskaber! Ved regelmæssig brug bliver huden glat uden tegn på indvækst.

Årsager til indfødning af hår

Udseendet af indgroet hår kan være i alle, der skelner til forskellige metoder til fjernelse af uønsket vegetation. Årsagen til denne sygdom er hyppig eksponering for huden som følge af hårfjerning, hvilket fører til dens fortykkelse, grovdannelse. Samtidig begynder håret at tynde og kan ikke længere trænge igennem grov hud. I dette tilfælde begynder det at vokse indad.

Udseendet af dette problem påvirkes også af hudens tilstand, hårstivhed, forkert eller dårlig epilering af dårlig kvalitet og meget mere.

Når hormonforstyrrelser karakteriseres af øget hårvækst, øges risikoen for indvækst. Også dette problem står ofte overfor mennesker, der lider af hyperkeratose - øget fornyelse af hudceller.

For at reducere sandsynligheden for indvækst anbefales det at udføre særlige procedurer før og efter depilering.

Følgende områder er mest berørt:

Indgroet hår forårsager papuler at danne på huden, som ligner en fælles bums. Denne dannelse er smertefuld, forårsager ubehag. Du kan fjerne håret under huden selv, men nogle gange er det fyldt med tilsætning af en infektion.

Forsigtig! Hår, der ikke bryder ud, kan blive betændt. I nogle tilfælde er lægehjælp påkrævet.

Lotion-princippet

På grund af indholdet af salicylsyre hjælper lotionen med at eksfolere det øvre keratinøse lag af huden, hvilket letter hårets gennemtrængning gennem huden. Papain som en del af produktet giver dig mulighed for at bremse hårvæksten og reducere hyppigheden af ​​depilering.

De vigtigste fordele ved Gloria lotion:

 1. Komponenter er sikre, må ikke forårsage allergiske reaktioner.
 2. Sænker hårvæksten, hvilket bidrager til mere sparsom depilering. Det har en skadelig virkning på pærerne.
 3. Fukt og plejer huden og derved forbedrer udseendet.

Den eneste ulempe ved lægemidlet er en højere omkostning sammenlignet med lignende midler.

Der er ingen særlige begrænsninger for brugen af ​​lotion, så der er ikke behov for at modtage anbefalinger fra en læge. Høring er kun nødvendig i tilfælde af eksisterende læsioner på huden, et stort antal mol, uklare formationer mv.

Applikationsfunktioner

Lotion anvendes to gange om ugen. Til at begynde med er det påført en bomuldsstynge og derefter bliver læderet behandlet. Før du anvender lotionen, skal du først rense huden. Det påførte værktøj kræver ikke skylning.

Det er ikke nødvendigt at anvende det før eller efter depilering. Ved påføring på irriteret hud kan det medføre ubehag. Det anbefales at anvende det 24 timer efter fjernelse af uønsket vegetation.

I nogle tilfælde kan brugen af ​​værktøjet forårsage en brændende fornemmelse. Et ubehageligt symptom passerer alene efter et stykke tid.

Det er vigtigt! Før du bruger lotion, skal du være fortrolig med brugsanvisningen. Dette vil undgå uønskede reaktioner.

anmeldelser

Anmeldelser af lotion fra indgroet hår Gloria mest positive.

Forlad din feedback i kommentarerne under artiklen.

Det er det, kvinder skriver, når de har prøvet effekten af ​​en kosmetik på sig selv:

Veronica: "Jeg vidste om problemet med indgroet hår førstehånds. Jeg forsøgte en masse værktøjer, hvorfra det ikke var muligt at opnå den ønskede effekt. På grund af de mørke pletter på benene kunne man ikke bære noget for at åbne dem. Erfaret forfærdeligt ubehag. En ven rådede til at prøve Gloria lotion. Jeg kunne godt lide produktet meget, efter to måneders brug blev de mørke pletter mindre mærkbare, antallet af indgroede hår faldt. "

Karina: "Gloria lotion hjalp meget med problemet med hårindvækst. Effekten bemærkes fra de første applikationer. Hårvæksten blev også bremset, så der var ikke behov for hyppige besøg til kosmetologen, som var meget tilfreds. Lægemidlet er meget økonomisk, så det varer i lang tid. Efter at have brugt det bliver huden glat og silkeagtig. "

Svetlana: "Gloria lotion er en stor assistent i kampen mod indbrud af hår. Tillader dig at opnå hurtige resultater, nem at bruge. Omkostningerne ved stoffet berettiger fuldt ud dets effektivitet. "

konklusion

Gloria lotion er et effektivt værktøj, der har bevist sig i kampen mod hårindvækst. Lægemidlet hjælper med at exfoliere det cornified øvre lag af huden, har en blødgørende effekt, som gør det muligt for håret lettere at trænge ind i huden.

Værktøjet forsinker også hårvækst, har en hvidt effekt, reducerer inflammation. Lotionen forårsager ikke allergiske reaktioner og har ingen kontraindikationer at bruge.

Kæmp med indgroet hår lotion Gloria Sugaring (Gloria). anmeldelser

Der er et stort udvalg af hårfjerningsprodukter, fra barbermaskiner og pincet til særlige procedurer i skønhedssaloner.

Nogle metoder fører til uønskede konsekvenser, hvoraf den ene er indgroet hår.

Årsager til indgroet hår

Hovedårsagen til udbruddet af indgroede hår er at udføre proceduren for depilering derhjemme, uanset om du barberer dine ben med en maskine, fjern håret med voksplader, brug en depilator-trimmer.

Ved hjælp af sådanne metoder fjernes kun den øvre perkutane del af håret og efterlader en hård rygsøjle. Ved at udføre proceduren hver efterfølgende tid bryder du hårets struktur, hvilket gør det tyndere.

Huden bliver grov: Det øvre lag af epidermis bliver groft, hvilket ikke tillader det svagt strukturerede hår at bryde op fra hårsækken. Dette fremkalder hår til at vokse intradermalt, det vil sige indadtil. Hår under huden ændrer form og begynder at bøje mere og mere.

Udseendet af indgroet hår er også påvirket af hudens tilstand, overholdelse af instruktioner til afhugning, hårstivhed og meget mere. Før og efter depilering skal huden gennemgå visse behandlinger for at undgå problemer under og efter hårfjerning.

Ved udførelse af barberskærhed er det nødvendigt at sikre, at maskinbladene altid er skarpe og ikke barberer mod hårvækst

Mennesker, der har tør hud, krøllede krøller eller hårsække, der er mindre end 450 over hudens overflade, som er genetisk bestemt, er mest modtagelige for indfødning af hår.

Mennesker med forhøjede niveauer af hormoner, som påvirker mængden af ​​hår på kroppen, er også i fare. Når du udfører en barberhud, er det nødvendigt at sikre, at maskinblade altid er skarpe og ikke barberer mod hårets vækst.

Vigtigt at vide! Stedet for det indgroede hår bliver betændt, som kroppen opfatter det som fremmedlegeme. Følgelig udvikler sig problemet med simpelthen kosmetisk til et medicinsk problem.

Symptomer på indbrud af hår

De vigtigste problemområder er:

 • pubic del af kroppen,
 • ben,
 • armhule,
 • hals (refererer udelukkende til hanen).

Dette skyldes det faktum, at håret er hårdere og hårdere på disse steder.

I den første fase af de indgroede hår er nogle områder af huden, der er blevet depileret, svulmet.

Efter et stykke tid, efter højst en uge, vises følgende symptomer:

 1. Tilstedeværelsen af ​​små faste runde kegler, der kaldes papler. De kan presses ned, sommetider fremstår håret og fjernes let med sterile pincet.
 2. Pustler fremstår - purulente betændelser, der kan forveksles med acne.
 3. Det er muligt at ændre farven på huden til en mørkere tone.
 4. Smerter på huden.
 5. Placer indgroet hår begynder at kløe.

Forsigtig! Forsøg ikke på forhånd og selvstændigt får hår ved at trække det ud af en papule med en nål. Så du kan bringe infektionen, hvilket fremkalder udseendet af pustler.

Sammensætning af Gloria Lotion

Den ringe kvalitet af peeling eller hyperkeratose påvirker også udseendet af indgroet hår. Eliminere disse fejl vil hjælpe lotion fra indgroet hår Gloria. Værktøjet bruges kun 2 gange om ugen, uanset dato for epilering.

Lotionen blødgør det øvre lag af huden, fjerner de hornede områder, hvilket letter hårvækstprocessen. Når du bruger lotion, er huden lidt lysere, det hjælper med at fjerne alderspletter eller mørke mærker.

Lotionen blødgør det øverste lag af huden, fjerner de hornede områder, hvilket letter hårvækstprocessen

Denne effekt skyldes de stoffer, som fabrikanten tilføjer, når man laver Gloria's indgroede hårlotion:

 1. Salicylsyre.
 2. Mælkesyre.
 3. Æble syre

I alt anbefales det at bruge lotion ikke mere end 15 - 20 gange. Let at anvende hjemme.

Lotion principper

Gloria's indgroede hårlotion virker primært på grund af tilstedeværelsen af ​​salicylsyre i sammensætningen. Det hjælper med at exfoliere keratiniseret hud, hvilket gør det muligt for hår at vokse let gennem hudens porer. Huden er ikke betændt og ikke irriteret.

Papainindholdet i lotion nedsætter hårvæksten, hvilket gør epileringsprocessen mere sjælden.

Fordele og ulemper ved midler

De vigtigste fordele ved lotion fra indgroet hår Gloria er:

 • Værktøjet forårsager ikke allergier som en del af de komponenter, der ikke bærer allergenerne.
 • Betydelig forsinker hårvækst, hvilket giver mulighed for mindre hårfjerning. Handler destruktivt på pæren.
 • Forbedrer hudens udseende og helbreder det.

Værktøjet har ingen specielle ulemper, det vigtigste er dets negative kvalitet - en temmelig høj pris sammenlignet med analoger.

For hvem det er beregnet

Lotionen er designet til kvinder, der bruger barberskarer, trimmere eller voksstrimler til hårfjerning. Sådanne metoder irriterer huden, hvilket gør den mere forsvarsløs og grov, hvilket fører til udseende af indgroet hår.

Lotionen er designet til kvinder, der bruger barberskarer, trimmere eller voksstrimler til hårfjerning.

Alt dette godt forhindrer Gloria's lotion, hvilket eliminerer grov hud og forhindrer hårvæksten under epidermis. På hvilke metoder og midler findes der hårfjerning på intime steder i denne artikel.

Vigtigt at vide! Bikiniområdet anbefales ikke at barbere eller bruge andre almindelige midler og metoder til fjernelse af håret i den. Den bedste måde ville være at kontakte en kosmetolog, som korrekt og hurtigt og uden konsekvenser vil udføre denne procedure ved ikke at bruge en barberkniv, men for eksempel sukkerpasta.

Hvis du ikke vil ændre vejen, skal du bruge specielle skum- eller barbergeler, værktøjsmaskiner med et stort antal blade, der forsigtigt og forsigtigt kan klare hårdt hår i lysken.

Hvor kan man købe Gloria lotion

Værktøjet er beregnet til brug i hjemmet, så det er nemt at købe i et apotek, kosmetisk specialbutik eller onlinebutikker.

Lotionen kræver ikke specifikke anvisninger og anbefalinger fra lægen, så der er ingen særlig begrænsning til brug. Hvis der er uforståelige formationer på benene, et stort antal mol eller andre hududbrud, er det i dette tilfælde bedre at besøge en hudlæge til en konsultation.

Lotionen kræver ikke specielle instruktioner og anbefalinger fra lægen, så der er ingen særlige begrænsninger for brugen.

Hvis der er et ønske om, at depileringsprocessen skal være mere effektiv, reduceres procedurens frekvens, og huden inden for hårfjerning bliver silkeagtig og glat, så skal du ikke kun bruge gode og høj kvalitet hårfjerningsprodukter, men også gøre den rigtige og korrekte hudpleje i pauser mellem hårfjerning.

En god måde er at bruge Gloria lotion, som vil eliminere udseendet af uønsket indgroet hår.

Sådan laver du shugaring hjemme ved hjælp af Gloria Sugaring:

Sådan fjerner du hår derhjemme:

Anvendelsen af ​​pasta Gloria til shugaring:

Gloria Sugaring Lotion mod indgroet hår

Problemet med indgroet hår er kendt for næsten enhver pige, fordi man tager sig af sin krop, og fjerner overskydende vegetation ved hjælp af epilering og depilation.

Indgroet hår er kun resultatet af en krænkelse af teknologiprocedurer.

Som følge heraf bliver folliklerne skadet, og væksten ændrer sig: håret begynder at vokse dybere og går ikke ud. Symptomer på indvækst er betændte humle i form af acne, som i sidste ende kan blive til sår, hvilket fører til smertefulde fornemmelser og ubehag.

Anti-indvækstmiddel

For at slippe af med problemet kan du forsøge at ændre vejen for vegetationsfjernelse og vælge en mere egnet mulighed, for eksempel shugaring. En god hjælper i denne situation vil være Gloria's indgroede hårlotion, som har følgende ingredienser:

 • glycerol;
 • vand;
 • salicylsyre, mælkesyre og æblesyre;
 • denatureret alkohol;
 • urinstof;
 • parfume duftstoffer.

Disse stoffer hjælper med at fjerne de hornede hudpartikler og derved lette spiring af nye hår. Desuden indeholder lægemidlet ikke alkohol og suppleres med fugtgivende ingredienser. Lotion er fantastisk til hjemmet hudpleje behandlinger.

Hvordan virker stoffet

Resultatet af brugen af ​​stoffet "Gloria" vil være en glat og elastisk overflade af huden uden tegn på indvækst. Desuden begynder ilt at strømme gennem de rensede porer, hvilket i sidste ende forbedrer blodcirkulationen.

Dette værktøj anbefales at bruge til:

 • forebyggelse af hårindvækst;
 • helbredelse og blegning af mørke pletter på indvækststedet;
 • anti-inflammatorisk virkning.

For at opnå resultatet er det nok at bruge Gloria lotion mod indgroet hår to gange om ugen, og påfør det på kroppen med en bomuldsstynge.

Kurset er designet til 15-20 procedurer. Lægemidlet har samme virkning på huden som cremen (lindrer betændelse, skrælmer og blødgør huden), men det tillader også hårvækst. Anvendelse af lotion fra indgroet hår Gloria regelmæssigt kan du i sidste ende slippe af med problemet med indgroet hår.

Kvinder, der brugte dette værktøj, forlader kun positiv feedback om produktet.

lllokony

om skønhed og sundhed af hår

  Hjem »Pleje» Gloria Lotion mod indgroet hår

Gloria lotion mod indgroet hår

Med denne lotion glemte jeg, hvad indgroede hår er.

Fordele: Overkommelig, lidt langsommere hårvækst, kæmper effektivt med indgroede hår

Ulemper: Det er farligt at indånde, stærk lugt

Jeg vil gerne tale om lotion af firmaet Gloria, min første bekendtskab med ham. Da jeg har brugt shugaring fra dette mærke i lang tid, besluttede jeg at købe dette værktøj til mig selv. Det indgroede hår begyndte at dukke op fra min elektriske epilator, jeg ville aldrig have troet hvad det kunne være. Der var meget skræmmende pustler efter epilering, ben så forfærdelige, hele sommeren måtte jeg gå i bukser. Derfor besluttede jeg at ændre elektroepilationen med en voks, men jeg var også uheldig med det (håret under huden fortsatte med at vokse, blå mærker forblev et plus). Efter at have læst på internettet om sukkerepilation og dens sikkerhed kom jeg til den konklusion, at dette er MIT.

I øjeblikket passer shugaring mig perfekt, men hårene vokser stadig i (ikke så meget selvfølgelig som før). Og en gang efter den anden epilering anvendte jeg denne lotion

der var en let brændende fornemmelse, passerer hurtigt. Det eneste negative, meget kaustisk, fordi Sammensætningen indeholder mælkesyre og salicylsyre (den første sammenligning var den sprøjtepudsprøjte).

Over tid begyndte huden at virke som om den blev fornyet, hvor der var pustler i stedet for dem, skrælling dukkede op, og så forsvandt alt.

Jeg anbefaler dette værktøj! Mange tak, jeg håber, at nogen var hjælpsomme!

Forventninger er berettigede! Intet indgroet hår!

Fordele: * økonomisk forbrug, kæmper effektivt med indgroede hår

Shugaring er en af ​​de bedste procedurer opfundet af mennesker!

Jeg har gjort voks og sukker hårfjerning i mere end 4 år. Tilfreds med denne procedure erstatter ingen barberkniv denne langvarige effekt. Det største problem, jeg oplevede efter brug af voks og sukker, er indgroet hår. Alle shugaring masters, i hvem jeg havde en stemme råbe, at det er nødvendigt at gøre skrubning og fugtgivende huden, jeg forstår dette med mit sind, men i praksis kan jeg ikke udvikle vane til konstant at bruge skrubbe og fugtgivende mælk.

Ja, for alle mine hænder, de skårende dem forlader ikke noget indgroet hår, det er nødvendigt at plukke ud og klemme alt ud.

Det kom til det punkt, at sår og pletter begyndte at dukke op på mine ben efter sår, der var umulige at fjerne. Om sommeren var det bare en skam at bære et nederdel eller en kjole.

Ikke så længe siden, da jeg kom til en ny kometolog, begyndte de at tale. Jeg klagede over indgroede hår, hun sagde, at mange lotioner til indgroede hår kun var "pacifiers", hun råbte mig til at prøve Gloria Sugaring Lotion til indgroede hår.

Prisen er bestemt ikke billig 575 rubler pr. 100 ml. Men siden hun roste ham meget og ingen steder i vores by er han ikke til salg, hun har taget.

Indtil videre har jeg brugt dette værktøj 4 gange. Som skrevet på etiketten ikke mere end 2 gange om ugen.

Jeg lægger på en wadded disk 2-3 pshika og jeg behandler zoner. Ikke nødvendigvis efter shugaring, jeg kan bare for natten.

Hvad jeg kunne lide:

lotion absorberer godt

allerede efter 4 ansøgninger syntes det mig, at mange hår begyndte at bryde gennem huden.

Selvfølgelig er duften af ​​lotionen hård, og det titter lidt på grund af alkoholen i sammensætningen, men jeg er klar til at udholde for at opnå resultatet.

Jeg sætter dette værktøj 4 for nu, jeg kan lide det, og jeg råder dig til at prøve det, lad os se hvad der sker næste gang!

Slip af indgroet hår med lotion: myte eller virkelighed?

Fordele: * økonomisk forbrug, kæmper effektivt med indgroede hår

Ulemper: lugten holder ned i lungerne, det er farligt at indånde, en skarp lugt

Hver pige konfronterede problemet med indgroet hår mindst en gang i sit liv. Nyd denne lille og vil slippe af med sådanne problemer så hurtigt som muligt. Det er tilrådeligt at smøre eller napshayatsya mirakel afhjælpe, og derefter rrrrraz: og for et øjeblik forsvandt tryllestaven alle! Men er alt så simpelt? Sker det? Lad os finde ud af det!

Så jeg går allerede til shugaring i omkring seks måneder. Jeg er meget tilfreds med denne procedure. Ja, der er ubehagelige følelser, men resultatet. Frem for alt ros) Problemet med indgroet hår i bikiniområdet bekymrede mig regelmæssigt. Ikke at sige, at det ikke generede mig at leve, nej. Men små hænder kløede stadig for at gøre noget ved det. For eksempel, vælg åbne noget, ja stærkere. Horror.

Under den næste procedure begyndte jeg at klage over dette problem. Min herre rådede til at prøve Gloria Sugaring Lotion til indgroet hår.

Sådan ser det ud:

Lotion af en behagelig blå farve, med et volumen på 100 ml, skal påføres ikke mere end 2 gange om ugen på tidligere renset ansigt eller krops hud. Jeg sætter på bikiniområdet og benene.

Og nu om fordele og ulemper ved lotion:

+ ikke dårligt skrælmer huden og hjælper dermed med at bekæmpe hårindvækst

+ whitens huden, som om farvefarven, som er meget god

+ ret økonomisk at bruge

+ absorberer hurtigt og efterlader intet spor eller klæbrighed

- akrid lugt, skal anvendes i et godt ventileret område, og det er tilrådeligt ikke at trække vejret, ellers får du hoste

- ret dyrt, jeg købte den til 700 rubler

- Det bør ikke anvendes straks efter shugaring-proceduren, det kan betydeligt klemme huden på grund af den alkohol, der er en del af

- Ingen lovet langsommere hårvækst

Jeg bruger denne lotion til enden, virkningen af ​​den er der, hvorfor det kan anbefales til andre. Men i fremtiden ville jeg ikke tage det. En almindelig skrubbe har helt den samme effekt, men koster flere gange mindre. Jeg opsummerer: Produktet er ikke dårligt, men det er ikke et absolut panacea for indgroet hår. Stadig tilsyneladende kom salt- eller sukkerskrubben ikke op med noget fra dette problem)

Min frelse!

Fordele: * økonomisk forbrug, kæmper effektivt med indgroede hår

Ulemper: skarp lugt

God dag, læsere irecommend! Jeg vil gerne dele mine indtryk om lotionen imod selskabets indgroede hår "Gloria".

Med problemet med håret indvækst står over for, efter at hun begyndte at gøre shugaring. De første måneder forudsagde ikke problemer, huden var glat, velplejet uden rødme og hæl. Trouble krøb ubemærket! Den første ting, der begyndte at genere mig, var bumser / bump (meget smertefuldt at røre ved), så kom der mørke pletter i deres sted. En efter en begyndte disse støder at dukke op på bikiniområdet. Ben og armhuler rørte ikke besværet med at vokse op, bare en bikini. Føreren forbød at røre, endsige klemme. Hun talte bedre om natten under gipset "Levomekol". Ingen salve hjalp. Derefter troede de, at alle de dårlige skrubber og fugtgivende af huden. Endnu ikke fugtet, hjalp ikke. Den sidste mulighed forblev for lotion mod indvækst. Føreren arbejder på produkterne "Gloria", så valget faldt på sprøjten af ​​dette mærke. Jeg lagde ikke noget håb, jeg troede det var alt vrøvl, men det viste sig forkert! På den anden dag efter den næste procedure besluttede jeg at prøve det! Lugten er meget skarp. Men det er ikke så slemt, fordi effekten tilfredshed mig. Ordningen til brug har valgt sådan: dagcreme til fugtgivende, dagspray fra indvækst. Efter sprayet begyndte huden at skrælle lidt. Hvis alt er sprækket, så er der ingen spor af peeling. Et mærkbart resultat optrådte ved 2 ugers brug. Prishchikov mærkbart mindre pletter, som de efterlod, begyndte at lyse, og derefter forsvinde. Dette resultat var meget tilfreds med mig. Jeg fortsætter med at bruge sprayen i dag. Nu skifter jeg ordningen lidt to gange om ugen med en spray, resten af ​​tiden fugtiger og skrubber.

Forbruget er lille, effekten er fantastisk! (Jeg bruger to måneder)

Pris (600r) er lille, hvis vi fortsætter fra udgiften. Når min brug skal være nok i lang tid.

Dette redskab reddede mig! Jeg håber, jeg ikke længere kan løse problemet med indgroede hår!

+7-951-511-70-11

Denne email adresse er beskyttet mod spam bots. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Hvordan slippe af med indgroet hår? Kontrolleret på dig selv

Kun sur peeling vil hjælpe med at slippe af med indvækst og deres konsekvenser.

Det udføres bedst, når huden ikke er i kontakt med den aktive sol. Derfor vinter, forår og efterår - den perfekte tid! Undtagelsen er bikini, - her kan du skrælle hele året rundt.

Hvad har du brug for?

 1. GLORIA Lotion eller Gel til indgroet hår
 2. Bomuldskive eller bomuldspindel
 3. Eventuelle non wicking handsker

Hvad skal man vælge for anti-indvækst: Gel eller Lotion?

Både Gel og Lotion kan påføres på alle dele af kroppen. Samtidig er gelens tekstur mere delikat, virkningen er mere delikat. Derfor er det muligt at bruge Gel fra indgroede hår i bikini og axillære områder, hvilket gør det muligt at finde anvendelse. Og Lotion - på benene og andre dele af kroppen om nødvendigt.

Hvordan udfører proceduren?

Peeling kan startes ved 5-6 dage efter shugaring. Og du skal stoppe i 5-6 dage før næste depilation.

 1. Rengør den nødvendige overflade af huden fra olieagtig film (med en enkel sæbeopløsning eller Miramistin (Chlorhexidin)).
 2. Sæt på handsker, spray Lotion til indgroede hår på en bomuldsstuds og jævnt tørre det ønskede hudområde. Eller med en vatpind, anbring en gelplade på de krævede områder. Du kan flere gange.
 3. Vent til tørring, skyll ikke.

Det er vigtigt!

1. Gentag proceduren 2 gange om ugen, indtil hårene begynder at vokse. I den aktive fase af hårvækst tilbringer proceduren hver anden dag.

2. Efter 1-2 procedurer begynder huden på den behandlede kropsoverflade at afskrække. Det er det, vi stræber efter: fjernelse af den øvre stratum corneum. Huden bliver tyndere på grund af fjernelsen af ​​døde celler, og hårene bliver lettere at bryde igennem.

3. For at få de bedste resultater i kampen mod indgroede hår, brug kropsskrub. De exfoliere også det øvre lag af huden og lette spiring af fine hår.

Vær opmærksom på GLORIA chokolade skrubbe (med jordede møtrikker).

4. Sørg for at fugt og nære huden i de dage, hvor du ikke skaler (cremer og body lotions).

Vær opmærksom på GLORIA Moisturizing Cream eller GLORIA White Chocolate Wrap eller GLORIA Maripan Wrap (wraps kan også bruges hjemme som en stærk nærende body creme).

Resultatet af ansøgningen inden for 1 måned:

Manglen på indvækst eller deres isolerede tilfælde lysere og delikat hud, mere ensartet tone - med næsten ingen tegn på indvækst og pigmentpletter.

Om Lotion:


Sammensætningen omfatter salicylsyre, mælkesyre og æblesyre, som bidrager til opløsningen af ​​den øvre stratum corneum, samt et kompleks af stoffer, der blødgør huden og letter spiring af lys og fine hår. Samtidig har mælkesyre en hvidt effekt, der hjælper med at eliminere pigmentering og mørke spor af indgroet hår så hurtigt som muligt.

Volumen - 100 ml. Designet til 15-20 procedurer. Pris: 565 rubler. Køb Lotion

Om Gela:

Sammensætningen og virkningen - ligner Lotion fra indgroet hår, samtidig med at den delikate gel struktur er egnet til behandling af bikini og aksillære områder. Kan anvendes punkt.

Lotion for indgroede hår "LET`S EPIL"

Specialpris ved bestilling:

fra 2-3 stykker - 509 rubler / stk (-10% rabat)

fra 4 stk - 452 rubler / stk (-20% rabat)

Forebyggelse af hårindvækst.

Til hjemmepleje.

Volumen: 110 ml.

Advarsel: Begrænset antal varer på lager!

Den bliver tilgængelig: 2016-03-01

Basisvægt, kg: 0,11

Tweet Share Google+ Pinterest

Den nye lotion fra det indgroede hår "LET`S EPIL" fra GLORIA hjælper effektivt med at forhindre det indgroede hår efter proceduren for epilering! Den nye formel indeholder ikke alkohol, udtørrer fugtigt og fjerner effektivt det hornede lag fra hudoverfladen.

Hovedårsagerne til indgroet hår betragtes som follikelskader, når håret fjernes i retning mod vækst (normalt sker det ved voksning eller fjernelse af hårfjerning, eller når skygge teknik ikke følges), hyperkeratose eller mangel på kvalitet og rettidig skrælning. Og hvis den første grund er let at eliminere, er det nok bare at skifte til fysiologisk sukkerepilation (shugaring), så er de to andre problemer designet til at fjerne lotion fra det indgroede hår "LET`S EPIL". Sammensætningen af ​​lotionen omfatter salicylsyre, mælkesyre og æblesyre, der bidrager til opløsningen af ​​det øvre keratinøse lag af huden og komplekset af stoffer, der blødgør huden og lette spiring af lyse og tynde hår. Mælkesyre har også en hvidtningseffekt, der hjælper med at eliminere pigmentering og mørke spor fra eksisterende indgroede hår. Denne lotion anbefales til hjemmepleje.

Ved anbefaling af hjemmeplejeprodukter undgår epileringsmesteren problemet med at fjerne komplekst hår, hvilket gør det muligt hurtigt og effektivt at udføre epilering

Anvendelse: Anvend lotion på en bomuldsstynge og behandl huden. Brug lotion til indgroet hår to gange om ugen og glem det indgroede hår! Denne lotion anbefales til hjemmepleje. Det er ikke nødvendigt at bruge det før eller efter epilering! Det anbefales at bruge 2-3 gange om ugen!

Resultatet er perfekt, glat og fugtet hud! Lotionen plejer forsigtigt huden og er velegnet til alle områder, herunder følsomme områder af bikini og underarm.

Ingredienser: vand, salicylsyre, mælkesyre, æblesyre.

Gel fra indgroede hår GLORIA 110 ml.

Hold musen over billedet for at forstørre

Gloria gel hjælper med at opløse det øverste keratinagtige lag i huden, hvilket letter spiring af fint hår, whitens huden, glatter det og hjælper med at eliminere pigmentering og mørke punkter fra indgroet hår.

Anvendelse:

Påfør 5-6 dag efter epilering to gange om ugen. Inden for 1 måned - i det mindste. På grund af den blide geltekstur er den velegnet til behandling af bikini og aksillære zoner.

Hoved ingredienser:

Salicylsyre, mælkesyre, æblesyre - antioxidant og antiinflammatorisk effekt, mild afskalning af hudens stratum corneum, forbedring af hudens ydre tilstand, fugtgivende hud på dybe niveauer, hvidtning. Indeholder ikke alkohol. Fugtiger huden.

Kvalitetssikring:

Produktet er certificeret. Passeret dermatologisk kontrol.

Bemærk:

Opbevar produktet på et køligt og tørt sted. Kun til ekstern brug.

lllokony

om skønhed og sundhed af hår

  Hjem »Pleje» Gloria Lotion mod indgroet hår

Gloria lotion mod indgroet hår

Med denne lotion glemte jeg, hvad indgroede hår er.

Fordele: Overkommelig, lidt langsommere hårvækst, kæmper effektivt med indgroede hår

Ulemper: Det er farligt at indånde, stærk lugt

Jeg vil gerne tale om lotion af firmaet Gloria, min første bekendtskab med ham. Da jeg har brugt shugaring fra dette mærke i lang tid, besluttede jeg at købe dette værktøj til mig selv. Det indgroede hår begyndte at dukke op fra min elektriske epilator, jeg ville aldrig have troet hvad det kunne være. Der var meget skræmmende pustler efter epilering, ben så forfærdelige, hele sommeren måtte jeg gå i bukser. Derfor besluttede jeg at ændre elektroepilationen med en voks, men jeg var også uheldig med det (håret under huden fortsatte med at vokse, blå mærker forblev et plus). Efter at have læst på internettet om sukkerepilation og dens sikkerhed kom jeg til den konklusion, at dette er MIT.

I øjeblikket passer shugaring mig perfekt, men hårene vokser stadig i (ikke så meget selvfølgelig som før). Og en gang efter den anden epilering anvendte jeg denne lotion

der var en let brændende fornemmelse, passerer hurtigt. Det eneste negative, meget kaustisk, fordi Sammensætningen indeholder mælkesyre og salicylsyre (den første sammenligning var den sprøjtepudsprøjte).

Over tid begyndte huden at virke som om den blev fornyet, hvor der var pustler i stedet for dem, skrælling dukkede op, og så forsvandt alt.

Jeg anbefaler dette værktøj! Mange tak, jeg håber, at nogen var hjælpsomme!

Forventninger er berettigede! Intet indgroet hår!

Fordele: * økonomisk forbrug, kæmper effektivt med indgroede hår

Shugaring er en af ​​de bedste procedurer opfundet af mennesker!

Jeg har gjort voks og sukker hårfjerning i mere end 4 år. Tilfreds med denne procedure erstatter ingen barberkniv denne langvarige effekt. Det største problem, jeg oplevede efter brug af voks og sukker, er indgroet hår. Alle shugaring masters, i hvem jeg havde en stemme råbe, at det er nødvendigt at gøre skrubning og fugtgivende huden, jeg forstår dette med mit sind, men i praksis kan jeg ikke udvikle vane til konstant at bruge skrubbe og fugtgivende mælk.

Ja, for alle mine hænder, de skårende dem forlader ikke noget indgroet hår, det er nødvendigt at plukke ud og klemme alt ud.

Det kom til det punkt, at sår og pletter begyndte at dukke op på mine ben efter sår, der var umulige at fjerne. Om sommeren var det bare en skam at bære et nederdel eller en kjole.

Ikke så længe siden, da jeg kom til en ny kometolog, begyndte de at tale. Jeg klagede over indgroede hår, hun sagde, at mange lotioner til indgroede hår kun var "pacifiers", hun råbte mig til at prøve Gloria Sugaring Lotion til indgroede hår.

Prisen er bestemt ikke billig 575 rubler pr. 100 ml. Men siden hun roste ham meget og ingen steder i vores by er han ikke til salg, hun har taget.

Indtil videre har jeg brugt dette værktøj 4 gange. Som skrevet på etiketten ikke mere end 2 gange om ugen.

Jeg lægger på en wadded disk 2-3 pshika og jeg behandler zoner. Ikke nødvendigvis efter shugaring, jeg kan bare for natten.

Hvad jeg kunne lide:

lotion absorberer godt

allerede efter 4 ansøgninger syntes det mig, at mange hår begyndte at bryde gennem huden.

Selvfølgelig er duften af ​​lotionen hård, og det titter lidt på grund af alkoholen i sammensætningen, men jeg er klar til at udholde for at opnå resultatet.

Jeg sætter dette værktøj 4 for nu, jeg kan lide det, og jeg råder dig til at prøve det, lad os se hvad der sker næste gang!

Slip af indgroet hår med lotion: myte eller virkelighed?

Fordele: * økonomisk forbrug, kæmper effektivt med indgroede hår

Ulemper: lugten holder ned i lungerne, det er farligt at indånde, en skarp lugt

Hver pige konfronterede problemet med indgroet hår mindst en gang i sit liv. Nyd denne lille og vil slippe af med sådanne problemer så hurtigt som muligt. Det er tilrådeligt at smøre eller napshayatsya mirakel afhjælpe, og derefter rrrrraz: og for et øjeblik forsvandt tryllestaven alle! Men er alt så simpelt? Sker det? Lad os finde ud af det!

Så jeg går allerede til shugaring i omkring seks måneder. Jeg er meget tilfreds med denne procedure. Ja, der er ubehagelige følelser, men resultatet. Frem for alt ros) Problemet med indgroet hår i bikiniområdet bekymrede mig regelmæssigt. Ikke at sige, at det ikke generede mig at leve, nej. Men små hænder kløede stadig for at gøre noget ved det. For eksempel, vælg åbne noget, ja stærkere. Horror.

Under den næste procedure begyndte jeg at klage over dette problem. Min herre rådede til at prøve Gloria Sugaring Lotion til indgroet hår.

Sådan ser det ud:

Lotion af en behagelig blå farve, med et volumen på 100 ml, skal påføres ikke mere end 2 gange om ugen på tidligere renset ansigt eller krops hud. Jeg sætter på bikiniområdet og benene.

Og nu om fordele og ulemper ved lotion:

+ ikke dårligt skrælmer huden og hjælper dermed med at bekæmpe hårindvækst

+ whitens huden, som om farvefarven, som er meget god

+ ret økonomisk at bruge

+ absorberer hurtigt og efterlader intet spor eller klæbrighed

- akrid lugt, skal anvendes i et godt ventileret område, og det er tilrådeligt ikke at trække vejret, ellers får du hoste

- ret dyrt, jeg købte den til 700 rubler

- Det bør ikke anvendes straks efter shugaring-proceduren, det kan betydeligt klemme huden på grund af den alkohol, der er en del af

- Ingen lovet langsommere hårvækst

Jeg bruger denne lotion til enden, virkningen af ​​den er der, hvorfor det kan anbefales til andre. Men i fremtiden ville jeg ikke tage det. En almindelig skrubbe har helt den samme effekt, men koster flere gange mindre. Jeg opsummerer: Produktet er ikke dårligt, men det er ikke et absolut panacea for indgroet hår. Stadig tilsyneladende kom salt- eller sukkerskrubben ikke op med noget fra dette problem)

Min frelse!

Fordele: * økonomisk forbrug, kæmper effektivt med indgroede hår

Ulemper: skarp lugt

God dag, læsere irecommend! Jeg vil gerne dele mine indtryk om lotionen imod selskabets indgroede hår "Gloria".

Med problemet med håret indvækst står over for, efter at hun begyndte at gøre shugaring. De første måneder forudsagde ikke problemer, huden var glat, velplejet uden rødme og hæl. Trouble krøb ubemærket! Den første ting, der begyndte at genere mig, var bumser / bump (meget smertefuldt at røre ved), så kom der mørke pletter i deres sted. En efter en begyndte disse støder at dukke op på bikiniområdet. Ben og armhuler rørte ikke besværet med at vokse op, bare en bikini. Føreren forbød at røre, endsige klemme. Hun talte bedre om natten under gipset "Levomekol". Ingen salve hjalp. Derefter troede de, at alle de dårlige skrubber og fugtgivende af huden. Endnu ikke fugtet, hjalp ikke. Den sidste mulighed forblev for lotion mod indvækst. Føreren arbejder på produkterne "Gloria", så valget faldt på sprøjten af ​​dette mærke. Jeg lagde ikke noget håb, jeg troede det var alt vrøvl, men det viste sig forkert! På den anden dag efter den næste procedure besluttede jeg at prøve det! Lugten er meget skarp. Men det er ikke så slemt, fordi effekten tilfredshed mig. Ordningen til brug har valgt sådan: dagcreme til fugtgivende, dagspray fra indvækst. Efter sprayet begyndte huden at skrælle lidt. Hvis alt er sprækket, så er der ingen spor af peeling. Et mærkbart resultat optrådte ved 2 ugers brug. Prishchikov mærkbart mindre pletter, som de efterlod, begyndte at lyse, og derefter forsvinde. Dette resultat var meget tilfreds med mig. Jeg fortsætter med at bruge sprayen i dag. Nu skifter jeg ordningen lidt to gange om ugen med en spray, resten af ​​tiden fugtiger og skrubber.

Forbruget er lille, effekten er fantastisk! (Jeg bruger to måneder)

Pris (600r) er lille, hvis vi fortsætter fra udgiften. Når min brug skal være nok i lang tid.

Dette redskab reddede mig! Jeg håber, jeg ikke længere kan løse problemet med indgroede hår!

+7-951-511-70-11

Denne email adresse er beskyttet mod spam bots. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Hvordan slippe af med indgroet hår? Kontrolleret på dig selv

Kun sur peeling vil hjælpe med at slippe af med indvækst og deres konsekvenser.

Det udføres bedst, når huden ikke er i kontakt med den aktive sol. Derfor vinter, forår og efterår - den perfekte tid! Undtagelsen er bikini, - her kan du skrælle hele året rundt.

Hvad har du brug for?

 1. GLORIA Lotion eller Gel til indgroet hår
 2. Bomuldskive eller bomuldspindel
 3. Eventuelle non wicking handsker

Hvad skal man vælge for anti-indvækst: Gel eller Lotion?

Både Gel og Lotion kan påføres på alle dele af kroppen. Samtidig er gelens tekstur mere delikat, virkningen er mere delikat. Derfor er det muligt at bruge Gel fra indgroede hår i bikini og axillære områder, hvilket gør det muligt at finde anvendelse. Og Lotion - på benene og andre dele af kroppen om nødvendigt.

Hvordan udfører proceduren?

Peeling kan startes ved 5-6 dage efter shugaring. Og du skal stoppe i 5-6 dage før næste depilation.

 1. Rengør den nødvendige overflade af huden fra olieagtig film (med en enkel sæbeopløsning eller Miramistin (Chlorhexidin)).
 2. Sæt på handsker, spray Lotion til indgroede hår på en bomuldsstuds og jævnt tørre det ønskede hudområde. Eller med en vatpind, anbring en gelplade på de krævede områder. Du kan flere gange.
 3. Vent til tørring, skyll ikke.

Det er vigtigt!

1. Gentag proceduren 2 gange om ugen, indtil hårene begynder at vokse. I den aktive fase af hårvækst tilbringer proceduren hver anden dag.

2. Efter 1-2 procedurer begynder huden på den behandlede kropsoverflade at afskrække. Det er det, vi stræber efter: fjernelse af den øvre stratum corneum. Huden bliver tyndere på grund af fjernelsen af ​​døde celler, og hårene bliver lettere at bryde igennem.

3. For at få de bedste resultater i kampen mod indgroede hår, brug kropsskrub. De exfoliere også det øvre lag af huden og lette spiring af fine hår.

Vær opmærksom på GLORIA chokolade skrubbe (med jordede møtrikker).

4. Sørg for at fugt og nære huden i de dage, hvor du ikke skaler (cremer og body lotions).

Vær opmærksom på GLORIA Moisturizing Cream eller GLORIA White Chocolate Wrap eller GLORIA Maripan Wrap (wraps kan også bruges hjemme som en stærk nærende body creme).

Resultatet af ansøgningen inden for 1 måned:

Manglen på indvækst eller deres isolerede tilfælde lysere og delikat hud, mere ensartet tone - med næsten ingen tegn på indvækst og pigmentpletter.

Om Lotion:


Sammensætningen omfatter salicylsyre, mælkesyre og æblesyre, som bidrager til opløsningen af ​​den øvre stratum corneum, samt et kompleks af stoffer, der blødgør huden og letter spiring af lys og fine hår. Samtidig har mælkesyre en hvidt effekt, der hjælper med at eliminere pigmentering og mørke spor af indgroet hår så hurtigt som muligt.

Volumen - 100 ml. Designet til 15-20 procedurer. Pris: 565 rubler. Køb Lotion

Om Gela:

Sammensætningen og virkningen - ligner Lotion fra indgroet hår, samtidig med at den delikate gel struktur er egnet til behandling af bikini og aksillære områder. Kan anvendes punkt.

Brug sodavand og kaffe mod uønsket hår

estet portal