Sukkerpasta til shugaring Gloria (Gloria)

Shugaring er en populær måde at slippe af med uønskede hår ved hjælp af sukkerformuleringer. Men ikke alle kan lave en sådan sammensætning på egen hånd. I denne henseende tilbyder forskellige producenter et færdigt værktøj, der kan bruges hjemme. Et af disse værktøjer er sukkerpasta til shugaring Gloria.

Hvad er pastaen beregnet til - epilering eller depilation?

Begrebet hårfjerning betyder hårfjerning med indvirkning på hårsækken. Metoden er rettet mod ødelæggelsen af ​​hårsækkets struktur, deres svækkelse og langsom vækst.

Depilation er fjernelsen af ​​uønsket vegetation uden at påvirke folliklerne, uden at efterfølgende forhindre deres vækst. Depilation har en midlertidig virkning.

Adskillelsen af ​​disse begreber har fundet bred anvendelse blandt kosmetologer. Begrebet hårfjerning anvendes til hårfjerningsprocedurer ved hjælp af voks, men udtrykket "voksafhældning" vil heller ikke være fejlagtigt.

Shugaring er en dyb epilation. Sukkersammensætningen, som følge af dens konsistens, trænger endnu dybere end voks, dækker helt hårene og håndterer opgaven mere effektivt.

Beskrivelse og sammensætning

Gloria pasta er fremstillet af et russisk firma med speciale i kosmetik til ansigt og krop. Med hensyn til effektivitet er det ikke ringere end importerede producenter, men omkostningerne er lidt lavere i sammenligning.

Sammensætningen af ​​pastaen Gloria til shugaring er helt naturlig. Den består af:

 • sukkerarter, glucose, som giver sammensætningen en klæbrig konsistens, bidrager til omslutningen og greb af hår;
 • vand, som er nødvendigt for regulering af densiteten af ​​konsistensen;
 • citronsyre, som forhindrer karamel fra hærdning;
 • fructose, har en fugtgivende virkning, lindrer irritation, forhindrer spredning af patogene mikroorganismer.

Menthol tilsættes nogle sorter af pastaen for at reducere smerte under proceduren.

Hjælp! Som en del af Gloria shugaring agent er der ingen konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsstoffer.

fordele

På grund af de tilgængelige komponenter har produktet følgende fordele:

 • den er lav allergen
 • forhindrer væksten af ​​hår;
 • har ingen skadelig effekt, selv på den delikate og særligt følsomme hud;
 • Gavnlig virkning på huden

Gloria's pasta passer til både manuel (uden brug af hjælpemidler) og bandage (ved brug af papir eller klud strimler) epilering.

For mere bekvemmelighed er værktøjet pakket i krukker i forskellige størrelser.

Afhængig af pastaens konsistens er der flere typer af det:

 1. Ultra blød. Velegnet til fjernelse af "fluff" hår og bruges hovedsagelig til at slippe af med uønsket vegetation i ansigtet.
 2. Blød. Det er noget tættere end ultra-soft og viser sig at slippe af med let og tyndt hår, selv på følsom hud.
 3. Gennemsnitlige. Velegnet til hårfjerning mellem hårdhed på alle dele af kroppen.
 4. Tyk. Det klare sig godt med hårde hår på følsomme områder.

Udover kvinders produkter producerer producenten pasta til mænd, præsenteret i form af ultra-soft og superhard konsistens.

For at udføre depilationen med Gloria's pasta anvendes der normalt en medium og tæt konsistens alene. Det er nemmere for en ikke-professionel at håndtere hende.

Sådan bruges

Fremgangsmåden til fjernelse af uønsket vegetation med sukkerpasta er enkel.

Men for at gennemføre det skal du overholde følgende anbefalinger:

 1. Længden af ​​de fjernede hår bør ikke være mindre end 4 mm. Ellers vil karamel ikke kunne fange dem.
 2. Før du bruger sukkersammensætningen, skal du bruge en særlig lotion eller babypulver. Dette vil gøre det muligt for lægemidlet kun at påvirke hovedbunden uden at skade huden.
 3. Før du anvender pastaen, skal den opvarmes til kropstemperatur. Blød eller ultra-soft opvarmet i vandbad eller i mikrobølgeovn. For at varme op tæt nok til at strække det lidt i dine hænder.
 4. Påfør sukkerpasta med et tyndt lag mod hårets vækst med dine hænder eller ved hjælp af en speciel træspatel. For en bedre dækning af hårene, gnid let pastaen med lette bevægelser.
 5. Ved udførelse af bandageteknologi pålægges bånd af papir eller klud oven på det påførte værktøj. De hjælper med at lette processen med at fjerne sukkerpasta.
 6. Frosne karamel fjernes ved en skarp bevægelse i retning af hårvækst. Rester af midler rengøres med servietter.
 7. For at forhindre irritation og andre uønskede reaktioner efter proceduren skal du bruge en fugtighedscreme.

I løbet af dagen efter proceduren anbefales ikke at besøge strande, solterrasse, saunaer, svømmebassiner.

Resultatet efter epilering fortsætter i 3-4 uger, så der er ikke behov for hyppige procedurer, hvilket gør denne metode til at fjerne uønsket vegetation ret økonomisk.

Det er vigtigt! For at opnå den ønskede effekt skal du omhyggeligt læse brugsanvisningen og følge omhyggeligt procedurens trin.

anmeldelser

Anmeldelser af pasta til shugaring Gloria mest positive. Det er det, kvinder skriver, når de har prøvet handlingen på sig selv:

Alexandra: "Jeg bruger min shugaring hjemme alene, da jeg ikke har råd til kosmetiske procedurer. Jeg tager til hårfjerning pasta Gloria medium tæthed. Det er perfekt til næsten alle dele af kroppen, det er nemt at anvende og spredes ikke.

Efter proceduren er huden glat og silkeagtig. 800 gram krukker er nok for mig i lang tid, da epilering ikke er nødvendig mere end en gang hver 3. uge. Jeg er meget tilfreds med resultatet af at bruge pastaen. "

Valeria: "Tidligere har jeg altid udført voksfjerning i en skønhedssalon. Men på grund af et økonomisk problem måtte jeg give op. På internettet fandt jeg mange positive anmeldelser om pastaen til shugaring Gloria. Jeg besluttede at prøve det og bestilte en stor pakke på 1500 gram på en gang, så det var nok i lang tid. Valget faldt på en pasta med blød konsistens, da jeg har fine hår og meget følsom hud.

Da valget ikke var forkert, kom værktøjet perfekt til mig. Jeg lærte at udføre proceduren ved hjælp af det trinvise billede af trinnene med at anvende shugaringpasta Gloria på internettet. Proceduren er meget mere behagelig end voksning, smerte er næsten ikke følt. Menthol, der er inkluderet i produktets sammensætning, har en afkølende virkning på huden, og efter proceduren er der ingen irritation og rødme. Jeg er glad for at mit valg faldt på pastaen Gloria. "

konklusion

Shugaring pasta Gloria er et universelt middel. På grund af den naturlige sammensætning forårsager det ikke allergiske reaktioner og andre bivirkninger, der praktisk talt ikke har kontraindikationer. Værktøjet adskiller sig i konsistens, hvilket gør det muligt at vælge det mest egnede til alle, afhængigt af hudens egenskaber og arten af ​​hårvækst. Når du følger instruktionerne, forårsager brugen af ​​pastaen ikke vanskeligheder og uønskede reaktioner. Effekten af ​​proceduren opretholdes i lang tid, hvilket eliminerer behovet for dens hyppige gentagelse.

Sukkerpasta til shugaring GLORIA medium

Professionel sukkerpasta fra den førende russiske producent GLORIA opfylder de højeste kvalitetsstandarder på grund af instrumentel kontrol på alle produktionsstadier. På grund af pastaens naturlige sammensætning er det helt sikkert og hypoallergent, og takket være en speciel formel og moderne udstyr er den stabil i drift, effektivt fjerner lige kort hår og taber ikke dens egenskaber gennem hele proceduren.

fordele:

 • Nemt at påføre, giver håret fuld greb
 • Fjerner effektivt uønsket hår 3-5 mm;
 • Beskærer ikke håret, beskadiger ikke levende hudceller;
 • Fuldt bevarer arbejdsegenskaberne indtil slutningen af ​​proceduren på området der skal epileres
 • 100% naturlig sammensætning, hypoallergen, egnet til følsom hud.

Designet til at arbejde manuelt og spalnye teknikker på alle dele af kroppen, selv den mest blid og følsomme (ansigt, bikini område).

Afhængig af temperaturen i hænderne på master, klientens krop og luften i rummet kan den bruges som en monotæthed eller blandes med andre pastaer af linjalen for at opnå optimal konsistens.

Ingredienser INCI: Invertsukker, Aqua.

Shugaring pasta Gloria: maksimal effekt til minimale omkostninger

Gloria's shugaring pasta er en karameliseret sukkermasse, der hjælper med at fjerne uønskede hår på kroppen hurtigt, smertefrit og i lang tid.

Gloria tilhører midlerne til professionel kosmetik, har et godt omdømme blandt fjernerne af hårfjerning. Men samtidig er det tilgængeligt for alle, der er egnede til at udføre shugaring i husforhold.

Funktioner sukkerpasta "Gloria"

Gloria - sukkerpasta produceret af et russisk kosmetikfirma.

Produktet har en helt naturlig sammensætning:

 • sukker, glucose - har en klæbrig konsistens, fanger og bryder hår;
 • vand - regulerer tætheden af ​​karamel;
 • citronsyre - forhindrer hærdningen af ​​sukkermassen, gør den viskøs
 • fructose - fugtiger huden, eliminerer hævelse og irritation, forhindrer spredning af patogener.

Nogle typer af kosmetisk karamel omfatter menthol, som hjælper med at reducere smerte ved shugaring.

Gloria indeholder ikke konserveringsmidler, smagsstoffer og farvestoffer af kunstig oprindelse.

På grund af dets sammensætning, Gloria produkter:

 • hypoallergen;
 • forhindrer indgroede hår
 • beskadiger ikke den delikate og følsomme hud;
 • gavnlig virkning på huden.

Sukkerpasta Gloria er praktisk til både manuel (uden brug af ekstra midler) og til bandage (ved anvendelse af vævsstrimler) epilering.

For nemheds skyld er karamel tilgængelig i krukker af forskellig størrelse.

Du kan købe det separat eller som en del af et sæt Gloria. Standard sæt inkluderer:

 1. Sukkerpasta (valgfri).
 2. Lotion beregnet til brug før proceduren.
 3. Kosmetisk talkum.
 4. Cream for irritation efter epilering.
 5. Spatler til påføring på huden.
 6. Vejledning i proceduren.

Alle varer er pænt pakket i en bekvem kosmetikpose.

Typer af pasta

I betragtning af konsistensen af ​​sukkercaramel er der flere typer af det:

 1. Ultra blød. Til fjernelse af "fluff" hår. Oftest anvendes til ansigtshårfjerning. Nogle gange i arbejdet blandes det med en tykkere pasta.
 2. Blød. Det er lidt mere tæt ultra-soft. Det bruges til at fjerne tyndt, blont hår, selv på følsom hud.
 3. Gennemsnitlige. Konsistensen af ​​karamel svarer til gelé. Det betragtes som universelt. Det bruges til shugaring hår med moderat hårdhed på forskellige hudområder.
 4. Tyk. Fjerner godt mørkt, hårdt hår på følsomme hudområder. For eksempel i armhulerne eller bikiniområdet.

Udover produkter, der er beregnet til brug af kvinder, producerer producenterne Gloria for mænd (til mænd). Mænds produkter præsenteres af karamel ultra soft og superhard konsistens.

Når du vælger en epilerende pasta, skal du overveje:

 1. Hårets struktur, området for depilation.
 2. Temperaturforhold på værelset. I et varmt rum uden aircondition er det svært at arbejde med flydende karamel.
 3. Temperaturen af ​​klientens krop og hænderne på mesteren. Jo højere det er, jo tættere skal være pastaen.

Ultra bløde og bløde pastaer er mere egnede, når du bruger shugaring bandage teknik. Deres væskekonsistens trænger dybt ind i hårsækkenet med lige meget fine hår. De bruges oftest af professionelle kosmetologer. Begyndere finder det svært at klare en sådan konsistens af karamel.

Depilation medium og tæt karamel forårsager ikke vanskeligheder. De er egnede til selvhæmmende procedurer manuel metode.

Anvendelse af

Fjern hår med sukkerpasta er ikke svært. For at epilering skal kunne lykkes, skal du følge anbefalingerne:

 1. Hårets længde skal være mindst 4 mm. Ellers kan karamel ikke "fange" dem.
 2. Huden før proceduren skal behandles med en speciel lotion Gloria. Når det er fuldt absorberet, pulver det med et kosmetisk talkumpulver fra et sæt eller med almindeligt babypulver. Dette vil gøre det muligt for sukkerpastaen kun at virke i hovedbunden uden at skade huden.
 3. Før brug bringes pastaen til kropstemperatur. Blød og ultra-soft karamel opvarmes i mikrobølgeovn eller på dampbad. Meget tæt tekstur er nok til at strække dine hænder. Du kan opvarme en krukke med karamel et ubegrænset antal gange.
 4. Fra den samlede masse af karamel skal man knibe en vis mængde. Påfør det med en hånd eller en speciel træspatel med et tyndt lag mod hårets vækst. For en mere tæt greb på håret gnides det forsigtigt med fingrene ind i huden.
 5. Ved anvendelse af shugaring bandage teknikken limes specielle stof eller papirstrimler oven på sukkerpastaen (indtil det tykner). De letter fjernelsen af ​​karamel.
 6. Fjern den frosne blanding ved en skarp, hurtig bevægelse i retning af hårvækst. Restprodukter skal fjernes fra huden med et væv.
 7. For at forhindre uønskede virkninger af shugaring kan du bruge en creme af irritation, som er inkluderet i Gloria-kittet.

I løbet af dagen efter proceduren er det ikke ønskeligt at besøge swimmingpoolen, saunaen, stranden, solariumet.

Omkostninger til produktion

Fabrikanter overholder en demokratisk prispolitik. Gloria kosmetik er meget billigere end mange udenlandske analoger.

Prisen på pastaen afhænger af emballagens type og volumen. Gennemsnittet er:

 • jarvolumen 330 gr. - fra 600 rubler.
 • 800 gr. - fra 1100 gnid.
 • 1800 g jar - fra 2000 rubler.
 • For mænd indsætter volumen 800 gr. - fra 1100 gnid.
 • patron til banding depilation (140 gr.) - fra 300 rubler.
 • 800 g fructose-baseret pasta - fra 700 rubler.
 • indstillet til shugaring - fra 3000 gnid.

Omkostningerne ved produkter i online-butikken er meget billigere end i en almindelig kosmetisk butik. Når du foretager et køb online, pas på svindelwebsteder og mistænkelige bestande.

Pasta til shugaring gloria - et universelt værktøj til fjernelse af hår. Det har næsten ingen kontraindikationer og bivirkninger, nem at bruge. For at opnå den ønskede effekt er det nok at følge instruktionerne til brug, som er vedhæftet det.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Linje af pastaer til shugaring Gloria

Shugaring - en af ​​de mest almindelige metoder til depilation. Den er lavet ved hjælp af en speciel pasta, som er en viskøs karamel. Shugaring pasta "Gloria" er meget populær blandt forbrugerne.

Fordelene ved pasta

De vigtigste fordele ved shugaring med linjen af ​​Gloria produkter er:

 1. Lav risiko for allergiske komplikationer.
 2. Samtidig mekanisk skrælning af huden.
 3. Sikkerhed.
 4. Muligheden for en uafhængig procedure.
 5. Lav master færdigheder krav.
 6. Et lille antal kontraindikationer.
 7. Lav smerte. Helt at slippe af med ubehag er umuligt. Men i dette tilfælde findes de normalt i begyndelsen af ​​depilationen, hvorefter de forsvinder.

Shugaring anbefales ikke til kvinder, der lider af diabetes. De absolutte kontraindikationer indbefatter de fleste hudsygdomme.

Typer og egenskaber

Der er 2 typer blandinger til shugaring: selvfremstillede og fabrikkfremstillede. Den første sort kræver visse færdigheder. Begyndere bruger færdiglavet pasta. Det indenlandske selskab "Gloria" tilbyder forbrugeren et kvalitetscertificeret produkt til en meget konkurrencedygtig pris.

"Gloria" - shugaring pasta, som består udelukkende af naturlige ingredienser:

Fabrikanten bruger ikke citronsyre, fortykningsmidler og smagsstoffer. Blandingen er velegnet til følsom hud. Sammensætningen indeholder ingen essentielle olier og urteekstrakter, som reducerer risikoen for allergiske reaktioner til et minimum. Den angivne varighed af depileringseffekten er op til 4 uger.

I øjeblikket er produkterne repræsenteret af følgende linjer:

 1. "Monokrom" - verdens første sorte pasta til shugaring. Hovedformålet er at bekæmpe stiv hår, mod hvilke almindelige blandinger er magtesløse.
 2. Serie "Gloria Home" og "Gloria for Men". Sidstnævnte er designet til at fjerne groft hanhår. Begge serier består af forskellige blandinger af tæthed.
 3. "Lad os Epil!" - placeret som et sæt til turister. Den har en kompakt pakke.

Hver serie har 2 varianter: Til bandage teknologi og manuel procedure. Tilgængelige emballage mængder - fra 330 til 1800

 • blandingen;
 • hud forbehandling lotion;
 • talkum;
 • hudirritation lotion;
 • spartler;
 • flere stofstrimler (inkluderet til bandage).

Værktøjet er tilgængeligt i forskellige densitetsindstillinger: ultra blød, blød, medium, tæt. Ultra-soft bruges til at fjerne vellus hår i følsomme områder. Sjældent anvendt uafhængigt, ofte i kombination med pastaer med høj densitet. Blødt klæber med sprøde hår, når der er stor risiko for at beskadige huden. Medietæthedspasta er alsidig. Den største ulempe - kan ikke bruges til aflejring af bikinizonen. For procedurer i bikiniområdet anvendes en masse af fast konsistens. Det giver dig mulighed for nemt at fjerne hårdt skam og axillært hår.

Bemærk: Ultra bløde og bløde pastaer er mere velegnede til fagfolk. Begyndere anbefales at anvende blandinger af fast og medium tæthed.

Anbefalinger til brug

 • Før skygge på ansigtet anbefales det at lave en allergisk test: Påfør en lille mængde af blandingen nær øret og vent 24 timer. Efter proceduren er en lille irritation på huden uundgåelig.
 • Før proceduren skal huden affedtes med talkumspulver indeholdt i sættet.
 • Du skal omhyggeligt læse instruktionerne - nogle formuleringer kræver forvarmning til + 38º C. Her kan du bruge vandbad eller mikrobølgeovn. Ved genopvarmning opretholder blandingen dens egenskaber.
 • Det område af hud, hvorpå depilationen udføres, strækkes af indekset og tommelfingeren. Et stykke varmt pasta indsættes med hånden eller med en spatel mod hårvækst. Bevægelsen skal være glat og uheldig. Det er nødvendigt at lade blandingen holde sig godt til huden. Det anvendte værktøj kommer ud af en skarp bevægelse af hånden i retning af hårvækst.
 • Blandinger af medium og fast tæthed anvendes til manuelle depileringsteknikker. Anvendelse med spatler er vanskelig.
 • Hvis der er hår efter den første fase af proceduren, anvendes et nyt lag af pasta over den foregående.
 • Efter hårfjerning vaskes huden grundigt med varmt vand. Det anbefales at bruge en fugtgivende lotion til ekstra pleje og for at forhindre irritation.
 • Du kan ikke besøge pool og solarium i 2 timer efter depilation. Inden for 24 timer er det forbudt at skrælle det berørte hudområde, anvende deodoranter. Dette kan forårsage irritation. Abdominal hår er modtagelige for indvækst, så du skal huske at tage ekstra pleje af dette område.

Hvis det ønskes, kan du kombinere pastaer "Gloria" med forskellig konsistens. For eksempel er det muligt at kombinere menthol ultramix og almindeligt faststof. Denne mulighed bruges til at lindre ubehag under aflejring af bikiniområdet.

Fordele ved midlerne

Den største ulempe ved pastafabrikproduktion er den høje pris. Når shugaring var et ret nyt fænomen i den indenlandske kosmetologi, blev de fleste blandinger importeret. Deres omkostninger omfattede toldafgifter og transportomkostninger.

Produktion "Gloria" er beliggende i Rusland. Dette tillod fabrikanten at fastsætte en meget overkommelig pris - fra 230 til 2000 rubler. pr. pakke, afhængigt af type og volumen. Gloria skylder sin popularitet til et godt prisforhold.

Den voksende popularitet af shugaring har ført til fremkomsten af ​​et stort antal mennesker, der er villige til at arbejde på dette område. Som enhver anden virksomhed kræver depilation forudgående investering. Prisudstedelsen er særlig akut. Newbies har ofte ikke færdighederne til at forberede deres egne blandinger, og køb af et importeret produkt er for dyrt.

Prisen og kvaliteten af ​​Gloria's produkter giver forbrugerne store fordele:

 1. Værktøjet er egnet til massebrug i saloner.
 2. En virksomhedsejer eller mester derhjemme må ikke være bekymret for payback, som det er tilfældet med dyre importerede mærker.
 3. Blandingenes hjemlige oprindelse eliminerer mange organisatoriske problemer med levering.
 4. Brand awareness, kombineret med aktiv feedback, pålægger producenten at opretholde kvalitet.
 5. Forskellige emballeringsmuligheder og værktøjer i sættet hjælper køberen i tilfælde af at blandingen er købt for sig selv.

Mix for shugaring "Gloria" er til stede på markedet i mere end 5 år, ved hjælp af den velfortjente popularitet. For russiske mærker er dette sæt af omstændigheder undtagelsen snarere end reglen. Besøgende på skønhedssaloner er klar til konstant at forsvare deres syn på kvaliteten af ​​de leverede ydelser. Masters hjemme udgør en strøm af kunder langsommere saloner. For dem er pastaen "Gloria" ikke kun en stor hjælp, men giver dig også mulighed for regelmæssige ordrer.

Shugaring pasta Gloria - sammensætning, anvendelsesfunktioner, anmeldelser

Shugaring eller sukker depilation er en af ​​de mest populære og effektive procedurer for at slippe af med uønsket kropshår. Sortimentet af karameller til hårfjerning i dag er simpelthen imponerende - sukkersammensætninger produceres af forskellige indenlandske og udenlandske producenter. På det russiske marked er meget populært og berømt for de positive anmeldelser af mærket Gloria. Det er nemt at bruge og fordeler sig forskelligt i prisen fra dyre mærker, så det bruges nemt ikke kun i skønhedssaloner, men også af ikke-professionelle derhjemme. Et stort udvalg af produkter Gloria giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for depilation, afhængigt af hudtype og hårfjerningszone.

Sammensætningen og egenskaberne af pastaen Gloria

Glat og silkeagtig hud uden overskydende vegetation - drømmen om mange kvinder. Heldigvis står kosmetikindustrien ikke stille og glæder sig over flere produkter af høj kvalitet og et stort udvalg af måder at slippe af med hår.

Hvordan indsætter shugaring

I dag foretrækker mange mennesker at slippe af med uønsket vegetation på kroppen ved hjælp af sukkeraflejring. Denne metode er den mest smertefri og overkommelige selv til eget brug. Procedurens navn kommer fra det engelske ord "sukker" - sukker, fordi dette produkt er den vigtigste del af midlerne til shugaring.

Kropshårfjerning med sukkerpasta er en simpel og effektiv metode.

Den meget metode til hårfjerning ved hjælp af sukkersammensætninger kom til os fra oldtiden fra gamle orientalske skønheder. På den upåklagelige skønhed og glathed i huden fra de egyptiske og persiske kvinder udgør stadig legender. De lærte at opnå perfektion af deres kroppe ved hjælp af sukker smeltet i karamel.

Valget af værktøj til sukker depilation er nu meget stort. Men blandt indenlandske kosmetiske produkter Gloria pasta er i særlig efterspørgsel og kærlighed.

Fjernelse af uønsket kropshår med Gloris sukkerpasta er en simpel og effektiv måde.

Lad os prøve at finde ud af, hvordan pastaen virker på håret rødder. I modsætning til andre former for depilering (barbering, voksning) trænger sukkerkarameller dybt ind i huden, tager fat og fjerner de mindste hår fra roden.

Shugaring proceduren er mindre smertefuld end voksning. Når voksdannelse forekommer mod vækst af hår og sukker - på vækst. På grund af dette reduceres ubehaget og risikoen for irritation på huden reduceres.

En ubestridelig fordel ved sukkeraflejring er også let at fjerne pastarest fra kroppen. Det vaskes af med normalt varmt vand, mens voksfjernelse fra huden er mere problematisk.

I modsætning til barbering vokser håret efter sukkerforlængelse meget langsommere, fordi når man kun barberer, bliver den øvre del af håret fjernet, og pastaen griber også hårsækkenet.

Video: Gloria Sukkerpasta

Sukker depilation pasta Gloria kan udføres af både professionelle mestere og begyndere. For begyndere sælges hele shugaring kits.

Sammensætning, gavnlige egenskaber, fordele og ulemper ved sukkerpasta

Alle pastaer er lavet på basis af sukker eller glucose.

Ved fremstilling af forbindelser bruger Gloria kun naturlige ingredienser:

 • sukker eller glucose;
 • fructose;
 • citronsyre;
 • vand.

Afhængigt af typen af ​​pasta kan yderligere naturlige komponenter tilsættes til dets sammensætning, for eksempel sølvioner, menthol - til afkølingseffekt under proceduren og reducere ubehagelige fornemmelser.

Alle komponenter af pasta til shugaring Gloria er naturlige og hypoallergeniske.

Glukose, som er en del af pastaen, gør den viskøs, som giver dig mulighed for at fange alle hårene. Fructose har fugtighedsgivende egenskaber, forhindrer irritation og hævelse af huden. Citronsyre forbedrer viskositetseffekten. Mængden af ​​vand i karamelens sammensætning bestemmer pastaens massefylde.

På grund af pastaens naturlige sammensætning er depileringsproceduren sikker og komfortabel, og risikoen for allergiske reaktioner er minimal.

Køb Gloria pasta kan være næsten enhver kosmetisk butik, et apotek eller bestille online.

De vigtigste fordele ved pastaen:

 • naturlige ingredienser;
 • hypoallergen;
 • omhyggelig og sikker hårfjerning
 • universalitet - hver af sammensætningerne er egnet til næsten enhver del af huden;
 • økonomisk brug - et lille stykke pasta er nok til at depilere et stort område af kroppen;
 • effektvarighed
 • bremser hårvækst og forhindrer deres indtrængen;
 • stort udvalg;
 • rimelig pris.

En relativ ulempe ved Gloria-pasta kan betragtes som fraværet af urteekstrakter i sammensætningen, som har antiinflammatoriske egenskaber og hjælper med at lindre irritation på følsom hud. Tilstedeværelsen af ​​disse komponenter er vigtig primært for ejere af tør og tilbøjelige til betændelse i huden.

Brugen af ​​pasta Gloria i kampen mod uønsket hår

Desværre har ikke alle mulighed for at besøge skønhedssaloner, og jeg vil altid se smuk ud. Fremgangsmåden til fjernelse af hår med sukkerpasta kan nemt udføres hjemme.

Video: Den rigtige shugaring hjemme med Gloria

Hvordan man laver hårfjerning klist Gloria

For at få en varig virkning fra sukker caramel depilation, skal du følge visse retningslinjer for brug af pasta. Hvis du aldrig selv har udført denne procedure, så hjælper nogle få enkle tips til at gøre alt rigtigt og opnå det ønskede resultat.

Shugaring kan være manuel - når pastaen påføres huden og fjernes med hånden og bandagen - sammensætningen slides af med specielle bandage.

For at fjerne det bløde hår på hænder og fødder anbefales det at anvende bandagemetoden.

For at slippe af med hår på hænder og fødder med sukkerpasta er bandagemetoden bedst egnet

Instruktioner til brug pasta Gloria (bandage teknologi):

 1. Til proceduren derhjemme kan du købe et Gloria depilation kit - lotioner, sukkerpasta, spatler og bandingstrimler.
 2. Shugaring skal nødvendigvis være på tør hud.
 3. Før du begynder, skal pastaen opvarmes lidt - til kropstemperatur. Til dette passer en mikrobølgeovn eller vandbad.
 4. For at reducere ubehag og forberede huden er det ønskeligt at behandle det med en speciel depileringslotion Gloria.
 5. Hvis du gennemfører en session derhjemme, kan du ikke bruge handsker. I saloner af tilstedeværelsen af ​​handsker kræves.
 6. Efter lidt pulver huden med kosmetisk talkumpulver.
 7. Påfør et tyndt lag Gloria's pasta på huden med en speciel træspatel mod hårvækst.
 8. Lim båndet til huden tæt på huden, så en fri kant forbliver. Det er meget vigtigt at stramme huden så meget som muligt - dette vil medvirke til at reducere smerten.
 9. Med en skarp bevægelse fjerner vi strimlen. Sørg for at gøre dette i retning af hårvækst. Fortsæt proceduren indtil fuldstændig fjernelse af håret.
 10. Efterladningspasta fjernes fra kroppen med almindeligt varmt vand.
 11. Behandl huden med lotion efter shugaring.

For at fjerne hårdere hår i armhulerne og intime områder er det bedre at bruge den manuelle (manuelle) metode. Det er også velegnet til aflejring af resten af ​​kroppen.

Sættet til hjemme shugaring omfatter pastaer med forskellig densitet. Når afpudsning pasta skal let påføres og komme væk. Hvis dette ikke sker, skal du tilføje en blanding af den ønskede konsistens afhængigt af problemet. En blødere er lettere at påføre på huden, men kommer ikke hårdt ud. Og tværtimod - det er let at rive tæt, men det er tungt at sætte. Derfor er det vigtigste at vælge de ideelle blandingsforhold.

Til depilation af bikini og underarmene er det bedre at bruge manuel teknik.

Hvis du udfører depilation af de intime områder af huset og aldrig har gjort denne procedure før, er det tilrådeligt at først øve på andre dele af kroppen - arme eller ben.

Brugsanvisning Gloria (håndteknik):

 1. Til depilation af bikini-zonen skal du have Gloria's pasta af forskellig konsistens - blødere og tættere.
 2. Varm pastaen i mikrobølgeovnen i 30 sekunder.
 3. Vi behandler områderne med Gloria's lotion før shugaring og pulver med talkumpulver.
 4. Vi tager to stykker varm pasta af forskellig tæthed, blandes og påføres på huden. Bikiniområdet er meget følsomt, så du skal anvende på et lille hudområde.
 5. Påfør blandingen mod hårvækst. Vi anvender med en hånd, og med den anden strækker vi huden.
 6. Dernæst rive let af pastaen i retning af hårvækst.
 7. Efter proceduren vaskes rester af pastaen med varmt vand.
 8. Påfør lotion.

For effektiviteten af ​​processen er det vigtigt ikke at glemme nogle regler - for at blandingen skal komme godt ud med hårene, er det nødvendigt at trække kanten fra kanten af ​​pastaen med skarpe bevægelser i retning af hårvækst uden at glemme at stramme huden med anden hånd. Håndens bevægelse, når du fjerner pastaen, må ikke rettes opad, men parallelt med huden.

Er det muligt at bruge pasta til shugaring til gravide og ammende kvinder?

Graviditet og amning er en vidunderlig og spændende tid for alle kvinder. Men glem ikke nu om skønhed og selvpleje. Mange er interesserede i, om det er muligt at gøre depilation til gravide og ammende kvinder, og hvilken metode er den sikreste.

Proceduren for sukkeraflejring er mindre smertefuld og farlig end mange andre, derfor er den egnet til gravide og ammende mødre.

Gloria pasta er naturlig og hypoallergen i sin sammensætning og er ikke i sig i stand til at forårsage skade.

Men på trods af den naturlige sammensætning er der stadig nogle advarsler og forholdsregler for shugaring på dette tidspunkt.

Graviditet er opdelt i flere perioder. I løbet af første trimester er fosteret konsolideret, på dette tidspunkt forekommer ofte misdannelser. Læger anbefaler kvinder til omhyggeligt at overvåge deres helbred for at undgå fysisk anstrengelse, pludselige bevægelser og stress.

Fremgangsmåden med sukkerudslipning, selv om den er sikker, er stadig ledsaget af ubehagelige fornemmelser. Smerter og pludselige bevægelser ved adskillelse af pastaen kan forårsage ufrivillig sammentrækning af livmoderen og føre til risikoen for abort. Under dannelsen af ​​fosteret i de tidlige stadier er det bedre at bruge smertefrie metoder til hårfjerning.

I andet og tredje trimester er fosteret allerede stærkt forankret og udviklet. På dette tidspunkt er proceduren for udførelse af sukker shugaring den sikreste.

I de senere perioder er det næsten umuligt at udføre depilationen alene, især i bikiniområdet. Det er bedst at gøre shugaring i salonen med professionelle håndværkere. Hvis begrebet stadig er meget lille, og maven næsten ikke er mærkbar, skal du fortælle din mester om graviditeten, så han kan udføre proceduren meget omhyggeligt.

For ikke at skade den fremtidige baby, skal du altid rådføre dig med din læge, inden du tager en shugaring.

Hver organisme er individuel, og under fødslen føler alle kvinder sig forskelligt. Hvis du beslutter dig for at udføre hårfjerning med sukkerpasta, skal du sørge for at rådføre sig med din læge, som observerer graviditeten. Skønhed er meget vigtigt, men fremtidens barns sikkerhed og sundhed bør komme først.

Shugaring for teenagere

Puberty ledsages af det første hårs udseende i mange dele af kroppen. Pludselig begynder håret for en teenager at vokse bogstaveligt overalt - over overlæben, i bikiniområdet, på benene og i armhulerne. Teenagere, især piger, er ofte genert af disse tegn på at vokse op.

Det er meget vigtigt at føre en fortrolig samtale med barnet i denne periode for at forklare, at udseendet af hår på kroppen er en naturlig proces. Og vælg den mest hensigtsmæssige metode til depilering, for ikke at provokere øget vækst eller indvækst.

Teenage depilation har sine egne egenskaber, som er afhængige af den hormonelle baggrund og de processer, der forekommer i vækstkroppen. For børn fra 12 til 13 år fløde til depilation, samt en sikker barbering maskine.

Fra 14 år kan du allerede anvende voks eller shugaring. På grund af den hurtige udvikling af kroppen er en professionel tilgang til sukkeraflejring meget vigtig. Den forkerte procedure kan trods alt give et negativt indtryk på barnet. Depilation med sukkerpasta i en ung alder udføres bedst i saloner. Der er erfarne mestre, der specialiserer sig i fjernelse af teenager.

Kontraindikationer og forholdsregler

Lim Gloria forårsager ikke allergi. Men der er en række sygdomme, hvor udførelse af sukkeraflejring er kontraindiceret:

 • dermatologiske sygdomme af infektiøs og kronisk karakter (herpes, eksem, dermatitis, psoriasis);
 • åbne sår, forbrændinger, revner og nedskæringer;
 • åreknuder
 • trombose;
 • diabetes mellitus
 • godartede læsioner.

Produktoversigt mærke Gloria

Shugaring pasta mærke Gloria er præsenteret i et varieret sortiment. Formuleringerne fremstilles under hensyntagen til hudens og hårstrukturens egenskaber. Pastaen har en anden tæthed - du kan hente en blanding til klassisk depilering eller mere blid, som er velegnet til følsom og irriteret hud.

Derudover kan du vælge en pasta, afhængigt af den type shugaring, der vil blive afholdt - manuel eller bandage. Til den anden metode til hårfjerning tilbyder producenten specielle spatler og bandestrimler.

De producerer sukkerpasta i krukker i forskellige størrelser fra - 330 g til 1800 g. Et så rigt udvalg giver dig mulighed for at vælge de mest egnede produkter til dine formål.

Gloria pasta er tilgængelig i forskellige teksturer - ultra blød, blød, medium og tæt

Indsæt klassificering efter sammensætningstæthed:

 • Ultra blød og blød. Pastaer af denne tæthed er meget blid og ret flydende. Bruges normalt til at fjerne tyndt, blødt og ret hår (pistol). Velegnet til delikat og følsom hud. De kan bruges til depilering af zoner. Bruges hovedsageligt af professionelle håndværkere. På grund af den meget bløde konsistens vil det være svært for en uerfaret person at udføre depilationen med en pasta af denne tæthed. Ofte blandes den bløde pasta med en tykkere for at opnå den ønskede sammensætning.
 • Medium - har en ret viskøs struktur, kan anvendes uden blanding med andre pastaer. Velegnet til depilering stort set enhver del af huden. Praktisk til brug for ikke-professionelle derhjemme. Arbejder specielt godt til fjernelse af hår på arme og ben, såvel som i armhulerne. Hvis du gør proceduren hjemme for første gang, bliver pasta med medium densitet et uundværligt værktøj.
 • Tyk pasta er meget elastisk og er designet til at fjerne hårdt hår i følsomme områder. Den er ideel til depilation i bikiniområdet. Bruges i saloner af fagfolk.

For hud med lavt smerte tærskel er en specielt designet pasta med tilsætning af menthol specielt udviklet. Det giver dig mulighed for betydeligt at reducere ubehag under depilering, har en køleeffekt. Mentholpasta er tilgængelig i forskellige tætheder - fra meget blød til tæt.

Mode til en smuk, velplejet hud rørte repræsentanterne for det stærkere køn. Især for mænd fremstiller firmaet en speciel serie af pasta Gloria For Men ultra-blød og tæt sammensætning, der tager højde for de særegenheder hos mænds hår og hår.

Shugaring pasta Gloria til mænd er designet til at fjerne hårdt og tykt hår

Hovedkriterierne for at vælge en pasta er den zone, hvor depilationen skal udføres, hudtype og hårets struktur (tykt, hårdt eller fluffet). Også proceduren påvirkes af rummets fugtighed og temperatur.

Firmaet Gloria producerer og andre midler til shugaring - lotion til at forberede huden til proceduren og behandling efter depilation, fugtighedscreme, kosmetisk talkum, spray, sæt til bandage metode.

Stort udvalg af produkter til shugaring Gloria hjælper dig med at vælge de mest egnede produkter til dine formål og opnå en varig effekt fra proceduren.

Et bredt udvalg af produktprogrammer Gloria hjælper dig med at vælge den bedste og mest egnede sammensætning til din shugaring procedure.

Gloria produkter fra indgroet hår

Sikkert mange er bekendt med fænomenet hårinkrop. En af årsagerne til udseendet af indgroet hår er manglende overholdelse af instruktioner, når der udføres depilation derhjemme. Desuden påvirkes hårindvækst af faktorer som hårstruktur, stivhed, hudtilstand og manglende pleje efter depilering.

Ved barbering med en maskine eller trimmer er kun den øverste del af håret afskåret, huden bliver hårdere, follikelen er skadet. Og håret kan ofte ikke trænge ind i det epidermale lag, begynde at vokse indvendigt eller sidelæns. Resultatet er, at huden optræder som acne, som kan blive betændt og såret, nogle gange omdannes til abscesser.

For at slippe af med dette problem anbefales det at bruge Gloria brand lotion til indgroet hår.

 • vand;
 • glycerol;
 • mælkesyre, æblesyre og salicylsyre;
 • urinstof.

Specielt udvalgt præparat blødgør og beroliger huden, lindrer betændelse, fjerner det keratinøse lag af huden, letter hårspiring udenfor. Også ved hjælp af dette værktøj lyser mørke pletter og pigmentering tilbage fra bakkerne.

For dem der gør depilation hjemme, bliver lotion en uundværlig hudplejeassistent.

Det anbefales at bruge Gloria's indgroede hårkrem 2 gange om ugen. Påfør med en bomuldsstynge.

Hvis du vælger den rigtige shugaring pasta hjemme, samt andre hudplejemidler før og efter proceduren, bliver din hud blød og øm, som en baby.

Produktanmeldelser

De, der allerede har brugt til shugaring, klæder Gloria, forlader positiv feedback. De noterer sig god kvalitet, lav pris, brugervenlighed og lang effekt, et stort udvalg af produkter.

Min første og eneste pasta til shugaring! Bedre endnu ikke fundet. Og lave mad for dig selv i lang tid, og hvorfor genere? Hej alle sammen! I dag ville jeg dele med dig min erfaring med at bruge pasta til shugaring Gloria. Jeg tror, ​​at mange af os er bekendt med shugaring-proceduren. Og alle ved, hvor dyrt denne fornøjelse er i kabinen. Hej alle sammen! I dag ville jeg dele med dig min erfaring med at bruge pasta til shugaring Gloria. Jeg tror, ​​at mange af os er bekendt med shugaring-proceduren. Og alle ved, hvor dyrt denne fornøjelse er i kabinen. Den gennemsnitlige pris for proceduren i en zone er fra 500 til 1500 rubler. Jeg besluttede mig for at overpay, hvis du selv kan gøre det til en meget mere fornuftig pris. Omkostningerne til en dåse pasta med et volumen på 800 gram er omkring 650-800 rubler. Pasta forbruges meget økonomisk, sådan en krukke er nok i næsten et år. Det er nødvendigt at tage hensyn til, at jeg kun anvender pastaen i det intime område. Og jeg ville næppe have betroet hende til nogen anden end mig selv. Jeg valgte en mediumdensitetspasta. Det er bedst egnet til privat brug og til begyndere. Men samtidig er densiteten ret solid. Det anbefales at få det krævede antal stillinger med en metal spatel. Men da jeg ikke har en, bruger jeg den gamle sovjetske ske. Pasta skal strækkes i hænderne og derefter påføres huden mod hårets vækst. VIGTIGT. Fjern den pasta du har brug for til hårvækst, en skarp bevægelse af hånden, parallelt med huden.

KONKLUSION: Jeg kunne godt lide at bruge denne pasta! Proceduren er naturligvis ledsaget af en smertefuld virkning. Men resultatet begrunder din lidelse. Hvad du ikke vil gøre for at være smuk! Fordelen er en fordel. Meget mindre kontant udlæg! Bank betaler en procedure i kabinen. Og hvor mange sådanne procedurer for prisen på en kan gøres hjemme, overvej dig selv! Hvis du er i tvivl, kan du købe en krukke med et mindre volumen, som jeg gjorde først. Generelt anbefaler jeg at prøve denne pasta!

sveteskin

http://irecommend.ru/content/moya-pervaya-i-edinstvennaya-pasta-dlya-shugaringa-luchshe-poka-ne-nashla-gotovit-samomu-dol

Fremragende værdi for pengene! Fordele: Glat, ikke smertefuldt, lang tid, jeg vokser ikke hår, ingen irritation, pris.

Ulemper: i færd med at holde fast i hænderne, hårlængde på 3 mm. Spørgsmålet om depilation er for nylig blevet igen relevant for mig. Efter fødslen af ​​barnet, efter et år havde jeg tid til at tage sig af mig selv. Jeg huskede på min gamle oplevelse med voks og besluttede mig for at prøve noget nyt og opdagede sådan en ting som shugaring. Først var jeg skeptisk over det - hvordan kan sukker hjælpe mig med at slippe af med hår? Men efter at have læst i internettet på denne vidunderlige procedure besluttede jeg at tage risikoen. Jeg læste anmeldelser og stoppede ved Gloria pasta. Jeg fandt den ikke i butikkerne i byen, så jeg bestilte det på internettet. Jeg vil ikke beskrive hele processen med depilation, så jeg vil gå direkte til resultatet. Resultatet var næsten fuldstændig frihed fra behåring (næsten fuldstændig, fordi nogle steder håret stadig tilbage, men der vil komme til hjælp pincet, og i de første uafhængige svampe, tror jeg, kom perfekt).Razdrazheniya efter brug denne pasta var stort set ingen, men hvad der skete var i løbet af dagen. Den eneste ulempe, jeg bemærkede for mig selv, var at efter lidt brugstid begyndte pastaen at tage mange hænder. Men dette problem er let løst. Det er nok at sætte pastaen i et halvt minut i fryseren, og du kan starte igen. Pastaen viste sig at være meget økonomisk, for en procedure havde jeg en valnøddestor skare. budget indstilling med anstændig kvalitet.

Firela

http://irecommend.ru/content/otlichnoe-sootnoshenie-tseny-i-kachestva-89

Kvalitativt og vigtigst - bekvemt! Efter en lang søgning efter sin perfekte pasta er Gloria-mærket blevet en favorit! Fordele: Glat hud i lang tid, ingen irritation, brugervenlighed, pris Jeg har brugt denne pasta i meget lang tid. Jeg prøvede forskellige typer tæthed, men stoppede ved bandagen og ultra-soft. Bandage er meget, meget blød, nem at påføre med en spatel. Ultra-soft anvendes også med en spatel, men mere tæt end bandagen. Måske ikke den mest økonomiske mulighed, men så meget hurtigere og holder sig ikke i hænderne. Jeg kan ikke lide at rode med lange pasta, genopvarme det, ælt i hånden, vente efter påføring af bandage... Og slog, stak en strimmel (jeg bruger musselin), tog jeg ud og alt! ))) For storskala depilation (ben, arme) er meget bekvemt. Tidligere anvendte striber med kold voks. Så i forhold til dem er shugaring bare et eventyr! Efter strimlerne er min hud glat i omkring en uge eller lidt mere, så begynder de første hår at pisse, og efter shugaring er huden helt glat 2 - 3 uger. Et andet stort plus af pastaen er, at efter det hårene ikke kryber, men er meget bløde. Ingen irritation og kan let vaskes med normalt varmt vand. Jeg prøvede bandagen, ultra-soft, blød og medium, jeg tog det ikke tæt. Dem, der ikke er for doven til at ælte pastaen, vil jeg anbefale den gennemsnitlige tæthed, den er nem at bruge selv for en nybegynder. Og det fjerner ikke dårligt lige hårdt hår, for eksempel i bikini-zonen. Derudover kommer det ud mere økonomisk end bandage, strimlerne er ikke nødvendige. Og hvem vil gøre alt hurtigt, tage et bandage eller ultra-soft, det er også påført med en spatel. Sommetider er hårene ikke helt fjernet, så du kan holde pastaen på samme sted igen uden frygt for irritation. Pasta fremstilles i forskellige mængder - 330g., 800g., 1500g. Og 1800g. Prisen for alle tætheder er den samme, med undtagelse af bandagen. For eksempel 800g. den gennemsnitlige pris er omkring 900 rubler og 800g. bandage omkring 700 rubler. Kvaliteten af ​​proceduren med pastaer med forskellige tætheder er lige så god.

AnnaGreyh

http://irecommend.ru/content/udobno-i-kachestvenno-11

Sukkerpasta depilation er en simpel og effektiv metode til at slippe af med uønsket hår på kroppen. Selvfølgelig er proceduren bedst udført med hjælp fra fagfolk. Men hvis der ikke er en sådan mulighed, vil depilering derhjemme med produkter fra Gloria-mærket hjælpe din hud til altid at være glat og velplejet.

sukkerbestrøningen SPA - GLORIA

Materialer til shugaring Gloria er en bred vifte af kosmetik til sukkerfjerning fra shugaringpasta til hårfjerningsstrimler og talkumpulver. Kvaliteten af ​​Gloria-produkter er ikke ringere end udenlandske kolleger på markedet for kosmetik shugaring. Lim til sukkerfjerning Gloria er en af ​​de mest økonomiske på det russiske marked. Vi er ligeglade med vores kunder, og derfor oprettede vi også værktøjer til hjemmepleje efter epilation. Nogle Gloria shugaringprodukter kan også have "ikke-standard" anvendelser. for eksempel kan cremen efter shugaring Gloria bruges som creme efter solskoldning.

GLORIA

Chokolade Body Scrub med Kakaosmør og Shea Butter GLORIA - Den fortryllende aroma af chokolade gør dette værktøj uundværligt, når man gennemfører "lækre" SPA-programmer, SPA høne parter, romantisk SPA for to. Indeholder kakaosmør, shea smør og kokosnød, som giver intenst fugtgivende.

GLORIA

Indpakning tonic Marcipan til kroppen - dejlig duft af mandler, vil gøre dig i stand til at glemme problemerne og springe ind i atmosfæren med ubegrænset fornøjelse. Kakao, kokos og shea smør inkluderet i denne indpakning sikrer intensiv opsving og maksimum.

GLORIA

Kosmetisk vand for at fjerne rester af sukkerpasta. En mild rose med låg - kosmetisk vand for at fjerne resterende sukkerpasta, renser huden effektivt efter epileringsproceduren. Kombinationen af ​​naturlige ingredienser i sammensætningen påvirker forsigtigt den irriterede hud og beroliger den også.

GLORIA

Kosmetisk vand for at fjerne rester af sukkerpasta. Engleurter, med et låg - kosmetisk vand for at fjerne rester af sukkerpasta, renser huden effektivt efter epileringsproceduren. Kombinationen af ​​naturlige ingredienser i sammensætningen påvirker forsigtigt den irriterede hud og beroliger den også.

GLORIA

Kosmetisk vand for at fjerne rester af sukkerpasta Klassisk, med en kasket - kosmetisk vand for at fjerne rester af sukkerpasta, renser huden effektivt efter epileringsproceduren. Kombinationen af ​​naturlige ingredienser i sammensætningen påvirker forsigtigt den irriterede hud og beroliger den også.

GLORIA

Kosmetisk vand for at fjerne rester af sukkerpasta Aloe og druer, med låg - kosmetisk vand for at fjerne rester af sukkerpasta, renser huden effektivt efter epileringsproceduren. Kombinationen af ​​naturlige ingredienser i sammensætningen påvirker forsigtigt den irriterede hud og beroliger den.

GLORIA

Gel fra indgroede hår "LET`S EPIL!" Fra GLORIA eliminerer effektivt problemet med indgroet hår. En mild kemisk peeling baseret på en kombination af æblesyre og salicylsyre fjerner forsigtigt det cornified lag af hudceller og forhindrer indfødning af hår. Dens effekt er mere blid, men det samme.

GLORIA

En skrubbe før shugaring på basis af havsalt hjælper med at fjerne kåt hudpartikler, så de ikke tilstopper pastaen under epileringsprocessen og frigiver fladt indgroet hår lige før proceduren. Særlig effektiv med en minimal længde af hår på det epilerede område. Gør det ikke

GLORIA

Lotion før shugaring renser hudoverfladen mod forurening og løsner det øvre lag af epidermis, hvilket bidrager til let og mindre smertefuldt hårfjerning fra follikelet. Et par dråber af produktet desinficeres og affedtes på det behandlede område, hvilket forbedrer sukkerpastaens adhæsion til.

GLORIA

Efter skygge skaber cremen en tynd beskyttende film på huden, der beskytter folliklernes åbne mund fra bakterier fra omgivelserne. Det har en beroligende og helbredende virkning på huden efter epilering, reducerer irritation og rødme. Pleje af naturlige ingredienser.

GLORIA

Gel til langsom hårvækst GLORIA - er et effektivt værktøj til bekæmpelse af uønsket hår og blid hudpleje. Gelen indeholder naturlige stoffer-hæmmere, som giver dig mulighed for at bremse hårvæksten. Disse er naturlige ekstrakter af valnød, grøn te, aloe vera og juice.

GLORIA

Den bløde tekstur af denne skrubbe giver dig mulighed for at bruge den til både ansigt og krop. Scrub renser huden godt, mens fugtgivende og nærende det. Kakaoolie giver intensivt næring til huden, og druemusolie har en kraftig antioxidant effekt, hvilket sænker aldringsprocessen. Havsalt

GLORIA

Sammensætningen af ​​denne skrubbe indeholder kakaosmør og karit, som intensivt fugt og genopretter huden, mandelolie sænker aldringsprocessen, normaliserer talgkirtlerne, beroliger følsom hud. Almond og kokoschips, samt rørsukker giver en grundig.

GLORIA

På grund af den koffein, der er indeholdt i sammensætningen, kæmper denne skrubbe effektivt mod appelsinskallet, hjælper med at reducere mængden af ​​fedtindskud, især i lår og talje. Kakaosmør og karit gør huden mere elastisk og elastisk, mens havsalt nærer huden med mineraler og.

GLORIA

Som en del af denne indpakning, ikke kun kakaosmør, shea smør og kokosolie, kendt for deres toniske og fugtgivende virkning på huden, men også kakao bønner, som har en antioxidant effekt, hvilket sænker aldring og hudfading. Takket være disse unikke egenskaber, er dette værktøj med succes.

GLORIA

Som en del af denne indpakning kakaosmør, karite og kokosnød, kendt for deres toniske og fugtgivende effekt på huden, kakao bønner, der har antioxidante virkninger, sænker aldringsprocessen og hudens aldring, samt krydderier, som har lipolytiske og lymfatiske dræningseffekter.

GLORIA

Kakao, kokosnød og sheasmør indeholdt i denne pakning giver intensiv opsving og maksimal hydratisering for tørt, dehydreret hud. Avocado- og hvedekimolier i kombination med mælke- og silkeproteiner understøtter ungdommelig og elastisk hud. Diskret og blid.

GLORIA

Dette værktøj kombinerer anti-cellulite egenskaber på grund af de æteriske olier af appelsin, citron og grapefrugt samt en fugtgivende og tonic effekt på grund af kakao, kokos og shea smør. Denne chokolade krops wrap er designet til vægttab. Du kan tabe med det hurtigt, effektivt uden.

GLORIA

Sukker massage gel er en uundværlig massage terapeut i adfærd af anti-cellulite massage. Metoden til massage svarer til honningsmassage, men på grund af manglen på allergener i sukkergelen er der mindre kontraindikationer til en sådan massage! Desuden i sukker gel.

GLORIA

Professionel sukkerpasta fra den førende russiske producent GLORIA opfylder de højeste kvalitetsstandarder på grund af instrumentel kontrol på alle produktionsstadier. På grund af den naturlige sammensætning af pastaen er absolut sikker og hypoallergen, og takket være en speciel.

GLORIA

Professionel sukkerpasta fra den førende russiske producent GLORIA opfylder de højeste kvalitetsstandarder på grund af instrumentel kontrol på alle produktionsstadier. På grund af den naturlige sammensætning af pastaen er absolut sikker og hypoallergen, og takket være en speciel.

GLORIA

Professionel sukkerpasta fra den førende russiske producent GLORIA opfylder de højeste kvalitetsstandarder på grund af instrumentel kontrol på alle produktionsstadier. På grund af den naturlige sammensætning af pastaen er absolut sikker og hypoallergen, og takket være en speciel.

GLORIA

Vi præsenterer en nyhed i verden af ​​shugaring, designet specielt til at fjerne uønsket hår på den mandlige krop. Mandhår adskiller sig fra kvinden i sin struktur og kræver en særlig tilgang. Indsæt GLORIA FOR MEN passer perfekt til denne opgave, hvilket gør proceduren mere behagelig og mindre.

GLORIA

Vi præsenterer en nyhed i verden af ​​shugaring, designet specielt til at fjerne uønsket hår på den mandlige krop. Mandhår adskiller sig fra kvinden i sin struktur og kræver en særlig tilgang. Indsæt GLORIA FOR MEN passer perfekt til denne opgave, hvilket gør proceduren mere behagelig og mindre.

GLORIA

Sukkerpasta GLORIA i patroner er velegnet til både shugaring masters og dem, der gerne vil shugaring hjemme alene. Ved hjælp af en patron får du voksens hastighed og alle fordelene ved hårfjerning med sukkerpasta. Hvis du er en nybegynder, skal du bruge patroner.

GLORIA

Professionel sukkerpasta fra den førende russiske producent GLORIA opfylder de højeste kvalitetsstandarder på grund af instrumentel kontrol på alle produktionsstadier. På grund af den naturlige sammensætning af pastaen er absolut sikker og hypoallergen, og takket være en speciel.

GLORIA

Sukkerpasta GLORIA i patroner er velegnet til både shugaring masters og dem, der gerne vil shugaring hjemme alene. Ved hjælp af en patron får du voksens hastighed og alle fordelene ved hårfjerning med sukkerpasta. Hvis du er en nybegynder, skal du bruge patroner.

GLORIA

Sukkerpasta til bandage-teknologi i patronen er uundværlig, når du arbejder på store hudområder og reducerer procedurens tid væsentligt. Den specielle rulle påføres jævnt med et tyndt lag, der gør proceduren også økonomisk. Patronen er designet til den enkelte.

GLORIA

Den blødeste sukkerpasta i GLORIA Classic-linjen, designet specielt til epilering med bandingsteknik og perfekt til arbejde på store områder af kroppen (arme, ben, ryg, bryst, mave). På grund af dette er proceduren hurtigere end ved manuel arbejde. Pasta til.

GLORIA

Sæt til hænder og fødder i hjemmet. Dette sæt er designet til shugaring derhjemme! Sættet har alt hvad du behøver for fjernelse af håret! Epilable områder: hænder og fødder (åbne store overflader). God gave! Stilfuldt design! Pakken indeholder: Shugaring pasta.

GLORIA

Lotion før shugaring renser hudoverfladen mod forurening og løsner det øvre lag af epidermis, hvilket bidrager til let og mindre smertefuldt hårfjerning fra follikelet. Et par dråber af produktet desinficeres og affedtes på det behandlede område, hvilket forbedrer sukkerpastaens adhæsion til.

GLORIA

Efter hårfjerning, hvis håret blev fjernet fra roden, forbliver follikelens mund åben i to timer. Bakterier fra miljøet kan komme ind i follikelens åbne mund og forårsage betændelse. For at undgå dette er det nødvendigt at forsigtigt fjerne resterne efter hårfjerningen.

GLORIA

Gelen er designet til at blødgøre stykket af pasta uden at tilføje en blødere tæthed og uden at øge dens størrelse. Gelens struktur er perfekt til blanding med sukkerpasta og hjælper den med at opretholde sin ydeevne flere gange længere. Gel for at regulere densiteten.

GLORIA

Kosmetisk vand for at fjerne rester af sukkerpasta renser huden effektivt efter epileringsproceduren. Det bruges på et stadium af fjernelse af resterne af sukkerpasta fra huden med serviet fugtet i vand. Nu kan du i stedet for rindende vand bruge renset, kosmetisk GLORIA-vand, s.

GLORIA

På grund af den koffein, der er indeholdt i sammensætningen, kæmper denne skrubbe effektivt mod appelsinskallet, hjælper med at reducere mængden af ​​fedtindskud, især i lår og talje. Kakaosmør og karit gør huden mere elastisk og elastisk, mens havsalt nærer huden med mineraler og.

GLORIA

På grund af den koffein, der er indeholdt i sammensætningen, kæmper denne skrubbe effektivt mod appelsinskallet, hjælper med at reducere mængden af ​​fedtindskud, især i lår og talje. Kakaosmør og karit gør huden mere elastisk og elastisk, mens havsalt nærer huden med mineraler og.

GLORIA

Det bruges på et stadium af fjernelse af resterne af sukkerpasta fra huden med serviet fugtet i vand. Nu kan du i stedet for rindende vand bruge renset, kosmetisk GLORIA-vand med tilsat gavnlige stoffer. De vigtigste aktive ingredienser i vand er betain og D-panthenol. Stiger.

GLORIA

Kosmetisk vand for at fjerne rester af sukkerpasta renser huden effektivt efter epileringsproceduren. Det bruges på et stadium af fjernelse af resterne af sukkerpasta fra huden med serviet fugtet i vand. Nu kan du i stedet for rindende vand bruge renset, kosmetisk GLORIA-vand, s.

GLORIA

Kosmetisk vand for at fjerne rester af sukkerpasta renser huden effektivt efter epileringsproceduren. Det bruges på et stadium af fjernelse af resterne af sukkerpasta fra huden med serviet fugtet i vand. Nu kan du i stedet for rindende vand bruge renset, kosmetisk GLORIA-vand, s.

GLORIA

Kosmetisk vand for at fjerne rester af sukkerpasta renser huden effektivt efter epileringsproceduren. Det bruges på et stadium af fjernelse af resterne af sukkerpasta fra huden med serviet fugtet i vand. Nu kan du i stedet for rindende vand bruge renset, kosmetisk GLORIA-vand, s.

GLORIA

Den blødeste sukkerpasta i GLORIA Classic-linjen, designet specielt til epilering med bandingsteknik og perfekt til arbejde på store områder af kroppen (arme, ben, ryg, bryst, mave). På grund af dette er proceduren hurtigere end ved manuel arbejde. Pasta til.

GLORIA

Efter skygge skaber cremen en tynd beskyttende film på huden, der beskytter folliklernes åbne mund fra bakterier fra omgivelserne. Det har en beroligende og helbredende virkning på huden efter epilering, reducerer irritation og rødme. Pleje af naturlige ingredienser.

GLORIA

Professionel sukkerpasta fra den førende russiske producent GLORIA opfylder de højeste kvalitetsstandarder på grund af instrumentel kontrol på alle produktionsstadier. På grund af den naturlige sammensætning af pastaen er absolut sikker og hypoallergen, og takket være en speciel.

GLORIA

Omkring pastaens sammensætning til shugaring, eller snarere tilstedeværelsen eller fraværet af citronsyre i den, er der en masse kontroverser. Virksomheden GLORIA besluttede at frigive pastaen GLORIA EXCLUSIVE ikke kun uden citronsyre, men også med inddragelsen af ​​yderligere nyttige ingredienser. Uundværlig i varme værelser og.

GLORIA

Professionel sukkerpasta fra den førende russiske producent GLORIA opfylder de højeste kvalitetsstandarder på grund af instrumentel kontrol på alle produktionsstadier. På grund af den naturlige sammensætning af pastaen er absolut sikker og hypoallergen, og takket være en speciel.

GLORIA

Professionel sukkerpasta fra den førende russiske producent GLORIA opfylder de højeste kvalitetsstandarder på grund af instrumentel kontrol på alle produktionsstadier. På grund af den naturlige sammensætning af pastaen er absolut sikker og hypoallergen, og takket være en speciel.

GLORIA

Professionel sukkerpasta fra den førende russiske producent GLORIA opfylder de højeste kvalitetsstandarder på grund af instrumentel kontrol på alle produktionsstadier. På grund af den naturlige sammensætning af pastaen er absolut sikker og hypoallergen, og takket være en speciel.

GLORIA

Professionel sukkerpasta fra den førende russiske producent GLORIA opfylder de højeste kvalitetsstandarder på grund af instrumentel kontrol på alle produktionsstadier. På grund af den naturlige sammensætning af pastaen er absolut sikker og hypoallergen, og takket være en speciel.

GLORIA

Omkring pastaens sammensætning til shugaring, eller snarere tilstedeværelsen eller fraværet af citronsyre i den, er der en masse kontroverser. Virksomheden GLORIA besluttede at frigive pastaen GLORIA EXCLUSIVE ikke kun uden citronsyre, men også med inddragelsen af ​​yderligere nyttige ingredienser. Blød pasta designet til.

GLORIA

Professionel sukkerpasta fra den førende russiske producent GLORIA opfylder de højeste kvalitetsstandarder på grund af instrumentel kontrol på alle produktionsstadier. På grund af den naturlige sammensætning af pastaen er absolut sikker og hypoallergen, og takket være en speciel.

GLORIA

Omkring pastaens sammensætning til shugaring, eller snarere tilstedeværelsen eller fraværet af citronsyre i den, er der en masse kontroverser. Virksomheden GLORIA besluttede at frigive pastaen GLORIA EXCLUSIVE ikke kun uden citronsyre, men også med inddragelsen af ​​yderligere nyttige ingredienser. Ultra-blød pasta til.

GLORIA

Lotion før shugaring renser hudoverfladen mod forurening og løsner det øvre lag af epidermis, hvilket bidrager til let og mindre smertefuldt hårfjerning fra follikelet. Et par dråber af produktet desinficeres og affedtes på det behandlede område, hvilket forbedrer sukkerpastaens adhæsion til.

GLORIA

Efter skygge skaber cremen en tynd beskyttende film på huden, der beskytter folliklernes åbne mund fra bakterier fra omgivelserne. Det har en beroligende og helbredende virkning på huden efter epilering, reducerer irritation og rødme. Pleje af naturlige ingredienser.

GLORIA

Vi bryr os ikke kun om komforten til arbejderne for herrene, men også kvaliteten af ​​shugaring-proceduren for kunderne. Derfor har vi udviklet en linje pasta til sukkerfjerning, hvilket tilsatte menthol. Menthol vil ikke kun reducere ubehagens ømhed under shugaringproceduren, men.

GLORIA

Fin talkum, der består af mineralkomponenter og zink, fjerner overskydende fugt fra huden og løfter hårene, hvilket letter opskæringsproceduren. Tilrettelægger fordelingen af ​​pastaen, når den påføres og ikke tilstopper porer. Takket være zink i kompositionen bidrager.

GLORIA

Professionel sukkerpasta fra den førende russiske producent GLORIA opfylder de højeste kvalitetsstandarder på grund af instrumentel kontrol på alle produktionsstadier. På grund af den naturlige sammensætning af pastaen er absolut sikker og hypoallergen, og takket være en speciel.

GLORIA

Professionel sukkerpasta fra den førende russiske producent GLORIA opfylder de højeste kvalitetsstandarder på grund af instrumentel kontrol på alle produktionsstadier. På grund af den naturlige sammensætning af pastaen er absolut sikker og hypoallergen, og takket være en speciel.

selskab
hjælpe
produkter
Sociale netværk:
Abonner på nyhedsbreve:

nyheder, tilbud, specialtilbud

"Cosmetics Gallery" © netværk af skønhedssaloner og professionelle kosmetikbutikker, vi har arbejdet siden 2007

Moskva, m. Kina By, Lubyansky passage, hus 25

Hvad skal man gøre, hvis øjenbrynene ikke vokser: styrkelse og stimulerende midler

Vækst og genfødsel af mol som en komplikation af laser hårfjerning