Løsning af problemerne med indgroede hår med Gloria lotion: instruktioner og anmeldelser

Der er mange måder at slippe af med uønsket vegetation, lige fra pincet og slutter med salonprocedurer. Imidlertid har de fleste metoder en ubehagelig konsekvens - hårindvækst.

Med symptomerne på denne sygdom måtte ansigt næsten alle kvinder. Gloria Grown Hair Lotion hjælper med at forhindre, at dette problem opstår.

Sammensætningen og formålet med lotion Gloria

Lotion fra indgroede hår Gloria blødgør huden, hjælper med at fjerne den øvre stratum corneum - alt dette letter hårspiring. Denne effekt opnås gennem de komponenter, der udgør værktøjet:

Mælkesyre har også en hvidt effekt, hjælper med at fjerne pigmentpletter og mørke mærker fra indgroede hår.

Lotionen er en klar væske med en blålig tinge. Det er lavet i flaskerne udstyret med en spray.

Lægemidlet indeholder ikke alkohol, beriget med ekstra fugtgivende ingredienser, der er fantastisk til at udføre hudpleje procedurer derhjemme. Det anbefales at bruge det til:

 1. Forebyggelse af indvækst af hår.
 2. Fremskynder helingsprocessen og fjerner mørke pletter på stedet for indfødning af hår.
 3. Reducer betændelse.
 4. Langsom hårvækst.

Brugen af ​​kosmetik vises ved fjernelse af uønsket vegetation ved hjælp af trimmere, barbermaskiner, voksstrimler. Disse metoder irriterer ofte huden, hvilket resulterer i udseendet af hårinvækst.

Egenskaber! Ved regelmæssig brug bliver huden glat uden tegn på indvækst.

Årsager til indfødning af hår

Udseendet af indgroet hår kan være i alle, der skelner til forskellige metoder til fjernelse af uønsket vegetation. Årsagen til denne sygdom er hyppig eksponering for huden som følge af hårfjerning, hvilket fører til dens fortykkelse, grovdannelse. Samtidig begynder håret at tynde og kan ikke længere trænge igennem grov hud. I dette tilfælde begynder det at vokse indad.

Udseendet af dette problem påvirkes også af hudens tilstand, hårstivhed, forkert eller dårlig epilering af dårlig kvalitet og meget mere.

Når hormonforstyrrelser karakteriseres af øget hårvækst, øges risikoen for indvækst. Også dette problem står ofte overfor mennesker, der lider af hyperkeratose - øget fornyelse af hudceller.

For at reducere sandsynligheden for indvækst anbefales det at udføre særlige procedurer før og efter depilering.

Følgende områder er mest berørt:

Indgroet hår forårsager papuler at danne på huden, som ligner en fælles bums. Denne dannelse er smertefuld, forårsager ubehag. Du kan fjerne håret under huden selv, men nogle gange er det fyldt med tilsætning af en infektion.

Forsigtig! Hår, der ikke bryder ud, kan blive betændt. I nogle tilfælde er lægehjælp påkrævet.

Lotion-princippet

På grund af indholdet af salicylsyre hjælper lotionen med at eksfolere det øvre keratinøse lag af huden, hvilket letter hårets gennemtrængning gennem huden. Papain som en del af produktet giver dig mulighed for at bremse hårvæksten og reducere hyppigheden af ​​depilering.

De vigtigste fordele ved Gloria lotion:

 1. Komponenter er sikre, må ikke forårsage allergiske reaktioner.
 2. Sænker hårvæksten, hvilket bidrager til mere sparsom depilering. Det har en skadelig virkning på pærerne.
 3. Fukt og plejer huden og derved forbedrer udseendet.

Den eneste ulempe ved lægemidlet er en højere omkostning sammenlignet med lignende midler.

Der er ingen særlige begrænsninger for brugen af ​​lotion, så der er ikke behov for at modtage anbefalinger fra en læge. Høring er kun nødvendig i tilfælde af eksisterende læsioner på huden, et stort antal mol, uklare formationer mv.

Applikationsfunktioner

Lotion anvendes to gange om ugen. Til at begynde med er det påført en bomuldsstynge og derefter bliver læderet behandlet. Før du anvender lotionen, skal du først rense huden. Det påførte værktøj kræver ikke skylning.

Det er ikke nødvendigt at anvende det før eller efter depilering. Ved påføring på irriteret hud kan det medføre ubehag. Det anbefales at anvende det 24 timer efter fjernelse af uønsket vegetation.

I nogle tilfælde kan brugen af ​​værktøjet forårsage en brændende fornemmelse. Et ubehageligt symptom passerer alene efter et stykke tid.

Det er vigtigt! Før du bruger lotion, skal du være fortrolig med brugsanvisningen. Dette vil undgå uønskede reaktioner.

anmeldelser

Anmeldelser af lotion fra indgroet hår Gloria mest positive.

Forlad din feedback i kommentarerne under artiklen.

Det er det, kvinder skriver, når de har prøvet effekten af ​​en kosmetik på sig selv:

Veronica: "Jeg vidste om problemet med indgroet hår førstehånds. Jeg forsøgte en masse værktøjer, hvorfra det ikke var muligt at opnå den ønskede effekt. På grund af de mørke pletter på benene kunne man ikke bære noget for at åbne dem. Erfaret forfærdeligt ubehag. En ven rådede til at prøve Gloria lotion. Jeg kunne godt lide produktet meget, efter to måneders brug blev de mørke pletter mindre mærkbare, antallet af indgroede hår faldt. "

Karina: "Gloria lotion hjalp meget med problemet med hårindvækst. Effekten bemærkes fra de første applikationer. Hårvæksten blev også bremset, så der var ikke behov for hyppige besøg til kosmetologen, som var meget tilfreds. Lægemidlet er meget økonomisk, så det varer i lang tid. Efter at have brugt det bliver huden glat og silkeagtig. "

Svetlana: "Gloria lotion er en stor assistent i kampen mod indbrud af hår. Tillader dig at opnå hurtige resultater, nem at bruge. Omkostningerne ved stoffet berettiger fuldt ud dets effektivitet. "

konklusion

Gloria lotion er et effektivt værktøj, der har bevist sig i kampen mod hårindvækst. Lægemidlet hjælper med at exfoliere det cornified øvre lag af huden, har en blødgørende effekt, som gør det muligt for håret lettere at trænge ind i huden.

Værktøjet forsinker også hårvækst, har en hvidt effekt, reducerer inflammation. Lotionen forårsager ikke allergiske reaktioner og har ingen kontraindikationer at bruge.

Kæmp med indgroet hår lotion Gloria Sugaring (Gloria). anmeldelser

Der er et stort udvalg af hårfjerningsprodukter, fra barbermaskiner og pincet til særlige procedurer i skønhedssaloner.

Nogle metoder fører til uønskede konsekvenser, hvoraf den ene er indgroet hår.

Årsager til indgroet hår

Hovedårsagen til udbruddet af indgroede hår er at udføre proceduren for depilering derhjemme, uanset om du barberer dine ben med en maskine, fjern håret med voksplader, brug en depilator-trimmer.

Ved hjælp af sådanne metoder fjernes kun den øvre perkutane del af håret og efterlader en hård rygsøjle. Ved at udføre proceduren hver efterfølgende tid bryder du hårets struktur, hvilket gør det tyndere.

Huden bliver grov: Det øvre lag af epidermis bliver groft, hvilket ikke tillader det svagt strukturerede hår at bryde op fra hårsækken. Dette fremkalder hår til at vokse intradermalt, det vil sige indadtil. Hår under huden ændrer form og begynder at bøje mere og mere.

Udseendet af indgroet hår er også påvirket af hudens tilstand, overholdelse af instruktioner til afhugning, hårstivhed og meget mere. Før og efter depilering skal huden gennemgå visse behandlinger for at undgå problemer under og efter hårfjerning.

Ved udførelse af barberskærhed er det nødvendigt at sikre, at maskinbladene altid er skarpe og ikke barberer mod hårvækst

Mennesker, der har tør hud, krøllede krøller eller hårsække, der er mindre end 450 over hudens overflade, som er genetisk bestemt, er mest modtagelige for indfødning af hår.

Mennesker med forhøjede niveauer af hormoner, som påvirker mængden af ​​hår på kroppen, er også i fare. Når du udfører en barberhud, er det nødvendigt at sikre, at maskinblade altid er skarpe og ikke barberer mod hårets vækst.

Vigtigt at vide! Stedet for det indgroede hår bliver betændt, som kroppen opfatter det som fremmedlegeme. Følgelig udvikler sig problemet med simpelthen kosmetisk til et medicinsk problem.

Symptomer på indbrud af hår

De vigtigste problemområder er:

 • pubic del af kroppen,
 • ben,
 • armhule,
 • hals (refererer udelukkende til hanen).

Dette skyldes det faktum, at håret er hårdere og hårdere på disse steder.

I den første fase af de indgroede hår er nogle områder af huden, der er blevet depileret, svulmet.

Efter et stykke tid, efter højst en uge, vises følgende symptomer:

 1. Tilstedeværelsen af ​​små faste runde kegler, der kaldes papler. De kan presses ned, sommetider fremstår håret og fjernes let med sterile pincet.
 2. Pustler fremstår - purulente betændelser, der kan forveksles med acne.
 3. Det er muligt at ændre farven på huden til en mørkere tone.
 4. Smerter på huden.
 5. Placer indgroet hår begynder at kløe.

Forsigtig! Forsøg ikke på forhånd og selvstændigt får hår ved at trække det ud af en papule med en nål. Så du kan bringe infektionen, hvilket fremkalder udseendet af pustler.

Sammensætning af Gloria Lotion

Den ringe kvalitet af peeling eller hyperkeratose påvirker også udseendet af indgroet hår. Eliminere disse fejl vil hjælpe lotion fra indgroet hår Gloria. Værktøjet bruges kun 2 gange om ugen, uanset dato for epilering.

Lotionen blødgør det øvre lag af huden, fjerner de hornede områder, hvilket letter hårvækstprocessen. Når du bruger lotion, er huden lidt lysere, det hjælper med at fjerne alderspletter eller mørke mærker.

Lotionen blødgør det øverste lag af huden, fjerner de hornede områder, hvilket letter hårvækstprocessen

Denne effekt skyldes de stoffer, som fabrikanten tilføjer, når man laver Gloria's indgroede hårlotion:

 1. Salicylsyre.
 2. Mælkesyre.
 3. Æble syre

I alt anbefales det at bruge lotion ikke mere end 15 - 20 gange. Let at anvende hjemme.

Lotion principper

Gloria's indgroede hårlotion virker primært på grund af tilstedeværelsen af ​​salicylsyre i sammensætningen. Det hjælper med at exfoliere keratiniseret hud, hvilket gør det muligt for hår at vokse let gennem hudens porer. Huden er ikke betændt og ikke irriteret.

Papainindholdet i lotion nedsætter hårvæksten, hvilket gør epileringsprocessen mere sjælden.

Fordele og ulemper ved midler

De vigtigste fordele ved lotion fra indgroet hår Gloria er:

 • Værktøjet forårsager ikke allergier som en del af de komponenter, der ikke bærer allergenerne.
 • Betydelig forsinker hårvækst, hvilket giver mulighed for mindre hårfjerning. Handler destruktivt på pæren.
 • Forbedrer hudens udseende og helbreder det.

Værktøjet har ingen specielle ulemper, det vigtigste er dets negative kvalitet - en temmelig høj pris sammenlignet med analoger.

For hvem det er beregnet

Lotionen er designet til kvinder, der bruger barberskarer, trimmere eller voksstrimler til hårfjerning. Sådanne metoder irriterer huden, hvilket gør den mere forsvarsløs og grov, hvilket fører til udseende af indgroet hår.

Lotionen er designet til kvinder, der bruger barberskarer, trimmere eller voksstrimler til hårfjerning.

Alt dette godt forhindrer Gloria's lotion, hvilket eliminerer grov hud og forhindrer hårvæksten under epidermis. På hvilke metoder og midler findes der hårfjerning på intime steder i denne artikel.

Vigtigt at vide! Bikiniområdet anbefales ikke at barbere eller bruge andre almindelige midler og metoder til fjernelse af håret i den. Den bedste måde ville være at kontakte en kosmetolog, som korrekt og hurtigt og uden konsekvenser vil udføre denne procedure ved ikke at bruge en barberkniv, men for eksempel sukkerpasta.

Hvis du ikke vil ændre vejen, skal du bruge specielle skum- eller barbergeler, værktøjsmaskiner med et stort antal blade, der forsigtigt og forsigtigt kan klare hårdt hår i lysken.

Hvor kan man købe Gloria lotion

Værktøjet er beregnet til brug i hjemmet, så det er nemt at købe i et apotek, kosmetisk specialbutik eller onlinebutikker.

Lotionen kræver ikke specifikke anvisninger og anbefalinger fra lægen, så der er ingen særlig begrænsning til brug. Hvis der er uforståelige formationer på benene, et stort antal mol eller andre hududbrud, er det i dette tilfælde bedre at besøge en hudlæge til en konsultation.

Lotionen kræver ikke specielle instruktioner og anbefalinger fra lægen, så der er ingen særlige begrænsninger for brugen.

Hvis der er et ønske om, at depileringsprocessen skal være mere effektiv, reduceres procedurens frekvens, og huden inden for hårfjerning bliver silkeagtig og glat, så skal du ikke kun bruge gode og høj kvalitet hårfjerningsprodukter, men også gøre den rigtige og korrekte hudpleje i pauser mellem hårfjerning.

En god måde er at bruge Gloria lotion, som vil eliminere udseendet af uønsket indgroet hår.

Sådan laver du shugaring hjemme ved hjælp af Gloria Sugaring:

Sådan fjerner du hår derhjemme:

Anvendelsen af ​​pasta Gloria til shugaring:

Lotion for indgroede hår "LET`S EPIL!", 110 ml.

Den nye lotion til indgroede hår "LET`S EPIL!" GLORIA hjælper effektivt med at forhindre indgroede hår efter epileringsproceduren.

Lotion for indgroede hår "LET`S EPIL!", 110 ml.

Sammensætningen omfatter en kombination af salicylsyre, mælkesyre og æblesyre, såvel som naturlige fugtighedsgivende ingredienser. Lotion indeholder ikke alkohol. Syrer, der udgør produktet, forhindrer hårets indvækst og har en mild eksfolierende virkning. De aktive ingredienser fugter og blødgør huden, hjælper lys og tynde hår til at bryde igennem til overfladen.

GLORIA "Lad os Epil" hæmmer lotion mod indgroet hår, 110 ml

Sammensætningen omfatter en kombination af salicylsyre, mælkesyre og æblesyre, såvel som naturlige fugtighedsgivende ingredienser. Lotion indeholder ikke alkohol. Syrer, der udgør produktet, forhindrer hårets indvækst og har en mild eksfolierende virkning. De aktive ingredienser fugter og blødgør huden, hjælper lys og tynde hår til at bryde igennem til overfladen.

Levering er fra 10 til 18 timer.

Levering i Moskva inden for Moskva Ringvejen: 299 rubler.

GRATIS SHIPPING
- Moskva for ordrer på 3 500 rubler.
- Moskva-regionen (op til 50 km fra Moskva Ringvej) - når du bestiller fra 6.000 rubler.

Lotion til indgroede hår GLORIA 110 ml.

Hold musen over billedet for at forstørre

Værktøjet er designet specielt til at bekæmpe indgroede hår, hvilket ofte komplicerer post-depilation perioden. Lotion bekæmper succesfuldt hovedårsagerne til dette fænomen - hyperkeratose og tør hud. På grund af de syrer, der er indeholdt i produktet, overtager huden den normale tykkelse af stratum corneum, mens mælkesyre kæmper mod hyperpigmentering af epidermis. Værktøjet er kompatibelt med både sukker og voksaflejring. Volumenet er designet til 15-20 procedurer.

Brugsanvisning: Det er muligt at bruge 24 timer efter depilation. Det anbefales at bruge 2 gange om ugen. Spray på huden, masser ind indtil den er helt absorberet. Ved tegning tinning er muligt.

Forholdsregler: Anvendelse af sprøjten på huden, der er følsom over for syrer, umiddelbart efter indånding, på beskadiget, irriteret og dehydreret hud anbefales ikke.

Hoved ingredienser:

glycerin, carbamid, salicylsyre, mælkesyre, æblesyre, denatureret alkohol, parfume-sammensætning

Kvalitetssikring:

Produktet er certificeret. Passeret dermatologisk kontrol.

Bemærk:

Opbevar produktet på et køligt og tørt sted. Kun til ekstern brug.

Lotion for indgroede hår "LET`S EPIL"

Specialpris ved bestilling:

fra 2-3 stykker - 509 rubler / stk (-10% rabat)

fra 4 stk - 452 rubler / stk (-20% rabat)

Forebyggelse af hårindvækst.

Til hjemmepleje.

Volumen: 110 ml.

Advarsel: Begrænset antal varer på lager!

Den bliver tilgængelig: 2016-03-01

Basisvægt, kg: 0,11

Tweet Share Google+ Pinterest

Den nye lotion fra det indgroede hår "LET`S EPIL" fra GLORIA hjælper effektivt med at forhindre det indgroede hår efter proceduren for epilering! Den nye formel indeholder ikke alkohol, udtørrer fugtigt og fjerner effektivt det hornede lag fra hudoverfladen.

Hovedårsagerne til indgroet hår betragtes som follikelskader, når håret fjernes i retning mod vækst (normalt sker det ved voksning eller fjernelse af hårfjerning, eller når skygge teknik ikke følges), hyperkeratose eller mangel på kvalitet og rettidig skrælning. Og hvis den første grund er let at eliminere, er det nok bare at skifte til fysiologisk sukkerepilation (shugaring), så er de to andre problemer designet til at fjerne lotion fra det indgroede hår "LET`S EPIL". Sammensætningen af ​​lotionen omfatter salicylsyre, mælkesyre og æblesyre, der bidrager til opløsningen af ​​det øvre keratinøse lag af huden og komplekset af stoffer, der blødgør huden og lette spiring af lyse og tynde hår. Mælkesyre har også en hvidtningseffekt, der hjælper med at eliminere pigmentering og mørke spor fra eksisterende indgroede hår. Denne lotion anbefales til hjemmepleje.

Ved anbefaling af hjemmeplejeprodukter undgår epileringsmesteren problemet med at fjerne komplekst hår, hvilket gør det muligt hurtigt og effektivt at udføre epilering

Anvendelse: Anvend lotion på en bomuldsstynge og behandl huden. Brug lotion til indgroet hår to gange om ugen og glem det indgroede hår! Denne lotion anbefales til hjemmepleje. Det er ikke nødvendigt at bruge det før eller efter epilering! Det anbefales at bruge 2-3 gange om ugen!

Resultatet er perfekt, glat og fugtet hud! Lotionen plejer forsigtigt huden og er velegnet til alle områder, herunder følsomme områder af bikini og underarm.

Ingredienser: vand, salicylsyre, mælkesyre, æblesyre.

Lotion til indgroet hår HOME, GLORIA 100 ml

 • beskrivelse
 • karakteristika
 • anmeldelser

Lotion til indgroede hår GLORIA, 100ml

Favorit betyder vores kunder i et nyt format og med en lys, saftig, frugtagtig aroma!

 • Intensiv hudhydratisering
 • Væsentligt ny formel uden alkohol, lyse, saftige, frugtagtig aroma
 • Utroligt effektiv syreafskalning

Det absolutte resultat af salget af GLORIA-produkterne - Lotion fra indgroet hår - er ændret!
Den nye formel af Lotion indeholder ikke alkohol, fugtiggøres meget effektivt og fjerner effektivt stratum corneum fra overfladen af ​​huden. Kombinationen af ​​salicylsyre, mælkesyre og æblesyre er suppleret med fugtgivende ingredienser.
Resultatet er glat, fugtet hud uden ufuldkommenheder.

GLORIA-hæmmer mod indgroet hårkrem, 100 ml (Home)

Indkøb indsamlet

Se også:

Produktbeskrivelse

GLORIA-lotionens sammensætning omfatter salicyl-, mælkesyre- og æblesyre, der bidrager til opløsningen af ​​hudens øvre keratinske lag og et kompleks af stoffer, der blødgør huden og lette spiring af lys og fine hår. Mælkesyre har også en hvidtningseffekt, der hjælper med at eliminere pigmentering og mørke spor fra eksisterende indgroede hår.
Brug indgroet hårlotion to gange om ugen og glem det indgroede hår.

Produkt diskussion

Stil spørgsmål til arrangøren.

Du kan tjekke med arrangøren spørgsmål om varer, pris, levering og vilkår for deltagelse

Log ind gennem

Betingelser for køb

Hej alle sammen!
Hvem andre ikke ved, jeg hedder Ira og du kan straks kalde på dig :)

Fælles køb af gloria hæmmer mod indgroet hår lotion, 100 ml (home) engros billig!

Hvad er fælles indkøb

Denne måde at købe er meget billigere end i almindelige og online butikker.
Du betaler ikke forpagt til leje, sælgerlønninger og handelsmargener inkluderet i prisen på varer!

Gloria lotion mod indgroet hår

Funktionsmåde fra kl. 8.00 til 23.00
Gennem webstedet - døgnet rundt

Hurtig levering i Moskva
og i Rusland

 • beskrivelse
 • anmeldelser
 • Lignende produkter

De mest sårbare områder, når du barberer: armhuler, ben, personzoner, skal du sørge for omhyggelig daglig pleje. Ellers vil rødmen og små ar på huden, irritation og indgroede hår ikke holde dig venter. Og uanset hvilken metode til fjernelse af uønsket hår du vælger - barbering, varm voks voksning eller shugaring.

Lotion mod indgroet hår bliver et uundværligt redskab til at løse et så sart problem. Gloria er et nyt generations kosmetiske produkt, som hurtigt kan redde det retfærdige køn fra indgroet hår.

Syrer, der er en del af lægemidlet, opløser det øvre keratinøse lag af huden forsigtigt og forhindrer håret i at trænge dybt ind i dermis. Gloria lotion mod indgroet hår indeholder et særligt kompleks af stoffer, der har en blødgørende og fugtgivende virkning på huden, og mælkesyre på kort tid vil lindre pigmentering. Kun to applikationer om ugen er nok til at glemme problemerne med indgroet hår. Også Epil24 anbefaler rengørings lotion før proceduren.

Efter at du har brugt lotionen, vil du mærke hudens blødhed og elasticitet, det vil få et velplejet udseende, rense porerne og forbedre blodcirkulationen. Din fejlfri hud vil ikke forlade nogen ligeglad. Tillad dig selv at skinne lysere end nogen anden ved fejringen af ​​livet!

Lotion til indgroet hår Hjem - GLORIA - 100 ml.

Lotion fra indgroet hår Home GLORIA

Hovedårsagerne til indgroet hår betragtes som follikelskader, når håret fjernes i retning mod vækst (normalt sker det ved voksning eller fjernelse af hårfjerning, eller når skygge teknik ikke følges), hyperkeratose eller mangel på kvalitet og rettidig skrælning.

Og hvis den første grund er let at eliminere, er det nok bare at skifte til fysiologisk sukkerepilation (shugaring), så er de to andre problemer designet til at fjerne lotion fra indgroede hår fra Gloria Sugaring-linjen.

 • Salicyl-, mælkesyre- og æblesyre bidrager til opløsningen af ​​det øvre keratinøse lag af huden.
 • Komplekset af plantestoffer blødgør huden og letter spiring af lyse og tynde hår.
 • Mælkesyre har også en hvidtningseffekt, der hjælper med at eliminere pigmentering og mørke spor fra eksisterende indgroede hår.

Denne lotion anbefales til hjemmepleje. Det er ikke nødvendigt at bruge det før eller efter epilering!

Brug lotion til indgroet hår to gange om ugen og glem det indgroede hår!

Trin-for-trin anvendelse af indgroet hårlotion Hjem:

 1. Påfør (ikke tidligere end 24 timer efter depilation!) Ved sprøjtning.
 2. Spred let over huden indtil absorberet.
 3. Regelmæssighed - 2 gange om ugen.
 • Kan forårsage prikkeri.
 • Lægemidlet kan ikke anvendes, hvis huden er overfølsom overfor syrer, beskadiget, irriteret eller for tørt.

Du kan efterlade en anmeldelse uden registrering (bonusser er ikke opkrævet).

For at tælle anmeldelser og få bonusser, log ind eller registrer dig.

For hver brugbar anmeldelse: mere end 150 tegn, få en rabat på 50 rubler. i den næste rækkefølge.

Hvordan epilator kan fjerne ansigtshår

Hvad er laser hårfjerning - fordele og ulemper