Hvad er forskellen kassett serien Gillette Fusion

Fusion er en af ​​de to hovedserier af Gillette udskiftelige kassetter. Den anden er Mach3. Og som i tilfældet med Mach3 har Fusion flere variationer, forskellene mellem hvilke vi forsøgte at finde ud af.

Fusion har fem barberblad og et trimmerblad. Der er fire typer kassetter i Rusland: Gillette Fusion basismodel og Gillette Fusion Power, Gillette Fusion Proglide og Gillette Fusion Proglide Power (UPD.) Om den nye Gillette Fusion ProShield med smørepude og på toppen og bunden af ​​knivene, som blev solgt efter Udgivet dette indlæg, læs her).

Alle fusioner har samme vedhæftede fil og er udskiftelige; Hvis du har en Fusion-maskine, vil enhver patron i denne serie gøre.

Gillette fusion

Den grundlæggende model af serien. Smørestrimler, 5 knive, et trimmerblad på toppen, 15 gummikroge (deres opgave er at glatte og beskytte huden) og et flydende hoved.

Det er billigere end alle kassetter i serien.

Gillette fusionskraft

Strøm i titlen betyder, at kassetten er designet til en maskine med mikroimpulser. Vi sammenlignede ærligt denne kassette med basen en på jagt efter grundlæggende forskelle (prisen er anderledes for dem), men vi fandt den ikke. Selv producenten viste sig at være ekstremt stingy med forklaringer: der er bogstaveligt talt et par almindelige sætninger og ingen detaljer på den officielle Fusion Power hjemmeside.

Efter en omhyggelig undersøgelse af kassetterne og emballagen blev der fundet en lille forskel. Gillette Fusion og Gillette Fusion Power varierer i sammensætningen af ​​smørebåndet. Strømstrimlen er blevet tilsat med en bonus af druemusolie-ekstrakt (vitis vinifera) og avocadoolie (persea gratissima). Men da ingredienserne i sammensætningen er nævnt sidst, er deres indhold ubetydelig.

Ovenpå er emballagen af ​​Fusion Power-kassetter, nedenunder konventionel Fusion. Al forskellen mellem kassetterne er en lille forskel i smørebåndets sammensætning.

Gillette fusion proglide

Kassetten ser lidt anderledes ut end basemodellen. Fabrikanten ændrede farven, reducerede delen med mikrokanten og gjorde dem blødere, øgede smørebåndet og lavede trimmerbladet åbent (det er lettere at skylle). Fire af fem blade fra Proglide er tyndere end basismodellen.

Har du fået bedre ud af dette bånd? Subjektivt, ja Ifølge vores følelser glider Proglide bedre, lettere og endda barberer bedre. Og det er nok det eneste tilfælde, hvor det virkelig er værd at betale lidt ekstra og vælge ikke en grundlæggende Fusion-model, men dens version.

Det er bemærkelsesværdigt, at disse kassetter på Gillette Fusion-systemet, for eksempel produceret af Muehle, Bolin Webb, bliver sat regelmæssigt og ikke den sædvanlige Fusion. I fabrikker vælger de helt sikkert, hvad der er bedst. (I maskinens barbermaskiner står standardkassetter nominelt.)

Gillette Fusion Proglide Power

Der er flere forskelle mellem Proglide og Proglide Power (for en maskine med mikroimpulser) end mellem de to første kassetter. For det første har Proglide Power en del med mikrocrescents (der er færre), og for det andet er en minikam blevet tilføjet til bladets basis, hvilket ifølge legenden giver børstehårene den rigtige retning inden skæring. Smørebåndets sammensætning, selv om striberne er forskellige i farve fra Proglide og Proglide Power, var identiske i kassetterne.

Ved barbering med en almindelig maskine (uden mikropulser) viste alt dette for os ubetydelige, viste patronerne sig på samme måde.

***
At opsummere. Af de fire fusionskassetter var Gillette Fusion Proglide det bedste for os. Fabrikanten synes at have lagt meget på at gøre kassetten til en bedre base model. I bekræftelse af vores mening - mange relevante anmeldelser og på internettet. De brugere, der havde en chance for at prøve bare Fusion and Fusion Proglide, bemærkede, at sidstnævnte glider bedre og barberer bedre.
Hvad angår kraftvariationerne, var deres fordele, hvis der stadig eksisterede, ikke blevet bemærket af os.

Forskelle og sammenligninger

Forskellen mellem Gillette Fusion og Fusion Power. Forskelle og sammenligning

Gillette er et Procter og Gamble mærke, der leverer og fremstiller barberskarer og knive. I 2006 lancerede de fusionslinien af ​​barbermaskiner, der er designet til kompleks og præcis beskæring. Hun har fem forreste knive og ekstra bagklinger, disse knive er et stort fremskridt i forhold til den gamle Gillette-serie. Der er mange typer Fusion razors. De mest populære er Gillette Fusion og Gillette Fusion Power.

Nogle mennesker forvirrer disse barbermaskiner, fordi fornemmelserne ved at bruge dem er næsten de samme. Der er nogle modificerede egenskaber, der adskiller dem fra hinanden. Fusion Gillette er en manuel type barbermaskine, ligesom alle andre typiske barbermaskiner. På den anden side oversættes Fusion Power som "power", det er en mere avanceret og motoriseret barbermaskine med et batterirum. Den er designet på denne måde, fordi den er i stand til at udstråle mikropulser, hvilket forbedrer razorglide. Der er mange Fusion Power-muligheder, der er blevet frigivet siden 2007, såsom Fusion Power Phantom, Gamer Fusion Power og Fusion Power Phenom.

Ydelsen og anvendeligheden af ​​begge barbermaskiner er stadig under drøftelse, nogle siger at den manuelle barbermaskine er god, mens andre hævder, at fusionskraften faktisk er mere pålidelig og nem at bruge.

Da Gillette Fusion og Fusion Power tilhører samme Fusion linje, er deres knive udskiftelige for begge modeller. Fusion Power blades, som faktisk er fremstillet eller beregnet til brug i Fusion Power razors, er sikrere og ideelle til brug i motoriserede barbermaskiner.

På grund af dets design og motor er Fusion Power shaveren lidt dyrere end standard Gillette Fusion barbermaskiner. Fusion Power har et batteri med et advarselssystem og en automatisk afbrydelsesfunktion. Den samme tendens afspejles i blades pris. Derudover er Fusion Power-blade malet i modsætning til traditionelle Gillette Fusion-blade. De er orange, i modsætning til sidstnævnte, som oprindeligt var blå.

1.Gillette Fusion er en manuel barbermaskine, mens Fusion Power er en motoriseret (batteridrevet) barbermaskine.

2.Fusion Power skaber mikropulser for at forbedre slip under barberingen.

3.Fusion Effekt barbermaskiner og knive er dyrere end Fusion Gillette.

4. Fusion Power Blades er farvet i modsætning til Gillette Fusion blade. De er farvede orange og almindelig blå.

Gillette Fusion Proglide Power Shaving Machine - Hemmeligheden til perfekt barbering

Gillette barbermaskiner har været en førende blandt forbrugerne i mange år. Denne TM har modtaget anerkendelse fra købere fortjent, takket være funktionaliteten af ​​hver model og den høje kvalitet af barbering.

I dagens artikel vil vi i detaljer undersøge Gillette Fusion ProGlide Power barberslibber, som ifølge producenten bør tage barbering til et nyt højere niveau. Forbrugerne af markedet for barberingstilbehør reagerede på det nye produkt og begyndte at købe det i store mængder. Lad os se hvilke fordele og ulemper denne barbermaskine har, hvem er mere egnet og hvordan man skal passe på det.

Barbering Gafette Fusion Proglide Power

Maskinen til barbering Gillette Fusion Proglide Power er en af ​​de mest populære og som et resultat af de mest succesrige modeller af TM Gillette. Den er præsenteret i sin lyse, let genkendelige plastemballage med lyse orange-blå accenter. På bagsiden af ​​pakken anvendes al information om maskinen, dens fabrikant og kvalitetsmærker. Inkluderet med barbermaskine er en aftagelig kassette og batteri.

værdighed

Maskinen har naturligvis en række fordele, som omfatter:

 • barber så tæt som muligt. Den er forsynet med et DLC-belagt fem-skarpt blad og et flydende hoved, der følger ansigtets konturer, og sikrer tæt kontakt med skærebladene med hudoverfladen;
 • evnen til at barbere mod hårvækst. Denne genstand er en utvivlsomt fordel, fordi en sådan teknik til barbering af problemområder uden irritation og nedskæringer er en sjældenhed;
 • FlBall teknologi skaber mikropulser, der mærkes på huden som en lys vibration under barberingen, hvilket er en nyhed;
 • Tilstedeværelsen af ​​en speciel gummistrimmel med ruller, der i færd med at barbere strammer huden, så du kan afskære hvert hår så tæt som muligt på roden;
 • mikrorasisk plastik. Denne detaljer i færd med at arbejde barberhøjen rejser hvert hår og giver dem den bedste retning;
 • Tilstedeværelsen af ​​indikatorstrimlen, som er imprægneret med mineralolier og vitaminer A og E for bedre glidning af knive og hudpleje;
 • Tilstedeværelse af et trimmerblad til styring af hår i nød

Tykkelsen af ​​hvert blad overstiger ikke 0,05 mm, og en speciel belægning gør det let for dem at glide over overfladen af ​​huden med minimal pres på den.

mangler

Alle fejlene bliver ikke opdelt efter punkter. Efter at have testet barbermaskinen viste det sig, at det glider sandheden med lethed, men du skal stadig afbrydes for at skylle knivene fra håret og snavs sidder fast mellem dem.

Separat vil jeg sige om teknologien FlexBall. I praksis var det ikke muligt at forstå, hvad der skulle være effekten af ​​vibrationer. Når den ene side af ansigtet blev barbert som sædvanligt, og den anden blev tændt for mikroimpulser, viste det sig, at barberingen i det første tilfælde var renere. Dette skyldes det faktum, at barberhovedet under vibrationer hopper og dermed savner nogle af hårene.
Vibration aktiveres i to tilstande manuelt eller automatisk. Hvis det i det første tilfælde er muligt at styre mikrofrekvensens egenskaber uafhængigt, så slukker de i automatisk tilstand efter 8 minutter.

En anden ulempe er den høje pris på produktet. Sammenlignet med andre lignende barbermaskiner, en barbermaskin, er Fusion Progdid vesten unødvendig dyr, mens knivkassetten, hvis den anvendes regelmæssigt, bliver ubrugelig meget hurtigt og kræver udskiftning, og udskiftelige barberpatroner er næsten ens som hele maskinen. For at forlænge bladernes virkning er det nødvendigt at rengøre mellemrummet mellem bladene efter hver brug, hvilket ikke altid gøres.

Omkostninger til

Vi har allerede sagt, at en razors prispolitik er ret høj. For at købe dette produkt i en almindelig butik skal du betale fra 1.000 til 1.500 rubler. Enhver, der kigger på reklamen, vil være glad for en sådan gave, men hvis du skal betale penge fra din tegnebog, så vil hvert sekund tænke på, om det er det værd!

Hvilken hud er velegnet?

Takket være de tynde knive, deres nummer og det flydende hoved garanterer Fusion Progled-barbermaskine maksimal effekt efter første pas, hvilket er meget godt for hud, der er tilbøjelig til irritationer og udslæt. Men brug det ikke til unge, hvis hud er for tynd og ikke tilpasset hyppig barbering. Fem skarpe knive fjerner det øverste lag af huden, hvilket kan forårsage ubehag for den unge mand.

Hvor kan man købe originalen?

For ikke at falde for en falsk anbefales det ikke at gemme. Ovenfor blev beskrevet prisen på produktet, så tror ikke, at hvis du fandt en barbermaskine til mænd fra Gillette nyeste model til 500 rubler, så er du utroligt heldig. Det er snarere en falsk. En sådan barbermaskine efter den tredje barbering vil begynde at ridse huden og dårligt barbere hårene.

Shaver tilbehør

Inkluderet med Gillet Progled Power Razor er en plastholder til bekvem opbevarings- og faldbeskyttelse, aftagelige kassetter og et Duracell-batteri. Afhængig af mængden af ​​ekstra kassetter i sætet varierer prisen også.

Smørebåndet på maskinkassetten tjener ikke kun som et segment, der bryr sig om huden gennem fordelingen af ​​olier og vitaminer, der er imprægneret. Lubrastrip-strimmel tjener også som indikator for bladernes levetid. Når båndet lyste, kom tiden til at erstatte båndet med en ny.

Pleje og vedligeholdelse

Razor pleje er ret simpelt. Efter hver brug skyl skovene af resterende skum og hår godt. Det er nødvendigt at være opmærksom på hullerne mellem knivene, det er meget lille, og derfor er det meget svært at rengøre. I praksis viste det sig, at det er bedst at bruge en tynd nål til rensning.

Efter at knivene er blevet rengjort, skal maskinen tørres godt, hvis det ikke gøres under opbevaring, vil knivene sandsynligvis ruste og blive ubrugelige. Det er også nødvendigt at overvåge funktionen af ​​FlexBall-systemet og om nødvendigt ændre batteriet.

Til sidst vil jeg tilføje, at alle Gillette maskiner er kendetegnet ved højkvalitets barbering. Fabrikanten holder op med tiden og hæver hurtigt baren for konkurrenter, der ønsker at forblive efterspurgte på markedet for tilbehør og tilbehør til barbering.

Når man specifikt taler om Gillette Fusion Proglide Power razor, kan ingen kommentere en ubehagelig eller dårlig kvalitet barbering, men nye-fangled teknologier var ikke til alles smag, og prisen på maskinen og udskiftelige kassetter var slet ikke tilfredse. Processen med barbering og design glæder forbrugerne, men er prisen ikke høj for sådan fornøjelse?

Forskel mellem Gillette Fusion og Fusion Power

Forskellen mellem Gillette Fusion og Fusion Power. Forskelle og sammenligning.

Gillette er et Procter og Gamble mærke, der leverer og fremstiller barberskarer og knive.

I 2006 lancerede de fusionslinien af ​​barbermaskiner, der er designet til kompleks og præcis beskæring.

Den har fem frontklinger og ekstra bagklinger, disse gillette fusionsklinger er et stort fremskridt i forhold til den gamle Gillette-serie.

Der er mange typer Fusion razors. De mest populære er Gillette Fusion og Gillette Fusion Power.

Nogle mennesker forvirrer disse barbermaskiner, fordi fornemmelserne ved at bruge dem er næsten de samme.

Der er nogle modificerede egenskaber, der adskiller dem fra hinanden.

Fusion Gillette er en manuel type barbermaskine, ligesom alle andre typiske barbermaskiner.

På den anden side oversætter gillette fusionskraften som "power", det er en mere avanceret og motoriseret barbermaskine med et batterirum.

Den er designet på denne måde, fordi den er i stand til at udstråle mikropulser, hvilket forbedrer razorglide.

Der er mange Fusion Power-muligheder, der er blevet frigivet siden 2007, såsom Fusion Power Phantom, Gamer Fusion Power og Fusion Power Phenom.

Ydelsen og anvendeligheden af ​​begge barbermaskiner er stadig under drøftelse, nogle siger at den manuelle barbermaskine er god, mens andre hævder, at fusionskraften faktisk er mere pålidelig og nem at bruge.

Da gillette fusion og gillette power fusion tilhører samme Fusion linje, deres knive er udskiftelige for begge modeller.

Fusion Power blades, som faktisk er fremstillet eller beregnet til brug i Fusion Power razors, er sikrere og ideelle til brug i motoriserede barbermaskiner.

På grund af dets design og motor er Fusion Power shaveren lidt dyrere end standard Gillette Fusion barbermaskiner.

Fusion Power har et batteri med et advarselssystem og en automatisk afbrydelsesfunktion.

Den samme tendens afspejles i prisen på bladvestfusion. Derudover er Fusion Power-blade malet i modsætning til traditionelle Gillette Fusion-blade.

De er orange, i modsætning til sidstnævnte, som oprindeligt var blå.

Gillette fusion barbermaskine

Køb Gillette Fusion Razor med 1 stk. Udskiftningskassetter + 2 kassetter til hjemmelevering i online-butikken. Når du bestiller via hjemmesiden, kontaktcentret eller mobilapplikationen, kan du få privilegier fra medlemmer af klubben "Crossroads".

Ingen har efterladt en produktanmeldelse,
Du bliver den første!

Bred vifte af produkter

Garanti for produktkvalitet

Levering til lejligheden på den næste
dagen

Fordele for korsvejsledere

BeautyMen: Gillette Fusion Proglide Power, Gillette Fusion Proglide, Gillette Fusion Power

Dmitry Petkevich-Sochnov

Transformation fra Caterpillar til Butterfly

Du kan også lide

4 udsagn om dette emne

Jeg er enig, barbermaskinen er ikke dårlig)

Artemy, og hvilken? =)

slags var med vibrationer. men jeg kan ikke huske nøjagtigt. Måske omfavne vinstokke?

Og for piger kom de ikke op med en barberkniv med en hummer = (((Nå, okay på dem. Men nu ved jeg, hvilken første barbermaskine der skal give til min bror. Dima Merci!

VELKOMMEN

FØLG

oversætte

Instagram

Blog Archive

 • ►2017 (22)
  • ► december 2017 (1)
  • ► november 2017 (2)
  • ► september 2017 (2)
  • ►March 2017 (5)
  • ► februar 2017 (3)
  • ► januar 2017 (9)
 • ►2016 (187)
  • ►December 2016 (12)
  • ►November 2016 (16)
  • ►October 2016 (16)
  • September september 2016 (11)
  • ► august 2016 (16)
  • ► juli 2016 (11)
  • ► juni 2016 (22)
  • ►May 2016 (16)
  • ► april 2016 (19)
  • ►March 2016 (19)
  • ► februar 2016 (18)
  • ► januar 2016 (11)
 • ►2015 (301)
  • ►December 2015 (23)
  • ►November 2015 (16)
  • ►October 2015 (28)
  • September september 2015 (22)
  • ► august 2015 (23)
  • ► juli 2015 (19)
  • ► juni 2015 (20)
  • ►May 2015 (24)
  • ►April 2015 (26)
  • ► marts 2015 (37)
  • ►February 2015 (36)
  • ► januar 2015 (27)
 • ▼ 2014 (259)
  • ►December 2014 (25)
  • ►November 2014 (26)
  • ► oktober 2014 (32)
  • ► september 2014 (24)
  • ▼ august 2014 (20)
   • Got2B Glitter Spotlight Præsentation
   • Den berømte "Nyudin" - Dior Backstage Makeup Powder.
   • Cool Mint Oriflame ONE Long Wear Nail.
   • Anxious forfalskning i L'Occitane Frisson de Verveine.
   • Guerlain og Vogue Fashion's Night Out 2014
   • Ringer friskhed i L`Occitane en Provence Frisson.
   • BeautyMen: Gillette Fusion Proglide Power Razors,.
   • Schwarzkopf Professional Bonacur BB Hair Cream.
   • BeautyMen: Mænds Weleda Men Aktiv-shower gel.
   • Flydende sæbe til personen Сlinique Liquid Facial Soap O.
   • Svampeæg til toning: Den originale smukke.
   • Lumene Angry B. Bilbær Seed Hand Cream
   • Europæisk uhyrdet manicure Mavala (sølv).
   • ImPRESS Falske Negle Tenderness og Blue Lagoon
   • Bryllupsproblemer: Ozonterapi og andet valg.
   • Pink granat i Guerlain Rouge G 864 Rose Grenat
   • Deep Pore Cleansing Mask - SkinCeuticals C.
   • GiveAway: Tre certifikater med en pålydende værdi på 1000 rubler. Phar.
   • Deodoranter, ansøgere Fa Floral Protect og
   • Matte ansigtsservietter Optimal rensning.
  • ► juli 2014 (24)
  • ► juni 2014 (13)
  • ►May 2014 (11)
  • ► april 2014 (22)
  • ► marts 2014 (26)
  • ► februar 2014 (20)
  • ► januar 2014 (16)
 • ►2013 (150)
  • ►December 2013 (21)
  • ►November 2013 (21)
  • ► oktober 2013 (17)
  • ► september 2013 (17)
  • ► august 2013 (17)
  • ► juli 2013 (9)
  • ►Just 2013 (19)
  • ►May 2013 (17)
  • ► april 2013 (7)
  • ► marts 2013 (5)
 • ►2012 (11)
  • ►October 2012 (1)
  • ► juni 2012 (1)
  • ►May 2012 (2)
  • ► april 2012 (2)
  • ► marts 2012 (2)
  • ► januar 2012 (3)

Populære indlæg

Statistik

Etiketter

ANSVARSFRASKRIVELSE: Alle materialer og fotografiske billeder, medmindre andet er angivet, ER EJENDOMMEN FOR JULIA PETKEVICH - SOCHNOVA OG KAN IKKE kopieres eller gengives uden forudgående skriftlig tilladelse fra forfatteren. BEBUTTERFLY ER EN DEL AF AFFILIATE ADVERTISING PROGRAMMER. DET BETYDER, AT MIG SKAL OG VIS, SKAL OG SHOW, S & T, S, S, S, S, S, S, M, T, W, TH © 2013 - 2016. Skabelon oprettet af: ThemeXpose. Alle rettigheder forbeholdes.

Gillette barbermaskiner

Gillette, det amerikanske firma for produktion af barbering og relaterede produkter til mænd og kvinder, har længe været bredt anerkendt og er i højeste efterspørgsel blandt sine forbrugere. Dette mærke anses med rette som førende inden for hygiejneprodukter og tilbehør til barbering.

Næsten enhver Gillette razor er en af ​​de mest eftertragtede barbermaskiner, og de fleste andre mærker kan ikke sammenlignes med den.

Dette skyldes den højeste kvalitet, maksimal komfort og samtidig pleje af huden under barberingen fra det pågældende selskabs værktøjsmaskiner. Men selv de bedste af de bedste har ikke kun plusser, men også minusser.

Fordele og ulemper

Blandt de ubestridelige fordele ved Gillette razorerne er følgende:

 • perfekt glat barbering;
 • forsigtig og omhyggelig virkning på huden
 • meget lavt, næsten nul, muligheden for nedskæringer;
 • omhyggelig behandling af lige så vanskelige steder
 • overflod af yderligere muligheder
 • anvendelighed (skridsikker håndtag);
 • moderne stilfuldt design mv

Disse fordele er for mange sammenlignet med den eneste ulempe ved værktøjsmaskiner - deres høje omkostninger. Udskiftningskassetter til barbermaskiner er ikke billige, men holdbarheden af ​​deres service begrunder denne ulempe.

Hvordan man vælger

Der er altid visse kriterier, som skal styres, når man vælger et produkt. Ingen undtagelse og nogen barbermaskine Gillette.

Pris. Dette er et betinget vartegn, fordi nogen er tilfredse med ekstremt dyre modeller med mange funktioner, og for nogle ret enklere muligheder, hvis bare barbering var ren og ikke medfører hudirritation. Glatheden af ​​barberingen og hudens tilstand afhænger dog direkte af antallet af knive og tilstedeværelsen af ​​en fugtighedscreme, og det hele koster mange penge. Derfor er det næsten ikke værd at stole på prisen ved valg af en maskine, og det ville være mere logisk at se på flere andre punkter.

Hudtype Razorer med en fugtighedsgivende strimmel indeholdende nyttige urteekstrakter (aloe, etc.) er mere velegnet til et blødt låg. Det er denne innovation, der omhyggeligt tager vare på din hud under barberingen og reducerer sandsynligheden for irritation.

Antallet af blade. Her skal du stole på din hårtype. Hvis børsterne er for hårde, er det svært at klare det, så bør barberen have ca. 5 knive. Med en almindelig hårtype er et mindre antal blade tilstrækkelige (op til 3).

Convenience. Rakemaskinen skal ligge i hånden, som en "indfødt", det skal være så bekvemt at bruge som muligt. Derfor skal du være opmærksom på maskiner med skridsikre håndtag. Også barbermaskinen med et flydende hoved vil give trøst ved barbering, da hvis hovedet "flyder" og bøjer, så med en sådan maskine vil det være bekvemt at håndtere alle dele af ansigtet lige så rent.

Yderligere funktioner. De er ikke for alle, der er et behov, men de gør barberingsprocessen endnu nemmere. Fremhævning, vibration under proceduren, kamme til at løfte hår, trimmer osv. - Alt dette påvirker prisen væsentligt, men morgenbarbering vil være en fornøjelse, og resultatet vil tilfredsstille enhver, selv den mest kritiske mand.

Populære modeller

Enhver række produkter fra hver producent har altid de mest populære modeller:

 1. GilletteFusionProglidePower. Denne barbermaskine har 5 af de skarpeste knive med en speciel belægning, en fugtighedsstrimmel, der forhindrer irritation og kanaler for udledning af overskydende vand. Gillette Fusion Proglide Power razor er udstyret med en mikrochip vibration for at reducere friktion af knivene på ansigtets hud. Vibrationer virker fra et simpelt finger-type batteri (men ikke fra en billig en). På bagsiden af ​​hovedet - trimmer. Der er en ladningsniveauindikator. Barbering af denne barbering er meget ren uden at irritere huden. Minus: Gillette razor af denne model er dyr (lidt mere end 800 rubler), samt udskiftelige blade til det.
 2. Gillette Fusion Proglide Power flexball. Fugtighedsstrimler af denne barberhane er forstørret, indeholder hudplejeolier. Der er særlige drænkanaler (de tjener også til udledning af overskydende gel). Antallet af Gillette Fusion barbermaskiner, der ikke crush huden med en flexball er 5, og der er en trimmer på bagsiden af ​​hovedet. Særlige mikrobørster styrer hår lige under de skarpe knive. Der er en knivstabilisator, der giver minimal friktion og glat glidning. Gillette Fusion Proglide barbermaskine med flexball teknologi gentager præcist alle konturer og uregelmæssigheder i ansigtet og barberer stort set alle hår. Minus - Gillette Fusion Proglide razor med flexball teknologi er endnu dyrere end den tidligere model (over 1000 rubler).
 3. GilletteFusionPower. Disse barbermaskiner omfatter flere serier (CoolWhite, Phantom, etc.). Blades - 5 + trimmer med sving af hovedet. Der er 1 aftagelig kassette, barberstativ. Reduceret tryk på huden er tilvejebragt af specielle mikroimpulser, hvilket gør friktionen af ​​blades usynlige (dette system er batteridrevet). Der er mikrospor, der udjævner uregelmæssigheder i ansigtets hud og gør glidning så glat og glat som muligt. Gillette Fusion Power shaver er relativt høj - omkring 700 rubler.
 4. Gillette Sensor Excel. Fremragende barbermaskine med 3 aftagelige kassetter at vælge imellem (2 af dem med 2 blade og 1 med 3). Flydende barberhovedhoved er smal, hvilket er særligt velegnet til behandling af små områder (under næsen osv.). Excel-sensorbladen er forkromede, der er en fugtighedscreme og 5 mikrokamme til at løfte børsterne og glatte huden. Pakken indeholder også et behageligt stativ. Blandt de resterende Gillett maskiner er denne en noget forenklet version, og derfor relativt billig, kun omkring 650 rubler.

Med hensyn til bladene er Gillette Fusion Proglide udskiftelige barberingskassetter af 4 stykker velegnet til Fusion Progled Power og til Gillett Fusion Proglide flexball. Kassetterne har en fugtighedscreme med olier indeholdende mineraler og blade stabilisering. Hver kassette har 5 ikke-gnidende knive, der sikrer glathed efter barbering.

Gillette Fusion eller Gillette Fusion Power shaving patroner er 8 stykker hver. Bladene i dem er placeret tæt, hvilket reducerer trykket på huden og minimerer risikoen for irritation. Behovet for at udskifte knivene er angivet med den ændrede farve på fugtighedsstrimlen.

Sådan bruges

Før barbermaskiner kræver huden træning. For at gøre dette skal du dampe dit ansigt, vaske med varmt vand, så sug et terryhåndklæde i det, klem det og læg det på dit ansigt i et stykke tid, så porerne åbner endnu stærkere. Nu hvor huden er klar, kan du begynde barbering:

 1. Påfør et barberingsprodukt (gel eller skum) på ansigtet i en cirkulær bevægelse, så laget er jævnt;
 2. Start proceduren med kinderne, styr maskinen fra top til bund i ekstreme tilfælde - diagonalt, trække lidt med hånden (hvis det er nødvendigt);
 3. Behandl halsen mod hagen yderligere;
 4. Hagen selv er overgroet med stivere hår end på kinderne eller halsen, så du skal barbere den efter at have behandlet nakken;
 5. overskægslinjen er den hårdeste, den er barberet for at give det ekstra tid til blødgøring (når du barberer overlæben under næsen, tryk så tæt på tænderne som muligt);
 6. forsigtigt barbere hårdt for at nå steder
 7. vask skummet (gelen) for at inspicere ansigtet på kvaliteten af ​​barberingen og modificere de manglende sektioner og tilsæt skum igen;
 8. skyl ansigtet med køligt (ikke koldt!) vand, således at porerne ikke øjeblikkeligt indsnævres, hvilket forhindrer deres behandling med efterskæringslotion (eller balsam);
 9. anvende lotion (balsam).

Hvad anbefales ikke ved barbering

For at få ansigtet til at se rigtig godt udplejet, kan det under ingen omstændigheder under barberingen være:

 • tryk maskinen på huden;
 • holde imod hårvækst
 • Kør en maskine flere gange på samme sted;
 • barbering tørt;
 • Brug dumme barbermaskiner (maskinen skal være ny eller skarp nok);
 • Ignorer vaskningen af ​​maskinen med vand efter hver 1-2 hudkørsler;
 • forstyrre rækkefølgen af ​​behandlingsområder i ansigtet;
 • gnid ansigtet med et håndklæde efter barbering (bare våd det);
 • Smør ansigtskrem umiddelbart efter proceduren (for ikke at blokere deres porer);
 • brug en andens barbermaskine.

Det er også uønsket at anvende alkoholholdige midler (colognes, lotioner på alkohol osv.) Efter barbering, for ikke at overdrive huden. Dette er især vigtigt for ejere af tør eller følsom hud. Det samme gælder for barberende geler: Nå, hvis de ikke indeholder sæbe. Sådanne geler giver ikke skum, som vil give en bedre barbering første gang og uden ændringer, og vil heller ikke tørre huden.

Razor Gillette - dyrt, men resultatet af deres brug, opnået hver morgen, vil begrunde alle omkostninger.

anmeldelser

Stanislav Verbinin, 40 år gammel. For mig er der ingen sådan indikator - den høje pris, når det kommer til barbering. Kære razors er altid mere holdbare, og det betyder at købe billige ting, jeg bruger stadig det samme beløb, kun i rater. Gillette razor varer så længe, ​​at det er yderst sjældent at bruge penge på det. Dette er et stort plus, men glæden og resultatet af barbering med maskinerne i dette firma kan ikke sammenlignes med andre.

Andrei Feklichev, 32 år gammel. Gillett er virkelig et værdifuldt mærke. Jeg forsøger at få alt til barbering kun fra dette mærke. Men ansigtet er altid garanteret i orden, ingen irritation, alt er hurtigt og bekvemt. Og lotioner, skum og geler fra Gillette supplerer hinanden harmonisk og påvirker kun huden positivt.

Ivan Smolyakov, 29 år gammel. Dette er virkelig et mærke for rigtige mænd, selvfølgelig. Kun ét typisk mandligt design er noget værd, for ikke at nævne kvalitet og bekvemmelighed. Ja, og hudpleje er ikke mindre vigtigt, fordi resultatet af barbering altid er på det mest synlige sted - på ansigtet. Jeg kan godt lide at bruge Gillet, og jeg er sikker på at de fleste mænd også.

Styler Gillette Fusion ProGlide - 3 i 1

Barbering er en delikat procedure, der er forbundet med ansigts ubehag. Men nu er der et stort antal enheder designet til bekvem og omhyggelig barbering såvel som til skæring af ansigtshår.

En af disse enheder er Gillette Fusion ProGlide Styler barbermaskinen. Lad os overveje dets enhed, funktioner i applikationen og kende til forbrugeranmeldelser.

Beskrivelse af razor-styler Gillette fusion proglide power styler

Styler Fusion ProGlide Styler med en aftagelig strømkassette fra det kendte mærke Gillette er et alsidigt ansigtsbehov.

Ud over en glat barbering sikrer denne enhed, at der er en jævnt længde og klare konturer af vegetation på ansigtet.

Apparatet er således placeret af udviklere som 3 i 1. Gillette Fusion ProGlide Styler razor-styler har tre dyser, der giver forskellige længder hårklipp. Standardsættet består af følgende komponenter:

Blandt komponenterne er der ingen børste til rengøring.

Apparatets knive er ultra-tynde. Tykkelsen ved kanterne er mindre end en lysbølge. Desuden er knivene belagt med et flerskiktsbelægning, der sikrer glat glidning over huden.

Enhedsbrug

Raket styler trimmer Fusion ProGlide er nem at håndtere. Procedurer udføres ved let tryk uden anstrengelse.

Direkte til barbering er de fem knive i dysen, som er monteret på trimmeren fra firmaet Braun, som har bevist sig fra den bedste side.

Trimmeren er i stand til at vippe stileren i næsten alle vinkler og gentage konturen af ​​ansigtet, hvilket sikrer en glat barbering selv for de mest utilgængelige områder i ansigtet.

Razor gillette fusion power pro glide

Sværd - hoved skuldre

Mændens rubrik vokser og blomstrer her, og det vil selvfølgelig være ufuldstændigt uden at teste sådanne vigtige tilbehør til mænds selvpleje som barbermaskiner. Og i dag taler vores flittige tester Alexey med en gennemgang af Gillette Fusion Power Pro Glide-maskinen, der uhyre bristling med fem knive.

I dag er en betydelig dag. Endelig skal jeg skrive om emnet, ikke om kosmetik. Ingen grund til at identificere og beskrive lugten, tekstur. Dette er smukt. Så vores testperson i dag er Gillette Fusion Power Pro Glide barbermaskine.

Jeg har skrevet i lang tid, at jeg barberer engangs barbermaskiner, mine hænder kommer ikke til at købe en normal maskine. Og så faldt han endelig i mine hænder. Sig selv! Det er ikke for ingenting, at den østlige visdom af Tao siger: "Hvis du sidder på flodbredden i lang tid, kan du se, hvordan fjendens lig svømmer forbi.". Jeg ventede på denne barbermaskine uden nogen indsats.

Raket ser godt ud - et kromhåndtag med sorte indlæg og blå blodårer, i midten er en knap, der tændes, når den er tændt, ja, hvorfor ikke en lightaber fra Star Wars? Fantastisk dekoration til ethvert badeværelse.

Den førnævnte knap viser forresten vibrationstilstanden, som skal lette og blødgøre barberingsprocessen. Vibrerer det hele fra et simpelt AAA-batteri. Udskiftelige kassetter (der var kun en i sæt) i Gillette Fusion serien er universelle og passer til alle razor-serier, så du behøver ikke at genere det valg du har brug for. Og der er også en trimmer, som er meget bekvemt for mig, som ejer af en Espanyolka.

Men lad os gå videre til selve processen med barbering. Gel til eksperimenter, jeg brugte min egen, Gillette Fusion. Han påførte gelen, kiggede igen på knivene, jeg huskede en gammel vittighed om, at det første kniv barberer rent, den anden er endnu renere. den femte er polering af kraniet. Der er fem knive her. Men vi er shredded ruller, vi er ikke så bange. Han tændte vibrationen og gnidte forsigtigt sin kind. Hmm, de siger løgn i reklame: "Med et håndled af håndleddet" tog jeg højst en halv millimeter børstehår ud. Så vi vil barbere som sædvanligt med lidt tryk.

Raketøjet glider let, godt gentager lindringen af ​​den behandlede del af ansigtet. Men effektiviteten af ​​vibrationerne og de fem knive blev ikke observeret. Hvad jeg bruger med dobbeltkantet engangsberegning er, at dette monster gør ingen forskel. På grund af de omkringliggende knive af børster og læber er glidning over huden lettere, blødere, men forskellen slutter der. Måske er det et spørgsmål om vane.

Godt, vi finder ud af det senere. Og nu er kinderne endelig barberet og det er trimmerens tur - det er tid til at trimme skæget. Fuh, og fingrene er trætte af vibrationer! Især indeks. Resten, opvarmet lidt og fortsætter. Brug en trimmer til forsigtigt at barbere stubben nær skæget. Vi barberer. Så, "barberer", sagde jeg! Ja, i hvilken vinkel skal det holdes? Så tilpass dig så. Det blev skåret, sandheden, ja ja det sker, første gang. Hmm. Ikke at det er rigtig dårligt, men med mine engangsbrugere fik jeg hænge af barbering uden trimmere meget mere fleksibel og hurtigere end med denne specielle enhed. Ubehageligt, og endda denne vibration.

Den første barbering er forbi, vi skærer ned barbermaskinen. Jeg havde forventet, at sige det mildt mere. Med en trimmer torturerede jeg, mine fingre er anstrengt, forskellen i effektiviteten af ​​barbering i forhold til engangsbrødrene blev ikke bemærket. Vi venter på den anden.

To dage er gået og igen er det tid til at barbere. Og igen ser jeg ikke forskellen mellem de fem knive og de to, selvom barberkniven forsigtigt går langs kinden, så skal du give den skyld. Og igen forstår jeg, at trimmeren er ubelejligt: ​​Jeg holder rakeren lige - den barberer ikke noget, og det er ikke let at tage den rigtige vinkel, selvom det her helt sikkert er et spørgsmål om vane. Igen begyndte fingrene at stive sig fra vibrationen, så at have skåret en kind, jeg slog den ud og barberede som normalt. Og ærligvis forstod jeg ikke fordelene ved vibrationer - forskellen fra dens tilstedeværelse / fravær er ikke synlig i ansigtet, bortset fra at fingrene ikke var trætte. Jeg fik igen ikke tilfredshed.

Ved den tredje barbering ville det være nødvendigt at ændre kassetten, læg nye blade. Men jeg besluttede ikke at. Ja, barbermanden er smuk, men jeg ser ikke fordelene ved at bruge den. Kvaliteten på barberingen er ikke forbedret, hænderne bliver trætte af vibrationen og de forgæves forspændte, trimmeren bliver simpelthen ubehagelig. Måske vil nogen lide det, men ikke mig. Så jeg vil forlade hende, lad mit badeværelse blive dekoreret med et smukt emne i stil med Star Wars-lysbjælker, og jeg vil barbere med enkle engangs razors, der modmodigt vil gemme sig i et skab.

* Mongoose note *
Dette er en trist kommentar - jeg forstår virkelig ikke rigtigt hvorfor jeg skal tænde vibrationerne, hvis det kun torturerer mine fingre, er det ikke en tvungen løsning. Men virkelige mænd, tilsyneladende, trækker sig ikke tilbage før vanskeligheder.

Og hvilke slags maskiner barberer dine mænd?
Og hvilke vil de især lide, og hvilke ikke?

Gillettes Fusion ProGlide Razor med FlexBall Technology

tilbagekaldelse

God dag til alle!

Jeg vil fortælle dig om Gillette Fusion ProGlide shaver med FlexBall teknologi og Gillette Fusion ProGlide Sensitive shaving gel (for følsom hud), som jeg testede.

Sådan ser de ud uden emballage:

Fortæl omgående om gelen. En sådan ballon er nok i lang tid, selv en lille mængde gel er nok til en barbering. Så det giver mening at købe. Gelen har en køleeffekt og en behagelig lugt.

Razor bit poyuzannaya der beviser at han brugte det, testet meget omhyggeligt :)

Hvad er forskellen mellem denne razor og resten af ​​Gilette-barbermaskinerne? Den har teknologien FlexiBall - det gør det muligt for bladet at bevæge sig yderligere i to retninger, dvs. bladet producerer 4. frihedsgrader. Men der er mere at komme, den vibromotor, der gør det muligt at reducere irritation fra barbering til en følsom hud er bygget i barbermaskinen. Jeg havde ikke udskiftelige kassetter i sættet, jeg vil sige, at de ikke er billige. Batteriet i maskinen er udskifteligt, type AAA.

Pakken indeholder et stativ til opbevaring af barbermaskiner:

Barbering som alle Gilette maskiner, ren (jeg barberer hårvæksten)! Vibrationer reducerer virkelig irritation, men jeg bemærkede ikke meget forskel på de 4 frihedsgrader. Jeg anbefaler at købe en sådan barbermaskine som gave til mænd.

Rivanol til hårfjerning: anmeldelser, pris, instruktion

Hvad skal man gøre, hvis øjenbrynene ikke vokser: styrkelse og stimulerende midler