10 bedste barbermaskiner

Feature Rating

En barbermaskine er en armatur, som de fleste mennesker har brug for. Det giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår på ansigt og krop på den mest klassiske måde. Den består af en pen og en kassette, på hvilken knivene er placeret, som er ansvarlige for hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen. De afskårer håret ved bunden og derved gør huden glat. Maskiner er af flere typer:

 1. Genanvendelige er fremstillet af holdbare materialer (f.eks. Af høj kvalitet plast), de er mere bekvemme at bruge, udstyret med højkvalitets knive og kan vare i mange år. De er dyrere end den anden type og kræver en periodisk ændring af kassetten;
 2. Engangsapparater betragtes som en budgetmulighed. De gør det ikke så godt med deres hovedfunktion, men de er også nemme at bruge. Ideel til forskellige ture (rejser, forretningsrejser). Bygget til flere anvendelser.

Et særskilt segment er repræsenteret af barbermaskiner til kvinder. De adskiller sig fra mændene ved en mere blid barbering, stilfuldt lyst udseende og tilstedeværelsen af ​​kosttilskud. Nogle produkter er udstyret med skummende puder, der erstatter barberingsprodukter, andre har specielle blade, der er ideelle til følsom kvindeskind. De mest populære mærker er Gillette (Venus) og Schick. De repræsenterer en bred vifte af maskiner, der er af høj kvalitet og stilfuldt design.

Mænds maskiner kan have et flydende hoved til følsom hud og andre nyttige kosttilskud. Kvaliteten af ​​barberingen påvirkes af flere faktorer:

 • skarphed og tykkelse af bladene;
 • tilstedeværelsen af ​​diamantbelægning;
 • muligheden for at dreje hovedet.

Men ikke mindre vigtig faktor, der er værd at være opmærksom på, når du vælger en maskine er producenten. De mest populære mærker betragtes samtidigt som de mest pålidelige. Blandt dem: Gillette, Schick, Bic og andre. Vi rangerede de bedste barbermaskiner blandt verdens mest berømte virksomheder.

Bedste genanvendelige barbermaskiner

3 Bic FlexEasy

Den bedste repræsentant for budgetsegmentet er barbermanden til mænd FlexEasy fra den populære producent Bic. Det har et fastholdt design, har 3 bevægelige knive og en fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt. Pakken indeholder 4 flytbare kassetter, som hver varer i flere uger. Udstyret med et flydende hoved, der giver dig mulighed for at barbere håret i enhver vinkel.

Bic-maskinen har et tankevækkende design, der gør det muligt hurtigt og nemt at skifte kassetter. Sammenlignet med sine konkurrenter har den mindre vægt og dimensioner. Det er bekvemt at tage denne barbermaskine med dig på vejen. De vigtigste fordele er lav pris, optimal kvalitet og stilfuldt udseende. Ulemper: svært at klare tykke børster, ubehageligt håndtag.

2 Schick Hydro 5 Power Select

Den nye generation Schick Hydro 5 Power Select-shaver er udstyret med flere vibrationsfunktioner til den sikreste og mest komfortable barbering. Den har 5 blade af en speciel form Ultra Glide, som garanterer fuldstændig bortskaffelse af selv tykk stub. At dømme efter anmeldelser, med Schick barbering er meget hurtigere og mere praktisk. Det gummierede håndtag tillader ikke, at hånden glider.

På sagen er der et display, der viser, hvornår det er nødvendigt at skifte batteri. Den specielle smørebånd med E-vitamin kan læne sig tilbage, hvis det er nødvendigt og fastgøres i en sådan position. De vigtigste fordele er høj kvalitet, effektiv barbering uden irritation og godt udstyr. Ulemper kan betragtes som høje omkostninger og utilgængelighed.

1 Gillette Fusion ProGlide Flexball

Gillette-selskabet slår alle rekorder i salg af maskiner til mænd over hele verden. Gillette Fusion ProGlide Flexball razor er blevet den nyeste innovation i mærket. Den unikke patenterede FlexBall-teknologi giver blader mulighed for at bevæge sig i ethvert plan. Dette sikrer, at helt al barbering, samt utrolig glathed i huden. Den har 5 super slanke blade, som er nok i omkring en måned. Velegnet til følsom hud.

Hovedet er udstyret med en særlig strimmel mineralolier. Det smører huden godt og giver en glat glide. Tilstedeværelsen af ​​en speciel trimmer på bagsiden reducerer trykket på barbermassen på huden og derved forebygger udseende af irritation. Fordelene er et behageligt håndtag, høj kvalitet og sikker barbering, et bevægeligt hoved og gode anmeldelser. Ulempen er den høje pris sammenlignet med lignende maskiner.

Bedste engangs barbermaskiner

4 Bic Metal

Engangsmaskiner til mænd Bic Metal fås i pakninger med 5 eller 10 stk. De er udstyret med et rustfrit stålblad og en unik metalstrimmel på toppen. Raket er designet specielt til tykke, stive børster. Hun håndterer hurtigt og effektivt sin opgave. Kompakt størrelse giver dig mulighed for at tage maskinerne på vejen.

Bic Metal er udstyret med et fast hoved. Håndtaget er lavet af plastik. En stribe metal forbereder hår til barbering. Vigtige fordele er lav pris, unik hoveddesign, gode anmeldelser. Ulemperne er: for skarpe knive, som er lette at gøre ondt.

3 Dorco Tempo 6

Dorco Pace 6 er en engangsbæremaskine til mænd af høj kvalitet, udstyret med 6 skarpe ultratynde knive. Kroppen er lavet af plastik og har glidende elementer. Det ergonomisk formede håndtag giver en behagelig barbering. En vigtig forskel på maskinen er det bevægelige hoved. Det giver dig mulighed for at barbere børsterne i ethvert plan. Anmeldelser viser gode resultater efter brug af Dorco Pace 6.

Pakken indeholder to aftagelige kassetter. En pakke er nok i lang tid. Barbermaskinen har et stilfuldt design med en kombination af flere farver. Over bladene er der en speciel gelstrimmel, der giver et blødt tryk. Fordelene ved denne maskine er at dømme efter anmeldelserne: Holdbarhed, fremragende udstyr, høj kvalitet, den mest omhyggelige barbering. Af manglerne kun de høje omkostninger.

2 Gillette 2

Engangs barbermaskiner til mænd Gillette 2 har den bedste værdi for pengene. De er lavet af slidstærkt materiale, har en ret simpel form og et fast hoved, dækket af krom. På den er to blade af japansk stål. På trods af det enkleste design af barbermaskine er det praktisk at holde det i hånden. Det berører forsigtigt huden og forårsager ikke irritation. Pakken indeholder 5 maskiner.

Kundeanmeldelser om Gillette 2 er oftere positive. Razor renser godt brystets overflade og giver ingen ubehag. Hver maskine kan bruges op til flere uger. De vigtigste fordele er skarpe knive, behagelig form, let vægt, gennemtænkt design, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

1 Schick Xtreme 3 Sensitive

Schick Xtreme 3 Sensitive Triple Blade Disposable Machine har materialer af høj kvalitet og det mest behagelige håndtag. Det er suppleret med gummierede indlæg, der ikke tillader hænder at glide. Letvægt giver en behagelig barbering og minimal tryk på huden. Bladene har en tredobbelt belægning af keramik, krom og Vidax.

Barbermaskinen er udstyret med en specialplade med aloe vera. Dette gør det muligt for bladene at glide let og ikke forårsage irritation. Velegnet til følsom hud. En pakke indeholder 4 maskiner. Fordelene er: fremragende egenskaber, glat hud efter barbering, blødt tryk, bevægeligt hoved, skridsikker håndtag. Ingen ulemper fundet.

De bedste kvinders barbermaskiner

3 Bic Twin Lady

Bic Twin Lady - et sæt 5 engangsmaskiner designet til den glateste barbering. På trods af lave omkostninger gør de det godt med deres hovedopgave. Sørg for bortskaffelse af uønsket hår af enhver tykkelse, selv på fjerne steder. Pakken indeholder maskiner af smukke pastelfarver, udstyret med to knive.

Plasthåndtag er dækket af et specielt materiale for at opnå glidende virkning. Bladene lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Velegnet til følsom hud. En barbermaskine er nok til flere anvendelser. Det er praktisk at tage maskinerne med dig på vejen på grund af deres lette vægt og kompakte størrelse. Blandt fordelene kan du fremhæve de behagelige farver, lav pris, brugervenlighed. Ulemperne omfatter muligheden for nedskæringer.

2 skick quattro

Schick Quattro-maskinen til kvinder er et glimrende eksempel på fremragende kvalitet. Det har mange positive kundeanmeldelser. Håndtaget er lavet af plastik af høj kvalitet og gummeret på toppen, og knivene er lavet af slidstærkt tysk stål. En sådan kombination giver pålidelig og lang brug. Barbermaskinen er udstyret med en speciel blødpude bestående af et kompleks af vitaminer og aloe-ekstrakt.

Piger bemærker høj effektivitet og langsigtet resultat af glat hud. Kassetten består af 4 blade med optimal tykkelse, hvilket er nok i flere måneder med konstant brug. Leveres med stativ med sugekop. De vigtigste fordele er: holdbarhed, høj effektivitet, behagelig at berøre huden, barbering selv på svært tilgængelige steder, kvalitetsmaterialer. Mangler ikke fundet.

1 Venus Olay

Den mest populære barbermaskine til kvinder er utvivlsomt Venus fra Gillette. Udgivet for et par år siden har Olay-modellen en speciel gelpude baseret på fugtgivende ingredienser. Takket være hende løber barberingen glat, og der er ingen irritation på huden. Kassetten består af 5 ultra-tynde knive placeret så tæt som muligt på hinanden. Den øvre gel stripe giver huden en behagelig vanille aroma.

GOFTGRIP håndtaget gentager palmeformen og føles næsten ikke under barberingen. En vigtig forskel på maskinen er sikker glidning. Sættet indeholder en praktisk holder og to udskiftelige kassetter. Fordelene er: glat hud, sikkerhed, optimalt tryk på huden, god fugtgivende effekt og fremragende anmeldelser. Ulempen er den høje pris på ekstra knive.

Gillette til kvinder

gillette for kvinde 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter der matcher din forespørgsel "gillette for woman".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter der matcher din forespørgsel "gillette for woman".

Kvinde barbering maskine

Smukke ben, coquettishly kigger ud fra under nederdelen er i stand til at køre gale nogen. Og selvfølgelig kan der ikke være tale om tilstedeværelsen af ​​nogen hår på dem. Derfor kæmper piger fra oldtiden med uønsket vegetation på deres ben.

I en århundreders periode med kamp for kvinder med en hovedbund på deres ben, i armhulen og bikiniområdet, betyder det ikke, at de ikke var opfundet: her og depilatory cream og voksstrimler, laser og fotoepilation, en populær shugaring maskine og selvfølgelig en kvindelig barbermaskin. Denne artikel vil blive afsat til den sidste tilpasning.

Særtræk

På trods af en lang række værktøjer og metoder til hårfjerning og depilation har kvinders barberkniv ikke mistet sin relevans, og mange unge damer foretrækker at bruge den til at fjerne overskydende vegetation i dag.

Hovedegenskaberne ved en kvindelig barbering omfatter:

 1. Tilstedeværelsen af ​​et stort antal blade for at fjerne alle hår, der vokser i forskellige retninger.
 2. Afviger glatte linjer og lyse farver, hvor razorens krop. Det kan være blå, lyserød, lilla skygge.
 3. En særlig buffer er placeret rundt om knivene, som beskytter og reducerer risikoen for skade.
 4. Tilstedeværelsen af ​​en gelstrimmel, der fugter huden under påføring af barbermaden. Takket være denne funktion bliver epidermis blød og erhverver et velplejet udseende.

Nøglefordele

Kvindelig maskine har flere fordele i forhold til andre metoder og metoder til depilering:

 • Evnen til at udføre denne manipulation alene hjemme uden at ty til hjælp udefra. Pigen behøver ikke at kontakte en skønhedssalon eller se efter en troldmand, der vil hjælpe med at slippe af med uønsket vegetation.
 • Demokratiske omkostninger - i sammenligning med andre midler til en epilering, har enhver ung dame råd til en barberkniv, uanset indkomstniveauet. Og selv købet af den dyreste kvindelige barbermaskin vil ikke være så dyrt som regelmæssige besøg hos skibsføreren for proceduren for hårfjerning.
 • Komplet hårfjerning - for eksempel, hvis du sammenligner dette værktøj med en depilatory cream eller voksstrimler, fjerner barberharen helt 100%. Andre værktøjer kan efterlade et bestemt område af hår og få dem fjernet af samme maskine.
 • Sikker brug - andre metoder til depilering forårsager ofte en allergisk reaktion, irritation, rødme, bliver årsagen til indgroede hår. En barbermaskine, hvis den anvendes korrekt, forårsager ikke sådanne manifestationer. Det eneste du skal være yderst forsigtig med den enhed, du lige har købt, ellers er der en chance for at beskadige det øvre lag af epidermis eller bare skære dig selv.
 • Mangel på ubehagelige fornemmelser - nogle kvinder kan næppe udholde smerte, så barbering er den bedste mulighed for dem.
 • Det hurtige resultat er, at efter påføring af creme eller voks til depilering, kan epidermis blive rød, og inden du viser dine ben til alle omkring dig, bliver du nødt til at vente et stykke tid, indtil irritationen går. En kvindeskærber giver det perfekte resultat umiddelbart efter brug.

Genanvendelig eller engangsbrug?

Tænker over købet af en barbermaskine, står kvinder over for et dilemma, hvilket af de ovennævnte muligheder er bedre at købe. Og en, og den anden mulighed har sine fans.

Piger, der foretrækker en engangs maskine, fremhæver de lave omkostninger i forhold til en genanvendelig model og hygiejne som hovedfordele. En sådan anordning efter en eller to applikationer kan let smides væk uden at fortryde de brugte penge.

Ulemperne ved engangsbærere omfatter:

 • irritation af huden - fordi oftest på sådanne maskiner er der ingen buffer, der beskytter mod nedskæringer;
 • Hurtigt slid - Normalt kan denne maskine modstå en eller to procedurer for depilation, hvorefter den skal udskiftes med en ny.

Genanvendelig barbermaskine har et behageligt flydende hoved, udover dets knive er lavet af højere kvalitet materiale. Tilstedeværelsen af ​​en beskyttende puffer og gel strimmel tillader piger at barbere uden at bekymre sig om nedskæringer og irritationer.

Ulemperne ved genanvendelige barbermaskiner omfatter:

 • relativt høj pris - men denne ulempe er nivelleret, da en sådan enhed vil være nok for dig i lang tid;
 • Kompleksiteten ved valg af knive til udskiftning - ikke altid udskiftelige patroner kommer i et sæt med en barbermaskine, og du skal bruge lidt tid på at lede efter en passende komponent, når det gamle blad bliver sløvt.

Venus barberkniv: beskrivelse, egenskaber og anvendelsesmuligheder

I de senere år bruger kvinder razors så ofte og jævnligt som mænd, fordi omsorg for sig selv indebærer at slippe af med uønsket hår i forskellige dele af kroppen. At vælge en god barbermaskin, hvor kassetterne ændres let, og som du nemt kan tage sig af dig selv, er ikke så svært som det kan virke.

Glatheden af ​​huden vil give en barberkniv Venus - en unik opfindelse af firmaet Gillette, designet specielt til kvinder.

Der er flere typer Venus barbermaskiner, blandt hvilke hver pige vil kunne vælge den mest egnede mulighed for sig selv. For at gøre dette skal du kende deres egenskaber og fordele samt læse brugeranmeldelser, så valget er informeret og afbalanceret, og selvpleje er enkel og effektiv.

Sort og beskrivelse af barbermaskiner

Gillette arbejder konstant på at udvikle nye produkter under hensyntagen til kvinders behov og interesser rundt om i verden, så deres selvplejeproces er så komfortabel og effektiv som mulig. Derfor er der så mange barbermaskiner, at det nogle gange ikke er så nemt at vælge. De mest populære produkter i det tyske selskab er:

 • Gillette Venus SPA Breeze - den ideelle barbermaskine til at forberede din krop til sommersæsonen, fjerner forsigtigt og hurtigt hår uden at forårsage irritation af huden;
 • Gillette Venus Snap Embrace - en lille og kompakt barbermaskine, der indeholder et udskifteligt kassettsæt, og en glat og behagelig barbering er tilvejebragt af to fugtighedsgivende strimler
 • Gillette Venus 2 Satin Care - engangs rejse- og rejsemaskiner, der er nemme at bruge og ændre;
 • Gillette Venus Embrace - en barbermaskine, der har to udskiftelige bånd, hver med 5 skarpe knive og en fugtighedscreme, der blødgør barberingen;
 • Gillette venus Olay - en speciel barbermaskine med en behagelig bæraroma, som sælges med to udskiftelige kassetter og blødgøringspuder giver komfort og glathed til barbering;
 • Gillette Venus Embrace Sensitive Touch of Aloe er en maskine med en udskiftelig kassette designet til at tage sig af følsom og delikat hud, fordi dens pads er fyldt med fugtgivende aloe vera ekstrakt.

De fleste barbermaskiner kan bruges til at fjerne hår på hænder og fødder, såvel som i bikiniområdet, fordi de alle er udstyret med fugtighedsgivende strimler.

Hvordan man vælger en passende barbermaskine

Når man vælger en barbermaskine til regelmæssig brug, er det vigtigt at forstå hovedformålet. Hver ny Gillette-udvikling overgår den forrige i sine funktioner og parametre, så barbering ikke giver kvinder ubehag og har det forventede resultat. Udskiftelige kassetter, som ofte er inkluderet i maskine sæt, kan du til enhver tid ændre kedelige blader og kun bruge en passende enhed. Selvom kvaliteten af ​​maskinerne på maskiner vil gøre det muligt at ændre meget mere bånd end to og bruge det i flere år.

På trods af de eksisterende forskelle i barbermaskiner er der en uundgåelig egenskab, som er indbygget i hver af dem - bladets højstyrke skarpe kant, der sikrer glat glidning og barberingskvalitet. En barberkniv med fem knive er velegnet til tættere og længere hår, mens der for tyndt og svagt hår kan anvendes en trebladet maskine.

En vigtig fordel ved hvert produkt fra det tyske firma Gillette er ergonomien i håndtaget på maskinerne, som let passer ind i hånden, må ikke glide selv med vådt hårfjerning og har gummiindsatser til en god pasform. Derfor er det så svært at vælge den rigtige maskine - de har alle mange fordele, er praktisk og effektive.

Hvordan man bruger en barberkniv

For korrekt og behagelig hårfjerning er det vigtigt ikke kun at vælge en passende barbermaskine, men også at købe den nødvendige kosmetik. I dag er der et stort udvalg af kvinders skum og barberingsgeler samt cremer og olier efter proceduren. Korrekt valgt produkt sikrer let glidning af knivene over huden og beskytter huden mod beskadigelser, nedskæringer, irritation.

Du skal barbere dit hår mod deres vækst, og det er nemt at feje maskinen over huden. Hvis du på nogle steder skal gå til en barbermaskine igen, skal du genopfriske lagets barbering for at beskytte din hud. Når hele proceduren er afsluttet, er det vigtigt at vaske rester af barberingsprodukter med varmt vand. Og påfør en fugtighedscreme. Til hudpleje efter barbering er der specielle værktøjer, der forhindrer hårvækst.

Du skal ændre kassetten hver 7-10 procedurer. For at forstå, at det er tid til at ændre, er det vigtigt at lytte til dine egne følelser. Når glideren ikke længere er behagelig, er det tid til at skifte kassette.

Således er det ikke så svært at vælge en passende Venus barberkniv som at bruge den korrekt med maksimal fordel og komfort til hårfjerning. Bestem hvilken mulighed der er bedst at købe, vil hjælpe anmeldelser af piger, der bruger barbermaskiner i lang tid.

Udtalelser om brugen af ​​Venus-maskiner

I næsten to år brugte jeg Venus Embrace razor, som tjente mig trofast. Og for nylig så jeg en ny Sensitive Touch of Aloe i butikken og kunne ikke modstå. Jeg er tilfreds med hendes bløde berøring på huden og kvaliteten af ​​barberingen, og den friske duft af aloe gør proceduren endnu mere behagelig. Jeg bruger en barbermaskine til håret på arme og ben, såvel som i bikiniområdet. Og jeg anbefaler det til alle.

Anastasia, 29 år gammel

I flere år i træk købte jeg mig en Venus Satin Care engangsbærer uden mulighed for at skifte bånd og var tilfreds med kvaliteten af ​​deres barbering. Men nu besluttede jeg mig ikke for at redde og købte en fuldgyldig Gillette Venus-maskine. Olay. Det lugter som vilde bær og er prisen værd. Jeg skal barbere en gang hver anden dag, men processen er helt behagelig og smertefri.

Jeg begyndte at barbere mine ben ikke for længe siden. Og selvom mine hår er tynde og sjældent vokser, ønskede jeg fuldstændig glathed af huden. Venus SPA Breeze var den perfekte mulighed for mig, hvilket gav det ønskede resultat. Jeg er glad for, at der ikke er irritationer eller nedskæringer på huden, jeg føler mig tryg og sikker.

Sammenligning af udskiftningskassetter til kvinder: Venus

I alle flytbare Venus-kassetter til stede: Fugtighedsstrimler og Flydende hoved.

Venus omfavner følsom

Prøv forskellige kassetter og find hvad du kan lide. Efter alt er alle Venus-flytbare kassetter egnede til alle Venus-barbermaskiner.

3 knive for tæt barbering.
Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse.

5 knive placeret tættere på hinanden for mindre tryk på huden.
Stor glathed og mindre følelse af irritation.

Fugtighedsstrimler.
Giver en glat glid, fugter og hjælper med at beskytte huden under barberingen.

Nærende beskyttende tape indeholder mere fugtighedsgivende midler.

Giver en utrolig let glide, der skaber et beskyttende lag mellem knivene og huden.

Indbyggede gelpuder, der danner et rig skum, når du barberer.
Intet behov for barbering gel! Gelpadser udgør et let skum, der giver en bekvem og hurtig barbering.

Mikrogrebni.
Hæv håret, beskytt huden mod udskæringer, hvilket giver en mere behagelig barbering.

Bløde beskyttende puder af elastomer.
Glat huden forsigtigt, hvilket giver en renere og mere jævn barbering.

Glat hud: Hvilken barbermaskin er bedre til kvinder? Top af barbermaskiner til kvinder 2017

Hvad er mest værdsat i en kvinde? Du kan uendeligt tale om alle slags dyder, men altid og i alle aldre var i første omgang skønhed. Det var hendes poeter, der sang, og kunstnerne forsøgte at fange på deres lærred. Det er ingen hemmelighed, at naturlige data ikke altid er nok til at skabe en fornemmelse i samfundet. Det er vigtigt at tage sig af dig selv i tide for udseendet at være perfekt. En af de nødvendige procedurer er depilation med en barbermaskine. Dette vil blive diskuteret i artiklen - hvilke maskiner er mest egnede til kvinder, hvilke modeller skal lægges særlig vægt på.

Hvad er forskellen mellem mandlige og kvindelige barbermaskiner?

At vælge en barbermaskine er ikke et sådant "udelukkende mandligt problem." Nogle damer ønsker ikke at komplicere deres liv med valgfrihed, og derfor bruger de simpelthen deres elskede maskine. Men utvivlsomt ville det være mere korrekt at vælge en barbermaskine, der er egnet til følsom kvindeskind. Hvilken barbermaskin er bedre for kvinder, og hvad er forskellen mellem mandlige og kvindelige modeller?

Mænds barbermaskiner skærer hår tættere på huden, fordi de normalt ikke er forsynet med beskyttende buffere - disse er fortykkede zoner ved kanterne af barbermaden, lavet af et glat materiale. Som følge heraf forbliver huden efter den første bevægelse glattere, men chancen for ved et uheld at skære sig selv er meget højere. Og mikroskader, uigennemtrængelige for øjet, efter en sådan barbering vil helt sikkert føle sig i form af irritation eller kløe.

Også mændens barbermaskiner giver normalt ikke ekstra fugt. På kvinders maskiner er der oftest en strimmel med en fugtighedscreme, som huden ikke tørrer op efter hårfjerning, bladene bevæger sig over huden mere glat og sikkert.

Sådan vælges en kvindelig depilation maskine

For at gøre barbering så komfortabel og effektiv som muligt, skal du overveje at overveje at vælge det rigtige værktøj. For at lette din opgave har vi samlet en liste over nuancer, som du bør være opmærksom på, når du køber:

 1. Husk først og fremmest at du skal være komfortabel med at arbejde med maskinen. For at udføre proceduren på en sikker måde er det nødvendigt at fastgøre barbermaskinen sikkert i hånden. Ideelt set bør barberingshåndtaget være lavet af et materiale, der ligner gummi. Derefter glider maskinen ikke under barberingen, selvom der kommer vand fra brusebadet eller barberingshjælpen.
 2. Tre blade, der "barberer bedre end en", er ikke en myte. Jo flere knive på maskinens hoved, jo færre bevægelser skal udføres på en del af huden. Dette reducerer risikoen for irritation. Til samme formål og designede maskiner med en gelstrimmel. Til følsom og tør hud er det værd at vælge sådanne modeller. Men nysgerrigt vil fire eller flere blade på enhedens hoved ikke virke bedre end en tredobbelt prøve, men huden vil blive skadet meget mere.
 3. Ideelt at gentage kroppens konturer vil kun maskine med et drejeligt hoved. Sådanne modeller findes blandt mænds barbermaskiner og blandt kvinder. De reagerer på alle sving og rundhed, barbering hår fra første gang. Dette betyder, at proceduren ikke skal gentages, og huden vil forblive mindre beskadiget.
 4. Vælg maskiner af pålidelige producenter. I dette tilfælde siger mærket meget - om kvaliteten af ​​materialer og det ansvar, som producenten bærer for kvaliteten af ​​sine produkter. Om de mest populære navne blandt barbermaskiner vil vi beskrive nedenfor.

Top af barbermaskiner til kvinder 2017

Så, hvilke firmaer har ledende stillinger på markedet for barbermaskiner til kvinder:

 • Den anerkendte leder inden for barbermaskinerproduktion har i lang tid været Gillette. For kvinder producerer virksomheden en hel serie af Venus-maskiner. Venus Olay passer til ejerne af følsom hud. 5 blade giver en bevægelse mulighed for at fjerne overskydende hår, og fugtgivende puder beskytter huden mod irritation. Samarbejde med Olay har bidraget til det faktum, at olieemulsionen er blevet inkorporeret i blødgøringspladerne, hvilket giver huden med passende pleje;
 • Embrase - en enklere model, der også er udstyret med en gelstrimmel for at blødgøre huden. For elskere af traditionelle løsninger vil den klassiske barbermaskine eller Breeze-modellen gøre det;
 • Gode ​​anmeldelser indsamles og kvinders barbermaskine fra en anden producent - Schick Quattro. Ved brug af en maskine er det værd at huske: Bladene skal være skarpe nok. Hvis den sædvanlige barbermaskine pludselig begynder at forlade ridser på huden, skal du udskifte hovedet på den genanvendelige maskine eller skifte engangs rakeren til en ny.

Forresten, den nye barbermaskine kan også handle ganske aggressivt i starten. Eksperter anbefaler ikke at stole på blødgøringsbånd, men brug altid et særligt barberingsværktøj - creme, gel eller skum. For kvinder er der separate midler, oftest er den udstyret med yderligere pleje komponenter. Men hvis du ikke har tid til at søge, kan du købe mænds barberskum eller barbergel, men med en note "for følsom hud".

Gillette til kvinder

Fjernelse af uønsket vegetation på kroppen er et følsomt problem for kvinder. Hver dame har sin egen mening om dette. Nogle af dem ty til den fashionable metode til shugaring, andre deltager i fotoepilation sessioner. Razor hårfjerning har sine fordele. I denne artikel vil vi beskæftige os med hvad det er - den bedste barbermaskine til kvinder.

Kvinder barbermaskine - funktioner

Generelt bruger damer meget mere tid til deres udseende end mænd. For fuldstændig komfort skal en kvinde udføre et stort antal skønhedsrelaterede procedurer. Epilation er en af ​​de vigtigste øjeblikke. Hvis mænd ikke er for "dampende" om tykt hår på deres ben, så er en kvinde i en sådan situation usandsynlig at nægte at bruge en barbermaskine.

Hvis en gentleman kun barberer håret på ansigtet, så skal kvinden fjerne dem fra benene, armhulerne og bikiniområderne. Samtidig skal det sikres, at vegetationen fjernes så fuldstændigt som muligt. Det vigtigste, der skelner en kvinders barberkniv fra en mand, er et større antal blade (dette er nødvendigt for ikke at lade håret komme igennem). En elektrisk barbermaskin designet til kvinder klare kun med bløde hår. Brutal hanstubbe er for hård for hende.

Kriterier for valg af kvinders elektriske barbermaskin

For at vælge den rigtige elektriske barberkniv, skal du kende de grundlæggende parametre:

 • Barbersystem Der er roterende og maskintype enheder. Net barbermaskine er en mulighed for piger med følsom hud. Hvis glat barbering er vigtigst for dig, så foretrækkes en roterende enhed.
 • Batteri eller strømforsyning. En batteridrevne barbermaskine er at foretrække for folk der kan lide at rejse.
 • Antallet af barberhoveder. De fleste moderne apparater har 3 hoveder.
 • Princippet om barberingshovedets funktion (fast eller flydende). Hvis hovedet flyder, er det lettere at komme til vanskelige steder.
 • Hvis du foretrækker at bruge specielle cremer, skal du være opmærksom på kvinders elektriske barbermaskiner, der er designet til våde barbering.
 • En nyttig mulighed er en trimmer, der effektivt fjerner hår fra bikiniområdet.
til indhold ↑

Kvinderens barbermaskine - hvilken er bedre?

Til salg er der en stor mængde barbermaskiner. Selvfølgelig er enheden enkel og uhøjtidelig, men at kende et par vigtige punkter gør ikke ondt:

 • Antallet af blade. Jo flere blade, jo bedre er barberingen.
 • Smørebånd. Det beskytter huden mod irritation og gør barberingen glattere.
 • Mikrogreben. Denne enhed hæver håret lidt, hvilket forbedrer kvaliteten af ​​barberingen.

Den bedste barbermaskine til kvinder - genanvendelige eller engangsbrug?

Dette spørgsmål bekymrer mange kvinder, især da der ikke er noget konkret svar på dette spørgsmål:

 • Fordelen ved engangsprodukter er rimelig pris. Ulemperne er selvfølgelig skrøbelighed og risikoen for hudirritation.
 • Den genanvendelige maskine er kendetegnet ved holdbarhed og god barbering. Ulemperne er: forholdsvis høj pris og vanskeligheder med køb af erstatningsbånd.
til indhold ↑

Barbermaskiner - fabrikanter rating

Her er de mest populære fremstillingsvirksomheder.

Gillette

Gillette - en af ​​de ældste virksomheder, der producerer barbermaskiner og tilbehør til dem. Virksomhedens sortiment omfatter engangs- og genanvendelige maskiner til kvinder. En af de mest berømte maskiner - "Gillette Venus". Dette er en model med et håndtag af gummieret materiale, der gør det muligt at barbere hårene selv under et brusebad uden risiko for at falde. Og det ovale formede hoved giver dig mulighed for at nå de mest utilgængelige steder.

Schick

Dette firma er specialiseret i produktion af genanvendelige maskiner. Særligt interessant er Schick Intuition-modellen, der er udstyret med en beholder gelsåpe, hvilket gør barberingen meget mere behagelig.

Det er vigtigt! Schick modeller er velegnede til bikiniområdet - der er ingen risiko for, at håret indtrænges.

Det franske firma BIC er kendt for udgivelsen af ​​papirvarer. Derudover har hun produceret barberskrabere. Desværre forbløffer sortimentet af dette mærke ikke med en række. Virksomheden producerer engangsmaskiner, som ikke kan udskiftes hoved. Bladene barberer rent uden at forårsage hudirritation. De er meget skarpe, og det er nødvendigt at bruge maskinen med stor forsigtighed.

Kvinders elektriske barbermaskin

Elektrisk enhed fjerner hår hurtigt og effektivt. Elektriske barbermaskiner er velegnede til den mest følsomme hud uden at irritere det.

Braun

Af produkterne i dette mærke er den mest populære linje Silke Epil. De fleste af produkterne i denne serie er epilatorer, der fjerner hår fra roden. Men hvis du ændrer dysen, bliver epilatoren "med en lille bevægelse af hånden" til en barberkniv af net typen med en kam til at løfte håret. Enheden er velegnet selv til at fjerne hår på de mest følsomme steder.

Remington

Remington Cordless Ladyshaver shaveren er lige så velegnet til tør og våd barbering. Enheden er beskyttet mod vand, så den kan bruges i brusebadet. Enheden er udstyret med to hoveder, der kører på batteriet (30 minutter) og lysnettet.

Philips

Det hollandske firma Philips - en af ​​de mest berømte inden for forbrugsgoder. Ladyshave er en alsidig elektrisk barbermaskin til hårfjerning i hele kroppen.

Fordelene ved enheden omfatter:

 • Evne til at arbejde med batteri.
 • 2 typer barbering.
 • Meget behageligt greb.

Det er vigtigt! Sættet har også en hætte, der bruges til at beskytte barbermaskets net.

Videooptagelser

Nu hvor du har de grundlæggende oplysninger, vil det ikke længere være et problem at vælge den bedste barbermaskine til kvinder.

Vurdering af de bedste barbermaskiner i henhold til kundeanmeldelser

Hver dag bruger millioner af mænd i vores land barbermaskiner. I betragtning af det store udvalg af modeller og producenter - er det ret svært at vælge den perfekte hygiejneartikel. Anbefalinger, der er bekendt med de individuelle egenskaber ved din hudtype og børster, er måske ikke egnede, og det er ikke praktisk at kontrollere dig selv snesevis af muligheder. Hvordan finder man en mellemplads? Stop med at kigge efter en billig barbermaskine eller en prestigefyldt vej; med udskiftelige eller faste kassetter T-formet med et fladt hoved eller en maskine med fem knive? Dette vil fortælle vores uafhængige vurdering.

Hvilken fast barbermaskine er bedre

Gillette

Ledende inden for produktion af hygiejneprodukter og tilbehør til barbering. I over hundrede år har den amerikanske bedrift produceret innovative barbersystemer, værktøjsmaskiner og udskiftelige kassetter til dem samt andet tilbehør til mænd og kvinder.

Schick

Det indtager den næste position i rangeringen af ​​producenter af barberingstilbehør over hele verden. Selskabets strategi tager sigte på at maksimere produkternes kvalitet og den konstante introduktion af høje teknologier inden for modellerne af maskiner.

Ledende inden for produktion af barbermaskiner til engangsbrug. Bic brand barbering enheder er tilgængelige for enhver forbruger, mens skarpheden af ​​knivene ikke er ringere i kvalitet.

Topkarberingsbedømmelser

Bedømmelsen er baseret på ægte købers opfattelse, mens der blev taget hensyn til følgende parametre:

 • antallet af knive i kassetten;
 • Antallet af flytbare kassetter;
 • omkostningerne ved enheden
 • omkostningerne ved at pakke et ekstra kassettkompleks
 • sikkerhed i daglig barbering;
 • at slippe af med den tre-dages stubbe;
 • hoved komfort til barbering utilgængelige steder;
 • komfort under proceduren;
 • hudbeskyttelse mod nedskæringer;
 • tilpasningsevne til facial konturer;
 • nem kassette udskiftning;
 • bekvemmelighed under opbevaring, standens tilstedeværelse;
 • tilgængelighed af et blad til at trimme hår
 • flydende hoved.

Schick Quattro Titanium - pålidelig model til genanvendelse

Som nævnt ovenfor specialiserer Schick sig i produktionen af ​​kvalitetsværktøjsmaskiner og besidder et stort segment af det globale marked på dette område. Ifølge en uafhængig brugerundersøgelse anerkendes Schick Quattro Titanium barbermaskine som den bedste blandt lignende modeller fra andre mærker. Barbermaskinen kan genbruges med fire knive, en beskyttende forbindelsesledning, en udvidet aloe vera desinfektionsstrimmel og et roterende hoved. Maskinen er ideel til en sikker og pæn daglig barbering, såvel som for at slippe af med hårdt regrosterede børster. Desuden er der på bagsiden af ​​modellen udstyret med en ekstra klinge-trimmer, som udfører funktionen til at trimme overskæg og hår på templerne. Schick Quattro Titanium barbering razor kan med rette kategoriseres som en premium klasse.

fordele:

 • behagelig, pæn og glat barbering;
 • ultra-tynde fleksible blade i mængden af ​​4 stykker, som meget omhyggeligt påføres huden under hygiejneprocedurer;
 • fuldstændig mangel på udskæringer på grund af den indbyggede stabilisator mellem bladene;
 • en bred plade baseret på aloe vera, som sikrer en glat glidning af hovedet, forhindrer forekomsten af ​​udskæringer og fugtiger huden;
 • hovedet roterer i alle retninger, hvilket gør det muligt at justere til lindring af enhver facialkontur;
 • Tilstedeværelsen af ​​en ekstra skarpe kniv trimmer for vanskelige områder på ansigtet og trim håret;
 • Praktisk ergonomisk håndtag med gummielement, som eliminerer glidning i hænderne;
 • banebrydende design;
 • Pakken indeholder et praktisk opbevaringsstativ.

ulemper:

 • ifølge forbrugerne er der ingen.

Hvis vi overvejer kundeanmeldelser om maskinen Schick Quattro Titanium, er karakteristikken for modellen kun positiv. Brugere er tilfredse med den komfortable højkvalitets barbering og fuldstændig fravær af utilsigtede nedskæringer og irritationer, som opnås ved beskyttelse mod friktion mod friktion og en bred blødgøringsstrimmel med aloe vera. En række forbrugere har noteret det praktiske gummerede håndtag og hovedet, som vender i alle retninger, og gentager kurverne i ansigtet i barberingsprocessen. Også tilfredse er mænd, der har tætte, tætte børster, som er barberet med lethed. Nogle har bemærket bladernes øgede skarphed selv efter tre måneders regelmæssig brug af barbermaden. Moderne design, der fordelagtigt skiller sig ud fra andre razors modeller, blev ikke efterladt uden opmærksomhed.

Gillette Blue 3 - den bedste mulighed for engangsbrug

Lederen i produktionen af ​​barbermaskiner udgav også en budgetmodel til en enkelt brug. Som de populære Gillette genbrugsmaskiner af mærket er razeren udstyret med tre blade.

fordele:

 • pæn og glat barbering
 • skarpe knive, som er uafhængigt fastgjort fra hinanden, hvilket giver bekvemmelighed ved vask af maskinen;
 • hygiejneplade, der forhindrer forekomst af udskæringer og fugter huden
 • hovedet roterer i alle retninger, hvilket gør det muligt at justere til lindring af enhver facialkontur;
 • blødt gummihåndtag, der eliminerer glidning i hænderne;
 • egnet til følsom hud, der er tilbøjelig til at flakse.

ulemper:

Hvis vi overvejer kundeanmeldelser om Gillette Blue 3 razor, er karakteristikken for modellen også positiv her. I denne maskine er sådanne parametre som lav pris og fremragende kvalitet forbundet. Brugere markerer et praktisk gummeret håndtag og hoved, som vender i alle retninger, og gentager kurverne i ansigtet under barberingen. På trods af at maskinen er designet til engangsbrug, giver barbering ikke noget ubehag. Bladene kan barbere selv små, uklare hår i hagen og halsen. Derudover bemærkede kunderne, at bladene forbliver skarpe selv efter ti applikationer, og i alt 12-15 hygiejneprocedurer er nok til maskinen.

Bic Sensitive - engangs model for at slippe af med tykke børster

Måske er billigere maskine end producenten Bic ikke fundet. Betyr lavpris dårlig kvalitet af proceduren? Lad os analysere fordele og ulemper ved denne model og finde ud af svaret.

fordele:

 • skarp rustfrit stål blad;
 • egnet til barbering følsom hud;
 • behageligt greb;
 • kassetten er ikke tilstoppet;
 • bladets geometri er i stand til at tilpasse sig enhver kontur af ansigtet;
 • ekstremt lav pris.

ulemper:

 • hovedstivhed;
 • bladet bliver hurtigt kedeligt;
 • Til salg ofte falsk;
 • engangsmaskine.

Kunder taler også godt om den Bic Sensitive maskine. Særligt tilfredse er mænd med tykke og stive børster, der har erfaring med at hurtigt tilstoppe genanvendelige barberbånd. Hovedet er let at vaske, mens det er helt barberet både en dag og omgroede børster. At have kun ét blad forhindrer udskæringer eller irritationer under den hygiejniske procedure.

Manfort - den mest overkommelige løsning til en enkelt brug.

Denne maskine sælges ifølge brugerne i netværket af butikker med en fast pris Fix Price. På trods af at Manfort-varemærket ikke er kendt på markedet for producenter af barbermaskiner, har det fundet sin bred vifte af forbrugere.

fordele:

 • lav pris;
 • tredobbelt blad på hovedet;
 • Glat barbering af de daglige børster fra første gang;
 • Tilstedeværelsen af ​​en beskyttelseshætte til opbevaring
 • fugtgivende bånd af irritation.

ulemper:

 • fast hoved;
 • et tyndt håndtag, der ikke er meget behageligt at holde i dine hænder;
 • enkelt lavt nøgle design
 • engangs barbermaskin.

Brugere reagerer godt på Manfort-maskinen ganske godt, for sammen med den billige pris ved denne model efterlader barbermaskinen ikke noget spor af det daglige børstehår efter den første skæring med knivene på huden. På trods af det faste hoved under den hygiejneprocedure oplever mænd ikke ubehag, og blødgøringsstrimlen lindrer huden mod nedskæringer og irritationer. Det tredobbelte blad er let skyllet, og efter proceduren er lukket med en beskyttende hætte til nem opbevaring.

Hvilken maskine til barbering er bedre at købe

Uden tvivl er en god barbermaskine en garanti for det smukke udseende af enhver mand, fordi en person med mange irritationer og nedskæringer i samfundet ikke giver anledning til glæde. Derfor er det bedre ikke at spare på køb af højkvalitets razor. I betragtning af at valget af indenlandske producenter og verdensledere er præsenteret på markedet, anbefaler vi at du starter med prisen.

Hvis du har en tendens til udseendet af tykt eller stiv stub på ansigtet - er det værd at købe en barberkniv med fem knive. Og hvis barbering til dig - den sædvanlige hygiejneprocedure inden du går i arbejde, er barbermaskinen med tre knive perfekt.

Også for sikkerhedsnet har du en pakke af engangsbærere, hvis hovedbåren bryder eller et dårligt batteri er beskadiget. Til en lav pris vil en engangs maskine altid hjælpe, hvis uventede gæster ankommer, eller du skal gå et sted hurtigt.

Hvis du er ansvarlig for at vælge den rigtige maskine til barbering, så sørg for, at en daglig hygiejnisk procedure, der tager dig så meget tid, vil være en fornøjelse!

Gillette til kvinder

Indtil slutningen af ​​handlingen er tilbage:

PÅ BESTEMMELSE FRA 2 PAKKER PÅ 8 BLADER +4 BLADER SOM EN GAVE!

I BESTEMMELSEN AF 3 PAKKER PÅ 8 BLADER +8 BLADE SOM EN GAVE!

 • 00
 • 00
 • 00

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Hvorfor 3517 kunder allerede bestilt kassetten med os:

Hurtig levering i hele Rusland

Betaling for varer kun ved modtagelse

100% refusion inden for 14 dage, hvis varen ikke er behagelig.

Laveste pris på grund af direkte leverancer

- 50% TIL UDBYGGENDE GILLETTE CASSETTER - 8PCS!

UDSKIFTNINGSKASSETTE "GILLETTE MACH3" - 8PCS!

Dette er et patenteret DLC triple blade barbersystem til nem glidning, smørebånd med indikator og elastisk kam for hudspænding. Tre blade er specielt installeret på forskellige niveauer for at barbere endnu renere med kun én bevægelse.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftbar kassette "GILLETTE MACH3 TURBO" - 8PCS!

Dette er den reneste og mest komfortable barbering, der leveres af et diamantbelagt triple blade barbersystem. På Gillette Mach3 Turbo-kassetten er der en mikrokamme fra bløde og elastiske plader placeret lige foran det tredobbelte blad. Ved at trække huden forsigtigt, forbereder mikrokam hår til en ren og behagelig barbering.

Indikator smørebånd indeholder vitamin E og aloe, når det falder, er det ønskeligt at skifte kassette til et bedre barberingsresultat.

Tre blade er specielt installeret på forskellige niveauer for at barbere endnu renere med kun én bevægelse.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftningskassette "GILLETTE FUSION" - 4PCS!

Dette er teknologien til den 5. bladoverflade til barbering. 5 knive ligger tættere på hinanden, hjælper med at reducere tryk for at opnå utrolig komfort.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftningskassette "GILLETTE FUSION" - 8PCS!

Dette er teknologien til den 5. bladoverflade til barbering. 5 knive ligger tættere på hinanden, hjælper med at reducere tryk for at opnå utrolig komfort.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftbar kassette "GILLETTE FUSION POWER" - 4PCS!

Designet til brug i maskiner Strøm (med batteri).

Den udskiftelige patron af "Gillette Fusion Power" er en teknologi fra den femte kantoverflade til barbering. De 5 "PowerGlide" -klinger er placeret tættere på hinanden, hvilket hjælper med at reducere tryk for at opnå utrolig komfort. Takket være det patenterede bladbelægning giver "PowerGlide" bladet en utrolig glide.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftbar kassette "GILLETTE FUSION POWER" - 8PCS!

Designet til brug i maskiner Strøm (med batteri).

Den udskiftelige patron af "Gillette Fusion Power" er en teknologi fra den femte kantoverflade til barbering. De 5 "PowerGlide" -klinger er placeret tættere på hinanden, hvilket hjælper med at reducere tryk for at opnå utrolig komfort. Takket være det patenterede bladbelægning giver "PowerGlide" bladet en utrolig glide.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftningskassette "GILLETTE FUSION PROGLIDE" - 4PCS!

Med de tyndeste blade.

Fem tynde blader fra Gillette med en speciel belægning, der reducerer modstanden. Til revolutionerende slip og utrolig glathed til barbering. Fem knive giver dig mulighed for at fjerne hvert hår endda renere med mindre hudirritation.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftelige cassette "GILLETTE FUSION PROGLIDE" - 8PCS!

Med de tyndeste blade.

Fem tynde blader fra Gillette med en speciel belægning, der reducerer modstanden. Til revolutionerende slip og utrolig glathed til barbering. Fem knive giver dig mulighed for at fjerne hvert hår endda renere med mindre hudirritation.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftningskassette til

"GILLETTE FUSION PROGLIDE POWER" - 4PCS!

Designet til brug i maskiner Strøm (med batteri). med de tyndeste blade.

Fem tynde blader fra Gillette med en speciel belægning, der reducerer modstanden. Til revolutionerende slip og utrolig glathed til barbering. Fem knive giver dig mulighed for at fjerne hvert hår endda renere med mindre hudirritation.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftningskassette til

"GILLETTE FUSION PROGLIDE POWER" - 8PCS!

Designet til brug i maskiner Strøm (med batteri). med de tyndeste blade.

Fem tynde blader fra Gillette med en speciel belægning, der reducerer modstanden. Til revolutionerende slip og utrolig glathed til barbering. Fem knive giver dig mulighed for at fjerne hvert hår endda renere med mindre hudirritation.

Udfyld formularen og vi ringer tilbage.

Udskiftningskassette til

"GILLETTE FUSION ProShield" - 6 pc'er!

Efter barbering beskytter mod irritation, barberer fem præcise knive hår uden indsats og med mindre friktion, hvilket sikrer maksimal komfort (sammenlignet med Fusion).
Præcis trimmerblad på bagsiden af ​​kassetten for en klarere kontur, 4 udskiftelige kassetter, knive egnet til alle Fusion og ProGlide penne

Udskiftningskassette "GILLETTE VENUS" - 4PCS!

De blev skabt specielt til kvinder. Tre knivblader er udstyret med bløde beskyttelsespuder, der giver en forsigtig og forsigtig barbering. Nu, ved hjælp af knive bliver Gillette Venus barbering behagelig. Gillette Venus gentager nøjagtigt kroppens kurver og håndterer nemt vanskelige områder uden at savne hår. En speciel indikatorstrimmel, mættet med aloe og E-vitamin, signalerer behovet for at ændre patronen Gillette Venus. Hver Gillette Venus patron er forseglet individuelt i en vandtæt pakke.

P / S Uanset hvilken maskine du har, udskiftelige kassetter "VENUS" passer til enhver VENUS-maskine

Depilation voksning dyb bikini

Måder at lette ansigts- og kropshår