Masker hår på kroppen med hydropermit

Hver kvinde drømmer om en glat og silkeagtig hud. Og hvordan ødelægger hele billedet hårene på kroppen, især på overlæben. En effektiv måde at løse dette problem på er depilering eller fjernelse af hår. Men den hensynsløse fjernelse af hår fra huden forårsager panik hos mange kvinder. Derfor anvender de en mindre radikal metode - det er blegende hår ved hjælp af hydroperit.

Hvordan stoffet virker på hårstrukturen

Hydroperitum er et antiseptisk lægemiddel bestående af en forbindelse af urinstof med hydrogenperoxid.

Når en opløsning af hydroperit kommer på håret, fremmer urinstof det stærkt og bidrager til hævelse. Dette forøger virkningen af ​​hydrogenperoxid, som i kontakt med hårakslen exfolierer keratinskalaer og trænger ind i håret.

Hydrogenperoxid afslører keratin skalaer og trænger ind i håret

Oxygen, som er en del af peroxidet, oxiderer farvestofpigmentet (melanin) i hårstangen. Som et resultat er melanin ødelagt, og håret mister sin farve.

Derudover mislykkes hydroponic ikke kun hårene, men også væsentligt krænker deres struktur og densitet. Hår bliver porøst og svagt. Det skrøbelige hår falder ud og hårpæren atrophies.

Den beskrevne proces forekommer imidlertid ikke straks. Den destruktive virkning af hydroperit på hårene er kumulativ. For at hårbeklædningen skal være fuldstændig misfarvet og eventuelt fjernet, er det nødvendigt at gennemføre en hel række procedurer.

Hvordan udføres blekningsproceduren

Før du begynder at bløde hår, bør der fremstilles en blegemiddel.

 • Hydroperit - 1 tablet;
 • varmt vand - 1 tsk.
 • ammoniak - 1 ml;
 • sodavand - ¼ tsk
 • shampoo - 0,5 tsk.

Krymp tabletter med hydroperitol i en mørtel, tilsæt vand til det og rør godt.

Tabletterne skal rives

Derefter i den resulterende opslæmning indtaste ammoniak, sodavand og shampoo. Ammoniak øger oxygenudslippet og gør oxidationsprocessen hurtigere. Andre alkaliske stoffer har en lignende virkning: sodavand, sæbe, shampoo.

Hvis den resulterende opløsning virker sjældent, så fortykkes det, kan du tilføje lidt mel.

En blegemiddel baseret på hydroperipara bør kun fremstilles i glas- eller keramiske skåle, da en plast- eller metalbeholder kan reagere med et kemikalie, der vil reducere sammensætningenes effektivitet.

Trin for trin

For at blegeproceduren skal kunne give det forventede resultat, skal du følge visse regler:

 1. Før du bruger blegemidlerne, anbefales det at tage et varmt bad eller damp ud i dit ansigt over varmt vand (58 ° C). Dette bidrager til udbredelsen af ​​keratinskalaer på hårene, og hydrogenperoxid vil lettere trænge ind i hårstangen.
 2. Så på det behandlede område af huden skal der anvendes en fedt fløde, der vil undgå utilsigtet forbrændinger.
 3. Dæk hårene med en forberedt blegesammensætning.
 4. Om 10-15 minutter skyl det med koldt vand.
 5. Påfør på huden fugtighedscreme. Berolige huden kan også panthenol.

Pas på, når du laver hår over overlæben. Denne metode til at lette antennerne er ikke egnet til alle, da huden i dette område er temmelig øm og følsom. Derfor er hver enkelt sag individuel, som de siger, er det nødvendigt at prøve.

Hvis der træffes beslutning om at anvende hydroponisk, skal huden over overlæben behandles særligt omhyggeligt med en fedt fløde, før der påføres blegesammensætningen.

Advarsel! Efter påføring af en blødgøringsblanding baseret på hydroperipat, kan du opleve en let brændende fornemmelse og prikken. Hvis disse følelser er for store, skal sammensætningen straks vaskes med koldt vand og anbringes beroligende på huden (Panthenol, Bepanten).

Video: Opskrift på lysende creme baseret på hydroperit

Hvor hurtigt vil resultatet

Ingen kan sige, hvor mange procedurer der er nødvendige for at udføre for fuldstændig blegning af hår på kroppen. I hvert tilfælde sin egen historie.

Det er dog let at antage, at lysere og tyndere hårene i starten, jo lettere er det at lette dem. Det er muligt, at en procedure vil være tilstrækkelig. Hvis håret på kroppen har en hård struktur og en mørk farve, bliver du nødt til at ty til misfarvning flere gange, fordi skællerne af tæt hår er sværere at åbne, og der er meget mere farvestof pigment i dem. Ejere af sådanne hår bliver nødt til at være tålmodige.

Kontraindikationer og mulige konsekvenser

Specifikke kontraindikationer for blegning af hårsammensætning baseret på hydroperit har ikke. Men i nogle tilfælde bør du ikke bruge det:

 • hudsygdomme (grædende eksem, dermatitis, sår). Lynblandingen indeholder ammoniak, som ikke kan anvendes i disse tilfælde;
 • friske sår, ridser;
 • overfølsomhed over for bestanddelene i blandingen.

Efter påføring af hydroperit for at blegge hårene, kan huden blive svagt lys. Men efter et stykke tid får huden sin vanlige skygge.

Nogle gange har kvinder for meget travlt og forsøger at fremskynde processen med lynhår (især når det kommer til hårdt og mørkt hår). Nogle af dem øger koncentrationen af ​​hydroperit i blandingen, nogle holder sammensætningen længere end den anbefalede tid, nogle gentager proceduren dagligt, og der er dem der bruger det hele på én gang. Resultatet af denne misfarvning kan være alvorlig irritation og kemiske forbrændinger på huden.

Sikkerhedsforanstaltninger under proceduren

Hydroperit er et forholdsvis aktivt kemikalie, og dets anvendelse på den ene side effektivt løser problemet med at lette uønsket hår på kroppen, og på den anden side kan alvorligt skade hudens sundhed. Derfor er det under proceduren nødvendigt at overholde visse forholdsregler:

 • Blandingen må under ingen omstændigheder anvendes, hvis der er kontraindikationer til brugen heraf;
 • Det anbefales ikke at misfarve hår på tør og følsom hud;
 • proceduren kan gentages mere end en gang om ugen;
 • gummihandsker bør anvendes under arbejdet med hydroperit;
 • værktøjet kan ikke gnides ind i huden, det bør kun påføres hårene;
 • Inden proceduren startes, anbefales det at teste for allergi. For at gøre dette skal en dråbe af den tilberedte blanding påføres albuens inderbøjning og overvåge huden i 15-20 minutter. Hvis der ikke observeres større ændringer, kan hydroponisk bruges til at blegge hår på kroppen.

anmeldelser

En dag, mens jeg søgte på internettet med spørgsmålet "hvordan man kan slippe af med hår på mine hænder?", Kom jeg på tværs af denne metode og har brugt det i omkring 3 år nu. Han passer mig, det kan siges, min frelse! Lad mig endelig fortælle dig om ham. Til dette har vi brug for: Hydroperit (3 tabletter), barberskum (2 spsk), ammoniak (1 tsk), vand (1 spsk). Vi anvender denne blanding tæt på hænderne, så håret ikke er synligt (nogen endda lyser håret over overlæben med det, jeg har ikke prøvet det, jeg kan ikke sige noget). Jeg lagde det på mine hænder med en teskefuld. Vi går i 30 minutter! (Dine hænder vil kløe og klemme lidt, men du kan gøre det hårdt). Efter vask af med varmt vand og voila, glæd dig i resultatet! I de første 15 minutter bliver huden på blændingsstedet rød og bliver meget lettere end normalt, men det går hurtigt, så du bør ikke være bange.

Efter påføring af sammensætningen baseret på hydroperit hår lyser markant

svetik3522

http://irecommend.ru/content/izbavlyaemsya-ot-temnykh-volos-na-rukakh-moe-spaseniefoto-do-i-posle

Dosering: ammoniak - halvt (eller lidt mere) af en tsk, hydroponic - 3 tabletter, vand - 1 spsk, skum - 2 spsk. l. Helvede af et helvete af en blanding, stik dine næser, skjul børn og kæledyr (hamsteren var rasende af lugten af ​​ammoniak). Har sat, jeg venter i 30 minutter. Fik ud af badeværelset, spinding, spinding, peering. Nogen tid gik, skinnet tog sin almindelige farve og se og se, jeg bemærkede resultatet. Ikke alle blev fremhævet, men flertallet. Jeg kan ikke sige, at de slet ikke er synlige, men det er meget bedre.

Efter lynprocessen blev hårene på benene mindre synlige.

Taira

http://irecommend.ru/content/badyazhu-adskuyu-smes-zatykaite-nosy-pryachte-detei-i-domashnikh-zhivotnykh

Lyst aldrig din overskæg med hydroperperty (dem over læben). Jeg lyste, fik store hvide forfærdelige forbrændinger. Jeg sidder, græd, i morgen er forestillingen vigtig. En masse forbrændinger, rædsel.
Gæsten

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4103969/

Jeg afklarede i dag, det virker meget godt. Men jeg havde acne presset over min læbe, så der var hvide pletter af peroxid, men det var næsten væk. Og antennerne er nu hvide og helt usynlige. Så alle succesfulde eksperimenter.

Anushka

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4103969/

Blegning af hår på kroppen med hydroperiod er en pålidelig og billig metode. Derudover har den et minimum af kontraindikationer. Men når der anvendes en lysningsblanding baseret på hydroperit, er det nødvendigt at overholde visse forholdsregler for ikke at skade huden.

Hydroperit til blegning og lynhår - brugsanvisning

beskrivelse

Hydroperitol til hår - et værktøj, der bruges til at lette, bleges og fjerne hår afhængigt af formålet. Et sådant stof er meget billigt, og resultatet af dets anvendelse er synligt næsten umiddelbart. Gidroperit - en assistent i kampen for de smukke lyse krøller. I denne artikel kan du lære at bruge hydrogenperoxid til at fjerne uønsket hår på kroppen for at lette krøllerne. Artiklen indeholder også opskrifter, der hjælper med at farve eller blegge hår.

Sammensætning og egenskaber ved hydroperit

Sammensætningen og egenskaberne ved hydroperit skal være kendt før brug af værktøjet. Lægemidlet sælges i ethvert apotekstablet. Normalt kommer den i plader på 8 tabletter hver, og prisen er lav. Og du kan også finde et værktøj i form af pulver.

Selve stoffet er et stof med antiseptiske egenskaber. Det begyndte at blive brugt til at blegge hår på grund af det faktum, at når det rammer krøllerne, opstår der en oxidativ reaktion med luft. Som et resultat er hårpigmentet neutraliseret. Jo længere produktet vil være på håret, jo lysere bliver de til sidst.

Mange mennesker forveksler hydrogenperoxid og hydroponic. Dette sker på grund af at sammensætningen af ​​hydroperit indeholder ca. 35% hydrogenperoxid. Urea er også til stede. I kombination, disse to komponenter og giver et positivt resultat i form af hårbelysning.

Det er vigtigt at forstå, at hydroperitol ikke er en mirakelhærdning. Med andre ord vil sorte krøller ikke blive hvide. Det maksimale resultat er afklaring med 2-3 toner. Hvis strengene var sorte, bliver de mørke kastanje, brunhårede kvinder kan blive lysebrune, og ejere af lethvede krøller kan blive blondiner.

Dette er vigtigt! Rødhårede skønheder hydroponiske for at lette håret virker ikke. De skal kigge efter et andet værktøj.

Forholdsregler ved brug af værktøjet, du skal vide, for ikke at skade håret og det generelle helbred. Kontraindikationer i sig selv betyder nej. Men det er uønsket at bruge det i tilfælde af overfølsomhed overfor eventuelle komponenter, samt under amning og bære et barn. Personer, der har tendens til allergi, skal omhyggeligt anvende stoffet.

Tip! Før brug er det bedst at teste for en allergisk reaktion. For at gøre dette anbringes en blanding i en lille mængde på håndens hud, fortrinsvis udefra nær albuen. Hvis der i løbet af 10-12 timer er en følelse af ubehag, brænding og andre ubehagelige reaktioner, bør anvendelsen af ​​midlerne opgives.

Lynhår på hovedet derhjemme

Lette håret på hovedet hjemme med hydroperit er en simpel procedure. Men i tillæg til dette værktøj vil du få brug for mere ammoniak. Ved dyrkning af maling til afklaring er det værd at overholde sådanne instruktioner til brug:

 1. Det er nødvendigt at tage to tabletter af hydroperit og male dem i pulver (pulver kan anvendes straks, men det sælges ikke på alle apoteker). Det er at foretrække at bruge en porcelæn eller glasbeholder. Tilsæt 10 ml vand til pulveret. Alt arbejde skal udføres i gummihandsker.
 2. Dernæst skal du tilføje til væsken 2 ml ammoniak (10% ammoniak). Det er praktisk at gøre dette gennem en pipette - 10 dråber er nok.
 3. Der skal også hælde 0,5-1 tsk egnet shampoo hår type.
 4. Dernæst skal opløsningen blandes godt med en plastisk eller træsked.
 5. Nogle gange er opløsningen ret flydende. Derefter tilsættes noget mel til det at tykke.
 6. Derefter skal den resulterende masse fordeles i vådt hår. Praktisk at gøre dette med en børste.
 7. Det er nok at stå i 5 minutter og skylles af med stængerne og skylder dem grundigt med vand.

Hydrogenperoxid giver en farvende virkning ved misfarvning eller ødelæggelse af pigmentet. Det er vigtigt at forstå, at hver person har sit eget forhold mellem eumelanin (mørkt pigment) og pheomelanin (lys og rødt pigment) i håret, så effekten af ​​hårfarvning med hydroperit kan være anderledes.

Tip! Det er nødvendigt at anvende produktet på snavset hår, mindst en dag efter vask. Hovedbunden som følge af udviklingen af ​​talgkirtlerne er dækket af en slags beskyttende film, hvilket betyder, at produktet vil være praktisk talt ufarligt.

Ofte er det muligt at opnå det ønskede resultat for flere pletter. Det er vigtigt, at reps ikke er mere end fem. Herefter skal du tage en pause, selvom du vil opnå en lysere skygge.

Værd at vide! Hvis håret er mørkt, vil misfarvning ske gradvist. Først bliver håret gult, og så vil det gradvist lyse.

Du kan lave og fremhæve tråde. Instruktionen svarer til lynhår, og den grundlæggende forskel ligger kun i, at værktøjet kun anvendes på nogle krøller. Det er nødvendigt at fordele massen i krøller og trække sig tilbage fra rødderne med 1-1,5 centimeter. Eksponeringstiden må ikke overstige 15 minutter.

Hydroperitol til blegning af kropshår

Hydroperit til blegning af hår på kroppen, ansigt og hænder samler meget positiv feedback. Hårfarvning med deres efterfølgende lynnedslag er generelt simpelt. Trin-for-trin instruktion indebærer udførelse af sådanne handlinger som:

 • opløs en tablet hydroperit i en spiseskefuld vand;
 • Tilsæt et lille stykke sæbe;
 • Hæld en spiseskefulde flydende ammoniak i opløsningen;
 • bland den resulterende blanding grundigt indtil glat;
 • anvende en masse på huden på fødder, hænder, ansigt og krop;
 • efter 5 minutter skylles af.

Hårene bliver tyndere, lettere og som følge heraf mindre mærkbare.

Værd at vide! Hydroperit rådes ofte som et middel til nits. Stoffet bekæmper aktivt mod disse skadedyr, så du kan rense håret.

Hårfjerning med hydroperit

Hårfjerning ved hjælp af hydroperit er en procedure, som enhver pige kan klare. Du kan anvende følgende sammensætning. Algoritmen er enkel:

 1. Du skal blande 3 tabletter hydroperit, 10 dråber ammoniak og 10 ml vand.
 2. Den resulterende sammensætning skal påføres huden.
 3. Efter 5 minutter kan du skylle med vand.

Det er værd at overveje, at løsningen er ret aggressiv. Derfor er det meget vigtigt at teste for en allergisk reaktion for at undgå ubehagelige situationer.

Professionelle tips

Professionel rådgivning vil bidrage til at opnå positive resultater og eliminere mulige problemer. Det er især værd at overholde følgende anbefalinger:

 • Hvis du anvender opløsningen på håret væk fra rødderne, kan du øge eksponeringstiden til 15 minutter, men ikke mere;
 • smør håret med en fedtet fløde for at undgå forbrændinger;
 • Ved kontakt med øjnene skal det hurtigt vaskes med et stort volumen vand.
 • Folie kan bruges som beskyttelse mod forbrændinger ved at indpakke hårets hår i den;
 • bleget hår har brug for ekstra pleje, især i fugtgivende og nærende, så det ser smukt ud;
 • vask ikke dit hår efter farvning dagligt;
 • Gnid ikke dit hår med et håndklæde, klem let og lad det tørre naturligt;
 • brug plejeprodukter, herunder olier (jojoba, burdock, kokosnød, oliven, hvede spirer).

Hvis du vil lette dit hår lidt i få toner på en billig måde, er hydroponit en stor hjælper i denne sag. Værktøjet er en øre værd, og du kan finde den på ethvert apotek. Dette er en slags bedstemors opskrift, der kan blive livredder, når der ikke er midler til at gå til en skønhedssalon, eller du vil bare gøre alt derhjemme.

Uafhængig hårdressing med hydrogenperoxid

På dagens tid er der et stort antal saloner, der til en bestemt pris professionelt vil udføre denne procedure. Men i tilfælde af at der ikke er penge til at besøge saloner, og du vil få bleket hår, vil hydrogenperoxid komme til undsætning.

Få mennesker ved det, men det er ved hjælp af hydroperit at man bedst kan misfarve hår. Det vigtigste er at følge det krævede forhold under opdræt af produktet. Hvis denne regel ikke følges, vil misfarvning resultere i alvorlig skade.

Hvordan opløses hydroponisk pulver for at lette håret?

Før du besvarer spørgsmålet om, hvordan du fortyder hydroponic i pulveret for at lette håret, skal du gøre dig fortrolig med hvad stoffet er.

Gidroperit - det er et antiseptisk stof, der fremstilles i form af pulver og tabletter, som når de påføres på håret omsættes med luft og begynder at oxidere, hvilket resulterer i neutralisering af farvepigmentet. Effekten af ​​lynnedslag afhænger direkte af det tidspunkt, hvor midlerne holdes på hovedet.

Det er værd at bemærke, at hydroponit under betingelse af korrekt fortynding kun kan lette krøllen kun ved tre toner.

Piger med røde og sorte krøller fra brugen af ​​dette værktøj anbefales at nægte.

Så ved anvendelse af hydroper i pulverform skal den fortyndes i varmt vand i et forhold på 1: 1.

Hvordan opløses hårlyspiller?

Hvis det blev besluttet at anvende gidroperit i form af tabletter, derefter at skabe en 3% hydrogenperoxidopløsning at blande en knust tablet gidroperita og 50 milliliter vand. For at øge effekten af ​​afklaring kan du øge mængden af ​​hydroperiod. Til svagt hår kan du bruge en blanding på op til 8% og til sunde - op til 12%.

For den første afklaring er det bedre at forberede en 3% løsning, det vil få mindre skade på hovedbunden.

Hvordan lette håret med hydrogenperoxid derhjemme?

Før du begynder at lette, anbefales det at styrke håret, da virkningen af ​​den kemiske sammensætning vil have en tørrende effekt på dem. Desuden rådgiver eksperter et par uger før lynet for at opgive gennemførelsen af ​​farvning og varmebehandling af hår.

Efter at have styrket dit hår, kan du fortsætte med at lynne dem, for det er du nødt til at udføre følgende trin:

 • vaske med shampoo og balsam
 • tør dem lidt (de skal være våde, men ikke våde);
 • at kamme
 • Forbered en opløsning af hydroperit og påfør den til hver streng ved hjælp af en sprøjte;
 • efter fuldstændig påføring af opløsningen kamme krøllerne;
 • forlad blandingen på hovedet i 30 minutter;
 • efter den angivne tid er det nødvendigt at vaske sammensætningen med vand ved stuetemperatur;
 • anvende balsam.

Det er vigtigt at bemærke nogle funktioner ved blegning med hydroperiod:

 1. Eksperter anbefaler ikke, at du forlader belysningsblandingen på håret i mere end en time, fordi der er en stærk tørreffekt.
 2. Efter hver vask skal en nærende balsam påføres håret for at beskytte hovedbunden og normalisere hårets tilstand efter eksponering for hydroperit.

Det er meget vigtigt at teste for tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion, inden du blæser håret med hydroperit. Hydroperitol-opløsning påføres på albueområdet og forlades i 2 timer, hvis der efter tiden ikke er negative reaktioner, så kan du begynde at afklare.

Vær forsigtig med brugen af ​​hydrogenperoxid, fordi ukorrekt forberedelse af opløsningen kan forårsage væsentlig skade på håret (næsten det samme som ammoniak).

Hydroperit til lynhår

Lysere hår i dag er ikke svært. For dette er der så mange forskellige midler til kosmetisk industri og traditionel medicin, at det er yderst vanskeligt at træffe det rigtige valg mellem dem. Hydroperitol er det mest populære og velkendte middel til at hæve hårets tone ved flere positioner på én gang. Det er blevet brugt og stadig brugt af kvinder til at blegge hår derhjemme. Hovedkomponenterne i hydroperiton er hydrogenperoxid og urinstof. Dette stof virker som følger: På overfladen af ​​krøllen reagerer det aktive stof med pigmentet, oxiderer det og ændrer farve. Urea fungerer som katalysator.

Hydroperitat er tilgængelig i standarder på 10 tabletter. Det kan købes på ethvert apotek. Metoden til anvendelse af hydroperit er meget enkel.

Hydroperit for blegning af hår: tips

Det første du skal vide, når du begynder at blegge hår med hydroperit - hyppigheden af ​​brug af dette værktøj skal være minimal. Den negative (brændende) virkning af peroxid er manifesteret i, at håret bliver skørt, livløst og ligner en svamp. For ikke at forbrænde ansigtets hud skal området med kontur af hårvækst før proceduren behandles med en fed fløde eller olie. Det anbefales at bruge en almindelig baby creme.

Lad ikke hydrogenperoxid på slimhinderne i munden, næse og især øjnene. Hvis dette sker, skyl straks området med rigeligt varmt vand.

Sørg for at teste stoffet for tilstedeværelsen af ​​allergiske reaktioner på komponenterne i produktet. For at gøre dette skal du anvende den fortyndede blanding på bøjningen af ​​albuen eller indersiden af ​​håndleddet og hold i 5 minutter. Hvis der i løbet af denne tid vises røde pletter på huden eller der er alvorlig kløe og brænding, kasseres proceduren.

Det anbefales ikke kategorisk at bruge produktet med hydroperiod til dem, der lider af overdreven tørhed og skørt hår. En anden ulempe ved hydrogenperoxid er, at den ikke kan anvendes til dem, hvis hud er følsom, irriteret, eller der er mikroskader og sår på hovedets overflade.

Lynhår med hydroperit: anbefalinger

For blødgøring af hår bør koncentrationen af ​​hydroperit ikke overstige 15%. Før du forbereder og bruger produktet, skal du forberede alle nødvendige anordninger og komponenter:

Porcelæn eller glasskål. Du kan bruge emalje, bare sørg for, at den ikke blev afskåret med rust. Plastrater bedre ikke at tage. Farvestoffet, som er en del af plastik, oxideres, og værktøjet mister noget af dets styrke. Derudover kan blandet maling give et uventet resultat på krøllerne;
Tabletter hydroperit. Det er bedre at befri dem fra skallen;
Medicinsk sprøjte. Det er ønskeligt glas, men i mangel heraf kan du tage en engangsstof (plastik). Tag den ud af pakken, nålen kan smides væk;
Ammoniakopløsning;
Almindeligt bageegnet hvedemel;
Flydende sæbe;
Børnecreme (eller enhver fed fløde);
Latex- eller cellofanhandsker;
Håndklæde eller cellofan for at beskytte tøj mod at få en løsning på den.

Fremgangsmåden til fremstilling af lysningspræparatet med en hydroperiode er som følger:

Dæk skuldrene med cellofan;
Krymp to tabletter af hydroponic direkte med en mørtel eller direkte i en skål;
Tilsæt 2 ml ammoniakopløsning til pulveret;
Hæld en teskefuld af din yndlings shampoo ind i blandingen;
Alle blandes med en plastisk ske (eller træ);
For at fortykke blandingen tilsættes lidt mel til den ønskede konsistens.

Metoden til at påføre blandingen på krøllerne for at lette:

Skyl håret godt med varmt vand ved hjælp af en shampoo (ingen grund til at bruge en balsam);
Hold produktet på håret anbefales ikke i mere end 5 minutter;
Hvis du har mørkt hår, forvent ikke det første resultat fra det første forsøg. Efter en tid skal proceduren gentages;
Hvis du får gullige krøller, hvilken farve du absolut ikke kan lide, skal du sætte dem af med noget let tonic, der ikke indeholder ammoniak.

For dem, der beslutter sig for at opnå den ønskede hårfarve for første gang, anbefales det at tilføje 4-6 dråber af en kemisk klarer til den resulterende blegemiddelopløsning. Det kan købes hos en kosmetik butik. Det vil fremskynde reaktionen og justere hårfarven over hele længden.

Efter proceduren skal du bruge en nærende maske eller balsam. Gnid grundigt produktet i de vaskede krøller og skyll igen med vand.

Brug ikke efter farvning af hår shampooer, der har unaturlige farver (grøn, blå, rød). Farvestoffet indeholdt i dem, kan give håret denne skygge.

Se krøllerne omhyggeligt på tidspunktet for deres farve. For hver type og tykkelse af hår kan farvningstiden være anderledes.

Fremhævning ved hjælp af hydroperit

Princippet om farvning af individuelle tråde ved anvendelse af hydroperit adskiller sig lidt fra metoden til basisk farvning. For at gøre dette skal du tage følgende værktøjer og værktøjer:

To tabletter hydroperiton;
Ammoniak i mængden af ​​2 ml;
Hvede mel;
Latex- eller cellofanhandsker;

Plast eller silikone børste til påføring af krøller. Du kan bruge en unødvendig tandbørste. Endnu nemmere - skåret et stykke svamp, som vil være praktisk at holde i dine hænder;
Skål af glas eller porcelæn;
shampoo;
Baby creme;
Dem, der beslutter at gøre fremhævning ved hjælp af en hydroperit ved hjælp af en hætte, skal opbevare på en speciel hue med huller, som du kan købe i kosmetikbutikken. Hvis dette ikke er muligt, skal du tage en regelmæssig hætte til en pool eller et brusebad. Lav huller i den med en saks i den rækkefølge, som du anser mest hensigtsmæssig for at lette strengene;
Hook (plastik strikning kan være);
Håndklæde eller cellofan til beskyttelse af tøj.

Forbered en løsning til fremhævning i henhold til ordningen beskrevet ovenfor. Metoden til anvendelse af værktøjer til fremhævning med en hætte er som følger:

Vask dit hår med shampoo og tør det
Dæk dine skuldre med en cellofan eller et håndklæde;
Smør hovedets omkreds langs konturet af hårvækstcreme;
Kæm håret i en lige del;
Bær en hat;
Brug krogen til at trække håret ud. Prøv at gøre det sådan, at de er ens i forhold til volumen;
Med en pensel, børste eller svamp skal du anvende produktet over hele overfladen af ​​trådene. Det anbefales at gøre dette så hurtigt som muligt. Virkningstiden for lægemidlet er meget kort, og hvis du tøver med, vil de første behandlede krøller have tid til at brænde, indtil sidstnævnte erhverver den ønskede nuance;
Efter 5 minutter afvaskes malingen uden at fjerne hætten
Fjern nu forsigtigt hætten, og vask krøllerne med shampoo;
Behandl dit hår med en balsam, men snarere en nærende maske.

Der er en yderligere variant af fremhævelse ved hjælp af hydroperit. I stedet for en hætte er folie involveret i det. Men virkningen af ​​stoffet på krøllerne er så hurtig, at du ikke har tid til at nå midten af ​​hovedet, da de første krøller allerede misfarves. Derfor kan folien kun bruges, hvis du kun vil lette nogle få krøller fra den overordnede frisyre.

Så forbered opløsningen i henhold til ordningen, skyll håret, adskilt den ønskede krølle, påfør den et middel og pakk den med folie. Fra tid til anden se på resultatet. Hold opløsningen på håret i mere end 5 minutter. Vask af og behandl med balsam eller balsam.

Lightening hår med hydroperit: regler for pleje

Som nævnt ovenfor er hydroponic et meget aggressivt medium til krøller. Brug dette værktøj, pas på at ikke beskadige krøllerne.

For at kunne pleje håret farvet med hydrogenperoxid skal du følge disse retningslinjer:

Dagligt vaske dit hår, som du ved, er skadeligt. Dette gælder især for dem, der farvede deres hår ved hjælp af hydroperit. Hver dag skyller du håret ud, som de har brug for til normal vækst og genopretning af mængden af ​​talgkirtler, desto mere tørrer du stammen og hovedbunden.
Det anbefales at bruge termiske stylingsprodukter til hår ikke mere end en gang om ugen;
Gnid ikke dit hår med et håndklæde efter vask, klem det lidt og lad det tørre naturligt;
Brug til pleje af krøller beviste opskrifter af traditionel medicin og kosmetologi. Disse kan være nærende hårmasker, olier. Sidstnævnte omfatter følgende:

Det er efter denne procedure, at håret har brug for ernæring og omhyggelig pleje.

Hårfjerning med hydroperit

Unødvendigt og sådant grimt hår på hænder, ben og i akselhuler kan fjernes ved hjælp af forberedte midler på basis af hydroperit. For fuldstændigt at slippe af med vegetationen på disse steder kan det tage mere end en eller endda to applikationer.

Du kan helt "forbrænde" unødigt hår eller ændre sin farve så meget, at det bliver usynligt på huden. Det hele afhænger af dit ønske.

I dette tilfælde kræves koncentrationen af ​​midlet stærkere Tag derfor tre tabletter med en femten procent hydroperit, knus dem i en skål og hæld 10 ml varmt vand. Vand kan måles ved hjælp af målekop eller medicinsk sprøjte. Fortynd blandingen til det punkt, hvor der ikke er bundfald. Påfør blandingen på områder af kroppen, der er dækket med unødvendige hår, og lad det tørre. Herefter gentages proceduren igen. Vask løsningen med vaskemiddel og vand. Efter 2 dage skal du gentage processen igen. Du kan udføre en sådan procedure hver anden dag, indtil du får det ønskede resultat.

I sammensætningen for tæthed af cremefløde kan du tilføje hvedemel eller stivelse. Dette vil gøre værktøjet mere følsomt og praktisk at bruge.

Efter påføring af hydroperiton for at fjerne hår på kroppens hud, skal du smøre de behandlede områder med fed fløde eller næringsrige vegetabilske olier. Dette vil spare din hud mod dræning og forhindre forbrændinger næste gang.

Vær sikker på at bemærke, at du på denne måde ikke kan slippe af med håret over overlæben og kropsdelen af ​​kroppen. Huden i disse områder er for tynd og følsom. Du kan tørre det og forårsage allergier eller endda forbrænder.

Hydroperit til blekhoved og kropshår: tips til brug

Platinblond og perfekt glat hud. Er det ikke denne rekruttering af en ægte dame, som de fleste kvinder stræber efter at blive? Men det er nødvendigt at beregne investeringen i sin skønhed, da målet er uopnåeligt. Forlad disse tanker til side og udskyde turen til frisøren. Hydroperit til blegning er det, du har brug for. Takket være ham, kan du ikke kun ændre frisyren, men også lade uønsket hår på kroppen være ubemærket.

Hvad du behøver at vide om hydroponic

Hydroperit er tilgængelig i pilleform, som aspirin eller aktivt kul. Lægemidlet er et antiseptisk middel og er hovedsagelig beregnet til behandling af sår og slid. På grund af det peroxid, der er indeholdt i sammensætningen, blev hydroperit øjeblikkeligt pigens elskede og blev ikke brugt som helbredelse, men som lette middel.

Hvordan det virker

Sammensætningen af ​​lægemidlet indbefatter 2 aktive stoffer - hydrogenperoxid og urinstof. Hydrogenperoxid, der falder på håret, ændrer sin struktur, ødelægger det naturlige pigment - melanin. Og urea forbedrer kun sin handling. Resultatet er en farveændring med flere toner i en procedure. Jo højere koncentrationen af ​​opløsningen er, desto større er virkningen af ​​stoffet på hårets struktur.

Er det sikkert

Glem ikke at farvning primært er en kemisk proces. Hvis sikkerhedsreglerne ikke følges, kan der derfor opnås kemiske forbrændinger i hovedbunden og slimhinderne. Hyppig brug kan føre til udtynding af håret, dets skrøbelighed og tab. Hvis der opstod problemer længe før farvning, så læs hvad du skal gøre, hvis håret bryder.

Forresten gælder dette ikke kun for hydrogenperoxid, men også for ammoniakbaserede maling. Sidstnævnte kan påvirke ikke kun hårets struktur, men også luftvejene. Derfor, hvis du har en forudsætning for allergiske reaktioner eller problemer i luftvejene, som astma, skal du give op farvestoffer med ammoniak til fordel for hydroperit.

Hvor ofte kan en procedure udføres?

Prøv at reducere misfarvning til et minimum. Hvis hårfarven viste sig at være mørkere end den ønskede og gik ind i en gullig farve, gentag ikke blegningsproceduren med hydroperiode. I stedet for platinblonde får du faldne krøller. Bedre brug toning værktøj til at forbedre resultatet.

På trods af at rødderne vokser i gennemsnit efter 2 uger, gentages farvningen ikke tidligere end i en måned. Hår i løbet af denne tid vil have tid til delvis at komme sig.

Sikkerhedsforanstaltninger

Før du begynder afklaringen, brug de tre tips til at forhindre mulige negative konsekvenser.

 1. Tage en test for en allergisk reaktion. Undlad at forsømme denne genstand. Opløs en lille mængde af blandingen og læg den på albuen eller håndleddet. Hvis der efter 5-15 minutter ikke ses nogen reaktion, kan du sikkert fortsætte med at lette håret. Ellers skal du bruge et andet blegemiddel, hvorfra peroxid udelukkes.
 1. Beskyt din hud mod kemiske forbrændinger. Dette refererer primært til ansigtets hud. Det er nok at behandle hårfoden med enhver fed fløde eller vaseline. For det første behøver du ikke at vaske af maling, og for det andet vil du undgå følelsen af ​​tæthed og tørhed.
 1. Brug ikke for høj koncentration af opløsningen. Selv på det mørkeste hår bør det ikke overstige 9%. Tro mig, det er meget. Ved en sådan mætning af det aktive stof og uden at respektere farvningstiden kan blont hår tynde ud og falde ud.

Lys håret derhjemme

Hvis du er fast besluttet, og allergiske reaktioner ikke overholdes, så kan du fortsætte med farvning.

Fremstilling af blegemiddelblanding

Lysere hår derhjemme er nemt. Nok til at lagre de nødvendige ingredienser og improviserede midler. Du skal bruge:

 • glasskål til avlsmaterialer
 • hydroperit tabletter - 2 stk
 • 10% opløsning af ammoniak eller ammoniakopløsning - 2 ml
 • flydende sæbe
 • mel
 • professionel clarifier (valgfrit)

Brug ikke plastskåle til at forberede farvestoffet. Det kan reagere med blegemidler og reducere deres virkning.

Hydroperit tabletter skal knustes til en tilstand af pulver og blandes derefter med 2 ml væskeformig ammoniak eller ammoniakopløsning.

Beregn 2 ml opløsning er let. Dette er 100 dråber.

Du skal også tilføje en teskefuld flydende sæbe eller en favorit shampoo og et lille mel som et fortykningsmiddel til blandingen.

For en mere raffineret clarifier kan du tilføje et lille professionelt værktøj til blandingen, for eksempel Blondoran. Takket være ham opstår misfarvningen hurtigere, og farven bliver lysere.

Ansøgningsmetode

Meget ofte begynder de tips, der findes på internettet med en anbefaling at vaske krøllerne grundigt, inden de bliver blegede. Men det er ikke værd at gøre. Enhver farvning sker på snavset hår. Der er en grund til beskyttelse mod udtørring. Kvaliteten af ​​farven eller procedurens tid påvirker ikke hårets renhed.

Ansøgningsordningen er som følger:

 1. Separér håret i tråde og start farvning fra bagsiden af ​​hovedet. Dette websted er den mindst modtagelige for klareren.
 1. Mal rødderne først og derefter resten af ​​længden, der strækker farven. Brug en spray for at fugtige håret. Så malingen falder jævnt.
 1. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du samle håret i en bolle og dække det med en hat eller plastpose.
 1. Efter 5-7 minutter afvaskes malingen med varmt vand. Glem ikke om brug af shampoo.

For at kontrollere graden af ​​afklaring, se under hætten. Hvis krøllerne ikke er malet nok, vent et par minutter.

Blegemiddel kropshår

Uønsket hår på arme, ben og endda armhulerne kan misfarves ved brug af hydroperit.

Overdrive det ikke for ikke at blive brændt. Fjernelse af udmattede hår er meget lettere end at behandle virkningerne af overdreven indsats.

Nem måde

Alt du behøver er hydroderpertic tabletter - 3 stykker og vand - 30 ml.

Tabletter pund til en tilstand af pulver og blandes med vand, indtil fuldstændig fortynding. Påfør opløsningen med en bomuldsstykke. Når alle områder er blevet behandlet, kan du vaske af opløsningen og anvende en rig creme på huden. Gentag proceduren 2 gange om ugen for at opnå et synligt resultat.

Vanskelig (hurtig) metode

Hvis du har hårdt brug for at misfarve hårene, og der er ingen tid til at gentage proceduren, skal du opbevare yderligere ingredienser. Du skal bruge:

 • Hydroperit - 1 tablet
 • varmt vand - en tsk
 • ammoniak - 1 ml
 • sodavand - 1 knivspids
 • shampoo eller flydende sæbe

Bland alle ingredienserne og påfør de påkrævede områder med en bomuldsstuds. Vent 10-15 minutter, indtil det er helt tørt, vask af blandingen med varmt vand og påfør en fedtet creme på huden.

Hvis du føler en brændende fornemmelse under proceduren, skal du ikke vente på, at den afslutter og straks vaske løsningen.

Hydroperit til blegning af hår - snehvide krøller derhjemme

Hvis du beslutter at lette håret på hovedet uden at besøge salonen og billigt, så prøv at bruge hydroponic til at blegge håret. Denne enkle opskrift er en af ​​de budgetmæssige og tidstestede valgmuligheder. Det er nok at vælge de rigtige proportioner, ikke at bryde teknologien og vælge en effektiv pleje efter proceduren.

Hvad er hydroponisk

Hydroperit - et stof med antiseptiske egenskaber i form af tabletter eller pulver. På håret kommer den aktive komponent ind i en oxidativ reaktion med luft, hvilket resulterer i, at hårpigmentet er neutraliseret. Jo længere sammensætningen er på krøllerne, desto mere pigment neutraliseres det. Det er på grund af disse egenskaber, at mange piger bruger til at vælge hårbelysning med hydroperiod.

Lægemidlet kan findes i et apotek eller bestilles online. Prisen på en pakke på 8 tabletter varierer fra 15 til 45 rubler.

Sammensætningen af ​​lægemidlet

Nogle gange forveksler de begrebet "hydroperit" og "hydrogenperoxid". Dette skyldes, at peroxid er en integreret del af hydroperit (ca. 35%). Det vil sige, det er en forbindelse af urinstof og peroxid. Det er interaktionen mellem disse komponenter giver det ønskede resultat.

Gidroperit - ikke en magisk pille. Han vil ikke være i stand til at lette de sorte krøller til blomsternes tilstand. Det maksimale resultat er afklaring med 2-3 toner. Sorte tråde bliver mørk kastanje, brunhåret - lysebrun, let hvede farve vil få blonder af blond. Der vil ikke være nogen effekt på røde krøller, læs hvordan man lyser rødt hår.

Sikkerhedsforanstaltninger

Der er ingen specielle kontraindikationer for hydroponiske. Det anbefales ikke at bruge under graviditet, laktation, samt overfølsomhed. Lægemidlet bør altid anvendes med forsigtighed hos personer, der er tilbøjelige til allergi. Kløe, brændende, ubehag - tydelige tegn på, at brugen af ​​lægemidlet bør stoppe.

Tip! Før brug er det bedre at lave en allergitest. For at gøre dette skal en lille mængde af blandingen påføres håndens hud på ydersiden af ​​albuen. Hvis der er irritationer fra ansøgningen, skal opgives.

Hjem brug

Lad os se på, hvordan man lettere håret med hydroperiod hjemme. Pigen, der valgte hydroponic til at blegge hår på grund af lave priser, og proceduren vil helt sikkert gerne udføre sig selv alene. Teknologien er ret simpel. Nok til at forberede den kemiske sammensætning i nøje overensstemmelse med proportionerne, læg den først ved rødderne og derefter langs hele længden. Vask af efter at have opnået det ønskede resultat.

Det er bedre at begynde at anvende løsningen fra bagsiden af ​​hovedet, for i templerne er trådene tyndere og lettere, deres farve vil forekomme hurtigere.

Fugtigt hår ser mørkere ud end tørt, så du skal vaske af sammensætningen uden at vente på platinskyggen. Skyl strengene under rindende vand i ca. 10 minutter, fortsæt med shampooing og komplet med en nærende maske.

Tip! Hvis du foretrækker naturlige produkter, skal du sørge for at prøve: kamille til at lette hår, honning eller kombinationer af produkter som honning og citron til at lette.

Instruktioner til brug

Den rigtige løsning - nøglen til vellykket afklaring. For at bestemme, hvordan man opløser hydroperit for at lette håret, skal man vælge de rigtige proportioner, for dette skal man fokusere på tykkelsen og strukturen af ​​håret. Procentdelen af ​​det aktive stof til forskellige hårtyper bestemmes som følger:

 • bleget - højst 3%
 • tynd, porøs, svækket - 4-6%;
 • Sund, men tynd og blød - 6-8%;
 • medium hårdhed - 8-10%;
 • hård asiatisk type - op til 12%.

Den originale farve af tråde er vigtig. For lettere er det værd at sænke koncentrationen af ​​opløsningen og observere det opnåede resultat.

Tip! Hvis din hårtype er vanskelig at bestemme, er det nok at starte med en mindre procentdel af koncentrationen, der gradvist øger koncentrationen.

En sammensætning på 1 procent opnås med en opløsning af 1 tablet hydroperit i 30 ml vand. Til de tyndeste krøller skal du have 3 tabletter.

Før og efter billeder

Fremhævende hydroperit

Hydroperiodens fremhævning, whitening individuelle tråde. For at gøre dette skal du bruge en hætte til fremhævning og en bomuldspinne. Påfør den løsning, du har brug for, afgang 1 cm fra hovedbunden. Affarvningen af ​​enderne af trådene vil give en fashionabel ombre-effekt.

Fremgangsmåden ligner den sædvanlige melirovanie: Du skal bære en hat, trække trådene med fingrene eller en krog, anvende opløsningen med en vatpind, vent på den nødvendige tid og vask den af. For at reducere omkostningerne ved proceduren kan hætten udskiftes med ethvert tilgængeligt værktøj, for eksempel polyethylen eller film.

Anvendes med ammoniak

Nogle gange for at forbedre effekten er det muligt at gøre håret blegning med ammoniak og hydroperiode; til dette formål tilsættes ammoniak (ammoniak) til opløsningen. Opskriften vil se sådan ud:

 • tre tabletter af hydroperit;
 • 10 ml vand
 • 10 dråber ammoniak.

Tabletter skal knuse, blandes med vand, tilsættes ammoniak, rystes. Bleken effekten vil være mere intens. Ved anvendelse af ammoniak til lysere hår skal der tages omhu på grund af den skarpe, kvælende lugt.

En lignende sammensætning kan lette håret på kroppen. Den resulterende blanding skal påføres problemområdet, lad det tørre, skylles med rindende vand. Hårene bliver som om brændt lidt tyndere. Proceduren på kroppen og håret kan gentages mere end en gang om ugen.

Advarsel! Denne metode er ikke egnet til at lette vegetation over overlæben og på andre dele af ansigtet, da der er alvorlige irritationer.

Også hvedemel tilsættes til opløsningen for en tykkere konsistens. For en mere mild effekt, tilsættes 0,5 spiseskefulde barberskum.

Applikationstips

Et par enkle regler vil gøre belysningen lysere:

 1. Bland ingredienserne skal være i ikke-metalliske redskaber.
 2. Sørg for at bruge gummihandsker.
 3. Det er bedre at opgive proceduren med split ends, da de bliver endnu mere overdried.
 4. Du kan ikke lette tråde direkte i hovedbunden. Beskyt huden ved at børste med en fedtet creme hårlinjen.
 5. To uger før farvning, varmebehandling, perm eller farvning, og brug af stylingprodukter anbefales ikke.
 6. Efter blegning er det nødvendigt at genoprette krøllerne ved hjælp af balsam og spændende masker.

Hydroperitol-farvning har fordele ved lavpris og komponenttilgængelighed. Men markedet for hårprodukter udvikler sig dynamisk. Vises flere og flere farvestoffer i forskellige priskategorier. Deres negative påvirkning på krøller reduceres til nul. I dag kæmper producenterne for pleje af maling. Hvis krøllerne er for beskadigede, bør du tænke over behovet for at bruge sådanne radikale metoder eller at begynde at foretage en testafklaring af en streng for at vurdere resultatet.

Hvis du ikke er klar til en sådan aggressiv indvirkning, vil følgende artikler være nyttige for dig:

Elsker interessante og fashionable billeder? En artikel om professionel hårfarvning derhjemme vil afsløre alle de finesser og hemmeligheder af en lys transformation.

Hydroperit til lynhår: 100% succes

Sjovet siger "Intet maler en kvinde som hydrogenperoxid" er 100% rigtig, eller mindst 95.

Blondiner udadtil ser mere øm, dejlig, venlig, end brunetter eller brunhårede kvinder. Selv de mænd, der foretrækker mørkt hår, udskiller unødigt kvinder med hvide tråde.

Derfor indtog hydroperit i lang tid et af de første steder blandt midlerne i kampen for det beundrende mandlige udseende.

Glemte bedstemors opskrifter: Hydroponisk for at lette håret på hænder, ansigt og hoved

I kemisk sprog lyder hydroponit som clathrat af hydrogenperoxid med urinstof. Verdensnavnet er urinstofperoxid. Ved kontakt med vand danner det:

 • hydrogenperoxid;
 • carbamid (urinstof).

Produktet sælges i hvert apotek i form af tabletter - 8 stk. I en pakke. Lynhår med hydroperit blev værdsat af 2 grunde:

 1. Varig effekt
 2. Tilgængelighed og lave omkostninger.

I dag koster tabletter i gennemsnit ca. 30 rubler pr. Pakke, men den tidligere popularitet er en fortid, i afsnittet "Glemte bedstemorens opskrifter".

I forfølgelsen af ​​blonde krøller ruinerede vores bedstemødre deres hår. Moderne midler kan undgå eller reducere krænkelsen af ​​hårets struktur.

Og prisen er ikke kun farve, men også en sund glans, pomp og hårstyrke. Et lynhår med hydroperit og ammoniak er kendetegnet ved aggressive effekter.

Fremstilling af farvesammensætning: i hvilke mængder fortyndede tabletter med ammoniak

Instruktioner til brug af hydroperit til afklaring ser således ud:

 1. To tabletter af hydrogenperoxid slibes i en glas- eller porcelænbeholder og tilsæt 10 ml vand. Arbejdet skal udføres i gummihandsker.
 2. Tilsæt 2 ml (10 dråber med en pipette) 10% ammoniak (ammoniak) og 0,5-1 tsk shampoo. Opløsningen blandes grundigt med en træ eller plastik (!) Ske.
 3. En lille mængde mel tilsættes for at skabe en tykkere løsning.
 4. Opløsningen påføres på vådt hår med en pensel og efterlades i 5 minutter. Skyl strengene grundigt.

Hydroperit til blegning af hår på hovedet

Tip 1: Sådan lyser du håret med hydroperiod

 • Sådan lyser du håret med hydroperit
 • Sådan lyser du blondt hår
 • Hvordan man lettere hår folkemedicin retsmidler
 • - hydropermit tabletter;
 • - sprøjten;
 • - Kina eller glasvarer;
 • - mel;
 • - ammoniak;
 • - flydende sæbe;
 • - fed creme;
 • - håndklæde;
 • - gummihandsker.
 • Hydroperit Sådan Fortyndes

Tip 2: Sådan lyser du farvet mørkt hår

 • hvordan man lyser mørkt hår

Tip 3: Hvordan misfarve hår med hydroperiod

 • - Hydroperitol tabletter;
 • - ammoniakopløsning 10%;
 • - flydende sæbe eller shampoo;
 • - beskyttende gummihandsker;
 • - fed creme;
 • - glas eller plast skål;
 • - måle sprøjte;
 • - børste eller vatpind.
 • Sådan lyser håret på benene
 • bleget hår

Tip 4: Sådan lyser du sort hår

 • lightening sort hår i 2018

Tip 5: Sådan lyser håret på benene

 • lynhår på benene i 2018

Tip 6: Sådan lyser håret med peroxid

 • - hydropermit tabletter;
 • - et ark papir;
 • - rullestift;
 • - glas eller porcelæn servise;
 • - tsk;
 • - 2 ampuller ammoniak.

X ml - Y%, hvor Y er koncentrationen af ​​den opløsning, du vil have.

I overensstemmelse hermed er X = Y% × 5 ml / 30%.

For eksempel har du brug for en 12% løsning. Andelen i dette tilfælde ser sådan ud:

X = 12% × 5 ml / 30% = 2 ml. Derfor skal du i en 30% peroxidopløsning for at opnå 12% koncentration, tilføje yderligere 2 ml vand.

 • peroxide brightening hair 3 i 2018

Tip 7: Sådan lyser du håret med hydrogenperoxid

Tip 1: Sådan lyser du håret med hydroperiod

 • Sådan lyser du håret med hydroperit
 • Sådan lyser du blondt hår
 • Hvordan man lettere hår folkemedicin retsmidler
 • - hydropermit tabletter;
 • - sprøjten;
 • - Kina eller glasvarer;
 • - mel;
 • - ammoniak;
 • - flydende sæbe;
 • - fed creme;
 • - håndklæde;
 • - gummihandsker.
 • Hydroperit Sådan Fortyndes

Tip 2: Sådan lyser du farvet mørkt hår

 • hvordan man lyser mørkt hår

Tip 3: Hvordan misfarve hår med hydroperiod

 • - Hydroperitol tabletter;
 • - ammoniakopløsning 10%;
 • - flydende sæbe eller shampoo;
 • - beskyttende gummihandsker;
 • - fed creme;
 • - glas eller plast skål;
 • - måle sprøjte;
 • - børste eller vatpind.
 • Sådan lyser håret på benene
 • bleget hår

Tip 4: Sådan lyser du sort hår

 • lightening sort hår i 2018

Tip 5: Sådan lyser håret på benene

 • lynhår på benene i 2018

Tip 6: Sådan lyser håret med peroxid

 • - hydropermit tabletter;
 • - et ark papir;
 • - rullestift;
 • - glas eller porcelæn servise;
 • - tsk;
 • - 2 ampuller ammoniak.

X ml - Y%, hvor Y er koncentrationen af ​​den opløsning, du vil have.

I overensstemmelse hermed er X = Y% × 5 ml / 30%.

For eksempel har du brug for en 12% løsning. Andelen i dette tilfælde ser sådan ud:

X = 12% × 5 ml / 30% = 2 ml. Derfor skal du i en 30% peroxidopløsning for at opnå 12% koncentration, tilføje yderligere 2 ml vand.

 • peroxide brightening hair 3 i 2018

Tip 7: Sådan lyser du håret med hydrogenperoxid

Hydroperit til blekhoved og kropshår: tips til brug

Hvordan man ikke brænder mænds hjerter og ikke lider.

Hvad du behøver at vide om hydroponic

Hvordan det virker

Er det sikkert

Hvor ofte kan en procedure udføres?

På trods af at rødderne vokser i gennemsnit efter 2 uger, gentages farvningen ikke tidligere end i en måned. Hår i løbet af denne tid vil have tid til delvis at komme sig.

Sikkerhedsforanstaltninger

Før du begynder afklaringen, brug de tre tips til at forhindre mulige negative konsekvenser.

Beskyt din hud mod kemiske forbrændinger. Dette refererer primært til ansigtets hud. Det er nok at behandle hårfoden med enhver fed fløde eller vaseline. For det første behøver du ikke at vaske af maling, og for det andet vil du undgå følelsen af ​​tæthed og tørhed.

Brug ikke for høj koncentration af opløsningen. Selv på det mørkeste hår bør det ikke overstige 9%. Tro mig, det er meget. Ved en sådan mætning af det aktive stof og uden at respektere farvningstiden kan blont hår tynde ud og falde ud.

Lys håret derhjemme

Hvis du er fast besluttet, og allergiske reaktioner ikke overholdes, så kan du fortsætte med farvning.

Fremstilling af blegemiddelblanding

Lysere hår derhjemme er nemt. Nok til at lagre de nødvendige ingredienser og improviserede midler. Du skal bruge:

 • glasskål til avlsmaterialer
 • hydroperit tabletter - 2 stk
 • 10% opløsning af ammoniak eller ammoniakopløsning - 2 ml
 • flydende sæbe
 • mel
 • professionel clarifier (valgfrit)

Brug ikke plastskåle til at forberede farvestoffet. Det kan reagere med blegemidler og reducere deres virkning.

Hydroperit tabletter skal knustes til en tilstand af pulver og blandes derefter med 2 ml væskeformig ammoniak eller ammoniakopløsning.

Beregn 2 ml opløsning er let. Dette er 100 dråber.

Du skal også tilføje en teskefuld flydende sæbe eller en favorit shampoo og et lille mel som et fortykningsmiddel til blandingen.

For en mere raffineret clarifier kan du tilføje et lille professionelt værktøj til blandingen, for eksempel Blondoran. Takket være ham opstår misfarvningen hurtigere, og farven bliver lysere.

Ansøgningsmetode

Ansøgningsordningen er som følger:

Separér håret i tråde og start farvning fra bagsiden af ​​hovedet. Dette websted er den mindst modtagelige for klareren.

Mal rødderne først og derefter resten af ​​længden, der strækker farven. Brug en spray for at fugtige håret. Så malingen falder jævnt.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal du samle håret i en bolle og dække det med en hat eller plastpose.

Efter 5-7 minutter afvaskes malingen med varmt vand. Glem ikke om brug af shampoo.

For at kontrollere graden af ​​afklaring, se under hætten. Hvis krøllerne ikke er malet nok, vent et par minutter.

Blegemiddel kropshår

Uønsket hår på arme, ben og endda armhulerne kan misfarves ved brug af hydroperit.

Overdrive det ikke for ikke at blive brændt. Fjernelse af udmattede hår er meget lettere end at behandle virkningerne af overdreven indsats.

Nem måde

Alt du behøver er hydroderpertic tabletter - 3 stykker og vand - 30 ml.

Vanskelig (hurtig) metode

Hvis du har hårdt brug for at misfarve hårene, og der er ingen tid til at gentage proceduren, skal du opbevare yderligere ingredienser. Du skal bruge:

 • Hydroperit - 1 tablet
 • varmt vand - en tsk
 • ammoniak - 1 ml
 • sodavand - 1 knivspids
 • shampoo eller flydende sæbe

Bland alle ingredienserne og påfør de påkrævede områder med en bomuldsstuds. Vent 10-15 minutter, indtil det er helt tørt, vask af blandingen med varmt vand og påfør en fedtet creme på huden.

Hvis du føler en brændende fornemmelse under proceduren, skal du ikke vente på, at den afslutter og straks vaske løsningen.

Underarm voksning

Irritation efter barbering på benene: Hvad skal man gøre, hvordan man fjerner?