Faberlik creme efter depilering: brugsanvisning

Selv efter den mest delikate depilation er huden af ​​benene og bikiniområdet skadet. Ofte er der ubehagelige fornemmelser i form af irritation, tæthed, indgroet sort hår fremstår. Med sådanne problemer vil det hjælpe med at klare fløden efter afsmøring fra Faberlik.

Creme funktioner

I Faberlik repræsenterer Expert Pharma-linjen creme efter depilation med en hårvækstblokerer. Det bryr sig om huden efter en stressende procedure og fjerner ubehag.

Ved hver brug bliver hårene lettere, tyndere. I værktøjet er innovative komponenter til stede i høj koncentration, der giver den effekt, der er angivet af producenten.

Cremen er velegnet til brug efter barbering og voksning. Det bruges til forskellige zoner: armhule, bikini område, ben. Velegnet til følsom hud.

Gelen giver følgende virkning:

 • bremser hårvæksten
 • fjerner ubehag og lindrer irritation
 • fugter, blødgør;
 • køler og beroliger
 • lyser og gør håret tyndere.

Værktøjet er en gennemsigtig gel med et let oliventryk, med en løs og ret tyk konsistens. Det har en skarp, urtelugt. Gelen påføres let på huden og absorberes inden for 2 minutter og efterlader ingen klæbrighed eller følelse af stramhed. Takket være mentol i kompositionen produceres en lyskølingseffekt. Når der påføres umiddelbart efter proceduren, knibe ikke huden.

Efter depilering anbringes jævnt tynd creme-gel. Det anbefales at bruge dagligt eller hver anden dag inden udseendet af nye hår. For at opnå maksimal effekt er det nødvendigt at skrælle to gange om dagen før og efter hovedproceduren. Før depilation vil dette tillade at løfte hårene og fjerne det cornified lag. Og efter det hjælper det med at slippe af med indgroet hår.

Værktøjets sammensætning

De aktive komponenter i gelen efter depilering Faberlik:

 1. Aloe ekstrakt - blødgør, reducerer inflammation og fugt, har sårheling egenskaber.
 2. Papaya ekstrakt - det indeholder et særligt enzym papain, som bremser væksten og forhindrer hårets indtrængning.
 3. Menthol - køler huden, giver en friskhed, letter tilstanden efter proceduren.
 4. Allantoin - blødgør, lindrer irritation, fremmer helbredelse af slid.
 5. Bisabolol - beroliger, forbedrer hudens udseende, hjælper med at genoprette elasticiteten.
 6. Witch hazel ekstrakt - har en antiseptisk, beroligende, anti-inflammatorisk effekt, korrigerer det vaskulære netværk.
 7. Oxygenkompleks Novaftem O2 - forbedrer virkningen af ​​de aktive komponenter, nærer cellerne med oxygen.

Andre ingredienser: vand, glycerin, butylenglycol, PEG-12 dimethicon, biosaharidnaya harpiks-1, perfluordecalin, hydrogeneret ricinusolie, PEG-40, panthenol, carbomer, poloksamer188, triethanolamin, diazolidinylurinstof, duft, dinatrium-EDTA, Sodium dekstrakt sulfat, Pantin-ethylester, menthyllactat, methylparaben, propylparaben, tartrazin ci19140, farvestof ci42090, hexyl tsinnamal, limonen, linalool.

Yderligere oplysninger

 • Volumen - 75ml;
 • Pris - ca. 170 rubler;
 • Hvor kan man købe - gennem en virksomhedskonsulent;
 • Er gyldig - 18 måneder
 • Ordrekode - 1602.

anmeldelser

Cream efter depilation Faberlic samlet mange anmeldelser. Blandt de positive aspekter af brugere bemærkede: hurtig absorption, mangel på klæbrighed, en gavnlig effekt på huden, samt det faktum, at anlægget ikke forårsager irritation, hårvækst bremser.

Blandt de negative aspekter: En kort effekt af blokerende hårvækst, en stærk lugt i de første minutter, ulejlighed, når den påføres huden.

Forlad din feedback i kommentarerne under artiklen.

Tamara Petrovskaya, 29, Samara: "Jeg har gelen i foråret. Det første indtryk efter at have åbnet røret og klemte lidt penge var ikke særlig godt. Lugten var hård, gel tekstur (mere som cremet). Allerede efter første brug er udtalelsen ændret. Cremen fjerner ubehag efter barbering, lindrer tætheden og beroliger huden. Omkring tre uger senere bemærkede hun, at hårene blev lysere og tyndere. Generelt håndterer han sin opgave. Jeg kan sikkert anbefale det. "

Sirenko Stanislav, 34, Moskva: "Jeg bestilte på råd fra min venskonsulent. Hun sagde, at denne gel er egnet selv for følsom hud. Ærligt, jeg kunne ikke lide det meget. Det er generelt ubehageligt at anvende, det tager lang tid at gnide. Sandt nok, min hud efter det klør ikke, som efter andre producenters produkter.

Den påståede effekt af blokering af hårvækst følges ikke. Hun gennemførte specielt sit eget eksperiment - anvendte stoffet kun til et ben. Jeg bemærkede ikke nogen forskel. Det eneste plus er, at hårene er blevet lidt tyndere, men ikke mere. Jeg brugte et rør og skiftede til en anden creme uden nogen specielle effekter. "

Tatyana Alamazova, 40 år gammel, St. Petersburg: "Da jeg købte dette produkt, havde jeg to mål. Den første er at sænke hårvæksten om sommeren, og den anden er at lindre irritation.

Jeg bemærker, at den direkte effekt "super" jeg ikke har fundet. Depilation blev udført på den 5. dag og med gelen på den 6. eller 7. dag. Men værktøjet er virkelig godt beroliger, køler og giver komfort. Og det var et stort plus for mig. "

Alexandra Nikulina, 37, Klin: "Jeg besluttede at prøve eftershave gel fra Faberlic efter min vens råd. Hun roste ham så meget. Jeg kunne virkelig godt lide den ikke-fedtede tekstur, som ikke klæber efter påføring og ikke skaber en tæt belægning.

Køleffekt også ønsket. Nu om nedgangen i hårvækst: det virker virkelig! De begyndte at vokse langsommere, de blev blødere og lettere. Men effekten varer ikke længe. Det er kun et par gange værd efter proceduren, og væksten fortsætter. Det generelle indtryk er, at anlægget var behageligt, det er pengene værd. "

konklusion

Cream efter depilation fra Expert Pharma serien er en innovativ udvikling af firmaet Faberlic. Det sænker hårvækst, gør det lettere og tyndere. En positiv effekt på huden - beroliger, fugt, køler. Produktet har vundet både positive og negative kommentarer.

Cream-gel efter depilationsserien Deline

Element tilføjet med succes

fejl

Tilbud!

Om produktet

Cream-gel lindrer ubehag efter depilering.

 • Takket være allantoin og bisabolol lugter det huden og lindrer irritationen.
 • Aloe-ekstraktet lindrer hudens irritation, hjælper med at fugt og genoprette det, beroliger og genopfrisker.
 • Giver en følelse af lys og friskhed.
 • Passer til enhver del af kroppen: bikini område, armhuler, ben.

Certifikat "halal"

struktur

Sammensætning: aqua, glycerin, aluminium stivelse octenylsuccinat, ætylalkohol, dipropylenglycol, Butyrospermum parkii smør, panthenol, cyclopentasiloxan, dimethicon krydspolymer, natriumdextransulfat, perfluordecalin, poloxamer 188, perfluoropolymethylisopropyl ether, aloe barbadensis blad juice, bisabolol, menthol, menthyllactat, lecithin, tocopheryl
acetat, polyglyceryl-3 methylglucose distearat, allantoin, stearyl dimethicon, peg-40-hydrogeneret ricinusolie, carbomer, triethanolamin, dinatrium-EDTA, propylenglycol, diazolidinylurinstof, methylparaben, propylparaben, duft, geraniol, hexyl cinnamal, limonen, linalool.

Faberlic Gel Efter Depilation Expert - anmeldelser

Depilatory Gel Expert

Faberlic Gel efter Depilation Expert 26. november 2012

Engang engang købte jeg en lignende gel i faberlik, blev der kaldt en hårblokker, jeg kunne slet ikke lide det. Dette tog handlingen, koster ham billigt, han er fra en serie, hvor der er tonic, en maske til problemer. og føler. hud og så videre. Jeg kunne virkelig godt lide denne gel, den er så behagelig, blid, overraskende meget hurtigt absorberet, forårsager ikke en brændende fornemmelse, men tværtimod sørger for irritation efter depilering. Hud bliver fugtet. Men sandheden, for tør hud af denne fugtgivende er ikke nok. Derfor bruger jeg stadig min regelmæssige kremfløde bagefter. så generelt super.

Depilation Lotion med Faberlic Hair Growth Blocker

tilbagekaldelse

Piger, jeg lovede at skrive om et værktøj, der faktisk sænker hårvæksten, og ikke kun de løfter. Og her skriver jeg en komplet anmeldelse.

Jeg har denne løsning stadig i den gamle emballage, nu er den i emballagen af ​​en anden farve, men påfyldningen er den samme.

Nu har denne gel følgende design:

Normalt tror jeg ikke på sådanne eventyr som langsommere hårvækst, fordi jeg ikke har prøvet sådanne produkter i så lang tid, at sænke hårvæksten var bare et løfte, og jeg spytter på det i lang tid og kun tager sådanne penge for at lindre irritation og forhindre indgroet hår. Og jeg tog også denne gel for at lindre irritation, og hvad var min overraskelse da jeg begyndte at bruge den. Det sænker faktisk hårvæksten i omkring en dag, det vil sige hvis jeg plejer at barbere mine ben om aftenen, så om morgenen havde jeg ikke den perfekte glathed, der var om aftenen (har et af mit hår vokset så hurtigt?))) Men med en epilator Jeg kan ikke bruge det, for så vokser al håret under huden, og det er frygteligt smertefuldt og ubehageligt at plukke det ud.

Så med denne lotion forbliver benene ideelt glatte for en dag eller to, ikke en halv dag. Mine øjne troede ikke i starten, og min mands øjne troede heller ikke, men så sørgede vi for, at vi ikke var dårlige. Dette er faktisk tilfældet. I hvert fald til mig personligt hjælper denne gel virkelig med at løse dette problem. Jeg bruger det endda til underarmeområdet og bikiniområdet, og det hjælper også mit hår til at vokse langsommere. Tilsyneladende er det sådan, hvordan uddrag af narkotiske sovende pærer virker, de vågner op og sænker væksten (bare tuller og sjov).))

Jeg bruger det så straks efter barberingen og igen efter det næste brusebadindtag, og først efter den næste barbering. Det må siges, at gelen også fjerner irritation perfekt og beroliger huden, hvilket gør det glat og ømt. Og hårene vokser ikke så hårdt, men lidt blødere.

Gel pink-ferskenfarve med en skarp lugt, først troede jeg endda at det indeholdt alkohol, en meget skarp aroma, jeg undersøgte grundigt sammensætningen, men jeg fandt ikke noget alkoholisk der. Duften er kun skarp, når du kun klemmer gelen, så når den påføres, bliver den endnu behagelig, det lugter af blomster.

Jeg har allerede det tredje rør og nu vil jeg altid have denne gel til brug efter barbering, for mig er det bare en opdagelse og et must-have. Selvfølgelig er vi alle meget individuelle, og der er ingen garanti for, at det passer mig perfekt, men jeg er glad for at jeg fandt min mirakelgel!)

God forfriskende og forsigtigt omsorg for benene + foto af mit resultat

Kære piger, jeg har længe ønsket at dele med dig indtrykket af at bruge creme-gel efter depilering af Faberlic DeLine, og nu fandt jeg endelig tid til at fortælle om dette mirakelmiddel.

Til at begynde med var jeg selv ikke tidligere fan af sådanne produkter og kunne nemt erstatte cremen efter depilation med en regelmæssig fugtighedscreme, for eksempel til hænder. Men nysgerrigheden overtog, og jeg besluttede at prøve gelen fra mit yndlingsmærke Faberlik.

Den fremstilles i et rør på 75 ml. Lidt selvfølgelig, men jeg havde nok til 2 måneders regelmæssig brug.

Prisen på kataloget varierer fra 100 til 250 rubler. Selvfølgelig råder jeg dig til at vente på lageret og købe til rabat.

Duften er frisk, græsklædte, giver mint chill. Det svarer meget til duftgel-anti-cellulite fra Faberlic.

Jeg brugte den til forskellige dele af kroppen, herunder de mest delikate zoner.

Den største fordel ved gelen efter aflejring af Faberlic DeLine er, at det virkelig beroliger og blødgør huden og giver en følelse af komfort. Og det er helt uklæbrig og efterlader ikke en fedtfilm.

Jeg kunne virkelig godt lide det, jeg råder dig til at prøve det!

Gel efter depilation faberlik anmeldelser

Stenalderen var i fortiden, og piger simpelthen ikke beskadigede kroppen med unødvendig vegetation. Men det er ikke nok at slippe af med hår på benene eller i bikinizonen. Det er meget vigtigt, at du passer ordentligt på din hud og forhindrer irritation, især hvis du bruger voks eller epilator til hårfjerning, hvor der er stor risiko for hårinkropp. Gel efter depilering Faberlik Expert Pharma-serien (art. 1602) er netop rettet mod at eliminere irritation og bremse hårvækst.

Efter aflejring gel Faberlic lugter frisk og aloe, har en gennemskinnelig gel tekstur med en grøn farvetone. Når den påføres, afkøles gelen behageligt huden, absorberer hurtigt og efterlader ikke klæbning. Det er nødvendigt at bruge værktøjet umiddelbart efter hårfjerningsproceduren og gentag det dagligt.

Der er ikke behov for at forvente øjeblikkelig handling fra dette værktøj. Ja det lugter og fugter huden efter depilering. Men gelens virkelige arbejde bliver mærkbart efter to eller tre uger, når problemet med indgroet hår ikke længere er så akut, og efter en anden måned forsvinder det helt. Med hensyn til den angivne nedsættelse af hårvækst bemærkede jeg ikke en sådan effekt, men dette påvirker ikke det generelle indtryk af brugen af ​​gelen.

Prisen på kataloget er 149 rubler, prisen på konsulenten er 110 rubler.

For at bestille produkter til en konsulents priser skal du registrere dig hos Faberlic

[lykke er!] Gel efter depilation, hvilket sænker hårvæksten!

Hej kære læsere.

Det er usandsynligt, at ordet "depilation" giver nogen behagelige minder og fornemmelser. Forberedelse og venter på denne procedure er altid et nervøst spørgsmål, vi forbereder os psykologisk på forhånd, internt selv overtale os selv, at "alt går fint", fordi denne procedure altid er smertefuld...

Nå, hvad skal man gøre, sådan en "kvinders andel" :))). Endnu en gang bekræfter vi, at skønhed kræver ofre...

Vi ved alle, hvordan man fjerner hår derhjemme:

1. barbering
2. depilatory cream
3. voksstrimler, voks
4. elektroepilator

Den mest almindelige, selvfølgelig cremer. Og det er forståeligt, smurt, efter 10 minutter med en scraper fjernet og klar! En væsentlig ulempe er, at hår vokser så hurtigt som efter barbering. Cremer kan påføres på alle dele af kroppen.

Det er også vigtigt at vide, at cremer kan forårsage en allergisk reaktion, især når man bruger på følsomme hudområder. Du skal også vide, at umiddelbart efter depilation med en creme kan du ikke bruge sæbe og deodoranter, fordi de forårsager irritation.

Hvordan man gør proceduren mindre smertefuld depilation

Ja, naturligvis kræver skønhed ofre :), men hvorfor være tålmodig, hvis procedurerne kan gøres mindre smertefulde.

Hvad kan hjælpe:

1. lidokainspray, som godt fryser og bedøver overfladen af ​​huden. Han vil ikke fjerne smerten fuldstændigt, men vil dumme det;
2 cremer og geler, der indeholder samme lidokain og prolokain. Det fjerner heller ikke den fuldstændige smerte, mange bemærkninger om, at intet sker efter brug overhovedet, men individuelt, prøv;

3. ikke medikomentoznye metoder til at reducere smerten ved voksning, eller snarere anbefalinger: gøre hårfjerning umiddelbart efter menstruation, en god tid fra 15 til 18 timer, før voksning at rengøre huden krat til at fjerne de liderlige partikler, hvilket gør hårfjerning derhjemme rasparte huden, så porerne udvide og hår bliver lettere.

Og selvfølgelig, hvor er den traditionelle medicin :)). Alkohol er bestemt en god bedøvelse og afslappende - 50 gram cognac vil betydeligt reducere smerten.

Hvordan man får hårene til at vokse langsommere efter depilation

Kvinder er allerede vant til ideen om at pleje sig selv, fjerne uønskede hår, de er vant til at denne procedure er ubehagelig og smertefuld. Desuden hævder mange, at hvis du regelmæssigt gør depilationen, så er smerten sløvet, og det gør ikke ondt længere.

Måske vil jeg ikke argumentere. Men der er stadig smerte. Og vi vil selvfølgelig elske at gøre depilation så lidt som muligt, så hårene vokser langsommere.

Jeg vil ikke slå rundt om busken og fortælle dig om et godt og overkommeligt produkt, der blokerer væksten af ​​uønsket hår og bremser væksten. Måske kan du også knead noget hjemme, koge det, ælte det og så sprede det, men der er et værktøj, der sparer dig tid til at lave hjemmemekanismer, især da det er meget billigt, men effektivt!

Tale om gelen efter depilation af serien "Expert Pharma" fra Faberlic. De vigtigste egenskaber ved denne vidunderlige gel:

 • Senker hårvæksten.
 • Beroligende.
 • Afhjælper irritation efter depilering.
 • Afkøler huden efter hårfjerningsproceduren.
 • Gradvist bliver hårene lettere og tyndere, og deres vækst falder ned.
 • Fukt og blødgør huden.

Dette værktøj er virkelig yderst effektivt og overholder helt perfekt sin hovedopgave - sænker væksten af ​​uønsket hår !!

Og prisen på hans opmærksomhed, kun 79 rubler. Lige under vil jeg fortælle dig at købe denne gel med 20% rabat !!

Ved at klikke på nedenstående knap vil du blive taget til bestillingssiden af ​​denne gel i Faberlik online butik. Advarsel! Faberlik-produkter sælges ikke i butikker og apoteker. Virksomheden leverer og distribuerer kun sine produkter gennem en online butik eller et katalog fra en autoriseret repræsentant for virksomheden.

Hvis du går igennem en simpel online-registrering på Faberlik-siden, får du status som en privilegeret kunde, og du vil være i stand til at købe produkter med rabat fra 20% til 35% af priserne i katalogerne.

Umiddelbart efter registreringen vil gelen efter depilering af Expert Pharma serien, som nedsætter hårvæksten koste dig 20% ​​mindre end prisen på ordresiden (79 rub-20%).

Det var alt, hvad jeg ønskede at fortælle dig og dele. Hvis denne artikel var nyttig for dig, og du kunne finde svaret på dit spørgsmål, så del det med dine venner ved blot at klikke på en af ​​knapperne nedenfor.

VELKOMMEN TIL VERDENS VÆRDIGHED OG SUCCES FABERLIK!

>> "> FABERLISK

>> "> FABERLISK NYHEDER

>> "> FABERLISKE PRODUKTER

>> "> BUSINESS WITH FABERLIC

>> "> HJÆLP FOR BEGINNERE

>> "> REGISTRERING I FABERLISK

>> "> KONTAKTER CONSULTANTS

ØNSKER AT KØB FABRIELLE PRODUKTER KORT?

udfyld FORM-APPLICATION (venstre på siden)

eller klik på knappen ">>"> REGISTRERING ONLINE "

EXPERT PHARMA Gel efter Depilation

Artikel 1602

Volumen 75 ml

Gel efter depilering af Expert Pharma-linjen er et meget effektivt middel til at blokere hårvækst.

 • Senker hårvæksten.
 • Soothes huden.
 • Afhjælper irritation efter depilering.
 • Afkøler huden efter proceduren efter hårfjerning.
 • Gradvist bliver hårene lettere og tyndere, og deres vækst falder ned.
 • Fukt og blødgør huden.

Udløbsdato: 18 måneder fra fremstillingsdatoen angivet på pakningen.

AKTIVE INDHOLDSSTOFFER:

 • Papaya ekstrakt indeholder det naturlige enzym papain, som opløse hårprotein - keratin. Papain sænker hårvæksten og forhindrer deres indvækst.
 • Aloe vera ekstrakt blødgør huden, så den er fugtet, glat og blødt.
 • Allantoin og bisabolol beroliger og fugter, giver ekstraordinær blødhed og silke i huden.
 • Heksebaseret ekstrakt har antiinflammatorisk og antiseptisk virkning, øger tonen i blodkar og hud.
 • Oxygenkompleks Novaftem-O2forbedrer virkningen af ​​formlen, forbedrer blodmikrocirkulationen og sikrer dyb indtrængning af de aktive ingredienser.

Gel efter depilation faberlik anmeldelser

Cream-gel efter depilation Deline

Artikel: 2125
Volumen: 75 ml
Regelmæssig pris: 179 rubler (få rabat)
Tilgængelighed og løbende pris: se mappen Faberlic

Kosmetiske kosmetiske egenskaber efter Deline depilation. Artikel 2125

Vores hud ånder ikke kun, vokser, opdateres, den har også en hukommelse, herunder smerte. Derfor bliver permanent hårfjerning med tiden mindre smertefuldt. Selvfølgelig spiller tyndere hår og reducerer hårsækkene også en rolle, men afhængighed er i første omgang. Husk på, at en måned siden i samme procedure var ubehagelig, mobiliserer huden sine kræfter og forårsager, at nerveenderne svækker følsomheden. Derfor er den første epilering, der gøres, smertefuld og "aldrig igen", og et år senere går du allerede i proceduren næsten som om du slapper af. Efter at have forstået, hvad et smart organ vores hud er, bør du ikke slappe af. Tværtimod, at tage sig af hende før og efter epilering er, hvad der hjælper med at undgå mange problemer.

Enhver metode til fjernelse af håret giver vores hud ulejlighed. En epilator eller en barbermaskine skader det øverste lag af huden, så med uhensigtsmæssig pleje kan dette føre til betændelse, irritation, hår indgroet i huden, pigmentering og andre ubehagelige konsekvenser. Bakterier, det er hvem der er hovedrolle for hudbetændelse under epilering. Derfor er det nødvendigt at vide, hvordan man kan lindre og neutralisere huden.

Kosmetik serien "Deline" vil hjælpe med at klare sådanne problemer. "Deline" er glathed og komfort i lang tid! Midler med aloe vera til hårfjerning og pleje efter depilering.

Cream-gel efter depilation lindrer ubehag efter depilering.

 • Takket være allantoin og bisabolol lugter det huden og lindrer irritationen.
 • Aloe-ekstraktet lindrer hudens irritation, hjælper med at fugt og genoprette det, beroliger og genopfrisker.
 • Giver en følelse af lys og friskhed.
 • Passer til enhver del af kroppen: bikini område, armhuler, ben.

Krem-gelens sammensætning efter depilering Deline. Artikel 2125

Bisabolol - lindrer og fugter, giver ekstraordinær blødhed og silke i huden. Bisabolol er kendt i kosmetologi som en effektiv antiinflammatorisk ingrediens, hvilket lindrer irritation på huden uanset deres oprindelse. I hundreder af år har folk brugt denne komponent i dermatologisk praksis, specielt ofte ved hjælp af dets antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaber.
Som nævnt er bisabolols hovedfunktion i kosmetik at lindre huden. Bisabolol reducerer hudirritation ved at reducere niveauet af proinflammatoriske cytokinforbindelser i huden (en af ​​de store inflammatoriske mediatorer). Faktum er, at bisabolol indeholder en høj koncentration af et stærkt derivat - vitamin B5, bedre kendt som panthenol. Denne forbindelse er særligt værdsat på grund af den beroligende virkning den har på huden, så bisabolol har faktisk den samme effekt på grund af tilstedeværelsen af ​​panthenol. Også blødgør Bisabolol huden perfekt, forbedrer tilstanden og udseendet af dehydreret eller beskadiget hydro-lip mantel, reducerer skrælning med for meget tørhed og xerose og hjælper med at genoprette hudens elasticitet. På grund af sin høje koncentration af bioaktive molekyler kan bisabolol fremskynde hudens helingsproces og effektivt stimulere sund hårvækst. Og ved at styrke hudens beskyttende barriere kan bisabolol tilskrives effektive beskyttelsesmidler, som reducerer risikoen for fysiske skader og fysiske faktorer. Denne komponent forbedrer også indtrængningen af ​​andre kosmetiske ingredienser i huden, hvilket kan være særligt nyttigt under forskellige patologiske tilstande (rosacea, dermatitis). I sådanne tilfælde fungerer bisabolol som både aktiv og hjælpestof. Rensning af huden fra patogener er en anden funktion af dette fantastiske stof: bisabolol har blandt andet antimikrobielle egenskaber. Det er især en potent hæmmer for væksten af ​​patogene og opportunistiske svampe, herunder det forårsagende middel til thrush (Candida albicans, såvel som gram-positive bakterier. Samtidig kan bisabolol betragtes som det sikreste antiseptiske middel - det er absolut ikke-giftigt og irriterer ikke selv den mest overfølsomme Bisabolol kan også bruges i kosmetik og personlig pleje som duft. Ud over sine mange værdifulde egenskaber udstråler denne ingrediens også en delikat blomsterduft, der ofte bibringer en attraktiv smag af selv den mest usofistikerede af kosmetiske midler imidlertid den mest betydningsfulde for de kosmetiske og dermatologiske praksis bisabolol egenskaber (og mest populære). antiinflammatorisk, healing, antibakterielle, antifungale og antiallergisk.

Allantoin er et naturligt stof, der dannes under oxidering af urinsyre. Også dette stof ekstraheres syntetisk fra hvedekim eller fra rødfuglens rødder. Allantoin har en lav pris og er samtidig meget effektiv, takket være den har fundet bred anvendelse i kosmetik. Løvenes andel af dette stof ekstraheres med en syntetisk metode, selv om den ikke er helt anderledes end den organiske modstykke.
Dette stof er lugtfri, sikkert og ikke-giftigt. Anvendelsen af ​​både naturlige og syntetiske former for det forårsager ikke forekomsten af ​​allergiske reaktioner.
Dette stof er meget udbredt på grund af dets egenskaber som:

 • Antioxidantegenskaber gør det muligt at anvende allantoin til fremstilling af anti-aging kosmetik;
 • Antiinflammatorisk og antimikrobiel virkning hjælper med at glemme en række hudsygdomme;
 • Exfoliating action, som huden hurtigt bliver af med døde celler, og forhindrer også tilstopning af porer og som følge heraf fremkomsten af ​​comedoner; Allantoin er hypoallergenisk;
 • Det er et uundværligt middel til tør og for følsom hud, aktivt bekæmper irritation og forbedrer også beskyttende hudfunktioner;
 • Stoffet fremmer regenerering og accelereret heling, i forbindelse med hvilken den er meget aktivt anvendt i kosmetologi, nemlig i midlerne til behandling af forbrændinger og afskåret hud;
 • Blandt andet har dette stof fugtigheds- og blødgørende virkninger. Anvendelsen af ​​disse elementer gør det muligt at øge vandindholdet i hudcellerne. På grund af denne egenskab bliver dette stof uundværligt for brændt hud;

Aloe Vera - blødgør huden og efterlader den fugtet, glat og blødt. I kosmetologi har denne plante fortjent titlen på denne mirakuløse eliksir. Og det er ikke overraskende, fordi aloe giver optimal pleje og har en kompleks positiv effekt på alle hudtyper:

 • Rydder dybt men forsigtigt huden;
 • Hydrater og nærer
 • Gendanner og beskytter;
 • Sender aldringsprocessen og forynder;
 • Deodorizes og normaliserer metaboliske processer.

Aloebaseret kosmetik bruges til at behandle acne og dermatitis, hudsår og eksem. Også, aloe vera effektivt bekæmper åreknuder og glatter huden. På grund af indholdet af lignin er fugt og helbredende stoffer i stand til at trænge ind i de dybere lag af huden, hvilket bidrager til regenerering og fornyelse af huden på mobilniveau.

Sammensætning: aqua, glycerin, aluminium stivelse octenylsuccinat, ætylalkohol, dipropylenglycol, Butyrospermum parkii smør, panthenol, cyclopentasiloxan, dimethicon krydspolymer, natriumdextransulfat, perfluordecalin, poloxamer 188, perfluoropolymethylisopropyl ether, aloe barbadensis blad juice, bisabolol, menthol, menthyllactat, lecithin, tocopheryl
acetat, polyglyceryl-3 methylglucose distearat, allantoin, stearyl dimethicon, peg-40-hydrogeneret ricinusolie, carbomer, triethanolamin, dinatrium-EDTA, propylenglycol, diazolidinylurinstof, methylparaben, propylparaben, duft, geraniol, hexyl cinnamal, limonen, linalool.

Hvordan påføres cremen-gel efter depilering Deline. Artikel 2125

 • Påfør cremen til huden straks efter hårfjerningsproceduren (voksning, barbering osv.).
 • Brug cremen dagligt som hudplejeprodukt.

Gel efter depilation faberlik anmeldelser

Katalog №1 / 2018
1.-21. Januar

Katalog nr. 2/2018
22. januar - 11. februar

Katalog № 3/2018
12. til 25. februar

Katalog nr. 4/2018
26. februar - 18. marts

Katalog nr. 5/2018
19. marts - 8. april

Katalog nr. 6/2018
9. april til 29. april

Katalog №7 / 2018
30. april - 20. maj

Katalog №8 / 2018
21. maj - 10. juni

Katalog №9 / 2018
11. juni - 1. juli

Katalog nr. 10/2018
2. juli til 22. juli

Katalog №11 / 2018
23. juli - 12. august

Katalog nr. 12/2018
13. august - 2. september

Katalog №13 / 2018
3. september til 23. september

Katalog №14 / 2018
24. september - 14. oktober

Katalog №15 / 2018
15. oktober - 4. november

Katalog №16 / 2018
5-11 november

Katalog №17 / 2018
26. november - 9. december

Katalog №18 / 2018
10.-30. December

Groommer kvindelig Braun FG 1100

Hvordan man laver øjenbryn form hjemme