10 bedste barberingsprodukter 2018

Barberingsprodukter er blevet særlig populære. Kvinder bruger dem som gave til alle mænds ferie. Ja, og det retfærdige køn nyder ofte sådanne produkter. Overvej de mest populære barberskum og geler. Bedømmelsen indeholder de bedste midler, ifølge forbrugeranmeldelser.

Barberingsgeler

Ifølge producenterne er det geler, der bidrager til en let og smertefri glide af bladet. Men på trods af de økonomiske udgifter er denne form for penge blandt de dyreste. Det har en flydende konsistens.

Det har en kompleks virkning - renser huden, toner, blødgør hårets struktur, forbereder huden til barbering. Velegnet til mænd med den hårdeste type børstehår. Men applikationen vil tage meget mere tid, i modsætning til det klassiske skum. Det har en række styrker og svagheder.

De mest populære barberingsgeler: Vælg selv

Kvaliteten og sikkerheden ved en mands barbering afhænger direkte af skarpheden af ​​knivene på maskinen og det rigtige valg af kosmetik til barbering. Det kan være skum, geler og barberkrem fra forskellige producenter af mænds kosmetik, som skaber en separat linje for alle hudtyper. For eksempel kan barberingsgeler være universelle for alle mænd og smalt skræddersyet til hudens individuelle behov.

For at vælge den bedste barbergel skal en mand være bekendt med sammensætningen af ​​hvert produkt, samt med et udvalg af moderne kosmetik til barbering generelt. Præference gives fortrinsvis til allerede anerkendte mærker og mærker kendt for hele verden. For at lette udvælgelsen af ​​hudlæger og kosmetologer er top-rated populære producenter, der er troværdige.

De mest populære barberingsgeler

Oftest dræber mænden ikke rigtigt i sammensætningen og handlingsprincippet for et bestemt kosmetisk produkt og vælger barberende geler uden tanker. Alt dette kan medføre hudirritation, tørhed eller udslæt og unormal og traumatisk barbering af børsterne. For at lette udvælgelsen af ​​mænd, som ikke forstår kosmetologiens intricaciteter, tilbyder eksperter et overblik over de mest populære og succesrige mærker af barberende geler.

avon

Den præsenterede vurdering af barberingsgeler kan åbne en linje geler fra Avon, og sammensætningen og princippet om anvendelse af sådanne geler er noget anderledes end andre geler. I rækken af ​​geler er der flere serier af produkter til forskellige hudtyper og behov hos mænd, nemlig:

 1. "Mild pleje" til følsom hud med kamilleekstrakt, aloe vera og vitamin E. Gelen har en blød tekstur, fugter fugtigt og nærer huden, og vigtigst af alt er der en glidemaskine til sikker fjernelse af børster.
 2. Barberingsgel "Friskhed" med en fugtgivende virkning, som er mere egnet til tør og følsom hud. Den tyk konsistens blødgør hårets hårhår og huden, hvilket gør det lettere at skære ansigtshår. Efter proceduren føles huden frisk og frisk.
 3. Shaving Gel "Aktiver" bluish og medium konsistens af konsistens, som er ideel til olieagtig type ansigt, da det dybt renser porerne af snavs og fedt. Huden renses, håret blødgør og barberingsprocessen er så mild og sikker som mulig. Derudover tilvejebringer sammensætningen af ​​gelen en antiseptisk virkning, der beskytter den mod patogen flora.
 4. Gel "Basic Care" til barbering af en mand af enhver hudtype og behov. Gelens komponenter blødgør huden i ansigtet og børsthårene, giver maskinen maksimal glidekant. Denne type gel er mere økonomisk i forbrug, da det glider perfekt over huden under påføringen.
 5. Gel "Basic care" 3 i 1 for sikker og ikke-traumatisk barbering, der renser huden mod fedt og snavs samt omfattende pleje af kropsrengøring. Gelen har en gennemsnitlig tykkelse og en lyseblå farve. Aloe-ekstraktet skal bruges til blid hudpleje, og efter barbering forbliver der en let køleffekt på huden.

Alle disse sorter af barberende geler i deres lineup foreslår og efter barbering produkter til komplekse pleje og beskyttelse af epidermis fra risikoen for irritation, betændelse og andre konsekvenser af skødesløs barbering. Gels adskiller sig i rimelige priser, selv om kvaliteten ikke er ringere end mange dyre mærkeværktøjer.

Loreal

Det franske kosmetikfirma L'Oreal bryr sig også om mænd ved at lancere en anden linje af barberingsprodukter og hudpleje efter barbering. Produktlinjer indebærer hypoallergeniske geler til følsomme hud-, rensnings- og tørringsgeler til fedtet hud, nærende og fugtgivende geler til tør hud. Eksperter anbefaler at være opmærksomme på følgende geler fra dette mærke:

 • L'Oreal Paris Men's Expert Anti-Irritation - gel til beskyttelse af huden efter barbering mod irritation, som indeholder værdifulde komponenter, der forhindrer tørhed, nedskæringer og slid i huden samt accelerere helingsprocessen af ​​væv og celler;
 • L'Oreal Paris Men Expert - "Ice Effect" gel renser huden, blødgør børsternes hår til den mildeste fjernelse, det lugter også huden og eliminerer fornemmelsen af ​​brænding og tæthed på grund af menthol i sammensætningen;
 • L'Oreal Paris Men Expert er en gel til følsom hud, der ikke indeholder dufte og dufte samt andre allergifremkaldende komponenter, og vigtigst af alt giver denne gel en delikat og sikker barbering.

Det er Men Expert-serien, der repræsenterer tre populære geler til mænd, som under barberingen behøver fugtgivende, blødgøring af hud og børster, toning af fedtet hud samt beskyttelse af følsom dermis. Alle produkter sælges i lang tid og testes af millioner af mænds erfaring.

Gillette

Måske er det mest almindelige mærke af mænds kosmetik til barbering og efter firmaet Gillette. Hun har i dag mere end 100 sorter af værktøjer, samt talrige barbermaskiner til mænd og kvinder. Barberingsgeler fås i forskellige serier, nemlig:

 • Classic - denne linje tilbyder to typer Gillette Classic Regular Shave Gel til mænd til alle hudtyper og Gillette Blue Sensitive Skin Shave Gel til følsom hud;
 • Fusion - Cooling gel til alle hudtyper, Ultra Protection gel, Aktiv Sport gel, Fusionssensitiv gel fra Gillette, Hydrating og Ocean Breeze gel til alle hudtyper;
 • MACH3 - en beroligende gel og en "tæt og glat" gel til alle hudtyper;
 • Satin Care - linje for den kvindelige halvdel af samfundet (venus);
 • Serie - Pure Gels tilbydes i denne linje. Sensitive, en gel til følsom hud og en fugtgivende gel til tør hud.

Alle produkter fra Gillette er af god kvalitet og overkommelige priser, og derfor foretrækker de fleste mænd dette mærke. Mærket har i lang tid produceret mænds kosmetik og opnået tillid og erfaring.

Denne fabrikant af mænds kosmetik tilbyder omkring 10 sorter af barberende geler, der vil være fugtgivende geler til tør hud og nærende og bløde lægemidler, som beskytter mod irritation, blødgøring, afkøling og beroligende geler til andre hudtyper. Der er også en ny serie af barberingsprodukter med mineraltilskud til behandling af huden. Og for overdrevent stive børster tilbydes Gold Power gel.

NIVEA

Populære mærke af mænds kosmetik, som i dag byder på 7 typer af barberingsgeler. nemlig:

 • barberingsgel "Restoring" - betyder for følsom hudtype Nivea For Men Shaving Gel;
 • tre-dages stubbaregel - også til følsom hud Nivea For Men Active Comfort System Barbering;
 • gel "Sølvbeskyttelse" - til alle hudtyper Nivea For Men Silver Protect Shaving Gel;
 • Friskhedslel med køleeffekt Nivea For Men Fresh Active Shaving Gel;
 • "Cooling gel" - Til følsom hudtype Nivea For Men Active Comfort System;
 • "Beskyttelse og pleje" - til tør hudtype Nivea For Men Shaving Gel;
 • Sensitive Skin Gel Nivea For Men Active Comfort System Barbering Gel.

Kvalitetsglasserne fra Nivea svarer til prisen, alle de angivne produkter er økonomiske i forbrug, giver maksimal razorgliding under proceduren, lover elementær og behagelig brug og beskyttelse af epidermis mod negative reaktioner.

Hvad er inkluderet i gelen?

Hovedforskellen mellem barberingsgeler og andre former for frigivelse er sammensætningen og sammenhængen samt handlingsprincippet. Sammensætningen indbefatter nødvendigvis blødgøringsmidler, såsom kamille eller aloe vera. Vitaminer og mineraler kan være til stede for at nære og helbrede huden. Hovedstoffet til barbermaskning er silikone og glycerin, vegetabilske olier og estere. I modsætning til cremer og barberskum indeholder gelen ikke sæbe, der tørrer huden.

Hvordan man bruger?

Påfør gelen kan være daglig for delikat og forsigtig fjernelse af overskydende ansigtshår. For at gøre dette skal du dampe ud i ansigtets og hårets hud med et håndklæde fugtet i varmt vand. Få mennesker ved sikkert, hvordan man korrekt bruger en barbergel, nemlig med eller uden en barbering.

Eksperter anbefaler at bruge en børstehunke til opskumning af gelen. Gelen påføres i et tyndt lag, kæmmet i en cirkulær bevægelse, barberer og vasker ansigtet.

Hvordan vælger man en kvalitet?

Det er nødvendigt at vælge den bedste barbergel efter tre kriterier - afhængigt af hudtype, afhængigt af fabrikantens pålidelighed og i overensstemmelse med kroppens individuelle egenskaber. Hver producent tilbyder universelle eller smalprofilerede geler til tør, olieagtig, følsom hud. Pålidelige mærker blev navngivet Virksomheder Avon, L'Oreal, Nivea, Gillette, Arco. Pas på sammensætningen, da mange mænd ikke tåler visse estere, konserveringsmidler, olier og parfume.

Dermatologiske anbefalinger

Dermatologer og kosmetologer udarbejdede også en vurdering af høj kvalitet og sikker til sundhed og hud barbering geler. Ifølge dermatologer er det mest optimale produkt NIVEA til mænds følsom barbering, som kun koster 180 rubler. Den sikreste med hensyn til irritation og hudskade - Gillette Mach3 Ren og Sensitive Shaving Gel til samme pris. Et budget og overkommelige geler er anerkendt af Arco og Gillette.

konklusion

En mand bør vælge en barbergel, baseret på personlige behov og træk ved hudreaktion til barberingsprocessen. For mænd, der har irritation efter hver procedure, skal du vælge følsomme geler til følsomme hudtyper. Fedtet hud egnet til afkøling og toning geler og tørt - fugtgivende og nærende med planteekstrakter. Og spørgsmålet om hvor meget gel omkostninger skal være den sidste på listen over udvælgelseskriterier.

Mænds Shaving Products i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra St. Petersborg

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på mænds barberingsprodukter i butikker Zelenograd

På hjemmesiden kan du vælge mænds barberingsprodukter efter egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd onlinebutikker. Det er nemt at købe mænds barberingsprodukter billigt (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

10 bedste aftershave produkter

Feature Rating

Enhver mand med jævne mellemrum tvunget til at barbere stubben på hans ansigt. For nogle skyldes dette kjolekode på arbejdspladsen, andre ligesom glat hud. Under alle omstændigheder kan denne procedure ledsages af nedskæringer og irritationer. Især for at slippe af med ubehagelige fornemmelser, tilbyder kosmetiske virksomheder mange forskellige midler efter barbering. De mest populære af disse er alkoholbaserede lotioner. De opfrisker ikke kun godt, men har også en antiinflammatorisk effekt. For flere årtier siden blev kun denne type produkt indført i butikker. Men moderne producenter har taget højde for funktionerne i følsom hud og begyndte at producere geler, cremer og aftershave balm specifikt til hende.

Alle fonde har deres ulemper og fordele. For eksempel forårsager lotioner smerter, når de anvendes til udskæringer, og cremen kan tilstoppe porer. Derfor er det vigtigt at vælge de mest hensigtsmæssige midler. For at gøre dette skal du overveje følgende punkter:

 • Geler har en fremragende fugtgivende virkning;
 • Vælg en lotion eller en balsam, hvis du har olieagtig hud;
 • Cremen er ideel til følsom hud;
 • Med en tendens til irritation, foretrækker produkter, der indeholder salicylsyre;
 • Tilstedeværelsen i aloe-ekstraktets sammensætning er en betydelig fordel;
 • Værktøjet skal have en behagelig lugt, fordi det kan mærkes hele dagen.

Under barberingen udsættes uforberedt hud på grund af afskæring af det øvre lag af epidermis. Derefter er der en utrolig tørhed og irritation. Efter barbering produkter er designet til at bekæmpe disse ubehagelige fornemmelser. Vi valgte de bedste produkter ifølge købere.

Den bedste aftershave gel til mænd

3 Gillette Series Sensitive Skin

Den populære producent af barberprodukter Gillette er en følsom hudgel med fremragende beroligende virkning. Fås i et usædvanligt format - 75 ml emballage i den mest kompakte størrelse. Flasken er meget praktisk at holde i din hånd og tage med dig på vejen. Sensitive Skin skaber en friskhed umiddelbart efter barberingen. Gelen fugtiger huden huden og beroliger den.

Værktøjet er fantastisk til daglig brug. Holder sund hud uden irritation selv ved hyppig barbering. Det har en mynte lugt. Efterlader ikke mærker på ansigtet. De vigtigste fordele er: behagelig følelse efter påføring, fravær af rødme, lys tekstur, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

2 Natura Siberica Ice Yak og Yeti

Natura Siberica Ice Yak og Yeti After Shave Gel er designet til den bedste pleje af mænds hud. Produktet beroliger det så hurtigt som muligt og forhindrer irritation. Det har tekstur af mellemfedt, som straks absorberes og efterlader ingen rester. Indeholder yakmælk, der fylder huden med næringsstoffer. Fås i en mængde på 150 ml, den har en frisk mentol smag.

Gelen indeholder Shea smør, panthenol, vitaminer, vilde hellebore ekstrakt, som sammen har en tonic, beroligende og antiseptisk virkning. Umiddelbart efter påføring er der en køleeffekt. Fordelene er den ideelle sammensætning, fremragende tilstand af huden efter påføring, de bedste anmeldelser, lav pris. Mangler ikke fundet.

Under barberingen er mænds hud under enorm stress. For at få hende til at se roligt og hydreret efter proceduren, skal du vælge det rette middel. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Vi fandt ud af, hvad der betyder, at efter barbering er det bedre at vælge.

6 bedste barberingsprodukter

Barbering produkter har længe været en egenskab af en ægte mand og en win-win gave til enhver lejlighed. Ja, og på kvindens hylde i badeværelset fandt de også et ærested. Find ud af hvad der er bedre: skum, gel eller barbercreme og hvilke mærker at give deres præference?

Hvad er bedre - skum, creme eller barbergel?

Type af midler

I dag er der tre typer barberingsprodukter:

Cream - den nemmeste og budgetversion af barberingsprodukter. Det er godt påført huden og er let fordelt, fugtigt huden. Men kremen kræver oftest brugen af ​​en barberingsbørste (som ikke er særlig praktisk) og kan ikke give en perfekt razor-slip over huden, hvilket fører til irritation, nedskæringer og utilstrækkelig ren barbering. Eksperter mener, at barberkrem er det sidste århundrede og anbefaler det kun til mennesker med ubehagelig hud.

Skum - det traditionelle og mest populære værktøj til barbering. Det er let at påføre, fugtiger huden, blødgør hårene, giver en tilstrækkelig grad af glidning af knivene på huden, hvilket giver en behagelig barbering. Derudover er den altid klar til brug: For at få en del luftskum, behøver du kun et klik på ballonen. Barberskum bruges bedst af mennesker med bløde og sparsomme børster, unge mænd og teenagere.

Gel er den mest økonomiske i form af forbrug, men også den dyreste. Det adskiller sig fra den skum gelatinøse konsistens. Gelen påføres hårdere end skum, da det tager tid at "sløre" midlerne på huden. Dermatologer hævder dog, at denne anvendelsesmåde er yderst nyttig til huden: renser, toner, blødgør hår og perfekt forbereder huden til barbering. Barberingsgel giver den bedste barberglid og passer bedst til mænd med stive børster.

Indikatorerne for komfort omfatter mængden af ​​produktet og dens forbrugsmængde, emballeringsmuligheder, tilgængelighed og bekvemmelighed af dispenseren, sikkerhed og renlighed af barbering, aroma og generelle hudfølelser efter brug af produktet. Alle disse nuancer er rent individuelle, men det er dem der skaber det generelle indtryk af barberingsværktøjet og gør dig til at elske (eller ikke elske) det.

Hvilken producent af barberingsprodukter er den bedste?

På trods af de mange tilbud i butikkerne er der kun to ledere, der erobrede det russiske marked: Nivea og Gillette. Begge virksomheder producerer et komplet udvalg af gode barberprodukter (skum, cremer, geler), der er designet til forskellige hudtyper, og deler ligeledes forbrugerens anerkendelse. Loreal og Cliven produkter er også af god kvalitet, men de er mindre populære på grund af højere priser.

Lavpris segmentet er optaget af produkterne fra mærkerne Arco, Mennen, Gibbs og de indenlandske selskaber Liberty and Red Line. De har en lav pris (op til 100 rubler), en bred vifte og gode forbrugeregenskaber.

Der er mange redskaber til barbering fra kategorien farmaceutisk kosmetik (Avene, Ragase, Vichy) og luksusmærker (Loccitane, Shiseido, Clinique, Lancome, etc.). Kvaliteten af ​​de fleste af dem kan kaldes bedst, men på grund af den høje pris er disse midler ikke særlig populære.

Ranking af de bedste barberskum, cremer og geler - TOP-6

Price Expert valgte 6 populære barberingsprodukter.

Vær altid
i humør

Mænds barbergel: anmeldelse, bedømmelse, fabrikanter, tips om valg, kundeanmeldelser

Fra masterweb

Tilgængelig efter registrering

Barberingsgel giver høj kvalitet til hygiejneprocedurer og gør det mere behageligt. Værktøjet er dog dyrere end fløde eller skum. Men mænd vælger i stigende grad nøjagtigt gelen, fordi det garanterer lettere svævning af knivene og fraværet af irritation.

Fordele ved at bruge

Barbergel er ens i sin konsistens med gelé, derfor er dens anvendelse på børsterne meget lettere. Fordelingen af ​​midler i ansigtet kræver heller ikke en stor indsats. Et par cirkulære bevægelser er nok. Anvendelsen af ​​barberingsgel giver flere ubestridelige fordele:

 • barbermaskinen glider så let som muligt;
 • lægemidlets sammensætning er mere tilpasset til problemhud;
 • værktøjet er gennemsigtigt, så der er altid synlige steder på huden, der bør omgå (bumser, skader);
 • barberingsgel er mere økonomisk, fordi det kræver mindre forbrug;
 • agent har en behagelig aroma;
 • godt vasket af med vand;
 • bidrager til beskyttelsen af ​​huden.

Men for at få en glat barberet hud og samtidig beskytte den så meget som muligt under proceduren, er det nødvendigt at vælge midlerne korrekt.

Tips til valg

Barbergel til mænd er et populært og populært produkt. Men hvis nogle allerede har fundet deres produkt i lang tid, kan andre ikke beslutte på nogen måde. I dette tilfælde skal du gøre dig bekendt med nogle valgregler:

 1. Skal kende din hudtype. Alle produkter til tør hud har en helt modsat virkning end tilsvarende, men designet til olieagtige porer.
 2. Værktøjet skal sørge for en perfekt glidning af knivene. Derfor er det nødvendigt at være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​silikone i sammensætningen.
 3. Hvis huden er irriteret, har skader eller reagerer skarpt på nogen måde, bør du vælge en barbergel for mænd mærket "hypoallergenic".
 4. Det er bedre at vælge produkter baseret på urte ingredienser. Det er denne sammensætning, der hjælper med at beskytte mod irritation.
 5. Det er nødvendigt at vælge geler kun dokumenterede producenter. Den høje pris garanterer dog ikke altid god kvalitet.

Når man vælger det optimale middel af grundlæggende betydning, er tilstanden af ​​huden. Derfor vil den bedste gel være den, der passer til hver enkelt situation.

Vurdering af barberingsgeler til mænd

Mange mænd er ikke vant til at læse etiketterne på etiketterne og dræber ikke særlig ind i komponenternes handling. Nogle gange giver det forkerte valg problemer med barbering, tør hud, udslæt og irritation. For at lette udvælgelsen af ​​mænd, der ikke forstår alle nyanser af kosmetologi, er der blevet udarbejdet en vurdering af de mest kvalitetsmæssige og populære geler. Nedenfor er en liste over producenter af barberende geler og deres produkter efter grad af sikkerhed, hypoallergenicitet og brugskomfort.

"L'Oreal" - med omhu for mænds hud

Det franske mærke er berømt for sine produkter, som forsigtigt påvirker huden, beskytter det mod skaderens skadelige virkninger og køler godt i processen. Blandt de mange kosmetiske produkter kan du vælge linjen:

 • allergivenlig for meget følsom hud;
 • fugtgivende og nærende geler;
 • tørring og rensning for olieagtig hud.

Blandt alle mangfoldighederne kan man skelne adskillige serier, der mest kvalitativt plejer huden.

Herskere fra "L'Oreal"

Selskabets produkter er forskellige, så valget er lavet ud fra hudens tilstand og den ønskede virkning.

Mænd Ekspert Anti-Irritation. Fugtgivende barberingsgel, der forhindrer tørhed, fremmer hurtig helbredelse af slid og nedskæringer. Sammensætningen indeholder komponenter, som fremskynder processen med regenerering af celler og beskadigede væv.

Mænd Expert er en iskold gel, som mænd ofte kan lide. Midlerne bløder godt hår, derfor sikrer den mest effektive og omhyggelige fjernelse. Takket være mentol indeholdt i det, passerer følelsen af ​​stramhed og brænding hurtigt.

Mænd Ekspert. Værktøjet anbefales til personer med særlig følsom hud. Som en del af ingen parfumer og smag. Men den største fordel er at give en særlig glat og delikat barbering.

Det er vigtigt at mærkeets produkter har været på salg i lang tid. Derfor er kvaliteten og effektiviteten blevet værdsat af mange mænd. Samtidig forlader de kun positiv feedback på alle serier. De kan lide det faktum, at der er et stort valg, du kan vælge den barberende gel, der passer bedst til din hudtilstand. Den eneste ulempe kan kun kaldes et par høje priser.

Gillette - den første i anerkendelse

Varemærket er selvsikker på andenpladsen med hensyn til dets egenskaber, men det er tydeligt i spidsen i popularitet og anerkendelse. Men denne situation skyldes talrige reklamer. Virksomheden producerer kun en stor mængde barberingsprodukter. Der er også flere serier af geler.

Populær linje fra "Gillette"

Classic. Den grundlæggende serie, der er opdelt i et universelt middel og beregnet til personer med følsom hud. Geler er velprøvede, giver let glidning og forhindrer tørhed og irritation.

Fusion. Linjen repræsenteres af varianter af gel, blandt hvilke den populære er et middel med en køleeffekt og gel med ultrabeskyttelse. Det anbefales, at folk leder en aktiv livsstil, og dem, der foretrækker at barbere hver dag.

Series. Midler til tør, irriteret og beskadiget hud. Velegnet til unge fyre og mennesker, der ønsker at yde særlig delikat pleje under barberingen.

Virksomheden har længe været på markedet og forbedrer løbende sine produkter. Gels har modtaget mange positive anmeldelser, ikke kun fra mænd, men også fra kvinder, for hvem der produceres en speciel serie. Det vigtigste er at vælge din egen version baseret på de eksisterende komponenter og for at sikre den ønskede effekt.

Fundamentalt nye geler fra Avon

Fondens sammensætning og deres virkninger på huden er noget anderledes end de sædvanlige muligheder. Virksomheden producerer geler til forskellige hudtyper, dets tilstand og behov. Udgivelsesformen er et plastrør, hvilket også er usædvanligt.

En række geler fra "Avon"

Gel "friskhed". Anbefales til mænd med følsom og tør hud. Værktøjet giver en god fugtgivende effekt. Konsistensen er tykk, hvilket letter applikationen. Der er god befugtning af hår og nem fjernelse. Efter barberingsproceduren er der en fornemmelse af friskhed i ansigtet og noget chill.

"Soft Care". Gel baseret på planteekstrakter af aloe vera og kamille. Komplementerer sammensætningen af ​​vitamin E. Tekstur er blød, hvilket bidrager til god absorption og distribution af børster. Det bemærkes, at maskinen glider bogstaveligt gennem hårene uden at beskadige huden.

"Aktiverer". Gelen er designet til fedtet hud. Den har en tyk sammensætning og en blålig farvetone. Anmeldelserne nævner god poreudrensning af fedt og snavs. I dette tilfælde er hårene blødgjort, og barberingsprocessen udføres hurtigt og effektivt. Sammensætningen omfatter et antiseptisk middel, som beskytter mod skadelige virkninger af patogen mikroflora.

"Grundpleje". Velegnet til enhver hud og daglig brug. De indkommende ingredienser plejer huden og hjælper med at blødgøre hårstrukturen for nem fjernelse. Værktøjet giver et perfekt slip.

Barbergel "Avon" er ved at blive mere populær. Dens egenskaber er allerede blevet værdsat af mænd og i stigende grad foretrækker produkter af dette mærke til daglig pleje. Geler har en behagelig tekstur. Afhængigt af typen af ​​udføre deres formål. Af ulemperne er kun en usædvanlig type emballage noteret.

Nivea - kvalitets kosmetik til mænd

Mærket er ganske populært. Alle produkter er af høj kvalitet og genkendelig emballage. Til dato tilbyder virksomheden mænd syv typer af barberingsgeler.

 1. Til mænd aktive. Anbefales til stive børster og dem, der barberer en gang hver tredje dag. Fremmer blødgøring af groft hår og giver beskyttelse mod irritation.
 2. Til mænd Active Comfort System. Køle barbering gel, egnet til følsom hud og tilbøjelige til udslæt.
 3. Til mænd Silver Protect Shaving Gel. Universal gel egner sig til alle hudtyper og anbefales til daglig brug. Ingredienserne i sammensætningen garanterer en antiseptisk virkning og hurtig healing af slid.
 4. Til mænd frisk aktiv barbering gel. Gel "friskhed" med menthol giver en følelse af chill på huden og reducerer inflammation.
 5. Nivea For Men Shaving Gel. Et middel til at yde pleje og beskyttelse mod tør hud og tilbøjelige til at skrabe.
 6. Men Active Comfort System Barbering Gel. Anbefales til særlig følsom hud udsat for udslæt og allergiske reaktioner.

Alle produkter har kun positiv feedback. Specielt anbefales til mænd med problem hud og reagerer på kraftig kosmetik. Høj kvalitet af alle geler og deres fulde overensstemmelse med den angivne pris noteres. Ifølge anmeldelserne er de meget økonomiske, giver et perfekt slip af bladet og beskytter huden mod miljøets skadelige virkninger.

Arko - overkommelig men effektiv

Producenten producerer rimelige barberingsgeler, hvoraf der er ca. 10. Blandt dem fremhæves:

 • Retsmidler til tør hud med en afkølende virkning;
 • næringsstoffer;
 • beroligende for irriteret hud;
 • rensning for olieagtige porer.

Selskabet frigiver løbende nye linjer. Mange mænd har allerede værdsat serien med mineraltilskud, som bidrager til behandlingen af ​​mindre nedskæringer og slid. Der er også en gel, der passer til særligt stive børster, som er en del af Gold Power serien.

Bedømmelse af anmeldelserne er mærkes produkter praktisk taget ikke ringere end mange andre dyrere kolleger. Men teksten i hele serien er den samme, og valget er ikke for stort. Generelt anbefales midlerne af mange mænd, fordi de bidrager til højkvalitets barbering og har en overkommelig pris.

Gel eller skum

Ovenstående blev betragtet som barberingsgeler. En gennemgang af de bedste værktøjer vil hjælpe dig med at vælge det bedste i hvert enkelt tilfælde. Men hvis der er tvivl om valget af valget af en dyr gel, og ikke mere overkommeligt skum, skal man forstå deres forskelle.

Den største forskel i deres konsistens og sammensætning. I en hvilken som helst gel er planterne blødgørende ingredienser nødvendigvis til stede. Dette kan være kamille eller aloe vera. Yderligere inkluderet mineraler og vitaminer til ernæring og hurtig healing af ridser. For at sikre en behagelig glide tilsættes glycerin eller silicone til gelen. Hvis skummet indeholder sæbe, så er der ingen gel i denne komponent. Det bemærkes, at det tørrer huden stærkt.

Sådan ansøger du

De ovennævnte bedste barberingsgeler til mænd er følsomme over for huden, blødgør hårstrukturen og bidrager til den perfekte glide af bladet. For at opnå den bedste effekt anbefales det at fordamme huden med et håndklæde gennemblødt i varmt vand.

Mange ved ikke, om man skal bruge barberbørsten, når man anvender gelen. Beauticians anbefaler at bruge det til at skumme produktet, og du kan anvende det med dine hænder i cirkulær bevægelse. Som du barberer, skal du vaske dit ansigt med varmt vand og bruge efterbehandlingsprodukterne.

Valg af den bedste barbergel

Sammenlignet med de seneste tider, da næsten kun en sæbe blev brugt til barbering, for mangel på andre ting, er valget af midler til denne procedure i dag meget rig. Men det er den mangfoldighed af sortiment, der nogle gange gør det svært at vælge, hvad der er mere egnet - skum, gel eller fløde.

Hver af disse fonde har sine fordele og ulemper, og hver, uanset hvad, har sin egen forbruger. Men denne artikel tilbydes at uddybe nøjagtigt på barbering geler, undersøge deres styrker og svagheder, for at eliminere problemer i forbindelse med udvælgelsen og bemærk nogle af de bedste brands i høj efterspørgsel.

Fordele og ulemper ved barbering geler

Næsten enhver barbergel har mange fordele, ellers ville de ikke være så efterspurgte. Men de er ikke uden fejl, det er vigtigt at være opmærksom på før købstidspunktet. Men barberkrem og skum har også deres ulemper.

fordele

 • gøre barbermaskine glidende og let (hvilket er særligt vigtigt for problemhud);
 • de er ikke så uigennemsigtige som skum, som gør det muligt for dem at se uønskede områder i tide og ved bladet undgå mulig acne og hudskader, for ikke at skade disse steder endnu mere;
 • god for hud tilbøjelig til betændelse og irritation;
 • meget mere økonomisk end skum, da de ikke kræver et tykt lag, har en høj koncentration, hvilket er gavnligt for dem, der skal barberes ofte;
 • må ikke indeholde sæbe i sammensætningen (tør ikke huden);
 • indeholder ikke store mængder olier (vigtigt for ejere af olieagtig hud);
 • Der er geler med en helbredende virkning (bakteriedræbende eller silikone);
 • have en behagelig lugt;
 • vaskes med rent vand.

mangler

 • ikke alle geler er billige;
 • nogle kan være flydende og dryppe på huden;
 • når den anvendes på tør hud kan forårsage endnu mere tørhed;
 • Gennemsigtig barbergel er ikke altid synlig i ansigtet, hvilket tvinger dig til at holde maskinen på samme sted flere gange (fyldt med irritation).

I betragtning af alle disse kvaliteter (både positive og negative) vil det være lettere at henvende sig til spørgsmålet om valg af barbergel.

Hvordan man vælger

Når du bruger en barbergel, er flere punkter vigtige, der bestemmer produktets egnethed til en bestemt hudtype og komforten i dens anvendelse som helhed. Det er på disse (og andre) øjeblikke, at du skal være opmærksom, når du køber penge.

Razor slide. Silikonbaserede geler giver den bedste, fuldstændig uhindret glidning. De bidrager også til hurtig helbredelse af små sår og ridser på huden.

Hudtype Hvis huden er tør, men du vil bruge gelen uimodståeligt, er det bedre at vælge muligheder med glycerol uden alkohol og syrer (benzoesyre og sorbinsyre), som fremkalder tørhed endnu mere.

Healing og beroligende ingredienser. Som allerede nævnt, helbredes sår og små udskæringer af geler med silikone. Men til samme formål, egnede og muligheder med planteekstrakter af calendula, kamille, aloe vera eller antibakterielle geler med triclosan.

Allergenicitet. Hvis der er en tendens til allergi, er det bedre at få en allergivenlig barbergel med et minimum af dufte og følgelig en svag lugt.

Pris. Omkostningerne bestemmer ikke altid kvaliteten, og prismålretning er ikke den bedste metode til at vælge en barbergel. Der er mærker, der med rette har fået popularitet og anerkendelse af forbrugerne, men samtidig er de meget acceptable. Blandt de mest populære mærker er shaving gel Nivea, Gillette (Fusion, Satin Care, Proglide mv.), Arko (Arko), Yves Rocher (Yves Rocher), L'Oreal og andre. Priserne varierer, men kvaliteten har vist sig i lang tid.

Populære mærker

 1. Yves Rocher I modsætning til de fleste geler i 200 ml flasker sælges Eve kun 150 ml, og det er ikke så billigt. Velegnet til alle hudtyper med daglig pleje. Indeholder aloe vera-ekstrakt, der fugter huden og helbreder mindre snit og beskadigelse af huden. Yves Rocher - økonomisk mulighed, der ikke kræver stort forbrug, på trods af mindre volumen. Fugtgivende, forårsager ikke rødme, irritation og brænding. Men denne barberingsgel kan "forsøge" at dræne.
 2. Yves Rocher Fraicheur Homme. Det gør det muligt for barbermaskinen at glide perfekt, er bekvemt påført og blødgør den hårde voksende børster og hud så meget som muligt (selvom skummet af dette mærke blødgøres noget bedre). Værktøjet har en frisk vegetabilsk aroma af aloe, godt vasket. Volumenet af denne version af Yves Rocher er også 150 milliliter.
 3. Gillette Fusion Hydrating. Giver uovertruffen glathed i huden, fremragende razor glide. Indeholder glycerin og kakaosmør. Aktivt fugtiger huden, gør de hårde børster bløde og smidige, hvilket øger barberingsprocessen betydeligt og gør det så behageligt som muligt. Duften af ​​Gillette Fusion Hydrating er meget behagelig. Gelen er også velegnet til meget følsom hud, ligesom Gillette Proglide Sensitive.
 4. Gillette Fusion Proglide Sensitive Ocean Breeze. Midler 2 i 1: hudpleje + barbering gel. Giver en følelse af blødhed, glathed, giver maksimal komfort, lækker ikke. Det har en behagelig, ikke-diskret aroma af havet. På cylinderen er der en indikator for den resterende gel (se hvor meget der bruges og hvor meget der stadig er på lager). Gillette Fusion Proglide Ocean Breeze er en af ​​de seneste udviklinger af mærket, der passer til enhver hudtype (herunder følsom hud). Den indeholder mentol og palmitinsyre. Velegnet til brug i alle aldre fra ungdomsår og derover. Cylinderens volumen - 170 milliliter.
 5. Gillette Fusion Proglide Sensitive. Innovativ 2 i 1 (pleje plus gel). Cylinderhovedet har en roterende dispenser, som signifikant reducerer sandsynligheden for gelelækage. Der er en balanceindikator. Værktøjet beskytter huden perfekt mod irritation, fugter det og giver glathed hele dagen. Især god er Gillett Proglide til følsom hud. Volumen - 200 ml.
 6. Nivea. En hel serie af mænds barberende geler: fugtgivende (Nivea med aloe, eliminerer følelsen af ​​tæthed og tør hud), Sølvbeskyttelse (Nivea med sølvioner og kamilleekstrakt til beskyttelse mod bakterier), til følsom hud (med aloe og andre plantestoffer, etc. Hver Nivea barbering gel sikrer fremragende glidning, ingen irritation og glat hud. Ballonen indeholder 200 ml gel.
 7. Nivea ShowerShave. Dette er en gel specielt til kvinder, som kan bruges straks under brusebad eller separat - til brusebad eller til barbering. Den indeholder avocadoolie, skum i rigeligt, har duften af ​​eksotiske frugter, gør huden meget glat og blid, godt fugtgivende. Volumenet af en sådan cylinder Nivey - 250 ml.
 8. Arco Mænd. En hel serie mænds geler til alle hudtyper: med mineraler (Arko Platinum Protection) til barbering af hårde børster (Arko Gold Power), ekstra glide (Performance), afkøling med E-vitamin (Cool), beskyttelse mod irritation (anti-irritation) og mange andre etc. Hver indstilling Arco giver en jævn barbering, og genopfrisker huden. For hver type hud - en individuel tilgang, er glæden ved barberingsproceduren garanteret. Hver flaske på 200 ml.
 9. Arco SoftTuch. 200 ml shaving gel, perfekt til kvinder med følsom hud. Fugtgivende, nærende og gør barbering behageligt og rent. Det lugter meget godt.
 10. L'Oreal. Billig løsning for en 200 ml gel med en toning-effekt (iseffekt). Det har en beroligende virkning på huden, giver næring til det, fugter, lindrer eksisterende irritationer og forhindrer, at nye forekommer. L'Oreal er praktisk, økonomisk, giver en behagelig følelse efter barbering.

Disse er blot nogle få af alle de barberende geler, der er til rådighed i dag, men fortjener særlig respekt blandt deres brugere. Ikke hver enkelt af dem er værd at tjene mange penge, hvilket ikke forhindrer billigere muligheder i at stå på lige fod med penge, der er meget dyrere.

Sådan bruges

Først og fremmest er det tilrådeligt at starte barbering om morgenen, 20-30 minutter efter løft, når natten hævelse vil have tid til at komme ud af ansigtet. Dette er meget vigtigt for sikkerheden i arbejdet med barbermaskiner og giver dig mulighed for at undgå unødvendige nedskæringer. Derefter er det tid til at starte proceduren:

 1. vask dit ansigt med varmt vand, men ikke brændende, men så behageligt som muligt (dette vil gøre det muligt at blødgøre huden og børsterne godt);
 2. Påfør et tyndt lag af barbergel og gnid i en cirkulær bevægelse for yderligere blødgøring (skal lave et let skum);
 3. barber håret med en ren og skarp maskine;
 4. Fjern den resterende gel på ansigtet, vask den af ​​med rent varmt vand.

Vigtigt: Du kan ikke straks bruge cremer efter barbering. Dette vil tilstoppe de åbne porer og fremkalde betændelse. Det er bedre at bruge lotions eller aftershave gel.

Moderne barberende geler er en af ​​de bedste hjælpemidler, der gør proceduren til at sætte dig selv i orden med stor fornøjelse, forudsat at du vælger den rigtige løsning.

Oversigt over mænds barberingsprodukter

Cremer, skum, geler, sæber og olier - såvel som forskellige andre former for barbering anvendes under barberingsprocessen for at gøre det så bekvemt og behageligt som muligt. De ejer forskellige formål og effekter og giver kun et godt resultat, hvis disse værktøjer vælges korrekt - baseret på hudtype. Sådan gør du barberingsproceduren så effektiv og praktisk som muligt? Hvilke kosmetiske midler bør overvejes?

Creme og sæbe

Hovedforskellen mellem creme og sæbe fra andre specialværktøjer til barbering er, at inden man begynder barberingsprocessen, skal de piskes i et skum med en bestemt enhed - en børste (og bedre i en speciel en oftere eller i et krus). Således er det skum, der er lavet, langt bedre end ballonen og bladenes konsistens og lethed, men det skal selv fremstilles. Der er ingen signifikante forskelle mellem sæbeopløsningen, der er skabt af sæbe og fløde. Derfor vil dit valg læne på dine personlige præferencer og smag.
Er en almindelig sæbe egnet til barbering? Risiko er selvfølgelig en generøs besættelse, men det ville være bedre at tildele dit valg til et professionelt værktøj på grund af det faktum at. - Den mest almindelige eller husholdningsholdige sæbe (ja ja, der er dem, der forsøgte at barbere ved hjælp af sæbe) kan ikke give den nødvendige koncentration til skummet - maskinen kan ikke glide glat, og din hud efter en sådan barbering bliver tør og følsomme. Derudover er der sorter, der fremmer forekomsten af ​​mørke pletter på barberbladet. Hvis du bruger specialiserede barberingsprodukter, vil de ikke ødelægge enheden og give en god ansigtsbehandling af høj kvalitet (for mange virksomheder tilføjer glycerin til deres produkt, og dermed bliver huden ikke tør) og komfort under barberingsproceduren..

Gel og skum

Gel og skum fremstilles i specialiserede fartøjer fyldt med luftcylindre, de er under stærkt tryk og sælges som et fuldt anvendeligt produkt, der kan bruges næsten umiddelbart under barberingen. Deres vigtigste fordele - en god pris, brugervenlighed og stor popularitet blandt mænd. Kostprisen ved gelen er lidt dyrere end skum, men prisen betaler helt for en god konsistens, fremragende fugt og den mest "glidende" barbering. Den er kendt for effektiviteten i brug, men kan tåle maskinen (dette værktøj sniger sig ind i mellemrummet mellem knivene, og de har mere vask). Skum, selv om den er lidt luftig, giver ofte ikke tilstrækkelig smøring.
Ulempen ved begge produkter er den kendsgerning, at de absolut ikke er egnet til barbering med en lige barberkniv og kan have en dårlig virkning på huden, fordi de indeholder komponenter beregnet til accelereret sæbe og opbevaring af skum.

Barberolie

Specialiseret barberolie er velegnet til både privat brug og professionel barbering. Den er meget elegant, indeholder lidt fedt og har slet ikke brug for vand, og efter alle interaktioner med barbermaden absorberes restene i huden.
Olie giver bladet en hurtig glide og gør barberingen "krystalklar", og dette spiller en meget vigtig rolle, når du bruger stilen med farlig barbering. Mænd, der vælger dette værktøj, får "i tillæg" med komfort og fremragende kvalitet barbering og endda fremragende hudpleje. Olien, som tilbydes i vores tid af forskellige virksomheder, inkorporerer urte ingredienser, der toner, beroliger og leverer huden med forskellige mineraler.
Olie er et meget alsidigt værktøj - det bruges ikke kun til klassisk barbering, men også til modellering af frisurer, skæg, sideburns. Når den bruges, giver den huden på ansigtet blødhed og udjævning af hårdt fremspringende hår.
Men såvel som fordelene har olien ulemper - det koster meget mere end resten af ​​værktøjerne til en god barbering, skrevet i denne artikel.

Barbering gel

I dag er det ikke nogen hemmelighed for alle, at ikke kun mænd, men også kvinder har brug for at fjerne uønskede hår. Og sidstnævnte skal gøre det meget i store mængder, fordi der foruden armhulen vokser uønsket hår på benene og i bikinizonen. Derfor er det meget vigtigt at vælge det rigtige barberingsprodukt, der ikke irriterer huden.

Hvordan man vælger

Først og fremmest skal du overveje at du er ejer af tør hud, så er barberingsgel mere egnet til dig end skum eller fløde. Faktum er, at gelen er meget bedre fugter og blødgør hårene.

Det er mere logisk at vælge et barberings værktøj afhængigt af det område, du skal rengøre. Gelen er mere egnet til følsomme steder, som f.eks. En bikini zone, og når du barberer dine ben, kan du erstatte agenten med skum - det dækker et stort område.

Huden og tilstanden hos enhver persons hår er forskellig fra hinanden, så valget af midler er meget individuel. Men hvis du har sort og hårdt hår, er det bedre at bruge gelen - det blødgør dem og tager hånd om huden.

Køb heller ikke noget produkt med natriumbenzoat, fordi det tørrer huden og forårsager irritation.

Kompositionens egenskaber

Kvindernes barberingsprodukter er forskellige fra mænd, men ikke meget. Men da kvindernes hud er blødere og mere ømme, så bør det være mildere. Derudover bør den retfærdige sex også barbere sig i bikiniområdet, hvilket er endnu mere ømt og følsomt end alle andre hudområder.

Derfor er der i gelen ret ofte der blødgøring ingredienser som aloe ekstrakt. Til tider er der blandt komponenterne også vitaminkomplekser.

Forskellen i mænds og kvinders geler er også i smag. For kvinder er lugten altid mere øm og behagelig end for mænd.

fordele

Der er mange fordele ved en barbergel, så det er ikke overraskende, at det er så populært. Lad os se nærmere på dem:

 • Tillader barbermaskinen at glide let og uden klæbe, hvilket er særligt godt for følsom hud;
 • Mere gennemsigtig, hvilket giver tid til at se steder, der er bedre at komme rundt, såsom acne, mol, og så videre. Dette gør barbering sikrere;
 • Forsigtigt bekymrer sig og bekymrer sig om huden;
 • Mere økonomisk end skum, fordi det ikke behøver at blive påført med et tykt lag, og han har også en højere koncentration - dette er godt for folk, der ofte barberer;
 • I sammensætningen er der ingen sæbe, som i et skum eller en fløde, så det tørrer ikke kun huden, men også fugter
 • Sammensætningen er normalt ikke for meget æteriske olier, hvilket er godt for fedtet hud;
 • Der er specielle bakteriedræbende eller silicone geler, der har en helbredende virkning. Dette er især nyttigt for dem, der har små sår efter barbering;
 • Fonden har som regel en meget behagelig aroma;
 • Skyl gelens dåse og skal være rent vand.

mangler

Selvfølgelig har ethvert middel sine ulemper. Barbergel har ikke mange minusser, men de er vigtige eller ej - du bestemmer:

 • Ofte koster dyrt;
 • Nogle har ikke nok tykkelse, og de kan undertiden strømme ned i huden;
 • Det skumbes ikke altid godt - du skal gøre en indsats;
 • På grund af gennemsigtighed er det ikke altid muligt at forstå, om et bestemt sted er barberet eller ej, som følge heraf bliver du nødt til at gå gennem maskinen igen, hvilket er fyldt med irritationer.

Sådan bruges

Den første ting at gøre er at vente en halv time om morgenen og derefter barbere. Dette vil give huden evnen til at "vågne op" og al hævelse opnået i løbet af natten bliver nødt til at aftage.

Det sted, du skal behandle, skal du skylle med varmt vand - ikke brændende og ikke is, men det er varmt, det blødgør huden og håret. Påfør gelen på det ønskede sted - altid et tyndt lag. Smør det i en cirkulær bevægelse, indtil der opstår let skum.

Før du går ned til forretningen, skal du sørge for, at din barbermaskine er ren og skarp. Barbering af hår med en beskidt maskine er uhygiejnisk, og kedelige blade kan forårsage irritation. Efter at huden er blevet ren og smuk, kan du lægge maskinen til side og skylle det med varmt vand, vask af rester af gelen.

Topmærker

Det er meget svært at vælge et bestemt produkt som en barbergel blandt producenterne. Derfor har vi valgt dig et overblik over de bedste mærker og produkter.

 • Virksomheden Arko har tre kvinders barbergel, fremstillet af linjen "Soft touch". Den første hedder "Mango og Mandarin" og indeholder ekstrakter af disse frugter. Takket være dem bliver huden blød og øm. Den anden hypoallergeniske gel "Oriental Dreams", som også blødgør godt og tager sig af din hud. Og endelig, den sidste - "Aloe og Vitamin E" til følsom hud. Aloe fugter godt, så dette produkt er egnet til tør hud, og vitamin E nærer godt.
 • Producent Yves Rocher har kun en barbergel og hanen. Takket være aloe i sammensætningen gør produktet imidlertid fugt og blødgør godt og har også en behagelig aroma, så den kan bruges af en kvinde.

Derudover giver gelen en friskhed, og glycerin i sammensætningen blødgør de hårde hår perfekt og gør barberingen let og smertefri.

 • Avon skabte huden så blød linje specielt til kvinders barbering. Denne linje indeholder to produkter, der hver især blødgør og nærer din hud. Begge produkter kaldes "Perfect Smoothness", hvoraf den ene er simpelthen en gel, og den anden er en fugtighedscreme.

Begge indeholder pennic olie, som nærer huden, fugter det og gør hele processen nem og bekvem. Derudover skummes denne gel perfekt.

 • Gillette "Satin Care" er en serie af specialpleje barberende geler med særlige egenskaber. For eksempel har producenten et værktøj til følsom hud, der indeholder fugtighedsgivende ekstrakt af aloe og vitamin E.

Ren og Delikat Gel er også udviklet specielt til følsom hud. Det er godkendt af hudlæger og indeholder ikke farvestoffer. Radiant abrikos indeholder abrikosolie og er lavet mere til tør hud end for fedtet hud. Gelen har en behagelig aroma og er helt hypoallergen.

Avocado Twist indeholder endnu flere olier i et værktøj. Her samles de æteriske olier af avocado, aloe, rose og jasmin. Glatheden af ​​benene efter sådan pleje er tilvejebragt. Gel "Vanilla Dream" er lavet til at fugt og beskytter huden mod fugt tab på det tidspunkt, hvor du barberer. Vanille ekstrakt blødgør og giver en behagelig lugt.

Lavendel Kiss bringer med det duft af blomster. Og med god grund - dette værktøj indeholder ekstrakter af rose, lavendel og lilje. Violet Swirl hjælper med at fugte huden og beskytte den mod fugt tab. Denne gel har fem gange mere fugtgivende ingredienser end nogen anden.

 • L'Oreal har skabt en speciel gel til mænd, der har brug for særlig pleje. Dette middel er hypoallergen og forhindrer alle former for irritation, rødme og kløe. Med denne holdning kan denne gel bruges og den smukke halvdel.

Sammensætningen er rig på olier og indeholder aloe-ekstrakt, som fugt og blødgør. Produktet indeholder ikke alkohol, og har derfor en mere mild virkning på huden.

 • Belita "Young Men" er en ikke-skummende gel, der hjælper med at barbere stubbe let. Takket være dens egenskaber vil du se hvert hår og det vil gøre barberingen mere effektiv. Den indeholder også aloe og ekstrakter af citronmelisse, magnolia og eyebright.
 • Oriflame "Silke ømhed" fugter i lang tid og giver huden ømhed. Den indeholder silkeproteiner, som gør huden glat og tager godt af det, samt aften primroseolie, som kan give næring og en sikker barbering. "Silke orkidé" fra samme producent blødgør også huden, og orkidéekstrakt giver beskyttelse og beroliger.

Begge disse produkter beskytter mod indfødning af håret og giver en glat barbering.

 • Virksomheden Elegance producerer innovative manlige barberingsprodukter. Disse er gennemsigtige geler, der muliggør bedre kontrol over selve processen. Forskellige produkter med forskellige smag fører til et lige så godt resultat. Sammensætningen skal have fugtighedsgivende ingredienser.

Linjen indeholder sådanne produkter som "Jupiter", "Mercury", "Moon", "Earth" og "Venus". Alle irriterer ikke huden og kræver ikke sin tidligere dampning og er også velegnet til følsom epidermis.

 • Faberlic producerer produkter til mænd, men de har også en hungel. Lad os se på alt i orden. Værktøjet "8 element" er skabt til mænd. Det er en ikke-skummende gel, der er i stand til at give en effektiv barbering, samt beskyttelse mod nedskæringer og irritationer.

Gel "Lancelot" har blødgørende egenskaber og toner ansigtets hud, og "Celsius" har en afkølende virkning og stimulerer med en lys aroma af mentol. Dette betyder to i en - og barberingsgel, og midler til vask, som perfekt renser huden.

Og endelig, produktet til kvinder "Deline". Den har en tyk tekstur, der gør barberingen mere behagelig. Desuden indbefatter sammensætningen aloe, blødgøring og fugtgivende. Denne gel kan barbere enhver del af kroppen, den er lige så mild på armhulerne og bikiniområdet.

 • Producenten Balea har mange muligheder for kvinder. For eksempel blev "Sweet Mandarin" barberingsgel med mandarin og mandelekstrakt skabt specielt til kvinders hud. Det forårsager ikke irritation og forsigtigt bekymrer sig om din krop.

Pink grapefrugt med blomster og grapefrugtekstrakt har en behagelig duft og gør barberingen endnu nemmere. Og "Aloe Vera" udover dette gør det også fugtigt og blødgør for hårdt hår.

 • Viking har skabt Ice Plains gel specifikt til mænd. Fabrikanten skriver, at navnet skyldtes de skandinaviske beboers fortællinger, som altid fulgte hygiejne. Denne gel opdateres og afkøles, letter skæreprocessen og maskinens bevægelse og blødgør også børsterne.

anmeldelser

Virksomheden Balea giver positiv feedback. Flere piger skrev, at de havde forsøgt andre dyrere barberingsgeler før og blev væk fra det tyske selskab, da de sælger billige produkter. Men som det viste sig, var de meget forkerte. Emballagen betyder en meget bekvem dispenser, som giver lige så meget gel som du har brug for, skum holder godt og har en behagelig aroma. Negative udsagn om gelen fulgte ikke, tværtimod siger mange, at det ikke er ringere end dyre analoger.

Også forårsager en masse positiv feedback billig gel fra Faberlic. Den, der har aloe i sammensætning, er særligt imponeret af kunderne - den har en behagelig aroma og glider godt under barberingen, hvilket gør processen nemmere. Derudover geler fugen, helbreder mindre sår og er egnet til enhver, endog meget følsom hud. Flere brugere understregede, at værktøjet ikke forårsager irritation og tørrer ikke huden.

Oriflame har flere klager. Mange piger er utilfredse med at gelen er gennemsigtig, fordi den ikke er synlig på huden. Derudover siger de om det uøkonomiske forbrug af midler. Ellers vil nogle positive følelser - huden tørrer ikke gelen, razeren glider let.

Det retfærdige køn, der prøvede mænds gel fra L `Oreal, var tilfreds. Men ikke alle. Nogen klager over det høje forbrug og det faktum, at det skummes hårdt. I et ord divergerede meninger her - nogen kunne virkelig godt lide det, men nogen kunne ikke vænne sig til det.

Gillett barberingsgeler er lige så populære hos brugerne for deres duftstoffer og effekter. De letter processen med barbering, fugtighed og næring og brugt ret økonomisk. Derudover skylles værktøjet godt, hvilket også er vigtigt. Ingen negative anmeldelser.

Afhjælpning af Avon forårsager positive følelser. Kvinder og piger siger, at det har en behagelig lugt, det er let at påføre, irriterer ikke huden og giver en friskhed. Også egnet til delikat og følsom hud, som f.eks. I bikiniområdet. I minussen er prisen for høj, og også emballagen, som anlægget er ubelejligt at bruge.

Jo bedre at barbere en pige: hud eller gel? Følgende video er et overblik over barberingsprodukter: Arko vs Gillette.

Blegning af labia

Anæstetisk Shugaring Cream: Smerteløs Depilation