De mest populære barberingsgeler: Vælg selv

Kvaliteten og sikkerheden ved en mands barbering afhænger direkte af skarpheden af ​​knivene på maskinen og det rigtige valg af kosmetik til barbering. Det kan være skum, geler og barberkrem fra forskellige producenter af mænds kosmetik, som skaber en separat linje for alle hudtyper. For eksempel kan barberingsgeler være universelle for alle mænd og smalt skræddersyet til hudens individuelle behov.

For at vælge den bedste barbergel skal en mand være bekendt med sammensætningen af ​​hvert produkt, samt med et udvalg af moderne kosmetik til barbering generelt. Præference gives fortrinsvis til allerede anerkendte mærker og mærker kendt for hele verden. For at lette udvælgelsen af ​​hudlæger og kosmetologer er top-rated populære producenter, der er troværdige.

De mest populære barberingsgeler

Oftest dræber mænden ikke rigtigt i sammensætningen og handlingsprincippet for et bestemt kosmetisk produkt og vælger barberende geler uden tanker. Alt dette kan medføre hudirritation, tørhed eller udslæt og unormal og traumatisk barbering af børsterne. For at lette udvælgelsen af ​​mænd, som ikke forstår kosmetologiens intricaciteter, tilbyder eksperter et overblik over de mest populære og succesrige mærker af barberende geler.

avon

Den præsenterede vurdering af barberingsgeler kan åbne en linje geler fra Avon, og sammensætningen og princippet om anvendelse af sådanne geler er noget anderledes end andre geler. I rækken af ​​geler er der flere serier af produkter til forskellige hudtyper og behov hos mænd, nemlig:

 1. "Mild pleje" til følsom hud med kamilleekstrakt, aloe vera og vitamin E. Gelen har en blød tekstur, fugter fugtigt og nærer huden, og vigtigst af alt er der en glidemaskine til sikker fjernelse af børster.
 2. Barberingsgel "Friskhed" med en fugtgivende virkning, som er mere egnet til tør og følsom hud. Den tyk konsistens blødgør hårets hårhår og huden, hvilket gør det lettere at skære ansigtshår. Efter proceduren føles huden frisk og frisk.
 3. Shaving Gel "Aktiver" bluish og medium konsistens af konsistens, som er ideel til olieagtig type ansigt, da det dybt renser porerne af snavs og fedt. Huden renses, håret blødgør og barberingsprocessen er så mild og sikker som mulig. Derudover tilvejebringer sammensætningen af ​​gelen en antiseptisk virkning, der beskytter den mod patogen flora.
 4. Gel "Basic Care" til barbering af en mand af enhver hudtype og behov. Gelens komponenter blødgør huden i ansigtet og børsthårene, giver maskinen maksimal glidekant. Denne type gel er mere økonomisk i forbrug, da det glider perfekt over huden under påføringen.
 5. Gel "Basic care" 3 i 1 for sikker og ikke-traumatisk barbering, der renser huden mod fedt og snavs samt omfattende pleje af kropsrengøring. Gelen har en gennemsnitlig tykkelse og en lyseblå farve. Aloe-ekstraktet skal bruges til blid hudpleje, og efter barbering forbliver der en let køleffekt på huden.

Alle disse sorter af barberende geler i deres lineup foreslår og efter barbering produkter til komplekse pleje og beskyttelse af epidermis fra risikoen for irritation, betændelse og andre konsekvenser af skødesløs barbering. Gels adskiller sig i rimelige priser, selv om kvaliteten ikke er ringere end mange dyre mærkeværktøjer.

Loreal

Det franske kosmetikfirma L'Oreal bryr sig også om mænd ved at lancere en anden linje af barberingsprodukter og hudpleje efter barbering. Produktlinjer indebærer hypoallergeniske geler til følsomme hud-, rensnings- og tørringsgeler til fedtet hud, nærende og fugtgivende geler til tør hud. Eksperter anbefaler at være opmærksomme på følgende geler fra dette mærke:

 • L'Oreal Paris Men's Expert Anti-Irritation - gel til beskyttelse af huden efter barbering mod irritation, som indeholder værdifulde komponenter, der forhindrer tørhed, nedskæringer og slid i huden samt accelerere helingsprocessen af ​​væv og celler;
 • L'Oreal Paris Men Expert - "Ice Effect" gel renser huden, blødgør børsternes hår til den mildeste fjernelse, det lugter også huden og eliminerer fornemmelsen af ​​brænding og tæthed på grund af menthol i sammensætningen;
 • L'Oreal Paris Men Expert er en gel til følsom hud, der ikke indeholder dufte og dufte samt andre allergifremkaldende komponenter, og vigtigst af alt giver denne gel en delikat og sikker barbering.

Det er Men Expert-serien, der repræsenterer tre populære geler til mænd, som under barberingen behøver fugtgivende, blødgøring af hud og børster, toning af fedtet hud samt beskyttelse af følsom dermis. Alle produkter sælges i lang tid og testes af millioner af mænds erfaring.

Gillette

Måske er det mest almindelige mærke af mænds kosmetik til barbering og efter firmaet Gillette. Hun har i dag mere end 100 sorter af værktøjer, samt talrige barbermaskiner til mænd og kvinder. Barberingsgeler fås i forskellige serier, nemlig:

 • Classic - denne linje tilbyder to typer Gillette Classic Regular Shave Gel til mænd til alle hudtyper og Gillette Blue Sensitive Skin Shave Gel til følsom hud;
 • Fusion - Cooling gel til alle hudtyper, Ultra Protection gel, Aktiv Sport gel, Fusionssensitiv gel fra Gillette, Hydrating og Ocean Breeze gel til alle hudtyper;
 • MACH3 - en beroligende gel og en "tæt og glat" gel til alle hudtyper;
 • Satin Care - linje for den kvindelige halvdel af samfundet (venus);
 • Serie - Pure Gels tilbydes i denne linje. Sensitive, en gel til følsom hud og en fugtgivende gel til tør hud.

Alle produkter fra Gillette er af god kvalitet og overkommelige priser, og derfor foretrækker de fleste mænd dette mærke. Mærket har i lang tid produceret mænds kosmetik og opnået tillid og erfaring.

Denne fabrikant af mænds kosmetik tilbyder omkring 10 sorter af barberende geler, der vil være fugtgivende geler til tør hud og nærende og bløde lægemidler, som beskytter mod irritation, blødgøring, afkøling og beroligende geler til andre hudtyper. Der er også en ny serie af barberingsprodukter med mineraltilskud til behandling af huden. Og for overdrevent stive børster tilbydes Gold Power gel.

NIVEA

Populære mærke af mænds kosmetik, som i dag byder på 7 typer af barberingsgeler. nemlig:

 • barberingsgel "Restoring" - betyder for følsom hudtype Nivea For Men Shaving Gel;
 • tre-dages stubbaregel - også til følsom hud Nivea For Men Active Comfort System Barbering;
 • gel "Sølvbeskyttelse" - til alle hudtyper Nivea For Men Silver Protect Shaving Gel;
 • Friskhedslel med køleeffekt Nivea For Men Fresh Active Shaving Gel;
 • "Cooling gel" - Til følsom hudtype Nivea For Men Active Comfort System;
 • "Beskyttelse og pleje" - til tør hudtype Nivea For Men Shaving Gel;
 • Sensitive Skin Gel Nivea For Men Active Comfort System Barbering Gel.

Kvalitetsglasserne fra Nivea svarer til prisen, alle de angivne produkter er økonomiske i forbrug, giver maksimal razorgliding under proceduren, lover elementær og behagelig brug og beskyttelse af epidermis mod negative reaktioner.

Hvad er inkluderet i gelen?

Hovedforskellen mellem barberingsgeler og andre former for frigivelse er sammensætningen og sammenhængen samt handlingsprincippet. Sammensætningen indbefatter nødvendigvis blødgøringsmidler, såsom kamille eller aloe vera. Vitaminer og mineraler kan være til stede for at nære og helbrede huden. Hovedstoffet til barbermaskning er silikone og glycerin, vegetabilske olier og estere. I modsætning til cremer og barberskum indeholder gelen ikke sæbe, der tørrer huden.

Hvordan man bruger?

Påfør gelen kan være daglig for delikat og forsigtig fjernelse af overskydende ansigtshår. For at gøre dette skal du dampe ud i ansigtets og hårets hud med et håndklæde fugtet i varmt vand. Få mennesker ved sikkert, hvordan man korrekt bruger en barbergel, nemlig med eller uden en barbering.

Eksperter anbefaler at bruge en børstehunke til opskumning af gelen. Gelen påføres i et tyndt lag, kæmmet i en cirkulær bevægelse, barberer og vasker ansigtet.

Hvordan vælger man en kvalitet?

Det er nødvendigt at vælge den bedste barbergel efter tre kriterier - afhængigt af hudtype, afhængigt af fabrikantens pålidelighed og i overensstemmelse med kroppens individuelle egenskaber. Hver producent tilbyder universelle eller smalprofilerede geler til tør, olieagtig, følsom hud. Pålidelige mærker blev navngivet Virksomheder Avon, L'Oreal, Nivea, Gillette, Arco. Pas på sammensætningen, da mange mænd ikke tåler visse estere, konserveringsmidler, olier og parfume.

Dermatologiske anbefalinger

Dermatologer og kosmetologer udarbejdede også en vurdering af høj kvalitet og sikker til sundhed og hud barbering geler. Ifølge dermatologer er det mest optimale produkt NIVEA til mænds følsom barbering, som kun koster 180 rubler. Den sikreste med hensyn til irritation og hudskade - Gillette Mach3 Ren og Sensitive Shaving Gel til samme pris. Et budget og overkommelige geler er anerkendt af Arco og Gillette.

konklusion

En mand bør vælge en barbergel, baseret på personlige behov og træk ved hudreaktion til barberingsprocessen. For mænd, der har irritation efter hver procedure, skal du vælge følsomme geler til følsomme hudtyper. Fedtet hud egnet til afkøling og toning geler og tørt - fugtgivende og nærende med planteekstrakter. Og spørgsmålet om hvor meget gel omkostninger skal være den sidste på listen over udvælgelseskriterier.

6 bedste barberingsprodukter

Barbering produkter har længe været en egenskab af en ægte mand og en win-win gave til enhver lejlighed. Ja, og på kvindens hylde i badeværelset fandt de også et ærested. Find ud af hvad der er bedre: skum, gel eller barbercreme og hvilke mærker at give deres præference?

Hvad er bedre - skum, creme eller barbergel?

Type af midler

I dag er der tre typer barberingsprodukter:

Cream - den nemmeste og budgetversion af barberingsprodukter. Det er godt påført huden og er let fordelt, fugtigt huden. Men fløden kræver oftest brugen af ​​en barberingsbørste (som ikke er særlig praktisk) og kan ikke give en perfekt barbermaskine glide over huden, hvilket fører til irritation, nedskæringer og utilstrækkelig ren barbering. Eksperter mener, at barberkrem er det sidste århundrede og anbefaler det kun til mennesker med ubehagelig hud.

Skum - det traditionelle og mest populære værktøj til barbering. Det er let at påføre, fugtiger huden, blødgør hårene, giver en tilstrækkelig grad af glidning af knivene på huden, hvilket giver en behagelig barbering. Derudover er den altid klar til brug: For at få en del luftskum, behøver du kun et klik på ballonen. Barberskum bruges bedst af mennesker med bløde og sparsomme børster, unge mænd og teenagere.

Gel er den mest økonomiske i form af forbrug, men også den dyreste. Det adskiller sig fra den skum gelatinøse konsistens. Gelen påføres hårdere end skum, da det tager tid at "sløre" midlerne på huden. Dermatologer hævder dog, at denne anvendelsesmåde er yderst nyttig til huden: renser, toner, blødgør hår og perfekt forbereder huden til barbering. Barberingsgel giver den bedste barberglid og passer bedst til mænd med stive børster.

Indikatorerne for komfort omfatter mængden af ​​produktet og dens forbrugsmængde, emballeringsmuligheder, tilgængelighed og bekvemmelighed af dispenseren, sikkerhed og renlighed af barbering, aroma og generelle hudfølelser efter brug af produktet. Alle disse nuancer er rent individuelle, men det er dem der skaber det generelle indtryk af barberingsværktøjet og gør dig til at elske (eller ikke elske) det.

Hvilken producent af barberingsprodukter er den bedste?

På trods af de mange tilbud i butikkerne er der kun to ledere, der erobrede det russiske marked: Nivea og Gillette. Begge virksomheder producerer et komplet udvalg af gode barberprodukter (skum, cremer, geler), der er designet til forskellige hudtyper, og deler ligeledes forbrugerens anerkendelse. Loreal og Cliven produkter er også af god kvalitet, men de er mindre populære på grund af højere priser.

Lavpris segmentet er optaget af produkterne fra mærkerne Arco, Mennen, Gibbs og de indenlandske selskaber Liberty and Red Line. De har en lav pris (op til 100 rubler), en bred vifte og gode forbrugeregenskaber.

Der er mange redskaber til barbering fra kategorien farmaceutisk kosmetik (Avene, Ragase, Vichy) og luksusmærker (Loccitane, Shiseido, Clinique, Lancome, etc.). Kvaliteten af ​​de fleste af dem kan kaldes bedst, men på grund af den høje pris er disse midler ikke særlig populære.

Ranking af de bedste barberskum, cremer og geler - TOP-6

Price Expert valgte 6 populære barberingsprodukter.

10 bedste barberingsprodukter

Feature Rating

Ingen mand kan undvære barberingsprodukter. De hjælper med at forberede huden til proceduren og beskytte den mod irritation. Intensiv blødgøring af børstehårene gør det muligt for glideren at glide lettere. Brænding følger også ofte med barbering. Særlige værktøjer designet til at slippe af med sådanne ubehagelige fornemmelser. De kan variere i tekstur, sammensætning, aktiv substans og handling, men det vigtigste for en behagelig barbering er tilstedeværelsen af ​​et godt skum. Desværre har ikke alle produkter denne kvalitet. For at vælge det bedste barberingsprodukt skal du være opmærksom på følgende kriterier:

 1. Brugbarhed afhænger af emballagens art, dets materiale og tilgængeligheden af ​​en speciel dispenser. Det mest bekvemme for skum og geler er metalrør, til creme-blød emballage med smal hals, og for sæbe er hovedfaktoren hermetisk opbevaring.
 2. Forbrug. Hvis man anvender en lille mængde af et produkt, får man den ønskede effekt, det betyder, at den har god kvalitet. I dette tilfælde vil strømmen være langsom.
 3. Hudtype For tør fløde er bedst egnet - det vil have en fremragende fugtgivende effekt. Følsom type kræver brug af produkter med en blid formel og blød sammensætning. Disse omfatter gel og skum. Barbersæbe er ideel til fedtet hud.
 4. Omkostninger ved penge - et vigtigt kriterium for enhver køber. Moderne producenter producerer fremragende produkter til barbering og til lave priser. Men jo dyrere omkostningerne er, desto højere er indholdet af naturlige nyttige komponenter.
 5. Sammensætningen bør bestemt beriges med nyttige elementer til bedre hudpleje. Disse omfatter forskellige olier, planteekstrakter og vitaminer. De fleste kvalitetsprodukter opfylder dette krav.

Vi har valgt de bedste barberingsprodukter af alle typer. Følgende faktorer blev taget i betragtning ved udarbejdelsen af ​​bedømmelsen:

 • mænd anmeldelser;
 • gennemførte laboratorieundersøgelser
 • ekspertudtalelse
 • tilstedeværelsen af ​​nyttige elementer;
 • værdi for pengene.

Bedste barberingsgel

2 Gillette Fusion Hydra Gel Sensitive Skin

Gillette-selskabet producerer en forbedret serie af fusionsprodukter, som inkluderer det bedste med hensyn til pris og kvalitet barbering gel. Takket være den unikke formel, skummes den hurtigt og hjælper barbermassen forsigtigt glide over huden uden at skade den. Metalrøret er udstyret med en bekvem dispenser. Værktøjet er perfekt som gave på grund af dets stilfulde udseende.

Designet til forsigtig pleje af følsom hud. Indeholder aloe vera ekstrakt, som hurtigt eliminerer irritationer og har en beroligende virkning. Den har en behagelig mintsmag, der giver huden friskhed hele dagen. De vigtigste fordele er den optimale pris, god kvalitet barbering, beroligende formel. Mangler ikke fundet.

Hver mand forsøger at vælge det bedste barberingsprodukt. Men på grund af det store udvalg er det svært at lave. Denne mangfoldighed skyldes stor efterspørgsel. Derudover er barberingsprodukter af forskellige typer: gel, sæbe, skum, creme. Hver har sine fordele og ulemper. Vi har lært, hvilken løsning der er bedre og hvorfor.

Valg af den bedste barbergel

Sammenlignet med de seneste tider, da næsten kun en sæbe blev brugt til barbering, for mangel på andre ting, er valget af midler til denne procedure i dag meget rig. Men det er den mangfoldighed af sortiment, der nogle gange gør det svært at vælge, hvad der er mere egnet - skum, gel eller fløde.

Hver af disse fonde har sine fordele og ulemper, og hver, uanset hvad, har sin egen forbruger. Men denne artikel tilbydes at uddybe nøjagtigt på barbering geler, undersøge deres styrker og svagheder, for at eliminere problemer i forbindelse med udvælgelsen og bemærk nogle af de bedste brands i høj efterspørgsel.

Fordele og ulemper ved barbering geler

Næsten enhver barbergel har mange fordele, ellers ville de ikke være så efterspurgte. Men de er ikke uden fejl, det er vigtigt at være opmærksom på før købstidspunktet. Men barberkrem og skum har også deres ulemper.

fordele

 • gøre barbermaskine glidende og let (hvilket er særligt vigtigt for problemhud);
 • de er ikke så uigennemsigtige som skum, som gør det muligt for dem at se uønskede områder i tide og ved bladet undgå mulig acne og hudskader, for ikke at skade disse steder endnu mere;
 • god for hud tilbøjelig til betændelse og irritation;
 • meget mere økonomisk end skum, da de ikke kræver et tykt lag, har en høj koncentration, hvilket er gavnligt for dem, der skal barberes ofte;
 • må ikke indeholde sæbe i sammensætningen (tør ikke huden);
 • indeholder ikke store mængder olier (vigtigt for ejere af olieagtig hud);
 • Der er geler med en helbredende virkning (bakteriedræbende eller silikone);
 • have en behagelig lugt;
 • vaskes med rent vand.

mangler

 • ikke alle geler er billige;
 • nogle kan være flydende og dryppe på huden;
 • når den anvendes på tør hud kan forårsage endnu mere tørhed;
 • Gennemsigtig barbergel er ikke altid synlig i ansigtet, hvilket tvinger dig til at holde maskinen på samme sted flere gange (fyldt med irritation).

I betragtning af alle disse kvaliteter (både positive og negative) vil det være lettere at henvende sig til spørgsmålet om valg af barbergel.

Hvordan man vælger

Når du bruger en barbergel, er flere punkter vigtige, der bestemmer produktets egnethed til en bestemt hudtype og komforten i dens anvendelse som helhed. Det er på disse (og andre) øjeblikke, at du skal være opmærksom, når du køber penge.

Razor slide. Silikonbaserede geler giver den bedste, fuldstændig uhindret glidning. De bidrager også til hurtig helbredelse af små sår og ridser på huden.

Hudtype Hvis huden er tør, men du vil bruge gelen uimodståeligt, er det bedre at vælge muligheder med glycerol uden alkohol og syrer (benzoesyre og sorbinsyre), som fremkalder tørhed endnu mere.

Healing og beroligende ingredienser. Som allerede nævnt, helbredes sår og små udskæringer af geler med silikone. Men til samme formål, egnede og muligheder med planteekstrakter af calendula, kamille, aloe vera eller antibakterielle geler med triclosan.

Allergenicitet. Hvis der er en tendens til allergi, er det bedre at få en allergivenlig barbergel med et minimum af dufte og følgelig en svag lugt.

Pris. Omkostningerne bestemmer ikke altid kvaliteten, og prismålretning er ikke den bedste metode til at vælge en barbergel. Der er mærker, der med rette har fået popularitet og anerkendelse af forbrugerne, men samtidig er de meget acceptable. Blandt de mest populære mærker er shaving gel Nivea, Gillette (Fusion, Satin Care, Proglide mv.), Arko (Arko), Yves Rocher (Yves Rocher), L'Oreal og andre. Priserne varierer, men kvaliteten har vist sig i lang tid.

Populære mærker

 1. Yves Rocher I modsætning til de fleste geler i 200 ml flasker sælges Eve kun 150 ml, og det er ikke så billigt. Velegnet til alle hudtyper med daglig pleje. Indeholder aloe vera-ekstrakt, der fugter huden og helbreder mindre snit og beskadigelse af huden. Yves Rocher - økonomisk mulighed, der ikke kræver stort forbrug, på trods af mindre volumen. Fugtgivende, forårsager ikke rødme, irritation og brænding. Men denne barberingsgel kan "forsøge" at dræne.
 2. Yves Rocher Fraicheur Homme. Det gør det muligt for barbermaskinen at glide perfekt, er bekvemt påført og blødgør den hårde voksende børster og hud så meget som muligt (selvom skummet af dette mærke blødgøres noget bedre). Værktøjet har en frisk vegetabilsk aroma af aloe, godt vasket. Volumenet af denne version af Yves Rocher er også 150 milliliter.
 3. Gillette Fusion Hydrating. Giver uovertruffen glathed i huden, fremragende razor glide. Indeholder glycerin og kakaosmør. Aktivt fugtiger huden, gør de hårde børster bløde og smidige, hvilket øger barberingsprocessen betydeligt og gør det så behageligt som muligt. Duften af ​​Gillette Fusion Hydrating er meget behagelig. Gelen er også velegnet til meget følsom hud, ligesom Gillette Proglide Sensitive.
 4. Gillette Fusion Proglide Sensitive Ocean Breeze. Midler 2 i 1: hudpleje + barbering gel. Giver en følelse af blødhed, glathed, giver maksimal komfort, lækker ikke. Det har en behagelig, ikke-diskret aroma af havet. På cylinderen er der en indikator for den resterende gel (se hvor meget der bruges og hvor meget der stadig er på lager). Gillette Fusion Proglide Ocean Breeze er en af ​​de seneste udviklinger af mærket, der passer til enhver hudtype (herunder følsom hud). Den indeholder mentol og palmitinsyre. Velegnet til brug i alle aldre fra ungdomsår og derover. Cylinderens volumen - 170 milliliter.
 5. Gillette Fusion Proglide Sensitive. Innovativ 2 i 1 (pleje plus gel). Cylinderhovedet har en roterende dispenser, som signifikant reducerer sandsynligheden for gelelækage. Der er en balanceindikator. Værktøjet beskytter huden perfekt mod irritation, fugter det og giver glathed hele dagen. Især god er Gillett Proglide til følsom hud. Volumen - 200 ml.
 6. Nivea. En hel serie af mænds barberende geler: fugtgivende (Nivea med aloe, eliminerer følelsen af ​​tæthed og tør hud), Sølvbeskyttelse (Nivea med sølvioner og kamilleekstrakt til beskyttelse mod bakterier), til følsom hud (med aloe og andre plantestoffer, etc. Hver Nivea barbering gel sikrer fremragende glidning, ingen irritation og glat hud. Ballonen indeholder 200 ml gel.
 7. Nivea ShowerShave. Dette er en gel specielt til kvinder, som kan bruges straks under brusebad eller separat - til brusebad eller til barbering. Den indeholder avocadoolie, skum i rigeligt, har duften af ​​eksotiske frugter, gør huden meget glat og blid, godt fugtgivende. Volumenet af en sådan cylinder Nivey - 250 ml.
 8. Arco Mænd. En hel serie mænds geler til alle hudtyper: med mineraler (Arko Platinum Protection) til barbering af hårde børster (Arko Gold Power), ekstra glide (Performance), afkøling med E-vitamin (Cool), beskyttelse mod irritation (anti-irritation) og mange andre etc. Hver indstilling Arco giver en jævn barbering, og genopfrisker huden. For hver type hud - en individuel tilgang, er glæden ved barberingsproceduren garanteret. Hver flaske på 200 ml.
 9. Arco SoftTuch. 200 ml shaving gel, perfekt til kvinder med følsom hud. Fugtgivende, nærende og gør barbering behageligt og rent. Det lugter meget godt.
 10. L'Oreal. Billig løsning for en 200 ml gel med en toning-effekt (iseffekt). Det har en beroligende virkning på huden, giver næring til det, fugter, lindrer eksisterende irritationer og forhindrer, at nye forekommer. L'Oreal er praktisk, økonomisk, giver en behagelig følelse efter barbering.

Disse er blot nogle få af alle de barberende geler, der er til rådighed i dag, men fortjener særlig respekt blandt deres brugere. Ikke hver enkelt af dem er værd at tjene mange penge, hvilket ikke forhindrer billigere muligheder i at stå på lige fod med penge, der er meget dyrere.

Sådan bruges

Først og fremmest er det tilrådeligt at starte barbering om morgenen, 20-30 minutter efter løft, når natten hævelse vil have tid til at komme ud af ansigtet. Dette er meget vigtigt for sikkerheden i arbejdet med barbermaskiner og giver dig mulighed for at undgå unødvendige nedskæringer. Derefter er det tid til at starte proceduren:

 1. vask dit ansigt med varmt vand, men ikke brændende, men så behageligt som muligt (dette vil gøre det muligt at blødgøre huden og børsterne godt);
 2. Påfør et tyndt lag af barbergel og gnid i en cirkulær bevægelse for yderligere blødgøring (skal lave et let skum);
 3. barber håret med en ren og skarp maskine;
 4. Fjern den resterende gel på ansigtet, vask den af ​​med rent varmt vand.

Vigtigt: Du kan ikke straks bruge cremer efter barbering. Dette vil tilstoppe de åbne porer og fremkalde betændelse. Det er bedre at bruge lotions eller aftershave gel.

Moderne barberende geler er en af ​​de bedste hjælpemidler, der gør proceduren til at sætte dig selv i orden med stor fornøjelse, forudsat at du vælger den rigtige løsning.

Barbering gel

I dag er det ikke nogen hemmelighed for alle, at ikke kun mænd, men også kvinder har brug for at fjerne uønskede hår. Og sidstnævnte skal gøre det meget i store mængder, fordi der foruden armhulen vokser uønsket hår på benene og i bikinizonen. Derfor er det meget vigtigt at vælge det rigtige barberingsprodukt, der ikke irriterer huden.

Hvordan man vælger

Først og fremmest skal du overveje at du er ejer af tør hud, så er barberingsgel mere egnet til dig end skum eller fløde. Faktum er, at gelen er meget bedre fugter og blødgør hårene.

Det er mere logisk at vælge et barberings værktøj afhængigt af det område, du skal rengøre. Gelen er mere egnet til følsomme steder, som f.eks. En bikini zone, og når du barberer dine ben, kan du erstatte agenten med skum - det dækker et stort område.

Huden og tilstanden hos enhver persons hår er forskellig fra hinanden, så valget af midler er meget individuel. Men hvis du har sort og hårdt hår, er det bedre at bruge gelen - det blødgør dem og tager hånd om huden.

Køb heller ikke noget produkt med natriumbenzoat, fordi det tørrer huden og forårsager irritation.

Kompositionens egenskaber

Kvindernes barberingsprodukter er forskellige fra mænd, men ikke meget. Men da kvindernes hud er blødere og mere ømme, så bør det være mildere. Derudover bør den retfærdige sex også barbere sig i bikiniområdet, hvilket er endnu mere ømt og følsomt end alle andre hudområder.

Derfor er der i gelen ret ofte der blødgøring ingredienser som aloe ekstrakt. Til tider er der blandt komponenterne også vitaminkomplekser.

Forskellen i mænds og kvinders geler er også i smag. For kvinder er lugten altid mere øm og behagelig end for mænd.

fordele

Der er mange fordele ved en barbergel, så det er ikke overraskende, at det er så populært. Lad os se nærmere på dem:

 • Tillader barbermaskinen at glide let og uden klæbe, hvilket er særligt godt for følsom hud;
 • Mere gennemsigtig, hvilket giver tid til at se steder, der er bedre at komme rundt, såsom acne, mol, og så videre. Dette gør barbering sikrere;
 • Forsigtigt bekymrer sig og bekymrer sig om huden;
 • Mere økonomisk end skum, fordi det ikke behøver at blive påført med et tykt lag, og han har også en højere koncentration - dette er godt for folk, der ofte barberer;
 • I sammensætningen er der ingen sæbe, som i et skum eller en fløde, så det tørrer ikke kun huden, men også fugter
 • Sammensætningen er normalt ikke for meget æteriske olier, hvilket er godt for fedtet hud;
 • Der er specielle bakteriedræbende eller silicone geler, der har en helbredende virkning. Dette er især nyttigt for dem, der har små sår efter barbering;
 • Fonden har som regel en meget behagelig aroma;
 • Skyl gelens dåse og skal være rent vand.

mangler

Selvfølgelig har ethvert middel sine ulemper. Barbergel har ikke mange minusser, men de er vigtige eller ej - du bestemmer:

 • Ofte koster dyrt;
 • Nogle har ikke nok tykkelse, og de kan undertiden strømme ned i huden;
 • Det skumbes ikke altid godt - du skal gøre en indsats;
 • På grund af gennemsigtighed er det ikke altid muligt at forstå, om et bestemt sted er barberet eller ej, som følge heraf bliver du nødt til at gå gennem maskinen igen, hvilket er fyldt med irritationer.

Sådan bruges

Den første ting at gøre er at vente en halv time om morgenen og derefter barbere. Dette vil give huden evnen til at "vågne op" og al hævelse opnået i løbet af natten bliver nødt til at aftage.

Det sted, du skal behandle, skal du skylle med varmt vand - ikke brændende og ikke is, men det er varmt, det blødgør huden og håret. Påfør gelen på det ønskede sted - altid et tyndt lag. Smør det i en cirkulær bevægelse, indtil der opstår let skum.

Før du går ned til forretningen, skal du sørge for, at din barbermaskine er ren og skarp. Barbering af hår med en beskidt maskine er uhygiejnisk, og kedelige blade kan forårsage irritation. Efter at huden er blevet ren og smuk, kan du lægge maskinen til side og skylle det med varmt vand, vask af rester af gelen.

Topmærker

Det er meget svært at vælge et bestemt produkt som en barbergel blandt producenterne. Derfor har vi valgt dig et overblik over de bedste mærker og produkter.

 • Virksomheden Arko har tre kvinders barbergel, fremstillet af linjen "Soft touch". Den første hedder "Mango og Mandarin" og indeholder ekstrakter af disse frugter. Takket være dem bliver huden blød og øm. Den anden hypoallergeniske gel "Oriental Dreams", som også blødgør godt og tager sig af din hud. Og endelig, den sidste - "Aloe og Vitamin E" til følsom hud. Aloe fugter godt, så dette produkt er egnet til tør hud, og vitamin E nærer godt.
 • Producent Yves Rocher har kun en barbergel og hanen. Takket være aloe i sammensætningen gør produktet imidlertid fugt og blødgør godt og har også en behagelig aroma, så den kan bruges af en kvinde.

Derudover giver gelen en friskhed, og glycerin i sammensætningen blødgør de hårde hår perfekt og gør barberingen let og smertefri.

 • Avon skabte huden så blød linje specielt til kvinders barbering. Denne linje indeholder to produkter, der hver især blødgør og nærer din hud. Begge produkter kaldes "Perfect Smoothness", hvoraf den ene er simpelthen en gel, og den anden er en fugtighedscreme.

Begge indeholder pennic olie, som nærer huden, fugter det og gør hele processen nem og bekvem. Derudover skummes denne gel perfekt.

 • Gillette "Satin Care" er en serie af specialpleje barberende geler med særlige egenskaber. For eksempel har producenten et værktøj til følsom hud, der indeholder fugtighedsgivende ekstrakt af aloe og vitamin E.

Ren og Delikat Gel er også udviklet specielt til følsom hud. Det er godkendt af hudlæger og indeholder ikke farvestoffer. Radiant abrikos indeholder abrikosolie og er lavet mere til tør hud end for fedtet hud. Gelen har en behagelig aroma og er helt hypoallergen.

Avocado Twist indeholder endnu flere olier i et værktøj. Her samles de æteriske olier af avocado, aloe, rose og jasmin. Glatheden af ​​benene efter sådan pleje er tilvejebragt. Gel "Vanilla Dream" er lavet til at fugt og beskytter huden mod fugt tab på det tidspunkt, hvor du barberer. Vanille ekstrakt blødgør og giver en behagelig lugt.

Lavendel Kiss bringer med det duft af blomster. Og med god grund - dette værktøj indeholder ekstrakter af rose, lavendel og lilje. Violet Swirl hjælper med at fugte huden og beskytte den mod fugt tab. Denne gel har fem gange mere fugtgivende ingredienser end nogen anden.

 • L'Oreal har skabt en speciel gel til mænd, der har brug for særlig pleje. Dette middel er hypoallergen og forhindrer alle former for irritation, rødme og kløe. Med denne holdning kan denne gel bruges og den smukke halvdel.

Sammensætningen er rig på olier og indeholder aloe-ekstrakt, som fugt og blødgør. Produktet indeholder ikke alkohol, og har derfor en mere mild virkning på huden.

 • Belita "Young Men" er en ikke-skummende gel, der hjælper med at barbere stubbe let. Takket være dens egenskaber vil du se hvert hår og det vil gøre barberingen mere effektiv. Den indeholder også aloe og ekstrakter af citronmelisse, magnolia og eyebright.
 • Oriflame "Silke ømhed" fugter i lang tid og giver huden ømhed. Den indeholder silkeproteiner, som gør huden glat og tager godt af det, samt aften primroseolie, som kan give næring og en sikker barbering. "Silke orkidé" fra samme producent blødgør også huden, og orkidéekstrakt giver beskyttelse og beroliger.

Begge disse produkter beskytter mod indfødning af håret og giver en glat barbering.

 • Virksomheden Elegance producerer innovative manlige barberingsprodukter. Disse er gennemsigtige geler, der muliggør bedre kontrol over selve processen. Forskellige produkter med forskellige smag fører til et lige så godt resultat. Sammensætningen skal have fugtighedsgivende ingredienser.

Linjen indeholder sådanne produkter som "Jupiter", "Mercury", "Moon", "Earth" og "Venus". Alle irriterer ikke huden og kræver ikke sin tidligere dampning og er også velegnet til følsom epidermis.

 • Faberlic producerer produkter til mænd, men de har også en hungel. Lad os se på alt i orden. Værktøjet "8 element" er skabt til mænd. Det er en ikke-skummende gel, der er i stand til at give en effektiv barbering, samt beskyttelse mod nedskæringer og irritationer.

Gel "Lancelot" har blødgørende egenskaber og toner ansigtets hud, og "Celsius" har en afkølende virkning og stimulerer med en lys aroma af mentol. Dette betyder to i en - og barberingsgel, og midler til vask, som perfekt renser huden.

Og endelig, produktet til kvinder "Deline". Den har en tyk tekstur, der gør barberingen mere behagelig. Desuden indbefatter sammensætningen aloe, blødgøring og fugtgivende. Denne gel kan barbere enhver del af kroppen, den er lige så mild på armhulerne og bikiniområdet.

 • Producenten Balea har mange muligheder for kvinder. For eksempel blev "Sweet Mandarin" barberingsgel med mandarin og mandelekstrakt skabt specielt til kvinders hud. Det forårsager ikke irritation og forsigtigt bekymrer sig om din krop.

Pink grapefrugt med blomster og grapefrugtekstrakt har en behagelig duft og gør barberingen endnu nemmere. Og "Aloe Vera" udover dette gør det også fugtigt og blødgør for hårdt hår.

 • Viking har skabt Ice Plains gel specifikt til mænd. Fabrikanten skriver, at navnet skyldtes de skandinaviske beboers fortællinger, som altid fulgte hygiejne. Denne gel opdateres og afkøles, letter skæreprocessen og maskinens bevægelse og blødgør også børsterne.

anmeldelser

Virksomheden Balea giver positiv feedback. Flere piger skrev, at de havde forsøgt andre dyrere barberingsgeler før og blev væk fra det tyske selskab, da de sælger billige produkter. Men som det viste sig, var de meget forkerte. Emballagen betyder en meget bekvem dispenser, som giver lige så meget gel som du har brug for, skum holder godt og har en behagelig aroma. Negative udsagn om gelen fulgte ikke, tværtimod siger mange, at det ikke er ringere end dyre analoger.

Også forårsager en masse positiv feedback billig gel fra Faberlic. Den, der har aloe i sammensætning, er særligt imponeret af kunderne - den har en behagelig aroma og glider godt under barberingen, hvilket gør processen nemmere. Derudover geler fugen, helbreder mindre sår og er egnet til enhver, endog meget følsom hud. Flere brugere understregede, at værktøjet ikke forårsager irritation og tørrer ikke huden.

Oriflame har flere klager. Mange piger er utilfredse med at gelen er gennemsigtig, fordi den ikke er synlig på huden. Derudover siger de om det uøkonomiske forbrug af midler. Ellers vil nogle positive følelser - huden tørrer ikke gelen, razeren glider let.

Det retfærdige køn, der prøvede mænds gel fra L `Oreal, var tilfreds. Men ikke alle. Nogen klager over det høje forbrug og det faktum, at det skummes hårdt. I et ord divergerede meninger her - nogen kunne virkelig godt lide det, men nogen kunne ikke vænne sig til det.

Gillett barberingsgeler er lige så populære hos brugerne for deres duftstoffer og effekter. De letter processen med barbering, fugtighed og næring og brugt ret økonomisk. Derudover skylles værktøjet godt, hvilket også er vigtigt. Ingen negative anmeldelser.

Afhjælpning af Avon forårsager positive følelser. Kvinder og piger siger, at det har en behagelig lugt, det er let at påføre, irriterer ikke huden og giver en friskhed. Også egnet til delikat og følsom hud, som f.eks. I bikiniområdet. I minussen er prisen for høj, og også emballagen, som anlægget er ubelejligt at bruge.

Jo bedre at barbere en pige: hud eller gel? Følgende video er et overblik over barberingsprodukter: Arko vs Gillette.

10 bedste barberingsprodukter 2018

Barberingsprodukter er blevet særlig populære. Kvinder bruger dem som gave til alle mænds ferie. Ja, og det retfærdige køn nyder ofte sådanne produkter. Overvej de mest populære barberskum og geler. Bedømmelsen indeholder de bedste midler, ifølge forbrugeranmeldelser.

Barberingsgeler

Ifølge producenterne er det geler, der bidrager til en let og smertefri glide af bladet. Men på trods af de økonomiske udgifter er denne form for penge blandt de dyreste. Det har en flydende konsistens.

Det har en kompleks virkning - renser huden, toner, blødgør hårets struktur, forbereder huden til barbering. Velegnet til mænd med den hårdeste type børstehår. Men applikationen vil tage meget mere tid, i modsætning til det klassiske skum. Det har en række styrker og svagheder.

Succes Medicinsk barbering til følsom hud, Japan, 180 g

Barbergel med medicinske ingredienser, der forhindrer udseende af betændelse og irritation. Giver maksimal glathed i huden og beskytter mod udskæringer. Velegnet til elektriske barbermaskiner.

modifikationer

Ugyldig informationsblok

karakteristika

Succes Medicinsk barbergel er ideel til følsom hud, der kræver særlig pleje. Den indeholder medicinske ingredienser, der har en beroligende effekt. Takket være dette værktøj, efter barbering, opstår der ingen irritation, og huden bliver blød og blød.

Midlet indeholder glycyrrhizinsyre, som er kendt for dets anti-allergiske og antiinflammatoriske egenskaber, og har også en foryngende effekt. Termisk vand giver et optimalt fugtniveau, og mælkeproteiner blødgør huden og gør den glat.

Når du bruger dette værktøj, bliver barberingen hurtigere og bedre. Takket være sin behagelige geltekstur glider razeren let på huden, hvilket reducerer risikoen for skade og beskadigelse af epidermale celler.

Anvendelsesmåde:

 • Klem lidt gel ind i din håndflade;
 • Påfør produktet på ansigtets hud og lad det stå i 1-2 minutter;
 • Skær forsigtigt huden, skyll derefter med varmt vand.

Du kan købe Succesmedicineret barberingsgel til følsom hud og andre mænds kosmetik fra Japan og Korea i onlinebutikken KorShop.ru. Her finder du fremragende plejeprodukter fra berømte asiatiske mærker, og du kan bestille dem selv eller som gave med hjem levering i Moskva og dens forstæder.

Ingredienser: termisk vand, glycerin, flydende paraffin, petrolatum, mælkeproteiner, carrageenan, sorbitol, carboxyvinylpolymerer, POE-cetylether, isobutyl, alkylmethacrylat med acrylsyre, natriumhydroxid, parabener, edetat, parfume-sammensætning.

Tags: barbering gel, japanske kosmetik, mænds kosmetik, japanske produkter, kosmetik til følsom hud, kosmetik til mænd.

10 bedste barberingsprodukter

Feature Rating

Ingen mand kan undvære barberingsprodukter. De hjælper med at forberede huden til proceduren og beskytte den mod irritation. Intensiv blødgøring af børstehårene gør det muligt for glideren at glide lettere. Brænding følger også ofte med barbering. Særlige værktøjer designet til at slippe af med sådanne ubehagelige fornemmelser. De kan variere i tekstur, sammensætning, aktiv substans og handling, men det vigtigste for en behagelig barbering er tilstedeværelsen af ​​et godt skum. Desværre har ikke alle produkter denne kvalitet. For at vælge det bedste barberingsprodukt skal du være opmærksom på følgende kriterier:

 1. Brugbarhed afhænger af emballagens art, dets materiale og tilgængeligheden af ​​en speciel dispenser. Det mest bekvemme for skum og geler er metalrør, til creme-blød emballage med smal hals, og for sæbe er hovedfaktoren hermetisk opbevaring.
 2. Forbrug. Hvis man anvender en lille mængde af et produkt, får man den ønskede effekt, det betyder, at den har god kvalitet. I dette tilfælde vil strømmen være langsom.
 3. Hudtype For tør fløde er bedst egnet - det vil have en fremragende fugtgivende effekt. Følsom type kræver brug af produkter med en blid formel og blød sammensætning. Disse omfatter gel og skum. Barbersæbe er ideel til fedtet hud.
 4. Omkostninger ved penge - et vigtigt kriterium for enhver køber. Moderne producenter producerer fremragende produkter til barbering og til lave priser. Men jo dyrere omkostningerne er, desto højere er indholdet af naturlige nyttige komponenter.
 5. Sammensætningen bør bestemt beriges med nyttige elementer til bedre hudpleje. Disse omfatter forskellige olier, planteekstrakter og vitaminer. De fleste kvalitetsprodukter opfylder dette krav.

Vi har valgt de bedste barberingsprodukter af alle typer. Følgende faktorer blev taget i betragtning ved udarbejdelsen af ​​bedømmelsen:

 • mænd anmeldelser;
 • gennemførte laboratorieundersøgelser
 • ekspertudtalelse
 • tilstedeværelsen af ​​nyttige elementer;
 • værdi for pengene.

Bedste barberingsgel

2 Gillette Fusion Hydra Gel Sensitive Skin

Gillette-selskabet producerer en forbedret serie af fusionsprodukter, som inkluderer det bedste med hensyn til pris og kvalitet barbering gel. Takket være den unikke formel, skummes den hurtigt og hjælper barbermassen forsigtigt glide over huden uden at skade den. Metalrøret er udstyret med en bekvem dispenser. Værktøjet er perfekt som gave på grund af dets stilfulde udseende.

Designet til forsigtig pleje af følsom hud. Indeholder aloe vera ekstrakt, som hurtigt eliminerer irritationer og har en beroligende virkning. Den har en behagelig mintsmag, der giver huden friskhed hele dagen. De vigtigste fordele er den optimale pris, god kvalitet barbering, beroligende formel. Mangler ikke fundet.

Hver mand forsøger at vælge det bedste barberingsprodukt. Men på grund af det store udvalg er det svært at lave. Denne mangfoldighed skyldes stor efterspørgsel. Derudover er barberingsprodukter af forskellige typer: gel, sæbe, skum, creme. Hver har sine fordele og ulemper. Vi har lært, hvilken løsning der er bedre og hvorfor.

Sådan barberes mænd med følsom hud

For mange ejere af følsom og tør hud er barbering yderst ubehagelig. Huden er i stand til at reagere med rødme og tørhed. Men den korrekte tilgang hjælper med at eliminere negative effekter: blødgør børsterne, åbner porerne, minimerer udskæringer, mætter huden med fugt.

Hvor følsomme mænds hud reagerer på kosmetik

Mænd med følsomme hudtyper kan forårsage mange problemer. Faktum er, at alkohol, smagsstoffer, overfladeaktive stoffer, der sædvanligvis er til stede i sammensætningen af ​​kosmetiske midler, kan irritere følsom hud, forårsage eksem, fremkalde udseende dermatitis. Derfor skal du altid sørge for, at det ikke forårsager skade på dig, før du køber barberkrem.

Sådan barberes korrekt

Først lav en fugtgivende komprimering eller fugt kun huden med varmt vand i to eller tre minutter. Anvend derefter en lille vegetabilsk olie (enhver), og på toppen af ​​det skum en lotion, creme eller gel.

For de bedste resultater skal du bruge skarpe, flytbare kassetter. Barbering er nødvendig i retning af hårvækst. Barbering i modsat retning af hårvækst giver dig mulighed for at slippe af med hårene bedre, men øger samtidig risikoen for nedskæringer, irritation og indgroede hår.

Efter processen skal du skylle dit ansigt med køligt vand, så du lukker porerne, påfør en fugtighedscreme til følsom og tør hud.

Sæbe eller gel?

I stedet for sæbe til en mere effektiv og glat barbering er det bedre at bruge en god gel eller barberskum. Mange barberingsprodukter indeholder specielle ingredienser, der blødgør huden og lette hårfjerningsprocessen - for eksempel vitamin E og aloe vera. Efter barbering skal du anvende en fugtgivende body lotion på din hud, der vil hjælpe med at minimere kløe sensation.

Hvornår er det bedre at barbere

Efter barbering skal huden genoprette. Derfor er den bedste tid til barbering de timer før sengetid. I dette tilfælde har huden mulighed for at opgradere lidt natten over. Hvis du er nødt til at barbere om morgenen, giv huden en ekstra tyve minutter for at komme sig, før du begynder at klæde dig.

Når pustlerne på huden

Hvis du er tilbøjelig til acne eller irritation, skal du prøve at købe barberingsgeler, der indeholder silikone, for at gøre maskinen lettere at glide. Efter barbering, brug produkter med aloe, kamille, vitaminer E og A, som bidrager til blødgøring og hurtig healing af acne.

Nej - cologne

Hvis din hud er hurtigt stramt eller flaky, vises acne efter barbering, aldrig bruge lotion med alkohol eller colognes, det er bedre at købe mænds fugtighedsgivende produkter. Overvej at dette er bedre ikke at spare: Kvinders fede cremer er ikke helt egnede til mænd, fordi de har en anden surhedsgrad, og overskydende fedt kan tilstoppe hudens porer og forårsage betændelse.

Succes Medicinsk barbering til følsom hud, Japan, 180 g

Barbergel med medicinske ingredienser, der forhindrer udseende af betændelse og irritation. Giver maksimal glathed i huden og beskytter mod udskæringer. Velegnet til elektriske barbermaskiner.

modifikationer

Ugyldig informationsblok

karakteristika

Succes Medicinsk barbergel er ideel til følsom hud, der kræver særlig pleje. Den indeholder medicinske ingredienser, der har en beroligende effekt. Takket være dette værktøj, efter barbering, opstår der ingen irritation, og huden bliver blød og blød.

Midlet indeholder glycyrrhizinsyre, som er kendt for dets anti-allergiske og antiinflammatoriske egenskaber, og har også en foryngende effekt. Termisk vand giver et optimalt fugtniveau, og mælkeproteiner blødgør huden og gør den glat.

Når du bruger dette værktøj, bliver barberingen hurtigere og bedre. Takket være sin behagelige geltekstur glider razeren let på huden, hvilket reducerer risikoen for skade og beskadigelse af epidermale celler.

Anvendelsesmåde:

 • Klem lidt gel ind i din håndflade;
 • Påfør produktet på ansigtets hud og lad det stå i 1-2 minutter;
 • Skær forsigtigt huden, skyll derefter med varmt vand.

Du kan købe Succesmedicineret barberingsgel til følsom hud og andre mænds kosmetik fra Japan og Korea i onlinebutikken KorShop.ru. Her finder du fremragende plejeprodukter fra berømte asiatiske mærker, og du kan bestille dem selv eller som gave med hjem levering i Moskva og dens forstæder.

Ingredienser: termisk vand, glycerin, flydende paraffin, petrolatum, mælkeproteiner, carrageenan, sorbitol, carboxyvinylpolymerer, POE-cetylether, isobutyl, alkylmethacrylat med acrylsyre, natriumhydroxid, parabener, edetat, parfume-sammensætning.

Tags: barbering gel, japanske kosmetik, mænds kosmetik, japanske produkter, kosmetik til følsom hud, kosmetik til mænd.

Vil salicylsyre hjælpe skæl, hvordan man bruger det korrekt for at opnå resultater

Det er bedre at vaske voks til afhugning fra huden. Alle måder og midler