Depilation cream Fito depilation - anmeldelser

Hej alle, jeg ved ikke om dig, men jeg forbliver altid i forventning om sommeren, så jeg vil fortælle dig om de ting, der er afgørende for stranden sæson - Fito Depilation creme til depilation. Min mand gav mig dette mirakel. Først besluttede jeg at han simpelthen var sjov, fordi jeg også gav ham barberkrem til den sidste "mænds ferie" (min fantasi virker slet ikke). Nå, i hvert fald købte jeg et normalt kendt firma, men her en lille taske sådan. Jeg blev selv fornærmet i starten. Jeg troede, at han havde købt denne Fito Depilation på et billigt apotek til en overkommelig pris.

Jeg begyndte at søge på internettet for anmeldelser om Fito Depilation, ikke engang håber at dette sker. Min overraskelse havde simpelthen ingen grænser! Netop skrevet, har denne mængde information opdaget. Det viser sig, at jeg er det bageste mørke, og min mand søgte en omsorgsfuld, afhentet, bestilt specielt på det officielle websted (det han senere allerede tilstod mig). Og for at du også var opmærksom på nyhederne i verden med midler til bekæmpelse af uønsket hår, skynder jeg mig til at dele med dig alt, hvad jeg lærte mig selv.

Fordele ved Fito Depilation Cream

Jeg ved nu om dem førstehånds. Vil bare bemærke, at forskellen efter at have brugt denne depilator, mærkes med det samme. Så hvorfor anbefaler jeg at købe dig præcis Fito Depilation creme:

 • det er sikkert for følsom hud (ifølge anmeldelser er tilfælde af irritation og allergier yderst sjældne);
 • producenten anbefaler ikke at "skrubbe" det behandlede område, men vask det fjernede hår med en svamp (det vil sige at huden ikke er beskadiget);
 • komponenterne i cremen virker på hårsækken, den dør af, og de følgende hår vokser mindre og mindre;
 • Til forskellige områder af huden er der forskellige koncentrationer af Fito Depilation (de er tilgængelige i separate poser);
 • de resterende hår bliver tyndere, mister deres pigment, bliver sprøde og falder i sidste ende alligevel;
 • Kremens indholdsstoffer fugtiger huden, nærer den, beskytter mod betændelse og eliminerer dens symptomer.

Spørgsmålet om småposer er kontroversielt. Jeg har gentagne gange set, at Fito Depilation forårsager negative anmeldelser på grund af sin emballage. For eksempel "fange" i netværket sådanne anmeldelser:

Jeg tværtimod med små poser mere praktisk. Jeg bruger kun depilationen lejlighedsvis, "på vej ud" kan siges))) Så har jeg et stort rør, det tørrer. En lille - maksimalt et par gange. Jeg havde ingen problemer med ham. Jeg foldede det pænt, stablede det med et klip (jeg gør det altid med krydderier), og alt er fint, det ligger til sig selv, det venter på mig.

Min rigtige anmeldelse af cremen Fito Depilation

Da jeg fandt ud af, hvad en eksklusiv mand gav mig, prøvede jeg det med det samme. Jeg havde separate poser:

 • for kroppen (50 ml);
 • til bikini og underarms (25 ml).

Mine første poser var med avocadoolie. Så bestilte hun med kamille.

Der er ingen problemer med at bruge, alt er standard. Jeg spredte cremen på mine hænder, på mine ben, i bikini og armhulen. Kremen tekstur jeg virkelig kunne lide - blød, moderat tæt, spredes ikke og er let spredt. Jeg var glad for, at der ikke er nogen hård kemisk lugt end afskedere normalt synd.

Jeg har lidt hår på min krop og de er blonde, så jeg begyndte at vaske af efter 10 minutter. Hænder og fødder gnides kun med en vaskeklud. Mens de blev vasket væk, nærmede sig tiden for de andre sektioner (jeg planlagde at holde dem i 15 minutter). Der arbejdede jeg stadig som en skraber (forresten minus cremen - skraberen var ikke vedhæftet). Men den skraber, den vaskeklud - resultatet var det samme. Efter skrubberen gnides jeg også med en ekstra vaskeklud, fordi cremen stadig forblev som en film. Jeg har også hørt om dette fra anmeldelserne:

Jeg havde ikke irritationer, kun ringe rødme, hvis håret var tilbage, var de isoleret, næsten umærkelige. Det næste behov for at bruge cremen Fito Depilation opstod kun en uge senere. Jeg smurt rester og straks bestilte det næste par poser. Leveret dem, så vidt jeg husker om 10 dage. Men det ved jeg helt sikkert, at jeg på det tidspunkt endnu ikke havde vokset mit hår. Så den ønskede effekt var virkelig!

Sammensætningen af ​​cremen Fito Depilation

Det var selvfølgelig interessant for mig, på grund af hvilket sådant bemærkelsesværdigt resultat er opnået. Jeg fandt ud af, at cremen aktivt beskytter huden ved hjælp af følgende stoffer:

 • kamille ekstrakt, som fugter huden, beskytter den mod tørhed og betændelse, lyser håret.
 • Calendula olie, som fremmer bedre helbredelse af hudmikroskraber, har en antiseptisk virkning.
 • D-panthenol, som genopretter hudceller, normaliserer metabolisme, forbedrer blodcirkulationen, øger styrken af ​​kollagenfibre.

Bevæbnet med et forstørrelsesglas undersøgte jeg sammensætningen angivet på posen i små bogstaver. Navne der er helt komplekse og uklare. Men resultatet, som vi venter på, er hårets ødelæggelse.

Derfor skal kemikalier være til stede nødvendigvis. Her er hvad jeg fandt der i en detaljeret undersøgelse:

 1. Calciumthioglycolat. På grund af det skriver de på pakker med depilatorier, at de skal testes for følsomhed. Jeg plejer at "håbe tilfældigt", men faktisk skal en lille creme spredes på underarmen og vente i 5 minutter for at se om der vil være en allergisk reaktion eller anden overfølsomhed. Thioglycolat ødelægger keratin og opløses dermed hår, bidrager til deres tab.
 2. Natriumhydroxid. Det virker som en almindelig hjemmelavet sodavand, det vil sige, det skaber et alkalisk miljø for en mere effektiv effekt på håret. Sammenlignet med natrium har den en blødere effekt og irriterer ikke huden.

Her er en rigtig læge tips om Fito Depilation Jeg fandt på dette emne:

Elena P., kosmetolog

Jeg havde selv tænkt på at lave hårfjerning i salonen - laser eller voks - og nu har jeg helt glemt det. Hvorfor har jeg brug for sådanne vanskeligheder! Takket være en simpel creme er effekten næsten den samme og holder på i lang tid. Men ingen smerte, ingen lang genopretning, som efter laseren. Nu kun creme!

Fito depilation

"Phytodepilator" - creme til depilering af følsomme områder.
- Det har en helt naturlig sammensætning og forårsager ikke irritation;
- Effektivt reducerer hårvækstraten
- Arbejder til bikiniområdet, underarmsben, ben, arme og andre kropsdele;
- Handlinger på hår af stivhed og struktur.

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

I øjeblikket er det den mest optimale depilationskrem i forholdet mellem kvalitet og skade.
For mit hårde hår blev der brugt ret skadelige cremer, var lugten fra dem "kemisk", men det fungerede godt, selv om jeg led af ømme follikler og hud kløe. Her er selv disse negative aspekter ikke: Hårfjerning er den mest delikate, cremen er ikke giftig, men fjerner håret lige så effektivt som de farligere modstykker.
På hyppigheden af ​​hårvækst påvirker han ikke, men det er ret individuelle træk. Du kan holde fløden i ca. 20 minutter, og der bliver ingen brænding, kløe og irritation er endnu mere. Fjernet, fange selv små hår. Resten fjernes let - vask kun med sæbe og vand. Til profylakse kan du bruge balm efter depilation, men selv uden dem er intet slemt med benene ikke, cremen er meget delikat.

Med Fito Depilation udfører jeg kun depilation en gang om måneden. Dette er mere end nok. For efter cremen vokser håret langsomt, bliver det meget tyndt og livløst.
Før depilering er det bedre at dyrke hår mindst 5-7 mm, ellers vil proceduren være mindre effektiv. Relativt langt hår forsvinder hurtigere, og hvilket er meget vigtigt, med en rod. Cream står på huden i 7-8 minutter. Vask det med en skraber, lige under bruseren. Hvis der er noget hår tilbage, hjælpe dem med at falde af med en svamp.
De første 3-4 minutter efter depilering er huden lidt lyserød (dette er normalt), der var jo friktion. Så går alt hurtigt, der er ingen irritation (pimple). Hud uden et enkelt hår, glat og endda skinnende.
Fytodepilatoren fjerner ikke kun "overskydende vegetation" godt, men sørger også for huden (den indeholder olier). Jeg bruger det på benene, i armhulerne. Jeg foretrækker at forædle bikini med sukker, det viser sig mere effektivt, om end smertefuldt.
Jeg kan godt lide depilatory cream. Jeg bruger omkring 2 år. Der er ingen særlige klager.

Efter den første anvendelse varer effekten i ca. 2 og en halv uge, hvorefter håret er meget blødere og mere bøjeligt end efter shugaring og især barbering. Senere brugte jeg denne creme omkring en gang om måneden, måske lidt mindre. Her afhænger selvfølgelig meget af organismens individuelle egenskaber, men i mit tilfælde er effekten langsigtet. Da der ikke er kemikalier i sammensætningen, forårsager cremen ikke irritation, brænder ikke, der er ingen kløe, der er en behagelig kold prikken.
Hår fjerner ikke altid første gang, du skal "svede" lidt. Resterne af fløden kan simpelthen ikke fjernes med vand, du skal bruge sæbe, men selv med det er det ikke let. Men i resten - effektivt og uden smerte, hvad er der mere brug for?

Med en phytodepilator glemte jeg hvad det betyder at udføre depilation hver 4. dag. Virkelig! Jeg bestiller cremen allerede 5 gange. Og jeg bemærkede, at jo oftere du bruger det (det vil sige uden at skifte til andre måder, og endnu mere så maskinen), jo længere er interpilationstiden.
Hvis jeg først skulle bruge cremen en gang om ugen, nu efter 4 måneder, udfører jeg proceduren kun en gang om måneden. Måske er dette den vigtigste fordel ved PhytoDepilatoren.

Denne creme er meget forskellig fra de sædvanlige cremer, jeg købte i butikken før.
Uden en skarp lugt tørrer ikke huden. Derfor bruger jeg det i bikiniområdet, mens jeg aldrig har bemærket irritation. Ægte glathed varer maksimalt 2 uger, men jeg har det altid, selv efter shugaring. Hårene er meget aktive, sandsynligvis kun med en laser at brænde, så det en gang for alle. Men mens midlerne ikke tillader det, bruger jeg derfor flere budgetmidler.
Sættet indeholdt en spatel, ikke dårlig, men hjørnerne er skarpe, så jeg købte en anden separat. Ellers er alt fint, jeg sætter 5.

Jeg bruger en phytodepilator 3 gange.
Nå hvad kan jeg sige - fløde som fløde. Der er ikke noget særligt ved det. Det eneste kendetegn ved det er kun, at cremen ikke har en ubehagelig rancid duft.
Brug fytodepilator godt. Konsistensen af ​​cremen er tæt, fed. Huden ligger jævnt, hvilket gør det muligt at fjerne de fleste hår. Hvorfor mere, fordi jeg ikke ville have det, men cremen bliver ikke af med alle hårene. Den stærkeste vil stadig forblive på huden. Metoden til at bruge den er ret standard.
Påfør efter 15 minutter, fjern spatelen og klar. Irritation på cremen sker ikke med sjældne undtagelser. Fytodepilatoren er universel med hensyn til depilation områder.
Jeg sætter det på min shins og bikini område. Resultatet er både i det og i andre tilfælde. På bikiniområdet skal cremerlaget være større, fordi hårene er hårde og tykke.
Hvorfor det hedder PHYTO, kan stadig ikke forstå. Som en del af en masse kemikalier og kun et par naturlige. Generelt creme som creme.

Jeg har købt en phytodepilator i et halvt år. En gang om måneden er min hårfjerningsprocedure standard. : Jeg har nok poser til at fjerne alt og alle. Hænder, armhuler, hofter, bikini. Generelt forlader jeg badet, glat og behageligt at røre ved. Cremen er den mest almindelige i udseende, huden trækker, håret fjerner om tre minutter, du ved selv den hårdeste du ved hvor. Men det lugter ikke så skarpt som kemisk affald, hvorfra endda hovedet gør ondt.
Fito Depilation lugter godt og blidt med blomster og frugter. Efter tre sådanne procedurer bemærkede jeg, at hver gang jeg måtte fjerne mindre og mindre hår, syntes de at være tyndt og blevet lysere. især på bagsiden af ​​låret og i armhulerne. Jeg er meget tilfreds med denne kendsgerning, nu køber jeg produktet med endnu mere entusiasme. Sandt, formatet er ubelejligt, du skal hele tiden presse noget, det ville være bedre at placere værktøjet i et rør.

Cremen, i modsætning til mange andre som det, lugter meget rart! Duften spredes ikke i hele lejligheden, forsvinder hurtigt. Fytodepillator af ret tæt konsistens. Jeg anbringer det med mellemlaget på skinnene, men i bikiniområdet skal du påføre et tykt lag på grund af hårets struktur. Men generelt kan strømmen kaldes økonomisk. Efter påføring af cremen på huden mærkes en svag afkøling, hvilket varer indtil du fjerner det. Skraber fjerner flødenes rester, så går du gennem de behandlede områder under brusebadet med en ekstra vaskeklud. Fremgangsmåden er helt smertefri. Resultatet af depilation er godt. 90% af hårene var fuld af roten, jeg fjernede resten med pincet. Der er ingen hudirritation, men jeg behandler desuden mine fødder med en særlig mælk efter depilation. Depilation tilbringer hver anden uge. Håret på benene blev virkelig tyndere, pigmenteringen er svagere. Cremen er god, det er perfekt at fjerne håret af enhver størrelse og på ethvert sted, men prisen er dog klart for høj.

Af fordelene - det virker hurtigt og efterlader ikke effekten af ​​"bier bidt." En god producent, der står foran. Jeg anvender kun på ankler og hænder, plus regelmæssige armhuler. På bikinizonen risikerer man ofte ikke - der er irritationer. Jeg forsøgte flere gange på ferie, det ser ud til, at der ikke var stærk irritation. Af manglerne - ikke særlig stor emballage, dyr. Der er ingen tørhed i huden efter hårfjerning i det tilsvarende område, så jeg bruger ikke cremen "efter depilation" med det samme for ikke at tilstoppe porerne. Brug den næste dag, fordi jeg ikke tror, ​​at nogle ekstra fugtighedsfremkaldende cremer varer lang tid. Der er ingen smerte, når den bruges, det tinder ikke engang. Nogle minus - ikke så godt vasket af. Håret vokser ikke igen da, men i mit tilfælde er der aldrig nogen indvækst af hår, jeg bruger regelmæssigt skrubber, og jeg scruber altid før depilation og om dagen. Hun bemærkede ikke en særlig nedgang i hårvækst, måske i 2-3 dage længere og endnu sjældnere. Jeg bruger normalt denne creme, når der som følge af en pause er overskud, alt kan være lang og smertefuldt at fjerne med en epilator. Efter brug af cremen er benene og resten glatte og glatte, men efter 5-6 dage anvender jeg den gennemtrængende vegetation med en epilator efter behov. Hvis resten er ude af huset i et par uger - jeg bærer ikke epilatoren med mig og depilerer med fløde alt.

Jeg købte for cirka to måneder siden til behandling af følsomme områder (underarms, bikiniområder), hvor det er umuligt at bruge en elektrisk epilator. Det plejede at bruge den gamle sovjetiske metode (det vil sige barbermaskinen), men effekten er mildt kortvarig og irritationer opstår ofte. Før maj besluttede man at prøve en ny metode (eller lidt glemt, fordi nogle creme forsøgte omkring 6 år siden, og der var en frygtelig irritation). Cremen bruges kun til armhulerne og bikiniområdet, i overensstemmelse med instruktionerne. Konsistensen er normal, ikke flydende.
Jeg følte ikke at brænde eller stramme huden, det var også let at fjerne (det er på trods af at jeg har meget hår). Men så behandlede jeg det med midler efter depilation, hvilket nedsætter hårvæksten (jeg gør det altid). I konkurrencen "razor - Phytodepilator" ligger de fleste runder bag Phytodepilatoren (det eneste der tager mindre tid at behandle med en barberkniv, men det skal gøres oftere). Der var ingen irritation, selv om jeg solede to dage efter behandlingen. Håret i de behandlede områder mindede ikke om sig selv i ferien, som jeg kunne lide.
Af minerne ville jeg notere en lille pakke (dog er det til nogen som i en kuffert, bare hvis det bare er praktisk at sætte et par stykker).

For mig er depilering af forskellige områder af min krop en meget vanskelig proces. For mange depilationskrem har jeg en forfærdelig allergi, huden klør og får en rød farvetone. Dette er alt sammen ikke meget flot. Phytodepilator kunne godt lide sammensætningen. Og det faktum, at det passer til alle dele af kroppen, der er genstand for hårfjerning. Jeg anvender på dampet hud, cremen har en struktur, der fjerner selv hårene i bikiniområdet (for mig er dette det sværeste sted), hvor mit hår næsten ikke fjernes af sådanne produkter. Jeg forlod fløden i 10 minutter, hvorefter jeg uden at stoppe begyndte at vaske af med en speciel spatel (spatelen er ikke inkluderet i kittet). Overraskende, intet kløende og kløende. Det vigtigste er ikke at overdrive produktet på huden. Så bliver alt fint. Huden efter proceduren var blød, glat, intet hår tilbage indgroet, nej. Cremen har fjernet alt rengjort. Naturligvis måtte jeg svede for at fjerne det helt fra huden og vaske det godt, ligesom enhver anden creme af lignende formål. Det eneste, jeg ikke kunne lide, var lugten. Måske vil det virke ret almindeligt for mange, men for mig viste det sig at være specifikt. Og så er alt ikke dårligt.

Lige godt med begge svage hår på benene og med mere stive i bikiniområdet. Det lugter usædvanligt, men generelt lugter denne duft mig ikke. Den er gyldig i 5-10 minutter, nogle gange forlader jeg det i 15 minutter. Alt hår dør ud og falder ud. Irritation forårsager ikke. Hår efter brugen af ​​cremen vokser med samme hastighed, men i sig selv bliver mindre mærkbar, deres farve er ikke så sort.
Jeg udfører proceduren med depilation en gang om ugen om sommeren og en gang om 2 uger om vinteren. Tilfreds med cremen. Det kom perfekt til mig. Kun forbruget er stort, fordi det er ønskeligt at dække det depilerede område med et tykt lag under et tyndt lag fløde, ikke alle hår er fjernet. P / S En detaljeret undersøgelse af dets sammensætning. Cremen er kun halvt naturlig, men det er ikke dårligt for denne type produkt.

Clever Blog

Smart blog om skønhed og sundhed

Depilatory cream Fito Depilation (Depilation Extra Cream) snyd eller ej?

For nylig kom internettet på tværs af en nyheds-tip om et hårfjerningsværktøj kaldet "Fito Depilation" (også Fito Grow, aka Depilation Extra Cream). Det står skrevet, at dette er et russisk patenteret middel til at slippe af med uønsket hår uden smerte og i lang tid. Sandt nok så denne anmeldelse meget utroligt og betalt for. Selvfølgelig blev det interessant for mig, for som enhver pige, jeg vil have min hudglathed, skal opretholdes i lang tid, og proceduren for at slippe af med håret var så smertefuldt som muligt. Selvom jeg blev vant til epilering med sukkerpasta, phyto harpiks og epilator. Men jeg virkelig, virkelig ønsker at slippe af med håret en gang for alle.

I tilbagekaldelsen var der et link til webstedet for denne Fito Depilation-produkt til depilation (for de interesserede er webstedet let søgt af enhver internet-søgemaskine). Der var en andel, og prisen var 990 rubler. rabat uden rabat 1980 gnidning. (handlingen foregår, som jeg senere forstod, på daglig basis). Alt beskrives ganske smukt og fristende, og du har lyst til det uden tøven at bestille denne creme til dig selv og med forventning om at vente på det. Som jeg altid siger til mig selv: "roen ned Tjek alt ud først. Ingen steder vil han ikke løbe væk fra dig. " Derfor indsamlede jeg mine tanker, jeg overset hjemmesiden nærmere. Og jeg var foruroliget over, at der som sådan ikke var skrevet noget om selve cremen, der er ingen oplysninger om sammensætningen, der er ikke noget billede af dette produkt, og det er ikke skrevet, hvad du vil vinde til sidst: hvor meget, hvad er inkluderet i ordren og hvordan man bruger det hele. Generelt har jeg mange spørgsmål. Nedenfor er et uddrag fra webstedet, der beskriver produktets charmer:

FitoDepilation hurtigt og sikkert slippe af med uønsket hår! FitoDepilation ™ ved, hvordan man gør huden glat og silkeagtig.

Med det kan du bære de mest åbne tøj uden frygt for hurtigt voksende hår, akavede røde prikker efter barbering eller stak voks efter epilering.

Fordi Fito Depilation ™ er et videnskabeligt udviklet produkt med en række aktive ingredienser, der afbryder cellefollikulær aktivitet, og med langvarig brug reducerer væksten af ​​uønsket kropshår!

- Komponenter siver ind i hårsækken
- Effektivt reducere hårvæksten
- Fito Depilation arbejder for bikiniområdet, underarmsben, ben, arme og andre kropsdele.
- Softer struktur end andre skindkrem
- Handlinger på hår af stivhed og struktur

Du vil barbere meget sjældnere! Med Fito Depilation ™ er det 82% mindre sandsynligt end i øjeblikket gør...

En dag, vær ikke overrasket, når du slet ikke skal barbere!

Jeg skal altid, inden du bestiller noget på internettet, indsamle oplysninger om dette produkt eller enheden, læs mange anmeldelser.

De fleste anmeldelser om Fito Depilation (og Depilation Extra Cream) var positive: alle er tilfredse med depilationskrem, hår vokser ikke med en måned, der er ingen irritation mv. Men der er en ulempe - du kan kun købe denne creme på internettet. Efter at have gået dybt ind i at indsamle oplysninger, kom jeg på tværs af helt forskellige anmeldelser: at dette er en skilsmisse, at du kan købe fito depilation creme i apoteker og butikker for 50 rubler. Tilstedeværelsen af ​​sådanne anmeldelser fik mig til at tænke mere. Jeg besluttede at kontakte repræsentanten fra webstedet og bede ham om. Forladt dit telefonnummer på ordreformularen. Manden ringede tilbage efter ca. 15 minutter. Samtale med repræsentanten så sådan ud (vi vil udelade hilsen og farvel):

Mig: Fortæl mig, hvad er sammensætningen af ​​dit produkt, da jeg ikke så nogen oplysninger på webstedet? Hvad får jeg i ordren, hvilken slags produkt får jeg. Er det en depilatory creme eller en slags pulver, og hvad er dens volumen?

Repræsentant: Vores produkt er fuldt certificeret. Den har en blødere sammensætning end konventionel depilatory cream. Gælder for alle former for hårstivhed på alle områder af kroppen. Volumen 50 ml.

Jeg: God. Så fortæl mig, hvor meget denne depilationskrem er nok til mig. Og hvornår vil han helt slippe af med uønsket hår?

P: Dette volumen er nok til dig en gang (og det er tusind rubler!). For eksempel på to armhuler. Du kan bestille 5 rør til 4 000 rubler. Hvis du bruger det hele året, så vil det slippe af med alt hår.

Jeg havde straks nogle spørgsmål i mit hoved: "Hvorfor er certifikatet ikke angivet på webstedet? Hvor mange af disse cremer skal jeg købe i et år? "Og jeg blev ikke alene ved spørgsmålet om, at du kan købe den samme fløde i butikken til 50 rubler. Jeg besluttede at tjekke. Og hvad tror du i den tredje butik fandt jeg det, eller rettere dem. Depilatory body cream 50 ml - 39.20 gnid, Depilation creme til bikini og underarms 25 ml - 36.60 gnid. og et rør af creme 100 ml - 39.90 gnid. firmaet "fito kosmetik". Sachets en til en som på et enkelt billede af cremen på stedet. Kun jeg har med avocado og aloe vera, og på stedet med kamille. Men essensen ændres ikke. Der var ingen grænse for min frustration. Hvor mange piger fik det?

Jeg kontrollerer også, hvem producenten er. For det første leder jeg efter det officielle websted. Jeg ser også på, hvad firmaet producerer og på hvilken adresse. Ofte er disse oplysninger placeret nederst på siden, som mange ikke går der, desværre. I vores tilfælde er denne LLC TD "Blue Vezhka." Hvis du kører ind i søgemaskinen "Blue Vezhka", kan du se mange interessante ting. For eksempel sælger de ikke kun depilator Fito Depilation cremen, men også honning til vægttab, ure, nøgleringe, spray til hårvækst, absolut power ring (virkelig en kopi af en ring fra en film om hobbits :)) og mange andre junk. Generelt er alt dette en slags tilknyttet program til at tjene penge. Til hvem det er interessant, kan du søge efter dig selv, jeg vil ikke dvæle på dette i detaljer.

Generelt var jeg endnu en gang overbevist om, at miraklet af midler ikke sker (den samme historie med Velvet Depilatory Cream). Depilatory cream, det er i Afrika depilatory cream, der ikke ødelægger hårsækken. Depilatory cream arbejder med den synlige del af håret og fjerner kun håret i et stykke tid. Dette er en slags alternativ til barbermaskinen til dem, der ikke kan lide at bruge knive, få udskæringer og irritation på huden. Derfor er det kun for dig at beslutte at tro på ordet alle de oplysninger, du ser eller bruge tid på at tjekke det, hvilket i sidste ende vil hjælpe dig med at bruge dine penge klogt eller gemme dem. Og selvfølgelig er det igen kun for dig at beslutte at bestille denne creme på hjemmesiden eller købe den i en butik.

Selvfølgelig forsøgte jeg en billig depilationskrem, som jeg købte i butikken for kun 39 rubler af hensyn til interesse. Hår fjernet uden problemer, irritation jeg ikke bemærkede og indgroede hår opstår ikke. Det er ikke nok besværligt. Til sammenligning depilerede jeg et område af armhulen med en creme, og den anden med en epilator. Nå, epilatoren viste sig hurtigere (måske er min hånd allerede fuld, og området er mindre end for eksempel ved benene). På området efter depilationskrem voksede håret med 3 eller 4 dage, og i store mængder. På epilatorområdet blev håret tættere på slutningen af ​​ugen og af mængden mindre end tre gange.

Måske har nogen bestilt eller prøvet en depilatory cream, dele din oplevelse hos os. Og i hvilken epilation og depilation kæmper du med uønskede hår? Personligt foretrækker jeg hjemme shugaring og epilator for forskellige dele af kroppen, og plejede at voks voks.

Tilsætning: Første gang jeg glemte at tage et foto fra butikken med den reelle pris af fito-depilationskrømen eller snarere den depilatorcreme fra Fito Cosmetic. Og hvem kan ikke tro på, at han virkelig er så billig, jeg var ikke doven, gik og tog et billede)

fito depilation i en almindelig butik

På billedet ses også Velvet depilation cremen, som koster 99 rubler i butikken, og på internettet sælger vi det igen til 1000.

Jeg fandt også en video anmeldelse (video nedenfor) fra en pige fra Sochi, jeg råder dig til at se på det. Og først blev jeg på videoen, hvor den samme pige roser cremen og et link til hjemmesiden for købet nedenfor. Jeg synes det er mærkeligt på en måde, så roser, så scolds. Og det viser sig, at de har kopieret deres videooversigt og skåret ud alle de "ekstra", så folk, der er i tvivl om at købe eller ej, finder denne slags "larmende og ægte" anmeldelse af Fito Depilation og deres tvivl forsvundet.

Generelt, når du er i tvivl, kigge længere og mere end et par anmeldelser. Det er bedre at bruge lidt mere tid end at give dine penge til nogen ukendt.

Hvis artiklen var nyttig for dig, tøv ikke med og del den med dine venner på sociale netværk;)

Hvis du efter at have læst artiklen ikke tror på mig (hvad du har ret til) og vil uafhængigt kontrollere, om Fito Depilation hjælper med at slippe af med hår, kan du købe det her.

Anmeldelser af creme Fito depilator

Phyto depilator creme er en nyhed inden for kosmetologi. Midler er beregnet til fjernelse af hår på en krop, med den efterfølgende afmatning af deres vækst. Depilatoren kan bruges af både kvinder og mænd. Et kendetegn ved fløden er, at det ikke kun lindrer vegetationen, men bekymrer sig om huden takket være de naturlige ingredienser i sammensætningen.

Du kan købe værktøjet på det officielle distributørsted. Kvaliteten af ​​varerne er garanteret.

Udtal eksperter om cremen Fito Depilation

Taler om Fito Depilation, anmeldelser af læger, siger de, at cremen ikke skader sundheden for huden og menneskers sundhed generelt. Phyto depilator har ikke irreversible effekter og påvirker ikke den naturlige fysiologiske proces groft, men korrigerer kun lidt for kvinders eller mandlige tiltræknings skyld. Kontraindikationer til brugen af ​​cremen er graviditet, åreknuder og diabetes.

Kundeanmeldelser

Populariteten af ​​et unikt middel til hårfjerning "ruller over." Det manifesterer sig selvfølgelig et stort antal kommentarer om Fito Depilation og anmeldelser. Millioner af kvinder har allerede testet det for sig selv og har travlt med at dele både positive og negative indtryk.

Negative anmeldelser

Negative udtalelser er oftest forårsaget af en klage af en høj pris, samt en lille mængde produkt. Du kan også bemærke, at nogle kvinder klager over manglen på øjeblikkelig virkning fra anvendelsen af ​​cremen. I modsætning til deres forventninger ophører håret efter den første eller anden ansøgning ikke at vokse. Det er vigtigt at bemærke her, at producenten lover langsommere hårvækst efter en lang (mindst 5 måneder) og regelmæssig brug af fløden.

Victoria Nikitina, 24, Moskva

"Reklame var meget attraktivt, og jeg købte fito depilation depilation creme. Min fløde kom, og på samme dag oplevede jeg det på mig selv. Cremen fjernede selvfølgelig håret uden problemer, lugtede godt. Men! Han stoppede ikke hårvæksten! En uge senere måtte jeg barbere. "

Natalya Zubanova, 36 år gammel, Moskva

"Jeg har ikke brugt værktøjsmaskiner i lang tid, jeg gør epilering med en elektrisk epilator. Torturen er stadig den samme, men håret vokser langsommere. Jeg besluttede at prøve denne creme, der lover hårfjerning næsten for evigt. Jeg kan ikke sige noget godt og dårligt, som jeg brugte det en gang. Det virker som en almindelig depilatory creme, det vil sige fjerner hår. Med hensyn til afmatningen ved jeg ikke... Jeg købte ikke mere, det vil være dyrt for mig at bruge det konstant. "

Tatyana Khizhchuk, 23 år gammel, Moskva

"Jeg købte en phyto depilator for mig selv og min mor. Mor, han passede ikke, forlod håret, og med min coped, men med vanskelighed. Skal holde længere end angivet i instruktionerne og smøre med et tykt lag. Det forekom mig, at han havde en svag virkning. Og med en sådan udgift, selvom han stopper hårvækst i fremtiden, som forresten ikke er et faktum, er jeg ikke klar til at bruge en formue på depilation. Tilbage til den gode gamle epilator. "

Elena Simonenko, 30 år gammel, Kremenchug

"Det er ikke helt en dårlig fløde, men jeg kan ikke se forskelle fra andre, som er meget billigere. Jeg vil ikke købe mere, det er dyrt. "

Positive anmeldelser

Kvinder i mange kommentarer hævder at have forsøgt forskellige metoder til at slippe af med vegetationen på kroppen, de stoppede på denne creme. Vi opregner de vigtigste grunde, der er angivet af de reelle kundeanmeldelser:

Effektivitet og omkostningsbesparelser

Kundeanmeldelser hævder at de er tilfredse med købet, da der er et ideelt pris / kvalitetsforhold. Værktøjet effektivt og hurtigt håndterer hovedopgaven, hvilket sænker den efterfølgende vækst af hår, hvilket sparer tid og penge.

Sikkerhed og naturlig sammensætning

Bedømmelse af anmeldelserne havde ingen af ​​kvinderne nogen irritationer og negative konsekvenser efter brug af cremen. Alle damer overholder den positive virkning af cremen på huden: den er fugtet, den bliver glat og blid, der er en følelse af renhed og friskhed. Og alt dette takket være de naturlige ingredienser i sammensætningen.

Alsidighed og delikat indvirkning

Cremen kan påføres på alle hudområder. Den største glæde blandt det retfærdige køn er brugen af ​​skræmmende creme til bikini og underarms, hvilket i modsætning til andre midler ikke forårsager irritation. Damer bemærker en reduktion af antallet af procedurer med 70%.

Ingen smerte og behagelig brug

Kunder noterer sig med glæde det faktum, at hårfjerningsprocessen er fuldstændig smertefri, hvilket uden tvivl overstiger de mekaniske metoder til at slippe af med vegetation, såsom shugaring, voksning og epilering. Ifølge kvinder tørrer værktøjet ikke huden, og med det kan du glemme de indgroede hår for evigt. Det er nemt at påføre og er også let fjernet fra huden.

Victoria Linkova, 32 år, Voronezh

"I et par år brugte jeg hårfjerning med en shugaring pasta. Efter at have forsøgt phyto creme depilator, skiftes helt til den. Meget godt fjerner hår, ingen smerte og irritation, det lugter vidunderligt! Jeg har brugt det allerede i den 3. måned, mit hår vokser i samme hastighed som med sukkerfjerning, men det viser sig billigere! Vi har kun en dyb 2500 bikini værd. "

Natalya Kozhakhmetova, 37 år gammel, Lutsk

"Stor fløde! Jeg har følsom hud, og generelt er jeg tilbøjelig til allergiske reaktioner, men denne creme forårsager virkelig ingen udslæt, ikke den mindste rødme. Huden strammes ikke, som andre cremer gør, er der ingen kløe. Håret fjerner om 10 minutter. Hårene er tyndere og vokser langsommere. "

Daria Lubina, 20 år gammel, Moskva

"Jeg tager denne fløde med glæde. Generelt kan lugterne af sådanne midler ikke stå, men det lugter godt. Fjerner hår uden konsekvenser, men jeg fandt denne fløde i supermarkedet til en pris tre gange mindre. Wow, tror jeg, sælger jeg virkelig et billigt produkt til en ublu pris? Jeg købte 10 poser på en gang. Tilfreds med at jeg reddede, besluttede jeg at teste det. På ca. 5 minutter begyndte min hud at kløfte frygteligt, og det føltes som om det var knust lidt. Jeg skyllede naturligvis hurtigt alt væk. Der var en lille rødme. Emballagen er den samme, men indeni er en helt anden creme. Det er lidt tyndere, lugten er anderledes. Tilsyneladende en falsk. "

Elena Velichko, 19 år gammel, Perm

"For bikiniområdet er det mest. Jeg kan ikke "der" epilator, smerten er uudholdelig. Og med hele fløden er super. Jeg har brugt det i 9 måneder nu, mit hår har mærkbart bremset i vækst. Jeg anbefaler til alle, der er bange for smerte. "

Irina Karpova, 24 år gammel, Nikolaev

"Jeg fjerner dette underarm hår med denne creme, da de siger at det er umuligt at trække ud på disse steder, kan der være problemer med talgkirtlen. Og over overlæben. Effekten er opfyldt. På ansigtet vokser håret næsten ikke. Jeg fjerner antennerne hver anden måned. "

Lyudmila Zyuman, 34, Moskva

"Jeg bastard fra denne creme. Benene efter ham er meget glatte og ømme, fugtgivende mærkes. Vi bruger hele familien: mig og selv min mand. Han arbejder i gymnastiksalen, og der besluttede de sig for at slippe af med vegetationen på brystet. Han siger at barbering hår er hårdt, ja, hårfjerning er ikke engang overvejet. "

Marina Vikul, 28 år gammel, Kiev

"Det synes jeg har øget vegetationen. Mine venner gør ingenting med hår på deres hænder. De er næppe synlige og lyse, og mine hårde og mørke. Barbering er ikke en mulighed, så jeg besluttede at bruge phyto creme. Bestilt på internettet på den officielle hjemmeside. Levering tog 3 dage. Fabrikanten lover at håret vil gå væk med cremen, og de vil vokse mindre. I morgen bruger jeg anden gang. Første gang var 2 uger siden. Håret fjerner sig meget godt, udslæt og allergier forekom ikke. Efter brug er huden fugtet. Jeg vil følge vækstdynamikken. Afmeld. "

Milano Koshevaya, 21, Moskva

"Jeg er meget tilfreds med denne creme! Håret vokser virkelig langsommere. Jeg plejede bare at barbere håret på mine ben, godt, jeg forsøgte at trække en maskine et par gange. Dette er min første erfaring med depilatory cream. Jeg forventer ikke en sådan effekt. Fjerner håret hurtigt nok, ingen skalering og kløe som en barbermaskine. Nu kun phyto depilation! Jeg anbefaler det til alle, betyder bombe! "

Nadezhda Petrova, 25 år gammel, Ekaterinburg

"Jeg har brugt fløden i omkring 3 år. Jeg køber 10 pakker på én gang, jeg har mere end et halvt år. Jeg blev straks nødt til at bruge det, nu vokser mit hår næsten ikke. Dette er bestemt ikke en billig metode, men det er pengene værd. Benene er altid velplejede, det er behageligt at røre ved huden. Jeg bruger creme til både bikini og antenner på ansigtet. Jeg kan godt lide det. "

Natalya Beznyuk, 25, Odessa

"Jeg skiftede til phyto depilation creme i lang tid af tre grunde. For det første gør det ikke ondt, for det andet håret vokser ikke så hurtigt, i det tredje er der ingen nedskæringer og forfærdelige acne. Min mand har en barbering irritation, så han barberer sit ansigt kun under en elektrisk barbermaskine. Hun tilbød ham at prøve at fjerne hans hår med sin phyto creme. Han var først skeptisk skeptisk. Men resultatet fik mig til at ændre min holdning. Bundlinjen: Ingen irritation, alt er helt glat og uden hår. Nu bruger vi sammen, om end separat. :))). "

Svetlana Krivets, 30 år gammel, Novosibirsk

"Jeg elsker vild hvile, og der er ikke plads til at barbere mine ben der. Ikke i teltet? :)) Krem hjælper med at slippe af med hår. Jeg har nu nok af hans handlinger i to uger. Bare for resten periode. I fremtiden håber jeg på et bedre og længere resultat. Jeg har brugt det i 6 måneder. "

Olga Rezantseva, 22, Kherson

"Jeg har aldrig dampet om de små hår på mit ansigt. Men venner foreslog, at det ikke er æstetisk. Jeg tog og plukkede. Fra da af begyndte mørkere hår at vokse, og der var flere af dem! Selvfølgelig var jeg meget ked af det. Det ville være bedre, hvis de ikke rørte dem. Jeg læste i lang tid, søgte på internettet for at få oplysninger om, hvad jeg skal gøre med min overskæg. Og hun forsøgte at lyse op og holdt øje med priserne på fotoepilation. Som følge heraf fandt jeg denne creme. Pigerne skrev, at de kun brugte at løse mit problem, så jeg bestilte en pakke. Jeg prøvede, det virker. Hårene begyndte at vokse ved første tyndere, så blev de mindre. Jeg bestilte for nylig en anden pakke, den første er allerede afsluttet. Jeg råder alle, der har det samme problem som mig. "

For at bestille fløden skal du følge linket til den officielle hjemmeside og efterlade en anmodning. Men før du beslutter dig for at købe, skal du læse instruktionerne for Phyto creme.

Hvorfor forbliver hamp efter shugaring og hvordan man slippe af med det

Hvordan man hurtigt vokser øjenbryn efter plukning