Depilation Cream Eveline

Fjernelse af overskydende hår fra kroppen har altid været vigtigt, men det var ikke altid muligt at opnå den ønskede virkning hurtigt, smertefrit og i lang tid. Eveline Depilatory Cream giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønskede hår på enhver del af kroppen hurtigt og effektivt og uden ubehag.

Oversigt over budget depilatory cremer - i den næste video.

Beskrivelse og fordele

Depilatory cream Eveline fra det allerførste øjeblik af udseendet på hylderne opnåede hurtigt bred popularitet. For det første har de en lav pris, og for det andet hjælper de hurtigt og effektivt at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

Den særlige formel i dette produkt indeholder i sin sammensætning særlige stoffer, som negativt påvirker hårene, blødgør dem til selve roten. Som følge heraf bliver håret ikke kun let fjernet fra kroppen med en spatel, men begynder også at vokse meget langsommere. Tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​naturlige ingredienser giver dig mulighed for at bruge dette værktøj uden risiko for allergi eller andre ubehagelige følelser på huden.

De er nemme og enkle at bruge, alt hvad der er nødvendigt er at fordele rørets indhold med en spatel med et tyndt lag på huden, og efter et par minutter skal du fjerne blandingen og vaske kroppen med køligt vand. Resultatet af denne procedure afhænger af typen af ​​depilatorisk creme kan vare op til syv dage.

Men ud over højeffektivitet og lave priser har dette produkt endnu en vigtig fordel, nemlig en bred vifte, der ikke kun består af depilationskremer, men også balsamer, der er beregnet til brug efter det.

Deres yderst effektive formel giver dig mulighed for at berolige huden efter proceduren, beskytte den mod irritation, samt sænke hårvæksten og svække deres follikler. Regelmæssig brug af disse produkter i tandem fører til, at håret bliver svagere, tyndere og over tid generelt kan stoppe med at vokse. For kvinder med meget følsom hud producerer Eveline en speciel produktlinje designet til dem. Meget effektiv formel klare perfekt ødelæggelse af overskydende hår, men det er helt sikkert for selv den mest delikate hud.

sortiment

Det er firmaet Eveline Cosmetics, og mere præcist er dets produkter beregnet til depilation i dag de rigtige salgsledere, og en bred vifte af disse produkter har spillet en vigtig rolle i denne popularitet. Vi understreger de mest populære produkter til hårfjerning fra Eveline.

 1. Ultra-hurtig depilation creme, dets eksponeringstid er kun 3 minutter. Den har næsten ingen aroma, den er ideel selv for meget tør og delikat hud på kroppen, det er perfekt til at fjerne uønsket vegetation i bikiniområdet. Den tætte tekstur giver praktisk påføring og nem fjernelse af creme og hår, forårsager ingen irritation. Under selve proceduren er der ingen ubehag.
 2. Ultranezhny depilatory cream 3 in 1. Hjælper med at fjerne uønskede hår, bremser væksten og udseendet af nye, og nærer og fugtiger huden under selve proceduren. Det har en lys og behagelig duft. Den vaskes nemt og påføres, og eksponeringstiden er lidt længere end den foregående prøve og er allerede 5 minutter. Ideel til følsom hud og hud udsat for allergiske reaktioner.
 3. Det næste produkt fra et velkendt mærke er creme 8 i 1. I modsætning til alle andre produkter af dette mærke bekæmper dette værktøj ikke kun hårfjerning effektivt, nærer og fugter huden, men hjælper også med at styrke kapillærerne. Tiden for dets eksponering afhænger af hårets type, kan være fra 5 til 15 minutter. Dette depilatoriske middel er det bedste valg for de kvinder, der lider af åreknuder og øget træ træthed.
 4. Eveline Cosmetics 9 i 1 Depilatory Cream kan ikke kun klare overflødig vegetation, men også nærer, fugter og beskytter selv den tyndeste og delikat hud. Silkeproteiner gør det glat og fløjlsagtigt, og en stærk formel beskytter mod udseendet af ny vegetation på kroppen i lang tid.
 5. Depilatory cream "Just Epil" er beregnet til brug på de mest følsomme områder af kroppen, for eksempel på ansigtet, i hænderne eller i bikiniområdet.
 6. For ekstremt følsom hud har producenten frigivet et andet værktøj 9 i 1 "Bio Depil". Ud over dets hovedfunktion fugtiger dette produkt også huden, beskytter den mod negative virkninger og forynder.

Depilation Cream Evelyn

Hvis din hud er for følsom over for voksepilation eller du ikke har mulighed for at gennemgå et forløb af laserepilation, anbefales det at bruge en depilatory cream. Blandt de mange cremer af denne type tilbyder producenterne en creme til hårfjerning Eveline. Det er designet til at fjerne facial hår, bikini område, armhuler og ben. Lover at rense, fugt og blødgøre følsom hud.

Foto: Evelyn creme sortiment: 8 i 1, Jast Epil, 9 i 1, Ultranzhe 3 i 1 og Argan Oil.

Indeholder aloe vera og silke proteiner. Overskrider ikke huden, forårsager ikke irritation, der kan spores noter af aloe i lugten. Det står, at det virker inden for 5 minutter, men med længere brug forårsager det ikke irritation og rødme. Indholdet er hvidt, let fordelt, det har en ikke-flydende tekstur. Den største fordel ved dette værktøj til depilation er dens smertefrihed. Regelmæssig brug sænker hårvæksten og gør den blødere.

Eveline instruktion

For at opnå resultatet, læs brugsanvisningen til cremen Eveline. Før du bruger Eveline Depilatory Cream, skal du kontrollere, om der er nogen allergi over for komponenterne. Påfør Evelyns lille ærtercreme til armbøjningen og vente 1 time, og følg derefter reaktionen i en time. Hvis der ikke fulgte nogen reaktioner, og huden ikke er dækket af pletter eller udslæt, kan den påføres.

Eveline creme kommer med en spatel til påføring og fjernelse af hår fra huden. Hud, der er depileret, skal være tør og fedtet.

Vi distribuerer indholdet over hudens overflade, idet der undgås kontakt med slimhinden, så længe i mere end 5 minutter. Efter tid skal du fjerne håret mod væksten af ​​den vedhæftede spatel. Hvis ikke alle områder af huden har ryddet proceduren, gentag. Vi vasker rester af midler med køligt vand uden sæbe og alkohol. Påfør fugtighedsolie eller ethvert sædvanligt middel. Efter hårfjerning anbefales det ikke at tørre dette område med aggressive midler som alkohol. Desuden er solbadning og solbadning ikke tilladt i 24 timer.

Sikkerhedsforanstaltninger

Eksponeringstid for forskellig hud kan være anderledes. Hvis håret er lys og hudfølsom brugstid kan reduceres. Ved stive børster kan opblussen på huden øges til 10 minutter. Vækst som angivet betyder ikke langsomt, hår vises 2-3 dage efter påføring. Det kræver deling med enhver balsam til langsom hårvækst. Det fjerner ikke små og korte hår. Det skal bemærkes, at indholdet ikke er fuldstændigt afvasket med vand, du kan bruge olie med et serviet til at fjerne rester. Huden efter proceduren er glat og silkeagtig, rødme og irritation overholdes ikke.

Fordele og ulemper ved cremen Eveline

Minus Eveline, som enhver anden creme - kortvarig effekt. Efter 1-2 dage vil håret fremstå, men allerede tyndere og blødere. Et vægtigt plus er, at efter påføring det ikke forårsager hårindvækst, som med andre metoder til hårfjerning. Og derfor er alle de følgevirkninger som acne, pustler også udelukket.

analoger

Der er lignende midler til depilation som Velvet og Veet. De adskiller sig i en duft, prisen, udholdenhedens tid. Veet adskiller sig ikke i sin effekt eller retarderende virkning på væksten, men det koster meget mere. Ethvert middel til depilation har en sammensætning fuld af en række kemiske komponenter. Derfor kan de samme komponenter i sammensætningen for forskellige piger forårsage forskellige reaktioner.

Kontraindikationer

Ved langvarig kontakt med huden kan det hårdende middel forårsage kemisk forbrænding, det anbefales ikke at overskride den tid, der er angivet i vejledningen. Kontakt med slimhinder kan forårsage øjeblikkelige smertefulde forbrændinger. Komponenter ødelægger neglepladen, så aflejringsproceduren udføres fortrinsvis med handsker. Brug creme Evelyn på huden med sår, udslæt, læsioner kan ikke. Graviditet og amning er også kontraindikationer til brug. Allergi over for enhver komponent i sammensætningen. Brug ikke på stærkt garvet hud, der vil være en forbrænding. Eventuelle maligne tumorer på huden forbyder brugen af ​​sådanne depilatorier.

Kundeanmeldelser

På internettet om cremeforbrugeren Eveline positive anmeldelser hersker. Han har en demokratisk pris sammenlignet med andre midler. Hvad angår priskvalitet er Evelyn mere end tilfreds med kunderne. Især bemærk en behagelig lugt, i modsætning til andre cremer og mindre udprægede symptomer på eksponering for aggressive komponenter.

Der er få negative anmeldelser, de handler om den korte virkning af proceduren. Allergier denne depilator forårsager hos 8% af kvinderne, ikke mere. Værktøjet er rentabelt at købe, da det kæmper hår og koster relativt lignende produkter billigt.

Video: Fjernelse af ben og hænder med fløde.

Evelyn's Depilatory Creams: Face og Body Product Review

Du kan slippe af med uønsket vegetation i zoner af bikini, underarms og ben kan gøres på forskellige måder: Ved hjælp af en elektrisk epilator, testning af vegetabilske opskrifter og folkemetoder, der bruger en barbermaskine, varm voks, shugaring, laser.

Et moderne alternativ til alle kendte midler - en depilatory creme, der virker efter et par minutter og er helt smertefrit. Eveline producerer flere sådanne produkter.

Årsag til hårvækst

Øget hårvækst på ansigt og krop skyldes overhovedet af mandlige hormoner i den kvindelige krop, såsom testosteron og østradiol. I de fleste tilfælde hjælper en hormonbehandling og en god endokrinolog med at klare problemet. Men når der ikke er tid til det første eller det andet, går de til den traditionelle metode til fjernelse af vegetation.

Hudirritation er mulig med overfølsomhed overfor enkelte komponenter.

Ultrafast 8 i 1

En elegant måde at ændre udseendet på er at bruge en skygge af mørk chokolade hårfarve.

Særlige egenskaber

Nogle kendte værktøjer kan opnå en glat hud i op til 3 uger, men selve proceduren er meget smertefuld. Resultatet af plantetinkturer må vente i flere måneder, indtil hårsækken falder sammen.

Maskinen løser problemet hurtigt, men absolut glathed opretholdes i meget kort tid. Hårfjerningsprocessen ved hjælp af Eveline-produkter tager fra 3 til 10 minutter, denne "operation" forårsager ikke ubehag og smerte, som står for populariteten af ​​dette produkt i skønhedsindustrien.

Blandt massen af ​​forslag til depilation cremer er det vigtigt at finde et produkt, der er egnet til sart hud, der ikke forårsager irritation, udslæt og forbrændinger. I denne henseende betyder Evelyns midler - en passende mulighed. Den lette tekstur og behagelige duft af præparaterne håndter nemt problemet.

Til hænder, underarm og bikini 3 i 1

Efter barbering og epilatoren svarer de voksende hår til hanhårene: grov og hård at røre ved. Depilatory cream giver det nøjagtige modsatte resultat: Hårstangen er blød, den vokser ikke i en bunke, men ujævnt, hvilket gør den næsten usynlig for øjet.

Før første brug skal du teste for muligheden for allergiske reaktioner. For at gøre dette skal du gnide en lille mængde af produktet i hudområdet 1-2 cm, skylles af efter 4-5 minutter. Reaktionen kan forekomme efter nogle få timer i form af en brændende fornemmelse, rødme, mindre ofte udslæt. I sådanne tilfælde passer stoffet ikke til dig.

Til følsom hud

Hvilke kolde nuancer af hårfarve vil gøre en mands hjerterytme mere finde ud af her.

Vægtige fordele

Hvor længe handlingen har et produkt afhænger af dens formel. Nogle produkter indeholder aggressive komponenter, der kan bremse hårvækst eller helt ødelægge hårsækkene, hvor de kommer fra.

Som del af Evelyn er til stede:

 • bivoks;
 • aloe vera;
 • ekstrakter af mango, melon, agurk;
 • carite olie;
 • glycerol;
 • aktive ingredienser;
 • aromatiske olier;
 • alkali.

Til ben (3 minutter)

En detaljeret gennemgang af Estelle Onley hårfarvefarvepaletten findes her.

Fabrikanten oplyser om den store mængde af den sidste ingrediens på boksen. Komponenten er ikke harmløs for huden, så du skal nøje følge brugsanvisningen.

Tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​destruktive komponenter har en "minus" - en ubehagelig lugt, ofte skarp. Men der er meget mere positive øjeblikke:

 • Hastighed. Hele proceduren tager ikke mere end 10 minutter.
 • Tilgængelighed. Eveline produkter er ikke sjældne, du kan finde dem i de fleste store indkøbscentre og specialbutikker.
 • Lav pris.
 • Kvalitet i overensstemmelse med europæiske standarder.
 • En række produkter i dette segment. En pige med enhver form for hud og omfanget af problemet vil kunne vælge det produkt, der er skabt til hende.

At finde den perfekte krølle tone er let med Keses professionelle hårfarvepalette.

Gennemgang af potente stoffer

Multifunktionelle 8 i 1 kan ikke påføres den sarte hud i ansigtet, men det kan klare fjernelsen af ​​hårde hår i bikiniområdet, underarm og ben i maksimalt 3 minutter. Sammensætningen af ​​fugtigheds- og omsorgsekstrakter af melon og agurk, som garanterer de behandlede områder blødhed og glathed. Velegnet til normal hud.

Også ikke egnet til udsmidning af antennekrem baseret på aloe vera, som har helbredende egenskaber. Det er også forbudt at bruge det på brændt, brændt i solen, betændt og skadet hud. Resten af ​​problemområderne, produktet lover at fodre epidermis og sænke hårets vækst.

Ansøgningen indeholdende aloe vera og cantaloupe ekstrakter har også sine begrænsninger. Det kan kun anvendes på kroppen. Samtidig er det strengt forbudt at være i solen (forårsager en forbrænding) i 24 timer efter proceduren og at bruge alkohol kosmetiske produkter. Tiden for kontakt med huden afhænger af tykkelsen, overfladen, farven, strukturen af ​​håret. Det varierer fra 3 til 8 minutter.

Aloe vera og fersken løser problemet om 3 minutter, og resultatet overstiger alle de vildeste forventninger.
Det stærke lægemiddel Eveline baseret på d-panthenol holdes på huden strengt i overensstemmelse med instruktionerne for at undgå forbrændinger.

Sammensætningen af ​​aggressiv, mere end en ansøgning i en session er forbudt!

Hvordan fremhæver mørk maling på blondt hår, læs artiklen. Og alle hemmelighederne i hårfarvefarver er afsløret her.

Med coenzym Q10

Den bedste måde at få en ombre virkning hjemme er Loreal ombre-maling.

Bio Depilation Serie Review

Ejerne af følsom hud er heldige: for dem har Eveline udviklet en hel serie af specialaffaldsprodukter. Før brug anbefales det at teste for reaktionen.

For at opnå glathed i bikini-zonen kan det være i minutter med en creme baseret på voks. Dens rester er fjernet fra kroppen sammen med hårene ved hjælp af rindende vand uden yderligere midler (sæbe, gel, skrubbe osv.).

En af de sikreste måder at slippe af med uønsket vegetation anses for at være biologisk depilering, hvilket ikke ødelægger follikelet. Eveline tilbyder et godt udvalg af produkter til denne type depilation. Blandt dem - fløde til følsom hud med kastanjekstrakt. Du kan bruge den med en hårlængde på 4-5 mm.

For at bekæmpe overskæg, tilbyder virksomheden ultra blid 3-i-1 depilatory creme baseret på silkeproteiner og aloe vera. Anvend kun det, hvis hårene på ansigtet er lyse og bløde. Konsistensen af ​​værktøjet er tyk, forbruges ikke økonomisk, men giver et godt resultat. Rørets volumen - 125 ml. Det har en ubehagelig lugt. Efter brug forsvinder antennerne i op til to uger.

Bio depil 9 i 1

Ultra blid creme 9 i 1 bremser hårets vækst, proceduren for fjernelse kan gentages mere end 1 gang om 7-14 dage. Ud over hurtig eksponering fugtiger den epidermis. Formlen indeholder planteekstrakt og coenzym Q10 + R, der bidrager til genoprettelsen af ​​det øvre lag af depileret hud.

Til bikini og underarms er der udviklet et specielt ultrafugtighedsbevidst produkt med en minimal mængde aggressive komponenter.

Som en del af midler til behandling af en zone af bikini indtastes:

 • shea smør for at forhindre irritation;
 • fugtighedsgivende olie Tahiti de Mona;
 • mango-ekstrakt.

Bio depil carla norri

Instruktioner til creme Aquapilling til fødderne er præsenteret her.

Nyttige oplysninger

Prissætningspolitik for Evelyn betyder for depilation sparing:

Depilation creme Eveline 9 i 1

Skønhed, silkehed, ømhed hos den kvindelige hud tiltrækker og tiltrækker altid. Kvinde - udførelsen af ​​raffinement, varme, ømhed, raffinement. Sådan virker naturen, at en utallig mængde hår dækker hele huden. Nogle er tynde, næppe mærkbare, andre er lange, mørke, tykke. Enhver vegetation på kroppen er meget ødelægger fremragende kvindelig billede. Derfor har repræsentanterne fra det svage køn fra tidernes morgen kæmpet med hår på deres ben, i armhulerne, i ansigtet, i bikiniområdet. Til disse formål brugte de alle slags enheder, hvoraf nogle er vant til denne dag. Shugaring, voksning - de ældste metoder til bekæmpelse af uønsket hår. Besidder høj effektivitet, de har en stor ulempe - smerte. Ikke alle kvinder er villige til at udholde sådanne ulemper af hensyn til kortsigtet glathed i huden. Derfor blev der skabt et nyt værktøj til smertefri depilation - Eveline 9 creme i 1. Det vil hjælpe med at gøre epileringsprocessen behagelig, hurtig og fuldstændig smertefri.

Mere om depilatory cream

Depilation creme Eveline, ifølge producenten, vil hjælpe med at påvirke salon effekten hjemme. Depilatory cream er designet til selvstændig fjernelse hjemme, hvilket især vil appellere til piger, der ikke har mulighed for at besøge en skønhedssalon. Eveline Cosmetics producerer en hel række produkter til effektiv depilation, herunder:

 • depilatory cream, der styrker blodkarrene 8 i 1;
 • 3 i 1 ultrafine hårfjerner;
 • creme 9 i 1, designet til følsom hud;
 • Balsam, omsorg for epidermis efter proceduren for depilation.

Hvert værktøj fra denne serie bekæmper øjeblikkeligt opgaven - eliminering af uønskede hår. Depilation creme "Evelyn" bryr sig om huden under proceduren - fugter, nærer, beskytter, genopretter det øvre lag af epidermis.

Anmeldelser af midler fra Eveline yderst positive. Mange kvinder foretrækker bare en sådan effektiv måde at fjerne vegetation på kroppen.

Acceptabel pris, høj effektivitet, aktionshastighed, fravær af irritation, betændelse, langsommere vækst af nye hår - disse er de vigtigste fordele ved Evelyns hårfjerningsprodukter.

Karakteristisk fløde

Depilation Cream Eveline 9 i 1- er et unikt værktøj til overfølsom, allergisk udsat hud. Sikker, hurtig depilation er nu en realitet!

Cremen indeholder komponenter, der forsigtigt passer til epidermis:

 • silkeproteiner gør det glat, øger elasticiteten;
 • aloe vera forhindrer udseende af irritation, betændelse;
 • Mangel på divaricata forsinker markant udseendet af ny vegetation;
 • coenzym Q 10 eller ubihion (vitaminlignende forbindelse) genopretter beskytter hudoverfladen.

"Evelyn" 9 ud af 1 bekæmper tørhed af epidermis, forhindrer tørhed, nærer, fugter, beroliger, genopretter enhver form for hud. Velegnet til kvinder med følsom epidermis, tilbøjelige til hyppige allergiske reaktioner, inflammation, irritation. Nu er der ingen risiko for hudskader under depileringsproceduren. Blød blød tekstur betyder ikke spredning, derfor egnet til brug på alle dele af kroppen.

Creme "Evelyn" 9 i 1

Anvendelsesmåde

Midler til fjernelse af hår er en hvidblå boks, herunder et rør, en spatel, brugsanvisninger. Ifølge de oplysninger, der er angivet i indsatsen, skal du bruge cremen som følger:

 1. Rengør det tilsigtede område med almindelig sæbe.
 2. Spatel anvender en lille mængde midler til det behandlede område og spredes et tyndt lag.
 3. Lad være i 5-10 minutter.
 4. Fjern cremen med håret faldt ud.
 5. Skyl resten af ​​med rindende vand.
 6. Påfør balsam Eveline, omhyggelig efter depilationssessionen.

Fjernelse af depilationskrem med en spatel

Ansøgningens varighed afhænger af typen af ​​hud og hår. I nogle tilfælde kan det tage lidt længere tid.

For at kontrollere resultatet i et ubetydeligt område af benene (armhuler, hænder, ansigt, intimt område), fjern en lille mængde creme. Hvis hårene er væk - kan du vaske af hele behandlingsområdet.

Sikkerhedsforanstaltninger

Depilatory agent bør ikke anvendes på den beskadigede epidermis. Hvis der er udslæt, sår, slid, klip, ridser, vorter, herpes, er det bedre at erstatte cremen med en anden metode til depilering. Med forsigtighed anvendes i steder åreknuder i benene.

I løbet af dagen efter behandling kan ikke:

Depilatory agent kan ikke anvendes på den beskadigede epidermis

 • brug smagsstoffer deodoranter, sprayer osv.
 • besøge poolen, badet, dampkroppen;
 • bruge lang tid i direkte sollys
 • gøre massage
 • gnide epidermis.

Ved overholdelse af alle anbefalinger om brug vil huden forblive glat, silkeagtig, blid i løbet af 5-6 dage. Manglende irritation og betændt udslæt garanteret.

Vælge en creme til depilation Eveline

Med tilgangen på varme dage for mange piger og kvinder bliver spørgsmålet om depilation det mest presserende.

Hvordan fjerne uønskede hår smertefrit, hurtigt, effektivt, uden bivirkninger, og samtidig give kroppen en forsigtig pleje og hydrering?

Svaret på alle disse udfordringer var Evelyn Depilation Cream.

Creme selektion

For at fjerne hår derhjemme, anbefaler Eveline kosmetikskønne en række af beroligende cremer. Deres brug vil hjælpe med at løse sådanne problemer:

 • fjern uønsket hår smertefrit;
 • sænk deres videre vækst
 • fugt og blødgøre huden
 • give kroppen et velplejet udseende;
 • beskytte mod skadelige virkninger
 • undgå irritation og skade.

Eveline Depilatory Cream er et moderne kosmetisk produkt, der anvendes i:

 • innovative formler;
 • naturlige planteekstrakter
 • organiske olier;
 • silkeproteiner;
 • antioxidanter.

Du kan vælge det ideelle middel til dig fra mere end 15 typer af Evelyn depilation produkter, designet til universel brug såvel som til visse hudtyper.

Ultrafine Series

 • "Evelyn 9 in 1" - for overfølsom hud tilbøjelig til allergiske reaktioner. Det sænker hårets vækst, hvilket gør det muligt for mindre hyppige procedurer. Cremen er ikke kontraindiceret til depilation af ansigtet. Desuden har "Evelyn" beriget den hypoallergeniske formel med antioxidanter, der forlænger ungdommen.
 • "9 i 1 Bio Depil" - til følsom hud, med aloe vera-ekstrakt, coenzymer Q10 + R og silkeproteiner. Disse komponenter befugter, plejer og har en foryngende effekt.

Ultra hurtig serie

Designet til kvinder, der værdi hvert minut.

 • "8 in 1" - depilatory cream "Evelyn" fjerner uønsket hår i 3 minutter takket være specielle aktive ingredienser. Indeholder coenzymer Q10 + R, melon og agurkekstrakter, der er kendt for deres fugtighedsgivende egenskaber.
 • Eveline ultrafast depilatory foot cream, med aloe vera og melon ekstrakt, indeholder komponenter, der sænker hårvæksten.
 • Ultra-hurtig depilatory cream med aloe vera og fersken ekstrakter, der blødgør og plejer din hud. Ved langvarig brug bliver hårene tyndere og blødere.

Til forskellige hudtyper

 • Ultra-fugtighedsgivende fra Bio Depil serien - til tør og følsom hud. Indeholder shea smør og Mona de Tahiti, mango ekstrakt.
 • Fugtighedsbevarende creme med aloe vera-ekstrakt og D-panthenol til superfølsom hud. Effektiv i at fjerne tykt hår på ben, arme, armhuler og bikini linjer. D-panthenol beskytter mod irritation, aloe vera - fugter, giver glans og glathed.

Til forskellige dele af kroppen

 • Depilatory cream "9 i 1 for ben Argan Oil er ultrafine og ultrafugtighedsfremkaldende" - indeholder arganolie, aloe og silkeekstrakter, der blødgør og beroliger, og en speciel formel sætter håret tilbage.
 • Argan Oil serien indeholder også 9 i 1 creme til depilering af følsomme områder som hænder, underarms, bikinier.
 • Depilatory cream Eveline 3 i 1 - ultrafine, til underarms, bikini område, hænder. Indeholder silkeproteiner, aloe-ekstrakt, sænker hårvækst

Hvordan man bruger Eveline Depilation Cream

 • Cremen påføres jævnt på tør hud.
 • Eksponeringstid og mængde er angivet på pakningen.
 • Det er vigtigt, at det øverste lag af produktet ikke tørrer ud; for dette kan overfladen sprøjtes fra sprøjteflasken.
 • Cremen fjernes med en spatel, hårene skal let bevæge sig væk.
 • Derefter skylles huden med vand for at fjerne midlerne helt.
 • Vådt med et blødt håndklæde.

Evelyns creme til depilation

I dag har det moderne kosmetikmarked et stort antal redskaber til fjernelse af uønsket vegetation.

Det er meget vigtigt at vælge et værktøj, der effektivt fjerner håret fra både benets, bikiniets og ansigtets overflade, hvor huden er meget følsom.

Og der er en sådan mulighed - fløde fra producenten Evelyn.

Sammensætning og virkning

Hvis du vil producere hårfjerning uden irritation og med opnåelse af den maksimale effekt, er Evelyns creme den ideelle løsning.

I sin sammensætning er der kun naturlige ingredienser, som ikke kun kan omhyggeligt fjerne vegetationen, men også give en mild effekt på huden.

Meget ofte for fjernelse af hår i ansigtet eller bikini i sammensætningen af ​​cremen er der en beroligende komponent - aloe vera. Takket være ham er din hud ingen irritation og rødme.
Hjælpekomponenter er miljøvenlige elementer, så disse produkter har stor efterspørgsel blandt den kvindelige befolkning.

Selv i cremenes sammensætning kan Evelyn indeholde forskellige aromatiske olier, der har en beroligende og fugtgivende virkning.
Takket være komponenter som melon og agurk vil din hud være i stand til at få nok af de nødvendige elementer til at opretholde sin skønhed.
Til ansigtspleje, herunder efter depilation, vil L'Oreal ansigtsolie hjælpe meget.

Produktlinje

Evelyn-samlingen indeholder et stort antal depilatory cremer, der er designet til at fjerne uønsket vegetation på forskellige dele af kroppen.
Overvej egenskaberne og sammensætningen af ​​hvert produkt separat.

Evelyn 3 i 1

Denne creme kan bruges til hårdannelse på benene, arme, i bikiniområdet. Dens konsistens giver dig mulighed for jævnt at fordele hudens sammensætning.
Under påføringen føles kvinden ikke en brændende fornemmelse, og den ønskede virkning opnås i løbet af 10 minutter.

Fordelene ved en sådan sammensætning indbefatter en mild virkning og fraværet af tørhed.
Med hensyn til manglerne er det en - cremen fjernes dårligt med almindeligt vand, da det er nødvendigt at anvende sæbe eller gel til kroppen.

Catherine, 24 år gammel: "Jeg brugte denne creme til at fjerne hår på mine ben. Effekten glædede mig behageligt. Håret blev fjernet efter 15 minutters eksponering for aktive ingredienser. Efter proceduren er huden glat, blød og slet ikke overdreven. "
Tatiana, 32 år gammel: "Takket være denne kosmetik lykkedes det mig meget nemt at fjerne hår i bikiniområdet. Efter påføring følte jeg ikke noget ubehag og brændende, og der var ingen rødme, som ofte sker ved depilering ved hjælp af andre midler. Efter at have fjernet midlerne er huden blød og øm. "

Som du kan se, er feedbacken om brugen af ​​dette værktøj positiv, og produktionsomkostningerne er 130 rubler.

Bruises under øjnene måler ikke kvinder eller mænd. Hvordan at slippe af med dem - Hvordan man vælger en creme Artikel Bruises under øjnene, creme hjælper.

Se en video om, hvordan du laver en creme til glatte hæle med dine egne hænder her.

Evelyn 8 i 1

Denne type Evelyn depilatory creme bruges til at fjerne uønsket vegetation hos kvinder med normal hud. Hvis du bruger denne makeup, kan du fjerne selv de hårdeste og mørkeste hår.

Som en del af værktøjet er der komponenter som melonekstrakt og agurk. De giver dig mulighed for at opnå positive effekter og pålidelig beskyttelse mod negative virkninger.

I løbet af manipulationen bliver huden glat og blød.
Dette produkt koster ca. 150 rubler.

Irina, 23 år: "Jeg anvender denne creme hele året rundt, og jeg er meget tilfreds med den opnåede virkning. Alt hår fjernes hurtigt, og effekten varer ca. 3 uger. "

Maria, 38 år gammel: "Jeg har en meget delikat hud, så Evelyns creme hjalp mig meget ikke kun med at fjerne hår, men også for at bevare mit huds sunde udseende. Hun blev blød, øm, og der var ingen irritation. "

Smuk hud uden strækmærker er drømmen om mange kvinder. Læs, hvordan Lierak hjælper med stregmærker.

Evelyn 9 i 1

Denne fløde bruges til hurtigt at fjerne uønsket vegetation.
Produktets konsistens er let, og sammensætningen indeholder blødgørende og fugtgivende ingredienser.
Takket være dem klarer de at fjerne alle tegn på irritation.

Du kan endda anvende cremen til ansigtsudsmidning. Produktet koster 195 rubler.

Ekaterina, 18 år gammel: "Jeg har øget vegetationen på mit ansigt, jeg brugte pincet før, men efter det blev jeg irriteret på min hud. Creme Evelyn 9 i 1 virker meget forsigtigt, og håret fjerner hurtigt og effektivt. "

Tamara, 35 år gammel: "Jeg brugte denne creme til at fjerne vegetation i bikiniområdet. Jeg kunne godt lide det, jeg klarer at blødgøre huden, gøre den blødere, og den resulterende virkning varer i 2 uger. "

Depilation creme til ansigt, décolleté, underarms

Hvis du har brug for at slippe af med hår i armhulen, skal du bruge en ultrafugtighedsbevarende sammensætning.
Det har beroligende ingredienser. Disse omfatter: mango ekstrakt, taitti olie og shea smør.

Takket være disse elementer er det muligt at vise en positiv effekt på huden, hvilket er meget skadet, når håret fjernes. For at fjerne hår fra halsen har Evelyn også udviklet et unikt værktøj. Cremen indeholder kastanjekstrakt, som er ideel til sart hud. Efter sådan depilation forbliver der ikke spor af kapillær netting på huden.

Sammensætningen med aloe-ekstrakt hjælper med at fjerne hår fra ansigtet. Det tager kun 3 minutters eksponering for fløden, og al vegetation fjernes. Hertil kommer, at udføre depilationen ved hjælp af denne sammensætning vil være meget mindre.

Men det er umuligt at anvende sådanne kosmetik til at fjerne vegetation i ansigtsområdet, forudsat at huden er beskadiget.

Se en video sammenligning af tre typer af depilatory cremer.

Sådan ansøger du

Påfør Evelyns creme til depilering er meget enkel. Alle instruktioner er angivet på pakken, hvor cremen sælges.
Inkluderet er en speciel padle, takket være, at det er muligt at anvende sammensætningen ensartet.

Proceduren varer kun 5-10 minutter. I løbet af denne tid vil thioglycolsyre begynde at påvirke hår, som opløses under huden. For at holde huden efter depilation blød og blid, bør du ikke skynde sig, fløden skal påføres glat, nemt. Kun på denne måde kan den have den maksimale positive effekt.

Hvis sammensætningen blev fordelt jævnt, så forlader alle hårene meget hurtigt det behandlede område af kroppen, hvilket gør det glat og følsomt. Du kan fjerne makeup med almindeligt varmt vand.

Et fælles problem, der får dig til at lede efter en løsning, er poser under øjnene. En liste over de bedste cremer med anmeldelser på dem i artiklen creme fra poser under øjnene.

Det anbefales at gentage depilation efter 15 dage, men hver organisme er individuel, derfor er det nødvendigt at gentage manipulationen under hensyntagen til dets hud.

Evelyns hårfjerningsprodukter har udviklet en hel række effektive produkter.

Hver kvinde vil være i stand til at vælge sin egen unikke sammensætning, hvilket vil tillade ikke kun kvalitativt at fjerne vegetation, men også ikke skade huden.
Hvordan læser fysioterapi til ansigtet, læs her.
Vi inviterer dig til at læse om farmaceutisk creme af rosacea her.

Udover produkter til depilation producerer virksomheden også hånd- og negleplejeprodukter, herunder Evelyn 8 i 1 lak.

Depilatory cremer Evelyn - produkter til alle hudtyper

Markedet for moderne kosmetik er bare fuld af forskellige produkter. Depilation creme er i stor efterspørgsel. På trods af det store antal andre måder at slippe af med uønsket vegetation (hydrogenperoxid mod uønsket hår, laser hårfjerning, hårfjerning hårfjerning osv.), Er det cremen der giver mulighed for at opnå et fremragende resultat og bringer ikke smertefulde fornemmelser. Men hvordan vælger man det rigtige produkt blandt et så stort antal produkter? Hvis du vil have en fantastisk effekt uden irritation og ubehagelige konsekvenser, så opmærksom på Evelyn cremen. Det er lavet i overensstemmelse med alle internationale normer og standarder.

Karakteristika og virkninger

Linjen af ​​depilatory cremer Evilin er designet under hensyntagen til alle deres kunders ønsker. Takket være dette vil hver pige kunne vælge en indstilling, der er ideel til hendes hudtype. Kvinder kan bruge Evelyns creme til følsomme, tørre hud og ømme armhule og bikini områder.

8 i 1 multifunktionelle kosmetik

Præsenteret type depilatory cream Evelyn kan bruges til at fjerne hår fra normal hud. Ved hjælp af dette værktøj er det muligt hurtigt og fjern selv de mørkeste og hårdeste hår. Sammensætningen antyder tilstedeværelsen af ​​melonekstrakt, agurk. På grund af deres positive virkning er de øverste lag af epidermis pålideligt beskyttet mod negative virkninger. Som et resultat af depilationen bliver huden blød og blød.

Med aloe vera

Hvis du bliver nødt til at slippe af med uønsket hår, er den forløbne tid kun 3 minutter. Creme med aloe vera nærer huden, hæmmer hårvækst. Takket være denne depilation er blevet meget mindre. Men at bruge sådanne kosmetiske midler til Evelyns depilation kan ikke bruges til at fjerne vegetation i et ansigt, der er hårdt beskadiget.

Depilatorisk sammensætning med aloe vera og melon ekstrakt

Denne high-speed creme Evelyn skal påføres huden kun i 3 til 10 minutter. Efter det fjernes med en spatel. Den nøjagtige tid, der er tilstrækkelig, afhænger af vegetationens farve og tykkelse. Men at bruge sådanne kosmetik er ikke tilladt for ansigtet.

Det er også meget vigtigt at følge forsigtighedsprincippet nøje. I løbet af dagen efter behandling er det forbudt at anvende aggressive stoffer hvis sammensætning indebærer alkohol. Prøv at forhindre solstråler i at falde på den behandlede hud, ellers vil der være en forbrænding på dette sted.

Her kan du se en video af Asahis ansigtsmassage.

Creme, fjerner hurtigt hår

Selvom denne kosmetik Evelyn er i stand til at fjerne vegetationen på så kort tid, forbliver effekten af ​​den udførte procedure på det højeste niveau. Ved afslutningen af ​​behandlingen bliver huden blød og blød. Desuden er det absolut ikke nødvendigt at gå igen med en barbermaskine eller epilator for at fjerne de resterende hår.

Følsomme hudprodukter

Producenten af ​​afskallende cremer, Evelyn, behandler deres kunder med stor respekt og kærlighed, derfor har de udgivet et unikt værktøj, som kan bruges til at behandle hud, der er udsat for rosacea.

For at eliminere dette problem kan kun være en sammensætning med kastanjekstrakt. Denne komponent er indeholdt i den nye depilatory cream Evelyn til følsom hud. Efter epilation vil ingen kvinde lægge mærke til et kapillærnet på hendes hud.

9in1 ultra-medium

Mange kvinder spørger et fornuftigt spørgsmål: hvorfor præcis 9 i 1? Årsagen er, at denne kosmetik har ni funktioner. De har en positiv effekt på epidermis under epilering.

De vigtigste fordele ved denne sammensætning:

 • hurtig hårfjerning;
 • komplet sikkerhed;
 • langsom vækst, så du behøver ikke at udføre proceduren for depilation.

Ultra-fugtighedsgivende sammensætning til bikini og underarms

For den del af kroppen, hvor huden er øm og følsom, er det nødvendigt at bruge en speciel creme Evelyn til depilering. Dens sammensætning antyder tilstedeværelsen af ​​beroligende og mindre aggressive komponenter. Disse omfatter mangoekstrakt, tahitiolie og karite. Alle disse stoffer har en positiv effekt på epidermis, som er stresset under hårfjerning.

Til bikiniområdet

Ved brug af Evelyns præsenterede depilatoriske midler tager det kun 5 minutter, og din hud er helt ren for unødvendig vegetation. Nu er det ikke nødvendigt at besøge salonen og udholde smerten, at kæmpe med indgroede hår. På grund af sådan hårfjerning er det muligt at behandle bikiniområdet uden problemer og fjerne unødvendig vegetation. Du skal blot anvende sammensætningen og skylle den af ​​med rent varmt vand. Men at bruge gelen eller sæbe anbefales ikke.

Midler med d-panthenol

Præsenteret kosmetik kan bruges til at fjerne hår, selv i ansigtet. I dette tilfælde kan du ikke engang bekymre dig om, at værktøjet vil efterlade en forbrænding på behandlingsstedet. Denne creme, Evelyn - et stærkt middel, så hold det på huden, skal være så meget som angivet i instruktionerne. Det er trods alt udarbejdet efter en række undersøgelser, der er udført af erfarne specialister i specialiserede laboratorier.

I videoen - en sammenligning af Evelyn Depilatory Cream (eveline) med andre budgetmidler:

Instruktioner til brug

Hvordan man ansøger depilation creme Evelyn? Hvordan man bruger den skræmmende creme Evelyn, kan enhver pige finde på pakken. Det beskriver i detaljer den procedure, hvormed det er nødvendigt at anvende cremen jævnt over hele overfladen af ​​huden. Til disse formål er det nødvendigt at bruge en speciel spatel, som er inkluderet i pakken.

Tiden, som værktøjet klarer at udøve sin indflydelse på håret, er kun 5-10 minutter. I løbet af denne tid påvirker thioglycolsyre vegetationen, hvorefter den opløses under huden. Men mange kvinder har et spørgsmål: Hvordan gælder sammensætningen, så huden forbliver ubehagelig i lang tid? Der er ingen grund til at skynde sig. I dette tilfælde skal du give cremen tid til bedre at handle. Hvis det er jævnt fordelt, vil det helt fjerne alle hår og gøre din hud så glat og blid som muligt. Når kosmetikets virkning er overstået, er det tilladt at fjerne det med varmt vand.

Da Evelyns creme er en af ​​de mest effektive depilationsprodukter, vil det være nødvendigt at genepilere efter 15 dage. Det hele afhænger af hudens egenskaber. Det vides at hormonelle ændringer i kroppshårvæksten øges markant. Mange tror, ​​at dette er ineffektiviteten af ​​fløden, uden at kende den væsentlige årsag.

På videoen - en gennemgang af Evelyns 9 i 1 ultratynde depilatorycreme og dens sammenligning med andre midler:

Så mange piger, der har oplevet den præsenterede creme, noter, er dens vigtigste fordele i høj resultat og lav pris. Udgifterne til produkterne er 100-150 rubler. Det hele afhænger af hvilket område af kroppen denne sammensætning vil blive brugt til.

anmeldelser

 • Irina, 34 år gammel: "Jeg brugte Evelyns creme til depilation i armhulerne og bikiniområdet. Jeg var meget tilfreds. Efter hudbehandling er kun 5 minutter tilstrækkeligt til sammensætningen til at opløse hårene. Efter fjernelse af cremen forbliver huden glat, øm og ingen irritation. Virkningen jeg havde varet i 2 uger. Jeg bruger det regelmæssigt og rådgiver alle, jeg kender. "
 • Svetlana, 23 år: "I 3 år besøgte jeg salonen og udførte voksdannelse. Der var uudholdelige smerter, irritationer og forbrændinger. Derefter rådede mine venner mig om at bruge Evelyns creme med aloe vera-ekstrakt. På grund af sin unikke sammensætning giver den blid hudpleje og fjerner effektivt unødvendig vegetation. Hvad jeg især kunne lide var at brugen af ​​produkter er tilladt for enhver hudtype. Nu kan du ikke bekymre dig om, at der vil være nogen konsekvenser. "
 • Inessa, 18 år gammel: "I de sidste 3 år har jeg brugt Evelyns creme, og de bruger det ikke blot til at fjerne hår på mine ben og armhuler, men også på ansigtet. Den resulterende effekt gør mig glad i 2-3 uger. Hvad jeg nyder er den overkommelige pris. Sammenlignet med depilation i salonen, fjerner jeg vegetation med Evelyn cremen, kan jeg spare penge. "
 • Natalia, 45 år gammel: "Jeg har længe været bekymret over et sådant problem som øget ansigtshår. Først tog jeg dem ud med pincet, men de smertefulde fornemmelser blev uudholdelige, og jeg besluttede at vende mig om Evelyn Depilatory cremerne. Til hårfjerning brugte jeg en formulering med d-panthenol. Produktet fjerner helt vegetationen, giver mulighed for en varig virkning uden irritation og anden skade på huden. "

Depileringsprocessen er meget vigtig for den kvindelige halvdel, fordi enhver skønhed ønsker at have en velplejet og smuk hud. På trods af det store antal præsenterede produkter foretrækker kvinder Evelyn creme. Årsagen til en sådan popularitet i høj ydeevne, sikker brug og overkommelig pris. Også, Bartiste depilation creme er meget populær (her beskrivelse og pris), Velvet depilation creme (her mere information og pris), Lov Lov depilation creme (pris her).

Eveline depilatory creme eller ned med vegetation på kroppen

I dag pålægger piger, der foretrækker en depilatory cream, på dette produkt en række specifikke krav, som den skal opfylde. For det første skal det være af høj kvalitet og effektiv, og for det andet helt sikker. Dette værktøj skal hurtigt fjerne alt unødvendigt vegetation på kroppen uden at forårsage skade på huden, efterlader ingen irritation uden at forårsage tørhed og mange sådanne ubehagelige konsekvenser. En af disse cremer er Eveline, som opfylder alle internationale normer og standarder, som er bekræftet af certifikater.

Evelyn begyndte sin aktivitet tilbage i det treogtyvende år i Polen, men i dag er hendes produkter efterspurgte næsten over hele verden. Det lykkedes at holde sin ledende stilling og ikke forsvinde fra markedet for kosmetikindustrien på grund af den høje kvalitet og rimelige pris for alle kategorier af producerede varer. På trods af at virksomheden fremstiller Eveline-depilationskrem fra højkvalitetsråvarer, vil omkostningerne være overkommelige for næsten enhver pige i vores land.

Cremer til bekæmpelse af vegetation på kroppen: typerne og deres fordele

Selskabet Evelyn sørgede for, at enhver kvinde kunne vælge en egnet depilationskrem til sig selv, som ikke kun kunne klare hendes problem, men ikke ville medføre meget ubehag efter brug. Derfor kan du nemt finde Eveline til følsom, tør hud, hurtigvirkende, langsom hårvækst, såvel som til det delikate område af bikini og underarms. Og således at vegetationen i lang tid efter proceduren ikke generer dig, kan du købe en balsam til langsom vækst.

En række ultrafaste og kraftige cremer

Hvis du vil slippe af med hår på dine ben så hurtigt som muligt, er det bedste for dig at vælge dette produkt. En del af stoffet opløser straks hårakslen, mens de ikke forårsager forbrændinger. Før brug skal du læse instruktionerne, som altid skal følges.

 • 8 i 1 multifunktionelt værktøj

Det tilhører de kraftige Eveline cremer til depilation, derfor er det velegnet til piger med normal hud. Dette værktøj fjerner hurtigt og effektivt selv hårde og mørke hår, som de normale ikke kan klare. Den indeholder ekstrakter af melon og agurk, som beskytter de øvre lag af epidermis mod aggressiv handling, gør det behandlede område blødt og glat.

For at fjerne uønsket vegetation fra kroppen, skal du bruge kun tre minutter. Denne creme nærer epidermis, sænker hårvækst, så du kan ty til depilation meget mindre end før. Vær opmærksom på, at et sådant værktøj under alle omstændigheder ikke kan påføres ansigtet, beskadiget eller dårligt garvet hud.

 • Aloe vera og melon ekstrakt

En højhastighedskropsskræmmende creme påføres huden i tre minutter (maks. Ti), fjernes derefter med en spatel og vaskes med rigelige mængder vand. Den tid, som den skal efterlades, afhænger af hårets struktur, farve og tykkelse. Desværre er Eveline med aloe vera og melonekstrakt ikke egnet til ansigtet. Vær opmærksom på forholdsregler: I løbet af dagen efter behandlingen kan du ikke bruge aggressive stoffer og produkter, som omfatter alkohol. Undgå direkte sollys på huden, ellers vil du blive brændt.

 • Tre minutter hårfjerner

På trods af at handlende creme med ekstrakter af aloe vera og fersken er virkelig hurtig, forbliver dens effektivitet altid på højeste niveau. Efter anvendelsen af ​​denne serie bliver huden meget blød og glat som en baby, og du behøver ikke "rydde op" den resterende vegetation med en barberkniv, epilator eller pincet.

Bio-depilation cremer serie

Hvis du vil få det perfekte resultat, ikke overpaying for mærket, skal du være opmærksom på cremen til fjernelse af biobrændstofmærke Eveline. At hun fortjener tillid, er blevet bekræftet eksperimentelt. Hovedforskellen i denne serie er i de specielle komponenter, takket være hvilken fremgangsmåde til fjernelse af vegetation på kroppen bliver næsten smertefri.

 • Følsomme hudprodukter

Virksomheden Eveline tager særligt hensyn til alle sine kunder og forsøger at gøre deres produkter passer til enhver kvinde, så deres teknologer har udgivet en ny unik serie til kvinder, hvis hud er tilbøjelig til rosacea. Med sådan en gener for at hjælpe med at håndtere kastanjekstrakt, som er en del af denne magiske creme. Nu efter hårfjerningsproceduren vil kapillærnet ikke længere genere dig.

 • 9in1 ultra-medium

Hvorfor ni i en? Fordi denne creme har ni funktioner, der spiller en vigtig rolle under depilering. For det første eliminerer det meget vegetationen på kroppen, for det andet er det helt sikkert, og for det tredje begynder hårene at vokse meget langsommere end normalt efter Eveline. Således behøver du ikke at ty til proceduren oftere end en gang hver anden eller to uger.

En stor fordel er også hydrering af epidermis, da det mister fugt efter eksponering for aggressive stoffer. Denne creme tillader ikke tørring af huden, som det sker efter brugen af ​​konventionelle midler til depilering. Den næste ting, der taler til fordel for Eveline, er tilstedeværelsen af ​​et bioekstrakt, som fuldstændig forhindrer irritation, og Q10 + R-coenzymer, som vil hjælpe med at genoprette de øverste lag af den behandlede epidermis.

En anden funktion, der er værd at nævne, er den positive virkning på huden. Du vil bemærke, at selv efter den første depilation bliver de områder, hvor cremen blev påført, blød og behagelig at røre ved. Det sidste plus er, at du kan til enhver tid anvende cremen, og det udtrykkelige resultat vil blive garanteret.

 • Ultra-fugtighedscreme til bikini og underarm

I det område, hvor den mest delikate og følsomme hud er placeret, skal du bruge en speciel Eveline creme til depilation, som består af beroligende og mindre aggressive stoffer. Tahiti olie og karit, mango ekstrakt - alt dette vil have en positiv effekt på epidermis, som oplever lidt stress under en lignende procedure.

En række ultra-creme cremer

Hvis din krop ikke tåler hårfjerningsproceduren med den sædvanlige creme, skal du bruge ultrafine. På trods af Evelines fuldstændige sikkerhed anbefales det dog at teste det på et lille område af kroppen før brug.

 • Bikini Remedy

Enhver pige bliver nødt til at tildele så lidt som fem minutter af hendes tid for helt at fjerne håret i det valgte område. Således er det ikke nødvendigt at gå i salonen for at udholde en utrolig smerte, hvis vegetationen fjernes ved hjælp af voks, at kæmpe med indgroede hår, der fremkommer som følge af epilering og regelmæssig barbering. Efter depilering fjernes cremen let med almindeligt varmt vand. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at bruge gel eller sæbe i dette tilfælde.

 • Afhjælpning med aloe vera

Hvis du tror, ​​at sådan depilation creme er mindre effektiv eller du skal bruge det oftere, så er du dybt forkert. Intet andet end tilstedeværelsen af ​​yderligere komponenter, der beskytter epidermis, sådanne midler er ikke anderledes. Du kan frit bruge Eveline til at fjerne vegetation i intime områder, underarms, på bagsiden. Men i ansigtet er det stadig umuligt at anvende.

Som enhver lignende creme fra Eveline vil du helt sikkert lide dette produkt. Hvad kunne være bedre end glat hud, som der ikke er krøllet på. Du vil kunne gå til stranden i de mest utrolige tøj, uden frygt for, at alle vil se spidsstængernes sorte prikker i bikini eller armhule. Derudover kan du bruge det til hårdannelse på den mest delikate del af kroppen - på ansigtet. Med det glemmer du en gang for alle gæret over læben, på hagen eller panden.

Bare pas på, at du ikke får cremen i dine øjne. Hvis dette sker, skyl dem med koldt vand, så kontakt straks en optometrist. Det er bedst at overlade proceduren for at anvende midler til en anden person (ven, søster, mor) for ikke at risikere deres vision.

befugtningsmiddel

Hvor ofte føler du ubehag efter proceduren, især når din hud kommer i kontakt med tøj? Men de første 24 timer anbefales ikke at bruge blødgørende creme, da de kan forårsage kløe og irritation. For at undgå dette skal du bruge Evelyns fugtighedscreme.

Denne depilatory creme kan også påføres ansigtets hud uden frygt for at blive brændt. Eveline er et stærkt lægemiddel, så hold det ikke længere end angivet på pakken. Glem ikke at instruktionerne er skrevet efter en lang række kliniske forsøg, som kun udføres af specialiserede specialister i specialiserede laboratorier.

Har du virkelig brug for værktøjer til depilation?

Kvindernes hud er meget følsom overfor mekanisk stress, så barberingen af ​​maskinen, hårfjerning, voksning ved hjælp af voks - alt dette er en ægte tortur for dem. Med tanken om, at det snart bliver nødvendigt at gentage en lignende procedure, ryster det retfærdige køn ofte. Og for at gøre livet lettere for dem, har firmaet Eveline frigivet en række af de ovennævnte cremer, som straks lindrer vegetationen i lang tid. Derudover kan du bruge en balsam der bryr sig om huden, sænker hårvæksten. Det er nemt at være perfekt uden nogen særlig indsats.

Priser for uddannelse i køreskoler i Moskva 2018

Hvordan farve øjenbryn med henna og hvor lang tid varer resultatet?