Depilation Cream Eveline

Fjernelse af overskydende hår fra kroppen har altid været vigtigt, men det var ikke altid muligt at opnå den ønskede virkning hurtigt, smertefrit og i lang tid. Eveline Depilatory Cream giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønskede hår på enhver del af kroppen hurtigt og effektivt og uden ubehag.

Oversigt over budget depilatory cremer - i den næste video.

Beskrivelse og fordele

Depilatory cream Eveline fra det allerførste øjeblik af udseendet på hylderne opnåede hurtigt bred popularitet. For det første har de en lav pris, og for det andet hjælper de hurtigt og effektivt at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

Den særlige formel i dette produkt indeholder i sin sammensætning særlige stoffer, som negativt påvirker hårene, blødgør dem til selve roten. Som følge heraf bliver håret ikke kun let fjernet fra kroppen med en spatel, men begynder også at vokse meget langsommere. Tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​naturlige ingredienser giver dig mulighed for at bruge dette værktøj uden risiko for allergi eller andre ubehagelige følelser på huden.

De er nemme og enkle at bruge, alt hvad der er nødvendigt er at fordele rørets indhold med en spatel med et tyndt lag på huden, og efter et par minutter skal du fjerne blandingen og vaske kroppen med køligt vand. Resultatet af denne procedure afhænger af typen af ​​depilatorisk creme kan vare op til syv dage.

Men ud over højeffektivitet og lave priser har dette produkt endnu en vigtig fordel, nemlig en bred vifte, der ikke kun består af depilationskremer, men også balsamer, der er beregnet til brug efter det.

Deres yderst effektive formel giver dig mulighed for at berolige huden efter proceduren, beskytte den mod irritation, samt sænke hårvæksten og svække deres follikler. Regelmæssig brug af disse produkter i tandem fører til, at håret bliver svagere, tyndere og over tid generelt kan stoppe med at vokse. For kvinder med meget følsom hud producerer Eveline en speciel produktlinje designet til dem. Meget effektiv formel klare perfekt ødelæggelse af overskydende hår, men det er helt sikkert for selv den mest delikate hud.

sortiment

Det er firmaet Eveline Cosmetics, og mere præcist er dets produkter beregnet til depilation i dag de rigtige salgsledere, og en bred vifte af disse produkter har spillet en vigtig rolle i denne popularitet. Vi understreger de mest populære produkter til hårfjerning fra Eveline.

 1. Ultra-hurtig depilation creme, dets eksponeringstid er kun 3 minutter. Den har næsten ingen aroma, den er ideel selv for meget tør og delikat hud på kroppen, det er perfekt til at fjerne uønsket vegetation i bikiniområdet. Den tætte tekstur giver praktisk påføring og nem fjernelse af creme og hår, forårsager ingen irritation. Under selve proceduren er der ingen ubehag.
 2. Ultranezhny depilatory cream 3 in 1. Hjælper med at fjerne uønskede hår, bremser væksten og udseendet af nye, og nærer og fugtiger huden under selve proceduren. Det har en lys og behagelig duft. Den vaskes nemt og påføres, og eksponeringstiden er lidt længere end den foregående prøve og er allerede 5 minutter. Ideel til følsom hud og hud udsat for allergiske reaktioner.
 3. Det næste produkt fra et velkendt mærke er creme 8 i 1. I modsætning til alle andre produkter af dette mærke bekæmper dette værktøj ikke kun hårfjerning effektivt, nærer og fugter huden, men hjælper også med at styrke kapillærerne. Tiden for dets eksponering afhænger af hårets type, kan være fra 5 til 15 minutter. Dette depilatoriske middel er det bedste valg for de kvinder, der lider af åreknuder og øget træ træthed.
 4. Eveline Cosmetics 9 i 1 Depilatory Cream kan ikke kun klare overflødig vegetation, men også nærer, fugter og beskytter selv den tyndeste og delikat hud. Silkeproteiner gør det glat og fløjlsagtigt, og en stærk formel beskytter mod udseendet af ny vegetation på kroppen i lang tid.
 5. Depilatory cream "Just Epil" er beregnet til brug på de mest følsomme områder af kroppen, for eksempel på ansigtet, i hænderne eller i bikiniområdet.
 6. For ekstremt følsom hud har producenten frigivet et andet værktøj 9 i 1 "Bio Depil". Ud over dets hovedfunktion fugtiger dette produkt også huden, beskytter den mod negative virkninger og forynder.

Depilatory cremer Evelyn - produkter til alle hudtyper

Markedet for moderne kosmetik er bare fuld af forskellige produkter. Depilation creme er i stor efterspørgsel. På trods af det store antal andre måder at slippe af med uønsket vegetation (hydrogenperoxid mod uønsket hår, laser hårfjerning, hårfjerning hårfjerning osv.), Er det cremen der giver mulighed for at opnå et fremragende resultat og bringer ikke smertefulde fornemmelser. Men hvordan vælger man det rigtige produkt blandt et så stort antal produkter? Hvis du vil have en fantastisk effekt uden irritation og ubehagelige konsekvenser, så opmærksom på Evelyn cremen. Det er lavet i overensstemmelse med alle internationale normer og standarder.

Karakteristika og virkninger

Linjen af ​​depilatory cremer Evilin er designet under hensyntagen til alle deres kunders ønsker. Takket være dette vil hver pige kunne vælge en indstilling, der er ideel til hendes hudtype. Kvinder kan bruge Evelyns creme til følsomme, tørre hud og ømme armhule og bikini områder.

8 i 1 multifunktionelle kosmetik

Præsenteret type depilatory cream Evelyn kan bruges til at fjerne hår fra normal hud. Ved hjælp af dette værktøj er det muligt hurtigt og fjern selv de mørkeste og hårdeste hår. Sammensætningen antyder tilstedeværelsen af ​​melonekstrakt, agurk. På grund af deres positive virkning er de øverste lag af epidermis pålideligt beskyttet mod negative virkninger. Som et resultat af depilationen bliver huden blød og blød.

Med aloe vera

Hvis du bliver nødt til at slippe af med uønsket hår, er den forløbne tid kun 3 minutter. Creme med aloe vera nærer huden, hæmmer hårvækst. Takket være denne depilation er blevet meget mindre. Men at bruge sådanne kosmetiske midler til Evelyns depilation kan ikke bruges til at fjerne vegetation i et ansigt, der er hårdt beskadiget.

Depilatorisk sammensætning med aloe vera og melon ekstrakt

Denne high-speed creme Evelyn skal påføres huden kun i 3 til 10 minutter. Efter det fjernes med en spatel. Den nøjagtige tid, der er tilstrækkelig, afhænger af vegetationens farve og tykkelse. Men at bruge sådanne kosmetik er ikke tilladt for ansigtet.

Det er også meget vigtigt at følge forsigtighedsprincippet nøje. I løbet af dagen efter behandling er det forbudt at anvende aggressive stoffer hvis sammensætning indebærer alkohol. Prøv at forhindre solstråler i at falde på den behandlede hud, ellers vil der være en forbrænding på dette sted.

Her kan du se en video af Asahis ansigtsmassage.

Creme, fjerner hurtigt hår

Selvom denne kosmetik Evelyn er i stand til at fjerne vegetationen på så kort tid, forbliver effekten af ​​den udførte procedure på det højeste niveau. Ved afslutningen af ​​behandlingen bliver huden blød og blød. Desuden er det absolut ikke nødvendigt at gå igen med en barbermaskine eller epilator for at fjerne de resterende hår.

Følsomme hudprodukter

Producenten af ​​afskallende cremer, Evelyn, behandler deres kunder med stor respekt og kærlighed, derfor har de udgivet et unikt værktøj, som kan bruges til at behandle hud, der er udsat for rosacea.

For at eliminere dette problem kan kun være en sammensætning med kastanjekstrakt. Denne komponent er indeholdt i den nye depilatory cream Evelyn til følsom hud. Efter epilation vil ingen kvinde lægge mærke til et kapillærnet på hendes hud.

9in1 ultra-medium

Mange kvinder spørger et fornuftigt spørgsmål: hvorfor præcis 9 i 1? Årsagen er, at denne kosmetik har ni funktioner. De har en positiv effekt på epidermis under epilering.

De vigtigste fordele ved denne sammensætning:

 • hurtig hårfjerning;
 • komplet sikkerhed;
 • langsom vækst, så du behøver ikke at udføre proceduren for depilation.

Ultra-fugtighedsgivende sammensætning til bikini og underarms

For den del af kroppen, hvor huden er øm og følsom, er det nødvendigt at bruge en speciel creme Evelyn til depilering. Dens sammensætning antyder tilstedeværelsen af ​​beroligende og mindre aggressive komponenter. Disse omfatter mangoekstrakt, tahitiolie og karite. Alle disse stoffer har en positiv effekt på epidermis, som er stresset under hårfjerning.

Til bikiniområdet

Ved brug af Evelyns præsenterede depilatoriske midler tager det kun 5 minutter, og din hud er helt ren for unødvendig vegetation. Nu er det ikke nødvendigt at besøge salonen og udholde smerten, at kæmpe med indgroede hår. På grund af sådan hårfjerning er det muligt at behandle bikiniområdet uden problemer og fjerne unødvendig vegetation. Du skal blot anvende sammensætningen og skylle den af ​​med rent varmt vand. Men at bruge gelen eller sæbe anbefales ikke.

Midler med d-panthenol

Præsenteret kosmetik kan bruges til at fjerne hår, selv i ansigtet. I dette tilfælde kan du ikke engang bekymre dig om, at værktøjet vil efterlade en forbrænding på behandlingsstedet. Denne creme, Evelyn - et stærkt middel, så hold det på huden, skal være så meget som angivet i instruktionerne. Det er trods alt udarbejdet efter en række undersøgelser, der er udført af erfarne specialister i specialiserede laboratorier.

I videoen - en sammenligning af Evelyn Depilatory Cream (eveline) med andre budgetmidler:

Instruktioner til brug

Hvordan man ansøger depilation creme Evelyn? Hvordan man bruger den skræmmende creme Evelyn, kan enhver pige finde på pakken. Det beskriver i detaljer den procedure, hvormed det er nødvendigt at anvende cremen jævnt over hele overfladen af ​​huden. Til disse formål er det nødvendigt at bruge en speciel spatel, som er inkluderet i pakken.

Tiden, som værktøjet klarer at udøve sin indflydelse på håret, er kun 5-10 minutter. I løbet af denne tid påvirker thioglycolsyre vegetationen, hvorefter den opløses under huden. Men mange kvinder har et spørgsmål: Hvordan gælder sammensætningen, så huden forbliver ubehagelig i lang tid? Der er ingen grund til at skynde sig. I dette tilfælde skal du give cremen tid til bedre at handle. Hvis det er jævnt fordelt, vil det helt fjerne alle hår og gøre din hud så glat og blid som muligt. Når kosmetikets virkning er overstået, er det tilladt at fjerne det med varmt vand.

Da Evelyns creme er en af ​​de mest effektive depilationsprodukter, vil det være nødvendigt at genepilere efter 15 dage. Det hele afhænger af hudens egenskaber. Det vides at hormonelle ændringer i kroppshårvæksten øges markant. Mange tror, ​​at dette er ineffektiviteten af ​​fløden, uden at kende den væsentlige årsag.

På videoen - en gennemgang af Evelyns 9 i 1 ultratynde depilatorycreme og dens sammenligning med andre midler:

Så mange piger, der har oplevet den præsenterede creme, noter, er dens vigtigste fordele i høj resultat og lav pris. Udgifterne til produkterne er 100-150 rubler. Det hele afhænger af hvilket område af kroppen denne sammensætning vil blive brugt til.

anmeldelser

 • Irina, 34 år gammel: "Jeg brugte Evelyns creme til depilation i armhulerne og bikiniområdet. Jeg var meget tilfreds. Efter hudbehandling er kun 5 minutter tilstrækkeligt til sammensætningen til at opløse hårene. Efter fjernelse af cremen forbliver huden glat, øm og ingen irritation. Virkningen jeg havde varet i 2 uger. Jeg bruger det regelmæssigt og rådgiver alle, jeg kender. "
 • Svetlana, 23 år: "I 3 år besøgte jeg salonen og udførte voksdannelse. Der var uudholdelige smerter, irritationer og forbrændinger. Derefter rådede mine venner mig om at bruge Evelyns creme med aloe vera-ekstrakt. På grund af sin unikke sammensætning giver den blid hudpleje og fjerner effektivt unødvendig vegetation. Hvad jeg især kunne lide var at brugen af ​​produkter er tilladt for enhver hudtype. Nu kan du ikke bekymre dig om, at der vil være nogen konsekvenser. "
 • Inessa, 18 år gammel: "I de sidste 3 år har jeg brugt Evelyns creme, og de bruger det ikke blot til at fjerne hår på mine ben og armhuler, men også på ansigtet. Den resulterende effekt gør mig glad i 2-3 uger. Hvad jeg nyder er den overkommelige pris. Sammenlignet med depilation i salonen, fjerner jeg vegetation med Evelyn cremen, kan jeg spare penge. "
 • Natalia, 45 år gammel: "Jeg har længe været bekymret over et sådant problem som øget ansigtshår. Først tog jeg dem ud med pincet, men de smertefulde fornemmelser blev uudholdelige, og jeg besluttede at vende mig om Evelyn Depilatory cremerne. Til hårfjerning brugte jeg en formulering med d-panthenol. Produktet fjerner helt vegetationen, giver mulighed for en varig virkning uden irritation og anden skade på huden. "

Depileringsprocessen er meget vigtig for den kvindelige halvdel, fordi enhver skønhed ønsker at have en velplejet og smuk hud. På trods af det store antal præsenterede produkter foretrækker kvinder Evelyn creme. Årsagen til en sådan popularitet i høj ydeevne, sikker brug og overkommelig pris. Også, Bartiste depilation creme er meget populær (her beskrivelse og pris), Velvet depilation creme (her mere information og pris), Lov Lov depilation creme (pris her).

Evelyns creme til depilation

I dag har det moderne kosmetikmarked et stort antal redskaber til fjernelse af uønsket vegetation.

Det er meget vigtigt at vælge et værktøj, der effektivt fjerner håret fra både benets, bikiniets og ansigtets overflade, hvor huden er meget følsom.

Og der er en sådan mulighed - fløde fra producenten Evelyn.

Sammensætning og virkning

Hvis du vil producere hårfjerning uden irritation og med opnåelse af den maksimale effekt, er Evelyns creme den ideelle løsning.

I sin sammensætning er der kun naturlige ingredienser, som ikke kun kan omhyggeligt fjerne vegetationen, men også give en mild effekt på huden.

Meget ofte for fjernelse af hår i ansigtet eller bikini i sammensætningen af ​​cremen er der en beroligende komponent - aloe vera. Takket være ham er din hud ingen irritation og rødme.
Hjælpekomponenter er miljøvenlige elementer, så disse produkter har stor efterspørgsel blandt den kvindelige befolkning.

Selv i cremenes sammensætning kan Evelyn indeholde forskellige aromatiske olier, der har en beroligende og fugtgivende virkning.
Takket være komponenter som melon og agurk vil din hud være i stand til at få nok af de nødvendige elementer til at opretholde sin skønhed.
Til ansigtspleje, herunder efter depilation, vil L'Oreal ansigtsolie hjælpe meget.

Produktlinje

Evelyn-samlingen indeholder et stort antal depilatory cremer, der er designet til at fjerne uønsket vegetation på forskellige dele af kroppen.
Overvej egenskaberne og sammensætningen af ​​hvert produkt separat.

Evelyn 3 i 1

Denne creme kan bruges til hårdannelse på benene, arme, i bikiniområdet. Dens konsistens giver dig mulighed for jævnt at fordele hudens sammensætning.
Under påføringen føles kvinden ikke en brændende fornemmelse, og den ønskede virkning opnås i løbet af 10 minutter.

Fordelene ved en sådan sammensætning indbefatter en mild virkning og fraværet af tørhed.
Med hensyn til manglerne er det en - cremen fjernes dårligt med almindeligt vand, da det er nødvendigt at anvende sæbe eller gel til kroppen.

Catherine, 24 år gammel: "Jeg brugte denne creme til at fjerne hår på mine ben. Effekten glædede mig behageligt. Håret blev fjernet efter 15 minutters eksponering for aktive ingredienser. Efter proceduren er huden glat, blød og slet ikke overdreven. "
Tatiana, 32 år gammel: "Takket være denne kosmetik lykkedes det mig meget nemt at fjerne hår i bikiniområdet. Efter påføring følte jeg ikke noget ubehag og brændende, og der var ingen rødme, som ofte sker ved depilering ved hjælp af andre midler. Efter at have fjernet midlerne er huden blød og øm. "

Som du kan se, er feedbacken om brugen af ​​dette værktøj positiv, og produktionsomkostningerne er 130 rubler.

Bruises under øjnene måler ikke kvinder eller mænd. Hvordan at slippe af med dem - Hvordan man vælger en creme Artikel Bruises under øjnene, creme hjælper.

Se en video om, hvordan du laver en creme til glatte hæle med dine egne hænder her.

Evelyn 8 i 1

Denne type Evelyn depilatory creme bruges til at fjerne uønsket vegetation hos kvinder med normal hud. Hvis du bruger denne makeup, kan du fjerne selv de hårdeste og mørkeste hår.

Som en del af værktøjet er der komponenter som melonekstrakt og agurk. De giver dig mulighed for at opnå positive effekter og pålidelig beskyttelse mod negative virkninger.

I løbet af manipulationen bliver huden glat og blød.
Dette produkt koster ca. 150 rubler.

Irina, 23 år: "Jeg anvender denne creme hele året rundt, og jeg er meget tilfreds med den opnåede virkning. Alt hår fjernes hurtigt, og effekten varer ca. 3 uger. "

Maria, 38 år gammel: "Jeg har en meget delikat hud, så Evelyns creme hjalp mig meget ikke kun med at fjerne hår, men også for at bevare mit huds sunde udseende. Hun blev blød, øm, og der var ingen irritation. "

Smuk hud uden strækmærker er drømmen om mange kvinder. Læs, hvordan Lierak hjælper med stregmærker.

Evelyn 9 i 1

Denne fløde bruges til hurtigt at fjerne uønsket vegetation.
Produktets konsistens er let, og sammensætningen indeholder blødgørende og fugtgivende ingredienser.
Takket være dem klarer de at fjerne alle tegn på irritation.

Du kan endda anvende cremen til ansigtsudsmidning. Produktet koster 195 rubler.

Ekaterina, 18 år gammel: "Jeg har øget vegetationen på mit ansigt, jeg brugte pincet før, men efter det blev jeg irriteret på min hud. Creme Evelyn 9 i 1 virker meget forsigtigt, og håret fjerner hurtigt og effektivt. "

Tamara, 35 år gammel: "Jeg brugte denne creme til at fjerne vegetation i bikiniområdet. Jeg kunne godt lide det, jeg klarer at blødgøre huden, gøre den blødere, og den resulterende virkning varer i 2 uger. "

Depilation creme til ansigt, décolleté, underarms

Hvis du har brug for at slippe af med hår i armhulen, skal du bruge en ultrafugtighedsbevarende sammensætning.
Det har beroligende ingredienser. Disse omfatter: mango ekstrakt, taitti olie og shea smør.

Takket være disse elementer er det muligt at vise en positiv effekt på huden, hvilket er meget skadet, når håret fjernes. For at fjerne hår fra halsen har Evelyn også udviklet et unikt værktøj. Cremen indeholder kastanjekstrakt, som er ideel til sart hud. Efter sådan depilation forbliver der ikke spor af kapillær netting på huden.

Sammensætningen med aloe-ekstrakt hjælper med at fjerne hår fra ansigtet. Det tager kun 3 minutters eksponering for fløden, og al vegetation fjernes. Hertil kommer, at udføre depilationen ved hjælp af denne sammensætning vil være meget mindre.

Men det er umuligt at anvende sådanne kosmetik til at fjerne vegetation i ansigtsområdet, forudsat at huden er beskadiget.

Se en video sammenligning af tre typer af depilatory cremer.

Sådan ansøger du

Påfør Evelyns creme til depilering er meget enkel. Alle instruktioner er angivet på pakken, hvor cremen sælges.
Inkluderet er en speciel padle, takket være, at det er muligt at anvende sammensætningen ensartet.

Proceduren varer kun 5-10 minutter. I løbet af denne tid vil thioglycolsyre begynde at påvirke hår, som opløses under huden. For at holde huden efter depilation blød og blid, bør du ikke skynde sig, fløden skal påføres glat, nemt. Kun på denne måde kan den have den maksimale positive effekt.

Hvis sammensætningen blev fordelt jævnt, så forlader alle hårene meget hurtigt det behandlede område af kroppen, hvilket gør det glat og følsomt. Du kan fjerne makeup med almindeligt varmt vand.

Et fælles problem, der får dig til at lede efter en løsning, er poser under øjnene. En liste over de bedste cremer med anmeldelser på dem i artiklen creme fra poser under øjnene.

Det anbefales at gentage depilation efter 15 dage, men hver organisme er individuel, derfor er det nødvendigt at gentage manipulationen under hensyntagen til dets hud.

Evelyns hårfjerningsprodukter har udviklet en hel række effektive produkter.

Hver kvinde vil være i stand til at vælge sin egen unikke sammensætning, hvilket vil tillade ikke kun kvalitativt at fjerne vegetation, men også ikke skade huden.
Hvordan læser fysioterapi til ansigtet, læs her.
Vi inviterer dig til at læse om farmaceutisk creme af rosacea her.

Udover produkter til depilation producerer virksomheden også hånd- og negleplejeprodukter, herunder Evelyn 8 i 1 lak.

Depilation creme Eveline 9 i 1

Skønhed, silkehed, ømhed hos den kvindelige hud tiltrækker og tiltrækker altid. Kvinde - udførelsen af ​​raffinement, varme, ømhed, raffinement. Sådan virker naturen, at en utallig mængde hår dækker hele huden. Nogle er tynde, næppe mærkbare, andre er lange, mørke, tykke. Enhver vegetation på kroppen er meget ødelægger fremragende kvindelig billede. Derfor har repræsentanterne fra det svage køn fra tidernes morgen kæmpet med hår på deres ben, i armhulerne, i ansigtet, i bikiniområdet. Til disse formål brugte de alle slags enheder, hvoraf nogle er vant til denne dag. Shugaring, voksning - de ældste metoder til bekæmpelse af uønsket hår. Besidder høj effektivitet, de har en stor ulempe - smerte. Ikke alle kvinder er villige til at udholde sådanne ulemper af hensyn til kortsigtet glathed i huden. Derfor blev der skabt et nyt værktøj til smertefri depilation - Eveline 9 creme i 1. Det vil hjælpe med at gøre epileringsprocessen behagelig, hurtig og fuldstændig smertefri.

Mere om depilatory cream

Depilation creme Eveline, ifølge producenten, vil hjælpe med at påvirke salon effekten hjemme. Depilatory cream er designet til selvstændig fjernelse hjemme, hvilket især vil appellere til piger, der ikke har mulighed for at besøge en skønhedssalon. Eveline Cosmetics producerer en hel række produkter til effektiv depilation, herunder:

 • depilatory cream, der styrker blodkarrene 8 i 1;
 • 3 i 1 ultrafine hårfjerner;
 • creme 9 i 1, designet til følsom hud;
 • Balsam, omsorg for epidermis efter proceduren for depilation.

Hvert værktøj fra denne serie bekæmper øjeblikkeligt opgaven - eliminering af uønskede hår. Depilation creme "Evelyn" bryr sig om huden under proceduren - fugter, nærer, beskytter, genopretter det øvre lag af epidermis.

Anmeldelser af midler fra Eveline yderst positive. Mange kvinder foretrækker bare en sådan effektiv måde at fjerne vegetation på kroppen.

Acceptabel pris, høj effektivitet, aktionshastighed, fravær af irritation, betændelse, langsommere vækst af nye hår - disse er de vigtigste fordele ved Evelyns hårfjerningsprodukter.

Karakteristisk fløde

Depilation Cream Eveline 9 i 1- er et unikt værktøj til overfølsom, allergisk udsat hud. Sikker, hurtig depilation er nu en realitet!

Cremen indeholder komponenter, der forsigtigt passer til epidermis:

 • silkeproteiner gør det glat, øger elasticiteten;
 • aloe vera forhindrer udseende af irritation, betændelse;
 • Mangel på divaricata forsinker markant udseendet af ny vegetation;
 • coenzym Q 10 eller ubihion (vitaminlignende forbindelse) genopretter beskytter hudoverfladen.

"Evelyn" 9 ud af 1 bekæmper tørhed af epidermis, forhindrer tørhed, nærer, fugter, beroliger, genopretter enhver form for hud. Velegnet til kvinder med følsom epidermis, tilbøjelige til hyppige allergiske reaktioner, inflammation, irritation. Nu er der ingen risiko for hudskader under depileringsproceduren. Blød blød tekstur betyder ikke spredning, derfor egnet til brug på alle dele af kroppen.

Creme "Evelyn" 9 i 1

Anvendelsesmåde

Midler til fjernelse af hår er en hvidblå boks, herunder et rør, en spatel, brugsanvisninger. Ifølge de oplysninger, der er angivet i indsatsen, skal du bruge cremen som følger:

 1. Rengør det tilsigtede område med almindelig sæbe.
 2. Spatel anvender en lille mængde midler til det behandlede område og spredes et tyndt lag.
 3. Lad være i 5-10 minutter.
 4. Fjern cremen med håret faldt ud.
 5. Skyl resten af ​​med rindende vand.
 6. Påfør balsam Eveline, omhyggelig efter depilationssessionen.

Fjernelse af depilationskrem med en spatel

Ansøgningens varighed afhænger af typen af ​​hud og hår. I nogle tilfælde kan det tage lidt længere tid.

For at kontrollere resultatet i et ubetydeligt område af benene (armhuler, hænder, ansigt, intimt område), fjern en lille mængde creme. Hvis hårene er væk - kan du vaske af hele behandlingsområdet.

Sikkerhedsforanstaltninger

Depilatory agent bør ikke anvendes på den beskadigede epidermis. Hvis der er udslæt, sår, slid, klip, ridser, vorter, herpes, er det bedre at erstatte cremen med en anden metode til depilering. Med forsigtighed anvendes i steder åreknuder i benene.

I løbet af dagen efter behandling kan ikke:

Depilatory agent kan ikke anvendes på den beskadigede epidermis

 • brug smagsstoffer deodoranter, sprayer osv.
 • besøge poolen, badet, dampkroppen;
 • bruge lang tid i direkte sollys
 • gøre massage
 • gnide epidermis.

Ved overholdelse af alle anbefalinger om brug vil huden forblive glat, silkeagtig, blid i løbet af 5-6 dage. Manglende irritation og betændt udslæt garanteret.

Depilatory cream Eveline: anmeldelser og instruktioner

Processen med at fjerne uønsket hår er ofte forbundet med smerte. I dette tilfælde er et godt alternativ en depilatory cream. En af de mest populære er creme mærket Eveline.

Produktet er velegnet til alle hudtyper og anvendelser. Positive anmeldelser af cremen til depilation Evelyn angiver dens høje effektivitet.

Creme Beskrivelse og Formål

Hårfjerningsprocessen ved hjælp af Eveline Depilatory Cream er smertefri og enkel. Med udseendet på butikshylderne opnåede dette værktøj straks stor popularitet på grund af dets lave omkostninger og effektivitet i bekæmpelsen af ​​uønsket vegetation.

Den består af kun naturlige ingredienser, som effektivt kan klare hovedopgaven og samtidig have en omsorgsfuld effekt på huden.

Sammensætningen af ​​nogle sorter af værktøjer omfattede pleje-komponent - aloe vera, som forhindrer forekomsten af ​​irritation og rødme. Der kan også være forskellige aromatiske olier, der har en fugtigheds- og blødgørende virkning.

Typer af cremer fra Eveline

Producenten tilbyder et bredt udvalg af cremer designet til at slippe af med overskydende hår i forskellige områder. Der er følgende typer:

 1. "Evelyn 9 i 1". Mest velegnet til følsom hud, der har tendens til allergiske manifestationer. Det giver dig mulighed for at bremse hårets vækst, hvilket bidrager til en mere sjælden procedure.
 2. "9 i 1 Bio Depil". Består af aloe-ekstrakt, silkeproteiner og coenzymer Q10 + R. Disse komponenter har fugtgivende, omsorgsfulde og foryngende egenskaber.
 3. Eveline ultrafast depilatory creme til ben indeholder ekstrakter af aloe og cantaloupe, stoffer, der hjælper langsom hårvækst.
 4. "8 i 1". Takket være de specielle komponenter kan du slippe af med uønsket vegetation på bare 3 minutter.
 5. Ultrafast indeholdende fersken og aloe ekstrakter. Det har blødgørende og fugtgivende egenskaber. Med regelmæssig brug bidrager til udtynding af hår.
 6. Ultra Moisture Bio Depil. Anbefales til følsom og tør hud.
 7. Depilatory cream Eveline til følsom hud. Omfatter aloe-ekstrakt og D-panthenol. Mest egnet til udsættelse for tykt hår. Det har en fugtgivende virkning, forhindrer forekomsten af ​​irritation.
 8. "9 i 1 Argan Olie til fødderne." Består af arganolie, ekstrakter af aloe og silke. Det har en blødgørende og fugtgivende effekt, sænker hårvæksten.
 9. "9 i 1 Arganolie til blide zoner".
 10. "3 i 1 ultrafine". Består af silkeproteiner, aloeekstrakter. Velegnet til depilation bikini område.

Eveline creme hjælper med at løse følgende opgaver:

 • smertefrit klare fjernelsen af ​​uønsket vegetation
 • fugter og blødgør huden
 • bremser hårvæksten
 • forhindrer forekomsten af ​​irritation.

Egenskaber! En bred vifte giver dig mulighed for at vælge det mest passende værktøj baseret på personlige præferencer og kendetegn ved huden.

Egenskaber ved brug af cremer til Eveline depilation

Før du bruger Eveline depilation produkter, skal du først omhyggeligt studere instruktionerne.

Fremgangsmåden udføres bedst på badeværelset. Ud over midlerne kræves et håndklæde og varmt vand. Under proceduren er det nødvendigt at overholde følgende trin:

 1. Påfør produktet i et tyndt jævnt lag med den spatel, der er med i sættet på tør hud.
 2. Varigheden af ​​eksponeringstid er angivet på emballagen individuelt til forskellige typer.
 3. Fjern cremen med en spatel, der er inkluderet i sættet, mod hårvækst.
 4. Fjern resterende produkter med vand. Gentag om nødvendigt proceduren.
 5. Tør huden med et håndklæde.

Efter fjernelse af uønsket hår med denne creme anbefales det ikke at bruge aggressive stoffer i en dag.

Afhængigt af hudtype kan eksponeringstiden for cremen forøges.

Ved påføring af cremen i bikiniområdet er det vigtigt at forsøge ikke at påvirke slimhinderne.

Og så på hvordan man bruger Veet depilation creme til intime områder.

Forholdsregler og kontraindikationer

Da der på trods af alle fordele er depilatoriske cremer aggressive eksponeringsmetoder, bør de bruges med forsigtighed. Det er vigtigt at overholde følgende anbefalinger:

 1. Før du bruger værktøjet, skal du udføre en følsomhedstest. For at gøre dette påføres en lille mængde af stoffet på huden, og reaktionen overvåges. I tilfælde af ubehagelige følelser anbefales det ikke at anvende denne metode til fjernelse af uønsket vegetation.
 2. Det anbefales kun at anvende produktet ved hjælp af en speciel spatel, der er inkluderet i sættet. Hun giver mulighed for at anvende creme med et ensartet lag.
 3. Forlad ikke produktet i længere tid end angivet på pakningen, da dette kan medføre alvorlige forbrændinger. Hvis det forventede resultat ikke opnås, kan proceduren gentages efter flere timer.
 4. Det er nødvendigt kun at vaske cremen med vand. Brug ikke vaskemidler.
 5. I løbet af 12-timersperioden efter depilering kan alkoholbaserede kropsplejeprodukter ikke anvendes.

Anvendelsen af ​​depilatory cream er kontraindiceret i tilfælde af individuel følsomhed over for komponenterne i sammensætningen, forekomsten af ​​skader på huden.

Forsigtig! Hvis der efter proceduren er ubehagelige fornemmelser, der forårsager betydeligt ubehag, bør du søge hjælp fra en specialist.

anmeldelser

Anmeldelser af depilatory cream Eveline mest positive. Du kan efterlade din feedback i kommentarerne i slutningen af ​​artiklen.

Her er et par eksempler på, hvad kvinder skriver, når de prøvede produktet på deres personlige erfaring:

Elena: "Da jeg er ejer af meget følsom hud, var det ret vanskeligt for mig at vælge et egnet afskærmningsværktøj. En ven anbefalede at købe ultra-lys creme Eveline 9 i 1. Jeg var tilfreds med produktet. Efter påføring var der ingen irritation eller rødme. Værktøjet giver dig mulighed for effektivt og hurtigt at fjerne uønsket vegetation. "

Valentina: "Jeg bruger Eveline kosmetik hele tiden, jeg kan virkelig godt lide deres produkter. Også besluttet at prøve en depilatory creme. Jeg fik en 3 i 1 creme. Værktøjet viste sig at være ret effektivt. Efter proceduren var der ingen irritation, peeling og andre ubehagelige symptomer. Resultatet er bevaret i 9 fulde dage. Også tilfreds med prisen på produktet. "

konklusion

Creme Eveline - et effektivt middel til at slippe af med uønsket vegetation, er blevet populær blandt et stort antal kvinder. Prisen på produktet er lav og kan købes i enhver butik. En bred vifte giver dig mulighed for individuelt at vælge det mest passende værktøj.

Kremets sammensætning er helt naturlig, hvilket gør det muligt at bruge det selv for meget følsom hud. Ved regelmæssig brug af produktet bliver hårvæksten langsommere, bliver den tyndere og mindre mærkbar. Men på trods af alle fordele bør den bruges med forsigtighed. Før første brug er det nødvendigt at foretage en følsomhedstest.

Depilation creme eveline 9 i 1

Dette værktøj til bio - depilation fortjener særlig opmærksomhed, den har bestået mange eksperimenter og bekræftet sin kvalitet. Blandt andet står denne serie ud for tilstedeværelsen af ​​specielle komponenter i dets sammensætning, hvorfor depileringsprocessen bliver helt smertefri og endog behagelig. Depilation cream EVELINE 9 in 1 er en ideel måde at fjerne overskydende vegetation på kroppen for kvinder, der har en delikat, superfølsom hud, og har også tendens til allergi.

Virkningen af ​​dette værktøj er baseret på virkningen af ​​sådanne aktive ingredienser som antioxidanter, ungdomskoszyme 10+ R, samt aloe vera med silkeproteiner.

Spørgsmålet opstår straks: "Hvorfor er det 9 til 1?". Det viser sig, at virkningen af ​​dette middel har 9 funktioner, der adskiller det fra overflod af andre kosmetiske midler:

 • Helt sikkert og kan bruges til alle hudtyper.
 • hurtigt og effektivt fjerner overskydende vegetation fra huden
 • Langsomt bremser væksten i kropshår;
 • hjælper med at genoprette vandbalancen af ​​epidermis, som under påvirkning af aktive stoffer mister fugt
 • sammenlignet med andre midler forhindrer den skræmmende creme Evelyn 9 i 1 hudtørring og har også en positiv effekt på dets tilstand.
 • har en blød og behagelig tekstur, der sikrer ensartet anvendelse af produktet på overfladen af ​​kroppen, der skal behandles
 • dets indhold er specielt bio
 • ekstrakt og coenzymer Q10 + R hjælper med at undgå hudirritation og genoprette de beskadigede øvre lag af epidermis;
 • Du kan anvende denne creme til enhver tid og under alle omstændigheder, og resultatet vil manifestere sig meget hurtigt;
 • Konstant brug af dette værktøj vil forbedre hudens glathed og silkeevne.

Depilation i intime områder og armhuler kræver omhyggeligt valg af cremen, fordi huden i dette område er meget delikat, og selv den dyreste creme kan forårsage irritation. I denne situation vil EVELINE 9 IN 1 creme til depilering være et ideelt valg, da det passer til alle hudtyper. Og selv for det mest ømme.

Trods dets sikkerhed, at udføre depilations med sin brug troit under hensyntagen til alle anbefalinger givet i instruktionen.

For at huden skal forblive blød og glat i lang tid, er det absolut ikke nødvendigt at fjerne hår på din krop ved hjælp af en maskine, epilator eller voksstrimmel, hvor kun negative følelser forbliver. Depilation cream 9 i 1 fra firmaet Evelyn vil løse dette problem om få minutter uden at skabe en følelse af ulejlighed og ubehag.

Glat hud i 3-4 uger

Denne metode til hårfjerning er endnu ikke blevet! Bare smør det.

Eveline 9 i 1

Der er mange måder at fjerne uønsket hår fra kroppen. De mest smertefri af dem er depilation ved hjælp af forskellige geler og cremer. Hvad betyder moderne kvinder, anser det bedste?

Artiklens indhold:

De bedste cremer og geler til depilation. TOP 8

De vigtigste fordele ved cremer og geler til depilation er hurtig handling, effektiv fjernelse sammen med fugtgivende huden og, vigtigst af alt, sænker hårvæksten. Deres sortiment i dag er meget forskelligartet, og at vælge selv er et passende arbejdsmiddel ikke.

Den mest effektive krops hårfjerning creme Veet

Den mest populære og effektive depilation creme.

 • Hår kan fjernes et par minutter efter påføring.
 • Re-voksende hår er blødere og tyndere.
 • Aloe ekstrakt hjælper med at blødgøre huden efter proceduren.

Hurtig depilering af ansigts- og kropshår med Sally Hansen creme

På trods af prisen er dette værktøj elsket af mange kvinder.
Hvad er hans valg?

 • Kan bruges på følsom hud.
 • Ingen allergisk reaktion og tør hud efter proceduren.
 • Praktisk børste inkluderet.
 • Effektiv fjernelse.
 • Langsigtet bevarelse af resultatet.
 • Glat og blødhed i huden efter påføring af værktøjet.

Fjernelse af overskydende hår med Cliven Depilation Cream

Takket være dette værktøj, der er skabt af ledende teknologers indsats, kan kvinder nemt løse problemer med overskydende kropshår.
Fordelene ved værktøjet:

 • Almondolie, glycerin og lanolin i sammensætningen.
 • Behagelig aroma og blød tekstur.
 • Hurtig handling, fremragende resultat - fjernelse af alt hår.
 • Fløjlsagtig hud efter proceduren.

Velvet Depilatory Cream - lav pris og effektiv fjernelse af hår

Billigt, men populært produkt fra firmaet Trimeks. Mark Velvet kvinder vælger frem for alt for effektivitet.
Creme funktioner:

 • Smerteløs fjernelse af selv de hårdeste hår.
 • Manglende irritation, forbrændinger.
 • Fraværet af sorte prikker i sammenligning med andre metoder til fjernelse af hår.
 • Lang gyldighedsperiode.
 • Lav pris
 • Tykkende konsistens og behagelig lugt.
 • Tilstedeværelsen af ​​en spatel.

Blød effekt af Silium Depilatory Cream

Et værktøj, der er egnet til depilation af nogen del af kroppen.
features:

 • Malva i sammensætningen af ​​fløden.
 • Mulighed for brug for meget følsom hud.
 • Ikke-aggressiv handling.
 • Effektiv hårfjerning og blødhed i huden efter proceduren.

Shary depilatory cream er egnet til at fjerne meget hårdt hår

Et middel til at fjerne hårdt kropshår i to faser.
features:

 • Glatheden af ​​huden efter proceduren uden irritation og andre problemer.
 • Hurtig handling
 • Beroligende og regenererende hudegenskaber af mandelolie.
 • Den kølende effekt af menthol.
 • Langsom hårvækst.
 • Genopretning af den optimale pH-værdi.

Opilca Depilatory Cream er egnet til fjernelse af ansigts- og bikini hår

Løsningen til det velkendte firma Schwarzkopf, en af ​​de mest populære blandt kvinder.
Cream Fordele:

 • Hurtig fjernelse af alt uønsket hår.
 • Fugtgivende, nærende og blødgør huden.
 • Mulighed for brug i følsomme områder på grund af blødgørende virkning af kamille.
 • Langvarig effekt.

Cream depilator Eveline 9 i 1 med effekten af ​​langsommere hårvækst

Kremets egenart er ni faktorer med effektiv fjernelse af håret.

 • Hurtigt resultat.
 • Absolut sikkerhed.
 • Langsom hårvækst.
 • Fugtgivende huden.
 • bioekstrakt, der forhindrer udseendet af irritation.
 • Coenzym Q10 + R, til hurtig hudgenopretning.
 • Glat hud efter proceduren.

Depilation Cream Evelyn

Hvis din hud er for følsom over for voksepilation eller du ikke har mulighed for at gennemgå et forløb af laserepilation, anbefales det at bruge en depilatory cream. Blandt de mange cremer af denne type tilbyder producenterne en creme til hårfjerning Eveline. Det er designet til at fjerne facial hår, bikini område, armhuler og ben. Lover at rense, fugt og blødgøre følsom hud.

Foto: Evelyn creme sortiment: 8 i 1, Jast Epil, 9 i 1, Ultranzhe 3 i 1 og Argan Oil.

Indeholder aloe vera og silke proteiner. Overskrider ikke huden, forårsager ikke irritation, der kan spores noter af aloe i lugten. Det står, at det virker inden for 5 minutter, men med længere brug forårsager det ikke irritation og rødme. Indholdet er hvidt, let fordelt, det har en ikke-flydende tekstur. Den største fordel ved dette værktøj til depilation er dens smertefrihed. Regelmæssig brug sænker hårvæksten og gør den blødere.

Eveline instruktion

For at opnå resultatet, læs brugsanvisningen til cremen Eveline. Før du bruger Eveline Depilatory Cream, skal du kontrollere, om der er nogen allergi over for komponenterne. Påfør Evelyns lille ærtercreme til armbøjningen og vente 1 time, og følg derefter reaktionen i en time. Hvis der ikke fulgte nogen reaktioner, og huden ikke er dækket af pletter eller udslæt, kan den påføres.

Eveline creme kommer med en spatel til påføring og fjernelse af hår fra huden. Hud, der er depileret, skal være tør og fedtet.

Vi distribuerer indholdet over hudens overflade, idet der undgås kontakt med slimhinden, så længe i mere end 5 minutter. Efter tid skal du fjerne håret mod væksten af ​​den vedhæftede spatel. Hvis ikke alle områder af huden har ryddet proceduren, gentag. Vi vasker rester af midler med køligt vand uden sæbe og alkohol. Påfør fugtighedsolie eller ethvert sædvanligt middel. Efter hårfjerning anbefales det ikke at tørre dette område med aggressive midler som alkohol. Desuden er solbadning og solbadning ikke tilladt i 24 timer.

Sikkerhedsforanstaltninger

Eksponeringstid for forskellig hud kan være anderledes. Hvis håret er lys og hudfølsom brugstid kan reduceres. Ved stive børster kan opblussen på huden øges til 10 minutter. Vækst som angivet betyder ikke langsomt, hår vises 2-3 dage efter påføring. Det kræver deling med enhver balsam til langsom hårvækst. Det fjerner ikke små og korte hår. Det skal bemærkes, at indholdet ikke er fuldstændigt afvasket med vand, du kan bruge olie med et serviet til at fjerne rester. Huden efter proceduren er glat og silkeagtig, rødme og irritation overholdes ikke.

Fordele og ulemper ved cremen Eveline

Minus Eveline, som enhver anden creme - kortvarig effekt. Efter 1-2 dage vil håret fremstå, men allerede tyndere og blødere. Et vægtigt plus er, at efter påføring det ikke forårsager hårindvækst, som med andre metoder til hårfjerning. Og derfor er alle de følgevirkninger som acne, pustler også udelukket.

analoger

Der er lignende midler til depilation som Velvet og Veet. De adskiller sig i en duft, prisen, udholdenhedens tid. Veet adskiller sig ikke i sin effekt eller retarderende virkning på væksten, men det koster meget mere. Ethvert middel til depilation har en sammensætning fuld af en række kemiske komponenter. Derfor kan de samme komponenter i sammensætningen for forskellige piger forårsage forskellige reaktioner.

Kontraindikationer

Ved langvarig kontakt med huden kan det hårdende middel forårsage kemisk forbrænding, det anbefales ikke at overskride den tid, der er angivet i vejledningen. Kontakt med slimhinder kan forårsage øjeblikkelige smertefulde forbrændinger. Komponenter ødelægger neglepladen, så aflejringsproceduren udføres fortrinsvis med handsker. Brug creme Evelyn på huden med sår, udslæt, læsioner kan ikke. Graviditet og amning er også kontraindikationer til brug. Allergi over for enhver komponent i sammensætningen. Brug ikke på stærkt garvet hud, der vil være en forbrænding. Eventuelle maligne tumorer på huden forbyder brugen af ​​sådanne depilatorier.

Kundeanmeldelser

På internettet om cremeforbrugeren Eveline positive anmeldelser hersker. Han har en demokratisk pris sammenlignet med andre midler. Hvad angår priskvalitet er Evelyn mere end tilfreds med kunderne. Især bemærk en behagelig lugt, i modsætning til andre cremer og mindre udprægede symptomer på eksponering for aggressive komponenter.

Der er få negative anmeldelser, de handler om den korte virkning af proceduren. Allergier denne depilator forårsager hos 8% af kvinderne, ikke mere. Værktøjet er rentabelt at købe, da det kæmper hår og koster relativt lignende produkter billigt.

Video: Fjernelse af ben og hænder med fløde.

Eveline 9 i 1

Opkaldet er gratis i Rusland

Gratis forsendelse
på tværs af Moskva

når du bestiller for 3500 rubler

Log ind på webstedet

Hej Log ind for at begynde at handle.

registrering

Tilmeld dig en rabat!

Password Recovery

Glemt adgangskode? Vi vil minde dig om!

Rapporter, når det er tilgængeligt

 • vigtigste
 • NYE PRODUKTER
 • Eveline
 • Koncentreret negleserum 9 i 1 (glatter overfladen og fjerner pletter) EVELINE

Tilføj en kommentar

Rapporter, når det er tilgængeligt

Koncentreret negleserum 9 i 1 (glatter overfladen og fjerner pletter) EVELINE

En af de bedste udviklinger i det polske firma Eveline er et multifunktionelt forstærkningsmiddel til negle. Brugen af ​​husholdningskemikalier uden handsker, konstant ophold i vandet, hyppige ændringer i farvelakker og brugen af ​​mørke formuleringer samt anvendelse af kunstige overflader eller shellak forværrer neglens tilstand. Mikro revner, chips, uregelmæssigheder, yellowness og andre ubehagelige skader vises på overfladen af ​​pladen.

Eveline har fundet en omfattende løsning på disse problemer. Brandets nye produkt - koncentreret 9-i-1 - styrker og fugter dine negle, strammer revner, glider uregelmæssigheder, fjerner yellowness og lyser pletter.

Kalciumproteinet, naturlige mineraler og keratin i serumpræparatet bidrager til den hurtige vækst af neglepladen. To lag af genoprettelseslaken skal påføres en ren negle en gang om ugen.

Efter bekræftelse af ordren udfører operatøren en kurertjeneste i Moskva. Hvis produkter ikke er på lager, kan vilkårene ændre sig.

Massa tempus et malesuada ornare velit turpis lorem dictumst elit dictum dolor velit pretium pharatra ipsum fermentum suscipit

Ultranezhny Depilatory Cream 9 i 1

Ultranezhny depilatory creme er designet til hurtig depilation. Som en del af cremen aktive ingredienser, der hæmmer hårvækst. Efter depilering forbliver huden glat og velplejet 9 i 1 i lang tid:

Effektivt fjerner uønsket hår,
Fugtiggør huden dybt, giver den perfekt glathed,
Senker hårvæksten
Det har antiinflammatorisk og beroligende effekt,
Det har en beskyttende og regenererende virkning,
Beskytter huden mod udtørring,
Den har en blød og delikat tekstur,
Det giver huden et strejf af elasticitet og delikatesse,
Det virker exceptionelt hurtigt uden risiko for at beskadige huden.

Anvendelsen af ​​creme-maling "Kapous Professional"

Sådan barberer du røvet hjemme hos en mand