Skal jeg gøre Elos hårfjerning? Anmeldelser af patienter om proceduren

Elos epilation er en af ​​metoderne til hardware kosmetologi, som eliminerer uønsket hår på ansigt og krop. En hårpære ødelægges samtidigt af en elektrisk strøm og en lysflamme: kosmetologer kalder det en binær handling. Normalt modstår hårsække ikke et "dobbelt slag" og dør, og håret på det behandlede område vokser ikke længere. Eller i det mindste suspenderer de deres vækst i 5-10 år. I skønhedssaloner siger de, at denne procedure er en universel mulighed, der passer til næsten alle, uanset køn, alder og smertegrænser. Det er imidlertid meget mere interessant at kende almindelige folkes mening om, hvor effektiv epilering er, hvad det er, og anmeldelser om resultatet. Desuden hjælper råd og førstehånds observationer med at undgå trivielle fejl og skuffelser.

Så elos epilation: anmeldelser, nuancer og chokerende åbenbaringer.

"Valeria, 26 år gammel. For det første skal lægen spørge om sundhedstilstanden, tale om kontraindikationer. Hvis du straks tilbydes at klæde og bryde epilationen, stå op og gå: det betyder at ingen bekymrer sig om dit helbred, og ingen vil være ansvarlig for resultatet.
Forresten behøver du ikke at barbere håret før proceduren! Der kræves en længde på ca. 3-5 mm for at pulsen kan trænge ind i pæren og dræbe den. For mig, som for en naturlig blonde, er det største plus, at impulsen ikke kun virker på mørke, men også på blondt hår og på fluff.
Hvis alt er godt, læg dig ned på sofaen, og du anvender et ret tykt lag af gennemsigtig kontaktgel. Lægen vælger enhedens "korrekte" effekt: Som regel begynder de med en lille en, så hvis det ikke er smertefuldt, øge det. Jeg gjorde ikke ondt og ved høj effekt, undtagen for en gang, da jeg kom på nerveen. Epilation udføres i to faser: Først behandles hele området en gang, derefter - igen. Området for flashen er lille, ca. 5 x 7 mm, så du har brug for tid og tålmodighed. " "Elya, 30 år gammel. Essensen af ​​Elos er en kombination af en elektrisk udladning og en foto flash. Jeg gjorde tre sessioner, men uden stor effekt, selvom jeg blev lovet, at halvdelen af ​​håret ville falde ud. Intet sådan! Da de voksede, så vokser de... medmindre det er lidt tyndere. Kosmetologen sagde, at dette er normalt, vi har brug for et par flere procedurer, selv om hun ved høringen sagde, at der kun behøver fire besøg. Ærligt, for sådanne penge, den ynkelige effekt... knuden knuses mig. Generelt er piger skeptiske over for løfter! " Marina, 37. Hele proceduren tager 15 minutter (to zoner!). Ingen ubehagelige følelser og lugt, smerte eller irritation på epilationsstedet. Fra begyndelsen til slut kontrollerer lægen hele processen, og hvis du føler ubehag, skal du straks rette op på situationen.
Inden for tre uger, falder håret, der har undergået behandling, ud. Du vil sætte pris på resultatet og vil ikke vende tilbage til andre former for hårfjerning! "

Reklame og virkelighed

Æstetisk medicin og kosmetologi tilbyder flere moderne metoder til fjernelse af hår: voks, shugaring, alexandrit laser, photoepilation, kemiske forbindelser, der "smelter" hårrotten. Den største fordel ved elos hårfjerning er evnen til at slippe af med belastende vegetation i 5-7 år og endog for evigt! Under alle omstændigheder lover dette reklame. Hvad siger dem, der allerede har prøvet denne epilation? Anmeldelser kan opdeles i entusiastiske, negative og tilbageholdte (eller neutrale).

"Olga, 35 år gammel. Mange saloner er interesseret i kun én ting: rive flere penge ud. De kan specifikt gøre procedurerne dårligt, så kunderne kan gå til dem længere. Jeg havde brug for 12 procedurer (dyb bikini). Nu er der slet ikke noget hår på puben, på læberne er der en tynd fluff, der let fjernes af cremen. Jeg indså, at alt er meget individuel: ingen ved helt sikkert, hvor mange procedurer du har brug for, og hvor længe effekten varer. " "Karina, 23 år gammel. Tro ikke på reklame! Hun lover en smertefri procedure, men det er ikke sandt. Det hele afhænger af hårets struktur og densitet på din smertegrænse. Jeg er tålmodig, men det gør ondt, endda sprængt. Modstod tre sessioner, resten havde ikke styrken eller holdningen. Men det var nok for håret til at forsvinde og begynde at vokse igen kun efter seks måneder. Konklusion: Effektiv, men lang og smertefuld. Måske i fremtiden vil Elos epilation ikke være så smertefuldt, så vil jeg vende tilbage til det. " "Julia, 25 år gammel. For at få et stabilt resultat, har du brug for mindst 10 besøg hos en skønhedsekspert, cirka en gang om måneden (som er forbundet med hårsygdomscyklusen hos folliklerne) i i alt næsten et år. Desuden er det ikke muligt at rage eller trække hår ud i bruddet mellem procedurerne. Uanset hvordan annonceret binær epilation, i tilfælde af en hormonel stigning, vokser al vegetation tilbage. Det er en skam! "

Sammenligning af salon og hjemmet fjernelse epilation

Første gang proceduren blev udført kun i kosmetiske klinikker og SPA-saloner, på professionelt udstyr, så fremkom kompakte epilatorer til brug i hjemmet. For blygte kvinder blev de en ægte frelse: Ikke alle besluttede at diskutere deres problemer med en fremmed (selvom i en hvid kappe) og endnu mere til at demonstrere intime dele af kroppen. I mellemtiden er moderne æstetiske kanoner tvunget til at fjerne hår ikke kun på ben og armhuler, men også i den såkaldte "bikini zone". Oprindelig, intim frisyre eller perfekt glat følsom hud af perineum - de fleste kvinder stræber efter dette. Kompakte epilatorer hjælper også for dem, der mangler tid til at besøge salonen. Den bedste løsning i dette tilfælde - Elos hårfjerning derhjemme. Anmeldelser af hjemmepilatører vil hjælpe dem, der endnu ikke har besluttet model og mærke af enheden, og dem, der tvivler på dens effektivitet.

"Kira, 25 år gammel. Jeg købte Elos epilatoren Me Quartz og var ganske glad: de voksende hår blev tyndere, og derefter begyndte skaldede græsplæner at dukke op. Efter 4 måneders brug er kropshår næsten væk. Fornemmelse for hårfjerning er ikke den mest behagelige, men for skønhedens skyld kan du lide. Desuden er de voksende hår blevet så svage, at det er nok at gnide en vaskeklud i brusebadet og de falder af. " "Anna, 31 år gammel. Jeg ved ikke hvorfor at torturere mig sådan? Shugaring, laser, home elos... en slags middelalder... Jeg gør elos epilation i klinikken: 8 procedurer og ingen problemer! Smid ikke penge, der er uklart på hvad, men gå til klinikken og på et professionelt apparat gør høj kvalitet og vigtigere smerteløse procedurer! " Ilana, 28 år gammel. For to uger siden købte jeg en Elos epilator til brug i hjemmet af det israelske firma Syneron. Som mange brugte jeg hele dagen på arbejde, så da jeg så sådan en ting i butikken, besluttede jeg straks at købe den. Sælgeren forklarede detaljeret, hvordan man ansøger, plus instruktionerne i boksen (omend på engelsk). På denne enhed er pause mellem behandlinger 2 uger. Efter den første procedure begyndte håret at vokse langsommere, og i dag efter det andet bemærkede jeg det første hårtab. Jeg troede ikke engang så hurtigt: Sælgeren fortalte mig: "Forvent ikke et mirakel på en gang, vær tålmodig og gør alt efter instruktionerne."

Bemærk, at professionelle enheder til saloner og klinikker altid vil være mere kraftfulde og funktionelle end epilatorer til hjemmebrug. Deres muligheder er bredere, deres magt er større, men det garanterer ikke en hurtig og varig effekt.

Dyrt eller ej?

Et af de mest diskuterede emner i anmeldelser om elos hårfjerning er det høje omkostninger. Selvfølgelig er det i dag en af ​​de dyreste typer af hårfjerning. Til sammenligning er behandlingen af ​​en zone med den nymodede metode tre gange dyrere end epilering med god gammel voks.

"Elena, 26 år gammel. Jeg er en af ​​de narre, der "pokker" på reklame. Jeg ønskede at gøre alt på én gang: overlæbe, armhuler, dyb bikini... Jeg gik gennem 4 sessioner, og min begejstring for proceduren er mindre hver dag. Piger, efter min mening er det dyrt og ineffektivt! Da jeg læste anmeldelserne selv, troede jeg, at nogen var uheldige, men jeg ville bestemt være heldig. Jeg har allerede brugt 50 tusind rubler til Elos, og jeg ved ikke, hvor meget mere at forberede. Tænk hundrede gange før du begynder! "

Og her er en anden mening.

"Gulnara, 38 år gammel. Hvordan fik jeg kampen med håret! I 20 år begyndte og sluttede hver dag med det faktum, at jeg slog hårdt af hår. Pincet "registreret" i lommen, i toilettet, på toilettet, mens andre "pulverer næsen", spilder jeg ikke forgæves - jeg trækker ud og trækker ud. Tidligere, da jeg boede hos min mand i en lille landsby, var der ikke noget alternativ. Nu bor vi i Kazan, jeg tilmeldte mig et kursus af epilering. Den første behandling (hage) koster 1500 rubler, og de efterfølgende - 2500 rubler hver. Lægen advarede om, at 10-12 procedurer er nødvendige, hvad angår tid er det næsten to år siden først procedurerne udføres hver måned, og så øges pause mellem dem gradvist. To uger efter den første manipulation og håret begyndte at falde. Hvis resultatet efter kurset varer mindst et år, vil jeg være glad! Hvad angår penge... tror jeg, at enhver kvinde er værd at investere dem i hendes udseende. Og jeg vil være smuk og velplejet, men ikke skægget og ulykkelig. "

Selvfølgelig har alle forskellige økonomiske muligheder. Men når lægen kalder kursomkostningerne, er den normale reaktion et lille chok. Således ligger minimumsprisen for et hårfjerningskursus på et lille område (overlæbe) i Moskva fra 30.000 til 50.000 rubler. Men hvis du deler det i 10-12 måneder, er mængden mindre skræmmende.

Anmeldelser biorevitalisering: positiv og ikke kun. Indtryk af dem, der allerede har bestået denne procedure.

Historien om fordele og ulemper ved Elos hårfjerning, anmeldelser og priser vil være ufuldstændig, hvis du ikke nævner en så vigtig nuance som risikoen og komplikationerne ved denne metode.

Hvad er farlig Elos hårfjerning

Før du begynder epilering, er den kosmetolog, der skal udføre den, forpligtet til at finde ud af om du er gravid, har du kræft eller har keloid ar. En lunefuld holdning til Elos kan have uventede ubehagelige konsekvenser. Det øger også risikoen for komplikationer: forbrændinger, ar, pigmentpletter eller rosacea, smertefulde fornemmelser. For eksempel vises brændinger oftest, fordi hudens fytotype ikke svarer til de strømparametre, der er angivet på enheden. Eller hvis du for nylig har været på stranden eller i et solarium, men glemte at fortælle lægen om det. Nogle medicin og hormonelle præventionsmidler kan også forårsage en forbrænding under epilering. Anmeldelser af farerne ved proceduren er ikke almindelige, men fortjener nøje opmærksomhed.

"Anna, 33 år. Det viste sig at være dermatologiske problemer for mig. Jeg gjorde epilering af bikini-zonen: Jeg forherrede heroisk processen og troede, at den mest ubehagelige ting var forbi. Og den næste dag begyndte et mareridt: hele pubis var dækket af mavesår og stor acne ved hårets rødder. Selvom jeg gjorde alt som lægen bestilte (det behandlede chlorhexidin og panthenol). Det gør ondt, det er skræmmende, skammeligt... Fem procedurer blev betalt for, men der er ikke noget ønske om at vende tilbage til salonen. " "Katya, 53 år gammel. Jeg har også en dårlig oplevelse: der var pigmentering på ansigtet, jeg betalte mange penge for at slippe af med det hurtigere. Elos epilation stoler ikke længere. Resultatet er klart ikke værd at pengene! " Anastasia, 29 år gammel. Passerede tre sessioner: shin og bikini zone. De to første er mere eller mindre, selvom det er meget smertefuldt, rådede lægen endog ham til at drikke cognac før det. I går gik det tredje gang og fik omfattende forbrændinger på begge ben. Lægen, der gjorde proceduren, løb straks væk et sted, og i stedet for ham kom administratoren og begyndte at hævde, at jeg selv var skyldig, og at min hud var "for tanned". Påstået fremkaldte denne solbrændte sådan en forbrænding, selvom jeg ikke var i solen i en måned! Endnu engang går det næsten ikke.

Analyse af feedback giver dig mulighed for at få en generel ide om proceduren og vurdere, hvordan denne metode passer til dig. Hovedværdien af ​​kommentarerne er, at de blev skrevet ikke af forspurgte personer, men af ​​almindelige kvinder, der havde lært af deres egen erfaring om fordelene og ulemperne ved Elos og delte deres indtryk og følelser. Måske vil det være interessant og nyttigt for dig, blive en slags forsikring mod risici og hjælpe dig med at træffe en beslutning, som du har tænkt på i lang tid.

Elos epilation handler om proceduren

Moderne hårfjerningsprocedure - Elos hårfjerning betragtes som en af ​​de mest effektive og sikre metoder til hurtig og højkvalitets hårbortskaffelse i forskellige dele af kroppen og ansigtet.

Det har mange fordele, der vil hjælpe med at slippe af med unødig vegetation i lang tid uden alvorlige konsekvenser og smertefrit. Anmeldelser fra personer, der har forsøgt denne procedure, er ret optimistiske, og lægernes meninger om fjernelse af hårfjerning er som regel forskellige. For at afgøre, om man skal prøve denne metode til fjernelse af hårfjerning, er det værd at se nærmere på alle subtiliteter og nuancer af proceduren, kontraindikationer og konsekvenser.

Hårfjerning en gang for alle

Elos-proceduren bidrager til ødelæggelsen af ​​håret og virker på ham med en højfrekvent lyspuls og undertrykker follikelen.

En interessant kendsgerning! I starten blev denne teknik udviklet og begyndte at blive praktiseret af kosmetologer fra Israel i slutningen af ​​forrige århundrede. Men de begyndte at bruge den kun efter 2000 som en af ​​de progressive måder at fjerne håret i lang tid.

Til denne procedure skal du have specielt udstyr samt nogle professionelle kosmetiske værktøjer.

Du burde vide det! Kun en professionel kosmetolog, som også er specialist inden for dermatologi, kan gøre en velafviklet elosepilation i overensstemmelse med alle regler og funktioner. Desuden skal han trænes i proceduren.

I begyndelsen af ​​proceduren skal klienten placeres i en speciel stol og bære briller, der beskytter synerne. Dernæst begynder lægen at behandle blink på enheden Elos hårfjerningssteder.

Tiden for proceduren kan variere afhængigt af densiteten og hårets areal. Den gennemsnitlige tid er tre eller fire timer. Efter at proceduren er afsluttet, anvender kosmetologen en creme til hårfjerningsstederne, som har en beroligende virkning på huden.

Fordelene ved proceduren Elos hårfjerning ifølge vurderinger fra læger og klienter er som følger:

 • ingen hudkontakt;
 • proceduren efterlader ikke mærker på kroppen
 • 85% effektivitet
 • Du kan fjerne hår af enhver farve og stivhed;
 • evnen til at gøre proceduren året rundt.

Antallet af sessioner, der kræves, afhænger af hårets struktur og farve. Nogle gange er fem sessioner nok, nogen kan have brug for otte. Afstanden mellem dem varierer fra fire til otte uger.

Ifølge skønhedseksperter bør hår ikke vokse på kroppen i omkring fem år.

Efter deres færdiggørelse begynder folliklerne deres vækkelse, så der kan forekomme fine hår på fjernelsesstedet. De består af enheder, foruden er dette hår meget svagt. Elos hårfjerningsprocedure kan gentages om nødvendigt, hvilket vil tillade dig at glemme hår i problemområder i lang tid. Det vil være nok 1-2 gentagne procedurer.

Elos hårfjerning eller laser?

Hver procedure har både positive og negative sider.

Fordelene ved Elos hårfjerning:

 • Ved hjælp af Elos-proceduren kan selv blondt hår fjernes.
 • Elos epilation involverer et mindre antal procedurer (ved 2-3).
 • Elos kan fjerne follikler, der er dybe nok - op til 6 mm.
 • Elos hårfjerning påvirker hvert hår. Derfor vil det i tide vare længere end laseren.
 • Fremgangsmåden udføres af en professionel kosmetolog, der kender finesserne af processen og hudens reaktion.
 • Elos hårfjerning er sikkert og har et internationalt certifikat.

Kvinder med blondt hår bør foretrække Elos til hårfjerning, hvis der ikke er kontraindikationer herfor.

Elos epilation ansigtshår

Vigtigt at vide! Når man vælger en teknik, tager man sædvanligvis hensyn til: smertegrænsen, hårfjerningsområdet, dybden, hvor folliklerne er placeret.

Inden du vælger en procedure, bør du gøre sig bekendt med, hvad der er kontraindikationerne, og hvad elos hårfjerning er. Også, når du vælger denne metode til fjernelse af håret, bør du tage højde for udtalelser fra læger og anmeldelser af patienter, der har forsøgt.

Kontraindikationer og virkninger

Epilering på denne måde bør ikke udføres i følgende tilfælde:

 • Under en ændring i kvindens hormonelle baggrund. Dette kan være en periode med graviditet, laktation, overgangsalderen, nogle gange efter en abort.
 • Når du tager hormonelle lægemidler eller antikonceptionsmidler.
 • Hvis der er sygdomme forbundet med det endokrine system.
 • I øjeblikke af stress.
 • Med individuel intolerance.
 • Efter solning i solariumet.

Kontraindikationer for Elos hårfjerning:

 • onkologi;
 • herpes sår;
 • sygdomme som diabetes og epilepsi;
 • lys overfølsomhed
 • hudskade eller skade;
 • problemer med blodkoagulation
 • øget tryk.

Når proceduren udføres af en ikke-professionel, er udseendet af forbrændinger og arr mulig. Sjældent er der smertefulde fornemmelser under epilation; vurderinger af læger forklarer, at det afhænger af organismens individuelle karakteristika.

Hvor meget koster hårfjerning Elos

Omkostningerne ved denne procedure afhænger af faktorer som:

 • området af det behandlede område
 • grad af hårlinjetykkelse
 • hårtype;
 • hudtype;
 • antal sessioner
 • yderligere anæstetika.

For kvinder med mørkt hårdt hår vil proceduren være lidt billigere, da mindre sessioner er påkrævet. Mænd kan bruge et anstændigt beløb, fordi hårområdet har meget mere. Priserne på mandlige hårfjerning er højere end kvindernes 30-35%.

Generelt kan omkostningerne ved kurset være 10.000-100.000 rubler. Det er nødvendigt at tage hensyn til, at disse udgifter vil blive fordelt over 3-4 måneder.

Intim hårfjerning

Elos epilation i bikiniområdet er en af ​​de mest populære moderne metoder til fjernelse af hår. Proceduren Elos Deep Bikini gør ikke kun kvinder, men også mænd. Bikiniområdet er meget følsomt, så tiden for en session øges til en time.

Før du tilmelder dig denne procedure, skal lægen undersøges. I en professionel salon er en læge medlem af kernepersonalet. Hvis alt er i orden, så vil han sætte tiden. Før du går til en session, skal du barbere dit hår på intime steder.

Elos epilation rå bikini passerer i etaper:

 1. Huden renses med et specielt værktøj.
 2. Derefter påføres en bedøvelsesgel på hårfjerningsstederne. Det hjælper med at forhindre forbrændinger.
 3. En maske sættes på klientens og kosmetologens øjne.
 4. Efter afslutningen af ​​Elos hårfjerning behandles bikiniområdet med en speciel spray.

Denne procedure er praktisk talt smertefri. Dens omkostninger er ret høje, men resultatet er det værd. Efter elos hårfjerning i intime steder kan du glemme.

Elos ansigts epilering: overlæbe epilation

Før epilering af overlæben er det nødvendigt at udføre den nødvendige forberedelse, og efter at den skal tage sig af passende hudpleje på dette sted.

Som forberedelse anbefales det normalt at barbere langt hår. I intet tilfælde kan de ikke trække dem ud eller trække sig ud, da dette kan fremkalde endnu større hårvækst. Hvis der er udslæt af herpes på læberne, så udskydes proceduren indtil fuldstændig forsvinden af ​​sårene. På denne dag anbefales det ikke at påføre cremen på ansigtet.

Elos overlæbe epilation

Proceduren udføres på samme måde som ved epilering af andre problemområder. I området af overlæben er der mange sovefollikler. Og elos-proceduren ødelægger kun de hårfollikler, der er i fase af deres vækst.

Derfor bør du ikke stole på et hundrede procent resultat efter den første session. Det anbefales at udnævne følgende procedure i 6-7 uger. For fuldstændigt at slippe af med håret over overlæben, vil 4 til 10 procedurer være nødvendige.

Hvad man ikke skal gøre efter epilering:

 • Anbefales ikke at forblive i solen. Du kan ikke besøge solarium i 2 uger.
 • Det er umuligt at bruge skrubber, skræl og andre midler, som kan skade læbeområdet i to uger.
 • Efter proceduren anbefales det ikke at vaske dit ansigt med sæbe og gnide det med et håndklæde.
 • Du bør ikke besøge steder, hvor sveden er mulig: en sauna, et fitnesscenter, en sauna osv. Det kan udløse udseendet af pustler på epilationsstedet.

Elos epilator til hjemmebrug

Fremtrædende producenter af husholdningsapparater, især udstyr til kropspleje, producerer Elos epilatorer til hjemmeprocedurer. Funktionsprincippet for denne epilator ligner det professionelle udstyr, der findes i salonerne. Det antages, at med hver ny procedure vil hårvæksten reduceres betydeligt, ligesom antallet af hår selv.

Virkningen af ​​proceduren afhænger i vid udstrækning af apparatets kraft og hårets stivhed.

Derfor er det bedre at købe en sådan enhed til dem, der har tyndt mørkt hår. I dette tilfælde vil resultatet være indlysende. Ejere af hårdt og let hår har ikke den ønskede effekt på deres hjemmepilator.

Du kan købe en enhed til hjemme Elos epilation og i en specialbutik eller bestille via online butik. Før du anvender det, skal du selvfølgelig ikke kun kende principperne og funktionerne i proceduren, men også være sikker på at gøre dig bekendt med brugsanvisningen til enheden.

Meninger af læger og patientanmeldelser

For at forstå, hvad der virkelig er værd at vente på fra proceduren Elos hårfjerning, skal du lytte til anmeldelser fra læger. Eksperter er ikke altid enstemmige i deres meninger: nogen er for epilering på denne måde, nogen anbefaler det ikke.

Vi vil give nogle anmeldelser af kosmetiske dermatologer i denne henseende.

Kosmetolog E. Nasutskaya:

"Det er nemmest for kunderne at få Elos hårfjerning. Indretningerne har et system, der giver dig mulighed for at udføre proceduren uden smerte. Generelt er smertetærsklen for hver person anderledes - det afhænger primært af de enkelte karakteristika "

Specialist i elos terapi K. Grigorieva:

"Blondt hår kan fjernes i 6-10 sessioner og mørkt hår i 6-8. Zoner som overlæben, intime steder, armhuler vil kræve flere procedurer. Elos kan fjerne hår, der er i øjeblikket i vækststadiet. Generelt afhænger cyklusen af ​​hårvækst af faktorer som nationalitet, køn, virkningen af ​​hormoner "

Kosmetolog D. Musaev:

"Alt hår kan ikke fjernes ved denne procedure. Op til 20% af håret vil stadig komme sig, men de bliver tynde og svage. Derfor er det nødvendigt at gøre procedurer en gang om året, der vil understøtte resultatet. "

Dermatolog I. Tyushina:

"Elos hårfjerning har visse fordele. Med sin hjælp blev det muligt at fjerne hårdt grå og blondt hår. Hudtonen påvirker ikke resultatet "

Generelt er anmeldelser af læger om proceduren Elos hårfjerning ganske positivt. Mange anser det for effektivt og sikkert, men bør betragtes som kontraindikationer. Eksperter er enige om, at proceduren skal udføres af en ekspert, som har de relevante kvalifikationer og viden.

Resultater: "før" og "efter" fotos

I anmeldelserne siger kvinder, der allerede har forsøgt denne hårfjerningsmetode, mest om effektiviteten af ​​proceduren, men noterer sig en ret høj pris.

"For nylig lavede jeg Elos armhuler. Efter epilering blev huden glat. Lavet i alt tre procedurer, en pause mellem hver - en måned. Hårdt hår er ophørt med at vokse, der er kun våben. Resultatet er tilfreds "

"Jeg besluttede på Elos epilering af overlæben. Håret var mørkt og voksede i form af antenner, som udviklede mit kompleks. Nu er der ingen hårvækst. Resultatet er tilfredsstillende. Jeg tror, ​​at Elos er den bedste procedure. "

"I øjeblikket har jeg lavet to sessioner af fjernelse af hår. Allerede gået 20% af håret. Jeg vil fortsætte procedurerne og forventer at slippe af med håret for evigt. "

Elos epilation er en af ​​de mest effektive moderne metoder til smertefri og hurtig hårfjerning i lang tid. Den er velegnet til både mænd og kvinder, har acceptable kontraindikationer for de fleste mennesker, og fjerner kvalitativt hår på alle dele af kroppen og ansigtet. Selvfølgelig er det selvfølgelig ikke muligt for alle på grund af den høje pris.

En nyttig video om funktionerne i Elos hårfjerning, hvordan det sker og hvad er dens fordele.

En interessant video om hvordan man fjerner hår på overlæben ved hjælp af Elos.

Anmeldelser om hårfjerning Elos

Jeg kunne godt lide det

Så træt af den daglige barbering, som jeg stadig besluttede for denne annoncerede epilering af Elos. Generelt kunne jeg lide det, selvfølgelig er proceduren smertefuld, men for 6-7 uger uden barbering kan du lide. Allerede bestået 5 sessioner. Epilation gør i bikini zone. Jeg planlægger nogle mere, så et andet område. Salonen lovede at befri mig af hår i et år eller to. Jeg håber det er sandt.

Glathed klogt

Tidligere var alt som i en annonce: "Jeg barberede et ben med en almindelig maskine, en anden med noget andet". Det er bare håret voksede stadig med en forfærdelig hastighed. Derfor gik dristigt på hårfjerning Elos. Jeg havde ikke smerter og forbrændinger, at nogen kunne frygte. Alt gik hurtigt og næsten smertefrit. I nogle sessioner af Elos hårfjerning løste jeg de problemer, der havde generet mig fra overgangsalderen, hvorfra jeg allerede havde startet komplekser! Nu er der ingen sorte prikker fra hårene, og de selv gør det ikke. Ved hver procedure blev antallet af pærer to gange mindre, indtil de blev helt.

Min erfaring med ELOS

Jeg har længe ønsket at gøre hårfjerning i armhulen, jeg har ikke løst det i lang tid. Jeg kom endelig til salonen, og jeg blev tilbudt Elos som den sikreste type epilering. Prisen var høj, men resultatet venter nu på det tilsvarende. Efter 5 procedurer blev håret 5 gange mindre, de blev tyndere. Jeg ser frem til kursets afslutning med utålmodighed!

Jeg råder ikke

Meget dyr og ubrugelig procedure. Elos hårfjerning er en bedrageri og lokker en masse penge. Ikke kun det gør det ondt nok, så også i lang tid! Og der er ikke noget resultat - alt voksede om 4 dage! Udover alt dette har jeg tjent hudproblemer i de områder, hvor jeg fjernede hår, nu ved jeg ikke hvordan jeg skal håndtere det. Undskyld for pengene og tiden. Lad dig ikke narre af reklame.

Elos epilation

Elos på garvet hud

Da jeg besluttede at lave ELOS epilation på mine ben, var jeg meget bange for første gang, fordi min hud var meget solbrændt efter ferien, og selv om dette ikke er en kontraindikation for ELOS, sagde de, at procedurens effektivitet kunne reducere betydeligt. På grund af de høje omkostninger tvivlede hun i lang tid - hvad nu hvis hun skulle gøre det meget længere. Men min frygt var ikke berettiget, ELOS hjalp, garvet hud er ikke en hindring. Ingen forbrændinger, pigmentering også. Meget glad.

Lavet hårfjerning Elos

Salonen tilbød at prøve en ny type hårfjerning - Elos - på bikiniområdet. Processen ligner den sædvanlige fotoepilation. To uger bestået, resultatet, synes jeg, er ikke anderledes end fotoepilation. Proceduren er meget dyrere, og den skal ske så ofte som andre. Selvfølgelig lover de efter al okklusion, at håret ikke vil vokse overhovedet. Jeg tvivler så næste gang jeg ikke vil gøre Elos.

Elos eller ikke Elos, det er spørgsmålet

Helt kontroversielt kan jeg kalde metoden til at slippe af med håret - en populær Elos epilation. Ifølge beskrivelserne er det uskadeligt og effektivt, det pigmenterer ikke huden, men i praksis er det ekstremt dyrt, og effekten er som fotoepilation. Det er nødvendigt at gennemføre processen med ELOS-hårfjerning mindst ti gange, så pærerne svækker og mit hår tynder, men da jeg har et meget dybt pigment, stiger mit hår stadig. Og det er en skam, så mange penge brugt på sessioner. Så det forekommer mig, at Elos er mere velegnet til blonde piger.

Elos hårfjerningsrevision

Da epilering af Elos er ret dyrt, forsøgte jeg at gøre det så langt over overlæben. Under proceduren er der en prikkende fornemmelse. Efter hendes hår faldt inden for to uger. Gjorde tre gange med et interval på 8 uger, anbefalet at kun 8 procedurer for fuldstændig destruktion af hårsækkenet. Jeg kunne virkelig godt lide denne type hårfjerning, især da de siger om sin større sikkerhed i forhold til andre. I fremtiden planlægger jeg at gøre hårfjerning i bikiniområdet.

Personlig anmeldelse af Elos hair removal

Min oplevelse elos hårfjerning.
Efter det første besøg i proceduren var jeg glad for, da den gennemsnitlige hårfjerning tager cirka 6 måneder, dvs. kun 5-6 procedurer og glat hud "som en baby." I varigheden tager hårfjerning under armhulerne ikke mere end 15 minutter, ben - ca. 30 minutter.
Efter 6 procedurer håbede jeg at se et fantastisk resultat, men det skete ikke. Hår er ikke engang mindre end halvdelen...
Fik du et godt resultat? Måske skal du skifte skibsføreren? Måske er indstillingerne ikke indstillet korrekt? Et andet ikke et behageligt øjeblik, det gør ondt meget. Huden er betændt selv den næste dag. Efter den første procedure var der endda en forbrænding.

For mig er proceduren ikke smertefuld. Men hele kurset er 6 til 10 procedurer. Og lysere hårene, jo større er deres antal.
Før jeg går til salonen læser jeg meget. Det vigtigste er at tage hensyn til hormonets tilstand i min krop. Du bør ikke stole på effektiviteten i omstruktureringsperioden af ​​kroppen, tage præventionsmidler osv.

Tænkte, værd det eller ej? Hun satte sig op i lang tid - både mentalt og fysisk forberedt. Til sidst blev der konklusioner. Fra genlæse oplysninger og fra veninder fandt jeg ud af, at prisen på Elos epilation næsten altid er den samme som for foto eller laser. Anmeldelser af onkologer er loyale. Derfor synes jeg det er værd at gøre. I morgen!

Denne procedure er individuel for alle, jeg er meget bange for smerte, for mig vil det blive tortur specielt i det intime område, og resultatet er kun nok i tre uger, så gentag igen, selvfølgelig er det godt, når der er perfekt hud, der er ikke et enkelt hår, min kæreste gør konstant depilation, siger det ikke ondt i det hele taget, så alle skal beslutte sig selv om det skal gøres eller ej, om onkologerne, jeg læser meget, proceduren er harmløs.

Jeg arbejdede ikke i Elos epilation. Det er godt, at jeg kom til en samvittighedsfuld specialist og begyndte ikke at gøre et smart udseende og fortryde penge fra mig for indtjeningens skyld. Jeg har en lidelse i shchetiden, og jeg tager hormoner. De fortalte mig, at resultatet ikke er meget forudsigeligt, og det er bedre at vente. Jeg siger ikke farvel til tanken om, at jeg stadig vil prøve denne slags hårfjerning på mig selv.

Jeg kan godt lide hårfjerning, men jeg vil gerne sige, at onkologi kan blive syg overalt og altid, især i industriområder.

Jeg elsker renlighed af bikini zone, pæne og fashionable. Smukke områder skal rengøres og vaskes med god sæbe, jeg kan stadig lide fjernelse af hår med honning.
Super simpelt, men smertefuldt. Og på emnet er en smuk, fejlfri krop perfekt til dit liv og give tillid.
Da jeg begyndte at tage sig af mig selv hele tiden, tænkte jeg på min forretning. Nu implementerer en del af projektet.

Jeg ved det ikke. Jeg er stadig bange for at gøre dette med min krop. Jeg synes, det er meget smertefuldt og går i lang tid ikke. Jeg kommer til at gå videre med denne procedure, mine venner overtalte på enhver mulig måde, men jeg kan bare ikke mønstre min styrke. Sandsynligvis er det al den samme alder og frygt for noget nyt. Nå ved jeg helt sikkert, at jeg har øget smertetærskel, enhver ridser, injektion er ret smertefuldt.

Hele tiden er jeg bange for den smerte, at sprøjterne er epilationer. Især smerten i bikiniområdet, fordi der er meget delikat og følsom hud samt armhuler. Du skal genindføre dig selv og gøre det)) Efter 3 gange er du allerede vant til det, og det gør ikke ondt, så rolig ikke piger! Frem til en smuk krop!

Det har længe været en drøm at gøre Elos epilation i armhulen, men lidt forvirret af anmeldelser af onkologer. Vi bliver nødt til at gå først til mammologen for at blive undersøgt, fordi der er lymfeknuder i nærheden. Piger, der har gennemgået hårfjerningsproceduren, er det skadeligt at gøre det, hvis der er mange mol på kroppen og hvor meget er en session? Hvis alt går godt, vil jeg slippe af med håret på mine ben.

Jeg har meget mørkt og hårdt hår på mine ben. Jeg plejede at gøre bare shugaring, men mit hår voksede meget hurtigt. Jeg ledte efter en måde at løse mit problem på. Gik til klinikken Grishkyan. Kosmetolog Anastasia Vyacheslavovna rådede i løbet af epilering. I starten var effekten subtil, fordi jeg har sådant hår. Men hver gang håret blev mindre og mindre. For mig er dette den mest effektive procedure for alle forsøgte.

Ærligt, jeg har også erfaring ikke fra det bedste i proceduren for hårfjerning Elos. Her afhænger sandsynligvis resultatet af den type hår. Mit hår er hårdt og sort. Hun gennemførte også et kursus på 6 måneder og efter 3 uger begyndte alt at vokse igen. Generelt var jeg skuffet, fordi håbede virkelig på et langt resultat. Til sidst vendte hun tilbage til den tidligere metode - voks.

Elos epilation - hvad det er, fordele, kontraindikationer, konsekvenser, anmeldelser af læger

Elos epilation - hvad er det, hvis denne procedure er vist for alle at slippe af med uønsket hår på kroppen - alt dette har interesseret mange kvinder for nylig.

Hvad er Elos (elos) hårfjerning

Elos epilation er en moderne metode til permanent fjernelse af uønsket kropshår ved hjælp af en enhed, der udsender kombineret (laser eller LPG) bølger af laserfrekvensområdet, fotoepilation og en strøm af svag strøm.

Processen begynder med virkningen af ​​en laserstråle, der opvarmer håret, dets rod og blodkar, og ved hjælp af en elektrisk udladning ødelægges den beskadigede og svækkede pære.

Enkelt sagt, Elos hårfjerningsproceduren giver dig mulighed for hurtigt at slippe af med uønsket kropshår med den virkning at reducere deres evne til at vokse. Over tid vokser håret på kroppens behandlede områder ikke længere helt.

Denne procedure er en af ​​de mest effektive af alt, der er blevet opfundet for nylig, og i dag betragtes som en innovativ udvikling inden for kosmetologi.

Denne metode til hår ødelæggelse er velegnet til enhver del af kroppen og for enhver form for hår på den. Den innovative metode passer bedst til områder, der forårsager kvinder de fleste problemer: bikini og aksillære huler. Proceduren giver dig mulighed for at minimere ubehag på disse steder.

Fordele ved Elos Hårfjerning

Fordelene ved denne metode i sammenligning med andre lignende teknologier er indlysende:

 • Proceduren eliminerer risikoen for pigmentpletter, derfor for dem, der har hudproblemer, anbefales det at fjerne Elos hårfjerning.

Det er vigtigt, at dette er en sådan handling, som er vist for patienter med nedsat pigmentering, herunder alder.

 • Risikoen for ødem på huden fjernes næsten.
 • Forbrændinger, rødme og andre ubehagelige virkninger af hårfjerning minimeres.
 • Med denne metode kan du slippe af med hår, hvis rødder er svage og ikke modtagelige for andre former for eksponering for dem.
 • Efter udsættelse for huden, efterlader Elos hårfjerning ikke spor på den.
 • Denne metode til langvarig handling, men for at konsolidere resultatet er det nødvendigt at udføre flere procedurer. Det nøjagtige beløb kan kun bestemmes af en professionel kosmetolog.
 • Elos hårfjerning giver dig mulighed for at fjerne hår på et hvilket som helst tidspunkt af året, hvilket gør denne retning af hardware kosmetologi uundværlig i feriesæsonen. Kun denne metode har sådan en fordel.
 • Under hårfjerningssessionen rører apparatet ikke på huden, hvilket betyder, at der ikke er nogen sandsynlighed for infektion.
 • Teknologien giver dig mulighed for permanent at slippe af med problemer med indgroede hår på kroppen.
Laser hårfjerning er meget ligesom elos, men samtidig har det betydelige forskelle.

Elos epilation eller laser (diode laser): hvilket er bedre

Laser og Elos er ens i deres eksponeringsmetode. Men efter laserterapi efter et par år kan hår begynde at vokse igen. Efter elos er hårfjerning ikke længere mulig. Denne effekt skyldes det faktum, at hårsækken er fuldstændig ødelagt i flere sessioner. Og efter fjernelsen af ​​laseren kun et stykke tid stopper væksten af ​​hår.

Denne procedure anses for at være mindre smertefuld end andre hårfjerningsmuligheder. Effekten opnås på grund af evnen til at regulere niveauet af påvirkning på hår og pærer.

Men mange kunder i salonerne bemærkede, at muligheden for laser hårfjerning er mere "blid". Denne effekt skyldes i høj grad personlige følelser og graden af ​​følsomhed i huden mod smerte.

Ifølge vurderinger er laser hårfjerning en mere mild metode end elos

Både laseren og ELOS er ikke-samtidige procedurer. For fuldstændigt at slippe af med uønsket hår kræver flere besøg til kosmetologen.

Det samme mellem disse procedurer og bruddet mellem besøg hos en specialist. Det er mindst to måneder.

Laserproceduren er mest effektiv til let og tyndt hår. Med sin hjælp kan du nemt fjerne kun en let "fluff" på kroppen.

Elos hårfjerning viser, at kropshår ikke er en grund til fortvivlelse. En sådan egenskab ved denne metode ligger i dens komplekse virkning på hovedbunden.

Metoderne varierer også i løbet af proceduren. En enkelt hårfjerning i armhulen med en laser vil vare ca. 15 minutter afhængigt af hårets tykkelse og hårdheden. I øvrigt varer en epilation elos session ikke mere end 10 minutter.

Kontraindikationer

Skønhedseksperter anbefaler, at du konsulterer din læge, inden du udfører denne procedure.

Før du besøger salonen skal du besøge følgende specialister:

Proceduren kan ikke udføres, hvis:

 • En kvinde ammer eller gravid.
 • Klienten kan have en allergisk reaktion på lys.
 • Der er sygdomme i kroppens hæmatopoietiske system.
 • Individuel intolerance over for kølegelens komponenter, der anvendes i proceduren.
 • Klienten lider af epileptiske anfald.
 • Det er umuligt at udføre proceduren på den skadede hud.
 • Umiddelbart efter at have besøgt en garvningslokale eller en strand er det også umuligt at fjerne hår ved hjælp af ELOS. Det skal tage mindst to uger.
 • Der er mistanke om kræft eller i nærvær af neoplasmer med ukendt ætiologi.
Onkologiske sygdomme er en kontraindikation for at udløse epilering
 • Hvis klienten har åreknuder, er denne procedure kontraindiceret.
 • Elos hårfjerning bør ikke udføres, hvis der er metalimplantater i kroppen.
 • Proceduren kan nægtes patienter med en pacemaker.
 • I perioden med at tage visse former for antibiotika er Elos hårfjerning forbudt.
 • Virkningen af ​​denne type hårfjerning vil ikke være, hvis klienten accepterer hormonelle svangerskabsforebyggende midler.
 • Under menstruation er denne procedure absolut umulig.

Hvordan er proceduren for hårfjerning i salonen

Trin for trin procedure er som følger.

uddannelse

Særligt forberedelse til processen er ikke nødvendig, men du skal huske nogle regler:

En måned før proceduren kan du ikke vokse dit hår

 1. Mindst en måned før proceduren er det umuligt at anvende mekaniske midler til fjernelse af håret, især elektrolyse. Voks hår kan også ikke være.
 2. En dag før hårfjerning skal du barbere håret på det ønskede hudområde.
 3. Du behøver ikke at rense håret over overlæben selv - dette er skønhedsekspertens arbejde umiddelbart før proceduren.

Gennemførelse af proceduren

Hårfjerningsprocessen ved hjælp af denne enhed ligner en laserprocedure: patienten lægger på specielle beskyttelsesbriller, passer ind i en behagelig stol, og kosmetologen anvender en kølesammensætning på huden og begynder at arbejde med enheden.

Klienten ser blinker af lys - det er sådan, at hårpærer fjernes. Efter proceduren påføres en creme indeholdende panthenol på patientens hud.

I gennemsnit varer hårfjerningsproceduren ca. 40 minutter. Eksperter siger at eksponeringstiden afhænger af hovedbundens størrelse, dens tæthed og stivhed.

De mest følsomme områder til at blinke af lys er bikiniområdet og armhulerne.

Efter den første procedure kan der forekomme hår. Men de vil ikke længere være i live, fordi de mangler rødder. Om et par dage vil de falde væk. Hver gang håret bliver tyndere og svagere.

Elos overlæbe epilation - funktioner

Ved fjernelse af hårfjerning over overlæben bør omhyggeligt fremstilles:

 • To uger før proceduren skal du stoppe med at besøge solariumet eller stranden.
 • For at udelukke muligheden for herpesudslæt skal antivirale lægemidler tages tre dage før proceduren.
 • Skønhedseksperten er forpligtet til at kontrollere forekomsten af ​​allergiske reaktioner hos kunden.
Elos epilation (hvad det er, læses ovenfor) overlæbe: foto før og efter

Fremgangsmåden ved epilering over overlæben er ca. 30 minutter. For at opnå den bedste effekt anbefaler eksperter at holde mindst 10 sessioner. Dette vil ødelægge alle hårsækkene, der er i fase med aktiv vækst.

Elos ansigt epilation - funktioner

Elos hårfjerning fjerner selv umærkelige hår, hvilket gør det uundværligt at manipulere ansigtet. Denne ejendom er baseret på en kombination af elektromagnetiske og lydbølger. Denne handling gør ikke ondt og renser helt huden.

Efter ansigtets afslutning skal du følge disse regler:

 1. Efter anvendelse af hardwareproceduren bliver huden på ansigtet glat og har brug for ekstra beskyttelse. Eksperter anbefaler ikke at vaske med for varmt vand.
 2. Du bør ikke udsætte dit ansigt for ultraviolette stråler i mindst tre dage.
  Det er nødvendigt at afstå fra at besøge poolen, saunaen og badet.
 3. I løbet af ugen kan du ikke bruge skrubber og andre stoffer, der kan skade huden.
 4. Kemiske peeling er kontraindiceret både før proceduren og en måned efter den.

Elos bikini epilation, dyb bikini - funktioner

Det er altid svært at fjerne hår i det intime område på grund af smertefulde fornemmelser. Men denne type hårfjerning hjælper med at klare dette problem.

Dens fordele:

 • Arbejdet med denne zone varer kort tid, og derfor vil smerten være minimal i tide.
 • Proceduren har en varig virkning. Og pauserne mellem sessionerne gør det muligt for patienten at hvile sig og fuldt ud gendanne sig.
 • Fraværet af "sorte pletter", der forårsager betændelse, hudirritation og udslæt.
 • Metoden er også egnet til den mest følsomme hud.
 • Svært tilgængelige områder på kroppen er ikke et problem for enheden.
 • Kort rehabiliteringstid.

Forberedelsen af ​​proceduren er at opgive solbadene i to uger før dens gennemførelse. Det er nødvendigt at konsultere den deltagende gynækolog om mulige kontraindikationer.

Et par dage før Elos hårfjerning er det nødvendigt at barbere vegetationen i bikiniområdet

Håret i det intime område bør være barbert en til to dage før proceduren. Mekanisk trække hårene kan ikke være i løbet af hårfjerningen.

Før proceduren påføres en kølesammensætning og et bedøvelsesmiddel på huden, da denne del af kroppen er meget følsom. Derefter sætter kosmetologen de ønskede parametre på enheden.

Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet vil specialisten nødvendigvis anvende en beroligende gel på huden. Nogle gange efter eksponering kan huden blive rødmet, men det er en normal tilstand.

Fremgangsmåden ved hårfjerning i det intime område kan ikke udføres, hvis:

 • der er udslæt på huden eller det er skadet.
 • Der er en mistanke om infektionssygdomme.
 • under graviditet og amning.
Elos epilation (hvad det er, du vil lære af denne artikel) bikini område er forbudt under graviditet og amning

Kosmetologer siger, at slutresultatet og varigheden af ​​procedurer i det intime område afhænger af organismens individuelle karakteristika. I gennemsnit for at opnå en varig effekt har du brug for 10 procedurer. Til lette og tynde hår vil sessioner af elos terapi få brug for mere.

Intervallet mellem besøg hos kosmetologen skal være mindst en måned. Efter tre sessioner kan et besøg hos en specialist udsættes i seks måneder.

Efter proceduren kan du ikke arbejde på håret med en elektrisk epilator og bruge kropscrubs. Bad og varmt bad er kontraindiceret i løbet af ugen. I rehabiliteringsperioden - to eller tre dage - skal du bære undertøj lavet af naturlige stoffer.

Hvor meget koster elos hårfjerning?

I hovedstaden saloner prisen af ​​denne procedure er ret høj. For mænd vil brugen af ​​denne metode koste 10-15% mere end for kvinder.

De samlede omkostninger ved fjernelse af håret (hvad du allerede ved) er baseret på beregning af antallet af impulser, hårets størrelse og den zone, hvor den skal fjernes.

Så, en impuls til at fjerne kropshår på den billigste klinik koster omkring 180 rubler. Og på kroppen - 250 rubler. For at fjerne hår på overlæben kan du kun bruge 10-15 pulser. Dette tal vil stige betydeligt, når det kommer til kinder eller nakke.

Hjemmepilation Elos

Denne procedure er ikke kun tilgængelig i skønhedssaloner, men også hjemme. At udføre hårfjerning Elos derhjemme skal bruge et par ting:

 1. Apparat til fjernelse af hår.
 2. Særlige sikkerhedsbriller.
 3. Gel for at afkøle huden.
 4. Anæstesi lægemidler.

Enheden til privat brug koster omkring 25 tusind rubler. Det er designet til et vist antal udbrud, som skal være nok til at slippe af med uønsket hår på det rigtige sted.

Minus enheder til privat brug er deres lave strøm, og ikke alle kan købe professionelt udstyr.

De mest populære hjemmet hårfjerning maskiner er produceret af Syneron Medical. Dette firma opdagede og patenterede teknologien for Elos hårfjerning. Hun producerer også enheder til brug i hjemmet. Der er to typer enheder under dette mærke: Iluminage Touch og Iluminage Precise.

Virksomheden positionerer sin knowhow som en effektiv og absolut sikker enhed, som er tilgængelig for selv en ikke-professionel. Med denne enhed i seks måneder kan du slippe af med uønsket hår på ansigt og krop.

Det antages, at disse enheder har den højeste lampelevetid - 3 millioner blink.

Eksperter anbefaler dog ikke at udføre denne procedure derhjemme. En person uden tilstrækkelig viden kan skade sig selv.

Elos hårfjerning - anmeldelser af læger, onkologer

Ved evaluering af effekten af ​​Elos hårfjerning er kosologer opdelt i to omtrent lige lejre. Nogle siger om metodenes høje effektivitet, andre advarer om, at resultatet ikke altid opfylder forventningerne.

Elos epilation af armhuler, overlæbe, bikini zone: foto før og efter

Nogle eksperter mener, at ca. 20% procent af kropshår forbliver.

For at slippe af håret helt, efter at have fuldført hovedretten, vil der blive krævet yderligere procedurer.

De skal holdes omkring en gang om året.

Andre kosmetologer mener, at denne procedure er 100% effektiv.

De råder deres patienter til at vælge beviste klinikker og gode læger.

Dette vil give mulighed for at opnå positive resultater på kort tid.

Specialist-dermatologer udtaler enstemmigt, at proceduren er harmløs, hvis alle forholdsregler følges, og selve processen udføres ved hjælp af licenseret udstyr og en professionel kosmetolog.

Ifølge hudlæger er denne type hårfjerning den mest "blide". Det traumatiserer ikke huden og efterlader ingen spor.

Onkologerne er forsigtige med denne procedure. De tror, ​​at kun en helt sund person kan drage fordel af det. Selv tilstedeværelsen af ​​godartede tumorer kan være en kontraindikation for denne type hårfjerning. Og det er bedre ikke at risikere dit helbred.

Elos epilation er forbudt på huden, hvor der er muld og vorter

Mulige konsekvenser

Eksperter siger, at proceduren kun er helt sikker, hvis alle forholdsregler træffes:

 1. Elos hårfjerning bør ikke udføres, hvis der er mol, vorter eller andre neoplasmer på hårvækststedet. Dette kan føre til melanom.
 2. Hvis der efter proceduren er en forbrænding på det behandlede område, betyder det, at apparatet til dets gennemførelse er forkert justeret, eller nogle af dets dele er allerede slidt ud.
 3. Efter elos epilation kan forekomme langvarig smerte. Dette kan skyldes en individuel smertegrænse eller en dårligt udført procedure.
 4. I tilfælde af lav kvalifikation af en specialist eller ukorrekt justeret udstyr på "ømme" dele af kroppen, kan ar forblive.
 5. Fremgangsmåden er kontraindiceret til klienter med skjoldbruskkirtlen og alle former for diabetes. I dette tilfælde kan der forekomme forværringer af kroniske sygdomme.
Efter proceduren skal huden beskyttes mod solen ved hjælp af garvemidler.

Hudpleje efter epilering

At passe på huden efter proceduren er ret simpel:

 • I de første par dage er det nødvendigt at undgå direkte sollys på huden og bruge specielle garvningsprodukter.
 • I tre dage anbefales det ikke at bruge dampbad og saunaer samt at tage for varmt bad.
 • Det er også umuligt at bruge hudens scrubs og aggressive midler til brusebadet.
 • Gentagne procedurer bør kun udføres som foreskrevet af en specialist inden for en bestemt tidsperiode.
 • Hår, der vises mellem sessionerne, skal fjernes med en creme, i intet tilfælde skal du trække det ud med pincet eller bruge en elektrisk epilator.

Nu ved at vide, hvordan man udfører elos hårfjerning, og hvad det er, skal du stadig huske, at metoden ikke er for alle og har en række alvorlige kontraindikationer for helbredet.

Elos epilation - hvad er det:

Teknologien til at vælge epilering og kontraindikationer:

Fast for dem der er interesseret i henna farve!

Lynhår med hydrogenperoxid: radikalblegning derhjemme