E-lys hårfjerning - nyt ord

Enhver pige har tendens til at se perfekt ud, og det er umuligt at forestille sig uden glatte ben. Det er mest hensigtsmæssigt at anvende foto eller laser hårfjerning, men teknologierne står ikke stille og nu er der en ny måde at håndtere uønsket vegetation på huden på: E-Light epilation.

Dette er en samtidig kombination af elektrisk og optisk energi.

En sådan kumulativ virkning på håret standser fuldstændig sin ernæring og vækst. E-Light er den sikreste måde at slippe af med uønsket vegetation. Sammenlignet med andre metoder har det mange fordele og bringer synlige resultater.

Se også:

Fordele ved E-Light Hair Removal

Som allerede nævnt har denne teknologi sine fordele:

- afblødning af huden og chancen for at få en forbrænding er næsten nul
- egnet til alle hudtyper, til mørkt og ret hår;
- hurtigt og smertefrit
- Ingen begrænsning af ophold i solen før og efter sessionen.

Trin af proceduren i kabinen

Før epileringssessionen barberer specialistet håret i efterbehandlingsområdet med en engangsmaskine. Derefter påføres en speciel gel på huden. Ved applikatoren på huden er der en lille prikken.

For fuldstændig ophør af hårvækst bør der være 6-8 procedurer med et interval på 1,5-2 måneder. Tiden mellem sessioner er foreskrevet af en specialist baseret på hudtype, hårstrukturens tilstand, væksthastighed og tilstedeværelse af skader på huden.

Hver af sessionsne med E-Light-hårfjerning er rettet mod at fjerne hår, som i øjeblikket er i aktiv vækst. Dette er normalt 10% af den samlede hårlinie. De resterende 90% fjernes gradvis under de resterende procedurer.

Hvilken skade gør E-Light-epilering til sundhed?

Hårfjerningsteknologi beskytter den behandlede hud ved at kontrollere frekvensen og styrken af ​​eksponering og samtidig køling. Fremgangsmåden undgår opvarmning og mikrobrændinger på huden og reducerer irritationen til et minimum.

Er det muligt for alle at lave E-Light?

Som enhver kosmetisk manipulation har hårfjerning sine egne medicinske kontraindikationer:

- graviditet
- sygdomme i indre organer, diabetes
- forekomst af kræft
- Tilstedeværelsen af ​​sygdomme, der udvikler sig under påvirkning af laserstråling - Epilepsi, Porfyri;
- Mennesker med svækkede immunsystemer, mens de tager immunosuppressive stoffer
blødningsforstyrrelser, hæmofili
- allergiske manifestationer fra solen eller lyset
- brug af en hjertemuskel stimulator
- til ansigtshårfjerning: brug af en laser i de foregående 3 måneder til ansigtsforyngelse
- Tilstedeværelsen af ​​keloid ar på det behandlede område
- Tilstedeværelsen af ​​fremmede metallegemer på lokalet (piercing, tunneller).

Til epilering af brystområdet, bikini, underarms, er det nødvendigt at konsultere en mammolog og en endokrinolog, samt resultaterne af en ultralydsscanning.

Se også:

Er det muligt at lave et stærkt gulv?

Ikke alene kvinder, men også mænd står over for problemet med øget hårvækst. Dette gælder især for offentlige erhverv: kunstnere, tv-præsentanter, atleter. Desuden giver irritation efter barbering enorme ulemper, så hårfjerning - en rimelig foranstaltning.

Slutresultatet afhænger i vid udstrækning af strålingsparametrene, og de tilpasses hver især af kosmetologen individuelt til hver klient.

Hyppigere fastholdelse anbefales ikke, da dette reducerer effektiviteten, og håret ikke har tid til at gå ind i den aktive vækstfase. Efter tre epilationer i træk er det vigtigt at vente på en pause på 3 måneder. Det er nødvendigt for hårsækkene at genoprette og hårene vokser synkront. Tid kan være påkrævet og mere.

Behandlinger før E-Light-hårfjerning

Særlige forebyggende foranstaltninger bør ikke gennemføres. Det skal huskes, at på meget garvet hud kan effekten af ​​epilering være lavere end for ikke-solbrændt. Derfor anbefales det stadig at afstå fra aktiv garvning og garvning. Pigmenterede pletter kan forekomme på garvet hud, og du skal være forberedt på dette.

En dag før E-Light-hårfjerning skal du barbere et hudområde, som derefter udsættes for stråling.

Hvad er e-lys hårfjerning?

Hvad er e-lys hårfjerning, er det en slags fotoepilation?

Hvordan er proceduren for e-lys hårfjerning?

Er det muligt at e-lys epilering under graviditet og amning?

Oplysninger om den nye e-light hårfjerningsteknologi findes her: http://www.angel-institut.ru/services/E-Light-epiliacia.html.

E-light (Elos) hårfjerning (IPL + RF) - en ny, forbedret metode til fotobestemmelse, suppleret med radiofrekvenseffekter, giver dig mulighed for at opnå en glat hud for evigt! Radiofrekvensenergi, der omdannes til varmeenergi, opvarmer desuden hårsækkenet (forårsager termisk ødelæggelse) uden at påvirke epidermis (det øverste lag af huden). Efter en procedure fjernes 10-30% hår i det behandlede område. Dette skyldes det faktum, at den effektive effekt af fotoepilation kun er mulig på hår, der er i det aktive vækststadium, kaldet anagen, mens resten ændrer deres struktur og vokser langsommere.

E-lys hårfjerning

E-Light epileringsteknologien er mere effektiv og behagelig sammenlignet med andre epileringsmetoder, da E-Light epilering ikke er en fotoepilation og laserepilation, men en samtidig kombination af to typer energi. Denne kombination gør det muligt at ødelægge hårets struktur og stoppe væksten mest præcist.

I dag er E-Light hårfjerning anerkendt som en af ​​de sikreste hårfjerningsmetoder i verden. E-Light-epileringsmetoden har alle fordele ved andre teknologier - elektrolyse, laserepilation, fotoepilation, kombinerer optisk energi med elektrisk energi. Under proceduren opstår opløsningen af ​​hårfollikelen ved samtidig virkning af energien af ​​en højfrekvent lyspuls og strøm.

Fordele ved E-Light-epileringsteknologien:

 • risikoen for forbrændinger og hudpigmentering er minimal;
 • proceduren tolereres hurtigt og komfortabelt af alle hudtyper;
 • solbadning er tilladt før og efter proceduren (2 uger);
 • Du kan endda fjerne blondt hår.

Hvordan er epileringssessionen?

Hvis du ikke har barberet dit hår før proceduren, så rager specialistet håret i efterbehandlingsområdet med en engangsbæremaskine lige før proceduren. Dernæst påføres en speciel gel på huden i behandlingsområdet. Under forarbejdning kan en prikkende fornemmelse mærkes under applikatorens flash. Nogle områder, såsom bikiniområdet, er mere følsomme end benene eller armene. For at reducere smerte under behandlingen af ​​sådanne følsomme områder, kan en særlig bedøvelsescreme påføres 30 minutter før proceduren. Procedurens varighed afhænger af størrelsen på det behandlede område. Epilering af en dyb bikini zone, for eksempel, tager i gennemsnit omkring tredive til fyrre minutter.

Det gennemsnitlige antal sessioner, der kræves for at opnå det ønskede resultat, er 6-8, som udføres med mellemrum på 6-8 uger. Intervallernes længde afhænger af hudtype, hårets farve og tykkelse, pærens modningstid, tilstedeværelsen eller fraværet af solskoldning, og perioder med hårvækst varierer i forskellige dele af kroppen. Baseret på den gennemsnitlige statistik og disse data forudsiger kosmetologen antallet af procedurer, du har brug for, og intervallerne mellem dem.

Under E-Light epilationsessionen er kun hår, der er i den aktive vækstfase, ødelagt (de udgør sædvanligvis ca. 10% af det samlede antal), så følgende procedurer tager sigte på at ødelægge de resterende 90%.

Er E-Light Hair Removal sikkert for din sundhed?

E-Light-teknologi giver dobbelt hudbeskyttelse ved at kontrollere intensiteten af ​​eksponering og afkøling af hudoverfladen. Dette minimerer hudirritation og hjælper med at undgå overophedning.

Kontraindikationer til proceduren for E-Light-hårfjerning:

 • Alvorlige sygdomme i indre organer, herunder ukontrolleret diabetes
 • graviditet;
 • Tilstedeværelsen af ​​kræft;
 • Sygdomme, der er påvirket af virkningerne af intense (laser) lysbølger, omfatter disse: epilepsi, systemisk lupus erythematosus, porfyri;
 • Svækkelse af kroppens immunsystem som følge af visse sygdomme eller brugen af ​​lægemidler, der har en undertrykkende effekt på immunsystemet
 • Forstyrrelser i blodkoagulation (risiko for øget blødning), medicinering, hvilket fremkalder et fald i blodkoagulationen
 • Allergi til solen eller lyset;
 • Tilstedeværelsen af ​​en stimulator af hjerteaktivitet;
 • Proceduren for ansigtshudforyngelse med brug af en laser eller en dyb kemisk skræl, udført i løbet af de sidste 3 måneder, i tilfælde, hvor ansigtshårfjernelse er planlagt;
 • Keloid ar i behandlingsområdet;
 • Tilstedeværelsen af ​​metalimplantater i epilationens område

Ved udførelse af E-Light-epilering i brystkirtlerne, bikini og aksillære områder er det afgørende at lave en ultralyd og få råd fra en mammolog og endokrinolog.

Er E-Light hårfjerning egnet til mænd?

Overdreven hårdhed kan forårsage ubehag, ikke kun for kvinder, men også for mænd. For eksempel foreslår nogle typer erhverv, som atleter, kunstnere og andre, at der ikke er hår. Også mange mænd står over for problemet med hudirritation efter barbering af deres ansigter.

Resultatet af E-Light hårfjerningsprocedurer afhænger hovedsageligt af det korrekte udvalg af parametre til hårfjerning, hvilket ikke kun afhænger af kosmetologen, men også på tærsklen af ​​følsomheden af ​​din krop. Det er også meget vigtigt at respektere intervallerne mellem sessioner. Intervaller anbefalet af specialister kan forlænges, og for hyppige procedurer kan føre til et fald i effektiviteten af ​​behandlingen. Så efter en cyklus af tre procedurer anbefales det at tage en pause på mindst tre måneder. Hvis der ikke er sket en synkron hårvækst efter en sådan pause, skal du vente på dette øjeblik, og først derefter skal proceduren udføres.

Forberedelse til proceduren for E-Light-hårfjerning?

For garvet hud er ikke kontraindikation for proceduren, men kan reducere effekten væsentligt, så to uger før og efter E-Light hårfjerning bør du afstå fra aktiv isolering og garvning.
Desuden øges risikoen for pigmentering og forbrændinger ved at udføre proceduren for garvet hud. En dag før sessionen med E-Light-epilation skal du barbere det område, du planlægger at behandle.

E-lys Elos epilation: beskrivelse, fordele, anbefalinger

 • Kosmo.wiki
 • 2014/12/12
 • Elos epilation
 • At kommentere

Indhold:

Elos epilation (E-light) - er et helt system for eksponering for forskellige dele af huden for at fjerne overskydende hår. Denne metode blev angivet i videnskabelige kredse som den mest effektive og sikre. Elos-teknologien realiseres ved hjælp af et specielt apparat, som gengiver lysets lys med en vis frekvens. Den behandlede hud opvarmes, en del af hårsækkene i anagentrinnet (aktiv vækst) ødelægges. Kun 6-8 procedurer (mængden afhænger af hårets størrelse og farve) hjælper med at opnå perfektion - fløjlsagtig glat hud.

Elos epilation med en E-light enhed gør det muligt at fjerne uønsket vegetation på alle områder - ryg, arme, ben, bikini område, bryst, øjenbryn og kinder. Efter kurset kan du glemme de irriterende maskiner, fordi de aldrig bliver brug for igen (men hårets udseende afhænger af kvaliteten af ​​procedurerne og kroppens egenskaber). Husk at blondt hår fjernes hårdere, så de kræver flere procedurer.

Fordele ved hardware epilation E-lys

Den største fordel ved E-light epilation maskine til Elos er multitasking, fordi denne enhed ikke kun fjerner selv små og uklare hår, men også:

 • Misfarver og fjerner alderspletter ved at konvertere lys til varme ved celler og yderligere fjerne æstetiske mangler
 • Forynder det behandlede område med radiofrekvensimpulser, der påvirker produktionen af ​​elastin og kollagen
 • Eliminerer acne og acne - blinker trænger ind i overfladen af ​​dermis, ødelægger bakterierne, der forårsager acne og irritation

Andre fordele er:

 1. Painlessness opnået ved hjælp af anæstetiske geler og kølesystem - En af de eksisterende funktioner i enheden til Elos epilation E-light Aurora
 2. Minimal risiko for skade og forbrændinger
 3. Begrænset liste over kontraindikationer og bivirkninger
 4. Behovet for yderligere forberedelse til proceduren - Livsstil ændres ikke enten før eller efter proceduren
 5. Positivt resultat på alle hudtyper
 6. Den forholdsvis korte varighed af proceduren (ca. 40 minutter) og et stort interval mellem gentagne sessioner

Elos epilation på E-light: priser

Omkostningerne ved tjenesten varierer afhængigt af det valgte behandlingsområde. Saloner udsætter som regel en enkelt takst for proceduren, uanset hvor mange blinker enheden vil producere. De laveste priser for Elos epilation på E-light Syneron er indstillet på de mindste behandlingsområder - kinder, overlæbe, øjenbryn, hage (1500-3000 rubler). Omkostningerne ved fotoepilaterende hænder fra fingre til skuldre vil være 6-8 tusind rubler. Behandling af ben vil koste 11-19 tusind rubler og en bikini zone - 4-10 tusind rubler. For mænd er Elos epilation sat til noget oppustede satser på grund af de store områder af den behandlede overflade.

Vi angav prisen pr. Procedure, men for at opnå et optimalt glat resultat tager det 5-7 gentagelser med et interval på 4-8 uger. Ved den første procedure fjernes 10-20% af de aktive hårpærer. Tidsplanen for procedurer fastsættes af en specialist, der observerer dig, hvem kender dine individuelle karakteristika og kropsfølsomhed.

Hvem bruger hvilken metode til fjernelse af hår?

Jeg gik gennem netværket og gik på tværs af denne simpatishninky saytik ivolkova.ru/, og der står et mirakel om dyret Elos. Han slags rydder op rynker, ar, cellulite, hår og en super duper ting. At dømme efter hvad der er skrevet der om selve teknologien, var jeg interesseret og imponeret. Jeg vil især gerne slippe af med, hvordan de skriver fra vilde planter for evigt. I denne henseende er spørgsmålet. Hvem brugte? Hvor effektiv? Hvor smerte? Og generelt mere detaljer.

Tekstil om hårfjerning, stjæle derfra, vedhæftet.

Elos hårfjerning gør det muligt for dig at slippe af med uønsket hårvækst for evigt. Dette er en smertefri teknologi, der gør det muligt at fjerne hår overalt på ansigt og krop.

sikkerhed

På grund af den nyeste teknologi kan Elos, som er baseret på virkningen af ​​infrarød stråling og biopolar, fjerne energi permanent. Faktisk kan epilering ved laser, elektroepilation og fotoepilation betragtes som forgængerne til Elos epilation. Ny sikker teknologi giver dig mulighed for at ødelægge hårstrukturen og forhindre deres videre vækst for evigt.

Hår er på et andet udviklingsstadium, så det er nødvendigt at have flere Elos-procedurer for fuldstændigt at slippe af med uønsket vegetation. Under hver procedure destrueres hårsækkene i den aktive fase. Cyklussen ved flere procedurer kan betydeligt reducere hårvækst eller stoppe det helt.

Epilation blondt hår

Mange typer hårfjerning er ude af stand til at fjerne lys eller brunt hår fra mørk garvet hud.

Elos hårfjerning gør det muligt at fjerne enhver hår - mørk, lys, grå, pistol med enhver form for hud.

E-light teknologi

Syneron Medical, et førende selskab inden for Elos, udviklede E-light-maskinen specifikt til proceduren for hårfjerning.

Varigheden af ​​sessionen afhænger af det område, der skal behandles. Proceduren kan vare fra 15 til 120 minutter. For eksempel tager en session af hårfjerningszone dyb bikini omkring 40 minutter.

Antal sessioner Elos epilation

Antallet af procedurer afhænger af hårets hår og hudtype. Normalt har du brug for 4-8 procedurer med pauser på 4-6 uger. Pausen er færdig, så hårene, der er i hvilefasen, går ind i aktiv vækstfasen. Efter den første procedure bemærker kunderne et mærkbart resultat.

Kontraindikationer Elos epilation

Du kan ikke gøre Elos hårfjerning i følgende tilfælde:

- graviditet og amning

- en nyligt udført laserforyngelsesprocedure eller kemisk peeling af det område, hvor depilationen er planlagt

- keloid ar i området med hårfjerning

blødningsforstyrrelser

- alvorlige almindelige sygdomme eller forværring af kroniske sygdomme

Elos eller laser hårfjerning: vælg klogt

Hvad bare ikke bruge piger på vej til at slippe af med hadet hår! Alt går fra den enkle daglige brug af en barbermaskine til professionelle kosmetiske teknologier, der er udviklet specielt til bekæmpelse af uønsket vegetation. Og blandt andet er ikke det sidste sted optaget af laser hårfjerning og Elos metode til at slippe af med hår. Hvordan vælger man, hvad der er bedre? Hvad - elos eller laser - beslutter at opnå den elskede drøm, blød og glat hud?

FAST ARTIKEL NAVIGATION

Hvad er laser hårfjerning

Princippet om laser hårfjerning er kendt for mange. Lysstrømmen, det vil sige laserstrålen, er rettet mod huden og trænger ind i dybden og ødelægger hårsækkene. På grund af dette stopper håret sin vækst og dør af. Metoden er velkendt, har tjent sin popularitet og har en enorm hær af fans og fans rundt om i verden.

Se hvordan laseren ødelægger håret, og hvilke processer der opstår på samme tid.

fordele

Det vigtigste plus: Laseren beskadiger ikke huden, men påvirker og virker direkte på hver follikel af håret. Det er vigtigt at bemærke - på den aktive, "ikke sovende" follikel. Takket være denne punktlignende metode fjernes alle hår på den behandlede hudoverflade.

Et andet vigtigt punkt: Laser hårfjerning sker med minimal smerte, selv for piger med følsom hud og lav smerte tærskel.

Selve proceduren tager ikke meget tid, selvom varigheden direkte afhænger af kundens fornemmelser. Hvis du oplever ubehag under en session, vil en erfaren mester foreslå en pause, hvilket vil have en bedre effekt på procedurens bærbarhed.

mangler

Minus af denne metode stammer fra laserprincippet. Ifølge ham kan håret fjernes, fordi det indeholder pigment, hvilket giver det en mørk farve - melanin. I en vis mængde melanin indeholdt i huden.

Den vigtigste kontraindikation af laser hårfjerning: ejerne af garvet og mørk hud, denne metode til hårfjerning er ikke egnet.

Det blonde hår ødelægges heller ikke godt af laseren. Den mere blonde håret er, jo mindre melanin er i det, hvilket betyder, at laserstrålen bare har intet at påvirke.

Af særlig ulempe er det værd at bemærke den mulige tørhed af huden. Nogle piger klagede endda om peeling af enkelte sektioner. Dette problem løses som regel ved at behandle hårfjerningszonen med en fugtighedscreme umiddelbart efter sessionen og med forbedret hudpleje med en creme i flere dage.

Tja, en ting mere: reklame løfter fuldføre hårfjerning i to eller tre, maksimalt fire procedurer. Som praksis viser, vil ødelæggelsen af ​​folliklerne kræve et helt kursus på 7-10 procedurer, og i nogle tilfælde fra 12, og om et par måneder skal kurset gentages.

Redaktionelt styre

Hvad er Elos hårfjerning

Elos eller elos epilation er en moderne, innovativ (ikke bange for dette ord!) Hårfjerningsmetode baseret på en kombination af elektrisk og fotoepilation. For første gang i vores land begyndte denne type hårfjerning at blive anvendt i begyndelsen af ​​de to tusindedele, og til vores dage er metoden forbedret betydeligt.

I nogle butikker er det andet navn på proceduren - e-light epil.

Enheden sender samtidig en lyspuls til follikelen med en elektrisk strøm. Takket være dette "dobbelt slag" er hårsækken ødelagt, og håret kan ikke vokse mere ud af det.

Hvad er apparatet til Elos, hvordan går proceduren i sig selv - i denne video.

Godbidder

Det vigtigste plus ved elos-metoden er effektivitet. Som kosmetologer lover os, forsvinder hurtigt og for evigt takket være kombinationen af ​​de to mest effektive metoder i ét hår.

Kvinder, der har gennemgået en elos-fjernelsesprocedure, blev overrasket over at bemærke en forbedring af deres hudtilstand. Dens elasticitet, elasticitet og samtidig blødhed steg.

Og ikke underligt: ​​kombinationen af ​​blinker af lys og svage elektriske impulser fremkalder en ekstra produktion af elastin og kollagen i hudlaget.

En session afhænger af zonen, varer fra 20 minutter til en time. Både hudfarven og hårfarven til elos-metoden har ikke den mindste værdi - selv det letteste og tyndeste "fluffy" hår fjernes. Der er ingen anbefalinger til zoner - på denne måde kan du fjerne hår på alle steder, herunder især følsomme.

ulemper

Den største minus elos hårfjerning - prisen. Højt, selv i sammenligning med andre metoder, er omkostningerne ved proceduren i dag den største hindring for den bredeste fordeling. Prisen varierer i forskellige saloner, men som regel går det fra 3.000 til 8.000 rubler. pr. session afhængigt af webstedet.

Effektiviteten af ​​proceduren falder kraftigt med ændringer i hormonniveauer. Læger anbefaler ikke hårfjerning under graviditet og amning. Sommetider kan prævention være prævention.

Godt og naturligvis, før et besøg på salonen, skal du kontakte din læge uden fejl. Især hvis du er til stede eller mistænkt for følgende sygdomme:

 • herpes i den akutte fase;
 • sygdomme i skjoldbruskkirtlen, binyrerne;
 • diabetes mellitus
 • epilepsi;
 • hirsutisme (overskydende hår).

Kosmetologer anbefaler ikke at solbade og ikke besøge saunaen eller varmt bad i en uge efter proceduren. Dette kan forårsage unormal melaninproduktion i huden og forårsage pigmentering.

Elos kan ikke kombineres med andre former for hårfjerning!

På denne teknologi, reglerne for proceduren, kontraindikationer og anbefalinger af metoden - i denne video.

Sammenfattende kan det bemærkes, at begge metoder har næsten lige så positive og negative sider. For eksempel, med meget tør hud er det bedre at bruge den kombinerede metode, da laseren stærkt tørrer epidermis. Men med en stor mængde hår i et lille område (overdreven hårvækst) vil laseren klare sig bedre, lys og elektriske impulser vil i dette tilfælde være ineffektive. Og som med enhver kosmetisk og kosmetisk procedure afhænger valget af, hvordan man kan slippe af med vegetationen, helt af dig.

ELOS hårfjerning - hvad er fordelene?

Længe siden var de dage, hvor kvinder betalte næsten ingen opmærksomhed på, at det uønskede hår voksede på deres krop forsvundet. I dag er det svært at finde en kvinde, der ikke ville føre kampen mod "ekstra" hår.

Moderne skønheder forstår, at ren og glat hud gør pigen ikke kun attraktiv og smuk, men taler også om hendes renlighed, nethed, pleje af sig selv. Kampen med overskydende hår tager derfor en masse indsats, tid og penge. Der anvendes cremer, salver, varm voks, depilatorer, barbermaskiner mv. Men ganske ofte er resultaterne af disse metoder ikke meget behagelige og smertefulde - forbrændinger, udskæringer, ridser. Og på trods af alle anstrengelser og bestræbelser forsvinder håret kun i kort tid.

At løse disse kvinders problemer vil hjælpe en effektiv moderne måde at fjerne overskydende hår kaldet ELOS-hårfjerning.

Hvad er ELOS-hårfjerning?

ELOS epileringsteknologi er meget mere effektiv og komfortabel i forhold til andre typer epilering, fordi ELOS epilation ikke er photoepilation og ikke laser epilation, men en kombination af to typer energi.

En sådan fælles handling muliggør den mest nøjagtige ødelæggelse af hårstrukturen og stopper væksten.

I dag er ELOS-hårfjerning anerkendt på verdensplan som en af ​​de sikreste hårfjerningsmetoder.

ELOS-hårfjerning opsummerer alle fordele ved eksisterende teknologier - fotoepilation, laserepilation, elektrolyse, kombinerer elektrisk og optisk energi. Under proceduren ødelægges hårfolliklen under samtidig påvirkning af energien af ​​en højfrekvent lyspuls og strøm.

Forkortelsen "elos" står for "elektro-optisk synergi", dvs. Den kombinerede effekt af to typer energi: elektrisk "brugbar" strøm og lysenergi, hvilket gør den mere effektiv. I løbet af denne procedure trænger en højfrekvent lyspuls og en elektrisk strøm, der falder på huden, ind i dens overfladelag og når hårsækkene, som ødelægges uden mulighed for genopretning.

Fordelene ved ELOS-epileringsteknologien over andre metoder til fjernelse af uønsket hår:

 • Elos hårfjerning udføres hurtigt og tolereres komfortabelt af enhver form for hud;
 • du kan fjerne og blonde hår;
 • minimeret risiko for forbrændinger og depigmentering;
 • tilladt at solbade før og efter ELOS-epilering.

Vigtigt råd fra udgiveren!

Alle bruger kosmetik, men undersøgelser har vist forfærdelige resultater. Årets forfærdelige figur - i 97,5% af de populære shampooer er stoffer, som forgifter vores krop. Kontroller sammensætningen af ​​din shampoo for tilstedeværelsen af ​​natriumlaurylsulfat, natriumlaurethsulfat, cocosulfat, PEG. Disse kemikalier ødelægger krøllens struktur, håret bliver skørt, taber deres elasticitet og styrke.

Det værste er, at denne snavs gennem porerne og blodet akkumuleres i organerne og kan forårsage kræft. Vi anbefaler på det kraftigste ikke at bruge de produkter, hvor disse stoffer er placeret. Vores redaktører testede shampooer, hvor Mulsan Cosmetic tog førstepladsen.

Den eneste producent af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under streng kontrol af certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle online butik mulsan.ru. Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlighed, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige 11 måneder.

Hvad er forskellen mellem fotoepilation, laserfjerning og ELOS-hårfjerning, hvilket giver det bedste resultat?

 • Ved hjælp af ELOS-hårfjerning kan du fjerne enhver form for hår, mens fotoepilation ikke ødelægger gråt og blont hår.
 • Når lysepilation normalt ikke dør hårsækkenet, og efter 1,5 - 2 år begynder håret at vokse fra samme follikel.
 • Med ELOS-hårfjerning - er follikelen fuldstændig ødelagt, og efter det fulde forløb af procedurer reduceres muligheden for hårvækst i det behandlede område til et minimum.
 • Med laser hårfjerning opnås der også gode resultater på mørkt hår, men fjernelsen er mere smertefuld og har flere bivirkninger.

Men i almindelighed giver ingen af ​​de eksisterende metoder til hårfjerning ikke et hurtigt resultat. Dette skyldes cyklusen af ​​hårvækst. Der er tre faser af hårvækst: aktiv, overgangs- og hvilepase. Målet med hver epilationssession er at ødelægge hårsækkenet i den aktive fase.

Alle follikler, der ikke var i den aktive fase, fjernes i den næste epileringssession. Derudover afhænger antallet af hårfjerningsprocedurer af, hvilken type hår du har - let og tyndt hår kræver flere Elos-hårfjerningsprocedurer, mens mørkt og pigmenteret hår er mindre.

Er det muligt for alle at gøre hårfjerning?

Epilering af Elos med E-max system (E-Light, AURORA DS) udelukker praktisk taget kontraindikationer til udførelse af procedurer, da Dette er en mere avanceret og sikrere teknologi.

De eneste undtagelser er:

 • graviditet;
 • hypertermi;
 • Onkologiske (kræft) sygdomme under proceduren;
 • Alvorlige, ukompenserede sygdomme i de indre organer, ukontrolleret diabetes;
 • Sygdomme, der kan påvirkes af virkningerne af intense (laser) lysbølger: systemisk lupus erythematosus, porfyri, epilepsi;
 • Svækkelse af immunsystemet som følge af aids, hiv eller brugen af ​​lægemidler, der undertrykker immunsystemet (immunosuppressiva);
 • Forstyrrelser af blodkoagulation (risiko for øget blødning som følge af koagulopati), brug af lægemidler, der reducerer blodkoagulation (antikoagulantia);
 • Allergisk for lys og / eller sol;
 • Infektion forårsaget af herpesvirus eller infektion af anden oprindelse i strid med hudens integritet i epileringsområdet
 • Keloid (overgroede) ar, prækancerøse hudforhold i epileringsområdet;
 • I de sidste tre måneder har proceduren udført for foryngelse af ansigtets hud med en laser eller dyb kemisk peeling, hvis du planlægger at fjerne hår i ansigtet;
 • Metalimplantater i behandlingsområdet;
 • Tilstedeværelsen af ​​en stimulator af hjerteaktivitet;
 • Tilstedeværelsen af ​​et cochleært implantat.

Ved udførelse af elos epilation af en bikini (fjernelse af hår fra pubis), brystkirtler og aksillære huler, er det nødvendigt at foretage en ultralydsscanning og opnå en udtalelse fra en endokrinolog eller brystspecialist.

Hvilke enheder bruges til fjernelse af hår?

Elos epilation udføres ved hjælp af den nyeste E-max-enhed (E-Light, AURORA DS), som er baseret på sikkerhed, pålidelighed og effektivitet.

I en procedure ødelægges 10-11% hårfollikler og papiller, hvilket fører til en fuldstændig anholdelse af hårvækst i dette område af huden. Effekten opnås, som indtil da ikke gav nogen metode (laser eller fotoepilering). Med E-max (E-Light, AURORA DS) behandles en kvadratcentimeter hud på mindre end et sekund.

Med det nye system er proceduren hurtig og næsten smertefri, risikoen for bivirkninger minimeres. Du vil føle det som en behagelig proces, kun følelse af en lille prikken.

Hvordan opfører sig før og efter hårfjerning?

På tærsklen, før proceduren er det nødvendigt at rette håret med en simpel barbering derhjemme.

Før begyndelsen af ​​proceduren vokser håret jævnt (op til 1-2 mm), det er denne hårlængde, der gør det muligt at udføre hovedforløbet af hårfjerning mest effektivt siden en kort håraksel accelererer og forbedrer ledningen af ​​energi, hvorved hårfollikel og papilla ødelægges.

E-max (E-Light, AURORA DS) er ikke kun et permanent hårfjerningssystem, men også et hudplejesystem. Derfor kan du efterfølgende gennemgå andre kosmetiske procedurer, der tager sigte på fugtgivende, nærende og forbedrende hudelasticitet.

Delight Store. Kosmetisk udstyr til skønhedssalon

kurv:

0 stk - 0 gnidning

0

E-Light-foryngelse

Med alderen opstår der ændringer i menneskekroppen, som afspejles på ansigtets og kropens hud i form af rynker, alderspots, blodårer og andre defekter, der får os til at tale om aldring. Huden på hænder og ansigt ophører med at være elastisk og begynder at synke, og det er naturligt, at folk, der står over for disse problemer, begynder at tænke på brugen af ​​foryngelsesprocedurer.

E-Light-foryngelse (E-Light) - en ny og meget effektiv metode til ikke-kirurgisk ansigtsløftning, der anvendes i moderne æstetisk medicin. I USA, Europa og Japan er E-Light foryngelse en populær progressiv alderskorrigeringsmetode.

Hvad er E-Light-foryngelse?

E-Light-foryngelse er den mest blide metode til foryngelse og ikke-kirurgisk hudstramning på ansigtet, décolleté, bryst og krop.

E-Light-foryngelse lindrer huddefekter som:

 • rynker;
 • vaskulære defekter (asterisker, hemangiomer);
 • pigmentering;
 • forstørrede porer;
 • små ar og post-acne pletter.

E-Light-foryngelse er en unik teknologi til ikke-kirurgisk eksponering, der er kendetegnet ved høj effektivitet og fravær af hudtrauma. Apparat til foryngelse giver mulighed for en kort tid at vende huden en sund farve og elastik og gøre det glattere. Resultaterne bliver synlige efter den første session, og det samlede antal nødvendige procedurer bestemmes individuelt for hver klient.

Hvordan virker E-Light foryngelse?

Navnet på teknologien E-Light-foryngelse betyder "elektro-optisk synergisme."

Dette system er baseret på en kombination af radiofrekvensstråling og pulserende lysenergi. På grund af kombinationen af ​​energi øges slagdybden med 20-30% sammenlignet med metoder, hvor kun lysenergi bruges. E-Light-foryngelsesproceduren stimulerer produktionen af ​​dit eget kollagen, genopretter facialkonturer, reducerer rynker, forbedrer hudfarve og turgor.

Hvilke fornemmelser oplever du under E-Light-proceduren?

Under en session med E-Light-foryngelse kan du føle en prikkende fornemmelse eller en følelse af en let, varm klap.

Er E-Light Rejuvenation Technology Safe?

Beskyttelsessystemet til enheden til E-Light-foryngelse giver dobbelt beskyttelse til epidermis. Kontinuerlig overvågning af parametrene for radiofrekvensstråling og optisk flux under proceduren komplementeres ved aktiv afkøling af hudoverfladen.

Derfor forårsager E-Light-foryngelse som følge af sessionen ikke forbrændinger.

For personer i hvilken alder er E-Light-proceduren beregnet?

Denne foryngelsesmetode er velegnet til både unge kvinder, der ønsker at løse facialkonturerne og forhindre rynker i en alder af 30 år, samt mere modne kvinder til at rette ansigtskonturerne og slippe af med rynker, små ar, hudrynker, pletter.

E-Light-foryngelse tager ikke meget tid, og derudover kræver det ikke en opsvingstid, derfor er den velegnet til erhvervslivet og for kvinder og mænd. E-Light foryngelse kaldes ofte "frokostproceduren".

Hvor mange E-Light foryngelsesprocedurer vil være nødvendige for at opnå det ønskede resultat?

For at opnå den ønskede virkning vil der kræves 3-8 procedurer med mellemrum på en måned. Antallet af sessioner afhænger af din huds tilstand. For at opretholde resultatet udføres proceduren 1-3 gange om året. Og effekten af ​​kurset afholdt i flere år.

Elos hårfjerning, hvad er det?

For en moderne kvinde er et attraktivt og velplejet udseende meget vigtigt. Og næsten alle damer drømmer om en glat, silkeagtig hud uden overdreven hår. I skønhedens skøn kan du prøve mange teknikker, svækkende og smertefulde procedurer, der skal gentages regelmæssigt, fordi de ikke giver en varig effekt. Men takket være moderne teknologi kan du hurtigt slippe af med uønsket hår, helt smertefrit og for evigt.

 • 1. Miracle Elos
 • 2. Impact Technology
 • 3. Sammenligning med andre metoder
 • 4. Sådan forbereder du dig på proceduren
 • 5. Hvor mange sessioner er der behov for, at håret forsvinder for evigt
 • 6. Elos epilation, fordele ved metoden
 • 7. Ulemper og kontraindikationer
 • 8. Anbefalinger til pleje efter proceduren
 • 9. Omkostninger til service
 • 10. Tilbagemelding fra kunder, der har gennemgået behandlingsprocedurer

Til dato er der forskellige hardware teknikker til hårfjerning af ansigt og krop, som er baseret på eksponering for strøm, laser og lysstråler. Hver af disse metoder har sine fordele og ulemper, men der er en teknologi, der har en fordel over de andre - Elos epilation.

Miracle Elos

Elos epilation er en af ​​de sikreste og mest eftertragtede metoder til fjernelse af uønsket hår, der eksisterer i dag. Dens effektivitet skyldes det faktum, at effekten på hårsækkenet i modsætning til laser og fotoepilation udføres samtidigt fra to retninger (to typer af energi).

Elos epilation (fra ordet elos, som oversættes som "elektro-optisk synergi", er også kendt som - e lysepilation) er den kombinerede effekt af radiobølgeenergi (RF) og lys (IPL). Dette giver dig mulighed for at generere bølger af forskellige længder, som har en dobbelt effekt på håret, hvilket giver den dybeste indtrængning i sin pære, mens du er helt sikker og smertefri.

Impact Technology

Inden proceduren på det område, der skal behandles, anbring gel. Han vil optræde som strålerens leder. For at beskytte kundens øjne mod et blink af lys bærer de beskyttelsesbriller. Derefter passerer specialisten gennem hele området af dysen fra apparatet, hvilket frembringer lysstråler.

Hvert hår stammer fra follikelet - en slags håndtaske, der fodres af blodkar. Enheden Elos konverterer lysenergi til varme og styrer den dybt ind i folliklen, opvarmer og ødelægger den. Hår mister sin makeup og falder ud over flere dage.

Sessionen varer fra 10 til 60 minutter (afhængigt af området i den behandlede zone). I slutningen af ​​den påføres en lysblødgørende creme på huden.

Sammenligning med andre metoder

Indtil nu blev laser og fotoepilation betragtet som de mest populære metoder til at slippe af med overdreven hår. Men hver af dem har sine ulemper. Således påvirker laseren ikke det tynde blonde hår, og til fotoepilation behøver du flere sessioner, og det opfatter ikke for lyse og grå hår. Elos epilation kombinerer alle fordelene ved disse teknikker, men samtidig er hun frataget deres mangler.

På grund af udledningen af ​​to typer energi har den et bredere udvalg af effekter. Og derfor egnet til at fjerne hår af alle typer. Epileringssystemet er helt sikkert og har et internationalt certifikat.

Sådan forbereder du dig på proceduren

Under elosepilation udsættes hårakslen over hudfladen for strålerne. Derfor, en måned før proceduren, er det uønsket at fjerne hår med en depilatorisk creme, hvilket nedsætter hårvækst og bidrager til deres ujævne vækst. Også en og en halv time før udnævnelsen af ​​Elos epilation er det nødvendigt at udelukke voksaflejring og mekanisk (ved elektrisk epilator), som følge heraf håret fjernes med pæren.

3-4 dage før epilering skal huden, der skal behandles, være barberet. Også på dagen for sessionen på dette websted bør ikke anvendes nogen kosmetik.

Hvis klienten har gennemgået dyb kemisk peeling eller laserpolering i 3 måneder før proceduren, er det nødvendigt at vente på fuldstændig regenerering af huden.

Hvor mange sessioner er der behov for, at håret forsvinder for evigt

Hår har sin egen vækstcyklus og kan påvirkes mest effektivt, når det er i det aktive stadium. Under Elos bliver sådanne follikler ødelagt, og efter en uge eller 10 dage falder håret ud.

Siden håret, som på tidspunktet for sessionen var i en sovende tilstand, begynder at aktivere, skal proceduren gentages. Efter hver udsættelse for lysstråler reduceres mængden af ​​hår på kroppen med 10-15%, derfor bør epilering udføres, indtil de forsvinder fuldstændigt.

Procesfrekvensen og antallet af sessioner er tildelt individuelt (det afhænger af hudtype, på tykkelsen og farven af ​​håret). En mærkbar effekt vises efter 4-6 sessioner med et interval på 1-1,5 måneder.

For mørkt hår er hele kurset i gennemsnit ca. 8 sessioner (ca. 8 måneder), for blondt hår bliver flere sessioner påkrævet. For at slippe af med uønsket hår ved begyndelsen af ​​strandsæsonen, skal du starte kurset på forhånd - om efteråret.

Elos epilation, fordele ved metoden

Denne type hårfjerning har utvivlsomt fordele i forhold til andre metoder.

fordele

 • ingen forbrændinger. Lyset, der genereres af enheden, absorberes af hårakslen og overføres til dybden af ​​pæren selv uden at påvirke huden. For at forhindre overophedning af overfladen anvendes en speciel kølemundstykke, som minimerer termisk belastning på det omgivende væv;
 • smertefri - under proceduren oplever klienten mindre "prikken" eller hører bare et "klik". Denne følelse varer kun et splittet sekund, og bringer derfor ikke ubehag;
 • fjernelse af tyndt og lidt pigmenteret hår. I modsætning til laser og fotoepilation, som fungerer selektivt, takket være en kombination af forskellige bølger, giver Elos epilation dig mulighed for at slippe af med lige tyndt og ret hår på garvet hud;
 • Kort procedurens løbetid - På grund af brugen af ​​et forstørret spids af dysen dækker en flash et større område, hvilket reducerer sessionstiden;
 • ingen grund til at undgå solskoldning og vokse hår til en vis længde;
 • varig effekt - hår forsvinder for evigt;
 • kan bruges på forskellige zoner (kinder, overlæbe, hage og nakke, bryst, ryg, skuldre, mave, i bikiniområdet på ben og skinker);
 • I løbet af sessionen begynder processen med hudforyngelse på grund af IPL-eksponering (pigmentpletter, fine rynker forsvinder).

Ulemper og kontraindikationer elos epilation

På trods af næsten fuldstændig sikkerhed er der nogle individuelle og generelle kontraindikationer elosepilation.

Proceduren vil ikke være effektiv i tilfælde af:

 1. Ændringer i kroppens hormonelle baggrund (under graviditet eller amning efter abort i præmenopausalperioden);
 2. tager præventionsmidler, hormonelle stoffer;
 3. i sygdomme i det endokrine system (skjoldbruskkirtlen, binyrerne, hypothalamus);
 4. med overdreven hårdhed (hirsutisme);
 5. i tilfælde af stærk nervøs overbelastning, stress
 6. individuel intolerance

Elos kontraindikationer er:

 1. onkologiske sygdomme;
 2. akut herpetic infektion;
 3. diabetes mellitus
 4. epilepsi;
 5. laktation;
 6. overfølsomhed over for lys.

Elos hårfjerning er ikke kombineret med andre former for at slippe af med overdreven hårdhed!

For at slippe af med uønsket hår var så effektivt og sikkert som muligt, bør du konsultere en kvalificeret dermatocosmetolog før en procedure.

Anbefalinger til pleje efter proceduren

Efter elos hårfjerningssession anbefales særlig pleje af det behandlede område.

Pleje efter epilering:

 • I tre dage efter proceduren påføres spray eller panthenol lotion på det epilerede område. Det vil give blid hudpleje, forhindre rødme, tørhed. Det er også nødvendigt at afstå fra at besøge saunaen, tage et varmt bad, massage;
 • I den første uge efter fjernelse af hårfjerning er det nødvendigt at begrænse anvendelsen af ​​kosmetik til de behandlede områder (skrubber, alkoholholdige præparater);
 • I den to-ugers periode efter Elos passage er det tilrådeligt at nægte at besøge garvesalonen, garvning - dette kan medføre udseendet af alderspletter;
 • Før du går ud i det åbne område, skal der anvendes beskyttelsesudstyr (en creme med en solbeskyttelsesfaktor på mindst 30).
 • I perioden mellem sessioner anbefales det ikke at fjerne de voksne hår med pincet, voks eller en skildring. De kan barberes eller fjernes med en depilatory cream.

Omkostninger til service

Omkostningerne ved fjernelse af hårfjerning bestemmes individuelt for hver klient. Det afhænger af hårets tykkelse, hårets farve og struktur, samt det område, der skal behandles på huden. Endvidere påvirkes den endelige pris for proceduren af ​​kvaliteten og nyheden af ​​udstyret, dygtighed og erfaring hos specialisten.

Pas på: omkostningerne ved den procedure, der er for lav, kan skyldes manglende kvalifikation af en kosmetolog eller en forringelse af apparatet.

Tilbagemelding fra kunder, der har gennemgået behandlingsprocedurer

Ifølge anmeldelser er 80% af kunderne, der lavede Elos epilation, meget tilfredse med resultatet og overvejer denne fremgangsmåde det optimale pris / ydelsesforhold. Nogle gange giver proceduren ikke den ønskede effekt, men i de fleste tilfælde skyldes det klientens individuelle egenskaber eller medicinske kontraindikationer for denne type eksponering.

Elos epilation er en innovativ teknik, der giver dig mulighed for hurtigt og permanent at fjerne hår på huden i enhver del af ansigt og krop og opnå en smuk æstetisk effekt.

E-lys hårfjerning

Lav en aftale

Kosmetologi på Turgenev inviterer kunderne til proceduren for E-light hårfjerning, takket være, at du kan slippe af med uønsket hår for evigt. Spørgsmålet om, hvad kliniske lette kosmetologer giver et detaljeret svar.

Fordele ved E-light Elos epilation

Naturligvis er du mest interesseret i resultatet, hvilket giver Elos hårfjerningsapparat E-light. Effektiv fjernelse af håret, som er i stadiet af aktiv vækst, for evigt - dette er hovedresultatet. Og anmeldelser af klienter fra klinikken på Turgenev vidner om opnåelsen af ​​de ønskede resultater: hårfjerning i forskellige dele af kroppen, selv de mest følsomme.

Forløbet af proceduren

Fremgangsmåden ved epilering ved E-lysenheden er enkel, det kræver ikke længere forberedelse fra dig.

Før du besøger salonen, skal du sørge for, at det behandlede område af huden er barbert, fri for hår. Du skal også rense huden fra parfume, kosmetik og hygiejneprodukter.

Virkningen udføres ved hjælp af en speciel enhed af Capello apparatet (Сapello). Der påføres en gel på huden, hvorpå der påføres en "pistol", som med en bestemt frekvens giver ud blink og udladninger af elektrisk strøm. Procedurens varighed er ca. 30-40 minutter og kan variere på grund af størrelsen af ​​behandlingsområdet.

Hvem kan gøre hårfjerning med E-lys

Klinikens kosmetologer anbefaler epilering med E-light-apparatet i tilfælde, hvor laser og fotoepilation ikke gav det ønskede resultat.

Kosmetologi læger på Turgenev kan anbefale proceduren til dem, der står over for problemet med overdreven vegetation i visse områder. Det er nødvendigt at tilmelde sig hårfjerning og dem, der er utilfredse med ansigtsudseendet på grund af tilstedeværelsen af ​​klumpet hår på det.

For e-lysproceduren er der anbefalinger, som overholdelse er nødvendig. Besøg et solarium er kontraindiceret før og efter proceduren inden for 24 timer. Uønskede konsekvenser kan opstå hos besøgende på klinikken, der har problemer med de hormonelle onkologiske sygdomme.

Vil du slippe af med overskydende hår? Skynd dig at lave en aftale med en skønhedsekspert og få anbefalinger om proceduren for epilering.

Vi laver skønhedstjenester til rådighed.

Vi respekterer de nye metoder til behandling af cellulite og aldrende hud. Vi tilbyder kun vores kunder kun dokumenterede procedurer, hvor vi er sikre på effektiviteten og sikkerheden!

Når det kommer til din skønhed og sundhed, vil du ikke risikere. Derfor tager vi kun vores medarbejdere i vores team.

Vi tilbyder kun avancerede teknologier inden for det kosmetiske område.

Vores eksperter hjælper dig med valg af den mest egnede behandling til dig.

Vi garanterer passende priser for de angivne procedurer. Det er vigtigt for os, at skønhed og ungdom er tilgængelig for alle!

Vores klinik bruger avanceret udstyr. Derfor anvender vi de mest effektive og sikre metoder til korrektion af aldersrelaterede ændringer.

Hjem Elos epilator

Smukke kvindelige intime hårklipp