Sammenligning af udskiftningskassetter til kvinder: Venus

I alle flytbare Venus-kassetter til stede: Fugtighedsstrimler og Flydende hoved.

Venus omfavner følsom

Prøv forskellige kassetter og find hvad du kan lide. Efter alt er alle Venus-flytbare kassetter egnede til alle Venus-barbermaskiner.

3 knive for tæt barbering.
Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse.

5 knive placeret tættere på hinanden for mindre tryk på huden.
Stor glathed og mindre følelse af irritation.

Fugtighedsstrimler.
Giver en glat glid, fugter og hjælper med at beskytte huden under barberingen.

Nærende beskyttende tape indeholder mere fugtighedsgivende midler.

Giver en utrolig let glide, der skaber et beskyttende lag mellem knivene og huden.

Indbyggede gelpuder, der danner et rig skum, når du barberer.
Intet behov for barbering gel! Gelpadser udgør et let skum, der giver en bekvem og hurtig barbering.

Mikrogrebni.
Hæv håret, beskytt huden mod udskæringer, hvilket giver en mere behagelig barbering.

Bløde beskyttende puder af elastomer.
Glat huden forsigtigt, hvilket giver en renere og mere jævn barbering.

Værre maskine Gillette Venus Embrace har ikke prøvet.

God dag!

I min anmeldelse vil jeg fortælle dig, hvad der egentlig ikke passede mig i denne barbermaskine og hvilken maskine, efter min mening (og min families mening), er den bedste.

Jeg begynder med baggrunden.

Jeg prøvede mange barbermaskiner (med forskelligt antal blade, både mandlige og kvindelige, og "disponible" og genanvendelige) og konkluderede at den bedste barbermaskine er Gillette Fusion (mænd). . Min mand kom til samme konklusion, så han tog det fra mig, eller handlede det snarere for en Gillette Mach3 turbo (3-ku razor), men hun fungerede ikke for mig. Der var et problem: enten brug en til to (Gillette Fusion), eller køb mig en ny maskine. Det var billigere at købe en ny og jeg stoppede ved Gillette Venus Embrace (et anstændigt udseende, prisen er to gange billigere end fusionen).

Nu om ulemperne ved Gillette Venus Embrace:

- Ægte barberingshår (en gang eller endog to og tre). Måske er det på grund af det store barberhoved (hvor forskellige nye genstande er udstoppet: gel, rezinochki; uden hvilken jeg personligt lider behageligt), så det er meget "klumpet", mere præcist, det er ikke egnet til alle kropsdele, nemlig til ben!

- frygtelig rive huden! Selv engang! Og det er ikke kun min mening, men også mandens mening, som også testede barbermaden. Efter at have brugt det hver dag havde jeg et stort problem i armhulerne (mange sår og rødme). Det kom til det punkt, at jeg måtte gå til epilatoren.

- Materialet og størrelsen af ​​barberhåndtaget.

Det er ekstremt ubelejligt at vende det over i hendes hånd, da hun forsøger at hoppe ud / glide ud. Gillette Fusion har ikke noget sådant problem.

Det eneste plus i Gillette Venus Embrace er prisen, men igen er dette i sammenligning med Gillette Fusion.

konklusion: I måneden med at bruge Gillette Venus Embrace modtog jeg ikke kun negative følelser, men også for første gang - hudirritation! Og jeg kom til den konklusion, at det er bedre at overbetale og købe en normal ting end dette.

Gillett Venus Embrace

Hvilken form for procedure, hvem det anbefales til og hvordan man udfører det - besvar alle spørgsmål.

RF løft: foryngelse uden kirurgi

Drej uret og visk fra dit ansigt 10-20 år! Nu er det rigtigt, og resultaterne før og efter vil overraske dig!

Darsonval: ansøgning og anmeldelser

Ren hud, luksuriøst hår, en let gåtur, effektiv hjælp med 40 sygdomme - det er darsonvalisering.

oplysninger

 • Åbningstider: Mandag-fredag: 09: 00-19: 00,
 • Lør: Ferie
 • Søn: 10: 00-18: 00
 • Telefoner: +7 (499) 394-53-29,
 • +7 (926) 494-76-39

Olonetsky pr-d, 4 k.2

Gillette Venus Embrace - premium barbersystem, glat og beskyttet din hud! Gavesættet indeholder en maskine og 4 kassetter:

 • 5 bevægelige knive garanterer en hurtig og ren barbering
 • Polymer tape-kanting glatter huden, forbereder den til barbering, og giver nem glidning af barbermaskine,
 • mikro-hæder hæve hår til deres samlede fjernelse og desuden beskytte huden mod nedskæringer,
 • Det flydende hoved følger kroppens konturer, kompenserer for overtryk og tillader overflader at være smertefrit og uden ridser.

Hver kassette har en fugtighedscreme med aloe vera-ekstrakt, vitamin E, avocado og druemusolier:

 • Naturlige komponenter lindrer de hudbehandlede blade, det bidrager til hurtig regenerering og foryngelse, blødgøring, ernæring, antioxidantbeskyttelse.
 • Når farvebåndet ændrer sig til hvidt, er dette et signal til at udskifte kassetten med en ny, så barberingen forbliver så blød og behagelig for dig.

Nemt udskiftelige kassetter.

 • Det ergonomiske bløde håndtag på maskinen har en skridsikker belægning til komplet kontrol.

Kompatibilitet: Udskiftelig klinge Venus, Venus Swirl, Venus Breeze, Venus Embrace, Venus Divine, Venus Vibrance, Venus ProSkin Følsom, Venus ProSkin MoistureRich, VenusOlay Sikring velegnet til alle barbermaskiner Venus, Venus Swirl, Venus Breeze, Venus Embrace, Venus Divine, Venus Vibrance, Venus ProSkin Sensitive, Venus ProSkin MoistureRich, VenusOlay.

Hvilken kvindelig Venus razor er bedre egnet til ben og intime områder

Den nemmeste måde at slippe af med uønsket vegetation er depilation med en barbermaskine. At vælge en god maskine til bikiniområdet og benene er måske ikke så svært som det ser ud ved første øjekast. Gillette-selskabet repræsenterer Venus-linjen, hvor hver kvinde kan vælge selv en passende mulighed.

arter

Venus linjen blev skabt med hensyn til kvindelige funktioner. Dette gør det muligt at gøre hårfjerningsprocessen så effektiv og komfortabel som muligt. Typer af Venus-maskiner fra Gillette:

SPA Breeze

Trebladet barbermaskine med udskiftelige kassetter og en indbygget fugtgivende strimmel, som giver komfort og omhu under proceduren. Det flydende hoved giver dig mulighed for at håndtere vanskelige at nå områder godt. Inkluderer 2 flytbare kassetter.

Snap omfavnelse

Kompakt 5-bladet razor i en plastik kasse. I et sæt er der en udskiftelig patron (1 stk.). Maskinen indeholder to fugtighedsgivende strimler (øverst og nederst på hovedet), hvilket gør det lettere at glide over huden.

Takket være den gummerede overflade glider håndtaget ikke ud af hænderne. Funktion: plastikhus med huller til ventilation. Snap Embrace er uundværlig på ture og forretningsrejser.

Embrace

Venus Embrace - en barbermaskine med et fembladet system. Der er en fugtighedsgivende gel strimmel og gummeret tape for bedre slip på overfladen. Gentager alle linjer i kroppen. Håndtaget har en silikoneoverflade. Fjerner alle hår fra første gang, det er ikke nødvendigt at genbehandling huden.

Satin pleje

Disposable barbermaskine med to blade. Håndtere prægede. Fugtighedsstrimler indeholder E-vitamin og aloe-ekstrakt. Til salg er der pakker på 2 stk. og 4 stk.

VenusOlay

Maskine med et fembladet system og med indbyggede fugtgivende puder Olay. De er placeret på siderne af bladet, ensartet i type til den sædvanlige pressede sæbe. Når fugtgivende udgør huden danner en delikat tekstur med duften af ​​honning og mælk.

Produktet giver en ideel og behagelig barbering og samtidig forsigtig behandling af det behandlede område uden brug af ekstra midler. Fremmer naturlig hydrering af epidermis. Der er en særlig sucker i sættet.

Sensitive Touch of Aloe

En anden barbermaskine fra Gillette. Den har et plastikgreb uden gummiindsatser. Udstyret med et fembladet system til en behagelig barbering, fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt.

Venus trimmer

Dette er en speciel barberkniv til at eliminere uønsket hår i bikiniområdet. Nøjagtigt saks, der giver lethed, sikkerhed og komfort under proceduren. Designet til tør og våd hårfjerning.

klassisk

Den klassiske version af en engangs maskine. Det har et flydende hoved, der giver hårfjerning på svært tilgængelige steder. Der er en fugtgivende strimmel.

Og her er et overblik over midlerne til at bremse hårvækst efter barbering.

Fordele og ulemper

Blandt fordelene ved Gillette Venus-maskinerne er:

 • Takket være den specielle teknologi til placering af knivene giver en sikker barbering uden nedskæringer;
 • egnet til følsom hud;
 • giver blid hårfjerning uden irritation
 • har et ergonomisk håndtag
 • gør depilationskvaliteten.

En relativ ulempe er den højere omkostning sammenlignet med andre mærker.

Tips til at vælge en maskine til bikiniområdet og benene

Før proceduren skal du beslutte dig for en passende model, der giver et bedre resultat. Hendes valg udføres under hensyntagen til aflejringszonerne, hudens følsomhed og egenskabens egenskaber. En fembladet maskine er velegnet til tykkere og længere hår, og en trebladet er til tynde og svage hår.

For følsomme områder er det bedst at købe et fembladet system. Med det kan du opnå hårfjerning fra den første. Genbehandling af bikiniområdet er ikke påkrævet, hvilket vil reducere hudens invasiveness. Til benene passer 3, 5 og 2 bladmaskiner.

Med normal hud, der ikke er tilbøjelig til irritation, kan du bruge næsten alle de viste modeller. Efter alt er alle maskiner udstyret med en fugtighedscreme. Hvis en kvinde har følsom hud, vil den mest egnede være 5-bladet razors, nemlig Snap Embrace, Sensitive Touch of Aloe, VenusOlay.

På trods af nogle forskelle i Venus-produkter er der et generelt karakteristisk - højstyrket skærpet bladstål. Det er denne kvalitet, der gør proceduren bedre og sikrere, og giver nem glidning.

OBS! Valget afhænger af personlige præferencer og brugervenlighed. På grund af de indbyggede gelpuder i VenusOlay-modeller er depilering på intime steder måske ikke helt behageligt.

anmeldelser

Om produkter brugerne udtrykkes hovedsageligt på en positiv måde. Kvinder i kommentarerne bemærker en blød fjernelse uden irritation, en lang levetid på et bånd, kvalitetsresultatet af depilationen - perfekt glat hud. I de negative anmeldelser af barbermaden Venus indikerede en høj pris. Nogle brugere sagde, at maskinerne ikke adskiller sig fra lignende analoger. Det er værd at bemærke, at alle kommentarer er subjektive.

Svetlana Tarasevich, 40 år gammel, Saratov: "Jeg har meget følsom hud, vi snakker ikke engang om elektriske epilatorer og voksfjerning af hår. Derfor skal du altid vælge en god maskine. Jeg prøvede forskellige barbermaskiner fra Venus, jeg kunne godt lide alt.

Men i dag vil jeg forlade en anmeldelse om VenusOlay - det erobret mig lige. Efter at jeg havde gennemført proceduren var der slet ingen irritation. Ja, og følelsen af ​​at jeg barber mine ben, var slet ikke. Gel puder lugter godt, fugtigt godt. Deres forbrug afhænger af hyppigheden af ​​proceduren. Den bevarer sine kvaliteter efter to måneders brug, selv efter at puderne er slidt af. Min score er fem ud af fem. "

Antonina Fedoseeva, 34, St. Petersborg: "Jeg har brugt Venus-produkter i flere år nu. Over tid har penen mistet sin præsentation. Jeg ønskede at opgradere, så jeg fik mig en Snap Embrace. Jeg kunne virkelig godt lide mini-versionen med en kompakt pen.

Maskinen er behagelig at holde hånden på trods af størrelsen. Barberer meget rent, lader ikke et enkelt hår igennem. Særlig opmærksomhed fortjener en plastikpose, som er meget bekvemt at opbevare Venus. Prisen er selvfølgelig for høj, ikke alle har råd til det. "

Polina Vasilenko, 24, Voronezh: "Jeg købte mig en Bikini Trimmer trimmer. Nu vil jeg fortælle mere detaljeret. Trims pænt og jævnt, forårsager ikke irritation på det mest delikate sted. Brugt både tørt og i bruseren. Resultatet er ikke anderledes. Blandt de fordele, jeg bemærkede for mig selv - sikkerhed, et godt resultat. Blandt manglerne er der ingen mulighed for at udskifte patronen. "

Elena Anatolyevna, 45, Moskva: "En ven roste Venus SPA Breeze så meget, at jeg besluttede at købe. Ærligt, ikke særlig imponeret. Ja, barberer godt. Men det samme resultat kan opnås fra andre maskiner. Og dulled med samme hastighed. Brugt til denne BIC, er forskellen ikke særlig følt mellem dem. Og de er billigere. "

Marina Vasiltsova, 34, Ekaterinburg: "Jeg forsøgte mange maskiner fra Venus-linjen. Fembladet, helt klart, barberer bedre og mere effektivt end trebladet. Jeg kunne godt lide alt, men jeg fremhæver stadig VenusOlay. Fugtgivende gel puder er meget tiltalende, og duften er bare super. Separat vil jeg bemærke bladernes lange levetid. Den høje pris på produkter forvirrer, og kun de bedste indtryk. "

konklusion

Venus-linjen er således repræsenteret af SPA Breeze, Snap Embrace, Embrace, Satin Care, VenusOlay, Sensitive Touch of Aloe, Classic, Bikini Trimmer. Alle er skabt under hensyntagen til kvindens hud. Brugere forlod for det meste positive tilbagemeldinger på de viste modeller. Hvilken slags kvinders barbermaskine Venus er bedre at købe, alle beslutter sig selv.

Gillette Venus Embrace maskine

Føles som en gudinde! Den 5-bladede barbermaskine fjerner håret med hår, hvilket gør huden utrolig glat. 5 blade til fantastisk glathed! 5 blade til perfekt glat skæring. Gentag alle kurver i kroppen for en fantastisk glat hud.

Tape til bedre glidning giver en utrolig let og glidende glidning. Fugtgivende strimmel giver en glat glid, fugt og hjælper med at beskytte huden under barberingen.

Microcrests hæver hår, beskytter huden mod nedskæringer, hvilket giver en mere behagelig barbering.

SoftGrip håndtaget giver utrolig kontrol selv i vand.

Alle Venus-aftagelige kassetter passer til alle Venus-barbermaskiner.

Barbering rake venus omfavne

gave:
Fra 2 prober pr. Bestilling

100% autentisk garanti

Betaling ved modtagelse af ordre

Kumulativ rabatordning

Gratis forsendelse
Moskva og Skt. Petersborg fra 3500 s. RF fra 4500 s.

I Gillette Venus Embrace barberskære til kvinder, er alt givet, så hver repræsentant for den smukke halvdel af menneskeheden kan bogstaveligt talt føle sig en gudinde.

Maskinen er udstyret med fem knive, som er placeret bag hinanden på kort afstand. Dette sikrer den mest glatte barbering: Alle hår, selv meget korte, kan let afskæres. Huden bliver glat og øm.

Tilstedeværelsen af ​​gelstrimler hjælper med at fugte huden, beskytter den mod skader under barberingen. Ved hjælp af mikro-kamper øges barberingseffektiviteten. Et bekvemt håndtag lavet med SoftGrip-teknologi gør det muligt at styre bevægelser, selv når du bruger en barberkniv i vand.

Vi værdsætter vores omdømme og tilbyder dig 100% ægte produkter.

Du kan købe noget produkt i vores online butik og være sikker på kvaliteten. Vi arbejder kun med officielle distributører og pålidelige leverandører.

Vi giver dig 100% garanti for retur eller udveksling af alle dine køb, uanset årsagerne til, at de ikke passer til dig.

Retur / udveksling er mulig inden 14 dage efter køb i tilfælde af at produktet ikke blev brugt, dets forbrugsegenskaber, præsentation, originalfabrikemballage, etiketter bevares.

Machine Gillette Venus Embrace + 2 kassetter

 • Producent: Procter Gamble, Polen
 • Produktbeskrivelse: Føl dig som en gudinde! Den 5-bladede barbermaskine fjerner håret med hår, hvilket gør huden utrolig glat. 5 blade til fantastisk glathed! 5 blade til perfekt glat skæring. Gentag alle kurver i kroppen for en fantastisk glat hud. Tape til bedre glidning giver en utrolig let og glidende glidning. Fugtgivende strimmel giver en glat glid, fugt og hjælper med at beskytte huden under barberingen. Microcrests hæver hår, beskytter huden mod nedskæringer, hvilket giver en mere behagelig barbering. SoftGrip håndtaget giver utrolig kontrol selv i vand. ShowerPod er designet til opbevaring i brusebadet, så barbermaskinen altid er til stede. Alle Venus-aftagelige kassetter passer til alle Venus-barbermaskiner.

Vi accepterer for betaling:

Juridisk adresse:
195213, St. Petersborg,
65, Zanevsky Avenue
Bldg. 1 liter
INN / KPP: 7826087713/780601001
OGRN: 1027810304950

COSMOPOLITAN

RYK OG TENDER UDEN IRRITATION: Venus Embrace Sensitive razor for følsom hud

Venus Embrace Sensitive razor er specielt designet til kvinder, der oplever barbering sensationer i deres hud.

"Jeg har for følsom hud, jeg har ikke råd til det" - hvor ofte vi hører fra venner, eller vi siger noget lignende os selv, klager over irritation efter depilation. Den gode nyhed: i de fleste tilfælde er ubehaget ikke på grund af hudegenskaber, men til det forkerte valg eller brug af en barbermaskine. Brand nummer 1, som anbefales af kvindelige dermatologer1, repræsenterer Venus Embrace Sensitive razor til en renere barbering med mindre irritation2 selv med symptomer på følsom hud. Med Venus Embrace Sensitive, kan du og bør tillade dig selv daglig glathed. I stedet for at bekymre dig om irritation, kan du kun nyde glæden ved beundrende blik og blide berøringer af smukke strålende hud!

Venus forskningsresultater: et problem i huden eller i en barbermaskine?

En undersøgelse af 3 kvinder i forskellige lande viste, at 75% af dem oplever irritation af huden på deres ben, underarms eller bjerget efter barbering. Og mere end halvdelen af ​​deltagerne i undersøgelsen er overbeviste om, at årsagen til ubehag er følsomheden af ​​deres hud. Er dette virkelig tilfældet? Venus vendte sig til førende hudlæger i USA for et svar4. Og her er resultatet: 82% af specialisterne mener, at irritation efter barbering kan forveksles med symptomer på følsom hud. Og 91% af de undersøgte hudlæger siger, at barbermaskinens valg direkte påvirker graden af ​​hudirritation. Brugen af ​​dårlig kvalitet eller utilstrækkeligt skarpe barbermaskiner og manglende overholdelse af de grundlæggende regler for barbering fører til skade, rødme og tør hud. I de fleste tilfælde er det nok at vælge en passende barbermaskine for at slippe af med sådanne problemer.

Det rigtige valg til følsom hud: Venus Embrace Sensitive razor

Venus Embrace Sensitive razor er specielt designet til kvinder, der mærker tegn på hudfølsomhed ved barbering.

 • Fem tynde flydende knive ligger tæt på hinanden, hvilket gør det muligt at reducere trykket af hver af dem på huden.
 • Det bevægelige hoved passer godt til huden og gentager alle kroppens kurver nøjagtigt, så der ikke er behov for at køre rakeren igen i samme område.
 • Den unikke Lubrastrip teknologi med en otte gange stigning i antallet af komponenter for at lette glidning 2 danner et beskyttende lag mellem barbermaskine og hud.
 • Forbedret fugtighedsbånd med aloe-ekstrakt og smørende ingredienser øger blødheden på knivene på huden.

Resultatet er en perfekt ren daglig barbering uden ubehag og hudirritation.

Hemmeligheden om glathed: rådgivning fra hudlæger om brugen af ​​barbermaden

Venus ekspert Dr. Jody Levin og andre hudlæger anbefaler at følge nogle få enkle regler for god barbering uden hudirritation:

 • grundigt sæbe våd hud i et par minutter, og fortsæt derefter med barbering, efter proceduren, vask skummet af
 • juster temperaturen på vandet, så det er varmt, men ikke varmt;
 • Brug altid en barberkniv med skarpe knive;
 • undgå stærk barberkniv, der presser på huden, når du barberer;
 • brug barbergel - Satin Care Ultra Sensitive gel uden dufte og farvestoffer til følsom hud er perfekt til dette.

Mindst æstetisk fornøjelse

Jeg har altid brugt engangs barbermaskiner. Men da han tjente sin tjeneste og skulle købe en anden, tog min mand i butikken opmærksom på barbermaskiner med udskiftelige kassetter. Han ville have, at jeg hentede præcis en af ​​disse. Han siger, at de er mere behagelige at bruge. Ja, og hvis du læser beskrivelserne, er der dyser og med et ekstra gel fyldstof, som ikke kræver brug af andre midler til barbering og flydende hoveder - generelt mange nydanser, som har deres egne fordele.

Det var det, jeg valgte - Gillette Venus omfavner følsomme med tilsætning af aloe.

Siden er kassetterne ændret, og du kan vælge med et hvilket som helst antal blade, med striber og uden, med tilsætningsstoffer, valgte jeg maskinen i udseende, så det var visuelt glædeligt for mig.

Meget sart farvet turkis, silikone knap med en blød harmonik.

Naturligvis udskiftelige dyser. Der er fem blade i kassetten.

Omkring bladet er gelbeskyttelsesstrimler med tilsætning af aloe. De er designet til at fugtige huden, samt at forbedre glidningen under barberingen. Det er blot at fugte barbermaskinen og behøver ikke yderligere værktøjer til barbering. Dette er praktisk og forenkler i høj grad min opgave. Desuden forbliver de skinnede hudområder, efter jeg forlader brusebadet, godt udseende uden behov for yderligere fugt. Jeg antager, at nok af disse gelstrimler i flere måneder, fordi de ikke føler udgifterne. Jeg barberede denne barbermaskine to gange, men visuelt bemærkede ikke ændringerne på dysen.

Der er også en beskyttende sag til bladet, som jeg sætter kassetten i efter, at barbermaskinen tørrer lidt.

Der er usædvanlige ulemper for mig. For eksempel plejede jeg at føle håret og huden under en barbermaskine, der depilerer aktivt og omhyggeligt. Med den samme barbermaskine er en sådan glidende glide, at det nogle gange ser ud til, at barbermaskinen bare rammer huden og ikke barberer. Men efter at have tjekket, er jeg overbevist om, at alle har barbering :) Denne effekt er tilføjet på grund af det flydende hoved, hvilket uigennemtrængeligt dodges min skarpe presning.

Der er stadig lidt svært ved bikiniområdet. Da hovedet er ret voluminøst, er det ikke særlig bekvemt at barbere effektivt i dunkler.

Men barbermaskinen gør et intimt område perfekt: det er mere behageligt og sikrere end hvis du ville barbere en normal.

Generelt er jeg glad for barbermaden. I det mindste ligner det en dejlig og behagelig Lyalka. Da der ikke er brug for barberingsprodukter, fremskynder processen processen meget. Med dæmperne i bikiniområdet tror jeg, vi vil håndtere det senere, og jeg vil tilpasse.

Hvis der over tid vil være andre nuancer, som jeg anser vigtige, vil jeg skrive en tilføjelse i kommentarerne.

Barbermaskin GILLETTE VENUS EMBRACE +1 kassetter

Barbermaskin Gillette Venus EMBRACE +1 kassette

Originale produkter Gillette. Ikke en kopi fra Kina! Pas på forfalskninger! Køb fra pålidelige leverandører!

Det første barbersystem til kvinder med 5 blade gentager hver kurve i din krop uden at savne næsten et enkelt hår... selv i bikiniområdet. Resultatet er smukke ben, super-ren barbering og den uovertruffen glathed af Venus.5-blade, gentagelse af hver kurve i din krop og ikke tillader næsten et enkelt hår igennem. Fugtbeskyttelsesstrimmel til glat slip Praktisk opbevaringsholder i bruseren

Kassetter er velegnede til alle maskiner fra Venus og Mach3 familien. To farver - grøn og lilla.

Kære kunder!
Vi gør opmærksom på mulige ændringer i emballage design. Levering er underlagt lagertilgængelighed. Produktets kvalitetsegenskaber forbliver uændrede.

Kære kunder!
Vi gør opmærksom på mulige ændringer i emballageudformningen og ændringer i produktionen af ​​varer. Levering er underlagt lagertilgængelighed. Produktets kvalitetsegenskaber forbliver uændrede.

Creme, der bremser hårvæksten

Hårfjerning sodavand