GILLETTE FOAM SENSITIV HUDFOAM TIL SHAVING "FOR SENSITIV HUD" 200ML

Gillette barberskum til følsom hud. Anmeldelser?

Min far brugte Gillette i ganske få år, men så prøvede jeg Arco og besluttede at ændre det, så Arco køber det. Hun kan godt lide ham bedre. Men der var en periode, hvor jeg også fjernede de ekstra hår på min krop - min far kastede ideen og gav mig en hel Gillette-krukke med ordene: "Dette er sådan, at der ikke bliver flere nedskæringer og irritation. Skummet var for følsom hud, og jeg kunne godt lide det.

Testet selv i bikiniområdet. Og nok i lang tid. Og der var ingen nedskæringer og irritation, som lovet af min far. Jeg stoppede med at købe dette skum først, efter at jeg købte min Roventa epilator.

Så mænd kender i denne forstand bedre end kvinder. Men pave Arco valgte selv af en eller anden grund)

Gillette Shaving Foam Clean Shave, 200 ml

Gillette Shaving Foam Clean Shave 200 ml

 • Producent: UK
 • Produkter af denne serie
 • Detaljeret beskrivelse

Gillette barberskum Ren barbering. Enkelhed. Ærlighed. Classic. Alt dette er Gillette barberskum. Gillette sæbe skum med sandeltræ duft nemt fordeles og vaskes væk - dette er et barberskum bruges af flere generationer af mænd.

Gillette "Regular" barberskum, 200 ml

Gillette barberskum engros med levering over Rusland og CIS. Barberingsprodukter fra producenten Procter Gamble til lave priser. Forsendelse fra et lager i Moskva.

beskrivelse

Barberskum fra fabrikanten "Procter" Gamble "

Vest Regular - Skum til barbering. Designet til mænd med enhver hudtype og enhver hårstivhed. Tillader, at en applikation barberer flere gange flere hår uden at beskadige hudoverfladen. Velegnet til daglig brug.

Med dette produkt kan du opnå en glat og ren barbering uden irritation. Flasken er udstyret med en dispenser med et låsesystem mod utilsigtede klik. Låget lukker tæt, rulle ikke. Snehvidt skum, når det påføres, øges i volumen, fanger og omslutter alle hårene. Tillader bladet at glide endnu lettere uden at efterlade ridser. Efter proceduren er der ingen følelse af ubehag, tæthed, brændende.

Værktøjet vaskes let af med rent vand, har en behagelig aroma. Opfrisker og beroliger huden. Skum er økonomisk at bruge: Tryk blot et lille stykke ud og anvend i cirkulære bevægelser. Fremkalder ikke allergiske reaktioner.

Ingredienser: vand, parfume, triethanolamin, eugenol, palmitinsyre, coumarin, stearinsyre, isobutan, linalool, laureth-23, natriumlaurylsulfat, propan, geraniol, limonen, isoeugenol.

Gillette Shaving Foam

Giletbalsam let efter barbering Gillette-serien med Aloe Vera 100 ml (ind.zakaz)
Balsam med aloe vera har en let, ikke-fedtet tekstur. Det hjælper med at genoprette hudens naturlige vandbarriere. Balsam giver huden mulighed for at se frisk ud. Velegnet til daglig pleje af følsom hud.

GILLETTE FUSION SHAVING MEANS - DEN MEST KOMFORT

GILLETS TIL SHAVING GILLETTE FUSION HYDRAGEL

GILETte Gillette Fusion Hydra barbering gel til stive børster 200 ml
Gel med glycerin og fugtgivende ingredienser hjælper med at blødgøre håret før barbering og er en glimrende løsning til mænd med grove børster. Indeholder kakaosmør for ekstra fugtighedsevne og blødgøring af børsterne.

GILET Gillette Fusion Hydra Shaving Gel Ultra Beskyttelse 200 ml
Gel med glycerin og aloe skaber et ekstra fugtgivende lag, der beskytter huden under barberingen.

GILT Gillette regelmæssigt barberskum 200 ml
Skum er let fordelt over huden. Giver en ren og behagelig barbering, giver din hud en følelse af glathed og renlighed

GILETte Gillette Sensitive Skin Shaving Foam 200 ml
Skum er let fordelt over huden og giver en ren og behagelig barbering. Særlige fugtighedsgivende ingredienser gør skummetoden ideel til følsom hud.

Gilet Gillette Citron og Lime barberskum 200ml
Skum er let fordelt over huden og giver en ren og behagelig barbering. Den behagelige duft af citron og lime vil give dig en fornemmelse af friskhed.

Brug om nødvendigt funktionen ORDER NON-FINDED DRUGS.
Din bestilling vil blive placeret - afhængig af tilgængelighed af varer fra leverandører.

Procter Shaving Foam Gamble Gillette Classic Clean

Elementet bliver testet.
Ved at stemme, accelererer du
undersøgelse.

 • Kig: Shaving Skum
 • Volumen: 195 ml
 • Holdbarhed: 3 år
Alle specifikationer

Tak for din stemme!

rangeret produkt på testlisten
(12666 stemmer til 1. plads)

Stem på produktet og fremskynde det

Inviter venner
stemme for varerne

Vi anbefaler kun at købe verificerede produkter.

Vi sender ikke oplysninger om priser og salgssteder for varer, der ikke er bestået, fordi vi ikke kan være sikre på deres kvalitet og sikkerhed.

Nøglefunktioner

Produktionsoplysninger

Virksomheden ejer et stort udvalg af forbrugsvarer, tre hovedkategorier: skønhedspleje, husholdnings- og familievarer og varer til pleje af sundhed og velvære.

Valg af den bedste barbergel

Sammenlignet med de seneste tider, da næsten kun en sæbe blev brugt til barbering, for mangel på andre ting, er valget af midler til denne procedure i dag meget rig. Men det er den mangfoldighed af sortiment, der nogle gange gør det svært at vælge, hvad der er mere egnet - skum, gel eller fløde.

Hver af disse fonde har sine fordele og ulemper, og hver, uanset hvad, har sin egen forbruger. Men denne artikel tilbydes at uddybe nøjagtigt på barbering geler, undersøge deres styrker og svagheder, for at eliminere problemer i forbindelse med udvælgelsen og bemærk nogle af de bedste brands i høj efterspørgsel.

Fordele og ulemper ved barbering geler

Næsten enhver barbergel har mange fordele, ellers ville de ikke være så efterspurgte. Men de er ikke uden fejl, det er vigtigt at være opmærksom på før købstidspunktet. Men barberkrem og skum har også deres ulemper.

fordele

 • gøre barbermaskine glidende og let (hvilket er særligt vigtigt for problemhud);
 • de er ikke så uigennemsigtige som skum, som gør det muligt for dem at se uønskede områder i tide og ved bladet undgå mulig acne og hudskader, for ikke at skade disse steder endnu mere;
 • god for hud tilbøjelig til betændelse og irritation;
 • meget mere økonomisk end skum, da de ikke kræver et tykt lag, har en høj koncentration, hvilket er gavnligt for dem, der skal barberes ofte;
 • må ikke indeholde sæbe i sammensætningen (tør ikke huden);
 • indeholder ikke store mængder olier (vigtigt for ejere af olieagtig hud);
 • Der er geler med en helbredende virkning (bakteriedræbende eller silikone);
 • have en behagelig lugt;
 • vaskes med rent vand.

mangler

 • ikke alle geler er billige;
 • nogle kan være flydende og dryppe på huden;
 • når den anvendes på tør hud kan forårsage endnu mere tørhed;
 • Gennemsigtig barbergel er ikke altid synlig i ansigtet, hvilket tvinger dig til at holde maskinen på samme sted flere gange (fyldt med irritation).

I betragtning af alle disse kvaliteter (både positive og negative) vil det være lettere at henvende sig til spørgsmålet om valg af barbergel.

Hvordan man vælger

Når du bruger en barbergel, er flere punkter vigtige, der bestemmer produktets egnethed til en bestemt hudtype og komforten i dens anvendelse som helhed. Det er på disse (og andre) øjeblikke, at du skal være opmærksom, når du køber penge.

Razor slide. Silikonbaserede geler giver den bedste, fuldstændig uhindret glidning. De bidrager også til hurtig helbredelse af små sår og ridser på huden.

Hudtype Hvis huden er tør, men du vil bruge gelen uimodståeligt, er det bedre at vælge muligheder med glycerol uden alkohol og syrer (benzoesyre og sorbinsyre), som fremkalder tørhed endnu mere.

Healing og beroligende ingredienser. Som allerede nævnt, helbredes sår og små udskæringer af geler med silikone. Men til samme formål, egnede og muligheder med planteekstrakter af calendula, kamille, aloe vera eller antibakterielle geler med triclosan.

Allergenicitet. Hvis der er en tendens til allergi, er det bedre at få en allergivenlig barbergel med et minimum af dufte og følgelig en svag lugt.

Pris. Omkostningerne bestemmer ikke altid kvaliteten, og prismålretning er ikke den bedste metode til at vælge en barbergel. Der er mærker, der med rette har fået popularitet og anerkendelse af forbrugerne, men samtidig er de meget acceptable. Blandt de mest populære mærker er shaving gel Nivea, Gillette (Fusion, Satin Care, Proglide mv.), Arko (Arko), Yves Rocher (Yves Rocher), L'Oreal og andre. Priserne varierer, men kvaliteten har vist sig i lang tid.

Populære mærker

 1. Yves Rocher I modsætning til de fleste geler i 200 ml flasker sælges Eve kun 150 ml, og det er ikke så billigt. Velegnet til alle hudtyper med daglig pleje. Indeholder aloe vera-ekstrakt, der fugter huden og helbreder mindre snit og beskadigelse af huden. Yves Rocher - økonomisk mulighed, der ikke kræver stort forbrug, på trods af mindre volumen. Fugtgivende, forårsager ikke rødme, irritation og brænding. Men denne barberingsgel kan "forsøge" at dræne.
 2. Yves Rocher Fraicheur Homme. Det gør det muligt for barbermaskinen at glide perfekt, er bekvemt påført og blødgør den hårde voksende børster og hud så meget som muligt (selvom skummet af dette mærke blødgøres noget bedre). Værktøjet har en frisk vegetabilsk aroma af aloe, godt vasket. Volumenet af denne version af Yves Rocher er også 150 milliliter.
 3. Gillette Fusion Hydrating. Giver uovertruffen glathed i huden, fremragende razor glide. Indeholder glycerin og kakaosmør. Aktivt fugtiger huden, gør de hårde børster bløde og smidige, hvilket øger barberingsprocessen betydeligt og gør det så behageligt som muligt. Duften af ​​Gillette Fusion Hydrating er meget behagelig. Gelen er også velegnet til meget følsom hud, ligesom Gillette Proglide Sensitive.
 4. Gillette Fusion Proglide Sensitive Ocean Breeze. Midler 2 i 1: hudpleje + barbering gel. Giver en følelse af blødhed, glathed, giver maksimal komfort, lækker ikke. Det har en behagelig, ikke-diskret aroma af havet. På cylinderen er der en indikator for den resterende gel (se hvor meget der bruges og hvor meget der stadig er på lager). Gillette Fusion Proglide Ocean Breeze er en af ​​de seneste udviklinger af mærket, der passer til enhver hudtype (herunder følsom hud). Den indeholder mentol og palmitinsyre. Velegnet til brug i alle aldre fra ungdomsår og derover. Cylinderens volumen - 170 milliliter.
 5. Gillette Fusion Proglide Sensitive. Innovativ 2 i 1 (pleje plus gel). Cylinderhovedet har en roterende dispenser, som signifikant reducerer sandsynligheden for gelelækage. Der er en balanceindikator. Værktøjet beskytter huden perfekt mod irritation, fugter det og giver glathed hele dagen. Især god er Gillett Proglide til følsom hud. Volumen - 200 ml.
 6. Nivea. En hel serie af mænds barberende geler: fugtgivende (Nivea med aloe, eliminerer følelsen af ​​tæthed og tør hud), Sølvbeskyttelse (Nivea med sølvioner og kamilleekstrakt til beskyttelse mod bakterier), til følsom hud (med aloe og andre plantestoffer, etc. Hver Nivea barbering gel sikrer fremragende glidning, ingen irritation og glat hud. Ballonen indeholder 200 ml gel.
 7. Nivea ShowerShave. Dette er en gel specielt til kvinder, som kan bruges straks under brusebad eller separat - til brusebad eller til barbering. Den indeholder avocadoolie, skum i rigeligt, har duften af ​​eksotiske frugter, gør huden meget glat og blid, godt fugtgivende. Volumenet af en sådan cylinder Nivey - 250 ml.
 8. Arco Mænd. En hel serie mænds geler til alle hudtyper: med mineraler (Arko Platinum Protection) til barbering af hårde børster (Arko Gold Power), ekstra glide (Performance), afkøling med E-vitamin (Cool), beskyttelse mod irritation (anti-irritation) og mange andre etc. Hver indstilling Arco giver en jævn barbering, og genopfrisker huden. For hver type hud - en individuel tilgang, er glæden ved barberingsproceduren garanteret. Hver flaske på 200 ml.
 9. Arco SoftTuch. 200 ml shaving gel, perfekt til kvinder med følsom hud. Fugtgivende, nærende og gør barbering behageligt og rent. Det lugter meget godt.
 10. L'Oreal. Billig løsning for en 200 ml gel med en toning-effekt (iseffekt). Det har en beroligende virkning på huden, giver næring til det, fugter, lindrer eksisterende irritationer og forhindrer, at nye forekommer. L'Oreal er praktisk, økonomisk, giver en behagelig følelse efter barbering.

Disse er blot nogle få af alle de barberende geler, der er til rådighed i dag, men fortjener særlig respekt blandt deres brugere. Ikke hver enkelt af dem er værd at tjene mange penge, hvilket ikke forhindrer billigere muligheder i at stå på lige fod med penge, der er meget dyrere.

Sådan bruges

Først og fremmest er det tilrådeligt at starte barbering om morgenen, 20-30 minutter efter løft, når natten hævelse vil have tid til at komme ud af ansigtet. Dette er meget vigtigt for sikkerheden i arbejdet med barbermaskiner og giver dig mulighed for at undgå unødvendige nedskæringer. Derefter er det tid til at starte proceduren:

 1. vask dit ansigt med varmt vand, men ikke brændende, men så behageligt som muligt (dette vil gøre det muligt at blødgøre huden og børsterne godt);
 2. Påfør et tyndt lag af barbergel og gnid i en cirkulær bevægelse for yderligere blødgøring (skal lave et let skum);
 3. barber håret med en ren og skarp maskine;
 4. Fjern den resterende gel på ansigtet, vask den af ​​med rent varmt vand.

Vigtigt: Du kan ikke straks bruge cremer efter barbering. Dette vil tilstoppe de åbne porer og fremkalde betændelse. Det er bedre at bruge lotions eller aftershave gel.

Moderne barberende geler er en af ​​de bedste hjælpemidler, der gør proceduren til at sætte dig selv i orden med stor fornøjelse, forudsat at du vælger den rigtige løsning.

"Shaving foam" Gillette (Gillette. Sensitive Skin ", 200 ml"

Nærende barberskum med en let duft til følsom hud. Den specielle formel giver en behagelig barbering, som anses for at være en klassiker. Let at påføre og vaske af. Hudtype: Til følsom. Effekt: glat og rent. Volumen: 200 ml.

Gillette

I. Biografisk navn King Camp 1855-1932 Amerikansk opfinder fabrikant II. biografisk navn William Hooker 1855-1937 Amerikansk skuespiller

Se også i andre ordbøger:

Gillette - ist: der Markenname des Unternehmens Gillette Company Orte in der Schweiz: Gillette VD, Ort in der Gemeinde... Deutsch Wikipedia

Gillette - kan henvise til: * Gillette (mærke) (tidligere The Gillette Company), barbermaskinproducent * Gillette Stadium * Gillette, New Jersey * Gillette, Wyoming * Gilette, Alpes Maritimes, Frankrig * Gillette Wikipedia

Gillette - puede refererer til: La Marca de products Gillette, del af Procter Gamble. La cantante estadounidense Gillette. La ciudad estadounidense de Gillette. Esta página de desambiguación cataloga artículos relacionados con el mismo título. Si llegaste... Wikipedia Español

gillette - [ʒilɛt] n. m. ÉTYM. XXe; nom déposé d une lame de rasoir. ♦ ♦ Rasoir mécanique auquel est adaptée la lamme Gillette, rasoir à lames. || Se raser avec un Gillette. 0 (...) Jeg er glad for sønnen enfance musicienne, og jeg er meget interesseret i... Encyclopédie Universelle

Gillette - [ɪɪ let], King Camp, Amerikanischer Erfinder und Industrieller, * Fond du Lac (Wisconsis) 5. 1. 1855, bei Los Angeles (Californien) 10. 7. 1932; erfand die Rasierklinge und Rasierapparat; Gründete 1901 i Boston (Massachusetts) dør Gillette...... Universal-Lexikon

Gillette - Gillette, WY U.S. by i Wyoming Befolkning (2000): 19646 Boligenheder (2000): 7931 Jordareal (2000): 13.369300 sq. miles (34.626326 sq. km) Vandområde (2000): 0,024723 sq. miles (0.064033 sq. km) Samlet areal (2000): 13.394023 sq. miles...... StarDict's U.S. Gazetteer Steder

Gillette, WY - U.S. by i Wyoming Befolkning (2000): 19646 Boligenheder (2000): 7931 Jordareal (2000): 13.369300 sq. miles (34.626326 sq. km) Vandområde (2000): 0,024723 sq. miles (0.064033 sq. km) Samlet areal (2000): 13.394023 sq. miles (34.690359 sq. km)...... StarDict's U.S. Gazetteer Steder

gillette® - <><><> Nome commerciale di un rasoio di sicurezza. B s. f. inv. Nome commerciale di lamette en due tagli per l omonimo rasoio. ETIMOLOGIA: dal nome di K.C. Gillette (1855 1932), en industriel statunitense, som jeg finder ud af... Enciclopedia di italiano

gillette - con el sentido de hoja de afeitar desechable ', se en usa con cierta frecuencia en español la voz gillette, marca registrer que su suigent en el apellido del industrial estadouniden que la invento. La existencia de los equivalentes españoles... Diccionario panhispánico de dudas

Gillette - (Izg. Žilȅt), King Camp (1855 1932) DEFINICIJA amerika industrijalac i izumitelj sigurnosne britvice i aparata za brijanje... Hrvatski jezični portal

Barberskum

Barberskum erstattede sæbe i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Nu er det ikke nødvendigt at overbevise nogen om, at barberskum er nødvendigt, at det ikke er spild af penge. Moderne barberprodukter indeholder hudplejeprodukter til både mænd og kvinder. Da barberskum ofte købes til den mandlige befolkning, vil hovedparten af ​​anbefalingerne påvirke dem. Så hvordan virker skum?

Blødgøring og løftning af hårene, præparatet forbereder huden til barberingsprocessen. Almindelig sæbe, som blev brugt af mange generationer på det tidligere Sovjetunionens territorium, irriterede huden og razor glide gjorde det svært. Under ekstreme forhold er det muligt på den gamle måde at gøre med sæbe. Derefter hjælper det med at skubbe med skum eller gel til at føle forskellen fuldt ud, når den vender tilbage til "civilisationen".

Hvad lover producenten af ​​barberskum Gillette

Skummende stoffer giver en perfekt barbering, komplekset af planteekstrakter beroliger og toner huden. Gillette Shaving Foam forbereder ikke kun huden, men bløder også hovedbunden, som bliver mere smidig. Skumets sammensætning indeholder ernæringsmæssige ingredienser, der mætter med fugt og vitaminer, hvilket beskytter mod udtørring. Efter barbering, glem ikke at bruge mandlige creme.

 • Mænd vurderer barberskum i henhold til følgende kriterier.
 • Spray skal have en bekvem og økonomisk dispenser.
 • Skum af høj kvalitet fordeles godt på huden og blødgør hårene.
 • Ideelt set gør barberingsopløsningen første gang endog med regrown hår.
 • Duften skal være behagelig eller diskret.
 • Nå, når du har barberet, føles huden ikke tør.

Shaving Foam - ekspertrådgivning

Så du ikke opsamler ekstra dåser af uegnet barberskum i badeværelset på hylderne, du skal vide din hudtype. Før du anvender skummet, skal du dampe dit ansigt med varmt vand for at gøre barbering så behagelig og let som muligt. Påfør derefter Gillette barberskum og vente på, at produktet blødgør håret. Så lav en barbermaskine bevægelse i retning af vækst.

Hår. Om nødvendigt tilsættes skummet i barberingsprocessen. Efter barbering skal huden forkæles med specielle midler: tør og følsom - balsams uden alkohol eller mælk efter barbering. Alkoholholdige stoffer er egnede til normal hud. Shaving Foam er et moderne mænds hudplejeprodukt, der hjælper med at slippe af med uønsket hår og barber irritation.

Hvis du finder en fejl, skal du vælge tekstfragmentet og trykke på Ctrl + Enter.

Hovedårsagerne til rødme i nakken?

6 bedste voks til depilation