Home epilator Wizzit

Hilsner, kære læsere af min blog! I dag vil jeg tale om, hvad der udgør en Wizzit-hjemmeepilator, som jeg besluttede at købe efter at have set sin annonce.

Som enhver kvinde har jeg hele tiden at håndtere behovet for at fjerne hår på forskellige dele af kroppen. Jeg plejede at løse dette problem med en barbermaskine, da jeg var bange for at bruge varm voks på grund af den store smertefuldhed i processen, og jeg havde ikke råd til salonproceduren af ​​en række årsager, herunder mangel på tid, økonomi mv. Og om sommeren bor vi uden for byen, og der er ingen saloner der.

Men brugen af ​​en barbermaskine har også sine ulemper, og efter barberingen har jeg altid irriteret mig på huden, og hårene voksede meget hurtigt. Til sidst var jeg ked af disse problemer, og jeg besluttede at købe en epilator. Så begyndte jeg at studere informationer og anmeldelser om forskellige modeller og som følge heraf stoppede jeg ved Wizzit-hjemmeepilatoren.

Først og fremmest blev jeg tiltrukket af det faktum, at proceduren for hårfjerning med denne enhed lovede at være ikke for smertefuld. Jeg kunne også lide den kompakte størrelse af epilatoren og den overkommelige pris. Jeg købte en billig Wizzit-epilator i en god online-butik med hurtig levering, og nu vil jeg gerne dele mine indtryk af denne enhed.

Min anmeldelse af Wizzit home epilator

udseende

Epilatoren har en oval form. Den er lavet i hvide og blå farver, ser kortfattet ud og er samtidig attraktivt. Huset er lavet af plastik af høj kvalitet. På forsiden er en omskifter, og på bagsiden er der et rum til batterier. Ovenfor er et roterende hoved med pincet, spændende hår.

Pakning og emballering

Enheden blev solgt i en stiv gennemsigtig plastemballage. Pakken inkluderet:

 • epilator;
 • Sag for epilatoren;
 • Manicure sæt;
 • Instruktioner.

Tilstedeværelsen af ​​et manicure sæt var en behagelig overraskelse for mig. Dette er et lille rejsesæt, der har alt hvad du behøver - et spejl, nippers, en neglefil, en øjenbryn børste, børster og en applikator til makeup og andre værktøjer, alt sammen i tretten ting. Sættet er pakket ind i et bogomslag på et lyn.

Dæk til epilatoren er også en meget nødvendig ting. Det er bekvemt at opbevare enheden hjemme eller tage den med dig på vejen. Sagen er en taske på snoet, den er sort i farve og er lavet af blød og behagelig til håndtøjet.

Hvordan virker Wizzit-epilatoren

Når du tænder på epilatoren, begynder hovedet at rotere rundt om sin akse, og pincettene på det fanger hårene, der falder ind i deres vej, og fjerner dem sammen med roden. Efter denne procedure bliver huden fuldstændig glat og øm, nye hår vises kun efter få uger og bliver tyndere og blødere end før.

Wizzit-epilatoren er designet på en sådan måde, at det roterende element er i perfekt kontakt med hudoverfladen, takket være hvilken enheden indfanger det maksimale antal hår ad gangen og effektivt fjerner dem. Som følge heraf forlader epilatoren ikke brudt hår på huden og forårsager ikke irritation. Desuden giver dette system mulighed for at reducere smerten under proceduren til et minimum. Desuden er epilatoren helt sikker, skærer ikke og ridser huden, og at bruge den til det tilsigtede formål eliminerer muligheden for eventuelle skader.

Sådan bruger du Wizzit-epilatoren

Inden du begynder at bruge epilatoren, skal du installere to AAA-type batterier i den.

For at fjerne hår på nogen del af kroppen, skal du trykke på epilatorens hoved på overfladen af ​​huden og flytte kontakten til arbejdsstilling.

Derefter skal du udføre en cirkulær eller lineær bevægelse af enheden i retning mod hårets vækst indtil da, indtil du når det ideelle resultat.

Wizzit-epilatoren kan bruges til at fjerne hår på følgende steder:

 • på benene
 • i armhulen
 • i bikiniområdet
 • på næsebroen mellem øjenbrynene;
 • over overlæben;
 • kind område
 • på nakken
 • på hagen.

Epilatoren er universel, den kan bruges af både kvinder og mænd.

Anbefalinger til brug af epilatoren:

 • For at reducere ubehag, skal du straks strække det behandlede hudområde med fingrene i din anden hånd.
 • For bedre epilator fanger hår, er det bedre at holde det vinkelret.

Mine indtryk

Jeg nød virkelig at bruge Wizzit-epilatoren. Han savner ikke et enkelt hår og arbejder meget hurtigt og delikat. Jeg kan godt lide at fjerne håret med armhuler, proceduren tager kun et par minutter, hvorefter huden bliver glat og smuk, og du kan glemme uønsket vegetation i mindst to uger. Epilatoren forlader ingen stive børster og forårsager ikke irritation, i modsætning til en barbermaskine.

Jeg kan også godt lide, at Wizzit kan bruges i stedet for pincet til at fjerne ansigtshår, det viser sig meget bedre og hurtigere. På grund af sin form, det trækker helt hår på de mest utilgængelige steder.

Med hensyn til smerte er alt ikke så slemt, som jeg troede. Enheden fungerer så hurtigt, at jeg ikke engang har tid til at føle stærk smerte, selvfølgelig er der nogle ubehagelige følelser, men ikke mere.

Wizzit er godt, og det kan altid være til stede. Kompakt størrelse, lav vægt og batterilevetid gør det til en god rejsemuligheder. Epilatoren kan til enhver tid pakkes i en sag og sætte i enhver taske, selv damer.

Fordele:

 • effektivt fjerner uønskede hår;
 • egnet til brug på enhver del af kroppen, endda svært at nå
 • beskadiger ikke huden og forårsager ikke irritation
 • forårsager ikke alvorlig smerte
 • kompakt og letvægt, ideel til rejser
 • Case og manicure kit inkluderet.

Jeg er meget tilfreds med Wizzit-epilatoren. Siden jeg besluttede at købe det, bruger jeg det kun og glemte barbermaskinen for evigt. Du kan bestille denne billige og gode epilator ved hjælp af knappen nedenfor. Glem ikke at forlade din feedback!

Home epilator Wizzit

Home epilator Wizzit hjælper med at fjerne hår uden spor. Det sker hurtigt og smertefrit.

Inkluderet med Wizzit-epilatoren er:

 • selve enheden
 • dække;
 • manicure sæt;
 • brugsanvisning.

På grund af det faktum, at hårene ikke kun afskæres, men fjernes sammen med rødderne, får huden en utrolig glathed, som fortsætter i temmelig lang tid.
Wizzit kører på 2 batterier. De er installeret i et specialrum placeret i epilatorens håndtag.

For at starte hårfjerningsproceduren skal enhedens hoved trykkes på huden, og kontakten skal være i den rigtige position. Dernæst skal du udføre epilatorbevægelsen mod hårvækst. For bedre at gribe håret, skal enheden holdes vinkelret på det behandlede område. For at lette processen er det nødvendigt at stramme huden i det epilerede område med fingrene på frihånden.

Epilatoren Wizzit kan bruges af både kvinder og repræsentanter for det stærkere køn. Det fjerner hår uden spor i bikini og underarm, på benene, på ansigt og nakke.

Home epilator Wizzit har mange fordele:

 • brugervenlighed;
 • kompakthed;
 • fjerner hår på absolut overalt;
 • irriterer ikke huden
 • gør epilering en smertefri procedure.

Kundeanmeldelser om home epilator Wizzit

Albina 30 Yaroslavl

Om hjemmet fjernelse af håret, kan du skrive i timevis. Nu er der masser af muligheder for at gøre din hud glat og smuk. For eksempel giver epilatoren dig mulighed for at fjerne hår derhjemme i et behageligt miljø. Jeg forsøgte en masse forskellige enheder af denne type, men stoppede ved besøgspilatøren. Jeg kan godt lide det, fordi det er mere raffineret. Det giver dig mulighed for at lave en perfekt glat hud:

Det eliminerer håret i tilstrækkelig tid, så du behøver ikke bruge det så ofte som andre maskiner. Det er meget praktisk. Og da det er nødvendigt at bruge det mere end en gang om året, er det den store fordel. Desuden er det miniature, hvilket gør det muligt at tage det med dig på ture. Det forekommer mig også, at det på grund af sin lille størrelse er lettere at nå vanskelige dele af kroppen med det.

Epilatoren indfanger også selv de tyndeste hår og trækker dem dybt fra roten. Dette gør epilering mere effektiv, hår vokser langsommere. Jeg hentede en god fløde efter proceduren. Enheden rengøres let fra håret. Du behøver ikke at følge ham på en særlig måde. Nu nyder jeg glat hud hver dag, som jeg skaber for mig selv.

Anna 27 Ekaterinburg

Epilator - en uundværlig ting for enhver kvinde! Alle vil være smukke og have en velplejet krop. Jeg brugte en barbermaskine i lang tid. Men håret på benene voksede meget hurtigt. Ja, og der er områder, hvor det er ubelejligt at bruge en barbermaskine, for eksempel et bikiniområde. En ven rådede sig til at være opmærksom på wizzit-epilatoren og argumenterede for deres valg af en lille pris og fremragende kvalitet. Det var sommer, og en god epilator var absolut nødvendigt for mig.

Jeg prøvede købet den første dag. Resultatet passede mig. Jeg vil ikke lyve, at trække hår ud var smertefrit. Det var smertefuldt, men sandsynligvis på grund af det faktum, at efter barbering blev håret stiv. I efterfølgende tider faldt smerten.

I lang tid var jeg bange for at bruge epilatoren i bikiniområdet, da dette er et meget ømt sted, og jeg ønskede ikke at gå med irritation i flere uger. Men det viste sig ikke så skræmmende. Epilator klare perfekt med sin opgave. Der var næsten ingen indgroede hår og følgende procedure blev nødvendig efter 2,5 uger.

Epilatoren er batteridrevet, som giver dig mulighed for at tage den med dig på lange rejser.
Det eneste, jeg beklager, er, at jeg ikke købte sådan en nødvendig ting meget tidligere. Jeg er helt tilfreds! Jeg vil ikke huske, hvordan jeg næsten hver dag torturerede mine ben med en barberkniv!

En moderne kvinde skal altid holde sig "på toppen" og se sin skønhed med særlig pleje. Jeg er altid foruroliget over udseendet af disse ekstra hår på min krop! Har ikke tid til at slippe af med dem, de er allerede der så - igen øget. Kom, slip igen! Og så næsten hver anden eller tre dage. Bekendt problem? Jeg besluttede at prøve på mig selv fjernelse og købe en enhed til hjemmet. Valget faldt på en billig løsning - epilator "Wizzit". Situationen med voksne hår har ændret sig radikalt!

Nu slipper jeg af med dem om en gang hver tredje til fire uger. Priborchik lille, batteridrevet. Hår ødelægger en ad gangen, ikke adskillige ad gangen, hvilket ikke er så smertefuldt på følelser. Den lille størrelse er også praktisk, da den giver dig mulighed for at kæmpe med skud på vanskelige steder, i bikiniområdet, hvor du ikke kan krybe med en almindelig epilator.

Et andet plus er, at det er bekvemt for dem at fjerne uønskede hår på ansigtet, i stedet for pincett. Jeg er glad for brugen af ​​denne enhed! Jeg bruger altid det først efter et bad, fordi hårfjerning fra den dampede krop er mindre smertefuldt. Efter epilering behandler jeg huden med en fugtighedscreme. Livet er blevet et mindre problem!

Polina 22 Krasnodar Territory

Alle enheder, som vi bruger i vores hverdag, skal være praktiske, praktiske og effektive. Disse betingelser er tydeligt opfyldt af producenterne af hjemmepilatøren Wizzit. Den er lille i størrelse og meget behagelig pasform i et lille blidt håndtag. Dette giver dig mulighed for komfortabelt at fjerne uønsket hår på forskellige steder, herunder svær at nå.

Hjemmepilator gør fangsten af ​​alle fremspringende hår og trækker dem fra rødderne, hvilket ikke tillader nye hår at vokse hurtigere og bliver endnu stærkere.

I salonen er epileringsprocessen den samme, kun lidt dyrere, da du skal betale for bekvemmelighed og vedligeholdelse. Glat hud i begge tilfælde varer ca. 3 uger. Men hjemmet fjernelse har et andet plus - du kan selv kontrollere hårfjerningsprocessen og gøre det, hvor du vil efter eget valg.

I hjemmet er alt unødvendigt hår kvalitativt ekstraheret, hudoverfladen er ikke beskadiget, smertefulde fornemmelser minimeres. Du kan bruge epilatoren næsten overalt: hjemme, mens du rejser, på stranden eller et andet sted. Efter den første epilering med en Wizzit hjemmepilator er glat hud garanteret.

Christina 25 Kolomna

Sommeren kommer snart, så almindelig barbering er næppe egnet - perfekt glathed af ben er påkrævet! Men hvad skal man gøre, hvis man er bange for andre metoder til fjernelse, for eksempel epilatorer? Kun én vej ud - Wizzit-epilatorer, udviklet ved hjælp af en speciel teknologi, der gør det muligt at undgå alle ulemper ved elektriske epilatorer!
Personligt var jeg bange for dem hele mit liv, fordi de altid kun forårsagede smerter til mine ben - tårer flød allerede fra mine øjne under disse henrettelser...

Så jeg behandlede også Wizzit med forsigtighed. Om efter den første ansøgning er alle tvivl væk - det unikke arrangement af klæbemekanismen gør det muligt at reducere alt ubehag til et minimum! Vi er også glade for, at enheden er i stand til at fange selv små hår, i modsætning til andre epilatorer, og jeg behøver ikke at vokse over og vente på tiden for at fjerne alt overskud. Min dom er utvetydig - et værdigt køb!

Maria 24 Leningrad-regionen

Jeg har altid forsøgt at tage sig af mig selv, specielt så der ikke var overskydende hår på mine ben, under mine arme og i bikiniområdet. Jeg har brugt forskellige barbermaskiner i lang tid, som jeg købte i butikker, men jeg ville altid købe en epilator for mig selv. Men pengene var ikke, da fandt de ikke passende. Især fik det ild til at købe en epilator, da håret i ansigtet dukkede op, håret var ikke længere nok til at fjerne håret med pincet. Smerten er helbredt, og effekten varer i to uger, og så skal den igen fjernes.

Min ven havde en Wizzit-epilator, som hun roste mig for, og jeg bestilte straks mig selv, især da et manicure sæt blev inkluderet som en gave. Ikke at sige, at proceduren er helt smertefri, men mod den smerte, jeg følte efter pincetten, følte jeg ikke engang det. Jeg forsøgte straks at fjerne hår på mine ben og var meget overrasket over, at håret kun kom efter flere uger. Epilatoren fjerner hår til rødderne, hvilket ikke tillader dem at vokse hurtigt.

Epilatoren er så lille og praktisk, den kører på batterier, så det er ikke nødvendigt at kigge efter et specielt sted til epilering. Det anbefales at lede epilatoren mod retningen af ​​hårvækst i grader 90.

Nu i enhver tur tager jeg epilatoren med mig, fordi den er lille og ikke tager meget plads.

Inna 33 Belgorod region

Alle pigerne i hele deres liv kæmper konstant med uønsket hår i forskellige dele af kroppen. Og jeg er ikke en undtagelse. Indtil for nylig brugte jeg en barbermaskine, fordi der ikke er nok penge til salonprocedurer, og voksaflejring er meget smertefuldt, så denne mulighed blev ikke engang overvejet. Men mere og mere begyndte jeg at tænke på at købe en epilator.

Stoppede kun én ting - smerten i proceduren. Jeg sidder hele tiden på kvinders fora, og jeg er interesseret i en artikel om Wizzit-hjemmeepilatoren. Pigerne talte meget positivt om ham, og den sidste ting, der bestod mig, var hans pris og smertefriheden af ​​proceduren. Gribende mod, jeg bestilte det i online-butikken. En uge senere var han allerede i mine hænder. En behagelig og uventet tilføjelse var det faktum, at en gave, et rejsemanikyrsæt bestående af tretten genstande, var knyttet til det. Til dette, særlig tak.

Epilatoren selv er ret sød og stilfuld, lavet i hvid og blå. Det virker fra finger-type batterier, det er også et stort plus. Så under vandbehandlingerne besluttede jeg at prøve det. Selvfølgelig, når du først bruger, kan proceduren ikke kaldes behagelig, men det er slet ikke den vilde smerte, jeg tænkte på. Bare nogle ubehag, det er alt. Takket være de små tænger, der er jævnt fordelt, trækkes håret straks og næsten umærkeligt. Og jeg gjorde en observation, hvis du strammer huden under epilation, går proceduren endnu nemmere. Denne epilator kan bruges til epilering absolut på alle hudområder, der starter fra benene og slutter med bikiniområdet.

Efter flere ugers brug så jeg, at håret nu vokser langsomt, og det er blevet meget tyndere og blødere. Nu fortryder jeg kun en ting, som jeg ikke har købt den før.

Elena 29 Rostov regionen

Jeg plejede altid at se på fem punkter. Jeg kan godt lide at tiltrække mænds opmærksomhed, og derfor bør alle detaljer i mit billede være på et niveau. Og selvfølgelig bliver jeg meget irriteret, når mine ben eller "noget andet" bliver hårde. Uden at vente på dette øjeblik bruger jeg altid en grundig epilering i salonen eller gør det selv med en barbermaskine.

Men nogle gange, efter min forretnings karakter (jeg er advokat hos et større forsikringsagentur), skal jeg rejse rundt i landet. På sådanne dage, efter søvnløse flyvninger eller udmattende motoriske rallies og tog, forbliver styrken for selvpleje ekstremt lille. Og udseendet af hår på benene var meget irriterende. Jeg besluttede at købe en lille Wizzit-epilator. Tiltrukket kompaktitet og brugervenlighed (hvis du tror på reklame).

Første gang var spændende. I forventning om ubehag lukkede jeg næsten mine øjne, men hvor behageligt var jeg overrasket efter. Epilator Visit, forsigtigt og næsten smertefrit begyndte at gøre sit arbejde. Takket være hætten på spændende hår i små grupper eller en efter en opnås den maksimale effekt af depilering med minimal fornemmelse.

Nu tager jeg ham altid med mig til rejser og rejser. Evnen til at sætte dine ben i orden overalt og til enhver tid er uvurderlig!

Wizzit (Vizzit) Home Epilator

Home epilator Wizzit (Wizzit)

Visit Hair Removal Device (Wizzit Epilator) er en fantastisk måde at slippe af med uønsket hår i flere uger. Du vil være i stand til selvstændigt at udføre depilation af benene, områderne af bikini, armhule, næse, kinder, området af overlæben med maksimal komfort. Home epilator Wizzit fjerner hår på rodniveau, giver maksimal kontakt med huden. Dette fanger flere hår ad gangen.

 • glat og silkeagtig hud;
 • Wizzi epilator fjerner hår på forskellige dele af ansigt og krop;
 • langvarig virkning (huden forbliver glat i flere uger);
 • Praktisk at tage med dig (denne kompakte enhed er batteridrevet);
 • Vizits epilator er nem at bruge.

Anvendelse:

I det specielle rum på bagsiden af ​​Wizzit-epilatoren sættes to batterier i og tændes for enheden. For at fjerne hår skal lette cirkulære eller lineære bevægelser udføres på hudoverfladen. Fremgangsmåden er hurtig og praktisk talt smertefri. For større effektivitet, hold epilatoren i en vinkel på 90º til det behandlede område. For at undgå ubehag, stram huden let med fingrene. Du kan bruge Wizzit-epilatoren næsten hvor som helst: hjemme, på rejse, på stranden eller på et hvilket som helst andet sted.

Manicure sat som en gave!

De vigtigste fordele ved Wizzit-epilatoren:

 • universel enhed til fjernelse af hår på ben, arme, armhuler, ansigt og bikini område;
 • værdigt alternativ til dyre laser- og elektrolyseprocedurer;
 • Kompakt og letvægtsenhed tager ikke meget plads i rejsetasken;
 • processen er næsten smertefri;
 • resultatet forbliver i lang tid;
 • uskadelig for huden - efterlader ikke ridser og irritationer.
 • For at fjerne hår på en del af kroppen er det kun nødvendigt at foretage et par bevægelser;
 • brugervenlighed.

Forsigtig

- Brug ikke Wizzit-epilatoren til at behandle øjenbrynene eller næsens indre hulrum;
- må ikke medbringe en arbejdsudstyr til tøj, hår og øjenvipper
- Brug ikke Wizzit-epilatoren i nærvær af acne, mol, diabetes, eksem, hæmofili, immundefekt, rødme, åreknuder, sår samt hudirritationer og betændelser;
- Det behandlede område skal være rent og tørt. Anvend ikke kosmetik før epilering.
- Brug ikke Wizzit-epilatoren i brusebad eller bad;
- Gem ikke din Wizzit home epilator på steder med høj luftfugtighed;
- konsultere din læge før brug
- Epilatoren skal rengøres efter hver brug.

Epilator WIZZIT hjem

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

Jeg foretrækker at fjerne hår fra kroppen selv end at gå til saloner til voksning. For det første er det dyrt i salonen, og for det andet tager voksstrimler flere hår på et tidspunkt end epilatoren, og det er mere smertefuldt. Så jeg købte mig en god epilator, der hjælper mig med at slippe af med uønsket hår. Og de er uønskede på hænderne og på benene og om sommeren, især i bikiniområdet.
Jeg har allerede set flere modeller af min søsters epilatorer, men jeg kunne godt lide Finishing touch mest, fordi den er lille og fanger hår meget godt. Jeg venter ikke engang på, at de vokser op længe, ​​han er også i stand til at krog. Jeg kunne selvfølgelig også lide prisen, det er ikke så højt, at der var et slag for tegnebogen.
Et andet ubestrideligt plus er, at enheden fungerer både fra netværket og fra batterier. Nu er jeg blevet vant til fornemmelserne under fjernelsen. Over tid er hårene blevet tyndere og fjernes uden alvorlige konsekvenser. Jeg kan virkelig godt lide at der er et låg på toppen, og det bliver ikke støvet.

Jeg har brugt epilatoren siden begyndelsen af ​​sommeren og bemærket, at de voksende hår hver gang bliver tyndere og svagere. Jeg tror, ​​du kan slippe af med dem for evigt. Jeg værdsatte også den relativt smertefrit fjernelse af vegetation i armhulerne og bikiniområdet, jeg har ikke engang den sædvanlige betændelse eller indgroet hår.
Uden vane behandler jeg epilationssteder med en speciel creme, og i en uge nyder jeg glat hud. Jeg kan også godt lide gadgetens kompaktitet - det er nemt at tage på vejen, især da det virker både fra netværket og fra batterier.

Den nye epilator WIZZIT imponerer mig meget med sin kompakte størrelse. Det er bare dårligt, at muligheden for at arbejde fra elnettet ikke er yderligere forudsat, fordi batterierne skal ændres for ofte, er de ikke nok til langsigtet drift. Men for regelmæssigt barbering er de nyvoksne hår ganske godt.
Jo længere jeg bruger det, desto mindre bliver den uønskede vækst. Som følge af den hyppige brug af nye hår bliver tyndere og kortere vokser de et meget mindre antal. Enheden er bekvemt at tage med dig, meget plads i håndtasken eller kosmetik tasken tager ikke. Hun renser bikiniområdet meget rent, selv det er ikke pinligt at dukker op på stranden.
Især epilatoren er uundværlig for at fjerne hår fra ansigtet. Huden er ikke irriteret, der er ikke engang en lille rødme, så straks efter proceduren kan du sikkert gå ud. Og i modsætning til andre enheder tørrer den ikke huden, den skrider ikke af. Det virker meget roligt, næsten endda lydløst, hvilket er en anden fordel til fordel for det nye produkt. Ergonomisk design, meget komfortabel i din håndflade. Det begynder kun at virke, når det berører kroppen, ingen ekstra knapper på sagen leveres.

Home epilator Wizzit (Wizzit)

Home epilator Wizzit

Glem de gamle pincet og spejlet - det gør ondt og tager meget tid at slippe af med ansigtshår. Når alt kommer til alt, nu er der en hjemmepilator Wizzit, som fjerner håret så forsigtigt og hurtigt, behøver du ikke engang et spejl. Det kan bruges på følgende områder: armhuler, over læben, på hagen, på benene og i bikiniområdet.

På billedet nedenfor kan du se emballagen og emballagen af ​​varer præsenteret i vores butik:

Funktioner af Wizzit-epilatoren

Wizzit home epilatoren er en fantastisk opfindelse, der bogstaveligt talt finder, fanger og fjerner uønsket hår fra dets rødder og derved forhindrer dets vækst i flere uger i forvejen.

Epilatoren selv er designet til højkvalitets hårfjerning, uanset længden - det være sig lang eller kort. Og dens roterende bevægelser giver en forsigtig og forsigtig fjernelse af håret såvel som dets rod.

Denne unikke teknologi "trækker" dit hår som en magnet, så du behøver ikke bruge et spejl. Bare tag enheden til problemområdet, og du vil aldrig savne et enkelt hår. Derfor er det 30-50 gange hurtigere end pincet.

Det har ingen knive, det virker som en epilator, forsigtigt fjerner hår og efterlader din hud glat og blød.

Wizzit home epilator er glat, delikat hud og hår fjernet på kort tid!

En sådan anordning er meget bekvemt at bære med dig og tage på ture, fordi denne lille enhed arbejder på batterier.

Brug af Vizit epilatoren:

På bagsiden af ​​Wizzit-epilatoren sættes 2 batterier i og tændes for enheden.

I cirkulære bevægelser, gå rundt om det ønskede område af kroppen, for at undgå ubehag, stræk huden med dine fingre.

bivirkninger

- Brug ikke enheden til epilering af øjenbrynene, omkring øjnene eller inden i næsen;

- Epilatoren er forbudt at anvende, hvis du har acne, mol, diabetes, eksem, hæmofili, immundefekt, rødme, åreknuder, sår og endda for hudirritationer og betændelser;

- Før epilering, glem ikke at rengøre huden af ​​nogen form for midler;

- Det er kontraindiceret at bruge epilatoren på steder med høj luftfugtighed: brusebad eller badeværelse;

- Rengør epilatoren efter hver brug.

Til grossister købere

For at købe en Wizzit-epilator i bulk skal du kontakte vores operatører ved at ringe til de numre, der er angivet på webstedet. Du kan få en betydelig rabat fra detailprisen, afhængigt af mængden af ​​ordren.

For information om køb af produkter, besøg Partihandel Salg sektionen.

Wizzit (Vizzit) Home Epilator

Home epilator Wizzit (Wizzit)

Visit Hair Removal Device (Wizzit Epilator) er en fantastisk måde at slippe af med uønsket hår i flere uger. Du vil være i stand til selvstændigt at udføre depilation af benene, områderne af bikini, armhule, næse, kinder, området af overlæben med maksimal komfort. Home epilator Wizzit fjerner hår på rodniveau, giver maksimal kontakt med huden. Dette fanger flere hår ad gangen.

 • glat og silkeagtig hud;
 • Wizzi epilator fjerner hår på forskellige dele af ansigt og krop;
 • langvarig virkning (huden forbliver glat i flere uger);
 • Praktisk at tage med dig (denne kompakte enhed er batteridrevet);
 • Vizits epilator er nem at bruge.

Anvendelse:

I det specielle rum på bagsiden af ​​Wizzit-epilatoren sættes to batterier i og tændes for enheden. For at fjerne hår skal lette cirkulære eller lineære bevægelser udføres på hudoverfladen. Fremgangsmåden er hurtig og praktisk talt smertefri. For større effektivitet, hold epilatoren i en vinkel på 90º til det behandlede område. For at undgå ubehag, stram huden let med fingrene. Du kan bruge Wizzit-epilatoren næsten hvor som helst: hjemme, på rejse, på stranden eller på et hvilket som helst andet sted.

Manicure sat som en gave!

De vigtigste fordele ved Wizzit-epilatoren:

 • universel enhed til fjernelse af hår på ben, arme, armhuler, ansigt og bikini område;
 • værdigt alternativ til dyre laser- og elektrolyseprocedurer;
 • Kompakt og letvægtsenhed tager ikke meget plads i rejsetasken;
 • processen er næsten smertefri;
 • resultatet forbliver i lang tid;
 • uskadelig for huden - efterlader ikke ridser og irritationer.
 • For at fjerne hår på en del af kroppen er det kun nødvendigt at foretage et par bevægelser;
 • brugervenlighed.

Forsigtig

- Brug ikke Wizzit-epilatoren til at behandle øjenbrynene eller næsens indre hulrum;
- må ikke medbringe en arbejdsudstyr til tøj, hår og øjenvipper
- Brug ikke Wizzit-epilatoren i nærvær af acne, mol, diabetes, eksem, hæmofili, immundefekt, rødme, åreknuder, sår samt hudirritationer og betændelser;
- Det behandlede område skal være rent og tørt. Anvend ikke kosmetik før epilering.
- Brug ikke Wizzit-epilatoren i brusebad eller bad;
- Gem ikke din Wizzit home epilator på steder med høj luftfugtighed;
- konsultere din læge før brug
- Epilatoren skal rengøres efter hver brug.

Home epilator Wizzit: fordele og funktioner ved at bruge enheden til hårfjerning

Selvpleje og fjernelse af uønsket hår kan gøres ikke kun ved hjælp af fagfolk, men også hjemme. For at gøre dette er det vigtigt at have gode enheder og kosmetik til rådighed, der letter opgaven. Wizzit home epilator er en enhed, der gør hårfjerningsprocedurer enkle og hurtige.

At vælge den rigtige maskine Vizzit og lære at bruge den rigtigt, bør du kende dens vigtigste egenskaber og funktioner i applikationen. På trods af at enheden er lavet i Kina, kan en karakteristisk funktion kaldes en højkvalitets samling og holdbarhed af arbejdet. Mange kvinder foretrækker at bruge Wizzit-epilatoren hjemme, så de opnår maksimale resultater og føler sig trygge og komfortable.

Beskrivelse og egenskaber ved enheden

Home epilator Wizzit har to hovedfordele - lav pris og brugervenlighed. Enheden tillader ikke at modellere intime frisurer eller barbere hår til en vis højde, det eneste der er til at fjerne hår fra roden. Derfor klæber epilatoren perfekt med sådanne dele af kroppen som huden på armen, benene, under armene, i bikiniområdet og endda på ansigtet.

Gentag og rolig glidning på huden vil fjerne alt uønsket hår og få et godt resultat.

Enheden Vizzit fungerer på AA-batterier, så den kan bruges på ethvert passende sted i lejligheden, samt at tage med dig på en tur. Selvom du rejser med en epilator, er det sandsynligvis ikke nødvendigt, fordi virkningen af ​​hårfjerning varer 3-4 uger.

Epilatoren er nem at bruge og vedligeholde, mikro pincet er nem at rengøre efter hver procedure, og med korrekt opbevaring og pleje af enheden vil den vare i mange år. Mange piger skiftede til Vizzit på grund af sin enkelhed og bekvemmelighed. Desuden indeholder pakken også et manicure sæt - en nyttig og nødvendig ting for hver kvinde.

Fordele og ulemper ved at bruge Wizzit

Kvinder, der har oplevet forskellige midler og metoder til hårfjerning, ved, at følelser under proceduren og det endelige resultat afhænger af enheden. Derfor bliver epilatoren til hjemmebrug Wizzit stadig mere populær og efterspurgt. Blandt de vigtigste fordele ved anvendelsen er:

 • hastighed og nem procedure - ingen grund til at vente på udnævnelsen til en specialist, betale for voks eller shugaring, og du kan selv gøre det til enhver tid.
 • glat hud uden nedskæringer eller irritationer - epilatoren er sikker og forårsager ikke betændelse;
 • effektens varighed - hår fjernet fra rod begynder at vokse hurtigere end efter 3 uger;
 • ingen allergiske reaktioner på huden.

På grund af alle fordele er brugen af ​​denne enhed den bedste mulighed blandt mange metoder til depilering. Men glem ikke de eksisterende mangler, fordi de er i alle procedurer. Den største ulempe ved at bruge Wizzit er smerten ved hårfjerning. Og selv om det stadig ikke er så stærkt som med voksning, fordi hårene er fanget i flere stykker, men du skal stadig være klar til ubehagelige fornemmelser.

Hvordan man vælger og bruger epilatoren

Det kinesiske produkt er ikke så almindeligt i butikker som enheder af andre mærker og mærker, så det er bedre og lettere at købe det via internettet. Det er vigtigt at finde pålidelige ressourcer, som du kan stole på, så enheden er komplet med instruktioner til brug, samt garantikortet. Tilstedeværelsen af ​​dokumenter vil gøre købet legitimt og vil medvirke til hurtigt at løse de problemer, der opstår, hvis de er i fremtiden.

Før du begynder at bruge Wizzit-enheden, skal du huske nogle vigtige punkter:

 • Før depilering er det bedre at tage et bad eller en bad for at dampe ud i huden, så processen med hårfjerning bliver lettere;
 • efter vandprocedurer skal huden tørres;
 • optimal hårlængde til proceduren er fra 3 til 5 mm;
 • For et bedre greb om hårene med små pincet af epilatoren, bliver huden forsigtigt trukket;
 • som regel indfanger enheden alle hårene og kræver ikke oparbejdning af samme område, men hvis der er huller et sted, kan du gå igen;
 • Efter depilering skal huden smøres med en nærende creme eller en speciel gel, der beroliger huden og nedsætter hårvæksten.

Depileringsreglerne er enkle, og korrekt brug af enheden vil muliggøre hjemmepleje af høj kvalitet.

Kundeanmeldelser om epilatoren

Jeg bruger lange epilatorer i lang tid, men efter sammenbruddet af den næste enhed besluttede jeg mig ikke for at bruge for mange penge og købte et kinesisk produkt Wizzit. Behageligt overrasket af enhedens kvalitet og pålidelighed. Og selv om en lille smule pincet forsinker proceduren for hårfjerning, er den stadig praktisk og nem at bruge. Jeg er tilfreds med den kompakte størrelse, det attraktive udseende og den lange batterilevetid.

Tatiana, 24 år gammel

Jeg har brugt Vizzit epilatoren i et år nu, jeg er tilfreds med processen og resultatet. Det eneste negative er manglen på vedhæftede filer, jeg vil gerne rette op på mine øjenbryn. Og så kun vedvarende hårfjerning under roden, men for ben, armhuler og bikini-område har jeg nok.

Home epilator Wizzit

Som enhver kvinde forsøger jeg at sikre, at min krop altid forbliver glat, så sådan en skadelig stub ikke forkæler stemningen hos mig og min unge mand. Det er derfor, vi og kvinderne skal bringe glæde for mænd og i denne ansvarlige virksomhed, intet burde forstyrre os.

Men desværre har håret en tendens til at vokse. Og jeg har brug for at bekæmpe det, og det hjælper mig i denne nu hjemme epilator, som jeg købte for nylig under navnet Wizzit. Jeg vil gerne fortælle dig mere om det - det er et rigtig godt køb. I BUTIK >>

Vores anmeldelse af Wizzit Home epilator

Beskrivelse, specifikationer og udstyr

Depilatory Vizzit til hårfjerning er lavet i hvid og blå farve, har en oval form. Produktets krop er af plastik af god kvalitet, der er en omskifter på overfladen. På den anden side er batterierne, for dem er der en beholder. På forsiden er den egentlige enhed til fjernelse af hår.

Komponenter wizzit er:

 • plastemballage;
 • tilfælde for enheden
 • depilation device;
 • manicure sæt;
 • instruktion

Nail manicure sæt er en behagelig overraskelse for tretten ting, sådan en ejendommelig bonus: den har alt hvad du behøver, begyndende med et spejl og ender med forskellige børster. En vidunderlig ting, der er praktisk at tage med dig på vejen, som det er i en separat pakke i form af en tegnebog.

Princippet om anvendelse og anvendelsessteder

Funktionen af ​​vizit-epilatoren er baseret på rotationssystemet for arbejdsfladen omkring dets akse. De små pincet der er placeret på den, fanger håret og trækker det ud sammen med rodsystemet.

Epileringsprocessen er helt smertefri, der er ingen særlig ubehagelig fornemmelse. Ved hjælp af enheden vil du aldrig skade dig selv.

Efter behandling forbliver huden helt glat uden fejl. Hvis et hår fjernes sammen med rodhovedet, så vokser det ikke så hurtigt tilbage, og behandlingsstedet forbliver glat i lang tid.

Før du begynder arbejde, skal du ikke glemme behovet for at tilslutte fingertype batterier. Først installerer vi depilatoren på det sted, hvor du skal fjerne hår, og kun derefter sætte enheden i aktion med en særlig kontakt.

Flyt derefter epilatoren mod hårets vækst og gør det så længe huden er helt ren. Du kan anvende det på forskellige steder, men ikke på toppen af ​​hovedet. Enheden fungerer pålideligt:

 • i armhulen
 • på alle områder af benene;
 • i det intime område
 • i øjenbrynens område
 • i stedet for overlæben;
 • på hagen;
 • på kinderne
 • på nakken
 • på hånden

Det er ligegyldigt hvem der bruger wizzit epilatoren - det kunne være en mand. Enig, at ikke kun den svage halvdel af menneskeheden skal overvåge deres hygiejne. Men det ser ud som om at barbere et skæg til en mand, er det endnu bedre med en særlig barbermaskine.

Nogle tips og mine følelser

For at anordningen skal arbejde mere effektivt og ikke spilde energi, er det bedre at holde det ret vinkelret, når der behandles huden. Og for at minimere ubehag, bør huden strammes, som det gøres, når man barberer en mand.

Hvad forstod jeg for mig selv efter den første godkendelse? Denne mirakel enhed er en wizzit hjem epilator, virkelig praktisk. Det vigtigste efter depilation efterlader ikke et enkelt hår og børstehår, i modsætning til en engangs barbermaskine. Det er meget bekvemt at behandle armhuleområdet. Huden forbliver helt ren i mere end to uger.

Nu, i stedet for pincett, gør jeg kun øjenbryn (øverste del) korrektion med min nye epilator, selv om du skal prøve det. Jeg arbejder rundt om øjenbrynene for ikke at ødelægge formen. Det sker så, at jeg naturligt har ansigtshår. Så nu har jeg ingen problemer. I stedet for et langt og kedeligt "arbejde" med pincet, rydder jeg op på mit ansigt om få sekunder. Bare en uerstattelig ting for mig.

Med hensyn til fornemmelserne under enhedens drift: Hver person har sin egen smertegrænse, men besøget virker meget hurtigt, og derfor har jeg personligt ikke haft tid til at føle nogen særlig smerte. Der er nogle fornemmelser - lidt ubehageligt og bare.

Hvad andet er vigtigt for mig? Lille størrelse gav mig mulighed for at føle sig trygge overalt. Nu kan jeg altid sætte min assistent i en håndtaske. Jeg rejser ofte på forretningsrejser, og min lille ven vil altid være hos mig nu.

Fordelene ved wizzit epilator og bruger meninger

Utvivlsomt, sådan en depilator har fordele, jeg vil hellere liste dem:

 • kompakthed;
 • Arbejdseffektivitet;
 • arbejder med succes i vanskelige områder
 • der er ingen smerte i processen, ingen irritation forbliver;
 • bonus i form af et manicure sæt
 • lav pris;
 • langt arbejde ved udskiftning af batterier

Alle med hvem jeg talte om enheden, bemærkede, at anmeldelser fra wizzit epilatoren kun er positive. Ingen forårsagede irritation eller allergisk reaktion.

Forsigtig

Hvad jeg stadig forstår er, at der er nogle forholdsregler, der skal følges. Brug ikke enheden på slimhinden i næsehulen. Rør ikke på wizzit hjemmeepilatoren, der arbejder på overfladen af ​​tøjet, til håret på hovedet, til øjenvipper. Sådanne handlinger kan ødelægge enheden og forårsage skade.

Hvis der er sår, sår eller hudsygdomme på behandlingsstederne, er det stadig bedre at afstå fra at bruge en depilator og konsultere en læge. Før hårfjerningen begynder, bruger jeg ikke creme, overfladen af ​​huden skal være helt tør. Desuden må du ikke bruge det på steder, hvor fugtigheden er stærkt forøget (bad, bad). Husk altid at besøge hjemmeepilatorns besøg: Efter den næste brug skal den renses godt efter instruktionerne og lægge dækslet på plads.

Jeg håber, at det jeg delte med dig, vil være nyttigt, og depilatorkøbdet vil være en behagelig begivenhed for dig. Må han glæde og bringer kun hyggelige øjeblikke.

Home epilator Wizzit (Wizzit)

Epilator Vizzit (wizzit) er en kompakt enhed, der er designet til at fjerne hår på forskellige dele af kroppen. Epilatoren Wizzit har en lille størrelse og en bekvem form, der giver dig mulighed for nemt at bruge enheden hvor som helst. Karakteristik Model: Wizzit Type: Skønhedspleje Formål: Epilator Pakningsstørrelse 30 * 27cm Vægt: 210gr Materiale: Plastik, Stål Emballage: Blister Udstyr: Enhed, Cover, Instruktion, Manicure Set som gave

 • beskrivelse
 • anmeldelser

beskrivelse

At opnå glat hud på kroppen kan være svært. Den største hindring for dette mål er uønsket kropshår. Hver kvinde ved, hvor ubehagelig denne procedure er.

Konventionelle hårfjerningsmetoder er enten smertefulde eller dyre. Anvendelsen af ​​voks - det gør ondt, og salonen slippe af med vegetationen kræver mange penge. Men hvordan man slippe af med håret en gang for alle?

Epilator Vizzit (wizzit) er en kompakt enhed, der er designet til at fjerne hår på forskellige dele af kroppen. Epilatoren Wizzit har en lille størrelse og en bekvem form, der giver dig mulighed for nemt at bruge enheden hvor som helst.

Fordele ved episoden Vizzit

 • Den specielle konstruktion af enheden har en bekvem form, hvilket letter arbejdet med enheden. En lille epilator er behagelig at holde.
 • En særlig fordel ved enheden er dens kompakthed og batteridrift. Bare indsæt dem - og du kan bruge epilatoren. Den lille størrelse på enheden vil tillade dig at tage det med dig på en ferie tur eller forretningsrejse.
 • Vizzit håndterer fjernelse af kropshår. Dens største fordel er den lange fravær af vegetation på kroppen. Effekten varer mindst 2 uger.
 • Home epilator Wizzit kan bruges til at fjerne hår ikke kun på hænder og fødder, det er også egnet til sarte områder i din krop. Fjern nu hår i ansigtet, armhuler eller i bikiniområdet er blevet muligt. Og alt dette er nemt og uden ubehag.
 • Specielt skabt leder af epilatoren giver dig mulighed for at fange en stor mængde hår. Dette sparer tid, når du fjerner hår.

At købe et hjem epilator er en fantastisk løsning. Nu kan du nemt opnå en glat hud og en smuk krop, der fjerner alt hår. Tolerér ikke smerte ved fjernelse af hår med voks! Du behøver heller ikke at give store penge til specialister i saloner! Fjern håret let og smertefrit kan du selv gøre det. Hjemme, på ferie, på en tur - du kan bruge Vizzit overalt. Mobilitet og brugervenlighed er de vigtigste fordele ved enheden!

Wizzit epilator (Visit)

beskrivelse

Wizzit epilator (Visit)

En fantastisk opfindelse, der bogstaveligt talt finder, fanger og fjerner uønsket hår fra rødderne og derved forhindrer deres vækst i flere dage i forvejen. Epilatoren er designet til højkvalitets hårfjerning, uanset længden - hvad enten den er lang eller kort. Dens roterende bevægelser giver en forsigtig og forsigtig fjernelse af håret såvel som dets rod. Med Wizzit-epilatoren kan du fjerne uønsket hår i flere dage, idet du har fjernet dig selv med maksimal komfort. Wizzit-epilatoren håndterer håret på rødderne, hvilket giver maksimal hudkontakt for at fange flere hår ad gangen.

features:

 • glat og silkeagtig hud garanteret; fjerner hår på alle dele af kroppen
 • langvarig virkning af glat hud i flere dage;
 • praktisk at bære
 • bare for at ansøge
 • batteridrevet

Hvordan bruger man det?

Indsæt to batterier i epilatoren på bagsiden af ​​enheden og tænd den. For omhyggelig fjernelse af hår skal du lave lette cirkulære eller lineære bevægelser, der går på overfladen af ​​huden. Fremgangsmåden er hurtig og praktisk talt smertefri. For den største effekt, hold epilatoren i 90 ° vinkel til applikationen. For at undgå ubehagelig ochucheniya skal du trække huden med fingrene. Du kan bruge Wizzit-epilatoren hvor som helst: hjemme, på rejse, på stranden eller på et hvilket som helst andet sted. Køb en hjemmepilator Wizzit - du får en gave manikyr som en gave!

Shugaring derhjemme

Hun håbede ikke engang, at resultatet ville være så godt!