Laser epilator

Kvinde skønhed kræver en masse ofre. Mange repræsentanter for det retfærdige køn, der bruger meget tid til at passe sig selv, er blevet vant til denne idé for længe siden. Et af de mest presserende problemer er fjernelse af overskydende hår på arme, ben, i armhulen og i bikiniområdet.

Teknologier står ikke stille, herunder kosmetologi. Allerede er proceduren for hårfjerning ved hjælp af en laser blevet meget populær. Det er ikke overraskende, at forskellige modeller af apparater til implementering begyndte at vises på butikshylder.

Hvad er det?

Flertallet af kvinder, der står for første gang med begrebet laser hårfjerning, stiller mange spørgsmål, hvoraf de fleste vedrører udstyrets princip. Dette er virkelig vigtigt, da funktionerne i en hvilken som helst procedure bestemmer ikke kun dets effektivitet, men også konsekvenserne for huden og hele kroppen.

En laser epilator er en speciel enhed, der fjerner hår helt ved hjælp af deres "cauterization" med en koncentreret laserstråle. Udadtil kan de være meget forskellige indbyrdes, da der er både professionelle stationære modeller, der kendetegnes af store dimensioner og hjemme bærbare muligheder.

Hovedfunktionen er selvfølgelig princippet om operation. Det kan variere lidt afhængigt af den anvendte type laser, men generelt er det virkelig en proces med opvarmning af hårene, som et resultat af hvilket de dør. Nogle kvinder kan huske de engang populære fotoepilationsprocedurer, men de brugte kun lyseffekten, som havde mange negative virkninger på huden og i nogle tilfælde endda forårsaget smerte.

Af den måde, netop på grund af den negative oplevelse af fotoepilation, blev brugen af ​​en laser så hurtigt overgroet med en myte om dens skade og smerte. Imidlertid har den koncentrerede laserstråle i praksis et langt bedre sæt af egenskaber. Den har en dybere og mere præcis virkning, takket være, at dermisvævet forbliver helt intakt, og mesteren kan nemt opnå fuldstændig fjernelse af hår fra huden.

Effekten af ​​hårfjerning opnås gennem effekten af ​​energistrålen ikke på håret selv, men på dets follikel. Det er her, at stoffet indeholder caroten, såvel som pigmentmelaninet, som mange kender. Begge spiller en vigtig rolle i dannelsen af ​​rod og pære af hår, så deres ødelæggelse kan garantere fjernelse af hadet vegetation for evigt!

Penetrerer ind i hårsækken, er laserstrålen koncentreret og fører til opvarmning. Melanin og caroten er de første til at reagere på en stigning i temperaturen, som straks skilles og håret fjernes fra huden. Derefter tager hans opsving langt mere tid end efter at trække sig ud, og gentagne procedurer vil gradvist stoppe hårvæksten på det nødvendige område for evigt.

Egenskaber og fordele

Laser hårfjerning er ikke bare en nyhed i kosmetologi og medicin, men en fundamentalt ny tilgang, der fuldt ud er i stand til at erstatte andre metoder. Et af hovedegenskaberne ved sådanne anordninger er, at de kun i dag kan give en virkelig dyb effekt af epilation, hvilket ikke er tilfældet med andre tilgange.

For at vurdere denne fordel bør du straks understrege forskellen mellem udtrykkene "depilation" og "epilation", som ofte betragtes som det samme, hvilket grundlæggende er forkert.

Depilation er en delvis hårfjerning. Mere præcist skærer den kun den del af vegetationen, der rager ud over hudens overflade. De mest slående eksempler på depilation er barbering med en maskine med knive eller brugen af ​​en speciel creme, der opløser hårets kutane del.

Med hensyn til hårfjerning er det en helt anden proces. Under epilationen er det ikke den del, der er ødelagt, men hele håret. Det vil sige at ødelægge hårsækkene, rødderne eller endda follikelen selv. Det er nemt at forstå, at hårfjerning er en mere effektiv metode, der sikrer langvarige resultater, samtidig med at man reducerer udseendet af ny vegetation og gør det mindre tykt og hårdt.

De mest velkendte epileringsindstillinger præsenteres ved sådanne procedurer som vask og shugaring, dvs. hårfjerning ved hjælp af henholdsvis varm voks eller sukkerpasta. Det anvendte materiale påføres det ønskede område af huden, og så "bryder", mens du trækker håret ud af roten. Problemet er, at en sådan tilgang ikke kan betragtes som en fuldvands epilering, da under sådan rive forbliver follikelen og undertiden endda pæren intakt.

I dette tilfælde er laser epilatorer virkelig pålidelige og faktisk den eneste mulighed for fuldstændig hårfjerning. Moderne modeller er udstyret med tilstrækkeligt præcise og kraftige udstrålende elementer, som direkte sender en stråle af energi direkte ind i folliklen og ødelægger den.

arter

Generelt kan vi skelne mellem en række fordele ved laser epilatorer over andre måder at slippe af med overskydende hår på huden:

 • Komfort. I modsætning til brugen af ​​den samme varme voks eller sukkerpasta er laser hårfjerning mere praktisk. Under proceduren føler kvinder normalt næsten ingenting, bortset fra lysvarmen i det behandlede område;
 • Hastighed. De fleste modeller kan 3-4 blinker pr. Sekund, hvilket er helt nok til fuldstændig ødelæggelse af hår. Som følge heraf tager proceduren for epilering af lige store områder, for eksempel en bikini, ikke for lang tid;
 • Effektivitet. I modsætning til andre metoder til hårfjerning, især i forhold til barbermaskiner eller voksstrimler, savner laseren ikke et enkelt hår. Selvfølgelig afgør kvaliteten af ​​en eller anden model af enheden meget, men de fleste moderne epilatorer garanterer fuldstændig ødelæggelse af 99% uønsket vegetation på nogen del af kroppen;
 • Ingen konsekvenser. Varm voks eller voksstrimler, sukkerpasta, elektronisk ophængsmaskine, knive - alt dette er et ægte mareridt for kvinders hud. Som regel, efter anvendelse af sådanne metoder, vises rødmen og betændelsen straks. Laserepilatoren påvirker punktet, påvirker kun hårsækkene og har ingen negativ effekt på dermis;
 • En af hovedfordelene er altid muligheden for fuldstændig ophør af hårvækst i det behandlede område. Med den korrekte tilgang til procedurerne såvel som brugen af ​​højkvalitets apparater kan det være nok 5-6 procedurer for at forhindre håret i at forstyrre dig for evigt. Dette er muligt på grund af det faktum, at laseren har akkumulerende kvaliteter og regelmæssig opvarmning af folliklerne stopper produktionen af ​​caroten og melanin fuldstændigt.
 • Funktionalitet. Det er også værd at tilføje, at der nu er mulighed for laser hårfjerning hjemme ved hjælp af en bærbar enhed. Det er meget mere bekvemt, især til selvbehandling af bikiniområdet end en barbermaskine, voks eller pasta.

Hvis du beslutter dig for hårfjerning med en laser, skal du være opmærksom på det korrekte valg af udstyr. Modellerne adskiller sig ikke kun i udseende, men vigtigst af alt tager de højde for den type laser, der bestemmer næsten alle epilatorens funktionalitet.

I dag er det almindeligt at skelne mellem følgende typer lasere:

Hovedforskellen mellem dem ligger i dybden og koncentrationen af ​​den udstrålede energistråle. Herfra varierer hudsikkerhed, hårfjerning effektivitet og komfort. De mest smertefulde er nogle typer alexandrit- og neodymlasere. I deres ansøgning kan specialister ofte anbefale patienter at anvende lokalbedøvelse. Det skal dog erkendes, at det er disse strålingsmuligheder, der fjerner håret meget hurtigt og effektivt.

Nu er de mest populære diode laser epilatorer. De kombinerer perfekt ødelæggelsen af ​​follikler og sikkerhed for omgivende væv. Alt dette skyldes den mest nøjagtige strålekoncentration sammenlignet med andre lasere.

Professionelle og bærbare modeller til hjemmebrug skal også adskilles. Stationære og mere omfangsrige enheder har langt større funktionalitet og kraft, så de kan garantere præcis og dyb fjernelse af håret.

Selvfølgelig er bærbare enheder til privat brug mindre end deres "store" brødre. Ikke desto mindre kan højkvalitetsmodeller give en præcis, komfortabel og ret effektiv fjernelse af vegetation. Den eneste ulempe ved sådanne anordninger er, at for at fjerne hår vil der kræves flere procedurer for evigt.

model

I dag er der så mange forskellige modeller af bærbare laserenheder. Nogle gange er det meget svært at vælge noget rigtig egnet, især hvis vi taler om en kvinde, der først blev interesseret i en lignende metode til fjernelse af hår.

Den nemmeste måde at være opmærksom på de mest populære muligheder for enheder, da deres kvalitet og effektivitet er blevet testet af mange eksperter, og derudover er der altid mulighed for at kende sig til anmeldelser fra andre kunder.

Meget velkendt er modeller fra producenter som Kemei eller Rio. De er karakteriseret ved en lille pris, og derfor er sådanne enheder tilgængelige for næsten enhver kvinde. Men de har deres egne egenskaber. For eksempel er en række Kemei epilatorer præget af en ret høj grad af opvarmning, hvorfor de skal bruges med stor omhu. På den anden side kan de give et imponerende resultat. Sådanne modeller passer bedst til mænd, hvis hud er noget grovere.

Rio X60, Salon Laser og Salon Chic, samt LAHR-C modellen er meget populære i Rio produktserien. De fleste arbejder med princippet om en diodelaser, betragtes derfor blandt de mest komfortable og pålidelige muligheder blandt bærbare epilatorer. Scanning X20 fra denne producent er også udstyret med en scanningsfunktion.

Tria er repræsenteret på markedet ved hjælp af modeller som "Go Lahh" og "Hair Removal 4x", som også har en fremragende kombination af overkommelige priser og en tilstrækkelig effekt af at fjerne uønsket hår.

Separat er det værd at nævne modellerne fra Bosidin og Tweezer, der tilhører højere priskategorier, men er de mest interessante muligheder, da de bruger det nyeste system "Iplazer", som kombinerer flere bundter og samtidig giver dyb og behagelig ødelæggelse af hårsækkene.

Hvordan vælger man?

Selvfølgelig, hvis du leder efter en professionel laserepilator til salonen, bliver du nødt til at tænke alvorligt, da det kan være meget svært at forstå disse enheder, og valget afhænger helt af din viden, færdigheder og niveau af specialuddannelse.

En anden ting er, hvis du køber et husholdningsapparat til hjemmebrug, da i dette tilfælde vil valget blive foretaget ud fra forbrugerens synsvinkel. Med andre ord, din opgave er at købe en epilator, der specifikt opfylder dine behov.

I dette tilfælde er det værd at være opmærksom ikke kun på pris og popularitet. Før du endelig beslutter dig for et valg, skal du ikke glemme følgende faglige råd:

 • Pas på de såkaldte "pseudo-laser" modeller, som er ret dyre og efterligner rigtige laser enheder. Deres kendetegn er tilstedeværelsen af ​​et varmeelement ved sensorens spids, der bruges til at behandle zonen. Sådanne epilatorer kan let forbrænde huden og kan aldrig garantere ødelæggelsen af ​​follikelen selv, da de kun brænder den øverste del af håret;
 • Du bør ikke se tæt på teknologien kun fra populære lande-producenter. På grund af importen er deres priser ofte for høje. Samtidig har de fleste populære kampagner deres eget kinesiske forsamlingscenter, som faktisk kan garantere en pålidelig kvalitet;
 • Undersøg straks for dig selv præcis, hvilken type laser du er interesseret i. Guldstandarden blandt herrene anses for at være dioden en. På den anden side kan du selv opleve alexandrit eller neodym, hvilket kan garantere en dybere effekt;
 • Nøjagtigt bestem de funktioner, du har brug for. I nogle tilfælde kan du overpay for "bloat", som vil være ubrugelig i fremtiden. For eksempel kan en epilator med en scanningsfunktion være dobbelt så dyr som dens modstykke, hvilket ikke er ringere i effektivitet;
 • Før du køber det, er det værd at læse anmeldelser af kvinder, der allerede har formået at købe den model, du kan lide.

Hvordan man bruger?

For at opnå en god effekt fra laser hårfjerning er det ikke nok at bruge en dyr og høj kvalitet enhed. Selv i hjemmet er det vigtigt at gennemføre en forberedende forberedelse af hudområdet og ikke at glemme, at en brugsanvisning er knyttet til hver teknik, som skal følges. Normalt er brugen af ​​enheden mere end simpel og indebærer at holde sensoren over et bestemt område på kroppen.

Vi anbefaler også at bruge følgende tips:

 • På dagen for proceduren, nægte at bruge kosmetik, især hvis det indeholder olier;
 • Hvis du udøver barbering, er det bedst at holde det inden for 24 timer før epilering;
 • Hold epilatoren lodret på overfladen af ​​huden for en mere præcis effekt;
 • For at undgå hudforbrændinger må du ikke holde epilatoren i et område i mere end et par sekunder;
 • Hvis du bruger en neodym eller alexandrit laser, så før proceduren kan du behandle din hud med lidokain for at reducere smerte;
 • Tag altid pause mellem sessioner, hvis varighed anbefales af enhedsproducenten.

Home laser epilator: anmeldelser af de bedste modeller

Det er svært at forestille sig en moderne kvinde, der ikke bryr sig om glatheden af ​​sine ben. Der er et stort antal salonprocedurer med det formål at eliminere dette problem.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • TOP 5 enheder
 • Essensen af ​​metoden
 • Forberedelse af proceduren
 • Gennemførelsesregler
 • Kontraindikationer
 • Er proceduren skadelig?
 • Fordele ved proceduren derhjemme
 • Hvor mange procedurer er der brug for
 • Funktioner i brug på ansigtet
 • Funktioner i bikini-området epilation
 • anmeldelser

Den mest egnede metode til at opnå den perfekte skønhed i benene er en laser. I dag har kvinder mulighed for at opleve laser epilatorer til hjemmebrug. Kundeanmeldelser angiver positive resultater, der er opnået ved hjælp af dem.

TOP-5 home laser epilator

De bedste laser epilatorer, der er blevet testet, godkendt til hjemmebrug og kun har positiv feedback er:

Rio Ja Laser med LCD-skærm (LAHC6)

 • Fjerner hår i alle områder med højeste hastighed.
 • Eliminerer vegetationen i alle zoner.

Laser epilator X60 Rio

 • Eliminerer vegetationen i lang tid.
 • Diode enhed
 • Kunne samtidig fjerne vegetation på et areal på 60 kvadratmeter. mm.
 • 5 effektniveauer.

Laser epilator Rio Scanning X20

Det er den sikreste i behandling af hud, der er tilbøjelig til irritation.

Laser Epilator Rio Salon Laser Tweezer

Høj hastighed og effektiv enhed.

Laser Epilator Rio Salon Laser Hair Removal System

 • Diode enhed.
 • Velegnet til allergisk hud.
Laser Epilator Rio Salon Laser Hair Removal System

Essensen af ​​metoden

Processens kerne er ret simpelt. Laserenheden virker på follikelet med infrarødt lys og ødelægger meget hurtigt sin pære. Ifølge eksperter kan man ved hjælp af flere sessioner af en sådan procedure glemme overdreven vegetation i meget lang tid.

Typer af enheder

Enheder til proceduren afgiver enten korte eller lange bølger. Korte bølger kan udsende følgende typer enheder:

Langbølger udsendes af en neodymlaser.

Den procedure, der udføres i kabinen, er ret dyr. Men laser epilatoren til hjemmebrug (anmeldelser af denne bekræftelse) er udstyret med en halvleder laser, som er den mest overkommelige.

Vær opmærksom! Når du køber en laser epilator, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

 • Bølgelængden udsendes af laserstrålen. En kort bølge af stråling anses for at være den mest effektive til ødelæggelsen af ​​hårsækkene.
 • Kølefunktionen, hvis opgave er at reducere smerte.
 • Omfang. Der er en kategori af enheder, der peger på individuelle hår, hvilket er noget svært at bruge. Brugen af ​​sådanne indretninger forudsætter en høj nøjagtighed af indtrængen i indflydelseszonen.

Brugere foretrækker enheder med en homing-funktion. Med sin hjælp bestemmer laseren med høj nøjagtighed placeringen af ​​folliklerne. Enheden har evnen til at behandle et stort område.

Før proceduren skal du forberede de dele af kroppen, hvor hårfjerningen skal udføres.

Forberedelse af proceduren

For at forberede sig på at bruge en laser enhed derhjemme, skal du følge disse trin:

 • Må ikke udsættes for sollys ca. 14 dage før.
 • Vælg omhyggeligt de områder af kroppen, som proceduren skal anvendes på. Når sessionen begynder, får håret en længde, der muliggør epilering.
 • Test huden for følsomhed to til tre timer, før arbejdet begynder. Det er nødvendigt at behandle området af lille størrelse. Reaktion i form af kløe og irritation er en kontraindikation for brug af en laser.

Procedureregler

Før du starter arbejdet, læs venligst vedlagte instruktioner:

Huden på stedet af den tilsigtede behandling af kroppen skal rengøres og tørres.

 • Tilslut enheden til strømkilden, fastgør den til huden. Efter et blink af lys skal du flytte enheden i retning af den tilstødende del af huden.
 • Under en procedure behandles et bestemt område ikke mere end én gang.
 • Hårtab vil kun opstå, når hårsækkene er tørret. I den henseende bør du ikke håbe på, at hårene forsvinder umiddelbart efter sessionen.
 • Du kan kun gentage denne operation efter 2 uger.
Huden inden for de foreslåede hårfjerninger bør rengøres.

Er der kontraindikationer til proceduren?

Der er nogle begrænsninger for proceduren ved brug af en laser epilator til hjemmebrug. Kundeanmeldelser bekræfter det faktum, at folk med en historie om:

 • Forskellige hudsygdomme
 • Moles på kroppen
 • Åreknuder
 • Nogle hjertesygdomme
 • Influenza eller ARVI i progressionsstadiet
 • Herpesvirus
 • graviditet

Brug af enheden i sådanne tilfælde er strengt kontraindiceret:

 • onkologi
 • diabetes mellitus
 • Gråt hår
Laser hårfjerning anbefales ikke under graviditet.

Er proceduren for laser hårfjerning skadelig?

Det antages, at proceduren for laser hårfjerning er skadelig for helbredet, især for indre organer. Men i virkeligheden er det ikke. Laserens handling i enheden er ubetydelig.

Strålen er i stand til at trænge ind i en dybde, der giver dig mulighed for at røre kun hårsækkene. Det påvirker kun det øverste lag af huden. Derfor er laserstrålen ikke i stand til at skade en menneskes indre organer.

Nogle frygter også, at laser hårfjerning kan forårsage hudkræft. Naturligvis betyder tilstedeværelsen af ​​tumorprocesser på huden et forbud mod denne procedure. Men selve apparatet er ikke i stand til at føre til forekomst af kræft.

Laserstrålen indeholder ikke de ultraviolette bølger, der fører til kræft. En meget mere skadelig procedure er garvning i en garvesalon, som mange kvinder er stolte af. Denne procedure kan faktisk være årsagen til ondartede tumorer, der er genstand for hyppige besøg i garvningen.

Hårfjerningsprocedure i salonen

Fordele ved proceduren derhjemme

Laser hjemme epilator har utvivlsomt fordele. Talrige anmeldelser tyder på, at denne enhed måske erstatter salonproceduren af ​​følgende grunde:

 • Det mest passende tidspunkt for brugeren at udføre proceduren.
 • Manglen på allergiske reaktioner på grund af det faktum, at apparater til hjemmebrug har mindre strøm sammenlignet med de enheder, der anvendes i saloner.
 • Laser epilator, ifølge kundeanmeldelser, efterlader kun en lille rødme, der helt passerer dagen efter påføringen. Konsekvenserne af arbejdet i kabinen kan kun ses efter en uge.
 • I sammenligning med temmelig høje priser på salonprocedurer tiltrækkes brugerne af den mere overkommelige pris for en laser epilator til brug i hjemmet. Anmeldelser af ejerne af enheden indikerer betydelige besparelser, som kan ses ved brug af enheden.

Hvor mange procedurer er der brug for

Vær opmærksom! Diode er den mest effektive laser epilator til hjemmebrug. Ejeranmeldelser bedømmer fremragende resultater fra brugen af ​​denne enhed.

Normalt er det nødvendigt at udføre mere end én procedure for at opnå et stabilt resultat.

For at sætte orden skal bikiniområdet og benene have mindst 12 sessioner. Og for at slippe af med vegetationen over overlæben er der brug for seks til otte procedurer.

Efter at have gennemgået det krævede antal procedurer, anvendes en laser epilator til hjemmebrug efter behov. Ifølge brugerfejl vises udseendet af uønskede hår ikke tidligere end seks måneder, og nogle gange et år senere.

Hvorvidt smerten er følt, når man behandler kroppen ved hjælp af denne enhed, er et spørgsmål om bekymring for næsten alle kvinder, der har besluttet at købe en laser epilator.

En interessant kendsgerning! Depilation er i de fleste tilfælde en ret smertefuld procedure.

Den mest smertefri metode kan kaldes brugen af ​​en home laser epilator.

Anmeldelser af kvinder, der bruger denne enhed, indikerer en lille smerte i processen. Det afhænger dog kun af graden af ​​smertetærskel for hver enkelt kvinde.

Funktioner ved brug af enheden på ansigtet

Det er altid meget sværere at fjerne ansigtshår end i andre områder, da det i tilfælde af irritationer ikke bliver nemt at skjule dem. Ved hjælp af en laser epilator til hjemmebrug er der ingen negativ hudreaktion, selv i ansigtet. Hver gang antallet af hår bliver mindre og gradvist forsvinder fuldstændigt.

Vigtigt at vide! Nogle kvinder lider af unødvendigt ansigtshår. Forsøger at slippe af med dette problem på alle måder, kan de ikke vide, at årsagen til det er hormonelle svigt. I denne henseende bør du besøge endocrinologen før du tænker på proceduren.

Funktioner i bikini-området epilation

Bikiniområdet betragtes som den mest følsomme for alle zoner. Af denne grund frygter mange damer forekomsten af ​​ubehag og uønskede bivirkninger ved brug af en laserepilator.

Denne enhed gør det imidlertid ikke muligt, næsten uden at føle smerte, at slippe af med vegetationen, men giver også trøst selv til mennesker, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner.

Video med professionel rådgivning om valg af hjemmebaserepilator:

Nyttig og interessant video om hårfjerning hjemme:

Lær hemmelighederne ved fjernelse af hårfjerning hjemmefra fra denne video.

Home photoepilators

Den bærbare fotosepilator behandler op til 70 hår på samme tid! Den har en udskiftelig lampe designet til 50.000 blink og er ideel til hurtigt at fjerne uønsket hår gennem hele kroppen.

Den bærbare fotosepilator behandler op til 70 hår på samme tid! Den har en udskiftelig lampe designet til 3.000 blink og er ideel til hurtigt at fjerne uønsket hår gennem hele kroppen.

Hjem epilation: bikini, arme, ben og alt-alt-alt.

Hjem epilation: laser hårfjerning.

Laser hårfjerning - dette er en gennemprøvet og populær metode til hårfjerning ved hjælp af den tyndeste stråle af lys. Den lysenergi, der transmitteres af laserstrålen, akkumuleres i hårpæren, hvilket fører til dens død. Det betyder, at hårene holder op med at vokse og ikke længere genere dig. Men det skal huskes, at laseren kun fjerner mørke hår, og det sker ikke i en procedure, en eksponeringsforløb er nødvendig. Og nu har denne metode "flyttet" fra dyre saloner til lejligheder, fordi ved hjælp af bærbare instrumenter Rio hver især kan udføre procedurer i hjemmet. Sådanne hjemmepilatorer er rettet mod maksimale resultater, mens producenterne især bekymrer sig om sikkerhed og brugervenlighed.

Egenskaber ved laser hårfjerning:

 • Fjernelse af mørkt hår på let hud,
 • Smerteløs hudbehandling
 • Evnen til at fjerne hår på kroppen og ansigtet,
 • Overkommelige priser for epilatorer,
 • Flere grader af beskyttelse
 • Kompakt og bekvemt design af enheder.

Sådan bruger du en laser epilator derhjemme

Laser hårfjerning giver dig mulighed for at fjerne uønsket vegetation på alle dele af kroppen og selv på de mest følsomme steder i mange år. Hvis du køber en laser epilator til dit hjem, kan du betydeligt spare penge og tid på dyre salonprocedurer.

 • 1. Funktioner af laser epilatoren
 • 2. Fordele og ulemper ved en laser epilator
 • 3. Betjeningsprincippet for laser epilatoren derhjemme
 • 3.1. Hvor mange blinkninger er der brug for til et fuldt kursus
 • 4. Efter epileringstidspunktet
 • 5. Kontraindikationer
 • 6. Ofte stillede spørgsmål
 • 6.1. Har du brug for at barbere eller fjerne hår med en epilator før proceduren?
 • 6.2. Og efter hvilken tid håret efter denne procedure vil begynde at falde? Og efter hvilken periode vokser nye?

Egenskaber ved laser epilatoren

Laserstrålen virker kun på hår, der er i vækststadiet, og derfor er det nødvendigt at gentage procedurerne mange gange for at ødelægge al vegetation. Laseren virker på pigmentmelaninet, som indgår både i hudens og selve hårets struktur, så fjernelse af lys og gråt hår med en laser er umuligt, men det kan klare mørke på lys hud uden problemer. Mørk hud rig på melanin kan forårsage en forbrænding, så solbadning er forbudt en uge før proceduren.

Fordele og ulemper ved en laser epilator

 • sikkerhed;
 • smertefri;
 • fuldstændig fjernelse af vegetation på alle steder
 • brugervenlighed;
 • anti-indgroet hår og hudforyngelse;
 • Du kan nemt finde ud af, hvordan du bruger en laser enhed.
 • høj pris for epilatoren;
 • Det tager meget tid at fjerne alt håret;
 • der er kontraindikationer, derfor bør folk, der lider af visse sygdomme, ikke bruge nogen laser epilator, herunder gravide kvinder.

Princippet om drift af laser epilator derhjemme

I hjemmet udføres laser hårfjerning i flere sessioner i hver zone. Og hvis i salonen er der brug for 6-8 procedurer for at fjerne vegetation, så er hjemme ikke mindre end 10, da kraften i hjemmepilatoren er meget lavere.

Enheden fungerer med blinker, normalt bliver 1-3 hår fjernet i en enkelt flash, med undtagelse af enheder, der har en scanningsfunktion, så fra 60 til 200 hår kan ødelægges i en flash.

Strålen trænger ind i håret, og på grund af melanin opvarmes hårpæren og ødelægges. Efter et par dage falder håret ud.

I arbejdet med epilatoren er det meget let at forstå. Nogle enheder har strømregulatorer, de justeres afhængigt af hårets tykkelse og farve såvel som på det behandlede område (på følsom hud, bikini og underarm, er det bedre at bruge medium effekt). Apparatets arbejdsflade påføres det behandlede område, og der laves en flash, og efter hver 2-3 blinker skal enheden have tid til at genoplade.

Hvis du har børn, skal du vælge enheder med børnesikring.

Hvor mange blinkninger er der brug for til et fuldt kursus

Beregn antallet af nødvendige blink er ret simpelt. Arealet af den behandlede overflade er delt af laserens overflade, med moderne indretninger, som regel fra 1-3 cm.

Efter epilering periode

Efter hver zone er blevet behandlet, skal der overholdes flere regler for at undgå komplikationer:

 1. Brug ikke andre former for hårfjerning, undtagen en barbermaskine, for ikke at beskadige huden.
 2. Brug ikke peeling og skrubbe i 3-4 dage.
 3. Må ikke solbade i en uge efter proceduren.

Kontraindikationer

Desværre er laser hårfjerning ikke egnet til alle, og der er begrænsninger ikke kun i alderen, men også i sundhed:

 • hudsygdomme;
 • onkologi;
 • eventuelle infektioner
 • tager antibiotika og beroligende midler
 • diabetes mellitus
 • graviditet og amning
 • åreknuder
 • hud 3 og 4 farvetyper;
 • hjertesygdom og tilstedeværelsen af ​​pacemakere;
 • alder mindre end 18 år.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for at barbere eller fjerne hår med en epilator før proceduren?

Ved brug af en hjemmeplasper epilator kræver lidt forberedelse, så vegetationen skal barberes om 2-3 dage, da den optimale længde skal være 2-3 mm. Hvis du gør proceduren for langt hår, vil strålen ikke nå pæren og vil ikke kunne ødelægge den.

Og efter hvilken tid håret efter denne procedure vil begynde at falde? Og efter hvilken periode vokser nye?

Hår begynder at falde ud et par dage efter laser hårfjerning, men nogle hår kan falde ud med det samme, men resten over de næste 10 dage.

Kun de hår, der var i et inaktivt stadium, begynder at vokse tilbage, og de, der behandles med en bærbar laserepilator, kommer kun til igen i 1-2 måneder, og hver gang vil der være mindre og mindre af dem.

At udføre laser hårfjerning hjemme med en bærbar enhed er ikke så hurtig og effektiv som salon hårfjerning, fordi prisen på en laser enhed, der køber skønhedssaloner kan nå en million rubler eller mere. Husholdningsapparater har lav strøm, men alligevel, hvis du har tålmodighed og har regelmæssige sessioner, mindst hver 2-3 uger, vil dit hår forsvinde, og din hud bliver jævn og smuk i mange måneder.

Dækningsområder - Ikke alle modeller anvendes i følsomme områder på grund af ureguleret strøm, og derfor skal man være opmærksom på muligheden for at bruge forskellige, når man vælger en laserhjerteanordning derhjemme.

Laser hårfjerning af dyb bikini udføres ved hjælp af et specielt apparat. [Toc]. Der er 4 typer lasere til hårfjerning i det intime område.. Sukker depilation derhjemme.

Laser epilering af overlæben og laser epilation af hagen kræver ikke meget tid, ikke mere end 20 minutter.. Sukker depilation derhjemme.

Forberedelse til laser hårfjerning er det samme for enhver zone, uanset om den er over læben, benene, armhulerne eller bikini.. Depilation voks hjemme.

Hvad er laser hårfjerning. Laser hårfjerning procedure er en metode til hårfjerning ved hjælp af en særlig enhed udsender korte laser blink.. Sukker depilation derhjemme.

Home brug laser epilatorer

Hjemmebrugspilipilatorer optrådte på markedet i 2008. De høje omkostninger ved enhederne blev ikke en hindring for væksten i deres popularitet, da effektiviteten og muligheden for komfortabel brug hurtigt betalte for købet. Der er dog forskelle mellem hjemme- og salonlaserenheder, der skal tages i betragtning på købstidspunktet.

Typer af laser epilatorer til hjemmet

Den nyeste generation af laser epilatorer inkorporerer de nyeste teknologier til anvendelse af en pulserende lysflux - en tynd koncentreret stråle med høj intensitet og høj energitæthed. Ved at indstille en anden pulslængde ved hjælp af indstillingerne på enheden bestemmer du effekten, hvis valg afhænger af hårets farve og densitet. Hjem enheder til laser hårfjerning er opdelt i to typer.

Laser hårfjerning derhjemme, som i salonen, kræver øjenbeskyttelse med specielle briller!

Enkelt punkt sletning

Enheder af denne type har en laser rettet strengt til et punkt. Hårene brændes en efter en. I dette tilfælde leder du selv epilatorens "øje" på follikelet og trykker på handlingsknappen, hvorefter enheden udsender et advarselssignal og producerer en puls på det angivne sted. Når det kommer til store hudområder, er denne fremgangsmåde ubelejlig på grund af længden af ​​processen. Første gang er det nødvendigt at vænne sig til, hvordan man korrekt placerer enheden for at komme straks til det ønskede punkt. Men på begrænsede områder, såvel som når man fjerner individuelle hår, håndterer enkelt-epilatorer hurtigt.

Point laser epilator kan bruges i armhulerne, bikini eller ansigt

Scan - smart hårgenkendelse

Den anden type laser epilator til hjemmet er præget af et betydeligt større område af hudbehandling i en puls - fra 2 mm 2 til 6 cm 2. Dette sker på grund af en smart anerkendelse af hår i det epilerede område - scanningssystemet finder stænger, der er velegnede i farve og tykkelse på huden og samtidig virker på dem, og leder laser automatisk. Det hjælper til hurtigt at håndtere hårvækst på benene, maven, hænderne. I modsætning til punktmodeller er scanversioner mere komfortable, da de giver mulighed for at løse problemet på kort tid, men de er meget dyrere!

For en procedure med laser hårfjerning ved hjælp af en scan-epilator, vil det tage 10-15 minutter

Video: hvordan laser hårfjerning virker

Valg af laser epilator

For at vælge en passende laser epilator, skal du følge de følgende kriterier:

 • tiden brugt til proceduren - hvor meget du selv er klar til at afsætte minutter eller timer til fjernelse af hjemmet;
 • prisen på enheden - forskellen mellem enkelt- og scanningsvarianterne er i gennemsnit 8-10 tusind rubler;
 • effekt, laserbølgelængde - den optimale pulsstørrelse er 808 nm, værdierne må ikke overstige 694-1064 nm;
 • Funktioner af systemindstillingerne - om enheden har tilstande, nødstop, blokering fra at blive tændt af børn;
 • behandlingsområde - for et lokalt område og individuelle hår er en punktepilator tilstrækkelig; i store områder med tæt hårvækst er det bedre at vælge en scanningsenhed;
 • producent - brand omdømme, dets vurdering, forbruger anmeldelser.

Bemærk, at enheder, der er markeret IPL, ikke er laser. Dette fotoepilatorer. De bekæmper uønsket hår med en bredbånds lyskilde - en xenonlampe.

Hvordan adskiller en hjemmeepilator sig fra salon?

Bærbar laser epilator til hjemmet har en række forskelle fra salonenheden. Dens gennemsnitlige effekt er lavere end for professionelt udstyr produceret til skønhedssalonen. Dette påvirker kvaliteten af ​​selvepilering, især når det kommer til en kompleks fototype - blondt hår og mørk hud.

For at sikre, at hjemmelaseren vil klare dit hår, skal du kontakte en uinteresseret kosmetolog!

Salon laser er mere kraftfuld, så resultatet af hårfjerning er ofte bedre og varer længere

Derudover er salonlaserenheder udstyret med forskellige dyser, der muliggør brugen af ​​hårfjerningsteknikker på forskellige dele af kroppen: ben, ryg, arme, underliv, i bikiniområdet, underarms, nasolabial fold. Dette udvider i høj grad apparatets evner og øger anvendeligheden af ​​dets brug. Ved at købe en boligmulighed, er du nødt til at vælge mellem epilatorer, der har et andet område af indflydelse. I dette tilfælde er fordelene ved en bærbar enhed mobilitet, evnen til at bruge på en tur og i hjemmet. Glem ikke om den materielle side af problemet - et engangs køb af en hjemmebaserepilator vil koste dig ti gange billigere end almindelige salonbesøg, da hårgenvækst genoptages.

De fleste laserapparater i salonen er udstyret med et særligt vand eller glasafkøling fra + 50і-50, hvilket hjælper med at reducere smerter, lindre huden og forhindre irritation på den. Der er ingen kølesystem på hjemmepilatorer!

En vigtig forskel mellem en bærbar enhed og en salon er manglen på justering af størrelsen på laserens arbejdssted, som bestemmer området for påvirkning på huden under en puls serie. Varianter til hjemmet indebærer ikke en sådan mulighed - kun dybden af ​​laser penetration ændres ved hjælp af mode skifte på kroppen.

Afhængig af hvilken type laser der anvendes, påvirker strålen kun overfladelagene eller går dybere ind i dermis.

Egenskaber ved valg af laserapparat til intime områder

Når du vælger en hjemmepilator for intime områder og områder med overfølsomhed, skal du overveje niveauet af din smertegrænseværdi. På trods af at proceduren for laser hårfjerning betragtes som smertefri, har nogle kvinder, der modtog denne service i salonen, klaget over smerte.

Det er umuligt at bruge lignende enheder inden for bikini og underarms:

 • hævelse og betændelse i lymfeknuderne;
 • under feber, feber;
 • hvis hudens integritet i disse områder er beskadiget - der er sår, ridser, hæmatomer;
 • inflammation eller irritation af epidermis i de behandlede områder;
 • i perioden med udvikling og forværring af gynækologiske og endokrine sygdomme!

For højkvalitetsbehandling af følsomme områder af kroppen er det vigtigt at overveje laserens bølgelængde, som enheden virker på follikelen på. I tilfælde af armhuler og bikinier bør denne indikator i epilatorens egenskaber ikke være under 800 nm.

Håret i hver zone skal påvirkes af en laser af forskellig længde.

Tabel: Gennemgang af fabrikanter af hjemmebrugspalipilatorer

Fitzpatrick farve typer: bord

For at forhindre forekomst af en forbrænding, skal du altid begynde at arbejde med en laserepilator med de mindste strøm-, omskiftningsmetoder afhængigt af graden af ​​følsomhed på din hud!

Forskelle mellem laser og fotoepilator

Betjeningen af ​​laser og fotoepilatoren har en grundlæggende forskel! Laser-enheder bruger en høj-intensitetslys med smal stråle, billedet - tværtimod diffunderet bredbånd på grund af tilstedeværelsen i designet af en xenonlampe. De impulser, der dannes i sidstnævnte tilfælde, arbejder i hele lys spektret, hvilket gør det muligt for dem at blive brugt på hud og hår af enhver art!

Lasereffekten på hårsækken er fundamentalt forskellig fra arbejdet i lysflow IPL

Fjernelse af uønsket vegetation ved hjælp af IPL-teknologi muliggør regulering af dybden af ​​indtrængning af stråling i væv, ændring i energitætheden af ​​en lysstråle, antallet af enkeltpulsimpulser og intervallerne mellem dem. Sammenlignet med brugen af ​​laser er denne metode sikrere, men på hårdt mørkt hår kan det ikke vise sig godt.

I modsætning til laser hjemme epilatorer, der hovedsageligt produceres af to mærker - Rio og Tria, produceres fotoepilatorer af mange virksomheder - Philips, Homedics DUO, Silk'N, BaByliss, Rio IPL, Remington, Me touch og andre.

Alle fotoepilatorer har et vindue inde i hvilket en xenonlampe er installeret

Sådan bruger du en hjemmeplasper epilator

Der er mange negative anmeldelser på internettet vedrørende effektiviteten af ​​sådanne enheder. De angiver negative punkter:

 • ulejligheden ved selvbrug - det er svært at fjerne håret på bagsiden af ​​benene, skuldrene, bikiniområdet, ryggen;
 • langsom behandling af lige små områder af huden
 • ingen effekt i lang tid.

Det tredje punkt er ofte grundlaget for en forudindtaget vurdering af laserepilatoren. Venter på den øjeblikkelige virkning modtager køberen det ikke og skriver en negativ anmeldelse baseret på frustration. Samtidig overholdes ikke det vigtigste kriterium for bekæmpelse af uønsket vegetation - den tid der er nødvendig for ødelæggelsen af ​​follikelen og dens fuldstændige forsvinden. Forbrugerne glemmer "sovende" hår. Strålen virker ikke på dem, før de går ind i den aktive vækstfase. På grund af dette opstår der regelmæssigt hårgenvækst på det epilerede område. Afhængig af fototype og genetiske egenskaber varer denne proces i uger eller måneder.

Til laser epilator var effektiv, følg reglerne for brugen derhjemme:

 • hår før epilering bør ikke overstige 3 mm
 • Hvis stængerne er længere, barberer du det område, der skal behandles 1-2 dage før proceduren.
 • før du bruger laseren, kan du ikke anvende kosmetik på fedt- og alkoholbaseret basis
 • procedurernes regelmæssighed giver et stabilt resultat - epilering af samme zone bør udføres mindst en gang om måneden;
 • Efter proceduren skal du bruge solcreme fugtighedscreme;
 • Fjern ikke voksende hår med pincet, barbermaskiner eller voks.

Home Laser Epilator Anmeldelser

Rio Laser Tweezer-epilatoren blev præsenteret for mig til min fødselsdag. Begyndte at prøve. Min epilator fanger hår en efter en, og uden en scanner (dette er en minus). Udstyret med flere strømniveauer, der anvendes både på lav og høj. Følelse: Jeg havde forventet smerter, men nej, ikke engang med den maksimale hastighed, som en mygebit på en - jeg føler det slet ikke. Jeg brugte en forbrænding på ansigtet, ætsede et hår, 1 gang med maksimal forbrænding, smurt med panthenol, helbredt i tre dage. Efter 2 uger allerede ved 3 var forbrændingen, men ikke sådan, helbredes på samme måde. Den tredje gang jeg brugte på niveau 1, var der ingen brænde. 3 måneder er gået, håret vokser ikke. På benene inkluderet i top tre, men processen er smertefuld. Det er nødvendigt at gribe et hår for at få en stråle af lys i en løg. Det tager 2 timer at behandle anklen alene. Effekten er, hårene er tyndere, nogle steder er de skaldede pletter anstændige. I princippet er jeg i dag tilfreds med dette mirakel af teknologi. Men for mig selv besluttede jeg mig ikke for at bruge det over benene.

anonym

http://otzyv.expert/effektivniy-1002803

Rio Laser Tweezer - en af ​​de første laser epilatorer til huset, som dukkede op i 2008!

Jeg købte mig en model RIO x60 - han finder sit hår. Efter 2 måneder forsvandt håret på ben helt i de behandlede områder. Først blev de hvide, så de forsvandt gradvist.

Anya

http://otzyv.expert/anechka-514416

Rio LAHC5 Scanning Laser 60 - model med et øget område for hårfjerning og smart anerkendelse af hår på huden

Operationsprincippet er en vis frekvens af laserstrålen. For huden er denne frekvens uskadelig, og melanin (hårpigment) ødelægges under påvirkning af denne stråle. Ja, jeg bekræfter at ved langvarig patientbehandling bliver hårene tyndere og kan forsvinde helt. Fedt minus af denne enhed: dækningsområde - 1 hår. Og det er nødvendigt at komme til centrum, så strålen trænger ind i hårsækken. Af denne grund vil det ikke være muligt selvstændigt at behandle zonen med armhulerne ((. Men hvis der er et ønske og humør for en lang og tålmodig kamp med overskydende vegetation, vil resultatet stadig være.

Liliya_Kim

http://irecommend.ru/content/izbavlenie-ot-nezhelatelnykh-volos-k-chemu-nuzhno-byt-gotovym-chtoby-ne-razocharovatsya-mnog

Sammenlignet med nye Rio-modeller kræver Salon Laser meget hårdt arbejde for at fjerne alt hår!

Jeg købte Rio Salon Laser Scanning Hair, efter at have læst, er håret kun fjernet med kontrast på lys hud. Huden efter vinteren lyste betydeligt, hvis ikke blege. Ja, forresten bliver håret fjernet med en længde på højst 3 millimeter, det vil sige for at fjerne dem, skal en del af kroppen være barberet. Jeg startede med hænderne. Hun barberede og om et par dage begyndte at bruge denne mirakel enhed. Det tog cirka 2 timer at scanne en hånd til 4 kræfter (ud af 5). Ifølge instruktionerne falder håret inden for to uger. Efterfølgende brug er kun mulig i en måned. Bare i juli, ifølge mine beregninger, var jeg nødt til at opnå en glat hud uden hår. Håret gik ikke helt i pension, først efter barberingen begyndte at vokse tykkere. Jeg forsøgte at fjerne med maksimal effekt, og hårene er længere, bortset fra duften af ​​brændt hår, så jeg ikke resultatet.

a79539

http://otzovik.com/review_84540.html

Jeg har altid en laser epilator hjemme, ved hånden, du behøver ikke at registrere på forhånd til herrerne, du behøver ikke bruge tid på rejser og ekstra penge. Denne dyre procedure med en epilator kan med succes udføres hjemme. Hårfjerning derhjemme kan udføres langsomt, sidder komfortabelt i sofaen, til enhver passende tid, når der er stemning. Effekten af ​​denne epilering er, det kan ses, kun håret fjernes meget, meget langsomt. Selvom jeg i salonen ikke kender nogen, der permanent fjerner hår i en procedure.

LaPerla

http://otzovik.com/review_1452431.html

Mine hårde og sorte hår bogstaveligt "brænder ud" under indflydelse af enheden. Lugten er ikke særlig behagelig, men der er ingen smerte, som jeg frygtede. Proceduren er ret lang, men jeg var klar til det, i salonerne, ifølge anmeldelser, sidder de også i en time og betaler meget mere. Min enhed scanner et plot på 60 kvadratmeter. mm, behandlingstiden for en zone er ca. et minut. Det vil sige, det tager meget tid, jeg håber, at enheden vil komme ud med et større område, jeg ville købe det med det samme.

Anonim235626

http://otzovik.com/review_760953.html

Laserapparater til fjernelse af hjemmet - en ny retning inden for personlig hygiejne og personlig pleje. Tillad dig selv en sådan erhvervelse og bare beslutte at købe det kan ikke enhver, der drømmer om glat hud. Manglen på objektiv tilbagemelding gør det vanskeligt at vurdere effektiviteten af ​​sådanne epilatorer fuldt ud, så valget er baseret på en grundig undersøgelse af produktets egenskaber og omdømmet af det mærke, der producerede det. Vi må ikke glemme, at kvaliteten af ​​resultatet af at bruge en hjemme laser til hårfjerning afhænger i vid udstrækning af den korrekte adfærd af selve proceduren!

Valg af laser epilator til brug i hjemmet: reglerne for valg

Hvis du planlægger at købe en laser epilator til hjemmebrug, bliver anmeldelser undersøgt sammen med enhedens tekniske egenskaber. Det er tilrådeligt at erhverve brugere af forskellige aldre med forskellige udseende, fordi du regelmæssigt skal håndtere væksten af ​​uønsket hår i nogle områder af kroppen. Markedet tilbyder en lang række modeller af sådant udstyr. De adskiller sig i omkostninger, som er dannet på baggrund af et sæt parametre og designfunktioner af laserepilatorer.

Princippet om enhedens funktion

Den ødelæggende effekt er karakteriseret ved infrarød stråling. Lysbølger i dette område påvirker hårsækkene negativt. Et par sekunder er nok til at opnå det ønskede resultat, men procedurens varighed bestemmes af den anvendte instrumenttype. Infrarød stråling trænger ind i strukturen af ​​det øverste lag af huden, der ødelægger hårsækkene på grund af frigivelsen af ​​termisk energi. Dækslerne er ikke beskadiget, hvis de anvendes korrekt.

Typer af enheder

En laser epilator til hjemmebrug er kendetegnet ved et enklere design end professionelle kolleger, det indeholder ikke dyre ting. Dette reducerer omkostningerne ved enheder, men øger samtidig den anbefalede varighed af udsættelse for hårsække. Derfor øges antallet af procedurer. For eksempel, hvis en professionel teknik, der anvendes i skønhedssaloner, kan fjerne uønsket hår i 1-2 procedurer, vil det tage 3-4 tilgange i hjemmet.

Laser epilatorer er opdelt i typer baseret på deres funktionalitet:

Den første af disse muligheder er præget af højere kraft, og det er derfor muligt at fjerne uønsket hår fra stedet med et relativt stort område - op til 60 mm². Sådanne epilatorer kan ødelægge fra 60 til 200 hår under påvirkning af en enkelt flash. Hertil kommer, at de selvstændigt genkender problemområder med melanin. Under hensyntagen til de modtagne oplysninger fastsætter epilatoren de nødvendige parametre. Som følge heraf øges apparatets effektivitet, og antallet af hår er signifikant reduceret.

Scan epilatorer er forskellige fra analoger, fordi de implementerer en scanningsfunktion. Takket være muligheden for homing, er processen med uønsket hårfjerning forenklet og accelereret. Imidlertid er omkostningerne ved sådant udstyr meget højere.

Hvis en enhed af typen Single betragtes, så kan man ved sit navn gætte, at dens handling kun er rettet mod et hår. Dette skyldes det faktum, at manipulatorområdet er lille. Desuden implementerer laserteknologien af ​​denne type ikke homingens funktion. Enheden skal bogstaveligt talt bringes til hvert hår.

Procedurens hastighed øges markant, og effektiviteten falder i dette tilfælde, da det ikke altid er muligt at styre laserstrålingen til det næste hår. Udgifterne til sådanne enheder er lavere, så de bruges ofte hjemme. Desuden er laserindretninger opdelt i grupper baseret på designfunktionerne:

I levevilkår anvendes de første 2 muligheder ofte. Diodelaser (halvleder) er kendetegnet ved kompakte dimensioner, kræver ikke brug af forbrugsstoffer, er nem at bruge. Fordelene er lave omkostninger. Længden af ​​strålen varierer i området 800-810 nm.

For at forstå, hvilken type laserenhed der er mest effektiv og sikker, bør du vide, at bølgelængden af ​​lysstrålen skal svare til værdien på 808 nm.

I dette tilfælde er risikoen for forbrænding af de ydre dæksler væsentligt reduceret, og enhedens effektivitet er ret høj, hvilket gør det muligt at ødelægge den synlige del af håret såvel som follikelet. Det betyder, at en diode laser er en passende mulighed.

Ulemperne ved denne teknik indbefatter lav hastighed på grund af den lille værdi af manipulatorens område. Kvaliteten af ​​behandlingen af ​​yderbeklædningen er heller ikke den bedste. På grund af lysstrålens lille diameter går nogle dele af huden gennem, mens andre steder tværtimod påvirkes af en gentagen impuls. Desuden efter behandling med en diode laser hår i nogen tid holdt i folliklerne. Komplet fjernelse sker efter flere behandlinger.

Alexandrite laser epilator er kendetegnet ved en strålelængde på 755 nm. Dens fordel er evnen til at behandle et stort hudområde. I nogle modeller er lysstrålens diameter 18 mm. Hastigheden af ​​denne teknik er høj. Så i 1 sekund har laserenheden tid til at lave 2 blink. Som følge af behandlingen fjernes hårene straks, da de brænder. Fordelene omfatter en lav sandsynlighed for manglende individuelle follikler.

Når den udsættes for en alexandrit laser enhed, lider patienten ikke så meget af smerte som i analogernes tilfælde. Anæstesi udføres ved hjælp af en kryogen, som injiceres, før den ydre hud påvirkes af en laserpuls. Denne teknologi til afkøling af huden er mest effektiv. Til sammenligning tilvejebringer diodeanalogens design kun en dyse, hvis temperatur er lidt reduceret.

Ulemperne ved alexandrit laser udstyr indbefatter høje omkostninger. Desuden vil arbejdet kræve forbrugsstoffer - kryogen. Neodymlaser anses for effektiv, karakteriseret ved en bølgelængde på 1064 nm. Ulemperne omfatter lav hastighed og et ineffektivt anæstesystem af det eksterne integument.

Hvordan vælger man en laser epilator til hjemmebrug?

For ikke at skulle reparere enheden regelmæssigt skal den ikke blot være funktionel, men også høj kvalitet, god, men hvilken er bedre - mange forbrugere er interesserede. De vigtigste kriterier, der vil hjælpe med at bestemme den mest hensigtsmæssige model af laserenheden:

 1. Bølgelængde. Fra dette vil afhænge af enhedens effektivitet. Hvis laseren er karakteriseret ved en bølgelængde over den anbefalede værdi (808 nm), vil lysstrålens stråle trænge dybere ind, hvorved det vil bidrage til bedre fjernelse af hår og follikler i hudstrukturen.
 2. Procedurens varighed. Denne parameter bestemmes af typen af ​​enhed. Hurtigere end alle håndterer opgaverne home laser epilator alexandrite type. Det er dog den dyreste. For det andet er diodeanalogen. Neodyminstrumentet er meget langsommere.
 3. Behandlingsområde Hvis du planlægger at købe en enhed til fjernelse af hår fra små områder af kroppen, for eksempel i armhulerne, vil en enkelt model gøre. Det vil påvirke enkelt follikler. Det anbefales at købe en Scan laser til service af et bredere område af ydre hud. Lysstrålens diameter kan være forskellig. Fra området af hudbehandling afhænger enhedens hastighed. Unidirectional modeller fjerner hår meget længere.
 4. Pulsmatningshastighed. Denne parameter påvirker også intensiteten af ​​laser effekten. For at få en enhed, der fungerer relativt hurtigt, skal du overveje modeller, der serverer laserimpulser med en frekvens på mindst 2 gange pr. Sekund.
 5. Type kølesystem. Epilatorer er opdelt i to grupper: dem, der behandler huden med specielle forbindelser, samt modeller, der er udstyret med kølemundstykker. Den anden mulighed er mindre at foretrække, da en sådan teknik ikke er i stand til helt at lindre smerten.
 6. Ressource laser enhed. Denne parameter afhænger af frekvensen af ​​impulserne. Jo oftere blink vises, desto mindre tjener en sådan teknik.
 7. Driftsformer. Flere funktionelle enheder kan bruges på forskellige dele af kroppen. For at sikre samme effektivitetsniveau for laseren, mens du arbejder i bikiniområdet, på øverste eller nederste del, er det nødvendigt at ændre parametrene for enheden. Ikke alle modeller har denne funktion.

Hvad skal man se efter?

Først skal du relatere parametrene for laser epilatoren og brugerens sundhedstilstand. For indlysende kontraindikationer indbefatter:

 • hudsygdomme (herpes, eksem, psoriasis);
 • maligne neoplasmer;
 • svangerskabsperiode
 • diabetes mellitus
 • åreknuder
 • deformeret hud;
 • sygdomme i det kardiovaskulære system;
 • åben tuberkulose.

Derudover skal du være opmærksom på brugerens eksterne data, før du køber, fordi laseren er valgt under hensyntagen til den nøjagtige korrespondance med typen af ​​ydre omslag og hår. For eksempel er en halvleder-, alexandrit-enhed egnet til lys hud (europæisk fototype). Neodym analog er universel. Det er egnet til forskellige fototyper, der er i stand til at fjerne hår, selv hos patienter med mørk hud, afroamerikanere.

Det skal også tage hensyn til prisen på service, især det anbefales at finde ud af, hvor meget forbrugsvarer vil koste. Det er også ønskeligt at overveje enhedsmodellerne for de virksomheder, der har officielle repræsentationskontorer i brugerens bopælsland. Dette vil sikre muligheden for at reparere udstyr i fremtiden. En vigtig faktor er producentens omdømme og niveauet af pålideligheden af ​​laserenheden, som ofte bestemmer omkostningerne ved sådant udstyr.

Vilkår for brug

Forvent ikke hurtige resultater umiddelbart efter køb af en hårfjerningsenhed.

Først skal du tage fat på at bruge enheden. Faktum er, at hår ikke altid vokser i den rigtige rækkefølge, de har ofte forskellige retninger. Desuden kan en laser epilator til hjemmebrug være skadelig i tilfælde af fejlagtig brug, der primært er forsynet med forbrændinger. For at undgå sådanne virkninger skal du følge nogle regler for behandling af yderbeklædning med laserenheder:

 1. Først og fremmest bør du foretage en eksperimentel procedure i et lille område. Derefter hele dagen skal du overvåge reaktionen af ​​det ydre integument. Hvis der ikke er rødhed, kan du fortsætte behandlingen.
 2. Kontakterne på epilatoren skal være i kontakt med overfladen af ​​de ydre dæksler. Hvis denne betingelse ikke er opfyldt, virker teknikken ikke.
 3. Huden skal ikke være våd. Laserenheden giver det bedste resultat ved behandling af tørre ydre dæksler.
 4. Anbefalet hårlængde: 1 til 3 mm.
 5. Behandlingen skal udføres under forudsætning af at huden er ren.
 6. Det er forbudt at lægge kosmetik på den ydre hud, før laserbehandling sker.
 7. Det anbefales ikke at trykke enheden på hudfladen i mere end 4 sekunder.
 8. Laserenheden må ikke behandle de samme områder to gange.
 9. Gentag proceduren kan være tidligst 2 uger.

Oversigt over laser epilatorer til hjemmet

Når du vælger en passende model, skal du korrelere enhedens parametre og de opgaver, den vil gennemføre. Det tager hensyn til prisen. Hvis du beslutter dig for at vælge en laser epilator til hjemmebrug, bør du være blandt de første til at overveje sådanne modeller:

 1. Rio ja laser lahc6. Den tilbydes til en gennemsnitspris på 22 tusind rubler. Dette er en laser enhed med en scanningsfunktion. Produceret i Storbritannien. Lampen kræver ikke udskiftning. Strøm - 50 J. Lampens vinduestørrelse - 1,3 cm². Laserenheden af ​​denne model er velegnet til forskellige fototyper (lysebrunt, brunt, sort hår).
 2. Philips SC 2007. Gennemsnitlig pris - 22 tusind rubler. Denne enhed er fremstillet i USA. Lampen kræver ikke udskiftning. Dens kapacitet er 22 J. Lampens vindues størrelse er 1 cm². En laseranordning af denne type kan også bruges til at fjerne ansigtshår. Det passer til forskellige fototyper.
 3. Tria hårfjerning laser præcision. Dette er en mere overkommelig model (12 tusind rubler). Produceret i USA. Enheden er ikke designet til at fjerne ansigtshår. Lampe vindues størrelse - 1 cm². Dette strukturelle element har ingen begrænsninger i drift. Strøm - 20 J. Enheden kan bruges af brugere med forskellig hudtone.
 4. Rio x20 rio ​​lahs 3000. Tilbydes til en gennemsnitlig pris på 21 tusind rubler. Designet giver mulighed for at justere strålingens intensitet. Lampe vindues størrelse - 1,3 cm². Laserenheden af ​​denne model er velegnet til forskellige fototyper.
 5. Kemei km 6812. Lampens ressource er begrænset til 12 tusind pulser. Designet giver mulighed for at ændre intensiteten af ​​stråling. Kapacitet - 5 J. Gennemsnitlig pris - 6 tusind rubler. En sådan laserindretning virker langsommere end analoger.

anmeldelser

Galina, 34 år gammel, Yaroslavl

Laser epilator var frelse, fordi fra adolescence led af øget hår i ansigtet, arme, ben. Besluttet at blive fjernet for nogle år siden, var procedurerne ret lange på grund af det store område af behandlet hud, men jeg kunne godt lide alt. Det var ikke uden smerte, men for resultatet var det værd at lide ubehagelige fornemmelser.

Alexandra, 23 år gammel, St. Petersborg

Det var nødvendigt at fjerne uønsket hår over overlæben. For at forhindre laserepilatoren i at stå i tomgang besluttede jeg mig for senere at træne mine arme / ben. I hjemmet er det ikke let at gøre, for du skal først hænge af det, og det tager meget tid. Men som følge heraf er hårene forsvundet og vokser ikke længere.

Anmeldelser shugaring derhjemme

Om pubic hair eller 8 spørgsmål om hvilke det ikke er sædvanligt at tale