Smerte reliever Dr.Frost - review

Cremen påføres inden brug af sådanne kosmetiske procedurer som tatovering, piercing, kunst permanent, tatovering, mesonitet

Dr. Frost 10 ml er et ideelt middel til mennesker, der er bange for smertefulde fornemmelser under kosmetiske procedurer, fordi stoffets eksponeringstid varer i 3-5 timer.

Som en del af Dr. Frost indeholder lidokain 9,5%, prilainain 6,5%, benzocain 4%, tetroacin 2% og epinephrin 2%. En sådan koncentration af stoffer forårsager en lang eksponeringstid for lægemidlet. Og hyalouran syre og komponent af DMAE garanterer hurtig absorption og eksponering for cremen.

Omfanget af Kerm-bedøvelse Frost

Dr. Frost giver dig mulighed for roligt og smertefrit at udføre følgende procedurer:

 • mesonit i ansigt og krop til en dybde på 4 mm;
 • fraktioneret mesoterapi på kroppen og ansigt op til 8 mm dyb;
 • mikrofettsugning og mesodissolution;
 • permanent makeup og andre kosmetologiske manipulationer.

Brug Kerma Dr. Frost garanterer ingen blødning.

Yderligere oplysninger og egenskaber ved anæstesi. Frost

Dr. Frost er en innovativ udvikling, der har en vasokonstriktiv effekt, hvilket eliminerer hæmostatika til forebyggelse af hæmatomer.

Udover Dr. Frost har sådanne fordele i forhold til analoger:

 • lang eksponeringstid og hurtig eksponering, hvilket forårsager cremenes unikke karakter
 • lavt forbrug og anstændige omkostninger.

Hvordan påvirker huden Dr. Frost?

Dr. Frost kan forårsage skylning på grund af høje niveauer af tetracain og epinerphin. Men cremen har en effekt, der kan sammenlignes med ledende bedøvelse. Efter påføring i 5-6 minutter begynder huden hurtigt at blive hvid, hvilket gør det nødvendige kropsområde at blive behandlet uden blod.

Dr. Frost er en rigtig tryllestav, når du arbejder med T-zonen i ansigt, hals og decollete, fordi disse er de mest følsomme steder. Der når blodtrykket i kapillærerne 200 mm Hg. Og efter ansøgning Dr. Frost og yderligere procedurer på disse områder forbliver patienten ikke hæmatomer.

Bedøvelse Creme fra hele verden

epilering, tatovering, mesoterapi, tatovering

Kølecreme Dr. Frost (Dr. Frost) 10 ml

Tilføj en kommentar

Prisliste

PRODUKTDOKUMENTATION

LEVERING

500 meter fra metrostationen - 350 rubler;
Op til 5 km fra Moskva Ring Road - 400 rubler;
Op til 15 km fra Moskva Ringvejen - 500 rubler;
Op til 20 km fra Moskva Ringvej - 600 rubler.

* Uopsættelig levering på ordningsdagen - Omkostningerne fordobles (for eksempel 600 rubler i Moskva, 1200 rubler i Zelenograd)

* Post af Rusland (kun for ordrer fra 990 rubler.) - Kontant ved levering (betaling ved modtagelse via post) eller forudbetalt. Ved bestilling af kontanter ved levering skal du foretage en forskudsbetaling på 500 rubler, så vi er sikre på at du tager ordren alvorligt. Tak for din forståelse. For engroskunder på 100% forudbetaling, når du bestiller først.

For engroskunder på 100% forudbetaling, når du bestiller først.

* Transportvirksomhed "CDEC" (levering til døren).

For engros kunder er mulig levering "Business lines"

Kontanter ved levering (RUSSISK POST) ordrer sendes kun op til 3.000 rubler (inklusive forsendelsesomkostninger!) Og kun på land!

For ordrer fra 3000 rubler har du brug for 100% forudbetaling!

Hvis du ikke betalte (afhentede ikke i posten) din ordre, og ordren modtog status som "retur", vil alle yderligere ordrer først sendes efter 100% forudbetaling!

Betalingsmetoder:

Kontantafregning
Hvis varerne leveres med kurer, så udbetales kontant til kurer. Når du modtager varerne, skal du kontrollere
et komplet sæt af varer, tilgængeligheden af ​​garantikortet og check.

Bankkort
For at vælge betaling for varer, der bruger et bankkort på den tilsvarende side, skal du klikke på knappen "Betalingsordre med kreditkort".

Betaling sker via PJSC SBERBANK ved hjælp af bankkort af følgende betalingssystemer:
 VERDEN
 VISA International
 Mastercard Worldwide.

Returvarer

Fristen for retur af varer af god kvalitet er 30 dage fra datoen for modtagelsen af ​​varerne.
Tilbagebetalingen af ​​de overførte midler sker til din bankkonto inden for 5-30 arbejdsdage (udtrykket afhænger af den bank, der udstedte dit bankkort).

Produktbeskrivelse

Lys Dep: Kosmetologi uden smerte og problemer Mange kosmetiske procedurer kan være ret smertefulde. Men takket være udviklingen af ​​russiske laboratorier, er ikke vejen til skønhed nødt til at gå gennem vanskelighederne med ubehagelige fornemmelser. Det er nok at købe og anvende under proceduren gel Light Dep.

Dette er et nyt produkt på markedet for kosmetologi, hvilket betydeligt letter udførelsen af ​​hårfjerning, tatovering, piercing, øjenbrynskorrektion på grund af det faktum, at den har udtalt anæstetiske egenskaber. Før adventen af ​​Light Dep brugte skønhedseksperter enten lysbedøvende cremer, der ikke gav den ønskede effekt, eller oftere udførte injektioner, der tillod det at dæmpe den behandlede del af kroppen. Men nu har situationen ændret sig helt. Hvorfor købe Light Dep? Light Dep løser problemet med anæstesi i 100% af tilfældene: Dette blev bekræftet ikke kun af talrige praktiske test og undersøgelser, men også af Moscow Association of Cosmetologists, samt tilbagemeldinger fra vores kunder, der allerede har testet effekten af ​​gelen på sig selv. Som et stærkt anæstetisk middel trænger Light Dep ikke ud over det øvre lag af epidermis. Det betyder, at det ikke kommer ind i blodbanen og vil ikke forårsage allergier selv på den mest følsomme hud. Efter påføring begynder gelen at virke efter ca. en kvart time og varigheden - ca. 4 timer. I løbet af denne tid vil den aktive ingrediens fylde din hud med næringsstoffer. Hvis du har brug for det perfekte resultat, men du er bange for smerte, skynd dig at købe en billet til skønhedens verden - Cream Light Dep, som giver omfattende støtte til huden før, under og efter kosmetiske procedurer. Hvorfor købe Light Dep behov fra os? Det er ikke bare prisen! • Først og fremmest er effektiviteten af ​​cremen vigtig for os. På bekostning af komplekset (anesthoderm) har cremen den højeste evne til at "tage væk" følsomheden af ​​huden; • Det er muligt at anvende cremen ikke kun i skønhedssaloner, men også i hjemmet: den har bestået statscertificeringen, og vi er fuldt ansvarlige for dets kvalitet; • Brug af cremen forårsager ingen problemer: Du skal blot anvende cremen på huden, pakke den med en film i en kvart time, vaske den af ​​og starte procedurerne. Ifølge anmeldelser om Light Dep er det virkelig nemt at bruge denne komponent; • på spørgsmålet om prisen på Light Dep. Blandt andre virksomheder, der leverer lignende produkter til det kosmetiske marked, tilbyder vi den laveste pris med garanteret høj kvalitet. Derudover gør vi altid rabat til grossister. Cremen fås i to pakker på 30 og 300 ml. Du kan prøve et lille rør, og hvis cremen ikke passer til dig af en eller anden grund, eller du simpelthen ikke kan lide det, returnerer vi dine penge så hurtigt som muligt!

Kølecreme Dr. Frost (Dr. Frost) 10 ml

Lægemidlet giver dyb og fuldstændig afkøling i en lang periode med arbejde i kombination med en udtalt og dyb vasokonstrictor effekt, som giver dig mulighed for helt at opgive de hæmostatika, der tidligere var blevet anvendt aktivt til forebyggelse.

 • En af de stærkeste
 • pålidelig
 • Meget effektiv
 • Tatoveringer på kroppen
 • Fjernelse af tænder
 • Permanent øjenlågs makeup
 • Shugaringe bikini område
 • Epilation bikini område

"Dr.Frost" indeholder antiseptiske og transmembrane bærere: Hyaluronsyre og DMAE sikrer sin uhindrede, og vigtigst af alt, hurtig indtrængning af cremen dybt ind i vævet - op til 10 mm.

Høj% af deres indhold forårsager dyb afkøling af dermis med en varighed af virkning fra 3 til 5 timer. Men den "absolutte følelsesløshed" (ifølge kunderne) i behandlingsområderne samt dyb og langvarig køling er ikke et komplet udvalg af muligheder.

I øjeblikket er det den eneste creme, der indeholder epinephrin. Epinephrin er en kraftig vasokonstrictor (det forårsager vasokonstriktion), hvilket ikke blot giver afkøling af et helt andet niveau, men også en uforlignelig hæmatatisk virkning.

Forårsager dyb afkøling af dermis med en virkning på 3 til 5 timer.

 • Producent Dr.Frost
 • Volumen ml 10

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Denne fortrolighedspolitik for personlige data (i det følgende benævnt privatlivspolitik) gælder for alle oplysninger, som Online-Krasota Online Store-webstedet (i det følgende benævnt Online Shop), der findes på domænenavnet online-krasota.ru (samt dets underdomæner), kan få om brugeren, mens du bruger webstedet online-krasota.ru (såvel som dens underdomæner), dets programmer og dets produkter.

1. Definition af udtryk

1.1 Følgende udtryk anvendes i denne privatlivspolitik:

1.1.1. "Site Administration" (herefter benævnt Administration) - autoriserede medarbejdere til webstedsstyring af Online-Krasota Online Store, som organiserer og (eller) udfører behandling af personoplysninger samt bestemmer målene om behandling af personoplysninger, sammensætningen af ​​personoplysninger, der skal behandles, handlinger ( transaktioner) udført med personlige data.

1.1.2. "Personlige data" - Oplysninger om direkte eller indirekte bestemt, eller defineret af en person (Personoplysninger).

1.1.3. "Personlig databehandling" - enhver handling (handling) eller sæt af handlinger (operationer) udført ved hjælp af automatiseringsmidler eller uden at bruge sådanne midler med personlige data, herunder indsamling, optagelse, systematisering, akkumulering, opbevaring, forfining (opdatering, ændring) udtrækning, brug, overførsel (distribution, levering, adgang), depersonalisering, blokering, sletning, destruktion af personoplysninger.

1.1.4. "Fortrolighed over personoplysninger" er et krav til operatøren eller en anden person, der har fået adgang til personoplysninger for at forhindre deres formidling uden samtykke fra genstanden for personoplysninger eller tilgængeligheden af ​​et andet retsgrundlag.

1.1.5. Online-Krasota Online Store-webstedet er en samling af sammenkoblede websider hostet på internettet på en unik adresse (URL): online-krasota.ru, såvel som dens underdomæner.

1.1.6. "Underdomæner" er sider eller en samling sider, der er placeret på tredjedelsdomæner, der tilhører Online-Krasota Online Store-webstedet, samt andre midlertidige sider, hvoraf i bunden er kontaktoplysningerne i administrationen

1.1.5. "Bruger af webstedet Online-Krasota Online Store" (i det følgende benævnt brugeren) er en person, der har adgang til Online-Krasota Online Shop-webstedet via internettet og bruger information, materialer og produkter fra Online-Krasota Online Shop-webstedet.

1.1.7. "Cookies" er et lille stykke data, der sendes af en webserver og gemmes på brugerens computer, som webklienten eller webbrowseren sender til webserveren hver gang i en HTTP-anmodning, når man forsøger at åbne siden på det tilsvarende websted.

1.1.8. "IP-adresse" er en unik netværksadresse til en node i et computernetværk, hvorigennem en bruger får adgang til en onlinebutik.

2. Generelle bestemmelser

2.1. Brugen af ​​webstedet Online Shop-Krasota af brugeren udgør accept af denne privatlivspolitik og betingelserne for behandling af brugerens personlige data.

2.2. I tilfælde af uenighed med vilkårene i privatlivspolitikken skal brugeren ophøre med at bruge Online-Krasota Online Store-webstedet.

2.3. Denne fortrolighedspolitik gælder for webstedet Online-Krasota Online Store. Online-butikken kontrollerer ikke og er ikke ansvarlig for tredjepartswebsteder, som brugeren kan følge de tilgængelige links på webstedet Online-Krasota Online Store.

2.4. Administrationen verificerer ikke nøjagtigheden af ​​personoplysninger, som brugeren stiller til rådighed.

3. Emnet for privatlivspolitikken

3.1. Denne privatlivspolitik fastlægger administrationens forpligtelser til ikke-afsløring og beskyttelse af personoplysninger, som brugeren giver efter anmodning fra administrationen, når du registrerer dig hos Online-Krasota Online Store eller når du abonnerer på et nyhedsbrev.

3.2. De personlige data, der er tilladt til behandling under denne privatlivspolitik, leveres af brugeren ved at udfylde formularer på webstedet Online-Krasota Online Store og indeholde følgende oplysninger: 3.2.1. efternavn, navn, patronymic af brugeren; 3.2.2. Brugerens kontaktnummer 3.2.3. e-mail-adresse (e-mail) 3.2.4. Brugerens bopæl (hvis nødvendigt) 3.2.5. billede (om nødvendigt)

3.3. Online-butikken beskytter data, som automatisk overføres, når du besøger sider:

 • IP-adresse;
 • Oplysninger fra cookies;
 • Oplysninger om browseren
 • adgangstid
 • referrer (adresse på den forrige side).

3.3.1. Deaktivering af cookies kan gøre det umuligt at få adgang til dele af det websted, der kræver tilladelse.

3.3.2. Onlinebutikken indsamler statistikker om sine besøgendes IP-adresser. Disse oplysninger bruges til at forhindre, opdage og løse tekniske problemer.

3.4. Andre personlige oplysninger, der ikke er angivet ovenfor (besøg historie, anvendte browsere, operativsystemer osv.) Er underlagt sikker opbevaring og ikke-spredning, medmindre andet er fastsat i afsnit. 5.2. af denne privatlivspolitik.

4. Formål med at indsamle personlige brugeroplysninger

4.1. Brugerens personoplysninger kan bruges af administrationen for at:

4.1.1. Identifikation af brugeren, der er registreret på webstedet Online-Krasota Online Store for yderligere tilladelse.

4.1.2. Giver brugeren adgang til personlige data på webstedet Online-Krasota Online Store.

4.1.3. Etablering af feedback med brugeren, herunder afsendelse af underretninger, henvendelser vedrørende brugen af ​​webstedet Online-Krasota Online Store, behandling af anmodninger og anmodninger fra brugeren.

4.1.4. Bestem brugerens placering for at sikre sikkerhed, undgå svindel.

4.1.5. Bekræftelse af nøjagtigheden og fuldstændigheden af ​​personlige data, som brugeren har angivet.

4.1.6. Oprettelse af en konto for at bruge dele af webstedet Online-Krasota Online Store, hvis brugeren har accepteret at oprette en konto.

4.1.7. Brugermeddelelser via e-mail.

4.1.8. Tilbyder brugeren en effektiv teknisk support i tilfælde af problemer i forbindelse med brugen af ​​online-Krasota online-butikssiden.

4.1.9. Med brugerens samtykke til at give brugeren specielle tilbud, nyhedsbreve og andre oplysninger på vegne af Online-Krasota Online Store-webstedet.

5. Metoder og vilkår for behandling af personlige oplysninger

5.1. Behandlingen af ​​personoplysninger af brugeren udføres uden tidsbegrænsning på nogen lovlig måde, herunder i informationssystemerne for personoplysninger ved hjælp af automatiseringsværktøjer eller uden brug af sådanne værktøjer.

5.2. Brugerens personoplysninger kan kun overføres til Den Russiske Føderations autoriserede statsstyrker på grund af og på den måde, der er fastlagt i Den Russiske Føderations lovgivning.

5.3. I tilfælde af tab eller offentliggørelse af personoplysninger har administrationen ret til ikke at underrette brugeren om tab eller offentliggørelse af personoplysninger.

5.4. Administrationen træffer de nødvendige organisatoriske og tekniske foranstaltninger for at beskytte brugerens personlige oplysninger mod ulovlig eller utilsigtet adgang, ødelæggelse, ændring, blokering, kopiering, distribution og andre ulovlige handlinger fra tredjepart.

5.5. Administrationen sammen med brugeren træffer alle nødvendige foranstaltninger for at forhindre tab eller andre negative konsekvenser som følge af tabet eller videregivelsen af ​​brugerens personlige data.

6. Parternes rettigheder og forpligtelser

6.1. Bruger kan:

6.1.1. Lav en gratis beslutning om levering af personoplysninger, der er nødvendige for at bruge webstedet Online-Krasota online-butik, og acceptere deres behandling.

6.1.2. Opdater, suppler den medfølgende information om personlige data i tilfælde af ændring af disse oplysninger.

6.1.3. Brugeren har ret til at modtage fra Administrationens oplysninger om behandling af hans personlige data, hvis en sådan rettighed ikke er begrænset i overensstemmelse med føderale love. Brugeren har ret til at kræve, at administrationen præciserer sine personlige data, deres blokering eller ødelæggelse, hvis personoplysningerne er ufuldstændige, forældede, unøjagtige, ulovligt opnåede eller ikke nødvendige for det angivne formål med behandling, samt at træffe lovgivningsmæssige foranstaltninger for at beskytte deres rettigheder. Det er tilstrækkeligt at give administrationen besked til den angivne e-mail-adresse.

6.2. Administrationen er forpligtet til:

6.2.1. Brug de oplysninger, der er opnået udelukkende til de formål, der er angivet i punkt 4 i denne fortrolighedspolitik.

6.2.2. For at sikre opbevaring af fortrolige oplysninger i hemmelighed, ikke at offentliggøre uden forudgående skriftlig tilladelse fra brugeren, og ikke at sælge, udveksle, offentliggøre eller oplyse på nogen anden mulig måde de overførte personlige data fra brugeren, undtagen p. 5.2. af denne privatlivspolitik.

6.2.3. Tag forholdsregler for at beskytte fortroligheden af ​​brugerens personoplysninger i overensstemmelse med den procedure, der normalt bruges til at beskytte denne slags oplysninger i den eksisterende forretningsomsætning.

6.2.4. Udfør blokering af personoplysninger vedrørende den relevante bruger fra tidspunktet for anmodning eller anmodning fra brugeren eller hans juridiske repræsentant eller autoriseret instans til beskyttelse af rettighederne til personer med personoplysninger i kontrolperioden, i tilfælde af upålidelige personoplysninger eller ulovlige handlinger.

Parternes ansvar

7.1. En administration, der ikke har opfyldt sine forpligtelser, er ansvarlig for tab, som brugeren har lidt i forbindelse med ulovlig brug af personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation, medmindre andet er fastsat i stk. 5.2. og 7.2. af denne privatlivspolitik.

7.2. I tilfælde af tab eller offentliggørelse af fortrolige oplysninger er administrationen ikke ansvarlig, hvis denne fortrolige information: 7.2.1. Blev offentligt område før dets tab eller offentliggørelse. 7.2.2. Den blev modtaget fra en tredjepart, før den blev modtaget af ressourceadministrationen. 7.2.3. Det blev afsløret med brugerens samtykke.

7.3. Brugeren er eneansvarlig for overholdelsen af ​​kravene i lovgivningen i Den Russiske Føderation, herunder lovgivningen om reklame, om beskyttelse af ophavsret og beslægtede rettigheder, om beskyttelse af varemærker og servicemærker, men ikke begrænset til ovenstående, herunder fuldt ansvar for indholdet og materialet.

7.4. Brugeren erkender, at ansvaret for enhver information (herunder men ikke begrænset til: datafiler, tekster mv.), Som han har adgang til som en del af Online-Krasota-netbutikken, bæres af den person, der leverede sådanne oplysninger.

7.5. Brugeren er enig i, at de oplysninger, der leveres til ham som en del af webstedet Online-Krasota Online Store, kan være intellektuel ejendomsret, hvilke rettigheder der er beskyttet og tilhører andre brugere, partnere eller annoncører, der sender sådanne oplysninger på webstedet Online-Krasota Online Store. Brugeren har ingen ret til at foretage ændringer, leje, overføre på lånebetingelser, sælge, distribuere eller oprette afledte værker på grundlag af sådant indhold (helt eller delvis), med undtagelse af tilfælde, hvor sådanne handlinger udtrykkeligt blev godkendt skriftligt af ejerne af sådant indhold i overensstemmelse med vilkår i en særskilt aftale.

7.6. I tilfælde af tekstmaterialer (artikler, publikationer, der er i fri offentlig adgang på Online-Krasota Online Shop-webstedet), er deres distribution tilladt, forudsat at der gives et link til online-butikken.

7.7. Administrationen er ikke ansvarlig over for brugeren for ethvert tab eller skader, som brugeren opstår som følge af sletning, fejl eller manglende evne til at bevare indhold og andre kommunikationsdata, der findes på Online-Krasota Online Store-webstedet eller transmitteres via det.

7.8. Administrationen er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte skader som følge af: brug eller manglende evne til at bruge hjemmesiden eller de enkelte tjenester Uautoriseret adgang til brugerens kommunikation; udsagn eller adfærd fra en tredjepart på webstedet.

7.9. Administrationen er ikke ansvarlig for oplysninger indsendt af brugeren på online-Krasota online-butikens hjemmeside, herunder men ikke begrænset til: information beskyttet af ophavsret, uden ophavsretsindehaverens direkte samtykke.

8. Tvistbilæggelse

8.1. Inden retssagen er anlagt i tvister som følge af forholdet mellem brugeren og administrationen, er det obligatorisk at indsende et krav (et skriftligt forslag eller et tilbud i elektronisk form om frivillig bilæggelse af tvisten).

8.2. Modtageren af ​​kravet inden for 30 kalenderdage fra datoen for modtagelsen af ​​klagen, skriftligt eller elektronisk, giver ansøgeren meddelelse om resultatet af behandlingen af ​​kravet.

8.3. Hvis en aftale ikke nås, henvises tvisten til voldgiftsretten i Moskva, Volgogradsky Avenue, 47, of. 309.

8.4. Den nuværende lovgivning i Den Russiske Føderation gælder for denne privatlivspolitik og forholdet mellem brugeren og administrationen.

9. Yderligere vilkår

9.1. Administrationen har ret til at ændre denne Privacy Policy uden brugerens samtykke.

9.2. En ny privatlivspolitik træder i kraft fra det øjeblik, den er offentliggjort på webstedet Online-Krasota Online Store, medmindre andet er fastsat i den nye udgave af privatlivspolitikken.

9.3. Eventuelle forslag eller spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik skal rapporteres til: [email protected]

9.4. Den nuværende privatlivspolitik findes på https://online-krasota.ru/politika-konfidencialnosti/

Opdateret: 9. august 2018
Moskva, Volgogradsky Avenue, 47, of. 309, LLC "ONLINE BEAUTY"

Samtykke til behandling af personoplysninger

Jeg hermed i det følgende - "Personoplysninger" i henhold til kravene i forbundslov af 27. juli 2006 nr. 152-ФЗ "Om personlige data" (med ændringer og tilføjelser), fritt, i min egen interesse og i min interesse, giver min LLC "ONLINE" BEAUTY "(herefter benævnt" Online Store ", adresse: Moskva, Volgogradsky Avenue, 47, kontor 309) til behandling af deres personoplysninger, der er angivet under registreringen ved at udfylde en webformular på webstedet for onlinebutikken https: / /online-krasota.ru og dens underdomæner * https://online-krasota.ru (herefter - webstedet), sendt (udfyldt) ved hjælp af IEM-stedet.

Ved personlige oplysninger mener jeg alle oplysninger om mig som Personoplysninger, herunder mit efternavn, fornavn, patronym, adresse, uddannelse, erhverv, kontaktoplysninger (telefon, fax, e-mail, postadresse), fotografier, andre anden information. Ved at behandle personlige data forstår jeg indsamling, systematisering, akkumulering, forbedring, opdatering, ændring, brug, distribution, overførsel, herunder grænseoverskridende, depersonalisering, blokering, destruktion, permanent lagring) og andre handlinger (operationer) med personlige data.

Behandlingen af ​​personoplysninger i Personoplysninger er udelukkende udført med det formål at registrere personoplysninger i onlinebutikdatabasen med efterfølgende afsendelse af e-mail-meddelelser og sms-meddelelser til Personoplysninger, herunder reklameindhold, fra onlineforretningen, dets partnere og / eller underleverandører, informations- og nyhedsbreve, invitationer til internetbutikbegivenheder og andre oplysninger om reklame og nyhedsindhold samt at bekræfte personlige oplysninger ti af emnet for personlige data, når du deltager i en online butikshændelse.

Datoen for udstedelse af samtykke til behandling af personoplysninger i Personoplysninger er datoen for afsendelse af registreringswebformularen fra webstedet for online-butikken.

Behandlingen af ​​personoplysninger i Personoplysningerne kan udføres ved hjælp af automatiseringsudstyr og / eller uden brug af automatiseringsudstyr i overensstemmelse med gældende lovgivning i Den Russiske Føderation og onlineforretningens interne bestemmelser.

Online-butikken tager de nødvendige juridiske, organisatoriske og tekniske foranstaltninger eller sikrer deres vedtagelse for at beskytte personlige data mod uautoriseret eller utilsigtet adgang til dem, ødelæggelse, ændring, blokering, kopiering, levering, distribution af personoplysninger samt andre ulovlige handlinger i forhold til personlige data og forpligter sig også til at opretholde fortroligheden af ​​personoplysninger i Personoplysninger. Onlinebutikken har ret til at involvere underleverandører til behandling af personoplysninger i Personoplysninger, og har også ret til at overføre personoplysninger til behandling til dets tilknyttede virksomheder, samtidig med at det sikres, at sådanne underleverandører og tilknyttede personer accepterer de tilsvarende forpligtelser vedrørende fortroligheden af ​​personoplysninger.

Jeg har læst (a) at:

 1. dette samtykke til behandlingen af ​​mine personlige oplysninger, der er angivet under registreringen på webstedet for online-butikken, sendt (fyldt) via hjemmesiden, gælder i tyve (20) år fra datoen for registrering på webstedet for online-butikken
 2. samtykke kan trækkes tilbage af mig på grundlag af en skriftlig erklæring i enhver form
 3. Levering af personoplysninger til tredjepart uden deres samtykke medfører ansvar i overensstemmelse med gældende lovgivning i Den Russiske Føderation.

Dr. Frost. Dr. Frost anesthetic 10 gr. Køb Dr. Frost.

Dr. FROST. Du kan købe Dr. Frost. Dr. Frost lige nu, for at gøre dette, tilføj Dr. Frost Dr. Frost creme til din indkøbsvogn og læg en ordre i vores online butik eller ring: 8-929-540-02-27.

Strukturen af ​​"Dr. Frost" omfatter antiseptiske og transmembrane bærere: Hyaluronsyre og DMAE. De sikrer sin uhindrede og vigtigst - den hurtige indtrængning af anæstetika.

dybt i vævet - op til 10 mm, Lidocaine 9,5%, Prilocaine - 6,5%, Benzocaine - 4%, Tetrokain - 2%, Epinephrin - 2%). En høj% af deres input forårsager dyb anæstesi af dermis med en eksponeringstid på 3 til 5 timer.

Men "absolut følelsesløshed" (ifølge klienter) i behandlingsområderne samt dyb og langvarig bedøvelse er ikke et komplet udvalg af muligheder. "Det er i øjeblikket det eneste bedøvelsesmiddel, der indeholder epinephrin. Epinephrin er en kraftig vasokonstrictor (forårsager vasokonstriktion), som ikke kun giver anæstesi af et helt andet niveau, men også en uforlignelig hæmatatisk virkning.

Anæstesisk virkning Dr. Frost kan forårsage en vis hudhyperæmi på grund af den høje procentdel af tetracain og epinephrin, men det har en virkning, der kan sammenlignes med ledende bedøvelse.

Bogstaveligt i 4 - 6 minutter bliver huden hvid på øjnene. Svær angiospasm giver dig mulighed for at arbejde på arbejdsområdet næsten blodløst. Den samlede krampe i små kapillærer gør det muligt nemt og frit at identificere og omgå større fartøjer. Især ægte udtalt vasokonstriktion, når man arbejder i de dybe lag af dermis. "Dr.Frost" er en ægte frelse fra dybe hæmatomer, når man arbejder med nasolabiale folder, nasolacrimale riller og marionetrynker. En særlig visuel effekt af Dr.Frost er i den T-formede zone, hvor blodtrykket i kapillærerne når 200 mm Hg, samt på nakke og hals, hvor Dr.Frost giver dig mulighed for at arbejde uden økymose og hæmatomer.

Epinephrine - gentager gentagne gange effekten af ​​basale anæstetika - det er denne kombination, der giver denne effekt af anæstesi fra Dr.Frost. Denne teknik - den gentagne forbedring af virkningen af ​​de traditionelle "dental" anæstetika med epinephrin - er længe og vellykket blevet brugt i både udenlandsk og indenlandsk tandpleje.

Epinephrin er det valgte lægemiddel til allergiske hyperreaktioner af den øjeblikkelige type (GNT) - urticaria og anafylaktisk shock. Det er tilstedeværelsen af ​​epinephrin i "Dr.Frost" formuleringen, der gør det muligt for mesoterapeuter at arbejde i fred uden frygt for ekstremt uønskede reaktioner både til anæstetika og til meso-lægemidler.

For første gang Russisk mezoterapevtov modtaget stoffet faktisk giver absolut - dyb og fuld bedøvelse for en lang periode med arbejde, kombineret med en stærk og dyb vasokonstriktor effekt, giver dig mulighed for at helt at opgive tidligere aktivt anvendes til forebyggelse af hæmatomer hæmostatisk:

- lille forbrug - mindre end 2,5 ml pr. ansigt,

- kort eksponering (effektiv applikation - anvendelse fra 3,5 til 5,5 minutter i ansigtet og 5-10 minutter på kroppen)

Kosmetiske cremer

Bedøvelse Dr. Frost (Doctor Frost) 10 gr.

Fordelene ved at arbejde med os

Vi er officielle repræsentanter for virksomheden "Face and body"

Gratis levering på en dag

Direkte forsyninger betyder lave priser.

Egen kurertjeneste

Rabatter for faste kunder

Feedback fra vores kunder

Jeanne

Jeanne

SUSTAINE hjælper virkelig. Du føler dig absolut ingenting, nu er den anden krukke slutter, jeg vil gerne få en mere. Prisen svarer til kvaliteten - det er ret billigt for et sådant produkt, skal du sørge for at prøve det, hvis der er behov for det!

OLGA

OLGA

Jeg vil sige med præcis sikkerhed: SUPER TRIO er cool! Gelen reducerer følsomheden af ​​huden, forårsager ikke irritation. Og SUSTAINE er meget stærk! I hvert fald smeder jeg alle klienterne, og ingen har nogensinde klaget, men tro mig, jeg har mange kunder. Og tak for den hurtige levering.

ELENA

ELENA

Jeg vil sige en ting - Sustain er den mest kølige gel. Jeg arbejder kun med ham og ønsker ikke at gå videre til noget andet. Tilfredsstiller absolut alt. Kunder bekræfter faktisk effekten. Jeg bestiller på dette websted for tredje gang, levering til tiden, kommunikation med ledere er altid der. Så hvis du er ked af det og tænker på bestilling eller ej - bestil!

Inessa

Inessa

Jeg arbejder i en tatoveringslokale og uden kølegel i min forretning lige intetsteds. Så kunderne ikke lider, jeg vælger Sustain. Det er dyrere end andre, men det er helt sikkert for alle hudtyper og kan reducere blødning, blå mærker og hævelse. Det er meget sikrere at arbejde med og kunder kan lide det også.

KARINA

KARINA

Jeg tror, ​​at besparelse på kølemiddel er dumt. Om arbejde, såvel som om mesteren, vil ikke danne en meget god mening. Derfor bruger jeg altid et gennemprøvet værktøj af høj kvalitet. PREPCAINE og SUSTAINE er de bedste værktøjer, jeg nogensinde har prøvet i min praksis. I lang tid kunne jeg ikke finde dem, fordi sådanne midler hurtigt bliver udsolgt. Fundet på denne side, meget glad! Kvaliteten er fremragende, prisen passer. Tak for den hurtige levering.

Levering i Ulyanovsk

Levering inden for Ulyanovsk er lavet af kurer gratis!

I Ulyanovsk-regionen:

- Russisk Post - Kontant ved levering (Betaling ved modtagelse via post) eller forudbetalt. For engroskunder på 100% forudbetaling, når du bestiller først.

- Med kurer. Afsendelsesomkostninger efter aftale afhængigt af omkostningerne ved bestillingen.

- Transportvirksomhed på bekostning af kunden.

Kontakter og detaljer

Kontoradresse: Ulyanovsk, ul. Krymov, d.71

Telefoner: +7 (964) 857-67-87, +7 (917) 6256566

Dr. Frost Anesthetic

Retur
Du kan returnere produktet inden for 14 dage efter køb.

Quaranty
2 år for alle produkter

Cream Dr. Frostbedøvelse, der giver dig mulighed for at arbejde permanent makeup (udtalt vasospasme og næsten fuldstændig mangel på blødning). Volumen - 10 g

Ingredienser: Lidocaine - 9%, Prilocaine - 6%, Benzocaine - 4%, Tetrocaine - 2%, Epinephrin - 2%

Anbefales ikke at modstå mere end 15 minutter.

Brug forsigtigt på øjenlågene, da indånding af aktive ingredienser kan føre til irritation af hornhinden, og derfor er det uønsket at anvende det under ciliarykanten.

Sørg for at anvende lægemidlet under filmen, fordi det forhindrer tørring af cremen.

Bedøvelse Dr.Frost

Præprocedural anæstesi Frost, 10 g

Produktbeskrivelse

Præprocedural anæstesi Frost. Creme for at reducere smerte. Designet til at arbejde med de vigtigste områder. Særligt stærk formel.

Cremen er velegnet til dem, der under proceduren ikke vil opleve smerte. Samt personer med overfølsomhed.

Anvendelsesmåde:
Påfør et tykt lag under filmen. Eksponering: Fra 3,5 til 5,5 minutter i ansigtet, 10-15 minutter i kroppen Hvis du øger eksponeringen i 40-60 minutter, varer effekten i 1-2 timer.

Ingredienser: Hyaluronsyre, DMAE, Lidocaine - 9,5%, Prilocaine - 6,5%, Benzocaine - 4%, Tetrokain - 2%, Epinephrin - 2%
Vægt: 10 gr.

anmeldelser

Elena - 09/02/2018:

Bedøvelse til tatovering er den bedste! Det fedeste, jeg nogensinde har mødt. Det fryser endda læber, Kunder virkelig gør ikke ondt! Brug for evigt også.

Dr. Frost Anesthetic

Bedøvelse Dr. Frost var det første værktøj, der gav en fuldstændig frysning af huden under en smertefuld procedure og hjalp med at undgå hæmatomer. Der er dog andre fordele:
økonomisk forbrugt - mindre end 2,5 ml pr. ansigt
effekten kommer hurtigt (3-10 minutter)
demokratisk pris.

Produktbeskrivelse

Kølecreme "Dr. Frost er baseret på følgende komponenter: Hyaluronsyre og DMAE. disse forbindelser giver hurtig indtrængning af bedøvelsesforbindelsen dybt ind i vævet - op til 10 mm. De aktive indholdsstoffer er lidokain - 9,5%, prilocain - 6,5%, benzocain - 4%, tetrokain - 2%, epinephrin - 2%. Det høje indhold af anæstetiske forbindelser giver dyb anæstesi i huden med en varighed på 3-5 timer.
Men "fuldstændig frysning" af huden på behandlingsstederne samt dyb og langvarig anæstesi er langt fra en bred vifte af muligheder. Den største fordel ved værktøjet er en udpræget hæmostatisk effekt.

Gel (fløde) Let frost (Light Frost) 30 og 400 ml

Kremets sammensætning Lys frost:

Hvor lang tid skal vente?

Den anbefalede eksponeringstid er ca. 40 minutter. Når det påføres ansigtet - ikke mere end 20 minutter

Foranstaltningens varighed:

Effekten varer op til 4 timer.

Kontraindikationer:

Kan ikke bruges til kunder med hjerte-kar-og hudsygdomme, diabetes. Let frostkrem (Light Frost) gælder ikke for beskadiget og betændt hud.

Brugsanvisning:

For at opnå det ønskede resultat skal der påføres et lag creme på 1-2 mm på huden, skummet og lavet med en alkoholtørring. Klem den rigtige mængde Light Frost gel på en kosmetisk spatel og applicer til huden. Vær opmærksom på, at spatel eller q-tip efter påføring af cremen til huden betragtes som betinget inficeret og under ingen omstændigheder berører røret mere. Derefter kan du lave et par lette gnidningsbevægelser med en spatel, der bidrager til en dybere penetration af cremen i huden. Dæk huden med klæbende film i 20-60 minutter. Fjern ikke filmen, før du mærker effekten af ​​cremen. Anvend ikke på slimhinder!

Rabatter:

Ved registrering af ordren til summen fra 5000 rubler - en rabat på 5%;

Ved bestilling i mængden af ​​10 000 rubler - 10% rabat;

Ved bestilling i 15.000 rubler - 15% rabat!

Ved bestilling i 30 000 rubler - 20% rabat!

Rabatten vil automatisk blive anvendt i kurven i nærværelse af varer i mængden af ​​5000 rubler

Laser hårfjerning. Dyb bikini og armhuler. Jeg gik) hvem bryr sig)

Sådan barberes maskinen: nuancer, som du ikke vidste