Optimal shugaring hårlængde

I dag er shugaring i stor efterspørgsel. Men det tager en vis længde af hår til shugaring på den del af kroppen, hvor du skal fjerne overskydende vegetation.

De, der ønsker at gennemgå en sådan procedure, er vigtige for at kende kravene til udførelse af en shugaring, såvel som nuancer, der tillader ikke blot at udføre fjernelsen korrekt, men også i fremtiden for at nyde den gode effekt så længe som muligt.

Hvad er den optimale længde?

Dem, der skal gøre dyb fjernelse for første gang, skal huske, at andre former for epilering en uge før shugaring er forbudt at gøre. Først skal du vide, hvor længe håret skal være.

Den anbefalede længde af hår til shugaring er:

 • Hårlængden kan variere fra 3 til 8 mm;
 • til efterfølgende depilation bør håret vokse op til maksimalt 4 mm;
 • Hvis du har brugt maskinen før, skal du for første gang vokse op til 7 mm.

Man bør huske på, at hvis du har en længde på mere end 8 mm, anbefales det at bruge en anden depileringsmetode, og så kan du vente. Hvis ønsket er uimodståeligt, kan du let justere længden til den ønskede størrelse.

Hvis næsten altid barbermaskinen var hovedhjælperen for at opnå glathed og silke i huden, så skal man huske på, at for at opnå den nødvendige hårlængde under shugaring skal du være tålmodig i 2 uger. Det er også vigtigt at huske, at håret vokser stærkere efter maskinen, hvorfor det bliver nødvendigt at dyrke dem lidt længere for effektiviteten af ​​depileringsproceduren.

Begyndere i denne form for depilation eller simpelthen personer med lavt smerte tærskel rådes til at købe et passende bedøvelsesmiddel fra et apotek. Sådanne lægemidler kan reducere følsomheden af ​​huden, hvilket sikrer smertefri procedure.

Lige så vigtigt er kravet om hudrensning. Rensning af huden, hvor shugaring vil blive udført, giver dig mulighed for at fjerne fedt og rester af kosmetik. Til disse formål er normal talkum velegnet, hvilket desuden giver den bedste klæbeevne af pastaen med hår.

Hvad er dårlig stor eller kort længde?

Som nævnt ovenfor skal 3 mm millimeter længde være hår til shugaring. Når alt kommer til alt, bliver sådanne hår nemt fanget af henholdsvis pastaen, og opstyrt. Hvis hårene er længere, vil depileringsproceduren være kompliceret, da smerterne øges. Årsagen er, at sukkerpasta vil fange en for stor mængde hår, det vil sige overskud. I dette tilfælde kan for lange hår stadig afbrydes, og der er også risiko for indgroede hår senere. Derfor, hvis du har til hensigt at shugaring, især for første gang, med en længde på over 8 mm, anbefales det at forkorte håret til den optimale størrelse med en maskine eller sakse. Eller endda du kan barbere området og vente til hårene vokser til 4-5 mm. Den ideelle løsning ville være at dyrke hår i 7-10 dage.

Men for at skynde sig for at udføre proceduren er shugaring heller ikke anbefalet, fordi hårets utilstrækkelige længde er svært at fjerne sukkerpasta.

Shugaring pastaen er en plastmasse, der er fremstillet på basis af sukker sirup og citronsaft. Det er ret klæbrigt, men samtidig er det ikke i stand til at holde fast i kroppen. Derfor holder de med en længde på 1-2 mm hår til shugaring bikini, ben og andre store områder kun klæbemiddelet, men når de slibes, fjernes de ikke. Denne procedure vil tage meget mere tid og vil ikke tillade at opnå den ønskede virkning. Derudover er der risiko for, at ny vegetation fremkommer snart, og det vil ikke være så blødt som forventet.

Eksperter mener, at den optimale længde er 3 mm. Samtidig skal det tages i betragtning, at i nogle kvinder vokser hårene af sig selv kort og lille.

Der er nogle mindre undtagelser fra reglerne om hårets længde. Hvis vegetationen skal fjernes fra et lille område, og hårene der sjældent vokser, er der ikke behov for at justere den større længde. For eksempel tæerne falder. Som det er kendt vokser håret også på disse zoner, og de er sjældne, selv om de kan nå en stor længde. Da siden er lille og har begrænsninger, skal den behandles uden foreløbig forberedelse.

Følgende områder betragtes som en undtagelse:

 • øjenbryn;
 • fingre;
 • område over overlæben;
 • hage.

Disse steder behøver ikke at være forberedt; det er bedre at bruge bandagemetoden for depilation for dem.

Hvilke konklusioner kan der laves?

I dag er shugaring i særlig efterspørgsel på markedet for kosmetologitjenester til effektiv fjernelse af hår. Et særpræg ved denne procedure er brugen af ​​speciel sukkerpasta, som kun er fremstillet af naturlige ingredienser, for at fjerne uønsket vegetation. Dette undgår allergier. Dette eliminerer den fulde risiko for hudirritation, forbrændinger, inflammation og infektion. Således er shugaring en af ​​de mest godartede depileringsprocedurer, hvilket medfører et minimum af ubehag i sammenligning med anvendelsen af ​​voks og phyto-harpiks.

Det er også vigtigt, at du ikke behøver at vente på shugaring, indtil hårene vokser meget. Nok for at opnå mindst 2 mm, og så afhænger det hele af, at shugaring er korrekt.

Det vil sige, den optimale længde er 3-5 mm, men mindre hår kan fjernes. Men med en stor længde vil der kræves en større tykkelse af et lag sukkerpasta.

Under shugaring-proceduren udføres ikke fjernelse af levende hudceller, kun selve håret omslutter sukkeropløsningen. Hvis du overskrider normen for vegetationens længde, kan epilering forårsage mere ubehag, hvorfor du skal vælge den korrekte andel pasta. Derfor er det nogle gange bedre at opnå en optimal længde med saks eller en skrivemaskine.

Hvad er den bedste hårlængde til shugaring

Hver type depilation har sine egne egenskaber og rejser mange spørgsmål. Er ingen undtagelse og sukker depilation. Et af hendes spørgsmål er hårets længde til shugaring. Hvad skal det være, så proceduren går hurtigt og giver det bedste resultat?

Shugaring basics

Sukker depilation finder sted ved hjælp af specielt kogte pasta. Det er lidt opvarmet eller knæet med hænder, rullet derefter på kroppen mod hårets vækst og revet af med en skarp bevægelse. Shugaring proceduren leveres af mange kosmetiske centre, men du kan også udføre det hjemme ved at købe materialer på forhånd og gøre dig bekendt med regler og rækkefølge af handlinger.

På aftenen for depilation kan du ikke skrælle huden og gå til en solbadning. Huden skal rengøres af kosmetik og fedt, du kan tage et bad eller et varmt bad. På badeværelset eller i et varmt rum kan proceduren ikke udføres, da sukkersammensætningen begynder at sprede sig.

De, der skal shugaring for første gang, skal vide, hvad hårets længde skal være for det. På dette afhænger effektiviteten og hastigheden af ​​depilation.

Kort sagt bør den optimale længde af hårene før shugaring være 5 mm. Men hvorfor anbefales en sådan længde, og hvad sker der, hvis håret er lidt længere eller kortere?

Hvad er dårlig stor længde

Forestil dig langt hår på dit ben eller i en bikini zone. De gør ondt hinanden og endda sammenflettet. Hvis du anvender sukkerpasta til en del af kroppen, vil ikke kun hårene der vokser på dette område, men også de nærliggende, holde sig til det.

Det viser sig, at en masse ekstra hår vil holde sig til pastaen. Når du begynder at rive af pastaen, vil det øge smerten. Et andet problem er, at det nærliggende hårdt klæbende hår kan bryde og fortsætte med at forårsage indgroet hår, bump, acne og betændelse. Som følge heraf har vi tre negative konsekvenser af for langt hår:

 • øget smerte;
 • indgroede hår
 • beskadiget hud.

Nu er det klart, at håret før depilation skal være barbert og vokset 7-10 dage, så længden når en halv centimeter. I stedet for barbering kan du barbere lange hår med neglesaks eller en trimmer med en dyse.

Nogle piger er ikke tilfredse med sådanne forhold. De ønsker ikke at gå med stubbe på deres ben, så de skynder sig for at udføre depilationen så hurtigt som muligt. Men det viser sig, at for korte hår er dårligt også, og her er hvorfor.

Hvad en dårlig lille længde

Pasta er en plastmasse, kogt af sukker sirup og citronsyre. Det er ret klæbrigt, men ikke nok til helt at holde fast i kroppen. Hvis hårene er bløde (1-2 mm), vil de ikke være i stand til at holde sig til pastaen, derfor vil de ikke komme ud. Som følge heraf vil depilationen tage meget tid og vil ikke være effektiv nok. Efter et par dage vises nyt hår, huden vil ikke være så glat og silkeagtig, som du gerne vil.

Det antages, at den mindste længde af hår til sukkeraffald bør være 3 mm. Du kan fokusere på dette nummer, hvis du ikke vil vente op til 5 mm. Hertil kommer, at for nogle kvinder vokser hårene naturligt små og korte.

undtagelser

Der er små undtagelser fra reglen om hårlængde. Hvis de fjernes i et lille område og vokser sjældent nok, er det ikke nødvendigt at trimme eller barbere dem.

Et eksempel ville være en falsk af tåen. På fingrene vokser du hår som du ved. De er meget sjældne, selv om de kan være meget lange. Da webstedet er begrænset og ret lille, behandles det uden forudgående forberedelse. Så undtagelserne er:

 • fingre;
 • øjenbryn (næse);
 • zone over overlæben;
 • hage.

Her behøver hårene ikke at shave eller trimme. På disse områder anvendes en væskeformig konsistenspasta hovedsagelig, til hvilken strimler af papir eller klud kan holde fast. Dette er den såkaldte banding metode for depilation.

I nogle dele af kroppen vokser hårene ganske små, så det giver ikke mening at skære dem. Så hvis du er en kvinde med svagt, let og lille hår, kan du ikke bekymre dig om at forkorte det.

Forberedelse til shugaring

Forberedelse til shugaring er lige så vigtig som selve proceduren. Hvis alt er gjort korrekt, vil hele den efterfølgende proces være mere effektiv og smertefri.

Hvorefter huden skal blive silkeagtig og øm. Her er nogle enkle ting at passe på:

Hårpræparation

Den grundlæggende regel er, at du ikke kan udføre hårfjerning ved andre metoder mindre end en uge før shugaring. Håret skal have tid til at vokse til en vis længde.

Anbefalet shugaring hårlængde:

 • Hårets længde kan nå 3-8 mm;

 • Ideel - 4-5 mm;

 • efter voksende hår kan vokse kun op til 3-4 mm;

 • efter barbering med en maskine er den optimale hårlængde 5-7 mm.
 • Hvis hårene er længere end 8 mm, er det bedre at bruge en anden depileringsmetode og vente, indtil de vokser tilbage. Alternativt kan du trimme dem til den ønskede længde. Hvis hårene på huden er for lange, vil epilationen være mere smertefuldt.

  Tidligere har du brugt en barbermaskine til hårfjerning? Vent derefter 10-14 dage, indtil hårene vokser tilbage. Efter at have brugt maskinen bliver håret stærkere, så det er nødvendigt at vokse lidt længere.

  Dem, der gør proceduren for første gang eller simpelthen ikke tåler smerter, kan rådes til at købe en lokalbedøvelse på apoteket. Det vil reducere følsomheden af ​​huden og proceduren vil være fuldstændig smertefri.

  Det næste trin i forberedelsen til shugaring er hudrensning. Rens først huden på det sted, hvor du vil fjerne hår. Så du fjerner fedt og rester af kosmetik. Derefter affedtes depileringsområdet med almindeligt talkumpulver (du kan også tage en speciel epilationslotion). Talc bruges til at gøre pastaen dække hårene bedre og at "forstå" dem mere.

  Derefter kan du begynde at påføre huden en færdiglavet og lidt opvarmet sukkerpasta. Husk, at hårfjerning finder sted effektivt og praktisk talt kun smertefrit, hvis hårene er af optimal længde!

  Hvad skal ikke gøres før shugaring?

  En dag før proceduren er det bedre at nægte at besøge solariumet, brugen af ​​garvning og wraps.

  På den dag, hvor du vil sugaring med sukkerpasta:

  • brug ikke peeling og skrubbe (disse værktøjer kun yderligere traumatisere huden);
  • Anvend ikke en fugtighedscreme, lotion og deodorant (hudfilm, som er skabt af disse kosmetik, forhindrer ensartet påføring af sukkerpasta) på huden;
  • nægte fysisk anstrengelse, vand og termiske procedurer (fra alt der er forbundet med øget sved). Du kan tage et regelmæssigt bad!

  En komplet liste over kontraindikationer findes i artiklen "Gør shugaring kontraindikationer."

  Hvor lang tid skal det skinnende hår være?

  Fjernelse af uønsket kropshår kan udføres på forskellige måder af depilation. Ikke alle ved, hvad den optimale længde af hår til shugaring er, og hvordan man forbereder kroppen til epilering korrekt. Men det er den rigtigt valgte hårstørrelse på det behandlede område, der er nøglen til effektiviteten og den høje kvalitet af denne procedure.

  Hvorfor længden er vigtig

  Hvis du ved præcis, hvordan shugaring udføres, er det ikke svært at forstå, at langt hår vil medføre et fald i kvaliteten af ​​arbejdet, og resultatet vil ikke være det bedste.

  Fremgangsmåden er fjernelse af uønskede hår på kroppen ved hjælp af karamelpasta med tilsætning af citronsyre eller eddike. Ben, hænder, armhuler, bikini og ansigt behandles med denne metode.

  En lille klump karamel blødgør i hænderne og påføres med et bestemt lag til et lille område af hud, hårene klæber til pastaen, og derefter med en rykkende bevægelse slettes pastaen i retning af hårvækst.

  For lange hår har tendens til at krølle og snuble sammen med hinanden, så når pastaen passer tæt på epidermierne og sammenklumpede lange tråde holder sig til det, så i det øjeblik, at de slipper dem fra huden, vil nogle af dem blive fjernet, og nogle vil rive. I dette tilfælde vil fornemmelserne være ret smertefulde, fordi hud- og hårsækkene er skadede. Det er derfor, du skal vide, hvor længe håret skal være til shugaring på forskellige dele af kroppen. Hvis du udfører arbejdet korrekt og med dygtighed, giver proceduren næsten ikke smerter og ubehag, og huden efter behandling bliver blød og fløjlsagtig.

  Det er vigtigt at vide, at før depilering skal du ikke tage solbad og gå til en solbad, da huden bliver så følsom som muligt. Det er forbudt at udføre peeling og varm indpakning til vægttab før proceduren.

  Huden skal renses for urenheder og kosmetik, selv lyse, ikke-fedtede lotioner kan reducere epileringskvaliteten. Umiddelbart før proceduren kan du besøge saunaen eller tage et varmt brusebad, det vil bidrage til at dampe epidermis og gøre det lettere at fjerne hår. Men den vigtigste betingelse for at udføre denne procedure er den ønskede hårstørrelse på den behandlede del af kroppen. Denne faktor påvirker kvaliteten, renheden og arbejdshastigheden.

  Hårstørrelse Krav

  Dem, der skal udføre proceduren for første gang, skal vide, at der for hver zone er forskellige krav til hårets længde.

  Generelt kan det siges, at den ideelle værdi for sukkeraflejring er hår på 0,5 cm. Det er netop 5 mm, der er hurtigste på pastaen og fjernet helt fra kroppen uden at bryde af. Valget af denne størrelse skyldes følgende grunde:

  • For lang tid fører til skader på huden, indgroede hår, hæmatomer og blå mærker.
  • Børstenes størrelse mindre end 3 millimeter er uacceptabel til udførelse af hårfjerning med karamelpasta. Klæbrig pasta klæber godt til kroppen og fanger alle uønskede hår, men en sådan lille størrelse tillader dem ikke at holde fast i massen. Shugaring vil tage lang tid, hvert sted skal behandles flere gange, hvilket vil øge risikoen for skade på de øverste lag af epitelet.

  Hvis længden af ​​vegetationen på kroppen er maksimal, skal du klippe den eller barbere den. Efter at kroppen er behandlet med en barbermaskine, kan epilering kun startes om 7-10 dage, da håret er den rigtige størrelse, nemlig 0,5 cm. Men det er svært at sige, hvor mange dage du skal vente efter barbering, det er svært, fordi hver pige eller kvinde din egen, individuelle hårvækst.

  Selvfølgelig er det ikke meget praktisk at gå med overgroede ben og armhuler, og det meste af det retfærdige køn har travlt med at starte sukkerafhugning, men kort hår giver dig ikke altid mulighed for at udføre proceduren rent og effektivt.

  Derfor er det stadig nødvendigt at dyrke håret før shugaring. Den mindste tilladte tærskel er 3 mm, og maksimumet er 5-6 mm. Med fokus på disse tal kan du styre værdien og fortsætte med fjernelsen i tide.

  Du kan ikke barbere fluffen når du smutter fingre og tæer, det er lidt små områder af kroppen, og de smertefulde fornemmelser under behandlingen vil være minimal.

  Det er værd at være opmærksom på de enkelte kendetegn ved hårvækst, mange kvinder, både på benene og i hele kroppen, har kun mindre hår. Disse damer forkortes og især barberer hårene, før proceduren er helt valgfri.

  Mindstestørrelsen har undtagelser fra reglen, for eksempel er hårene i ansigtet uacceptable for at vokse op til 0,5 cm, så fluffen over læberne, på næsen, på hagen og på kindbenene kan fjernes i mindre størrelser.

  Egenskaber af forskellige dele af kroppen

  For hvert behandlet område har sine egne krav og regler for driften af ​​sukkerpasta. Ofte er kvinder bekymrede over spørgsmålet om, hvor langt hårene til shugaring bikini, underarm og ben vil være optimale.

  På hans fødder

  Det er den mest almindelige procedure. Da benene næsten altid er i syne, er det hele tiden værd at overvåge deres skønhed. Længden af ​​børstehårene på benene vokser til 5-6 mm, det er præcis den størrelse, der giver mulighed for at udføre kosmetisk kirurgi hurtigt og effektivt.

  Huden er forrenset af snavs og fedt, og fjerner også overskydende fugt. Mange eksperter foretrækker at bruge talkum i deres arbejde.

  I armhulezonen

  Denne procedure kræver en hårstørrelse på højst 3-5 mm. Hvis håret er kort, er det bedre at dyrke det til den ønskede længde og ikke at skynde sig til depilation. Hvis der efter behandling er 1 eller 2 hår tilbage, må de fjernes med pincet.

  Før du skubber armhulerne, skal du forsigtigt forberede huden til behandling, da denne del af kroppen har en tendens til at forekomme irritationer og betændelser. Den epidermis er oprindeligt rengøres af sved og fedt med sæbe og alkohol tonic, så proceduren udføres og skal desinficeres bagefter.

  Det skal siges, at det er ret vanskeligt at behandle armhulerne med sukkerpasta alene, derfor er det bedre at overlade dette arbejde til en specialist, han vil servicere kvalitativt og smertefrit.

  Dyb bikini

  Det er et af problemområderne for mange kvinder. Ikke alle vil kunne beslutte sig om denne procedure i denne zone, da dette er en temmelig intim service. For dyb bikini af høj kvalitet skal du vokse hår op til 0,5 cm. I et tilfælde er en kortere længde tilladt - det er, når vegetabiliteten i bikinizonen er minimal og ligner en pistol.

  Hvis du starter selvopfyldning af epilering med sukkerpasta eller går på en aftale med en specialist for at udføre denne procedure, skal du kende alle detaljer i denne sag. Det er nødvendigt at vide, hvilken hårlængde der skal være til at sharmaring underarms, bikini, ben, hænder eller ansigt, før du besøger salonen, hvilket vil give et godt resultat af den service, der modtages i form af glat, ren og strålende skønhed i huden.

  Hvad skal længden af ​​håret for shugaring i forskellige områder af kroppen

  Shugaring - en procedure designet til hurtigt at fjerne uønsket vegetation på kroppen. Denne kosmetiske manipulation er meget populær, som fremstilling af pasta til proceduren, og selve processen kan gøres i hjemmevæggene uden stor indsats. Shugaring pasta er ikke mere end en klæbrig karamel.

  • Hurtig navigation på artiklen:
  • Minus langt hår
  • Minus kort hår
  • Optimal længde
  • Mindste længde
  • Hårlængde i bikiniområdet
  • Benlængde
  • Armpit hårlængde
  • undtagelser
  • Forberedelse af proceduren
  • Hudpleje
  • anmeldelser

  For at opnå den maksimale effekt i løbet af manipulationer og for at have minimal ubehag, er det nødvendigt at bestemme, hvor længe håret skal være til shugaring.

  Hvis der er for lange hår, vil depileringsprocessen tage længere tid, samtidig med at der kommer en stor smerte. Til gengæld vil for korte hår simpelthen ikke tillade hårfjerning, da karamelpasta ikke fanger dem.

  Hvad er dårligt at have for langt hår

  Langt hår, vokser på et område af huden, i kontakt med andre områder. Derfor vil i forbindelse med gennemførelsen af ​​sukkerfjerning ikke blot de hår, der er nødvendige fra det behandlede område, holde sig til pastaen, men også dem, hvis tilstedeværelse ikke blot vil komplicere processen, men også medføre ekstra ubehag.

  Shugaring - caramel depilation

  Foruden smerte kan hår fra tilstødende områder, der fastgøres til pastaen, fremkalde en række kosmetiske problemer:

  • skader på huden (som følge af overdreven eksponering)
  • indgroede hår (dette skyldes brud på håret under epileringsprocessen);
  • betændelse og irritation.

  For at undgå yderligere vanskeligheder i nærvær af lange hår, bør de være barberet og vente til hårlinjen når den ønskede længde. Du kan fjerne hår med en hårklipper, trimmer, trim vegetationen til en optimal længde.

  Hvad er dårligt at have meget korte hår

  Vægt til depilering - klæbrig sukkerpasta, plastik konsistens. I processen med at udføre en kosmetisk procedure limes hårene til pastaen, som efterfølgende fjernes. Hvis deres længde er for lille, vil det ikke tillade hårene at holde sig fast, men de vil ikke blive fjernet.

  Epilering på korte hår vil ikke medføre den ønskede virkning, vil tage meget tid, og på grund af det store antal pastaer på et sted kan hæmatomer eller irritation forekomme.

  Optimal shugaring hårlængde

  Kommer til salonen, spørger ofte piger en specialist, hvor længe hår skal være til shugaring. Mest af alt bekymrer dette spørgsmål dem, der endnu ikke har gennemgået denne procedure.

  Den ideelle længde af hår - 0,5 cm

  Den maksimale tilladte længde er 0,8 cm. Hvis hårets længde overstiger disse tal, er dette ikke noget problem. Langt hår kan altid forkortes ved hjælp af specialværktøjer.

  Vær opmærksom! Hvis hårlængden overstiger det tilladte, men proceduren blev besluttet at holde, bør du forberede det faktum, at det vil være smertefuldt.

  Shugaring procedure i kabinen

  Derudover skal der bruges længere karamellmasse på længere hår, og hvis proceduren udføres i salonen, skal du betale lidt mere for shugaring.

  Shugaring minimale hårlængde

  Hvis hårene vokser langsomt, eller der ikke er nogen måde at vente på, at hårene vokser til den ønskede længde, kan epilering med sukker gøres med en hårlængde på 0,3 cm.

  Vigtigt at vide! Ikke hver mester kan arbejde med en minimumslængde, så hvis det ikke er muligt at udføre proceduren i kabinen, og glatte ben er stadig nødvendige, er det bedre at ty til en barbermaskine.

  Selvepilering på korte hår kan ikke lykkes, fordi ikke hver pige klarer at forberede en pasta, der vil fange de små hår.

  Hårlængde til shugaring i bikiniområdet

  For at udføre depilationen i bikiniområdet er det også vigtigt at vide, hvor længe håret skal være til shugaring. Hårets længde afhænger af epileringstidspunktet. Hvis tidligere sådanne procedurer ikke blev udført, skal hovedbunden være 0,8 cm, men hvis hårfjerning gentages, er en længde på 0,5-0,7 cm acceptabel.

  Bianic-zonen er en af ​​de sværeste selv for en erfaren mester.

  Hvad skal længden af ​​håret for at shugaring en dyb bikini, nogle gange er det ikke kendt for enhver specialist, men det er af stor betydning. For den første procedure bør hårene være de samme som ved epilering i det lave bikiniområde. Ved gentagne procedurer er den optimale længde 0,4 cm.

  Vær opmærksom! Hvis mesteren har stor erfaring med at udføre sukkerhårfjerning, så i området med dyb bikini, kan du udføre proceduren med en hårlængde på 0,2 cm.

  Hårlængde til shugaring ben

  Shugaring på benene skal ske med en hårlængde på 0,3-0,6 cm. Langere hårlinie vil medføre øget smerte under proceduren. Manipulationer med sukkerpasta på kortere hår er kun tilladt med en pasta med særlig konsistens og med passende erfaring.

  Shugaring ben derhjemme

  For at arbejde med fødderne er det bedst at lave mad eller få en blød og elastisk sukkermasse. Denne pasta passer til hærdning af hænder og andre store områder af kroppen.

  Armpit hårlængde

  At vokse hår i armhulerne området er meget ubehagelige, så mange mennesker er interesseret i, hvor længe hår skal være for shugaring til processen med at fjerne hår var den mest effektive. Eksperter mener, at du kan epilere armhulen umiddelbart efter at håret har nået en længde på 3 mm.

  Den mest behagelige længde af hår er 5 mm. Hvis hårlinjen er for lang, kan depilation medføre en stor ulejlighed, samt fremkalde uønskede konsekvenser.

  Undtagelser: fingre, øjenbryn, overlæbe, hage

  Når vi taler om hvor længe håret skal være til shugaring, bør vi nævne de områder, der er en undtagelse fra alle reglerne:

  • Øjenbryn. Som regel behandles næsen. Sjældent voksende hår kan fjernes ved 2 mm.
  • Overlæbe. Depilation udføres uden forudgående forkortelse af hår. Men det bør ikke manipuleres, hvis hårene er kortere end 2 mm.
  Shugaring zone over overlæben
  • Chin op Dette websted behandles sjældent. Håret behøver ikke at blive forkortet. Min. Længde 2-3 mm.
  • Fingre. På fingrene falder vokse hår, der også skal fjernes. På grund af det lille område og løs vegetation for at forkorte hår er det ikke nødvendigt. Du kan slette dem som de er.

  Til behandling af steder med mindre ophobning af hår er det ønskeligt at anvende en flydende pasta med vævsstrimler.

  Sådan forbereder du dig på proceduren

  Shugaring, som enhver anden kosmetisk procedure, kræver forberedelse. Den forberedende proces omfatter to faser.

  pelage

  Voksende hår af den krævede længde. Det er bedst at diskutere med mesteren processen med at udføre proceduren og beslutte, hvor længe hårene skal være. Til shugaring foretrækker hver mester en anden længde af vegetation på kroppen.

  Hygiejneprocedurer

  Der skal tages hensyn til renheden af ​​hud og hår. Dette er nødvendigt for arbejdets komfort.

  Hygiejneprocedurer med vaskemidler skal udføres før shugaring

  Samt at reducere sandsynligheden for inflammatoriske reaktioner i det behandlede område. Når de forberedende procedurer er gennemført, kan du fortsætte med selve proceduren.

  Sådan plejer du din hud efter shugaring

  Shugaring fører til mikrodamage i huden, så det skal tages omhu efter proceduren. Efter at proceduren er udført, er det ikke tilrådeligt at besøge offentlige steder, såsom svømmebassiner eller saunaer, det anbefales heller ikke at bade, udsætte behandlede områder for ultraviolette stråler og engagere sig i aktive aktiviteter i 12 timer.

  I de fleste tilfælde kan hudpleje minimeres.

  Det er nok at anvende et desinfektionsmiddel på huden for at fjerne det inflammatoriske respons og andre negative manifestationer. Men der er tilfælde, hvor dette ikke er nok, og der opstår irritation.

  I sådanne tilfælde er der behov for en integreret tilgang, herunder:

  • Overholdelse af grundlæggende hygiejne. Efter proceduren skal huden behandles med en bakteriedræbende opløsning og for at forhindre forurening i løbet af dagen.
  • Overflade desinfektion.
  • Beroligende manipulationer. For at fjerne rødme og forhindre den inflammatoriske reaktion anvendes værktøjer, herunder Dexpanthenol.
  Dexpanthenol - hudplejeprodukt efter shugaring
  • Terapeutisk behandling. For at forhindre betændelse og til at behandle mikroskader på huden bruges det ofte kamille eller andre medicinske urter.
  • Moisturize. Påfør fugtighedscreme valgt efter hudtype.

  Hvis du følger reglerne for shugaring og pleje efter proceduren, forbliver huden skøn og sund i lang tid.

  Caramel pasta depilation er en af ​​de bedste metoder til fjernelse af uønsket hår. Fordelen ved denne procedure er, at den er tilgængelig for alle, er sikker og har en varig effekt.

  Hvis du følger de nødvendige regler og bestemmer på forhånd, hvilken længde hår skal være til shugaring, kan du opnå gode resultater. Ved systematisk implementering af proceduren sænker håret væksten og i nogle tilfælde holder op med at vokse.

  Glat hud af hele kroppen - er dette ikke et plus til listen over ydre fordele ved en pige!

  Forløbet af proceduren ligger i, at der ikke er nogen begrænsninger på typen af ​​hår. Denne manipulation kan placeres i rækkefølge som benene og området over overlæben. Derudover har sukkerpasta en rensende virkning. Det betyder, at huden efter skygge ikke kun er glat, men også sund.

  Alt hvad du behøver at vide om shugaring: ofte stillede spørgsmål. Se en interessant video:

  Shugaring procedure på benene: forberedelse til proceduren og teknikken til at arbejde med pastaen. Detaljer i videoen:

  Funktioner epilering af armhuler, ben og bikini områder med sukkerpasta. Lær af den nyttige video:

  Minimum / maksimal hårlængde til shugaring! I detaljer

  Populariteten af ​​sukker hårfjerning på grund af dets unikke egenskaber, fordi det er en meget effektiv måde at slippe af med vegetationen på kroppen. Sugaring er meget nem at bruge, du har brug for sukkerpasta og en del erfaring til at fuldføre arbejdet. Men du skal helt sikkert følge nogle få anbefalinger og forberedende foranstaltninger, der er nødvendige for et positivt resultat og fuldstændig fjernelse af alt uønsket hår. En sådan anbefaling er at forberede længden af ​​hår til shugaring. Det er på forhånd, at du skal sikre en bestemt længde af hår, så de er bekvemt trukket ud.

  De vigtigste træk ved hårforberedelse

  1. Brug en trimmer eller barbermaskin til forberedelse;
  2. Den gennemsnitlige periode for at nå normal længde er 10-14 dage;
  3. Hårlængden kan variere på forskellige epilere zoner;
  4. Kort hår kan bryde af og fjernes uden en pære, irritation kan bryde af eller dukke op;
  5. Lang vegetation vil skabe mere smerte og forbruge mere pasta.

  Før du finder ud af, hvilken hårlængde der kræves til shugaring, så lad os overveje, hvorfor vi skal vokse dem til den ønskede længde. Længden af ​​dit hår spiller ikke mindre en rolle end valget af shugaring teknik eller kvaliteten af ​​sukker pasta, så ikke forsømme disse tips. Hvis det er korrekt at tage alle forberedende tiltag, vil håret ikke forstyrre dig indtil 5 uger.

  Lad os sige, at du valgte den rigtige sukkerpasta, som ikke spredes og ikke er for hård. For at trække hårene ud, skal deres længde være så passende som muligt, for korte vil de ikke fungere utvetydigt. Paste vil ikke have noget at gribe og trække ud, en lignende mangel på for lang vegetation. Du kan simpelthen afbryde langt hår, når shugaring vil forårsage alvorlig smerte.

  Hvis du ikke har forberedt den ønskede længde, skal du bruge en bestemt type pasta:

  • Ved for kort hår skal du bruge en tæt pasta, der hjælper med at slippe af med vegetationen med pæren;
  • blød og medium tæthed pasta gør det ikke godt, for en ordentlig effekt vil det tage flere gange at anvende en sukker sammensætning af høj kvalitet;
  • Med rette færdigheder kan du slippe af med det korteste hår.

  Det er nødvendigt at dyrke hår før shugaring, det vigtigste er at følge parametrene nedenfor. Et par dage før proceduren udføres opslæmningen af ​​din kropsdel, du kan bruge en trimmer eller en barbermaskine. Vent derefter til håret har nået den ønskede længde og start shugaring sikkert.

  Skynd dig ikke til dette, fordi for kort vegetation vil føre til sådanne ulemper:

  • håret er ikke fjernet, fordi det ikke holder fast i pastaen;
  • tidsskifte vil være længere;
  • På grund af mange forsøg på sukkerpasta kan rødme eller irritation forekomme.

  Hvor længe skal der være et skinnende hår?

  Sukker hårfjerning specialister mener, at den optimale hårlængde kan variere afhængigt af kroppens område, men der er en standard anbefaling.

  Den optimale længde er 0,5 cm.

  Nu, hvis du ikke ved, hvad hår skal være til shugaring og ikke vil studere dette problem i lang tid, følg indikatoren på 5 mm med en tolerance på 1-2 mm.

  Hår for langt

  Indikator for maksimal mulig længde på 8 mm, men for at forhindre dette anbefales ikke. Når shugaring udføres af en mester, blandt sine værktøjer kan du finde en trimmer eller sakse, som kan opnå den ønskede ydeevne. I mangel af sådanne værktøjer, forberede sig på mere smertefulde fornemmelser.

  En anden ulempe ved stort hår er de øgede udgifter til pasta, fordi det ikke bliver nemt at trække dem ud. Masters of shugaring i saloner sætter prisen højere for proceduren på grund af hårets forkerte tilstand.

  Mindste acceptabel sats

  Masters er heller ikke villige til at tage op med shugaring af korte hår, fordi de kun kan fjernes med en betydelig mængde erfaring og færdigheder.

  Den minimale hårlængde er 0,3 cm.

  Det vil selvfølgelig være sværere at arbejde med denne indikator end med hår på 0,5 cm, men kvinder tager sig af dette, hvis hårvækst er for lang, og der er ikke tid til at vente, indtil de vokser til de rigtige. Hvis du bruger hjemme shugaring, hvor meget du skal dyrke dit hår, og om du skal vente 0,5 cm, er det op til dig.

  Hårets længde i visse områder

  Så vi besluttede os for at holde fast ved standard 3-8 mm indikatoren, men hvordan man opnår det bedste resultat ved shugaring i visse dele af kroppen? Den særlige egenskab af hver zone i hårets struktur, deres antal og vækstrate. Følgelig vil graden af ​​smerte og kompleksiteten af ​​shugaring være anderledes.

  Den store fordel ved sukkerhåndepilation er, at der ikke er behov for at observere den nøjagtige længde, vegetationen her fjernes hurtigt og nemt. Andre zoner kræver overholdelse af visse standarder.

  armhulerne

  Hvis du vil slippe af med håret, prøv at dyrke det til en længde på 3-5 mm, betragtes som den bedste indikator. Vegetationen i underarmszonen er problematisk, så en stor indikator for længden kan påvirke dig negativt. En minimumslængde på 3 mm er nok til shugaring sukker.

  Eksperter anbefaler at vokse hår på benene op til 3-6 mm, indikatoren vil skabe mere smerte og kan forårsage irritation. Hvis længden er ca. 3 mm, vil fremgangsmåden være mulig ved hjælp af en tæt pasta. Standardkonsistensen til epilering af benene er en blød og mellempasta.

  Hage, øjenbryn, overskæg

  Shugaring på sådanne områder af kroppen som hagen, øjenbryn og overlæbe kræver en minimumslængde på 2 mm, den optimale hastighed på 3 mm. Når du epilerer på fingrene, kan du ikke følge længden, denne zone er uhøjtidelig at forberede sig til shugaring og forårsager et minimum af smerte.

  Hvad skal være håret til shugaring bikini?

  Shugaring bikini zone adskiller sig fra andre dele af kroppen, fordi det kræver special træning og arbejde kun med visse færdigheder. I dette tilfælde bestemmes hårlængden ud fra antallet af tidligere procedurer. Når du først prøver shugaring, skal du nå et hårindeks på 8 mm. Med hver efterfølgende procedure kan hårets længde til bikini shugaring være 5-7 mm. Nogle mestere nægter at udføre proceduren på grund af ukorrekt forberedelse af klienten, fordi risikoen for at skade huden og skabe negative konsekvenser stiger.

  Hårlængde til bikini shugaring

  For at arbejde med et dybt bikiniområde skal den første procedure være fra en lang 7-8 mm, for følgende 4 mm er nok. Nogle fagfolk kan arbejde i den dybe bikini zone, selv med 2 mm hår, bør du ikke tage det selv.

  Baseret på ovenstående kan det bestemmes, at den gennemsnitlige hårlængde til shugaring er 5 mm. Men glem ikke om funktionerne i kropsområder, på hvilke en anden hårlinie og struktur. Med den rigtige tilgang og de korrekte forberedende procedurer vil du slippe af med uønsket vegetation i de næste 3-5 uger.

  Shugaring hårlængde: denne "søde hævn" til hår...

  Den mest skammelige ting, der kan synes at være sådan en person, omhyggeligt at se over hans krop, er omdannet hår mellem depilationerne. Hårets længde til shugaring er en hel "evighed" størrelsen på en uge, indtil de har tid til at vokse til den optimale størrelse. De små vil ikke tillade sukkerpastaen til at koble, fortyndingen vil være ujævn. Store - knuste hår og helvede smerter (selvom shugaring har længe været anerkendt som den mest populære måde at "afskedige" med vegetation på ben, arme, armhuler, intimt område og på ansigtet). Moden til at skrive alt for de sidste årtusinder indikerer, at selv Ægyptens faraoer vendte sig til shugaring, kun moderne popsangere, som nu og da falder på omslagene på glatte publikationer med uhårede ben, glemmer det. Og forgæves...

  Under det udenlandske begreb af depilation gemmer sig ved hjælp af sukkerpasta. Det er vist til næsten alle, undtagen dem med hudsygdomme, mavesår, åreknuder.

  Proceduren udføres i kabinen (den gennemsnitlige pris er fra 400 rubler), nogle gange hjemme. Kun hårets længde må ikke overstige 5-7 mm. Ideelt 0,4-0,5 cm.

  · Hårene frigives (en god tid er menstruationsperioden), nogle gange bliver de forkortet før arrangementet med en maskine. Hårlængden til shugaring opnås i 5-7 dage, før begivenheden bør du ikke bruge depilatory cremer, barbermaskiner. Vi bliver nødt til at føle sig som en urokkelig mand!

  · På dagen for shugaring kan huden dampes, så sukkerpasta kan tages bedre, nogle gange er det muligt at udføre proceduren med skrubber.

  · Efter et par dage vil de samme skrubbe masker eller almindelig svøbe være nyttige til rensning af huden for at undgå hårindvækst.

  · Det er bedre ikke at trække "leftists" med pincet, men vent. To eller tre uger af renhedsgaranti shugaring, så igen skal du vente en uge for at lade håret gå.

  Flere på hinanden følgende procedurer udført i henhold til reglerne kan føre til udtynding af hår. Så snart kan de forlade steder, hvor de ikke er velkomne, for godt.

  Hvis du ikke kan vente med at få en fløjlsagtig hud uden børste, vent indtil hårene vokser mindst 2 mm. En erfaren mester af dette er nok.

  Sød pasta - et ideelt produkt til depilation. Det forårsager ikke allergier, har en naturlig sammensætning, giver renhed, skrælning, beskadiger ikke huden. Men der er nogle særegenheder ved denne begivenhed:

  1. Fang små områder af huden, ellers vil smerte og ujævn fjernelse blive trofaste ledsagere af proceduren.

  2. Påfør pasta "mod uld", rive hurtigt og hold huden. Hvis det gør ondt, læg straks hånden på det behandlede område.

  3. Før brug er det bedre at behandle "slagmarken" med et antiseptisk og anæstetisk middel (især når det kommer til intime steder).

  4. Efter anvendelse af specielle cremer (færdiglavet, som Aroma Epil Expert DECLEOR eller Strike LYCON SPA) eller børns decoctions af nældebladene med tilsætning af drueolie.

  Men smerten og samvittigheden er kronet med succes: Glat hud i 15 dage bliver i det mindste en garanti for selvtillid og godt humør, og det er meget lettere at forberede sukkerpasta end at spilde tid på sløv voks. Og de siger, at sødt liv er sundhedsfarligt! Meget meget omvendt.

  Hvad er den bedste hårlængde til shugaring

  Hver type depilation har sine egne egenskaber og rejser mange spørgsmål. Er ingen undtagelse og sukker depilation. Et af hendes spørgsmål er hårets længde til shugaring. Hvad skal det være, så proceduren går hurtigt og giver det bedste resultat?

  Shugaring basics

  Sukker depilation finder sted ved hjælp af specielt kogte pasta. Det er lidt opvarmet eller knæet med hænder, rullet derefter på kroppen mod hårets vækst og revet af med en skarp bevægelse. Shugaring proceduren leveres af mange kosmetiske centre, men du kan også udføre det hjemme ved at købe materialer på forhånd og gøre dig bekendt med regler og rækkefølge af handlinger.

  På aftenen for depilation kan du ikke skrælle huden og gå til en solbadning. Huden skal rengøres af kosmetik og fedt, du kan tage et bad eller et varmt bad. På badeværelset eller i et varmt rum kan proceduren ikke udføres, da sukkersammensætningen begynder at sprede sig.

  De, der skal shugaring for første gang, skal vide, hvad hårets længde skal være for det. På dette afhænger effektiviteten og hastigheden af ​​depilation.

  Kort sagt bør den optimale længde af hårene før shugaring være 5 mm. Men hvorfor anbefales en sådan længde, og hvad sker der, hvis håret er lidt længere eller kortere?

  Hvad er dårlig stor længde

  Forestil dig langt hår på dit ben eller i en bikini zone. De gør ondt hinanden og endda sammenflettet. Hvis du anvender sukkerpasta til en del af kroppen, vil ikke kun hårene der vokser på dette område, men også de nærliggende, holde sig til det.

  Det viser sig, at en masse ekstra hår vil holde sig til pastaen. Når du begynder at rive af pastaen, vil det øge smerten. Et andet problem er, at det nærliggende hårdt klæbende hår kan bryde og fortsætte med at forårsage indgroet hår, bump, acne og betændelse. Som følge heraf har vi tre negative konsekvenser af for langt hår:

  • øget smerte;
  • indgroede hår
  • beskadiget hud.

  Nu er det klart, at håret før depilation skal være barbert og vokset 7-10 dage, så længden når en halv centimeter. I stedet for barbering kan du barbere lange hår med neglesaks eller en trimmer med en dyse.

  Nogle piger er ikke tilfredse med sådanne forhold. De ønsker ikke at gå med stubbe på deres ben, så de skynder sig for at udføre depilationen så hurtigt som muligt. Men det viser sig, at for korte hår er dårligt også, og her er hvorfor.

  Hvad en dårlig lille længde

  Pasta er en plastmasse, kogt af sukker sirup og citronsyre. Det er ret klæbrigt, men ikke nok til helt at holde fast i kroppen. Hvis hårene er bløde (1-2 mm), vil de ikke være i stand til at holde sig til pastaen, derfor vil de ikke komme ud. Som følge heraf vil depilationen tage meget tid og vil ikke være effektiv nok. Efter et par dage vises nyt hår, huden vil ikke være så glat og silkeagtig, som du gerne vil.

  Det antages, at den mindste længde af hår til sukkeraffald bør være 3 mm. Du kan fokusere på dette nummer, hvis du ikke vil vente op til 5 mm. Hertil kommer, at for nogle kvinder vokser hårene naturligt små og korte.

  undtagelser

  Der er små undtagelser fra reglen om hårlængde. Hvis de fjernes i et lille område og vokser sjældent nok, er det ikke nødvendigt at trimme eller barbere dem.

  Et eksempel ville være en falsk af tåen. På fingrene vokser du hår som du ved. De er meget sjældne, selv om de kan være meget lange. Da webstedet er begrænset og ret lille, behandles det uden forudgående forberedelse. Så undtagelserne er:

  • fingre;
  • øjenbryn (næse);
  • zone over overlæben;
  • hage.

  Her behøver hårene ikke at shave eller trimme. På disse områder anvendes en væskeformig konsistenspasta hovedsagelig, til hvilken strimler af papir eller klud kan holde fast. Dette er den såkaldte banding metode for depilation.

  I nogle dele af kroppen vokser hårene ganske små, så det giver ikke mening at skære dem. Så hvis du er en kvinde med svagt, let og lille hår, kan du ikke bekymre dig om at forkorte det.

  Optimal shugaring hårlængde

  At slippe af med kropshår er ikke kun en nødvendighed for den perfekte og smukke udseende af en person, men også for hans helbred. Længe siden folk tog til en effektiv metode til hårfjerning, ved hjælp af sukker. En sådan metode i en forbedret form har nået vores dage. Proceduren hedder shugaring, i denne artikel finder du ud af, hvor længe håret skal være for det.

  Funktioner af proceduren

  Sammenlignet med andre måder at slippe af med uønsket vegetation på menneskekroppen har shugaring en række fordele som følge af denne hårfjerningsproces har fået fordel med mange kvinder og mænd.

  For det første er shugaring kendetegnet ved fraværet af en allergisk reaktion. På grund af blandingens enkle sammensætning, som ikke indbefatter stoffer med syntetisk oprindelse, farvestoffer eller andre toksiske irritationsmidler, svarer patientens hud positivt til shuffaringsprocessen.

  Proceduren fjerner også muligheden for forbrændinger, fordi Sirupen anvendes ved stuetemperatur.

  Shugaring adskiller sig i tilgængelighed og optimal pris.
  En af de vigtige nuancer er, at efter proceduren er der ikke noget fænomen som hårindvækst.

  Optimal hårlængde

  Det mest almindelige spørgsmål blandt kunder, især for dem, der først besluttede at prøve shugaring-proceduren, er spørgsmålet om hårlængde.

  Den bedste mulighed er en længde på ca. 5 mm. Grænsen er 7-8 mm. Men hvis håret er længere, vil det ikke være noget problem før fjernelsesprocessen at forkorte det med en saks eller en skrivemaskine. Man bør vide, at den bedste mulighed er langt hår, da det er lettere at arbejde med dem end med kort, for eksempel 2 mm. Denne hårlængde vil næsten ikke holde fast i pastaen.

  I tilfælde af meget langt hår skal du være opmærksom på sådanne nuancer:
  - med stor længde er der mulighed for smerte
  - for langt hår vil have brug for mere sukkerpasta, og dermed vil omkostningerne ved proceduren være lidt højere.

  Sådan forbereder du dig på proceduren

  Nøglepunktet i den forberedende proces fra klienten kræves optimal hårlængde. Ved brug af en barbermaskine før proceduren bør hår af normal længde dyrkes, for eksempel 5-6 mm, fordi håret bliver hårdt og hårdere efter maskinen.

  For den første procedure får shugaring kunder mulighed for at anvende en bedøvelse. I grund og grund er denne mulighed tydeliggjort til de kunder, der har en svag smertegrænse.

  Før hårfjerningsprocessen skal huden rengøres ordentligt af hudlæsioner, sved, fedt, snavs og andre ting. Derefter affedtes huden ved hjælp af specialværktøjer. Først efter rengøringsprocessen kan det relevante område begynde at påføre sukkerpasta.

  Bikini område

  For proceduren i bikini-zonen skal hårets længde til shugaring være fra 4 mm til 7 mm. Hvis hårene er lidt længere, skal de skæres i passende længde. Hvis shikaringproceduren for en bikini udføres for første gang, bør hårets længde være lidt længere - ca. 6-8 mm

  Til proceduren egnet pastaform eller tæt konsistens.

  Dyb bikini

  Fra den korrekte længde af hår afhænger af effektiviteten og effektiviteten af ​​proceduren. Forudsat at voksen anvendes før shugaring, bør hårene være ca. 4 mm. I tilfælde af procedurens første gang er den ideelle længde en hårlinie på 7-8 mm. Du kan også udføre proceduren for meget kort hår på 2 mm - sådan en proces vil kræve høj professionalisme fra en specialist.

  Til shugaring dyb bikini sukker anvendes tyk pasta.

  Fod shugaring

  For proceduren med shugaring ben også kræves at overholde en bestemt længde af vegetation. Gennemsnittet er hårets længde i 3-6 mm. Hvis håret er vokset længere, skal det skæres af for at undgå smerte under proceduren.

  I nogle tilfælde kan du lave en shugaring og med korte hår på 2-3 mm. Her er det vigtigt at kræve nøjagtigheden af ​​ekspert og kompetent forberedt mixpasta.

  For arealet af benene, hænderne eller andre overflader af et stort legeme anvendes en blød pasta, som er elastisk i dens konsistens.

  Armhule procedure

  Til armhulsområdet foretrækker eksperter at vælge en meget tæt pasta. Hårlængden kan være 3 mm og 5 mm. Da de fleste kunder finder det ubehageligt og ubehageligt at "vokse" vegetation med armhuler i lang tid, bliver shugaring for denne zone også udført med en minimumshårlængde på 3 mm.

  Ved at kontakte specialister i shugaring med en bestemt hårlængde, kan du således slippe af med uønsket vegetation og få et smukt udseende, undgå allergier, irritationer, forbrændinger eller andre negative konsekvenser.

  Hvorfor er det intimt efter barbering

  Emula salve