Hvilken epilator er bedre: disk eller pincer?

Epilatoren er lang og uigenkaldeligt blevet en nødvendig assistent i den moderne kvinders arsenal. Alligevel håret i de forkerte steder - det er grimt, grimme og uhygiejnisk (de hængende bakterier under overdreven sveden, det er derfor en stærk lugt).

Markedet tilbyder imidlertid en lang række modeller til brug, for ikke at nævne den faglige teknologi.

Hvordan vælger man det bedste?

Home epilator bør være behagelig at bruge - denne gang. Billig - det er to. Og nok er det vigtigste for ham at klare sin opgave.

Der er to hovedtyper af epilatorer:

Du skal kende karakteristika for begge typer og gøre det rigtige valg for dig selv.

Disc epilator

Som det fremgår af navnet, det fjerner hårene ved hjælp af skiver, der roterer konvergerer, tag fat i håret og fjerne det sammen med roden. Forskellige producenter installerer et andet antal roterende diske (i nogle modeller er der flere dusin!) - Arbejdsområdet afhænger af dette.

Pincer Type

I sådanne modeller er der små pincet i stedet for diske. Når du kører epilatoren gennem børsterne, tager pincetten et hår og trækker det ud. Som du kan se, er princippet om operation næsten det samme. I de gamle modeller er der kun 20 pincet, men i den forbedrede version i dag er der så mange som 40, hvilket øger hastigheden på "barberingsprocessen". Det er trods alt sket for længst siden - jo hurtigere går processen igennem - jo mindre lidelse og smerte

Men hvilken epilator er bedre at købe? Hvad foretrækker du?

Vanskeligheder ved valg

Det er svært at sige, hvor meget du vil have en model eller en anden. Ideelt set kan du prøve hver type epilatorer med en ven eller en slægtning, og derefter træffe beslutninger. Det hele afhænger af personens individuelle præferencer.

Hvis vi taler om kvalitet, afhænger meget af enhedens ekstra funktionalitet. for eksempel gør nogle virksomheder køleepilater for at reducere smerteeffekten.

Yderligere funktioner

Her er hvad der ellers kan anvendes i moderne modeller:

 • forskellige hastigheder
 • strømtyper (fra stikkontakt og batteri)
 • massage
 • Tilstedeværelse af baggrundslys

Tips

Hvis du aldrig beslutter at stoppe dit blik på nogen model, så er det værd at nævne, at diskskiltere er billigere.

Hvilken epilator er bedre: disk eller pincer?

At have smukke og glatte ben uden irritation og rødme, bør du vælge en metode til at fjerne uønsket hår. Disc epilator i sådan en delikat problem vil hjælpe bedst. Han vil ikke kun slippe af med uønskede hår på huden i lang tid, men han vil gøre det hurtigt og effektivt.

Ud over diskversionen kan du finde en pincetmodel af epilatoren på det kosmetiske marked. Begge typer er ret effektive, har nogle ligheder.

Beskrivelse af enheden

En epilator er en enhed, der opererer på et netværk. Han er i stand til at fjerne hår overalt på kroppen. Det ligner en elektrisk barbermaskine, som bruges af mænd. Men han har et helt andet handlingsprincip. Så når man bruger en barberkniv, bliver hårene afskåret på hudens niveau, efter 2-3 dage begynder de at vokse og stive alvorligt. Når du bruger denne enhed, er hårene helt trukket ud af hårsækkene, væksten begynder at genoptage efter nogle uger. Vegetationen bliver tynd og blød. Pæren lider ikke, og derfor fuldstændig og permanent slippe af med uønsket vegetation vil ikke fungere.

Disc epilatoren er udstyret med skiver, der roterer hurtigt. Derudover kan 30 uønskede hår fjernes på én gang i én bevægelse. Antallet af sådanne diske afhænger af epilatorens model. Når den er tændt i netværket, begynder diskene at spinde og gradvist kommer nærmere.

 1. Social tilgængelighed. Det kan købes hos enhver stor butik eller apotek.
 2. Finansiel tilgængelighed.
 3. Høj kvalitet, som bekræftes af tusindvis af positive tilbagemeldinger fra loyale brugere.
 4. Fremragende niveau af skærbeskyttelse. Dette gør det ikke kun godt at bruge, men også pålidelig.
 5. Mindre tid brugt på proceduren.
 6. Godt resultat, der vedvarer i lang tid.

Ud over åbenlyse fordele har diskepilatoren nogle negative egenskaber. Den største ulempe ved denne manipulation er dens smerte. Hertil kommer, at bivirkninger er almindelige: Hårintvækst i det øverste lag af huden. Dette kan føre til betændelse og pustulær infektion.

For at undgå sådanne konsekvenser bør du sørge for, at huden passer godt efter proceduren. For at gøre dette skal du bruge en kropscrub.

Det er vigtigt at huske, at det ikke anbefales at bruge en skrubbe på dagen for epilering.

Efter manipulationen skal behandles med antiseptisk hud og påfør en fugtighedscreme. Det er nødvendigt at bruge en hård vaskeklud i brusebadet eller badet, med hvilket de døde hudceller vil skrælle perfekt, og de indgroede hår frigøres.

Ud over diskversionen er der forårs- og voksanordninger. Et godt resultat kan forventes fra enheder af kendte producenter: Braun, Philips, Rowenta. At dømme efter fornemmelserne, er smerten lige følt efter anvendelse af enhver model. Deres største forskel: pris, antal hastigheder, ergonomi, design og yderligere funktioner.

Det bedste råd til kvinder, der endnu ikke har prøvet at forestille sig virkningen af ​​en sådan anordning er som følger: at bestemme modellen og art, værd at prøve et par muligheder, og først derefter kan du forstå, hvilken slags epilering mere komfortabel.

Forceps Epilator

Pincett-versionen virker ved at rotere flere små pincet, som åbner, vikler et hår og lukker skarpt. I lukningsperioden trækkes uønsket vegetation ud. Der kan være mange sådanne pincet, men alle er fordelt på epilatorens hoved kun i et skakbrætmønster.

Vigtigste fordele: Høj effektivitet, reduceret risiko for indvækst og mindre smerte under proceduren. Men pincettepilatoren har en betydelig ulempe: prisen er flere gange højere end prisen på den første mulighed. Dette fører til, at ikke alle piger har råd til at købe det. Endvidere adskiller slutresultatet lidt fra andre metoder. Derfor er spørgsmålet om, hvilken epilator der er bedre, der ikke noget bestemt svar.

Før du køber en enhed, bør du overveje det godt. Til ture passer enheden med et indbygget batteri. Du bør være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​yderligere vedhæftede filer og deres nummer. Et andet kriterium for at vælge en epilator er antallet af hastigheder. Jo flere af dem, proceduren bliver hurtigere og bedre. Den optimale løsning vil være en enhed med 3 hastigheder. Så i 1 hastighed kan du slippe af med fine og små hår. Ved 2 hastigheder er tykkere og hårdere hår helt fjernet. Nå, 3 - universal, kan du samtidigt fjerne forskellige typer hår. Sætet af høj kvalitet skal indeholde en opbevaringspose, epilatoren selv, vedhæftede filer og en rengøringsbørste.

Samlede tråde

Køb en disk eller pincet - vælg hver enkelt. Det vigtigste er, at det skal være af høj kvalitet og have en fornøjelse, når proceduren udføres, og ikke alvorlige smerter eller ubehagelige konsekvenser. Producenter producerer epilatorer til en række forskellige priser, lige fra den billigste til den højere pris. Men det betyder ikke, at billige modeller er mindre effektive. Du skal vælge i henhold til procedurens fornemmelser og kvaliteten af ​​resultatet.

Keramisk Pincet Epilator

Epilatoren med keramiske pincet er designet til hurtig indfangning af hår med deres yderligere ekstraktion. Ifølge vurderinger er dette udstyr meget mindre tilbøjelige til at springe over hår og giver behagelig brug.

Hvad er det?

Epilatorer er en enhed, der er designet til at fjerne hår sammen med roden. For at forstå princippet om drift af denne enhed skal du forstå forskellen mellem epilering og depilation. I det første tilfælde udføres kunstig eliminering af uønskede hår ved at ødelægge hårsækkene samt eliminere vegetation lige fra roden. Ved fjernelse fjernes kun den øvre del af håret uden at forstyrre dets struktur. For en sådan begivenhed kan henføres til arbejde med barbermaskiner, såvel som brugen af ​​depilatory cremer. Epilator er en af ​​metoderne til hårfjerning.

Moderne hårfjerningsværktøj fungerer som pincet. De krog hår og rive dem lige ud fra rødderne. Forskellen kan være i antallet af pincet, i mærket og i selve modellen. Skærhovedet er udstyret med roterende skiver, på hvilke pincet er til stede. Når disken roterer, begynder pincetten at opfange vegetationen.

De mest avancerede modeller omfatter epilatorer med keramiske pincet. Enhedsnavnet taler for sig selv. I enhederne er der et specielt patenteret epileringssystem lavet af keramik, og ikke af metal. Sådant materiale er hypoallergent, forårsager ikke irritation og kan anvendes på nogen del af kroppen.

På grund af det specielle vibrationssystem løftes hårene med deres retning til pincet. På keramiske skiver er der en struktureret overflade, som sikrer en tæt pasning til huden. Denne funktion kan give effektiv indfangning, samt fuldstændig eliminering af selv de korteste hår. Keramiske disk epilatorer kaldes den mest hygiejniske enhed, fordi enheden er fjernet og kan rengøres med rindende vand.

Hvilket er bedre - pincett eller plader?

Når du vælger en epilator, skal du bestemme hvilket epileringssystem der passer dig bedst. Der er i alt to typer system: pincent og disk.

Udformningen af ​​enheden adskiller sig i, at i det første tilfælde udføres hårfjerning med hver tang. Normalt arrangeres de på en forskudt måde, så du skal bruge flere gange med epilatoren på samme område af kroppen. Anmeldelser siger, at pincersystemet ledsages af mindre smertefulde fornemmelser, da det fanger et mindre antal vegetationer. Men du bliver nødt til at udholde denne smerte i længere tid.

Disksystemet er baseret på det faktum, at fjernelse af vegetation udføres uden at hoppe, da alle diske samtidigt roterer. Dette system bruger varemærket Philips.

At kende forskellene mellem de to systemer, kan du selv vælge den bedste løsning. Husk at arbejde med enhver epilerende enhed ledsages af smertefulde fornemmelser, så udviklerne tilbyder forskellige yderligere funktioner for at reducere ubehagelige følelser. Mange epilatorer, uanset det installerede system, har smertestillende smerte.

Hvor mange pincet skal være?

Jo flere pincet i epilatoren, jo mere effektiv fjernelse af overskydende vegetation. Antallet af pincet er som regel 20-50 afhængigt af enhedsmodellen. Når du køber, skal du være interesseret i, hvor mange pincet der er til stede i den valgte epilator.

Mange piger roser Braun-epilatoren, som har 40 pincet. Enheden giver hurtig hårfjerning med minimal vegetationsgab. Ikke så længe siden frigav Panasonic en model, hvor 48 pincet. Enheden med deres store antal adskiller sig i højere arbejdshastighed og går næsten ikke over håret under arbejdet

Når du vælger en epilator, husk at antallet af pincet har en direkte effekt på smerten og på behandlingstiden.

Hvis antallet af pincet er 48 stykker, så vil hårfjerningsprocessen være den mest smertefulde, men den mest hurtige og grundige. Hvis du vælger en model med kun 12 pincet, gør dig klar til en ikke meget smertefuld procedure, der skal gentages flere gange.

Hvordan vælger man?

Hvis du vælger en epilator, skal du fokusere på flere kriterier. Først og fremmest skal du beslutte dig for strømkilden:

 • netværksenheder har en mere overkommelig pris, fordi de ikke har et ekstra batteri. Epilatorens arbejde udføres fra udløbet;
 • Du kan kun bruge enheden hjemme. Det er ikke særlig bekvemt at fjerne vegetation i et svært tilgængeligt område;
 • batteripilaterende enheder kan arbejde uden strøm, hvilket gør det muligt at tage dem til badeværelset. Som regel tager epilering af benene ca. 30 minutter, og dette bør overvejes, når batteriet vælges.
 • kombineret epilator er den dyreste. Hvis du har en lang procedure til fjernelse af vegetation, kan denne enhed operere på netværket. For nogle områder kan du bruge batteriet.

Modeloversigt

Der er også forskelle i typen anæstesi:

 • afkøling. Kølehandsker eller specielle kassetter kan være til stede i konfigurationen af ​​sådant udstyr. Yderligere tilbehør skal opbevares i fryseren før epilering;
 • Massage er baseret på arbejdet med tips, der hjælper med at forberede den delikate hud til epileringsprocessen;
 • våd type hårfjerning. Der er en speciel kategori af enheder, som du kan tage med dig i brusebadet eller kombinere dem med kosmetiske barberingsprodukter. Afskaffelsen af ​​vegetation på dampet hud ledsages ikke af sådanne smertefulde fornemmelser som ved arbejde med tør hud.

Beslut på dyserne:

 • Det epilerende hoved, hvor pincet er til stede, kan fjernes, så det er lettere at rengøre enheden. Der er modeller med et flydende dobbelthoved. Sidstnævnte mulighed sikrer effektiv drift med de laveste elpriser. Vaskemundstykket sikrer steriliteten af ​​pincetten;
 • Ekstra typer af vedhæftede filer til forskellige typer hårfjerning hjælper med at øge omkostningerne ved enheden, så du bliver nødt til at bestemme hvilke muligheder du virkelig har brug for;
 • at have en barberkniv vil hjælpe dig med at betjene epilatoren som en barbermaskine;
 • hæl cap er designet til exfoliating horny hudceller og forbereder ben til stranden sæson;
 • dyser til ømt epithel vil hjælpe ejere af følsom hud for at reducere antallet af irritationer;
 • afskalning. Denne mulighed hjælper dig med at forhindre sådanne problemer som indgroede hår. Proceduren viser høj effektivitet, når man arbejder med et følsomt epitel;
 • Ved hjælp af en trimmer kan du styre hårets længde, der skal fjernes, samt gøre intime frisurer.

Vær opmærksom på tilgængeligheden af ​​hastigheder. Billige enheder kan have 1-2 hastigheder. Dyrere enheder kan fungere ved to eller tre drejningsniveauer for diske eller pincet. Forskellige hastigheder bruges til at arbejde med forskellige typer hudfølsomhed.

Langsom tilstand anses mindre smertefuld. Med det kan du fjerne længere, tykkere og hårdt hår. Denne tilstand er velegnet til arbejde på følsomme områder af kroppen. Accelereret tilstand bruges til hurtig fjernelse af vegetation. Det fanger korte og svage hår.

Hvordan man bruger?

Når du bruger epilatoren, skal du følge nogle regler:

 • så hårene er helt fjernet, vent indtil deres længde når 0,5 cm. Ikke hver pige vil være glad for at vokse vegetationen på åbne områder af kroppen, men ellers vil proceduren ikke være så effektiv. Det er ikke i stand til at koble epilatorens kortere hår;
 • næsten hver epilator har to hastigheder. For begyndere er det bedre at arbejde langsomt, fordi hårene ikke fjernes så voldsomt, og du kan forberede dig på smertefulde fornemmelser. Til en mere erfarent kategori egnet hurtig tilstand. Hver mode bruges også til at arbejde med forskellige former for vegetation. Under første behandling skal epilatoren "kæmpe" med hårdt hår, der kun kan fjernes med minimumshastighed;
 • For at reducere følelsen af ​​smerte, start processen med hårfjerning med tyndt hår. Med denne metode kan du vænne sig til de nye fornemmelser, samt tilpasse sig selve enheden. Det anbefales at tage et varmt bad før epilering for at åbne porerne. Efter damping fjernes håret lettere og smertefrit;
 • Brug ikke cremer og lotioner, fordi vegetationen bliver glat, og den epilerende enhed vil ikke være i stand til at koble den;
 • Tryk ikke for hårdt på enheden. Hold epilatoren bør være i en lille vinkel og bevæge den mod hårets vækst. Langsom bevægelser hjælper med at fange mere vegetation og reducere irritation. Med røde prikker på kroppen vil du under alle omstændigheder støde på, da vegetationen fjernes sammen med roden. For at lindre betændelse anbefales det at bruge specielle lotioner;
 • afstemme psykologisk med den planlagte procedure. Du kan tænde din favorit afspilningsliste, fortynde situationen ved hjælp af duftende stearinlys og andre tilbehør. Ingen grund til at tænke på smerter, afstemme en positiv måde.

Modeloversigt

Udgivelsen af ​​epilatorer med keramiske pincett handler om Philips. Det er dette mærke, der tilbyder flere modeller af 2017, som har fået anerkendelse fra forbrugerne. Epileringsapparatet med Philips HP 6570 keramiske pincett kan tilskrives de enkleste og mest budgetmæssige enheder. Enhedshovedet består af 30 pincet, og arbejdet udføres med elektricitet. Modellen er udstyret med en speciel baggrundsbelysning, der hjælper med at opdage tynde og korte hår.

I anordningen er der en bekvem dyse, som giver løftet håret før deres eliminering. På grund af den bekvemme anatomiske form af kroppen er epilatoren bekvemt og sikkert placeret i din håndflade.

Valg mellem en disk og en pincent epilator: hvilken er bedre

En af de mest almindelige metoder til at håndtere uønsket vegetation i hjemmet er stadig brugen af ​​en elektrisk epilator. Mange kvinder stopper ved denne metode til at fjerne hår på deres ben og i bikiniområdet, fordi det med hensyn til effektivitet ikke er mindre end voksning og shugaring, men det er mere økonomisk.

Ved korrekt drift vil en kvalitetsfililator vare mere end et år, og dens ejer vil konstant nyde glatheden af ​​huden. Et stort udvalg af lignende enheder er til salg, at mange unge damer tvivler på, hvilken epilator der er bedre - disk eller pincet. Det er værd at bemærke, at disse enheder adskiller sig lidt i princippet om drift, og inden købet er det nødvendigt at finde ud af, hvilken type enhed der er mere foretrukket.

Princippet om disk-epilatoren

Hvis der for flere år siden kun blev fundet klassiske pincet til salg, er der i dag også et stort udvalg af skivepilatorer på hylderne. I udseende er denne enhed praktisk taget ikke anderledes end de sædvanlige pincet, men i stedet for pincet er den udstyret med en række dobbeltdrejende diske.

Når enheden er tændt, begynder diskene at konvergere og afvige (samtidig rotere), samtidig med at de tager fat i hårene og trækker dem ud med roden.

Sådanne indretninger er lidt ringere end omkostninger til pincet, men prisen afhænger i høj grad af hvor mange diske eller pincet enheden er udstyret med. Hvis du køber en enhed med et minimum antal pincet, vil prisen være næsten ikke anderledes.

I løbet af talrige forsøg blev det bevist, at op til 25 hår kan fjernes i en bevægelse af diskene. Når enheden er tændt, begynder diskene at rotere hurtigt, nærme hinanden og bevæge sig væk fra hinanden. Men det er nødvendigt at forstå, at resultatet afhænger af antallet af diske, såvel som på deres rotationshastighed. Disse parametre er direkte afhængige af model og pris for epilatoren.

For selv at bestemme hvilken epilator der skal vælges - disk eller pincet, skal du først og fremmest finde ud af, hvilke fordele modeller af den første type har.

Positive kvaliteter af diskenheder:

 • tilgængelighed. De kan købes hos næsten alle større husholdningsapparater;
 • relativt lave omkostninger. Du kan købe en budgetmodel til 1400 rubler;
 • minimal risiko for beskadigelse af huden under behandlingen
 • god præstation, bekræftet af brugeranmeldelser;
 • relativt kort behandlingstid (for helt at slippe af med hårene på benene, det tager ca. 40 minutter for kvinder);
 • langvarigt resultat. Hvis hårfjerningen udføres i henhold til reglerne, vil huden forblive glat i 2-3 uger.

Desværre har sådanne enheder i tillæg til fordelene også nogle ulemper. Den vigtigste "minus" behandling med en disk eller pincet elektrisk epilator er en høj smerte. Desuden er ofte piger udsat for en sådan komplikation som udseendet af indgroet hår, hvilket ofte medfører forekomst af betændelse og pustler.

Epilator fans hævder, at huden over tid vil blive vant til sådan behandling, og de smertefulde fornemmelser bliver mindre udtalte. Dette skyldes det faktum, at med konstant hårfjerning hår bliver tyndere og svækket, hvilket gør det lettere at fjerne.

Princippet om drift af pincet-epilatoren

De fleste kosmetologer er af den opfattelse, at epilatorer med et stort antal pincet er mere effektive end diskenheder. Da pincetten er arrangeret i en forskudt rækkefølge, bliver en stor afstand mellem dem minimal, så under hele rotationen er alle hårene fanget.

Med denne behandling elimineres sandsynligheden for at efterlade hår på overfladen næsten fuldstændigt. De nyeste modeller af pincet er udstyret med 40 pincet og kendetegnes ved den højeste rotationshastighed.

På grund af disse funktioner bliver proceduren ikke kun den mest effektive, men tager også mindre tid. Funktionsprincippet for enheden er ikke anderledes end disken, men i stedet for diske i den kommer pincet sammen og bevæger sig væk.

Mange pincet af epilatoren har også ekstra vedhæftninger, der muliggør fjernelse af hår i bikiniområdet med større komfort.

Omkostningerne ved enheden afhænger ikke kun af antallet af pincet og fabrikanten, men også på antallet af dyser. Derfor er det før købet nødvendigt at overveje, om disse vedhæftede filer vil blive efterspurgt i ansøgningen. Hvis en kvinde planlægger at udføre kun behandling af benene, vil dette være nok grundlæggende udstyr.

Hjælp! Apparater udstyret med en yderligere belysningsfunktion, som giver maksimal synlighed for det behandlede område, viste sig at være det bedste.

Funktionsjämförelse

Hver kvinde bør selv bestemme, om hvilken epilator der er bedre - disk eller pincet. Det skal bemærkes, at den væsentligste forskel mellem disse enheder kun ligger i det faktum, hvormed de plukker hårene.

Hvad angår handlingsprincippet, er det identisk. For at afgøre et køb skal du sammenligne de grundlæggende parametre:

 • prisen. Den indledende pris på både disk og pincet er stort set den samme. Den gennemsnitlige pris for en enhed af begge typer er 3.500 rubler (og prisen afhænger for det meste ikke af typen, men på producentens mærke);
 • ømhed. Ifølge de fleste pigers observationer er behandlingen med en diskepilator mindre smertefuld. Men på trods af at en sådan udtalelse ofte findes på fora, har den ikke noget videnskabeligt bevis
 • effektivitet. Resultatet af at bruge en epilator med mange pincet er bedre end at bruge en diskenhed. En disk epilator vil også bidrage til at opnå en glat hud, men dette vil kræve behandling lidt længere;
 • anvendelsesområder. Begge enheder er ideelle til både hårfjerning og hårfjerning i bikiniområdet. Under hårfjerning i det intime område afhænger resultatet og fornemmelserne hovedsageligt ikke på epilatoren selv, men på kvaliteten af ​​den vedhæftede anvendelse, tilstedeværelsen af ​​massagehovedet og kølesystemet;
 • batterikapacitet. De fleste producenter installerer det samme batteri i modellen.

Hvis en pige aldrig har brugt en sådan enhed før, anbefaler lægerne at vælge ikke en pincet, men en diskepilator. Enheder af denne type har en blødere effekt, hvilket gør behandlingen mindre smertefuld.

Hvilken model er bedre at blive

Vejledt af oplysningerne om, hvor mange hår der kan fjernes i en rotation, er det let at konkludere, at pincettepilatoren stadig er mere effektiv. Men det er værd at huske på, at denne metode til hårfjerning, uanset hvilken type enhed, er ret smertefuldt.

Piger med nedsat smerte tærskel, når man vælger en epilator skal bygge videre på denne kendsgerning.

Med konstant brug af både pincet og skiveepilatorer vil hårene under alle omstændigheder blive tyndere og svagere hver gang.

Med regelmæssig fjernelse af håret efter et par måneder, vil deres tæthed markant falde. Derfor er det klogere at købe modellen, der vil være mere praktisk at bruge.

konklusion

I mangel af erfaring med brugen af ​​epilatoren anbefales det at købe en model af den gennemsnitlige priskategori. Som praksis viser, nægter mange piger efter at have købt enheden at bruge det, fordi de ikke kan bære smerten.

Men hvis du får styrke og udholdenhed, efter 6-10 sessioner vil de smertefulde fornemmelser falde flere gange, og proceduren vil næsten ikke medføre ubehag. Eksperter hævder, at selv med forsigtighed kan endda low-end modeller vare i 5-8 år.

Epilator Philips BRE610 - anmeldelse

Hvad er bedre CERAMIC-diske eller almindelig?) Disk eller pincet-epilator? Sammenligning 5

Hej piger.

Jeg vil gerne dele med dig mit køb.

En anden epilator, jeg kan sige i forlængelsen af ​​min anmeldelse af epilatoren fra Kina, besluttede jeg stadig at købe en anerkendt firmaepilator og foretrak ikke ukendt Philips, sandsynligvis fordi jeg har en god mening om virksomheden, og min favorit blandt epilatorer er Philips.

Og så bestilte jeg den mest almindelige epilatorserie Philips BRE610 Satinelle med en dyse. Som det fremgår af mine mange års brugserfaring - er dysen for meget.

Epilator valgte disken - ikke pincet. Da det er netop på den bedste måde, at det fjerner selv de mindste hår og næppe savner dem.

Og så var der keramikskiver helt nye for mig - jeg ville virkelig prøve dem og endda dette arbejde fra batteriet - de lokkede mig bare med deres perspektiver. Jeg foreslog allerede, hvor som helst jeg kan blive komfortabel med epilatoren og gøre mine procedurer på forskellige steder)))

Ja, jeg trækker lidt tilbage fra emnet - jeg har også lavet epilator i en bikini zone siden de seneste tider. Og jeg vil sige mere - epilering af en FULL BIKINI - hvordan jeg kom til dette, og hvad vil lette proceduren og hvor man skal starte - og det er det sværeste at læse HER

Og så bestilte jeg epilatoren i online-butikken for lageret til 2999 rubler. på det tidspunkt var prisen den laveste.

Før jeg købte, læste jeg mange anmeldelser og de var meget tvetydige - men som nu er min mening. Nogen skrev, at dette er den værste epilator - og nogen, at han bare er fantastisk. Meninger på internettet om ham er opdelt. Og jeg blev selvfølgelig interesseret - hvad er han virkelig? - En batteridrevet epilator med keramiske plader til en rimelig pris fra et velkendt firma.

Trinet blev lavet, og jeg bestilte det - hvilket er meget svært for mig i det sidste - jeg er meget bekymret for unødvendige og uegnede ting for mig - jeg er ked af pengene og jeg begynder at bebrejde mig selv om og om igen jeg køber ikke de nødvendige ting. men det er igen teksterne))))

Fabrikanten tilføjede ikke for meget til denne model - det var mig tilfreds - kun en vedhæftning - jeg overvejede det ikke og nåede det ikke.

Opbevaringspose, opladning (bliver smittet ganske hurtigt - ladningen holder mig meget godt i en time, og der var stadig en afgift.))) Rengøringsbørste.

Det er behageligt i hånden - men i det intime område er dets dimensioner for store ((((

Og en ting fra producenten - epilatoren kan bruges under vand. Dette er hvad jeg forstår Convenience - men jeg kontrollerede heller ikke det - jeg gør aldrig denne procedure under vand overhovedet - for mig er det overflødigt. Jeg håber det vil fungere under vand ikke mindre end uden det)))

Et andet plus er baggrundsbelysningen - en meget bekvem "opfindelse" Jeg havde stadig ikke en baggrundsbelyst epilator (godt, bortset fra den kinesiske analoge, i samme model) det er meget bekvemt og batteridrift - når du ikke er tilsluttet stikkontakten længden af ​​ledningen er meget behagelig. )))

Og så om selve arbejdet. Keramiske skiver - er en anden historie, som jeg forstod - enheden arbejder på 2 hastigheder - og skifte det med én knap, og den første gang du straks vende den anden hastighed - den stærkeste / hurtigste (men stadig ikke nok for mig, at hastighed) efter at gå 1 hastighed - lidt svagere, men enheden buzzes og rummer højt nok. Snarere gør diskene deres arbejde lydigt.

Et enkelt emne er den buede form af et hoved med diske - meninger her er ikke entydige på den ene side det er praktisk, men på visse steder - på den anden side er det ikke praktisk på fladt underlag. Her er min mening ikke utvetydig. Armhuler - knæ - let - de andre dele er ikke meget (((bikini område, for mig personligt, er ikke behageligt med dette epilator gør min gamle Philips med konventionelle jern diske er det på billedet til sammenligning.

Hvad angår selve proceduren, kan jeg igen sige, at alt er kendt i sammenligning. Ja, denne enhed er bedre end alle pincet, men dårligere end min gamle mand fra Philips, den sædvanlig billigste, med jernskiver og endda uden lommelygte. Han er gammel, epilerer bedre, ligegyldigt hvor beklageligt det kan lyde. Springer mere end sin tilsvarende gamle (senior) bror.

Ja, og bryder ofte hår - mere end den gamle Philips.

Men der er også plus. Og så udsigten jeg har ikke helt entydige - ben, arme, jeg vil gøre et nyt epilator Philips BRE610 Satinelle Avanceret - men simpelthen fordi det er mere bekvemt, såsom at se en film eller sidder i en stol væk fra væggen)

Intime dele af kroppen, jeg stoler kun på min gamle mand - undskyld, men jeg regnede med mere.

Derfor vil jeg stadig rådgive - fordi mange også vil lide sit arbejde i brusebadet, for eksempel baggrundslyset, og vigtigst af alt mobilitet og batterilevetid og den lave pris.

Derfor fjerner jeg kun partituret. Prøv og kig efter dit kæledyr blandt de mirakelmaskiner, der gør vores liv lettere og gøre os så smukke og glade)))

Gennemgang af de bedste epilatorer med pincet (2018)

Mange kvinder foretrækker epilatorer med pincet til enheder med en skivehjernemekanisme. Hvad forårsagede et sådant valg? Hvad er specificeringen af ​​pincet?

Funktioner af udvalgte modeller

Den roterende rulle af sådanne epilatorer er udstyret med metal eller keramiske minitrykker, der er anbragt i et skakbræt mønster. Dette system giver dig mulighed for at fange flere hår i et enkelt pas. Derfor sammenligner pincet i forhold til skiveepilatorer mere overskydende overskydende hår, selvom selve proceduren varer lidt længere. Som følge af hårfjerning med en sådan enhed bliver benene glatte i 3-4 uger.

At slippe af med uønsket vegetation med en pincet epilator er mindre smertefuldt, hvilket er særligt vigtigt for det følsomme bikiniområde. Minimering af smerte under proceduren er også forsynet med specielle massage- og kølesystemer af moderne epilatorer.

Fordele og ulemper

Fordele ved epilatorer med pincet:

 • Multi-pin-systemet giver ren hårfjerning.
 • Langvarig virkning efter epilering.
 • Baggrundsbelysningen giver dig mulighed for at lægge mærke til og fjerne lys korte hår.
 • Evnen til at justere hastigheden gør proceduren mere behagelig.
 • Mekanismer til smertelindring (massage og / eller afkøling).
 • Arbejdselementerne på enhederne passer nemmere til huden og trækker hår op til 0,5 mm.
 • Nem pleje og rengøring.

"Ulemper" pincettepilatorer:

 • For at fjerne håret forsigtigt skal du bruge meget tid.
 • Høj pris

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Inden du køber en pincet-epilator, skal du angive følgende parametre:

 • Antallet og materialet af pincet. Fra denne indikator afhænger af, hvor meget tid du skal bruge på hårfjerning.
 • Strømforsyning (fra batteri eller strøm). Den bærbare enhed er mere praktisk at bruge.
 • Er epilatoren egnet til brug i bruseren.
 • Hvilke ekstra funktioner enheden har.
 • Hvilke dyser og tilbehør er inkluderet i pakken.

Philips BRE610


Philips BRE610 / 00 epilatoren er en multifunktionsenhed, som bliver en uundværlig hjælper i regelmæssig selvbehandling for hver moderne kvinde.

Et træk ved modellen er det optimale sæt brugte dyser, herunder en dyse til massage samt en børste til at rengøre ansigtet. Holdbart keramisk hoved på enheden er udstyret med 32 pincet, hvilket forbedrer proceduren for hårfjerning og mindre irriterende virkning på huden, så du kan bruge epilatoren til følsomme hudtyper. Med 2 hastighedstilstande kan du vælge den bedste mulighed for hvert behandlet område.

Enheden kan bruges både på traditionel måde og i brusebadet på grund af dets fuldt forseglede kabinet og specielt design. Philips BRE610 / 00 epilatoren fungerer fra et indbygget batteri, som kan opretholde en opladning på op til 40 minutter, hvilket vil være nok til en hel pleje. Det tager kun 1,5 timer at lade batteriet helt op. Kittet leveres med en praktisk sag til transport og opbevaring af enheden.

fordele:

 • Takket være det ergonomiske design af den S-formede enhed er det nemt at flytte enheden gennem hele kroppen. Brugervenlighed og enkel håndtering af svært tilgængelige områder i kroppen uden ekstra indsats.
 • Det unikke epilerende hoved er lavet af keramisk materiale, der giver dig mulighed for sikkert at fange selv de tyndeste hår.
 • Bredt epilerende hoved til optimal fjernelse af håret i én bevægelse og resultater af høj kvalitet i lang tid.
 • Udstyret med et unikt system: pincet løfter hår ved siden af ​​huden og leder dem til det område, hvor de fanges og fjernes. Takket være de runde keramiske skiver passer enheden tæt på huden, hvilket sikrer en mild effekt og et optimalt resultat.
 • Forsigtig og behagelig procedure. Brug enheden i brusebad eller bad: Et skridsikkert greb sikrer komfortabel brug på både tør og våd hud.
 • Takket være det unikke Backlight Opti-Light vil du ikke savne selv de tyndere hår. Effektiv fjernelse af håret på alle dele af kroppen.
 • Takket være specielle tip bliver kropspleje og hårfjerning mere komfortabel og tilpasset dine behov.
 • Massage dyse minimerer ubehag under epilering.
 • Case inkluderet.
 • Pensel til rengøring.

ulemper:

 • Ubelejligt hoved.
 • Lav hastighed
 • Fanger ikke alle hårene

Video præsentation af epilatoren fra producenten:

Braun 7561 Silke-epil 7


Temaet for fjernelse af ben fjerner hovedsageligt kvinder hele året rundt. Braun 7561 Silke-epil 7 - En enhed, der er beregnet til tør og fugtig fjernelse af hår. En af de vigtigste egenskaber ved enheden er evnen til at fjerne selv meget tynde og korte hår (mindre end 0,5 mm). Fyrre metalpincetter giver maksimal effekt fra den udførte udtømning. Derudover er blandt de mest betydningsfulde fordele ved denne gadget muligheden for hårfjerning i vand. Som du ved, forbedrer varmt vand blodcirkulationen, hvorfor smerten reduceres. Epilatorens hoved er i stand til at bevæge sig, gentager kroppens konturer perfekt, hvilket gør det muligt at opnå det mest effektive og grundige resultat. Fremhævning forenkler processen med hårfjerning, med hende ikke et enkelt hår vil ikke gå ubemærket. Brugere kan arbejde med enheden i to hastigheder (den ene bruges til blødere epilering, den anden - for den mest effektive).

Giver dig mulighed for at reducere smerte, når du fjerner hår, men det er ikke tilladt at rengøre enheden under strømmen.

Ved anbringelse anvender enheden et specielt massagehoved, som fremmer blodcirkulationen og har en positiv indvirkning på hudens helbred. Epilator leveringssæt indeholder vedhæftede filer til fjernelse af overskydende hår fra forskellige dele af kroppen med maksimal komfort.

fordele:

 • Fuldt vandtæt. For ekstra komfort og blødt hårfjerning, brug det i et varmt bad eller under et varmt brusebad.
 • Pincet med en speciel Braun Close-Grip teknologi fjerner selv de korteste hår, størrelsen af ​​et sandkorn (0,5 mm). Ikke mere venter på, at hårene vokser for at fjerne voks. Ingen besvær.
 • Højfrekvente massagesystem stimulerer huden til en mere behagelig epileringsproces.
 • Det flydende hoved følger alle konturerne i kroppen, hvilket sikrer den bedste kontakt med huden og blødgør epilationsprocessen.
 • Smartlight belysningssystem.
 • Barberhovedet og trimmeren gør epilatoren til en fuldt udstyret barbermaskin.
 • Nyvoksne hår efter epilering er lettere og mindre mærkbare.
 • Epilation vil give dig en perfekt glat hud i op til 4 uger.
 • Epilatoren er ikke kun for benene - den indeholder specielle vedhæftede stoffer til armhulene, hænder, ansigt og bikini.
 • Velegnet til følsom hud, fordi det ikke rykker det, fjerner hår.
 • Til alle kvinder med enhver form for hud.
 • Aftageligt epilerende hoved
 • Opbevaringstaske.
 • Pensel til rengøring.
 • Vægt 320 gram.
 • Der er brug ved brug af skum.
 • Autonomt arbejde (batterilevetid 40 minutter, opladningstid 1 time).
 • Valgfri køleklude.
 • Stilfuld og funktionel.

ulemper:

 • Nogle gange bryder håret under epilering.
 • Manglende evne til at arbejde fra stikkontakten.
 • Pris.
 • En lille batterikapacitet (opladning varer ca. 40 minutter). Dette er ikke lille, men undertiden er denne gang ikke nok.
 • Ikke nok poleringsdyser.
 • En taske i stedet for en kosmetikpose.
 • Ikke i pakken puder til køling af huden (som for eksempel billigere epilators det er).

Oversigt over epilatoren, i videoen fra brugeren:

Braun 5280 Silke-epil 5


Braun SE5280 epilatoren blev designet til effektiv og ekstra blød hårfjerning. Den er udstyret med Short-Grip kort hårfjerningsteknologi med 40 pincet, der fjerner lige korte og tynde hår og sikrer glat hud i op til 4 uger. Derudover har den et komfortsystem med massageruller, som stimulerer huden og en kølehandske til at reducere smerte efter epilering. SmartLight belysningssystemet hjælper med at forenkle hårfjerningsprocessen og ikke gå glip af selv de mindste hår. Evne til at vælge hastighedsindstilling for arbejdsdelene med pincet.

SoftLift fingrene løfter effektivt hårene i nærheden af ​​huden og hjælper dem med at pege på tangene til fjernelse. Apparatet kan vaskes helt med rindende vand.

Epilatoren Braun SE 5280 vil helt sikkert takke repræsentanterne for det svagere køn, for hvem omsorg for deres krop er principielt.

Hvilken epilator er bedre: pincett eller plader?

Velkommen! Fortæl mig, tak, hvordan du finder ud af, hvilken epilator der er bedre - disk eller pincet? Sagen er det før, jeg brugte en barbermaskine til at fjerne uønsket hår på min krop. Men efterhånden begyndte hun at bemærke, at hårene blev grovere, og væksten blev ikke bremset på nogen måde. Jeg fortalte mine venner om mit problem, de rådede mig til at købe en epilator. En siger, at det er bedre at give fortrins til diskmodellen, de andre - pincet. Jeg er ved et tab og ved ikke hvad jeg skal gøre i denne situation og hvilket valg at lave.

For at finde ud af, hvilken epilator der er bedre (disk eller pincet), er det nødvendigt at overveje hver enkelt egenskab og vælge på dette grundlag.

Hvis vi taler om den elektriske enhed til kunstig hårfjerning af en disktype, så skal du vide, at fjernelse af hår sker ved hjælp af roterende diske. Med drejningen af ​​hovedet tættere og tag fat i håret, som følge heraf trækkes det ud af roten. Afhængigt af hvor mange diske der er indbygget i enheden, afhænger kvaliteten af ​​vegetationens fjernelse. Det er vigtigt at vide, at nogle modeller kan have omkring et par dusin diske. Keramiske skiver af høj kvalitet overvejes. De overskrider ikke kun jernet i levetid, men tilhører også hypoallergene.

Pincet på funktionsprincippet svarer til diskmodeller, men kun i stedet for roterende hoveder udføres hårfjerning med pincet arrangeret i et forskudt mønster. Under arbejdet greb pincetten håret og trækker det fra roden ud.

Sig om hvilken model der er bedre at bruge, helt sikkert ikke. Hver har sine egne fordele og ulemper. Men en stor rolle er spillet af individuelle præferencer. Den bedste løsning ville være at teste begge muligheder og vælge modellen på fornemmelser, det vil være den rigtige beslutning. Faktum er, at pincet giver mere smerte, når du bruger det, og hvis din smertegrænseværdi ikke er høj, er det bedre at give preference til diskvarianten.

Kvaliteten af ​​hårfjerning afhænger også af tilgængeligheden af ​​yderligere funktionalitet af enheden. Nogle producenter har udviklet yderligere funktioner for at reducere smerteeffekten. Her skal du være ekstra opmærksom på:

 • kølefunktion;
 • massage;
 • hastighedstilstande;
 • type mad.

Alle disse funktioner er vigtige. Specielt højhastighedstilstanden giver dig mulighed for selvstændigt at regulere hårfjerningsprocessen. Dybest set har alle typer to hastigheder: den første er designet til at fjerne små og tynde hår, det andet - for tykt og langt. Ved konstant brug af epilatoren kan du slippe af med uønsket vegetation i op til en måned. Og med tiden vil hårene blive tyndere og bremse deres vækst.

Hvilken epilator er bedre, og hvor meget koster det

Epilator er en kompakt elektrisk enhed, der gør det muligt at fjerne uønsket hår alene. Han trækker hår sammen med roden, så hudens glathed varer i lang tid - op til 3 uger. Der er mange modeller til salg, og det er ikke så nemt at vælge den bedste epilator. En gennemgang af egenskaberne og sammenlignende TOP populære produkter hjælper dig med at navigere købet og vælge den mest passende enhed til dig.

 • 1. Hvad er epilatorer
 • 1.1. Disk epilator
 • 1.2. Pincet epilator
 • 2. Kriterier for valg af depilator
 • 2.1. design
 • 2.2. Strømtype
 • 2.3. Antal pincet
 • 2.4. Pincet materiale
 • 2.5. Flydende hoved eller almindeligt
 • 2.6. dyser
 • 2.7. Pain relief funktioner
 • 2.8. Antal hastigheder
 • 2.9. baggrundsbelysning
 • 2.10. Vandmodstand
 • 3. Hvilken depilator er bedre
 • 4. Mini depilator
 • 5. Tips til pleje af din epilator
 • 6. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 6.1. Hvilken er bedre disk eller pincer epilator?
 • 6.2. Hvilken epilator er bedre end Brown eller Rovent?
 • 6.3. Hvilken epilator er bedre end Brown eller Phillips?
 • 6.4. Hvad er den mest smertefri epilator?
 • 6.5. Hvad er den mest lydløse epilator?
 • 6.6. Hvad vil du anbefale en god god epilator med en barberkniv, trimmer, baggrundsbelysning?
 • 6.7. Hvad er en nålepilator?

Hvad er epilatorer

Elektropilatorer er opdelt i to hovedtyper: disk og pincet. Vi vil forstå funktionerne i design.

Disk epilator

Denne type maskine bliver gradvist forældet. Disc epilatoren har også pincet, der tager fat i hår. Men pincet er placeret i form af diske, der konvergerer under rotation, som følge af hvilket håret er beslaglagt og trukket ud. Antallet af pincet i sådanne modeller overstiger sjældent 30. Apparatet kan fungere på strøm eller batteri, har flere hastigheder, dyser i sættet.

 • lavere pris;
 • høj grad af pålidelighed.
 • rækken af ​​pincet er komprimeret samtidigt i en linje og tager meget hår på en gang, hvilket forårsager mere smerte;
 • har et højt støjniveau.

Med hensyn til deres design og slidstyrke har disk elektrolyse maskiner ikke minus. Fabrikanter begyndte gradvist at opgive dem kun på grund af, at funktionen ved rotation af pincet giver mere smerte i sammenligning med pincet.

Pincet epilator

Home pincet elektrisk epilator ser næsten ikke anderledes ud end ovenstående. Det har en lidt anderledes hoveddesign. Pincetten på den roterende mekanisme er anbragt i et tavlermønster. På grund af denne position af pincet er ubehag under epilering lidt mindre. Pincet kan have flere tang - op til 45 stk.

Antallet af hastigheder, antallet af forskellige dyser og andre konfigurationer er helt forskellige og afhænger af den specifikke model.

 • mindre støjende;
 • smertefulde fornemmelser er ikke så stærke som ved epilering med en diskenhed;
 • giver dig mulighed for hurtigt at udføre proceduren på grund af et større antal pincet.

Ulemperne omfatter omkostningerne ved maskinen, den er noget højere.

På baggrund af ovenstående er det muligt at gøre en entydig konklusion om, at en elektrisk epilator af pincet er bedre.

De fleste af alle pincet er produceret af mærket Brown Silk Epil. Philips producerer hovedsageligt diskskrivemaskiner.

Kriterier for udvælgelse af udvælgelsesmidler

Komfort, bekvemmelighed og kvalitet af proceduren afhænger i vid udstrækning af epilatorens konfiguration. Der er mange forskellige modeller på markedet med disse eller andre tilføjelser, hvis nødvendighed og anvendelighed ikke er så let at forstå. Lette valget af hjemmepilator hjælper med at gennemgå alle de mulige faktorer, der har enheder.

design

Udseende er den første ting, der fanger øjet og tiltrækker. Smuk, men betyder ikke behagelig. Generelt varierer maskinerne ikke meget i form. For at evaluere kroppens ergonomi skal du tage enheden i hånden, forsøge at simulere bevægelserne i depilationen og lytte til fornemmelserne. Hvis maskinen ikke ligger i håndfladen, har den tendens til at glide ud, og under bevægelser føler du ikke lethed og manøvredygtighed, det er bedre at afvise en sådan model.

Strømtype

Alle typer af epilatorer på strømkilden er opdelt i tre typer:

 1. Wired.
 2. Genopladelig.
 3. Kombineret.

Den batteridrevne maskine er mobil. Det kan bruges i ethvert rum, uanset om der er en stikkontakt, til at tage med dig på vejen uden at bekymre sig om adaptere. Men batteritiden for sådanne enheder er ikke så lang. Afgiften kan sidde helt uventet, når depilationen ikke er færdig endnu - ikke det mest behagelige øjeblik.

Den sædvanlige wire enhed fungerer fra et netværk. Der er en fuldstændig garanti for, at hårfjerningsprocessen kun vil blive gennemført, hvis du ikke pludselig slukker for strømmen. Når du vælger en model med en ledning, skal du være opmærksom på dens længde.

Den kombinerede type enheder er den bedste. Hvis batteriet sidder, kan du altid skifte til strøm fra en stikkontakt. Sluk lyset - der er et batteri. Hvis det er muligt, skal du bare købe en sådan epilator til hjemmet.

Antal pincet

Epileringsmaskiner har i gennemsnit 20 til 45 pincet. Det optimale antal pincet, der giver høj kvalitet aflejring i ethvert område af kroppen - 30-40 stk. Dette kriterium omfatter epilatorer med diske og pincet.

Der er også multi-pincet enheder, med antallet af pincet mere end 50. Men hensigtsmæssigheden af ​​sådanne opfindelser er i tvivl. Kropshår har normalt ikke en sådan tykkelse, som er designet med flere tangstykker. En epilator med 40 pincet vil hurtigt fjerne hår på nogen del.

Pincet materiale

Hovedet er den vigtigste del af epilatoren, den kan udstyres med keramiske eller metalpincetter.

Keramiske pincet er dyrere. Denne epilator er velegnet til følsom hud og tyndt, skrøbeligt hår. Keramiske pincet afbryder mindre hår, hvilket fører til et bedre resultat.

Metal pincet har også deres fordele - de er holdbare, ikke tilbøjelige til at chippe, selvom de kan blive kedelige med tiden.

Flydende hoved eller almindeligt

Faktisk er det flydende hoved i epilatoren intet andet end en markedsføringsgreb. Enheden blev oprindelig fremstillet på en sådan måde, at hovedet er meget manøvrerbart, maskinen bevæger sig let i forskellige retninger og bøjer jævnt rundt om alle dele af kroppen. Denne funktion tilføjer ikke særlige fordele ved værktøjet.

dyser

I hver specifik model varierer antallet af dyser. Der er biler overhovedet uden vedhæftede filer og tilføjelser. Vedhæftede filer hjælper med at reducere smerter i særligt følsomme områder og gøre aflejringsprocessen mere behagelig. Overvej de grundlæggende nyttige tips.

 1. Barbering dyse Træk ikke hår, men skærer dem af. Velegnet til hurtig depilation, når der ikke er tid til fuld udtørring, men du skal se perfekt ud.
 2. Limiter. Nogle gange i et sæt er der flere grænser med forskellige bredder. Dysebegrænser giver dig mulighed for at indsnævre hårfjerningsområdet og reducere smerte. Sådanne tilføjelser er relevante for bikini-zonen, antennerne på ansigtet, hvor huden er særlig følsom.
 3. Trimmer. Giver dig mulighed for at skære hår til en vis længde for at lave design.
 4. Exfoliating dyse. En meget nyttig tilføjelse. Hjælper med at forhindre indvækst af hår, eksfolierende døde hudceller.

Pain relief funktioner

Hårfjerning med elektroepilator er en smertefuld proces. I nogle dele af kroppen kan smerten være så alvorlig, at det vil være umuligt at fortsætte proceduren uden bedøvelse. Producenterne begyndte at udstyre deres enheder med forskellige tilføjelser, der hjælper med at reducere ubehag.

 • Massage funktion. Værktøjshovedet er udstyret med gummi bolde eller børster. I processen med depilation er en massage effekt, som reducerer følelsen af ​​smerte.
 • Køling. Kølet epilator har en speciel dyse med væske. Det skal være frosset før en session, og sæt derefter på epilatoren. Kulden virker som en lokalbedøvelse. Der er også kølemiddler.
 • Hudlås. Nogle enheder har en særlig dyse, som retter huden på det behandlede område, hvilket ikke gør det muligt at strække sig, hvilket reducerer smerten betydeligt.
 • Blæserfunktion. Enheden er udstyret med et specielt system, der genererer en kold luftstrøm for at reducere ubehag.

Antal hastigheder

En enhed kan have 1,2 eller 3 hastigheder, nogle gange 4-5. Jo flere hastigheder maskinen har, desto flere muligheder er der for at justere driften af ​​enheden for dig selv. Den bedste løsning er depilators med 3 hastigheder.

baggrundsbelysning

Ganske en nyttig løsning, der hjælper dig med dårligt oplyste områder og hjælper dig med at se de resterende uudnyttede hår. Baggrundslysfunktionen vil være særlig nyttig for personer med dårlig syn.

Vandmodstand

Modeller udstyret med vandtæt taske kan bruges direkte i bruseren. Kvaliteten af ​​hårfjerning på våd hud og hår er naturligvis stadig i tvivl. Men i det mindste ville en sådan enhed ikke være forfærdelig at tage med våde hænder eller slippe det ind i badeværelset.

Hvilken depilator er bedre

Den præsenterede vurdering af de bedste epilatorer omfatter modeller med en harmonisk kombination af pris og egenskaber.

Hvad er en barbermaskine, dens historie og hvordan man vælger den rigtige?

Top elektriske barbermaskiner til mænd - TOP-10 rating