Mirakel forår til fjernelse af ansigtshår

Mærkeligt nok, men problemet med depilation i ansigtet er nu langt fra det sidste sted. Desuden vil piger og kvinder fjerne hår ikke kun fra overlæben og øjenbryn, men også fluffen fra kinderne, hagen og så videre. Nu kan kosmetologi tilbyde mange værktøjer til at løse dette problem. Men mange af dem har et stort antal fejl, og nogle efter brug kan give og komplikationer i form af ar og ar, hvilket er uacceptabelt på ansigtets hud.

Kanonhår på ansigtet

Næsten hele overfladen af ​​menneskekroppen er dækket af hår. Strammere hos mænd er placeret på ansigtet, lysken, armhulerne på brystet og så videre. Hos kvinder er håret udtrykt i færre områder, og det meste af håret der er på ansigtet ligner en pistol. For mange er en sådan ned helt umærkelig, men for nogle på grund af hormonelle eller genetiske træk kan håret blive mørkere og hårdere, hvilket gør dem mere synlige.

Hvis der på ansigtet på en kvindes hår bliver mørkt og hårdt, og ikke bare en mørkere nedgang, bør du konsultere en gynækolog og en endokrinolog for rådgivning. Chancerne er, at dette kan skyldes ændringer i hormonniveauet.

For moderne metoder til depilation er mørkt, fluffy ansigtshår et problem. De har utilstrækkelig farve til fotoepilation og laser, og elektrolyse kan have negative konsekvenser. De zoner, hvor en sådan ned er placeret, for eksempel som området over overlæben, har en øget følsomhed, som begrænser brugen af ​​voksaflejring, især varm voks. Efter denne metode for eksponering kan forblive røde streger af irritation, og nogle gange en forbrænding. Selv en sådan fælles metode som shugaring forlader ofte hår på plads. Der er kun en gennemprøvet metode - fjernelse af sådant hår med pincet, men du kan også bruge en imponerende tid, hvor du vil opleve ubehagelige og smertefulde fornemmelser.

En mulighed for at fjerne sådant hår er en barbermaskine. Men det har sine ulemper, hvis vigtigste er indlysende - håret efter barbermaden vil ikke længere være fluffy, de vil vokse hårdt og mørkt. Og det bliver endnu mere mærkbart, og så skal de blive barberet regelmæssigt, ellers er der risiko for at blive en "skægget kvinde". Regelmæssig barbering vil igen føre til irritation og indgroede hår.

Så mange anmeldelser af brugen af ​​depilatoren i ansigtet, er det næsten sammenligneligt med fødslen. Kvinder hævder, at få mennesker formår at udholde så alvorlig smerte.

For ikke så længe siden blev en ny enhed opfundet. Det er en fjeder med håndtag på spidserne, det er i foråret, der kan hjælpe dig med at løse problemet radikalt.

Nu kan du købe en sådan forår i onlinebutikker og online-auktioner. Hun finder flere og flere fans og har et stort antal analoger, hvilket gør hendes pris endnu mere overkommelig.

Sådan bruger du sådan en dejlig forår

Denne enhed har et stort antal fordele, og en af ​​dem er enkelhed i sin enhed. Princippet om en sådan forår er at fastgøre det på ansigtet og vikle det med særlige hårbevægelser. Det ligner noget pincet eller nogle typer af hårfjerningsmidler, kun ved brug af en pincet du sletter en tid ofte en eller et par hår, men her - bare en masse. Desuden fjernes selv de hår, der ikke let kan ses, men kun under visse lysforhold. Når foråret er tæt på hudens overflade, det griber hår "fange", og i en afstand fra huden - tager dem med sig, beskadige hårsækken, hvilket fører til en længerevarende effekt.

Denne forår har evnen til at kæmpe ikke kun med dunet hår, det fjerner også de strammere. Operationsprincippet ligner mange mekaniske eller elektriske apparater til fjernelse af overskydende hår, men meget billigere end dem til en pris.

Hvis vi betragter en sådan enhed mere detaljeret, er det en metalfjeder, hvis ende er silikone, gummi- eller plastdyser. Den oprindelige enhed blev udviklet i Canada, og nu er prisen ca. $ 20; Heldigvis er der allerede lavet mange analoger i Kina, som kan bestilles med levering fra 50 cent.

Video gennemgang af enheden til depilation i form af en forår:

Selvom du køber en kopi af en sådan enhed ved en onlineauktion, skal du være opmærksom på anmeldelserne, fordi effektiviteten af ​​metoden stærkt afhænger af kvaliteten af ​​det materiale, som foråret består af. Vigtige parametre er også dens elasticitet og densitet. Derfor er der en følelse i erhvervelsen af ​​højkvalitets apparater.

Håret fjernes ved hjælp af en fjeder på følgende måde:

 1. Sørg for, at det område, hvor du vil fjerne hår, ikke har irritationer, skader, papillomer, vorter og nevi. Hårfjerning på deres overflade anbefales ikke.
 2. Før depilering behandles huden med et alkoholfri antiseptisk middel, f.eks. Chlorhexidin.
 3. Tag fjederen ved siden af ​​pladerne og buk i form af bogstavet U. Fastgør buens øverste del til huden, til den nederste del af det afsnit, du vil behandle. Gradvist bevæge sig op, drej fjederen langs sin akse. På dette tidspunkt kan der opstå smerter, da foråret fanger håret og fjerner dem. Behandle alle ønskede områder: Hage, nakke, overlæbe eller enhver anden.
 4. På nogle steder kan der være vanskeligheder med fjernelse af håret: i pitsne, depression. Det er ikke nødvendigt at fjerne håret rundt om øjenbrynene, du risikerer at fjerne ekstra, uden at mærke hvordan foråret vil fange øjenbrynene og nogle steder.
 5. Behandl huden igen med et antiseptisk middel og påfør en fugtighedscreme.

Fra første gang kan denne metode medføre problemer med korrekt udførelse, da det kræver en vis færdighed.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Mange tror, ​​at mere dokumenterede metoder, såsom pincet eller voks, ikke kan klare sig værre eller endnu bedre end en nymodet opfindelse og derfor er skeptiske. Ikke desto mindre er denne metode vinder mere og mere popularitet. Dette skyldes det store antal fordele i forhold til andre:

 1. Lav pris. Den dyreste version af dette forår er meget lavere end endda den mest budgetmæssige epilator, for ikke at nævne værktøjerne til hardware kosmetologi. I det lange løb vil en sådan forår være mere rentabel, ikke bare voks, men også shugaring. Varigheden af ​​operationen, selv i værste fald, er mere end et år.
 2. Procedurens hastighed. Behandling af hele ansigtet vil tage omtrent lige så meget tid som voksning, og det vil betydeligt reducere den tid, det tager at behandle det samme område med pincet. Så en uerfaren bruger vil tage omkring 10-15 minutter til at behandle overlæben, med tiden vil dette interval reduceres til tre til fem.
 3. Effektivitet mod mange typer hår. Som tidligere nævnt fjerner denne forår ikke kun fluffen, men også hårdere hår, såvel som dem, der er vanskelige at lægge mærke til, når de fjernes med pincet.
 4. Varigheden af ​​effekten. Efter proceduren begynder håret at vokse efter en til tre uger afhængigt af de enkelte egenskaber. Denne gang er meget længere end effekten af ​​barbermaskinen.
 5. Fraværet af en stor liste over kontraindikationer. Denne teknik er et af de få, der kan bruges selv under graviditet og amning, og denne periode bidrager kun til væksten af ​​et stort antal overskydende hår. Tag ikke kontraindikationer for de fleste stoffer og sygdomme.

Video - fordele og ulemper ved en sådan forår.

Listen over fordele er imponerende, sjældent hvilken teknik der kan prale med så mange fordele. Det er værd at nævne de negative sider:

 • Forår til hårfjerning kræver særlige færdigheder. Mange kan ikke straks finde ud af, hvordan man korrekt bruger det, hvilket fører til bitter skuffelse, smerte og lav effektivitet.
 • Foråret kan kun bruges på ansigtet, samtidig med at man undgår øjenbryn og steder, hvor hovedbunden er tæt. Det anbefales heller ikke at bruge en sådan anordning i særligt følsomme områder, for eksempel et bikiniområde eller i armhulerne. Fordi sommetider for hårdt hår kan en sådan enhed bryde af ved rødderne, hvilket fører til indfødning af hår.
 • Ømhed. Mange vurderinger hævder, at hårfjerning med en fjeder er mere smertefuld end ved pincet eller voksning, men ikke så meget som shugaring.
 • Hoppe hår. Det sker ofte, at foråret ikke begynder at fjerne alt håret, og hopper nogle. Der er flere grunde til dette. Den første er den forkerte udførelse af depilationsteknikken, den anden er den dårlige kvalitet forår. Over tid vil enheden slides ud, hvilket fører til forringelse af dets egenskaber. Desuden kan den dårlige kvalitet af enheden opnås ved at købe den fra tvivlsomme sælgere.

Som du kan se, er de fleste af de negative punkter i hårfjerning på denne måde subjektive. Det største problem i brug er at mestre udførelsensteknik. Mange brugere på grund af dette klager over manglen på effekt overhovedet.

anmeldelser

Margarita: "Jeg har aldrig lidt af et specielt ansigtshår, men den derunder irriterede mig. Faktum er, at jeg har mørkt hår og ret skind, derfor er det ikke for svært at bemærke det. På en eller anden måde surfer på internettet, der står over for et billede, som blev afbildet sådan en ting. Nu er jeg tilfreds med resultatet, men i første omgang tog det mig tid til at få fat i det. "

Katia: "De første par gange oplevede jeg kun negative følelser i forhold til en sådan forår. Sandsynligvis var det i min "krivorukost" og dovenskab, men så tilpasser jeg mig selv og nu er jeg professionel i denne sag. "

Julia: "Jeg har fjernet mit ansigtshår i lang tid. Men det blev gradvis til mange timers hårdt arbejde ved spejlet på badeværelset. Da en sådan forår kom til mig, forstod jeg straks - det er det. Jeg løste mit problem en gang for alle. Det var rigtigt, at foråret skulle ændres hvert halve år, men med en sådan pris er det det værd. "

Marianna: "Så længe jeg ikke forsøgte at bruge en sådan forår, gennemgik jeg en masse træningsvideoer, det var alt forgæves. Hun greb mit hår, men tog aldrig det ud. Jeg var meget skuffet. "

Vera: "Foråret var slet ikke for mig. Sammenlignet med voksning er dette bare tortur. Jeg plejede at bruge specielle voksstrimler til depilation på ansigtet. Så købte hun en sådan forår og var ulykkelig. Jeg vil igen gå til voksen.

Depilator SPRING

Skønheden i kvindens læber gives meget tid og opmærksomhed. Hvad de ikke gør er at få klare, sexede læber: de bruger forskellige enheder, injicer injektioner, anvender kosmetik. Men alle æstetikerne forkæler håret over læben, som ofte vokser i det retfærdige køn. Det er acceptabelt, hvis det bare er fluff, er det næsten usynligt, og det giver ikke ubehag.

Hvad skal man gøre, hvis hårene er mørke, mærkbare, forårsager udvikling af komplekser og selvtvivel? Absolut nødt til at slippe af med dem, men hvordan? Voksning på sådan følsom hud er farlig at bruge, da irritation kan forekomme efter fjernelse. Du kan ikke barbere med en maskine, fordi du ikke vil have hårde børster til at vokse senere. Det bedste værktøj til at bekæmpe uønsket vækst er en speciel forårsmodtager. Anmeldelser bekræfter dens effektivitet.

Hvad er det her?

Depilatory Spring - et af de mest tilpassede midler til at fjerne uønsket hår fra huden over læberne. Det vil hjælpe med at slippe af med kosmetisk mangel hurtigt. Du behøver ikke længere at plage din hud med smertefulde metoder, kaste penge for at fjerne hår i skønhedssalonen.

Hvis du oplever ubehag over uønskede hår over læben, hvis du begynder at se enkelt hår på hagen, køb denne innovative enhed, vil du ikke fortryde. Depilatoren er billig, nem at bruge, absolut sikker, da det ikke forårsager irritation.

fordele

For at værdsætte denne enhed skal du bare prøve, hvordan det virker. Foråret i udseende ligner en pind til rengøring af ørerne. Dette er en meget tæt komprimeret fjeder lavet af slidstærkt materiale. Begge ender har gummispidser, der gør hårfjerningsproceduren mere praktisk. Enheden har flere fordele i forhold til andre midler til fjernelse af ansigtshår.

 • Effektivitet. I en procedure, hvis varighed ikke er mere end 5 minutter, kan du slippe af med ansigtshår fuldstændigt.
 • Kompakthed. Det er så bekvemt, at det passer let i en kosmetiker, lomme, pung og optager meget lidt plads.
 • Sikkerhed. Enheden fjerner forsigtigt uønskede hår og efterlader intet spor bagved.
 • Convenience. For at bruge værktøjet er meget enkelt, kan du finde ud af, hvordan du fjerner hår, første gang.

Og stadig adskiller denne afskærer for personen sig i en ubegrænset udløbsdato. Materiale, hvorfra enheden er fremstillet, modstandsdygtig over for mekanisk beskadigelse, korrosion. Det er nødvendigt at gøre en meget stor indsats for at fjerne eller skade fjederen.

værdighed

Hvis du endelig vil glemme irriterende hår, der forkæler ansigtets æstetik, men ikke tør at bruge de smertefulde metoder til fjernelse af håret, vil en ansætter til ansigtet komme til undsætning. Anmeldelser af det er efterladt af brugere, som nu føler sig meget mere selvsikker og mere attraktive. Køber denne depilator får du:

 • perfekt glat hud over læben;
 • evne til at fjerne uønsket vækst på hagen;
 • ingen bivirkninger, udslæt, irritationer.

Traditionelle enheder til depilation arbejde på netværket eller på batterier, men ikke denne enhed. Han er i stand til at arbejde under alle forhold. Der er ingen flytbare elementer i det, der skal ændres med jævne mellemrum. Og prisen på denne enhed er bare latterlig.

funktion

Handlingsmekanismen for opstilleren er som følger: Hårene fanges af en fjeder og fjernes forsigtigt. Enheden fanger ikke kun mærkbart, langt hår, men også lille. Du skal gennemføre proceduren ikke mere end en gang hver tredje uge. Hårene fjernes fra roden, fasen af ​​deres vækst er forstyrret, derfor bliver de i fremtiden meget tynde og vokser meget langsommere.

Et depilator til fjernelse af ansigtshår er en nem, overkommelig måde at gøre huden på hagen, over læben, glat og behagelig at røre ved. Det er meget nemt at bruge enheden, selv et spejl er ikke nødvendigt for proceduren. Først bøj fjederen i midten, anvend den til det sted, hvorfra du vil fjerne hår, og rør derefter forsigtigt håndtagene på enheden. Op til to dusin hår fjernes ad gangen, mens der ikke er rødme og bumser.

Hvis du stadig er i tvivl om, at depilatoren vil hjælpe med at klare uønsket vækst i ansigtet, vil brugeranmeldelser bekræfte dette. Piger er nu meget nemmere at passe på sig selv, fordi du kan stoppe med at bruge voks, sukkerpasta, barbermaskiner til at fjerne hår på den delikate hud i ansigtet.

Kundeanmeldelser

Polina, 38 år: Jeg har for nylig fundet på min hake nogle få mærkbare hår. Selvfølgelig behagede det mig ikke. Jeg forsøgte at fjerne dem med pincet, led i omkring en halv time, kun tre bukkede. Voks tør ikke at anvende. Jeg ringede til min ven, huskede, at hun regelmæssigt fjerner hår fra huden over hendes læbe. Hun bragte mig denne depilator. Fra første gang gik alt væk, og det var på få minutter, at jeg brugte foran tv'et. Du skal købe en selv, det vil være nyttigt for sikker.

Katya, 23 år: I skolen voksede meget grimme hår over min læbe, på grund af hvilket jeg var meget bekymret. På grund af hendes dumme dumme blev de barbert, så så voksede en sådan stub, at det gjorde mig ubehageligt selv for at forlade huset. Så fjernede han den varme voks, hvorefter der var udslæt. Det er netop for nylig opdaget et helt nyt, effektivt middel til hårfjerning - dette er en depilator i form af en forår. Han er 100% op til opgaven.

Epilator, forår

Epilator forår er en hurtig og billig måde at fjerne løs hår.

Alle kvinder er bekymrede over valget af metoden til fjernelse af uønsket hår, og før eller senere foretrækker man en af ​​dem - voksning, shugaring, elektrisk eller laser hårfjerning...

Men når hårfjerning er en del af regelmæssig rutinepleje, kan du se, hvordan dette rituelle tager meget tid og penge: Salonerne rejser nogle gange takster, og der er ofte trættende at rejse der. I dette tilfælde skal du bruge flere metoder til hårfjerning, afhængigt af hvilke dele af ansigtet eller kroppen du skal udføre proceduren. Når det kommer til hårfjerning metoder, er der altid masser af muligheder! Så selvom du har besluttet dig for at slippe af med hår, kan du altid prøve forskellige nye værktøjer, der kan gøre din hud glat. Og et af disse originale værktøjer - epilator-foråret!

Hvordan man bruger springepilator

Forårspilatøren er også et værktøj, der er bredt fordelt blandt asiatiske kvinder, det er endda svært at kalde det sådan - det er så simpelt. Princippet om dets handling er også ukompliceret: ruller på huden, denne fleksible pind opfanger alle hårene på vejen, selv dem der ikke er synlige for det blotte øje. Hårene er i en slags fælde mellem metal spiralerne. Rive fjederepilatoren fra huden, du rive håret ud. Alt! De er ikke!

For effektivt at fjerne fluffy hår skal du tage denne beskedne "epilator" i begge ender, bøje den i form af en omvendt "U", og dernæst lede fjedersiden til dit ansigt, så metaldelen glider over huden mod hårvækst. Rul - og vurder resultatet! Ofte for at fjerne alt hår uden rester, skal du holde værktøjet over hvert behandlingsområde flere gange - men det vil ikke skade i de fleste tilfælde. For at værktøjet til at rense håret renses, skal du forsøge at puste kinderne og læberne, når du behandler huden - så fjederen vil fange flere hår. Jo mere du bruger det, desto bedre resultater får du med hver efterfølgende ansøgning.

Hvor skal man bruge springepilatoren

Epilatorfjeder bruges hyppigt øverst, ved templerne og resten af ​​ansigt og nakke, hvor subtilt, men stædigt hår skaber en uæstetisk vækst. Brugen af ​​dette værktøj til fjernelse af uønsket hår er dog ikke begrænset til fjernelse af overgroet omkring læberne. Det kan også bruges på hagen, selvom det kræver noget øvelse: det er ikke nemt på en gang at bruge fjederepilatoren på ujævne områder af ansigtet.

Mange mener ikke, at det er sikkert at bruge denne genstand nær øjenbrynene eller på panden, da udbrydelse af epilatorfjederen kan rive "ekstra" øjenbryn og lige øjenvipper eller mellem foråret kan endda forveksles med håret på hovedet. Men hvordan og hvor du vil bruge denne genstand er helt op til dig - det vigtigste er at gøre det under fuldstændig kontrol og sikkert.

Fordele ved foråret epilator

 • Epilator-foråret er i stand til effektivt at opfange alt uønsket hår. Depilatory fjeder effektivt fjerner 99% af håret på overlæben og 100% af håret på underlæben, såvel som på konturerne af læberne. Kun hår, der er vinklet på begge sider af læberne, er undertiden ikke svært at trække med rødderne. Men efter at have praktiseret, kan de også nemt fjernes!
 • Brugervenlighed: Hårfjerning ved hjælp af vårepilator tager ikke meget tid, især hvis du får din hånd (og dette er allerede muligt for 3-4 anvendelser)
 • Autonomi: Du behøver ikke hjælp fra en mester - du udfører alle manipulationerne selv.
 • Dette er et meget bekvemt, letvægtsværktøj - du kan nemt bære det med dig hele tiden i din pung og bruge det så snart du har brug for det.
 • Billighed: Dette værktøj koster et par dollars (afhængigt af producenten, men 7 konventionelle enheder er allerede dyre, normalt koster en fjederepilator tre cu).

Ulemper og træk ved brugen af ​​forårsepilatoren

Hvis hårene brydes af under fjernelsen, kan det få dem til at vokse under huden, og du vil støde på problemet med indgroet hår.

Altid, før og efter hver brug, desinficere epilatoren med alkohol eller et andet antiseptisk middel for at reducere sandsynligheden for infektion. Brug altid afbrændingsfjederen kun på ren hud! Det er vigtigt at forsigtigt påføre en blød tonic med naturlige antiseptika (kamille, salvie, St. John's wort osv.) På huden efter hårfjerning for at lukke porerne og undgå infektion i huden. Brug dog ikke lotioner, der indeholder alkohol. Brug ikke sæbe i 24 timer (under alle omstændigheder anbefales det ikke at bruge sæbe i ansigtet). Hvis du oplever svær smerte efter behandling, skal du tørre delikate områder med isbiter før og efter hårfjerning.

Aliexpress Nyt ansigtshår Epicare Epilator Epilick Remover Stick - anmeldelse

For hussarer kan fjederen stadig passe, men hvis der kun er et par irriterende hår, er det bedre at afholde sig fra at købe. Forår med aliexpress. (+ billede før og efter, video i aktion)

Som det viste sig under forsøgene - jeg har ikke et overskæg, men et overskæg. Dybest set - dette er en kilometer hår, der er usynlig ved første øjekast og adskiller mørke og hvide hår over kanten af ​​overlæben.

Åh ja, et andet skæg eller ret individuelle spiky hår, der måtte trækkes ud periodisk, og hver gang den gamle Hottabych blev husket:

Fuck tibi doh, tibi doh! Jeg ønsker ikke længere at trække disse hår!

Ønsket blev opfyldt. Præcis til genvækststidspunktet igen - dette er en halv og en halv time.

Hvad der er interessant er, at hvis jeg trækker håret ud i øjenbrynsområdet, så kan det ikke længere se ud, og i området for læber og hage synes dette problem ikke engang at forsvinde.

Så efter at jeg har set vidunderlige vidunderlige videoer på at fratage ansigtshår ved hjælp af en depilation forår, efter at have læst forskellige anmeldelser, går jeg til gruppen shopping sektionen, der allerede er blevet sådan et indfødt AliExpress, og jeg ser dette mirakel.

Foråret er så vinkende, så vinkende:

Køb, du har brug for det! Jeg ved ja, ja ja! Chinas se alt, du har lige tænkt på mig i går og søgte på Youtube, hvordan man bruger mig! Du er allerede træt af de ekstra hår, godt, succumb til fristelsen og betal disse uheldige 0,75 yy!

Siden du læser denne anmeldelse - er alt klart for mig, så jeg gav efter fristelsen og købte i foråret. Ja, og ikke kun en, men to på én gang - den anden besluttede at lave en anden mor.

Mor har et andet problem - hun var bare træt af at kigge efter mange hårde hår og tog barbermaskinen op.

Måned af forventninger (som sædvanlig) fløj hurtigt, fordi mens foråret var på vej, havde jeg tid til at skifte mening. Allerede selv forestillet sig, hvordan foråret ville depilere ikke ansigtet, men håret på benene. naiv.

Men varerne ankom, emballagen blev lidt knust, men fjedrene selv var lige. Alle oplysninger om emballagen i tegn og billeder. Jeg har allerede set hvordan andre bruger foråret til depilation, så disse oplysninger virker helt normale og endda forståelige.

Enheden af ​​foråret er ret enkel - to glatte håndtag sættes på begge sider af den tætte fleksible fjeder. Du kan trække håndtagene ud, nogle gange gør de det selv - når du kraftigt trækker foråret i forskellige retninger.

Størrelsen på foråret med håndtag er 20 cm. Hver tur passer godt til den næste og hele foråret er flad.

Jeg brugte en flad forår flere gange og forladte det et stykke tid.

Alt ville være godt, men jeg forlod foråret udpakket (vanen med at smide overskydende og krøllede) og det viste sig, at hun bøjede sig lidt tæt på håndtaget, og hun lå der i en uge eller to.

Som det viste sig - forhindrer det dig nu i at bruge fjederen komfortabelt - det begynder at bøje på dette strakte sted tidligere end på det rigtige sted. Selv om foråret ser flad ud.

Før bøjningen viste sig, bøjede fjederen sig klart i midten og var alt elastisk.

Denne advarsel er for dem, der stadigvæk skal bruge foråret - altid holde det fladt, eller lad originalemballagen være.

Når jeg er færdig med teorien, vil jeg fortsætte med at øve.

Og øvelsen er ret simpel:

 1. Vi tager en pen med en hånd, en anden pen med en anden hånd.
 2. Vi bøjer foråret halvt og træner træningsbevægelser - det er nødvendigt at tilpasse.

Bevægelserne er enkle - drej knapene med fingrene med uret og mod uret. Således drejer foråret sig selv. Princippet er sådan, at når foråret er bøjet, åbner den øverste del i midten og den nedre del kontraherer. Alt, der kommer ind i den åbne del, er fanget, og når den drejes, trækkes den ud, fordi overtræk i en komprimeret fjeder.

Har du sådan en ting, at kæden omkring din nakke eller hånd fangede dit hår, hvis det rullede sig selv? Nej? Ja du er en glad mand! Og i min skole har jeg altid ure, armbånd og kæder og trækker derfor et par hår på mine arme eller nakke.

Så målet - at rive det ekstra hår over læben og i hagen.

Midler - en kilde til depilation.

handling:

 1. For at nærme sig spejlet for at sigte, må du måske blæse op i kinden eller placere tungen under huden (jeg ved ikke, hvordan man forklarer det, i almindelighed skal du stramme hudoverfladen).
 2. Bøj fjederen halvt, bring den til hårene (det er stadig for tidligt at rotere).
 3. Fastgør en fjeder til kroppen og drej håndtagene med fingrene.
 4. Skyl alle skabere af skønhedsstandarder.
 5. Det vil sandsynligvis gøre ondt, men det skal gentages, indtil vegetationen er fuldstændig ødelagt.
 6. Efter denne sado-maso procedure, strække foråret og blæse på den for at rense de revet hår.

I videoen foråret i aktion:

Hvad er resultatet?

Mange usynlige, men allerede udtrukne hår, som jeg ikke engang mistænkte indtil dette øjeblik, er to.

Ikke alt det nødvendige hår forlod området fra første pass - det er tre.

Røddet hud er fire (men det afhænger af individet, min hud bliver også rød fra pincet).

Da jeg så, at foråret rev op i fluffen en masse pistoler og et par lange hår, var jeg allerede bange for at bruge hende igen - og hvad nu hvis hun stadig finder mange mange usynlige hår, som så begynder at vokse som skør.

Men jeg ventede stadig på den anden side over læben. Ærligt, jeg var allerede enig i pincet, men besluttede at afslutte denne vegetation. I det øjeblik blev det klart, at hvis en hussar overskæg begynder at vokse, så hvilken forskel gør det til at foråret med en fjeder, skal du stadig fastholde dig selv for evigt. Og hun lancerede mekanismen på den anden side igen at trække ud meget usynlige hår og lidt synlige.

Resten af ​​det lange synlige hår besluttede jeg stadig at trække ud med pincet, fordi de var placeret i en meget som det viste sig følsomt område.

Hagen blev heller ikke uhæmmet, men hvis jeg trak 3-5 hår med pincet, lykkedes det foråret at springe ud. Det ser ud til at alt er 150. Jeg spyttede på denne ting og besluttede at vente på hvornår og med hvilken intensitet vil nye hår vokse i stedet for den førstnævnte, og så og dansede på resultatet og drage konklusioner - er det værd at lyset er eller ej.

En uge gik, de første korte spikhår dukkede op - aha. Det er på tide at få foråret tilbage igen og prøv, hvordan den fanger de korte stubber.

Med de nye hår var fjenden ikke så uhyggelig som med de første, der blev revet af den. Hun klæbte allerede ikke så intensivt, og hele proceduren var ikke så effektiv. Nogle hår måtte klamre flere gange, fordi de ønskede ikke at blive trukket ud på nogen måde, fast klæber sig til huden.

Noget begyndte at foreslå mig, at jeg ville bruge mere tid foran spejlet med en fjeder i mine hænder end med pincet. På det tidspunkt fuldførte jeg hele denne episke.

Håret er vokset tilbage. Fluff blev ikke mærkbar - takket være det. Og de hår, der var lange og mærkbare, da de voksede og vokser - de er ikke mere og ikke mindre.

Jeg ønsker ikke længere at trække disse synlige hår ud med en fjeder. ved siden af ​​dem vokser fluffen, der klamrer sig til foråret i første omgang. Og hver gang der skal kalibreres med alle disse "twist-twist" -manipulationer er det en skam for tiden.

Åh ja. ben. Jeg glemte næsten.

Jeg troede, at jeg ville sidde i stilhed og ro og depilere mine hårede ben. Men foråret tænkte anderledes og undlod at fange et hår! Det er en skam - igen skal du buzz gennem hele lejligheden med en epilator.

Konklusion.

Mor kunne godt lide foråret, fordi hun har allerede skiftet til tungt artilleri - en barbermaskine.

Jeg besluttede at opgive foråret til fordel for pincett, fordi der er for mange bløde usynlige hår, som jeg ikke ønsker at omdanne til overskæg.

Jeg vil stadig anbefale, fordi produktet er det værd, især for prisen. Men du har brug for det eller ej - det er op til dig.

Jeg ønsker dig at være smuk og sund!

Ret penge fra køb - LetyShops cashback service.

Forskellige produkter og procedurer for ansigtet:

Ansigt aqua cream Instant blur Clean line - med ham lærte jeg, hvad ansigt matting er for hele dagen.

Støvsuger porer ansigt med Aliexpress - en behagelig massage på huden, som også begyndte at glatte huden.

Magnitotron - nålrulle magnetisk - hjalp mig med at begrænse huden efter postacne.

Dampbræt er en god ting, men ikke for allergi.

Når jeg besøgte ansigtskryo-massage-proceduren, hvor jeg fik at vide, at nogle specielle præparater, der skal injiceres under huden, kan niveauere huden.

Forår for at fjerne ansigtshår (+ video, hvordan man fjerner hår med en tråd)

En unik ting for dem, der vil hurtigt og permanent slippe af med vellus ansigtshår. Praktisk og uundværlig.

Princippet om driften af ​​spiralen ligner den sædvanlige epilator eller pincet - indfangning og træk af hår. Spiralen er så tæt, at den blev skabt specielt for at fjerne vellus hår på ansigtet (på kinderne eller over læben), selv usynlig! Foråret er meget delikat, irriterer ikke og beskadiger ikke huden, vi justerer spiralens rotationsstyrke selv. Efter hårfjerning på denne måde vokser håret mindre og tyndere. (Glem ikke, før og efter arbejde med foråret, at behandle det med en antiseptisk opløsning, for eksempel chlorhexidin eller alkohol).

Anvendelse: Foråret skal bøjes med bogstavet U og fastgøres til pindepunktet og derefter begynde at rotere. Fremgangsmåden er ikke smertefri, men effektiv!

På grund af sin kompakte størrelse er det praktisk at altid have med dig)

Men hvordan løser du problemer med hormoner? Og efter fødslen voksede mit hår overalt. Og på ansigtet og på maven og på hænder og pipetter på fingrene. I morgen vil jeg gå til endokrinologen.

hormoner at skære for at regulere cyklusen, cyklen genoprettes, og håret forblev (((((

og de nye i det mindste holdt op med at vokse?

ja der er så mange, at det ikke betyder noget

Jeg vil have alt foto epilering... så det 1 gang og for livet.

men de gør det kun på ansigtet kun om vinteren, og vi har allerede en måned +... i dag var det +17.

En slægtning gjorde på hendes ben... men de sagde så om hendes ansigt.

ikke så dyrt som du tror.

Generelt drømmer jeg altid om at fjerne alt, der er overflødigt... Jeg planlægger dette år!

de siger det gør ondt! Men for mig er det bedre, jeg vil tolerere 3 gange og betale 1 gang... end at scoff til mig hele mit liv og tænke på disse hår for evigt.

Forår til fjernelse af hår - en effektiv måde at fjerne hår på ansigtet

Forår til hårfjerning - et værktøj til hårfjerning i ansigtet derhjemme. Besøgende saloner er dyre, og ikke altid har en kvinde fritid til at gennemgå et kursus for at fjerne vegetation. Depilatory cremer er ikke altid til stede, og ikke alle kosmetiske epilatorer kan bruges på ansigtet. Foråret til ansigtet købes en gang, det kan bruges til enhver tid uden hjælp fra en specialist.

Forår til fjernelse af hår - beskrivelse og drift af epilatoren

Fjederepilatoren er utroligt simpel - den er en tæt vingefjeder, der bøjer let og tager sin oprindelige form godt. Selve foråret er det aktive element i dette værktøj. Langs forkanten er udstyret med holdere af plast, silikone eller gummi.

Hvordan bruger vi foråret til ansigtet? Epilatoren er bøjet, så fjederen tager en buet form. Derefter påføres den øverste del af buen på bunden af ​​det behandlede område af ansigtet. Herefter skal fjederen langsomt drejes væk fra sig selv og samtidig holde den op. Dette er en mekanisk hårfjerning.

På trods af det grundlæggende handlingsprincip kræver arbejde med en fjeder at fjerne ansigtshår visse færdigheder. Imidlertid løser flere træningsproblemer problemet, i fremtiden tager proceduren ikke mere end fem minutter. Mekanisk depilator tager let U-form, så det er bekvemt for dem at fjerne håret over læben, ved templerne, kindbenene, hagen.

Fordele ved foråret epilator

Du kan relatere til metoden til at fjerne hår med en skeptisk forår, men denne metode til hjemmet fjernelse bliver stadig mere populært. Dette forklares af følgende fordele ved fjederepilatoren:

 1. Høj effektivitet: fjederen til ansigtet fjerner både tykt og langt hår og en lille mærkbar fluff.
 2. Virkningens varighed: 15 dage før de første tegn på hårvækst.
 3. Procedurehastighed: Det tager 15 minutter til ansigtsbehandling og kun 2 - 5 minutter til epilering af individuelle zoner.
 4. Mindste antal kontraindikationer: En mekanisk epilator kan bruges af gravide kvinder, mennesker tager medicin, der lider af forskellige sygdomme.
 5. Opbevaringskomfort og brug: Fjederen tager ikke meget plads, det er bekvemt at tage med på ture, det er let at tage sig af efter brug.
 6. Overkommelig pris: enhver pige har råd til en fjeder for at fjerne ansigtshår.
 7. Lang levetid: varierer fra 1 år til 3 år afhængigt af epilatorens kvalitet.

Det største problem med epilering på ansigtet er fjernelsen af ​​en tynd pistol. Hverken voks eller shugaring kan klare fine hår. Dyrt hardware kosmetologi er også magtesløs mod tynde, farveløse hår. Stænger af sådan vegetation indeholder ikke pigment, og derfor kan fotoepilering og laser ikke påvirke fluffen.

Kun pincet vil kunne slippe af med pistolen, men det vil tage meget tid og ikke mindre tålmodighed at fjerne denne metode. Epilator-forår løser problemet med tyndt hår, da det straks fanger hele håret og fjerner dem jævnt. Ingen moderne epilator mekaniske handlinger kan ikke prale af sådan effektivitet.

Efter behandling med pincet vises ny vegetation efter 7 dage. Efter hårfjerning med en forår begynder nyt hår at vokse efter 10 dage, og fluffen vises kun efter 2 uger. Hastigheden af ​​epilering med en fjeder og bryder alle optegnelser. En lille færdighed, og ansigtshår fjernelse vil tage et par minutter.

Ulemper ved forårsepilator, kontraindikationer til brug

Anvendelsen af ​​foråret har næsten ingen kontraindikationer, så denne type af fjernelse af håret er blevet en favorit hos gravide kvinder og ammende mødre. Fjederen kan ikke kun bruges i tilfælde af åbne sår og skader, infektiøse hudsygdomme, dermatitis af forskellig oprindelse. Ulempen ved depilatoriske fjedre omfatter:

 1. Mærkelige smerter i proceduren.
 2. Det umulige at fjerne hårfjerning.

Brugere, der har prøvet foråret, hævder, at dette værktøj ikke bringer meget smerte. Men du skal fokusere på dine egne indtryk, fordi smertetærsklen for forskellige mennesker er anderledes, og mekanisk epilering kan ikke være uden smerter i princippet.

Hvis vi sammenligner epilering med en fjeder og andre former for mekanisk handling, såsom voks eller shugaring, kan vi tale om minimal smerte. Området med indfangning af hår ved forarbejdning med en fjeder er mindre, og derfor bør smerten være lavere.

Hvor kan man købe og hvor meget det koster

For første gang begyndte orientalske kvinder at bruge forårsbeskytteren. Det menes at Tyrkiet var fødestedet for denne epilator, men canadierne patenterede det først. Den canadiske forårspistik koster omkring $ 20. Du kan købe det i onlinebutikker, der sælger skønhedsprodukter. Ifølge brugeranmeldelser tjener dette produkt 2 til 3 år. I kinesiske butikker kan ansigtsfjedre købes for omkring $ 1,5 - $ 2,0. Livet af sådanne kilder er omkring et år, men prisen begrunder et lavere levetid.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Spring Depilator

Alle piger drømmer om perfekt glat hud på ansigtet, men kosmetik hjælper ikke, når der er et sådant problem som "fluff" over overlæben, på kinderne og templerne.

Den oprindelige depilatorfjeder på en gang vil hjælpe med at klare dette problem, og det vil gøre det så smertefrit som muligt.

Razor, voks hårfjerning, pincet - hvilket kun betyder ikke at bruge kvinder i kampen med ansigtshår. Men hver af disse metoder har nogle fejl - noget er for dyrt, noget er kortvarigt, og noget er farligt overhovedet.

Spring Depilator - en ideel i sin enkelhed enhed for at slippe af med uønsket ansigtshår:

 • billig køb;
 • tager lidt plads i kosmetologen;
 • fjerner hår hurtigt, forsigtigt og smertefrit;
 • lige så effektive i kampen med hårdt hår og næppe mærkbar "fluff";
 • nyt hår vokser i 1-3 uger efter proceduren
 • forårsager ikke rødme og irritation.

Designet til følgende områder:

 • overlæbe;
 • kinder;
 • hage;
 • whisky;
 • halsen.

Anvendelsesmåde:

 • Bøje foråret
 • Bring enheden til huden;
 • Grib en bøjet del af uønsket hår;
 • Fjern fjederen.

Kontraindikationer:

 • individuel intolerance over for smerte
 • hud overfølsomhed;
 • bør ikke bruges til bikini område.

Materiale: plastik, metal.

Anmeldelser af "Depilatory-spring"


Hvis du vil give feedback om Spring Depilator, send dine beskeder til [email protected] med en note "Feedback". De mest interessante og informative anmeldelser vil blive lagt ud på produktsiden.

I hvilke byer kan jeg købe en kildebrænder?

Vi leverer ordrer i hele Rusland.

Kommer fra den by, hvor du befinder dig, vil du modtage din ordre enten ved russisk post eller kurerfirma direkte til dit hjem.

Derudover kan du købe en kildefarve ved at bestille det på et af vores online-butikker i Moskva, Skt. Petersborg, Yaroslavl, Nizhny Novgorod, Saratov, Voronezh, Tyumen, Barnaul, Jekaterinburg, Kazan, Stavropol, Krasnodar, Rostov-til-Don, Samara, Ufa, Voronezh, Podolsk, Krasnoyarsk, Khabarovsk, Perm, Volgograd, Omsk, Podolsk, Tula, Ryazan, Irkutsk.

Og mere end 190 byer!

Efter afslutningen af ​​ordren beregner vores leder dig de mest bekvemme og rentable leveringsmuligheder.

Uanset hvor i Rusland du er, kan du bestille en kildefarve i vores online butik og få det så hurtigt som muligt.

Hvordan man bruger en fjeder for at fjerne ansigtshår

Problemet med ansigtets ansigt er nu ret akut for de fleste piger - mange er endda irriteret af det fluffede hår på overlæben, kinderne, hagen og ikke mindst de mørke hårde stænger. Moderne kosmetologi af denne grund repræsenterer et stort antal forskellige metoder til fjernelse af uønsket hår, både til hjemmebrug og ved hjælp af specielle enheder i salonen. Og blandt disse mange forskellige metoder er brugen af ​​en fjeder til fjernelse af håret den mest ikke-standardiserede. Faktisk er denne teknik ved første øjekast fundamentalt forskellig fra de øvrige traditionelle metoder til depilering.

Kanonhår på ansigtet

Næsten hele overfladen af ​​menneskekroppen er dækket af det fineste dunede hår - en arv fra vores fjerne forfædre. Ansigtsområdet er ingen undtagelse, men på grund af genetiske egenskaber kan et sådant dække udtrykkes anderledes. I nogle er disse hår næsten usynlige, i andre kan de nå en betydelig længde. Selvom de ikke har noget at gøre med hårfarvede hår, der kan vokse på kvindernes overflade med hormonforstyrrelser, kan deres tilstedeværelse med betydelig tæthed være en æstetisk defekt. I dette tilfælde fjernes dette hår ved hjælp af depilation, men det er ikke så nemt som det kan synes ved første øjekast.

Stærke og mærkbare dunede hår er et reelt problem for de fleste moderne depileringsmetoder, og endda til epilering ved hjælp af teknikkerne til hardware kosmetologi. De er dårligt fanget af shugaringpastaen, som i de fleste tilfælde efterlader dem intakte. Mange typer voks kan heller ikke "forstå" tyndt og delikat hår og fjerner derfor ikke helt dem helt.

Selvfølgelig, når anvendelse af særligt viskøs og klæbrig masse vaksinga at fjerne dem kan dog sådanne midler, når de påføres på ansigtet mest ofte føre til irritationer og langvarig hudkontakt rødme. Og selv laser hårfjerning er praktisk talt magtesløs mod disse hår - da de er meget tynde og næsten fuldstændig blottet for pigment, hvilket er nødvendigt for at absorbere laserstråleens energi.

Selv ikke alle barbermaskiner vil "tage" hårene - på grund af sin fleksibilitet er de lettere at bøje under bladet, end de er afskåret. En meget skarp barberkniv vil selvfølgelig kunne klippe dem, men det vil kun stimulere deres vækst, og nogle af dem kan også blive til hårde og mørke synlige hår.

For at løse problemet med fluffhår på ansigtet blev der derfor udviklet et ikke-standardværktøj til fjernelse, hvilket er en tæt metalfjeder med håndtag på spidserne på 5-10 centimeter i størrelse. Foråret, når den anvendes korrekt, er i stand til at fange snesevis af hår ad gangen og trække dem ud af huden. I den henseende ligner det almindeligt pincers arbejde, med den eneste forskel, at foråret fungerer som snesevis af pincet samtidigt. Naturligvis begyndte denne metode, der desuden har mange fordele, straks at spredes bredt over hele verden og modtog nye fans i mange lande.

Metode Beskrivelse

Selvfølgelig kan man ikke gå ud fra, at man ved hjælp af denne forår kun kan kæmpe med dårlige hår - det passer godt med enkelt eller sjældent hårdt uønsket hår. I det væsentlige svarer hendes arbejde til princippet om drift af nogle typer epilatorer, som ved hjælp af en lignende spiral enhed indfanger og trækker hår ud. Men prisen for selv den mest budgetmæssige epilator er mange gange højere end prisen på dette værktøj. Desuden kan ikke enhver sådan kosmetisk enhed bruges på ansigtet.

Værktøjet selv er som nævnt en tæt metalfjeder med silikone-, gummi- eller plastdyser på enderne. Du kan købe det i specialbutikker og på mange populære internetressourcer, og du kan se, at prisen kan variere med en hel ordre. Da en sådan kilde til depilation oprindeligt blev udviklet i Canada, så når du køber det originale værktøj, bliver du nødt til at betale omkring 1000-1500 rubler.

Mens flere budgetkopier af asiatisk oprindelse kan købes for kun et par dusin rubler. Må ikke smigre dig selv med lave omkostninger - fordi metalets kvalitet, fjeders elasticitet, dens tæthed spiller en vigtig rolle i effektiviteten og holdbarheden af ​​dette værktøj. Mange negative anmeldelser om denne metode til ansigtshår fjernelse skyldes brugen af ​​lav kvalitet og billige kilder.

For at fjerne hår med en fjeder skal du udføre følgende enkle trin:

 1. Først skal du sørge for, at der ikke er irritation, skader på huden, neoplasmer i form af mol og papillomer i det område, der behandles. Derefter tørres hudoverfladen med et antiseptisk middel. Det er bedre at bruge en vandig opløsning af chlorhexidin, da alkoholbaserede præparater tørrer huden for meget.
 2. Fjederen er taget på spidserne og bøjet i form af bogstavet U. Derefter presses den øverste del af den resulterende bue tæt på huden i den nedre del af det behandlede område.
 3. Hold fingre til spidser, langsomt vride fjederen langs sin akse, mens du gradvist bevæger dig opad. På dette tidspunkt kan du mærke, hvordan værktøjet fanger og trækker uønskede hår. Således behandles al den nødvendige zone - overlæbe, hage, kinder.
 4. Efter proceduren genudsendes huden med et antiseptisk middel. Om nødvendigt kan du anvende en beroligende creme eller lotion.

Det er okay, hvis fjernelsesprocessen i første omgang er noget ufuldstændig eller andre problemer opstår. For at arbejde ordentligt med en forår skal du "få en hånd" lidt og ikke være bange inden for rimelige grænser, selvfølgelig eksperimentere lidt - det er jo en af ​​de sikreste metoder til depilering.

Fordele og ulemper ved foråret

Mange er ret skeptiske over brugen af ​​fjedre for at fjerne uønsket ansigtshår og tro på, at pincet eller voks vil klare mindst lige så godt eller så godt som dette værktøj. Denne metode tjener imidlertid stigende popularitet - primært på grund af en række fordele:

 1. Lavpris forår. Selv den dyreste, vil den oprindelige version af dette værktøj være meget billigere end en epilator eller endda en tur til kosmetologikontoret for depilation. Selvfølgelig kan du købe en masse voks eller strimler baseret på det, men i det lange løb vil foråret stadig være mere rentabel - da den kan bruges i mindst et år. Og kvalitetsindstillingerne bevarer deres effektivitet, selv i 2-3 år.
 2. Højhastighedsprocedure. I denne forbindelse omgiver foråret væsentligt pincet eller pincet, som ved første øjekast er økonomisk mere fordelagtigt. I mangel af erfaring på behandlingen af ​​overlæben kan tage 10-15 minutter, og hvis du "fylder din hånd", så kan du fjerne alle hårene på bare 3-5 minutter. Hvis vi sammenligner denne omstændighed med den tid, som piger undertiden bruger med pincet foran et spejl, bliver fordelen ved foråret åbenbar.
 3. Effektivitet mod vellus hår. Det er ikke så nemt at fjerne den tyndeste "fluff" på ansigtet ved andre metoder til hårfjerning. Selvfølgelig kan pincet og en stor mængde tålmodighed klare det, men her kan voks eller shugaring i de fleste tilfælde ikke være egnet.
 4. Varigheden af ​​effekten. I modsætning til brugen af ​​en barbermaskine stimulerer fjederen ikke hårvæksten, når den fjernes, så effekten efter en behandling varer i lang tid. Da væksten af ​​vellus hår er meget langsommere end normalt, vises nye tegn på uønsket vegetation først efter 10-15 dage eller endnu mere.
 5. Den næsten fuldstændige mangel på kontraindikationer. Graviditet, medicin, mange sygdomme forhindrer ikke brugen af ​​dette værktøj til depilation. Derfor er en betydelig del af forårsfans er fremtidige mødre, der ikke anbefales til andre metoder til fjernelse af uønsket ansigtshår.

En sådan liste over fordele er imponerende - ikke alle kosmetiske metoder kan prale af en sådan liste over fordele. Desværre har foråret nogle ulemper, der begrænser den massive anvendelse af denne depilationsteknik. Følgende negative sider af sådan fjernelse nævnes oftest:

 1. Behovet for særlige færdigheder. For at foråret skal kunne fungere godt og effektivt, tager det lidt tid at lære at arbejde på det. Nogle piger kan ikke altid forstå disse wisdoms, hvilket fører til ringe kvalitet af depilation og dens større smerte.
 2. Ofte henvises det til, at foråret kun kan påføres ansigtet, og selv uden at berøre øjenbrynene, refereres også til minuserne. Øjenbryn ved hjælp af denne teknik kan ikke slettes af to årsager - for det første er det ikke tilvejebringe den nødvendige nøjagtighed i området deletion, og for det andet, forkert trække hår tykke øjenbryn, brækker ved roden. Dette fører til yderligere irritation og udseende af indgroede hår - præcis den samme omstændighed begrænser brugen af ​​fjedre i bikini eller underarms område. Med hensyn til vellus hår i andre områder af kroppen (bryst, arme), derefter bruge dette værktøj er det teoretisk muligt, men det vil tage en masse tid og dramatisk reducerer "ressource" af foråret, som også er ikke evig.
 3. På spørgsmålet om smertefuld hårfjerning med en fjeder er der også mange forskelle og særegenheder. De fleste hævder, at brugen af ​​et sådant værktøj er meget mindre smertefuldt end voks eller shugaring, selv om det er noget mere følsomt end pincet eller pincet. Men der er meninger, der hævder, at voksning er meget mere behagelig end en forår. Faktisk er smerte en meget subjektiv indikator, så en person kan kun finde ud af, hvad der forårsager mindre smerte.
 4. I nogle tilfælde fjerner fjedrene ikke alle hårene. Denne mangel kan kun forekomme af to grunde - enten den forkerte hårfjerningsteknik bruges, eller selve instrumentet er ikke af tilstrækkelig kvalitet til dette. Sidstnævnte omstændighed opstår meget ofte efter at have købt en kilde billigere fra tvivlsomme producenter eller sælgere. Ofte sker det også, at en perfekt fungerende forår efter et par måneder begynder at klare sig værre med sin opgave. Årsagen til dette er enkel - dens elasticitet er faldet på grund af brugen, og det er nødvendigt at erhverve en ny. Men for at overveje dette som en ulempe ved en sådan teknik er det samme som det, der anses for en enorm minus af en barberkniv, at det fra tid til anden er nødvendigt at ændre kedelige blade.

Således er de fleste af ulemperne ved hårfjerning med en fjerkræ subjektiv - nogle mennesker bemærker dem, mens andre heller ikke er opmærksomme på dem overhovedet, eller de har ingen effekt på depileringsprocessen. Voksende fans nævner også ofte, at voks kan bruges på hele overfladen af ​​kroppen, mens fjedre kun er på ansigtet. Imidlertid involverer virkelig korrekt voksaflejring anvendelse af forskellige blandinger på ansigtet, bikiniområdet eller benene, så dette argument er også let omstridt. Derudover er voksen ikke i stand til at klare dunede hår uden efterfølgende irritation af ansigtets hud. Det er vigtigt kun at købe høj kvalitet fjedre - og derefter fjerne hårene i ansigtet mindste besvær opstår, og værktøjet vil vare i meget lang tid, at holde huden glat og smidig.

Shugaring indsæt Gloria anmeldelser

Hvordan tilberedes en blanding til shugaring derhjemme?