Laser epilator

Kvinde skønhed kræver en masse ofre. Mange repræsentanter for det retfærdige køn, der bruger meget tid til at passe sig selv, er blevet vant til denne idé for længe siden. Et af de mest presserende problemer er fjernelse af overskydende hår på arme, ben, i armhulen og i bikiniområdet.

Teknologier står ikke stille, herunder kosmetologi. Allerede er proceduren for hårfjerning ved hjælp af en laser blevet meget populær. Det er ikke overraskende, at forskellige modeller af apparater til implementering begyndte at vises på butikshylder.

Hvad er det?

Flertallet af kvinder, der står for første gang med begrebet laser hårfjerning, stiller mange spørgsmål, hvoraf de fleste vedrører udstyrets princip. Dette er virkelig vigtigt, da funktionerne i en hvilken som helst procedure bestemmer ikke kun dets effektivitet, men også konsekvenserne for huden og hele kroppen.

En laser epilator er en speciel enhed, der fjerner hår helt ved hjælp af deres "cauterization" med en koncentreret laserstråle. Udadtil kan de være meget forskellige indbyrdes, da der er både professionelle stationære modeller, der kendetegnes af store dimensioner og hjemme bærbare muligheder.

Hovedfunktionen er selvfølgelig princippet om operation. Det kan variere lidt afhængigt af den anvendte type laser, men generelt er det virkelig en proces med opvarmning af hårene, som et resultat af hvilket de dør. Nogle kvinder kan huske de engang populære fotoepilationsprocedurer, men de brugte kun lyseffekten, som havde mange negative virkninger på huden og i nogle tilfælde endda forårsaget smerte.

Af den måde, netop på grund af den negative oplevelse af fotoepilation, blev brugen af ​​en laser så hurtigt overgroet med en myte om dens skade og smerte. Imidlertid har den koncentrerede laserstråle i praksis et langt bedre sæt af egenskaber. Den har en dybere og mere præcis virkning, takket være, at dermisvævet forbliver helt intakt, og mesteren kan nemt opnå fuldstændig fjernelse af hår fra huden.

Effekten af ​​hårfjerning opnås gennem effekten af ​​energistrålen ikke på håret selv, men på dets follikel. Det er her, at stoffet indeholder caroten, såvel som pigmentmelaninet, som mange kender. Begge spiller en vigtig rolle i dannelsen af ​​rod og pære af hår, så deres ødelæggelse kan garantere fjernelse af hadet vegetation for evigt!

Penetrerer ind i hårsækken, er laserstrålen koncentreret og fører til opvarmning. Melanin og caroten er de første til at reagere på en stigning i temperaturen, som straks skilles og håret fjernes fra huden. Derefter tager hans opsving langt mere tid end efter at trække sig ud, og gentagne procedurer vil gradvist stoppe hårvæksten på det nødvendige område for evigt.

Egenskaber og fordele

Laser hårfjerning er ikke bare en nyhed i kosmetologi og medicin, men en fundamentalt ny tilgang, der fuldt ud er i stand til at erstatte andre metoder. Et af hovedegenskaberne ved sådanne anordninger er, at de kun i dag kan give en virkelig dyb effekt af epilation, hvilket ikke er tilfældet med andre tilgange.

For at vurdere denne fordel bør du straks understrege forskellen mellem udtrykkene "depilation" og "epilation", som ofte betragtes som det samme, hvilket grundlæggende er forkert.

Depilation er en delvis hårfjerning. Mere præcist skærer den kun den del af vegetationen, der rager ud over hudens overflade. De mest slående eksempler på depilation er barbering med en maskine med knive eller brugen af ​​en speciel creme, der opløser hårets kutane del.

Med hensyn til hårfjerning er det en helt anden proces. Under epilationen er det ikke den del, der er ødelagt, men hele håret. Det vil sige at ødelægge hårsækkene, rødderne eller endda follikelen selv. Det er nemt at forstå, at hårfjerning er en mere effektiv metode, der sikrer langvarige resultater, samtidig med at man reducerer udseendet af ny vegetation og gør det mindre tykt og hårdt.

De mest velkendte epileringsindstillinger præsenteres ved sådanne procedurer som vask og shugaring, dvs. hårfjerning ved hjælp af henholdsvis varm voks eller sukkerpasta. Det anvendte materiale påføres det ønskede område af huden, og så "bryder", mens du trækker håret ud af roten. Problemet er, at en sådan tilgang ikke kan betragtes som en fuldvands epilering, da under sådan rive forbliver follikelen og undertiden endda pæren intakt.

I dette tilfælde er laser epilatorer virkelig pålidelige og faktisk den eneste mulighed for fuldstændig hårfjerning. Moderne modeller er udstyret med tilstrækkeligt præcise og kraftige udstrålende elementer, som direkte sender en stråle af energi direkte ind i folliklen og ødelægger den.

arter

Generelt kan vi skelne mellem en række fordele ved laser epilatorer over andre måder at slippe af med overskydende hår på huden:

 • Komfort. I modsætning til brugen af ​​den samme varme voks eller sukkerpasta er laser hårfjerning mere praktisk. Under proceduren føler kvinder normalt næsten ingenting, bortset fra lysvarmen i det behandlede område;
 • Hastighed. De fleste modeller kan 3-4 blinker pr. Sekund, hvilket er helt nok til fuldstændig ødelæggelse af hår. Som følge heraf tager proceduren for epilering af lige store områder, for eksempel en bikini, ikke for lang tid;
 • Effektivitet. I modsætning til andre metoder til hårfjerning, især i forhold til barbermaskiner eller voksstrimler, savner laseren ikke et enkelt hår. Selvfølgelig afgør kvaliteten af ​​en eller anden model af enheden meget, men de fleste moderne epilatorer garanterer fuldstændig ødelæggelse af 99% uønsket vegetation på nogen del af kroppen;
 • Ingen konsekvenser. Varm voks eller voksstrimler, sukkerpasta, elektronisk ophængsmaskine, knive - alt dette er et ægte mareridt for kvinders hud. Som regel, efter anvendelse af sådanne metoder, vises rødmen og betændelsen straks. Laserepilatoren påvirker punktet, påvirker kun hårsækkene og har ingen negativ effekt på dermis;
 • En af hovedfordelene er altid muligheden for fuldstændig ophør af hårvækst i det behandlede område. Med den korrekte tilgang til procedurerne såvel som brugen af ​​højkvalitets apparater kan det være nok 5-6 procedurer for at forhindre håret i at forstyrre dig for evigt. Dette er muligt på grund af det faktum, at laseren har akkumulerende kvaliteter og regelmæssig opvarmning af folliklerne stopper produktionen af ​​caroten og melanin fuldstændigt.
 • Funktionalitet. Det er også værd at tilføje, at der nu er mulighed for laser hårfjerning hjemme ved hjælp af en bærbar enhed. Det er meget mere bekvemt, især til selvbehandling af bikiniområdet end en barbermaskine, voks eller pasta.

Hvis du beslutter dig for hårfjerning med en laser, skal du være opmærksom på det korrekte valg af udstyr. Modellerne adskiller sig ikke kun i udseende, men vigtigst af alt tager de højde for den type laser, der bestemmer næsten alle epilatorens funktionalitet.

I dag er det almindeligt at skelne mellem følgende typer lasere:

Hovedforskellen mellem dem ligger i dybden og koncentrationen af ​​den udstrålede energistråle. Herfra varierer hudsikkerhed, hårfjerning effektivitet og komfort. De mest smertefulde er nogle typer alexandrit- og neodymlasere. I deres ansøgning kan specialister ofte anbefale patienter at anvende lokalbedøvelse. Det skal dog erkendes, at det er disse strålingsmuligheder, der fjerner håret meget hurtigt og effektivt.

Nu er de mest populære diode laser epilatorer. De kombinerer perfekt ødelæggelsen af ​​follikler og sikkerhed for omgivende væv. Alt dette skyldes den mest nøjagtige strålekoncentration sammenlignet med andre lasere.

Professionelle og bærbare modeller til hjemmebrug skal også adskilles. Stationære og mere omfangsrige enheder har langt større funktionalitet og kraft, så de kan garantere præcis og dyb fjernelse af håret.

Selvfølgelig er bærbare enheder til privat brug mindre end deres "store" brødre. Ikke desto mindre kan højkvalitetsmodeller give en præcis, komfortabel og ret effektiv fjernelse af vegetation. Den eneste ulempe ved sådanne anordninger er, at for at fjerne hår vil der kræves flere procedurer for evigt.

model

I dag er der så mange forskellige modeller af bærbare laserenheder. Nogle gange er det meget svært at vælge noget rigtig egnet, især hvis vi taler om en kvinde, der først blev interesseret i en lignende metode til fjernelse af hår.

Den nemmeste måde at være opmærksom på de mest populære muligheder for enheder, da deres kvalitet og effektivitet er blevet testet af mange eksperter, og derudover er der altid mulighed for at kende sig til anmeldelser fra andre kunder.

Meget velkendt er modeller fra producenter som Kemei eller Rio. De er karakteriseret ved en lille pris, og derfor er sådanne enheder tilgængelige for næsten enhver kvinde. Men de har deres egne egenskaber. For eksempel er en række Kemei epilatorer præget af en ret høj grad af opvarmning, hvorfor de skal bruges med stor omhu. På den anden side kan de give et imponerende resultat. Sådanne modeller passer bedst til mænd, hvis hud er noget grovere.

Rio X60, Salon Laser og Salon Chic, samt LAHR-C modellen er meget populære i Rio produktserien. De fleste arbejder med princippet om en diodelaser, betragtes derfor blandt de mest komfortable og pålidelige muligheder blandt bærbare epilatorer. Scanning X20 fra denne producent er også udstyret med en scanningsfunktion.

Tria er repræsenteret på markedet ved hjælp af modeller som "Go Lahh" og "Hair Removal 4x", som også har en fremragende kombination af overkommelige priser og en tilstrækkelig effekt af at fjerne uønsket hår.

Separat er det værd at nævne modellerne fra Bosidin og Tweezer, der tilhører højere priskategorier, men er de mest interessante muligheder, da de bruger det nyeste system "Iplazer", som kombinerer flere bundter og samtidig giver dyb og behagelig ødelæggelse af hårsækkene.

Hvordan vælger man?

Selvfølgelig, hvis du leder efter en professionel laserepilator til salonen, bliver du nødt til at tænke alvorligt, da det kan være meget svært at forstå disse enheder, og valget afhænger helt af din viden, færdigheder og niveau af specialuddannelse.

En anden ting er, hvis du køber et husholdningsapparat til hjemmebrug, da i dette tilfælde vil valget blive foretaget ud fra forbrugerens synsvinkel. Med andre ord, din opgave er at købe en epilator, der specifikt opfylder dine behov.

I dette tilfælde er det værd at være opmærksom ikke kun på pris og popularitet. Før du endelig beslutter dig for et valg, skal du ikke glemme følgende faglige råd:

 • Pas på de såkaldte "pseudo-laser" modeller, som er ret dyre og efterligner rigtige laser enheder. Deres kendetegn er tilstedeværelsen af ​​et varmeelement ved sensorens spids, der bruges til at behandle zonen. Sådanne epilatorer kan let forbrænde huden og kan aldrig garantere ødelæggelsen af ​​follikelen selv, da de kun brænder den øverste del af håret;
 • Du bør ikke se tæt på teknologien kun fra populære lande-producenter. På grund af importen er deres priser ofte for høje. Samtidig har de fleste populære kampagner deres eget kinesiske forsamlingscenter, som faktisk kan garantere en pålidelig kvalitet;
 • Undersøg straks for dig selv præcis, hvilken type laser du er interesseret i. Guldstandarden blandt herrene anses for at være dioden en. På den anden side kan du selv opleve alexandrit eller neodym, hvilket kan garantere en dybere effekt;
 • Nøjagtigt bestem de funktioner, du har brug for. I nogle tilfælde kan du overpay for "bloat", som vil være ubrugelig i fremtiden. For eksempel kan en epilator med en scanningsfunktion være dobbelt så dyr som dens modstykke, hvilket ikke er ringere i effektivitet;
 • Før du køber det, er det værd at læse anmeldelser af kvinder, der allerede har formået at købe den model, du kan lide.

Hvordan man bruger?

For at opnå en god effekt fra laser hårfjerning er det ikke nok at bruge en dyr og høj kvalitet enhed. Selv i hjemmet er det vigtigt at gennemføre en forberedende forberedelse af hudområdet og ikke at glemme, at en brugsanvisning er knyttet til hver teknik, som skal følges. Normalt er brugen af ​​enheden mere end simpel og indebærer at holde sensoren over et bestemt område på kroppen.

Vi anbefaler også at bruge følgende tips:

 • På dagen for proceduren, nægte at bruge kosmetik, især hvis det indeholder olier;
 • Hvis du udøver barbering, er det bedst at holde det inden for 24 timer før epilering;
 • Hold epilatoren lodret på overfladen af ​​huden for en mere præcis effekt;
 • For at undgå hudforbrændinger må du ikke holde epilatoren i et område i mere end et par sekunder;
 • Hvis du bruger en neodym eller alexandrit laser, så før proceduren kan du behandle din hud med lidokain for at reducere smerte;
 • Tag altid pause mellem sessioner, hvis varighed anbefales af enhedsproducenten.

Hvilken laser epilator at vælge til hjemmebrug?

Laserepilatoren fjerner hårene smertefrit og permanent. Det virker på pæren og stopper væksten af ​​nyt hår. Overvej princippet om brug af enheden og dens anvendelse derhjemme.

Hvis før laser hårfjerning blev betragtet som en salon procedure, nu er det gjort hjemme. Bare køb en laser epilator. Omkostningerne ved enheden er store, men prisen begrunder dets funktionalitet. Hvordan virker en hjemmeplasper epilator?

Enheden udsender lysenergi, som trænger ind i pæren og ødelægger den. Huden påvirkes ikke negativt.

Med hver enkelt hårfjerning vokser mindre hår. Efter fire måneders brug reduceres væksten med 90%. Over tid ophører håret med at vokse helt. Proceduren varer fra flere minutter til en time.

Der er forskellige modeller af enheder, der adskiller sig fra hinanden i kraft og formål, nemlig:

 • for vanskelige steder
 • til følsom hud;
 • til behandling af et stort område
 • med scanningsfunktion.

Enhederne arbejder i flere tilstande. For et bestemt område med hårfjerning skal du vælge eksponeringsmængden for laseren.

Nogle modeller af enheder virker direkte på hårene, mens andre - på folliklerne.

Læs brugsanvisningen før brug. Prøv enheden på et lille område af huden for at forhindre allergiske reaktioner og irritation. Hårfjerning sker på tør og ren hud, når hårene vokser mindst 2 mm.

 1. Tænd enheden.
 2. Placer det tæt på huden. For effektiv hårfjerning skal du vælge den rigtige indfaldsvinkel. Én lysflash dækker et areal på 3 kvadratmeter. cm.
 3. Flyt derefter enheden til et andet område.
 4. Hvis hårets længde overstiger 3 mm, bliver de barberet, og epilering udføres derefter.

Hår falder ikke straks ud, men inden for to dage efter proceduren. Inden epilering på huden må man ikke anvende kosmetik.

Brug ikke enheden til sygdomme eller hudskader under graviditet og amning. Sygdomme i blodet, tumorer og diabetes mellitus er kontraindikationer mod epilering.

Home laser epilatorer er mindre magtfulde end salonen, men de bruges ikke mere end en gang hver tredje uge. Hver zone under proceduren behandles en gang.

Korrekt brug af epilatoren, du kan opnå glat hud på ben og arme i lang tid og uden store økonomiske omkostninger.

Sådan bruger du en laser epilator

Hver pige ønsker at se attraktive ud i det modsatte køn, fordi de bruger forskellige metoder: de følger kostvaner, går til fitnesscentre og skønhedssaloner. En af de procedurer, som kosmetologer tilbyder for kvinder, er fjernelse af uønsket vegetation på kroppen. Fremgangsmåden er dyr, så kvinder forsøger at holde det hjemme med en laser epilator. Det fjerner håret godt og er let at betjene. Men ikke alle ved, hvordan man bruger det. Lad os overveje, hvordan man korrekt udfører laser hårfjerning derhjemme.

Hvordan virker en laser epilator

Funktionsprincippet for laser epilatoren er som følger: Enheden producerer infrarødt lys, hvilket påvirker håret og ødelægger pæren, hvilket får håret til at falde ud. Bemærk, at mens huden ikke udsættes for skade.

Professionelle enheder er ret dyre på grund af det faktum, at de bruger rubin, alexandrit og safirlasere. Husholdningspililatorer er billigere i pris. Deres arbejde er baseret på halvlederkrystaller. Dette påvirker enhedens kapacitet og området for det behandlede område. Derfor vil der i hjemmet på en zone kræves 3 procedurer.

Virkningen af ​​laserepilatoren er kun effektiv med den aktive fase af hårvækst. Derfor, ofte efter de første procedurer, fortsætter håret med at vokse. Dybest set tager det cirka seks måneder at helt slippe af med hår.

Sådan bruger du en laser epilator

Hvis der ikke er kontraindikationer for brugen af ​​epilatoren, kan du fortsætte med proceduren. Inden du bruger enheden, er det nødvendigt at læse instruktionerne. Brug epilatoren ved at følge nedenstående retningslinjer:

 1. Undersøg driftsreglerne, som angiver den anbefalede effekt af enheden.
 2. Laser epilator har 2 kontakt knapper - begge skal berøre hudoverfladen, ellers vil apparatet ikke begynde at fungere.
 3. Udfør proceduren i et lille område af huden, og følg derefter reaktionen i det behandlede område for en dag.
 4. Fjern hårene 1-3 millimeter lang.
 5. Huden før proceduren skal være tør og ren.
 6. Mindre at være i solen i 2 uger før du bruger epilatoren.
 7. I 3 dage er det nødvendigt at barbere hårene i det behandlede område.
 8. Før proceduren kan ikke bruge beskyttelsesudstyr.
 9. I løbet af en session er det umuligt at behandle det samme hudområde to gange.
 10. Gentag proceduren kan gentages tidligst 2 uger.
 11. For fuldstændigt at slippe af med hår, skal du udføre mindst 2 procedurer, der skal gentages hver tredje måned i de næste 3 år.
 12. Brug ikke stramme tøj efter proceduren.
 13. I 14 dage må du ikke bruge kosmetik indeholdende alkohol.
 14. Undgå massage i 3 dage.
 15. Om sommeren skal du bruge solcreme med SPF 30 før du går ud.

Kontraindikationer

Før du vælger en epilator, skal du følge nogle anbefalinger. Det er nødvendigt at tage højde for farven på voksende hår. Effekten vil være god, hvis det er nødvendigt at ødelægge den mørke hårfollikel. Med tynde, lyse hår og ned kan apparatet ikke klare. Og også det kan ikke bruges på mørk hud, fordi strålingen er simpelthen spredt over den behandlede overflade.

Laser epilator har en række kontraindikationer. Kan ikke bruges sammen med:

 • Hudsygdomme
 • Maligne tumorer.
 • Diabetes.
 • Graviditet.
 • Amning.
 • Ridser.
 • Varicer.
 • Tuberkulose i den aktive fase.
 • Kardiovaskulære sygdomme.
 • Forværret allergi.
 • Et stort antal mol, papillomer og vorter.
 • Virale infektioner.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Når du køber en epilator, skal du overveje følgende:

 1. Tiden for proceduren.
 2. Det behandlede område af huden - jo mere er det, jo mindre tid det tager at fjerne hår.
 3. Længden af ​​laserstrålen - minimumsbilledet skal være 808 nm, hvis længden er mindre, så er det muligt at få en forbrænding.
 4. Diode eller neodym enhed kan bruges på mørk hud. Blondiner passer til alexandrit-indstillingen.
 5. Det område af hud, der vil blive påvirket af enheden.
 6. Omkostninger - ifølge eksperter er det bedre at købe epilatorer fra middelpriskategori.
 7. Convenience - epilator hårfjerning er en lang procedure, så det skal sidde komfortabelt i din hånd, være kompakt og mærke en lang ledning.
 8. Vedligeholdelse - det meste af laser epilatorer behøver ikke at blive udskiftet med tilbehør.
 9. Tilstedeværelsen af ​​køleindstillingen - så hårfjerning ikke er smertefuld, nogle enheder er udstyret med en kølefunktion, der minimerer ubehagelige fornemmelser.

Og det er også nødvendigt at købe enheder af kendte producenter, som allerede har bevist sig på markedet. I denne anmeldelse talte vi om principperne for drift af laserepilatorer, de tilgængelige kontraindikationer og regler for anvendelse. Hvis du beslutter dig for at købe denne enhed, vil artiklen hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Laser hårfjerning: hvordan man gør proceduren derhjemme

Mere for nylig var laser hårfjerning derhjemme noget på grænsen til fantasi. Nu, med fremkomsten af ​​specielt udstyr til husholdningsbrug, er den elskede drøm ganske mulig. Udsigten til permanent at slippe af med uønsket kropshår er meget fristende, men er det værd at udføre proceduren derhjemme?

Hvad er laser hårfjerning og om det skal gøres hjemme

Princippet om laser hårfjerning er, at et smalt spektrum af lysstrålen påvirker kun hårfarvningspigmentet, kaldet melanin, og huden er ikke skadet. Som følge heraf bliver stærk opvarmning af håret ødelagt, efterhånden sænker væksten sin vækst og stopper derefter helt.

Indtil for nylig blev proceduren udelukkende udført i skønhedssaloner, men nu kan alle købe en enhed til dens gennemførelse. Men de fleste mennesker, der er ansvarlige for deres helbred, har et logisk spørgsmål: Hvor sikkert er laser hårfjerning hjemme?

Det antages, at en laser designet til husholdningsfjernelse ikke vil skade kroppen, da dybden af ​​dens påvirkning ikke overstiger et par millimeter. Men de, der beslutter at gøre proceduren i hjemmet, bør være opmærksomme på hele det ansvar, de påtager sig for deres sundhed.

For at hjemmet laser hårfjerning skal tjene kun til gavn for skønhed, er det nødvendigt:

 • rådfør dig med en læge, før du beslutter dig for behovet for en sådan metode til fjernelse af håret;
 • tage hensyn til alle tilgængelige kontraindikationer
 • erhverve kun udstyr af høj kvalitet til gennemførelse heraf, fremstillet af dokumenterede producenter
 • følg strengt alle driftsregler for enheden
 • overhold de nødvendige forholdsregler ved epilering.

Før du køber et forholdsvis dyrt udstyr til laserfjernelse af unødvendigt hår, skal du forstå alle detaljer i proceduren og forstå, om det passer til dig.

Laser hårfjerning: bare fakta

For dem, der ikke gik dybt ind i undersøgelsen af ​​funktionerne ved laser hårfjerning, synes denne procedure som en slags mirakel metode, der hurtigt og permanent kan slippe af med unødvendigt hår.

Men alt er ikke så enkelt som det kan synes ved første øjekast.

 1. På et tidspunkt er det umuligt at slippe af med alle unødvendige hår, normalt er der brug for et kursus på 6-10 procedurer. Hver session kan tage fra 5 til 30-40 minutter (denne gang afhænger af det område i området, som du vil fri for unødvendigt hår).
 2. Selv efter flere procedurer er det umuligt at slippe af med unødig "vegetation" for evigt, ja hårene bliver lysere, tyndere og mere usynlige, deres antal falder, men eksperter anbefaler at bruge laser hårfjerning mindst en gang om året (i nogle tilfælde 6-10 måneder).
 3. På trods af at denne metode anses for at være den mindst smertefri blandt sådanne procedurer, afhænger graden af ​​ubehagelige fornemmelser af smertetærsklen for en bestemt person. Nogen må muligvis ikke føle noget overhovedet, og nogen vil opleve betydeligt ubehag (i dette tilfælde anbefales det at anvende anæstesisk salve med lidokain).

Dem, der tænker på at købe en enhed til laser hårfjerning, bør det forstås, at proceduren har en række kontraindikationer.

Kontraindikationer til laser hårfjerning

Laser hårfjerning anbefales ikke under graviditet og amning samt i nærvær af:

 • onkologiske sygdomme;
 • diabetes;
 • dermatologiske sygdomme (herunder infektiøse sygdomme);
 • hudskade;
 • alvorlige kroniske og akutte sygdomme
 • åreknuder
 • et stort antal mol;
 • allergiske reaktioner.

Det anbefales ikke at gøre proceduren efter solskoldning, da dette kan forårsage forbrændinger og hyperpigmentering.

Er laserhårfjerning egnet til alle?

Indtil for nylig blev proceduren for laser hårfjerning ikke anset for effektiv for alle. Dette skyldes, at lysstrålen "genkender" hårets farvestofpigment, så den væsentlige betingelse for effektiviteten af ​​proceduren var en markant kontrast mellem huden og hårene. Derfor blev laser hårfjerning for få år siden anset for næsten ubrugelig for ejere af mørk / stærkt garvet hud eller lys (rødt) hår.

Men i øjeblikket er dette problem fuldstændigt løst, hvis du vælger den rigtige enhed til hjemmet laser hårfjerning.

Sådan vælger du en enhed til fjernelse af håret hjemme

Den største forskel mellem laserinstallationer designet til fjernelse af hjemmet er længden af ​​de bølger, de producerer. Der er 4 typer enheder til fjernelse af hår:

 1. Ruby laser (bølgelængde - 694 nm). En sådan anordning er egnet til at fjerne mørkt hår på let hud.
 2. Alexandrit laser (bølgelængde overstiger ikke 755 nm) bruges til at fjerne lys og rødt hår, især egnet til følsom hud.
 3. Diode laser (bølgelængde - 810 nm) er egnet til hårfjerning af enhver hudtype (selv mørkhudet), der er effektiv til at slippe af hårdt hår.
 4. Neodymlaser (bølgelængde - 1063 nm) anvendes til epilering af mørk og stærkt garvet hud, men det bemærkes, at proceduren er ret smertefuld.

Hvis du vælger en laser baseret på farven på hud og hår, kan du regne med et godt resultat.

Et andet punkt at overveje, når man køber en installation, er området for påvirkning.

 1. Lavprismodeller er som regel designet til en punktvirkning (en flash fjerner kun et hår). At dømme efter anmeldelser er brugen af ​​sådanne anordninger ret ubelejligt på grund af det faktum, at du skal ramme laserstrålen nøjagtigt til hårvækst. Men sådanne indstillinger kan godt være velegnede til dem, der planlægger at gøre hårfjerning på små områder af kroppen (for eksempel over overlæben eller i bikiniområdet).
 2. For nylig er enheder med et stort område af samtidig påvirkning, udstyret med en homing-funktion, ved at blive populære. Principen for deres arbejde er, at laserpulsen automatisk henføres til hårsækken.

Når du køber en enhed til laserfjerning, bør du tage højde for deres individuelle egenskaber og materialeegenskaber, men glem ikke at du skal købe udstyr fra pålidelige producenter. Ifølge mange anmeldelser er de mest populære modeller af enheder til hjemmet laser hårfjerning fra firmaet RIO.

Når du har købt enheden, skal du omhyggeligt læse de instruktioner, der ledsager den, og begynde at undersøge spørgsmålet om, hvordan du fjerner laser hårfjerning hjemme.

Sådan gør du laser hårfjerning hjemme

Laser hårfjerning derhjemme udføres i 3 faser.

Forberedende fase. For at sikre maksimal effektivitet og sikkerhed før epilering er det nødvendigt med godt forberedelse.

 1. Først og fremmest skal du omhyggeligt læse instruktionerne til brug af enheden.
 2. I mindst 2-3 uger før hårfjerning anbefales ikke at solbade og bruge garvningsprodukter for at undgå forbrændinger.
 3. Du kan ikke ty til andre metoder til udtørring, bortset fra barbering.
 4. 24 timer før hårfjerning anbefales ikke at bruge kosmetik på de dele af kroppen, der vil blive udsat for laserstrålen.
 5. Det er nødvendigt at længden af ​​håret, som du vil fjerne, nåede 1-3 mm. Hvis det er mindre, så bemærk håret vil være ret problematisk, hvis mere - laserenergien vil kun blive absorberet af håret, og follikelet forbliver intakt.

Hovedfasen er en direkte procedure.

 1. Anvend om nødvendigt på hudbedøvelsessalve med lidokain (mest almindeligt anvendte Emla). Normalt føles smerten, når håret fjernes på ansigtet og i de intime områder.
 2. Brug særlige beskyttelsesbriller, og følg instruktionerne, laserbehandle de områder af kroppen, hvorfra det er nødvendigt at fjerne uønsket hår. Samtidig er det umuligt at lede strålen til mol, hår der vokser fra en nevus, du skal bare trimme det.

Det sidste stadium. Efter proceduren er det nødvendigt at overholde visse forholdsregler og sørge for særlig hudpleje.

 1. Umiddelbart efter proceduren er det muligt at anvende en helende creme, for eksempel panthenol, til de laser-ramte områder af kroppen. En sådan foranstaltning skyldes det faktum, at efter epilering kan der være en brændende fornemmelse, og rødme kan forekomme, vedbliver sådanne fænomener normalt i flere timer.
 2. I løbet af 3 dage efter epilering er det nødvendigt at begrænse vandprocedurer og ikke at besøge saunaer, bade og pools.
 3. I 3 dage må du ikke bruge kosmetik på de dele af kroppen, hvorfra håret er fjernet.
 4. Når du går udenfor, bør solcreme med en maksimal grad af SPF anvendes på åbne områder af kroppen.
 5. Inden for 2 uger efter proceduren kan et fænomen kendt som falsk hårvækst forekomme. Dette skyldes det faktum, at det døde hår kommer ud af folliklen, falder de gradvist ud alene.

Normalt udføres laser hårfjerning selvfølgelig i 6-10 måneder, hver session udføres en gang hver 3-4 uger.

Det anbefales ikke at springe over procedurerne, da hårsækken kan genvinde, og kurset skal genstartes.

konklusion

Når du beslutter dig for at udføre laser hårfjerning hjemme, skal du være meget ansvarlig.

Det er tilrådeligt at have en vis medicinsk baggrund og viden om, hvordan man arbejder med en lasermaskine for at sikre din egen sikkerhed.

Og selvom skønhed nogle gange kræver ofre, bør sundhed ikke være ofret.

Sådan bruger du en laser epilator derhjemme

Laser hårfjerning giver dig mulighed for at fjerne uønsket vegetation på alle dele af kroppen og selv på de mest følsomme steder i mange år. Hvis du køber en laser epilator til dit hjem, kan du betydeligt spare penge og tid på dyre salonprocedurer.

 • 1. Funktioner af laser epilatoren
 • 2. Fordele og ulemper ved en laser epilator
 • 3. Betjeningsprincippet for laser epilatoren derhjemme
 • 3.1. Hvor mange blinkninger er der brug for til et fuldt kursus
 • 4. Efter epileringstidspunktet
 • 5. Kontraindikationer
 • 6. Ofte stillede spørgsmål
 • 6.1. Har du brug for at barbere eller fjerne hår med en epilator før proceduren?
 • 6.2. Og efter hvilken tid håret efter denne procedure vil begynde at falde? Og efter hvilken periode vokser nye?

Egenskaber ved laser epilatoren

Laserstrålen virker kun på hår, der er i vækststadiet, og derfor er det nødvendigt at gentage procedurerne mange gange for at ødelægge al vegetation. Laseren virker på pigmentmelaninet, som indgår både i hudens og selve hårets struktur, så fjernelse af lys og gråt hår med en laser er umuligt, men det kan klare mørke på lys hud uden problemer. Mørk hud rig på melanin kan forårsage en forbrænding, så solbadning er forbudt en uge før proceduren.

Fordele og ulemper ved en laser epilator

 • sikkerhed;
 • smertefri;
 • fuldstændig fjernelse af vegetation på alle steder
 • brugervenlighed;
 • anti-indgroet hår og hudforyngelse;
 • Du kan nemt finde ud af, hvordan du bruger en laser enhed.
 • høj pris for epilatoren;
 • Det tager meget tid at fjerne alt håret;
 • der er kontraindikationer, derfor bør folk, der lider af visse sygdomme, ikke bruge nogen laser epilator, herunder gravide kvinder.

Princippet om drift af laser epilator derhjemme

I hjemmet udføres laser hårfjerning i flere sessioner i hver zone. Og hvis i salonen er der brug for 6-8 procedurer for at fjerne vegetation, så er hjemme ikke mindre end 10, da kraften i hjemmepilatoren er meget lavere.

Enheden fungerer med blinker, normalt bliver 1-3 hår fjernet i en enkelt flash, med undtagelse af enheder, der har en scanningsfunktion, så fra 60 til 200 hår kan ødelægges i en flash.

Strålen trænger ind i håret, og på grund af melanin opvarmes hårpæren og ødelægges. Efter et par dage falder håret ud.

I arbejdet med epilatoren er det meget let at forstå. Nogle enheder har strømregulatorer, de justeres afhængigt af hårets tykkelse og farve såvel som på det behandlede område (på følsom hud, bikini og underarm, er det bedre at bruge medium effekt). Apparatets arbejdsflade påføres det behandlede område, og der laves en flash, og efter hver 2-3 blinker skal enheden have tid til at genoplade.

Hvis du har børn, skal du vælge enheder med børnesikring.

Hvor mange blinkninger er der brug for til et fuldt kursus

Beregn antallet af nødvendige blink er ret simpelt. Arealet af den behandlede overflade er delt af laserens overflade, med moderne indretninger, som regel fra 1-3 cm.

Efter epilering periode

Efter hver zone er blevet behandlet, skal der overholdes flere regler for at undgå komplikationer:

 1. Brug ikke andre former for hårfjerning, undtagen en barbermaskine, for ikke at beskadige huden.
 2. Brug ikke peeling og skrubbe i 3-4 dage.
 3. Må ikke solbade i en uge efter proceduren.

Kontraindikationer

Desværre er laser hårfjerning ikke egnet til alle, og der er begrænsninger ikke kun i alderen, men også i sundhed:

 • hudsygdomme;
 • onkologi;
 • eventuelle infektioner
 • tager antibiotika og beroligende midler
 • diabetes mellitus
 • graviditet og amning
 • åreknuder
 • hud 3 og 4 farvetyper;
 • hjertesygdom og tilstedeværelsen af ​​pacemakere;
 • alder mindre end 18 år.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for at barbere eller fjerne hår med en epilator før proceduren?

Ved brug af en hjemmeplasper epilator kræver lidt forberedelse, så vegetationen skal barberes om 2-3 dage, da den optimale længde skal være 2-3 mm. Hvis du gør proceduren for langt hår, vil strålen ikke nå pæren og vil ikke kunne ødelægge den.

Og efter hvilken tid håret efter denne procedure vil begynde at falde? Og efter hvilken periode vokser nye?

Hår begynder at falde ud et par dage efter laser hårfjerning, men nogle hår kan falde ud med det samme, men resten over de næste 10 dage.

Kun de hår, der var i et inaktivt stadium, begynder at vokse tilbage, og de, der behandles med en bærbar laserepilator, kommer kun til igen i 1-2 måneder, og hver gang vil der være mindre og mindre af dem.

At udføre laser hårfjerning hjemme med en bærbar enhed er ikke så hurtig og effektiv som salon hårfjerning, fordi prisen på en laser enhed, der køber skønhedssaloner kan nå en million rubler eller mere. Husholdningsapparater har lav strøm, men alligevel, hvis du har tålmodighed og har regelmæssige sessioner, mindst hver 2-3 uger, vil dit hår forsvinde, og din hud bliver jævn og smuk i mange måneder.

Dækningsområder - Ikke alle modeller anvendes i følsomme områder på grund af ureguleret strøm, og derfor skal man være opmærksom på muligheden for at bruge forskellige, når man vælger en laserhjerteanordning derhjemme.

Laser hårfjerning af dyb bikini udføres ved hjælp af et specielt apparat. [Toc]. Der er 4 typer lasere til hårfjerning i det intime område.. Sukker depilation derhjemme.

Laser epilering af overlæben og laser epilation af hagen kræver ikke meget tid, ikke mere end 20 minutter.. Sukker depilation derhjemme.

Forberedelse til laser hårfjerning er det samme for enhver zone, uanset om den er over læben, benene, armhulerne eller bikini.. Depilation voks hjemme.

Hvad er laser hårfjerning. Laser hårfjerning procedure er en metode til hårfjerning ved hjælp af en særlig enhed udsender korte laser blink.. Sukker depilation derhjemme.

Home laser epilator: anmeldelser af de bedste modeller

Det er svært at forestille sig en moderne kvinde, der ikke bryr sig om glatheden af ​​sine ben. Der er et stort antal salonprocedurer med det formål at eliminere dette problem.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • TOP 5 enheder
 • Essensen af ​​metoden
 • Forberedelse af proceduren
 • Gennemførelsesregler
 • Kontraindikationer
 • Er proceduren skadelig?
 • Fordele ved proceduren derhjemme
 • Hvor mange procedurer er der brug for
 • Funktioner i brug på ansigtet
 • Funktioner i bikini-området epilation
 • anmeldelser

Den mest egnede metode til at opnå den perfekte skønhed i benene er en laser. I dag har kvinder mulighed for at opleve laser epilatorer til hjemmebrug. Kundeanmeldelser angiver positive resultater, der er opnået ved hjælp af dem.

TOP-5 home laser epilator

De bedste laser epilatorer, der er blevet testet, godkendt til hjemmebrug og kun har positiv feedback er:

Rio Ja Laser med LCD-skærm (LAHC6)

 • Fjerner hår i alle områder med højeste hastighed.
 • Eliminerer vegetationen i alle zoner.

Laser epilator X60 Rio

 • Eliminerer vegetationen i lang tid.
 • Diode enhed
 • Kunne samtidig fjerne vegetation på et areal på 60 kvadratmeter. mm.
 • 5 effektniveauer.

Laser epilator Rio Scanning X20

Det er den sikreste i behandling af hud, der er tilbøjelig til irritation.

Laser Epilator Rio Salon Laser Tweezer

Høj hastighed og effektiv enhed.

Laser Epilator Rio Salon Laser Hair Removal System

 • Diode enhed.
 • Velegnet til allergisk hud.
Laser Epilator Rio Salon Laser Hair Removal System

Essensen af ​​metoden

Processens kerne er ret simpelt. Laserenheden virker på follikelet med infrarødt lys og ødelægger meget hurtigt sin pære. Ifølge eksperter kan man ved hjælp af flere sessioner af en sådan procedure glemme overdreven vegetation i meget lang tid.

Typer af enheder

Enheder til proceduren afgiver enten korte eller lange bølger. Korte bølger kan udsende følgende typer enheder:

Langbølger udsendes af en neodymlaser.

Den procedure, der udføres i kabinen, er ret dyr. Men laser epilatoren til hjemmebrug (anmeldelser af denne bekræftelse) er udstyret med en halvleder laser, som er den mest overkommelige.

Vær opmærksom! Når du køber en laser epilator, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

 • Bølgelængden udsendes af laserstrålen. En kort bølge af stråling anses for at være den mest effektive til ødelæggelsen af ​​hårsækkene.
 • Kølefunktionen, hvis opgave er at reducere smerte.
 • Omfang. Der er en kategori af enheder, der peger på individuelle hår, hvilket er noget svært at bruge. Brugen af ​​sådanne indretninger forudsætter en høj nøjagtighed af indtrængen i indflydelseszonen.

Brugere foretrækker enheder med en homing-funktion. Med sin hjælp bestemmer laseren med høj nøjagtighed placeringen af ​​folliklerne. Enheden har evnen til at behandle et stort område.

Før proceduren skal du forberede de dele af kroppen, hvor hårfjerningen skal udføres.

Forberedelse af proceduren

For at forberede sig på at bruge en laser enhed derhjemme, skal du følge disse trin:

 • Må ikke udsættes for sollys ca. 14 dage før.
 • Vælg omhyggeligt de områder af kroppen, som proceduren skal anvendes på. Når sessionen begynder, får håret en længde, der muliggør epilering.
 • Test huden for følsomhed to til tre timer, før arbejdet begynder. Det er nødvendigt at behandle området af lille størrelse. Reaktion i form af kløe og irritation er en kontraindikation for brug af en laser.

Procedureregler

Før du starter arbejdet, læs venligst vedlagte instruktioner:

Huden på stedet af den tilsigtede behandling af kroppen skal rengøres og tørres.

 • Tilslut enheden til strømkilden, fastgør den til huden. Efter et blink af lys skal du flytte enheden i retning af den tilstødende del af huden.
 • Under en procedure behandles et bestemt område ikke mere end én gang.
 • Hårtab vil kun opstå, når hårsækkene er tørret. I den henseende bør du ikke håbe på, at hårene forsvinder umiddelbart efter sessionen.
 • Du kan kun gentage denne operation efter 2 uger.
Huden inden for de foreslåede hårfjerninger bør rengøres.

Er der kontraindikationer til proceduren?

Der er nogle begrænsninger for proceduren ved brug af en laser epilator til hjemmebrug. Kundeanmeldelser bekræfter det faktum, at folk med en historie om:

 • Forskellige hudsygdomme
 • Moles på kroppen
 • Åreknuder
 • Nogle hjertesygdomme
 • Influenza eller ARVI i progressionsstadiet
 • Herpesvirus
 • graviditet

Brug af enheden i sådanne tilfælde er strengt kontraindiceret:

 • onkologi
 • diabetes mellitus
 • Gråt hår
Laser hårfjerning anbefales ikke under graviditet.

Er proceduren for laser hårfjerning skadelig?

Det antages, at proceduren for laser hårfjerning er skadelig for helbredet, især for indre organer. Men i virkeligheden er det ikke. Laserens handling i enheden er ubetydelig.

Strålen er i stand til at trænge ind i en dybde, der giver dig mulighed for at røre kun hårsækkene. Det påvirker kun det øverste lag af huden. Derfor er laserstrålen ikke i stand til at skade en menneskes indre organer.

Nogle frygter også, at laser hårfjerning kan forårsage hudkræft. Naturligvis betyder tilstedeværelsen af ​​tumorprocesser på huden et forbud mod denne procedure. Men selve apparatet er ikke i stand til at føre til forekomst af kræft.

Laserstrålen indeholder ikke de ultraviolette bølger, der fører til kræft. En meget mere skadelig procedure er garvning i en garvesalon, som mange kvinder er stolte af. Denne procedure kan faktisk være årsagen til ondartede tumorer, der er genstand for hyppige besøg i garvningen.

Hårfjerningsprocedure i salonen

Fordele ved proceduren derhjemme

Laser hjemme epilator har utvivlsomt fordele. Talrige anmeldelser tyder på, at denne enhed måske erstatter salonproceduren af ​​følgende grunde:

 • Det mest passende tidspunkt for brugeren at udføre proceduren.
 • Manglen på allergiske reaktioner på grund af det faktum, at apparater til hjemmebrug har mindre strøm sammenlignet med de enheder, der anvendes i saloner.
 • Laser epilator, ifølge kundeanmeldelser, efterlader kun en lille rødme, der helt passerer dagen efter påføringen. Konsekvenserne af arbejdet i kabinen kan kun ses efter en uge.
 • I sammenligning med temmelig høje priser på salonprocedurer tiltrækkes brugerne af den mere overkommelige pris for en laser epilator til brug i hjemmet. Anmeldelser af ejerne af enheden indikerer betydelige besparelser, som kan ses ved brug af enheden.

Hvor mange procedurer er der brug for

Vær opmærksom! Diode er den mest effektive laser epilator til hjemmebrug. Ejeranmeldelser bedømmer fremragende resultater fra brugen af ​​denne enhed.

Normalt er det nødvendigt at udføre mere end én procedure for at opnå et stabilt resultat.

For at sætte orden skal bikiniområdet og benene have mindst 12 sessioner. Og for at slippe af med vegetationen over overlæben er der brug for seks til otte procedurer.

Efter at have gennemgået det krævede antal procedurer, anvendes en laser epilator til hjemmebrug efter behov. Ifølge brugerfejl vises udseendet af uønskede hår ikke tidligere end seks måneder, og nogle gange et år senere.

Hvorvidt smerten er følt, når man behandler kroppen ved hjælp af denne enhed, er et spørgsmål om bekymring for næsten alle kvinder, der har besluttet at købe en laser epilator.

En interessant kendsgerning! Depilation er i de fleste tilfælde en ret smertefuld procedure.

Den mest smertefri metode kan kaldes brugen af ​​en home laser epilator.

Anmeldelser af kvinder, der bruger denne enhed, indikerer en lille smerte i processen. Det afhænger dog kun af graden af ​​smertetærskel for hver enkelt kvinde.

Funktioner ved brug af enheden på ansigtet

Det er altid meget sværere at fjerne ansigtshår end i andre områder, da det i tilfælde af irritationer ikke bliver nemt at skjule dem. Ved hjælp af en laser epilator til hjemmebrug er der ingen negativ hudreaktion, selv i ansigtet. Hver gang antallet af hår bliver mindre og gradvist forsvinder fuldstændigt.

Vigtigt at vide! Nogle kvinder lider af unødvendigt ansigtshår. Forsøger at slippe af med dette problem på alle måder, kan de ikke vide, at årsagen til det er hormonelle svigt. I denne henseende bør du besøge endocrinologen før du tænker på proceduren.

Funktioner i bikini-området epilation

Bikiniområdet betragtes som den mest følsomme for alle zoner. Af denne grund frygter mange damer forekomsten af ​​ubehag og uønskede bivirkninger ved brug af en laserepilator.

Denne enhed gør det imidlertid ikke muligt, næsten uden at føle smerte, at slippe af med vegetationen, men giver også trøst selv til mennesker, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner.

Video med professionel rådgivning om valg af hjemmebaserepilator:

Nyttig og interessant video om hårfjerning hjemme:

Lær hemmelighederne ved fjernelse af hårfjerning hjemmefra fra denne video.

Vi læser anmeldelser om laser epilator til hjemmebrug: populære modeller og regler for anvendelse

Hej, kære læsere!

Vores artikel i dag anmeldelser anmeldelser om laser home epilatorer.

Vil du vide, hvordan dette køb vil tilfredsstille dine behov? Så læs videre.

Marina, 23 år gammel, Saratov

Butikken kan ikke altid præcist forklare, hvad laserepilatoren har kontraindikationer. Jeg spekulerer på, hvordan det påvirker kroppen på bestemte punkter i en kvindes liv, og nedsætter dens effektivitet?

Fordele og ulemper ved hjemmet laser hårfjerning

Hver kvinde, der er interesseret i glathed og skønheden i hendes krop, sikrer, at hårfjerningsproceduren har en langsigtet effekt og en kort brugstid. Vi ønsker alle at slippe af med uønsket hår for evigt ved hjælp af bærbare enheder, langt væk fra en almindelig barbermaskine.

Mange mennesker gør sig bekendt med forskellige enheder, læser anmeldelser om dem og beslutter at købe en af ​​dem, såsom en laser epilator og bruge den hjemme. Saloner er ikke billige, og jeg vil altid være smuk!

Som enhver epilator har laserversionen en række tyngde kontraindikationer.

Disse omfatter:

 • Hudsygdomme;
 • Muld og vorter;
 • Fælles forkølelse og influenza i forværring;
 • Åreknuder;
 • Sårbarhed af blodkar og kapillærer;
 • Graviditet og amning
 • Friske forbrændinger og ar;
 • Sår og ridser;
 • Onkologiske sygdomme;
 • Allergiske reaktioner;
 • diabetes;
 • herpes;
 • Gråt hår;
 • Individuel intolerance.

Larisa, 33 år gammel, Voronezh

Mit hår var altid tyndt og blødt. Kan en laser epilator fjerne disse?

Veronika, 24 år gammel, Suzdal

Hvis en hjemme laser epilator gør det samme som en salon procedure, hvorfor så en sådan forskel i pris?

Foruden kontraindikationer er der også ulemper ved anvendelse. Laser epilator fjerner eller fjerner slet ikke:

 • Hår på mørk og garvet hud;
 • fnug;
 • Gråt hår;
 • Rødt hår.

På trods af anmeldelserne kan i virkeligheden en laser derhjemme forårsage ubehag, smerte og endda forbrændinger, hvis de anvendes ukorrekt.

Behandling af hudoverfladen med hår varer ikke 60 minutter, men ca. 1 til 2 timer.

Antallet af procedurer er også stigende. Hvis det er beskrevet, at der ikke kræves mere end 8-10 procedurer pr. Kursus, så i livet øges denne tal til 16-20 gange pr. Kursus.

Her vinder salonprocedurer!

I salonerne og skønhedscentrene kan du altid være sikker:

 • Høj kvalitet udstyr;
 • Smykker med erfaring med klienten;
 • Antallet af procedurer er mindre;
 • Effekten er højere.

Der er selvfølgelig blandt alle de ulemper og fordele ved laser hårfjerning derhjemme.

 • Epilatorens størrelse og vægt er mindre og mere kompakt;
 • Pris under salonprocedure;
 • Hårfjerning udføres på alle steder uden begrænsning;
 • Hjem betingelser uden at gå til salonen;
 • Praktisk tid og sted;
 • Mindste manifestation af allergiske reaktioner.

Før du tror på anmeldelser fra andre, skal du tjekke dig selv! Bestem præcis hvilken laser epilator du har brug for. Din hudtype vil fortælle.

 1. Hvid hud, eller lidt rødlig, uden solskoldning (brænder hurtigt fra solen). Blå øjne, blondt hår.
 2. Skandinavisk type Lys hud reagerer dårligt mod solen, ofte dækket med fregner og mol. Hårfarven er rødlig. Øjne fra blå til grøn.
 3. Mørk hud. Solbad næsten uden forbrændinger. Øjne grå til brun.
 4. Mørk asiatisk hud, lidt gullig. Solskoldning går godt. Øjnene er overvejende brune.
 5. Afrikansk hudtype.

Vi vælger en laser enhed til hudtype

Larisa, 33 år gammel, Pskov

Jeg vil gerne forstå præcis hvilken epilator at vælge, når du kommer til butikken. Jeg tager allerede den anden, men han plover ikke alt. Om kvaliteten er dårlig, eller håret er for stramt.

Laser epilatorer er af flere typer. Det vigtigste er at vælge selv!

rubin

 1. 694 NM bølge;
 2. Til ret skind og mørkt hår
 3. Hastighed 1 puls per sekund;
 4. Smertefuld.

alexandrit

 1. 755 NM bølge;
 2. Til mørk hud og mørkt hår;
 3. Hastighed 3 - 1 0 pulser per sekund;
 4. Smertefri.

diode

 1. 800 - 940 NM bølge;
 2. Til garvet og mørk hud;
 3. For mørkt hår
 4. Hastighed 2 pulser per sekund;
 5. Smertefri.

Neodym

 1. 1064 NM bølge;
 2. Til enhver hud og enhver hårfarve;
 3. Hastighed 100 pulser per sekund;
 4. Smertefuld.

Alle arter skal have:

 • Parameterindstillinger;
 • Justerbare impulser;
 • Oplader indikator;
 • Design egnet til køberen (farve, form, mønster);
 • Handy vægt og størrelse;
 • Sensor til at bestemme farven på huden;
 • Sikkerhedssystem

Hele sandheden om hjemme epilatorer

Tatiana, 27 år gammel, Gomel

Min kæreste brugte en laser epilator, så håret syntes at falde ud over tid, men så voksede det igen! Betyr det, at de ikke fjernes permanent, eller er det hendes nye parti hår på benene? De lover det samme for evigt.

Kundeanmeldelser kan ikke altid angive den bedste hjemme laser enhed. Tilgangen til produktet og dens effektivitet er forskellig for alle, og er kun baseret på personlige præferencer. Derfor, før du køber denne ting for dig selv, skal du kende sandheden!

Sandt nr. 1.

Det fjerner ikke håret en gang for alle! Trods det faktum, at det blødgør håret og nogle af dem forsvinder et stykke tid, efter sådan og sådan tid begynder de at vokse igen.

Sandt nej 2.

Epilation forårsager ikke kræft! Men det er stadig umuligt at anvende det på åbne sår og betændelser!

Sandt nej 3.

Laser hårfjerning og foto epilation - forskellige procedurer.

Sandt nej 4.

Laser epilator forårsager smerte med dårligt udstyr eller udstyr. Pas på fakes!

Sandt nej 5.

Han fjerner ikke hår fra første gang!

Antal laserprocedurer til fuldstændig fjernelse af hår

Anna, 22 år gammel, Reutov.

Og hvor meget skal du bruge enheden til helt at forsvinde hår? Er det ikke første gang fjernet?

Hvad angår hjemmebrug af denne type epilator, vil antallet af procedurer for et andet hudområde være anderledes.

 1. Den forreste del - fra 8 til 10 procedurer;
 2. Axillære huler - fra 10 til 15 procedurer;
 3. Hår på hænder og ben - fra 8 til 10 procedurer;
 4. Bikini område - fra 5 til 8 procedurer.

Hver procedure udføres 1 gang i 3 - 4 uger.

Før laser hårfjerning kan ikke solbade og besøge solarium. Det anbefales at kontrollere det frie område for en allergisk reaktion, selvom det er skrevet i instruktionerne, der ikke forårsager allergier. Hårlængden skal være mindst 0,5 cm.

Som beskrevet tidligere ser laserepilatoren ikke lys, rødt og gråt hår.

Ejerne af en sådan hårepilator hjælper ikke med at fjerne håret ordentligt og hurtigt.

Zhanna, 36 år gammel, Krasnodar

Rådgive en normal enhed, så kvaliteten er god, og prisen er ikke særlig høj.

Hvis du læser anmeldelser blandt de nævnte varemærker, kan du finde din laser epilator til hjemmebrug.

 • Tria Hårfjerning Laser;
 • Rio Dezac x60 med scanner;
 • Rio Salon Laser;
 • Benus +;
 • Rio Beuty Planet Salon Laser;
 • Nej! Nej! Pro;
 • BaByliss;
 • Braun BD 5009;
 • Venus CW-808;
 • Panasonic ES - WH70;
 • Kemei;
 • BabyAnne;
 • Dezak RIO x60;
 • Beurer IPL 10000+;
 • Remington IPL;
 • Bellalite;
 • IPL SANITA S 100.

Køb laser epilator klogt

Hvis du er træt af uønsket kropshår, og du er træt af at gå til skønhedssaloner og bruge en formue på procedurer, så kan du købe en laser epilator og bruge den så meget som du vil. Hvis i din by de er til salg, så kan du gå og købe - dette er den bedste løsning.

Men laser epilatorer er ret sjældne ting på butikshylder, så den nemmeste måde at bestille det er på internettet. Dette er ret praktisk, fordi du får det direkte hjem. Og priserne er ikke for høje, men ikke små. Derfor, hvis du stadig beslutter at købe, er det mest fordelagtigt at gøre dette via cashback-tjenester, du køber, og du vil blive returneret en denyuzhka til kontoen. Det viser sig, at du kompenserer for denne forskel og ikke mister noget, men du behøver ikke at gå hvor som helst - varerne vil blive leveret til dit hjem). Jeg bruger Copicot og Megabonus-tjenesterne afhængigt af hvad jeg skal købe. For eksempel har megabonus en god tilbagekøb på 7% fra AliExpress, men den første har flere partnerforretninger.

konklusion

 1. Vælg dit sind klogt. Dit helbred afhænger af enhedens kvalitet!
 2. Vær opmærksom på kontraindikationer og ulemper ved enheden og dens anvendelse, for ikke at blive skuffet i arbejdet og resultaterne!
 3. Vælg en epilator efter din hudtype og hårfarve;

På grund af vores tips og anmeldelser af piger kan du nemt vælge en hjemmebasert epilator og opnå det ønskede resultat. Din krop vil blive glat og attraktiv! Unødvendigt og hadet hår vil forsvinde i lang tid, og du kan ikke tænke på dette problem.

På dette kære venner blev artiklen til en ende. Vi vil være meget taknemmelige, hvis du klikker på den sociale netværksknap nedenfor. Så vi vil forstå, at vi skriver nyttigt indhold og vil fortsat glæde dig over interessante artikler.

Hvordan laver man voksstrimler til depilation derhjemme?

Shugaring at Home Recipe uden citron