Epilator for intime områder

Forskere har bevist, at kvinder i sexet undertøj føler sig mere selvsikker. Lad os tillade os selv at fortsætte tankekæden og bemærke, at kvinder med et glat bikiniområde føler sig endnu mere forførende - det vil hjælpe dem med en epilator for intime områder. Hvad er forskellene fra den klassiske analoge, du vil vide lige nu.

Særlige egenskaber

Epilation er ikke altid en behagelig og endog ubehagelig proces, men det er det, der gør det muligt at opnå effekten af ​​glat hud uden overdreven vegetation. Afhugning af det intime område (barbering eller brug af hårfjerningskrem) eliminerer hår i et par dage, og de fortsætter med at vokse i et hurtigt tempo. Essensen af ​​epilering er at fjerne hårsækkene og krænkelsen af ​​folliklerne, hvorfor hårene vokser langsommere efter proceduren. Et ekstra plus er, at de er meget tyndere.

Epilator til den intime zone giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation i en periode på 2 til 4 uger (afhængigt af den naturlige hårvækst og deres struktur). Det har en række funktioner. Det er værd at tale om fordelene ved hjemmet hårfjerning ved hjælp af en speciel maskine:

 1. Brugervenlighed. Det er mere behageligt at gøre hårfjerning selv end at stole på din krop til en mester (hvis hun ikke er den bedste ven).
 2. Kvalitativt resultat opretholdes i 2-4 uger.
 3. Hårets vækst sænkes, deres kvalitet forværres mærkbart - for kvinder er det "ved hånden".
 4. Tillader dig at fjerne hår i det intime område ved hjælp af en dyb bikini eller klassisk teknik. Essensen af ​​den første er fuldstændig glathed, den anden er fjernelse af hår langs trussellinjen.
 5. Sparer penge og tid - du behøver ikke besøge en dyr salon, det er nok at købe en bil og bruge den hjemme - i et par år (og endnu mere).

Sådan bruger du epilatoren til bikini-zonen derhjemme

Bikiniområdet er den mest smertefulde del af kroppen for enhver form for epilering. Modetrends tvinger os til at slippe af med håret, selv på intime steder. I forfølgelsen af ​​skønhed er kvinder klar til at opleve ethvert middel til at fjerne uønsket hår, herunder brugen af ​​en epilator.

Kan jeg fjerne hår med epilator i bikinizonen

Tynd og delikat hud i det delikate bikiniområde reagerer meget følsomt overfor hårfjerning fra roden, hvilket giver kvinder ubehag. Men på trods af de mange typer af hårfjerning er en af ​​de mest populære metoder til at slippe af med uønsket hår stadig brug af epilatoren.

Denne enhed er en speciel elektrisk enhed med et roterende hoved. Mens han arbejder, trækker han hår ud med en rod med stål eller keramikpincetter. Denne metode til hårfjerning gør det muligt hurtigt at gøre huden blød og glat.

Anvendelsen af ​​epilatoren har dog en stor ulempe - smerten i proceduren. Og hvis vi taler om hårfjerning i bikinizonen, så opfattes en lille summende maskine som et ægte "torturinstrument". Men er alt virkelig så skræmmende?

Kvindelig intim zone kan opdeles i tre dele:

 • Bikini linjen er den hud, der ikke dækker med trusser. På dette sted vil smerten være minimal. Derfor er det muligt at epilere dette område i løbet af få minutter;
 • dyb bikini indebærer fjernelse af hår i trussens linje og i den pubic del, uden at påvirke labia. Denne procedure tager lidt længere tid og kan kræve brug af særlige smertestillende midler;
 • total bikini - er den fuldstændige fjernelse af hår, herunder labia og huden mellem skinkerne. Langt fra alle beslutter en sådan procedure, idet man foretrækker en mindre smertefuld barbering med en almindelig maskine.

Ud fra kosmetologisk synspunkt er det ligegyldigt, hvor præcist fjernelsen af ​​uønsket hår udføres, herunder fra den dybe bikinizone. Dette kan være så dyre laser hårfjerning, og brugen af ​​pincet. Det vigtigste er, at den valgte metode er fuldt egnet til kvinden og bidrager til opnåelsen af ​​det ønskede resultat.

Valg af den bedste epilator til bikini zone

Når du vælger en enhed til hårfjerning, skal afstødes ikke kun af producentens pris og omdømme. Der er ingen specialiserede epilatorer til bikini-zonen. Enhver af de repræsenterede butikker kan lige så godt fjerne hår fra enhver del af kroppen.

En god epilator skal være behagelig at "ligge" i din hånd, ikke glide under arbejdet. For at fjerne uønsket hår på et intimt sted skal du have en speciel dyse med færre pincet end standard. Dette vil ikke kun reducere smerte, men også behandle vanskelige områder. Når du vælger en enhed, skal du desuden finde ud af, om det virker på batterier, eller sørg for at være tilsluttet til lysnettet.

Der er epilatorer, som kan bruges selv i brusebadet. Denne mulighed vil bidrage til at reducere de smertefulde fornemmelser fra hårfjerningsproceduren.

I dag findes en meget bred vifte af epilatorer fra anerkendte producenter i elektronikforretninger.

Panasonic ES-WD74

Ifølge vurderingerne er den mest praktiske epilator til den intime zone Panasonic ES-WD74. Denne enhed er udstyret med et specielt aftageligt hoved, som nemt hjælper med at gøre huden jævn, selv i de mest vanskelige områder. Panasonic epilator er batteridrevet og har et vandtæt taske, der giver dig mulighed for at bruge det i bruseren. At have 48 stålpincetter vil hurtigt og effektivt fjerne selv meget korte hår.

Epilator Panasonic ES-WD74 egnet til smertefri fjernelse af hår i bikiniområdet

Braun 7181 Silke-epil

Braun 7181 Silke-epil er også i stor efterspørgsel. Fabrikanten har etableret sig som leder inden for plejeelektronik til daglig brug. Inkluderet med denne model er en bikini top og barbering hoved. Ved brug af Braun-epilatoren kan du ikke kun helt fjerne hår, men også skabe kreative, intime hårklipp.

Moderne epilator Braun 7181 Silke-epil er velegnet til komplet hårfjerning i bikiniområdet

Rowenta EP-8460

Et særpræg ved apparatet Rowenta EP-8460 er tilstedeværelsen af ​​massagehoveder på dysen til behandling af intime steder. Dette giver dig mulighed for at reducere al smerte til et minimum. En spotlight vil hjælpe med at fjerne selv de fineste hår.

Epilator Rowenta EP-8460 har en massage dyse og spot belysning

Sådan bruger du epilatoren hjemme

Under hjemmet er hårfjerning vigtigt at følge rækkefølgen af ​​handlinger og instruktioner for brug af en elektrisk enhed. Som regel er de mest ubehagelige følelser kun oplevet, når håret fjernes for første gang. Efterfølgende procedurer vil være mere tolerante, da hårsækken vil svække og vil blive behandlet hurtigere af epilatoren.

For at mindske smerten skal du huske følgende regler:

 • hos kvinder bliver huden mere følsom 3-4 dage før menstruationens begyndelse. Mens efter de "røde dage" føles smerten meget mindre;
 • Det er også uden betydning, hvornår epilering udføres. Så, de mest smertefulde fornemmelser kan opleves ved at fjerne hår umiddelbart efter at have vågnet op. Men den bedste tid til hudbehandling vil være fra 17 til 19 timer;
 • hvis du har meget følsom hud og selv med almindelige pincet du panik, kan du bruge særlige smertestillende midler. For eksempel fløde Emla, som har en frysende effekt på grund af lidokain i dets sammensætning;
 • til epilering af et bikiniområde ved hjælp af et moderne apparat, er det tilstrækkeligt at have hår på 2-3 mm lange. Langere hår anbefales at præskære eller behandle med en barbermaskine et par dage før fuldstændig fjernelse fra roden. Umiddelbart inden epilering er det nødvendigt at dampe huden ved at tage et varmt bad;
 • Det er bedre at begynde at fjerne uønsket vegetation fra bikinolinjen og gradvist flytte til pubis og labia. I dette tilfælde bør epilatoren holdes i en ret vinkel og holde enheden strengt mod hårets vækst. Og for at minimere smerte, kan du lidt stramme huden og indstille den laveste hastighed af de roterende hoveder med pincet;
 • Umiddelbart efter epilering skal huden behandles med et antiseptisk middel. Dette kan enten være en chlorhexidinopløsning eller specielle helbredende geler, der har egenskaben til at bremse efterfølgende hårvækst. Og i de første to dage efter proceduren afstå fra rejser til havet og solbadning.

Emla creme kan bruges til lokalbedøvelse under epilation af bikiniområdet.

Mulige konsekvenser af brugen af ​​epilatoren

Glat og delikat hud - det er det, hver pige forventer af epilering. Imidlertid kan ikke altid det ønskede resultat observeres umiddelbart efter proceduren. Ofte i bikiniområdet vises røde pletter, der skyldes aggressiv fjernelse med pincet. Irritation må ikke tage flere timer, og nogle gange flere dage. I dette tilfælde afhænger det hele af hudens individuelle egenskaber og struktur.

Hvis du planlægger en ferie eller en dato, er det bedre at udføre hårfjerning 2-3 dage før den forventede begivenhed.

Regelmæssig brug af epilatoren kan forårsage dannelse af indgroet hår. Denne ubehagelige konsekvens er let at eliminere, hvis du sørger for, at den delikate hud på bikiniområdet mellem behandlingerne er korrekt. For at gøre dette er det nok at bruge en skrubbe baseret på havsalt eller malet kaffe en gang om få dage.

Anmeldelser om hårfjerning derhjemme

Online kan du finde mange anmeldelser om brugen af ​​epilatoren for at fjerne uønsket hår i bikiniområdet. Meninger af piger, der foretrækker at slippe af med uønsket vegetation alene, for det meste positive, trods forekomsten af ​​smerte.

Nu bruger jeg kun epilatoren. Hårene blev virkelig meget blødere, tyndere, tabte en del af pigmentet og ophørte med at blive kolsorte, roden halveret i tykkelse og følgelig blev smerten mindre, men denne effekt vises først efter den fjerde procedure, hvis du bruger epilatoren. Vent ikke øjeblikkeligt på mirakler!

Wilder wein

https://irecommend.ru/content/regulyarno-delayu-epilyatorom-glubokoe-bikini-uzhe-5-yi-god-sovety-byvalogo-mazokhista-po-ne

Piger, jeg ringer ikke nogen til denne type hårfjerning! Det er lidt smertefuldt og tidskrævende. Jeg deler bare min erfaring. Jeg gik til dette i meget lang tid! Min mor begyndte at gøre dette for nogle år siden, men jeg kunne stadig ikke beslutte mig om denne inkvisitionshandling, men jeg kom til dette. Nu bruger jeg slet ikke maskinen! Han ligger omkring tomgang. Jeg kan ikke forestille mig, hvordan jeg kan komme tilbage til barberingen. Ikke i livet!

_printemps_

https://irecommend.ru/content/epilyator-dlya-samykh-smelykh-ili-kak-ya-prishla-k-epilyatsii-volos-tam-etim-sposobom-pri-pr

Epilator hårfjerning er kun en af ​​de mange måder at gøre din hud glat. Han nærmede sig mig kun i tilfælde af bikiniområdet. Det vigtigste øjeblik for mig er, at huden forbliver blød og ser æstetisk glædeligt ud endda en uge efter proceduren. Og det glæder mig ikke kun)

Dideyda

https://irecommend.ru/content/cherez-ternii-k-zvezdam-epilyatsiya-dlya-chainikov-ya-obuzdala-tebya-shaitan-mashina-moi-opy

Video: Hemmeligheder for hårfjerning ved epilator i bikiniområdet

At bruge en epilator til en delikat bikini zone eller ej er et rent individuelt anliggende. Det hele afhænger af hudens følsomhed og smertegrænsen. Under alle omstændigheder er denne simple elektriske enhed i stand til hurtigt at bringe et intimt sted i orden uden forberedende handlinger og store kontantomkostninger. Det er nok at købe en højkvalitets epilator en gang, som regelmæssigt tjener i flere år.

Epilator for det intime område: hvordan man vælger ikke et instrument af tortur, men en loyal assistent

En af bestanddelene i den kvindelige krops skønhed er glat hud. Der lægges særlig vægt på bikiniområdet. I øjeblikket er der mange måder at fjerne hår i denne del af kroppen. I hjemmet bruges epilatorer ofte.

Kriterier for valg af epilator for det intime område

Det er ingen hemmelighed at trække hår ud i bikiniområdet er forbundet med meget smertefulde fornemmelser. Faktum er, at her er graden af ​​følsomhed i huden for høj, og håret vokser på den har en hård og tykk struktur.

Derfor, når du vælger en epilator, er det nødvendigt at fokusere på dens høje effektivitet og maksimal evne til at udtømme smerten under proceduren.

Når du køber en enhed til depilation af det intime område, skal du overveje nogle punkter.

Typer af enheder

Producenter tilbyder to typer af epilatorer: pincet og plader.

Epilatorer kan være disk eller pincet.

Pincetten er udstyret med små pincet, der er forskudt. Under proceduren fjernes hårene med pincet og trækkes ud af huden.

Pincet kan være fra 20 til 50 stykker. Eksperter mener, at det optimale beløb er 30-40 pincet. Hvis der er mange pincet, så vil depilation processen være ret hurtig, men meget smertefuld. Med et lille antal pincet vil graden af ​​smerte falde, men processen med hårfjerning vil også blive forsinket.

I diskepilatorer er der placeret 20-30 diske i en række. Under driften af ​​enheden drejer diskene og samtidig klemmer hinanden, tager fat i overskydende hår og trækker dem ud af huden.

Pincet anses for mere effektive end diskepilatorer, da huden bliver glattere i et enkelt pas. Diskenhederne har dog stor fordel i prisen.

mad

Enheder kan være strømforsyninger eller batteridrevne. En epilator, der kører på el, bruges oftest hjemme. Fordelen ved sådanne modeller er, at de ikke vil slukke i det mest ubelejlige øjeblik. Derudover er disse enheder meget billigere end genopladelige.

Men når du rejser, er det mere bekvemt at bruge batteridrevet epilatorer. Sådanne modeller giver større manøvredygtighed og er fri for binding til udløbets placering. Når du vælger sådanne enheder, er det nødvendigt at overveje, hvordan et rummeligt batteri bruges i designet.

I dag kan du finde de kombinerede modeller, der har to strømtilstande: fra netværket og fra batteriet.

Hastighedstilstand

De fleste modeller af epilatorer har to eller tre hastigheder. Ved lav hastighed på enheden (op til 600 omdrejninger pr. Minut) fjernes tynde og bløde hår. Den anden hastighed er som regel 750 rpm. Det er designet til at fjerne mere stift hår.

For at opnå det ønskede resultat i bikinizonen kan forskellige epilatorhastigheder kombineres.

dyser

Når du køber en enhed, skal du absolut være opmærksom på, hvilke vedhæftede filer der findes i sættet. Først og fremmest taler vi om en dyse til afhugning af følsomme områder. Da processen med at trække hår ud i en delikat del af kroppen ledsages af "specielle" fornemmelser, skal det behandlede hudområde have et mindre område. Dysen til bikiniområdet dækker en del af diske eller pincet og reducerer dermed ubehag.

Dysen til behandling af det intime område lukker en del af pincetten

I nogle modeller bruges dysen til at reducere smerten. Dog kan brugen i bikiniområdet ikke være meget bekvemt, men denne enhed vil være efterspurgt, når håret fjernes på hænder og fødder.

Det er kendt, at efter indånding af det intime område forekommer ofte indgroede hår. For at forhindre dette problem anbefaler eksperter at fjerne de døde celler i det øverste lag af huden på forskellige måder. Dysen til peeling giver dig mulighed for at forberede huden før sessionen og sørge for det efter proceduren.

Hvis hårene i bikiniområdet er længere, så under proceduren bliver de dårligt indfanget, og deres fjernelse vil forårsage for meget smertefulde fornemmelser. Derfor skal hårene forkortes, før håret fjernes. I dette tilfælde vil dysetrimmeren hjælpe.

Epilatoren bliver mere alsidig, hvis forskellige dyser er inkluderet i den.

Massageartikler

For at mindske smerten har nogle modeller massagekomponenter, som under proceduren slapper af i huden og gør depilering mere behagelig.

Tilstedeværelsen af ​​massageelementer i design af epilatoren reducerer smerte

Muligheden for depilation i brusebadet

Mange kvinder hævder, at fjernelse af hår, mens du tager et bad eller brusebad, er meget mere smertefrit, fordi huden er blødgjort og porerne åbne, og det letter processen med at trække hår sammen med dets rødder. Hvis huden er overfølsom, spiller dette kriterium en vigtig rolle, derfor bør man foretrække de modeller, der kan bruges til våd udtørring.

Derudover anvendes nogle epilatorer i kombination med brusegel eller barberskum.

Hermetisk epilator hus giver dig mulighed for at bruge det lige i brusebadet

Kølesystem

Smertefulde fornemmelser bliver mindre akutte, hvis det behandlede hudområde afkøles (vi husker alle, hvordan de i barndommen blæste på såret behandlet med greener).

Forskellige producenter på forskellige måder belyser ideen om at afkøle det behandlede hudområde. Nogle gange kommer en kølehandske eller gelpose med epilatoren. De skal først anbringes i køleskab og derefter anvendes umiddelbart før proceduren.

Nogle modeller har et indbygget luftstrømssystem, som effektivt afkøler bikiniområdet.

Blæserfunktionen i epilatoren gør proceduren mindre smertefuld.

Hovedtype

Epilatorer kan have aftagelige og ikke-aftagelige epilerende hoveder. Det skal bemærkes, at aftagelige hoveder er meget lettere at rengøre, så der bør gives fortrinsret til sådanne modeller. Hertil kommer, at eksperter anbefaler at vælge instrumenter med en flydende hoved, fordi det vil gentage alle kurver af kroppen i det intime område, hvilket gør hårfjerning er langt mere effektiv.

baggrundsbelysning

Bikiniområdet er dårligt synligt under proceduren, og derfor kan kvaliteten af ​​depilationen lide. Derfor gør ekstra dækning, som de siger, ikke ondt. Hvis modellen giver et baggrundsbelysning, kan det desuden spille til fordel for hendes valg.

Video: Vælg epilatoren

For at træffe det rigtige valg, når du køber en epilator, skal du afveje fordele og ulemper og konkludere hvilke "klokker og fløjter" du skal bruge til proceduren, og som du kan undvære, fordi hver ny forbedring øger prisen på enheden.

Depilation regler

Da brugen af ​​epilatoren ledsages af smertefulde fornemmelser (især i den intime zone), er det nødvendigt at følge visse anbefalinger, som ikke kun reducerer smerte, men også gør proceduren mere effektiv.

Forberedelse af huden

Eksperter anbefaler 1-2 dage før proceduren til behandling af bikiniområdet med en blød skrubbe eller en speciel dyse til peeling. Dette vil fjerne det cornified lag og dermed lidt forlænge og løfte hårene, og epilatoren vil være mere pålidelig at fange dem.

Hvis der udføres tørfortynding, skal huden straks føres i et bad. Varmt vand åbner porerne, og hårene bliver trukket meget lettere ud.

Beauticians rådes også til at anvende talkum eller babypulver på den tørre hud, der skal behandles. Takket være det bliver håret tykkere, og deres fangst ved pincett eller disketter letter.

Den optimale længde af hårene skal være 1-2 mm. Kortere hår må ikke tage epilatoren, og langt hår vil blive trukket ud med mærkbar smerte, så før depilation kan du bruge en dyse-trimmer til at reducere længden.

Brug af epilatoren

Når huden i det intime område er fuldt forberedt, kan du fortsætte med depilation.

Enheden skal være forsynet med en delikat vedhæftet fil designet til at fjerne hår i følsomme områder. Uanset typen af ​​hårfjerning (tør eller våd), bør holdes indretningen under proceduren ved 90 ° til overfladen af ​​huden og bevæge mod hårvækst. Ved overholdelse af disse regler tilvejebringes høj effektivitet af depilering.

Gentagen procedure bør kun udføres i 2-4 uger, afhængigt af kroppens fysiologiske egenskaber og intensiteten af ​​hårvæksten.

Reduktion i smerte

For at reducere graden af ​​smerte, kan du bruge smertestillende midler, for eksempel Emla creme eller andre lidokainbaserede lægemidler. Emla påføres i et tykt lag på bikiniområdet en time før proceduren, og et okklusalt klistermærke påføres øverst.

Emla creme har en bedøvende effekt på huden.

Når ansøgningstiden er udløbet, skal du fjerne klistermærket, fjerne rester af cremen med en tør klud og starte aflejringen.

Gennem brugen af ​​smertestillende midler kan man anvende epilatoren og dyb bikini zone. Men hvis det efter proceduren der er alvorlige konsekvenser i form af irritation og betændelse, så er du nødt til at tænke på andre metoder til hårfjerning i dette følsomme del af kroppen.

Efter behandling af et lille hudområde kan det straks afkøles ved hjælp af specielle handsker eller bare isterninger. I stedet for vand kan du fryse infusioner af helbredende urter (kamille, calendula, pebermynte, salvie osv.).

I første omgang behandles bikiniområdet bedre ved lave hastigheder af enheden, så processen vil ikke være så smertefuld. Gradvist vil huden vænne sig til proceduren, og hårsækkene bliver meget svagere. Derefter kan hastigheden af ​​epilatoren øges.

Gennemse populære modeller

På hylderne i butikker finder du ofte epilatorer fra producenter Panasonic, Braun, Philips, Rowenta, Remington. Disse virksomheder tilbyder en bred vifte af enheder, herunder til depilation af det intime område. Nedenfor er de modeller der øverst bedømmelse af epilatorer til bikiniområdet.

Panasonic ES-ED90

Inkluderet med denne enhed er en dyse til hårfjerning i det delikate område. Modellen kan bruges mens du tager et bad. Derudover kan en lille mængde brusegel påføres epilatorens hoved, hvilket gør proceduren meget mere behagelig.

Enheden fungerer på batteri, mens den uafbrudte arbejdstid er 30 minutter, og opladelsens varighed er cirka en time.

Modellen er udstyret med et flydende hoved og baggrundsbelysning. Den vægtige fordel ved epilatoren er dens lydløshed.

Panasonic ES-ED90 leveres med dyser

Ulempen ved Panasonic ES-ED90 er:

 • høj pris;
 • dårlig fangst af fine hår.

Braun 7281 Silke-epil Xpressive

Epilatoren Braun 7175 Silk-Epil 7 fjerner effektivt selv de mest usynlige hår. Denne enhed er udstyret med et flydende hoved, en dyse til barbering og massage. Epilatoren er i stand til at bestemme hårene.

Depilation kan udføres på badeværelset. Enheden arbejder med batteristrøm, driftstiden er 40 minutter, og opladelsens varighed er 1 time.

For at reducere smerte indeholder kittet en handske til køling af huden.

Blandt de ulemper er den høje pris for enheden.

Braun 7175 Silk-Epil 7-modellen kan pege på hår

Philips HP 6521

Denne model kører også på batteriet. Enheden har to hastigheder. Epilatoren er udstyret med en dyse til afhugning af følsomme områder.

Enheden kan bruges i bruseren. Fabrikanten bruger et specielt system i enheden, hvilket reducerer ubehag under proceduren.

Epilator Philips HP 6521 henviser til disken. Skiverne er lavet af hypoallergenmateriale med sølvioner.

Ulemperne ved modellen omfatter et højt støjniveau og manglen på belysning.

Epilator Philips HP 6521 kan bruges i brusebadet

Rowenta stilhed blød ep5660

En funktion af enheden er en dobbelt sag, som gør det muligt at reducere støj til et minimum. Enheden giver forsigtig udsmidning uden irritation. Derudover indeholder modellen massageboller, som reducerer smerte.

Blandt fordelene bemærket udstyr flydende hoved. Pakken indeholder også en dyse til det intime område, til peeling og trimmer.

Enheden er slået fra strømmen, hvilket reducerer omkostningerne og vægten betydeligt. Epilatoren kan dog kun anvendes til tørfortrængning.

Rowenta Silence soft ep5660 er billigere end andre analoger på grund af strømforsyningen fra elnettet

Remington EP7020 Glat Silky

Pincetten fra det amerikanske selskab har et flydende hoved, en dyse til bikiniområdet og en massage dyse. Enheden fanger selv meget korte hår, derfor kan det intime område udglattes mere effektivt.

Enheden er kun beregnet til tør depilering. Remington EP7020 Glat Silky har to hastigheder og baggrundsbelysning.

Epilator Remington EP7020 Glat Silkeagtig er kun beregnet til tør depilering.

Kemiske depilatorier

Uanset hvilke tricks producenterne af epilatorer kan bruge, er processen med at fjerne hår i bikini-zonen stadig ledsaget af smerte, hvorfor nogle kvinder ikke tør bruge enheder til at fjerne denne del af kroppen. De foretrækker at fjerne hår med depilatory cremer.

De aktive ingredienser i sammensætningen ødelægger håret, mens hårrotten forbliver intakt. Derfor vil hårene på huden være synlige om 2-3 dage.

Når du vælger en depilatory cream, skal du være opmærksom på, hvilke ekstra komponenter der er med i sammensætningen. Ledende producenter beriger produktet med stoffer, der reducerer hårvæksten betydeligt og blødgør deres struktur. Derfor bliver håret værre og bliver svækket ved regelmæssig brug af skindkrem.

Blandt de mest populære midler til depilators er:

 • Veet creme. Det kan endda bruges til overdreven irriterende hud. I veet er der værktøjer, der kan bruges direkte i brusebadet. Derudover tilbyder producenten komplet lotion til hudpleje efter påføring af cremen til depilatorisk creme; Veet creme til følsom hud kan bruges til depilation af det intime område
 • Cliven gør huden blød og fløjlsagtig. Den indeholder mandelolie og glycerin. Cremen har ikke en skarp lugt, end andre produkter kan prale af; Cliven creme nærer huden huden med mandelolie og glycerin
 • Velvet anses for at være et effektivt værktøj til en lav pris. Forbrugerne siger, at cremen næsten ikke forårsager allergier, men dens ulempe er en stærk lugt; Velvet Cream indeholder tangekstrakter
 • Evelin har måske den største linje af depilatory cremer. Ifølge forbrugernes tilbagemelding fjerner Evelins produkter ikke kun håret effektivt fra overfladen af ​​kroppen, men også blødgør og forynder huden, glatter den, fugt og genopretter den. Produktet indeholder silkeproteiner og aloe vera-ekstrakt
 • Agurkens agurk mindsker væksten af ​​fjerne hår på grund af indholdet af ekstrakten af ​​papaya, humle og salvieblade, og ekstraktet af agurk og aloe vera fugtiger huden. Agurkens agurk fjerner ikke kun hår, men sørger også omhyggeligt for huden i det intime område

Depilatory cremer anbefales ikke til hårfjerning i den dybe bikini zone, da de aktive kemiske komponenter kan beskadige slimhinden og forårsage alvorlig betændelse.

anmeldelser

Jeg købte den enkleste Braun Silk Epil 1. Denne model tiltrak mig af flere grunde. Kære firma. Ingen ekstra gadgets, der skaber illusionen af ​​brugervenlighed. Den indbyggede lommelygte, evnen til at bruge under vand, det frittstående batteri kom til mig for ingenting. Jeg var godt klar over, at det for første gang ville skade, på trods af massagerullerne og kølepuderne på mere avancerede modeller. Ja og 40 pincet i stedet for 20 ville næppe have gjort mindre smerte... Og vedligeholdelse af resultatet bliver meget lettere. Omkostningerne ved enheden. I Eldorado kostede det 1350 p. Hvis du undrer dig over søgningen, kan du finde til en lavere pris. Jeg kan ikke se behovet for yderligere bedøvelse for mig selv, jeg kan lide. Desuden var den mest smertefulde kun den første procedure. Selv jeg flyttede det roligt. For det første skal du vokse håret omkring 0,3-0,5 cm. Hvis håret er længere, så skær det lidt med en saks. For at opretholde resultatet går jeg igennem epilatoren en gang om ugen. Og det tager mig 10-15 minutter.

Consumer Dideyda brugte Braun Silk Epil 1 epilatoren til at behandle det intime område.

Dideyda

http://irecommend.ru/content/cherez-ternii-k-zvezdam-epilyatsiya-dlya-chainikov-ya-obuzdala-tebya-shaitan-mashina-moi-opy

Stor epilator Panasonic ES-ED90! Jeg bruger endda til bikini. Fordele: 48 pincet, baggrundsbelysning, vådt hårfjerning, 2 tilstande, bikini dyse, peeling dyse, flydende epilering hoved + shower gel som gave. Epilatoren er batteridrevet. En fuld opladning er nok for mig at lave en epilering af benene, armhulerne, bikini og peeling fødderne (mig selv og min mand), og jeg kan blive! Afgifter omkring en time. Under epilation bryder den nogle gange håret af, så jeg gentager proceduren efter et par dage for at fjerne rester. Først, før epilering blev et lille lidokain sprøjtet på armhulen og bikiniens hud. Nu føler jeg ikke nogen smerte fra epilering.

Anemone

http://irecommend.ru/content/otlichnyi-epilyator-ispolzuyu-dazhe-dlya-bikini

Jeg plejede at epilator (jeg har en ældgammel brun) kun fjernet hår på mine ben, og alt andet blev opvarmet med voks. Og efter køb af Braun Silke Epil Xpressive 7281 Epilator havde jeg ikke længere brug for voks. Benene gør ikke ondt overhovedet, og bikini- og armhulerområdet mærkes ganske lidt. Hvor meget tid og penge jeg plejede at bruge på hårfjerning, men nu er det nemt og hurtigt. Og altid glat hud!

Marussia-I-I

http://irecommend.ru/content/super-puper-kozha

Epilator Philips HP 6521/01. Jeg tog det med et kit, det omfattede både sig selv og en mini-epilator til intime områder og underarms (+ rengøringsbørste og oplader). Men for at være ærlig, efter et par måneder ophørte den anden med at arbejde, og det var umuligt at ordne det, han forstod det ikke, så jeg smed det væk! Til dette skød jeg en stjerne (han lignede en trimmer, lige så lang og tynd, men han skar det ikke, men plukket det ud). Jeg kan godt lide epilatoren selv (jeg plejede at bruge den ikke kun på mine ben, men også på andre følsomme steder). Det store plus er, at det kan bruges i vand, og det hjælper perfekt til at fjerne unødvendigt ubehag (især hvis du har en høj følsomhedsgrænse). Det vil sige, du kan sikkert ligge i et varmt bad, damp ud huden og proepiliritsya der. Han lyder selvfølgelig højt, men det er ingenting. Jeg trækker ud både på tør hud og på fugtig (her som det er mere praktisk til hvem). Han plukker ikke alle hårene ud, det vil sige at han ikke trækker sig meget kort (1 mm), det er nødvendigt at vokse til mindst 2-3 mm.

Akvamarin96

http://irecommend.ru/content/komfortnoe-epilirovanie-bez-boli-vozmozhno

På en eller anden måde bliver jeg ikke vant til batteripilatørerne. Lever til slutningen af ​​garantien og begynde at være akavet. Generelt blev jeg igen freaked ud, da batteriet, efter at have arbejdet i 5 minutter, bad om opladning, gik til butikken. Jeg købte denne pink glamourøse væsen (epilator Rowenta Silence soft ep5660), der arbejder fra netværket. Jeg ved ikke engang hvorfor, handlingen, yderligere punkter. Håndtere deres arbejde. Det føles det mindst smertefuldt, men hvis det virkelig er retfærdigt, gør det virkelig ondt bare første gang. Relativt støjende. For mig er der en meget betydelig MEN - på hans ben tyndt sparsomt blondt hår. Feels slap af nøjagtigt halvdelen. Men det får en solid 5 til armhulerne og bikinizonen. Generelt anbefaler jeg til indehavere af hårdt tykt hår med en klar samvittighed. Og ved at tage en model uden vedhæftede filer er det, der er vedlagt, helt ubrugeligt, godt, måske kun for peeling, men også ikke noget særligt. Begrænsninger påvirker kun.

Umora

http://irecommend.ru/content/khoroshii-epilyator-dlya-zhestkikh-volos

Depilation af det intime område med brug af epilatoren ledsages af smertefulde fornemmelser. Derfor, når du køber en enhed, skal du rette det rigtige valg. Eksperter anbefaler købsmodeller, komplet med tips til depilering af følsomme områder. Den store fordel er evnen til at bruge epilatoren i brusebadet, for under vand er smerten ikke så akut. Mange forbrugere mener imidlertid, at alt tilbehør ikke altid retfærdiggør den høje pris på enheden.

De bedste epilatorer for intime områder (2018)

Omsorg for et bikiniområde er en bekymring for enhver kvinde. Til disse formål er det praktisk at bruge elektriske epilatorer til sarte steder. Vi har samlet den bedste epilator for intime områder for at hjælpe dig med dit valg.

Funktioner af udvalgte modeller

Epilatorer er udstyret med multi-pincet systemer til fuldstændig fjernelse af selv meget kort hår. Enheder har forskellige enheder til behandling af intime zoner:

 • Bundende dyser
 • Barberingshoveder
 • Dyser til bedre hudkontakt.

Alle enheder til bikiniområdet er særligt hygiejniske. Epilerende hoveder er aftagelige og vaskes under rindende vand.

For at reducere smerteeffekten har enhederne en massagefunktion. Vibration slapper af i huden, reducerer følsomheden.

Fordele og ulemper

Epilatorer til intime zoner skelnes af sådanne positive indikatorer:

 • Kvaliteten af ​​fjernelsen af ​​korte hår.
 • Langsigtet resultat efter proceduren.
 • Massage til smertelindring.
 • Brugervenlighed og pleje af enheden.
 • Evnen til at justere hastigheden.

De har også nogle ulemper:

 • På trods af anæstesiets teknologi kan hårfjerning, intime områder ledsages af ubehagelige fornemmelser.
 • Da huden i bikiniområdet er meget øm, er irritation og rødme mulige efter proceduren.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

For at din intime zone epilator skal være virkelig den bedste, overveje i detaljer de følgende egenskaber ved enheden:

 • Strøm system. Hvis du kunne lide den trådløse model, skal du anslå, hvilken tid den holder afgiften. Vær opmærksom på ledningslængden, når du køber en stikkontakt.
 • Tilgængelighed af ekstra tilbehør. Med begrænseren er det lettere at kontrollere slagområdet. Med et barberhoved eller trimmer kan du oprette intime frisurer. En peeling børste hjælper med at forhindre indgroede hår.
 • Baggrundsbelysningen er nyttig for at lægge mærke til de tynde og korte hår.
 • Anæstesi mekanismer. Jo mere af dem, desto mere behagelige vil epilering af følsomme områder være.

Hvis du har en meget følsom hud, skal du vælge en enhed til våd fjernelse af hår. Hårfjerning i varmt vand er ikke så smertefuldt, risikoen for irritation er også reduceret.

Philips HP 6422


Med Philips HP 6422/01 epilator vil din hud være perfekt glat i næsten fire uger.

Der er to hastigheder: hoved og ekstra, designet til at fjerne for tynde hår. Dens brug giver det perfekte resultat.

For at forhindre, at hårene sidder fast i det epilerende hoved fra at nedsætte arbejdsevnen, giver designet det nemt at rengøre to trin. For det første kan det tilstoppede hoved rengøres med en børste og derefter om nødvendigt skylles med vand.

Attraktivt design er ikke bare et indfald: Den elegante buede form af enheden er også ergonomisk. Epilatoren passer komfortabelt i din hånd og glider ikke ud, giver komfortabel brug, og lysvægten tillader ikke, at din hånd bliver træt gennem hele proceduren. Høj byggekvalitet er nøglen til enhedens lange levetid.

Du kan frygtløst epilere selv følsomme områder, herunder bikiniområdet. Specielt designet skiver med komfortable pincet sikkert tag fat og træk hår fra 0,5 mm i længden med roden uden at savne en enkelt. Samtidig er der næsten ingen ubehagelige og smertefulde fornemmelser, og muligheden for irritation minimeres, da en zone ikke skal gentages. For at opnå det bedste resultat kan du variere kombinationen af ​​dyser og hastighed.

Epilatoren er udstyret med en speciel Opti-start massage dyse, som giver dig mulighed for at forberede huden før proceduren og for at sikre en tilstrækkelig tæt kontakt med huden. Det hjælper også med at placere epilatoren i optimal vinkel til det epilerede område, således at proceduren udføres så effektivt og omhyggeligt som muligt.

Hvordan vælger man en depilator for det intime område?

At vælge en depilator for det intime område, er mange kvinder tabt i forskellige modeller på markedet. Men valget af en sådan enhed skal næres meget ansvarligt, fordi proceduren kan være smertefuld. Moderne modeller kan reducere smerte, men kun med korrekt brug.

Anvendelsesregler for depilator

Hvis du beslutter dig for at købe en depilator til ansigt, ben eller intim zone, skal du forstå funktionerne i disse enheder. Faktum er, at ved at bruge epilatoren på steder med følsom hud kan det være ubehageligt og endda smertefuldt. For at dæmpe ubehag, skal der medfølges specielle massage dyser med enheden. Du kan også bruge kølehandsker. Disse metoder vil dog ikke give meget effekt, hvis du har følsom hud.

For at gøre hårfjerning i det intime område så behageligt som muligt, skal du skrælle og anvende en rensepotion på det behandlede område før proceduren skal dampes i badeværelset.

Hvis disse metoder ikke hjælper, kan du bruge et bedøvelsesmiddel, såsom Lidocaine salve. Depilation udføres bedst i cirkulære, glatte bevægelser, hvilket undgår pludselige overgange fra et hudområde til et andet.

En kølekompressor kan påføres det intime område behandlet med epilatoren, hvorefter et tykt lag af nærende creme skal påføres det. For ikke at have indgroede hår, anbefales det at skrælle med en frekvens på 2-3 gange om ugen.

Undgå udsættelse for irriteret hud.

Disse tip kan også bruges ved epilering af ben, samt ved fjernelse af ansigtshår.

Udvælgelseskriterier

Først og fremmest er du nødt til at nævne forskellene mellem depilator og depilator. Begge enheder findes i husholdningsapparater. Forskellen er, at epilatorerne trækker hårene sammen med pærerne, og depilatorerne påvirker kun den del af håret, der ligger over huden. Det er værd at bemærke, at de fleste moderne enheder kan udføre både depilation og epilering.

Inden for et par dage efter depilation begynder børsterne at blive vist og skal fjernes. Epilatorer, afhængigt af designet, eliminerer overskydende vegetation i 2-4 uger. Moderne enheder skal have følgende parametre:

 • kompaktitet og ergonomi
 • Batteriets levetid på mindst 40 minutter er ønskeligt;
 • forseglet kabinet til samtidig brug af skum og andre ekstra midler;
 • evnen til at justere hastighederne
 • Tilstedeværelsen af ​​dyser til bikiniområdet;
 • Ved aflejring af benene, ansigt og intime steder er køleanordninger nyttige.

Enhver depilator til ansigtet og de intime steder skal behandles omhyggeligt og omhyggeligt på huden, da det i disse områder er meget følsomt og meget modtageligt for irritation.

For nylig er en voksafskærmning blevet populær. I sådanne anordninger indsættes patroner, der indeholder voks. Når maskinen er tændt, begynder stoffet at varme op. Derefter afbrydes voksafskærmningen og holdes i en vinkel på 45 ° til kroppen i retning af hårvækst. En papirstrimmel påføres voksen, som derefter løsnes fra kroppen sammen med hårene. Efter proceduren påføres en beroligende creme eller gel på huden. I tilfælde af bikiniområdet er det bedst at anvende en voksafskærmning, da varm voks kan forårsage forskellige irritationer og endda forbrænder på sart hud.

Eksempler på succesfulde modeller til den intime zone

Panasonic ES-EU20. Helt populær model med en attraktiv pris. Enheden kan kun fungere med en hastighed, men den er færdig med 2 dyser: til epilering og trimning. Denne enhed har en forseglet sag, så den kan rengøres under vand og bruges med ekstra værktøjer.

Braun 7891 Silke-epil 7 Dual Epilator. Denne enhed giver dig mulighed for at vælge mellem 2 arbejdshastigheder. Enheden er beregnet til depilering i varmt vand. Den er udstyret med et flydende hoved med 40 pincet, hvilket gør afskallingen meget hurtig.

Philips HP 6342. Depilator, lavet med vægt på sikker brug og minimering af smerte. Denne effekt er opnået på grund af den lille størrelse af hovedet, som giver dig mulighed for at fjerne individuelle hår uden at påvirke huden. Men i forhold til andre modeller vil hårfjerning tage længere tid. Enheden drives af batterier, så du kan tage den på vejen.

Roventa EP9260. Enheden kan udføre et stort antal funktioner. Inkluderet er vedhæftede filer til depilering og styling, så du kan eksperimentere med intime hårklipp. Depilatoren er afsluttet med midler til massage, lymfedræning og afskalning. Enheden er velegnet til dem, der ikke ønsker at købe ekstra enheder til behandling af bikiniområdet.

Philips HP 6575. Mange eksperter kalder det ubetinget den bedste enhed til fjernelse af overskydende vegetation på benene såvel som i det intime område. Der er alt hvad du behøver for effektiv og sikker depilation: to-hastighedstilstand, tips til følsomme områder, evnen til at arbejde fra batteriet og endda børster til rengøring af enheden. Denne model bruger en meget høj kvalitet mekanisme, der består af 17 keramiske sølvbelagte skiver og 32 pincet. Alt dette giver dig mulighed for forsigtigt at fjerne lige tynde og korte hår. Mulig tør og våd fjernelse af hår.

Konklusion om emnet

Hårfjerning på intime steder i hjemmet kan ikke være helt smertefrit, men du kan reducere ubehag til et minimum. Dette vil hjælpe dig med moderne modeller af epilatorer og depilatorier, der er udstyret med specielle dyser. Glem ikke om forberedelse af huden til depilation: dampet og renset epidermis vil være mere villig til at dele med overskydende hår.

Depilatory creme til intime områder

Kvinder, der plejer hudens glathed i hele kroppen, bruger mange værktøjer til at fjerne overskydende vegetation. Ikke alle metoder er egnede til et delikat bikiniområde, så et godt alternativ til klassisk barbering, som giver kortsigtede resultater, er en depilatorisk creme til intime områder.

 • 1. Fordele og ulemper ved fremgangsmåden
 • 2. Sådan bruges depilatory cream
 • 3. Gennemgang af TOP-5 bikini cremer
 • 4. Ofte stillede spørgsmål
 • 4.1. Er det muligt at anvende creme til intim depilation under graviditet, i hvilket fald?
 • 4.2. Hvor ofte udføres proceduren?

Den ledende stilling blandt midlerne til bekæmpelse af hår i lyskeområdet, egnet til hjemmebrug, delt shugaring og depilatory creme til intime steder.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Cream til hårfjerning i intime steder har visse fordele, vigtigst af alt, hvoraf - smertefri procedure og mangel på udskæringer på huden. Det er værd at bemærke den milde effekt af sammensætningen på huden.

Denne depileringsmetode betragtes som en af ​​de mest budgetmæssige og hurtigste blandt de procedurer, der giver langsigtede resultater. Depilatory creme klarer perfekt med enhver form for hår, herunder hård og meget lang. Mange kvinder bemærker manglen på ubehagelige virkninger i form af irritation og tørhed i det intime område.

Der er ingen måde at håndtere overskydende hår på, så det ikke har fejl og kontraindikationer. Så en bikini depilation creme kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner på kemiske komponenter. Det er kontraindiceret hos gravide og mennesker med hudlæsioner.

Sådan bruges depilatory cream

Før du starter proceduren, skal du sørge for, at du ikke er allergisk over for komponenterne, for dette påføres en dråbe af stoffet på håndleddet. Efter 10 minutter i mangel af en allergisk reaktion kan du fortsætte til præparatet. Dette trin indebærer grundig vask af det intime område med specielle hygiejneformer eller en mild gel. Snavs og sved reducerer effektiviteten af ​​sammensætningen og forstyrrer dens aktivitet.

Før du påfører cremen, tør din hud med et blødt håndklæde.

Før du begynder at bruge værktøjet til depilation, bør du overveje nogle vigtige anbefalinger til hver af de intime områder.

 1. Klassisk bikini - omhyggeligt studeret værktøjets sammensætning og dens anvendelse, den skal være velegnet til delikat og følsom hud. Det er vigtigt at følge instruktionerne omhyggeligt og ikke glemme forsigtighedsforanstaltningerne.
 2. Dyb bikini - det er umuligt at lade stoffet trænge igennem slimhinden i kønsorganerne, ellers vil der være en alvorlig kemisk forbrænding. Derfor anvendes disse cremer kun på pubis.

Teknologien til at bruge depileringsværktøjer i bikiniområdet er enkel og består af følgende trin.

 1. Et tyndt lag fløde påføres på det epilerede område, jævnt fordelt over hele overfladen.
 2. Efter 15 minutter fjernes produktet sammen med håret med en speciel spatel.
 3. Det resterende hår og fløde vaskes grundigt med varmt rindende vand.
 4. Derefter tørres huden tørt med et håndklæde.

Kendte mærker producerer ikke kun hårfjerningsgelen i det intime område, men også produkter, der hjælper med efterfølgende hudpleje, for eksempel Veet kølingskrem. Huden kan soges med specielle geler med aloe-ekstrakt eller smurt med panthenol. Depilatory cream er et temmelig allergifremkaldende produkt, så du kan tage antiallergiske piller, såsom Clarintin, til sikkerhed.

Gennemgang af Top 5 Bikini Cremer

Blandt de mange rør og krukker af cremer er det svært at vælge den mest effektive og sikreste mulighed. Nedenfor er en rangordning af de bedste depilatorer til bikiniområdet baseret på forbrugernes feedback.

Det skal bemærkes, at i sammensætningen af ​​depilationskrømen til bikiniområdet er der yderligere komponenter til hudpleje:

 • urea (nærer huden med fugt og forbedrer beskyttelsesegenskaberne);
 • kaliumthioglycolat (ødelægger hår)
 • calciumhydroxid (en blødgørende konserverende bestanddel);
 • glycerin og sorbitol (yderligere fugtighedscreme);
 • emulgatorer, fortykningsmidler og duftstoffer.

For at vælge den bedste creme til depilation, skal du være mere opmærksom på sammensætningen end i prisen på værktøjet. Fordi nogle gange billige analoger viser sig at være mere naturlige end annoncerede mærker.

Ofte stillede spørgsmål

Er det muligt at anvende creme til intim depilation under graviditet, i hvilket fald?

Selv om eksperter ikke anbefaler brugen af ​​sådanne værktøjer til kvinder i stillingen, er der stadig ingen konsensus om graden af ​​deres fare. Derfor kan du på egen risiko forsøge at udføre hårfjerning efter regler og forholdsregler.

 1. Først og fremmest skal du sørge for en negativ allergisk reaktion på sammensætningen.
 2. Det er nødvendigt at give præference for naturlige produkter med svag lugt, og under deres påføring bør rummet konstant ventileres.
 3. Det er bedst at gøre epilering om to dage og dækker små områder med stoffet.

Den berømte Vit creme til afhærdning af følsom hud er populær blandt kvinder i en interessant position.

Hvor ofte udføres proceduren?

Bevarelse af effekt afhænger af kvindens krop og hårstruktur. I gennemsnit kræves genepilering 14 dage senere.

Epilator for intime steder. Hvad skal man vælge?

For at slippe af med vegetationen i bikinizonen eller ej, er der tale om smag. En af de mest populære måder for kvinder at fjerne hår betragtes som en epilator for intime steder. Det er dog nødvendigt at vælge en individuel version af depilation under hensyntagen til hudens følsomhed, intensiteten af ​​hårvæksten og den mulige frekvens af korrektion af det opnåede resultat. 70% af pigerne fjerner jævnligt alt hår i bikiniområdet, 10% gør intime hårklipp og efterlader et sjovt ansigt eller en klassisk "stribet", og kun 20% af kvinderne foretrækker naturen af ​​glathed. Gynækologer ekko størstedelen af ​​den smukke halvdel af menneskeheden: I dag betragtes velplejede hud på intime steder som en daglig hygiejnisk procedure, som er en fremragende forebyggelse af sygdomme som thrush og vaginitis.

epilator

En miniature elektrisk enhed med diske eller mikro-pincet trækker håret ud sammen med pærerne og spinder ved høj hastighed. Denne fjernbetjening er i stand til at afhjælpe dig for overskydende hår i en forholdsvis lang tid: Regrown "hemp" begynder at ses cirka fem til otte dage efter proceduren. Et stort plus: der er ikke behov for at "vokse" hår, som krævet ved shugaring eller voksning. Nødvendig minus: For de fleste piger får regelmæssig brug af en elektrisk epilator hår til at vokse ind i huden. Du skal koble dem med pincet, før du fjerner dem, og det tager meget tid.

De første epilatorer havde kun en diskrotationshastighed. Men hvis du bruger den samme hastighed på intime steder som for at fjerne hår fra ben og underarm, kan du simpelthen blive vanvittig. I dag producerer producenter ikke kun udstyr med flere muligheder for at trække intensitet, men også specielle versioner af epilatorer designet specielt til bikini-zonen. Sådanne indretninger har et flydende hoved, en køle dyse til anæstesi proces, baggrundsbelysning og et ekstra par diske til samtidig massage af huden. Der er endda trimmere til fjernelse af håret - de kan fjerne hår på vanskelige områder og korrigere det genopbyggede, intime hårklipp.

Men smertefri procedure til elektrisk hårfjerning kan ikke kaldes. For at reducere ubehag kan man være ordentligt forberedt til hårfjerning. Først skal du tage et varmt bad for at dampe ud huden og blødgøre hårene. Sørg for at bruge en skrubbe med store polymerpartikler og frugtsyrer - dette forhindrer yderligere indgroede hår. For at dumme huden, applicer en creme med lidokain eller lav nogle få lokale injektioner af novokain. Vent 10-15 minutter og fortsæt med dristigt. Skyd bikiniområdet med en bomuldsstuds dyppet i medicinsk alkohol eller chlorhexidin. Hvis du kører epilatoren over huden og holder den i en ret vinkel langs hårlinjen frem og tilbage, skal du ikke forvente silkeglathed. For at slippe af med alt, selv det tyndeste og korteste hår, epilere bikiniområdet i en cirkulær bevægelse.

Barbermanden

Barbering er den hurtigste og billigste vej til at depilere et bikiniområde. For at komme i gang, køb en kvalitetsmaskine - billige engangsbærere er for traumatiske og ubelejlige at bruge. For at opnå maksimal glathed og lette glideskærme, brug følsomt hudskæreskum eller gel. Dette produkt indeholder antiinflammatoriske komponenter, der forhindrer kløe og irritation. Selvom nogle piger gerne barberer med almindelig sæbe, kan du også lide denne mulighed. "Tør" barbering giver dig ubehagelige følelser, et stort antal stykker og mikrotraumas.

Sammenlignet med voksning, shugaring og elektrolyse har barbering mange fordele. For det første er det en helt smertefri proces. Ja, hårene vokser meget hurtigere, men justeringen af ​​bikiniområdet med en barbermaskine kræver ikke meget tid og forberedelse. For det andet er det med en barberkniv, at du kan oprette usædvanlige tegninger på intime steder, dvs. lav bikini haircuts. Maskinen kan bruges i bruseren, og under barberingen er du ikke begrænset til bevægelser: Du kan tage en række forskellige poser og skubbe hudfoldene for at lette glidebladene.

Hvis du ikke vil have problemer med indgroet hår, skal du ikke barbere dem "mod pelsen." Behandl bikiniområdet, der bevæger sig fra top til bund, i henhold til retningen af ​​hårvækst. Lad en sådan barbering tage lidt længere tid end normalt - men du eliminerer risikoen for indgroet og reducerer omfanget af irritation efter depilering. Når du er færdig med unødvendig vegetation, påfør huden et tyk lag af nærende kropscreme. Efter 10 minutter, blæk bikiniområdet med et papirserviet for at fjerne overskydende materiale.

Shugaring

Den "søde" metode til fjernelse af overskydende hår i bikinizonen var kendt i Cleopatras dage. Dette er den perfekte måde at epilere den såkaldte "dybe" bikini. Mindre smertefuld end elektrisk hårfjerning og meget mere effektiv - at du havde hår på intime steder, du glemmer mindst 2-3 uger. I dag udføres sukkerepilation i en hvilken som helst skønhedssalon af specialuddannede professionelle mestere. I bikiniområdet anvender de en stræk kosmetisk pasta, fordeler den jævnt og derefter med en skarp bevægelse fjerner den med håret. Shugaring sjældnere end voksning, kløe, udslæt og pustler, som anvendt til hårfjerning pasta har fremragende fugtighedsgivende og toning egenskaber.

Men på denne kosmetiske procedure kan du spare meget - det er nemt at forberede en blanding til shugaring alene, derhjemme. Forbered bedre one-off "portioner", som du har brug for til netop en applikation. Selvfølgelig er den præpreparerede sammensætning perfekt opbevaret i køleskabet. Men hvis du er ny til shugaring, vil du sandsynligvis ikke kunne opvarme en kold sukkermasse korrekt eller fortyndes med vand om nødvendigt uden at skade konsistensen.

Til en sukkerepilation af en bikinizone, tag et glas brunt sukker, ½ kop friskpresset citronsaft og 3 el. koldt vand. Bland ingredienserne i en emaljen gryde og sæt den på lav varme i 10 minutter. Rør sammensætningen periodisk intensivt, så der ikke er nogen pletter eller små klumper i den. Når sukkerne begynder at boble, gør ilden mindre, så den ikke brænder. Efter 5 minutter skal du fjerne panden, straks overføre massen til et glas eller en PVC-krukke og lade den køle af. Efter 2-2,5 timer kan du begynde at fjerne hår.

Tag et brusebad - varmt vand og gel blødgør hårsækkene og de øvre lag af huden. Klem af en varm valnød-størrelse stykke varm sukker blanding. Knæ og rul det mellem dine fingre, indtil det bliver en blød, men stram kugle. "Rul ud" pastaen med strimlen på huden og lad den stå i 2-3 minutter. Træk strimlen hårdt mod hårlinjen. Gentag proceduren et tilstrækkeligt antal gange. Efter shugaring fugtes huden med lotion eller creme. Hvis du stadig ikke kan rive sukker klumpen fra huden, gør det lettere for dig selv. Når du har påført en klæbrig blanding på bikiniområdet, skal du sætte et stykke bomuldsstof i den passende størrelse. Nu kan du bruge det som voksstrimler, der sælges i butikker.

Cremer, lotioner og depilatory cremer

Depilatory cream bikini område "opløser" kernen i håret, så det bryder af og fjernes let. Hårpærer, mens de stadig er helt intakte. Desværre vokser de ganske ujævnt og meget hurtigt - de første "bundter" vises allerede den anden dag efter påføringen af ​​lægemidlet. Men denne metode betragtes som den sikreste og hypoallergeniske - selvfølgelig, forudsat at du nøje følger de vedlagte instruktioner. Ellers er risikoen for kemisk forbrænding høj. Ammoniak er en del af depilatinerede lotioner og cremer, derfor hår med regelmæssig brug lyse og tynde.

Fabrikanten sætter sædvanligvis en speciel spatelspatel i emballagen af ​​produktet. Efter rengøring af din hud i brusebadet med sæbe eller gel, påfør et tyndt lag creme på bikiniområdet med denne spatel. Vent 7-10 minutter, fjern forsigtigt cremen med samme spatel, vask med varmt vand og sæbe og klappeskind med et håndklæde.

Laser hårfjerning

Lad os i dag sælge laserfjernelsesapparater til fri adgang i butikkerne af kosmetologisk udstyr og på internettet, men du bør ikke bestille dem. Denne mest effektive måde at fjerne hår med en rod kræver visse færdigheder fra en person, så det er bedre at besøge salonen og stole på en professionel end at lave testene på din egen hud derhjemme.

Under proceduren bliver hver hårfollikel "udbrændt" af en laserstråle, og det er helt smertefri for dig. Du vil kun mærke varmen i det behandlede område. Godkendelse med lægen om laser hårfjerning i forvejen - et par dage før laser hårfjerning, han vil anbefale dig barbere skam hår. Kun hår med en længde på højst 6-7 mm kan udsættes for laserstrålen. En fuldstændig "rensning" af intime steder fra unødvendig vegetation vil ikke tage mere end en time, og effekten varer mindst 40-50 dage. Hvis du har tyndt og ret hår, kan de efter nogle sessioner forsvinde helt for altid.

Vær ikke foruroliget for at se efter at besøge en kosmetolog, skorpe og rødhed i bikiniområdet. For at slippe af med disse effekter af hårfjerning, tørre huden med klorhexidin 3-4 gange om dagen, indtil de forsvinder fuldstændigt. Laser hårfjerning er absolut kontraindiceret til infektiøse hudlæsioner, kræftformer, åreknuder og under graviditet.

Når du vælger en bestemt metode til at fjerne overskydende hår i bikiniområdet, skal du styre dine egne følelser. Hvis du er utrætteligt smertefuld under elektrisk hårfjerning, må du ikke udholde melet - det er meget nemmere at bruge en barberkniv eller en speciel creme.

Skal jeg barbere æg?

7 tips til at lave perfekte øjenbryn derhjemme - til dig selv