Facial depilatory cream

Glat og velplejet hud er et af de vigtigste kendetegn ved en moderne velplejede pige. Og ansigtet er ingen undtagelse. For at slippe af med overskydende hår på hendes ansigt bruger piger mange måder - fra plukning til salonprocedurer. Men en af ​​de mest effektive er stadig creme til ansigtsudsmidning.

Om depilatory creme til ansigtet, se videoen:

Depilation eller hårfjerning: hvad man skal vælge for ansigtet

En kvindes ansigt bør altid forblive velplejet. For at slippe af med uønskede hår på overlæben, kan du slippe af med og med hjælp fra epilatoren og udføre depilering. Lad os se, hvad der er den bedste måde.

Depilation er en nemmere måde at fjerne hår på. I løbet af denne procedure bliver du kun fri for hårakslen, som er synlig for fremmede. I dette tilfælde forbliver hårrotten på plads. Selvom du trækker hår ud med voks eller pincet, er det stadig ikke så effektivt - de vokser ved den sædvanlige hastighed og genoprettes på huden inden for en uge.

Epilation anses for mere effektiv. Denne procedure giver dig mulighed for at fjerne uønsket vegetation fra roden. Moderne metoder til hårfjerning giver dig mulighed for at undertrykke follikelets funktionalitet, med det resultat, at nye hår spire tidligst end i et par måneder.

Det er umuligt at utvivlsomt rådgive en af ​​disse metoder. Tross alt er hver pigers krop individuel, og det er meget vanskeligt at forudse dens reaktion på ydre stimuli eller sammensætningen af ​​et kosmetisk produkt. Ligesom hvor effektivt resultatet bliver. Derfor, inden du udfører en procedure, test dens virkning på et lille område af huden.

Handlingsmekanisme

Facial depilation creme er en af ​​de mindst smertefulde og sikre måder at fjerne overskydende hår. Derfor vælger mange piger det. Dette produkt er nu produceret af mange mærker. Men funktionsprincippet for dette værktøj er det samme næsten altid. Fremgangsmåden er baseret på kemisk depilering, det vil sige fjernelse af hår fra kroppen ved hjælp af kraftige kemiske komponenter. Ved brug af dette kosmetiske produkt fjernes kun hårets bund, ligesom ved barbering. Som du kan se, er proceduren så simpel som muligt, men ikke meget effektiv på lang sigt.

Fordele og ulemper

Denne fremgangsmåde til hårfjerning har sine fordele og ulemper. Fordelene frem for alt skyldes enkelheden - ved hjælp af denne creme kan du hurtigt og nemt slippe af med dit hår derhjemme. Desuden er denne procedure absolut smertefri. Ja og indgroede hår, efter at det ikke forbliver.

Ulemperne ved denne fremgangsmåde omfatter først og fremmest hudirritation. Men dette er en meget individuel reaktion, som ikke er vist af alle. For at undgå dette skal du kontrollere allergier ved at bruge en lille mængde af produktet på huden. En anden mulig ulempe er hudtørring. Hvis du regelmæssigt bruger denne creme, vil huden på dit ansigt tørre ud og begynde at skrælle af.

Nå, den sidste ulempe - lav effektivitet. Produktet fungerer selvfølgelig, men ikke for længe. Efter et par dage bliver håret tilbage. Hastigheden for genopretning af hår afhænger af kroppens individuelle egenskaber.

Procedureregler

Hvis du stadig beslutter at bruge dette produkt til at fjerne antennene over overlæben, skal hele proceduren udføres i henhold til reglerne. Først og fremmest, før denne procedure er det nødvendigt at rengøre ansigtet fra sminken og et lag støv, som ophobes på ansigtet i en dag. Så på området over overlæben skal du anvende et ret tykt lag af creme. I instruktionerne for produktet vil der blive skrevet, hvor mange minutter det skal opbevares på huden - følg instruktionerne, fordi hvis du overdriver produktet, kan rødmen forblive på huden.

Når den rigtige tid er gået, kan cremen vaskes af huden med varmt vand. Så at cremen ikke tørrer epidermis, skal den fugtes efter aflejringsproceduren. Ideelt set kan du ikke engang bruge en simpel creme og en fugtiggørende maske. Så komponenterne i produktet trænger dybere ind. Visse øjeblikke gælder også for de piger, der bruger denne metode til at fjerne overskydende ansigtshår regelmæssigt.

Med så hyppig brug tørrer huden hurtigere ud og kan se mindre velplejede og sunde end før anvendelsen af ​​produktet.

Husk først og fremmest at du ikke kan smøre ødelagte områder med dette værktøj. Hvis du har noget pimple på dit ansigt, eller hvis et uhelget sår bliver tilbage, så er det bedre at behandle det hele før du bruger depilatoren.

Hvis du anvender det med det samme, får du ikke kun ubehag ved brug af det, men også risikoen for at sprede infektionen over hele ansigtet. Også, så huden ikke tørrer ud, kan du ikke vaske dit ansigt med varmt vand. Begræns varmt vand. Derefter tørres ansigtet forsigtigt op, i stedet for at gnide det. Med stærk friktion kan der forekomme yderligere rødme på huden.

Hvad angår fugtighedscreme, er det bedre, hvis det produceres af samme mærke som den skræmmende creme. Dette er en fantastisk måde at undgå ekstra irritationer på. Pointen her er kompatibiliteten af ​​de komponenter, der udgør produktet. Hvis depilatoren og fugtighedscreme er lavet af forskellige virksomheder, vil reaktionen fra pigens hud være næsten umulig at forudsige.

Facial depilatory creme: fordele og ulemper

Facial depilation creme hjælper med at fjerne hår på uønskede steder. Denne procedure er smertefri til sammenligning, brugen af ​​epilatorer og nogle andre metoder fremkalder udseende af ubehagelige fornemmelser.

Depilatoriske formuleringer indeholder komponenter, der ikke er farlige for mennesker. I dette tilfælde er den kemiske metode blandt de mest effektive og hurtige. Inden brug skal være opmærksom på kontraindikationer.

Handlingsprincip for ansigtsdampcreme

Produkter med dette formål har indvirkning på hårets struktur. Sammensætningen kan omfatte følgende stoffer:

 • keratin;
 • natriumthioglycolat;
 • kaliumthioglycolat;
 • natrium.

Takket være disse forbindelser øges produktets pH, hvorfor ansigtsbehandlingscreme, når den påføres, har en destruktiv effekt på håret: det blødgør tilstrækkeligt, så scraberen kan bruges. I de fleste tilfælde er dette værktøj inkluderet i sættet. Billige produkter til depilering tilbydes ofte uden det, og et sådant værktøj skal købes separat. Det kan dog let udskiftes, for eksempel er det tilladt at bruge en serviet.

Facial depilation betyder kun at påvirke den synlige del af håret, pærerne er ikke beskadiget, så håret på ansigtet vil ses igen efter et stykke tid. Depileringsmiddelet påføres i en kort periode, fjernes derefter, og de kemiske forbindelser har ikke tid til at trænge ind i huden. På grund af dette anses denne type produkt for at være harmløst for menneskers sundhed.

Hvis du regelmæssigt bruger depilatoriske midler, bliver hårene tyndere.

Ved langvarig brug kan de blive umærkelige eller forsvinde fuldstændigt. Men for at opnå et sådant resultat vil det tage lang tid. Ud over kemiske forbindelser kan sammensætningen omfatte næringsstoffer:

 • vitaminer;
 • æteriske olier
 • ekstrakter af forskellige planter.

Depilatory produkter indeholder komponenter af vegetabilsk oprindelse, som har tendens til at bremse hårvækst:

For at opnå det bedste resultat (hårfjerning og langsommere vækst) anbefales det at anvende stoffer, der indeholder den største mængde plantekomponenter med passende egenskaber. Du kan anvende depilatory cream som et ekstra værktøj, der hjælper med langsom hårvækst. Til dette formål appliceres det på huden efter depileringsproceduren. Så vil plantekomponenterne have en yderligere effekt på hårets struktur, som forbliver under huden.

Selv langvarig kontakt med skindprodukter vil ikke medføre tørring af de ydre dæksler, da produkter af denne type er designet specielt til ansigtpåføring. Det anbefales dog også at anvende fugtighedscreme efter proceduren.

Fordele og ulemper ved fjernelse af ansigtscreme

Depilatory ansigtscreme gør det muligt for kvinder at blive mere attraktive, fordi uønsket hår på overlæben ser uæstetisk ud, hvilket giver psykisk ubehag. Andre positive kvaliteter med lignende midler:

 • effektivitet i bekæmpelse af uønsket hår
 • ingen begrænsninger på arealet af det behandlede område af de ydre omslag
 • huden bliver glat Til sammenligning giver metoden til fjernelse af hår på ansigtet med en barbermaskine ikke det ønskede resultat, og den kemiske depilator virker på hele den synlige del af håret;
 • strukturen af ​​huden over læben er ikke beskadiget, tumorer vises ikke, det skyldes det faktum, at hårene efter fjernelsesproceduren ikke vokser med en depilator;
 • eksterne dæksler er ikke irriteret
 • overkommelig pris: depilatoren tilbydes til en lavere pris end eksisterende produkter (laser hårfjerning osv.);
 • enkel ansøgningsprocedure
 • langvarig virkning (varer 2-3 uger)
 • fraværet af intens smerte og endog de mindste ubehagelige fornemmelser;
 • På grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​forskellige urtebestanddele frembringer skindkrem en positiv virkning på huden;
 • evnen til at fjerne hår af forskellig tykkelse.

Depilator lidt fejl. Først og fremmest ses udseendet af en bestemt ubehagelig lugt efter procedurens afslutning. Depilatoren kan fremkalde en negativ reaktion i kroppen, fordi den indeholder kemikalier såvel som et stort antal urteingredienser, hvoraf mange er allergener.

En anden ulempe er behovet for regelmæssig brug. Hvis du ikke gentager proceduren efter et par dage, vil håret vokse tilbage.

Ansigtsbehandling afhjælper ikke godt med hårde, mørke hår.

I dette tilfælde kan det være nødvendigt at gentage proceduren.

Det antages, at depilation fører til en stigning i intensiteten af ​​hårvækst, fremkalder deres mørkdannelse. Dette er en myte, fordi sådanne agenter virker modsat: de bidrager til at tynde hår.

Hvem anbefales ikke?

En ansigtsbeholder er et universelt middel og kan bruges på forskellige hudtyper. Der er dog en række begrænsninger for brugen af ​​sådanne værktøjer:

 • krænkelse af integriteten af ​​de eksterne integreringer: sår, revner på grund af tør hud, forbrændinger, andre skader;
 • dermatologiske sygdomme, hvor acne, sår, soaking sår mv.
 • Tilstedeværelsen af ​​mol, papillomer eller andre formationer i det behandlede område, under påvirkning af mekaniske belastninger, for eksempel i tilfælde af fjernelse af blødgjort hår med en skraber, udsættes væksten for yderligere tryk, der kan fremkalde deres vækst og irreversible processer;
 • En anden kontraindikation til brugen af ​​depilatorisk creme er graviditet og amning; det antages, at sådanne produkter ikke absorberes i huden over en periode med kort kontakt med det, men depilatorer anbefales ikke at blive brugt under graviditet og amning;
 • udseendet af en individuel reaktion på nogen af ​​bestanddelene i den depilatoriske creme.

Pas på at bruge produkterne fra denne gruppe kvinder med følsom hud og allergi.

Hvordan man bruger ansigtscreme?

Under proceduren skal du følge instruktionerne på værktøjet. Vilkår for brug for produkter af forskellige mærker kan variere. For eksempel kan nogle afskallende cremer vaskes af med en speciel gel til vask, andre derimod anbefales at fjernes med rent vand. Generelle regler for udførelse af depilering af en person derhjemme:

 • stoffet påføres på renset hud
 • I næste fase kan du fortsætte med fjernelse af uønsket hår med depilation creme, men det er kun tilladt at behandle området over overlæben, og for at forme øjenbrynene skal du vælge et andet middel;
 • tykkelsen af ​​det påførte lag af creme kan være anderledes og afhænger af antallet af hår, graden af ​​deres hårdhed - jo grovere er de, jo mere stof vil være nødvendigt for depilation;
 • du skal fladte det påførte lag med en spatel, takket være, at det vil jævnt påvirke alle hårene;
 • efter en tid (fra 3 til 10 minutter afhængigt af producentens anbefalinger) vaskes stoffet af;
 • Fjern afskallet med en skraber / spatel, skyll derefter huden med vand;
 • Når integrerne tørre, bør de behandles med en fugtighedscreme, det er ønskeligt at anvende produkter beriget med nyttige stoffer, vitaminer.

Hvis håret bliver tykt og har en høj grad af stivhed, kan du gentage proceduren, men dette skal ske senest en dag efter den første behandling med et depilator. Forholdsregler:

 • Anbring ikke stoffet på huden omkring øjnene;
 • behandling af slimhinder kan forårsage forbrændinger;
 • Det er vigtigt at holde øje med tiden, hvis det tager for lang tid at holde den skræmmende creme på huden, kan det forekomme skrælning og rødme;
 • Før brug skal du udføre testen: stoffet påføres et uigennemtrængeligt område af ansigtets hud, f.eks. På kindbenet eller templet, og efterlades i nogen tid og vaskes derefter af; Hvis ingen reaktion følges, kan du gå videre til behandling af problemområder.

Hvordan vælger du den rigtige ansigtshærdningskrem?

Når du vælger, skal du overveje følgende faktorer:

 1. Komposition. De fleste depilatory cremer indeholder et standard sæt kemikalier, men urte ingredienser kan være forskellige, hvilket bør overvejes, hvis en kvinde er udsat for allergiske reaktioner.
 2. Typer af planteekstrakter i sammensætningen - kun nogle af dem bidrager til inhibering af hårvækst.
 3. Andre egenskaber: fugtgivende, eliminering af irritation efter depilation på ansigtet, evnen til yderligere at blødgøre huden.
 4. Udnævnelse: Til et ansigt, en krop eller andre steder af eksterne integrier.
 5. Indstillinger. Produkter af mellem og høj priskategori tilbydes komplet med en scraper og en spatel til anvendelse af produktet. Til salg er der billigere depilatory cremer. De tilbydes uden ekstra værktøjer.
 6. Lugt. Hvis det er muligt, skal du kontrollere, hvordan det lugter betyder.
 7. Omkostninger.
 8. Mark. Orienteret til populære mærker, som ofte garanterer kvalitet.

Populære depilatory cremer

Udvalget af sådanne produkter vokser konstant. Brugere tildele produkter af flere mærker.

EVELINE COSMETICS

Depilation cream 9 i 1 er designet til at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen. Det er et komplekst værktøj, der udfører flere funktioner på én gang: rensning, fugtgivende, depilering. Cremen er velegnet til forskellige hudtyper, der tilbydes i et 125 ml rør. Værktøjet påføres huden i 5 minutter. Hvis hårene er hårde, kan du lade det stå i 10 minutter. Fabrikanten anbefaler at rense huden efter fjernelse af cremen med rent varmt vand. Den gennemsnitlige pris er 100 rubler.

Under dette mærke er der en stor mængde af depileringsprodukter. Nogle af dem er designet til hårfjerning under brusebadet. Depilatory cremer er repræsenteret af følgende muligheder:

 • til følsom hud;
 • til tør hud
 • til normal hud;
 • shea smør;
 • Supreme Essence.

Den sidste type creme har en behagelig lugt, der gør huden fløjlsagtig. Prisen på produkter af dette mærke er flere gange højere. Så den gennemsnitlige pris for Veet depilation creme er 300 rubler.

Sally hansen

Ud over depilatoren indeholder kittet lotion med vitamin E. Den særlige lugt af cremen, ubehagelig. Produkterne fra dette mærke giver dog god hudpleje. Efter hårfjerning anbefales at bruge fugtgivende lotion. Den gennemsnitlige pris på 350 rubler.

Du kan købe varer af dette mærke af forskellige typer: med guldpartikler eller aloe vera-ekstrakt. Den første af mulighederne hjælper med at fremskynde regenerering af huden. Analog med aloe vera tilbydes som et sæt. Pakken indeholder 5 rør af depilationskrem og samme mængde våde klud i individuelle emballager. De er designet til at behandle huden efter hårfjerningsproceduren. Den gennemsnitlige pris på 200 rubler.

Depilatory cream af dette mærke er et ret effektivt middel, der ikke kun fjerner hår, men fremmer også hudregenerering, har antiinflammatoriske egenskaber. På grund af dette forringes tilstanden af ​​den ydre hud efter behandling ikke. Blandt hovedkomponenterne er Pennic meadow oil. Den gennemsnitlige pris for dette værktøj er 170 rubler.

anmeldelser

Alexandra, 34, Novomoskovsk

Jeg bruger Veet cremer af forskellige typer. Fuldt tilfreds med kvaliteten af ​​depilation. Duften er ikke den mest ubehagelige, men der er mere specifikke produkter fra andre mærker. Priskategori er gennemsnitlig, hvilket også er et plus på sådanne fonde. Mere egnet creme til følsom hud.

Galina, 29 år gammel, Nizhny Novgorod

Jeg begyndte at bruge dyre midler til depilation, da jeg forsøgte Eveline-produkter, kunne jeg lide det. Kvaliteten er ikke værre, kun lugten er ubehagelig, men det er ikke så stor ulempe, da det ikke varer længe.

8 bedste depilatory cremer

Glat krop uden vegetation til en kvinde - et af de umiddelbare behov. For at gøre dette skal du bruge barbermaskiner, epilatorer, shugaring, voksstrimler, men i dette tilfælde er smerte og ubehag garanteret efter proceduren. Du bør ikke torturere dig selv, for du kan simpelthen vælge den bedste skræmmende creme og nyde silkeagtig hud hver dag! Er du bange for at købe varer af lav kvalitet? Tjek denne bedømmelse, som indeholder de mest populære og effektive midler i henhold til kundeanmeldelser til hårfjerning i det intime område, armhuler, ben, hænder og ansigt.

Depilatory cream - hvilket selskab er bedre at vælge

Sådanne værktøjer er billige og populære, så næsten alle producenter fremstiller omsorgsfuld kosmetik producerer dem. Nogle virksomheder i USA, Polen og Rusland har fået et godt ry:

 • Avon er et amerikansk selskab, der følger princippet om "direkte salg". For at møde hendes produkter i stationære butikker er det ikke altid muligt, sandsynligvis bliver du nødt til at bestille varer fra en firmarepræsentant.
 • Velvet - under dette mærke er der implementeret en ret temmelig stor serie af forskellige produkter til fjernelse af hårfjerning. De indeholder mange aktive ingredienser af naturlig oprindelse.
 • Eveline er et firma til produktion af pleje og dekorative kosmetik. Dens produkter er populære i mere end 70 lande i verden, mens priserne for det er helt passende.
 • Veet - i sit sortiment er der alt, hvad der er nødvendigt for effektiv depilation. Virksomheden fremstiller epilatorer, voksstrimler, cremer til normal og følsom hud, brusebadsprodukter og sprøjter.
 • Baptiste - mærket tilhører fabrikken "Rød farve", der ligger i Odintsovo. I producentens linje er der produkter med olier, yoghurt, chokolade, agurk mv. Naturlige ingredienser, prisen starter fra 80 rubler.
 • Phytocosmetics - dette russiske firma producerer naturlig kosmetik baseret på urte ingredienser fra forskellige dele af verden. At oprette opskrifter, der anvendes af de seneste udviklinger af videnskabsmænd, der leverer professionelt niveau kropspleje sammen med skønhedssaloner.
 • Oriflame er et internationalt kosmetikfirma, der opererer i direkte salgsmodus. Det er ikke så nemt at købe sine produkter i butikker, for det meste er varer bestilt på internettet eller fra distributører.

Sammenligning af metoder til fjernelse af krops hårfjerning

Nedenfor giver vi en tabel med fordele og ulemper ved hver mulighed:

Depilation creme - slippe af med uønsket hår effektivt og uden smerte

Hvis du er interesseret i emnet den bedste og smertefri måde at fjerne vegetation, i modsætning til epilering, og vil vide, hvordan depilation cremen virker, så skal du gøre dig bekendt med disse værktøjer.

Princippet om drift og resultat

Kremens sammensætning indeholder den aktive aktive ingrediens - alkali. Det har en ødelæggende virkning på proteinet og keratin i håret, så de bryder lige op - nok til at vaske af rester af et vådt håndklæde. Også hovedkomponenten trænger ind i den menneskelige hud og opløser håret der næsten til roden. Dens ødelæggelse tager 5-10 minutter - lige så meget, og du skal holde fløden.

Depilatory creme ligner barbering, men har en mindre traumatisk effekt på epidermis, og vegetationen opstår først efter 4-8 dage. Hår bliver tyndere og blødere efter en fjernelse med fjernelse med en creme, og hvis du skærer det før proceduren, kan du bruge mindre penge og nemt se, hvordan cremen påvirker håret.

Fordele og ulemper

På trods af den udbredt forekomst af depilatory cream og dens tilsyneladende overlegenhed over en razor populær blandt kvinder, er ikke alle alle glade for effekten.

Ulempen ved depilation ved hjælp af cremen omfatter:

 • Kort eksponering. Hår begynder at vokse efter 4-8 dage.
 • Manglende evne til at depile bikini zone. Cremen har komponenter, der kan forårsage forbrænding. Huden på intime områder er tynd, så du bør ikke gøre depilationskrem der.
 • Burns. Skaderne ved depilation creme er, at der er aggressive stoffer i sammensætningen, der ødelægger hår og hud. Hvis du har øget følsomhed og har kontraindikationer, bør du ikke bruge en depilatorisk creme.
 • Spor efter fjernelse af mørk vegetation. Du kan mærke en ubehagelig mørk hudton. Denne hår rod fremkommer gennem epidermis. Gentagen depilation løser ikke det - du skal vælge en anden metode.

Fordelene er:

 • lave omkostninger ved hårfjerning produkter;
 • smertefri;
 • brugervenlighed, anvendelse og fjernelse.

Efter at have gennemgået alle fordele og ulemper kan du finde ud af, om denne metode til hårfjerning passer til dig.

Hvordan man vælger en creme

For at udføre proceduren for at slippe af med uønsket hår, bør du gøre sig bekendt med handlingsprincipperne for forskellige depilatory cremer. Afhængigt af det valgte område vil brugen af ​​sammensætningen have en ødelæggende virkning på håret og fugtige huden.

Salve er til depilation:

 • hele kroppen;
 • ansigter og hår over læben;
 • hænder, underarmsben, ben og intime områder.

Derudover er de opdelt i præparater til følsom, tør eller normal hud. Efter at have studeret sammensætningen af ​​hver, kan du træffe det rigtige valg.

Gennemgang af populære cremer

I prævalens rækkefølge kan du overveje de mest populære depileringsværktøjer. De hjælper med at slippe af med unødvendigt hår.

Veet "SilkFresh"

Den gennemsnitlige pris på denne creme er 400-500 rubler. Det fjerner kvalitativt hår efter påføring og tørrer ikke huden, har en hypoallergen sammensætning. Massen har en behagelig lugt og beskyttelse mod vand - under depilationen vil det være muligt at lave andre kosmetiske procedurer på badeværelset.

Til fordele og ulemper på samme tid kan tilskrives omkostningerne, fordi for nogen kan det være en indikator for høj kvalitet, og nogen synes for dyrt. Men generelt har Veet SilkFresh-linjen creme flere fordele end ulemper.

fordele:

 • behagelig lugt;
 • fugt beskyttelse;
 • hurtig og høj kvalitet fjernelse af lige korte hår.

Ulemperne omfatter manglende evne til at depilere en dyb bikini zone.

Fløjl med lavendel

Pris fra 100 rubler. Lavendelolien i sammensætningen fugtiger epidermis efter proceduren, og den lave pris sammenlignet med udenlandske muligheder har. Irritation efter det ikke er observeret, hvilket gør det til den mest populære creme blandt budget muligheder.

Ulemperne er:

 • ventetid efter påføring - 12-15 minutter;
 • svært ved at fjerne groft og hårdt hår
 • ejendommelig lugt.

Eveline Cosmetics "Bio Depil"

Pris fra 150 rubler per rør. Den behagelige lugt af dette produkt tiltrækker mange kvinder, der har brugt Eveline i lang tid. Effekten af ​​cremen har en ødelæggende virkning på hårene i et øjeblik. Du behøver ikke længere at tænke på, hvor meget mere du vil holde denne creme - resultatet er allerede i 3-5 minutter.

Ulemperne ved midlerne omfatter umuligheden af ​​at depilere en dyb bikini zone og det faktum, at Bio Depil ikke sænker hårets vækst som sin konkurrent fra Veet. Strukturen af ​​vegetationen forbliver den samme.

Dette er en god mulighed for dem, der ikke vil permanent slippe af med kropshår, men bare ønsker at gøre en mild depilation lige nu.

Fordele:

 • genopretter huden med aloe vera og mango ekstrakt;
 • hurtig og effektiv;
 • forårsager ikke irritation.

Cliven Beauty Line

Den gennemsnitlige varepris er 200-300 rubler. Glycerin i sammensætningen irriterer ikke epidermis, så du kan anvende depilationskrem uden meget bekymring. Det er universelt for alle zoner - armhuler, ben, bikini og over læben, men kan ikke klare det mørke og hårde hår.

Ulemperne omfatter en ubehagelig lille spatel, en lang handlingstid - op til 15 minutter, samt mulige kemiske forbrændinger efter brug på meget følsom hud.

Den lave pris for en depilatory cream samt en blid effekt for bikiniområdet, hvor produktet fjerner alle hår, kan betragtes som et plus. Efter deres fjernelse vil der ikke være irritation og justering.

Silium

Den gennemsnitlige pris på 200 rubler. Kontraindikationer kan ikke være bange - dette værktøj er også egnet til superfølsom hud. Hvis du vil vide, hvor ofte du kan bruge det for at undgå allergi og rødme, må du ikke overskride 1-2 procedurer om ugen.

Den italienske producent har hentet komponenterne, så fløden kan påføres på ethvert område uden frygt for irritation og forbrændinger. Lotion efter proceduren vil hjælpe med at afkøle huden og fugt den.

Ulemperne ved produktet omfatter lav prævalens og lang varighed af virkning - fra 10 til 15 minutter.

Sally Hansen "Crème hair remover kit"

Startprisen er ca. 300 rubler. Påfør dette produkt på tør hud for at slippe af med vegetationen. Træk ud, intet vil have - effekten varer i en uge. Ulemperne ved produktet omfatter det faktum, at det er i stand til at tørre den sarte hud i ansigtet, så du bør derefter fugtiggøre det yderligere.

Fordelene er:

 • et stort rør af fløde;
 • hurtig eksponeringstid - fra 3 til 6 minutter;
 • varig effekt.

Shary

Startpris - fra 50 rubler. Dette produkt gør huden ren og fjerner det hårdeste hår i bikiniområdet. Personer, der bruger det, kan i første omgang afstødes af den karakteristiske lugt af mentol fra gelplejen, men du bør ikke være bange. Det fugtiger huden helt efter proceduren, hvilket gør den smidig og glat.

Ulemperne er:

 • engangsemballage (25 g indeni);
 • ubelejlig placeringsspatel til applikation;
 • hjertelig lugt af menthol.

Tilberedning, påføring og fjernelse af creme

Hvordan man bruger cremen til depilation:

 1. Ryd det beroligende område af kropsfedt og andre urenheder. Brug en vaskeklud, gel eller skrubbe.
 2. Tør din hud med et håndklæde.
 3. Hvordan man bruger cremen? Anbring det bare i et tyndt lag på området og vent 5-15 minutter afhængigt af produktet. Vask ikke af i forvejen - læs vejledningen.
 4. Efter at depilationskremet fungerer, skal du tørre af produktet - du skal bruge en speciel spatel eller serviet. Gør det nødvendigt mod hårvækst.
 5. Vask de rester af cremen med varmt vand eller et middel til at slippe af med makeup.

Nu ved du præcis, hvordan du gør depilationskremmet hjemme, og vil kunne slippe af med vegetationen, som det ser ud til.

Hvordan man plejer huden efter depilation

Hvad du ikke bør gøre efter hårfjerningsprocedurer, er at solbade i det fri og i solariumet.

Forsøg at fugtige de berørte områder med en creme eller balsam. Så du kan hurtigt rehabilitere det og forberede dig til næste session.

Det anbefales heller ikke at bruge sæbe og barbere huden uden en særlig creme.

Kontraindikationer

Du bør ikke bruge en depilatory cream, hvis der er mikroskader på huden - sår, ridser, slid samt alvorlige sygdomme - versicolor, et udslæt.

Undgå depilation i det område, hvor der er fødemærker og vorter. Også under ingen omstændigheder udføre proceduren straks efter at have fået en solbrun eller solbrunte.

Facial depilatory cream

Moderne kosmetologi giver dig mulighed for at slippe af med unødvendigt ansigtshår, hår på en delikat og sikker måde - ved hjælp af specielle cremer. Hvor pålidelige er disse cremer og hvordan virker de på huden?

Handlingsprincip for ansigtsdampcreme

Uønsket og uæstetisk ansigtshår kan ødelægge stemningen hos både mænd og kvinder. For det meste hårvækst skyldes mængden af ​​testosteron. For at løse dette problem skal du bruge specielle cremer til depilering af ansigtsområdet.

Denne creme indeholder et højt indhold af kemikalier, som bidrager til opløsningen af ​​keratin i håret. Det er sådan, at smertefrit fjernelse af regrown hairs finder sted, og fremtidens vækst er hæmmet. Effektiviteten af ​​pæren er ikke afhængig af kremens virkning, så du bliver nødt til at gentage proceduren senere. Varigheden af ​​cremen afhænger af kroppens individuelle egenskaber, hårets væksthastighed og cremenes sammensætning.

Depilatory cremer er et meget godartet middel til huden, fordi proceduren tager kort tid, og aggressive stoffer har ikke tid til at beskadige strukturen. Dette er et tilpasset og sikkert værktøj, som kan bruges på sådanne synlige områder som ansigtet - huden vil ikke overdrive, skaden på det øvre lag af epidermis er minimal.

Hvordan vælger du den rigtige ansigtsdampcreme

Forskellige mærker tilbyder cremer med forskellig sammensætning, gavnlige stoffer, olier og dufte. Blandt tilsætningsstoffer er vitaminer, tinkturer og plantesafter, urteekstrakter, essentielle og vegetabilske olier. Ofte kommer til kosmetikbutikken opmærksom på den lyse, iøjnefaldende emballage, og først og fremmest - til indholdet af cremen.

Depilatory cremer til ansigtet består af ingredienser svarende til konventionelle creme til hårfjerning. Forskellen ligger i andelen af ​​aktive stoffer - ansigtets hud er tyndere og følsomme, så du kan ikke bruge en creme til hår på benene for hende. Typisk omfatter depilatorisk ansigtscreme følgende ingredienser:

 • natriumforbindelser;
 • keratin;
 • calcium og kaliumthioglycolat;
 • vegetabilske ekstrakter, ekstrakter, æteriske olier.

De tre første ting arbejder på hårfjerning, alle andre komponenter af naturlig oprindelse bidrager til at opretholde et sundt udseende og tilstand af huden.

Ofte blandt ingredienserne er stoffer som olivenolie, aloe juice, ekstrakter af papaya, hop, morbær silke, shea smør, salvie ekstrakt, tahiti olie og endda specielle kosmetiske guld.

Købet af en depilatory creme er baseret på de enkelte karakteristika af bærerenes hud. Til tør hud egnede fugtighedscreme med højt indhold af olier. Til olieholdig og kombination - med nældekstrakt, kamille, calendula. Olivenolie er god for alle.

Sådan bruges ansigtsdampcreme

Cremen påføres til ren, vasket hud i ansigtet i nærvær af uønsket hår, for eksempel på overlæben til afhugning af antennerne. Tåle for en vis tid virkningerne af cremen på pærerne og vaskes med ansigtsvask, fjern cremen med en speciel spatel eller svamp. Padleen eliminerer cremen og samtidig lette fjernelsen af ​​de dele, der ikke er adskilt fra hudoverfladen. Bevægelserne udføres omhyggeligt mod hårets vækst og forsøger ikke at skade huden, for ikke at ridse den med en akavet ryk.

Efter eksponering af depilatorisk fløde bliver ansigtet meget følsomt, derfor er det vigtigt ikke kun at rense det kvalitativt, men også at berolige og nære det med nyttige stoffer. For at gøre dette skal du smøre huden med tonic og anvende en nærende creme - dag eller nat.

Fordele og ulemper ved fjernelse af ansigtscreme

Facial depilation er ikke altid en mulighed. Nogen er allergisk over for cremen, nogen forventer en længere effekt fra laser hårfjerning. Men hver af metoderne til hårfjerning har sine positive og negative sider.

Fordelene ved facial hair depilation creme er som følger:

 • creme hjælper virkelig til hurtigt og forsigtigt at slippe af med uønsket hår;
 • virker på et stort hudområde
 • giver glathed og fløjl på grund af det store antal blødgørende olier og stoffer i sammensætningen;
 • runder enderne af håret og gør dem svage, ubemærket;
 • fløde er overkommelig;
 • forårsager ikke irritation og allergi i de fleste tilfælde;
 • nem at bruge - selv et barn kan klare det
 • tillader ikke virkningen af ​​indgroet hår.

Men selv en sådan delikat middel har sine ulemper, som skal overvejes, når man vælger en creme:

 • håret bliver mørkt og bliver synligt, i hvert fald hår vokser tilbage, nye udgifter til fløde vil være påkrævet;
 • ikke altid behagelig lugt;
 • sandsynlighed for allergi over for ingredienser;
 • fjerner ikke tykt og mørkt hår (især til brunetter af den østlige type).

Selv med sådanne minuser er depilatory creme en af ​​de mest blide måder at fjerne hår på. Sammenlignet med voks eller shugaring, værktøjsmaskiner eller plukning - dette er den blødeste måde.

De mest populære facial depilation cremer

Valget af ansigtscreme er nu helt bredt i enhver butik. Sandt nok er det ikke værd at risikere og tage en creme designet til ben eller bikini zone. Håret i disse steder er grovere, tykkere, så sammensætningen af ​​denne creme kan være mere aggressiv. Det er bedre at bruge en speciel creme til ansigtsområdet.

Blandt hitsne af moderne kosmetiske butikker kan man kalde mærker som Eveline. Et stort udvalg af cremer i depilationslinjen i dette mærke giver dig mulighed for at vælge den mest passende mulighed. Easy Depil creme er populær - det er en af ​​de bedste ansigtscreme cremer. Det har en løs, luftig tekstur, som hurtigt løser håret om et par minutter.

Desuden er Veet Hair Lightening cremer og andre Veet serien depilatory cremer efterspurgt. Forskellige fra andre mærker af en anden fløde baseret på kamille og aloe - Hairoff. Det har et godt ry Brush-on Hair Remover creme lavet i Italien.

Kundeanmeldelser og talrige tests har også vist, at hudlæger, håret ikke mere pack, er den mest blide creme med en gavnlig effekt. Det genopretter hudens struktur, som modtager depilationsspændingen, men hæmmer samtidig væksten af ​​hårsækkene. Dette bidrager til opnåelsen af ​​den ønskede effekt - eliminering af uønskede hår uden negative konsekvenser for udseendet. Også cremen indeholder mange nyttige ekstrakter, der har en spektakulær og nærende virkning på huden, hvilket gør denne creme simpelthen uundværlig i kosmetikens sæt af hver kvinde.

Depilation i spørgsmål og svar

Hvad er voksning?

Voksning er en slags voksaflejring.

Hvad er en shugaring?

Shugaring er en type af depilation med brugen af ​​sukkerpasta, som passerer på samme måde som voks, men giver mindre smerte. Den særprægede shugaring er, at hårene fjernes i retning af deres vækst.

Hvad er triding?

Triding er en form for depilation, hvor håret fjernes af en silketråd.

Hvilken type depilation er egnet til benene?

Til ben er enhver form for depilation egnet, bortset fra triding. Benens hud over knæene er meget følsom, så metoden bør være mindre smertefuld.

Hvilken type depilation passer til bikiniområdet?

Den bedste måde for denne zone er voksning. Dette vil ikke kun forhindre irritation, men vil også glæde dig over dens effektivitet.

Face depilatory creme: lær at vælge og bruge

Face depilatory creme er et godt valg for kvinder, der ikke ønsker at håndtere smertefulde procedurer for at fjerne uønsket hår. Shugaring, voks, laser hårfjerning eller simple pincet - alle disse metoder er i nogen grad forbundet med ubehagelige fornemmelser. Cremen behandler også problemet på få minutter og uden unødvendige problemer, minimerer huden hårdt.

Hvordan gør ansigtsdampning creme

Cremen tilhører en af ​​de mest delikate og smertefrie metoder til depilering af følsomme områder. Hvis du udelukker muligheden for allergi, bliver proceduren helt sikker. Det tager ikke meget tid, og aggressive komponenter simpelthen ikke har tid til at beskadige det øverste lag af overhuden, hvilket giver en skadelig virkning kun på håret.

Princippet om denne form for depilatories er det samme uanset det behandlede område. Cremen påvirker hårets struktur og ødelægger det på kort tid. Ingen af ​​sammensætningen af ​​et sådant lægemiddel kan ikke undvære kemikalier, som opløses keratin. Men mange eller få af dem afhænger udelukkende af mærke og kvalitet af produktet. Den mest almindeligt anvendte kombination er natrium og calciumthioglycolat. I et par af disse komponenter er i stand til at blødgøre hårene om et par minutter, som kan fjernes med en enkelt bevægelse. Samtidig påvirker cremen ikke folliklerne, så uønsket vegetation vises igen og "kræver" for at gentage proceduren.

Højkvalitets depilatory creme bekæmper effektivt uønsket ansigtshår

Det skal bemærkes, at varigheden af ​​resultatet efter en sådan depilation er strengt individuel og ikke kun afhænger af det valgte produkt, men også på kroppens egenskaber og hastigheden af ​​hårvæksten. Selvom med langvarig brug af fløden, vil hårene før eller senere begynde at vokse med mindre entusiasme, nogle gange forlænge agentens virkning i uger.

Fordele og ulemper

Denne metode til afhaling af ansigtet er ikke egnet til alle. Som i tilfælde af valg af en anden metode har brugen af ​​cremen sine fordele og ulemper. Den mest almindelige af sidstnævnte - irritation og muligheden for allergiske reaktioner på komponenterne i produktet. Andre ulemper er at:

 • de fleste cremer har en ubehagelig og undertiden endog akid lugt;
 • håret er fjernet kun på det tidspunkt (alle individuelt, hvis nogle kan gå i flere uger uden spor af "antenner", så den anden, allerede de udstråler 3-4 dage efter operationen);
 • hvis du overdriver det (brug ikke i henhold til vejledningen), kan en forbrænding forblive på ansigtet;
 • oftest er stoffet ikke egnet til overdrevent følsom hud;
 • med mørke og tykke hår behandler fløde med vanskeligheder.

Det er vigtigt at huske. Det er tilrådeligt at gøre en testallergotest hver gang efter køb af midler, selvom du tidligere har brugt det.

Men på trods af de ovennævnte ulemper er brugen af ​​depilatory cremer fortsat en af ​​de mest velegnede metoder til at fjerne uønsket ansigtshår. Det er ikke smertefuldt og ikke så tidskrævende som for eksempel at plukke hvert hår med pincet.

I de fleste tilfælde, der er beregnet til depilation ansigtscreme ikke forårsager irritation: de er meget mindre aggressive i forhold til deres modstykker til andre dele af kroppen

Desuden har den depilatory creme flere fordele:

 • hurtigt og smertefrit fjerner hår;
 • Det skelnes af en overkommelig pris: Den gennemsnitlige pris for en creme varierer fra 100 til 500 rubler (afhængigt af produktets mærke og volumen);
 • ekstremt nem at bruge, er der ingen grund til at lære anvendelsesteknikkerne (som ved shugaring eller voksning);
 • den fordeles både på et ret lille område og straks over hele området med uønsket hår (dette påvirker ikke dets effektivitet);
 • forårsager ikke indfødning af håret;
 • Sammensætningen indeholder ikke kun den berygtede "kemi", men også et stort antal blødgørende olier og beroligende komponenter, som hjælper huden med at se bedre ud;
 • Med langvarig brug kan hårets ender blive svage og uklare.

Kan depilatory creme nedsætte hårvæksten

Som regel indeholder depilatoriske cremer til ansigtsområdet ikke så meget hårvæksthæmmende komponenter som nærende hudstoffer. Så højst sandsynligt vil de ikke vokse langsommere. Skærmens handling er rettet ikke på pæren, men ved den synlige del af håret. Men hvis du bruger det hele tiden og i temmelig lang tid, så er der en mulighed for, at behovet for proceduren vil opstå mindre ofte.

Hvordan vælger man et passende værktøj

For ikke at miste valget af depilatory cream er det vigtigt at prioritere korrekt. Du bør ikke gribe udelukkende på kendte mærker eller være opmærksom på det smukke emballage design. Varer med udløb (eller tæt på det) afvises straks som potentielt farlige for helbred og hud. Det andet punkt, som simpelthen ikke kan ignoreres, er produktets sammensætning. Cremen bør ikke være fyldt med et stort antal kemikalier og komponenter, der ikke er kendte til køberen. Ellers vil det være et klart faktum af lav kvalitet. Sædvanligvis indbefatter sammensætningen af ​​produktet følgende ingredienser:

 • natriumforbindelser;
 • keratin;
 • calcium og kaliumthioglycolat;
 • vegetabilske ekstrakter (tinkturer og saft);
 • ekstrakter;
 • æteriske olier
 • vitaminer.

De tre første ting på listen er det minimum, der kræves for at fjerne uønsket hår. De resterende komponenter skal ideelt set være naturlige og har til formål at beskytte, nære og fugtgivende huden.

Nogle gange tilsættes parfumerede dufte til cremer for at give produktet en mere behagelig lugt.

Det er vigtigt at huske. Du kan ikke bruge en universal depilatory creme til at fjerne ansigtshår! Efter alt, mellem midlerne er der en forskel, der kan mærkes for følsom hud. Særlig fløde er mere delikat, da det reducerer andelen af ​​aggressive komponenter.

Desuden bør en passende creme matche hudtype. Ejere af tør er værd at se nærmere på fugtighedscreme og dem, der indeholder et stort antal forskellige olier. Og ekstrakter af kamille, calendula og nål vil være nyttige til olieagtig eller kombinationshud.

Hvordan man bruger stoffet

En bestemt creme kan have sine egne egenskaber og kræver forskellige regler, som skal overholdes under dens anvendelse. Der er ingen enkelt instruktion (på ansøgning og eksponeringstidspunkt) for alle tilfælde, for at undgå problemer må du omhyggeligt læse teksten på produktpakken eller i indlægssedlen.

En let rødme af huden umiddelbart efter depilation med en creme anses for normal - normalt forsvinder den inden for få minutter.

Men der kan stadig spores noget fælles og obligatorisk blandt reglerne for brug af stoffet:

 • Påfør cremen på en tør, forrenset fra kosmetik og snavs på huden;
 • området omkring øjnene er meget ømt, så undgå kontakt med depilatoren;
 • Fjern bløde hår bedst med en speciel spatel;
 • Det anbefales ikke at bruge et værktøj til øjenbrynskorrektion;
 • Resterne af fløden skal vaskes uden brug af rensemidler eller sæbe (normalt varmt vand);
 • Det er muligt at udføre depilation af et sted ikke mere end en gang om dagen.

Nøjagtige glatte bevægelser af de specielle bladorganer fjernes i retning mod hårets vækst. Første gang efter proceduren vil huden være meget følsom, herunder irritation, så det er yderst vigtigt at afslutte aflejringen korrekt:

 1. Rester skal fjernes omhyggeligt og vaskes væk.
 2. Ansigtet skal tørres med en blød tonic eller afkogning af kamille.
 3. Det anbefales at anvende en fugtighedscreme eller baseolie (mandel, oliven, abrikos osv.) Til det behandlede område.

Egenskaber af cremen i forskellige områder af ansigtet

Der er ingen særlige forskelle mellem brugen af ​​depilatory creme til ansigtet på hagen og for at bekæmpe antennerne. Det hele afhænger af hårets struktur (tynd eller tykt), hudegenskaber og det tilladte tidsinterval, der er angivet i instruktionerne.

Hvor huden er tyndere og følsom (hals og område over læben), er et tykt lag af fløde bedre ikke at anvende og ikke holde i lang tid. På steder tættere på templerne er hårene mørkere. Det betyder, at det tager lidt mere tid at fjerne dem. Hvis der er lidt uønsket vegetation, så er det fornuftigt at bruge en vatpind, der fordeler produktet direkte på hårene.

Kontraindikationer og anbefalinger

Mange faktorer kan påvirke kvaliteten af ​​en depilatory creme, herunder ukorrekte opbevaringsforhold. Altid foretage en allergisk test af det købte produkt (uanset om det tidligere blev brugt). I dette tilfælde redder du helt sikkert dig selv fra mulige forbrændinger og irritation af ansigtet. Anmeldelser af samme creme kan være tvetydige - årsagen til alle organismernes individuelle egenskaber.

Sammen med dette er der generelle tilfælde, hvor denne depileringsmetode er kontraindiceret:

 • hudlæsioner (åbne sår, ridser, revner, udslæt, forbrændinger osv.);
 • dermatologiske sygdomme;
 • overdreven hudtørhed, skrælning
 • enhver form for kræft;
 • Tilstedeværelse af mol eller vorter i det behandlede område
 • individuelle intolerance af komponenterne.

Brugen af ​​creme til fjernelse af hår på ansigtet bør også opgives for gravide kvinder, og lakterende kvinder bør behandles med stor forsigtighed, når de vælger et produkt.

Mulige konsekvenser

Efter kemisk depilation med en creme kan der forekomme en svag hævelse, prikken eller rødme. De holder normalt fra 2-10 minutter til flere timer, hvorefter de passerer uden spor. Men nogle gange er der mere alvorlige tilfælde med flere grunde:

 • dårlig kvalitet produkt;
 • komponentallergi;
 • lang eksponeringstid.

Det er værd at bemærke, at den første genstand ofte bliver årsagen til den anden. Som følge heraf bliver huden rød eller hvidlig, med "pimples" eller et udslæt. Hvis hævelsen ikke passerer i lang tid, kan dette også indikere tilstedeværelsen af ​​en allergi over for cremen. Hvis resultatet af de negative virkninger var en forlænget effekt af produktet på huden, så er det bestemt en kemisk forbrænding.

Allergi til depilatorisk creme manifesteres oftest som udslæt eller rødme

For meget koncentration af de aktive stoffer i cremen kan medføre skade på de øvre lag af epidermis, selvom proceduren er udført i henhold til vejledningen. Dette er især farligt for kvinder med følsom hud. I en sådan situation kan effekten af ​​"stramhed" af det drivede område overholdes. Der er også mulighed for revner eller endda sår. Forkert valgt creme kan forværre tilstanden af ​​tør hud, så det bliver mærkbart flammende.

Det er vigtigt at huske. Et ansigt er en synlig del af kroppen, en "facade" af en person, som ikke kan skjules. Af denne grund må man ikke glemme forsigtighed: Før du bruger ophængeren, anbringes en lille mængde af den på albuens indre fold. Cremen bør ikke brænde eller knibe. Efter at have fjernet det, skal du observere huden i flere timer. Hvis der ikke er udslæt, rødme, kløe eller andre tegn på en allergisk reaktion, kan du bruge det på dit ansigt.

I sjældne tilfælde forekommer irritation kun 2-3 dage efter proceduren.

For at minimere sandsynligheden for uønskede konsekvenser skal du omhyggeligt overvåge følelserne i processen med at påføre værktøjet: Hvis fløden efter påføring ikke smelter lidt, men brænder mærkbart, skal den straks vaskes af. Du kan lindre huden og lindre irritation ved hjælp af panthenol, abrikosolie eller frisk kamilleafkogning.

Video: En gennemgang af effektive cremer for at fjerne "antennerne"

Fotogalleri: populære ansigtsprodukter til ansigtsbehandling

anmeldelser

Jeg vil ikke sige, at jeg har en meget stærk overskæg, men ved nærmere undersøgelse er der stadig mærkbare hår, som jeg besluttede at fjerne. Der var et valg at tage strimler af voks, men det syntes mig, at det var smertefuldt, i modsætning til fløde. Jeg købte Byly creme, der fjerner ansigtshår over læben. Det kom ud til mig i 163 s. Det er relativt billigt, hvis man overvejer at der er fem bulkposer af creme og fem klud med aloe til fugtgivende huden efter proceduren.

Jeg gjorde alt efter instruktionerne. Resultat: Efter proceduren er håret over læben væk, huden er hævet og rødt indeni, hvor cremen var, og aftog ikke i ca. en time. Næste dag var resultatet smukt: der var ingen hår. Men denne lykke viste sig at være kort - efter fire dage viste stedet bare knapt (men stadig mærkbare) hår, korte små. Meget hurtigt tror jeg.

Jeg besluttede at gentage proceduren, men jeg var ikke tilfreds med resultatet, så TROIKA-vurderingen! Tilsyneladende er korte hår fjernet, og sår optrådte efter depilation. Så jeg ved ikke, om jeg har en sag eller fløde til min hud, jeg forstod ikke.

Mrs.Madeleine

http://irecommend.ru/content/odnoznachno-ne-dlya-vsekh-0

Tiden går, og vanen med at slippe af med den mørke kanon omkring munden forbliver. Og med tiden Depilation Cream Byly Depil hjælper mig med dette.

Hårfjerning har altid været et problem for mig. Huden er meget følsom, du ser ikke på den måde og det begynder straks at gøre ondt. Hverken barberkniv eller voksstrimler var velegnede til ansigtet, for efter dem var der en ubehagelig irritation og nogle gange små blå mærker. Og cremen virker meget forsigtigt og smertefrit. Konsistensen er blød og moderat tyk, spredes ujævnt på huden og knap knap.

Jeg bruger ikke meget tid på proceduren. Alt går hurtigt og smertefrit. En uge senere gentager jeg alt på en ny måde, da effekten falder, og igen vokser hårene. Men kun egnet til bløde hår, for eksempel på hænderne. Jeg anbefaler at teste for en allergisk reaktion før brug!

Mika14

http://irecommend.ru/content/u-menya-usy-ostavlyat-ili-ubirat-vot-v-chem-vopros-rezultat-do-i-posle

Jeg plejede at have en "fluff", men ikke så mærkbar... og for nylig begyndte jeg at se, at hårene er mørke og lange. Selvfølgelig begyndte det med tiden at irritere. Jeg læste anmeldelserne og besluttede at prøve Avon ansigt depilation creme. Jeg gjorde alt efter instruktionerne, jeg kontrollerede for allergier - intet. Som et resultat smurt jeg, holdt i to minutter. To! Intet ubehag. Jeg begyndte at rense med en bomuldsstuds - jeg følte en prikkende fornemmelse (ved du hvad der sker, hvis du rører glasuld? Nå, jeg løb bare ind i det i min barndom, og jeg husker den følelse), men jeg skyllede mit ansigt med vand...

På den første dag rødede rødmen lidt, men det blev værre: der var tørhed, tæthed, og når man flyttede læber, var det en følelse af, at huden nu er revnet. På den tredje dag var der en stærk irritation.

Generelt er dette min erfaring, og der beslutter du dig. Jeg kan bare ikke forstå en ting mere - det er stadig et ansigt, og det er ikke så groft hår som andre dele af kroppen. Hvordan kan du lave en sådan aggressiv creme og hvorfor? Selv den sædvanlige depilatory creme er ikke så aggressiv.

Dashkes

http://irecommend.ru/content/sozhgla-sebe-kozhu-i-izurodovala-litsoa-voloski-ostalis-uzhasnoe-foto

Jeg købte en creme til fjernelse af overskæg fra Avon, i et lille rør - 15 ml, som skulle være nok i lang tid. Jeg var for doven til at tjekke for allergier, fordi ingen af ​​produkterne i denne serie forårsagede nogen negativ. Jeg vil ikke være for doven mere - cremen har fjernet hår, men sammen med det har det forårsaget en forbrænding. Gemt abrikosolie.

Værktøjet blev anvendt strengt i et og et halvt minut, det er meget mindre end angivet i instruktionerne. Bogstaveligt fra de første sekunder begyndte det at brænde mærkbart, men jeg tolererede det. Forgæves var det nødvendigt at vaske straks af. Efter at den tildelte tid var gået, fjernede jeg cremen med et serviet sammen med alle de unødvendige hår, der faldt af sig selv ("aa! Kemisk angreb!" - sagde håret og hoppede ud af deres huse). Til forsvar for midlerne vil jeg sige at i to uger efter det tænkte håret ikke engang på at vokse.

Jeg anbefaler ikke denne creme, men jeg indrømmer fuldt ud, at min erfaring er bare en individuel reaktion. Generelt er det eneste, jeg ville sige med en sådan anmeldelse: Du bør ikke gå glip af en så vigtig ting som en foreløbig prøve... selvom alle de andre midler i serien med næsten samme sammensætning er flotte. Cremen er virkelig stærk. Jeg gentager, at jeg ikke havde en sådan reaktion på andre midler til depilation, heller ikke fra Avon eller nogen anden, og min hud er tynd og følsom.

Anais Lyudmila

http://irecommend.ru/content/pochemu-volodka-szheg-usy-ch-2

Ja, ja, så kendt for mange problemer - overskæg, overskæg eller endda et overskæg! Nogen er forfærdeligt kompleks, man er ikke opmærksom på dem. Godt eller foregiver... Når jeg tænkte på det, var jeg træt af at slette denne frygt i mine fotos i Photoshop, jeg besluttede at jeg måtte kæmpe. Ja, det var meget skræmmende, mor var bange for, at tyk og sort mandsk mustppe ville vokse op, internettet indeholdt modstridende meninger... Men det var Sally Hansen Creme Hair Remover Kit cremen, der blev rost, så mit valg faldt på det.

Du har ingen idé om, hvordan HVORDAN dine hænder rystede, da jeg først anvendte det! Bekymret over, hvad der vil ske, hvis det ikke virker. At den næste dag vil vokse langt sort hår-overskæg! Men resultatet var meget godt! Alt gik væk, og den næste uge var jeg glad for min perfekte hud. I en uge optrådte hår. Jeg vil ikke sige, at de er blevet tyndere og livløse. Nej, det samme. Men disse hår var kun synlige, da makrooptagelse, alt i livet var stadig godt! Nogen skriver, at effekten varer i 2 uger. Men jeg gør stadig denne procedure hver uge.

Og piger, pas på! Den uge overdrev jeg det og blev rød. Efter et par dage var huden skællende frygtelig. Proskrabila og det ser ud til at være lettere, takket være cremen med panthenol! I almindelighed er cremen meget god, men det forekommer mig, at det er alt kemi, og det tørrer huden. Derfor har jeg allerede bestilt en særlig forår, jeg vil slette det med magt, selv om det er mere smertefuldt, men mere pålideligt.

Ann_recommends

http://irecommend.ru/content/moi-spasitel-ot-strashnogo-kompleksa

Effektiviteten af ​​kemisk depilering afhænger af hudens egenskaber, hårets struktur og væksthastighed. Hvis du stadig beslutter at købe en creme for at fjerne uønsket ansigtshår, fokuser du ikke så meget på brandets berømmelse som på selve produktets sammensætning. Et kvalitetsprodukt uden unødvendig kemi vil gøre proceduren sikker, og den allergiske vil hjælpe med at undgå eventuelle ubehagelige konsekvenser.

Hårfjerning voks

Øjenbryn shugaring