Shugaring og voksning under graviditet

En kvinde søger altid at se smuk ud, i dette henseende opstår der ofte spørgsmålet om, hvorvidt voksfjerning er mulig under graviditeten. Udvej til denne procedure i en så vigtig tilstand er det værd at bekendtgøre regler og tips fra specialister vedrørende epilering. Det er trods alt ingen hemmelighed for nogen, at de fleste metoder til fjernelse af uønsket hår fra kroppen er smertefulde. Den følsomme tærskel er forskellig for hver person, så det er strengt personligt at vælge typen af ​​denne procedure. Kvinder i dag forsøger at se perfekt ud, for at opretholde skønheden fra massen af ​​tjenester som kosmetik og spa. Men det egentlige spørgsmål er stadig, det er muligt for gravide at vokse voks. Så for at forstå dette emne er det nødvendigt at forstå klart hvad der sker med den kvindelige krop under graviditeten.

Graviditet og voksning

Epilering i dag er den sædvanlige hygiejniske procedure, som mange skønhedssaloner giver. Og mange kvinder er ikke klar til at nægte denne tjeneste under graviditeten. Men risikoen i dette tilfælde er stadig til stede, og du skal vide om det. Kroppen af ​​en kvinde, der bærer en baby, undergår store ændringer, primært hormonelle. Enhver smerte kan forårsage et sådant fænomen som livmoderens tone, det er ret farligt i 1 trimester. Det viser sig, at for at vælge en metode til fjernelse af hårfjerning er det vigtigt, hvilken måned kvinden er på, og hvordan graviditeten fortsætter. Så ekspertrådgivning om metoden til depilation på forskellige stadier af graviditeten:

 1. I første omgang, nemlig i første trimester er det værd at ty til de mest smertefrie metoder til fjernelse af hår. Den ideelle løsning er brugen af ​​specielle cremer til hårfjerning. Disse midler fjerner ikke blot håret selv, men også blødgør hårsækkenet, sænker væksten af ​​nyt hår og gør det tyndere og lettere. Denne metode er velegnet til næsten alle med nogle få undtagelser - kvinder med allergi. Ud over denne metode, for håret, der har brugt en regelmæssig elektroepilator, vil hårfjerning med denne enhed under graviditet ikke forårsage alvorlig smerte, da hårpæren svækkes af denne tid, og unge hår fjernes uden alvorlige konsekvenser.
 2. Andet trimester anses for at være den mest velegnede til hårfjerning, da der i denne periode sker en vis balance og balance, både hormonal og fysisk, i kroppen. Selvfølgelig kan voksning kun ske, hvis graviditeten fortsætter uden patologier.
 3. Den tredje trimester er også gunstig for at gøre proceduren for at fjerne hår fra kroppen, men ved udgangen af ​​denne periode begynder den hormonelle baggrund nye ændringer, og kroppens respons kan være uforudsigeligt.

Det er værd at huske, at en kvinde er bedre at rådføre sig med en læge, der fører sin graviditet og er opmærksom på hendes helbredstilstand.

Når det nu er klart, hvornår det er muligt og bedre at udføre den ønskede procedure, er det nødvendigt at bestemme direkte med aflejringsmetoden.

Bioepilation metoder

For fremtidige moms er bioepilation den mest hensigtsmæssige måde at slippe af med hår på kroppen. Denne type omfatter depileringsvoks, shugaring og phytoharpikser. Disse metoder betragtes som de mest effektive og praktisk talt smertefri. Desuden opstår der en mild rensning og skrubning af huden afhængig af det anvendte materiale.

Epilering med voks copes godt med mørkt og groft hår, og hvad der er vigtigt, fremover fører denne procedure til udtynding af håret og svækkelsen af ​​hårhullet. Denne procedure er ikke egnet til mange kvinder på grund af smertefuld hårfjerning. Det afhænger af den enkelte følsomhed og tolerance for smerte. Eksperter siger, at voks ikke bør anvendes i tidlig og sen graviditet. Anbefal ikke mesteren at udføre en dyb bikini under graviditeten. Hårfjerning fra arme, ben, underarm og lav bikini er acceptabelt.

Shugaring i forhold til voks har en vis fordel, det består i, at små områder af huden behandles, og smertefulde fornemmelser reduceres til et minimum. Ellers har denne metode samme fordele som voks.

Phyto harpikser anvendes i nærvær af allergiske reaktioner hos kunden. Det antages, at dette materiale er bedre egnet til behandling af bikiniområdet.

Depilation med en barbermaskine og cremer er måske den mest smertefri og sikker, men dens ulempe ligger i en ret hurtig genoptagelse af hårvækst. Desuden bliver hårets vækst mere tæt og deres struktur ændres, de bliver mere stive og grove. Derfor har de ofte en følelse af stubbe på huden. Brug denne metode kan parres med specielle cremer, der sænker væksten og ændrer hårets struktur.

Bioepilation udføres altid på ren og intakt hud, og du bør også huske på, at du ikke bør ty til det i nærvær af åreknuder. Der er andre måder at fjerne uønsket hår på, men som regel har de specielle kontraindikationer, som ikke bør anvendes af forventede mødre. En kvinde bør være så opmærksom som muligt på hendes helbred og nye fornemmelser, samt til de mindste ændringer. For eksempel kan hudpigmentering ikke manifestere sig overhovedet, men hvis det så ud, er det nødvendigt at udføre kosmetiske procedurer med ekstrem forsigtighed.

Generelt er epilering under graviditet mulig, og der er ikke så mange kontraindikationer, udvælgelsen og gennemførelsen af ​​procedurer udføres individuelt baseret på sundhedstilstanden og fraværet af patologier.

Epilering under graviditet

Selvpleje før graviditeten kræver nogle gange justering, når det sker. Dette er en procedure til fjernelse af hår. Det er nødvendigt at se på dig selv, men hormonelle ændringer fremkalder øget hårvækst. Sommetider bliver hårene på benene sværere, vokser hurtigere. Hvordan skal man være? Er det muligt at håndtere overskydende hår på de gamle måder eller.

Kan jeg gøre hårfjerning under graviditet

Glem epilation indtil bedre tider en gravid kvinde vil have, når hun har hudsygdomme. Vi taler om atopisk dermatitis, forværret under graviditeten.

Kontraindikationer til epilering er også akutte former for herpes og infektionssygdomme hos kvinder, tilstedeværelsen af ​​keloider, diabetes mellitus, hypertension.

Kosmetologer anbefaler gravide kvinder at foretrække aflejring, det vil sige barbering af hår. Denne metode er sikrere under graviditeten. Men hvad med de forskellige typer hårfjerning?

Er det muligt at gøre laser hårfjerning under graviditet?

Laser hårfjerning er ødelæggelsen af ​​hårsækken ved hjælp af en laser flash på den. Det opvarmer follikelen, og det medfører død.

Fordelene ved denne type hårfjerning er, at den er effektiv, udført hurtigt, egnet til ethvert område af kroppen. Fremgangsmåden er ikke smertefuld, snarere ubehagelig. Den største ulempe ved laser hårfjerning er, at den er selektiv. Det betyder, at det er effektivt for mennesker med skøn hud og mørkt hår. Og prisen på laser hårfjerning er ret høj. Laseren virker på kanalen på talgkirtlen, som forbinder hårsækken. Hæmning af hårvækst fører til tørhed og tidlig aldring af huden. Under graviditeten er tør hud af en kvinde typisk endnu mere tørret. Derfor er laser hårfjerning for gravide ejere af tør hud forbudt. Denne procedure anbefales ikke til andre gravide kvinder.

Er det muligt at voks voks under graviditeten?

Bioepilation, det vil sige voksepilation, blev brugt i tiderne i det gamle Egypten. Ikke så længe siden blev hun igen populær på grund af den fremragende præstation. Huden efter sådan hårfjerning bliver meget glat. Phyto-harpiks bruges også til bioepilation i dag.

Med voks under graviditeten, alle individuelt. En interessant position i sig selv er ikke en kontraindikation for voksproceduren, forudsat at en kvinde tidligere har brugt denne form for personlig pleje. At prøve denne procedure for første gang under graviditet er ikke det værd! Smerter kan forårsage ikke kun ubehag. Bemærk at i denne stilling er huden mere følsom for smerte og virkningerne af forskellige stoffer på den.

En kvinde skal være opmærksom, hvis hun har åreknuder på benene. Faktisk er i dette tilfælde forbudt voksning.

Hvad siger lægerne om epilering under graviditet?

Vi ved jo alle sammen, at kvindernes immunitet reduceres med barnet, og risikoen for at udvikle allergier øges. Dette bør overvejes, når du bruger voks og depilatory cremer.

Psykologer siger, at hver dag skal en gravid kvinde passere i glæde, komfort, uden stress og smerte. De råder over eventuelle smertefulde procedurer. Sådanne manipulationer (og epilering blandt dem) er trods alt farlige, fordi de bidrager til udviklingen af ​​stresshormon i den kvindelige krop. Det påvirker fosteret negativt og kan endda føre til risikoen for abort.

Tendensen til allergier eller tilstedeværelsen af ​​læsioner på huden er tabuer for fjernelse af hår og fjernelse af hår.

Der er en opfattelse af, at photoepilation-proceduren er den sikreste og mest moderne for i dag. Hvis du beslutter dig for fotoepilation under graviditeten, skal du bemærke, at skaden i denne procedure ikke er bevist. I bikini- og underlivsområdet anbefaler ikke selv loyale læger det til fremtidige mødre.

Kvinder har brug for at forstå, at overskydende hår under graviditeten er bare et midlertidigt fænomen. De mest effektive metoder til at slippe af med overskydende hår (foto, elektrisk, laser hårfjerning) under graviditet er risikable metoder. Så måske giver det mening at være tålmodig? Eller brug kun midlertidigt metoderne til depilering til at løse problemet.

Kan bikini voksning gøres under graviditeten?

Forfatterens oversættelse fra Sphinx depilation salon

Oversættelse: Anastasia Nazarova, redaktør af bloggen til sphinx depilation salon

Uanset om det er muligt at lave en voksepilation af bikiniområdet under graviditeten, er det et spørgsmål, der er af interesse for mange kvinder, der forventer en barns fødsel. Lad os se på alle fordele og ulemper og forsøge at finde ud af, om denne procedure er egnet til gravide kvinder.

Hvorfor skal jeg epilere bikiniområdet under graviditeten?

Faktisk er årsagerne til, at gravide kvinder har brug for intim fjernelse af hår, det samme som det er relevant for ikke-gravide kvinder. Men under graviditeten bliver nogle af disse årsager endnu mere relevante.

 • For eksempel oplever mange gravide kvinder mere intensiv hårvækst på grund af hormonelle ændringer. Således vil effekten af ​​barberings- og depilatory cremer vare meget kort: bare et par timer.
 • Også under graviditeten er huden mere tilbøjelig til kløe. Denne kløe bliver endnu stærkere, når håret vokser efter barbering og irriterer huden. Ved voksning kan dette problem lindres.
 • Under graviditeten øges også intensiteten af ​​svedkirtlerne. Således, hvis du regelmæssigt fjerner hår i bikinizonen, vil din hud svede mindre, og dit hår vil ikke samle og absorbere sved, hvilket bidrager til mere aktiv reproduktion af bakterier og infektioner.
 • Og selvfølgelig er graviditet ikke grunden til, at du skal glemme din egen seksualitet og tiltrækningskraft.

Så lyden for epilering af bikiniområdet under graviditeten lyder meget overbevisende. Men lad os se på flere mulige grunde, hvorfor du måske er bange for intim fjernelse af håret under graviditeten.

Hvad kan skræmme bikini hårfjerning under graviditeten

Faktisk er der ingen objektive grunde til at være bange for intim hårfjerning under graviditeten. Frygter, der kan haunt kvinder med hensyn til bikini epilation, er faktisk konstrueret. Her er nogle af dem.

 • Under graviditeten er kvindens krop mere udsat for forskellige infektioner på grund af svækket immunitet. Derfor er der i løbet af voksning en stor risiko for at indgå en smitsom eller viral sygdom. Ja det er det. Men denne risiko reduceres til nul, hvis du gør hårfjerning i en salon med et godt omdømme og fra en kvalificeret mester med medicinsk uddannelse.
 • Mange kvinder frygter, at i betragtning af graviditeten øger følsomheden af ​​deres hud, hvilket betyder, at proceduren vil være meget smertefuld.
 • En anden af ​​de mest almindelige frygt er, at blodet i løbet af graviditeten strømmer stærkere til overfladen af ​​huden. Det betyder, at voks kan forårsage blødning og blødning.

Disse frygt er absolut ikke berettiget, hvis du gør hårfjerning i en god salon og stoler på hænderne hos en højt kvalificeret professionel, fordi...

Gør intim hårfjerning i en god salon, du:

 • Undgå fare for at fange nogen infektion.
 • Stol på en førsteklasses specialist, der ved hvad man skal gøre for at minimere smerte selv for den mest følsomme hud.
 • Føreren, der har en medicinsk uddannelse, ved godt, hvad der sker med din krop under graviditeten. Derfor vil han gøre alt for ikke at skade dig eller dit barn.
 • En god professionel ved også, hvordan man skal tage sig af din hud efter epilering, så han vil give dig alle de nødvendige anbefalinger, takket være din hud vil være helt glat, smuk og sund.

Desuden kan du selv gøre din epilationssession mere komfortabel ved at følge et par enkle tips.

Tips til dem, der gør intimt hårfjerning under graviditeten

 • Gør hårfjerning kun i en god salon, hvor kun højt kvalificerede specialister med specialundervisning arbejder.
 • Sørg for at fortælle din mester om din graviditet før sessionen. Dette vil hjælpe ham med at finde de mest egnede og sikre materialer til dig og dit barn til hårfjerning.
 • I længere perioder skal du støtte din mave med dine hænder, når herren tårer væk fra strimlen. Dette vil lette og dine følelser og mesterens arbejde.
 • Fortæl altid mesteren hvilken periode du er i, og hvilken temperatur af voks er optimal for dig.
 • Undlad at ignorere anbefalingerne fra din mester. Tro mig, en god mester har en medicinsk uddannelse, samt erfaring med at arbejde med gravide kvinder. Derfor ved han godt, hvad der vil være bedre for dig. Læs mere om fordelene ved bikini epilation i vores salon i vores artikel: Voksning: hvorfor i salonen er bedre.

På baggrund af ovenstående er det sikkert at sige: Du har intet at bekymre sig om. Du er velkommen til at stole på de professionelle og være den mest sexede og velplejede mor i verden!

Voksning under graviditet

På ethvert tidspunkt i livet vil du se fantastisk ud. Selvpleje for kvinder er altid relevant. Under graviditeten skal huden være så glat og uden overskydende hår. Derfor er for mange det vigtige spørgsmål, om det er muligt at gøre voksepilation under graviditeten.

Hvad er voksning

Faktisk er der flere forskellige måder at fjerne hår på. Men det seneste voks voks er blevet meget populært. Denne proces er lavet ved hjælp af speciel voks. Det er effektivt, men proceduren er smertefuld. Hver kvinde har sin egen smerte tærskel, for en voksning bringer for meget smerte, for den anden - vil være helt tolerabel.

Smerten får fartøjerne til at indsnævre, hvilket fører til livmoderens tone, det frembringer også stresshormoner i den kvindelige krop. Dette er fyldt med konsekvenser for fostrets nervesystem. Derfor er epilering under graviditet uønsket. Hvis der er komplikationer, er det absolut kontraindiceret. Følelsen af ​​akut smerte kan føre til for tidlig levering i lang tid og til tab af et barn i den tidlige periode. Det er nødvendigt at afvise denne type hårfjerning, hvis der er åreknuder.

På den anden side kan den forventede mor, der er vant til proceduren, slet ikke føle alvorlig smerte eller stress. Derefter kan hun være relevant voks under graviditeten. Men vi bør ikke glemme, at denne proces er uønsket og risikabelt.

Andre former for hårfjerning

For ikke at risikere din egen sjæle og barnets sundhed bør du vælge et alternativ fra alle eksisterende.

Klassisk pucke hår med pincet

Selvfølgelig er denne metode ikke for alle. Det tager meget tid, og for kvinder med tykt og tykt hår vil denne procedure virke som en ægte tortur. Pincet kan plukkes øjenbryn eller sparsomme hår på andre steder.

bioepilyatsiya

Dette er navnet på voksepilation og ikke kun. Denne metode kom fra det gamle Egypten, men blev glemt, og nu er det blevet mode. Til bioepilation anvendes phyto-harpiks, og ikke kun voks. Igen kan dens bærbarhed være uforudsigelig. Selvom det ikke er strengt forbudt, men uforudsigeligt og farligt sikkert.

electrodepilator

Fremragende enhed, som du kan gøre hårfjerning ben, for eksempel. Enheden fjerner flere hår på samme tid. Dette er smertefuldt, men hvis proceduren ikke er ny, er der praktisk taget ingen smerte, så kan du bruge den. Hvis dette er den første oplevelse, så skal du vente til barnet er født.

Salonelektrolyse

En ret gammel måde, men meget effektiv, kun gravide kan ikke bruge det, fordi det ikke vides, hvordan kroppen opfører sig under påvirkning af elektrisk strøm.

Laser hårfjerning

Moderne og meget effektiv metode til ikke kun engangs hårfjerning, men også for at reducere aktiviteten af ​​deres vækst for fremtiden. Hvad angår om gravid kvinder kan gøre det, er det nok ukendt, da metoden er ny, og der er ikke foretaget lidt forskning. Der er også tilfælde, hvor en graviders legeme ikke skrider til handling af en laser. Smertefulde fornemmelser, men ikke så stærke, men til stede. Derfor, at gøre laser hårfjerning eller ikke er op til dig.

photoepilation

Fremgangsmåden er ret kompliceret ud fra et teknisk synspunkt, til tider er skibene omkring hårsækkene forseglet. Gammelt hår falder ud og nye vokser ikke. Eksperimenter på piger i situationen blev ikke gennemført, så det er ikke kendt, hvordan processen påvirker embryonets udvikling og dens sundhed. Kort sagt er det ikke risikoen værd.

Hvis du beslutter dig for at lave et fotoepilation, skal du huske at der ikke er kontraindikationer til det. Men i zonen af ​​dyb bikini og mave kan det ikke gøres under alle omstændigheder.

alternativer

Måske vil du gerne gøre hårfjerning, men ni måneder er ikke så meget, depilation er bedst for denne gang. Det er smertefrit og sikkert.

Det er nødvendigt at omhyggeligt vælge metoden til hårfjerning af flere årsager:

 • nogle procedurer kan være farlige under graviditeten;
 • kroppen er i en usædvanlig tilstand for den, som er fyldt med forskellige konsekvenser, for eksempel en allergi mod voks, tjære eller andre midler, der anvendes i epileringsprocessen;
 • dette er ikke på tide at lære noget nyt og være i fare;
 • Der er gode muligheder for at rydde op uden smerte.

Særligt akut er spørgsmålet om overskydende hår om sommeren. Åben ben og badetøj gør dig til at lede efter nogle praktiske og effektive måder at gøre din hud perfekt til. Men hvis du i denne periode tager til en almindelig barbermaskine, vil der ikke ske noget forfærdeligt. For at undgå udskæringer efter barbering er det nok at bruge kvalitetsskrabere og anvende specielle barbergeler. Lad barberingens virkning forblive ret kort og forstyrre voksende regrownes hår, men du kan bruge hudolie, blødgøre disse fornemmelser.

Depilatory cremer vare lidt længere, tilføj en glat virkning i et par dage. Lige før du bruger dem, bør du prøve at påføre cremen på et lille område af foden, og fjern det efter producentens anvisninger. Hvis der efter nogle få timer ikke forekommer allergiske reaktioner, er det muligt at gennemføre en fuldstændig depileringsprocedure.

I bikiniområdet med andre midler end en barbermaskine bør du være forsigtig. Denne zone er tæt på fosteret, enhver smerte, laser og fotografi depilation, aggressive cremer kan skade barnets helbred. Lad det være den mest effektive måde, men de kan godt vente på babyens fødsel.

At være i position og efter fødslen kan du se perfekt uden at skade dig selv og barnet. Man må kun gøre det rigtige valg til fordel for sikre midler. Det er også værd at erstatte cremer med en parfume med bio-cremer eller gøre dem selv.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Voksning under graviditet

Kvinder i enhver periode af deres liv iboende lyst til at se velplejede og smukke, og under graviditet - især. Et sådant problem som fjernelsen af ​​uønsket vegetation på dette tidspunkt bliver meget relevant. Hormonale ændringer, der opstår i kroppen af ​​en gravid kvinde, fremkalder forøget vækst af overskydende kropshår. I øjeblikket findes der en lang række metoder til fjernelse af uønsket hår, men når man vælger en bestemt mulighed, opstår der spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at gøre hårfjerning til gravide kvinder.

Voksning under graviditet

Mængden af ​​unødvendig vegetation under graviditeten afhænger af, hvem kvinden venter på. Hvis dette er en dreng, kan håret optræde på absolut uventede steder, da kroppen skal producere flere mandlige hormoner i dette tilfælde. Normalt forsvinder sådanne hår efterfølgende sig selv, og der er ikke behov for at fjerne dem.

Blandt alle eksisterende former for fjernelse af overskydende vegetation er voksning eller voksning en af ​​de mest populære metoder til bekæmpelse af hår på kroppen.

Resultatet efter en sådan procedure er virkelig imponerende, huden bliver glat og silkeagtig, og effekten varer i flere uger.

Hårfjerning med voks

Hvis vi taler om graviditet og om det er muligt eller ikke at vokse voks på dette tidspunkt, afhænger alt af organismens individuelle egenskaber. En sådan tilstand hos en kvinde er ikke en kontraindikation for udførelse af voks, hvis kun tidligere hun brugte denne metode og er helt bekendt med sin teknologi og kroppens reaktion på fornemmelserne fra proceduren.

Hvis voksprocessen endnu ikke er brugt, anbefales det ikke at prøve det i øjeblikket. Smerten fra processen kan være meget stærk og negativ påvirke både det generelle velfærd og den fremtidige babys tilstand. Det er også nødvendigt at være opmærksom på tilstanden af ​​venerne i benene. Hvis åreknuder optræder under graviditeten, er hårfjerning forbudt. Her er det værd at tænke på en sikrere løsning.

Voksningsteknik

Fjernelse af overskydende vegetation med voks tilbydes i alle skønhedssaloner. Derudover er der i nyere tid blevet en ny metode - hårfjerning af enzymer - blevet populært. Det kombinerer en voksprocedure ved hjælp af enzymer (enzymer), der opløser folliklerne. Voksning har en betydelig fordel - hastigheden for at opnå resultater og langvarig effekt. Til sessionen kan du bruge både kold eller varm og varm voks. Ved hjemmebrug anvendes der normalt en kold variant: Produktets plade opvarmes med hjælp af hænder, stramt anbragt på problemområdet og fjernes derefter sammen med håret.

Er det muligt at vokse voks til gravide?

Selvom vokseproceduren er ganske populær og kendt, kan den være lidt farlig under graviditeten:

 • Tilstedeværelsen af ​​stærke smerter bidrager til udviklingen af ​​stresshormoner i kroppen, hvilket som følge heraf kan påvirke fostrets tilstand negativt. Især ikke anbefalet at udføre sådan fjernelse af hår til kvinder, der har risiko for abort, fordi en session med brug af voks kan medføre dødelige konsekvenser. Hvis der ikke er en sådan trussel, og smertetærsklen er høj, er det helt muligt at bruge denne metode til at fjerne unødvendig vegetation, selvom du ikke bør involvere dig i det;
 • Den næste grund til at undlade at vokse under graviditeten kan være brugen af ​​varm eller varm voks. Det er svært at nøjagtigt gætte temperaturen af ​​sammensætningen, der skal opvarmes. Derfor er det helt muligt at tjene en hudbrænde, når den bliver overophedet, og når temperaturen ikke er tilstrækkelig, opstår der et andet problem - håret fjernes ujævnt.
 • under graviditet hos kvinder er allergiske reaktioner forværret. Denne faktor skal også overvejes ved anvendelse af voks;
 • hvis der ud over graviditeten er en kvinde med hudsygdomme, er voksning med en voks også kontraindiceret for hende.

Før du holder dig af en mulighed for at fjerne unødvendig vegetation, skal gravide bekendtgøre sig med alle anbefalinger fra specialister og de mulige risici, der måtte opstå under proceduren. Og vælg derefter den sikreste og mest hensigtsmæssige måde.

Måske er det fornuftigt at være tålmodig og bare vent indtil babyen er født? Ofte er overskydende vegetation en konsekvens af graviditeten, og med afslutningen vil alt uønsket hår simpelthen forsvinde alene.

Epilering under graviditet: er det muligt eller ej?

Graviditet er en særlig betingelse for en kvinde. Den fremtidige mor forsøger at undgå alt, der kan skade barnets helbred eller true selve graviditeten. Det er ikke tilfældigt, at spørgsmålet om muligheden for epilering under graviditeten diskuteres kraftigt af gynækologer. Udtalelsen fra eksperter om dette spørgsmål, samt anbefalinger til gennemførelse af procedurer for gravid hårfjerning, vil du lære af denne artikel.

Ønsket om at se velplejede og smukke er specielt godt, når en kvinde afventer et barns fødsel. I mange år forbød gynækologer enhver manipulation af deres udseende under graviditeten. Det var umuligt at farve hår, perm og en række andre procedurer. Disse forbud har stadig gode grunde.

Ofte indeholder plejeprodukter kemiske elementer, som kan forårsage allergi eller toksæmi. Derfor kan gravide kun bruge de plejeprodukter, der ikke forårsager komplikationer og bivirkninger.

Denne fremgangsmåde er særlig relevant for opførsel af hårfjerning under graviditet.

Hvor længe er det muligt?

Epilation er fjernelse af uønsket hår på kroppen på forskellige måder. Proceduren er designet til ikke kun at fjerne håret, men også deres rødder, hvilket sikrer mangel på vegetation i en tilstrækkelig lang periode.

Læger-gynækologer har længe noteret nogle træk ved de processer, der forekommer i fremtidens mor:

 • øget hårvækst i forbindelse med hormonelle ændringer i kvinder;
 • øget følsomhed overfor smerte
 • forekomsten af ​​åreknuder og hævelse af benene;
 • svækkelse af generel immunitet.

Alle disse faktorer gør det nødvendigt at tage hårfjerning hos gravide kvinder med ekstrem forsigtighed.

Selvfølgelig bør gravide ikke helt afstå selvpleje. Dette gælder især for bikiniområdet. Under graviditeten er hårfjerning fra intime steder ikke kun skønhed og pleje, men også personlig hygiejne.

Gynækologer tyder på, at muligheden for at udføre proceduren uden bivirkninger varierer på tværs af forskellige svangerskabsskalaer.

Det er allerede blevet sagt ovenfor, at mange gravide føler smerte mere akut. Smerter kan forårsage uterintone og true selve graviditeten. Dette er især farligt i de første 12 uger af graviditeten. Derfor bør i de tidlige stadier ikke anvendes hårfjerning. Hvis du stadig har brug for at fjerne overskydende kropshår, skal du bruge en mere mild metode til depilering.

Anden trimester er en bedre tid til manipulation. I disse perioder bliver kvinden mindre følsom for smerte, og procedurer kan udføres for at fjerne unødvendig vegetation.

Det er muligt at gøre epilering også i de senere perioder, naturligvis at være forsigtig og vælge sparsomme metoder.

Hvornår kan det ikke?

Der er strenge kontraindikationer for hårfjerningsprocedurer for gravide kvinder. Disse omfatter:

 • hudirritation og skade i behandlingsområdet;
 • allergiske reaktioner, herunder de komponenter, der anvendes i præparaterne til manipulation;
 • herpes i det akutte stadium
 • smitsomme sygdomme;
 • diabetes mellitus
 • psykiske lidelser og stress
 • toxemia;
 • at finde livmoderen i tonen og truslen om abort.

I disse tilfælde er manipulation strengt forbudt. En fremtidig mor skal huske, at hun ved at overtræde dette forbud truer barnets liv og sundhed.

Sikker måder

Så spørgsmålet: "Er det muligt at gøre epilation under graviditeten?" Mange gynækologer giver et positivt svar. Men ikke alle metoder er egnede til den fremtidige mor. Overvej de sikreste af dem:

Bioepilyatsiya. Dette er fremgangsmåden til fjernelse af overskydende vegetation ved hjælp af voks, karamel (shugaring), phyto-harpiks. Fremgangsmåden er ret smertefuld, så den bør ikke anvendes i de tidlige stadier. Den mest populære hårfjerning med voks. Denne metode giver et stabilt resultat i lang tid.

En kvinde behøver ikke at gentage manipulationerne i flere måneder. Under graviditeten er voksning egnet til anden og tredje trimester. Med sin hjælp kan du slippe af med hår på benene, arme, i armhulerne.

Med stor vegetation er proceduren ret smertefuld. Voks bør bruges med omhu for bikiniområdet. I tilfælde af overfølsomhed overfor smerte er det værd at nægte at bruge voks på dette område.

Manipulation er kontraindiceret for åreknuder. Epilation ved hjælp af karamel eller phyto harpiks kan erstatte voks, fordi det opfattes af mange kvinder som mindre smertefuldt.

Epilator. Enhed til selvfjernelse af uønsket vegetation på kroppen. Blandt fordelene ved denne metode er procedurens tilgængelighed. Det kan udføres uafhængigt derhjemme.

For gravide er denne metode farlig, fordi den forårsager ret stærk smerte. Derfor kan den ikke bruges, når den trues med abort eller føler sig utilpas. Det er heller ikke egnet til at gøre epilering af en gravid kvinde i bikinizonen.

Metoder der ikke er egnede til gravide

 • Elektrolyse. En af de mest effektive måder at fjerne overskydende vegetation på. Hårsækkene er ødelagt af en svag udledning af elektrisk strøm. Hjælpeffekt giver brug af høj temperatur og alkali. Alt dette giver dig mulighed for at slippe af med håret i lang tid. Proceduren er strengt forbudt for gravide kvinder. Årsagen - smerte og lang varighed, såvel som virkningerne af elektrisk strøm, som kan afbryde barnets leje
 • Laser hårfjerning er også kontraindiceret for forventende mødre. Selvom der er meninger om, at laser hårfjerning er tilladt under graviditet, hvis du samtidig tager særlig forsigtighed. Med den relative smertefrihed af metoden udgør den fare for moderen og fosteret. Ødelæggelsen af ​​hårsækken opnås ved udsættelse for en høj-temperatur laserstråle. Dette kan forårsage forbrændinger og stress i en kvinde med alle de følgevirkninger, der følger heraf.
 • Epilering. En ny metode baseret på ødelæggelsen af ​​follikler ved hjælp af flashen og forhindrer deres yderligere vækst. Det er ikke egnet til gravide, fordi det praktisk taget ikke er undersøgt. Virkningerne på moderen og fosteret er ikke kendt.

hårfjerning

Hårfjerning med barberkniv eller specielle cremer. Denne metode er den mest blide og har ingen kontraindikationer for gravide kvinder. Fordelene ved depilation omfatter: smertefrihed og tilgængelighed, ingen bivirkninger og trusler mod barnet.

Det kan gøres på enhver graviditetsperiode. Behandle ulejligheden ved proceduren: hurtig genvækst af barberede hår, irritation i bikiniområdet.

For at minimere den ubehagelige virkning inden barberingen, tag et varmt brusebad, brug specialmaskiner til kvinder og beroligende cremer. En anden nyttig tip: Før du bruger en depilatory cream eller en blødgørende fugtighedscreme, test for en allergisk reaktion. Dette vil bidrage til at undgå ubehagelige konsekvenser af proceduren.

Gør manipulation gravid?

Tiderne, hvor graviditet blev betragtet som en sygdomsrelateret tilstand, har længe været en ting fra fortiden. I øjeblikket fører fremtidige mødre en aktiv livsstil, spiller sport, tager sig af sig selv. Spørgsmål som kosmetiske procedurer, "nesting syndrom hos gravide kvinder", sport og fitness diskuteres bredt af specialister og gravide kvinder selv.

Så er det muligt at gøre hårfjerning under graviditet? Selvfølgelig at gøre. Men at nærme sig denne procedure med omtanke. Når alt kommer til alt er det morens største bekymring at tage vare på dit helbred og sikkerhed for barnet. Velsigne dig!

Epilation og depilation under graviditet på et intimt sted

Detaljerede svar på vigtige spørgsmål om de forskellige metoder til depilation, tilladt og forbudt for kvinder, der afventer babyer. I dag bliver næsten alle kvinder slippe af med uønsket hår.

 • 1. Epilering og depilation: Hvad er forskellen
 • 2. Metoder til hårfjerning og depilering forbudt under graviditet
 • 3. Epilering af bikiniområdet under graviditeten
 • 4. Sikre metoder til depilering for kvinder under graviditeten
 • 4.1. Mekanisk epilator
 • 4.2. Wax depilation
 • 4.3. Sugarnig eller phyto harpiks
 • 4.4. barbering
 • 5. Restriktioner for depilation ved ovennævnte metoder.
 • 6. Konklusion
 • 7. Spørgsmål og svar
 • 7.1. Er det muligt at voks voksende på paven?
 • 7.2. Hvis jeg gjorde en dyb bikini voks depilation et par år før graviditet, kan jeg gøre det under graviditeten?
 • 7.3. Hvor længe kan du lave en shugaring eller voksning?
 • 7.4. Hvad skal man gøre hvis man barberer sig selv, virker ikke på grund af underlivet, men det er en skam at spørge nogen?
 • 7.5. Jeg begyndte at blive irriteret efter en barbermaskine, som jeg ikke havde før, hvordan man skulle være?

Under graviditeten er det især vigtigt at opretholde hygiejnen i din krop. Bikini epilering under graviditet er et emne, der bekymrer sig om mange fremtidige moms.

Epilation og depilation: Hvad er forskellen

Depilation refererer til enhver hårfjerningsteknik, der ikke krænker follikelens integritet. Hår efter en vis tid vokser igen.

Disse metoder omfatter:

 • mekanisk depilation;
 • shugarning;
 • voksning;
 • barbering;
 • kemiske cremer;
 • biosmola;

Epilation er en teknik, der fører til fuldstændig ødelæggelse af follikel, hvorefter hårene ikke længere vokser.

Metoder inkluderer:

 • elektrolyse;
 • termolyse;
 • laser hårfjerning;
 • epilering.

Disse vilkår er ofte forvirrede, og ikke kun service brugere, men også herrerne selv.

Metoder til hårfjerning og bortskaffelse forbudt under graviditet

Epilationsapparater under graviditet på et intimt sted er forbudt. Faktum er, at laser og fotoepilation er forholdsvis nye procedurer. Specialister har endnu ikke fuldt ud studeret, hvordan laser og lyspulser påvirker fostret og tilstanden hos en gravid kvinde.

Selv om disse teknikker er næsten smertefri og har minimal negative konsekvenser, er det bedre i løbet af en baby at bære dem.

Elektrolyse - den gamle metode. Proceduren er at forbinde elektroden til hvert hår og ødelægge dets rod ved hjælp af en elektrisk puls. Fremgangsmåden er lang, smertefuld og kan efterlade forbrændinger. Gør det til gravide er strengt forbudt.

Det anbefales heller ikke at anvende kemiske cremer til den intime zone og andre hudområder. De kan forårsage en allergisk reaktion, og deres sammensætning indeholder komponenter, som det er bedre for gravide kvinder at ikke kontakte.

Epilation bikini zone under graviditet

Enhver epileringsteknik (laser, flash, elektriske impulser) påvirker ikke kun hudoverfladen, men også de dybe lag. Den intime zone er nær livmoderen, og indflydelsen fra apparatet på de indre organer og fostre er uforudsigelig. Det er uønsket at ty til sådanne metoder og i laktationsperioden.

Udtalelser fra kosmetologer og læger om sikkerheden ved de nævnte teknikker er forskellige. Nogle hævder, at der ikke er nogen skade for gravide kvinder i epilation. Det er stadig bedre at afstå fra sådanne procedurer.

Der er mange andre måder at fjerne uønsket vegetation på et delikat sted, der er tilladt for fremtidige mødre.

Sikre metoder til depilation for kvinder under graviditeten

Den vigtigste regel for en kvinde, der forventer et barn, er ikke at prøve noget nyt. Epilation af krops- og bikiniområdet under graviditeten skal være kendt. Dette vil bidrage til at undgå allergiske reaktioner, irritationer, smerter, som er så uønskede, når de bærer en baby.

Så metoderne for gravide kvinder.

Mekanisk epilator

Mange piger er vant til at gøre depilation maskine. Der er ingen kontraindikationer til denne metode til damer "i position". Du kan fortsætte med at barbere det intime område uden frygt. Der kan opstå vanskeligheder i sidste trimester på grund af den store mave. I dette tilfælde kan du midlertidigt ty til andre metoder og besøge en kosmetolog.

Det anbefales ikke at begynde at bruge maskinen under graviditet til dem, der ikke har gjort det før. De første 2-3 gange proceduren vil forårsage alvorlig smerte, hvilket vil resultere i stress til kroppen. Hertil kommer den mulige inflammatoriske reaktion i huden. Derfor er metoden kun egnet til dem, der bruger det i lang tid.

Wax depilation

Voks (voks) er et stærkt allergivenligt produkt og indeholder ikke farlige kemikalier. Epilation bikini under graviditet denne metode kan være. Hvis en kvinde er vant til at gøre det selv, så vil hun nemt klare proceduren, indtil maven begynder at vokse. Tag ikke ubehagelige stillinger og klem på frugten. Når det bliver vanskeligt at vaske derhjemme, er det bedre at gå til kosmetikrummet.

Som i tilfælde af en mekanisk epilator, bør voksaflejring kun foretages af dem, der har taget det til, før ellers er der smertefuldt chok, hvilket er meget dårligt for en gravid kvindes nervesystem.

Sugarnig eller phyto harpiks

Pasta er kogt på basis af sukker og er helt sikkert for kroppen. Proceduren er mindre smertefuld i sammenligning med voks og maskine. Selv de piger, der aldrig har gjort det før, kan begynde at lave bikini epilering. Det samme gælder for biosmol.

Du kan selv gennemføre proceduren i de tidlige stadier, men det er bedre ikke at tage risikoen og straks kontakte en specialist. Kosmetologen vil instruere dig, hvordan du skal passe på din hud efter proceduren, så der ikke er irritation og betændelse.

barbering

Den mest populære og sikreste måde at fjerne uønsket hår på hos gravide kvinder. Du kan til enhver tid barbere et bikiniområde. Det vigtigste er at gøre det omhyggeligt for ikke at ridse huden. Du kan ikke barbere din krop på en tør, særlig creme og barbering gel vil lette proceduren.

På sidste trimester bliver det ubelejligt at gøre intim depilation med en barbermaskine. Vi bliver nødt til at bruge et spejl eller bede om hjælp fra en elsket.

Restriktioner for depilation ved ovennævnte metoder

 1. Brug en anden teknik end en barbermaskine, helst efter at have konsulteret en læge og udelukket eventuelle individuelle kontraindikationer.
 2. Hvis åreknuder udvikler sig under graviditeten, kan voksning og shugarnig ikke gøres.
 3. I perioden med at bære et barn har mange kvinder øget følsomhed og irritabilitet. Hvis den tidligere velkendte metode til hårfjerning begyndte at forårsage alvorlig ubehag, er det bedre at opgive det et stykke tid.
 4. Den mindste trussel om ufrivillig afslutning af graviditeten bliver en fuldstændig kontraindikation for enhver form for depilation, bortset fra barbermaskinen. Udtrykket i denne sag er ligegyldigt.
 5. I en kvinde, der bærer et foster, kan reaktionen fra huden til de sædvanlige procedurer også ændres. Med øget irritation, betændelse i huden efter proceduren er det bedre at ændre aflejringsmetoden til en mere følsom.

konklusion

Når man vælger en metode til fjernelse af uønsket hår, skal den fremtidige mor tage højde for to hovedfaktorer: udtalelse fra hendes tilsynsførende læge og hendes egne følelser. Mange piger fortsætter med at bruge den depilationsteknik, de brugte før, og føler sig godt under graviditeten. Andre ændrer niveauet af følsomhed og tilstand af huden. Alt er meget individuelt.

Spørgsmål og svar

Er det muligt at voks voksende på paven?

Ja, men det er ønskeligt, at dette ikke var første gang, ellers vil smerten blive for stærk, og det er stress for nervesystemet.

Hvis jeg gjorde en dyb bikini voks depilation et par år før graviditet, kan jeg gøre det under graviditeten?

Voks har ingen kontraindikationer for gravide kvinder. Hvis proceduren er så behagelig som før, så kan du fortsætte med at gøre det.

Hvor længe kan du lave en shugaring eller voksning?

Med god sundhed - indtil de sidste dage. Der er piger, der gjorde depilationen en dag eller to, før de blev født. Men det er bedre at planlægge, så den sidste procedure blev gennemført i gennemsnit 2 uger før levering.

Hvad skal man gøre hvis man barberer sig selv, virker ikke på grund af underlivet, men det er en skam at spørge nogen?

Hvis kvinden ikke er forberedt, skal sygeplejerskerne i barnehallen barbere håret til moderen. Vær ikke genert, hår vokser overhovedet.

Jeg begyndte at blive irriteret efter en barbermaskine, som jeg ikke havde før, hvordan man skulle være?

Under graviditeten ændres hormonets baggrund for kvindens krop, det påvirker huden, nogle gange forværres dets tilstand, så der opstår reaktioner, som ikke observeres før. Ved barbering skal du bruge en barbergel efter proceduren, straks behandle det intime område med et antiseptisk middel, og efter et par timer skal du anvende en beroligende creme Bepanten.

Voksning under graviditet: fordele og ulemper

Hver kvinde ønsker at være smuk uanset alder, periode i hendes liv eller økonomiske situation. Attraktivt udseende giver tillid og giver komfort og lethed. I hele livet bruger enhver kvinde meget tid og kræfter for at opretholde skønheden i hendes ansigt, krop og hår.

En af de mest almindelige procedurer, som alle kvinder gennemgår, er fjernelse af uønsket hår. Hver dame har sit eget begreb om overskydende vegetation: en person fjerner den kun i bikini zone, overlæbe og ben, mens andre foretrækker en helt glat krop.

Forventende mor ønsker især at være smuk og velplejet

Er det muligt at fjerne vegetationen på kroppen, mens du venter på babyen? Og hvordan?

Under graviditeten vil fremtidige mødre også se velplejede og attraktive. De ønsker ikke at lægge op med grimte hår og på enhver mulig måde forsøge at slippe af med dem. Men i betragtning af den særlige periode i en kvindes liv, skal du være mere forsigtig med at vælge metoden til hårfjerning.

Mange fremtidige mødre er interesserede i, er det muligt for gravide at gøre voks eller er det muligt at bruge mindre traumatiske metoder, såsom barbering eller cremer? Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da hver kvinde er individuel og hvad der passer, vil ikke lide en anden.

Voks, barberer... og måske shugaring?

Hårfjerningsmuligheder

Der er flere fælles former for bortskaffelse af uønsket vegetation:

 1. Barbering.
 2. Depilatory cremer.
 3. Ved hjælp af voks.
 4. Shugaring.
 5. Ved hjælp af epilatoren.
 6. Salon procedurer med brug af specialudstyr (laser hårfjerning, foto epilation, elektroepilation og andre).

Glatte kvindelige ben - emnet beundring for alle mænd

Hver kvinde vælger selv en passende måde, afhængigt af personlige præferencer og økonomi. Nogle udfører denne procedure hjemme med egne hænder. Normalt tager det ikke meget tid og er meget billigere end i kabinen.

Hvis du har lyst og relevant erfaring, kan du købe en depilatory cream, specielle voks eller lave din egen shugaring pasta og fjerne uønsket hår uden at forlade lejligheden.

Desuden tilbyder apparatbutikker et bredt udvalg af epilatorer til hjemmebrug. Denne enhed gør det muligt at fjerne hår i et hvilket som helst ønsket område i en ganske lang periode.

Epilation ved hjælp af cremen er smertefri og tager ikke meget tid

Hvis du vil slippe af med vegetationen for evigt eller i en periode fra et par uger til et par måneder, skal du kontakte salonen til en specialist. Denne procedure kræver betydelige økonomiske omkostninger, og prisen for kurset kan nå et betydeligt beløb. Derudover vil der være flere sessioner, der vil tage lidt tid.

Der er mange metoder, men ikke alle kan anvendes til en kvinde i en interessant position. Det afhænger af tendensen til forekomst af allergi over for en eller anden komponent af depileringsmiddelet, hårets tykkelse og smertegrænsen. Med særlig forsigtighed er at vælge en metode til fjernelse af vegetation for gravide kvinder.

Epilering under graviditet

Mens venter på, at barnet skal fremstå, vil den fremtidige mor også forblive attraktiv, som før graviditeten begyndte. Hun vil beundre hende, og den elskede mand tog øje med og betragtede hende den smukkeste og de bedste. Dette fjerner tilstedeværelsen af ​​hår på benene, i armhulen eller bikiniområdet.

Desuden er det i den varme årstid umuligt at føle sig let og behageligt i åbne tøj, hvis der er overskydende vegetation. Men ikke alle metoder til rådighed for kvinder i hverdagen vil passe den forventende mor.

Under graviditeten behøver en kvinde specielt opmærksomhed og pleje.

Mange eksperter påpeger, at det er muligt at fjerne fuldstændigt fra brugen af ​​alle mulige plejeprodukter med et højt indhold af kemiske komponenter.

 • hårfarver;
 • neglelak;
 • såvel som de fleste depilatory cremer.

Normalt viser instruktionen til kosmetiske produkter, at det er uønsket at bruge dem under graviditeten.

Hårfjerning voks under graviditet

Ofte er kvinder, der brugte voks til at fjerne hår før graviditeten, interesserede i, hvor sikkert det skal bruges, mens de venter på en baby.

De fleste læger og kosmetologer anbefaler ikke stærkt dette. Årsagen til sådan rådgivning er, at denne procedure er ret smertefuldt og kan forårsage øget produktion af stresshormonet, som igen påvirker tonen i musklerne i livmoderen.

Og hvad skal man gøre - nyde naturen?

Tip!
Hvis du har en lav smerte tærskel, bør du ikke risikere og bruge voks, vælge en anden og mere sikker måde for dig og din baby at fjerne overskydende hår.

Desuden øges en kvindes følsomhed i denne periode og sandsynligheden for hudskade øges. På den anden side, hvis du har tyndt sparsomt hår og fremragende modstandsdygtighed mod smerte, er der ingen særlige begrænsninger på brugen af ​​sådanne metoder til at håndtere unødvendig vegetation som voksning under graviditet.

Voksning er en ret smertefuld procedure.

Kvinder kan lide denne metode, fordi efter proceduren forbliver huden jævn i ganske lang tid. Hår vises kun efter et par uger, eller endda en måned. Denne epilering kan udføres på enhver del af kroppen, både hjemme og i kabinen.

Derudover er det en af ​​de mest tilgængelige metoder til vegetationskontrol i denne periode.

Mange fremtidige mødre bemærker, at:

 • efter barbering får de ubehagelig irritation;
 • Forskellige depilatoriske cremer er heller ikke egnede eller giver ikke det ønskede resultat;
 • om procedurer som fotoepilation eller laser hårfjerning, og der kan ikke være tale.

Så det viser sig, at voks bliver næsten det eneste middel. For at vælge den rigtige type og konsistens skal du konsultere eksperter. Og på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at gøre voksepilation under graviditeten, kan du svare med din læge hjælp og stole på dine egne følelser.

Efter voksning er der ingen irritation, og huden ser attraktiv ud i lang tid.

Nogle tips til gravide kvinder

 • Før du udfører proceduren med brug af voks, skal du prøve at gøre det på et lille område af huden. Hvis du ikke oplever meget ubehag, kan du fortsætte med hårfjerning over et større område.
 • Hvis du beslutter dig for voksvoksning, skal du vælge et kvalitetsprodukt med naturlige ingredienser. Markedet for kosmetiske produkter tilbyder et produkt af denne kategori til enhver smag, derfor vil det ikke være svært for dig at erhverve de nødvendige produkter. Og i netværket kan du finde en beskrivelse af produktet, dets fotos og funktioner til at arbejde med ham.
 • I lange perioder af graviditet kan du kontakte en specialist for hjælp, da ikke alle steder har evnen til at fjerne hår på grund af det store volumen af ​​maven. Desuden vil en professionel rådgive dig om hvilken voks der bedst kan bruges til at minimere ubehag i proceduren.

Epilering med voks under graviditet er ikke den eneste effektive måde at bekæmpe uønsket vegetation på.

Hvis du ikke ønsker at vokse, vær ikke ked af det og giv op. Nogle opdager shugaring, som som voks fjerner hår fra roden og holder huden glat i lang tid. Derudover kan pastaen til denne procedure udføres uafhængigt.

Tip!
Inden du beslutter dig for en metode til fjernelse af håret under graviditeten, skal du kontakte din læge.
Han vil være i stand til at foreslå hvilken metode der passer til dig og vil ikke skade barnet.

Høring med en læge vil hjælpe dig med at vælge den rigtige metode.

Der er så sjældne tilfælde, når eksperter kategorisk ikke anbefaler en gravid kvinde at anvende proceduren for fjernelse af vegetation på grund af risikoen for abort. Og efter barbering bliver håret hårdt, og huden klør, bliver dækket af irritationer.

Under sådanne omstændigheder er du bare nødt til at vente og vente et par måneder før barnet er født, og efter denne vidunderlige begivenhed, gå tilbage til voksning eller din yndlings måde at epilere.

Videoen i denne artikel vil give dig yderligere nyttige oplysninger om dette emne.

Creme, der bremser hårvæksten

Sådan forbereder du på laser hårfjerning