Hvordan man laver voksdannelse på benene

Depilation af ben er blevet en integreret del af hver piges liv, der ser på sig selv, for uden dette er det umuligt at føle sig attraktivt og selvsikker. Glat hud er længe blevet betragtet som skønhedsværktøjet. Den sædvanlige måde at barbere væk uønsket vegetation falder gradvist ind i baggrunden på grund af betydelige ulemper, der ledsager det. I stedet begyndte pigerne at bruge hjemme voksning, hvilket er langt bedre i stand til at klare opgaven og sparer tid og energi for det retfærdige køn.

Funktioner af proceduren

Ved første øjekast er voksning meget vanskeligere end at barbere benene, men hvis man ser ud, viser det sig det modsatte. For det første skal det bemærkes, at effekten af ​​glat hud efter en barbermaskine varer maksimalt flere dage, hvorefter proceduren skal gentages. Voksning giver dig mulighed for ikke at bekymre dig om behovet for at fjerne håret i gennemsnit inden for to uger.

Hvis du sammenligner prisen på engangsmaskiner købt i en måned med prisen på voks, hvilket er nok i samme periode, viser det sig, at voksning er meget mere økonomisk.

For det andet er det værd at tage højde for, at huden efter barbering ofte har irritation eller indgroede hår, som kan udvikle sig til mere alvorlig betændelse. Voks i denne henseende er sikrere, da det fjerner hår fra roden og ikke giver dem mulighed for at krølle og vokse i den modsatte retning, selvom du gør depilation hjemme.

Hvis vi taler om procedurens tid, vil den længste proces kun være, når du først bruger voks. Dernæst kan du finpudse teknikken, og korrekt udført depilation vil tage lidt længere tid end barberingen. Det samme kan siges om den smerte, at folk med lavt smerte tærskel og følsom hud er bange for. Efter flere procedurer for depilation, vil huden vænne sig til en sådan effekt, og ubehag vil være mindre.

Voks udvælgelse

Voks hårfjerning er blevet populær blandt mange piger, så voks producenter tilbyder deres kunder et stort udvalg af hårfjerning produkter derhjemme. Alle muligheder er forskellige fra hinanden og har deres egne fordele og ulemper. Så før du køber voks er det bedre at lære disse funktioner at kende og vælge den mest passende mulighed for dig selv.

Udgivelsesformular

Voks til depilering kan fremstilles i patroner eller i krukker, på grund af hvilke der er forskelle i forberedelsen til proceduren og dens gennemførelse. Den mest populære mulighed var og forbliver voks i dåser, da den kan genopvarmes i mikrobølgeovn eller på komfur uden at købe ekstra apparater. Sådan voks bliver påført med en træspatel, som ofte får snavsede tøj eller indvendige genstande, så du bør tænke på forhånd, hvor du skal lægge det under afpudsning.

Voks i patronerne har endnu ikke vundet fortjent popularitet, da det er nødvendigt at købe en speciel enhed - en kassette vokslim til smeltning. Den vokspatron, der er anbragt i den, opvarmes til en forudbestemt temperatur, hvorefter sammensætningen påføres huden ved anvendelse af en rulleapplikator, som kommer bundtet enten med selve patronen eller med en vokssmelte. Denne metode er mere bekvem og økonomisk, da sammensætningen påføres i et ensartet tyndt lag og falder ikke på de omgivende overflader. Epilering af benene i dette tilfælde vil være meget hurtigere og mere effektiv.

Temperatur i brug

På hylderne i kosmetiske butikker kan du finde varm, varm eller kold voks. Det antages, at der ved udsmidning i hjemmet er bedre at bruge et varmt eller koldt produkt på grund af muligheden for at få en forbrænding fra sammensætningens høje temperatur. Men hvis du følger instruktionerne, kan du selv bruge varm voks.

Kold voks kræver lidt opvarmning, selv i dine egne hænder vil varme. Ofte er det lavet i form af papirstrimler med voksblanding på dem, men du kan også finde en dåseversion. Kold voks til depilation på benene vælges oftest af begyndere for at mestre processen på en enklere version. Det skal dog tages i betragtning, at brugen af ​​dette produkt har større risiko for komplikationer end varm eller varm.

De to andre typer voks er ikke meget forskellige fra hinanden, men varm voks er sikrere på grund af det lavere smeltepunkt. Bekendtskab med voksning derhjemme er bedre at starte med et sådant produkt, og når du har mestret processen, kan du skifte til et varmt produkt.

Sammensætning og densitet

Ud over de vigtigste forskelle skal du være opmærksom på, hvad der er skrevet på etiketten. Nogle producenter tilføjer farvestoffer til voks eller syntetiske tilsætningsstoffer i form af konserveringsmidler, smag, de skal være opmærksomme på. De vil ikke skade sundheden, men nogle mennesker kan være allergiske over for et bestemt stof. Derudover kan du få voks med tilsætningsstoffer til følsom hud for at gøre processen mere komfortabel.

Ud over sammensætningen adskiller produktet sig også i densitet, det kan være lille, medium eller højt. Det skal vælges ud fra hudens og hårets egenskaber. Siden for de fleste piger er benets hud ikke særlig følsom, du kan vælge mellem eller høj densitet, ellers er det bedre at stoppe valget på en lille. Du skal også være opmærksom på håret: fra den mørke og hårde vegetation på benene kan du slippe af med kun højdensitets voks, i andre tilfælde den gennemsnitlige konsistens.

Det er umuligt at sige utvetydigt, hvilken voks der er bedre, det vælges individuelt i hvert enkelt tilfælde. Alle typer af produkter er gode på deres egen måde, og nogen af ​​dem giver dig mulighed for at udføre proceduren korrekt.

Sådan udføres proceduren

Uanset hvilken voks du vælger, vil hjemmet fjernelse derhjemme følge samme princip. Først skal du forberede alle nødvendige værktøjer og værktøjer, som omfatter:

 • voks;
 • træ spatel til anvendelse, hvis produktet bruges i en dåse;
 • antiseptisk (ethvert alkoholholdigt middel, for eksempel cologne);
 • affedtningsmiddel, for eksempel kosmetisk talkum eller kroppen tonic;
 • olieservietter;
 • Olie beroligende creme.

Fremgangsmåden begynder med, at hårene er trimmet i en længde på 2 - 5 mm, dette kan gøres ved hjælp af en speciel trimmer eller almindelig sakse. Derefter tørres huden med et antiseptisk og et affedtningsmiddel. Opvarmet til den ønskede tilstand påføres voksen med et tyndt lag i retning af hårvækst, på toppen af ​​det limes en bandagestrimmel af stof eller papir.

Bandager kan købes i butikken sammen med voks, eller du kan gøre dem selv fra noget ikke-ekspanderbart stof eller mediumdensitetspapir.

Forbindelsen skal omhyggeligt presses, så den klæber tæt på vokspræparatet og efterlader en lille fri kant, er det bedre at gøre alt hurtigt, så voksen ikke har tid til at hærde. Derefter holder du på fri kant, du skal fjerne bandagen med hårene med en skarp rykke, mens bevægelsen skal ske langs huden, ikke op, så bliver smerten mindre, og resultatet bliver bedre.

Hvis det ikke var muligt at fjerne alle hårene i et område første gang, kan processen gentages igen, indtil hele benområdet er glat. Voksrester fjernes ved hjælp af olieservietter, som kan købes hos en kosmetisk butik eller laves selvstændigt ved at vaske et stykke klud med vegetabilsk olie. Epilering med voks afsluttes ved at behandle huden med et antiseptisk middel og påføre en beroligende creme.

Kontraindikationer og mulige komplikationer

Fjernelse af hår på benene med voks, på trods af alle dets dyder, kan ikke passe alle mennesker uden undtagelse. Proceduren har flere kontraindikationer, der skal overvejes, før du køber voks og gør hårfjerning:

 • graviditet og amning
 • åreknuder
 • betændelse i benets hud
 • åbne hudlæsioner;
 • Fødselsmærker eller vorter på benene;
 • endokrine system sygdomme;
 • onkologiske sygdomme.

Hvis der ikke blev taget hensyn til begrænsninger eller hårfjerningen blev udført forkert, kan bivirkninger og komplikationer forekomme. For det første kan rødme eller mild hævelse forekomme på huden, normalt forsvinder de inden for få timer og nogle gange kun efter 24 timer. For det andet kan der være en allergi over for sammensætningen, så det anbefales at kontrollere hudens reaktion i et lille område. Af de mere alvorlige komplikationer, nogle har blå mærker eller forbrændinger.

Voksning af benene: hvilken voks er bedst at vælge

Voksning af benene taber ikke sine kunder, på trods af andre former for uønsket hårfjerning. Metoden er sikker, forårsager ikke komplikationer, kan udføres uafhængigt hjemme.

 • 1. Fordele ved proceduren
 • 2. Ulemperne ved voksning
 • 3. Typer af voks til depilering af benene
 • 3.1. Varm voks
 • 3.2. Varm voks
 • 3.3. Filmvoks
 • 3.4. Kold voks
 • 4. Hvilken voks er bedst til at fjerne benene?
 • 5. Sådan udføres du korrekt
 • 5.1. Hudpræparation
 • 5.2. Fremstilling af materialer
 • 5.3. Fremskridt i proceduren
 • 6. Kold voksaflejring
 • 7. Pleje efter epilering
 • 8. Kontraindikationer
 • 9. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 9.1. Hvilke voksstrimler er bedre for fødderne?
 • 9.2. Hvordan dumme huden før proceduren?
 • 9.3. Hvor meget hår vokser ikke på benene efter voksning?
 • 9.4. Hvad hvis irritation opstår?
 • 9.5. Hvad er bedre sukkeropvoksning eller voksning?

Fordele ved proceduren

Mange kvinder besøger regelmæssigt skønhedssaloner eller vokser derhjemme. Nogen anser det for en ekstra omkostning. De vigtigste fordele ved benvoksning:

 • hår bliver blødere, lettere og mindre hyppigt med tiden;
 • effektvarighed fra 3 til 5 uger;
 • der er ingen irritation og rødme;
 • nem procedure til brug i hjemmet;
 • lave omkostninger ved materialer.

Ulemper ved voksning

Ikke alt er så perfekt, som det måske først synes. Hvis du vælger den forkerte retning af hårseparation, vil pærerne ændre deres retning og vokse under huden. Indgroede hår ødelægger ikke kun hudens udseende, de forårsager betændelse i kirtlerne, rødmen af ​​huden kan forblive i lang tid (i flere år).

Svagt hår kan bryde af i nærheden af ​​huden. Dette forkæler ikke kun æstetisk udseende, men aktiverer også vækst. Mørkt, groft hår bliver gradvist blødere, og pistolhår kan grove og mørke.

Hvis rysten ikke er færdig hurtigt, kan depilation blive smertefuldt, blå mærker og blå mærker forbliver på huden. Hvis huden er følsom, varer irritationen op til 3 dage.

Nogle klienter er allergiske over for komponenter i sammensætningen.

Long Woman Legs isoleret på hvidt. Depilation

Typer af voks til fjernelse af hår

Overvej 4 hovedtyper.

Varm voks

Bruges normalt i skønhedssaloner, har du brug for særlige færdigheder til at lære at arbejde med ham. I en kunde forårsager varm voks den mindste smerte. Hovedkomponenterne i sammensætningen: harpiks, bivoks, olieprodukter, olier.

Depilation kræver ikke ekstra enheder, såsom bandage strimler. Pasta, når det hærder, ligner ler og fjernes med hånden som i en shugaring.

Materialet opvarmes til en temperatur på ca. 45-50 grader, så der er risiko for at brænde huden. Butikken varm voks kan købes i granuler, tabletter, barer.

Varm voks

Sammensætningen er baseret på honning, bivoks og fyrresin, derudover er der planteekstrakter. Varm voks er den mest populære til at depilere benene derhjemme.

Den maksimale opvarmningstemperatur for voksning af benene er 38 grader, fornemmelserne er mere smertefulde for klienten. En voksblanding påføres huden, med bandage strimler på toppen.

Varm voks kan købes i krukker eller bånd, afhængigt af personlig præference. Til den første mulighed anvendes en spatel, i anden er det ikke nødvendigt med yderligere enheder.

Filmvoks

Det er en mellemliggende mulighed mellem varmt og varmt. At vokse smeltet nok til at bringe blandingen til en temperatur på 39 grader, det påføres med en spatel, fjernet som varmt, uden bandingstrimler.

Kold voks

Anvendes til voksning af underbenet, lårene, underarmene, ansigtet, til bikini kategorisk ikke egnet. Voksstrimler til depilation sælges i sæt. Før brug er det nok at varme dem op i palmerne.

Metoden for koldvoks er den mindst effektive blandt alle, men den nemmeste at bruge.

Hvilken voks er bedst for at fjerne benene

For fodområdet er en hvilken som helst af de ovennævnte vokstyper egnet. Den mest effektive varme og film, de bruges i skønhedssaloner af erfarne håndværkere. I hjemmet kan du bruge varme, film og kulde, afhængigt af præferencer, erfaring og tilgængelighed af tilbehør.

Sådan udfører du

Hvis proceduren er udført af en erfaren specialist, kan du opnå en perfekt glathed i et par uger. Hvis dog for første gang at epilere benene, ikke at overholde udførelsesteknikken, kan håret bryde af, vokse ind, vil der være irritation i flere dage. Hvordan undgår man det?

Hudpræparation

Jo tyndere hud, jo lettere bliver håret fjernet, og proceduren er mindre smertefuld. For dette er 2-3 dage færdig med at skrubbe. I løbet af dagen anbefales det ikke at besøge badet, saunaen, solbade i solen eller i solariumet.

Efter skrubbe påføres en fugtighedscreme. Huden skal ikke være tør. På depileringsdagen skal creme og lotioner ikke påføres. Bør overlades syntetiske tøj til fordel for bomuld.

En halv time før sessionen kan du anvende et bedøvelsesmiddel.

Fremstilling af materialer

For depilation vil kræve:

 • talkum eller pulver
 • Voskoplav;
 • spatel;
 • bandage strips;
 • voks fjernelse lotion;
 • lotion mod indgroet hår.

I stedet for vokssmelt kan du lave et vandbad, men det er ikke så praktisk. Vokttemperaturen er indstillet til den ønskede temperatur. Hver pakke angiver driftstemperaturen for det materiale, der skal observeres.

Fremskridt i proceduren

For korrekt at gøre voksaflejring anvendes talk til ren hud, det beskadiger hud og hår. Så vil voksen være bedre at kontakte, og depilationen er bedre.

Spatelopvarmet voks påføres med et tyndt lag på hans fødder, strimlen bør ikke være for bred eller lang. Spatelen holdes vinkelret på hudens overflade. Blandingen påføres hårets vækst, kommer ud mod.

Hvis varm voks anvendes til arbejde, påføres bandagen til blandingen efter afkøling. Før adskillelse strækkes huden. Et bandage kan bruges flere gange, men ikke mere end 3.

For at reducere smerte umiddelbart efter adskillelse, skal du anvende en hånd i nogle få sekunder. Derefter påføres et våde håndklæde på foden.

Wax depilation af benene er afsluttet ved at anvende et antiseptisk middel, der også fugter huden og reducerer inflammation. Derudover er en agent brugt til at bremse hårvæksten.

Rester rengøres med speciel olie.

Kold voksaflejring

Forberedelse til voksprocedure er ens for enhver type voks. Metoden er mere økonomisk og hurtig. Voks smeltning og andre enheder er ikke påkrævet. Strimlerne opvarmes fra deres egen krops temperatur i palmerne.

Kold voks håndter effektivt hårdt og dårligt hår. Det kommer også ud mod follikelets vækst. En stribe bruges 2-3 gange, det er bekvemt at tage dem med på ture.

Pleje efter epilering

I løbet af dagen efter voksning af benene kan du ikke:

 • anvende lotioner og cremer, garvning, andre midler;
 • besøge badet, saunaen, swimmingpoolen;
 • tag et varmt bad.

Inden for 2 dage kan du ikke solbade i solen og i solariet. Efter denne tid adskiller reglerne i hudpleje sig ikke fra dagligt. For at forhindre håret i at vokse, skal det epilerede område skrubbe en gang om ugen.

Kontraindikationer

Benvoksning anvendes ikke, hvis det er tilgængeligt:

 • hudsygdomme;
 • krænkelse af hudens integritet
 • åreknuder
 • diabetes mellitus
 • ulcera;
 • herpes;
 • hjertesygdom;
 • blødningsforstyrrelse.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvilke voksstrimler er bedre for fødderne?

De mest populære firmaer: Veet, Caramel, Avon. Alle er i god efterspørgsel og har positive anmeldelser.

Hvordan dumme huden før proceduren?

Et par timer før shin voksning, kan du drikke en analgesic, anvende Emla creme eller Light Dep før proceduren. Lidokain Spray til huden vil være ineffektiv.

Hvor meget hår vokser ikke på benene efter voksning?

Det er nok at gentage proceduren en gang om måneden, alle individuelt, en er nok i 4-5 uger, for andre er håret synligt efter 2,5-3 uger.

Hvad hvis irritation opstår?

Hvis irritationen ikke forsvinder om dagen, bruges Boro Plus creme, livredder, panthenol.

Hvad er bedre sukkeropvoksning eller voksning?

Epilatben afhængigt af personlige præferencer, hver metode har sine tilhængere, de har også ulemper og fordele.

Razor er et simpelt og overkommeligt værktøj til fjernelse af uønsket kropshår. Mange piger depilere deres ben på denne måde.

Sukker depilation er kendt siden Cleopatra, nu har teknologien forbedret, smerten er faldet.

Ønsket om at se smukke og velplejede fremstår i piger som teenager, de begynder at drømme om glatte ben og bede om råd fra voksne.

Håret på pigernes ben må ikke male. Barbering er en hurtig, billig og færdighedsfri måde at fjerne uønsket kropshår på.

Hjemmemekanisk epilator er en fantastisk løsning til piger, der elsker at tage sig af deres skønhed alene.

Fodvoksning

Den smukke halvdel af menneskeheden fra uendelig tid søgte den mest glatte og fløjlsagtige hud. Men der er steder på den menneskelige krop, hvor overskydende vegetation, især ben, forhindrer opfyldelsen af ​​dette mål. Der er mange måder at fjerne uønsket hår på og i dag vil vi fortælle dig om en af ​​de mest populære og effektive procedurer - voksning.

Lad os først forstå begreberne. Der er 2 udtryk, der angiver proceduren for fjernelse af overskydende hår fra kroppen - depilation og epilation. Hovedforskellen mellem disse definitioner er graden af ​​påvirkning på håret. Ved epilering fjernes den fuldstændigt med roden, mens aflejringsproceduren er overfladisk og giver dig mulighed for at fjerne kun den voksne del.

Funktioner af hårfjerning i salonen

Mange kvinder, der har forsøgt at gøre hårfjerning i skønhedssalonen, gør det regelmæssigt. Ved hver efterfølgende procedure bliver håret tyndere, deres antal falder på grund af irreversibel skade på hårsækkene. Der er 2 typer voks, som du kan tilbyde at bruge i en skønhedssalon:

 • epilering med varm voks. Denne type af hårfjerning er velegnet selv for følsom hud, fordi det på grund af voksens høje temperatur åbner alle porerne i huden og håret fjernes lettere;
 • epilering med varm voks. Mere smertefuld, men ikke mindre effektiv procedure. Voksen påføres huden med et tyndt lag, en speciel strimmel limes på toppen og derefter med en rykke kommer den ud af huden sammen med håret.

Hvordan man kan udføre derhjemme?

I princippet er der intet svært at gennemføre denne procedure derhjemme. Det er vigtigt at overholde alle hygiejnekrav og udføre en forberedende forberedelse af huden ved at tage et varmt bad og skrubbe de områder, hvor depilationen skal udføres. Glem ikke det for at opnå den maksimale virkning, det er nødvendigt at vokse hår fra 3 til 5 mm.

Hvilken voks er bedre?

Alle voksprodukter til epilering varierer i brugstemperatur. De er:

 • Hot. Med disse typer voks kan du opnå det højest mulige resultat. Du kan epilere alle dele af kroppen, undtagen huden på ansigtet. En sådan procedure medfører ikke meget ubehag;
 • Varm. Det er godt at bruge til at slippe af med uønskede hår i områder som arme, ben, armhuler;
 • Det er koldt. Bruges til følsomme steder, for eksempel at slippe af med antenner, øjenbrynskorrektion. Det kan anbefales til personer med øget irritabilitet i huden.

Nedenfor er et par værktøjer, der har fået de bedste kundeanmeldelser:

 • White Line Natura Azulene. Hot granuleret voksgrøn. Perfekt til at slippe af med vegetationen på hænder, fødder, i det intime område og fjerne det mest grove hår. Smeltepunktet er 45 grader. Voksen klæber perfekt til huden og fjernes let. Indeholder omsorgsfulde ingredienser, det lugter godt
 • Kapous. Varm voks til hårfjerning i patronen. Det har flere sorter, forskellige i farve, for at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen. Let at bruge. Gunstig pris;
 • Veet Suprem'Essence. Voksstrimler til kold hårfjerning. Klare selv med korte tynde hår. Kræver minimum manipulation. Fugt huden.

Hvordan laver man sig selv?

Hvis du ikke har tid eller ønske om at besøge skønhedssalonen for at udføre proceduren for epilering af dine ben, kan du nemt gøre det selv hjemme. For at gøre dette skal du læse følgende anbefalinger:

 • Hvor meget voks har du brug for? Vi besluttede at udføre proceduren regelmæssigt - beregne den nødvendige mængde voks og ekstra materialer. Som regel indeholder en dåse voks til hårfjerning 250 ml produkt. Det er nok til 2 komplette fodbehandlinger. Opbevar også med en træspatel, der skal påføres huden, helst med en temperaturindikator. Du skal også bruge strimler. Deres engangsforbrug er omkring 16 stykker. For at opvarme voksen, køb en termostat eller brug en mikrobølgeovn eller vandbad.
 • Forberedelse. Bestem hvilket produkt du vil bruge (varmt, varmt eller koldt), få ​​de nødvendige værktøjer til proceduren, tag et varmt bad med æteriske olier og skrub huden omhyggeligt på det sted, du vil epilere.
 • Hvordan ansøger du? Afhængigt af slutproduktets temperatur er der forskellige måder at bruge den på. Nedenfor er trinvise instruktioner for hver type voks.

Hvis du vælger den varme metode, varmes vokset i den forberedte armatur til 60 grader. Brug en træspatel, spred produktet forsigtigt over huden. Påfør en strimmel stof, vent lidt tid til vedhæftning og dra kraftigt. Efter fjernelse af den resterende voks skal der påføres en beroligende creme.

Varm voks fremstilles og påføres tilsvarende, men temperaturen må ikke overstige 45 grader.

Den kolde måde at epilere benene adskiller sig fra de to tidligere, idet den ikke kræver opvarmning af voksen i en speciel enhed - det er nok at varme det med varme hænder i 30 sekunder. Hvorefter båndet påføres huden og afbryder brat af det. Efter proceduren lindrer irriteret hud ved skylning af aflejringsstederne med køligt vand og påføring af en fugtighedscreme.

Sådan laver du en voksfjerning af benene hjemme, se følgende video.

Hvad skal man håndtere efter?

Til salg er der gode værktøjer, der bruges til at bremse væksten af ​​hår efter proceduren for hårfjerning. De hjælper også med at bekæmpe indgroede hår. Anvend en sådan creme er nødvendig i mindst en uge.

Men det anbefales ikke at gøre: besøg solarium og strand (op til 10 dage), brug produkter med kunstige dufte og tæt sammenhæng - de kan tilstoppe porerne og bidrage til forekomsten af ​​den inflammatoriske proces. Gå ikke til bad og sauna. Efter en uge efter proceduren, lav en peeling. Det anbefales især at gøre det til piger, der står over for problemet med indgroede hår.

Ofte stillede spørgsmål

Mange kvinder, der først lavede hårfjerning, står overfor en række problemer og har brug for en forklaring på årsagerne til dette eller det problem. Her er de mest populære:

 • Hvorfor klør mine fødder efter voksning? Hvis du efter proceduren bemærkede, at benene begyndte at blive dækket af røde pletter, opstod kløe og irritation - det er et tegn på, at nerveenderne blev påvirket, og processen med betændelse i hårsækkene kunne begynde. For at lindre disse symptomer og løse problemet, tag 5 dråber tea tree olie og bland dem med olivenolie (1 spsk). Smør forsigtigt det beskadigede område;
 • Hvorfor er benene spiky? Der kan være en af ​​de 2 muligheder: Du har heller ikke vokset håret nok, og de klamrede simpelthen ikke på voksen, og du kunne ikke fjerne dem, eller de vokser meget hurtigt med dig. Den eneste vej ud her er at barbere dem;
 • Hvorfor er irritation og hvordan man undgår det? Der er flere grunde til, at proceduren kan forårsage ubehag og irritere huden: følsom hudtype, dårlig kvalitet voks, en allergisk reaktion. Husk også, at voksen fjerner ikke kun uønskede hår, men også dele af huden, hvilket også kan forårsage en negativ reaktion. Bekæmpelse af irritation kan og burde være. For at gøre dette skal du smøre huden med et antiseptisk middel (f.eks. Miramistin, solkoseryl) eller en afkogning af medicinske urter (kamilleblomster, calendula blomster er gode til dette formål). Juften presset fra friske blade af aloe hjælper også meget.

anmeldelser

Fremgangsmåden ved voksning af benene er udbredt blandt kvinder, selv om der er både tilhængere og modstandere. Her er hvad damene siger til fordel for denne procedure:

 • Benene bliver meget længere glatte end efter normal barbering;
 • Med hver ny procedure bliver hårene tyndere, deres antal er mærkbart reduceret;
 • God værdi for pengene;
 • Fremgangsmåden ved hårfjerning kan gøres hjemme.

Men hvad er argumenterne "imod":

 • Det er ret smertefuldt;
 • Indgroede hår kan forekomme;
 • Det er muligt forekomsten af ​​den inflammatoriske proces;
 • Udseendet af alder pletter, rødme og blå mærker.

At gøre eller ikke at gøre voks hårfjerning er op til dig. Husk at hvis du følger alle anbefalinger om korrekt hudpleje før og efter proceduren, minimeres alle risici.

Voksende ben: typer, teknikker og regler i huset

Wax depilation, der bruges til at fjerne vegetation på ben og lår, indebærer at opretholde glatheden i huden i lang tid. Det er en glimrende måde, når du skal barbere dit hår hver dag. Efter at have forsøgt denne metode en gang og har lært at udføre det korrekt, hver gang det er nødvendigt at ty til proceduren sjældnere, og håret på benene bliver mindre tæt og stift. Siden sessionen kræver et lille sæt materialer og værktøjer, er voksaflejring egnet til selvopfyldelse.

Essensen af ​​voksproceduren

Depilation procedure med voks pasta indebærer overfladisk eliminering af vegetation, hvor folliklerne under huden forbliver intakte. I processen med at fjerne strimlen af ​​materialet trækkes roten ud af hårets yderste del, og hver gang er der en lille traumatisk virkning på pæren. Bevarelse af follikelens integritet er en væsentlig forskel på denne metode fra hårfjerningsproceduren, hvor de subkutane elementer ødelægges, og den efterfølgende vækst af hår bliver umulig.

Efter hårfjerningsproceduren er hårvæksten næsten umulig, da effekten på folliklerne blev lavet

Voksning er en gammel opfindelse. Dens prototype er fjernelse af hår med en særlig sammensætning, der omfatter bi-produkter. Denne metode blev brugt af dronninger i det gamle Egypten.

Ved hjælp af voks kan du behandle hele overfladen af ​​benene eller udføre depilation af en af ​​sektionerne: underbenet eller området over knæet. Det afhænger af densiteten og de individuelle egenskaber ved hårets placering. Så for nogle i underbenet er de tættere og hårdere end på den øverste del af benet og omvendt. I knæhulets område er det vanskeligere at gøre på grund af den ujævne overflade, men det løses ved den rigtige teknik.

Voks hårfjerning er mere smertefuldt i området over knæet end på underbenet. Selvom individuel følsomhed afhænger af mange faktorer, herunder temperaturen og konsistensen af ​​den anvendte voks. Også med hver session er de fornemmelser, der forårsager ubehag, dullet, og huden bliver vant til denne metode til depilering.

Du kan kun fjerne hår på skinnerne eller på hele benet med voks, alt afhænger af dine præferencer.

Desuden ændres hårstrukturen, hvis du regelmæssigt bruger voks. De bliver tyndere og svagere, hvilket gør dem bløde og smidige og letter proceduren. Over tid øges varigheden af ​​intervallet mellem sessioner, da hårvæksten sænkes.

Under proceduren påføres voksen af ​​den ønskede temperatur på et lille område af huden, og i en bevægelse bliver blandingen nødvendigvis revet mod hårets vækst.

Det er retningen af ​​hårfjerning, der adskiller sig fra shugaring. Når sukker depilation fjernelse af pasta forekommer på væksten af ​​hår, og ikke imod.

Resultatet efter voksning på benene varer ca. 4-5 uger. Måske reduktionen af ​​denne periode afhængigt af organismens specifikke egenskaber. Den næste procedure udføres normalt i 5-6 uger, når håret når en længde på 5 mm.

Voksning giver dig mulighed for helt at slippe af med hår på benene i lang tid

Hvordan man vælger en voks til fødderne, afhængigt af typen af ​​procedure

Aflejring af benets overflade kan udføres med vokstyper, der afviger fra hinanden i konsistens, opvarmningstemperatur og frigivelsesform. Afhængigt af det anvendte materiale skelnes der følgende typer af voks:

Hot depilation

Når håret fjernes på benene med varm voks, sikres effektiviteten og mindst smertefulde proceduren. Kompositionens høje temperatur gør det muligt at fjerne den mest hårde og tætte vegetation, og den maksimale åbning af porerne letter hårfjerningsprocessen. Men i dette tilfælde er der stor risiko for at blive brændt. Derfor anbefales proceduren i det mindste for første gang at betro en professionel i kabinen.

Varm voks skal opvarmes til en temperatur på 50-60 ° C

Varm depilation

Til hjemmebrug er en vokstemperatur på ca. 40 ° C optimal. Fremgangsmåden ved hjælp af dette materiale kaldes varm depilering. Det er umuligt at blive brændt med voks, hvis du ikke overopheder det, og den bløde konsistens i sammensætningen gør det muligt at fjerne helt tykt og blødt hår på enhver del af benene, herunder knæene.

Varm voks fremstilles i form af patroner, hvilket letter anvendelsen. Det er meget bekvemt at fjerne hår fra benets flade overflade. Kassettevoks opvarmes, inden den påføres i en speciel voksmølle, som normalt er inkluderet i kittet.

Til hjemmet depilation af benene er voks i patroner bedst egnet

Forkølelse

Den enkleste depilation er at bruge strimler med kold voks påført dem. De er egnede til at slippe af med tynd og blød vegetation på benene. Effektiviteten af ​​denne metode kan være lav, fordi det kolde materiale fanger håret ikke er så godt som varmt eller varmt. Også hårfjerning ved hjælp af strimler er en ret smertefuld procedure. Men kold voks er så sikker som muligt, fordi det eliminerer risikoen for at blive brændt.

Kold strimler med færdige strimler kan nemt gøres hjemme.

Forberedelse i proceduren

For at voksingssessionen skal være så effektiv som muligt og med den mindste smerte, er det nødvendigt at specielt forberede overfladen af ​​benene:

 • 2 dage før proceduren, gør en grundig skrælning, mens du nægter at besøge et bad, sauna, solarium eller strand og overdreven afkøling af huden.
 • Tag et bad en time før depilation, uden at bruge kosmetik.
 • Når huden tørrer, skal du anvende et antiseptisk middel til dine fødder (Miramistin, Chlorhexidin osv.).
 • For bedre greb om voks med hår, brug talkum eller babypulver.
 • Hvis du har følsom hud, eller hvis du udfører proceduren for første gang, kan du bruge smertestillende midler. For eksempel Lidocaine eller Emla. Lægemidlet skal fordeles over overfladen af ​​benene i en time før proceduren og dækkes med en film, så den absorberes bedre i huden. Du kan også tage en pille (Ibuprofen, Tempalgin, Nurofen) 40 minutter før en session.

For bedøvelse af overfladen af ​​benene før depilation, brug Emla creme

Før voksing skal du sørge for at teste for manglen på allergier over for voksens komponenter. For at gøre dette skal du anvende en lille masse på albuen og observere hudens reaktion i 10 minutter. Hvis det ikke bliver rødt og ikke forekommer kløende, så kan du fortsætte med depilation.

Ved voksning skal håret på benene vokse med 5 mm. Ved overdrevent lang vegetation vil det være svært og smertefuldt at udføre proceduren. Hvis håret ikke har nået 5 mm, vil ikke voksen klare sig ordentligt med det.

Depilation kit

Materialer og inventar til proceduren skal udarbejdes på forhånd, blandt dem skal være:

 • engangs spatel, bedre træ;
 • voks i den form, der er bekvemt for dig;
 • væv eller papirstrimler;
 • vokssmeltning eller en beholder til smeltning af sammensætningen i et vandbad;
 • antiseptisk (Miramistin, Chlhexidin og andre);
 • fugtighedscreme.

Hvordan man holder en voks hårfjerning derhjemme

Til hjemmebrug af benene er det bedre at vælge varm eller kold voks. Dette gælder især for dem, der forsøger denne metode for første gang.

Prøv at udføre proceduren for voksning om aftenen, fordi irriteret hud tager tid at genoprette og roe ned. Nat er den bedste tid til dette.

Varm eller varm voksaflejring

Voksning på benene ved hjælp af opvarmet voks ser sådan ud:

 1. Bring forbindelsen til en temperatur på 55-60 ° C, hvis den er i en dåse eller i piller. I tilfælde af kassettevoks - op til 40 ° C. For at gøre dette kan du bruge en specialvarmer eller et vandbad.
 2. Tag en spatel med en smule af blandingen fra den opvarmede krukke og spred forsigtigt et tyndt lag over huden over håret. Hvis voks anvendes i kassetten, skal du blot rulle rullen langs benets overflade langs hårets vækst.
 3. Sæt på toppen og tryk på bandagen, som i størrelse skal være større end området med voks.
 4. Vent ca. 20-30 sekunder for voksen til at blive et tæt og frosset lag.
 5. Grib bandagen ved kanten med den ene hånd og stram tæt på huden ved siden af ​​den med den anden, med en skarp bevægelse fjern remmen mod hårets vækst parallelt med huden.
 6. Følg samme procedure for andre ben. Sammensætningen kan fordeles samtidigt i flere områder.
 7. Slap af overskydende voks med bomuldsstynder gennemblødt i kosmetisk eller vegetabilsk olie.
 8. Påfør på huden fugtighedscreme.

Når du bruger voks i en patron, behøver du ikke en spatel til at påføre det - bare rul det over benet

For at arbejde over benets overflade i bøjningszonen, bør du strække huden. I dette tilfælde vil voksen kunne trænge igennem alle folder og riller, og bandagen vil falde fladt.

Under voksning er det vigtigt at fjerne bandagen med en skarp bevægelse, ellers vil kvaliteten af ​​proceduren falde.

Video: Sådan voks dine ben med en patron

Kold voksaflejring

Teknik "kold" depilation:

 1. Placer en voksstrimmel mellem palmerne, gnid det om et minut.
 2. Placér båndet på huden og glat det over hårvæksten.
 3. Efter 3-5 sekunder holder du huden fra den ene kant, tag fat i bandagen og fjern den pludseligt mod hårvæksten.
 4. Hvis håret ikke er helt fjernet første gang, skal du blot lim strippen igen.
 5. Behandl huden med olie og påfør en fugtighedscreme.

Voksstrimler er velegnet til begyndere og dem, der er bange for at blive brændt.

Som regel kræves der 8 kortere eller 6 lange strimler pr. Skinne, og 18 strimler af lille størrelse eller 14 lange er nødvendige til behandling af hele benet.

Nogle producenter producerer specielle olier efter voksning, som fjerner rester af massen fra huden og lindrer den.

Video: Hvordan man bruger voksstrimler

Hudpleje efter voksning

Efter voksning er det nødvendigt at træffe foranstaltninger for at undgå rødme, betændelse, blå mærker eller indgroet hår:

 • Brug ikke talkum efter proceduren, fordi det klumper porerne.
 • Påfør anti-indgroede hårprodukter på huden.
 • Skrub huden 2 dage efter depilation for at reducere risikoen for indfødning af hår.
 • I tilfælde af rødme, blå mærker eller brænding, lind huden med afkogning af kamille eller kalendula.
 • I 2 dage efter proceduren må du ikke bære stramt tøj fremstillet af syntetiske stoffer og også nægte at tage et bad, gå på bad eller sauna, besøge en solbad eller en aktiv solbrun.
 • Du må ikke behandle din hud med alkohol og gnid ikke den.

Anti-indgroede hårprodukter indeholder normalt frugtsyrer, der fjerner det øverste lag af huden.

Kontraindikationer

Undgå at vokse eller konsultere din læge, hvis du er til stede:

 • diabetes mellitus
 • lav blodpropper
 • åreknuder
 • allergiske reaktioner på den påførte sammensætning;
 • eventuelle hudlæsioner på benene, herunder ridser og acne.
 • vorter og andre hud-neoplasmer.

Under graviditeten skal du være forsigtig med voksafdannelse, da der er stor risiko for uforudsete reaktioner på den smertefulde procedure.

Under graviditeten er det bedre ikke at udføre voks uden at konsultere en specialist.

Anmeldelser om voksning derhjemme

Jeg har vokset mine ben i næsten 10 år, jeg lavede det for to måneder siden, mit hår blev mindre (jeg plejede at være så håret før mit knæ, jeg ikke sørger), nu har jeg råd til det og ikke barberer i to måneder. Det er klart, at hvis du holder din hånd, mærkes de, hvis du ikke epilerer så længe, ​​men du kan ikke se det visuelt.

Tutta Larsen

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4207911/

Jeg bruger også voks år 2. Benene plejede at barbere, de voksede 3 hår fra en pore, tykt og silkeagtig. Derefter fik hun en epilator - 4 år gammel slog en epilator af benet. Resultatet er mindre hår lidt, men en flok indgroet! Flyttet til voks (først i salonen og derefter hjemme i sig selv) HØJER VIRKELIG MINDRE, 10 gange mindre end det var! For et halvt år siden besluttede hun sig for hænderne (hendes hænder er som en makak, men der var blondt hår). Det er, jeg har ikke barberet mine hænder før, jeg har ikke skåret noget. Resultatet - efter 3 måneder vokser allerede 3 hår på armene.

NK

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4207911/

bedre kassette. For det første er de meget nemmere at gøre hårfjerning end med væske dåse (eller i bolde) voks. fordi voksen selv vil blive påført i et tyndt lag - du vil ikke brænde det sikkert. Alligevel er det mere økonomisk. Nå bliver det snavset mindre. Hermetisk voks er god til en dyb bikini (og så er det meget svært at gøre det selv), fordi der er vanskelige at nå frem til. Og det er sværere at arbejde med ham. Normal bikini Jeg laver kassette med en smal dyse. Dybt inde i kabinen (jeg forstår det ikke selv)))) Ben, armhuler - med en almindelig kassette. Voskoplavy alle helt identiske, jeg har den billigste kinesiske nu (mere end 2 år) - det virker perfekt)))) Generelt er det nemt at gøre mest, det vigtigste er at finde tid. De første to gange er komplicerede, så vænner du dig til det og finder ud af hvad der er, og hele processen bliver hurtig)))

Nata ★ Apelsinkin

https://www.baby.ru/community/view/126291/forum/post/31878700/

Det er kun vi, kvinder, gør det ikke for altid at være smukt og velplejede. For mig er en af ​​de vigtige skønhedspunkter helt glat på benene og naturligvis af alle de mest intime områder. Alt skal være perfekt. For nogle måneder siden kom min mands søster til at besøge os, hun er en makeup kunstner, massage terapeut og kosmetolog. Og selvfølgelig bærer selvfølgelig altid alt, hvad der er nødvendigt for disse procedurer. Om aftenen havde vi ikke noget at gøre, og jeg besluttede at vokse hårfjerningsproceduren, jo mere så jeg, at hun gjorde det selv og fra hendes ansigtsudtryk forekom det mig, at det slet ikke var smertefuldt. Tilsyneladende i hendes professionelle tilbageholdenhed, for ikke at skræmme klienten. Jeg bad hende om at få mig til at vokse på mine ben, ellers var jeg træt af at bruge maskinen hele tiden, og efter voksning bliver resultatet længere. Hun satte mig på en særlig massage seng, og fortsatte med proceduren. Det vigtigste ved alt dette er, at voksen skal være godt opvarmet. Vaxen skal også anvendes mod hårvækst, så alle hårene fjernes, og dine ben bliver super glatte. Det første indtryk af voksning var meget behageligt, men da, da hun begyndte at påføre strimler og rive af, forsvandt alt behageligt. Det forekom mig, at det var meget smertefuldt, men jeg, som en anstændig kvinde, udholdt sig til enden. Så det er den barbariske metode, vi gjorde hårfjerning. Efter proceduren applicerede hun mig en særlig olie efter epilering. Jeg vil gerne sige det på trods af ubehag under epilation, efter denne procedure var der ingen irritation eller rødme, som overraskede ikke kun mig, men også min supermester. Som sagt, under den første procedure er der jo altid en lille irritation. Mine ben blev meget glatte, og denne effekt var mere end en måned. Og de nye hår var allerede meget tynde og næppe mærkbare. Selvom jeg svor at jeg ikke ville gå videre med en sådan procedure længere, går jeg stadig systematisk nu, fordi der ikke er sådanne smerter, og resultatet er det værd. Jeg synes det vigtigste er at komme til en god specialist. Nogle gør det hjemme selv, men hidtil har jeg ikke besluttet det. Og her ved en epilation af intime zoner beslutter jeg heller ikke. Hvis du vil have smukke glatte ben og ikke kun, så tror jeg, at hårfjerning er din mulighed.

Love-er

http://otzovik.com/review_1239488.html

Det evige problem med barbering ben. Konstant er der lidt tid, og ønsket om at barbere dem næsten hver dag er væk. Jeg brugte engangsmaskiner hele tiden, og så måtte jeg barbere mine ben, hvis ikke hver dag, så hver dag var det sikkert. Og det tog mange penge til regelmæssige indkøb af maskiner. Nogle gange er det endda farligt. Ikke engang gjorde hun ved et uheld skære på benene, som helbredes i lang tid, men spor af dem forblev stadig. For nylig begyndte jeg at vokse mig selv. Jeg vil fortælle dig, at proceduren ikke er den mest behagelige, men effekten er indlysende. Jeg fjerner hår i salonen. Jeg bruger ikke mange penge, fordi jeg personligt skal gøre det en gang om ugen, og nogle gange sjældnere. Der er ingen stub tilbage, som efter barbering med værktøjsmaskiner. Første gang var meget ubehageligt og endda smertefuldt, men hver gang blev det lettere og enklere. Og nu gør jeg hårfjerning næsten med et roligt ansigt. Jeg kan godt lide princippet meget. Meget mere praktisk og rentabel.

Tanya1593

http://otzovik.com/review_479017.html

Første gang jeg besluttede at prøve voks på grund af det faktum, at efter barbermaden var der en forfærdelig irritation, og epilatoren var meget smertefuld. Jeg købte en flaske varmvasset voks i en nærliggende butik, det lugtede behageligt og blev opvarmet i en mikrobølgeovn. Jeg besluttede at teste det på mine fødder, satte mig i badekarret mere bekvemt og dulled sagen. Da jeg smedede og vedhæftede en strimmel, blinkede en tanke, at det ville være mere smertefuldt end fra en epilator, jeg ved ikke, hvorfor jeg troede det, men i sidste ende var den første rysten næsten smertefri. Som følge heraf kunne jeg arbejde mine ben op til knæ og besluttede at flytte til armhulerne, så begyndte minuserne - at strække huden selv er ikke særlig behagelig, mit hår er trukket ikke alt, og jeg var selv hårdere end epilatoren. Til sidst forlod jeg voksen til brug kun på benene.

vogelchen

http://otzovik.com/review_1095743.html

Voksning af benene kan gøres uafhængigt. Med denne metode kan du hurtigt fjerne uønsket hår på ben og lår. For at gøre dette skal du bruge varm, varm eller kold voks. Optimal til voksning derhjemme er sammensætningen i patronen, hvilket er praktisk at anvende den smeltede masse på huden.

Benvoksning derhjemme

Der er fem typer af benforhøjelse, der bruges hjemme. Hårfjerning med voks har stor efterspørgsel blandt kvinder og piger, da det hjælper med at gøre huden glat i 3-4 uger. Den høje effektivitet af proceduren kan dog kun opnås ved korrekt gennemførelse.

Hvorfor vokser håret på benene

Denne egenskab af kroppen - et tegn, der binder manden med dyrenes verden. Hår udfører en beskyttende og indikator funktion, beskytter huden og signalerer de forekommende sygdomme. Hertil kommer, at accelerationen af ​​kropshår indikerer opnåelsen af ​​puberteten. Fra 14 til 25 år vokser vækst og manifestation af kropshår kraftigt.

Årsagen til tykt hår på benene kan være genetiske træk. Relateret DNA er nådeløst for kvinder og unge piger, der bestemmer deres yderligere kamp med uønsket vegetation fra de første år af puberteten. Cellular information om hårets tæthed og farve kan overføres gennem flere generationer, ikke vises i nogen af ​​de tidligere!

Det er interessant, at takket være videnskabsmand Max Planck Instituttet for Evolutionær Antropologi, er fundet fjernere slægtninge til moderne europæiske med Neanderthal mand, som er karakteriseret ved øget behåring og en mørkere hudfarve. Denne kendsgerning bekræftes ved undersøgelser af DNA-kæderne på 112 tusind mennesker og en sammenligning af de data, der blev opnået med neanderthalernes genom, der blev fundet i 1980, som levede for 52 tusind år siden.

En anden grund ligger i kroppens hormonelle baggrund. Når funktionsfejl i de endokrine kirtler, dannede en ubalance, der forårsager en stigning i hårvækst på steder, hvor de normalt ikke vokser: på hagen, brystet, maven.

Udseendet af abdominal hår med hormonal svigt - et karakteristisk træk ved hypertrichose

Immunitetsforstyrrelser spiller også en stor rolle for at øge kropsvæksten. Dette skyldes immunforsvar, samt særlige perioder med hormonal aktivitet i kvindens krop - under graviditet eller menstruationssvigt.

Hvordan man skal håndtere hårvækst på benene

For effektivt at klare uønsket hår på benene er det først og fremmest nødvendigt at udelukke patologiske fænomener. Med en kraftig acceleration af vækst og spredning af hår er det vigtigt at søge råd fra en endokrinolog, en immunolog eller en gynækolog! Specialister vil ordinere et kursus af hormonbehandling, rådgive hvordan man ændrer livsstil for at reducere manifestationen af ​​problemet.

I andre tilfælde vil følgende faktorer hjælpe:

 • omhyggelig overholdelse af reglerne for udførelse af depilation
 • brug af hårvæksthæmmende midler
 • opmærksom pleje af føttens hud: skrubbe, fugtgivende;
 • regelmæssig gentagelse af proceduren.

Video: anmeldelse af depilation muligheder

Typer og metoder til depilering på benene

Udvælgelsen og hyppigheden af ​​brugen af ​​hårfjerningen afhænger af følsomheden og følsomheden af ​​huden. Ofte har kvinder brug for barbering til at holde deres ben glatte, men i nogle tilfælde mangler de varm voks, en metode, der betragtes som den mest aggressive blandt depileringsmetoderne.

Razor og saks

Brugen af ​​maskinen - den nemmeste og hurtigste måde at slippe af med overskydende hår, som er gældende under alle forhold. Denne metode ledsages imidlertid af en række ubehagelige konsekvenser, der udtrykkes af irritation på særligt følsomme områder, indvækst på håret og acceleration af deres vækst. Desuden regelmæssig anvendelse af barbermaskiner og sakse fremmer hår mørkere og tæthed stigning selv med anvendelsen af ​​cremen efter indgrebet, forsinke hår opsving på problemområder! Effekten varer ikke mere end to dage.

Brug af barbermaskine er praktisk, men du skal opretholde glatheden dagligt.

Trækker ud

Hårfjerning ved hjælp af plukning er en gammel teknologi, der nåede det 21. århundrede med mindre ændringer. I løbet af dens gennemførelse er roden beskadiget, delvist eller fuldt ud udvundet til overfladen sammen med stangen. På grund af dette er det muligt at opnå en længere sammenligning med barbering, resultat - 7-14 dages glathed.

pincet

Da pincetten giver dig mulighed for kun at opfange et hår, er det meget lang tid at gøre depilation med dette værktøj på dine ben. Sekventiel ekstraktion af hver rod bidrager til dannelsen af ​​alvorlig betændelse, som efterfølgende bliver årsagen til indfødning af hår. Denne kendsgerning gør man underligt, når det kommer til ønsket om at reducere smertefuldheden af ​​processen.

Pincet er velegnet til pletfjernelse af tætte mørke hår på godt fugtet hud. Det bruges som et korrigerende værktøj, for eksempel når du uddyber øjenbrynens form eller skaber et billede af bikini-design.

Pincet er velegnet til formkorrektion af enkelte sektioner.

rigtige spørgsmål

Ved hjælp af pincet eller en diskafdriver vil du klare fjernelsen af ​​hår på dine ben i 20-45 minutter. Det er ti gange hurtigere end når du arbejder med pincet! En række dyser, der følger med maskinen, gør det muligt at reducere følsomheden af ​​huden under proceduren, hvilket gør den mere behagelig og effektiv. Moderne modeller kan vælges til ben, dyb bikini eller underarms samt ansigt, afhængigt af din smertegrænse.

Hårfjerning med en depilator er smertefuldt men effektiv.

Den østlige metode til depilation er udbredt i arabiske lande og overvinder gradvist skønhedssaloner over hele verden, men anses stadig for at være en af ​​de mest eksotiske. For at behandle området over overlæben tager det ikke mere end 5-10 minutter, hele ansigtet vil tage 30-60 minutter sammen med øjenbrynskorrektion. Det tager cirka to timer for benene, men ikke alle kvinder er besluttet på dette, så forrangen for bomuldsgarn forbliver kun, når det kommer til depilation i ansigtet.

Sammenlignet med pincet er trådbehandling slemmere. Lysfriktion reducerer følsomheden af ​​huden, bundtet tager flere hår på en gang, så processen bevæger sig hurtigere, og glatheden varer længere.

Flossing er en fantastisk måde at rette øjenbrynene på

Kemisk eksponering

Specielle depilatory cremer indeholder enzymer, der fremmer nedbrydning af proteinet, der udgør håret, så efter et stykke tid kan du simpelthen vaske det af huden. Dette er den hurtigste måde at slippe af med uønsket vegetation, som kan bruges kort før en vigtig begivenhed eller en tur til stranden. Men denne haster med metoden bærer mange negative faktorer:

 • Sådanne cremer kan ikke anvendes konstant - kun skiftevis med andre metoder til depilation;
 • høj sandsynlighed for allergisk reaktion, inflammation og irritation, især i tilfælde af følsom hud;
 • ubehagelig lugt betyder;
 • virker ikke på meget hårdt hår efter en lang barbering.

At spare resultatet af depilationen overstiger ikke syv dage.

Depilatory cream indeholder enzymer, der opløser hår

Shugaring

Fjernelse foregår med en klæbrig sukkerpasta, som påføres huden langs hårlinjen og fjernes i samme retning. Føreren ruller eller river af den afkølede masse. Da hårene trækkes ud i den naturlige retning, bliver rotten sjældent beskadiget, hvilket reducerer sandsynligheden for indgroede stænger og udseendet af ubehagelige finner.

Fremgangsmåden er ret smertefuld, men det giver mulighed for at opnå glathed i benene i 3-4 uger. Ulempen ved denne metode er tilstedeværelsen af ​​frugtsyrer i pastaen - denne mulighed virker ikke for personer med tendens til allergiske reaktioner. Husk også, at tørret hår under en sådan procedure ikke trækker ud, men pause!

Hårfjerning fra hofterne ved hjælp af shugaring

Wax depilation

I dette tilfælde opstår fjernelse af uønsket hår med harpiks eller voks. Ud fra effektivitetssynspunktet er dette den primære metode til depilering, da det giver dig mulighed for at gemme resultatet af proceduren i lang tid - væksten genoptages efter 2-3 uger! Nye hår bliver blødere og lettere. Ved efterfølgende voksudsugning varer varigheden i 4 uger. På trods af smerten forbliver denne metode fortrinsvis for mange kvinder på grund af miljøvenlighed og tilgængelighed i forhold til højteknologiske metoder til hardwareepilation.

Varm voks

Til proceduren anvendes specielle voksgranuler eller -blokke, der smeltes i et termisk bad eller i en mikrobølgeovn og påføres på huden med en træspatel. I hjemmet er det bekvemt at anvende vokskasser med patroner, der smelter smeltet stoff gradvist ved hjælp af en rulle. Anvendt voks limes fast til vegetabilsklaget og fjernes sammen med strimlerne.

Video: Arbejde med voks og varm voksaflejring

strimler

En bekvem måde at rejse eller akutte depilation i situationer hvor proceduren for at fuldføre den fulde fejl. Cellulosestrimler, på hvilke et tyndt lag voks påføres, gnides mellem palmerne for at forøge stoffets plasticitet. Derefter adskilles servietter fra hinanden og overlejres hurtigt på det behandlede område. Fjernelse sker mod hårvækst.

På pakker med strimler er muligheden for gentagen brug ofte angivet, men i praksis konstaterer kvinder, at en sådan anvendelse er upraktisk - virkningen af ​​gentagen overlapning er praktisk taget fraværende! Sammenlignet med varm voks er denne metode mindre effektiv og kræver mere fingerfærdighed.

Video: Wax strip anbefalinger

Hvor lang tid virker depilation, og hvor regelmæssigt skal det gøres

Varigheden af ​​effekten efter hårfjerning varer fra to dage til en måned. Meget i denne sag afhænger af de enkelte kendetegn ved kvindens krop, typen af ​​hår og hud, genetisk prædisponering, samt specifikationerne for en bestemt metode og regelmæssigheden af ​​dens anvendelse.

Tabel: typer af depilation og deres varighed

Sikkerhedsforanstaltninger før og efter proceduren

Da metoden til voksaflejring indebærer en aggressiv effekt, er det vigtigt at følge sikkerhedsreglerne og vide, hvordan dette kan påvirke hudens tilstand, helbred generelt.

Kontraindikationer til voksning

Du kan ikke bruge denne metode i nærværelse af:

 • stærk rosacea;
 • tromboflebitis;
 • åreknuder
 • åbne sår;
 • betændelse og irritation i visse områder af huden;
 • tumorer af ukendt natur
 • en stor ophobning af mol og papillomer på det behandlede område
 • hudkræft!

Det er klogt at nærme sig denne procedure for psykiske lidelser, langvarig depression, epilepsi eller en tendens til anfald, graviditet og kritiske dage. Sådanne begrænsninger er forbundet med en uforudsigelig reaktion af nervesystemet til pludselige smerter.

Umiddelbart inden depilation kan du ikke solbade, bruge fedtfløde eller kosmetisk olie, anvende opvarmningssammensætninger. Inden for to dage efter hårfjerning, undgå direkte solbeskyttelse til huden, garvning besøg, tag ikke et varmt bad.

Hvis huden på fødderne brændes efter solskoldning, er depilation kontraindiceret!

Mulige virkninger af voksning

Et karakteristisk træk ved anvendelsen af ​​voksaflejring er irritation på overfladen af ​​huden, hvilket er udtrykt ved manifestation af røde pletter og betændelse. Afhængig af læsionens omfang og det område, hvor håret blev fjernet, varer disse symptomer i 2-5 dage og ledsages ofte af kløe. Husk at du ikke kan give udluftning til svaghed og kam huden! For at afbøde virkningerne skal du bruge gelanæstetika eller antiallergiske cremer til at lindre ubehag. Derudover kan du med en stærk reaktion tage en tablet af Suprastin eller et lignende antihistaminlægemiddel. Det hjælper kroppen med at håndtere ubehagelige fornemmelser.

Irritation af huden er en uundgåelig følge af depilation.

Allergiske reaktioner efter depilering med voks forekommer sjældnere og er som regel forbundet med yderligere komponenter - æteriske olier, duftstoffer, som er en del af det kosmetiske. Lokale anæstetika anvendes i salonerne og hjemme, som påføres huden inden hårfjerning - de forårsager også allergier.

Et andet problem med varme voks er en højbrændingsrisiko for kvinder med meget tør og meget følsom hud. Af denne grund anvendes smeltede forbindelser kun på fødderne med en træspatel! Før dette skal du kontrollere din følsomhed over for temperatur på et lille hudområde.

Forværringen af ​​åreknuder er en konsekvens, at kun kvinder og piger står overfor, som allerede har haft denne sygdom i første fase, men forsømte kontraindikationer til proceduren. Voksning er ikke en uafhængig aktivator af denne sygdom!

Glem ikke problemet med indgroet hår. Det forekommer i tilfælde af forkert udførelse af depilation, hvilket er muligt med din uforsigtighed i sagen eller mangel på professionalisme af kosmetologen.

Video: Hvordan slippe af med indgroet hår

Forberedelse af benets hud til depilation

For at fjerne alle hår er det meget vigtigt, at huden på fødderne er grundigt renset før proceduren. Det handler ikke kun om at tage et bad, men også affedtning af epidermis ved hjælp af alkoholforbindelser: tonics, særlige præparater til depilation eller farmaceutiske præparater med en antiseptisk komponent. Før du følger anbefalingerne, skal du sørge for, at hårets længde er 5-10 mm, og fortsæt til følgende trin:

 1. Inden for 10-15 minutter, tag et varmt bad - temperaturen er ikke højere end 60 ° C. Du kan tilføje kamille afkogning og 4-5 dråber lavendel æterisk olie til vandet for at desinficere og blødgøre huden. Et varmt bad vil hjælpe med at dampe ud huden og åbne folliklerne.
 2. Tag et bad for at vaske rester af kosmetik og skrubbe de områder, hvor depilationen vil blive udført. Brug hjemmelavede eller mærkevarer, så længe de er oliefrie og vaskes let af huden! Skrub fjerner stratum corneum og løfter håret
 3. Tør huden med et affedtningsantiseptisk middel. Antiseptisk eller alkoholspray hjælper med at affedt huden og beskytter den mod skadelige bakterier
 4. Derudover skal du bruge talkum, når du arbejder med varmt voks. Det vil øge vedhæftningen af ​​hår med klæbrig materiale og medvirke til hurtigt at opnå resultater af høj kvalitet. Talc gør depilering lettere

Vær opmærksom på, at det sidste tip ikke er relevant i tilfælde af kold voks!

Hvordan gør proceduren smertefri

Med en ordentlig forberedelse til depileringsprocessen kan smerter reduceres, men for kvinder med lavt smerte tærskel er det ikke nok. I en sådan situation er det nødvendigt at vende sig til midlerne til at dæmpe responsen fra nerveceptorerne - smertestillende medicin. Påfør dem før affedtning af huden og påføring af talkum. Disse omfatter:

 • sprøjter, der påføres huden med en sprøjteflaske og efterlades i 2-3 timer inden proceduren begynder under fødefilmen; Spray Lidokain anvendes til smertelindring før og efter depilering.
 • creme med anæstetisk effekt - anvendt i overensstemmelse med vedlagte instruktioner indeholder lidokain og prilocain; Emla Anesthetic Cream har mange analoger: Lightdep Professional, SAONA, DF Skincaine Gel, Tattooist og andre
 • smertepiller - ethvert stof, du kan tolerere, vil gøre.

Tag p-pillen mindst en halv time før depilationen, men husk at brug af medicin er et ekstremt mål! Du bør ikke blive involveret i denne mulighed, især hvis du gør depilation mere end en gang om måneden.

Video: Anti-depilation smertelindring

Waxing Depilation Guidelines

Start proceduren, husk de enkle regler, der sikrer sikkerhed og høj effektivitet i processen:

 • Når du løsner huden, skal du straks strække den med hånden, før du river den ud af strimlen.
 • hvis der er volumen mol og papillomer på benene, bør voks ikke påføres dem;
 • efter hærdning af en bikini behandler huden med et antiseptisk middel;
 • Når du fjerner hår på dine ben, husk at gå tilbage til dine tæer.
 1. Varm voksen i en voksmølle, tilbered en træspatel og strimler til depilation. Før du starter proceduren, skal du sørge for at have et komplet sæt af depilation ved hånden
 2. Tag en lille voks med en spatel og læg det forsigtigt på huden i et tyndt lag i bredden svarende til bredden af ​​de anvendte striber i henhold til hårvæksten. Påfør den nødvendige voks, fordel den jævnt på huden
 3. Vedhæft en strimmel til voksen og glat det glat. Jo mere forsigtigt strimlen presses mod huden, desto mere præcist vil depilationen være.
 4. Tag fat i den nederste kant af strimlen og riv den mod hårvæksten med en skarp bevægelse. For at trække alle hårene ud, skal du rive væk med en skarp bevægelse.

Hvis strimlen efter den første applikation forbliver relativt ren, kan den bruges en anden 2-3 gange.

Video: Tips om selvvoksende ben

Hudpleje efter hårfjerning

For et mere stabilt resultat, som vil vare 3-5 måneder, skal du sørge for, at huden på benene er vokset efter voksning. For at gøre dette skal du følge et par anbefalinger:

 • Inden for to dage efter proceduren kan du ikke anvende fede cremer, skrubbe og varme bade;
 • glem ikke regelmæssig fugtgivende med en let, absorberet gel hver dag;
 • skrubber dine fødder hud hver uge;
 • Hver 2-3 dage påføres fødderne en sammensætning, der nedsætter hårvæksten: en favoritolie, fløde eller hjemmelavet maske.

Derudover er det vigtigt ikke at starte hårvækst! Så snart stængerne strækkes til 5-10 mm, gentag depilationen, så om 3-4 måneder vil du bemærke, at de er blevet blødere og lettere.

Video: Mask for at sænke hårvæksten efter depilation

Anmeldelser af voksaflejring

For sikkerheden sætter jeg 4, fordi det er nødvendigt, at skibsføreren er kompetent og følger alle forholdsregler: Forbrænd ikke med voks, lad ikke infektionen bære. Til kvalitet 4 - enkelthår gik ikke på pension, voks forblev på steder + Jeg blev ikke tilbudt smertelindring, selv om der var en sådan mulighed. For nemheds skyld 3 - det gør ondt. For tilgængelighed 4 - du skal finde en god mester + ikke alle vil risikere + maskiner er stadig billigere.

Ajwna

http://otzovik.com/review_2026306.html

Resultatet var tilfreds. Master viste sig at være god. Irritationen gik et par dage senere, og huden var blød og blød i ca. 5 dage, og håret begyndte at vokse, selvom det var meget tyndere end de var. Jeg går igennem proceduren en gang om måneden, hvis noget vokser, trækker jeg ud med pincet. Depilation anbefales ofte ikke. Og vigtigst, efter voksning er det ikke tilrådeligt at barbere, ellers vil det samme hårde hår begynde at vokse igen. Det eneste der forvirrer i denne procedure er smerte. Jeg har en meget lav smerte tærskel og skal bruge anæstetiske cremer. Bikiniområdet uden dem kan ikke - for mig er det helbredt smerte, og resten af ​​zonen kan være tålmodig.

olgabu

http://otzovik.com/review_13869.html

Hot, jeg vil ikke anbefale til nogen. Om smerte - enhver voks og epilator er smertefuld. Men! Det er kendt, at det epilerede område ikke kan fugtes i nogen tid - ca. 6-8 timer, som kosmetologen sagde. (Jeg brugte voks før, men varm). Og der var ingen særlig irritation... selvfølgelig var hun venner med det midlertidige forbud mod vandprocedurer. Men denne gang skete der noget. Forestil dig smertefulde abscesser i stedet for hver follikel. Det var ikke bare irritation, men noget forfærdeligt. Det gik ikke væk i 2 uger, og så var der stadig spor i lang tid. Anvendes til behandling af hormonal salve!

Neonatura

http://otzovik.com/review_119998.html

Depilation af benene er ikke så smertefuldt. Ja, jeg blev vant til det over tid. Det vigtigste er, søde piger, hvis du beslutter dig for depilation, behøver du ikke at afslutte, gå til denne procedure hele tiden. Og under ingen omstændigheder skal du ikke barbere disse steder med en barbermaskine, hvor du gør depilation, selv en lille smule. Så er du nødt til at starte hele tiden igen. Mine første resultater var mærkbare efter tre måneder, mit hår blev tyndere. Men dette er for hver pige individuelt.

p-Nastya

http://otzovik.com/review_627026.html

Voksning er en af ​​de mest effektive metoder i kampen for glat hud. Overholdelse af reglerne om pleje giver et varigt resultat i en måned og hjælper med at opretholde sunde fødder. Ubehaget for hårfjerning reduceres ved anvendelse af lokalbedøvelsesmidler og overholdelse af proceduren.

De bedste kvinders barbermaskiner og barberingsprodukter

Laser hårfjerning i Moskva