Depilation under menstruation: om eller ej

Mere end 40% af pigerne foretrækker at håndtere uønsket vegetation på kroppen ved hjælp af en professionel. Shugaring, laser hårfjerning og fotoepilation kan i lang tid slippe af med overskydende vegetation, så brugen af ​​en barberkniv er ikke så relevant i dag.

For at huden altid skal forblive glat, bør hårfjerningsproceduren udføres med en vis hyppighed, og intervallet afhænger af hvilken bestemt hårfjerningsmetode pigeren bruger. Mange kvinder har et spørgsmål - er det muligt at gøre shugaring under menstruation eller er det værd at nægte at udføre proceduren i denne periode?

Kritiske dage - værd at gøre hårfjerning

Mange kvinder tror, ​​at under menstruation for at fjerne kropshår anbefales ikke. Læger hævder, at denne opfattelse er forkert, der er ingen medicinske kontraindikationer for depilation under menstruation.

Ifølge statistikker nægter nogle kvinder kun at gennemføre proceduren på grund af det faktum, at under menstruationen er der svagt smertefulde og trækker fornemmelser i underlivet. Og da mekanisk hårfjerning også er temmelig ubehagelig og lidt smertefuld, vil ingen styrke dem.

Også kritiske dage medfører visse ulemper og moralsk ubehag, især når det kommer til epilering af det intime område. Ikke alle piger er enige om at udføre behandlingen af ​​det intime område med en tampon inde, da proceduren vil forårsage æstetisk ubehag, ikke kun for den unge dame selv, men også for mesteren.

Hvis pigen ikke føler en følelse af tvang eller der er et presserende behov for proceduren, anbefales det at udføre sessionen i 3-4 dages menstruation. På dette tidspunkt vil blødningen forsinke, og smerten bliver sløv.

Hjælp! Ifølge observationer fra kosmetologer er den optimale periode for shugaring 13 eller 14 dage i cyklusen. Hvis du fjerner overskydende vegetation i disse dage, vil nye hår vokse langsommere. Desuden vil den næste session også falde ca. midt i cyklusen.

Forskellige typer af hårfjerning

For de fleste kvinder er menstruation en temmelig ubehagelig proces, hvor ikke kun sundhedstilstanden forværres, men også ofte humørsvingninger. Læger advarer, selvom kritiske dage ikke forårsager ubehag og tolereres let, hvis der er en mulighed, bør proceduren stadig forlades. Dette skyldes følgende grunde:

 • ubehag og smerte under shugaring kan stige under menstruation. Dette skyldes det faktum, at i løbet af de kritiske dage hos kvinder ændres hormonal baggrund, hvilket også påvirker tilstanden af ​​smertestillende receptorer. I løbet af denne periode bliver de mere sårbare og meget mere følsomme for irritation;
 • Mange kvinder bemærker, at den følelsesmæssige tilstand i menstruationen bliver ustabil, hvilket kan fremkalde ikke kun angst og frygt for proceduren, men også forårsage mere smerte end normalt. Stressen forårsaget af ubehag kan påvirke indre organers og systemers funktion, fremkalde en stigning i menstruationsperioden eller forårsage øget blodudslip;
 • På grund af hormonel ubalance kan huden blive mere olieagtig, og sandsynligheden for acne og udslæt kan ikke udelukkes. Det er på grund af denne kendsgerning, at shugaring på kritiske dage er yderst uønsket, da sådan behandling i sig selv ofte fremkalder irritation på huden;
 • På grund af det faktum, at en kvinde taber blod, bliver kroppen i denne periode svagere og mere sårbar. I kritiske dage observeres ofte et fald i trykket, hvilket kan forårsage kvalme og besvimelse under epilation.

photoepilation

Der er ingen absolutte kontraindikationer for fotoepilation med menstruation. Men på trods af at denne type behandling er en af ​​de mest smertefri, påpeger nogle kvinder, at eksponering for lysstråler også under kritiske dage medfører alvorlig ubehag. Især risikoen for smerte øges ved behandling af det intime område.

Hvis klienten ikke har mulighed for at udsætte proceduren, er hendes periode ikke en hindring for dens gennemførelse. Alt, hvad der skal gøres i en sådan situation, er at advare mesteren på forhånd, så han kan håndtere bikiniområdet mere omhyggeligt. En kvinde skal bruge en tampon, så sessionen vil være så hygiejnisk som muligt, risikoen for infektion minimeres.

Laser hårfjerning

De fleste kosmetologer anbefaler stærkt at nægte laser hårfjerning under menstruation. Også proceduren bør ikke udføres senere end 5 dage før cyklusens start. Dette skyldes det faktum, at smertetærskelen i løbet af denne periode er mærkbart reduceret, og da laser hårfjerning ofte forårsager ubehag under menstruationscyklusen, kan det øges flere gange.

Hvis en kvinde stadig har besluttet at fjerne hårfjerning under menstruation, skal man huske, at før og efter proceduren skal huden konstant behandles med antiseptika, da risikoen for infektion øges flere gange i løbet af denne periode.

Brug depilatory

Kan jeg gøre hårfjerning under menstruation med en depilator? Eksperter giver et positivt svar på dette spørgsmål. Depilator hårfjerning er helt sikkert og forårsager ikke bivirkninger, hvis de anvendes korrekt. Men under menstruation er det også umuligt at udelukke sandsynligheden for, at behandlingen vil fremkalde forekomsten af ​​udprøvede smertefulde fornemmelser.

Den eneste undtagelse er det intime område - det anbefales ikke at fjerne hår fra dette område med en depilator under menstruation. Denne metode i denne periode vil ikke være den mest komfortable, og det er usandsynligt, at det vil være muligt at udføre proceduren ordentligt.

Hårfjerning med voks eller sukkerpasta

Shugaring bikini under menstruation, samt at slippe af med uønsket hår med voks, er muligt. Hvis aktionsalgoritmen følges, vil proceduren ikke medføre komplikationer.

Hvor skal man udføre hårfjerning under menstruation - hjemme eller i salonen

Hvis en kvinde går til en laser- eller fotoepilation, skal du gennemføre en session i centrum af æstetisk kosmetologi, fordi sådanne procedurer kræver specielt udstyr. Men hvis en ung dame i de fleste tilfælde udfører depilation alene eller går til shugaring, vil hårfjerning under menstruationen være meget mere fornuftig hjemme. I dette tilfælde vil proceduren medføre meget mindre ubehag og begrænsning, og ved udseende af smertefulde fornemmelser kan epilering altid afbrydes.

konklusion

De fleste eksperter siger, at hvis der ikke er noget særligt behov for at se perfekt ud, så vil det i kritiske dage være meget mere fornuftigt at ty til at bruge en barbermaskine. Hvis en eller anden grund pigen ikke kan overføre salonepilation til en anden dato, så et par timer før sessionen anbefales det at tage et par smertestillende midler, hvilket vil gøre sessionen så behagelig som mulig.

Epilation og depilation under menstruation

Hårfjerning er blevet en integreret del af livet for kvinder, der ønsker at se attraktive ud. Normalt udføres procedurerne med en fast regelmæssighed, så det bliver undertiden nødvendigt at fjerne hårfjerning under menstruation.

 • 1. Er det muligt at udføre epilering eller depilation under menstruation?
 • 2. Virkning af proceduren på kritiske dage
 • 3. Når det er umuligt, men meget nødvendigt
 • 4. Den bedste tid for depilation: anbefalinger

Kan jeg gøre hårfjerning eller depilation under menstruation?

Kvinder er opdelt i to kategorier: For det første ser de ikke noget farligt i epilation, for det andet betragter de en trussel mod kroppen i hårfjerning. For at afklare problemet er det værd at overveje hver metode til at slippe af med vegetationen.

 1. Klassisk barbering er den bedste måde at skabe glat hud på i kritiske dage, det er tilladt af kosmetologer og læger. Bladene vil hurtigt og smertefrit fjerne hår, om end i kort tid.
 2. Shugaring under menstruation er heller ikke forbudt, men du skal være forberedt på ubehagelige følelser og mulige inflammationer. Du bør omhyggeligt forberede huden til proceduren og tage sig af antiseptika.
 3. Gør ikke depilation under menstruation med voks, det giver endda ubehag selv i normale tider, og kritiske dage øger kun denne følelse.
 4. Eksperter anbefaler at udføre mest professionelle hårfjerningsprocedurer under menstruation. Lasere og andre enheder påvirker kroppen aktivt og kan forårsage forringelse af helbredet. Den endelige beslutning skal dog foretages efter en individuel samtale med en specialist.

Således er de vigtigste argumenter, hvorfor du ikke kan gøre epilation under menstruation - alvorlig smerte og risikoen for hudbetændelse. Hvis en pige er villig til at lide og overholde de nødvendige regler, så fjernelse af vegetation, måske endda i denne periode.

Konsekvenserne af proceduren på kritiske dage

I perioden med kritiske dage er der en stigning i kropstemperaturen og en kontinuerlig frigivelse af blod, disse to faktorer skaber et gunstigt miljø for udviklingen af ​​skadelige bakterier. At komme på huden, der er skadet ved depilation, forårsager udviklingen af ​​betændelse, selvom kvinden nøje overvåger personlig hygiejne.

Nogle piger, der engang gjorde hårfjerning, er bange for alvorlige smerter, på kritiske dage øges smertetærsklen, og selv de sædvanlige procedurer virker forfærdeligt ubehagelige.

I værste fald kan ar, forbrændinger, alder og hæmatomer danne sig på huden.

Når det er umuligt, men meget nødvendigt

Livet er en uforudsigelig ting, så i nogle tilfælde, i strid med reglerne, skal du fjerne håret for at se perfekt ud. Det er bedre at bruge en barbermaskine, det er den hurtigste og sikreste måde.

Hvis klassisk barbering af en eller anden grund er uacceptabel, bør du konsultere en kosmetolog og også finde ud af om det er muligt at få epilering i løbet af sin periode.

Shugaring, som at vaske, er kun tilladt, hvis en kvinde er sikker på, at hun kan bære smerten og afslutte depilationen.

Det bedste tidspunkt for depilation: anbefalinger

 1. Fjern hår skal ikke være før 3-4 dage efter menstruationscyklussen. Normalt ved denne tid er smerten lidt sløvet.
 2. Depilation deep bikini udføres i det mest ekstreme tilfælde i overensstemmelse med alle hygiejneregler, efter proceduren er behandling af huden med antiseptika og naturlige cremer obligatorisk.
 3. Et par dage før menstruation begynder forandringer at forekomme i kroppen, forværrende resultaterne af depilering af overskydende hår. Men i den første uge efter menstruationens afslutning er der en afmatning i hårvækst efter procedurerne, det er en ekstra grund til at vente lidt mere end en god tid.

Når menstruationen begynder i en alder af 13 år, vil folliklerne sandsynligvis forblive lys, og der er ikke behov for at barbere. Men hvis i denne alder det månedlige stål.

Laser hårfjerning anbefales ikke under menstruation på grund af det faktum, at smerter tærsklen hos kvinder på sådanne dage falder og nervøs irritabilitet stiger.

Epilation under menstruation

Er det muligt at gøre depilation under menstruation?

Hvordan påvirker kritiske dage proceduren?

Moderne metoder til depilering og hårfjerning reddede bogstaveligt kvinder fra den trættende procedure for barbering. Som du allerede ved, er en barbermaskine en af ​​de mest ineffektive og ubrugelige procedurer, som også ofte fører til irritation og indfødning af hår. Men barbermaskinen tillod dig at udføre en session for at fjerne uønsket hår på ethvert tidspunkt i løbet af cyklussen og endog under menstruation, og vi vil finde ud af i dag, hvordan det er ved depilering og epilering.

Bioepilation under menstruation

Depilation i bikiniområdet

Sandsynligvis er det mest presserende spørgsmål, om depilering af bikinizonen er mulig under menstruation. Hårfjerning i et så känseligt område er i princippet forbundet med en stor mængde ubehag og problemer, så det synes i løbet af menstruationen at være umuligt. Ledende kosmetologer erklærer imidlertid autoritativt, at tilstedeværelsen af ​​kritiske dage ikke påvirker procedurens forløb. Med andre ord, om de er eller ej, vil det ikke påvirke et positivt resultat. Faktisk, hvis den mester, som du normalt går, ikke er imod, så må der ikke opstå problemer.

Effekten af ​​menstruation på depilation

Hvorfor eksperter anbefaler ikke hårfjerning under menstruation?

Faktisk kan vi ikke sige, at menstruation ikke påvirker depilationen. Men menstruation påvirker ikke selve processen, men patientens tilstand. Først på kritiske dage øges følsomheden, især på så delikate steder som f.eks. Armhuler eller bikinier. For det andet, ofte under menstruation, øges skibe på grund af blodgennemstrømning, og behandlingen af ​​sådanne zoner, især ved aggressive metoder til bioepilation, kan forårsage hæmatomer. Selvfølgelig er alt dette meget individuelt, og hvis du allerede har udviklet en afhængighed af ubehagelige fornemmelser, er der ingen mening om at annullere proceduren.

Eksperter anbefaler dig at gøre depilation i salonen, kun i dette tilfælde vil det passere dig med maksimal komfort. Hvis du advarer mesteren på forhånd om at du har "disse dage", vil han være klar og måske rådgive yderligere metoder til bedøvelse. For eksempel skal du tage en pille 1 time før den planlagte session eller behandle det ønskede område med en speciel creme eller spray. Hertil kommer, at håndværkere sædvanligvis pulverer det epilerede område bedre for at minimere kontakten af ​​arbejdsblandingen med huden.

Måske er den bedste mulighed i dette tilfælde at bruge en barbermaskine. Dette er dog ikke tilfældet. Under barberingen vil den uundgåelige dannelse af mikrobesparelser, som derefter kan inficeres, som under sådanne gunstige betingelser udvikles intensivt. Eksperter anbefaler kun at vente. Den mest gunstige periode for hårfjerningsprocedurer er de første dage efter menstruationen, når hudens følsomhed vender tilbage til normal.

Hvis du tilmeldte dig en session, og din månedlige periode pludselig begyndte, så har du selvfølgelig ikke brug for at annullere den. Men hvis du har mulighed for at beregne kritiske dage, så gør det og gå til proceduren efter dem.
At gøre eller ikke gøre depilation under menstruation er et uafhængigt valg af hver pige. Under alle omstændigheder skal du altid rådføre dig med din mester for at forstå nøjagtigt risiciene og reglerne i rehabiliteringstiden. Pleje af det behandlede bikini-område i dette tilfælde bør være meget mere grundig end ved depilering på normale dage.

Kan jeg gøre hårfjerning under menstruation?

I dag forsøger hver dame især at holde styr på hendes hud, hår, negle og tøj. De fleste moderne kvinder kæmper konstant med uønsket vegetation på deres kroppe og bruger nye metoder til at slippe af med det. Hvis det tidligere var den mest populære metode til at slippe af med uønsket hår, blev der brugt en barbermaskine, så på nuværende tidspunkt er mange forskellige metoder til fjernelse af overskydende hår opfundet af æstetiske specialister. Over tid begyndte kvinder at klage over de mange mangler ved at bruge en barbermaskine - de nægtede enten at barbere eller var på udkig efter alternativer. Det var da, at der var en øget efterspørgsel efter andre hårfjerningsmetoder.

Blandt de mest almindeligt anvendte i dag er: voksning, shugaring (ved hjælp af sukkerpasta), Elos-epilering, enzymatisk (ved hjælp af forskellige cremer og lotioner), elektrolyse og anvendelse af specielt laserudstyr. Som du kan se, er valget af moderne kvinder meget stort. Det er kun at vælge den mest egnede mulighed for sig selv.

Kan jeg gøre hårfjerning under menstruation?

Hver procedure indebærer visse betingelser for et positivt positivt resultat. Damer, der beslutter at slippe af med uønsket hår, skal sørge for, at der ikke er sådanne begrænsninger:

 • ydre hudlæsioner i form af sår, udskæringer, ridser eller bid
 • allergiske reaktioner, især hvis der er udslæt
Brug af epilatoren under menstruation
 • tumorer af forskellig ætiologi;
 • diabetes mellitus
 • åreknuder
 • Tilstedeværelsen af ​​en pacemaker eller proteser (til laser hårfjerning);
 • individuel intolerance over komponenterne i hårfjerner
 • graviditet eller amning.

Det er meget vigtigt at overholde alle ovennævnte kontraindikationer. Ellers er efter bivirkninger uønskede virkninger på huden eller hele kroppen mulig. Men mange kvinder har et spørgsmål, er det muligt at gøre depilation for gravide og under menstruation? Der er meget lidt information om dette, så der er mange modsætninger. Den sikreste metode til fjernelse af vegetation er en barberskrabbe. Men mange kvinder har længe forladt denne metode, fordi den har flere ulemper: nedsat hårvækst (vokser ind i huden), endeløs lokal irritation af huden, betændelse, kortvarig virkningstid. Barbering hjælper med at slippe af med håret selv under menstruation. Som for andre metoder er specialister opdelt i 2 kategorier. De fleste anser det ikke for skadeligt. Nogle mennesker er tilbøjelige til at tro på, at hårfjerning i kritiske dage kan forårsage mindre skade på kroppen. Efter proceduren kan der forekomme irritation eller endda blå mærkning. Dette gælder især procedurer for hårfjerning ved hjælp af en lysstråle (laser, photoepilation, samt Elos).

Laser hårfjerning under menstruation

Laser hårfjerning - en moderne effektiv måde at slippe af med uønsket vegetation, vandt mange fans. Et stort antal kvinder anvender denne procedure - de tiltrækkes af effektens varighed, fraværet af irritation eller betændelse, hastigheden af ​​sessionen, evnen til i sidste ende at slippe af med vegetation for evigt.

Mange damer spekulerer på, om det er muligt at gøre denne type depilation i kritiske dage, især i bikiniområdet. I løbet af denne periode ændres hver kvinders hormonelle baggrund, hvilket får smertens tærskel til at falde. Da laser hårfjerning er meget smertefuldt, kan mange kvinder simpelthen ikke tolerere så alvorligt ubehag. Dette gælder især for bikiniområdet, hvor det er meget smertefuldt at gøre depilationen. På dette grundlag kan vi trygt sige, at hårfjerning i kvindedagen er en meget smertefuld proces. På grund af det faktum, at huden bliver overdrevent følsom over for ydre påvirkninger, kan laserflasherne påvirke dets tilstand negativt. Forskellige forbrændinger, irritationer, smertelindring eller hæmatomer er mulige konsekvenser af udførelsen af ​​depileringsproceduren ved hjælp af laserudstyr. Mange eksperter anbefaler ikke kun at afstå fra at fjerne vegetation i menstruationsperioden, men også ikke at gøre det 5 dage før forventet startdato. Det er bedst at gøre dette efter den kritiske periode er overstået, og den hormonelle baggrund vender tilbage til sin normale tilstand.

Hvis det blev besluttet at gøre hårfjerningen uden at vente på afslutningen af ​​kritiske dage, være forberedt på overdreven ubehag. Prøv at flygte fra smerten, slappe af og tænke på noget behageligt. Efter sessionen skal huden forsynes med passende pleje ved hjælp af forskellige beroligende cremer. Et godt middel i form af en creme eller salve vil være præparater med en antiseptisk og sårhelende virkning ("Bepanten", "Rescuer", "Traumel C"). Sådanne midler vil desinficere hudoverfladen, forhindre spredning af infektion og bidrage til hurtigt at genoprette det beskadigede øvre lag af epidermis.

Kan jeg gøre hårfjerning under menstruation? Gør ingen skade

I dag bruger de fleste kvinder sådanne kosmetiske tjenester som depilering og epilering. Dette er forståeligt - vi ønsker alle at se attraktive ud. Desuden letter fjernelsen af ​​overskydende vegetation fra kroppen hygiejne, især i intime områder.

I hver dames liv er der jævnligt såkaldte kritiske dage. Naturligvis opstår spørgsmålet - er det nødvendigt at vælge tidspunktet for proceduren under hensyntagen til menstruationscyklussen? Er det muligt at gøre hårfjerning under menstruation?

Smuk, ren hud medfører altid beundring!

Naturen hjælper med at vælge

Ikke alle kvinder vil beslutte at fjerne overskydende hår fra kroppen under menstruation. Først og fremmest er kritiske dage ledsaget af konstant eller periodisk smerte i underlivet. Få mennesker vil styrke smerten.

Derudover føler kvinder i disse dage moralsk ubehag, især når det kommer til intime steder.

Her giver naturen os et tip. Talrige observationer tyder på: Hår vil vokse meget langsommere, hvis det fjernes på den trettende eller fjortende dag i menstruationscyklussen.

Det næste salonbesøg kan udskydes i længere tid. Dette vil lindre smerten og stressen.

Rådet. Hvis du beslutter dig for at slippe af med overskydende vegetation under menstruation, vent mindst i den tredje eller fjerde dag. På dette tidspunkt er smerten sløv.

For at reducere smerte kan du bruge specialværktøjer.

Epilering på kritiske dage

Så er det stadig muligt at fjerne vegetation på "disse dage"?

Fra medicinsk synspunkt er der ingen alvorlige kontraindikationer for denne procedure. Men læger og kosmetologer rådes ikke til at slippe af med overskydende kropshår, ikke kun under menstruation, men et par dage før det.

Hvad sker der på kritiske dage:

 • Smertegrænsen er reduceret;
 • Huden bliver mere følsom;
 • Den generelle tilstand forværres;
 • Nervøse forstyrrelser og humørsvingninger er mulige.

Alt dette behøver ikke yderligere procedurer.

Typer af hårfjerning

Når du vælger tidspunktet for epilering, skal du beslutte dig for den metode, du skal bruge til at fjerne overskydende vegetation fra kroppen.

Der er forskellige typer hårfjerning:

 • Brug af epilatoren;
 • voks;
 • Shugaring;
 • plukning;
 • Elektrisk hårfjerning;
 • Laser hårfjerning;
 • epilering;
 • Barbering.

Der er andre måder at fjerne overskydende vegetation fra kroppen. De, vi har nævnt, bruges oftest.

Mekanisk epilering

Ved udførelse af shugaring, voksning, plukning samt anvendelse af epilatoren fjernes håret mekanisk. Disse procedurer selv er meget smertefulde. Derfor er det i de kritiske dage bedre at undvære dem.

Hvis du beslutter dig for en sådan fjernelse, gør dig klar til en meget stærk smerte.

Fjernelse af vegetation med voks - en temmelig smertefuld procedure

Andre former for hårfjerning

Under fotoet fjernes elektro og laser hårfjerning ikke kun håret selv, men også pæren. Er det muligt at lave elektrolyse under menstruation? Dette er den mest smertefulde metode, der er angivet ovenfor.

Elektro og laser hårfjerning under menstruation er en mindre smertefuld procedure. Men her risikerer du at få irriteret hud.

Glem ikke, at hårene begynder at falde ud ikke straks, men efter to til tre uger. Så er det værd at rush? Er det ikke bedre at vente på slutningen af ​​kritiske dage?

Laser hårfjerning er ikke så smertefuldt som mekaniske metoder.

Intim zone

Epilation bikini under menstruation - et spørgsmål, der bør overvejes separat. Hårfjerning i det intime område er en smertefuld procedure i sig selv. Derudover er det meget nemt at få hudirritation på "disse dage".

Under menstruation vises blodudladning, kroppens temperatur stiger. Dette skaber et gunstigt miljø for udviklingen af ​​patogene bakterier. Kontakt med disse bakterier på irriteret hud kan føre til betændelse.

Rådet. Under menstruationen er det bedre at bruge en barbermaskine til at fjerne overskydende hår. Dette er den mest smertefri mulighed.

Fjernelse af vegetation i bikinizonen skal næres meget nøje.

Og hvis alt det samme for at gøre en epilering i kritiske dage?

Selvfølgelig har en kvinde ret til selv at bestemme sig, nøjagtigt, når hun skal om hendes udseende.

Vi kan kun give nogle anbefalinger:

 • Før du tager en aftale med mesteren, skal du finde ud af, om han er enig i at tage jobbet "i disse dage";
 • Hvis han er enig, skal du forsigtigt forberede proceduren (i løbet af sessionen skal det være behageligt for både dig og mesteren);
 • Glem ikke tamponen;
 • Hvis du ikke vil føle alvorlig smerte, skal du tage et bedøvelsesmiddel;
 • Og vigtigst af alt - gør hårfjerning kun på kritiske dage, hvis der er et presserende behov for dette.

Hvor er den bedste hårfjerning

Og det sidste spørgsmål - hvilket er bedre: fjern hårfjerning hjemme eller kontakt skønhedssalonen?

Nu er der alle muligheder for at fjerne kropshår fra egne hænder, især hvis man bruger mekaniske metoder. Instruktioner til udførelse af sådanne procedurer kan findes på hvert specialiseret websted.

Og alligevel er det bedre ikke at risikere det, især på kritiske dage. De stoffer, du bruger, kan forårsage allergier. Og det er usandsynligt, at du vil kunne følge alle instruktionerne nøjagtigt. Men prisen på en fejl i dette tilfælde er dit helbred og skønhed!

konklusion

Alle damer fortjener sådan skønhed!

Du kan slippe af med overskydende vegetation på kroppen under menstruation. Det hele afhænger af kroppens generelle tilstand, på smertetærsklen og efter eget valg. Se videoen i denne artikel, måske vil der være svar på nogle af dine spørgsmål.

At bestemme kun dig. Pas på dig selv! Vær sund, smuk og glad!

Kritiske dage for kvinder og hårfjerning - er det muligt?

Epilering er en nødvendig procedure for næsten alle kvinder. Og mange spekulerer på, om det er muligt at gøre denne procedure under menstruation, især for moderne metoder til hårfjerning såsom laser eller photoepilation, samt metoder til at levere stærke smerter: voksning eller shugaring.

Skønhedseksperter og læger anbefaler ikke at fjerne uønsket vegetation under menstruationen, såvel som et par dage før det. Der er ingen alvorlige medicinske kontraindikationer for epileringsprocedurer, men i løbet af denne periode falder en kvindes smertegrænse oftest, og hendes hud bliver meget mere følsom end på almindelige dage. Dette skyldes hormonelle spring, der ledsager hele menstruationsperioden.

Hver kvinde bestemmer sig selv, når hun skal gøre hårfjerning. Men hvis du går til proceduren under menstruation, vær forberedt på, at smerten vil være stærk, især når du fjerner hår med voks eller shugaring.

Epilation bikini under menstruation

Og særskilt er det værd at tale om hårfjerning i bikiniområdet på menstruationsdage. For det første er epilering af dette område smertefuldt alene, og for det andet under menstruation er det meget nemt at få hudirritation og endda hæmatom. Nedenfor betragtes de mest og mindst egnede typer hårfjerning (hovedsagelig til bikiniområdet).
"Smertefulde" typer af hårfjerning

Voksning, shugaring og hårhud i sig selv er meget smertefulde procedurer, som ikke alle kvinder kan gøre. Men der er dem der tolererer dem roligt og praktisk uden smerte (ofte sker det fra afhængighed, efter flere procedurer). I dette tilfælde kan du prøve at fjerne håret på disse måder og under menstruation.

I skønhedssalonen

Hvis du går for at fjerne hår i salonen, spørg først din herre om han vil arbejde sammen med dig i disse dage. Med et positivt svar skal du forsigtigt forberede sig på sessionen, så mesteren og dig selv vil være behagelige. Pas på hygiejneprodukter (i dette tilfælde er det bedre at bruge en tampon).

Hvis du er bange for, at det vil gøre ondt, skal du tage smertestillende før epileringssessionen eller behandle det ønskede område af huden med bedøvelsescreme. Husk også, at shugaring og voksning er ens i virkninger, men shugaring anses mindre smertefuldt, fordi håret fjernes ved hårvækst.

De bedste måder at fjerne hår på i menstruationsdagen

Razor - en god mulighed under menstruation, da det ikke forårsager smerte. Det er dog ikke egnet til bikiniområdet, da mikroskæring (og undertiden ikke mikro) uundgåeligt vil blive dannet ved barbering på huden.

Under menstruationen, når kropstemperaturen er forhøjet og blodet løbende flyder, er der skabt god jord til reproduktion af skadelige bakterier. Og disse bakterier, der rammer den skadede og irriterede hud, kan forårsage inflammatoriske processer, selvom en kvinde omhyggeligt overvåger hygiejnen.

Elektro, laser og fotoepilation under menstruation

Disse procedurer anbefales heller ikke til menstruation, især for elektrolyse som de mest smertefulde af alle tre. Laser og fotoepilation kan være smertefri, men der er risiko for hudirritation. Og da effekten af ​​sessionerne ikke vises straks, men først efter en uge eller to, når hårene begynder at falde, er der intet punkt i at skynde og venter på, at menstruationen slutter.

Video: Alle typer laser hårfjerning

Tips og tricks

Epilation under menstruation, kun hvis det er virkelig nødvendigt. Husk også, at nogle af pigerne på tredje eller fjerde dag i menstruation smerter, i modsætning til de første to dage, afrundede, og, hvis det er muligt, skal du vente mindst indtil da.

Gør hårfjerning i bikiniområdet, følg alle hygiejneforanstaltninger, og efter proceduren skal du sørge for at behandle huden med desinfektionsmidler og fugtighedscreme med naturlige ingredienser.

Pas på dig selv og vær smuk!

Er det muligt at shugaring under menstruation i bikiniområdet

Shugaring giver dig mulighed for at slippe af med kropshår. Men hvis proceduren falder sammen med kritiske dage, så er det muligt at gøre shugaring under menstruation? Moderne piger har en tendens til at se velplejede på ethvert tidspunkt, så dette spørgsmål er meget relevant.

Mulige negative konsekvenser

Lignende procedurer for hårfjerning betragtes som traumatisk for huden og overføres forskelligt, og i løbet af menstruationen føler mange kvinder værre og bliver mere følsomme for smerte, men der er ikke noget kategorisk forbud mod proceduren på kritiske dage. Derfor, hvis der er et presserende behov for epilering, så kan det gøres, men under hensyntagen til nogle funktioner i kroppens tilstand i denne periode.

I de dage af menstruation hos kvinder, i de fleste tilfælde er der en ændring i tilstand af organismen og niveauet af hormoner, som ikke kun fører til en ubehagelig smertefulde fornemmelser, men også de følelsesmæssige udsving, hurtig fysisk træthed og så videre. D. Og når du har brug for at gøre hårfjerning, men gå månedligt, skal du være klar til mulige ubehagelige konsekvenser, såsom:

 1. Langvarig rødme (pigmentering) af det behandlede hudområde.
 2. Puffiness efter den udførte manipulation forsvinder længere end på almindelige dage.
 3. Blusninger og hæmatomer forekommer sandsynligvis på grund af den reducerede blodkoagulation og dens rigelige tidevand i vævene, i de fleste tilfælde observeres denne manifestation i bikiniområdet.
 4. Måske udviklingen af ​​inflammatoriske processer på huden. Dette kan skyldes mange faktorer, herunder hormonelle abnormiteter, der fører til ændringer i huden: det bliver mere olieagtig. Irritation af huden kan forårsage ubehag i lang tid, så der skal lægges særlig vægt på at forberede kroppen til proceduren.

Funktioner af proceduren på kritiske dage

Da denne procedure i perioden med kritiske dage kræver mere opmærksomhed, mener eksperter, at det er bedre at gøre det i kabinen, fordi mesteren vil klare denne opgave hurtigere.

Før du laver shugaring, er det nødvendigt at forberede kroppen til disse manipulationer for at forhindre forekomsten af ​​mulige negative virkninger, som er inflammatoriske processer på huden:

 1. På den del af kroppen, hvor hårfjerning antages, skal du udføre en blød peeling og behandle huden med et antiseptisk middel. Dette vil minimere sandsynligheden for betændelse, hvilket kan forårsage keratiniserede hudpartikler.
 2. Før depilering er det vigtigt at udføre hygiejniske procedurer, og hvis det udføres i salonen, er det vigtigt at bruge en tampon og ikke en hygiejnepude.
 3. Efter manipulation anbefales det at anvende talkum på det behandlede hudområde for at reducere svettekirtlernes aktive arbejde.
 4. Efter 30 minutter kan du anvende en fugtighedscreme, og under vask er det bedre at bruge rensemidler med en neutral pH.
 5. For dag og dag af manipulationen bør ikke overophedes og spille sport.
 6. Efter shugaring anbefales det ikke at besøge solarium, sauna og swimmingpool om dagen.

Hvis hårfjerning er nødvendig for at udføre i bikinizonen, er det nødvendigt at advare mesteren om, at proceduren falder sammen med menstruationen. Bemærk at ikke alle herrer er enige om at udføre disse manipulationer i disse dage. Uanset hvilken type bikini.

Menstruationscyklus påvirkning

Når sukkeret hårfjerning i bikini-området under menstruation er vigtigt at mere omhyggeligt observere hygiejne kønsorganer, samt at ændre tamponen og undertøj før proceduren, selv om shugaring udføres hjemme.

Også værd at bemærke er, at dyb bikini (Strand) ikke kan gøres i de første dage af menstruation, er det bedre at udskyde den kosmetiske manipulation i 3-4 dage eller for at bruge alternativ, bliver mindre traumatiske metoder til slippe af med uønsket hår, for eksempel bruge cremen til hårfjerning.

Det er vigtigt! Eksperter anbefaler ikke sukker depilation i løbet af de første 3 dage af menstruationen, for i løbet af denne udskillelsesperiode er de som regel mere rigelige, de mærkes mærkbart værre, og smertens tærskel bliver lav, det vil sige smerten mærkes stærkere. Der er selvfølgelig undtagelser, men i de fleste tilfælde er disse manifestationer stadig til stede.

For at reducere smertefulde fornemmelser kan du drikke et bedøvelsesmiddel eller bruge en særlig bedøvelsessalve, inden du går til shugaring. Det menes også, at smerten er mindre følt på den sidste dag eller umiddelbart efter menstruationsperioden, så hvis du ikke kan udholde smerten, kan du om muligt overføre disse kosmetiske foranstaltninger i et stykke tid.

Således er sukkeraflejring ikke kontraindiceret i perioden af ​​kritiske dage. Men for ikke at opleve yderligere ubehag anbefaler eksperter at holde en menstruationskalender for at vælge flere passende dage til dette. Det anses for at være bedre at vælge den første halvdel eller midten af ​​cyklen.

Kan jeg gøre hårfjerning under menstruation?

Gentagelse af proceduren for fjernelse af overskydende hår fra år til år, de fleste kvinder tænker ikke engang på, hvordan kritiske dage påvirker epilering. Mange mennesker ved, at under hormonforløbet undergår de hormonelle ændringer ændringer, hvor smertens tærskel falder, immuniteten falder, hudfølsomheden øges. Derfor bør du vide, hvad der er fyldt med epilering under menstruation, hvor det er bedre at udføre og hvilke anbefalinger der skal følges.

Kompleksiteten af ​​epilationen

Menstruationen i sig selv er en ubehagelig proces, der ikke kan gå ubemærket. Nogle kvinder behøver ikke engang at tænke på, om de skal udsætte et besøg på salonen eller ej, fordi den blotte tilstand af dårligt helbred tvinger dem til at blive hjemme. Dette er dog ikke alt, fordi mange kan føre et normalt liv uden at ændre deres planer. Hvis kvinden på dette tidspunkt stadig besluttede sig for epilering, skulle hun være bekendt med de mulige vanskeligheder:

 1. På grund af smerte receptors øgede følsomhed vil processen være ret ubehagelig.
 2. På baggrund af en ustabil følelsesmæssig tilstand fremkalder proceduren en bølge af negative oplevelser, som kan forårsage funktionsfejl i kroppens funktion, en stigning i sekretionsvolumen og en overtrædelse af cyklussen.
 3. Reduceret tryk i kritiske dage og smerte fra epilation kan føre til bevidsthed, kvalme og svimmelhed.
 4. Øget syntese af talgkirtlen øger risikoen for pustler og irritation på procedurstedet.

Hvor bedre at bruge: i kabinen eller hjemme

Efter at have besluttet på det faktum, at der ikke er behov for at udsætte proceduren til menstruationens afslutning, er det på tide at tænke på følgende spørgsmål: hvor skal man udføre det? Der er flere muligheder: Tilmeld dig en session til en specialist eller efter at have erhvervet de nødvendige materialer for at slippe af med vegetationen alene. Som følge heraf skal kvinden vælge, og følgende positive og negative aspekter af hver af mulighederne vil hjælpe med at træffe en beslutning.

Et besøg i salonen er først og fremmest en garanti for kvalitet. Især hvis der er mulighed for at læse anmeldelser om salonen, så er der også anbefalinger til en bestemt mester. En kvalificeret kosmetolog vil gøre alt hurtigere, ikke så smertefuldt og med brug af kvalitetsmaterialer, og så vil han give nogle tip om pleje af det epilerede område. Før mødet skal kvinden informere specialisten om, at hun har kritiske dage, især hvis du planlægger at behandle bikiniområdet, for så vil proceduren være mere præcis. I nogle saloner er der også en telefonopkaldstjeneste derhjemme. I dette tilfælde vil damen, når den behandler det intime område, være mindre akavet at barbere foran en fremmed, og hun behøver ikke bruge tid på vejen.

Til fjernelse af selvhår er det ikke nødvendigt at forudregistrere proceduren, forlade huset og betale for andres tjenester. Hvis du har al den nødvendige viden til at udføre det, kan du endda udføre fjernelse af vegetation derhjemme og bruge et sæt af høj kvalitet, en kvinde kan godt nå det ønskede resultat. Men ved brug af billige forbrugsstoffer er der stor risiko for at udvikle allergi og anden hudskade.

Men det vil også være meget svært at arbejde med svært tilgængelige områder uden hjælp. Men hvis hårfjerning er planlagt i små eller åbne områder, så vil det være relativt hurtigere hjemme.

Anbefalinger inden epilering på kritiske dage

For at gøre salonen behagelig, er hårfjerningsprocessen mindre smertefuld, og efter at der ikke var nogen negative konsekvenser, behøver en kvinde godt forberedt:

 1. Advar skønhedsekspert til at udføre proceduren med større forsigtighed.
 2. En time før sessionen, tag en smertestillende og muligvis en beroligende.
 3. Når du arbejder med et bikiniområde, skal du bruge en tampon i stedet for en pude.
 4. Før du forlader huset for at tage et brusebad med brugen af ​​antibakteriel gel, som allerede er kendt for pigen og ikke vil forårsage hudirritation.
 5. Hvis det er muligt, besøg salonen på den tredje dag af menstruationen. Så processen vil ikke være så smertefuldt, udledningen vil være mindre, den generelle tilstand af pigen vil forbedre.
 6. Det vil være nyttigt at bruge anæstetika med lidokain. Det kan være både en creme og en spray.

Efter overholdelse af henstillingerne fra proceduren vil ikke være anderledes end den, der ville blive afholdt på en typisk dag.

alternativer

Det sker også, at der ikke er noget ønske om at bruge tid og energi på epilering, visse lægemidler er kontraindiceret, eller de hjælper simpelthen ikke. I sådanne tilfælde er der smertefri måder at fjerne hår uden at ødelægge pæren. Disse omfatter:

 1. Depilatory cream. Det er nødvendigt at påføre det behandlede hudområde, og efter 20 minutter skal du fjerne spatelen, som følger med. Endvidere vaskes rester af creme og hår af med varmt vand, og om nødvendigt påføres fugtighedscreme. Muligheden er egnet til den intime zone. Det vigtigste er at anvende cremen, så den ikke kommer på slimhinden, da dette er fyldt med irritation.
 2. Barbermanden. Denne metode er mere relevant for at fjerne hår fra lige dele af kroppen. Huden i de intime områder er allerede for følsom, og under menstruation øges sandsynligheden for infektion gennem mikroporerne. Men hvis erfaringen med en barbermaskine tillader det, så er der intet at være bange for.

Begge metoder betragtes som mindre effektive end epilering, fordi overfladen af ​​huden forbliver glat i kun få dage. Men de er gode som en let tilgængelig, smertefri og hurtigt implementeret alternativ.

konklusion

Hvis en session allerede er optaget, giver det ingen mening at udsætte det, hvis du har det godt. Men du bør fortsætte med at overvåge din cyklus og kontrollere disse ting. Det gør ikke ondt også for at vælge en mere egnet måde at fjerne vegetation på. Det er vigtigt at vide, at i løbet af menstruationsperioden skal kroppen være rolig og stressfri.

Epilation under menstruation

Laser hårfjerning er en procedure, der gør det muligt for piger at tabe uønsket vegetation på kroppen. Den nyeste teknologi gør det muligt for laseren at isolere og fjerne visse biologiske strukturer, hvilket ødelægger ikke kun håret, men også pæren.

Dette tillader i sin tur flere sessioner at stoppe med at bekymre sig om overskydende vegetation, selv i den intime zone. Men du skal forstå, at laseren har et arbejdsområde, designet i en vis længde, som er tilstrækkelig til hårets død, det omfatter melanin. Denne meget melanin laser virker.

Efter en sådan indvirkning med tiden går og de døde rester af håret. Piger, glem ikke at der er omkring 5 millioner hårpærer på en persons hud. Og de vokser ikke på samme tid, det viser sig, at for fuldstændig hårfjerning har du brug for flere sessioner af laserafhaling. Som vores kunder siger, og specialisterne i dette felt i 1 session har du fjernet omkring 30-40 procent. Efterfølgende session kan kun udføres i en måned. Og de resterende sessioner for fuldstændig fjernelse kun efter 4-5 måneder.

Hvad er kontraindikationerne for laser depilation.


Det anbefales på det kraftigste ikke at gå til en strand eller et solarium, inden du går til denne procedure, at tage antibiotika og at plukke ud øjenbrynene. Men efter laser depilation ikke besøge: sauna, bad, massage og selvfølgelig stranden og solarium. Vær tålmodig et par dage før du fortsætter dit aktive liv.


Medicinske kontraindikationer omfatter:

 • Forskellige former for herpes;
 • Enhver smitsom og inflammatorisk hud;
 • Papillomer, modermærker, neoplasmer;
 • Allergiske reaktioner på huden i depilation zone;
 • Med diabetes
 • Hvis du har kroniske hudforhold
 • Forskellige former for smitsomme sygdomme;
 • Skader på huden, og det er ridser, bid, skader mv.
 • Postburar ar i laserområdet.


Kan jeg gøre hårfjerning under menstruation?

De fleste af os piger er allerede meget irritabel og smertefuld. Det er derfor, laser aflejring vil være meget smertefuldt for dig. Ligeledes vil din psykologiske tilstand forværre hele situationen. Af alle de ovennævnte grunde vil vi ikke anbefale dig at gennemgå denne procedure i menstruationscyklussen.

Her kommer vi til hovedproblemet, men det er værd at finde ud af. Alle piger har de dage, hvor vi ikke føler os meget godt. Naturligvis er situationer forskellige, for nogen passerer det næppe, men for nogen er denne gang helvede i løbet af den tid, de løber for smertestillende midler.

Vi anbefaler at gå gennem hårfjerning 3-5 dage før cyklusens begyndelse, under menstruation og selvfølgelig efter 3-5 dage efter afslutningen. Således vil du have en halv måned gunstig for at besøge vores virksomhed.
Men vi forstår også, at du har en meget travl tidsplan, og det vil være yderst vanskeligt at udsætte besøget i proceduren. Derfor, hvis du stadig beslutter at gå til en session i menstruationscyklussen, følg nedenstående anbefalinger, og din depilation vil gå så langt som muligt.

 1. Når du tilmelder dig i vores salon, advarer mesteren om deres "særlige" dage. For at hende skal behandle dig med forståelse og være forsigtig i hendes handlinger.
 2. Hvis du har en sådan mulighed, skal du bruge denne procedure i 3 eller flere dage. På dette tidspunkt vil alt være mindre smertefuldt, den psykologiske tilstand vil være mere stabil og mindre udledning.
 3. Tag før depilation smertestillende midler og beroligende midler. Dette giver dig mulighed for at udsætte proceduren med mindre ubehag og have en rolig tilstand.
 4. Du skal nøje overveje hygiejne. Selvfølgelig, hvis du kommer til proceduren i menstruationscyklussen, så skal dette gøres ikke med en pakning, men med en tampon. Før du besøger vores salon skal du omhyggeligt tage et bad. Til denne procedure er det bedst at vælge en bevist antibakteriel gel, som igen ikke vil forårsage irritation.
 5. Hvis du har mulighed for det, skal du også bruge en lokalbedøvelse.
 6. Du skal sikre din hud komfort umiddelbart efter proceduren. Det er påkrævet at tørre huden med et antiseptisk middel, så der ikke dannes sår og at rense porerne. Især hvis proceduren blev udført i bikiniområdet, er disse dage særligt blide og modtagelige for irritation.

Laser hårfjerning - en procedure, der gør hver pige vant til at passe på sig selv. Men glem ikke at sundhed er også meget vigtigt. Derfor, uden særlige behov, udfør ikke proceduren under menstruation. Gør alt for at gøre proceduren så smertefri som muligt.

Fra og til: epilering under menstruation

Standardproceduren for at slippe af med uønsket vegetation har sine egne regler. Den kvindelige krop er arrangeret på en særlig måde, og processernes cykliske karakter har sin egen regelmæssighed. I menstruationsperioden ændres hormonelle ændringer, smertens tærskel falder.

Vanskeligheder ved epilering under menstruation

Jeg vil gerne henlede opmærksomheden på de vigtigste vanskeligheder ved denne proces. Denne liste indeholder følgende faktorer:

 • følsomheden af ​​huden øges, reagerer receptoren straks på eventuelle mekaniske virkninger;
 • Syntesen af ​​sebaceøsekretionen aktiveres, hvilket ofte fører til forskellige betændelser, sår og irritationer;
 • det er værd at vide, at hårene vil vokse langsommere, hvis de fjernes på cyklusens 13-14 dage, men ikke under;
 • enhver kosmetisk manipulation på dette tidspunkt er uønsket, et fald i blodtrykket sammen med smertefulde fornemmelser kan føre til svaghed, svimmelhed og bevidstløshed.

Men at bygge dine planer kun baseret på kritiske dage er umuligt. Resten, fester, romantiske møder kan ikke afhænge af naturlige processer. For at være sikker på, kan du til enhver tid udføre depilationen ved at vælge det mest optimale udseende.

Metoder til hårfjerning under menstruation

Epileringstid på menstruation bør være så mild som muligt. Du skal kende de bedste metoder til at udføre en kosmetisk procedure. Til bio-depilering anvendes forskellige sammensætninger, shugaring (sukkermasse), voksning (voks), enzym (trypsin).

Disse er uønskede måder, da de kan medføre hårintroduktion, alvorlig smerte, og muligheden for en allergisk reaktion øges.

 1. Voksning - en varm voks sammensætning påføres det valgte område, du skal vente, indtil det køler ned og fixer hår godt. Efter brug af papirstrimlerne eller bare hænder fjernet sammensætningen sammen med kufferten. En egnet metode til at slippe af med vegetationen på hænder og fødder. Men smerten ved manipulation, risikoen for allergier - de største ulemper. Ofte forbliver hæmatomer på huden, hvilket vil være særligt mærkbart under menstruation.
 2. Shugaring - en speciel sukkerpasta anvendes, når den påføres, wraps den rundt om hvert hår, så fjernes den med en skarp bevægelse, delvis forbliver pærerne. Under menstruation kan forårsage udbrud af åreknuder, desuden kan ikke alle modstå stærke smertefulde fornemmelser.
 3. Enzym hårfjerning - eksponering sker ved hjælp af specielle kemiske enzymer, de forstyrrer hudens struktur, ødelægger, ødelægger hårsækken. Følelser er mindre smertefulde end under voksning eller shugaring, men under menstruation er der stor sandsynlighed for at udvikle en allergi og få en forbrænding. Det foregår i flere faser - forberedelse, anvendelse af sammensætningen, indpakning med bandageforbindelser, opvarmning, rensning.

Typer hardware epilation:

 1. Photoepilation - den største fordel er en langvarig effekt, der kan være et lille ubehag med øget følsomhed i huden. En sikker procedure kræver flere sessioner. Men resultaterne afhænger af hormonbalancen, som under menstruationen forstyrres.
 2. Når laser hårfjerning heller ikke kan være bange for smerte, forhindrer kølesystemet dannelsen af ​​forbrændinger. Impulsen virker direkte på folliklerne og påvirker ikke andre områder. Det vil tage fra 6 til 8 sessioner for at slippe af med håret i de næste 10 år.
 3. Elektrolyse - der bruges specielle elektroder, hvorigennem strømmen strømmer og ødelægger pærerne. For at opnå resultatet bliver det nødvendigt at bruge ca. 10 sessioner. Det bruges ikke i områder med tæt vegetation, da hvert hår bliver nødt til at bruge 2 minutter. Smertefuld procedure, i nogle tilfælde forbrændinger, udslæt, irritation.

Under menstruation er den hurtigste og mest smertefri måde at gøre huden helt glat af, en barbermaskine.

Det er kun nødvendigt at dampe dækslet lidt til at behandle med en speciel gel med en køleeffekt. Efter proceduren kan du anvende beroligende mælk.

Anbefalinger til hårfjerning under menstruation

Kvalitativt kan proceduren udføres af kosmetologer i salons og klinikker i æstetisk medicin. Det er bedre at vælge den mest blide og smertefri metode. I de første dage af cyklusens begyndelse er det værd at nægte manipulationer, ubehaget reduceres mærkbart kun med 3-4 dage. Skønhedstips:

 • der er specielle spray og cremer baseret på isocoin, det udvalgte område behandles et par timer før proceduren;
 • Før du bruger en barberkniv eller epilatorcreme, er det værd at tage et brusebad for at dampe ud dækslerne, det er tilrådeligt at bruge skrubber for at fjerne døde hudepitelpartikler;
 • efter at slippe af med hårene, behandle området med antiseptiske midler, er det muligt med indholdet af mentol eller mynte;
 • smertefulde fornemmelser kan styres ved hjælp af medicin - Ibuprofen, Ketanov, narkotika bør kun bruges efter rådgivning af en læge.

Hvorvidt man skal foretage hårfjerning på kritiske dage, bestemmer hver for sig selv. Følelser under proceduren afhænger af den enkelte grad af smertegrænsen. Ved at vælge den bedste metode kan du få det perfekte resultat.

Beskrivelse af Philips BT9290 trimmer

Ny teknologi til øjenbryn