Depilation bikini voksstrimler

Glat hud er, hvad hver kvinde drømmer om. En populær måde at fjerne hår på er voksstrimler til intim depilering. Dette er et tyndt specialpapir på den ene side, hvor voks er påført. Med deres hjælp kan du hurtigt slippe af med uønsket hår i det intime område. Fjernsynsreklamer vises ofte, for eksempel veet voksstrimler, som sikrer hudens glathed og ømhed.

 • 1. Fordele og ulemper
 • 2. Hvilket er bedre at vælge
 • 3. Forberedelse til depilation
 • 4. Hvordan man bruger voksstrimler
 • 5. Pas efter depilering
 • 6. Kontraindikationer
 • 7. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 7.1. Hvor meget er resultatet af voksstrimler?
 • 7.2. Kan du bruge dem i enhver alder?
 • 7.3. Sådan fjerner du voksrester fra huden?
 • 7.4. Er der hudirritation efter voksstrimler?
 • 7.5. Vokser håret efter brug af voksstrimler?
 • 7.6. Hvad skal man gøre, hvis efter voksstrimlerne i det intime område, så mærker blå mærker og hvor lang tid vil de gå?

Fordele og ulemper

Strimler til depilering af den intime zone har mange fordele i forhold til andre metoder til hårfjerning. Alle fordelene ved deres brug er synlige efter den første procedure. De vigtigste fordele ved denne metode er:

 • overkommelig pris;
 • Resultatet er glat hud i det intime område;
 • brugervenlighed;
 • proceduren tager et minimum af tid;
 • sikkerhed;
 • bånd er nemme at købe på et supermarked eller apotek;
 • Du kan selv udføre proceduren.

Takket være disse positive nuancer er denne metode meget populær hos kvinder.

Hårfjerning med voksstrimler i bikiniområdet har minus:

 • sårhed i proceduren
 • du skal følge reglerne for fjernelse af båndet, ellers hårene nedbrydes ved roden og vokse ind i huden.

Men selv disse ulemper stopper ikke kvinder fra at benytte sig af denne procedure, da metoden er effektiv og giver et reelt resultat af depilationen.

Hvilket er bedre at vælge

På markedet er der mange bånd med voks, med tilsætning af forskellige komponenter, der hjælper med at slippe af med hår. Epilation af en bikini zone med striber af populære kosmetiske virksomheder udføres kvalitativt og hurtigt, men du bør beslutte om produktets mærke.

Forberedelse til depilation

Epilation bikini kræver omhyggelig forberedelse. Ved epilering ved at anvende denne metode til at være effektiv, skal håret være 3-4 mm langt.

Før proceduren er det nødvendigt at fjerne det døde væv og udvide porerne. For at gøre dette, brug en skrubbe, det er bedre, hvis det indeholder glykolsyre. At det hjælper med at affedt huden, fjern alt snavs fra porerne, der har åbnet. Efter rensning tørres bikiniområdet grundigt med et håndklæde. Du kan drysse området med talkumpulver, så hele den resterende fugt fjernes. Efter forberedelsen kan du fortsætte med direkte påføring af strimler og hårfjerning.

Hvordan man bruger voksstrimler

For at huden skal blive glat, er det nødvendigt at tage hensyn til anbefalingerne om brugen af ​​voksstrimler.

 1. Efter at huden er forberedt, kommer alt du behøver ud af pakken. For nemheds skyld er de skåret i smalere bånd. Således, når fjernet, er smerten meget mindre.
 2. De forberedte bånd opvarmes i hænderne i 10-15 sekunder. Dette er nødvendigt for at gøre voksen blød.
 3. Den opvarmede strimmel adskilles, og dens klæbende del limes til det intime område i retning af hårvækst.
 4. Det er nødvendigt at forsigtigt glatte båndet, så vokset på den fordeles over huden i et ensartet tyndt lag.
 5. Båndet kommer ud i modsat retning fra hårets vækst med hudspænding.
 6. Ved afslutningen af ​​bikiniens udtørring fjernes voksrester med en lotion eller olie. Vedligeholdelse af deres kunder, producenter, for eksempel Vit, tilføjer specialservietter til sættet.

Afgang efter depilation

Efter hårfjerning i bikiniområdet bliver følsom hud i dette område følsom og kræver omhyggelig omhu. Når den resterende voks fjernes, påføres en særlig creme, hvilket giver en blødgørende effekt. Efter proceduren er det værd at nægte at anvende parfume på huden i dette område.

For at forhindre indgroede hår anbefaler kosmetologer at rengøre det intime område med en skrubbe efter en uge. Kvinder, der har fjernet deres hår fra bikiniområdet med bånd, anbefales ikke at solbade i solen eller bruge en solbad i de første par dage. For at opnå størst effekt skal du anvende en creme, der er designet til at forhindre hårvækst.

Kontraindikationer

Behandling af bikini voksstrimler næsten ingen kontraindikationer. Du bør ikke ty til denne procedure, hvis der er hudsygdomme. Beauticians anbefaler ikke at fjerne hår med bånd ved forhøjede temperaturer.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvor meget er resultatet af voksstrimler?

Afhugning af bikiniområdet kan bevare resultatet af glat hud fra 2 uger til 1 måned, afhængigt af de enkelte kendetegn ved kvindens krop.

Kan du bruge dem i enhver alder?

Beauticians tror - du kan fjerne hår, når behovet opstår. Derfor er der ingen aldersgrænse.

Sådan fjerner du voksrester fra huden?

Efter proceduren forlades overskydende voks ofte på huden. Den resterende voks fjernes med det olieholdige serviet, der er inkluderet i kittet med lotion eller olie.

Er der hudirritation efter voksstrimler?

Ved følsom hud er der risiko for irritation. For at fjerne det, brug en blødgørende creme eller en zinkbaseret salve, f.eks. "Bipanten".

Vokser håret efter brug af voksstrimler?

Med en ordentlig procedure og yderligere pleje af bikiniområdet vokser håret ikke ind i huden. Hvis der blev lavet tekniske fejl, er der mulighed for enkelt indgroede hår.

Hvad skal man gøre, hvis efter voksstrimlerne i det intime område, så mærker blå mærker og hvor lang tid vil de gå?

Du kan behandle huden med en blødgørende creme. Bruiser efter voks voksning er et individuelt træk ved kroppen, og det sker ganske sjældent. Deres helbredelse afhænger også af hver person individuelt.

Depilation voksning dyb bikini

Salon og hjemmepleje procedurer i dag er ikke en luksus, men en nødvendighed. Moderne virkeligheder kræver, at kvinder altid er opmærksomme og ser godt ud. Intet giver sådan tillid til dig selv som dyrt udsøgt blonderundertøj eller et perfekt glat bikiniområde. Forskere har endda gennemført en undersøgelse om dette emne og bekræftet denne kendsgerning. Epilation med en dyb bikini voks eliminerer hår i gennemsnit 2 uger og giver fantastiske indtryk af livet uden en barbermaskine.

Særlige egenskaber

Voksning af et bikiniområde voksning er en smertefuld procedure. Men i dag er det en af ​​de mest efterspurgte i skønhedssegmentet og bliver mere og mere overkommelig både i pris og når det kan gøres (herunder hjemme). Proceduren har flere specielle egenskaber:

 • Den udføres af en klassificeret specialist i et sterilt rum - den første og uundværlige betingelse, da hudkontakt kræver renhed i værelset og redskaber, færdigheder og erfaring fra mesteren;
 • Du kan selv fjerne hår i hjemmet, for det er du nødt til at arme dig selv med voks (væske eller i kassetter, varmt eller varmt), træpinde til påføring og distribution af sammensætningen, specielle striber og mod;
 • Bioepilation giver dig mulighed for at slippe af med håret i det intime område: skam, store kønslæber og mellem skinkerne;
 • Der er flere typer voks, og den mest velegnede til depilering af det intime område betragtes som varmt for salonen og filmen til huset. De er velegnede til applikation og distribution på vanskelige steder og fanger selv korte og tynde hår;
 • Proceduren udføres kun under forudsætning af at håret i bikiniområdet har en længde på 5 til 12 mm;

Epilation voksning dyb bikini: fordele og ulemper

De vigtigste normer for grooming kvinder anses for at være et pænt udseende, samt sund hud uden overskydende hår.

For at blive sexere vokser kvinder voksende bikini (voksning). Det betragtes som traditionelt for intime steder. Overvej fordelene ved denne metode og hvordan man udfører proceduren.

Fordelene ved voksning

Fjernelse af overskydende hår i et bikiniområde med voks er en effektiv og overkommelig måde. Voks kan købes hos ethvert apotek eller skønhedssalon. Omkostningerne ved proceduren er lav selv i en specialiseret salon.

Voksende bikini voksning varer ikke længe, ​​er enkel og kan gøres selvstændigt, hvis du har de nødvendige færdigheder.

Kvinder vurderede variabiliteten af ​​metoden. Håret fjernes ved hjælp af voks med forskellige temperaturer, så du kan altid vælge den rigtige mulighed: kold, varm eller varm fjernelse af hår. Sidstnævnte er den mest effektive, men det er ønskeligt, at proceduren udføres af en specialist.

Varigheden af ​​effekten er et vigtigt aspekt til fordel for denne procedure. Hår under voksning fjernes sammen med roden, så de vokser tilbage om en måned. Proceduren gentages hver 3-4 uger (efter brug af varm voks - endnu mindre ofte). Med regelmæssig epilering bliver hårene til sidst tyndere og tyndere, deres vækst falder ned, de bliver blødere og smertefulde fornemmelser falder.

Voks er et naturprodukt, så dets ingredienser irriterer ikke dermis, og proceduren kaldes bioepilation. Voks kan bruges af alle, der ikke har allergi over for bi-produkter.

Proceduren har det med at skrælle (fjerner døde hudceller), så med regelmæssig brug af huden bliver blød og fløjlsagtig. Meget sjældent, efter voksning, opstår hårfældning.

Kontraindikationer

Ikke alle kan gøre voksende bikini voksning uden sundhedsskader. Begrænsninger gælder for dem, der på tidspunktet for den foreslåede procedure har et eller flere symptomer:

 • eksacerbation af genital herpes
 • svampe eller purulente hudlæsioner, sår i bikiniområdet;
 • papillomer på kønsorganerne og perineum;
 • frisk tan;
 • utilstrækkelig hårlængde
 • øget kropstemperatur;
 • kritiske dage.

Kontraindikationer er diabetes, epilepsi, kardiovaskulær eller kræft, dårlig blodkoagulation. Smerter kan forårsage livmoderkontraktioner, så for gravide er det bedre at nægte enhver form for depilation i graviditeten (især i de senere perioder). Sygeplejersker er også bedre til at afstå fra epilering på grund af den øgede følsomhedstærskel, selv om der ikke er noget kategorisk forbud mod dette problem.

Pas på dem, der har ekstremt følsom hud eller har tendens til allergi.

Typer af bikini zoner

Afhængig af de intime steder, hvor hårfjerning udføres, er der 3 bikini zoner:

 1. Klassisk (udendørs bikini). For at bære badetøj, gøres voksning af bikiniområdet langs kontouren af ​​trusset og under skinkerne.
 2. Gennemsnitlige. Ud over den klassiske bikini er sidzoner og den øvre del af pubisene epileret.
 3. Epilation voks "dyb bikini." Håret er fjernet fra alle intime steder: mellem skinkerne (fra anus til halebenet), i lysken, på pubic triangle og nær labia. På grund af den alvorlige smertefuldhed i proceduren er det bedst for piger at gennemgå det 3-5 dage efter menstruationens afslutning, når tærsklen for følsomhed reduceres.
 4. Brasiliansk bikini. Det adskiller sig fra en dyb bikini smal strimmel eller mønster af pubic hår.

Den gennemsnitlige og klassiske bikini kan laves selvstændigt, mens det for brasiliansk er bedre at bruge en mesters service.

Hvilken slags voks er bedst til bikiniområdet?

Den kosmetiske industri tilbyder følgende typer voks til hårfjerning:

 1. Cupping. Bruges til varm og varm bikini hårfjerning. Fordelen med emballage er, at du straks kan varme op en stor del af sammensætningen. Værktøjet påføres med en træspatel. Ofte bruges i saloner.
 2. Film. Fås i granuler eller fliser. Velegnet til enhver hud. Før brug opvarmes den til en temperatur på 34... 37 ° C. Det ligger lige ned og gentager kroppens kurver. Dens brug kræver ikke strimler af papir eller klud, men kræver færdigheder.
 3. Voks i patroner. Kassetter har specielle dyser, der giver dig mulighed for at anvende sammensætningen jævnt med en strimmel af enhver bredde. Kassettevoks har en behagelig farve og lugt. Der er flere sorter af det: gel, flydende, vandopløselig. Deres behagelige struktur gør proceduren mindre smertefuld, da voksen ikke klæber til huden og ikke beskadiger den. Azulen voks har antiinflammatorisk og blødgørende virkning. Vassen i patronerne er velegnet til brug på alle typer læder.
 4. Voksstrimler. Designet til koldvoksning i bikiniområdet. Deres effektivitet er lav, men de er økonomiske (en stribe kan bruges to gange), miljøvenlig.
 5. Briketter. Det bruges til at fjerne hårdt hår.
 6. I diskerne. Fjerner hår af forskellig hårdhed. Det bruges til varmt hårfjerning.

Når du køber et produkt, er det nødvendigt at tage højde for funktionerne i hud og hår for at vælge den rigtige måde at lave voksbikini på. De mest populære voksmærker er Depilflax, Dolce Vita, Veet, Gigi, White Line, Floresan.

Forløbet af proceduren

Epilering af dyb bikini voks skal gøres omhyggeligt og dygtigt på grund af hudens følsomhed. Proceduren består af tre faser:

 • uddannelse;
 • hårfjerning;
 • behandlede hudbehandlinger.

Hvert trin skal kontaktes ansvarligt: ​​Kvaliteten af ​​hårfjerning og mulige uønskede konsekvenser (irritation eller beskadigelse af huden, indgroet hår, smerte) afhænger af den rigtige voks og korrekt forberedt hud.

Korrekt behandling af huden efter epilation garanterer hurtig genopretning.

uddannelse

Depilation i kønsområdet kræver passende træning. Det første, som en nybegynder skal gøre, er at besøge en tricholog. Lægen vil evaluere tilstanden af ​​hud og hår, rådgive det bedste voksprodukt. Før du bruger voks, er det nødvendigt at teste for allergier på et lille område af huden.

Forberedelsen af ​​proceduren består af følgende trin:

 1. På tæren renses huden af ​​døde epithelceller med en blød skrubbe designet til følsom hud eller ansigt. Fugtgivende med en fed creme vil slappe af huden, blødgøre hårsækkene. På grund af dette vil proceduren være mindre smertefuld.
 2. Hvis det er muligt, tag et varmt bad straks før epilering for at varme huden op.
 3. Trim forsigtigt hår, hvis de er længere end 11 mm. Den optimale længde er 4-6 mm.

På dagen for epilationens hygiejne i bikiniområdet må du ikke bruge kosmetik: lotioner, tonics, cremer.

Smertelindring

Proceduren inden for intime områder er smertefuldt, men med den rigtige teknik og passende træning tolererer mange piger det godt. Men hvis klienten har en høj følsomhedsgrænse eller hun er bange, anæstesi anvendes, lokalt eller ved hjælp af sådanne smertestillende piller:

De tages 30 minutter før proceduren. Lokale anæstetika omfatter smertestillende midler, geler og sprayer:

Vel hjælper billig, men effektiv løsning Menovazin. Lokale anæstetika har næsten ingen bivirkninger. Midlerne anvendes på bikiniområdet i henhold til vejledningen.

Om nødvendigt laves injektioner med 2% lidokainopløsning. Insulinnålen skønhedsekspert i et skakbrætmønster (virkningsradius af Lidocaine 3 cm) injicerer lægemidlet til en dybde på 1,5 mm i bikiniområdet uden at påvirke labia.

Udfør proceduren i trin

Fremgangsmåden begynder med forberedelsen af ​​huden. Det er nødvendigt at tage et bad; i ekstreme tilfælde kan du bruge vådservietter.

Kvindens kropsholdning er af stor betydning: i en afslappet tilstand falder smertefulde fornemmelser.

Fremgangsmåden finder sted i følgende rækkefølge:

 1. Den hud, der skal epyleres, behandles med et antibakterielt middel.
 2. Derefter tørres dette sted grundigt, gnides med talkum eller babypulver.
 3. Ved voks voks opvarmes voksen til kropstemperatur eller 60 ° C (til varm depilering). Det er ikke nødvendigt at bruge en mikrobølgeovn eller et vandbad til opvarmning, så voksen ikke overophedes og forringer ikke dens egenskaber. Voksstrimler til opvarmning gnides af palmer.
 4. Ved hjælp af en engangs spatel eller patron dyse, påføres et opvarmet stof på et lille område af huden (eller en færdig voksstrimmel limes) i retning af hårvækst, dækket af en klud eller et papir og presses ned for at holde det fast i hårene. Efter 3-4 sekunder fjernes stoffet sammen med voks fra huden mod hårvækst. Dette gøres hurtigt, jerk. I dette tilfælde klæber fingrene på huden i nærliggende områder af kroppen. Hvis der anvendes filmvoks, øges eksponeringstiden til 10-15 sekunder, indtil voksfilmen strækker sig godt.
 5. Hvis der er hår, kan proceduren gentages.
 6. For at lindre smerte bliver huden let masseret med fingerspidserne.
 7. Manipulation gentages på tilstødende områder af huden, herunder pubis, indtil alle hårene fjernes.
 8. Dernæst genitaliseres lænseplanterne også.
 9. Klienten hviler på siden for depilation af den interdigital fold.

Så skal proepilirovanny hud behandles.

Hudpleje efter epilering

Voksrester fjernes med enhver naturlig olie (oliven, mandel, avocado). Pakning med voks tilbyder specielle klud. Du kan ikke bruge til dette formål skrubbe eller vaskeklud, brug sæbe. Hvis der er enkelthår, fjernes de med pincet. Den behandlede hud desinficeres. Til dette formål anvendes hydrogenperoxid, miramistin, chlorhexidin eller dimexid.

Den behandlede hud skal være beroliget. Afhængig af hudens egenskaber og procedurens rigtighed manifesterer irritationen sig på forskellige måder: fra svag rødme og dannelse af røde prikker til svær hyperæmi, smerte, kløe og udseende af blod (lymfe).

Der er forskellige måder at fjerne irritation efter voksning. For at gøre dette skal du bruge sådanne værktøjer:

 1. Cremer: til børn, Bepanten.
 2. Salve: zink, redningsbalsam.
 3. Baby pulver.
 4. Antiburn-lægemidler (Panthenol).
 5. Aloesaft
 6. Herbal decoctions: kamille, calendula, serie (eller cremer indeholdende disse ingredienser).
 7. Enhver opvarmet vegetabilsk olie (oliven, mandel, avocado) med æterisk olie af roseolie eller te.
 8. Særlig postepilatsionny gel eller lotion.

Det er tilrådeligt ikke at foretage pludselige bevægelser efter proceduren i 20 minutter, indtil huden beroliger. Det er også ønskeligt at afstå fra soling i 2-3 dage, termiske procedurer, at have sex.

Gynnsomme for huden vil være brugen af ​​naturlige linned klassisk skåret.

Hvis der er en tendens til udbrud af indgroet hår, efter 4 dage behandles bikiniområdet med en skrubbe. Du kan bruge midler, der sænker hårets vækst.

Prisen på dyb bikini hårfjerning afhænger af omkostningerne ved materialer, der anvendes af en kosmetologs udstyr og ydelser. Den gennemsnitlige pris for voksning i en skønhedssalon er 1000-2000 rubler. Depilering af separate dele af intime zoner vil koste mindre.

Udgifterne til voks til depilering afhænger af fabrikantens type og mærke, pakkenes størrelse. Den gennemsnitlige pris er 110-130 rubler. pr. 100 g. Voksmelt vil koste mere: 600-2500 rubler. og over.

anmeldelser

Svetlana, 19 år gammel, Ryazan

Jeg råder dig til at bruge til voksning af bikini voks i patronen. Let at påføre, ikke sprøjt. Økonomisk: Det er nok for 3 procedurer.

Dasha, 22 år gammel, Voronezh

Jeg brugte varm voks til dyb hårfjerning, indtil jeg forsøgte varm voks i en skønhedssalon. Hun bemærkede en stor forskel: effekten varer længere, og proceduren er mindre smertefuld.

Oversigt og sammenligning af metoder til depilering af intime zoner derhjemme

Der er mange grunde til altid at se perfekt selv i de mest intime steder. Du kan være sikker på, at en invitation til en fest i poolen eller på en eksotisk tur ikke vil tage dig overraske, og din egen refleksion i spejlet vil være glædeligt for øjet og øge selvværd.

Komplekset af behagelige fornemmelser vil supplere den blide glatte hud og glæden ved renhed. Der er også mange måder at gøre disse følelser til dine faste ledsagere.

Vi vil ikke dvæle på professionelle teknologier, overveje mulighederne der er tilgængelige i hjemmet. Vælg hvilken metode der er tættere på din krop.

Depilation af en intim zone voks og strimler

Voksning har været kendt siden uendelig tid. Dens grundlæggende principper har været uændrede siden da: Smeltet formbar voks påføres uønskede hår, og efter hærdning fjernes det sammen med dem.

Hovedårsagen til populariteten af ​​denne metode er praktisk. Ved at forbedre dine evner hver gang kan du ikke bruge mere end et par minutter om måneden på denne procedure.

I flere uger kan du lede en aktiv livsstil, gå til stranden og poolen eller solbade, og være helt sikker på, at bikiniområdet er i perfekt stand. Voks fjerner ikke kun hår, men bremser også væksten. Ubehagelige følelser bliver mindre og mindre følte, som i efterfølgende øjenbrynskorrigeringer.

Fremragende ruller, strimler og specielle servietter samt patroner. Takket være disse værktøjer er depilering derhjemme blevet endnu mere behagelig og overkommelig for begyndere. Ved hjælp af apparater er det ikke svært at anvende voks til tidligere utilgængelige områder, fjerne det smertefrit og få et bedre resultat.

Hvis du ønsker det, kan du få en professionel voksvarmer, selvom, som erfaringer viser, husholdningsapparater, der kan findes i alle hjem, gør et godt stykke arbejde med denne opgave.

Der er flere måder at forberede voks på. Du kan smelte hele volumen ved at opvarme eller knead til en klæbrig tilstand i små stykker, brug hver enkelt så længe den bevarer sine egenskaber, og forbered derefter den næste strimmel på samme måde.

Den anden mulighed er mere optimal: det er svært at forudse selv en professionel på forhånd, hvilket volumen der skal bruges. Valg af metode afhænger af udslip og emballering af voks. Produktet i granulat er beregnet til langtidsopbevaring, en stor pakke er nok i flere år. Bring det til "kampberedskab" kan være i en traditionel kasserolle på komfuret. Professionel voks er også tilpasset til opvarmning i mikrobølgeovnen.

Det er ingen hemmelighed, at bikiniområdet er meget følsomt. Det er derfor, at de polymerbaserede strimler er en ideel måde at fjerne hærdet harpiks på: de er slidstærke og giver højkvalitets depilering.

Samtidig er brugen af ​​strimler ikke altid tilrådeligt. Som praksis viser, er varm voks lettere at fjerne med fingrene fastgjort til håret.

Hvis oplevelsen af ​​selvdestillation slet ikke er, er det bedre ikke at starte fra bikiniområdet. Få bekendtskab med voks på mere lige og tilgængelige dele af kroppen, for eksempel fjerne hår på benene. Denne procedure er meget mindre smertefuld selv i første omgang, udover hårlinjen har en mindre stiv struktur.

Sørg for, at der ikke er ridser eller andre skader på hudens overflade, før du fortsætter med aflejringen. Sørg for, at du ikke er allergisk over for den valgte voksklasse. Hårets længde er også vigtig: for kort kan en voks ikke fange, og for lang tid er en voks ekstremt ubelejligt i arbejdet; Den bedste mulighed er ca. 1 cm. Hvis hårene er lidt kortere end den angivne længde, skal du bruge babypulver: det forbedrer hitchen.

Påfør voks skal være i løbet af hårvækst, og fjern - mod.

Det er mere rimeligt at fjerne resterne en efter en med pincet. Hold din hud stram, hold evt. Fri hånd med fingrene. Forresten mindsker følsomheden ved at trykke på visse punkter. Disse færdigheder er meget nyttige til depilation af det intime område, hvis hud er mere følsom og sårbar, og håret er tykkere og tykkere.

Der er fare for at brænde labia: overvej at hænder er mindre følsomme for høje temperaturer. Hvis det er muligt ikke at stole på taktile følelser, skal du sørge for, at temperaturen ikke overstiger 60 °. Komplicerer sagen og de anatomiske egenskaber i det intime område: utilgængelighed og ujævn overflade.

Voksning er nogle gange nødvendigt i ekstreme situationer, hvilket i sig selv ikke er meget praktisk, og skaber også risikoen for kontakt med slimhinden. Hvis dette sker utilsigtet, skal du straks fjerne voks ved hjælp af varmt (men ikke for meget!) Vand eller avocadoolie.

Naturligt fugtigt miljø hjælper med at slippe af med uønsket stof. I løbet af proceduren må du ikke berøre ansigt og øjne.

Når du fjerner hår, skal du flytte fra kanterne indad. Først og fremmest rydder du den synlige del af pubis, som gradvist bevæger sig mod labia. Her er det nødvendigt at foretage et ændringsforslag til de enkelte karakteristika, nogle kvinder rapporterer i hemmelighed, at det er mere hensigtsmæssigt for dem at anvende voks i retning af pubis og at skyde i modsat retning. Det sidste stadium er anusområdet.

Begyndere det giver mening at vokse små områder og fjerne det gradvist. Smerten kan være en uoverstigelig hindring på vej til skønhed, du risikerer at opholde sig med en fnug af frosset voks fast på hårene. Hvis der er sket en hændelse, vaskes vokset af med varmt vand eller opløses med naturolie, ikke andet end mineralolie.

Det er bedre at studere grænserne for smertens tærskel gradvist, begyndende med det tidspunkt, hvor bevægelser bliver mere præcise og verificerede, og ubehag går langs vejen, kan du øge området. Hvis du har fjernet voksen med en skarp bevægelse og i den rigtige retning, forbliver huden glat og ubleget, så gøres alt korrekt.

Forsigtig ikke midlerne før og efter depilation, købt i specialforretninger. Når du vælger en voks, skal du være opmærksom på dens sammensætning. Tilstedeværelsen af ​​olier reducerer ubehag, kamilleekstrakt tjener som et antiseptisk middel, og mineraler forbedrer hitchen, hvilket igen mindsker risikoen for mikrotraumas. Diabetes du er kontraindiceret sukkerholdige bestanddele i voksens sammensætning.

Det er fornuftigt at gøre voksaflejring på forhånd, således at rødheden og sporene af mindre skader kan forsvinde, for eksempel et par dage før den ansvarlige dato. Den gunstige periode anses også for at være 5-7 dage efter kvindesyklusen: på dette tidspunkt falder smertens tærskel.

Under sin rige historie har voksdannelse formået at omslutte sig med farverige "rædselshistorier", de fleste er forbundet med betændelse eller irritation af hud og hår, der er indlejret i det. Moderne kosmetik - fjernelse af irritation og fjernelse af hårrester - vil helt sikkert bidrage til at undgå det ubehag, som denne teknologi måske har skabt.

Hvordan shugaring?

Teknologien til shugaring er i mange henseender ligner voksaflejring, kun i stedet for voks anvendes en sukkerholdig blanding.

Rødderne af denne teknik går tilbage til den dybe antikvitet. Ikke desto mindre er denne folkemedicin fortsat meget populær, især i landene i øst. Ifølge anmeldelserne, efter proceduren, får pigens krop en sødlig smag.

Ifølge dens konsistens er blandingen af ​​malkningshugaring kun lidt anderledes end den for voks, derfor er det i anvendelsen tilladt at anvende de samme hjælpemidler, der er involveret i voksproceduren: striber, specielle servietter for at fjerne hårrester.

Shugaring er meget tiltrækkende for dem, der foretrækker naturlige kosmetiske og hygiejneprodukter. Nogle gange er det ikke bare et spørgsmål om smag, men et spørgsmål om trivsel. Syntetiske analoger kan indeholde stoffer, der forårsager allergiske reaktioner eller irritation i individuelle tilfælde.

Det er helt zaknomerno, at den mest tillid er forårsaget af et værktøj til depilation, udarbejdet af sig selv. Fremgangsmåden til fremstilling er ret simpel og økonomisk.

Du kan forberede en blanding til shugaring derhjemme, her er de komponenter, der tjener som grundlag:

 • 10 spiseskefulde sukker;
 • Juice presset fra en halv citron
 • Spisesked af vand.

En yderligere betingelse skal være opfyldt: Et omhyggeligt placeret stof bør opvarmes strengt til gyldenbrunt, hverken mørkere eller lettere. Kun den angivne nuance vil give den ønskede effekt.


Hvis det ønskes, kan du tilføje andre ingredienser, her er de mest berømte af dem:

 • honning;
 • Kamille;
 • Tinktur fra skallen af ​​en umodne valnød.

Kamille er kendt som et naturligt antiseptisk middel. Valnød i modningsprocessen er et ægte lagerhus af jod - dette beløb er nok til at forbrænde hårsækkenet. Honning i dette tilfælde spiller rollen som en katalysator, hvilket forbedrer virkningen af ​​de andre komponenter. Da blandingen har en fuldstændig blød sammensætning, er der ved afslutningen af ​​proceduren ingen grund til at anvende sedativer, det er nok at vaske huden med varmt vand uden sæbe.

Blandt manglerne ved depilation bemærkes shugaring først og fremmest sin skrøbelighed: proceduren skal gentages omkring tre gange om måneden. Der er også kontraindikationer som diabetes: Der er risiko for, at partiklerne i den sukkerholdige blanding trænger ind i blodet, hvilket er uacceptabelt i denne sygdom. Man bør ikke miste den individuelle intolerance af stoffet, for eksempel en allergi mod honning.

Normalt vaskes blandingen let med vand, hvis det er nødvendigt, kan du bruge et hygiejnebind: tryk det bare i et par sekunder til det område, der kræver ekstra rengøring.

Tør huden med naturlig grøntsag, men ikke mineralolie.

Hvis du allerede har mestret shugaring, skal du ikke tage for lange pauser mellem behandlinger. Hver af dem vil bringe mindre og mindre ubehagelige fornemmelser, hårene i bikinizonen begynder at blive fjernet meget lettere, deres vækst vil falde. Hvis du stopper shugaring eller voksaflejring af den intime zone, vil alt efterhånden vende tilbage til det normale, du bliver nødt til at starte hele tiden igen.

Brug depilatory cream

Depilering af intime områder med creme er den bedste løsning til følsom for smertefuld hud, men det tolereres godt af kontakt med kemikalier.

Depilatory cream er bredt repræsenteret på markedet for kosmetik i form af salver og aerosoler. De er baseret på thioglycolsyre, hvis opgave er at opløse håret.

Moderne cremer påføres med et tyndt lag i nogle få minutter. I ansøgningsprocessen bør de grundlæggende regler overholdes.

Følg producentens anvisninger nøjagtigt, forvent ikke at øge effekten, og efterlade cremen i huden længere end den angivne tid: langvarig kontakt kan forårsage kemiske forbrændinger eller irritation. Af samme grund undgå kontakt med slimhinder.

Hovedprincippet om depilation forbliver uændret: vi sætter på hårvækst, vi fjerner "mod håret", som regel nævnes dette i instruktionerne.

Ved afslutningen af ​​proceduren fjernes agenten sammen med rester af håret med en speciel spatel, der er inkluderet i sættet.

Den næste depilation vil være nødvendig om et par dage eller uger - afhængigt af typen af ​​kosmetiske produkter. Det mest effektive er de midler, der ødelægger ikke kun den synlige del af håret, men også trænger ind i huden og påvirker hårsækken. Som følge heraf bliver hårene tændt, gjort tyndere, deres vækst falder ned.

Intim barbering

På trods af mange ulemper og bivirkninger er mekanisk barbering fortsat den mest berømte og hurtigste måde at slippe af med uønsket hår.

Sandt nok kan det kun anbefales med forbehold. De, der vælger denne sti, bliver nødt til at barbere bikiniområdet hver dag, og med hver barbering bliver hårene hårdere og tykkere.

I nogle tilfælde forårsager denne metode irritation, da huden i den intime zone er meget øm. Måske er de eneste fordele ved mekanisk barbering effektivitet og omkostningseffektivitet.

Hårfjerning i epilatorens intime område

I skønhedsbranchen begyndte epilatoren at blive brugt relativt nylig. Epilatorens funktion for bikiniområdet er hårfjerning sammen med pæren.

Det oprindelige mål for udviklerne var at stoppe hårets vækst helt, da follikulær apparatet blev nådesløst ødelagt. Desværre viste hans evne til at regenerere sig at være højere end formodentlig, og ingen formåede at slippe af med sit hår i den intime zone for evigt.

Den korte effekt er imidlertid indlysende: Epilatoren virker hurtigt og sikkert næsten uden at forårsage uønskede bivirkninger. I gennemsnit tjener epilatoren troligt sine elskerinder hver gang hver anden uge.

Elektriske epilatorer til intime zoner er udstyret med en hastighedsvælger og yderligere vedhæftede filer. Der er ingen universel rådgivning her: hvad af den foreslåede passer til dig, kun personlig erfaring vil fortælle.

Før epilering skal du behandle bikiniområdet med en rensende og affedtende lotion. Da mekanisk hårfjerning er en ret traumatisk proces, skal du bruge et beroligende middel til enden og afstå fra kontakt med tøj i et stykke tid.

Der er en mere moderne løsning: Portable foto og laser epilatorer til den intime zone. De adskiller sig fra professionelle enheder i mindre strøm, samtidig giver de flere beskyttende funktioner.

Blandt de negative faktorer noterer brugerne udseendet af dobbelt hår. Nogle gange med uforsigtig håndtering opstår der mekaniske skader på huden. Nogle modeller har ikke tilstrækkelig fleksibilitet til at fjerne hår fra vanskelige områder.

Hvilken vej er bedre?

Den optimale metode til depilering bør vælges individuelt. Man bør tage højde for forskellige faktorer: niveauet af smertegrænsen, følsomheden af ​​huden, modtagelighed for naturlige og syntetiske stoffer.

Det største antal tilhængere købte voksafhældning efterfulgt af den gode gamle shugaring. Samtidig må det ikke glemmes, at selv sådanne sikre og tidstestede metoder har kontraindikationer. Vi kan ikke udelukke den menneskelige faktor: den økonomiske situation, personlige præferencer.

Mange piger og kvinder er ikke interesserede i at eksperimentere hjemme og bruge professionelle serviceydelser i specialiserede saloner, hvor de kan tilbydes mere avancerede teknologier: foto- og laserfjerning.

Hudpleje efter depilering

Selv en overfladisk virkning på huden, såsom depilation, er iboende en mikrotrauma. Af denne grund kræver huden i de første par dage mere delikat behandling. Undgå aggressive hygiejneprodukter.

I tilfælde af mekanisk skade med en barbermaskine eller epilator skal der påføres eftershave lotion.

Hvis en creme eller depileringsspray forårsager irritation, neutraliser den uønskede virkning med en baby creme.

Vær opmærksom på hudens tilstand: Hvis det er tørt, øges sandsynligheden for, at håret indtrænger. Ikke fortryde fugtighedscreme, hvis det er muligt, uden parfume og antiperspiranter i det intime område.

Pas på komfortable trusser, undgå tætsluttende tøj. Husk, at de ubehagelige konsekvenser af proceduren bør komme til intet i løbet af dagen.

Det er meget ønskeligt at finde ud af og neutralisere årsagerne, tør hud - den vigtigste.

Takket være disse enkle løsninger, behøver du ikke at opleve ubehag. Huden vil modtage yderligere beskyttelse mod skadelige bakterier og mulige virkninger såsom inflammation eller pigmentering.

Mangel på hår på den intime del af kroppen og huden i perfekt stand er nøglen til et godt humør og tillid, ikke kun under en strandferie. Effekten er sammenlignelig med smuk undertøj: selvom den er skjult for andres øjne, føles ejeren i en højde.

Intim depilation med voksstrimler: fordele, problemer

Evnen til at gøre intim depilation alene er en vigtig færdighed. Han vil spare penge, bidrage til at opretholde selvtillid, når du ikke har mulighed for at besøge salonen. Hvis du for første gang fjerner uønskede hår i bikiniområdet, skal du prøve de færdige sæt med voksstrimler. Denne metode har flere fordele i forhold til barbering, og varigheden af ​​resultaterne er den samme som ved voksning eller sharing.

Voksstrimler, eller hvad er koldvoksning

Voksning voks er varmt og koldt. Begge metoder til voks fjerner uønskede hår fra roden, hvilket giver et langvarigt resultat - fra 2 til 6 uger.

Voksning anbefales at vælge, når du straks skal fjerne en stor mængde hår i et bredt område.

Den varme metode er depilation med opvarmet voks, der hælder direkte på huden. En kold voks er brugen af ​​færdige voksstrimler. De behøver ikke at blive opvarmet. Til selvhår fjernelse anbefaler ofte koldmetoden. Og her er hvorfor:

 • For det første fjerner stripen muligheden for forbrændinger. Og i et så delikat område som en bikinizone er dette en vigtig nuance.
 • For det andet er koldvoksning en renere metode. Det ledsages ikke af besværlige præparater, det involverer ikke retter eller spatler, det efterlader orden efter sig selv. Brugte strimler smides i en almindelig affaldsbeholder, der er ingen særlige forhold til bortskaffelse.
 • For det tredje kræver koldmetoden ikke meget erfaring, selv begyndere kan klare voksstrimler.
 • For det fjerde sparer proceduren sig selv, den løber meget hurtigere end den varme metode.
 • For det femte er voksstrimler til rådighed for de fleste af os, de sælges altid i supermarkeder, skønhedsafdelinger og apoteker.
Voksstrimler er klar til brug og kræver ikke opvarmning og andre enheder.

Der er kold voks og ulemper:

 • Strimlerne kan kræve genanvendelse, de trækker ikke altid alle hårene for første gang. Irriteret hud må undertiden igen undergå en smertefuld procedure.
 • Koldvoksning kan være mere smertefuld end en varm metode, da varm voks opvarmer huden og åbner porerne, hvilket gør det lettere at trække hår ud af folliklerne.
 • Strimlerne bruges ikke til meget følsom hud.
 • Hvis hår med en længde på 2 millimeter er egnet til varm voks, er det nødvendigt med længere vegetation til koldvoksning - 5-6 mm.
En barbermaskine er en risiko for nedskæringer på huden; koldvoksning udelukker dette

I modsætning til en barbermaskine, efter voksstrimmerne bliver der ingen udskæringer på huden. Så du kan beskytte dig mod forekomsten af ​​betændelse og infektioner, fordi et snit er næsten et åbent sår. Bivirkningerne ved voksaflejring omfatter blødhed, rødme, indgroede hår, blå mærker. Men rødme og irritation skal passere om et par timer.

Typer af wakisnga i bikiniområdet

Hvis du for første gang beslutter dig for at vokse den intime zone, så er den første ting at begynde med at vælge en stil (design) af depilation. For at bestemme typen af ​​design skal du først svare på to spørgsmål:

 1. På hvilke dele af bikinizonen kan du forlade dit hår?
 2. Hvor skal håret fjernes helt?

Vælg nu en af ​​de populære stilarter:

American depilation er den nemmeste, og brasilianske og Hollywood stilarter er de mest tidskrævende.

 • Amerikansk standard. Dette er den såkaldte basiske bikini-voksning eller standard bikini-voksning. Det indebærer fjernelse af de hår, der går ud over trusser eller badedragt. Det vil sige, at vegetationen fjernes fra hofterne, benene, underlivet. Yderst vil pubhår se ud som en trekant.
 • Ekstra standard. Basisbikinivoksningen er taget som basis, men mere hår fjernes langs hårets omkreds og som følge heraf bliver trekanten mindre i størrelse.
 • Fransk voksning. Hvis du vil fjerne mere hår, så kan vi anbefale et fransk design. Han fjerner næsten alt håret foran, påvirker labia. Men efterlader vegetationen.

Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring med intim depilation, bliver de franske, brasilianske og Hollywood bikini-voksestile bedst udført i salonen, fra en professionel mester.

 • Brasiliansk. Unge kvinder, der fører en aktiv livsstil og har regelmæssigt sex, vælger i dag brasiliansk depilation. Fra fronten kan puben ligner fransk voksning, selvom der ofte er en meget tynd strimmel tilbage i midten. Der er også mulighed for at fantasere på temaet for forskellige designs foran Men det vigtigste, der adskiller den brasilianske metode, er fuldstændig fjernelse af alt hår bagfra.
 • Hollywood Waxing. Proponenter af denne type depilation slippe af med absolut alt hår, både foran og bagved.

Kold voks er en passende løsning til bikiniområdet, fordi der ved hjælp af strimler er mulighed for at danne pæne konturer af depileringsdesignet. For eksempel giver shugaring ikke en sådan mulighed. Standard voksstrimler anbefales til amerikanske og ekstra standard stilarter.

Intim voksvoksning: trin for trin

Kvaliteten af ​​proceduren afhænger af rigtigheden af ​​dine handlinger. Hvis du følger den nødvendige sekvens af handlinger, kan du undgå ubehagelige fænomener for huden.

Hudpræparation

 • 48 timer før depilation, skræl huden på bikiniområdet. Dette vil fjerne døde celler, lindre hårvækst. Brug bløde creme uden syrer.
 • Tag en smertepille før voksning for at reducere ubehag ved depilation.
 • Umiddelbart før proceduren skal huden være tør og ren. Derfor er det vigtigt at tørre huden med et håndklæde, og ikke at vokse umiddelbart efter et brusebad. Baby pulver - et egnet værktøj, der hjælper med at slippe af med overskydende fugt, det er sikkert og forårsager ikke allergier.
 • Anvend ikke cremer eller lotioner på huden - det skal affedtes. Undtagelsen er et specielt forberedende produkt til voksning - det er voksolie, det produceres af mærker, der specialiserer sig i produkter til depilering. Fordelen ved dette værktøj er, at det i modsætning til talkumpulver ikke tørrer huden.
 • Hvis du laver en amerikansk stil, kan du ikke tage af undertøj, men det er bedre at beskytte trussens kanter ved at indpakke dem med et papirhåndklæde.

Hvis du bruger voksstrimler i bikiniområdet for første gang, skal du først prøve dette produkt på et mindre følsomt område - for eksempel på benets hud.

Voksstrimler er som regel pakket i par: Udpakning dem, du får to strimler

Anvendelse strimler

 • Fjern strimlen fra pakken og varm den lidt mellem palmerne i fem sekunder. Voksstrimler kan skæres med saks, gør mindre stykker for at gøre dem lettere at arbejde med.
 • Fjern forsigtigt voksstrimlen fra beskyttelsesfilmen (eller af hinanden - afhængigt af producenten).
 • Fastgør strimlen til huden, så den ikke krøller sig.
 • Tryk skæret på huden, stryg det i retning af hårvækst, så det klæber til hver kvadratcentimeter af huden.

Anvend ikke voksstrimler på garvet hud, samt på de områder af dækningen, som agenten med retinol påføres. Dette medfører risikoen for at forstyrre sunde epidermale celler.

Stripping strimler

 • Hold huden med den ene hånd, den anden trækker kanten af ​​voksfladen.
 • Handler mod hårvækst. Rive stripen af ​​med en skarp bevægelse, så der ikke er nogen blå mærker.
 • Hvis alle hårene ikke strækkes første gang, gentag indtil du kan lide resultatet. Men det er bedre ikke at gøre det mere end 3-4 gange i træk - der vil være for meget irritation af huden.

Hårlængde 6 mm - optimal for at opnå perfekte resultater fra første gang. Hvis der er hår på 3-4 mm - bliver du nødt til at anvende strimler igen.

Der er en streng regel for voksstrimler: de bør revet strengt mod retningen af ​​hårvækst.

Afslutning af proceduren

 • Tag et brusebad (varmt, ikke varmt!) For at rense huden efter voksstrimlerne. Vask evt. Voks af med sæbe og vand. Brug babysæbe eller allergifremkaldende midler - dette vil medvirke til at undgå unødig hudirritation. Hvis der stadig er rester af voks, skal du anvende kropsolie til dem. Kosmetiske mærker tilbyder et specialiseret produkt til brug efter forkølelse - pleje og rensningsolie. Værktøjet kan bruges i stedet for bruser - det er praktisk, når du ikke har betingelserne for at besøge badeværelset.
 • Påfør en beroligende tonic til huden (uden alkohol!) Eller en lys fugtighedscreme.

Video: Sådan gør du voks voks i bikiniområdet

Hudpleje bikini zone efter voksstrimler

 1. I de første 24 timer efter strimlerne skal du undgå opvarmning af huden. At bo i solen, saunaen og hot tubs på dette tidspunkt er forbudt.
 2. Må ikke svømme i vand efter depilering. Chloreret poolvand er også uønsket. Alt dette kan forårsage irritation på huden: åbne porer er i starten meget modtagelige for infektioner.
 3. Som fugtighedscreme, brug cremer med beroligende og antiseptiske ingredienser, såsom te træ ekstrakt, aloe vera, grøn te eller kamille. Påfør kun cremen med rene hænder: Så længe porerne forbliver åbne, er der risiko for infektion. Kosmetiske mærker tilbyder et specialiseret produkt til brug efter voksstrimler - dette er en pleje og beroligende creme eller olie.
 4. Hvis rødmen og betændelsen ikke passerer i løbet af dagen, skal du konsultere en læge.
 5. Undgå at gnide den behandlede hud mod tøj. Brug kun bomuldsundertøj, der passer til din størrelse. Når huden "trækker vejret" og sveden stiger, skaber det et ideelt miljø til reproduktion af mikrober. Som et resultat - udslæt, irritation, rødme og acne i bikiniområdet.
 6. Prøv at holde en deodorant eller parfume på bikiniens hud på den første dag efter depilering med striber.
 7. Du kan kun bruge scrubs om få dage. Regelmæssigt exfoliate huden er nødvendig for at undgå udseendet af indgroet hår.
 8. Nye hår vil begynde at ses på huden om en uge. Du ønsker måske at slippe af med dem, ikke forventer en genoptagelse med voksstrimler. Men det er bedre at undgå barbering mellem voksens sessioner, så hele håret gradvist kom ind i samme vækstfase. Så kan du sjældent henvise til depilation.

Gennemgang af populære voksstrimler

Den voks, der anvendes til strimlerne, fremstilles hovedsageligt af paraffinvoks eller bivoks. Sammensætningen bør også omfatte smørende og fugtgivende ingredienser (for eksempel olier) og aromaer.

 • Veet. Strimlerne fra denne internationale producent er af høj kvalitet og tilgængelighed. Veet sælges i enhver større butik eller apotek. Veet voksstrimler består af kun naturlige ingredienser og indeholder nødvendigvis et beroligende og fugtgivende stof - for eksempel sheasmør eller roser. De mest populære er pakker med 10 strimler (5 par limet sammen). Derudover er der inde i kassen 2 våde klud og instruktioner. Det er også vigtigt, at Veet producerer strimler til forskellige hudtyper: tør, følsom, normal. En af de seneste innovationer fra Veet er gelbaserede strimler (nem gelwax teknologi), der ikke behøver at blive opvarmet i dine palmer.
Veet producerer voksstrimler til forskellige hudtyper.

Processen tager meget lidt tid. Det lader til, at Veet Easy Gelwax gelstrimler ikke påvirker huden, og arbejder udelukkende med hår. Derfor har messing med servietter at fuldføre proceduren meget ringe. Resultatet er rent. Identisk til shugaring.

La_Sirene

 • Floresan. Det russiske firma skaber overkommelige strimler til alle hudtyper. Der er sæt af striber specielt designet til bikiniområdet - DeepDepil. I deres sammensætning - kamille ekstrakt og omsorgsfulde olier. I standardpakker til hjemmetablering er der som regel 20 strimler på elastisk stof, en mini-flaske af beroligende gel er fastgjort.
Overkommelig pris - dette adskiller voksstrimlerne fra Floresan

Plusser: Billige, god creme efter depilering komplet, egnet til følsom hud.

Ulemper: Dårligt fanger håret.

Ptichka-sinichka

 • Lady Caramel. Et andet fordelagtigt tilbud på det russiske marked er en pakke med 16 voksstrimler og beroligende olie "til en latterlig pris", som købere siger. Voksen striber af dette firma er husket af brugere med nyttige aromaer af vanille eller jordbær. Som du ved, er aromaterapi i stand til at slappe af og lindre stress, og i en så smertefuld proces som voksning er det vigtigt.
Lady Caramel strimler har altid behagelige og beroligende aromaer.

Hvor mange metoder til fjernelse af hårfjerning jeg ikke har prøvet... men de passer ikke alle sammen med mig. Jeg besluttede at prøve metoden for koldvoksning, og nu er det det bedste og mest effektive for mig.
Stoppet på striberne Caramel. Først købte jeg voksstrimler fra Veet, men der er få af dem i pakken i forhold til disse, og de koster 2 gange mere). Solgt eller kosmetiske butikker, eller i apoteker. Der er også en speciel olie til fjernelse af voks, meget bekvemt, 12 ml vil være nok til hele kroppen. Derudover er olien meget velsmagende og lugter godt.

glamourøse kat

Store fejl ved brug af voksstrimler til bikiniområdet

 1. Du har ikke hår af den krævede længde. Spabadet viser, at kvinder, der gør voksindhold af bikiniområdet for første gang, pre-shave pubis. Det er klart, at de ønsker at komme frem for mesteren (eller assisterende ven) på den bedst mulige måde. En sådan fejl er ret almindelig. Men koldvoksning kan kun klare hår fra 6 mm og derover. Derfor skal du ikke skære eller barbere dit hår før proceduren.
 2. Du ved ikke, hvilket resultat du vil have. Bestem på forhånd, om du vil gøre brasiliansk depilation, om du skal fjerne håret bagfra eller lade en lille trekant foran. Når valget er lavet, bliver det lettere at planlægge proceduren og afstemme den. Panik og skuffelse er ikke de bedste allierede, når du er forpligtet til at følge instruktionerne tydeligt.
 3. Du valgte den forkerte dag. De dage, hvor du har PMS, eller hvis du har menstruation, er ikke egnet til voksning. Planlæg ikke intim depilation med striber i 3 dage før de kritiske dage og under menstruationen - i løbet af denne periode har huden det højeste niveau af følsomhed.
 4. Du glemmer personlig hygiejne. Ren hud i bikini zone er en garanti for, at waking vil være af højere kvalitet. I de første dage efter voksning af bikiniområdet må du ikke bære strambukser, samt undertøj af syntetiske stoffer.
 5. Du forsømmer hjælp fra en professionel. Hvis du har brug for den brasilianske metode, så kan du i det mindste for første gang ikke uden hjælp udenfor. Det er bedre at gå til salonen til en erfaren mester for at se, hvordan han arbejder inden for bikiniområdet. Det er ofte det sværeste at placere voksstrimlerne korrekt. Prøv at overvinde skyggen og den første procedure udført ved hjælp af en voksende troldmand. En erfaren ven er også en god mulighed.
 6. Du bringer ikke resultatet til perfektion. Voksende frustration kan være, hvis der er sparsomme hår på puben. De kan fjernes med pincet. Tag din tid, afslut processen med ro.
 7. Du betaler ikke nok opmærksomhed til efterfølgende hudpleje. Det skal tage tid, før huden er glat og øm. Vær tålmodig i de næste 18-20 timer. Hvis der er alvorlig irritation, vil hydrocortisoncreme berolige huden efter vakisnga og hjælpe med at modstå infektioner. Hydrocortisoncreme beroliger irritationer på huden og forhindrer infektioner.
 8. Du har sex efter voksning. Dette er absolut umuligt at gøre. Intima skal opgives i mindst en dag. Ellers kan irritation ikke undgås. Og måske er det nødvendigt at lide og med betændelser på huden.

Depilering af bikiniområdet i dag er ikke begrænset til at gå til salonen. Der er mange enheder til hjemmet fjernelse. Voksstrimler blandt dem - en af ​​de mest populære. De er elskede for brugervenlighed og tilgængelighed. Men som enhver voksning er denne metode smertefuld og har flere begrænsninger. Og kun efter reglerne for voksning sikrer et anstændigt resultat. Heldigvis er disse regler ikke mange, og det er nemt at følge dem.

Øjenbrynskorrektion - hvordan man pluk øjenbryn

Hvordan vælger sukkerpasta: TOP bedste anmeldelser