Sukker hårfjerning i salonen, anmeldelser

Piger, skriv din personlige oplevelse med sukkerepilation i salonen. Hvad var dine følelser, gjorde det ondt? Jeg er på en eller anden måde bange for at gå til mesteren... Har du ikke det her? (Tror du det er bedre at gøre det hjemme eller i salonen? Tak!)

Margaret, jeg vil råde dig til at lave en sukkerepilation i salonen. For mig er dette i det mindste mere acceptabelt. I salonen vil pigerne gøre alt korrekt og omhyggeligt, rense huden specielt og behandle det med et desinfektionsmiddel. Du skriver så genert. Forestil dig, hvor genert du vil være, og hvor ubehagelige følelserne vil være, hvis du ikke lykkes selv at lave en intim sukkerepilation. Irriteret hud og strygning lugt og øm. Sandt nok siger de, at der på grund af shugaring ikke er nogen irritation af huden. Jeg mener dog, at en sådan erklæring er for kategorisk. For eksempel er min hud meget delikat, for meget, og sådanne procedurer kan irritere det.
Salonen garanterer kvaliteten og sikkerheden ved denne procedure. Og det er meget mere behageligt at gøre sukkerepilation, især intim end hjemme, hvor du stadig skal finde et øjeblik, så ingen forstyrrer.
Men beslutningen om at gøre dig. Kun bør ikke være bange. Eller handle i overensstemmelse med princippet: "Du er bange, men du handler."

Helt enig med Diana og det faktum, at shugaring bedst udføres i kabinen. Det vigtigste i forvejen at finde en salon med et godt omdømme. Så snart jeg først lærte om metoden med sukkerepilation, blev jeg straks interesseret og tænkte: "Hvad er overpayingens punkt? Jeg vil gøre alt selv! " Så begyndte jeg med selvtillid at forberede sukkermassen. Men mit humør faldt hurtigt, da jeg indså, at jeg var smurt med sukker, og hårene forblev stadig, især i bikiniområdet. Så fortryder jeg ikke midlerne og gik til salonen, hvor jeg havde proceduren meget høj kvalitet. Men Margarita, valget er helt din: enten slappe af i hænderne på specialister, eller prøv selv at udføre denne procedure.

Piger, jeg gjorde denne procedure et par gange på skinnene og bikini i salonen, det gør virkelig ikke så meget som voksning, men jeg forstår det, fordi et mindre område af huden er dækket under shugaring. Resultatet varer ca. tre uger, og hårene bliver tyndere. Nu er jeg også konstant besøgt af ideen om at forsøge at gøre mig selv hjemme)) Jeg så i butikken færdiglavet shugaring pasta til salg, den er forskellig i tæthed, jo tættere, jo mere stiv kan håret fjernes med hjælp. Men jeg har endnu ikke besluttet at købe, jeg er bange for, at det ikke virker)) og mere! Et vigtigt plus i forhold til voks er, at det resterende sukker kan fjernes fra huden med rent vand.

Før sommersæsonen gjorde jeg en shugaring. Jeg besluttede at gå til salonen. Tænken ved godt, hvordan man korrekt forbereder huden, så senere er der ingen konsekvenser. Selvfølgelig er proceduren ubehagelig, og nogle steder er den endda meget smertefuld, så jeg besluttede for mig selv, at jeg ville gøre det en gang om året om foråret, især da jeg ofte ikke burde. Margarita, jeg anbefaler at du går til salonen, de piger der arbejder der er vant til alt, så du bør ikke være genert, men om smerten - det er alt for sig selv. For eksempel har jeg brugt epilatoren i lang tid, så min hud er vant til smerte, og du selv skal vide, hvor høj din tærskel for følsomhed er.

Margarita, jeg arbejder som en mester for shugaring og har allerede scolded mange piger i alle de zoner, de ønsker. Fødder og hænder er forholdsvis smertefuldt at shugarit, der vil bogstaveligt talt være lidt ubehag. Men armhuler og bikinier må der være tålmodige. Men alt er så individuelt! En pige jeg må holde mit knæ, det ville ikke rykke, og det andet i telefonen svarer og blinker ikke et øje.
Er du velkommen til at gå til mesteren? Køb en pasta og lav depilation derhjemme. Men du selv vil ikke lave en bikini, det gør ondt så meget, at din hånd ikke vil kunne lave en korrekt og skarp rykk.
Så tøv ikke med, vælg din mester og tilmelde dig proceduren og vil være glat og fortryde, at du ikke gjorde det før.

Margarita, personligt var min første hjemmevirksomhed med shugaring mislykket, det udgjorde ikke den rigtige konsistens af sukkermassen. Det lader til, at jeg har fulgt processen omhyggeligt, gjorde alt i henhold til anbefalingerne, men - desværre... Men i salonen behøver du ikke tænke på at forberede de vigtigste arbejdsmetoder, vil herren tage sig af alt. Hvad angår smerte, så kan der være muligheder. Hvis du kommer over nogen form for depilation, lærer du ikke noget nyt - de første gange er det mere smertefuldt, så er det allerede ret tolerant og endnu lettere for mig, end voks eller epilator. For at begynde at gå til salonen, vil du se hvordan og hvad. Vær opmærksom på hvordan mesteren gør alt, vurder resultatet og din styrke, og så tænk på selv at gennemføre proceduren.

Helt bedre i kabinen, for da hun engang så en pige forsøger at gøre shugaring selv, havde hun ikke en pasta først, hun var slidt, men det er ikke noget, og du skal følge alle teknikker i denne procedure, hvilket er svært at gøre hjemme. Med hensyn til begrænsninger forstår jeg dig selv, selv besluttede hun sig for at gå på salonen i lang tid, men at have gået for første gang, næste gang var der slet ikke nogen gener. Med hensyn til smerte har alle en anden smerte tærskel, men du kan altid bruge anæstesi i form af en spray. Sukker hårfjerning er stadig god, fordi det har skrubbeegenskaber.

Velkommen til min side! Jeg hedder Elena, jeg er en certificeret mester for sukkerfjerning - Shugaring. Hun studerede på træningscenteret Sweet Epil i Moskva. Jeg arbejder på professionel pasta GLORIA, jeg bruger kun engangsmaterialer til arbejde. ARBEJDER HJEMME https://vk.com/elenasugaringtver

Der er ikke noget svært at lære og bruge familiens budget klogt. Find søgningen efter artiklen af ​​Elena Maya, alt er enkelt og klart.

Jeg gjorde en shugaring i sukkerstars salon på Nikolskaya, som jeg gjorde mesteren, følte jeg næsten ikke smerte, det er det, en professionel hånd betyder. Hjemme gør ikke længere mit råd, kun i kabinen at gøre.

Jeg vil gerne dele min erfaring. Jeg havde altid irritation den næste dag efter en barbermaskine, min søster rådede mig til at gøre en shugaring. Jeg så videoen af ​​proceduren, det var meget skræmmende, jeg fandt Sugar Stars salonen i Instagram (Sugar_stars_salon). Salon på Moroseika 6-8. Føreren fortalte, hvordan proceduren ville forekomme, anvendt anæstetisk gel, og shugaring pasta blev valgt af CANNAAN. Som følge heraf indgik jeg en klassisk bikini, under proceduren indså jeg, at jeg ønskede at være helt glat og lavet en dyb bikini. Super, jeg er sååå glad og anbefaler det til alle pigerne, det er godt, når du ikke tænker på hår i 3 uger.

Hvad er og hvordan man laver shugaring: min anmeldelse

Hej alle sammen! "Sommeren er fløjet forbi og efterlader alt bagud, men vi ved, at det bedste er helt sikkert!" - Ordene fra en ikke meget populær, men cool sang. Og efter en kort introduktion vil jeg tale om hårfjerning, eller rettere hvad det er og hvordan man laver en shugaring.

Måske hørte nogen, men nogen gjorde det ikke, og nogen gjorde det allerede. Jeg tror, ​​at nogen vil finde noget nyt i denne artikel, og jeg håber virkelig, at han vil dele sin erfaring i kommentarerne.

Men jeg er seriøs, sommeren er fløjet af og mange piger og kvinder anser det for unødvendigt at fortsætte med at passe på deres krop. Manicure sæt, barbermaskiner og epilatorer, betyder at fjerne majs og andre ting, der blev brugt aktivt om sommeren, fordi solen, korte solbriller og sandaler, stranden i sidste ende bevæger sig ind i den fjerne boks.

Men hej, skal ikke en kvinde se og føle sig smuk og sikker hele tiden, 365 dage om året?! Så hvad nu hvis du nu bærer varme strømpebukser og lukkede tøj. Det, der ikke længere er synligt for andre, ses stadig af din elskede. Derudover begynder gymnastiksæsonen med åbne toppe, shorts og bukser og glem ikke om indendørs swimmingpoolen. Har du et tip?

Jeg ved ikke hvordan for dig, kære læsere, men jeg føler mig ubehagelig med dyrkede vegetationer og kalkhaler på mine hæle selv om efteråret og vinteren, må de mænd, der læser disse linjer, tilgive mig. Endvidere vil det være endnu mere ærligt, derfor for den svage af hjertet beder jeg dig om at forlade.

Hvad er en shugaring? ↑

Så hvad er shugaring? Dette er en metode til at fjerne uønsket kropshår med en speciel pasta, der er lavet af almindeligt sukker. Du ved alle, hvordan karamel eller karamell strækker sig og sandsynligvis endda forsøgt deres klæbende effekt på dit eget hår i barndommen) Det er her, hvor skyggevirkningen er baseret, den søde klæbrig pasta klæber til dit hår, og du kan kun rive den af ​​med håret selv. Tin, men effektiv.

Shugaring pasta kan købes i butikker som "Alt til skønhedssaloner", i online-butikken eller ved at gøre det selv. Jeg siger straks, at jeg ikke har gjort det selv endnu, men jeg gjorde epilationen i salonen og hjemme hos mesteren. Men snart skal jeg gøre denne pasta selv og forsøge at epilere. At jeg lykkedes eller mislykkedes, jeg vil helt sikkert skrive en separat anmeldelse, så vær med i vores sunde klub og læs nye artikler om ansigt og kropspleje samt tips om sundhed og sport, fordi denne artikel ikke længere er ved bjergene.

Du kan epilere noget, det hele afhænger af hårets længde, dit ønske og graden af ​​krav på din krop. Ideel når hårene vokser 4-5 mm. Hvis de er mindre, vil de simpelthen ikke sætte sig fast i en klæbrig masse, og hvis de er længere, vil proceduren være mere smertefuld. Men nogle siger, at shugaring kan fjerne hår op til 1 mm, hvilket er meget praktisk om sommeren, når du ikke behøver at vente til nyt hår vokser. Jeg ved ikke, jeg har ikke prøvet.

De vigtigste områder for hårfjerning hos kvinder er som følger:

 • bikini område, herunder dyb bikini
 • kalv og lår
 • aksillære områder
 • underlivet
 • hænder
 • tendrils og whiskers hvis de skaber ubehag

Shugaring kan gøres på flere måder:

 • manuel (manuel)
 • bandage (med striber)

Disse eksperter arbejder dog kun med deres hænder og glæder sig ikke over bandager.

Min anmeldelse af shugaring depilation ↑

Generelt begyndte jeg at gøre depilation siden skolens sidste klasser. Så var det en simpel barbermaskine og kun deponerede ben og armhuler. Lidt senere mødte jeg voks og depilation af bikiniområdet. Og i flere år går jeg videre på hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta. Jeg har også en elektrisk epilator, men jeg bruger det meget sjældent, fordi dette er en ægte torturmaskine. Elskere af masochisme er mest))

Jeg har ikke prøvet andre metoder til hårfjerning endnu, men måske vil jeg beslutte mig for laser eller fotoepilation. Ja, jeg har også forsøgt at fjerne håret med et særligt skum, som på en eller anden måde blev annonceret på tv, men det er ren skilsmisse for penge. Naturligvis forlod intet mig, men det blev efterladt at vokse i en vild farve.

Barbermanden

Jeg vil straks sige det af alle former for hårfjerning, som jeg gjorde, kun en barbermaskine er smertefri, men det er ikke den mest komfortable. Mest af alt jeg kunne godt lide shugaring og så vil du forstå hvorfor. Efter barbermanden vises håret umiddelbart den næste dag, og derudover er der utålelig kløe og irritation på huden. Nu forstår jeg vores mænd, der ikke kan barbere eller gøre det sjældnere, end vi ønsker. Fordi huden er meget irriteret, og der er rødme eller endda acne. Derfor bruger jeg bare en barbermaskine til shins, men når jeg lærer at lave sukker klistrer mig selv eller køber en færdiglavet, vil jeg nægte at helt barbere.

voks

Den voks, jeg brugte hjemme eller når jeg fjernede håret i salonen, fjerner effektivt hår, men proceduren er smertefuld, især for dem der gør det første gang. Senere bliver huden vant, og hårets rødder bliver svagere, og smerten er ret tolerabel og nogle gange ikke engang mærkbar overhovedet. Men det største problem med voks er dens temperatur. Epilering er lavet med varm voks, og for et bikiniområde er det nogle gange et problem og tilføjer smerter. En stor ulempe ved voks kan betragtes som problemet med hårindvækst under huden i 2-3 uger, såvel som let irritation, fordi vokspinden i selve huden.

Shugaring

En anden ting er sukkerforhaling. Jeg er bare i ærefrygt for sukkerfjerning! Effektiviteten af ​​hårfjerning er den samme som for voks, men pastaen er ikke varm, med den eneste forskel at voksen fjerner håret mod deres vækst og shugaring - for hårvækst. Derudover er der en anden fordel - det er samtidig skrælning af huden. Under proceduren suger sukkeret til hårene, og når massen trækkes af, forlader keratiniserede hudflager med håret. Derfor er huden efter en sådan procedure silkeagtig og meget blød. Desuden forhindrer denne virkning indvækst af voksende hår under huden. Jeg havde mere indgroet hår efter voksning, og med sukkeraflejring overholdes dette problem ikke.

Effekten af ​​hårfjerning ved shugaring varer op til 2-3 uger, dvs. håret begynder at vokse langsommere og ikke jævnt, fordi en del af det "falder i søvn". Således kan proceduren udføres en gang hver 2-3 uger. Personligt gør jeg det hver tredje uge. Enig, det er bedre end barbering hver dag.

Nogle piger fjerner hår fra deres underarme. Jeg har endnu ikke besluttet dette, da det forekommer mig ikke så naturligt. Men kan nogen dele deres følelser om dette. Måske tror jeg det forgæves?

Generelt syntes shugaring for mig at være en gud, der er optimal i kvalitet, smerte komponent og pris. Hvis du finder en mester, der gør denne procedure hjemme, viser det sig at være meget billigere end i salonen. I enhver by kan du finde en sådan mester, ofte de erklærer sig i sociale netværk. Og hvis du gør mest, så generelt en krone, er sandheden i sig selv ikke altid praktisk.

Mange klager over smertefuldheden af ​​selve processen og forsøger på en eller anden måde at afhjælpe smerten med smertestillende midler. Ærligt accepterer jeg ikke noget før shugaring. Måske fordi jeg har gjort det ikke for første gang. Første gang eller efter en lang pause er det virkelig smertefuldt, og i efterfølgende tider gør det ondt mindre og mindre. Men at røre en så glat hud er en fornøjelse! Du kan og lider))

Forresten, efter shugaring kan der være en lille rødme, der forsvinder om et par minutter. Tiden for shugaring afhænger af mesteren og tykkelsen af ​​håret. Nogle herrer gør alt hurtigt, men nogen har ikke travlt. Hvis du går til en ny procedure, bliver det hurtigere, fordi håret allerede er mindre og mindre at blive fjernet.

Jeg fandt på et sted, at shugaring er kontraindiceret til personer med diabetes. Ærligt var det latterligt at læse det, som om sukker fra sukkerpasta kunne blive absorberet i blodet. Dette er selvfølgelig ikke sandt. Men sådanne mennesker skal være opmærksomme på tilstanden af ​​huden efter proceduren, som ofte med dårligt kompenseret diabetes kan der være hudbetændelse.

Det anbefales også at skrubbe huden 1-2 gange om ugen for at undgå indgroede hår, men det gør jeg ærligt ikke. Det er nok, at jeg går til badet en gang om ugen, og der eksfolierer jeg huden over hele kroppen.

Generelt og generelt anbefaler jeg alle at gøre en shugaring, hvis der ikke er nok penge til laser eller fotoepilation. Jeg tror, ​​at dette er den bedste metode til hårfjerning i pris og kvalitet. Derudover kan du meget billigere ved at gennemføre denne procedure derhjemme.

Når du har prøvet sukkeraflejring, tro mig, vil du gøre det regelmæssigt, fordi huden har helt forskellige uforglemmelige fornemmelser, når du rører det, og det er det værd!

Hvordan laver hælene ømme med en creme, maske eller specielle strømper til peeling, læs artiklen "Peeling the heels at home"

Video "Shugaring procedure" ↑

Og endelig anbefaler jeg at se videoen fra eksperterne, hvor de fortæller og viser i praksis proceduren for shugaring, så vel som du vil lære mere om det indgroede hår og hvordan man undgår dem.

Jeg har det hele! Vent til artiklen-anmeldelse, som jeg gør en shugaring derhjemme. Jeg vil være glad for at høre din mening og kommentarer om dette emne. Med varme og omsorg, Ravila.

Sukker hårfjerning - shugaring /

Den bedste salon i mit liv !!))

Behagelig udrensning

Sukker hårfjerning - shugaring er blevet min favorit hårfjerning metode i skønhedssalonen i Armavir.

Jeg kom til mine forældre til sommeren og forlod epilatoren hjemme. Jeg var nødt til at se efter alternative måder at fjerne uønsket hår på kroppen.

Vi gik med en ven. Hun fjerner hår generelt overalt siger, at hun slet ikke gør ondt. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvordan det overhovedet er muligt. Jeg er ikke bare ondt, men uudholdelig.

Fjernet ved hjælp af sukker hårfjerning hår på benene, meget smertefuldt. Selv om det gør ondt på benets hud, strømmer tårerne fra øjnene.

Det burde være inden for grænserne for epilering, jeg ville have betalt mere.

Det eneste der virkelig irriterer mig, er sukkertemperaturen blandet med vand og noget andet der gør sukker elastisk. Når det påføres huden, føler jeg mig personligt meget varmt, hvis temperaturen sænkes, begynder sukkeren at hærde, den påføres med stor vanskelighed.

De lagde meget af mig i store lag, rev meget omhyggeligt, skreg næsten ikke.

Til minuserne tillægger jeg det faktum, at jeg ikke er blevet reddet af en shugaring fra mine indgroede hår.

Føreren advarede om, at hvis du ikke skrubber huden på benene, før håret begynder at vokse, vil det indgroede hår fremstå uanset dybdets evne til at påføre sukkermassen. Og så skete det. Et par hår voksede, jeg måtte bruge en salve til purulente sår.

God metode, men jeg synes mere om elektrolyse.

Hvad er og hvordan man laver shugaring: min anmeldelse

Hej alle sammen! "Sommeren er fløjet forbi og efterlader alt bagud, men vi ved, at det bedste er helt sikkert!" - Ordene fra en ikke meget populær, men cool sang. Og efter en kort introduktion vil jeg tale om hårfjerning, eller rettere hvad det er og hvordan man laver en shugaring.

Måske hørte nogen, men nogen gjorde det ikke, og nogen gjorde det allerede. Jeg tror, ​​at nogen vil finde noget nyt i denne artikel, og jeg håber virkelig, at han vil dele sin erfaring i kommentarerne.

Men jeg er seriøs, sommeren er fløjet af og mange piger og kvinder anser det for unødvendigt at fortsætte med at passe på deres krop. Manicure sæt, barbermaskiner og epilatorer, betyder at fjerne majs og andre ting, der blev brugt aktivt om sommeren, fordi solen, korte solbriller og sandaler, stranden i sidste ende bevæger sig ind i den fjerne boks.

Men hej, skal ikke en kvinde se og føle sig smuk og sikker hele tiden, 365 dage om året?! Så hvad nu hvis du nu bærer varme strømpebukser og lukkede tøj. Det, der ikke længere er synligt for andre, ses stadig af din elskede. Derudover begynder gymnastiksæsonen med åbne toppe, shorts og bukser og glem ikke om indendørs swimmingpoolen. Har du et tip?

Jeg ved ikke hvordan for dig, kære læsere, men jeg føler mig ubehagelig med dyrkede vegetationer og kalkhaler på mine hæle selv om efteråret og vinteren, må de mænd, der læser disse linjer, tilgive mig. Endvidere vil det være endnu mere ærligt, derfor for den svage af hjertet beder jeg dig om at forlade.

Hvad er en shugaring? ↑

Så hvad er shugaring? Dette er en metode til at fjerne uønsket kropshår med en speciel pasta, der er lavet af almindeligt sukker. Du ved alle, hvordan karamel eller karamell strækker sig og sandsynligvis endda forsøgt deres klæbende effekt på dit eget hår i barndommen) Det er her, hvor skyggevirkningen er baseret, den søde klæbrig pasta klæber til dit hår, og du kan kun rive den af ​​med håret selv. Tin, men effektiv.

Shugaring pasta kan købes i butikker som "Alt til skønhedssaloner", i online-butikken eller ved at gøre det selv. Jeg siger straks, at jeg ikke har gjort det selv endnu, men jeg gjorde epilationen i salonen og hjemme hos mesteren. Men snart skal jeg gøre denne pasta selv og forsøge at epilere. At jeg lykkedes eller mislykkedes, jeg vil helt sikkert skrive en separat anmeldelse, så vær med i vores sunde klub og læs nye artikler om ansigt og kropspleje samt tips om sundhed og sport, fordi denne artikel ikke længere er ved bjergene.

Du kan epilere noget, det hele afhænger af hårets længde, dit ønske og graden af ​​krav på din krop. Ideel når hårene vokser 4-5 mm. Hvis de er mindre, vil de simpelthen ikke sætte sig fast i en klæbrig masse, og hvis de er længere, vil proceduren være mere smertefuld. Men nogle siger, at shugaring kan fjerne hår op til 1 mm, hvilket er meget praktisk om sommeren, når du ikke behøver at vente til nyt hår vokser. Jeg ved ikke, jeg har ikke prøvet.

De vigtigste områder for hårfjerning hos kvinder er som følger:

 • bikini område, herunder dyb bikini
 • kalv og lår
 • aksillære områder
 • underlivet
 • hænder
 • tendrils og whiskers hvis de skaber ubehag

Shugaring kan gøres på flere måder:

 • manuel (manuel)
 • bandage (med striber)

Disse eksperter arbejder dog kun med deres hænder og glæder sig ikke over bandager.

Min anmeldelse af shugaring depilation ↑

Generelt begyndte jeg at gøre depilation siden skolens sidste klasser. Så var det en simpel barbermaskine og kun deponerede ben og armhuler. Lidt senere mødte jeg voks og depilation af bikiniområdet. Og i flere år går jeg videre på hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta. Jeg har også en elektrisk epilator, men jeg bruger det meget sjældent, fordi dette er en ægte torturmaskine. Elskere af masochisme er mest))

Jeg har ikke prøvet andre metoder til hårfjerning endnu, men måske vil jeg beslutte mig for laser eller fotoepilation. Ja, jeg har også forsøgt at fjerne håret med et særligt skum, som på en eller anden måde blev annonceret på tv, men det er ren skilsmisse for penge. Naturligvis forlod intet mig, men det blev efterladt at vokse i en vild farve.

Barbermanden

Jeg vil straks sige det af alle former for hårfjerning, som jeg gjorde, kun en barbermaskine er smertefri, men det er ikke den mest komfortable. Mest af alt jeg kunne godt lide shugaring og så vil du forstå hvorfor. Efter barbermanden vises håret umiddelbart den næste dag, og derudover er der utålelig kløe og irritation på huden. Nu forstår jeg vores mænd, der ikke kan barbere eller gøre det sjældnere, end vi ønsker. Fordi huden er meget irriteret, og der er rødme eller endda acne. Derfor bruger jeg bare en barbermaskine til shins, men når jeg lærer at lave sukker klistrer mig selv eller køber en færdiglavet, vil jeg nægte at helt barbere.

voks

Den voks, jeg brugte hjemme eller når jeg fjernede håret i salonen, fjerner effektivt hår, men proceduren er smertefuld, især for dem der gør det første gang. Senere bliver huden vant, og hårets rødder bliver svagere, og smerten er ret tolerabel og nogle gange ikke engang mærkbar overhovedet. Men det største problem med voks er dens temperatur. Epilering er lavet med varm voks, og for et bikiniområde er det nogle gange et problem og tilføjer smerter. En stor ulempe ved voks kan betragtes som problemet med hårindvækst under huden i 2-3 uger, såvel som let irritation, fordi vokspinden i selve huden.

Shugaring

En anden ting er sukkerforhaling. Jeg er bare i ærefrygt for sukkerfjerning! Effektiviteten af ​​hårfjerning er den samme som for voks, men pastaen er ikke varm, med den eneste forskel at voksen fjerner håret mod deres vækst og shugaring - for hårvækst. Derudover er der en anden fordel - det er samtidig skrælning af huden. Under proceduren suger sukkeret til hårene, og når massen trækkes af, forlader keratiniserede hudflager med håret. Derfor er huden efter en sådan procedure silkeagtig og meget blød. Desuden forhindrer denne virkning indvækst af voksende hår under huden. Jeg havde mere indgroet hår efter voksning, og med sukkeraflejring overholdes dette problem ikke.

Effekten af ​​hårfjerning ved shugaring varer op til 2-3 uger, dvs. håret begynder at vokse langsommere og ikke jævnt, fordi en del af det "falder i søvn". Således kan proceduren udføres en gang hver 2-3 uger. Personligt gør jeg det hver tredje uge. Enig, det er bedre end barbering hver dag.

Nogle piger fjerner hår fra deres underarme. Jeg har endnu ikke besluttet dette, da det forekommer mig ikke så naturligt. Men kan nogen dele deres følelser om dette. Måske tror jeg det forgæves?

Generelt syntes shugaring for mig at være en gud, der er optimal i kvalitet, smerte komponent og pris. Hvis du finder en mester, der gør denne procedure hjemme, viser det sig at være meget billigere end i salonen. I enhver by kan du finde en sådan mester, ofte de erklærer sig i sociale netværk. Og hvis du gør mest, så generelt en krone, er sandheden i sig selv ikke altid praktisk.

Mange klager over smertefuldheden af ​​selve processen og forsøger på en eller anden måde at afhjælpe smerten med smertestillende midler. Ærligt accepterer jeg ikke noget før shugaring. Måske fordi jeg har gjort det ikke for første gang. Første gang eller efter en lang pause er det virkelig smertefuldt, og i efterfølgende tider gør det ondt mindre og mindre. Men at røre en så glat hud er en fornøjelse! Du kan og lider))

Forresten, efter shugaring kan der være en lille rødme, der forsvinder om et par minutter. Tiden for shugaring afhænger af mesteren og tykkelsen af ​​håret. Nogle herrer gør alt hurtigt, men nogen har ikke travlt. Hvis du går til en ny procedure, bliver det hurtigere, fordi håret allerede er mindre og mindre at blive fjernet.

Jeg fandt på et sted, at shugaring er kontraindiceret til personer med diabetes. Ærligt var det latterligt at læse det, som om sukker fra sukkerpasta kunne blive absorberet i blodet. Dette er selvfølgelig ikke sandt. Men sådanne mennesker skal være opmærksomme på tilstanden af ​​huden efter proceduren, som ofte med dårligt kompenseret diabetes kan der være hudbetændelse.

Det anbefales også at skrubbe huden 1-2 gange om ugen for at undgå indgroede hår, men det gør jeg ærligt ikke. Det er nok, at jeg går til badet en gang om ugen, og der eksfolierer jeg huden over hele kroppen.

Generelt og generelt anbefaler jeg alle at gøre en shugaring, hvis der ikke er nok penge til laser eller fotoepilation. Jeg tror, ​​at dette er den bedste metode til hårfjerning i pris og kvalitet. Derudover kan du meget billigere ved at gennemføre denne procedure derhjemme.

Når du har prøvet sukkeraflejring, tro mig, vil du gøre det regelmæssigt, fordi huden har helt forskellige uforglemmelige fornemmelser, når du rører det, og det er det værd!

Hvordan laver hælene ømme med en creme, maske eller specielle strømper til peeling, læs artiklen "Peeling the heels at home"

Video "Shugaring procedure" ↑

Og endelig anbefaler jeg at se videoen fra eksperterne, hvor de fortæller og viser i praksis proceduren for shugaring, så vel som du vil lære mere om det indgroede hår og hvordan man undgår dem.

Jeg har det hele! Vent til artiklen-anmeldelse, som jeg gør en shugaring derhjemme. Jeg vil være glad for at høre din mening og kommentarer om dette emne. Med varme og omsorg, Ravila.

Depilation shugaring anmeldelser

Er det din fødselsdag?

15% rabat til dig

Hårfjerning - shugaring :: Anmeldelser af mesteren fra klienterne

På denne side er der nogle anmeldelser af mine klienter, der allerede har forsøgt sukkerepilation af forskellige zoner. De fleste piger trives meget, og de anser det mindre smertefuldt end voks. Alle har en anden smertetærskel, og nogen bemærker ikke, at han bliver depileret, men det gør ondt til nogen. Hvis du forsøgte at fjerne hår med en almindelig hjemme elektrisk epilator og var i stand til at tolerere, så vil du sandsynligvis ikke føle noget her. Generelt er det for dig at gøre eller ej.

Nogle tilbagemeldinger fra kunder fra sociale netværk:

De resterende anmeldelser kan ses i vores gruppe VKontakte http://vk.com/club59701664

 • Ksenia - 5. november 2015, kl. 9:35
  Ksen, det var din første gang i dag!) Jeg kunne virkelig godt lide alt, proceduren var hurtig og næsten smertefri (hvilket er meget vigtigt)! Selvfølgelig, nu er du min skibsherre, vent på mig på sporet. procedure!
  Piger, tilmeld dig og vær ikke bange!) Ksenia er en stor mester og en positiv person!

Tilføj feedback om shugaring

© 2013-2015 Fuld eller delvis kopiering af materialer, kun med tilladelse fra forfatteren

Hvad er bedst for depilation - voks eller shugaring?

Hvis voksning længe har været kendt for mange mennesker i Rusland, så kom shugaring senere. Og nu, sælgere af tjenester og produkter til sukkerfjerning roser vejen for at fjerne hår med sukkerpasta som den sikreste, smertefri og vidunderlige.

Som følge af dette fremskridt med shugaring på markedet har mange mennesker ikke helt den rigtige ide om sukkerepilation, og forventningerne til proceduren er ofte for høje. Derfor de hyppige skuffelser og et stort antal myter om sukkerfjerning, som går på internettet.

Legends and Myths

 • Uønsket hår fjernes med sukkerpasta på hårets vækst, fordi håret fjernes i anaphase, hvilket gør det muligt at gøre proceduren mindre hyppigt end voksning af hårfjerning.

Lad os straks se, hvilken anafase (anagen fase) er - det er den periode, hvor et hår vokser aktivt. Hvis du gør proceduren for første gang, vil alle hår, hvis hår er placeret over overfladen af ​​huden, blive fjernet fra hårsækkene, uanset om de trækkes ud i henhold til eller mod hårvæksten. Efter en række procedurer er hårvæksten synkroniseret, for håret bliver oftest fjernet i anafase, men det vil ikke igen være den eksklusive fortjeneste af voks eller sukkerpasta.

 • Fjernelse af uønsket hår ved shugaring er helt sikkert, forårsager ikke allergier, som i sammensætningen af ​​sukkerpasta kun naturlige ingredienser.

Faktisk kan pastaens sammensætning omfatte vand, sukker og citronsaft. Det forekommer ikke noget kemisk, men allergier til citrus er ikke så sjælden.

Foto: madlavning sukkerpasta

Vand, glucose og fructose kan være en del af pastaen. Så ja, det er den sikreste kombination af ingredienser. Fabrikanten kan tilføje til sammensætningen af ​​dufte, farvestoffer, fortykningsmidler, konserveringsmidler. Den sikreste løsning er æteriske olier. Men på nogen af ​​disse komponenter kan der være en negativ hudreaktion i form af allergi eller dermatitis.

Derfor er det ikke nødvendigt at tale med diskrimination om alle sukkerpastaer, at de er helt sikre. Det er nødvendigt at se på sammensætningen af ​​hvert enkelt produkt.

 • Shugaring procedure er absolut smertefri.

Hvad er mere smertefuldt, shugaring eller voks? Nå, det afhænger af hvad du skal sammenligne. Nogle nyfødte moms sammenligner alle sammen med smerter i fødslen. Så ja, det gør slet ikke skade.

Foto: shugaring procedure

Hvis du sammenligner shugaring med voksning, hårfjerning med en epilator eller pincet, kan forskellen være. Og forskellen kan være håndgribelig. Men mange faktorer påvirker smerten under proceduren, fordi brugen af ​​voks eller karamel ofte ikke er den afgørende faktor.

Video: Depilation

Smerter under proceduren afhænger af:

 • fra individets initial følsomhed overfor smerte;
 • fra menstruationscyklens fase hos kvinder: Der er dage, hvor det ikke er smertefuldt, men der er de dage, hvor du skal samle viljen i en knytnæve og bruge Emla til at overleve proceduren.
 • fra daglige cyklusser eller biorhythmer: om aftenen er smerten meget mere tolereret end om morgenen mv.
 • fra det humør, som du kom til proceduren, stresset led under dagen eller tværtimod behagelige øjeblikke: følelsesmæssig udmattelse kan øge smerten ved hårfjerningsprocessen;
 • fra forventningerne og holdningen til proceduren: de gik og troede, at det ville være smertefuldt, meget smertefuldt, men i virkeligheden godt føltes det, men ikke så meget;
 • fra brug af alkohol, brug af lægemidler indeholdende smertestillende midler, beroligende midler, antidepressiva mv.
 • fra ledsagende procedurer, som du har udført før epilering (dampning, skrubning);
 • på temperaturen af ​​de midler, hvormed hårfjerningen udføres: opvarmet voks eller karamel giver mulighed for proceduren med mindre smerte
 • fra færdigheden hos den person, der udfører proceduren...

Som du kan se, er sukkerpastaens og voksens rolle i tolerance for smerte under hårfjerning minimal.

Foto: Sukkerpasta

 • Sukkerpasta omslutter hvert hår, trænger dybt ind i hårsækkenet, så håret ikke brydes af under shugaring.

Sukkerpasta er faktisk for tæt til at trænge ind i hårsækken dybere end voks. Hårbrud under hårfjerning afhænger både af hårets skaftes stivhed og om rigtigheden af ​​mesterens manipulation.

Derfor, hvis du vælger din mester, for hvem du har lavet proceduren i lang tid, og er tilfreds med resultatet, bør du ikke ændre det bare fordi nogen har bedre reklame.

 • Shugaring er en glimrende måde at slippe af med hårvækst.

Hårinvækst er enten et resultat af egenskaberne hos en persons hud og hår eller en konsekvens af en forkert epileringsteknik, hvor håret bryder af ved hårfollikelens mund under hudniveauet.

Hvis håret vokser ind efter barberingen, hvis håret vokser ind efter voksning, hvis enkelthår vokser i sig selv (nogle gange sker det). Hvis håret vokser i jævn efter regelmæssig brug af skrubbe og fugtighedscreme, vil shugaring ikke løse dit problem.

Dette skyldes, at sukkerpasta ikke kan ændre vores fysiologi. I dette tilfælde vil det løse problemet med enhver metode til permanent hårfjerning, såsom epilering med en diodelaser eller enzymepilation.

Hvis du først har bemærket indgroet hår efter bioepileringsprocedurer, er der to mulige årsager:

 • proceduren blev udført forkert teknisk;
 • Fremgangsmåden blev udført korrekt, men hårets tykkelse og hastigheden af ​​deres vækst blev mindre på grund af skaderne i hårsækkenet.

Fordi her den bedste taktik vil være observation og søge efter "hans" mester.

Hvilke typer pasta til shugaring er? Hvordan vælges og forberedes pastaen før denne procedure? Du finder svar på disse spørgsmål i artiklen - hvordan man vælger en pasta til shugaring.

Vil du lære om teknikken til at udføre en dyb bikini shugaring procedure? Se videoen ved at klikke på dette link.

 • Der er ingen risiko for forbrændinger under proceduren.

Faktisk opvarmes sukkerpastaen kun til en temperatur på 37-40 ° C, fordi det eneste, der kan mærkes, når det påføres kroppen er behagelig varme. Dette er, hvis vi taler om salonproceduren, hvor præparaterne opvarmes i specielle anordninger, der kan opretholde den ønskede temperatur i lang tid.

Foto: før og efter brug i armhulen

I hjemmet kan der være ubehagelige overraskelser. For eksempel er en metode til opvarmning af karamel i mikrobølgeen fyldt med forbrændinger. Mikrobølgeovnenes egenart er, at den centrale del af det opvarmede produkt opvarmer stærkere end ydersiden.

Derfor, når du opvarmer straks en stor krukke sukkerpasta, kan dens øverste lag kun være lidt varme, og inden i kan det være meget varmt. For at forhindre forbrændinger i sådanne tilfælde er det bedre at samle pastaen fra beholderen med en metalspatel eller ske og kontrollere temperaturen på hver del på håndfladen.

Hold styr på og til pastaen, som opvarmes i et vandbad. Hvis du fjerner pastaen fra vandbadet før proceduren, er der ingen risiko. Og hvis du holder pastaen i varmt vand hele tiden, mens du fjerner hår fra kroppen, kan pastaen overophedes på samme måde. Derfor kræves testen af ​​hver portion pasta til temperatur.

 • Der er en speciel shugaring pasta, der kan bruges til at fjerne hår, selv for mennesker med diabetes.

Sådan pasta er faktisk. En anden ting er, at diabetes i sig selv ikke er en kontraindikation for sukkerepilation eller for voks. Dens anvendelse på huden forårsager ikke en stigning i blodsukkerniveauet.

Derefter er sukker og voks og andre manipulationer, undtagen dem, der er vitale, kontraindiceret.

Sukkerpasta er et fremragende forebyggende værktøj til udvikling af inflammatoriske processer på huden efter shugaring procedure.

Faktisk er koncentreret sukker sirup et fremragende konserveringsmiddel. På samme måde som voks eller fyrresin, som er en del af forberedelserne til voksning.

Derfor har den ingen særlige fordele. Og vask det af huden grundigt, da en svag sukkeropløsning derimod er et glimrende medium til vækst af bakterier.

 • Shugaring mindre traumatisk for huden, efter sukker hårfjerning er der ingen irritation og rødme.

Sukker pasta klæber og fixerer håret, men også klæber til huden og fjerner delvist de øverste døde lag af epidermis. Jo flere gange du holder en sukkerkage til din hud, jo flere lag du tager ud. Og hårstangen kan ikke fjernes uden at skade folliklen.

Hvis håret sidder dybt i huden, så kan det være, at bloddug når blodet kommer ud af munden af ​​beskadigede hårsække. Voks fungerer også.

Derfor er det hensigtsmæssigt at skumpe huden med talkumpulver for at reducere vedhæftningen af ​​hårfjerningspræparatet til huden og fjerne håret på et sted ikke mere end 2-3 gange.

Video: Sådan gør du shugaring

 • Sukkerpasta på grund af dets naturlige sammensætning bekymrer sig om huden.

Det gør bestemt ikke skade. Men i hvert fald slutter proceduren med shugaring med anvendelse af en særlig lotion efter epilering på huden, som har en beroligende, antiinflammatorisk og fugtgivende virkning.

Du bør ikke vælge mellem voks eller shugaring. Det er bedre at bestemme selv hvad du forventer af proceduren. Hvis du kan lide duften af ​​voks og fyrresin, så skal du vokse, hvis du kan lide duften af ​​karamel, så shugaring.

Foto: voksaflejring

Hvis du hader at vaske voks væk fra huden efter epilering, vil shugaring gøre det endelige hårfjerningstrin nemmere og nemmere. Hvis du vil have glatte ben uden uønsket vegetation, skal du finde din mester og lade ham vælge den bedste metode til hårfjerning.

Hvad er metoderne til smertelindring under epilering? Hvad er bedre: fløde, spray eller lokalbedøvelse? Alt om dette i artiklen - smertelindring under epilering.

Mange spørger - hvad er mere smertefuldt end shugaring eller voks? Find ud af det fra anmeldelser af almindelige mennesker her.

Er det muligt at udføre kvantepilation under graviditeten, og kan det skade et barn? Læs artiklen ved at klikke på dette link.

Anmeldelser shugaring derhjemme

Forlad din feedback og læs den udstationerede:

Relaterede oplysninger

Jeg gjorde huset shugaring mig selv. Før det læste jeg selvfølgelig mange artikler om madlavning af pasta, så en video om hvordan man gjorde det. Alle tilberedt efter opskriften købte et særligt pulver. Tvangt til at indrømme, mislykkedes. Måske er pastaen ikke ordentligt kogt, måske er denne type depilation simpelthen ikke min.
For det første smerten, og for det andet den mest ikke så bekvem at depilere hænder og armhuler. Der er også plusser - de piger, der kan gøre shugaring på egen hånd, vil ikke spilde tid på salonen. Materialer til pasta ret billige, så "hjem salon" er billigere.
Shugaring er en god ting, mindre smertefuld end en anden form for depilation, men ikke min. Hvis jeg nogensinde gør mig klar til at gøre denne procedure igen, vil jeg nok gå til salonen.

I meget lang tid var jeg bange for at opleve virkningen af ​​en shugaring, selv om mine venner ikke kan leve uden det. For nylig fandt jeg ved en fejl på internettet en opskrift på, hvordan man laver sukkerpasta hjemme. Det viste sig, at proceduren kræver meget tid og tålmodighed, men jeg var virkelig forbløffet over resultatet. Lang kunne ikke tro på, at huden kan forblive helt glat så længe efter sukkerepilation. Et par uger af ro og tillid. Sandsynligvis er der ikke længere nogen vej tilbage til barbermaskiner.

Ofte gør jeg sukkerepilation selv hjemme. Når sirupen er ordentligt kogt, er det en fornøjelse at arbejde. For det første lidt smerte på nogle steder (især over hælen), men så er sensationerne dårlige og roligt færdige med proceduren. Jeg kom sammen med hårfjerning før brylluppet og så hele tiden, at jeg var på ferie under bryllupsrejse, jeg ikke tænkte på barbermaden. Desuden er resultatet langvarigt (mindst adskillige uger), så er ingredienserne til sirup tilgængelig for alle (det vigtigste er at lave mad korrekt, så du ikke skal gentage det). Som et plus ønsker jeg at bemærke, at det er mere bekvemt at gøre shugaring hjemme, fordi du kan gøre dig selv til enhver tid og ikke blive knyttet til salonposten. Hovedhånden at fylde og alt vil vise sig endnu hurtigere og bedre.

Jeg forsøgte cremen og voks. Jeg læste om shugaring derhjemme. Løst længe. Pasta til proceduren kogte sig selv, med tilsætning af citronsaft. Jeg gjorde alt ifølge opskriften, som skrevet. Fremgangsmåden er ikke behagelig, det var meget smertefuldt. Nå, det gjorde kun benene. Jeg har ikke haft nogen forskel, når jeg har skåret fra voksning. Er det så smukt. Men et spørgsmål om smag.

Tidligere kunne jeg ikke klare problemet med hårvækst på min krop, så jeg kunne glemme det længere. En gang på stedet købte jeg en kuponrabat til shugaring-proceduren, proceduren var som effekten varede længe, ​​men i kabinen uden rabat viser det sig at være dyrt. Efter at have rystet på internettet fandt jeg en vidunderlig pastaopskrift for sukkeraflejring, selvom det kun kom fjerde gang.

Ingredienserne er imponerende simpelt vand, sukker og citronsyre. Effekten er en fremragende hoved ting at rive meget kraftigt, smerten er selvfølgelig til stede, men det går hurtigt, hårene fjernes alt, men det er nødvendigt, at de er lidt overgroede. Flere gange voksede hårene, klare problemet, lavede en skrubbe et par dage efter proceduren. Hudirritationer har aldrig været.

Efter at have analyseret internetoplevelsen af ​​uafhængig shugaring besluttede vi at prøve Napara med en ven. Vi købte færdiglavet pasta som backup option, som oprindeligt planlægger at fuldføre hele processen alene. Bevæbnet med de nødvendige, forsøgte to opskrifter til fremstilling af pasta til depilering af sukker, begge virkede ikke som det skulle, gik til køb. Med det fjernede vi også hår fra benene. Resultatet er fremragende, ikke smertefrit, men varigt - ingen irritation, hvilket er vigtigt! Ugens effekt virkede rigtigt. Brug nu hele kroppen.

Af fordelene ved shugaring kan identificeres:
1. Hud i lang tid (2-3 uger) forbliver glat.
2. Pris. På pastaen tages der et minimum af midler.
3. Uafhængigt gør proceduren hjemme hos ethvert passende tidspunkt.
4. Naturlige ingredienser.
5. Anti allergen.

Men der er et par ikke meget hyggelige øjeblikke:
1. Smerter En skarp bevægelse for at slippe af med håret.
2. Pasta må ikke arbejde med det samme. Du skal eksperimentere med opskrifter.
3. Det er nødvendigt at dyrke den mindste længde af håret.

Men efter at veje alle fordele og ulemper, glædes den skyggende virkning.

Første gang jeg skyggede i kabinen, kunne jeg virkelig lide effekten - benene er glatte og fløjlsomme, jeg glemte barbermaden i to uger. Så besluttede hun at lave en sukkerfjerning hjemme, men det fungerede ikke første gang. Først kunne hun ikke koge den nødvendige pasta, det viste sig at være enten for flydende eller for tykt. Det viste sig kun fra fjerde gang, men da processen selv begyndte, viste det sig, at der er nogle nuancer i den. Der var meget hår på mine fødder. Jeg var nødt til at tinker. Nu har jeg det rigtigt i denne forretning, jeg gør det en gang om måneden til mig selv, meget praktisk og rentabel.

Overlæbe shugaring

Med et sådant problem som et overskæg, der står over for nylig. En ven rådgav shugaring, hvis nogen ikke ved det, så bruger de en pasta baseret på sukker, citronsaft og vand.

Jeg læste mange artikler og lavede nogle konklusioner for mig selv:

 • Fordelene ved at bruge sukkerpasta er, at det virker selv med korte hår og meget let, lav pris på materialer og selve proceduren, yderligere skrælning og nærende af huden.
 • De vigtigste ulemper omfatter smerten ved denne procedure og muligheden for allergiske reaktioner på pastaens bestanddele. I sjældne tilfælde er udseendet af indgroede hår også muligt, men brugen af ​​skrubber, hvert par dage, bør eliminere dette problem.

Sammenligning af fordele og ulemper tilføjede jeg den øverste læbers skygge til meget succesfulde metoder til bekæmpelse af mit problem, men jeg vil gerne høre råd og feedback fra mere erfarne personer i denne virksomhed.

Marina (Stavropol Territory)

10 anmeldelser

Hurtig, effektiv og billig. Bedre, selvfølgelig, foretrækker salonproceduren. Erfaringen fra mesteren får dig til at føle fjernelse af hår over læben mindre smertefuldt. For at lindre smerte kan du bruge en opløsning af lidokain på overlæns hud, både før proceduren, som en forberedende forberedelse og efter den. Der vil ikke være nogen skade, opløsningen af ​​lidokain er steril, selvom den er sprøjtet, selvom den påføres fra en ampul.

Valget er selvfølgelig din. Der er mange procedurer til at løse problemet med hårfjerning på huden på overlæben. Prøv, vælg din egen. Du vil ikke prøve, du forstår ikke. Jeg ønsker lykke til).

Jeg har det samme vegetationsproblem på min overlæbe. Det lykkedes mig at prøve mange ting hjemme. Jeg forsøgte at trække ud med pincet, men det var ret smertefuldt, efter et par forsøg på at fjerne alle hårene, spyttede jeg på det og besluttede at prøve epilatoren (det var en dårlig ide). Jeg gik til shugaring, men som det viste sig var jeg allergisk over for komponenterne i pastaen, så det fungerede ikke for mig, og jeg skal gentage denne procedure fra tid til anden, hvilket ikke passer mig, da jeg ikke kan tolerere smertefulde fornemmelser på dette sted. Så for mig personligt er den bedste hårfjerning laser til en pris, der er meget dyrere end shugaring, men resultatet passer mig.

Min ven er professionelt engageret i shugaring. Jeg gjorde det til mig selv, og til mig og til alle vores venner. Jeg forsøgte ikke at gøre min overlæbe personligt og dømme efter effekten af ​​kæresten, som alligevel besluttede på det. Fordele: effektivt fjerner, sikkert, langsigtet tilstedeværelse af den ønskede effekt. Af minerne kan jeg kalde en skarp øjeblikkelig smerte (men smertegrænsen er forskellig for alle)). For den smukke halvdel af menneskeheden er det ikke helt elegant at gå med "ansigtshår" på ansigtet. I betragtning af at tendensen er ved at gå fremad, udvikler sig shugaring, det vigtigste er at finde en passende mester og overgive sig til hans faglige hænder! Og alt vil vise sig!

Jeg vil gerne sige, at denne metode er meget bedre end voksepilation. Tidligere har jeg lige plukket hårene med pincet, men denne metode anbefales ikke til nogen, for i løbet af tiden blev de kun mere synlige. Efter voksen opstod irritation, og rødmen over læben gik ikke væk i en halv dag, men hvor ville du hen? Og efter skyggende hud er så glat og silkeagtig, kan jeg ikke glæde mig, og der er ingen irritation. I mere end to år gik jeg til salonen, og for nylig begyndte jeg at gøre proceduren hjemme. Det vigtigste er ikke at spare penge på høj kvalitet pasta, fløde og skrubber.

Efter fødslen af ​​barnet (som ofte indebærer en hormonel omstrukturering af kroppen), begyndte denne modbydelige fluff over overlæben at bemærke. Jeg troede: kun en laser, men det viste sig at håret var for tyndt og let - det ville ikke tage det. Pincet, jeg troede, viste sig at være for lang, og altid noget at gå glip af. Og selvfølgelig var der voks og shugaring, efter at have spurgt konsulenten, blev det endelig bestemt. Kun den første gang jeg besluttede at lave en pasta hjemme (bare fra sukker, citronsaft og vand), og det er godt, at jeg først prøvede bøden på min hånd: huden blev rød, brændt, massen blev sød og ingenting kom ud), det eneste der glæder brænde er ikke over læben))). Efter et mislykket forsøg - kun salonen! Det er billigt og hurtigt.

Da jeg begyndte at tage hormonelle lægemidler, havde jeg små hår over min overlæbe. Efter at have besøgt lægen fandt de ikke noget alvorligt, og derfor besluttede jeg mig selv for at løse dette problem. Hun fandt en god kosmetolog, der rådede mig til at shugaring, anvende sukker pasta. Selve proceduren er lidt smertefuld, men det fjerner alle hårene med det samme. Jeg kom til denne procedure hvert halve år, da der er få hår. Over tid blev hårene tyndere og deres antal faldt. Selvfølgelig kan det hele gøres hjemme, men det er bedre med en kosmetolog, mere sikker. Piger, vær ikke bange, for skønhedens skyld kan du lide.

Antennens problem bekymrer mig i mange år efter fødslen af ​​min datter, som jeg lige ikke prøvede. Har fjernet hår med laser og voks. Men jeg havde konstant irritation. Og fra voksdannelse generelt begyndte hårene at vokse ind i huden. Jeg klatrede hele internettet og kom på tværs af en artikel om shugaring, jeg studerede alt helt, da jeg var en stor eksperimentator, besluttede jeg at prøve det på mig selv.

Proceduren er bestemt ikke særlig behagelig, men da jeg blev irriteret, var jeg i syvende himmel. Og efter den anden procedure ophørte hårene med at vokse. Måske denne effekt er naturligvis kun mig, men jeg er meget glad. Nu hver 3. uge går jeg til en shugaring. Det forekommer mig, der står over for antennens problem, skal du sørge for at prøve denne procedure. I det mindste bemærkede jeg ikke nogen fejl i det.

På en eller anden måde havde jeg ikke tænkt meget om antennerne før, indtil om morgenen, da jeg lavede op, under laget af tonalbasen, så jeg ikke håret stak ud. Jeg tænker "Hvordan har jeg aldrig bemærket før?"

Efter at have surfet på internettet fandt jeg flere måder at fjerne uønsket hår på. Fra laseren, som viste sig for ikke at være en meget billig mulighed, til folkemæssige retsmidler. Jeg besluttede at stole på mesterne og fortsætte med en shugaring, jeg har en sådan mening - alle bør gøre deres arbejde, især da det var en ret budgetmulighed.

Jeg vil ikke sige, at jeg var glad for den første procedure, men de stakkede ikke ud og jeg tænkte ikke på dem hele tiden. Men jeg læser på internettet, at du kan bringe nogen infektion, men med den rette pleje vil alt være i orden. Tør kun huden efter proceduren med enhver antiseptisk, 2-3 gange om dagen. Nu, hver 2-3 uger, gentager jeg procedurerne, mine "whiskers" er blevet meget mindre, de vokser i et lille bundt, selv om de er hvide, men jeg kan se med kosmetik.

For dem, der ikke ved, hvordan man kan slippe af med denne sygdom, vil denne procedure være en god udvej. Det kan forresten udføres hjemme, sammensætningen der er ikke meget tungt, men hvis du ikke vil rystes, så vil salonen og dine problemer løses.

Hver anden eller tre uger går jeg til en skønhedssalon til denne procedure. Og hvad skal man gøre? Med et overskæg vil du ikke gå. Jeg plejede at gøre en voksepilation, men efter det blev jeg ikke irriteret fra huden over min læbe hele dagen. Indføre et fundament kan ikke være øjeblikkeligt, for ikke at tilstoppe porerne. Og hvis jeg gik et sted den dag, så stirrede alle på mig på grund af rødmen.

Klagen til en skønhedsekspert, hun råbte mig shugaring. Jeg troede det ikke rigtigt, men jeg var enig. Da proceduren var forbi, var der en pink markering på hårlinjen, men efter 20 minutter forsvandt den. Nu kun shugaring!

Af en eller anden grund har jeg aldrig seriøst overvejet shugaring-proceduren. Det hår, der dannede "antennerne" på mit ansigt er dog blondt, det er smertefuldt og ubehageligt at trække ud. Laseren kan heller ikke klare mit blonde hår.

Selvfølgelig har specialisten hurtigt udført proceduren for påføring af sukkerpastaen, selvfølgelig var der smerte, når man slog alt håret ud. Men hun miste ikke bevidstheden.

Jeg er en diætist, og jeg har en ide om, hvad min hud måtte gå igennem efter shugaring. Derfor, efter anbefalingen, behandlede huden regelmæssigt to gange om dagen huden under overlæben med et antiseptisk middel.

Huden har været glat i den anden uge allerede; der er ingen hår eller betændelser i hårsækkene.

Jeg mener, at med passende pleje bør problemer efter shugaring ikke være i princippet, fordi risikoen for at få den patogene mikroflora i sårene på trods af smertefuldheden af ​​denne procedure under overholdelse af reglerne for desinfektion er minimal. Og det betyder, at for alle blondiner og kvinder med blondt hår, kan shugaring virkelig tjene en god service.

I hvert fald forstyrrer mine "antenner" efter sukkerpasta i mindst to uger mig ikke.

Hvordan fremskynde hårvæksten derhjemme

Hvis håret er magnetiseret - hvad skal man gøre?