Depilation og epilation af armhulerne

Underarm depilation er en nødvendig procedure for at opretholde et attraktivt udseende. Der er metoder, der giver dig mulighed for at slippe af med overskydende vegetation for evigt. I hjemmet kan du også opnå langvarig glathed.

 • 1. Hvorfor vokser håret og skal det fjernes
 • 2. Underarm Depilation at Home
 • 3. Folk armhule udtørring metoder
 • 4. Hårfjerningsmetoder
 • 5. Hvad skal man ikke gøre efter epilering og depilation
 • 6. Generelle kontraindikationer

Hvorfor vokser håret og skal det fjernes

Armhulen beskytter huden mod friktion under håndbevægelsen. Depilation eller hårfjerning kan gøre det mere sårbart, mikrotraumas, irritation er mulig.

Hår, herunder armhulerne, begynder at dukke op i puberteten. Dette indikerer, at en person allerede er i stand til at starte en familie og have børn. Ifølge en version er der specielle svedkirtler i armhulen, som frigiver feromoner for at tiltrække personer af det modsatte køn. Jo mere vegetation, jo stærkere molekylerne spredes.

Hår overalt på kroppen beskytter også huden mod sollys. Det er kendt, at der i armhulen er lymfeknuder, der har brug for beskyttelse. Så solbadning i den åbne sol eller i et solarium, denne del af kroppen skal beskyttes.

Overdreven vegetation under hænderne ødelægger ikke kun æstetisk udseende, men er også en yngleplads for bakterier. Bortskaffelse af vegetation i dette område er hygiejnisk. Overvej de mest effektive måder.

Underarm Depilation derhjemme

 1. Barbering er en hurtig, smertefri, men traumatisk og upålidelig mulighed. Derudover kan irritation og nedskæringer forekomme på huden, da ikke alt er barberet på roden, hvilket er særligt mærkbart for ejere af mørkt hår. Børsterne vises meget næste dag.
 2. Depilation creme til underarms. En økonomisk metode til hjemmet fjernelse, smertefri og sikker. Den attraktive side er produktets brugervenlighed: Cremen påføres i et par minutter, hvorefter den fjernes med en spatel sammen med håret. Effekten af ​​glatte armhuler varer i 3-6 dage.
 3. Voks og shugaring. Håret trukket fra pæren. Hvis du gør depilation korrekt, vil resultatet være mindst 3 uger. Den særegne er et fald i hårets tykkelse og langsommere vækst.
 4. Depilation af armhulerne med en epilator er en populær metode, men smertefuld og traumatisk. Proceduren er fyldt med blå mærker, irritation og hårgenvækst. Tiltrer brugervenlighed og varighed af effekten (op til 3 uger).

Folk armhule udtørring metoder

Epilation af armhuler i hjemmet er udført og traditionelle metoder. De bruges sjældent, fordi de ikke har bevist deres pålidelighed. Imidlertid er fjernelse af hår med folkemidlet retsmidler tilrådeligt, hvis andre metoder ikke er egnede på grund af øget hudfølsomhed eller allergiske reaktioner.

 1. Til depilering af underarms derhjemme forbereder en opløsning af kaliumpermanganat. Dampbad i den zone, hvor du skal fjerne hår, holdes dagligt. Varigheden af ​​en session er 20 minutter. Inden for få dage vil håret falde ud med roden for evigt.
 2. Sammensætningen af ​​blandingen til depilering: 35 g medicinsk og 2 g ammoniak, 1,5 g jod, 5 g ricinusolie. Anvendes, når blandingen bliver farveløs. Opløsningen påføres det epilerede område 2 gange om dagen. Efter 2 uger falder håret for evigt.
 3. To gange om dagen gnides hårområdet med friske frø frø. Eller 40 g frø udfyldes med 100 g vegetabilsk olie. To uger senere, 1-2 gange om dagen, påføres blandingen på huden, indtil håret falder ud for evigt.
 4. Underarmopløsningen består af følgende komponenter: 1 tsk. sodavand, 1 kop kogende vand. En bomuldspinne dyppet i blandingen påføres natten over. Efter 3 behandlinger forsvinder håret.
 5. 10 dråber ammoniak blandes med 50 ml hydrogenperoxid (6%), hvedemel tilsættes. Opløsningen påføres huden i 10 minutter, proceduren gentages dagligt, indtil der ikke er noget hår.

Når du selv anvender metoder, skal du huske om sikkerhed og de mulige konsekvenser (forbrændinger, fladning, irritation).

Hårfjerningsmetoder

Underarm epilation udføres ved hjælp af specialudstyr i salonen.

Laser hårfjerning - slipper håret for evigt. Det er nok at udføre 4-8 procedurer en gang om måneden.

Epilering. Fjernelse af energiformen - højpulslys. Antallet af krævede procedurer er 5-7. Også da lasermetoden ikke er egnet til tyndt blont hår.

Elos-hårfjerning. Sparbar metode til let og tyndt hår. Mindre smertefuldt end de tidligere, anses det bedst, da det samtidig kombinerer to typer af energier.

AFT hårfjerning. Proceduren ligner fotoepilation, fluorescens teknologi anvendes. Den bedste effekt kan opnås gennem mere intens lys, mens det er mindre farligt og traumatisk for huden. Tilgængelig til enhver hårfarve og tykkelse. Det krævede antal sessioner er 4-8.

Elektrolyse. Sikker procedure til huden. En nålelektrode indsættes i hårsækkenet, som ødelægger det. Velegnet til alle typer hår, men kan forblive ar, pletter. Antallet af procedurer op til 10.

Hvad man ikke skal gøre efter fjernelse og udtørring

Efter hver metode til underarm hårfjerning, er speciel pleje påkrævet. Grundlæggende regler tillader ikke:

 • brug af deodorant
 • adgang til sauna og swimmingpool
 • solbade.

Hvis du ignorerer reglerne, kan du få hudtrauma og ubehag.

Generelle kontraindikationer

Hårfjerning og depilering er kontraindiceret, hvis det foreligger:

 • traumer;
 • neoplasmer;
 • diabetes mellitus
 • åreknuder
 • herpes;
 • iskæmisk hjertesygdom;
 • blodforstyrrelser
 • epilepsi;
 • virussygdomme;
 • graviditet og amning.

For hurtigt at fjerne irritationen efter depilation i ansigtet, kan du. Blandingen kan bruges i bikiniområdet, underarms, på ben, ansigt, hænder.

Underarm depilation er en nødvendig procedure for at opretholde et attraktivt udseende.

Axillært hår ser ikke æstetisk glædeligt ud. De øger sekretionen af ​​sved og fremmer væksten af ​​bakterier, der fremkalder en ubehagelig lugt.

Hvilken barbermaskine er bedre at barbere armhulerne. Til depilation er det bedre at vælge en særlig kvindelig maskine med højkvalitets knive.

Depilation og epilation af armhulerne. Underarm depilation er en nødvendig procedure for at opretholde et attraktivt udseende.

Hvordan man laver armhulen i hjemmet

Moderne skønhedsstandarder har strenge regler. Moden er glat, med fravær af uønsket hår, kvindernes hud, så udmattelse af armhulerne er et almindeligt fænomen. Lovers af naturlige årsag chok og forvirring. Fjernelse af vegetation giver dig mulighed for at:

 • effektivt slippe af med duften af ​​sved i det delikate område. Jo længere og tykkere hårene er, desto stærkere er duften af ​​sved og talgkirtler. Han vil ikke forstyrre den mest kraftfulde deodorant. Det er derfor, at flere og flere mænd fjerner armhulenes vegetation
 • hygiejne. Det er lettere at passe på huden uden hår i underarmområdet. Det forekommer sjældent pustler, udslæt, betændelse i svedkirtler. Hvis du følger reglerne for antiseptika til depilation, forekommer der ingen negative virkninger efter en kosmetisk procedure;

Armhulenes hud er meget følsom, kapillærerne er for tætte her, og hårene er ofte meget stærke og hårde.

 • æstetik. Enig, at en hævet hånd med en flok mørk, hård og foul-lugtende hår kan forgifte dem omkring dig i offentlig transport og forkæle stemningen i sommerferien. Derfor er det i den kolde årstid ikke så akut som ved begyndelsen af ​​varmen. Hvis der i oldtiden var vegetation på kroppen et tegn på seksualitet og frugtbarhed, forårsager det kun andet end afsky. Derfor er voksnings- og andre voksningsmetoder på deres højeste popularitet.
 • I kosmetologi er der flere begreber til bekæmpelse af hår:

  • hårfjerning. Fjernelse af den synlige del af stangen. Follikelen er ikke påvirket, så vegetationen vokser hurtigt;
  • hårfjerning. Kemikalier, mekaniske kræfter, lysstråler eller laser påvirker hårsækkenet. De trænger ind i tykkelsen af ​​huden, permanent deaktiver follikelet. Med regelmæssig brug i flere måneder er det muligt at stoppe helt væk, men det tager tid.

  Typer af hårfjerning

  Fjernelse af vegetation fra armhuleområdet i hjemmet sker med:

  • Shaver. Metoden er billig, hurtig, har ingen kontraindikationer. Bare et par sekunder for at gøre huden ren og glat. Ikke alle ved, hvordan man gør denne procedure korrekt, så der ikke er nogen irritation, negative konsekvenser. Det er nødvendigt at dampe overfladen af ​​huden, brug barberingsprodukter. Disse kan være skind, lotioner, geler. Med dem vil armhulen ikke rødme, irritation begynder ikke, barberbladet skærer hårets renser. Det er vigtigt, at maskinen er skarp og ny. Anmeldelser på forummet anbefaler brug af engangsprodukter. De minimerer risikoen for indfødning af håret;
  • Depilatory cremer i underarmene anvendes ikke så ofte som på benene. Kemikalier ødelægger stangens struktur, planteekstrakter påvirker follikelet og reducerer cellefordelingen. Resultatet efter proceduren varer derfor længere. Producenterne lover op til 2 uger, men det afhænger alt af hormonniveauet, de enkelte karakteristika, hårets struktur. For et positivt resultat er det nødvendigt at kende reglerne for depilering af underarmeområdet, ikke at overbevare værktøjet, fjerne det forsigtigt, brug ikke sæbe eller alkoholholdige præparater efter proceduren;

  Når det ikke anbefales at eksperimentere med metoder

  Beauticians anbefaler ikke at fjerne armhuler i perioden:

  Fjernelse af voks fra armhulen

  • graviditet og amning. Overfølsomhed fremkalder dårlige overførselsprocedurer. Selvom du før du gjorde en voksningssession på en bikini eller underarm zone, skal du ikke eksperimentere. Smerter kan provokere livmoder tone, truslen om for tidlig fødsel. Bedre barberer hårene;
  • onkologiske lidelser, kemoterapi;
  • til udskæringer, ridser, betændelser i huden. Kontraindikationer - voksende hår. Vent, indtil huden vender tilbage til normal, stangen kommer ud, og derefter foretager en korrektion;
  • infektionssygdomme, feber, svaghed;
  • camping på stranden eller besøge badet. Varme er en stressfaktor for beskadiget epithelium. Udsæt derfor begivenheden i flere dage.
  I løbet af graviditeten og amning er det bedre at afholde sig fra depilation

  Fordelene og essensen af ​​voksmetoden

  Depilation voks har mange fordele:

  • varig effekt. Hårene fjernet fra rod vokser inden for en måned. Efter proceduren er de svage, lyse og sprøde, så hver gang uønsket vegetation fjernes lettere og hurtigere. Dette kan prale af foto og laser hårfjerning, men de er ikke tilgængelige for de fleste på grund af prisen;
  • lav pris Servicevirksomheden vil ikke være en uudholdelig byrde for familiens budget. Du kan først udføre flere sessioner i kabinen, og gør derefter proceduren selv. Alle materialer købes faktisk online eller i kosmetiske butikker;
  • intet ubehag. Korrekt forberedelse og "sæt" hånden af ​​master vil reducere smerter til et minimum. Hvis du ikke vil være bange for en session overhovedet, så drik smertestillende midler, læg en speciel creme eller gel på overfladen. Efter en halv time, fortsæt til sessionen;

  På trods af fordelene frygter mange smerten i proceduren. Det hele afhænger af mesterens psykologiske holdning og hænder. Hvis en professionel arbejder, vil proceduren løbe glat og hurtigt. En kompetent mester vil fortælle dig om den rigtige pleje efter en session, forsigtighedsforanstaltninger. Derefter varer resultatet længere, risikoen for negative konsekvenser minimeres.

  Korrekt procedure teknik

  Fjernelse af vegetation i armhulen har sine egne nuancer:

  • udførelse af proceduren anbefales i midten af ​​menstruationscyklussen. Derefter er ubehaget minimal, hårene vokser 2 gange langsommere;
  • Underarm voksaflejring kræver en ren og tør overflade. Påfør talcum pulver eller baby pulver til det;
  • voks i form af strimler eller i varm tilstand påføres hårets vækst. Så han stikker bedre, stænger og follikler kommer bedre ud;
  • For at fjerne træk er bandet ikke op og på sig selv. Så vegetationen vil blive fjernet fuldstændigt;
  • om nødvendigt behandle et område flere gange, indtil et positivt resultat
  • Depilation af armhuler med voksender med fjernelse af produktet med specialservietter. Du kan bruge vegetabilsk olie.

  Slap af med unødvendige armhuler

  Hindring af armhulerne er ikke kun en hyldest til mode og skønhed, det er også et spørgsmål om sundhed. Faktum er, at der er mange svedkirtler her, som i nærværelse af hår arbejder flere gange mere aktivt. Som følge heraf er en ubehagelig lugt og truslen om hudsygdomme som følge af spredning af bakterier.

  FAST ARTIKEL NAVIGATION

  Typer af procedure

  Der er to typer af depilation egnet til dette følsomme område. De kan nemt holdes hjemme:

  • Den første er at slippe af med den ydre del af håret, det omfatter barbering og brugen af ​​specielle cremer.
  • Den anden er fjernelsen af ​​hele håret, herunder pæren, det handler om voksning og shugaring.

  At foretage et valg til fordel for et enkelt middel, er kun muligt efter en omhyggelig analyse af hver af dem.

  Redaktionelt styre

  Med en barbermaskine

  Den nemmeste og hurtigste måde at slippe af med unødvendigt hår. Det er svært at få en perfekt glat hud efter at have brugt en barbermaskine. Ofte forbliver synlige sorte prikker på overfladen, især hvis hårene er mørke og hårde.
  Men hvis du bruger nogle tricks, kan du få et godt resultat:

  1. Barbermaskinen skal være af høj kvalitet, med et dobbelt eller tredobbelt blad. Det er meget godt, hvis der er specielle beskyttende strimler på barbermaden.
  2. Hvis håret vokser meget tykt eller for stramt, er det bedre at give præference til mandlige maskiner med et tredobbelt blad.
  3. En kedelig razor gør din hud let, så du kan ikke bruge den.
  4. Efter barbering armhule irritation kan let undgås ved at bruge urte cremer med urter (kamille, calendula, aloe).
  5. For at håret ikke vokser efter barberingen, skal du anvende specielle agenter, der nedsætter deres vækst.

  Brug af cremer

  En meget god erstatning for barbering er at fjerne uønsket vegetation med specialiserede kosmetiske depileringsprodukter.

  1. Armhuleområdet bør smøres med et middel til følsom hud for at undgå en allergisk reaktion.
  2. Før proceduren skal du tage et brusebad og derefter anvende cremen på tørrør hud, vent på den tid, der er angivet i manualen, og fjern den i retning mod hårvæksten med en speciel spatel, som er inkluderet i kittet.
  3. Du kan ikke bruge deodoranter efter depilation i 24 timer, ellers vil der være irritation eller allergier.

  De vigtigste fordele ved cremer er, at de kan bruges hjemme, og huden efter deres brug er glat uden rødme og sorte prikker.

  Dette er en af ​​de mest effektive måder at slippe af med uønsket vegetation. Sammen med hårene bliver hårpæren også fjernet. Derfor er udseendet af nye hår muligt ikke tidligere end 2 eller endog 5 uger. Desuden er den konstante brug af voks langsommere hårvækst, hvilket gør dem svagere og mindre pigmenterede. Hver gang proceduren vil være mindre smertefuld.

  1. For at voksen skal lykkes, skal hårets længde være ca. 5 mm. Hår, der har en mindre størrelse, fjerner hårdere og mere smertefuldt.
  2. Dagen før proceduren skal hudrensning udføres, og der må ikke anvendes cremer og lotioner.
  3. Før depilation er det ønskeligt at tage et varmt bad, det åbner porerne, og håret bliver fjernet meget lettere.
  4. Vassen er ikke effektiv på våd hud, så behandlingsområdet kan være lidt pulveriseret med talkumpulver.

  Til oprydning af armhulen bruges kun varm voks.

  Regnskabsmæssig hårfjerning. Da håret i armhulerne vokser chaotisk, er det bedre at opdele deres fjernelse i to faser: depilering af de nedre og øvre dele af depression. Derfor bør plasteren med voks opdeles i halvdelen, og skiftevis behandle hver del mod hårets vækst. Tør derefter hårfjerningsstedet af med chlorhexidin eller hydrogenperoxid.

  Hvordan man kan vokse rigtigt voks, kan alle finesser og nyanser af processen findes i videoen.

  Efter depilation. To dage efter hårfjerning bør du ikke solbade, besøge saunaen og swimmingpoolen, bruge deodoranter og andre kosmetiske midler indeholdende alkohol eller kemikalier.

  • prædisponering for blødning
  • hudirritation eller betændelse;
  • tilstedeværelsen af ​​papillomer;
  • menstruation.

  Shugaring

  Denne metode ligner voks voks, men den har flere fordele i forhold til den:

  1. Du kan forberede en blanding til shugaring derhjemme, og prisen på komponenterne er meget lav.
  2. Den naturlige sammensætning (uden brug af forskellige kemiske komponenter) gør det muligt at anvende denne metode til alle uden frygt for allergi.
  3. Sukkermasse fjerner hår uden at skade huden, og hårets længde kan være ret lille - 1-2 mm.
  4. Når shugaring ikke forekommer indgroet hår, fordi de trækkes ud i retning af vækst.

  Hvordan man laver sukker klistre sig selv:

  Ingredienser: 1 kop sukker, 2 spsk. skeer af citronsaft, 1 spsk. ske med vand.
  Madlavning: Rør ingredienserne, kog med lav varme. Forberedelsen tager ca. 10 minutter, i hvilken periode blandingen skal have en gul skygge. Fjern skålene fra klarmassen fra ilden og afkøles til stuetemperatur. Korrekt kogt pasta ruller nemt ind i en bold.

  • Tag en kuglebold på størrelse med en tennisbold og bland godt, indtil den er blød og plastisk.
  • Derefter skal du lægge det på behandlingsområdet i retning mod hårets vækst.
  • Vent 5-10 sekunder og rip det langs hårets vækst, lidt strækker huden med den anden hånd.
  • Så tag et bad og anbring en oliebaseret creme eller et specielt værktøj efter depilation til depileringsstedet.

  Gentag proceduren vil ikke have tidligere end 3 uger.

  Video om, hvordan man korrekt gør depilation med sukkerpasta.

  • hjertesygdomme og blodkar;
  • inflammatoriske processer, sår, sår, revner i huden;
  • åreknuder i behandlingsområdet
  • diabetes mellitus
  • blødende tendens
  • graviditet.

  Der er mange måder at gøre axillær depilation derhjemme. Nogle er ret smertefulde, men virkningen af ​​deres brug varer ganske lang tid. Andre forårsager ikke ubehag, men kræver konstant gentagelse. Hvilken man vælger afhænger af hudfølsomhed, tolerance for smerte og personlige præferencer.

  De bedste måder at underarm depilation

  Den menneskelige krop, der mangler unødvendig vegetation, ser mere velplejede, attraktive og sexede ud. Hindring af armhulerne er et problem ikke kun for æstetik, men også for hygiejne. Dette er især vigtigt at forstå en person, der respekterer sig selv og andre.

  Vær særlig opmærksom på din krop i den varme og varme sæson. Uskadede armhule udsender en skarpere lugt, som med udseende af sved, begynder bakterier at udvikle sig aktivt på håret.

  Der er mange måder at fjerne underarm hår, men dette har uønskede konsekvenser, såsom indgroede hår, irritation, nedskæringer og mere.

  Hvordan man undgår bivirkninger, og hvilke metoder til afhårdning af hår er at foretrække, finder vi ud af denne artikel.

  Forskellen mellem hårfjerning og udtørring

  Ofte kaldes epilering depilation og vice versa. Hvad er årsagen? Konfusion af begreber opstår på grund af manglende diskrimination af det endelige resultat af procedurerne.

  Depilation er fjernelse af hår, deres overdel ved hjælp af en mekanisk handling, i nogle tilfælde sammen med hårsække.

  Der er følgende typer af depilation:

  • våde barbering med en barberkniv;
  • brug af beroligende cremer;
  • forskellige former for voksning;
  • shugaring;
  • brug af elektriske epilatorer.

  Barbering og fløde er de mest almindelige måder at fjerne hår på kroppen, men huden efter sådanne procedurer forbliver glat i meget kort tid - maksimalt flere dage.

  De resterende metoder er kendetegnet ved en langvarig effekt (op til 2-3 uger) og en gradvis udtynding af hårene, så operationen gentages med tiden mindre og mindre.

  Den smertefulde virkning af den første procedure er meget høj, men falder med adfærden af ​​hver efterfølgende session.

  Epilation er udtrykt af effekten af ​​elektricitet eller en laser på en hårfollikel med det formål at fuldstændig ødelægge det.

  Depilation giver en midlertidig effekt, og hårfjerning gør det muligt at slippe af med håret for evigt.

  Grundlæggende armhuleaflejringsteknikker

  Problemet med depilering af armhulen er i dag akut for både mænd og kvinder. Følgende metoder er inkluderet i listen over ydelser fra enhver skønhedsstue. Men af ​​en eller anden grund foretrækker mange mennesker at fjerne hår ikke i salonen, men at underarm depilation derhjemme.

  Vi vil forsøge at forstå funktionerne i hver procedure og finde ud af, hvad der er nødvendigt for dens uafhængige implementering.

  Den mest almindelige måde at slippe af med uønskede hår i nogen del af kroppen.

  At gennemføre vil kræve:

  • antiseptisk - antiinflammatorisk middel;
  • god maskine med skarpe knive;
  • Det mest egnede barberingsmiddel til din hud (skum, gel, fløde, olie osv.);
  • beroligende creme.

  Det er vigtigt at forberede huden korrekt på proceduren. For at gøre dette skal det være godt opvarmet, behandlet med et antiseptisk middel og påfør et skum eller en gel. Vent et par minutter og start barberingsprocessen.

  I starten er det bedre at køre en maskine i retning af hårvækst.

  Sørg for, at huden ikke er udsat for irritation, efter nogle få procedurer kan du forsøge at barbere sig mod hårets vækst. Det er mere effektivt. Ved afslutningen af ​​proceduren behandler du armhulerne igen med et antiseptisk middel og påfør en fugtighedscreme.

  Den største fordel ved proceduren kan kaldes hastigheden for udførelse, tilgængelighed. Den største ulempe er en kortvarig effekt. Derudover hyppig irritation, betændelse, rødme i huden og endda nedskæringer.

 • Depilatory cream.

  For nylig er det populært at depilere armhulerne med specielle cremer.

  Underarm depilation fløde bør vælges omhyggeligt. Det er ønskeligt, at det var beregnet til særlig følsom hud eller havde en etiket, der angiver området for hårfjerning.

  Armhulenes hud er sammenlignelig i sin subtilitet og sårbarhed over for bikiniområdet, så det er ret nemt at beskadige epidermierne.

  Den anden stærke regel er at teste for allergenicitet. Dagen før påføringen af ​​cremen påføres indersiden af ​​håndleddet eller albuen.

  Hvis reaktionen ikke overholdes, kan værktøjet bruges:

  • vi renser underarms hud fra døde celler og svedrester på hårene (skrælning);
  • Vi anvender creme med et tyndt lag;
  • vi fastholder den tid, der er angivet i instruktionen
  • vi begynder at fjerne hår med en speciel pind mod deres vækst.

  Det er tilrådeligt ikke at anvende kosmetiske produkter på armhulenes hud i de første dage efter proceduren for at undgå betændelse.

  Fordelene ved operationen inkluderer brugervenlighed, tilgængelighed.

  Ulemper - kortvarig effekt (op til 1 uge) og mulige allergiske reaktioner på cremenes kemiske sammensætning.

 • Depilation voks.

  Voksende hår er en af ​​de mest produktive og effektive måder. Fordel depilation med varme voks og voksstrimler. Princippet om drift af begge procedurer er omtrent det samme.

  • voks (hårdt eller i form af strimler);
  • talkum;
  • beroligende creme;
  • antiseptisk.

  Inden proceduren startes, skal armhulen afskales. Dette gøres for at forhindre indgroede hår. Vi renser huden fra bakterier - vi behandler det med et antiseptisk middel. Tør det. Stænk med talkum eller noget babypulver. Voks opvarmes til en temperatur på ca. 40-50 grader og påføres det behandlede område til hårvækst.

  Når voksen køler ned og hærder, trækker vi den resulterende plade ved skarp bevægelse mod hårets vækst.

  I tilfælde af færdige strimler er processen endnu nemmere. Strimlerne opvarmes i hænderne, påføres huden, glattes og kommer lige så trygt og skarpt ud.

  Hvis der efter proceduren er ekstra hår, må du ikke anvende varmt voks! Dette vil medføre alvorlig forbrænding. Det er bedre at bruge en enkel pincet.

  Den positive side af voksning er dens langvarige virkning, som nogle gange varer op til en måned og den gradvise udtynding af hårene. Negativ - sandsynligheden for en forbrænding, problemet med indgroet hår og en tilstrækkelig høj smerte.

 • Shugaring eller depilation med sukker.

  Shugaring er en af ​​de sikreste og mest effektive procedurer.

  Til shugaring har du brug for:

  • sukker pasta
  • antiseptisk;
  • beroligende creme.

  Shugaring er meget vigtig temperatur og fugtighed i rummet, hvor proceduren udføres. Ved høje satser smelter sukkerpastaen, og depilering bliver umulig.

  Huden før sessionen skal dampes og tørres. Du kan lægge et lille talkum til bedre vedhæftning af hår og karamel.

  En klump sukkerpasta knæder fingre. Når vi når plastintilstanden, giver vi stykket en type flad kage og anbringer den i retning af hårvækst på huden. Vi presser. Vi venter i ca. et minut, og vi begynder at vride kagen i en rulle skarpt og trygt nok. En del af karamel kan bruges gentagne gange.

  Derefter behandles huden med antiseptisk og fugtgivende creme.

  Fremgangsmåden ved shugaring er mindre smertefuld i forhold til voksaflejring, fordi glukose gennemtræk epidermis har en naturlig bedøvelsesvirkning.

  Fordelene ved proceduren: den mest hypoallergeniske metode til depilering, da sammensætningen af ​​sukkerpasta kun indeholder naturlige ingredienser, overkommelighed, lang effekt.

  Minus: sandsynligheden for indgroede hår.

 • Elektrisk epilator

  Denne metode til depilation over tid mister popularitet. Selvom brugen af ​​enheden er ganske let. Efter at have købt det en gang, kan du glemme overdreven vegetation.

  Fremgangsmåden udføres ret hurtigt, men meget smertefuldt. Og nu vil meget få let tørge hende. Til operationen skal huden være tør, ledet af epilatoren er bedre mod hårvækst, lidt vippe den.

 • Fra en sådan mangfoldighed er alle fri til at vælge, hvad der er tættere på ham hvad angår karakteristika. Barbering er god i en nødsituation, når der absolut ikke er tid til noget mere. Det samme gælder for cremen.

  Mere alvorlige depilation procedurer kræver omhyggelig træning og færdigheder. Hvis du er ny på denne forretning, er det bedre at gå til skønhedssalonen for første gang. Følg derefter mønsteret for at prøve proceduren derhjemme.

  Anbefalinger til dem, der har besluttet selvbetændelse af armhulerne:

  • for første gang er det tilrådeligt at bruge nogen form for bedøvelse til depilation;
  • Det er bedre at udføre procedurer med handsker eller med velvasket hænder;
  • Sørg for at bruge et antiseptisk middel før og efter sessionen.
  • Udfør regelmæssige afskalningsbehandlinger for at forhindre indgroede hår;
  • For at øge effekten efter depilation skal du bruge hårvæksthæmmende midler.

  Er det muligt at fjerne håret permanent?

  • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
  • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
  • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
  • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

  Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

  Underarm Depilation: Effektiv Hårfjerningsteknikker

  Fjernelse af overskydende hår i armhulerne er en af ​​de vigtigste komponenter i personlig hygiejne. Hår i dette område ser ikke kun ut tiltrækningsfuldt, men tjener også som en yngleplads for bakterier og mikrober - det gøres lettere af øget svedtendens i den varme årstid. Hindring af armhulene giver dig mulighed for at klare problemet og opnå en glat hudeffekt.

  I øjeblikket er der mange måder at fjerne overskydende kropshår på, vi vil tale om dem i dag.

  Egenskaber ved aksillær hårfjerning

  Armhulen er et af de sværeste områder til fjernelse af hår. For at fjerne håret korrekt i dette område skal selv en professionel guiden lave en række anstrengelser.

  Lad os se, hvad hovedproblemet er:

  • Dette hudområde er ujævnt på grund af dets fysiologiske egenskaber.
  • I armhulen vokser håret i en anden retning, så du skal omhyggeligt fjerne dem.
  • Og vigtigst af alt er huden i armhulen meget tynd. Selv den mindste uforsigtige bevægelse kan føre til forekomst af små sår og slid såvel som alvorlige irritationer. Faren for en sådan skade ligger i det faktum, at gennem dem skadelige bakterier, der kan fremkalde en alvorlig inflammatorisk proces, kan komme ind i blodbanen.

  Alt dette skal overvejes, når man vælger en depileringsmetode.

  Axillære Depilationsteknikker

  I dag er der mange måder at fjerne overskydende hår på. Lad os tale om de mest populære.

  barbering

  Metoden er den enkleste og kommer først til at tænke på. Det er en skæring af hår over overfladen af ​​huden med en barberkniv. I dette tilfælde forbliver hårpæren intakt, og efter nogen tid frigives en ny stamme.

  Gentag depilation med en barbermaskine kræver 1-2 gange om ugen, afhængigt af hårvæksthastigheden. Imidlertid tillader sådanne foranstaltninger ofte ikke en helt glat hud.

  De vigtigste fordele ved metoden er relativ brugervenlighed, hurtige resultater og overkommelig pris - en barbermaskine er nok til at bruge fra flere uger til flere måneder. Ulemperne omfatter et kort resultat (flere dage), risiciene for at få nedskæringer og irritation.

  At reducere ulemperne ved barbering ved hjælp af maskinen kan være underlagt enkle tips:

  • Foretrække maskiner med 3-5 blade og beskyttelsesstrimler.
  • For at reducere irritation skal du bruge barberskum og hudområde med kamilleopløsning.
  • I intervallerne mellem barbering for at bruge specielle løsninger, der sænker hårvæksten.

  Kemisk depilering

  Du kan slippe af med uønsket hår ved hjælp af kosmetik - specielle cremer. Principen for deres handling er at ødelægge hårene over hudoverfladen og til en lille dybde under den, er hårpæren ikke beskadiget.

  For at opnå det ønskede resultat derhjemme, er det nødvendigt at påføre en lille mængde creme til armhulen og derefter fjerne den med en speciel spatel. Resultatet kan opretholdes fra 1 til 3 uger, afhængigt af cremenes sammensætning.

  Udgifterne til depilatory cream i gennemsnit varierer fra 50 til 300 rubler, afhængigt af producenten.

  Du kan også bruge varm eller varm voks til at epilere dine armhule. Strimler med kold voks vil ikke fungere, da de på grund af de fysiologiske egenskaber ved dette område ikke kan passe tæt på huden og helt fjerne håret.

  Fremgangsmåden ved voksning ved hjælp af voks er enkel: Den skal opvarmes til en behagelig temperatur og påføres på aksillærområdet med en speciel spatel. Dernæst skal vasken fastgøres med en vævsstrimler, vent et par minutter og skarpe rip off. I dette tilfælde fjernes hårene sammen med roden.

  Effekten efter voksbehandling varer cirka en måned. Ved hyppig brug er der ændringer i hårfollikelstrukturen, hvorved håret ofte bliver voksende og ændrer udseendet ved hyppig brug af voks.

  Fremgangsmåden ved epilering forårsager ubehag, og efterfølgende kan irritation og hævelse opstå.

  Shugaring

  Handlingsprincippet for sukkerfjerning er praktisk taget ikke forskelligt fra voks. Der anvendes en klæbemasse, der skal påføres problemområdet og dækkes af en tyk klud. Efter lidt tid er vævsstrimlen pludseligt revet sammen med hårene.

  Shugaring kan gøres både i skønhedssalonen og hjemme. Under proceduren oplever kunden visse smerter, som falder over tid. I løbet af dagen efter proceduren kan der forekomme mindre irritation og hævelse i armhulen. Det opnåede resultat varer ca. 3 uger.

  Omkostningerne ved service i kabinen er i gennemsnit 300-500 rubler.

  epilator

  Hårfjerning med en epilator er en af ​​de mest smertefulde, da huden i armhulen er øm og følsom.

  Fordelene ved metoden er:

  • Økonomi. Efter at have købt enheden en gang, kan den bruges i lang tid, det er ikke nødvendigt at købe ekstra forbrugsstoffer. Den gennemsnitlige pris for epilatorer er 2.000-3.000 rubler.
  • Varigheden af ​​resultatet. Huden forbliver glat i flere uger.
  • Effektivitet. Ved brug af en epilator ændres hårstrukturen til det bedre.

  Blandt manglerne kan nævnes:

  • Mulig indvækst af håret.
  • Sårhed i proceduren.
  • Mulig irritation.

  laser

  Laser hårfjerning er fantastisk til at fjerne hår i armhulen. Under proceduren skaber en særlig laser lyssignaler, der virker på hårsækkene op til deres fuldstændige ødelæggelse.

  Standardforløbet af laserfjerning er 4-6 sessioner værd 400-600 rubler hver. Resultaterne kan vare op til 5 år afhængigt af kroppens hormonelle baggrund. Ulemperne ved denne hårfjerningsmetode omfatter udseende af ødem og irritation efter sessionen.

  photoepilation

  Photoepilation påvirker armhulerne på en måde som ligner en laser. Enheden skaber lysstråling, hvorved effekten på hårstangen opstår. Fotoepilation ødelægger også hårsækkene til jorden. Effekten varer i ca 7-8 måneder.

  For at opnå det ønskede resultat skal du gennemgå et forløb af fotoepilation, som omfatter 5-8 sessioner, der er værd at 1.500-3.000 hver. Bemærkbare ændringer kan registreres efter den første session. Ulemperne ved denne type hårfjerning omfatter muligheden for forbrændinger, rødme og blærer.

  elektrolyse

  Det er en metode til at fjerne hår fra problemområdet ved hjælp af en lille elektrisk udledning rettet mod hårpærens rod. Som følge af denne eksponering er hårsækken og kimzonen helt opdelt.

  I dag er elektrisk hårfjerning den eneste måde at fjerne hår permanent på. Dens fordele er, at metoden passer til næsten enhver del af hud og hårtype.

  Blandt manglerne kan man bemærke tilstedeværelsen af ​​rødme og pigmentering efter proceduren, smerte og varighed af proceduren.

  Da proceduren krænker hudens integritet, er det nødvendigt at udføre det kun i medicinske institutioner i overensstemmelse med sundhedsstandarder. Den gennemsnitlige pris for en elektrisk fjernelse af armhulerne er 1.500-2.000 rubler.

  Anbefalinger til hæmmehule i hjemmet

  I den moderne rytme af livet er det ikke altid muligt at finde tid og penge til at besøge en skønhedssalon for at fjerne overskydende hår. Depilation af armhuler kræver visse færdigheder, men det er helt muligt at udføre derhjemme.

  For at udføre proceduren uden at skade huden, skal du følge et par enkle anbefalinger:

  • Før du bruger voks, anbefales det ikke at tage bad eller varmt brusebad, så det undgår irritation.
  • For vellykket armhulepudsning bør hårlængden være mindst 3-5 mm.
  • Før proceduren skal du desinficere hænderne korrekt.
  • Efter afslutning af proceduren skal der påføres en fugtigheds- og beroligende creme eller lotion på huden.
  • Ved brug af en epilator er det bedre at indstille det til minimumshastigheden, hvilket vil reducere ubehag.
  • Ved brug af en barbermaskine anbefales det at anvende specielle løsninger på huden, der nedsætter hårvæksten.

  Hvis du gør alt rigtigt, vil armhulets udtørring være let og give en varig effekt.

  Forfatteren: Anna Pavlova,
  specifikt til Mama66.ru

  Hvordan man forbereder sig på voksabsorption i armhulerne og holder den hjemme

  Fremgangsmåden til voksning af underarmområdet er en sikker og effektiv metode til at slippe af med hår. Den erstatter den daglige barbering i denne zone, så du kun kan gennemføre en session en gang om måneden. Der er forskellige teknikker til udførelse af voks, hvis valg afhænger af typen af ​​voks. Med forbehold af reglerne og tilgængeligheden af ​​nødvendige armaturer, er proceduren nem at udføre hjemme.

  Underarm Depilation med voks

  Huden i armhulerne er særlig følsom på grund af den tætte nærhed af kapillærerne og svedkirtlerne. Men på trods af ømheden af ​​huden er håret i dette område ret hårdt og tæt.

  Daglig barbering kan forårsage ubehag og irritation, mens behovet for at fjerne hår i armhulen er indlysende for æstetiske såvel som hygiejniske grunde. Der er trods alt ofte risiko for at udvikle bakterier.

  Depilation af voks i armhulen giver dig mulighed for at fjerne hårdt hår uden at skade den sarte hud. Det har andre væsentlige fordele. For det første eliminerer denne metode behovet for at fjerne hår i op til 3 uger. For det andet bemærkes effektiviteten af ​​proceduren, når man overholder teknikken til dens udførelse, fra første gang: huden er blød og glat uden irritation.

  Fremgangsmåden ved voksaflejring giver dig mulighed for at fjerne alle hårene i armhulerne i en session og gøre huden glat i lang tid.

  Under proceduren er det meget vigtigt at følge sin teknik, ellers kan du beskadige overfladelaget af huden. I dette tilfælde kan sådanne ubehagelige konsekvenser som brændende og kløe, ridser og sår forekomme. Deres helbredelse vil tage lang tid.

  Med en stigning i antallet af hårfjerningssessioner ved hjælp af voks bliver håret i armhulerne mærkbart tyndere. Og også deres vækst vil falde.

  Da dette område er præget af hårvækst i forskellige retninger, vil det være mere problematisk at gennemføre en session end i andre dele af kroppen. Så hvis stripping sker på vektoren af ​​hårvækst og ikke omvendt, så vil den ønskede virkning ikke opnås.

  Essensen af ​​underarmprofilen er som følger. Afhængigt af typen anvendes voksen varm, varm eller kold. Pålæggelsen af ​​sammensætningen er altid strengt på vektoren, den omvendte vækst af håret, og dens fjernelse sker på væksten af ​​hår. Banding strips er nødvendige for at lette fjernelse af høj temperatur voks fra huden.

  Det vigtigste kendetegn ved voksaflejring er fjernelse af blandingen mod hårvækst.

  fordele

  De vigtigste fordele ved voksmetoden er:

  • lav sandsynlighed for skader på huden, hvilket er muligt i tilfælde af brug af en barbermaskine eller epilator;
  • hår udtynding;
  • lav risiko for allergi og irritation
  • varig virkning op til 3 uger.

  Hindring af armhulerne kan gøres uafhængigt. Proceduren kræver ikke faglige færdigheder, men en vis færdighed, der følger med tiden, er nødvendig for korrekt gennemførelse af sessionen.

  mangler

  Der er ulemper ved denne metode:

  • behovet for at erhverve færdigheder til korrekt gennemførelse af proceduren for at undgå risiko for skade på overfladen af ​​epidermis;
  • ømhed, hvis sværhedsgrad afhænger af hudens følsomhed
  • risiko for indgroet hår eller irritation
  • behovet for at vokse hår i en vis længde (ca. 5 mm).

  De fleste mangler ved voksning overvindes, når det regelmæssigt udføres: de smertefulde fornemmelser er sløvede, og de negative konsekvenser opstår ikke på grund af overholdelse af den korrekte procedureteknik.

  Hvordan man vælger voks

  Følgende vokser bruges til proceduren for at slippe af med hår i armhulerne:

  1. Hot. Den har en tyk tekstur og er tilgængelig i banker. Før det påføres på huden, skal det opvarmes til 60 ° C i et vandbad eller i en varmelegeme. Normalt anvendes varmt voks i saloner.
  2. Varm. Ligesom varmt opvarmes denne type voks i et voks smeltende eller vandbad, men til en temperatur ikke højere end 40 ° C. Det er nemt at anvende derhjemme. Denne voks kan være i en krukke, granulat eller specielle patroner i form af rullekassetter.
  3. Det er koldt. Kold voks kræver ikke opvarmning og er klar til brug i sin oprindelige form. Fås i færdige strimler eller i dåser.
  4. Folie. Filmvoksgranulat kræver opvarmning til en temperatur på 40 ° C. Efter påføring på huden danner sammensætningen en afstivet film, som skal være pludseligt brudt.

  Til armhuleudslip ved hjælp af voks derhjemme vil varmt voks eller striber voks gøre for dig. En procedure med brug af varmt materiale er for farligt for selvøvelse. Der er risiko for forbrændinger eller rødme.

  Forskellen i proceduren for voksning ved forskellige temperaturer

  Fordelen ved varm voks er, at den omslutter håret tættere, så den smertefulde proces føles mindre, og resultatet er mere effektivt. Men sandsynligheden for rødme efter proceduren.

  Vigtigt: Varm voks er bedre at bruge til at fjerne hår af tæt og stiv struktur.

  Når du vælger denne type voks, er det bedre at udføre proceduren ved hjælp af patroner. De er lettere at bruge til en bestemt overflade af armhulerne, og dosering af materialet er lettere. Opvarmning af kassetterne samt andre former for varm voks udføres ved hjælp af et specielt apparat udstyret med elvarme eller gennem et vandbad i 15 minutter.

  Varm voks er tilgængelig i dåser og kræver opvarmning før proceduren.

  At bruge koldvoks kræver ikke yderligere enheder i form af varmeapparater. Men da koldtemperatur voks dækker håret minimalt, vil en sådan procedure være mere smertefuld på følsom hud end ved anvendelse af andre typer materiale. I en session er det ofte umuligt at slippe af med hår på hele overfladen. På den anden side elimineres risikoen for forbrændinger og irritation. Strimler kan genbruges.

  Den nemmeste og sikreste måde at skrælle armhulerne på er at købe strimler med det påførte materiale. Denne mulighed er især velegnet til dem, der gennemfører sessionen for første gang.

  Færdigfremstillede strimler kan bruges straks - de behøver ikke opvarmes i specielle enheder

  Forberedelse af proceduren

  Voksning indebærer en grundig første forberedelse af huden i det depilerede område. Uanset hvilken voks du bruger, er de generelle regler som følger:

  • noget tid før proceduren begynder (ca. 1 time), tag et bad og skræl underarmområdet for at rense huden;
  • grundigt tørre overfladen og behandle den med antiseptisk og talkumpulver;
  • Kontroller, at hårets længde i det depilerede område ikke er mindre end 5 mm;
  • foretrækker fortrinsvis en session i 3-4 dage efter menstruationens afslutning, hvilket vil reducere sværhedsgraden af ​​smerte.

  Prøv at undgå overdreven fysisk aktivitet og stress på dagen for proceduren. Den optimale tid til udførelse af voks er aften. Huden kan genoprette før morgenen uden risiko for infektion.

  Hvis du ikke havde talkumpulver, kan du bruge babypulver før depilering.

  Da overfladen af ​​det aksillære område er tilbøjelig til at svede, skal du sørge for at bruge talkum før proceduren. Dette vil gøre voksning af hår lettere.

  Depilationsteknik med varm voks

  Efter indledende forberedelse af armhulenes overfladeareal kan du fortsætte direkte til proceduren. Aflejringstrinnene ved hjælp af varm sammensætning er som følger:

  1. Voks voks til en behagelig temperatur på ca. 40 ° C ved hjælp af voks voks. For at kontrollere dens temperatur skal der påføres et lille stykke af blandingen på håndledets overflade.
  2. Anvend en spatel, anvend jævnt materialet til det behandlede område. For at gøre dette skal du gå i spejlet og løfte en hånd op, trække huden med fingrene i nærheden af ​​armhulen og med den anden hånd behandle huden i overensstemmelse med hårets vækst.
  3. Sæt et bandage over voks og tryk det fast. Det er nødvendigt at klæbe strimlen umiddelbart efter påføring af laget, inden det hærder.
  4. Vent ca. 30-60 sekunder, indtil massen bliver solid.
  5. Skarpe rive strimlen i modsat retning af hårvækst. Dette skal gøres ved at trække på den ene ende af strimlen og holde huden med fingrene.
  6. Behandl din hud med et antiseptisk middel, der ikke indeholder alkohol.

  Depilation bandage er ikke nødvendig, men det vil lette processen med voks fjernelse. Strimlen kan fremstilles uafhængigt af stof eller papir.

  Hvis der i løbet af proceduren er gået blod, er det nødvendigt at behandle huden med hydrogenperoxid eller chlorhexidin. I stedet for såret anbringes en gips.

  Efter proceduren med varm voks fjernes alle hår på en gang.

  Brug af patron

  Hvis du beslutter at prøve proceduren ved hjælp af en patron, skal du følge disse trin:

  1. Fjern beskyttelsesfilmen fra patronen og opvarm den i et voksbindemiddel. I stedet for en varmelegeme kan du bruge et almindeligt vandbad, men i dette tilfælde er det sværere at opnå den ønskede temperatur.
  2. Kør en opvarmet patron over armhulen. Følg retningen - ifølge hårvækst.
  3. Lim bindingen over vokslaget og tryk det tæt på hånden over hårvæksten.
  4. Efter ca. 40-60 sekunder skal du rive stripen i den modsatte retning og gribe den ene kant af strimlen. Udfør en bevægelse abrupt, graden af ​​smerte i processen afhænger af det.
  5. Påfør et antiseptisk middel på den behandlede overflade.

  Hvis det er nødvendigt, kan du gentage proceduren, igen holde patronen på den behandlede overflade. Da armhuleområdet er kendetegnet ved en ujævn overflade, der forårsager vanskeligheder ved påføring af varm voks, er brugen af ​​rullekassetter i mange tilfælde mere bekvem.

  Det er praktisk at bruge en vox i en patron til det ujævne armhuleområde.

  Depilation film voks

  Filmvoks repræsenterer den granulerede struktur. Prøv at vælge et materiale, der størkner på mere end 20 sekunder, så du kan klare det i tide. Sekvensen af ​​handlinger er som følger:

  1. I en speciel varmelegeme bringes voksen i granulerne til en temperatur på ca. 40 ° C. Det er bedre at bruge voks voks til nøjagtigt at spore varmetemperaturen.
  2. Brug en spatel, tag en smule af blandingen og læg på armhulsområdet, jævnt fordelt efter hårlinjen. Prøv at oprette en kronbladeform.
  3. Ansøgningen skal være omkring 7 cm bred og ca. 10 cm lang. På grund af elasticiteten af ​​filmvoks er en sådan applikation nok til armhulen. Om nødvendigt deles materialet i flere strimler.
  4. Vent ca. 12 sekunder, og fjern voks i modsat retning, tag kanten på.
  5. Påfør et antiseptisk middel.

  Prøv at anvende filmvoks på armhulen i form af et kronblad

  Vent, indtil strimlen af ​​voks hærder helt. Ellers kan det rive, når det fjernes fra huden.

  Anvendelse af kold voks

  Færdigfremstillede strimler med materiale deponeret på dem er de letteste at anvende, da de ikke behøver at bringes til en passende temperatur. Efter færdiggørelsen af ​​den indledende forberedelse af huden, fortsæt til følgende trin:

  1. Spred strimlen i 5-7 sekunder, placere den mellem dine palmer.
  2. Separér båndene i 2 halvdele og lim båndene efter hinanden på det aksillære område i retning af hårvækst. Som regel er en delt strimmel nok til at behandle hele armhulsområdet helt.
  3. Vent ca. 10 sekunder.
  4. Hold huden fra den ene kant, tag kanten af ​​strimlen med fingrene og hurtigt rive den af. Bevægelsesvektoren skal nødvendigvis være i modsat retning af hårvækst.
  5. Hvis der er hår tilbage efter proceduren, skal handlingen gentages, men ikke mere end 3 gange i et område.
  6. Påfør et antiseptisk middel, for eksempel chlorhexidin.

  Hvis vasken ikke er helt fjernet i slutningen af ​​sessionen, er det nemmest at fjerne det med bomuldspuder behandlet med kosmetisk eller almindelig olie. Inkluderet med voksstrimler er ofte servietter, forarbejdet med naturlig olie.

  Selv begyndere kan nemt bruge færdige strimler.

  Det er vigtigt at bevæge sig, når strimlen fjernes langs overfladen, ikke op.

  Hudpleje efter proceduren

  Da voksaflejring, især når det udføres ved hjælp af et varmt temperaturmateriale, kan forårsage irritation og andre ubehagelige konsekvenser, har huden brug for særlig pleje efter sessionen. For at undgå ubehagelige konsekvenser skal du følge disse retningslinjer for at pleje det behandlede område ved slutningen af ​​sessionen.

  1. Våd ikke huden i armhuleområdet i 5 timer efter proceduren. Hvis der er biter af voks på overfladen, skal du bruge servietter, der er blevet behandlet med olie i stedet for vand.
  2. Straks efter fjernelse af vokslaget skal du anvende talkum og en lys fugtighedsgivende eller beroligende creme.
  3. Brug ikke deodoranter og andre produkter, der indeholder alkohol i en dag efter at proceduren er afsluttet.
  4. Efter 1 dag efter sessionen kan du behandle overfladen med en speciel lotion, der forhindrer hurtig hårvækst.
  5. Efter 4 dage eksfolieres for at forhindre indgroet hår.
  6. Prøv at undgå kraftig aktivitet og fysiske øvelser, der fremmer øget sved i 2-3 dage efter depilation.
  7. Inden for 2 dage efter sessionen, nægter at bære tøj fremstillet af syntetiske materialer.

  Fremme aloe, te træ eller kamille decoctions for at hjælpe med at genoprette huden hurtigst muligt. Fra lægemidler kan du bruge creme Bepanten eller Panthenol. Det er vigtigt at give huden i det behandlede område med hvile og kvalitetspleje. Den næste session kan planlægges om cirka 4 uger, når håret har nået den ønskede længde.

  Fjern irritationen efter proceduren vil hjælpe afkogningen af ​​bladene af aloe

  Lidt irritation er en passende hudreaktion mod voksaflejring. Som regel forsvinder rødmen i løbet af få timer med passende pleje.

  Mulige konsekvenser

  Hvis irritation eller betændelse opstår efter voks, skal du behandle huden med antiseptiske salver: Levomecol, Sintomitsin, Gentaxan. Og også passer til polymyxin eller tetracyclin salve. Som regel dannes bumser, når en infektion trænger ind i åbne follikler, derfor er det vigtigt at gennemføre en grundig antiseptisk overfladebehandling.

  Fra bumser og betændelse efter voksarmhulen, kan du bruge Levomekol salve

  Kontraindikationer

  Voksning er forbudt at udføre følgende kontraindikationer:

  • ridser og andre hudlæsioner, såvel som bumser og sår i armhulerne;
  • store fødselsmærker og papillomer;
  • diabetes mellitus
  • problemer med blodkoagulation
  • inflammatoriske processer i kroppen;
  • akutte stadium af kroniske sygdomme
  • Tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion på bi-produkter.

  Under graviditet er det også bedre ikke at bruge denne type afpiksning, fordi det forårsager smerte og kan forårsage en uforudsigelig reaktion i kroppen. Før du anvender voks i armhulen, er det bedre at prøve proceduren på en glattere og mindre følsom overflade.

  I graviditet er det bedre ikke at voks voks, hvis du aldrig har udført denne procedure før.

  Anmeldelser af selvforsyning armhule voksområde

  Fjernelsen af ​​voks i armhulerne syntes generelt at være en smertefri procedure, hovedmålet er at holde hænderne bag hovedet, hudtænkt og smukt... i modsætning til brasiliansk hårfjerning i bikini zone: = - O :: gy: men du bliver vant til det også

  Jeg gør mig selv. virkelig kan lide det. For mere end et år siden skiftede jeg kun til voks. Jeg kan kun depilere mine armhuler i strimler, de er på en eller anden måde blødere. Fra kassetten er det mere kvalitativt (i form af depilation område), men det er meget smertefuldt, indtil blodet smøre, var der en slags brutal voks. Derfor er benene kassette og armhulerne er strimler. Enkelt hår, der forbliver på kanterne - jeg forstyrrer ikke, eller jeg bærer med pincet. først trukket en kæreste) på eget råd), begyndte så at gøre det selv. Det vigtigste ved at tage højde for retningen af ​​hårvæksten, vokser de ofte i armhuler i forskellige retninger.

  Jeg vil fortælle dig om den personlige oplevelse af bikini epilation med varmt voks og underarms også. Til ben meget stærkt forbrug af varm voks. Du skal købe varm voks, som uden strimler fjernes med hånden. Han er ofte ikke i banker, men i tabletter. Du kan finde i butikken hvor alt er for fagfolk. Også præ-lager baby pulver til at behandle din hud, så det er helt tørt. Du skal varme meget omhyggeligt, hvis det overophedes, kan det endda blusse op (bare lad det ikke blive fyldt med vand - det eksploderer). Kapacitet, hvor du vil varme, vask aldrig, så du har brug for en særlig start. Varm bedre op i et vandbad. Påfør alle de samme spatler til hårvækst. Vent, indtil det hærder og fjerner mod hårvækst. Skal rydde helt op. Men stadig lidt voksrester, tørrer jeg bare med en bomuldsuld gennemblødt i raffineret olie. De siger, at du ikke kan tage et bad, jeg er imod det - jeg finder det nødvendigt for større renhed. Efter antiseptisk behandling behandler huden (f.eks. Chlorhexidin) og behandler babypulver. Det er bedre at lave om natten, så tag på en bomuldsnatkjole og sove! For godt om morgenen bør der næsten ikke være nogen irritation. Så kan du Panten for hurtig genopretning af huden.

  Jeg har for nylig købt mig en varm Veet voks, først fjernede jeg håret på mine ben (jeg måtte lade det gå lidt på forhånd - efter min mening er dette den største ulempe). Det var smertefuldt, men tolerabelt. Derefter havde han sine underfolk, og generelt var der ingen smerte. men det er nok for alle på forskellige måder.

  I dag har jeg gjort en armhule epilation)))), så det vil jeg sige)) Det gør ondt kun første gang, følgende er allerede acceptabelt)) Jeg lavede først voks og hvad der var tilbage med epilatoren))) Proceduren er tolerant))) Jeg troede, det ville være mere smertefuldt

  Epilation med voks Jeg bruger alene hjemme. Proceduren er smertefuld, men over tid bliver du vant til det. Det er tilrådeligt at gøre det regelmæssigt og glemme barbermaskinen for evigt, for når det bliver brugt bliver hårene grovere og tykkere. Jeg bruger varm voks eller varm voks i granuler til bikini, armhuler og ansigt (det er bedre at brænde på grund af den lave sandsynlighed, fordi den skal påføres i et meget tyndt lag, og det fjerner hår bedre på grund af dets plasticitet) til ben - voks i en patron (jeg anbefaler lyse farver, så du kan se bedre under proceduren) og papirstrimler. Jeg opvarmer den varme voks lige i denne skål i et vandbad og sætter det i en lille gryde, fordi det er meget hurtigere og virker meget lidt. Men varm voks og voks i en patron er bedre i voksfremstilling, da de køler ned hurtigere og følgelig opvarmer dem meget hurtigere og bringer dem til arbejdstilstand. Før jeg anvender, behandler jeg arbejdsfladen med chlorhexidin og bruger normalt babypulver, det er hypoallergent. Efter proceduren, baby fedt fløde eller smør Johnsons baby.

  Jeg forsøgte voks på forskellige zoner (armhuler, dyb bikini). Håret er mellemhårt, effekten varer ca. 1,5-2 uger afhængigt af zonen. Efter proceduren vokser tyndere, sjældnere og langsommere.

  Video: Sådan underarmes depilation med filmvoks

  Når du selv fører en voksning i armhulerne, skal du følge reglerne for forberedelse af huden, følge procedurens trin og anbefalinger til yderligere pleje af den behandlede overflade. Det er vigtigt at vælge den rigtige voks for at slippe af med håret i dette område. Til brug i hjemmet er varmt voks eller kold i form af færdige strimler egnet, og det er mere sikkert at udføre proceduren ved hjælp af varm voks i skønhedssalonen. Ved korrekt og regelmæssig depilering bliver det nemmere og mere effektivt.

  Hydrogenperoxid masker til hår

  Laser hårfjerning for mænd: Har erfaring, anmeldelser?