Filmvoks

For en kvinde er kropshår et uønsket fænomen. Dette er et tegn på forsømmelse, og det ser afstødende ud. Kosmetiske virksomheder udvikler konstant nye metoder til hårfjerning og tilbyder det rimelige køn et stort udvalg af passende produkter. En sådan udvikling er filmvoks. Dette produkt er unikt og har flere funktioner.

Hvad er det?

Naturen af ​​menneskekroppen er sådan, at den udfører sit program uanset dets ønske. For at glæde dig selv og dem omkring dig søger en kvinde at finde den perfekte måde at slippe af med uønsket kanon i bikiniområdet, hår under armene, på benene.

Filtret voks er i centrum et værktøj til bekæmpelse af uønsket hår, en af ​​forberedelserne af gruppen af ​​varme voks til depilation, en forbedret version af dem. Det er et værktøj, der når det hærdes, danner en plastikfilm (på grund af de olier, der er indeholdt i den). Det er meget populært i kosmetikindustrien og er en uundværlig komponent i hudpleje.

Sådan voks er anerkendt som et værdifuldt alternativ til barberskrabere. At være et professionelt lægemiddel, gør det muligt at fjerne uønsket vegetation på kroppen uden at ty til en specialist. Denne procedure kan udføres uafhængigt hjemme.

Egenskaber og fordele

Hårfjerning med filmvoks er mere blid og passer ikke kun til et bestemt område af kroppen, ligesom andre voksanaloger. Det er et værktøj med en delikat tilgang til fjernelse af alt hår på kroppen. Lægemidlet er alsidigt og egnet til alle hudtyper.

Filmvoks er uhøjtidelig i arbejdet: At kende metoden til dens forberedelse og anvendelse, du kan løse problemet med vegetation i lang tid. Hele teknologien gentager depilation med varm voks, kun tager mindre tid og påføres med et tyndt lag.

Et sådant lægemiddel sælges gratis, og med den rigtige tilgang til valget skelnes det af en acceptabel pris: dette giver et plus til sparglen af ​​fordele, så du kan spare mange penge på den dyre procedure.

Lægemidlet til bekæmpelse af uønsket hår er forskelligt, fordi det på grund af den flydende konsistens er i stand til at tage formen af ​​kroppen, derfor lindrer det håret bedre end andre præparater, der kan bryde hårene af.

I modsætning hertil reducerer filmvoks graden af ​​smerte under en ubehagelig procedure. Det fryser ikke meget hurtigt og styrer at skabe den nødvendige termiske effekt, der er nødvendig for opvarmning af hårsækkene. Wax film fanger selv de korteste hår, der involverer dem i fjernelsen og gør dem smidige. Fordelene ved værktøjet omfatter ikke kun nem forberedelse, anvendelse, men også integriteten af ​​filmen, når den fjernes.

Udover høj plasticitet er filmvoks økonomisk: i forhold til konventionelle produkter er denne figur 1: 3. Du behøver ikke et stort antal til at distribuere værktøjet på overfladen af ​​problemområder: det påføres med et lag af mindre tykkelse (2 mm) og gentager konturen på det ønskede område.

Hvad er forskelligt fra hot film?

Den største forskel på filmvoks fra den varme modstykke, som erhverver en flydende tilstand ved en temperatur på 45-47 grader, er opnåelsen af ​​den ønskede konsistens ved en lavere temperatur (37-40 grader). Graden af ​​opvarmning er velegnet til kropstemperatur, så stoffet chokerer ikke huden.

Dette reducerer signifikant smerte og risiko for forbrændinger til dermis. Desuden bliver aflejringsproceduren selv mere komfortabel, derfor er den meget velegnet til enhver form for hud, herunder overfølsom og allergisk.

Virkningen af ​​anvendelsen af ​​filmvoks er mærkbar fra den første ansøgning. Ud over den delikate effekt beroliger vokset i form af en film huden og gør den blød. Effekten af ​​glat hud kan vare op til en måned, og desuden er det umuligt at beskadige huden med et sådant præparat.

Hvad er bedre - voks eller shugaring?

Film voks og sukker pasta depilation har samme funktion. Absolut sige, at det er bedre ikke. Begge metoder er gode og giver huden mulighed for at forblive smuk i lang tid. Normalt holder effekten lang tid.

Hos kvinder, der har testet begge produkter, er meninger modstridende, hvorfor hver kvinde tænker anderledes. Der er dog en lille forskel. Med hensyn til benene er stofferne perfekt begge sammen. De fjerner uønskede hår uanset længde og tykkelse. Regelmæssige procedurer giver dig mulighed for at sikre, at håret bliver tyndere, så at fjerne dem hver gang bliver lettere. Hvis vi snakker om det intime område, er sukkerpastaens virkning mere følsom og mindre smertefuld.

struktur

Formuleringen af ​​filmvoks indeholder mange nyttige ingredienser. Dens grundlag består af adskillige komponenter: naturlig fyrresin, bivoks, paraffiner, gummiderivater. Yderligere komponenter omfatter:

• Olier, der nærer og blødgør huden

• Urteekstrakter med en beroligende og helbredende virkning;

Azulene, beroligende hud, nedsættelse af inflammation

• chlorophyll, som fremmer hurtig helbredelse af celler

• teetræ, som har en desinfektionsvirkning

• duftstoffer, duftstoffer, der giver stoffet en behagelig lugt;

• Farvepigmenter, der gør voksfarven behagelig.

Derudover er talkum (som fremmer klæbeevne), titandioxid (en blødgørende komponent) og zinkoxid (som reducerer smerte) ofte komponenter i filmvoks.

Sådan bruger du filmvoks: trin for trin instruktioner

Filmvoks er et universelt depileringsmiddel, som alle, der bruger klassiske smeltede voks eller voksstrimler, sikkert vil lide. De kan sikkert fjerne hår overalt, herunder intime områder. Kapsler er straks i form af et depileret område og strækker sig. Det tager fra 12 til 18 sekunder at koge, afhængigt af belægningens tykkelse. Huden efter proceduren bliver glat og blød, og voksen efterlader en delikat blomster eller naturlig duft.

Sammensætning og nyttige egenskaber

Filmvoks - den forbedrede version af traditionel voks. Den leveres i to former - patroner og granulater. Sammensætningen blødgøres ved opvarmning og fordeles let over huden og omslutter hårene.

Parfumer og farvestoffer er en karakteristisk bestanddel af alle filmvoks.

Formlen for film smag omfatter:

 • modificeret fyrretræ;
 • gummikomponenter;
 • paraffiner;
 • basiske og æteriske olier
 • azulen;
 • klorofyl;
 • te træ ekstrakt eller olie;
 • talkum;
 • titandioxid;
 • zinkoxid.

Komponenter som azulene og æteriske olier er stærke antiseptika. De forhindrer indføring og spredning af infektion. Klorofyl, baseolier, titandioxid og zinkoxid blødgør, nærer huden og reducerer smerten.

Valgfrie komponenter i filmvoks er dufte, duftstoffer og farvestofpigmenter. Allergi syge anbefales at undgå dem, foretrækker midler til depilation uden lugt, naturlige nuancer.

Video: film voks produktion

Anvendelse af voks voks

Der er ingen problemer med at bruge skummet voks. Det kan anvendes på ansigt, ben, arme, bikini områder og bryster. Lavt smeltepunkt eliminerer risikoen for forbrændinger eller skader. Produktets konsistens er behagelig, smidig og blød. Teknikken til påføring på huden ligner meget shugaring og klassisk voksaflejring.

Granulær voks egnet til behandling af ansigt, intime områder og store områder af kroppen.

Instruktioner til brug

Hårfjerningsproceduren består af flere trin: forberedelse af huden, fremstilling af filmvoks, påføring og rensning af huden af ​​voksrester. Gennemførelsen af ​​alle anbefalinger vil give resultater af høj kvalitet og langsigtede resultater.

For ejere af hårdt mørkt hår vokser børster hurtigere end blonde. Men med hver procedure vil deres struktur blive blødere og tyndere, og væksten vil begynde at falde.

Hudpræparation

Depilation film voks udføres kun på skum, tør og sund hud. Også før proceduren skal du udføre en række handlinger:

 1. Undersøg de depilerede områder for sår, irritation, udslæt eller mavesår. Hvis det er muligt, skal du behandle eller vente på helbredelse. Papillomer eller mol til limning med gips.
 2. Udfør en allergi på gummi. Påfør lidt smeltet voks på håndleddet og vent 5-10 minutter. Hvis der ikke er nogen reaktion, fortsæt depilering.
 3. Vask huden med sæbe og varmt vand. Brug skrubbe og vask til at fjerne døde celler.
 4. Fedt huden med lotion eller tonic.
 5. Påfør en vandbaseret fugtighedscreme.

Hvis cremen absorberes og huden forbliver lidt fugtig, skal du bruge et specielt talkum eller babypulver.

Den optimale hårlængde før proceduren er 4-8 mm. Så de vil blive godt fanget med voks og vil ikke bryde af. Dette forhindrer indvækst, irritation.

De mest effektive kropscrubs er kaffe, salt og honning.

Voks forberedelse

Før påføring på kroppen, skal granulat eller patron voksfilm smeltes i en særlig vokssmelte. Deres smeltepunkt er 38-42 grader Celsius.

Alternativ voskoplava derhjemme - vandbad. Det vigtigste er at konstant røre voksen med en træspatel, så den smelter jævnt.

Bestem aflejen af ​​midlerne kan være på konsistensen. Det skal være som en tyk creme.

Brugen af ​​en mikrobølgeovn til smeltning af filmvoks er forbudt. Komponenterne i formlen ændrer deres molekylære struktur under indflydelse af mikrobølgestråling.

Ansøgning om depilation zone

Når huden og voks er klar, kan du fortsætte til meget depilation. Gør dette i henhold til vejledningen:

 1. Skriv en lille smule voks med en spatel.
 2. Påfør et tyndt lag materiale til hudområdet 5-8 cm, bevæger sig jævnt i retningen "til dig selv". Tryk forsigtigt ned for at fange alle hårene.
 3. Fingertip den stive voks.
 4. Vent 5-10 sekunder for at fryse.
 5. Løft spidsen af ​​voksbladet med en spatel.
 6. Stret huden med din fri hånd og fjern voks med en skarp bevægelse "væk fra dig". Rive filmen parallelt med huden.
 7. Fastgør fingrene for at rydde huden for at reducere smerten.
 8. Gentag proceduren på hvert nyt websted.

Retningen af ​​hårvækst, mens du arbejder med filmvoks, betyder ikke noget. Struktur betyder lige så godt at fange alle hårene.

For at reducere smerte og reducere hævelse, brug en bedøvelsescreme. Påfør det 15 minutter før proceduren.

Video: Afhældningsteknik med filmvoks

Rengøring af huden af ​​voksrester

Hvis der er spor af voks på din krop, skal du bruge en svamp gennemvædet i vegetabilsk olie for at fjerne dem. Fastgør det til det ønskede område og vent på, at filmen opløses.

Vand og sæber opløses ikke filmvoks, så deres brug virker ikke.

Hudpleje efter proceduren

Mekaniske og kemiske virkninger på huden passerer ikke uden spor. For at holde det smidig og glat, bør du passe på yderligere pleje:

 1. I de første 1-3 dage efter depilation skal du behandle beskadiget hud med beroligende midler og kølevæsker. I deres sammensætning bør ikke være fedtstoffer og olier. Perfekte kompresser af afkog af urter, aloe vera gel.
 2. For den næste dag, brug ikke loofah og scrubs, kropsskræller.
 3. Afstå fra solbadning, solbadning, sauna og bad i 5-7 dage efter proceduren.
 4. Når du går ud om sommeren, skal du bruge solcreme dagligt.
 5. I løbet af den første uge af daglig brug serum for at reducere hårvæksten.

For regelmæssig fugtgivende og nærende din hud, vælg lotioner og cremer med en let tekstur. Dette sikrer hurtig indtrængning af værdifulde komponenter i de dybere lag af huden.

Depilation voksfilm - hvad det er og hvordan man bruger det

Ikke alle har råd til ture til saloner, ved hjælp af en barberkniv er ubelejligt, og epilatoren er for smertefuld. Det er ikke overraskende, at kvinder i udøvelse af glatte ben er i stand til at komme med de mest utænkelige måder at fjerne uønsket vegetation på. Men heldigvis er dette ikke altid berettiget - nogle gange er det bedre at ty til professionelle værktøjer derhjemme end at gnide dig selv med skrubber med sodavand. Film voks er effektiv til depilation både i salonen og i hjemmet. Efter at have mestret teknikken for dens anvendelse, kan du fjerne uønsket hår fra enhver del af kroppen.

Hvad er filmvoks?

Hvis du har gjort depilation mindst en gang med almindeligt varmt voks, så kan du helt forstå, hvad en film er. Det er trods alt faktisk anvendt og ser på samme måde. Men takket være den modificerede sammensætning betragtes sidstnævnte som en avanceret version af sin traditionelle "kammerat": den er meget mere plastisk og beslaglægger bedre uønskede hår. Og navnet skyldtes tekstur, som er i stand til at gentage kroppens anatomiske egenskaber - det passer godt og passer godt til huden.

Filmvoks sælges også i patroner, men oftere findes det i granulat.

Højkvalitets filmvoks kan indeholde:

 • furuskummi, herunder modificeret harpiks;
 • forskellige paraffiner;
 • gummikomponenter;
 • zinkoxid (antiseptisk);
 • talkum;
 • titandioxid (titandioxid, titanium hvid) osv.

Yderligere ingredienser er forskellige æteriske olier, der helbreder og reducerer inflammationskomponenter. Tea tree ekstrakt har for eksempel en desinfektionsvirkning, og azulene forhindrer udseende af irritation og fremskynder processen med hudregenerering. Men derudover tilsættes ofte forskellige parfumesammensætninger, smagsstoffer og farvestoffer til sammensætningen. Det er selvfølgelig ønskeligt at give præference for de mest naturlige af deres modparter.

Hvis sammensætningen ikke indeholder mulige allergener og andre irriterende komponenter, kan sådan filmvoks anvendes på næsten enhver del af kroppen.

For små eller følsomme områder er det bedst at bruge patroner, der hjælper med at anvende voks med et ideelt tyndt lag uden ekstra indsats. Men for store områder er det bedre at vælge granulært materiale - det er lettere at distribuere det.

Forresten, før du køber, skal du altid være opmærksom på oplysningerne om hærdningstiden: kosmetologer anbefaler at købe slow-cooling filmvoks. For behageligt arbejde tager det normalt 10-20 sekunder. Begyndere i løbet af denne tid vil have tid til at distribuere materialet korrekt, og profferne vil give mulighed for ikke at skynde sig under proceduren.

Hvilke områder kan depileres

Fordelen med filmvoks er, at den let lægger sig i et tyndt lag og samtidig giver minimal smertefulde fornemmelser i forhold til andre former for varmt voks. Men som med de fleste andre former for depilation, er det nødvendigt at tilpasse sig det og finde den rigtige tilgang - først så er dets effektivitet afsløret for ægte.

Vifte af filmvoks er ikke begrænset til et sæt farvestoffer og dufte: de kan også være velegnede til forskellige typer hud og hår

Generelt er denne voks egnet til at fjerne uønsket hår over hele kroppen. Men her var det ikke uden nuancer. Producenter kan producere forskellige filmvoks: nogle er mere egnede til benene, mens andre er specielt designet til steder som ansigt, axilla eller bikini. Nogle godt forstår kun genopbyggede hår på ikke mindre end 5 mm, mens andre rengør selv børsterne rene.

Derfor er det tilrådeligt at være opmærksom ikke kun på de anbefalede mærker, men også på mulige anvendelser. For områder med følsom hud (ansigt, hals, mave, dyb bikini) sammensætninger med et indhold af duftstoffer mindst den bedste tilpasning, men tilsætningen af ​​beroligende midler og smertestillende komponenter med talkum vil være meget nyttig. Ben og hænder i denne henseende er meget mere alsidige, valget for dem er som regel et smagsspørgsmål.

Video: Depilation af forskellige zoner med Dipilica filmvoks

Sådan bruger du filmvoks derhjemme

Filmvoks kan bruges hjemme. Men før proceduren med depilering er det nødvendigt at studere teknologien for anvendelse af værktøjet samt at gennemføre et sæt forberedende aktiviteter.

Forberedelse af proceduren og kontraindikationer

For at undgå indbrud af håret, et par dage før proceduren er det nødvendigt at skrubbe det behandlede område. Hvis problemet ikke opstod før eller er dårligt udtrykt, kan du gøre med en blød peeling, ellers ville en hård kaffeskrubbe være en ideel mulighed.

Før første brug af filmvoks er det også nyttigt at udføre en testallergotest, selvom materialet ikke indeholder allergener - irritation kan forårsage intolerance over for gummikomponenter.

Listen over generelle kontraindikationer er minimal:

 • Tilstedeværelse af rødme, udslæt, åbne sår, ridser eller slid
 • diabetes mellitus
 • kredsløbssygdomme (åreknuder osv.).

Resultatet af depilation afhænger stort set af det korrekte arbejde med en eller anden filmvoks.

Depilationsteknologi med filmvoks svarer meget til traditionel varm voks. Er det den første anses for mere plastisk og sikrere - smeltepunktet og arbejde med det er meget lavere, 30-45 ° C. Du kan kun forbrænde dig selv, når du er sløv opvarmning på ovnen eller i mikrobølgeovnen.

Inden der udtages nogen del af huden, skal den behandles: Den skal være ren og tør. Til rengøring egnede specialiserede lotioner, der anvendes før depilering. Ellers kan du blot vaske rester af snavs, sved, cremer eller kosmetik med varmt vand og tørre det grundigt med et håndklæde og desinficere.

Talc eller babypulver hjælper med at slippe af med den resterende fugt og slutter affedt området - dette vil give yderligere klæbning af voks til håret og beskytte huden mod det.

Filmvoks smelter temmelig langsomt på et dampbad, i en mikrobølgeovn kan denne tid reduceres til 2-6 minutter.

Og selvfølgelig skal filmvassen genopvarmes, før proceduren startes. Ved konsistens skal det ligne moderat tyk creme. Mange kvinder er vant til at bruge vandbad, mikrobølger eller endog komfurer til dette formål, men det er værd at bemærke, at dette ikke er så praktisk. Især hvis materialet er hurtigt indstillet, og der er behov for at opretholde temperaturen i lang tid. Så fra den endeløse serie af opvarmning (og overophedning) vil en professionel vokssmelte spare, hvilket bliver uundværlige hjælpere til dem, der kun fjerner hår ved hjælp af voksning. Hvis det ikke er tilfældet, skal du huske at kontrollere temperaturen på voks før påføring.

Depilationsteknologi

Det er bedst at anvende voks ikke med dine hænder, men med en spatel eller en træpind i værste fald - med en ske med et relativt fladt og bredt håndtag. Bevægelsen kan gøres helt i enhver retning, men med godt pres, ellers kan voksen måske ikke fange hårene fra første gang, især hvis de er små.

Visse typer voks, når de påføres med deres hænder, pletter fingrene og holder sig fast til dem, og fjerner unødvendigt overskud i en separat procedure. Desuden er det brugt meget hurtigere og mere end nødvendigt.

Glem ikke, at det efter hærdning skal slides af, så du skal passe på mindst en af ​​kanterne og gøre den lidt tykkere. Så kan du hente det med samme spatel eller hente det op med dine hænder. Eksperter anbefaler at danne små og tynde lag-kronblade. Det er umuligt at anvende tykt filmvoks - tykke plader mister deres elasticitet, og det vil ikke være nemt at fjerne dem straks og med uønsket vegetation.

Professionelle kosmetologer bruger filmvoks til depilation af bikini og aksillære områder

Vassen hærder fra 5 til 20 sekunder afhængigt af sammensætning, lagtykkelse og fabrikant. I løbet af denne tid behøver du ikke røre ved det eller konstant rette det. Vent bare, indtil pladen hærder nok, så tag den fortykkede kant op og skar skåret af og hold huden. Det bør ikke holde sig til hænderne, strække eller rive. Antistressbevægelsen vil hjælpe med at slippe af med smerte: Placer fingrene på det behandlede område straks efter fjernelsen af ​​voks.

Et andet træk ved filmvoks - det er ligegyldigt, om det påføres efter hårvækst, imod, i cirkler eller endda med penselstrøg. Det er nok at presse det ind i huden, hvilket giver vedhæftning. I hjemmet, når det er selvpålagt, er det bedst at bruge "fra sig selv til sig selv" ordningen.

Fjern resterende klæbrighed og voks har brug for specielle klud. Og hvis de ikke er til stede, kan du fugtige en bomuldsuld, gasbind eller kosmetisk skive med baseolie (mandel, solsikke, oliven osv.). Mange forskellige produkter, der er beregnet til hudpleje efter depilering, hjælper med at berolige mulig irritation og eliminere indgroet hår.

Video: Depilation med hvid linie hot film voks med fejl demonstration

Hvor meget voks er nødvendigt

Begyndende selvlærte mestere og kvinder, der gør depilation for første gang, klager ofte over, at når man bruger det, er der et meget stort forbrug af materialer. Men den karakteristiske egenskab ved filmvoks er, at den skal påføres med et tyndt lag af "film" - dets effektivitet vil ikke lide på nogen måde, og kun få granuler vil blive påkrævet til hele proceduren i stedet for en fuld skål. Så det er nok at træne og følge den korrekte anvendelsesmåde, så forbruget af voks under proceduren bliver økonomisk.

anmeldelser

Velkommen! Denne gennemgang handler om granuleret filmvoks til depilation af den hvide linje.

Åh guder, hvor smertefuldt var det! Og hvad er den mest fornærmende, har hårene forladt ikke alle. Ikke engang halvdelen. Men huden bag voksen trak især. Det gør ondt forfærdeligt, og endog straks modtaget blå mærker. Men på glatte overflader (arme, ben) viste sig at være fremragende. Træk meget rent. Men disse steder vil ikke fungere helt på grund af det enorme forbrug af materiale - det vil koste meget.

La_Sirene

http://irecommend.ru/content/chto-na-samom-dele-ispolzuyut-v-reklame-pasty-epilage-dlya-depilyatsii-goryachii-plenochnyi

Jeg har vasket hjemme i lang tid efter at jeg indså, at der ikke var nogen mening i overbetaling i salonen. Jeg købte først en voks voks til voksning i patroner for at epilere mine ben, men så indså jeg, at jeg også skulle købe voks til armhulerne. Så købte White Line natura Rose voks billigt i prof. butik - på kortet kostede det mig ca. 350 rubler per 500 gram. Filmvoks, brydes ikke ved rive, hærdningshastigheden er fremragende - hverken hurtigt eller langsomt - lige højre. I vokssmelte opvarmes den i 30 minutter (ca. 250 gram), det vigtigste er at finde den ideelle temperatur til det - så fungerer det med et knæk. "Rose" er beregnet til kort hårdt hår til epilering af sarte steder: underarms, bikinier, ansigter. Nogle gange ser jeg, at folk forsøger at fjerne hår på deres ben eller hænder med det - så der er andre voks til det! Du skal anvende et tyndt lag på omkring en millimeter, og efterlade "halen" i kanterne for greb med fingrene. Jeg købte en masse forskellige varme voks, men det stoppede på dette - kvaliteten er fremragende, prisen er overkommelig, økonomisk, forårsager ikke allergier. Jeg anbefaler!

Etoile_2002

http://irecommend.ru/content/idealnyi-vosk-foto

Jeg har meget følsom hud, groft hår og meget dybt... På internettet kom jeg på tværs af anmeldelser af filmvoks, der kunne redde mig fra det ekstra hår på min krop. Åh, hvordan jeg ønskede at få mig selv denne vidunderlige voks! Sagde - gjort! Og her er en film voks med azulene i White Line granuler allerede foran mig.

I dag besluttede jeg at epilere en bikini zone. Selvfølgelig er smerten under proceduren til stede, men epilatoren er mere smertefuld, efter min mening. Jeg anbefaler denne White Line film voks! Fremgangsmåden er enkel, der udføres nemt hjemme! Minimal irritation, smertestolerance, fjernelse af uønskede hår i op til 3 uger!

ELKU

http://irecommend.ru/content/plenochnyi-vosk-white-line-vot-eto-daaaaaaa-kak-zhe-ya-ranshe-bez-nego-zhila

Jeg forsøgte at lave en dyb bikini. Men da jeg kom til følsomme områder, kunne jeg ikke sige noget mere end måtter... håret vokser meget tykt der + meget sart hud og det er bare umuligt at fjerne dem! Færdig med pincet, og derefter freaked ud og barbert ud. Jeg har dette problem med alle voksene, ikke bare det. Epilation med denne voks er virkelig ikke så smertefuld som alle de andre, jeg havde. HUD I STØD! Hun rødede nu og da blev blek. Efter behandling med antiseptisk dækkede hun med røde pimples. Men i princippet, ikke tæller smerten, var jeg tilfreds med resultatet. Lad os se, hvordan huden opfører sig yderligere!

MINX93 5

http://irecommend.ru/content/samyi-otkrovennyi-otzyv-ili-krik-dushi-o-stol-delikatnoi-probleme-mnogo-foto-kak-pravilno-is

De vigtigste fordele ved skum voks er dens sikkerhed og brugervenlighed. Du skal bare håndtere et par nuancer, så fjernelsen af ​​uønsket kropshår fra problemet bliver til en hurtig procedure, som i 2-3 uger vil give huden ekstraordinær glathed, ikke værre end en almindelig epilator.

Selvvoksning derhjemme

Voksning betragtes som den mest praktiske og effektive måde at slippe af med uønsket hår overalt på kroppen. Denne service leveres i skønhedssaloner, men det er helt muligt at gennemføre proceduren derhjemme. Nogle specielle kendskaber er ikke nødvendige for dette, men det er meget ønskeligt at gøre sig bekendt med teorien og følge alle anbefalinger fra specialister.

Læs i denne artikel.

Essensen af ​​voksning

Fremgangsmåden indebærer fjernelse af uønskede hår på kroppen med voks, for hvilket først dette materiale påføres et bestemt område af kroppen, påføres en strimmel af tyndt papir eller stof på toppen og presses manuelt. Det er meget vigtigt at fjerne denne "sandwich" korrekt - med en skarp bevægelse klart mod hårvæksten og parallelt med hudoverfladen.

For at epilering skal være så effektiv som mulig, skal håret være maksimalt 5 mm i længden, ellers er det nødvendigt at trimme det først og derefter bruge voks. Efter epilering bliver huden i det behandlede område glat og skinnende, fordi de døde epidermispartikler fjernes med håret. Resultatet varer flere uger, op til 42 dage.

Voksning anbefales hver 5. uge (i gennemsnit) for læber, hage og øjenbrynsområder og hver 6. uge for andre områder. Hvis mellem procedurer anvendes kosmetik med evnen til at bremse hårvækst, vil bevarelsen af ​​resultatet være længere.

Kontraindikationer til proceduren

Voksning betragtes som en ganske aggressiv procedure, så det har kontraindikationer at udføre. De kan ikke kaldes kategorisk, men det er nødvendigt at udsætte proceduren og få råd fra en hudlæge med:

 • diabetes;
 • tromboflebitis;
 • enhver smitsomme sygdom (svamp, virus, bakterie);
 • neoplasmer på huden;
 • enhver skade på stedet for den foreslåede voksning.

Depilation Kits: Indhold, Omkostninger

For proceduren skal du have et sæt af følgende elementer:

 • epilering bånd er klud eller papirstrimler af samme størrelse;
 • spatel - det er genanvendeligt, lavet af plast, der er nødvendigt for ensartet fordeling af voks på hudoverfladen.

Sørg for at have brug for voks, som kan være i en krukke eller specielle kassetter. I den "originale version" er den solid, tæt, men for hårfjerning skal du bruge den i flydende form. Komponenten kan smeltes enten i en speciel professionel enhed eller i en mikrobølgeovn i et vandbad.

Derudover skal du have vegetabilsk olie - oliven, solsikke, mandel, hørfrø, majs. De fjerner rester af voks i slutningen af ​​hårfjerningen.

Hvis vi taler om omkostningerne ved et sådant sæt, så vil det være 300-700 rubler (100 - 170 UAH.). En sådan variabilitet er forbundet med forskellige emballager af voks (forskellige mængder), med antallet af elementer, der er inkluderet i den.

Hudpræparation

For at den pågældende procedure kan være effektiv, bør der træffes nogle forberedende foranstaltninger med hensyn til huden. Først skal du fjerne det eksisterende hår med en konventionel barbermaskine (husk at den optimale længde til voksning er 5 mm). For det andet, umiddelbart før epilering, skal huden vaskes grundigt og tørres tørt.

Nogle sætter på kroppens dele før proceduren, olier, cremer eller nogle andre kosmetiske produkter. Påstået reducerer dette smerte ved fjernelse af hår. Faktisk er det ikke sådan! Tværtimod vil processen være meget kompliceret og kan ende med ubehagelige konsekvenser.

Sådan gør du hjemme

Der er ikke noget svært ved at udføre den pågældende procedure, du behøver bare at kende nogle af funktionerne.

Varm voks

I dette tilfælde opvarmes hovedmaterialet til 60 grader, det er lettere at gøre dette i en mikrobølgeovn (hvis der ikke er noget bestemt udstyr) eller en ovn. Og så udføres proceduren i følgende rækkefølge:

 • opvarmet voks påføres et udvalgt område af huden med en speciel spatel med et ikke-tykt lag;
 • en papir- eller stofstrimmel lægges på toppen og presses med hånden;
 • Efter fuldstændig "sandwich" -køling skal du tage den ved kanten af ​​strimlen og rive den af ​​med en skarp bevægelse af din hånd (husk at gabet går i modsat retning fra hårvækst og er strengt parallel med hudoverfladen).

Varm voks kan bruges til hårfjerning i alle dele af kroppen, herunder bikiniområdet.

Varmt materiale

Voks til en sådan procedure, du skal varme op til 45 grader, som nemt kan gøres i et vandbad. Der er en bemærkelsesværdig enhed - en træspatel til blanding af materialet med en varmeindikator, hvilket er meget bekvemt at styre temperaturen på voksen, og prisen på sættet vil øges lidt.

Resten af ​​algoritmen til proceduren for at slippe af med uønsket vegetation er det samme som ved brug af varm voks.

Kold voks

Til dette formål anvendes færdige voksstrimler, den nødvendige mængde materiale påføres stof eller papirbase. Strimlen er overlejret på det beredte område af huden, stramt presset med hånden i 5-7 minutter, så voksen opvarmes lidt og kunne fange hvert hår. Strimler bør fjernes i henhold til standardanbefalingerne: Skarpt, fra hårvækstretningen og parallelt med huden.

membranøs

Det er ikke nødvendigt at opvarme voksen, da den i starten har en blød konsistens. Påfør et tyndt lag materiale til det ønskede område af kroppen, så du skal vente på, at det størkner og rip off med en skarp og sikker bevægelse. Da filmvoks ikke kræver forudvarmning, kan denne metode til hårfjerning anvendes til behandling af bikini og underarms.

For information om hvordan armhuleudslamning finder sted med filmvoks, se denne video:

Funktioner i behandlingszoner

Der er en række voksfunktioner for hvert område af kroppen. Og de skal være fortrolige med, før de fortsætter proceduren.

Du kan fjerne uønsket hår langs hele længden af ​​underbenene, men på hofterne vil proceduren være ret smertefuld. For at reducere disse ubehagelige fornemmelser er det nødvendigt at spænde huden godt i det øjeblik, hvor strimlen med voks fjernes.

Når du anvender materialet, skal du ikke blot trykke det med din hånd, men lidt gnide det - det vil gøre hårets omkreds mere komplet, hvilket betyder, at resultatet bliver fremragende. Hvis det er nødvendigt at udføre proceduren på knæet, er det bedre at bøje benet i denne led - hårene vil stige, og det bliver lettere at fjerne dem.

armhulerne

Der er ikke kun meget tynd og følsom hud, men også hår vokser i forskellige retninger. Når du vokser i dette område, skal du derfor bruge smalle strimler af stof eller papir, og når du anvender dem, skal du huske vegetationsvejen omhyggeligt. Denne tilgang vil sikre effektiviteten og smertefriheden af ​​proceduren.

Det er tilrådeligt at tiltrække en assistent til at håndtere armhulerne. Han vil være i stand til stærkt stramme huden, når strimlerne bliver revet af, hvilket vil reducere intensiteten af ​​ubehagelige fornemmelser.

Bikini område

Det er vigtigt at dampe huden maksimalt. Dette kan gøres i et varmt bad eller under brusebadstrålerne, voksen skal opvarmes til 60 grader og ikke lavere. Kun i dette tilfælde vil det være muligt at undgå alvorlig smerte (huden i bikinizonen er meget følsom og blid, selv en lille mekanisk effekt fører til skaden).

Vi taler om fjernelse af hår over overlæben, hagen. Brug til dette, du har brug for meget smalle strimler, og voksen opvarmes til den maksimale temperatur.

Epilering på denne måde er meget mere effektiv end endda en laser, da det giver dig mulighed for at fjerne selv de mindste hår, og selv de letteste, og deres laser simpelthen ikke "genkender".

Hvordan depilation med varmt voks på ansigtet, se i denne video:

øjenbryn

Voks smalle striber kan fjerne uønsket vegetation i pandeområdet eller justere formen på øjenbrynene. Dette værk er virkelig en juveler, så du skal først omhyggeligt markere grænserne for indførelsen af ​​voksstrimler for at undgå virkningen af ​​en fuldstændig mangel på øjenbryn.

Vi må ikke glemme at hårene på venstre og højre øjenbryn vokser i forskellige retninger, hvilket betyder at det bliver nødvendigt at fjerne dem i jerks i forskellige retninger.

Hos mænd

Det er yderst sjældent, at repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden er enige om denne procedure, men hvis voksning er nødvendigt, skal man huske følgende anbefalinger:

 • huden skal dampes, uanset hvilken del af kroppen proceduren er beregnet til at være i;
 • voksen opvarmes til 60 grader;
 • Efter fjernelse af strimlerne skal det behandlede område af kroppen vaskes med et køligt brusebad eller gnides med en isterning.

Hudpleje efter epilering

Under proceduren oplever integumenterne et reelt chok, og for at undgå irritation med rødme og pustulære udbrud på dem, er det nødvendigt at udføre efter epileringsbehandling korrekt.

Det er underforstået, at huden straks efter adskillelsen af ​​voksstrimlen skal loddes. En isterning eller et koldt brusebad klarer sig godt med dette. Det er yderst ønskeligt at forberede isen på forhånd og bruge til dette formål en afkogning af kamilleblomster eller salvie (disse urter har antiinflammatoriske virkninger). Efter at være afbrændt og fuldstændig tørret, behandles de epilerede steder med en fugtighedscreme.

I de første 2 til 3 dage er det nødvendigt at undgå kontakt med alkoholholdige væsker på de rengjorte integreringer, vask dem regelmæssigt med børnesæbe og smør med en fugtighedscreme.

For at lære at lave en maske efter epilation, se denne video:

Opskrift på hjemmelavet hårfjerner

Hvis man ikke foretrækker professionel kosmetik, men til naturlige produkter, så kan man selv forberede et epileringsværktøj. Der er to opskrifter, der har de rigtige egenskaber og er sikre for sundhed:

 • Bland bivoks (100 g), kolofonium (200 g) og paraffin (50 g), smelt alt i et vandbad. I processen skal du konstant røre massen og derefter afkøle den til 45-50 grader.
 • Bland 300 g carnauba og 150 g bivoks, smelter i et vandbad. Så snart blandingen af ​​voks opvarmer op til 50 grader, tilsættes 5 dråber af en hvilken som helst æterisk olie og 10 ml glycerin til den.

Før proceduren er det meget vigtigt at sikre, at der ikke er nogen allergi over for den færdige forbindelse. For at gøre dette skal du lægge en lille smule voks på huden i underarmen og lade det ligge i 5 - 7 minutter. I løbet af denne tid kan der opstå brænding, rødme, kløe - det er symptomer på en allergisk reaktion. I dette tilfælde er det færdige værktøj strengt forbudt at anvende til hårfjerning.

Til hjemlavning skal komponenter opbevares i lange perioder på et køligt og mørkt sted. Før hver brug opvarmes de simpelthen i et vandbad til den ønskede temperatur.

Voksning derhjemme er en simpel og effektiv procedure, som selv en uerfarne person kan udføre. Det er nok at gøre sig bekendt med dermatologernes anbefalinger og nøje følge instruktionerne om brugen af ​​epilationssæt.

Hvis håret i det intime område er irriterende, vil voksende bikini hjælpe. Voks striber kan bruges hjemme, men det er usandsynligt, at du vil være i stand til at gøre en dyb fjernelse selv. Hvordan gør du proceduren? Shugaring eller voksning - hvilket er bedre?

Voks hårfjerning vil hjælpe med at slippe af med overskydende hår. Det udføres ved hjælp af strimler. For at undgå irritation efter, skal du vide, hvordan du fjerner voks og udfører proceduren korrekt.

Hvis ELOS bikini epilation skal udføres, så vil pigen vide så meget som muligt om proceduren. Epilation dyb bikini udføres under bedøvelse. Men hjemme forberedelse er også nødvendigt.

En sådan intim procedure, som brasiliansk hårfjerning, har sine egne nuancer. Bikiniområdet er følsomt, så smertelindring er påkrævet. Men dyb brasiliansk hårfjerning giver en fantastisk effekt uden irritation.

Ikke så ny, men den populære procedure enzym fjernelse af håret vil slippe af med unødvendig vegetation, herunder i bikiniområdet. Hvilke værktøjer bruges? Kan der være nogen skade fra proceduren?

Hvordan man bruger filmvoks til depilation

Ifølge moderne mode er tilstedeværelsen af ​​hår på kroppen et helt uacceptabelt fænomen. Tilstedeværelsen af ​​lige lette vegetation på benene er et tegn på forsømmelse. Derfor udvikler de største kosmetiske mærker konstant nye måder og produkter til at bekæmpe overskydende hår. En af innovationerne er varmfilm voks til depilering i granuler. Dette unikke produkt har en række funktioner, som du helt sikkert skal være bekendt med, før du køber den.

Filmvoks - hvad er det

Hotfilm voks til depilation er i sig selv en forbedret form for klassisk varm voks. Hovedforskellen mellem midlerne ligger i det faktum, at efter størkning bliver den omdannet til en blød, stærk film. Denne effekt opnås på grund af produktets unikke sammensætning, hvor du kan finde:

 • gummikomponenter;
 • paraffiner;
 • azulene (et stof der lindrer epidermis og lindrer betændelse);
 • forskellige æteriske olier;
 • smagsstoffer;
 • talkum.

I dag er denne type voks efterspurgt blandt både fagfolk og piger, der udfører deres eget hårfjerning derhjemme. Produktet er tilgængeligt i patroner og granulater.

En af de bedste er voks fra White Line Natura og Depilflax. Afhængigt af producent og volumen kan produktet variere meget i omkostningerne, så hver pige kan finde noget, der passer til sig selv.

Kontraindikationer og forholdsregler

På trods af at dette værktøj har mange fordele, har det også visse kontraindikationer, der skal tages i betragtning. Brug af voks anbefales ikke i følgende tilfælde:

 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • hudforbrændinger;
 • det andet og tredje stadium af åreknuder;
 • betændelse og udslæt på det behandlede område
 • bærer et barn
 • kritiske dage (især hvis de altid er smertefulde).

Fordele og ulemper ved brug

Før du køber voks i granuler til depilation og begynder at handle, skal du finde ud af, hvilke fordele produktet har, og hvilke svagheder det har, ellers er der en chance for at erhverve en anden unødvendig ting.

Hårfjerning med denne teknik har følgende positive punkter:

 • overkommelig pris (500 gram voksgranulater koster ca. 650 rubler);
 • langvarigt resultat. Hvis proceduren udføres korrekt, vil huden i overensstemmelse med handlingsalgoritmen forblive fuldstændig glat i 2-3 uger;
 • økonomi. Filmvoksforbruget er ca. 3 gange mindre end det for det varme;
 • sessionens hastighed. Hvis du tilpasser og mestrer teknikken, vil hårfjerning fra begge ben tage højst en time;
 • teknikken passer til enhver form for hår;
 • Hvis du regelmæssigt bruger filmvoks i en patron eller granulat, bliver håret i nogle få måneder tyndere, lettere og sparsomme;
 • minimal sandsynlighed for irritation og kløe.

For at opnå den forventede virkning og minimere risikoen for komplikationer, før man påbegynder aktive handlinger, er det nødvendigt at finde ud af, hvordan man bruger filmvoks derhjemme. Detaljerede instruktioner om brugen af ​​midler er altid trykt på dåse af piller.

Hvad angår de negative aspekter ved brugen af ​​produktet, omfatter disse:

 • ømhed af processen. Denne behandling tolereres kun godt af piger med høj smertegrænse, og unge damer med følsom hud nægter næsten altid teknikken. Særligt udtalt ubehag vises, når hårfjerning udføres i det intime område, da huden i dette område er meget tynd og følsom;
 • hvis hårets længde er mindre end 5 mm. vil det ikke være muligt at trække dem ud;
 • da voks fjerner helt alt hår og endda fluff, i stedet for det, kan tykkere og mørkere hår vokse i stedet;
 • i næsten alle pigerne efter voksning vises rød prikker på benene og i bikiniområdet i de næste 3-4 dage.

Hjælp! Hvis en pige aldrig har vokset håret, er det bedst at starte med benene, da hårfjerning på underbenene er den mest smertefri.

Instruktioner til brug af voks

Hvad er film voks og hvordan man bruger dette produkt? På trods af at denne type hårfjerning er ret simpel, har den sine egne egenskaber og specifikationer, som du helt sikkert bør bekendtgøre.

Forberedende fase

Hvordan man bruger filmvoks til depilation? Det første skridt er at forberede huden. For at gøre proceduren så komfortabel og effektiv som mulig, skal du rengøre og dampe huden. For at gøre dette er det nødvendigt at ligge i et varmt bad i mindst 15 minutter, kan du ikke bruge forskellige geler og cremer.

Voksning anbefales på skummet og tørret hud. For at sikre maksimal vedhæftning af voks til hår, kan epidermierne være forbehandlet med talkum eller babypulver.

Anvendelse af sammensætningen og aflejringsmetoden

Hvis der købes filmvoks til depilation uden strimler, der produceres i granuler, skal der før smelte smelte til en temperatur på 38-40 grader. Massen skal opnå en tilstrækkelig flydende konsistens, kun i dette tilfælde vil den være godt fordelt over huden. Når produktet er opvarmet til den ønskede temperatur, er det nødvendigt at holde sig til denne algoritme af handlinger:

 • Med en træspatel skal sammensætningen spredes i et tyndt lag over huden (i retning af hårvækst). Det er meget vigtigt, at lagtykkelsen ikke overstiger 2 mm. Når produktet påføres, skal det forsigtigt presses mod huden for at sikre den bedste vedhæftning til hårene;
 • videre er det nødvendigt at vente, indtil voksen bliver til en film;
 • efter det er det nødvendigt at hente et hjørne af reservoiret og stærkt rive det mod hårets vækst.

Denne procedure udføres, indtil huden er helt glat. Hvis alt er gjort korrekt, bliver voksen helt fjernet fra overfladen første gang, og derefter skal pigen ikke bruge særlige midler til at fjerne sammensætningen.

Sådan fjerner du rester

Hvis du efter at have fjernet laget på huden stadig er voks, anbefales det at fjerne det ved hjælp af professionelle værktøjer. Eksperter anbefaler at bruge til denne fede cremer eller klud, gennemblødt i en rensende sammensætning. Hvis du ikke har professionelle værktøjer til rådighed, kan du bruge vegetabilsk olie. Det skal påføres på en bomuldsstuds og påføres på den frosne voks i nogle få minutter.

Hjælp! Voksrester er strengt forbudt at blive fjernet med vand og brusegel. Sådanne handlinger vil ikke kun hjælpe med at rense huden, men også fremkalde irritation.

Hudpleje efter voksning

På trods af at varmfilm voks fra White Line og andre førende mærker er meget blid på huden, efter proceduren, har den stadig brug for særlig pleje. Under rehabiliteringsprocessen er det nødvendigt at overholde disse anbefalinger:

 • Efter proceduren skal du anvende højkvalitets beroligende lotion til huden. Hvis der er en tendens til irritation, som en profylakse, kan epidermis behandles med Bepantenom;
 • Det anbefales ikke at være i direkte sollys i de første 5 dage efter epilering, samt at besøge solariumet;
 • Den første uge efter hårfjerning bør huden ikke dampes, det er også værd at afstå fra at besøge saunaer og bade.

For at mindske risikoen for indgroede hår er der behov for skrubning en gang om ugen.

Resultater anmeldelser

I dag har et sådant værktøj sin egen kreds af beundrere. Som statistikkerne viser, foretrækker flertallet af piger produktproduktet i granuler.

Kvinder, der har prøvet filmvoks til depilation, taler udelukkende om det på en positiv måde, og de siger, at hvis aktionsalgoritmen efterfølges, er resultatet ikke værre end efter professionel behandling. Med hensyn til negative anmeldelser er den mest almindelige bivirkning en allergisk reaktion på filmvoksens komponenter.

konklusion

Hvilken voks er bedre at vælge for depilation - klassisk eller film, kvinden selv bør beslutte, ud fra hendes færdigheder og præferencer. Epilation med filmvoks er en fantastisk måde at bekæmpe uønsket vegetation på for piger, der er vant til at spare tid og ikke kan lide at besøge saloner.

Depilation voks hjemme

Tilstedeværelsen af ​​uønsket kropshår har altid været et presserende problem for kvinder. Og i dag er der mange måder, der giver dig mulighed for at fjerne hår fra kroppen og fra ansigtet: fra enkle barbermaskiner til dyre salonprocedurer. Men ikke alle har råd til et konstant besøg på skønhedssalonen.

Fjernelse af hår derhjemme kan spare både penge og tid. Men hvordan kan du hurtigt slippe af uønsket hår uden ekstra omkostninger og uden hjælp?

Selvfølgelig, i hjemmet er det lettere og lettere at bruge barbermaskiner eller specielle cremer, men i dette tilfælde kun hårene er fjernet fra huden, og hårene vokser ud igen i 2-3 dage, foruden hyppig barbering forårsager alvorlig irritation, især i følsomme områder.

Den bedste løsning i denne situation kan vokse hjemme. Det er værd at bemærke, at voksning er en universel, enkel, overkommelig procedure, der passer til næsten alle kvinder.

Hjem hårfjerning voks kan bruges på alle kropsdele, såsom ben, armhuler og ansigt, bikinilinje, det vil sige, hvor du ønsker at fjerne uønsket hår. Den største fordel ved denne procedure er at hårene fjernes med rødderne, så væksten begynder kun i 10-14 dage, og samtidig ændres deres struktur. Håret bliver tyndere, lys og usynligt. Og med regelmæssig brug af voksaflejring stopper hårvæksten gradvist.

Udover det faktum, at voks hjælper med at fjerne overskydende hår, fjerner det også døde hudceller godt. Således skal du sammen med voks også skrælle. Efter en sådan skrælning bliver huden overraskende glat.

Voksningsproceduren er lidt smertefuld, normalt først. Men over tid forekommer afhængighed, og efter 5 procedurer udført mindst en gang hver 3. uge forsvinder smerten.

Hvis du aldrig har gjort voksafdækning, skal du bruge lidt tid til at forstå alle dets grundlæggende og begynde med det enkleste - med benens udtørring.

Til depilering af ben, arme, mave, varme voks anvendes. Og for mere komplekse områder af kroppen (bikini område, underarm område, ansigt) er det bedre at bruge hot film voks.

Så hvad er varme voks? Varm voks skylder deres navn til en meget lav opvarmningstemperatur - + 37-39 ° С. Denne voks hældes normalt i specielle kassetter (patroner) med et plasthoved og en roterende rulle.

For at opvarme voksen til den ønskede temperatur, skal der anvendes en særlig voksmølle. I voks voks opvarmes voksen strengt til en bestemt temperatur, overophedning og muligheden for forbrændinger, når der påføres voks til huden, er udelukket. Det er bedre ikke at forsøge at opvarme voks i mikrobølgeovnen!

Ud over voks og voks voks skal du bruge:

- strimler til voksfjernelse

- lotion til hudbehandling før depilation

- lotion til behandling af huden efter depilation

- hår på depileringsstedet 3-5 mm langt

- opmærksomhed og beslutsomhed

Først og fremmest skal du forberede dig på depilation. En speciel lotion bruges til at behandle det område, hvor hårene fjernes. Lotionen vil desinficere huden, afkøle og have en bedøvelsesvirkning, forberede håret til udtørring, give det elasticitet.

Derefter fordeles voks over hudens overflade i retning af hårvækst, en strimmel til depilering påføres øverst. Ved en skarp bevægelse fjernes båndet i retning mod hårets vækst.

Voksrester fjernes med specielle oliebaserede produkter, der også hjælper med at berolige og fugtige huden.

Hvis du vil prøve hjemmet for første gang, er det fornuftigt at købe et startpakke, hvor alt du behøver for proceduren.

Home Depilation Kit "Doma Depilation" inkluderer 1 voks kassette, voks smelte, servietter gennemblødt med lotion før og efter depilation, voks strimler.

Før du fortsætter med selvafhugning, læs omhyggeligt trinvise instruktioner!

Hvis du med succes har klargjort depilations på dine ben, så er det tid til at forbedre din evne og gå videre til depilation af vanskelige områder: underarms, bikini og ansigt. I disse zoner, den ujævne overflade, huden er meget følsomme, her også tætliggende kapillærer og et stort antal nerveender, der forårsager svære smerter under afhåring, og stærke hårde og stive hår fjernes. Derfor kræver delikat zoner en særlig tilgang. En effektiv og sikker metode til depilering af følsomme områder er depilation med hot film voks.

Filmvoks er en avanceret varm voks, som takket være specielle tilsætningsstoffer giver dig mulighed for at slippe af med selv tykt og hårdt hår, beskadiger ikke huden og er nem at bruge. Filmvoks fordamper huden, udvider porerne, anæsterer lidt som følge heraf bliver hårene let fjernet sammen med pæren. Efter nogle få procedurer bliver håret svagere og bremser væksten.

Depilation er nemt at udføre hjemme, hvis du køber White Line film voks i en patron. Faktisk er det det eneste professionelle produkt til fjernelse af uønsket hår i ansigt, underarm og bikini områder, hvilket er nemt at bruge alene.

Hvidliniefilm voks opvarmes i en konventionel kassette voks voks. Anvendelsen af ​​en sådan vokssmel gør det muligt at ikke overophede voks og kontrollere den optimale arbejdstemperatur, hvilket eliminerer muligheden for hudforbrændinger.

White Line filmvoks har en driftstemperatur på + 40-42 ° C, hvilket er meget behageligt for følsom hud. White Line Film Wax er den laveste temperaturfilm voks på det kosmetiske marked.

Påfør filmvoks med en spatel med et tyndt lag uden hensyntagen til retningen af ​​hårvækst. Sættet med filmvoks i patronen leveres med to spatler: Bred til kroppen, tynd til ansigtet.

Strimler er ikke nødvendige for at fjerne filmvoks. Filmvoks er meget plastik, går ikke i stykker eller smuldrer, når det hærdes, fjernes fra huden som en film, meget let og simpelt.

Komplet med filmvoks vedhæftede detaljerede instruktioner med billeder.

Hvis du helt og holdent følger alle de bestemmelser, der gælder for depilering med voks, vil resultatet blive så godt som i flere uger.

Glem skeber og cremer: voksning er nemt og hurtigt!

Irritation efter barbering

Shugaring derhjemme