Hårfjerning

Epilation ved hjælp af en tråd (triding) er en af ​​de ældste måder at slippe af med uønsket kropshår. Selvom metoden kræver en vis færdighed, kan hver pige lære og bruge det hjemme. Selvhår fjernelse kræver ingen omkostninger, undtagen tid og lidt tålmodighed. Som enhver teknik har triding sine egne nuancer, fordele og ulemper.

 • 1. Essensen af ​​metoden
 • 2. På hvilke dele af kroppen anvendes
 • 3. Hvilken tråd passer
 • 4. Forberedelse af proceduren
 • 4.1. Hudpræparation
 • 4.2. Tråd forberedelse
 • 5. Hårfjerningsteknik
 • 6. Hudpleje efter proceduren
 • 6.1. Sådan døs huden
 • 7. Trådepilator
 • 8. Fordele ved triding
 • 9. Ulemper ved proceduren
 • 10. Kontraindikationer for hårfjerning
 • 11. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 11.1. Hvor lang tid tager det at udføre proceduren?
 • 11.2. Gør depilation tråd i kabinen?
 • 11.3. Hvordan tråd armhule hår?
 • 11.4. Er det muligt at fjerne hår i et bikiniområde?
 • 11.5. Vil tråden fjerne håret på benene efter barbering?
 • 11.6. Sådan fjerner du hår med en tråd, så de ikke vokser ind?

Essensen af ​​metoden

Teknikken kom til os fra øst. Depilation med en regelmæssig tråd er en måde, hvorpå hårene fjernes fra roden. Tråden er snoet på en særlig måde, slidt på fingrene på hænderne, den ligger på huden, fanger håret og trækker det ud. For at beherske færdighederne har du brug for lidt tid til at øve.

Hvilke dele af kroppen gælder det for?

Epilation med en tråd bruges på nogen del af kroppen, men oftest renser østlige kvinder deres ansigt på denne måde. En tråd er praktisk at fjerne fluffen på hagen, overskæg over overlæben. Hårene fjernes med en tynd linje, der gør det muligt at lave øjenbryn.

Tråden er velegnet til aflejring af benene, bikini. Men armhulen til at fjerne vegetationen alene vil ikke lykkes på grund af ulejlighed - kræver involvering af begge hænder. Men du kan altid kontakte skibsføreren: mange saloner tilbyder service til triding.

Hvilken tråd vil gøre

For at fjerne kropshår anbefales det at bruge en bomuldstråd af mellemtykkelse. Kapron-tråde kan beskadige hænderne, foruden de er glatte og værre hårklæbende. Det er tilladt at lave epilering med naturlig silketråd, men de sælges ikke i hver syafdeling.

Silke tråd epilation er velegnet til at trække en lille pistol på ansigtet.

Forberedelse af proceduren

Epilation er en følsom proces, da hårene trækkes sammen med roden. Huden skal være forberedt på denne procedure for at reducere risikoen for irritation, skade og smerte.

Hårlængden skal være mindst 0,5 cm, ellers kan den ikke blive fanget i tråden.

Hudpræparation

 1. Den aflejrede del af kroppen rengøres med en blød skrubbe dagen før proceduren. Det hjælper med at exfoliere døde hudpartikler af epidermis, hvilket letter udgangen af ​​håret.
 2. Kort før processen dampes huden under varmt vand, så porerne åbnes.
 3. Tøm det epilerede område og anbring en lille talkum, så håret bliver bedre fanget og glider ikke af.

Tråd forberedelse

For at gøre hårfjerning med tråd, er det også nødvendigt at lære at dreje det korrekt på fingrene. Det er lettere end det kan synes ved første øjekast.

40-50 cm tråd måles. Det anbefales at desinficere det med alkohol eller andre antiseptiske midler. Spidserne er bundet sammen med en knude i enden skal få en ring. Træet sættes på indekset og tommelfingeren af ​​begge hænder. I denne position drejes de 10-12 gange (formen af ​​de otte skal vise sig).

Hårfjerningsteknikken med en tråd er enkel: Til gengæld opdrættes tommelfingeren og indeksfingrene på siderne og skifter den snoet del fra midten til den anden kant.

Hårfjerningsteknik

For enhver zone, det være sig en bikini, ben, øjenbryn eller antenner, teknikken er den samme, bare for nogle dele af kroppen vil hårfjerning være vanskeligere for eksempel på bagsiden af ​​benene. Hvis du får fat i det, kan du tilpasse dig til alt.

Instruktioner for hårfjerning tråd:

 1. Sæt tråden på fingrene, drej, lav et par bevægelser frem og tilbage.
 2. Påfør tråden på huden, så den snoet del ligger under hårene, og den større side af sløjfen er placeret over dem. Bevægelsesretningen skal være imod hårvækst.
 3. Skarpe fingre spredte fingrene i en lille loop og udvide den. Den snoet midterste vil flytte, griber hårene og trækker dem ud.
 4. Fjern tråden og se resultatet. Hvis ikke alt hår er væk, gentag bevægelsen.

Således rengør hvert centimeter huden i det valgte område, indtil det forbliver glat.

Det er nødvendigt at gøre hårfjerning med en tråd på ansigtet foran et spejl. Foot tripping kan tage meget tid, du skal være forberedt på dette.

Hudpleje efter proceduren

Denne metode til fjernelse af håret kan forårsage irritation og endda betændelse. For at reducere risikoen for ubehagelige konsekvenser, skal du sørge for at sørge for korrekt hudpleje efter depilation ved hjælp af tråd.

 • Umiddelbart efter proceduren skal huden behandles med et antiseptisk middel (chlorhexidin, miramistin, furacilin, hydrogenperoxid). Alkohol bør ikke bruges, det er meget tør hud.
 • Efter et par timer kan du anvende en beroligende fugtighedscreme. Den ideelle løsning ville være de sædvanlige børn.
 • Hvis der er opstået irritation, vil medikamenter hjælpe dig med hurtigt at fjerne det: D-Panthenol, Bepanten, Radevit, Sinaflan.
 • Efter 5-7 dage efter depilering er det ønskeligt at skrubbe huden eller gnide den med en hård vaskeklud. Dette forhindrer indgroet hår. Brug skrubbe (vaskeklud) anbefales 2 gange om ugen.

Inden for 3-4 dage efter, at epilationen blev udført med en tråd, kan du ikke:

 • solbadning;
 • tag varme bade, brug saunaer;
 • svømme i en pool med stærkt chloreret vand;
 • besøg åbne vandlegemer, hvor der er risiko for infektion.

Sådan døs huden

Den essentielle olie af pebermynte hjælper med at reducere smerte: Den er fortyndet i vand (3 dråber pr. 20 ml vand) og huden gnides med denne opløsning.

Apoteket kan købe alkoholmedicin Menovazin, som også har en køleeffekt. Ledokain i form af en spray er en stærk bedøvelse til lokal brug.

Kvinder med en meget høj smertefølsomhed inden du fjerner håret, kan tage en smertestillende pille. Men dette er en ekstrem foranstaltning, der bør undgås.

Tråd epilator

Virksomheden Bradex har udviklet et unikt værktøj - Epilator filar electric "Intex". En lille enhed er fyldt med en tråd, som også er inkluderet. Enheden er placeret som en epilator for ansigtet. Det er bekvemt for dem at gøre fjernelse af antenner, lille hår i hagen. Det er også velegnet til andre dele af kroppen. På kroppen er der et særligt lys, for ikke at gå glip af et enkelt hår.

At bruge en sådan maskine derhjemme er let og simpelt. Det er en tråd epilator er ikke så dyrt - omkring $ 21.

Fordele ved triding

 • kræver ikke økonomiske omkostninger
 • Enkel teknik, du kan hurtigt lære de rigtige bevægelser;
 • hår vokser ikke lang tid op til 4 uger;
 • der er ingen risiko for en allergisk reaktion;
 • egnet til at fjerne hår (hårdt, tyndt, mørkt, lys);
 • hudskader er udelukket
 • Ved regelmæssig brug bliver håret tyndere, vokser sjældnere.

Ulemper ved proceduren

 • smerteligt;
 • kræver en vis færdighed
 • fjernelse af ansigtshår alene kan forårsage ulejlighed;
 • efter epilation er der irritationer, betændelser;
 • på en stor grund tager meget tid.

Generelt er fjernelsen af ​​kropshår ved hjælp af en tråd et komplet alternativ til sådanne procedurer som voksaflejring, shugarning og epilering med en mekanisk epilator.

Kontraindikationer for hårfjerning

Det er umuligt at gøre triding med hudsygdomme, med et stort antal mol, vorter, papillomer i det epilerede område.

Under de infektiøse og inflammatoriske processer i kroppen skal sessionen udskydes til genopretning.

Må ikke epilere på huden med en frisk brunbrun, med eventuelle slid, udskæringer, sår, sår.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvor lang tid tager det at udføre proceduren?

Det er umuligt at besvare dette spørgsmål præcist, alt afhænger af hver kvindes evner også på hårdets hårdhed, deres hårdhed. I gennemsnit kan fjernelsen af ​​whiskers tage 7-10 minutter, og det tager cirka en time at læse benene.

Gør depilation tråd i kabinen?

Ja, men ikke i alle. Ikke alle kosmetologer ejer tridteknikken.

Hvordan tråd armhule hår?

Manuel måde at epilere dig selv på virker ikke. Men proceduren vil være let at gøre med maskinen "Inteks" fra Bradex.

Er det muligt at fjerne hår i et bikiniområde?

Ja, der er ingen kontraindikationer til dette.

Vil tråden fjerne håret på benene efter barbering?

Ja, men længden skal være ca. 1 cm, så tråden nemt kan fange og trække dem.

Sådan fjerner du hår med en tråd, så de ikke vokser ind?

Teknikken i sig selv påvirker ikke indvækst. Hår vokser under huden efter en epilation, som trækker den ud af roden. Dette skyldes, at håret ikke vokser i lang tid, og det øvre lag af epidermis begynder at stramme follikelhullet.

Det var den grundlæggende instruktion og alle nuancer at fjerne uønsket kropshår med en almindelig tråd. Efter rådene vil hver pige være i stand til selv at prøve egen teknik.

Sådan laver du hårfjerningstråd

Fra oldtiden er epilering kendt for østasiatiske kvinder, og har for nylig vundet popularitet i Rusland. Teknologien er ganske enkel, og enhver kvinde kan nemt mestre det. Det vigtigste er, at du ikke behøver at bruge kemikalier, og derfor betragtes metoden som sikker og meget overkommelig. Sådanne procedurer udføres hjemme, og dømmes af de mange anmeldelser, den har høj effektivitet. Så hvordan gør epilation tråd?

Essensen af ​​teknikken

Epilation (depilation), dvs. fjernelse af uønsket hår kan udføres på forskellige dele af kroppen og på forskellige måder. Fra asiatiske lande kom vi til en teknik kaldet triding eller hårfjerning ved hjælp af en tråd. Kernen er, at teknologien er baseret på at trække hår ud fra roden ved hjælp af en trådsløjfe, hvor de sidder fast.

Depilation ved tråd kan udføres på en hvilken som helst del af kroppen, hvor hår har vist sig, men bruges oftest til ansigtet, inkl. fjernelse af antenner og formende øjenbryn. I princippet kan enhver holdbar tråd anvendes til proceduren. Orientalske skønheder brugte en silketråd, men en bomuldstråd er bedst egnet til fuldstændigt at eliminere allergiske reaktioner. Hårfjerning ved tråd refererer til skønhedssalon-aktiviteter, men det er nemt at mestre hjemme.

Fra de positive sider af den betragtede metode er det muligt at udpege følgende specifikke egenskaber:

 1. Proceduren, der udføres hjemme, vil bidrage til at spare penge.
 2. Effekten af ​​hårfjerning varer op til 1 måned.
 3. Hvis det udføres korrekt, tager proceduren ikke meget tid.
 4. Enkeltheden af ​​teknologien, som gør det muligt at mestre det af enhver person.
 5. Sammenlignet med at bruge voks eller pincet, kan fjernelse med en tråd betragtes som smertefri.
 6. Nøjagtigheden af ​​grænser sikres, hvilket er særligt vigtigt ved behandling af øjenbryn.
 7. Fremgangsmåden forårsager ikke en allergisk reaktion.
 8. Ved konstant brug af denne metode bliver håret tyndere og vokser meget mindre ofte.

Du kan være interesseret i at lære om fjernelse af mol på ansigtet.

På video-epileringstråden:

Om laser fjernelse af edderkopper på ansigtet findes her.

For at pålidelig vurdere kapaciteten i den overvejede teknik, er det nødvendigt at nævne nogle problemer:

 1. Behovet for at bruge et desinfektionsmiddel efter proceduren for at eliminere infektion.
 2. Hvis hårfjerningen udføres forkert, er der risiko for indgroede hår.
 3. Rødhed er mulig på følsom hud, hvilket kræver en kold kompress at fjerne.
 4. Med en lav smertetærskel og meget følsom hud er smerte mulig.
 5. Garanteret for at fjerne hårlængden på mindst 4 mm.

Generelt omfatter depilation følgende trin: foreløbig forberedelse, præcis interlacing af trådene, direkte hårfjerning og pleje efter proceduren. For at gøre alt rigtigt er det nødvendigt at beherske sådan visdom: teknikken til at interlacing tråden, den nødvendige vinkel og kraften til at trække. Det er vigtigt at tage højde for de individuelle egenskaber: hudfølsomhed, hudaflastning, parametre i hovedbunden.

Forberedende aktiviteter

Før du beslutter dig for at gøre hårfjerningstråd, skal du forberede huden til proceduren. Først og fremmest er det grundigt rengjort af snavs og fedt ved hjælp af geler, tonic, lotioner. Før hovedbegivenheden er det ønskeligt at reducere den mulige smerte.

For at gøre dette dampes huden med et håndklæde gennemblødt i varm urteafkogning (for eksempel farmaceutisk kamille eller calendula) i 6-8 minutter. Derefter skal huden tørres grundigt og fjerne fugt med en serviet.

Gennemførelse af proceduren

Hvordan man laver depilation? Når hårfjerning udføres, hvordan man laver en løkke er det vigtigste spørgsmål i hele proceduren. Operationen vil kræve en bomuld eller silketråd med en længde på ca. 47-55 cm. Segmentet er opdelt i 2 dele, hvis ender er bundet i en knude (på begge sider).

Ved hjælp af fingre er en cirkel dannet af trådene, som derefter snoet med en figur otte (med forskellige størrelser af ovaler over og under). Torsion udføres 10 gange med en sådan tilstand, at et snoet center dannes.

Epilering udføres som følger. Tråden presses mod huden, så de fjernede hår er placeret under den snoet sektion, og den større ovale er over dem. Med en skarp bevægelse strækkes den mindre løkke, mens den snoede sektion stiger og tager fat i håret med det. Sådanne manipulationer udføres på alle hudområder indtil fuldstændig fjernelse af hår. Hårfjerningsteknikken kræver visse færdigheder, der kommer efter flere træningsforsøg. Over tid foretages bevægelserne automatisk med den nødvendige intensitet.

Som et alternativ til denne metode kan du bruge en depilatory creme i ansigtet.

På videoen, hvordan man laver hårfjerningstråd:

Hvad skal man gøre efter proceduren

Efter epilering bør der træffes visse beskyttende og forstærkende handlinger. Først og fremmest skal det behandlede hudområde desinficeres med antiseptiske æteriske præparater. Det anbefales at anvende is, som vil have en beroligende virkning og eliminere rødmen. Det er overhovedet ikke overflødigt at dække huden med en fugtgivende, nærende creme eller lotion med højt fedtindhold.

Inden for 6-7 dage efter proceduren skal du annullere et bad (sauna), strand, solarium. Eksponering for ultraviolette stråler bør være så begrænset som muligt. For at udelukke hårdannelse på epilationsstedet, anbefales det at skrælle eller brug en skrubbe 7-8 dage efter proceduren.

På trods af teknikkens sikkerhed kan der være omstændigheder, hvor en sådan epilering (og enhver anden) er uønsket.

Læs også om laserfjernelse af ansigtsbeholdere på forsiden af ​​linket.

På video hårfjerning floss derhjemme:

Om fjernelse af vorter i ansigtet findes i artiklen.

Der er følgende kontraindikationer:

 • Tilstedeværelsen af ​​ydre defekter på huden i form af vorter, mol, papillomer;
 • åreknuder
 • hud patologier;
 • overdreven solbrænding og solskoldning
 • akutte infektionssygdomme
 • onkologiske problemer.

Det er ikke tilrådeligt at udføre hårfjerning under graviditeten, fordi smerte symptom kan skade barnet og under amning.

Epilation ved hjælp af en tråd blev ikke for ingenting brugt i århundreder i øst, hvor det viste sig effektivitet. Populariteten af ​​denne metode skyldes talrige positive kvaliteter. Ved at udføre en sådan procedure derhjemme kan du hurtigt og nemt løse det irriterende problem med hårvækst på uønskede steder.

Instruktion: Hvordan bliver hårfjerning gjort hjemme + foto

Epilering med en tråd er en ret gammel måde, som startede i øst for mange år siden. Hårfjerning udføres ved hjælp af en silke eller bomuldstråd.

I dag bruges denne metode oftest af kvinder, men i det gamle øst blev den også brugt af mænd, idet overskydende ansigtshår (skæg og overskæg) blev fjernet.

Og selvom for vores europæiske kvinder, anses denne metode for at være en nyhed (nu kaldes den triding), det er allerede ved at blive stadig mere populær. Efter alt kan du gøre hårfjerning som en tråd i skønhedssalonen og lige hjemme. Og resultatet vil kun give hyggelige følelser.

Hvorfor epilering med flossing er en god måde at fjerne hår på

Fordelene ved at tride meget. Først er nøjagtigheden. Det vil sige, hvis du f.eks. Vil gøre epilering af øjenbryn med en tråd derhjemme, så vil dette være den bedste måde, intet som en silketråd skaber ikke en sådan nøjagtig og smuk øjenbryn.

Triding - hårfjerning ved tråd

Vær opmærksom! Ved udførelsen af ​​denne procedure til fjernelse af benene er det vigtigt, at hårene straks trækkes ud af flere stykker, hvilket sparer tid. Hårene opstyres, det vil sige, de slår ikke af i midten, hvilket garanterer et langt og højkvalitetsresultat - omkring en måned med absolut glat, følsom hud.

Efter mindst 3-4 procedurer udføres, begynder hårene at vokse mere og langsomt, så over tid er en absolut afmatning i hårvækst mulig, som alle moderne kvinder kun kan drømme om.

Smertefulde fornemmelser under trådens epilering er til stede, men selvfølgelig mindre udtalte end ved voksning eller ved anvendelse af pincet.

Forsøg er helt sikkert - infektion er helt udelukket

Et andet plus, ved hjælp af hårfjerning af håret, er helt og holdent fjernet alle hår, selv dem, der ikke er synlige. En vigtig faktor er, at i skønhedssalonen skal en sådan procedure betale en masse penge. Men efter at have lært at gøre hårfjerning med en tråd derhjemme, kan man ikke kun spare penge, men også udføre proceduren og korrektionen på et hvilket som helst passende tidspunkt.

Processen med triding kan styres af dig selv.

Denne procedure har imidlertid sine ulemper. Til gennemførelse er det nødvendigt at tage højde for hårets længde, som skal være mindst 3 mm. Desuden er epilering med en tråd ikke effektiv til grove og tykke hår.

Forkert brug af tråden kan få ubehagelige konsekvenser, hårene begynder at vokse ind i huden, det bliver grovere, vokser hurtigere. Derfor er det bedre at starte epilering med en tråd med mindre synlig hud.

Hvad er vigtigt at overveje, når epilerende tråd

Epilering med en tråd derhjemme kan udføres under hensyntagen til følgende punkter: Et forsøg på at udarbejde denne metode og korrekt forberedelse af proceduren.

Princippet om metoden

Først skal du finde ud af, hvordan denne metode virker, og beherske sin teknik. Til dette skal du forberede en tråd (silke eller bomuld),

Trådlængden skal være mindst 50 centimeter.

Spidsen af ​​tråden er bundet tæt, og resterne fjernes.

Trin-for-trin proces med triding:

 1. Ved hjælp af to fingre, pegefingeren og den store tråd strækkes tråden i en cirkel og snoet flere gange for at danne et tal på otte (vrid bedre 7-10 gange), men samtidig skal en sløjfe forblive længere og den anden mindre.
 2. Tråden presses tæt på huden, den snoet del er i bunden af ​​hårene, og sløjfen er øverst.
 3. Den lille løkke strækker sig dramatisk, midten stiger op med hårene og trækker dem fra pærerne.
For første gang er det bedre at gøre trushing i kabinen

Det vigtigste er rigtigt for et godt og højkvalitetsresultat - mærk trådt og fjern hårene med præcise skarpe bevægelser.

Forberedelse af proceduren

Forberedelse af huden før proceduren tager et meget vigtigt sted: Jo bedre huden er forberedt, jo bedre bliver epilering med floss derhjemme.

Til dette skal du:

 • rent håndklæde
 • varmt vand
 • decoctions af urter, såsom kamille, kendt for sine anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber.
Kamilleafkok har en beroligende virkning på huden og som et antiseptisk middel

Håndklædet er fugtet i bouillon og påført den zone, der vil blive udsat for hårfjerning. Om et par minutter bliver huden dampet og klar til proceduren. Umiddelbart inden epilering skal huden tørre godt, så den ikke har dråber eller fugt på den.

Hvor meget tid kræves for proceduren

Først til færdigheden i denne procedure kommer, kan processen med hårfjerning tage meget tid. Men så snart færdighed og erfaring kommer, vil proceduren for fjernelse af øjenbryn tage ca. 15-20 minutter. Yderligere 5 minutter vil blive brugt til at skabe en smuk linje med øjenbryn, fuldstændig fjernelse af antenner, overskydende hår mellem øjnene, nær ørerne.

Indånding kan udføres med varmt vand eller infusioner af urter

For at gøre hårfjerning hjemme effektivt, skal du forberede følgende:

 • varmt vand til dampning af huden, du kan afkoge urter,
 • håndklæde,
 • frosne isbiter

Isbiter er nødvendige for den efterfølgende bedøvelse og beroliger ansigts sarte hud.

 • antiseptisk, chlorhexidin eller hydrogenperoxid;
 • handsker (tråden i starten kan gnide eller beskadige hænderne);
 • fugtgivende lotion;
 • et spejl

Epilation ben

For at begynde at lære det grundlæggende ved epilering med en tråd derhjemme, er det måske værd ved epilering af benene. Når alt kommer til alt, udfører proceduren på dine fødder ikke trætte hænder, kan du finpudse dine færdigheder og derefter udføre mere subtile arbejde. Efter epilering med tråden forbliver benene glatte i 3 til 4 uger.

Tride ben er ikke svært hjemme

Lad os henvende os til den trinvise beskrivelse af hele proceduren for ben triding.

 1. Damp dine fødder med en varm kompressor. Afkøle dem og tør hele fugt fra huden.
 2. Behandl huden med et antiseptisk middel for at udelukke infektion i den uforsigtige håndtering af tråden (dette sker meget sjældent, kun fra uerfarenhed først).
 3. Begynd epilering, brug på handsker på forhånd. Specielt følsomme kvinder, der svarer til smerte, kan du bruge smertestillende midler.
 4. Når epilationen er færdig, lad huden hvile og behandle med en fugtgivende lotion.

Øjenbryn epilation

For at udføre øjenbryn hårfjerning med en tråd i hjemmet, skal du først forberede den fremtidige ideelle form for øjenbrynene.

Ved hjælp af en blyant tegnes 3 linjer, hvilket indikerer 3 målinger.

 1. Den første linje skal løbe nøjagtigt fra næsens hjørne til det indre hjørne af øjet.
 2. Den anden linje er fra næsens hjørne til det yderste hjørne af øjet, så er yderkanten af ​​øjenbryn.
 3. For at finde placeringen af ​​øjenbryns højeste punkt, skal du trække en linje gennem øjets elev til næsens hjørne.
Reglen til bestemmelse af den ideelle form af øjenbryn

Du kan begynde at epilere de hår, der ikke falder inden for de etablerede grænser. Naturligvis, før epilering af øjenbryn med en tråd, skal huden dampes og helt fjerne fugt fra den.

Nu med hjælp af en tråd, med skarpe bevægelser slår vi hår ud, først langs øjenbrynens nedre kant, fra næsebroen til templerne, så det samme langs øvre kant. Efter at have givet dine øjenbryn en ideel form, kan du berolige huden ved at sætte isbiter på den og derefter anvende en nærende regenererende creme.

Det samme princip bruges til fjernelse af uønskede antenner og andre hår på ansigtet.

Nogle piger er bange for, at deres hår vil vokse endnu stærkere efter epilering med en tråd derhjemme. Men dette er et helt forkert faktum.

Efter trider hår bliver tyndere

Efter flere behandlinger stopper de helt og holdent. Og ingen procedure, ingen voksepilation eller pincetbehandling vil ikke give et godt resultat som epilering med en tråd.

Epilation bikini område

Når der udføres hårfjerning hjemme på sådanne følsomme områder som bikiniområdet, skal der tages særlig hensyn. Hårfjerning er bedre på den øvre zone uden at påvirke de specielle, mest følsomme steder.

Epilation med floss i lysken kræver antiseptisk behandling før og efter proceduren

Epilering med tråd udføres i overensstemmelse med de samme principper som i andre dele af huden. Med undtagelse af, at det med en antiseptisk behandling er nødvendigt at behandle huden både før trillingen og straks efter den. Under proceduren er det vigtigt at have et spejl foran dig: enkelt eller med en stigende effekt.

Kontraindikationer til hårfjerning derhjemme

 • hvis der er forværrede manifestationer af kroniske hudsygdomme.
 • herpes, der strømmer i en frisk, akut form;
 • forskellige hudtumorer (både maligne og godartede);
 • hudinfektioner;
 • forbrændinger opnået på nogen måde. Selv med solbrændinger, der synes at være fuldstændig harmløse, er denne procedure kontraindiceret.
 • allergiske udslæt på ansigt og krop, herunder udslæt, dermatitis og blæseudslæt.

Hvilken hudpleje kræver efter epilering

Det er vigtigt at huske! Efter epilering skal du sørge for forsigtigt at behandle huden med et antiseptisk middel. Påfør en komprimering med hydrogenperoxid. Påfør fugtighedscreme.

Komprimering med hydrogenperoxid er påkrævet efter proceduren for epilering

Derudover skal du træffe forholdsregler, som omfatter følgende:

 • Det er umuligt at forblive i den åbne sol i lang tid, da det er let at få en forbrænding, fordi huden efter epilering er ret følsom.
 • Det er forbudt at besøge badet eller saunaen.
 • Det anbefales ikke at tage et varmt bad eller brusebad.

Således er trilling (eller epilering med en tråd) en kosmetisk procedure, der giver dig mulighed for at fjerne uønskede hår på ethvert område: ben, ansigt, intim zone. Denne teknologi kan styres uafhængigt, det giver mulighed for at udføre proceduren til enhver passende tid. Huden efter epilering er glat og øm i mindst 4 uger.

Fjern uønsket hår med en tråd. Se video tutorial:

Alt hvad du behøver at vide om bygningen. Se nyttige video:

Depilation med tråd: detaljer og funktioner. Se videoen anmeldelse:

Epilation flossing - en nem måde at fjerne hår på ansigt og krop

At opretholde skønheden og glatheden af ​​huden ved hjælp af forskellige metoder. Kemisk og laser hårfjerning, ved hjælp af en barbermaskine, voks, shugaring, trækker unødvendige hår med pincet eller ved hjælp af specielle maskiner - alle disse metoder har en anden effekt og smerte, når du slipper for overflødig vegetation på kroppen.

Hårfjerning er ideel til små, men vigtige områder af huden, såsom øjenbryn eller områder over overlæben, hårfjerning kan udføres på nogen del af kroppen.

Fordele og ulemper

Fordelene ved denne metode er som følger:

 • Sikkerhed, manglende mekanisk beskadigelse af huden med minimal eksponering for det uden brug af kemikalier og høje temperaturer, samt risikoen for allergiske reaktioner.
 • Tilgængelighed og lave omkostninger - kan gøres hjemme, for dette har du kun brug for erfaring med tråden og evnen til at folde den korrekt.
 • Effektivitet - håret fjernes sammen med roden, som følge heraf hårfollikernes struktur er forstyrret, og ny vegetation vises snart og vil være meget svagere.

Det er også uønsket at udføre depilation nær papillomer, vorter og nylige sår, og nedskæringer, proceduren anbefales ikke til gravide og ammende mødre.

uddannelse

For at forberede epilering med en tråd skal du først rense huden med varmt vand og sæbe eller med specielle rengøringsmidler, let damp med et varmt håndklæde og tørre godt, du kan endda bruge en hårtørrer.

Alt dette vil lette proceduren, som du kan begynde umiddelbart efter forberedelsesfasen.

Epilationstrin

For at gøre dette skal du tage trådlængden på 25-45 cm og binde den i en cirkel. Den resulterende ring sættes på tommelfingeren og indeksfingre i hænderne og snoet op til ti gange i midten for at få 2 sløjfer i forskellige størrelser.

Efter at have praktiseret at flytte knuden med fingrene, kan du gå videre til hårfjerning. Vi bringer et bundt til håret, og forsøger at gribe det med en tråd. Når dette lykkes, trækker vi kraftigt og river et eller flere hår sammen med follikelet.

Få dage kan du ikke udføre badprocedurer eller udsætte huden for stråling i en infrarød sauna og i solariumet.

Video tutorial


Effekten af ​​silke tråd epilation opretholdes i op til en måned, og du kan selv bestemme antallet af procedurer.

Tips

Hårfjerning ved hjælp af tråd kan udføres både i salonen og hjemme. Når du kontakter en professionel, er du garanteret kvalitet, fordi proceduren udføres manuelt, og processen er under kontrol af en specialist, der forstår alle dens subtiliteter og nuancer.

Når man vælger et tidspunkt for epilering, bør man foretrække morgenen til en hård arbejdsdag, og ikke at bruge den på menstruationsdagen (på dette tidspunkt intensiveres de smertefulde fornemmelser hos mange kvinder).

Med denne metode kan du slippe af med hår overalt på kroppen, men denne proces vil tage mere tid i forhold til voksning eller shugaring.

Således gør hårfjerningens enkelhed og harmløshed denne metode til hårfjerning meget populær blandt kvinder i forskellige aldre. Prøv det og dig, og måske bliver denne metode til at slippe af med håret din favorit!

Kommentarer: 25

En interessant måde at fjerne hår. Men ærligt, ikke det letteste, ville jeg sige en af ​​de sværeste. fordi du skal tilpasse dig selv til at fange disse hår med en tråd, selv øjenbryn, mens du trækker hele det ud. Plus, hårene skal være ret lange, resten skal stadig trække ud med pincet eller bruge andre midler. I hjemmet er proceduren meget, meget vanskelig at gøre.

Jeg er enig, det er svært at gøre sådan fjernelse hjemme. Mit sidste job var en kollega, der introducerede mig til denne metode til fjernelse af hår. Hun selv er fra Aserbajdsjan, siger, at alle østlige kvinder er blevet uddannet i dette siden næsten barndommen. Hun forsøgte at lære mig, men jeg bliver stadig dårlig. Så jeg overgiver mig selv til herrene. Epilering ved hjælp af en tråd er god, fordi jeg ikke har irritationer på min hud efter det, og mit hår vokser så meget langsomt. Generelt, en meget god måde.

Hmm, jeg tror du har brug for dygtighed og træning for denne metode til fjernelse af hår. Det er muligt ja på mine fødder, men jeg vil helt sikkert ikke råde mig til at "knibe" mine øjenbryn uden erfaring, du kan nemt trække for meget ud. Bedre på gammeldags måde med pincet. Pincet trækker ikke for meget ud, du kan styre processen. Det vigtigste ved at vælge et kvalitetsværktøj. Og også en myte, der tilsyneladende er der ingen irritation fra epilering med en tråd, selv som det sker!

Meget praktisk, og vigtigst af alt - en billig og overkommelig måde at fjerne hår på, altid ved hånden. Men det passer mig kun til ansigtshårfjerning. Med uanvendte meget smertefulde, mere smertefulde end med pincet og voks, men den ubestridelige fordel er, at der ikke er irritation og udslæt på huden.

Jeg tror, ​​at for store dele af kroppen ikke passer til metoden, tager processen meget tid, foruden tråden skærer ind i fingrene og gnider dem næsten for majs

Jeg bor i Egypten, og her bruger lokale damer kun denne metode til at slippe af med ansigts- og øjenbrynshår. På en eller anden måde kom hun til en lokal frisørsalon, og der var en kvinde på samme måde "konfronteret" med en klient, jeg stirrede direkte! I østlige kvinder er fluffen på ansigtet endnu mere udtalt end vores, og for dem er denne metode ideel - hurtigt og præcist. Jeg bemærkede ikke, at denne klient oplevede nogen smerte, men huden efter enden var lidt lyserød. Men så turde jeg ikke også prøve. Efter denne artikel risikerer jeg stadig risikoen, hvis det kun er for nysgerrens skyld.

Hvordan man gør hårfjerning tråd og hvilken type procedure

En pige, der altid vil være attraktiv, skal bruge meget tid på at passe sig selv. Manicure og makeup, smukt stylet hår, smagfuldt tøj... Plus klasser i gymnastiksalen, ordentlig ernæring, masker og scrubs til ansigt og krop. Et af hovedpunkterne blandt disse procedurer tager og fjernelse af hår. Bikini område, armhuler, ben og lige øjenbryn - alt dette skal periodisk fjernes fra overskydende vegetation. Hver ung dame har sin foretrukne måde at gøre din hud glat og øm. Nogen foretrækker voksstrimler, nogen er glade for shugaring, nogen foretrækker en lasersession i en skønhedssalon, og nogen vælger en almindelig barbermaskine. Men der er en anden kendt måde at fjerne unødvendigt hår - epilering med tråd. Det faktum at han er, om det er muligt at implementere det hjemme og hvordan man gør det, og vil blive diskuteret nedenfor.

Fordele og ulemper

Metoden til hårfjerning kom til de europæiske kvinder fra øst. I århundreder har skønheder i Indien, Kina, Egypten, Tyrkiet, Iran brugt denne metode til at slippe af med hår. Og som du ved, er østlige kvinder berømte for deres silkeagtige hud. Det er især praktisk at bruge epilering med en tråd til ansigtet, fjerne uønsket hår i øjenbrynene og over overlæben. I skønhedsstudierne tilbydes dog en epilering til huden af ​​hænder, ben, mave, underarm, tæer... I europæiske og amerikanske saloner kaldes denne procedure "triding". På grund af sin enkelhed og effektivitet bliver den mere populær og modtager kun positiv feedback.

Hvad er så god hårfjerning tråd?

For det første er det helt sikkert. Denne epilering beskadiger ikke huden, hvilket er særlig vigtigt, når du udfører denne procedure for ansigtet. For det andet trækkes hårene ud sammen med pærerne, så effekten af ​​vegetationens fjernelse af tråden varer længere end for eksempel fra den sædvanlige barbering. For det tredje, i modsætning til det samme øjenbryn, der plukker med pincet, giver epilering med en tråd dig mulighed for at få fat i flere hår på én gang. Det betyder, at proceduren foregår hurtigere og mindre smertefuldt.

Hvad er ulemperne?

Men der er ingen perfektion i verden - selv sådan en billig og overkommelig procedure som hårfjerning har sine egne ulemper.

For det første skal du først vokse håret - det skal være 4-5 mm langt, det vil sige, blive helt mærkbart. For det andet skal ved hjælp af denne metode store områder af huden blive behandlet længere end ved anvendelse af shugaringpasta eller voks. Og for det tredje er det nødvendigt at mestre teknikken til at arbejde med en tråd - og det kræver en vis tid og tålmodighed.

Men ikke gudene brænder gryder! Det tager kun lidt øvelse, og alt vil gå som urværk. Og for at forstå hvad der er, hjælper vores instruktioner.

Praktiske råd

Før du epilerer med en tråd, skal du forberede huden til proceduren. Til dette skal du:

 • varmt vand;
 • sæbe;
 • talkum;
 • tykt håndklæde;
 • creme til ansigt eller krop (afhængigt af det behandlede område).

Så det område, der vælges til epilering, skal vaskes godt med sæbe eller brusegel. Når det kommer til ansigt - ansigtsrens. Så blød et håndklæde i meget varmt vand, klem og tryk tæt på vækststedet for overskydende hår. Hold i omkring et minut. Dette gøres for at dampe huden og lette proceduren. Derefter skal huden tørre helt.

Nu kan du gøre hårfjerning! Hele punktet er at lære at holde fast og vride tråden. For at gøre dette skal du skære en skind silke eller bomuldsgarn omkring 45 cm lang fra skindet og binde enderne, så den er en cirkel.

Kast derefter denne cirkel på tommelfingeren og indekserne i begge hænder. Nu skal den resulterende ring af tråd snoet i midten 8 eller 10 gange. Udført! Hvad der er i hænderne ligner et omvendt figur-otte eller uendeligt tegn. En af løkkerne i størrelse skal være mindre end den anden.

Dernæst skal du spænde tråden lidt - den snoet knude i midten skal være bevægelig og følge fingrene. Det vil sige, med den rette bevægelse af fingrene bevæger nodulet til højre eller venstre.

Når denne enkle videnskab er mestret, er det tid til at prøve at få fat i et hår med en snoet tråd. Det skulle falde i en løkke snoet i midten. Efter at håret er optrådt i fangenskab, er det nødvendigt at trække en tråd og trække den fra roden.

Måske vil en sådan procedure i første omgang virke kompliceret, men det er faktisk kun nødvendigt at lære at styre tråden, og alt vil vise sig så godt som muligt.

Men før du anvender denne epilering til ansigt og krop, skal noget huskes. Så det udføres ikke i områder, hvor der er muld, papillomer eller vorter. Desuden, hvis huden har betændelse, sår, ridser, peeling - det er bedre at vente, indtil det passerer. Denne procedure anbefales ikke til gravide og ammende mødre. Præcis med hendes behov for at være med åreknuder.

For begyndere er det bedre at tage en bomuldstråd - du kan klippe dine hænder med silke.

Her, måske alle de vigtige nuancer. Vi ønsker dig held og lykke i eksperimenterne!

Hvis du har spørgsmål, kan du spørge dem i kommentarerne. Vores eksperter vil forsøge at besvare dem.

Sådan laver du hårfjerningstråd: videoundervisning og anmeldelser

Epileringstråd er den mest overkommelige måde at fjerne hår derhjemme, fordi hvert hus er der en trådspole. Nogle gange anvendes denne metode i kosmetologi. For at slippe af med hår derhjemme, skal du først omhyggeligt studere, hvordan man fjerner håret med tråd.

Positive og negative aspekter af metoden

Som enhver anden metode til hårfjerning har træk med hår med en tråd sine egne fordele og ulemper. Fordele omfatter følgende:

 • Ingen hudvirkninger. I dette tilfælde sker fjernelsen sammen med hårsækken. Dette giver dig mulighed for at bruge denne metode mindre ofte end for eksempel barbering.
 • Procedurens hastighed. Hårene trækkes ud i flere stykker på en gang, derfor er det muligt at reducere epileringstiden betydeligt sammenlignet med plukning med pincet.
 • Økonomi. Der kræves ingen specialværktøjer, kun en tråd er nødvendig.

Der er imidlertid nogle ulemper:

 • Træning er nødvendig for kvaliteten af ​​proceduren, første gang det måske ikke fungerer meget godt.
 • For en stor overflade, for eksempel til benene, vil det tage lang tid.
 • For effektiv indfangning af hår skal vokse deres længde på mindst 4-5 mm.
 • Du kan ikke bruge tråden på de steder, hvor der er en muldvarp eller vorter.

Forberedelse af proceduren

Før du begynder hårfjerning, skal du forberede huden. For at gøre dette skal du følge instruktionerne nedenfor:

 1. Rør huden op. For at gøre dette kan du lave en varm komprimering eller tage et varmt bad. En anden måde er et dampbad. Lav en infusion af urter, dække med et håndklæde og i 10-15 minutter ånde damp.
 2. Desinficere huden ved at gnide den med alkohol.

Hvordan lærer man at bruge tråden?

For at begynde proceduren for at plukke hår, skal du købe en bomuldstråd. Tråd fremstillet af andre materialer (såsom silke) kan have mindre fordel. Hårene bliver værre, glider, og tråden må ikke være så stærk.

 1. Klip tråden 50 cm lang.
 2. Bind det i en cirkel.
 3. Træk tråden med to hænder, tommelfinger og pegefinger.
 4. Vrid 8-10 gange for at danne et tal på otte.
 5. Fastgør den snoet del til huden.
 6. Flyt fingrene i forskellige retninger, så hårene falder ind i den snoede del af tråden.
 7. Ved at dreje tråden trækkes hårene ud.

anmeldelser

Flere og flere piger er tilbøjelige til denne metode til fjernelse af håret, idet de kun har prøvet det en gang. Hvis du ikke tror, ​​så læs de følgende anmeldelser.

Alexandra: "Fra 13 år har jeg en sort overskæg. Først forsøgte jeg at barbere. Hår er blevet endnu mere. Ja, og vokse meget hurtigt. Så opdagede hun tråden. Hun trækker hurtigt alle hårene ud, så lige med pæren. Så vokser håret langsomt. Et sted 2 uger. Jeg er meget tilfreds.

Olga: "Jeg prøvede denne tråd at gå på benene - det var forfærdeligt smertefuldt! Men mærkeligt nok var effekten. Øjenbryn risikerer ikke at korrigere sig selv. Hvordan kunne jeg ikke blive uden dem. "

Tatyana: "I vores arbejde viste en kvinde os en mesterklasse på øjenbrynene. Hun gjorde det hurtigt. Kun små hår skal stadig trækkes ud med pincet. "

Anna: "Det ligner en interessant metode. Til ansigtet særligt velegnet. Sørg for at finde tiden og gøre det. Med resultater vil jeg afmelde.

Alain: "Jeg har dampet mit ansigt i lang tid. Så øjenbrynene er meget nemme at trække ud. Og det gør ikke ondt. Meget hurtigere end pincet. Desuden renses porerne på huden fra dampning. "

Kompileringsvideo til begyndere

For at udføre hårfjerningstråd korrekt skal du læse videohåndbøgerne.

Hvordan laver man hårfjerningstråd?

I dag vil vi tale med dig om en af ​​de overkommelige og ret effektive metoder til bekæmpelse af uønsket vegetation på kroppen.

 • 1. Funktioner epilering tråd
 • 2. Hvad skal du fjerne hår med en streng?
 • 3. Fordele ved hårfjerning
 • 4. mangler
 • 5. Kontraindikationer

Funktioner epilering tråd

Navnlig epilering ved hjælp af en tråd, også kaldet triding. Den eksisterende metode kom til os for tusindvis af år siden fra østkulturen, som vi bruger i dag. Denne metode betragtes som en reel kunst, fordi det kræver færdighederne i en bestemt bevægelsesmåde, men det er ikke særlig svært at lære. Denne metode anvendes hovedsageligt i ansigtet og er specielt velegnet til øjenbrynsområdet, fordi deres form er smukkere og mere jævn end med pincet. Du kan også bruge tråden på hænder og fødder.

Eksperter mener, at hårfjerning er meget sikrere for din hud end for eksempel voks. Denne metode er relativt hurtig og vigtigst overkommelig. Forårsager ikke allergier. Med erfaring vil processen selv tage ca. 15-20 minutter, selvfølgelig er tiden krøllet fra den epilerede zone. Resultatet er glædeligt, at håret vokser omkring 2-3 uger, og muligvis en måned.

Ifølge eksperter er acryl- og silketråden bedst til hårfjerning, da de er meget tætte, men du kan let blive ramt af silketråd. Bomuldsgarnet er heller ikke dårligt, men som det viste sig i praksis er det oftere revet, men det gør ikke hænderne skadelige. For at undgå at beskadige fingrene fra tråden, er det bedre at købe kludhandsker.

Hvad skal du fjerne hår med en streng?

 1. trådstørrelse 30-50 cm;
 2. bomuldspindler;
 3. tonic eller enhver hudrensning;
 4. talkum eller babypulver;
 5. handsker (valgfri);
 6. et spejl (hvis du arbejder i ansigtszonen);
 7. godt oplyste rum.

I denne metode til hårfjerning behøver du bare at lære at styre tråden.

Til at begynde med er det ønskeligt at mestre bevægelsesteknikken med hjælp af en tråd så dygtigt som muligt, og fortsæt derefter til selve proceduren. Hvis proceduren udføres hjemme, anbefaler vi at du gør det straks efter et brusebad, fordi porerne er åbne, bliver hårene lettere og næsten smertefrit fjernet.

Brug et rensemiddel og en vatpind, fjern det resterende snavs og fedt fra overfladen af ​​huden, og behand det med et antiseptisk middel. Påfør talkum eller babypulver på det behandlede område og derved også affedt overfladen.

Vi trækker tråden på forhånd, forbinder begge ender tæt til hinanden ved hjælp af en knude til at lave en cirkel. Cirklen er placeret på begge hænder, vi danner to sløjfer, der vrider nitten i midten 5-7 gange, hvilket vil resultere i et tegn på uendelighed. Det er nødvendigt at lægge tommelfingre og indeksere fingre i begge hænder ind i de dannede to ringe og gøre en ring mere end den anden.

Klar vævning (i form af en mekanisme), tæt påført på det forberedte hudområde i retning mod vækst af hår. Ved hjælp af en trådsløjfe af en mindre størrelse, griber hårene og adskiller tråden til siderne med hurtige bevægelser af fingrene, der trækker dem ud, således behandler vi hele den antatte overflade af huden. Efter proceduren skal du behandle huden med en creme.

Hårfjerning

Moderne kosmetologi tilbyder flere muligheder for at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen. Næsten hver kvinde står over for barbering, hårfjerning og forskellige metoder til fjernelse af hår. For nylig er metoden til hårfjerning ved hjælp af en tråd blevet meget populær. Denne teknik har været kendt i nogen tid, men den er blevet populær lige nu. Mange piger, der har lært om denne unikke teknik, kan permanent forlade andre måder at fjerne overskydende hår.

Funktioner af proceduren

Hårfjerning ved hjælp af en silketråd kaldes trilling. Historien om denne metode begynder i Asien, hvor mænd og kvinder dermed blev kvitt overflødig vegetation på deres kroppe. Silketråd bruges til hårfjerning af enhver del af kroppen, men oftere på ansigtet. Det menes at dette er den mest gunstige og smertefri mulighed, og dens virkning varer i flere uger.

Tråd fjernelse af hår bruges til at justere formen på øjenbrynene og for at slippe af med hår på benene. Silketråden er i stand til at klare selv med tykke hår, hvilket gør denne metode til depilation særligt signifikant.

Trådfjerning betragtes som en salonprocedure, fordi kun en sand professionel kan mestre denne teknik og anvende den på klienter. Men mange håndværkere kan selv lære denne enkle videnskab for at gennemføre proceduren derhjemme. Dette vil ikke kun spare penge, men tillade også pigen at lære noget nyt.

Selve processen består af tre punkter:

 • Forberedelse af hudområder;
 • Twisting tråd;
 • Slippe af med hår.

Ved første øjekast ser det ud til, at alt er ret simpelt, men det er det ikke. Forkert plexus og forkert vinkel kan ødelægge epilationsprocessen.

I skønhedssaloner er der en service "elektrolyse af wolframfilament", der bruger to typer filamenter: 0,8 og 0,1 millimeter i diameter. Afhængig af hårets tykkelse vælger masteren den ønskede tråd, som anvendes til elektrolyse. Denne metode er mere effektiv og smertefri sammenlignet med hjemmelavet.

Elektrolyse med wolframfilament kan medvirke til, at håret på ben, arme og armhuler efter nogle få måneder holder op med at vokse. Derfor går mange piger til denne metode. Derudover vil denne enhed i masterens hænder give dig mulighed for at spare tid på fjernelse af selvhår.

faciliteter

For at udføre trillingen er det nødvendigt at forberede en stærk tråd, et stort spejl, rensemiddel, baby creme, talkum eller pulver og en salve til langsom hårvækst. For ikke at skade dine fingre under proceduren skal du erhverve specielle armaturer til forankring af tråde, som kan købes hos en kosmetikbutik. Ved afslutningen af ​​proceduren er der brug for is eller kold komprimering, hvilket vil reducere rødme og hævelse.

Sådan bruges derhjemme?

Fjernelse af hår hjemme med egne hænder er ikke svært, hvis du følger instruktionerne. Hele processen vil ikke tage meget tid, hvis du forsigtigt forbereder dig på det.

Hårfjerningsteknik:

 1. Først skal du rense huden mod sved og fedt. For at gøre dette er en svag alkoholopløsning egnet, hvilket vil hjælpe med at desinficere huden.
 2. Huden skal dampes ud, så det ikke er så smertefuldt at fjerne håret. For at gøre dette er det bedst at tage et varmt bad eller anvende en varm kompressor i 10 minutter. Efter tiden tørres huden med et serviet og drysses med pulver.
 3. Nu skal du lave en tråd. Dens ender skal være bundet sammen, så læg alle fingrene på begge hænder, undtagen tommelfingrene. Dette skal gøres på en sådan måde, at der dannes en sløjfe, der skal snoet adskillige gange.
 4. Tommelfinger og indeksfingre skal skubbe begge sløjfer, så de er asymmetriske.
 5. Begge sløjfer udgør nummer 8. Det skal påføres det sted, hvor hårene fjernes, så sløjfestedet er under håret i retning af deres vækst. Den store løkke skal være på toppen af ​​hårene.
 6. Vridningsstedet forlænges under håret og spredes hurtigt fingrene i den nedre løkke. Place twisting fanger det ønskede hår og trækker det.
 7. På denne måde fjerner du alt unødvendigt hår.
 8. Efter at have gennemført proceduren til fjernelsesstedet, er det bedst at vedlægge et koldt håndklæde. Dette vil medvirke til at reducere rødmen og lindre svag hævelse.

Det anbefales at lære at tride på benene for at justere for at få fat i det ønskede hår. Det er næsten umuligt at gøre dette på en nybegynderes ansigt, så det er nødvendigt at "få en hånd". Først efter at du lærer at fjerne overskydende hår med perfekt nøjagtighed, kan du gå til øjenbryn og antenner.

Det er vigtigt for denne metode til depilation at vælge en bestemt tråd. For eksempel sælges der i kosmetiske butikker særlige tråde, der er beregnet til denne procedure. Hvis det ikke var ved hånden, kan du bruge en regelmæssig stærk tråd lavet af økologisk bomuld.

Hvordan lærer man?

Ved første øjekast synes trykket at være en vanskelig og uforståelig metode, men med en omhyggelig tilgang kan man være overbevist om det modsatte. For at lære at fjerne hår med en tråd selv, har du brug for omhu og tålmodighed, uden hvilken du ikke kan lære noget.

For at minimere risikoen for fejl, skal du korrekt vælge trådens længde og tykkelse. Det skal være kort nok og ikke meget tynd for at gøre det nemmere at klare. Du kan forlænge tråden efter den fulde udvikling af teknikken.

Belysning i rummet skal være lys, så du kan se områder af hud, der skal depileres. Hvis du følger disse regler, kan du lære den trillende på kort tid.

Hvordan twist?

Det største problem i tridingproceduren er at dreje tråden. For at lægge det ned, tager mange piger meget tid og kræfter, og ikke alle lykkes. Der er ikke noget svært ved at dreje tråden, det vigtigste er, at det er stærkt nok og har en lille længde.

Tråden skal have formen på en otte, som er snoet i midten flere gange. Dette er nødvendigt for at skabe en sløjfe, der så afhenter det ønskede hår og fjerner det.

Hvordan holder man?

Der er en særlig instruktion om, hvordan du holder tråden korrekt, når du fjerner hår. Ved denne metode er begge hænder involveret, hvor tommelfingeren og indeksfingrene holder sløjfen. Nogle herrer rådgiver at holde topsløjfen i en knytnæve.

Hænderne skal være tørre, så tråden ikke glider under sessionen. Når du fjerner hår, er kun tommelfingeren og indeksfingrene involveret, som skal skæres skarpt fra hinanden, når håret tages.

Hvordan epilere?

Før proceduren for fjernelse af antennerne over læben eller øjenbrynskorrektionen skal du forberede en tråd på 35-45 centimeter lang. Hendes ender har brug for at forbinde og lave en knude. Derefter skal du strække tråden med begge hænder og vride, så i midten var 5-6 vendinger. Det vigtigste er, at i løbet af epilering skal en sløjfe være lidt større end den anden - det bliver lettere at trække hårene ud.

For at gøre alt perfekt, udføres proceduren foran et stort spejl om dagen. Hårklemme tråd, godt presset det til huden. Den snoet del skal være over håret og den lille løkke - under den. Den nederste løkke med en skarp bevægelse for at strække sig, så at vridningsstedet tog et hår op og hurtigt opkastede det.

Det er vigtigt at med denne metode også hårfollikler fjernes, hvilket gør det muligt at udføre proceduren en gang om måneden siden hår vokser derefter langsomt.

Øjenbryn er justeret fra næsen, og kun derefter flytte til et sted over øjenlåget. Antennen fjernes fra kanten, langsomt bevæger sig til området over læben.

Det er helt muligt at lære at epilere et ansigt ved hjælp af en silketråd. Men det er ikke nødvendigt at håbe, at alt vil fungere første gang. Flere forsøg - og udvikling af teknologi vil blive gennemført.

effekter

At prøve er en lidt smertefuld procedure, men ved at gøre det regelmæssigt kan du lære at ikke mærke smerte. Efter hårfjerning vil epileringsstedet rødme og svulme lidt, men dette kan undgås ved at påføre is eller et koldt håndklæde. Tvivlende øjenbryn og antenner med pincet er lige så smertefuldt som trillingen, men nogle gange tager det mere tid og kræfter.

For at undgå ubehagelige konsekvenser skal du efter nogle træk følge nogle anbefalinger:

 • Du kan ikke anvende på stedet for hårfjerningsfundament eller pulver i en dag.
 • Det er tilrådeligt at vaske med køligt vand for at mindske hævelsen og berolige huden.
 • Inden for 24 timer bør epileret hud ikke udsættes for ultraviolette stråler.
 • I flere dage efter proceduren kan du ikke pleje i badet eller saunaen, det er også uønsket at solbade.
 • For at undgå indgroede hår efter 5-7 dage skal du massere huden med en skrubbe.

Kontraindikationer

Triding er ikke for alle mennesker, så før du begynder fjernelse af håret, skal du sørge for, at denne metode ikke er kontraindiceret til dig.

Folk, der har herpes, kan ikke behandles, før de er helbredt. Det er bedre ikke at ty til denne metode til forkølelse for at undgå ubehagelige konsekvenser.

Under graviditet råder eksperter også dig til at vente med triding, så de smertefulde følelser ikke skader mor og barns sundhed.

Når du fjerner hår med en tråd, bør du undgå steder, hvor der er papillomer, vorter eller mol. En akavet bevægelse kan forårsage skade på neoplasma, og dette er yderst farligt.

Ellers er der ingen kontraindikationer for silke hårfjerning. Det eneste du skal gøre er omhyggeligt og omhyggeligt for ikke at udilsigtet trække det forkerte hår ud. For eksempel justerer øjenbrynene.

Fordele og ulemper

Enhver metode til fjernelse eller fjernelse af hår har sine fordele og ulemper. Efter at have studeret dem, kan du bestemme den mest hensigtsmæssige måde for kunden. Triding har flere fordele i forhold til andre metoder til hårfjerning, hvilket øger dens popularitet.

fordele:

 • Perfekt nøjagtighed - hårfjerning er i stand til at hente selv et kort hår og trække det ud. Dette giver dig mulighed for at fjerne alt uønsket hår, hvilket gør huden perfekt glat.
 • Høj hastighed - teknikken giver dig mulighed for samtidig at fjerne flere hår for at fremskynde hårfjerningsprocessen.
 • Langt resultat - på grund af at tråden trækker håret ud med pæren, sænker deres vækst. Så du kan glemme barbering og plukning i 2-4 uger.
 • Sikkerhed - en engangs tråd bruges til trilling, så der er ingen risiko for at fange nogen infektion.
 • Mangel på indgroede hår - tråden giver dig mulighed for omhyggeligt at fjerne hår sammen med folliklerne, hvilket hjælper med at undgå hårindvækst.

ulemper:

 • Sårhed - de første procedurer kan virke smertefulde, men denne smerte kan tolereres.
 • Vanskeligheder - begyndere kan ødelægge øjenbrynens form, hvis du vælger den forkerte tråd eller for forsigtigt vil udføre proceduren.
 • Vokser op - forkert arbejde kan føre til hår voksende, og dette er fyldt med betændelse.

anmeldelser

Hårfjerning ved hjælp af silketråd er blevet meget populært ikke kun blandt det retfærdige køn, men også blandt mænd. Tross alt giver tripping dig mulighed for at slippe af med barbering eller andre metoder til hårfjerning i 2-4 uger. Selv korte hår kan fjernes med en tråd, som ikke kan fjernes med pincet.

Bedømmelserne om bedriften er for det meste positive. Trods nogle smerter har proceduren mange fordele, der giver dig mulighed for at udholde denne ulempe. Efter flere sessioner forsvinder følelsen af ​​ubehag og personen bliver vant til manipulationerne.

Dem, der har selvstændigt mestret denne teknik, bemærk dens lyshed og hastighed. Derudover er de tilfredse med effektiviteten af ​​hjemmeproceduren. Efter epilering med tråd er der ingen irritation af huden, som sker efter barbering og ingen børster. Du kan fjerne hår alene på dine ben, arme og i bikiniområdet i lang tid, men du kan lave en smuk øjenbrynform eller fjerne antennerne om få minutter.

I den næste video skal du se masterklassen i den dyre salonprocedure - den trillende.

Hvordan man bruger Rivanol til fjernelse af hår

Jod fra uønsket kropshår